Asgard földjei - Lidércláp

Go down

Asgard földjei - Lidércláp

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 22 Feb. 2011, 14:34

Egyetlen hatalmas ingoványnak tűnő mocsaras vidék, amely valójában tavacskák, zsombékok, félig holt vizű öntések végeláthatatlan hálózata. Nem könnyű megtalálni köztük a járható ösvényt. Kínkeserves és fáradságos út vezet keresztül ezen a területen. Ezt az elhagyott tájat mindig a hideg és nyálkás tél tartja uralma alatt. Más zöld nem látszik a komor vizek mocskos felszínén, csak a fakó uszadékgyom. Halott sás és korhatag nád magasodik az utazók fölé, mint a rég elfeledett nyarak viharvert árnya.Az eredeti topic

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14270
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Asgard földjei - Lidércláp

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 28 Júl. 2011, 14:03

#2 2009-02-19 23:53:54
Vérontó
Peter, Reflexx és Scarlett megérkeznek a baljós, sötét, nyirkos Lidércláphoz. Itt egyetlen rossz lépés, és bármelyikük könnyen elsüllyedhet az ingoványos mocsárban. Csak nagyon lassan, nagyon óvatosan haladva lehet megtalálni a járható ösvényeket, és a siker még így sem garantált. Scarlett mágikus fegyvere itt csak minimálisan működik, mivel ezen a vidéken alig-alig hatol át némi napfény a mocsarat borító állandó ködrétegen. Reflexx is hátrányban van, mivel sziklás föld, amelyet megrengethetne, szinte semennyi nincs erre. Peter viszont előnyben van: ha még el is süllyed, nem fullad meg, hála a víz alatti légzésének, és különleges mozgékonysága a víz alatt képessé teszi arra, hogy jóval gyorsabban ki tudjon kászálódni a láp vizéből, ha arra kerülne a sor.

Peter Castle / Idunn
Fegyver: Hullámhozó
Mágia: 50 egység

Reflexx / Hermod
Fegyver: Rengető
Mágia: 50 egység

Scarlett / Karnilla
Fegyver: Napfény
Mágia: 50 egység
#3 2009-02-20 08:04:56
Paladin
// előzmény, Asgard földjei //

Scarlett, Peter és jómagam elindulunk az utunkon. Úgy vélem, lehet nyíl egyenesen haladni egyszerűbb és könnyebb, mint a mondás is tartja, "minnél közelebb a vész annál távolabb a baj". Én nem így vélekedek. Nagy síkságon nem lehet elrejtőzni. Igaz más sem tud elbújni. Azonban ahol lehetősége van elbújni másnak ott nekünk is. Szerintem ez 1-1. Ők többen is vannak és könyebb is észre venni a csapatot, főleg a mindig mogorva Thorhalla mellett. De ezek a saját véleményeim.

Kisebb kacsintással kísérem Scarlett jövetelét és örülök, hogy legalább egy valaki osztja véleményemet. Majd Peter és csatlakozik minek szintén örüök. Majd kettőjüknek oda szólok

<- Igaz kerülünk egy kicsit, de több alkalmunk, úgy vélem úgysem lesz itt járni. Legalább élményekkel gazdagodjunk Asgard földjein -> mondom a társaimnak, remélve osztják nézeteim
<- Úgy vélem szerintem nem kéne vezér... legyünk demokratikus csapat, akár milyen politukusan is hangszik, de komolyan gondolom. ->

// Asgard földjei - Lidércláp //

Megérkezve első fő állomásunkra egy bűzőlgő lápos mocsárhoz érkezünk. Hideg, nyirkos és undorító. Nagyon ingoványos a talaj. Egy rossz lépés és el nyel minket a halál. Í- Csak óvatosan mozogjunk! -> -szólok Scarlett-nek és Peter-nek.
<- Na akkor gazdagodjunk egy kis élménnyel -> -kissé elkeseredett de mosolygós arcal szólok többieknek.

Kutató szemeim valami féle ösvényt keresnek, melyen eddig is valahogyan ide jutottunk. Nehezen fellelhető az út és a végét sem látom ennek a nyirkos vidéknek. De a legbiztonságosabb az ösvény, így lassan haladva de inkább a biztos pontokra lépek a lábammal kitapogatva elötte, olykor a kardomat használva, megnézem eléggé stabil -e a föld, amin lépkedünk.

<- Idunn. Ha valakki esetleg beleesne a mocsárba, vagy mi ez, akkor számíthatunk a képeségedre melyel kimenthetnél minket? -> kérdem Peter-től kissé aggodalmas arcal mikor egy latyakosabb részbe lépek.
Utunk során olykor-olykor megállok és mutatom a térképet a többieknek. Tudjuk, hogy merre járunk egyáltalán és ne igazán tévedjünk el.
<- Lidércláp. Találó a neve nem de? ->

Majd utunk során az eget kémlelem és az elöttünk lévő utat, esetlege ellenfelet keresve, hogy időben felkészűljünk fogadására. Akár egy rejtőzés vagy kard rántás formájában.

Reflexx
Fegyver: Rengető
Mágia: 50 egység
Használt: 0 egység
Jelenleg: 50 egység


#4 2009-02-20 10:21:01
Peter Castle
Mindefelé csak bűz és pocsolyaszag. Utunkon nem volt ilyen undoríto hely. Hárman nekivágtatunk a mocsárnak, de csak egy rossz mozdulat és elsüllyedünk. Ez az egész hely ,ez az egész láp úgy néz ki mintha ember ide soha be nem tette volna lábát. A nádas a magasba emelkedik. Nem is csodálkozom mivel valóban nem nyaralásra való hely.
Látszólag Scarlett a legnyugodtabb és Reflexx rezelt be a legjobban. Hamar érkezik is a kérdés Iduntól, tényleg látszik rajta ,hogy nagyon fél. Persze...tényleg könnyen ellehet süllyedni.

-Persze ,hogy számíthattok a segítségemre. Mi most egy csapat vagyunk. Mint a három testőr! Egy mindenkiért mindenki egyért.

Fegyver:Hullámhozó
Mágia:50 egység
Használt:0 egység
Jelenleg: 50 egység


#5 2009-02-20 18:21:41
Scarlett
Oszlásnak indul a csorda, barmok az egyik míg marhák a másik irányba. Útjuk még nem tudni merre vezet pontosan, ahogy a gyengéd bucsúzkodás még tart. Árnyék, még megölelgeti Steve Francis és a lelkére köti, hogy szolgaőr legyen a lány mellett különben lesz ne mulas. Kedves ember ez az Árnyék, gondja van mindenkire. Még hozzá is elérkezik, Scarlett, biztatóan bollint, hogy ne izguljon emliatt.
Majd útra is kerekednek.
Egy darabon csak járják a Valhallát körülvevő rétet, hol csak szerény nővényzet cseperedet. Néhol még látni egy-egy dulakodásnak a nyomát, ahol lélekfröcs érte az eget, mikor elhagyták a holtak megviselt testeiket. Aztán sehol semmi. Néhány virág terem, kút meg régi csapás, ami kialakult az évszázadok során. A trió nem késlekedik kulog tovább az isemretlenbe, ahová a térgék kalauzolja öket. Néha leáll csipegetni néhány szál hajtást ami közben megtetszik neki. Összeszöve, csavarva illeszt egy háromszálas kis csokrot füle fölé, mondták elvégre hogy tiszteljék a test korábbi gazdáit. Ám mégis hogy tehetné, ha fogalma sincs kik voltak? Miként birtak véle?
A legegyszerübb ha sajátja ként bánik az ajándékkal, hisz a fazonigazitás után ez lenne a normális mégiscsak.
Érdekli ki lehetett Karnilla. Miféle jellem s minő határozott? Érzi a kezekben, mozdulatokban gyökerező legkonnyebb mozanatokon, hogy melyek lehettek a leggyakrabbak. Néhány lekövetkeztetés le tud szürni, de ez rémségesen kevés. Csak egy konzerv maradt a halból, hogy megálapitsa milyen lehetet az ize. Nem sok.

Vándorlásuk lassan megszakad egy ponton, mikor elérkeznek a kietlenség földjére. Míg kevesebb nővényszönyeg boritja a földnek kopasz hátát úgy válik egyre teljesebbé a szikár talaj igaz arca. Ez a kevésbé borostás fele. Very Happy
Emlitésre sem méltatta Steve, azon felvetését, mit a vezérről szólt. Ilyen útvesztőben valóbban bölcsebb az egyetértésre szoritkozni, mint sem a mederbe fuldokolni.
Érdes vagy inkább bélbűzös levegőt lehel be, mire orrában elszorul minden járat. Nem szokot hozzá a trutyiból böfeszkedő alantas gyomorforgatóhóz. Kész szabotázs az emésztés ellen. Végül mélyet lélegzik bele a levegőbe, megismétli még párszor, erőt véve minden ellenkező késztetésen.
Sec-perc alatt hozzászoktatta magát, egyre inkább közöny hatja át az orrfacsaró áldomás ellen. Majd a másik kettő felé csavarja fejét.
- Lélegezák be mélyen - mondja teljes könnyedséggel, valahogy nem oda illő módon. Épp ő javasólja kinek tán leginkább kirtatnia s szitkoznia kéne ezt az ötletet. S persze hozzá nem tenni, miért kell igy tenni, de majd megtudják az úrak ha kiprobálják. Igénytelen egy szerv a szaglás, hamar cserbenhagyja az embert, ha sokáig szokja a piszkot.
Még mielött még mélyebben beleásnák magukat a szmötyiben, Scarlett szed két nádcsövet magának. Nem sok terem erre, föleg nem mélyebben a lápban, de szerencsére akad azonos méretben itt a szegélymentén.
Osszeilleti azoakt, majd száraz gyökeret csépelve a földből, vagy kuszónővényt esetleg indás gazt, amivel összekötheti azokat. Három helyen erősiti meg a másfél méteres eszközt, bele telik néhány percbe. Nyilván addig nem indulnak meg nélküle, bár megint nem szól mi az Istannyílát csinál. Csak megszálta a kobor ihlet s tákolt egy botot. Amolyan kopja, csak egyik fele vastagabb épp ideális.
Már doronggal felszerlve viharzik vissza társaihoz, tudva az átkelés vagy tizedére lassitja öket itt az óvatosság miatt is. Aztán Steve előre is indulna, de a lány utána nyúl. Bizalmasan megfogja a vállát, nem túl bizalmasn, nehogy sértésnek vegye, majd gyorsan előre illan.
- Köszönöm - vigyorodik el, még mindig csak keveset mondva agyalágyult dolgairól s az élre kerülve addig megy mig már meglehetösen puhává nem válig a talaj.
Ott a dorongot a vizalá nyomva az isteni erővel bár, de még igy is ki tudja venni a lágyabb különbségeket: elbirja e a tartomány a betévedőket, vagy sem.
Azzal kezdi keresni a megfelelő pontokat ahova lehet lépni. A bot kitart, a kötözéssel együtt. Ilyet sem készitet még, de a nyomókötéses húzása után nagy önbizalommal vág bele újabb kézműves remekekbe. Néha jól jönn a technika órai kézmimunkás foglalkozás.
Még nem beszél Asgariul, rajtuk kivül úgysincs elég közel más hogy meghallhatná, mert akkor azt látnák is nyilván. Oldalára biztositja a fegyvert szükség esetére, azonban két kézzel kell döfködni a vizfenéket, hogy biztosra menjen. Teljes figyelmet igényel, illetve nem egészen....
- Engedelmükkel folynék intrikámhoz, hogy ránk rontást küldöket kifürkészhessem. Nem szokásom agyba-főbe vájkálni, de itt a létszükséglet szólit. Uraklodó vélekedésük már olvasom, kérem fel ne háborodjanak.
Mondja a másik kettőnek s ismét feltárja elméjét, hogy a közeli tiz lépéses körzetben mindenkinek a gondolatai elé kerüljenek. Nem lát be a viz alá, de megérzi majd ha valaki ártó szándékkal jönn feléjük. Mivel pedig ő megy elől, ő is fog erröl elsőnek tudjni. Akik meg távolabb lennének, azok is csak annyira lehetnek veszélyesek mint a szándékaik.


Szerszám: "Napsugár"
Bűbáj: 50 mana


#6 2009-02-20 20:13:51
Vérontó
A kis csapat tagjai, hála a körültekintő és óvatos lépdelésnek, eddig nem süllyedtek el, de ahogy egyre beljebb haladnak a mocsárban, úgy nő a köd, és úgy szűkül a járható ösvény. Pár óra múlva azon kapják magukat, hogy már csak egy embernyi szélességű a szilárd ösvény, és még mindig jócskán benne járnak a Lidércláp területének.

Egyszer csak különös zajra lehetnek figyelmesek a kalandozók… Egy üvöltés, nem is olyan távolról, majd csobbanás… Utána egyre közeledő hangok a vízből…

Végül a ködfoszlányok között megpillanthatják mind a lényt…Hatalmas mocsári szörnyeteg, legalább háromszor-négyszer akkora, mint a kis társaság tagjai jelenlegi alakjukban. A bőrét fedő pikkelyek keménynek és ellenállónak tűnnek, a karmai és fogai roppant élesnek… Úgy tűnik, egyelőre megállt, és a levegőbe szimatol…

Peter Castle / Idunn
Fegyver: Hullámhozó
Mágia: 50 egység

Reflexx / Hermod
Fegyver: Rengető
Mágia: 50 egység

Scarlett / Karnilla
Fegyver: Napfény
Mágia: 50 egység


#7 2009-02-20 21:01:50
Peter Castle
-Egyet lépek ide, egyet oda...huh..oké semmi gond.

És valóban semmi gond nem adódik szépen lassan lépkedünk, és úgy néz ki, hogy valamit azért haladunk is közben. Lehet ,hogy az én szemem romlik, de mintha egyre homályosabb lenne a kép. Nem...semmi gond nincs a maradék egy szememmel. Nagyon magas a páratartalom...köd van. Így már érthető. Utunk egyre nehezebb.
Az ijesztő mocsár még mindig ugyanaz, résen kell lennünk ha nem akarunk elsüllyedni. A koncentrálás közben hirtelen egy nagy üvöltésre leszek figyelmes ami ki is zökkent az egyensúlyomból és elfelejtem ,milyen ingatag is a talaj alattam.

-Mi ez?

Egy Loch Nessi szörnyre leszek figyelmes. Tehát létezi...csak nem a Nessi tóban. Hát ha ez állja utunkat fegyvereinkel könnyen elintézhetjük. Kezemben tartom a hullámhozót, majd odaszólok Karnillának:

-Bevessük a fegyvereinket? Ha csak elmegyünk mellette később még ránk támadhat!


#8 2009-02-21 09:23:50
Paladin
Egyre nagyobb a köd és nehezebben látni... ráadásúl a talaj is ingoványosabb és keskenyebb az ösvény. Nehéz az út, és hosszú. De érzem, hogy nem sokára kint leszünk.
Scarlett az élen, hisz a hölgyeké az elsőbbség. Olykor lehetne kivételt tenni, hisz nem éppen bizalom gerjesztő a környezet és fegyvere sem a legjobb és leghatékonyabb. Főleg most, hogy köd is van.
<- Nem lenne tanácsosabb Idunn-nak elől menni? Az ő fegyvere a leghatékonyabb és ő van most hármunk közűl a legelőnyösebb hejzetben. -> -kérdem Scarlett, ki talán beláttya, hogy igazam van.

Hatalmas ordításra leszünk figyelmesek.
<- Gondoltam, hogy nem usszuk meg valami förtelem nélkűl->
Nem elég, hogy így is be voltam rezelve a környezettől, de még egy baszott nagy lény hangját is hallatja. Épp mikor kezdtem már megszokni a görnyezetet.
Csobbanás a vízben, majd egyre közeledő hang hallatszik. Nem tudom mi ez de biztos, hogy nem barátkozni akar. A ködfoszlányból előtünik a szörny. Szörny? Inkább valami undorító gyik féle sárkány, amit egy jó nagy adag trutymóval leöntöttek és gyak úgy bűzlik. A szörnynek jobban örűltem volna, mint ennek a kétlábon járó bűz gépnek.

A bőre keménynek tűnik és fegyveremet maximum csak akkor használhatom, ha egyenesen a testére csapok. De úgy érzem, akkor se sebezne olyan sokat. A víz szerintem szintén nem hatásos ellene ,a fényt meg használni se lehet. Egyszóval mágikus fegyvereink nem hiszem, hogy olyan sokat érnének ellene.
Roppant nagy karmok és fogak amik borotva élesek. Nem tetszik nekem, nagyon nem. Szerintem éppen ebéd idő van.

Elkezd szimatólni, majd halkan, ingább már suttogva szólok od táesaimnak, lassan kardommal megbökve őket.
<- Ne beszélj hangosan. Egyikőtök se. Legyen egy kis eszünk. Csináljátok utánam, talán beválik. És Idunn. Nagyon légy most résen, ha bármi gondunk lenne segítened kell ->
Majd lassan lefekszek az ösvényre, és mély levegőt véve, belenyomom testemet és fjemet a mocsaras lápos vízbe. A gyomrom kifordúl, de muszály. Megmártózom benne majd kikászálódok.
Csupa trutyi vagyok és minden testrészem az.
<- Így talán nem érzi meg Asgardi szagunkat, csupán a mocsár kellemes illatát-> -mondom suttogva és fanyargós arcommal.

Majd feszülten várom a lény lépését. Remélem elmegy és nem érzi meg szagunkat, sem mozdulatainkra nem lesz figyelmes.

Hermod
Fegyver: Rengető
Mágia: 50 egység
Használt: 0 egység
Jelenleg: 50 egység


#9 2009-02-21 20:12:13
Scarlett
Egyre sűrűbben döfi a dorongot a vizalá magaelött, hogy kipuhatolja hol vészes a járat. Eddig még nem akadtak gondjaik, úgyfest beválik a szerkezet. Ahol a bot mélyre bújna ott ök maguk se jutnának tovább. A másik akadály azonban épp a vizfelszinen tunic fel. A körd. Magas páratartalom mellett normálisnak számithat, de ez nem válik elönyükre. Mindinkább azért, mert figyelmét méginkább meg kell osztania a vizfenék, a köd és megérzései közt.
A sekély vágáson haladnak tovább a zsombékok társaságában, amikhez csak az orrfanyargató ortvar szagok társulnak. Nyel egyet mietött még mélyebbre vágná magát a szürke fátyolrengetegbe .
Steve hangja töri meg a jeget megint a pattanásik feszülő idegek felett, miket a csendesség úral.
- Nem jókedvem gyakorlása véget szegödtem elédbe. E dorong, vezet elől s tudatja mere a mély deritő. Fuldoklástól óvva tart, míg Peter hátunk fedezheti midőn minket előlről ér a baj.
Belátja már, jobb alkalom adtán elöbb is mondhatta volna már mi is terve. Így most élezet percekben kell neki elbeszélnie miként is vannak dolgai. Mindazonálltal nem bánja a helyzetet, minden a legnagyobb rendben van. Bármi is érkezzék ő a ködtől függetlenül tudomást szerezhet róla. Peter ezt nem tehetné meg.
Még néhány kobor lépés, mire szemböl kiáltás, bogybogás és vizmosás hangja rendül fel. Megtorpanva less szembe, keresgélve a hangok forrássába. Kisérő értelmetlen megjegyzéeitől már feláll a szőr a hátán. Ő is látja, hallja kommentár nélkül is. Azonban annál fontosabb megörizni a nyugalmat, nem el veszteni a fejeket és töprengeni egy kicsit.
- Mama-mia.... – jegyzi meg a szörny felbukanására, ami rusnyább mint a helyi útikönyvekbl kinézhette volna. Aztán mindjárt meg is érti mi az ábra. A jégóriások mérete és ez a lényé már arányosan illik az Asgardi istenek erejéhez. Füldi társulatukhoz fogván félniük nincs okuk, ám e teremtések azért hasonlatosak a hazai ember és vad erőviszonyaihoz. Saját honjukban az Asgardi sem egy főlényes fajta.
~ Értekezés, úrak. Alább való az előre róntás, mint egy trükkre hajlás. Peter palossa az egyedüli rendhagyó szerszám e közegben, hát rajta védelmünk. Hátulról védelmet ölt s lecsap ha célja tiszta, el nem vétheti. Addig mi elől gátolunk, megrekesztjük a veszedelmet, mertha Peter eléri oda fő támaszunk.~
Közvetiti gondolatait mentálisan, a maradékot, pedig Steve, már elszavalta. Peter szerszáma a leg hasznosabb e téren s ha most eszközölik is a többi felesleg. Késöbb majd jól hozza a takarékosság gyümölcsét, mikor Scarlett meg Steve fegyvere tehet jó szolgálatott, mert a térkép szerint Loki kastélya körül viz már ritkaság számban van.
Látja Steve miként tesz. Grimszookat vágva, hogy fülig merüljön a szmötyiben kezd undorodni. Reszkető teste lassan süpedni kezd a trutykos lágyságban, a hideg és szagos zamatban. Haja egyészen barnás árnyalatúvá válik, mig el sem tudja képzelni megnnyi lepedék burkolja be öt. Kevésbbé érezhető szaga valóban, de ezért egész lelki világát taposta össze. Minden büszkeségét levedlette már, mélyebbre már nem sülyedhet.
Előre tartja fegyverét, készenlétben áll mikor újra ki emlekedik a hányadékból, mint valami sárgolyó. Nyilván hazai környezetben jól mozog majd a lény s nekik mozgástérnek cask egy szükös ki párkány szolgál. Ha megindul a lény nem lesz túl szép.

Szerszám: "Napsugár"
Bűbáj: 50 mana


#10 2009-02-21 20:29:18
Vérontó
A kis társaság ötlete a csendes haladásra jónak tűnik. Azzal, hogy mind megmártóztak a lápos vízben, és ellepte őket a sár, a lény valóban nem támad rájuk. Közelebbről megfigyelve látni is lehet, hogy egyáltalán nincs is szeme. Nyilván ebben a ködös környezetben élve mindig csak a fülére és a szaglására támaszkodott.

A három hősnek azonban nagyon, NAGYON lassan kell kúsznia-másznia, hogy semmi zajt ne csapjanak… Közben az óriási rém folyamatosan szagolgat ide-oda, mintha keresne valamit… Mintha TUDNÁ, hogy itt vannak a kalandozók, pedig az lehetetlen, hiszen nem egy intelligens lényről van szó. Mégis: a szörnyeteg egyelőre nem tágít.

És mintha még nem lenne így is elég rossz a helyzet… hirtelen a mocsár mélyéről jéghideg, szürke, rothadó kezek nyúlnak fel, megfogják Scarlett lábait, Peter bal lábát és jobb karját, valamint Reflexx mindkét karját, és elkezdik lefelé húzni a három hőst. A szörnyeteg a kezek által csapott hullámzásra a társaság felé kezd figyelni…Peter Castle / Idunn
Fegyver: Hullámhozó
Mágia: 50 egység

Reflexx / Hermod
Fegyver: Rengető
Mágia: 50 egység

Scarlett / Karnilla
Fegyver: Napfény
Mágia: 50 egység


#11 2009-02-22 06:30:13
Paladin
Ez az ötlet jónak tűnik. Nem hall és nem is tud kiszagolni menket az a mocsokláda. Szagolgat jobbra-balra de úgy tűnik nem veszészre bennünket. A köd, szag és a halk mozgásunk úgy tűnik megtette hatását, és nem lát minket az átkozott.
Lassan kúszásnak indulok. Inkább lassan de biztosan haladok előre és nem figyelk most másra csak magamra. majd halkan motyognék pár szót a többieknek, de most nem tehetem meg, mert még a végén meg hall a lény. Szemem lesütve rátaptadva a mocsaras földre és csak néha-néha pislantok fel az egyenes ösvényre.
Az az Isten verése, még mindig nem tágít. Egyfolytába szagol és halgatózik. Mintha.... mintha minket keresne, de kezdek kételkedni, hogy mi lettünk volna a cél. Lehet, valami más után kutat.
Közelebbről látom, ahogy pillantást vetek a lényre, hogy nincs is szeme. Nem lát. Bár ilyen ködbe, mi sem vesszük olyan eszméletlenűl sok hasznát szemünknek. Más ézzékszerveink most sokal fomtosabbak.

Már egyre közeledünk szörny, úgymond magánszférájába mikor a karomat valaki igen erősen megfogja. Fordulnék, oda és kérdezném, mi a baj, de ez nem Peter és nem is Scarlett keze. Hó fehétr és sápadtt. Mint egy halotté. Majd a másik kezem is megragadja még egy rohadó kéz. Erősen szorítanak, és kezdenek lehúzni, majd csak akkor veszem észre, mikor segítséget kérnék a társaimtól, ők sincsennek sokkal jobb helyzetben.
A hullámok amiket a kezek csaptak, a mocsaras lápban, felkeltette a gyíkszerüség figyelmét. Most nem kiálthatunk és nem kezdhetünk el csapkodni, mert a biztos végbe vezethet.

Ki kell szabadúlnunk mi hamarabb. Kezeimet nem használhatom, mert hatalmas szorítás terheli le. A kardom így a helyén pihen. Lábammal azt se tudom mit rugdosnék. Én haszna vehetetlennek tűnök. De most erőt kell vennem magamon, és minden guztustalanságomat félre tenni. Lehet nem sokat segít, de muszály megpróbálnom.
Ekkor álkapcsomat megmozgatom egy kicsit, és az engem szorító kézbe harapok tiszta erővel, hátha elenged, és akkor a kardom,hoz nyúlok, amit kihúzva elvágom a többi kézet is és erőmet használva kilököm magam a lápból, majd segítek többieknek is levágni az őket a mélybe húzok kézfejeket.
Ha mégsem sikerűl, Peter feléfordulok, és segítséget kérek tőle. Ha sikerűlne a Hullámhozó segítségével, egy víz cunami félét generálnia, akkor remélhetőleg elmossná a kezeket és megszabadúlnánk a szorításukból.

A sárkány az esetleges akcióink után úgy is ránk figyelne, mert csak a sűket nem hallaná meg a láphullámokat és a szellő megfordulását és a csapások hangját.

Hermod
Fegyver: Rengető
Mágia: 50 egység
Használt: 0 egység
Jelenleg: 50 egység


#12 2009-02-22 21:00:27
Vérontó
Reflexx harapása semmit sem ér a rothadó kezek ellen, és amikor a férfi szája hozzáér a végtaghoz, érezheti a rothadt, elhalt húst. Közben a kezek már a törzsét is átkarolták, és egyre mélyebbre kerül Reflexx teste: hamarosan már csak a feje van kint a vízből.

Közben Petert egyre mélyebbre húzzák a kezek, és hamarosan már a láp alatt van, nem hallva vagy látva a többieket. Tud ugyan lélegezni odalent egy ideig, de nem sokáig, így valahogy ki kellene szabadítani. Minden percnyi lent töltött idővel fogy a mágiája, melyet a víz alatti légzésre használ – most 3 egységet veszít 1 perc alatt.

Scarlett ugyanúgy jár, mint Reflexx, és lassan a teljes testét lehúzzák a kezek: immár csak a feje látszódik ki a vízből.

A szörny továbbra is a közelben szimatol, és hőseink hamarosan kifutnak az időből és a szuszból…

Peter Castle / Idunn (víz alatt)
Fegyver: Hullámhozó
Mágia: 47 egység

Reflexx / Hermod (nemsokára víz alatt)
Fegyver: Rengető
Mágia: 50 egység

Scarlett / Karnilla (nemsokára víz alatt)
Fegyver: Napfény
Mágia: 50 egység


#13 2009-02-22 21:50:02
Scarlett
Annak idején, az aranyidőkben, volt mikor gyakran vágyott meredek lejtökre, szönryű kihivásokra, a mindennapi élettől távol kerülő élményekre. Mindig is tudta, hogy sosem jönn el azaz idő, mert neki távolról kell szemlélnie az izgalmakat. Igy teltek fiatal kórai napjai. Azóta csak a nyugalmasabb közegre végyik mik lételemévé váltak. Számára nincs is már jobb, öditőbb csak a véget nem érő harmondia gondolata.
Erre fől, mit hozz neki a sors?
Itt kell lubickolnia a gyomorforgató lápvidékben az istenségek mezején, egy négy méteres hüllő társasáában, miközben egy rakás hallottas alak veszi kezelésbe. Mellesleg szószerint.
Egészjól haladtak, addig míg az ó bőlcs Reflexx elő nem állt a nak ötletével, hogy kitértött tegysenek. Fejbe kéne az ilyet vágni, azt duplán aki mellé állt egy ilyen bödületes botorság kivitelezéséhez.
Rátapadnak, összetapicskolják az élethez rég foghatót kezek és minden lacafáré nélkül vonszolják a mélybe. Biztos szükös társosági életet élnek és el kell az új arc, vagy a friss hús mert a hűtő épp megüresedet. Neki viszont esze ágában sincs elsülyedni egy olyan közegben ahol még a fogkefét sem isemrik. Belegondolni is förtelem, hogy egycsapásra zombibabát gyurjanak belőle mikor végre élvezheti a teljes élet teljes magasságát. Egy fejjel magasobbról már nagy leánykának tarthatja magát, hát úgy is várja el, hogy ennek illően viseljék, nem pedig alantas por mancsok piszkitsák be.
"Ide veled régi kardunk."
Megragadva a vágóeszközt s engedi el a botott, ami a viz kap ölébe., különös érzés fogja el. Innen a folyadék mintha megszünne körülötte lenni. Émejitő, mint ami ott sincs. Emberi termetéhez képest a veszet méretü erő olyan támaszt biztosit néki, ami remek támaszt biztosit, hogy a vizben zavartalanul tudjék hancurozni. Szinte nincs is ellenállása a hullámoknak reá nézve. Ettől méginkább fellelkesül és lesúlyt.
Be nem téved tekintete a mocsadékos habokba, viszont ahol lábait fogások tarkitják ott közé vág a pengével. Ritkitva, vagdalva a csúf csuklokat, csontokat. Egy-kettő és fel is szabadul.
Mögötte mindjárt Reflexx van, rövest veti magát a vizbe, hogy kitapintva, hol a férfi s hol nem, odavágjon. Kaszbaól egy darabon, mire véget ér a nyirbálás. Nem egy egyszerű eset, mikor vaktában dolgozik az ember. Szerencsére az ollóhoz elég jól ért, ennek sem tünik többnek a súlya a tonnás teherbirás mellett.
Peter már el is merült a vészben, nehéz dolog a megkeritése, de egyet sem búsul Scarlett. Gondolatai még mindig közvetitik hol tartozkodását. Mély levegő s alámerülés ismét. Keresi, kutatja meg matatja a feneketlenségben. Bár talán csak néhány lépésnyi mély a pocsoja, ahova leér. Ott leakaszt pár felesleges tagot a férfiről, hogy oldjon a békjó markolatán s kijebb tudjon törni a kényszerfogságból. Ott pedig már együtt nyühetik le a fenakadó potyautasokat.
- Légyenek óvatosabbak. Most majdnem ott fultunk mind egy szállig - mondja zuhálva s ekkor pillantja meg a szörnyet, ami válószintüleg meg is hallhatta a beszédet. Erre fel is pattan. Farkasszemet villantva a veszedelemre. Gyülöli az erőszakot, de egy állat más kérdés, különösen ha szükséghelyzet lép elő. Kész arra, hogy újra lecsapjon. Azonban bármi támadás érkezzen, első lépése a kitérés vetödés vagy hátrahökkölés formályában s csak útána vág vissza.

Szerszám: "Napsugár"
Bűbáj: 50 mana


#14 2009-02-23 06:43:05
Paladin
//Sckarlett, nem tudom ez mennyire fog tetszeni Ghost őfelségének, de kijelentetted, hogy lecsapsz mindenkit, utána kimentesz mindenkit és ujra szabadok vagyunk. Én csak örülök ha így lesz, de szerintem nem kéne ilyen bátran leírni, hogy mit csinálsz :red: Smile //

Undorító iz a számban, mint valami rothadó hús, hisz az. Semmit nem ér és már csak a a fejem áll ki a lápból.
<-Istenem most segíts rajtunk!-> - kiáltok fel és nem érdekel ki hallja vagy ki nem. Nem érdekel már semmi. Csak az, hogy kijussak a kezek fogságából és megszabadítsam magam és társaimat.
<-Én választottam ezt az utat és ti velemjöttetek! Én vagyok értetek első sorban a felelős! Nem más! Ha Karnilla nem ér vissza épségeben a fejemet veszi Árnyék. De nem sokára nem is lesz mit levenni ha nem teszünk valamit.

Erőt merítek magamból és a félelmemet a dühömet és minden mellékes érzésemet a Fizikai erőmbe táplálom és csak a cél lebeg szemem elött. Ki kell jutniunk. <- Istenem add, hogy sikerűljön!!!-> -kiáltom ás az izmami megfeszűlnek és teljes erőmmel próbálom magamról letépni és kiszakítani a matató kezeket a Láp alatt. Minden energiámat ebbe fektetem, hogy kijussak. Remélem sikerrel járok.

Ha sikerűl kikúsznoom irány Sckarlettért, ha még nem szabadúlt ki. Ha igen akkor irány Peter-ért. Okosan kell cselekednem, hisz ha belenyúlok ismét elkaphatnak a kezek. Kardomat teszm bele a vízbe a markolatával. Én az élét fogom és keresem Peter kezét. Sckarlett rményeim szerint már velem van és ő talán a kezeket kaszabolja le.

Ha sikerűl Peternek megkapaszkodnia Sckarlett segítségét kérem, hogy segítsen kihúzni. A penge éle szétvágja kezemet de a mérhetetlen nagy Adrenalintól szinte meg sem érzem a fajdalmat, egyenlőre.

Amennyiben nem sikerűl kihúzni senkit és jómagam elsülyedek akkor nem tehetek mást gondolom, csupán ennyit:

R.I.P.
Stan Marcus
1985-2018Hermod
Fegyver: Rengető
Mágia: 50 egység
Használt: 0 egység
Jelenleg: 50 egység


#15 2009-02-23 20:52:13
Peter Castle
-ÁÁÁ..ne ...segítsen valaki!

Mágikus szörnyszülött kezek húznak lefelé a pokol bugyraiba és alig tudok ellenük tenni valamit. Még arcomat az ég felé fordítom, hogy társaimhoz szóljak, de látszólag hamarosan ők is az én sorsomra fognak jutni. Merülök...szépen lassan és már a fülemben is csak sáros, mocsáros vacak van nem hallok semmit és hiába van meg már a másik szemem is, most azzal se látok. Csak a lápban vagyok ahol nincs fény és nincs hang. Valami viszont érdekes...harcosként talán a tüdőm is nagyobb lett? Nem...egyszerűen új képességem lett. Nem fogok megfulladni az már biztos- Ám a kezek elkaptak előlük nincs menekvés ,de próbálok vergődni. Istenem mencsen ki valaki, kezdem azt érezni, hogy nemsokáig bírom.
Társaim segítségére várok mert én nem reagáltam elég gyorsan és a mocsárban landoltam.


#16 2009-02-23 21:56:21
Vérontó
Scarlett a fegyverével épp időben szabadítja ki magát, majd Reflexxet is, aki az erejével is rásegített a dologra. Ketten együtt végül ki tudják szabadítani Petert is, ám a megpróbáltatásoknak nincs vége… ugyanis ez nem egyszerű víz, hanem mocsár. És immár mindhárman beleragadtak, kezek ide vagy oda.

A három hős tehát a láp alatt ragadt, és egyedül Peter képes lélegezni közülük. Ő újabb egy percnyi mágiát veszít, két társa pedig fuldoklik, és hamarosan elfogy a levegőjük. Egyedül Peter képes valamennyire szabadabban mozogni ebben a közegben, és talán arra is lehet elég ereje, hogy társait kivonszolja a partra.

Közben a láp aljára tekintve a kis társaság tagjai láthatják, hogy a kezek a mocsárba veszett holttestekhez tartoztak… amelyek most ismét megindulnak a hősök felé.

Peter Castle / Idunn (víz alatt)
Fegyver: Hullámhozó
Mágia: 44 egység

Reflexx / Hermod (víz alatt, fuldoklik)
Fegyver: Rengető
Mágia: 50 egység

Scarlett / Karnilla (víz alatt, fuldoklik)
Fegyver: Napfény
Mágia: 50 egység


#17 2009-02-24 15:10:06
Paladin
[color=brown]Scarlett segítségének hála a kezek elengettek és már nem taperolnak rajtam. De még mindig a mocsár fokságában vagyok és vagyunk. Olyan mint egy futó homok amely lassan el nyel bennünket. Mind mélyebb és mélyebre kerülünk. Peter igaz lélegzik a víz alatt de Scarlett és jómagam nem igazán.

A vízben látni, hogy a kezek hullákhoz tartoznak. Élő hullákhoz, zombikhoz, kik most ismét felénk kezdenek nyúlni. Kevés az időnk és az élet jeleim is fogytán vannak. A levegőt úgy ahogy próbálom visszatartani, de már vészesen nehéz.

Kezemmel próbálok, úgy mond úszni felfelé, kapaszkodót keresni hátha találok. Előkapom a kardomat, lábam mellől és markolatába erősen kapaszkodva, kinyomni a láő alól, majd a partra, csapni mint egy horog félét, hátha meg akad valamiben. Kisebb fa ágában ami biztos rögziték, vagy esetleg bele áll egy fába aminek segítségével talán ki tudok kászálódni. Remélhetőleg megakad valamiben kardom éle és képes leszek kirántani magamat, mielött a holtak elérnének.
Ha nem akkor vissza teszem a láp, mocsár alá és magam alatt tartva "pörgetem" amennyire csak tudom, lekaszabolva a kezeket, amik közelednek hozzám.

Minnél nehezebb visszatartani lélegzetem és olykor-olykor kicsire nyitva szám, nyelvemhez fura ízek érnek. Remélem valamilyen módon kiszabadulok innen. Ha mást nem akkor még talán Peter-nek mindig van esélye Scarlett-et és engem kihúzni.

[color=#000000]

Hermod
Fegyver: Rengető
Mágia: 50 egység
Használt: 0 egység
Jelenleg: 50 egység


#18 2009-02-24 20:54:55
Peter Castle
-Ez az,ez az! Jól csinálod!

Dicsérem Karnillát aki nagyon ügyesen kiszabadított minket. Mármint a ,,kezek" fogságából. Már kezdek örülni amikor lenézek és látom, hogy még mindig nem szilárd talajon vagyunk és igaz, hogy nem fog senki és semmi ,de a láp félelmetesen veszélyesnek tűnik. Teljes akaraterőmből küzdök ,hogy meg ne fulladjak még így is, hogy van egy kis ,,pótlevegőm".
Ahogy elnézem én ebben vagyok sikeres. Egyre inkább ki tudom húzni magamat a csávából. De egyben belátom, hogy én süllyedtem le legjobban még is könnyebben mozgok mint mások.

-Hát ha segítségre vágytok MOST kapaszkodjatok belém megpróbállak benneteket kivonszolni.
Majd ismét lesüllyedek és minden erőmmel azon vagyok ,hogy kijussak innen és mást is kijuttassak.


#19 2009-02-24 22:07:43
Scarlett
Megállithatatlannak érzi a heveséget, amint sarokba szoritott vadak érezhetnek ha ragadozó less rájuk a rejtekből. Csak a sebes cselekvés és a fékevesztet igyekeztet segitheti meg öket. S minden mozdulat ritkitja a fogásokat, újra suhognak a szabják és sodrodik a viz felszin minden cselekedetet messzire kürtölve a töltésen.
Hamar elérte Steve-et, kit támogatva siker koronázza probálkozásaikat. Szabadulni látszanak a békjó rabságból, oly lelkesen tesz érte, hogy elsem tuná képzelni, másként is megeshet.
Figyelmetlenégéért azonban nehéz bölyt időszak köszönt rá s a levegő az amin bölytölni kéntelen. Fodrozodik körülötte a hullámsír, a rengeteg sötétség ami befolytja s magában elrejti őt a fény elől. Amerre csak forul szükös napvilág fogadja, lent a sírbolt emberei maágohoz szólitják. Undor a látványuk és rothadt a tekintetük. Roppant cselekedetei sem segitik ebben az elfolytó tömény rengetegben.
Zür-zavaros kapkodása végéhez ért. Szembesül a komor ténnyel, hogy itt már sem beszélni, sem segélyt kiáltani nem lehet. Elvesztette a többieket a habokban felkavarodott porban, ami lassan ülepedik el a lápvidégfenekén, takarást hitve a halotti főkre.
Leáll, egy mozdulatott sem tesz.
Tudomása van róla, minél inkább hadonászik értelmetlen, annál mélyebre kerül. Úszni sem nagyon tudott soha, csak néhány hoszra futotta mindig erejéből. Most jobb erőnlétben pedig szerény tudása is mihaszna. Elhunyja szemeit, megszünik a világ, mert a kétségek, a pánik csak emészti a drága levegőt. Amig a bölyt tart neki is kitartónak kell lennie. Elállni a vizposhadásában, mint hütőben a amgányos tejföl, máskülönben vég.
Elcsendesiti lelkét, nem mozdul már nem menekül, csak remél, hogy valaki érte jő. Tudja rég mi megeshet, tudta, mikor már e idegen föld mezejére elöször toppant.

Szerszám: "Napsugár"
Bűbáj: 50 mana


#20 2009-02-24 23:29:23
Vérontó
Peter a partig nem tudja elhúzni a mocsár vizében társait, de a vízfelszínre feljutnak. Itt egymásba kapaszkodva láthatják, hogy már egészen a láp közepére sodródtak. Reflexx a kardjával elég élőhalottat tudott elüldözni, de azok továbbra is jönnek, és a kezek már egyre közelebb húzódnak ismét a kis társasághoz…

És ha ez nem lenne elég, a hatalmas szörnyeteg is megérezte a víz hullámzását, és most épp a három hős felé tart. Egyik oldalról élőhalottak, a másik oldalról a szörnyeteg, alattuk a mocsár… Nem áll túl jól a kis csapat szénája.

Ám hirtelen egy villanás felülről, majd egy erősebb szélvész… és a köd, amely eltakarta a napsugarakat, egy rövid időre eltűnik, megvilágítva a három hőst. Egy női hang szólal meg a magasból.

<- Gyorsan! A napfényt, amíg van rá lehetőségetek!>

A hang tulajdonosa csak remélni meri, hogy akinek most cselekednie kell, az tudja, mit kell tennie…

Peter Castle / Idunn
Fegyver: Hullámhozó
Mágia: 44 egység

Reflexx / Hermod
Fegyver: Rengető
Mágia: 50 egység

Scarlett / Karnilla
Fegyver: Napfény
Mágia: 50 egység


#21 2009-02-25 06:13:35
Paladin
Peter szerencsénkre kiemelt bennünket a láp alól és most legalább fejünk kint van és kapunk levegőt.
<- Hálásan köszönöm Idunn a segítségedet!-> - köszöntetet mondok neki majd érzem, hogy a halott kezek ismét közelednek. Nem tudttam eleget lekaszabolni. Kardomat vissza teszem a hüvelyébe és várom a csodát. Mert csak az menthet meg most bennünket. Alúlról a holtak, felűlről az óriás gyík, ki már felfigyelt a mozgásra. Itt már nincs sok remény. De az hal meg utoljára.

<-Most mi legyen?-> - kérdem társaimtól. Csak most fedezem fel, hogy majdnem a láp közepén vagyunk. Nem csoda, hogy nem tudtam megkapaszkodni. Undorító. Halottak és mi is azok leszünk, ha nem történik valami. Ha nem segít rajtunk a Jóisten.

Majd a Köd eltünik a nap elől és a fény beárad a társaságunk köreire.
<- A csoda megtörtént !!!-> -káltok fel reménnyel és errővel megtelt szívem mélyéről.
<- Karnilla!! Most úgy vélem itt az ideje, hogy megmutasd ezeknek a halott arcoknak és az óriási gyík lénynek, hogyy ki a Láp úrnője!!!-> -mondom Sckarlett-nek és közben egy kacsintást és egy félmosolyt adok neki.
Majd hallom a női hangot a magasból. Nem fogtam fel, hogy Asgardi vagy földi nyelven beszélt. De szerintem Földi nyelvet használt.
Gyorsan? Ezek szerint nem tart örökké a fény és remélem Sckarlett minnél hatásosabban használja a NAPFÉNYT.

Várom a megváltó csodát Sckareltt személyében, miközben a biztonság kedvéért a kardomat ismét előhúzom és a mocsárban propellerként pörgetem a kezek távoltartása végett.


Hermod
Fegyver: Rengető
Mágia: 50 egység
Használt: 0 egység
Jelenleg: 50 egység


#22 2009-02-25 08:36:16
Peter Castle
Eredményes volt a csapatmunka, összetartozunk és ez így volt helyes. Hermodnak semmit nem kellene köszönnie mert egy mindenkiért mindenki egyért.

-Nem kell megköszönni. Mindenképp segítenünk kell egymáson, mint a három testőrben: egy mindenkiért mindenki egyért.

Remélem gyorsan fölfogta miről is beszélek és nem kezd el hálálkodni . Hirtelen észreveszem, hogy a köd eloszlik, a láp a lábunk alatt megmarad, de világos lesz. Most már a napfény az ami megvilágít bennünket és egy titokzatos égi hang is kíséri. Valamiről zagyvál ,de szerintem nem nekem beszél az biztos. Talán Hermodnak vagy Karnillának. Eddig volt az én szerepem most biztos ők következnek.


#23 2009-02-25 21:39:17
Scarlett
Reménytelenségbe torkoló ködből tör felé Peter, a megmentő. Megragadva Scarlett-et felfelé vonszolja az éltető légtér irányába. Percek vagy csak pillanatok talán játszhatot csupán e különös világi lét és a következő közt. Mégis feltünt a könyen elvesző remény ismét. még ott van, még meg van. Óvniuk kell mindennel amivel kitalik, hogy fénnye ragyokjék s lelkük bevillágitsa halvány pislogásával.
A remény az, mely oly nagy szó e kietlen földön s a tovatünő örvény forgatagban az egyetlen ami ellenáll, minden daccal. S érezve ismét a felszökő habok alól kitüremkedő fejét irdatlan levegő- s légszomjról tesz tanúbizonyságot.
Zihál s kapzsi zsarnok modjára markol a drága levegő után. hisz bölytje véget ért végre. Megszabadulhatott a különös, sanyargató veszedelem szájából. Hállásan porul Peter karjaiba, mig tartanak a rémület percei s hamar azon kapja magát, hogy nicns vége a menetnek. Még több kellemetlen meglepetés üti fel a féjét, s ismét kezébe feszül a penge markolata.
- Miként tudom elöre útunk hosszadalmát, több elemozsiát vetek az úzsisdobozba - rebegi a többieknek, jelezve, hogy jócskán túl van a meglepetéseken s már nem igen gyözi számban tartani a megprobáltatásokat. Arára kiiratokzik minden elborultág és megviseltség. Elsősorban nem a fáradtság, hanem a csalódotság gyász kendeje borul fátyolként sápadt arcára.
Éjszakról a hidegvérű veszedelem fordul feléjük, a szemetlen ragadadozó, kinek fennség területét megháboritották. Míg Dél felől felzendüült élettelen regiment indul nekik, sérelmezve örök nyugalmuk felzargatottságát. Elvesző kilátásoknak nézznek elébe. Reflexx bölcs szavaira csak megvonja egyik szemöldökét, mert miért is töle kérdi a férfi hogy mi a teendő, aki úszkálni is alig bir.
Szél támad, szokatlan eregető jelenség s a ködpalásott eleregetve válik tisztává a töltések birodalma. Bizalmatlan fényderül a mostoha tájra, mint ami illetlennek érzi jelenlétét a nem szivesen látott szférában. Ritka jelenség lehet erre, rővid múló tünemény csupán.
Scarlett felvonja tekintetét, de mit sem remél tekintete, mert a fénypompa egyenest szemébe tűz s figyelmből kivesz a látnivaló. Egy némber hangja szólal, érthető tanács. Errefeöl, bajnoki fegyverét tartja föl, föl az égfelé. Csap vele, suhint ahogy bir, ahogy Amora mondta tegye, ha fényt szeretne. Az áhitatos mágia ekkor várhatóan elötör.
- <Fényeskedjék a Napnak ökle, töltessék be ragyogóvarázzsal holtaknak öble!>
Kemény hang harsan a mély torokból, furcsa érzés számára. Elötte mindig vékony gyermeki szólása volt mit megszokot s mindig ezt várta, most az idegenségek földjén még inkább megdöbbentő ez is. Sok új élmény, sok új remény.
Hogy mit várjon azonban a Napfénytől? Maga sem tudja, csak tette mert ezt kérte valaki a vésznek óráján.

Szerszám: "Napsugár"
Bűbáj: 50 mana


#24 2009-02-25 21:54:05
Vérontó
Amikor már minden veszni látszik, Scarlett végre suhint egyet a napfénnyel feltöltődött fegyverével… mire a vakító fénysugár elijeszti az összes élőhalottat. Sikítva süllyednek vissza a mélybe, eleresztve a három kalandort.

Ám a szörnyeteg tovább közeledik, a kis csapat pedig még mindig a mocsárban süllyed… Szerencsére titokzatos megmentőjük újból a segítségükre siet, és egy villám csap le az égből, egyenesen a hatalmas rémbe. Az felordít fájdalmában.

Ekkor egy jókora ág nyúlik ki a kis társasághoz, majd újra megszólal a női hang.

<- Gyerünk! Kapaszkodjatok, kihúzlak titeket! Gyorsan, amíg az urdoth lábadozik a villámtól!>

És végre meg is pillanthatják az ág másik oldalán titokzatos, asgardi megmentőjüket…Peter Castle / Idunn
Fegyver: Hullámhozó
Mágia: 44 egység

Reflexx / Hermod
Fegyver: Rengető
Mágia: 50 egység

Scarlett / Karnilla
Fegyver: Napfény
Mágia: 45 egység


#25 2009-02-26 06:06:08
Paladin
A halottak befejezik a támadásukat ellenünk és végre nem vagyunk a fenyegetésüknek kitéve. Hála Sckarlettnek és a nőnek ki érkezésével reményt hozott. De az óriás gyík még mindig életben van és csak most figyelt fel igazán ránk. De hála a nőnek ismét segít nekünk és egy villám csap a lénybe, majd egy ágat nyújt felénk és kísérő szavakat ad mellé.

Sckarlett-et magam elé engedem majd én fognám meg az ágat, ha Peter-nek nincs ellenvetése, hisz ő otthonosabban mozog a vízben mint mi.
Végűl kirajzolódik a női alak. Elé lépek és megszóllítom.
<- Üdvözöllek! Köszönjük a segítségedet és hálásak vagyunk neked. Nélküled talán elvesztünk volna. De te, hogy kerűlsz ide? > - Kérdem a nőtől de nem merek neki bemutatkozni, mert már lehet, hogy ismeri ezt az Asgardi férfi formát, és úgy talán le is buktatnám magam. Ezért inkább közvetlenűl beszélek vele.

Majd siettetnék mindenkit, hogy minnél távolabb kerűljünk az Urdoth-től. Nem igazán akarok egy ilyen lápos és ingatag ösvényen harcolni vele. Ezért inkább azt tanácsolom, vagy siessünk el innen, esetleg lökjük bele a lápba és úgy már a holtak igényeit kielégíthetjük.

Hermod
Fegyver: Rengető
Mágia: 50 egység
Használt: 0 egység
Jelenleg: 50 egység

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14270
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Asgard földjei - Lidércláp

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 28 Júl. 2011, 14:08

#26 2009-02-27 16:42:22
Vérontó
A nő kihúz mindenkit az ág segítségével, majd gyorsan csendre inti az őt megszólító Reflexxet.

<- Csitt! A szörnyeteg most megzavarodott, de nincs időnk most beszélni, testvérem! Gyorsan, meneküljünk! Arra!>

Ezzel a nő a láp egy biztonságosabb része felé vezeti a társaságot, ahol aztán a nádas között megpihenhetnek mind. Az urdoth ekkor már messze van tőlük.

<- Huh… Veszélyes helyzet volt. Hermod, én kérdezhetném inkább tőletek, hogy mit kerestek ti itt! Úgy tudtam, te, Idunn és Karnilla mind a többi testvérünkkel harcoltok a Valhalla mezején. Azt hittem, odavesztetek, mint mindenki más… Miért jöttetek a Lidércláp területére, ráadásul pont az Elátkozott Holtak Földjére? Mintha nem tudnátok, hogy azon az átkos helyen a nyugtalan holtak lehúzzák maguk közé az élőket… Nem is beszélve az urdothról! Karnilla, miért nem használtad rögtön a Napfényt a holtak és az urdoth ellen? Hiszen tudod jól, hogy ezek a mocsári lények a fényre mennyire érzékenyek! De kezdjük a legelején… Hogy találtatok itt rám?>

Peter Castle / Idunn
Fegyver: Hullámhozó
Mágia: 44 egység

Reflexx / Hermod
Fegyver: Rengető
Mágia: 50 egység

Scarlett / Karnilla
Fegyver: Napfény
Mágia: 45 egység


#27 2009-02-27 18:32:13
Scarlett
Beterjed mindefele a fények sugaras tekintete, táplálkozva az égből, rárontva a zengő holtak hadára. Ő Felegyenesedve tekint körül a megriadt sereg után s elmélázik a váratlan hatástól. Érzi minden porcikájában, ez a megvivott küzdelmek egyik újabb emlékezetes pillanata idegen földön.
Villám suhan egyenest a víznek komor élősködöjére, új erőt demonstrálva az esetlenek bajára. Különös és irtozatos alak tünik fel a partvidéken, a szükős, de biztos járáson. Páncélt s egész menet felszerelésben tetszik, vonásai rokonszenvet áltatnak míg tartása különös tartozkodást súgal. Ismerheti öket. Scarlett, tudja az első percben már, azonban fejébe mégsem férközik be, mert a veszély elenyésésével vonja vissza s rejti el elmélyének kiváncsi tekintetét külvilágról.
Ágaskodik érük egy nővényi darab, amin megragadva lépésről s fogással tovább ebickélve vánszorognak kifele. Mire elérik, hogy partra vethessék lábuk az ismeretlen vitéz áltatatos kérdést visz feléjük, min mindjárt gondolkodnia kell neki is. Ügyelni kéll a válaszozással, mert egy tévesz szó is oly simulékony mint a rossz lépés alatt a gyenge sár a viz alatt.
Scarlett, csak tartja beszédét elődlegesen, hagyva a beszéd megtörténését. Neki a lesúlytott lény jobban vonja figyelmét jelenleg. Komoly sérülést szenvedhetett a fenevad, tán jelen számukban akár gyözedelmeskedhetnének felete.
Jó a belátás hát esélyükre, mindazonáltal a mocsárigyík levadászása nem vezetne sehová sem. Megkell barátkozni gondolatukkal, hogy e vad még soká fogja vadorozni a lápvidéket s dühös árnyékot vetni minden erre tévedő lélekre.
Szomorú igazság.
Kinek pedig még neve sincs Scarlett számára, kérdést közöl felé, mire illik megfelelni udvariasan. Felé tekintve kedélyes fintor vetül arcáról, nem sértő csak kényelmetlenkedő álagáról ad tanúbizonyságot.
<- Igaz is volt, miként hitték vesztünk - felel mikor meghuzodnak a susnyásban - Vallhala alant testvérségünk búkásága vonta magával holt hírünk, mi derék pártfogonk útitervezetünknek. Csalatkozva vannak mind kik halották e hirt s mi kélltünk Loki kastélya felé. Járásunk útvesztökön kajtat keresztül, hol minket ellenség nem remél. Ekép botlottünk beléd, nővér.>
Felel mindjárt nehogy gyanusnak tünjön a teketoria, mert még nevét sem tudja hősnőjének, ám mind ez csakélység ahhoz, ahogy e beszéd hangzott. Smile
Figyelem felkeltő és roppant impozáns, mi belesem fér bőrébe, púszta szavában megnyilvánul minden eszme s leleménye.
Töpreng egy pillanatig minek is neveze eszközét, míg a sarat söpri magáról. Kiötlik gyorsan egy gondolatot, mi még megállhat a való talajon s felel is mindjárt.
<- Ködfátyol s komor felhő palást vonult a fényeség elé. Blokot fogva a Napfény erejének, nem volt eshetőség alkalmaznom a szerszámot, csak mint közfegyvert.>
Bár nehézkes szájára venni a szót, mégis igaz: fegyvert fogot. De a szükség szüli a tetest, mint a tólvajt. Vagy azaz alkalom? Mindegy. Nem volt választosa. Sőt, mit több ha haza is jút erről a vakációról, apú még igy is büntibe fogja küldeni. Nincs remény. Very Happy

Szerszám: "Napsugár"
Bűbáj: 45 mana


#28 2009-02-27 19:24:47
Paladin
<-Ha még nem mondtam volna, akkor köszönöm a segítségedet. Jómagam és társaim szerintem szintén így vélekednek->
Sckarlett már válaszólt a nő kérdésére, hogy mit is keresünk erre felé.
<-Oda vesztünk volna? Elötted állunk és ha csak szemed nem csal akkor élünk-> nem igazán tudom mit is mondjak a nőnek. Nem egy tömeggyilkosnak tűnik de az igaszságot nem akarom vele megosztani, hisz ki tudja mi történne velünk.

<- Hogy, hogy találtunk rád? Igazából nem téged kerestünk, hogy őszinte legyek, hanem mint azt már Karnilla is említette, Loki kastélya felé tartunk, mivel mint azt már te is tudod Loki és Thor is eltünt. Nem tudjok, hol is vannak és reményeink szerint a kastélyban válaszokat kapunk. -> felelek a nőnek kinek nevét nem tudom, sőt valódi énem nem is ismeri, csupán Hermond külsőm.
<- Én nagyon örűlnék, ha velünk tartanál, hisz most nagy szükség van egymásra. HA nem jöttél volna, minden bizonnyal itt veszünk el. Remélem utunkon végig kísérsz bennünket Asgardi testvérem->

Majd Sckarlett és Peter mellé lépek <- Remélem megbocsájtasz egy pillanatra-> -közben a segítségünkre sietett nőre nézek. Fülükbe súgom, hogy nem kéne semmi hülyeséget mondani. Tegyünk úgy, mintha már régóta ismernénk a nőt és győzzük meg arról, hogy tartson velünk. Még is csak sokkal jobban járatos a környéken.
<- Elnézést a sugdolózásért, de van egy kis problémánk.-> hazudok a nőnek, nehogy gyanut fogjon.
<- ő....ő.... a halodtak megsértettek, vagy is megvágtak ott....- bocsánat-> füllentek, nehogy kiderűljön az amit titkolunk.

<- Nos? Hogyan döntöttél? Velünk tartasz utunkon? ->

Hermod
Fegyver: Rengető
Mágia: 50 egység
Használt: 0 egység
Jelenleg: 50 egység


#29 2009-02-27 20:45:49
Peter Castle
Égi istennőként jeleink meg előttünk az Asgardi nő, és segítséget nyújtva húz ki minket a csávából. Hermodnak nagyon jó a beszélőkéje, de ennél a nőnél nem érdemes megszólalnunk. A szörnyeteg most megzavarodott...hát ez legyen jó hír.
Méricskélem a nőt, vajon ki ő honnan jött és mi az úticélja.
Menetelünk egy keveset a mocsokban majd egy stabilabb helyen megállunk mindannyian és egymásra nézve kupaktanácsként beszélgetünk.

-Valhalla mezején harcolunk? Ezt a nőt meg honnan szalajtották?-motyogom magamban úgy ,hogy meg ne hallja.

Most az egyszer szerencsés vagyok, mert mindenkit lecsesz csak engem nem Very Happy

Fülelek mit zagyvál itt össze Hermod .

-Ööö...hát felőlem lehet, de aztán majd ne rajtam csattanjon az ostor ha megtudja, hogy átvágtuk!

Majd visszafordulok a nő felé és vigyorogva mutatkozok, mint valami jóllakott félnótás aki kész minden kalandra.


#30 2009-02-27 21:13:43
Vérontó
Az asgardi nő egyre inkább összehúzza a szemöldökét, ahogy a társainak hitt három kalandor beszélni kezd hozzá.

<- Karnilla, téged meg mi lelt? Miért beszélsz ilyen furcsán? Alig értem ezeket a különös szófordulatokat… Mintha nem is te lennél. Eddig pedig a köd sem akadályozott a Napfény használatában, csak erősebb mágiát kellett alkalmaznod ilyen esetekben. Hermod, neked meg sosem volt szokásod „testvérednek” szólítani. Jobban kedvelted a nevem, a Thena használatát… Idunn, te pedig miért sugdolózol ott hátul a többiekkel? Nem értelek benneteket… Hogyne tudnám, hogy atyám és az a nyomorult Loki meghaltak! Azért hagytam ott a csatamezőt, hogy Loki testét megtaláljam a kastélyában. De ezt ti is nagyon jól tudjátok, ott voltatok, amikor távoztam a Valhallából. Már rég visszafelé megyek, de a skornhelmi mészárlás miatt kénytelen voltam itt, a Lidérclápon átvágni. Borzalom, ami ott történt, nem igaz, testvéreim? De most még nem jött el a gyász ideje… Loki kastélyában csak pár megátalkodott szörnyeteget találtam, semmi mást. Úgy hiszem, muszáj lesz visszatérnem a Valhallába, és összegyűjteni a megmaradt harcosokat… Egyetlen hely van, ahol megtalálhatom atyám lelkét… Hela birodalmában. De ha nem akarunk gyáva módon meghalni, úgy más utat kell találnunk az Alvilágba… Hm, félek, szükségünk lesz annak az áruló Amorának a varázslatára, hogy lejussunk…>

Peter Castle / Idunn
Fegyver: Hullámhozó
Mágia: 44 egység

Reflexx / Hermod
Fegyver: Rengető
Mágia: 50 egység

Scarlett / Karnilla
Fegyver: Napfény
Mágia: 45 egység


#31 2009-02-28 10:09:44
Paladin
<- Most nem érünk rá magyarázkodni. Sokkal fontosabb dolgunk is van. A lényeg, hogy jól vagyunk és nem az alvilágban találkoztunk, hanem itt. Amorával, mi már találkoztunk és Shatad-dal is. Együtt mentek le Hela birodalmába körűlnézni. Ha Loki kastélyában már voltál, és Hela birodalmában most vannak, akkor mit javasolsz, merre folytassuk a keresést? Mellesleg meg még pár társunk most épp Loki kastélya felé tart. Mivel ketté váltunk. -> felelek a nőnek ( Thena most már tudom).
Ezek után ismét a társaimhoz fordulok és most már kezdek kicsit, úgymond nem is félni de tartani, hogy meddig takargassuk a hazugságot.
Maj Sckarlett és Peter szemébe nézek és most nekik szánom beszédem, ami kissé burkolt, remélem megértik.
<- Amora: Még ki sem hűltek társaink holttestei. Most akkor mi legyen? Lehet mégis csak el kellene mondani? Én rátok bízom-> -mondom nekik kicsit halkabban, de attól még Thena hallhatja.

Hermod
Fegyver: Rengető
Mágia: 50 egység
Használt: 0 egység
Jelenleg: 50 egység


#32 2009-02-28 19:53:46
Scarlett
Lecsupaszitva magárol a latyakot, már kezdene megörvendezni, hogy levegő éri bőre szinét s felszinét, mire rá Thena nézzése lobogó tűzként vetül rá s bőre megint vált. Pir búvik arcára s vidáman mosolyodik el, kissé oldalra billentve fejét. Nem is tudja, mit kéne szólnia ilyen észrevételekhez, hisz épp ettől tartott. Mégis ő bőszen megfelelt a kérdésekre, lám pedig még több kérdés érkezik.
Tudja jó, ha tovább megy a locsi akkor neki is többet kell cseverésznie s végül már a istennő arcát annyira összeszabja a gyanakvás és ráncolgatás, hogy úgy fest majd mit egy öregspiné. Smile
Újat is megtud védelmező eszközéről. Jó szolgálatot tesz az még a ködlepte körleten is. Újra kell értékelnie a dolgait, hálás is azért, mert nem egy púsztitó erejű vas került a markába, hanem egy szedéb darab.
Mire végez a csutakolással, némileg jobb bőrben kerekedik fel a nád melletti pocoja mellől s fordul a többiek felé ahogy Reflexx is befejezte a magáét.
<- Elmondjuk... - felel a férfinak közszemlésen -..miként társink vészbe haladtak. Téves útra kéllve csak veszendőbe megy idejük, erejük. Muszály nékünk elözni járásuk, hogy ideje korán megfékezük öket. Lépjünk hát ki. >
Felel egyöntetüen a férfi kérdésére, mert nem véletlen mondták nekik, hogy szükség lesz az álcázásra. Hát tartják ameddig szükséges. Thor pártiként álláspontjuk egy oldalra csatolja mindüket. Peter-re siklik bizakodóan szeme, ő volt az aki felajánlotta, hogy mindenben támogatná és követné. Itt az alkalon, akkor követni a többieket is együttesen és nem totojázni.
<- Másik társulat paktat Lokinak szinhelyéhez. Oda térjünk hát. Nincs mit vesztegethetnénk, usgyi útra hát!>
A térképre emlékezve elindul az adott irányba, amerre a kastély lehet, ha a többiek is jönnek elindulnak. Azonban ha azt tapasztalja, hogy lereagadnak a többiek akkor persze ő is megáll. Igyekszik lehetöleg pihenés nélkül haladni, igy több esélyük is van és neki is kevesebbet kell beszélnie. Fő a diszkréció.

Szerszám: "Napsugár"
Bűbáj: 45 mana


#33 2009-02-28 21:24:02
Vérontó
Thena továbbra is gyanakodva nézi a társaságot.

<- Karnilla, neked mintha a hajad is megváltozott volna… De Hermodnak igaza van, erre most nem érünk rá. Mindenesetre remélem, mikor legközelebb találkozunk, úgy fogsz beszélni ismét, ahogy már megszoktam tőled. Máskor pedig ne susogjatok egymás között előttem! Elvárok egy kis tiszteletet, ha már Asgard Urának lánya vagyok! Ha ti mindenáron tovább kívántok menni Loki kastélya felé, nem akadályozlak meg benneteket, bár mint mondtam, ott nem találtok semmit. Örülök, hogy Sathad még életben van, bár annak nem, hogy ő is rákényszerült Amora segítségére… Segítenem kell nekik. Hela birodalma még Amora mágiájával is túlságosan veszélyes hely. De csak ott lelhetnek rá atyám lelkére… A test miatt meg ne aggódjatok, testvéreim, jó helyen van! A megbeszélt helyre rejtettük édesanyámmal és pár valkűrrel! Ha egyesül a test és a lélek, atyám visszatér, és rendet tesz ezek között az átkos szörnyetegek között… Megyek, elhozom előbb atyám testét, aztán visszatérek a titkos alagúton keresztül a Valhallába. Kell legyen ott valamilyen mód arra, hogy lejussak az Alvilágba… Sok szerencsét nektek, testvéreim!>

Ezzel Thena gyors léptekkel távozik a helyszínről, a kis társaság tagjai pedig ismét dönthetnek a térkép segítségével, mely irányba akarnak tovább haladni.

Peter Castle / Idunn
Fegyver: Hullámhozó
Mágia: 44 egység

Reflexx / Hermod
Fegyver: Rengető
Mágia: 50 egység

Scarlett / Karnilla
Fegyver: Napfény
Mágia: 45 egység


#34 2009-02-28 21:29:16
Peter Castle
Értetlenkedő képpel állok a nő előtt. Felelőségre von minket. Mi köze van ennek ahhoz ,hogy én sugdolózok?
Scarlettre figyelek inkább mivel eddig is őt gondoltam igazi csapatvezetőnek. Remélem valóban megbízható és nem hiába tartok vele.

-Rendben van Karnilla, én veled tartok. Induljunk hát!

Majd Reflexxre is rá nézek ő miként vélekedik és elindulok Scarlettel. Megyek és már nem nézek hátra most már tudom, hogy nincs vissza út.

-Bízom benned Karnilla ,és remélem ez a bizalom kölcsönös.

Loki ,,háza" már csak nem lehet messze. Ha belegondolok, hogy honnan indultunk és mikor akkor semmi sincs messze.#35 2009-03-01 06:12:22
Paladin
Végig hallgatom Thena beszédjét, majd sok szerencsét kívánok utján. Mindjárt ki is ésrünk a Lidércláp területéről és úgy tűnik már semmi és senki nem gátolja utunkat. Ismét előveszem a térképet, majd társaimra nézve kérdezem, merre tovább.
<- Merre tartsunk tovább? Folytassuk a kis kitérőnket, vagy mennyünk egyenesen Loki Kastélyába, esetleg egy gyors levágással kerűljünk a többiek elé, és mondjuk el nekik, hogy Loki-nál nincs semmi. Mit javasoltok? Rátok bízom a döntést! Arra megyünk, amerre szeretnétek. Ezt az útvonalat én javasoltam és láttátok, hogy hová vezetett. Úgy gondolom, legalább ennyi kárpotlást had adjak, ha már ilyen bajba kevertem életeteket.-> mondom Sckarlett és Peter felé fordúlva, kissé bűnbánó arcon.

Térkép:
http://kepfeltoltes.hu/090301/httpimg16.imageshack.usimg1616181eskkkk2.png_www.kepfeltoltes.hu_.png


A választ megkapva elindulunk útvonalunkon.

Hermod
Fegyver: Rengető
Mágia: 50 egység
Használt: 0 egység
Jelenleg: 50 egység


#36 2009-03-01 16:01:48
Vérontó

(Scarlett előző reagjából úgy vettem ki, hogy ő is haladna tovább a kastély felé, szóval írok.)

Amennyiben a társaság minden tagja egyetért, haladhatnak tovább. Mehetnek keletre, Skornhelm felé, ahol a társaik vannak – feltéve, ha nem távoznak onnan, mire odaérnek. Haladhatnak ezenfelül tovább dél felé, Loki kastélyába, amelynek bejáratához már eljuthatnak nagyobb gond nélkül. És ha úgy gondolják, még vissza is mehetnek a Valhallába.

Ide már én többet nem írok, mehettek, amerre akartok.

Peter Castle / Idunn
Fegyver: Hullámhozó
Mágia: 44 egység

Reflexx / Hermod
Fegyver: Rengető
Mágia: 50 egység

Scarlett / Karnilla
Fegyver: Napfény
Mágia: 45 egység


#37 2009-03-01 21:08:31
Scarlett
Bohózatos ábrázattal tekint Thena-ra. Takarását akarta szerezni az útnak, hátha az alatt nem kerül megint célkeresztbe. S mégis. Tovább kéntelen hallgatni a dajka beszédet, ami fölötte überkedik. Beszéde nem főnyeremény erre felé, pedig oly szép szavak járják a nyelvek parceláit. Nagy tudás, ihlet, gyümölcsöző gazdagsága a kifejezéseknek s ök csak vegetálnak a köznapi salakon.
Aztán valamivel deritöbb ,eglátás kerül előtérbe, újonnan szabot frizúrája. Mire sajátjának is nagy gondot fordit, úgy jár el jelenlegi fazonján is. Túl hosszadalmasra nyúlt hát bele darált csöpet, így téve a kellő rendbe.
<- Tetszik? - érdeklödik büszkén, vidáman kiváncsi fürkésző tekintette - Újonnan van benne a szabás, ez tette rendbe a fürt rakást.>
Azonban kéntelen felfedezni s belátni itt bármit is tesz, teszegetnek a helyiek hunyorogva méregetik mint. Nem az ő szokásaik szerint van. Se kényükre, se kedvükre. Hiába, van néhány száz év elmaradásuk. Smile
Peter töri a kobakját, hogy melyik vágányon tovább. Tanácstalanság gyökerezik a kis lélekszámú csordán, több út, sok járás, mégis csak egy helyes van. Mégpedig ahonnan leszakadtak. Együtt indultak, együtt rónak, bármerre is vesse öket a szél.
Thena-nak még szivesen a szemébe mondta volna, hogy új nevet kölcsönzött szántó ereklyéjének. Ám ebből támadott volna csak igazi cirkusz, mégpedig olyan amilyet még a Jurassic Park-ban sem láthattak. Thena egészben és kereszben falta volna fel Scar-t és még talán a srácokkal sem elégedett volna meg. Laughing
Mitután távozott Thor isten vehemens leánya, Scarlett ismét nyelvet vált.
- Be kell érni a többit, nem késlekedhetünk felölük. Ha ideje kórán érjük bé öket, késő, s akkor lekésve leljük hült helyük is. Induló, arra el.
Mondja harsogva a térképre pillatás után, nem egy biztató jelenség a tudat, hogy ők itt áznak és fáznak a piszokban, maszatban, míg a többiek esetlek a segitségükre szoritkoznak.
Megindul Skornhelm felé s talán a többiek is követik útmutatását, akkor pedig tájékoztathatják öket a téves járásról. Ha ök is megtudtak valamit időközben az is jól jöhet. Thor nincs Loki plaótájában, ígyhát nincs mit tenni, az alvilág vagy a Thena által emlitet rejtekhely jöhet számitásba, de ez is csak késöbb.

Szerszám: "Napsugár"
Bűbáj: 45 mana


#38 2009-03-02 06:11:14
Paladin
<-Akkor irány Skornhelm felé! Veled tartok Karnilla! Remélem még ott lesznek-> mondom felhangon és elindulunk a másik csapathoz.

//Folytatás: Asgard földjei - Skornhelm//


#39 2009-03-02 20:44:06
Peter Castle
-Skornhelm ,rendben mehetünk.-egyezek bele a döntésbe.
Végre elhaggyuk a szutykos, lápos mocsaras szörnyekkel telerakott vidéket és szebb helyre megyünk.
Új út áll előttünk, már hallom is ,már látom is a dicsőségünket...

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14270
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Asgard földjei - Lidércláp

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.