Pontos idő: Szomb. 21 Júl. 2018, 21:11


 • Lil'SW alternatíva

  Témák
  Hozzászólások
  Legutolsó üzenet
 • Egyeztető


  EgyeztetőEgyeztető, megbeszélő, társalgó, stb. Igazából bárminek lehetne nevezni. Itt lehet egyeztetni, megbeszélni egymással, hogy ki milyen kalandot szeretne kiírni, vagy éppen mire lenne igény. Továbbra is bármit lehet ide tenni, akár cross over kalandok is kiírhatóak, a lényeg, hogy legyen benne Star Wars, azon felül bárkinek szabadon szárnyalhat a képzelete.
  1 Témák
  8 Hozzászólások
  avatarTársalgó
  Hétf. 02 Ápr. 2018, 15:00
  Rhyssa Edaara Quillan Legutóbbi hozzászólások
 • Kalandok


  KalandokA kalandok helyszínei. Mivel a sík alternatívnak minősül, így itt sem változik a szabály, azaz mindenki mesélhet a síkon. Mint a leírásban is kiderült itt bármilyen kalandot lehet mesélni, nem kell a karaktereknek első szintűnek lennie, nem kell a Little SW idővonalához passzolnia, történhetnek ezek saját kitalált Star Wars világban, vagy a Kánonban, esetleg Legendák (régi kánon, EU) idejében. Minden mesélőnek csak a képzelete szab határt, hogy mit is mesélne.
  Befejezett kalandok
  2 Témák
  14 Hozzászólások
  avatarA Végtelen Birod...
  Csüt. 03 Május 2018, 00:00
  Rhyssa Edaara Quillan Legutóbbi hozzászólások
 • Helyszínek


  HelyszínekA kalandok helyszínei. Mivel valószínűleg sok különböző korból és sok eltérő helyszínen lesz kaland, így egyetlen megkötés lenne mindezekre. Mindenki egy kalandhoz csak egy helyszínt nyisson, ami a kalandjának a címét viseli. Így akár később is könnyebben vissza lehet keresni egy-egy adott kalandot és nem kell több különböző topicban kutatgatni utánuk. A befejezett játékok átkerülnek a befejezett kalandok alá, hogy a többi futó kalandot ne zavarják. Kellemes játékot mindenkinek!
  Befejezett kalandok
  2 Témák
  33 Hozzászólások
  avatarA Végtelen Birod...
  Szer. 27 Jún. 2018, 19:10
  Shadow Legutóbbi hozzászólások

 • Új hozzászólásokÚj hozzászólások
 • Nincsenek új hozzászólásokNincsenek új hozzászólások
 • Lezárt fórumLezárt fórum