Zord Miaku igazgató (Raft, S.H.I.E.L.D.)

Go down

Zord Miaku igazgató (Raft, S.H.I.E.L.D.) Empty Zord Miaku igazgató (Raft, S.H.I.E.L.D.)

Témanyitás by Morsus on Szer. 02 Nov. 2011, 21:00

Név: Zord Miaku igazgató
Egyéb nevek: Ügynök 221, Hulk
Faj: átalakult ember
Nem: férfi
Jellem: jó
Személyazonosság: titkos
Születési hely és idő: nem ismert
Kor: 35
Családi állapota: nőtlen
Foglalkozás: Raft Igazgató (volt shield ügynök, bosszú angyal, bukott angyal)
Testmagassága: emberként 167 cm, Hulkként 4,5 m
Testsúlya: emberként 61 kg, Hulkként 500 kg
Szeme színe: emberként fekete, Hulkként sárgás-vöröses
Haja színe: emberként fekete, Hulkként fekete
Bőre színe: emberként sárga, Hulkként zöld

Előtörténet: Zord korábban a kardvívás szerelmese volt, majd csatlakozott a hadsereghez, és ott az egyik elitjük lett, aki gamma kísérletekben vett részt. A kísérletek során Hulkká változott, de a korábbi Hulkokhoz képest őt se nagyon lehetett irányítani átalakult formájában. Sem a S.H.I.E.L.D., sem később az AIM nem bírt vele, de jelenleg Tara Sunken és Danielle egész jól elboldogulnak a zöld szörnnyel, amíg nem dühítik fel. Miután Tara átállt a Földet ostromló démonok oldalára, Hulk Danielle mellett maradt, és jelenleg is együtt harcolnak a Bukott Angyalok nevű csapat többi tagjával.

Képességek:
- Átváltozások: A gammasugárzás, mely mutálta Hulk testét, megerősítette sejtszerkezetét és egy eleddig ismeretlen forrásból hozzáadott több száz kiló csontot, húst és szövetet a testéhez. Ez nem egy stabil mutáció. Hulk néha-néha visszaváltozik Zord emberi alakjába, leadva az extra tömeget és energiát ugyanabba a forrásba, melyből származik. Mint a normál emberekben, Zord adrenalinközpontja félelem, harag vagy stressz idején nagy mennyiségű adrenalint termel, mely hormonálisan stimulálja a szívverést, megemeli a vércukorszintet és elnyomja a fáradtságérzetet. Azonban ahol az adrenalin megnöveli a normál emberek normális fizikai képességeit, ott Zord esetében beindít egy összetett folyamatot, mely során átalakul Hulkká. A teljes átalakulás ideje bárhol lehet másodpercektől 15 percig terjedő időben.
- Erő: Stresszhelyzetben Hulk adrenalinszintje megemelkedik, mely válaszként erőnövekedést okoz. Vagyis Hulk minél dühösebbé válik, annál erősebb lesz. Ezidáig Hulk még nem tapasztalta meg erejének korlátjait, vagyis felső határa rejtély. Az biztos, hogy képes 80 vagy több tonna kinyomására is, de agressziójával ereje egyre nő, és ezért többet is elérhet. Hulk képes erős lábizmai segítségével hatalmas távolságokra ugrani. Ugrással képes megtenni majd 5 mérföldet is, ami úgy 9 km. Hulk képes kezeit összecsapva, vagy lábával dobbantva hatalmas, pusztító erő létrehozására.
- Ellenállás: Hatalmas ereje mellett Hulk teste nagyfokú ellenállással bír sebesülés, fájdalom és betegségek ellen. Erre még rátesz az is, hogy Zord emberként is jobban bírja ezeket, mint egy átlagember. Hulk bőre képes ellenállni hatalmas hőnek hólyagosodás nélkül (3000 Celsius fok), nagy hidegnek fagyás nélkül (az abszolút 0 vagyis, -273 Celsius fokot is kibírja), és nagy ütéseknek (pl. közvetlen közelről kilőtt kisrakéta). Lehetséges őt megsebezni, de ráadásként nagy ellenálló képességéhez, Hulknak erősen emberfeletti öngyógyító képessége van, mely képessé teszi őt testszövetei regenerálódására (beleértve a belső szerveket) másodpercektől percekig tartó idő alatt. Hulk körülbelül egy óráig képes visszatartani lélegzetét; emberfeletti állóképessége révén képes túlélni a világűr vákuumában, vagy az óceán fenekén, azonban megfullad, amennyiben től sok idő telik el, vagy visszatartott levegőjét ki kell engednie.

Egy évvel később…

Danielle Galactus távozása után elbúcsúzott a kúriánál maradt barátaitól, majd távozott a Bukott Angyalokkal, köztük Hulkkal, és folytatták önként vállalt munkájukat New Yorkban. A köd ugyan felszállt, de még mindig hemzsegett a város a sötét lényektől és alvilági alakoktól, ezért ott segítettek, ahol tudtak Danielle irányítása alatt. Hulkot tökéletesen tudta kezelni a nő, a Szellemlovas pedig szintén szívesen segített a rászorulóknak, így nem kellett különösebben motiválnia őket.

Hulk azonban nem maradhatott állandóan óriás alakjában. Amikor teljesen lenyugodott és elszállt minden dühe, a katonává, Zord Miakuvá alakult vissza, aki Hulkként töltött idejét valamiféle rossz álomként fogta fel. Danielle, Shade és a Szellemlovas azonban meggyőzték, hogy nagyon is valós mindaz, amin mostanában átment, majd Danielle kibernetikus testrészeivel hatástalanított benne pár nanobotot, amelyek addig működtek a testében.

Zord Miaku igazgató (Raft, S.H.I.E.L.D.) 18711161

Mint kiderült, Danielle szert tett az AIM korábban használt, kísérleti nanobotjaiból pár darabra, melyekkel még A Bukás idején irányították a megvadult embereket. A mágikus köd miatt nehezen voltak használhatók, de Hulk alacsony intelligenciájának manipulálásához elégnek bizonyultak. Danielle arra használta a nanobotokat, hogy engedelmessé és irányíthatóvá tegye Hulkot, de csak annyit sikerült elérnie, hogy a zöld óriás valamivel nyugodtabb legyen, amikor ő is a környéken van, és gondolkodás nélkül teljesítse a parancsait. Miután látta, hogy többet nem tud elérni vele, Danielle kikapcsolta a nanobotokat, megsemmisítette őket, és választás elé állította Miakut.

A férfi hosszú ideig gondolkozott, és eleinte bosszút akart állni a nőn, amiért kihasználta, de végül megértette, hogy segíteni akart irányíthatóvá tenni Hulkot, mivel megszüntetni benne a szörnyet már nem lehet. Céltalan életének egyelőre más értelmét nem látja, mint segítsen Danielle-nek és a Bukott Angyaloknak, és megpróbálja jóvá tenni a sok rosszat, amit esetleg Hulkként elkövetett. Amíg pedig ő maga nem tudja irányítani másik énjét, addig jobb, ha Danielle mellett marad.

Kiegészítés:

Walter Joseph Kovacs halála Miakut is ugyanúgy megrázta, ahogy a Bukott Angyalok mindegyikét. Nem ismerte még annyira, mint a társai, de felnézett rá, és tisztelte őt, amiért a korábbi bűneit megbánva próbált feloldozást nyerni az emberiség védelmével. Mellette nem ritkán tudta elérni azt a nyugodt, békés lelkiállapotot, amellyel még magát Hulkot is képes volt irányítani.

Igazából Walter hite és bizalma az emberiségben tartotta össze még a csapatukat, mivel az információforrásukban, Fandralban egy ideje már egyikük sem bízott. Deathlok távozása nem volt meglepő Walter halála után, és immár Miaku sem látta értelmét, hogy folytassák a küzdelmet – hiszen nem volt miért vagy kiért. Többé-kevésbé sikerült elérnie, hogy Hulk ne törjön elő belőle olyan gyakran, hála Walternek és Danielle-nek, és úgy érezte, ha folytatja a harcot, azzal a benne élő szörny újbóli tombolását kockáztatja meg. Most ideje egy kicsit visszavonulnia, amíg nem lesz rá újra szükség.

Miután elbúcsúzott egykori társaitól, Miaku útra kelt, hogy felkeresse múltja pár fontosabb állomását, és tovább fejlessze azt a lelki békét, amelyre a Bukott Angyalok oldalán lelt rá. Vándorlásai során pedig megtanulta egyre inkább kontrollálni Hulkot is.

Raft igazgató

Vándorútja után megkereste az Angyalokat és bocsánatot kért korábbi felelőtlenségei miatt. A bocsánat drága volt, neki kellett átvenni a SHIELD új szuperhumán börtönét: a Raft-ot. Miaku egy mindig öltönyt hordó, kemény és komoly férfi, aki precizitást és pontosságot vár el a szigeten. Munkáját kifogástalanul szinte 110%-osan végzi. Miközben mindent megtesz, hogy a dühe és a zöldebbik fele egy pillanatra se vegye át az uralmat...

Hulk:
Zord Miaku igazgató (Raft, S.H.I.E.L.D.) Hulkhja

Zord Miaku:
Zord Miaku igazgató (Raft, S.H.I.E.L.D.) Miaku

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.