Asgard földjei - Borgholm-tó

Go down

Asgard földjei - Borgholm-tó

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 22 Feb. 2011, 14:34

Az Asgard-szerte híres és közkedvelt, hatalmas kiterjedésű Borgholm-tó. Csaknem 100 km hosszú és 70-80 km széles. Az asgardi istenek és istennők mind szívesen járnak ide pihenni, fürdeni a tóban. A környező hegyekről gyönyörű kilátás nyílik a tájra, mindenütt zöldellő rétek, erdők, kristálytiszta levegő, és a kék ég. Korábban még szinte sosem szennyezte véres háború ezt a környéket.Az eredeti topic

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14270
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Asgard földjei - Borgholm-tó

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 28 Júl. 2011, 14:36

#2 2009-03-01 20:31:50
Vérontó
Amikor megérkeznek a hősök a tóhoz, különös látványban lehet részük. Már idefelé is érezhették, ahogy egyre inkább csökken a hőmérséklet, és egyre több hó és jég borítja a tájat, de a tó partjainál már mintha csak a földi sarkkörök közelében járnának. Mindent beborít a térdig érő hó, a tó vize pedig tükörsimára van fagyva. Ezen a tájon mindig nyári időjárás honolt, és teljesen természetellenes ez az ítéletidő.Hamarosan egyértelművé válhat, mik okozták ezt az időt errefelé: a tó körül tucatnyi jégóriás álldogál, nevetnek, beszélgetnek. Mellettük itt-ott tursasok, gólemek, trollok, és egyéb szörnyetegek. Úgy tűnik, ez a szörnyseregek egyik legfőbb tábora. Az égen még sárkányok is repkednek, nem is egy.

A hóbuckák, hóval fedett dombok között és mögött rejtőzve el lehet bújni a szörnyetegek elől, és nagyon óvatosan talán még a tóhoz is közel lehet jutni… de a tavat állandóan figyeli egy nagyobb hegyről egy iszonytató jégsárkány.


#3 2009-03-03 07:07:16
Paladin
Közeledek/ünk a tó felé. Már távolból látni lehet de csak nagyon távolról. Egyre hidegebb van. Nem tudom, hány fok volt eddig, de most egyértelműen hidegebb. Talán 10-15 fok lehet, de már kezdek fázni.
Minnél bejebb haladok/dunk, annál hidegebb van. Nagyon nem tetszik ez...

Nemsokára rá is jövök mért van ilyennyire hideg. A távolból látom, hogy a Tó ami már szinte tenger méretű, be van fagyva. Nem is akármi miatt. Vagy is akárkik miatt. a tónál jégóriásokat, sárkányokat, gólemeket és egyéb más rémségeket látok repkedni és beszélgetni. Gyorsaan le is hasalok a földre, ne hogy felfedezzenek. Annyira lapulok, hogy ahhoz már szinte tudomány kell.
<- Te Úr Isten. Itt hogy találom/juk meg Thor testét. Tele szörnyekkel-> motogyom magamnak/mondom társaimank

Remélem semelyik mocsok nem vett észre. Lapulok a hóban és közben egyre jobban fázok, de lassan hozzá szokom. Fogalmam sincs mit kéne tenni. Majd elkezdek kúszni egy kisebb szikla mögé.

Hermod
Fegyver: Rengető
Mágia: 50 egység
Használt: 0 egység
Jelenleg: 50 egység


#4 2009-03-03 21:46:04
Vérontó
Nem tudom pontosan, ki van itt, de akik itt vannak, egyelőre biztonságban vannak. A jégsárkány vagy a többi szörnyeteg még nem vett észre senkit, de a kis társaságnak a dombok, buckák takarásában kell maradnia, és a tavat így nem tudják eléggé megközelíteni. Ám az is egyértelmű, hogy a túlerő hatalmas.

A hősök észrevehetik azt is, hogy a jégóriások karóra húzott, lefejezett, megcsonkított asgardiak testeivel szórakoznak. Dobálják őket, a húsukat szopogatják, szanaszét szedik őket... Nem szép látvány.


#5 2009-03-04 13:55:26
Peter Castle
Megérkezünk a tóühoz. Ez látszólag misztikusabb és sokkal veszélyesebb mint az előző helyszníek. Baromi nagy félelem van bennem, pedig még nincs rá okom mivel a helybéli állatok egyelőre csak figyelnek bennünket. De az biztos, hogy egy rossz mozdult és végünk van...hát egyelőre felmérjük a terepet.
Majd hátranézek és a hányinger kap el, ahogy látom a hószörnyetegek játékát...

Hullák dobálása...szép mondhatom.

-Na most nem lennék a hulllák helyében...


#6 2009-03-04 19:56:53
Tao
*Tao nem igazán kap túl sok választ, Thorhalla, Halloween és Shadow Loki kastélya felé indulnak, utasításokat osztogatnak, fenyegetőznek, ki-ki válogasson, hogy mit vesz komolyan. Némileg elkedvetlenedik Tao, mikor úgy látja, a csoportban nem igazán van összetartás, de mintha érdeklődést hallott volna Steve felől.*
<-Skornhelmben nem csak valkűrök tetemei vártak ránk, vizi lények, tursasok támadtak meg, akiket végül sikerült árnymágiával megölni, 40 egységem maradt még. Aztán előbukkant egy csuklyás alak, feltámasztotta Thor feleségét, megtudta, hogy a tó fenekén van Thor teste, és angolosan távozott. A fickó hatalma túl nagy, kétlem, hogy elbánhatnánk vele, jól jönne Thor lányának segítsége, aki elvileg Thorral van. Thor felesége azt mondta, találjuk meg Thor és Loki testét, vigyük őket az alvilágba, fussunk össze Sathaddal és Amoraval, akik talán addigra megtalálják a lelküket. Ha ez meglesz, nem tudom mi következik, talán feltámadnak, összefognak, segítenek, talán nem. Aztán Ivan megölte Thor feleségét, azt hiszem ekkor már ti is megérkeztetek talán.
*Megérkeznek a tó környékéhez, már távolról látszik egy sárkány, óriások, tursasok, gólemek, trollok stb. Kevéssé bizalomgerjesztő látvány, ahogy embereket zabálnak, holttesteket dobálnak, és eldiskurálnak az élet dolgairól.*
<-Ha elérhetnénk, hogy beszakadjon a jég, talán megzavarhatnánk őket, talán néhány bele is halna. De a tursasokkal korábban kéne végezni, őket a víz élteti, ha beleesnek, több lehetőségük van mágiát használni. Velük lehet esélyem végezni, de ahhoz közel kell kerülni, így viszont mindenki kiszúr minket. Tehát egyből után abe kell szakadnia a jégnek, hogy a többiek se hagyhassák el azt. Bármi ötlet, a jég feltörésére? Ja, és akkor még ott a sárkány is.
*Helyzetjelentés, tervezgetés, miközben Tao hátát egy sziklának veti, így kerülve takarásba a sárkány és az óriások fürkésző szeme elől.*


#7 2009-03-04 20:13:20
Saviour
Megyünk tovább a tó felé, én legalábbis arra megyek, miután az asgardi istennő burkoltan közölte, hogy nem ért egyet a módszereimmel, és hogy ezt abba kéne hagynom. Inkább maradok Tao-val, meg a többiekkel, még Enigma II is Tao-t javasolta arra, hogy tartson teljes féken engem. Jelentem nem sikerült... na mindegy, inkább Halloween mondanivalója fog meg engem. Annyi vér, amibe lehet búvárkodni is? Csábító. És nem a búvárkodás, vagy a kegyetlenség miatt, hanem pusztán azért, mert akkora mennyiségű vörös nedű az iszonyat sok csatában elért győzelmet jelent, egy helyen, rövid időn belül. Bárcsak... igen, bárcsak. De vissza a lényeghez, mert a többiek már tervelik is a támadásukat. Én természetesen angolul szólok hozzájuk, nem fogok asgardiul beszélni. Csakazért se.

- A vízbe pottyant dolgokat bízzátok rám... ne feledjétek, itt néminemű tápfeszültség van a két kezemben. Egyszerűen élve megsütöm őket a tó vizében, ha beleejtitek őket. Egyszerre kéne kombinálni a mágiáinkat, hogy minél effektívebb legyen... például földrengéssel felszakítani a jégpáncélt, hogy a jégen illetve közvetlenül a vízparton állok beleessenek, a sárkány ellen szerintem jöhetne az árnymágia, én meg megsütném a maradékot, mit szóltok?


#8 2009-03-04 20:26:16
Vérontó
A kis társaság egyelőre még mindig takarásban van, ám hamarosan észrevehetik, hogy a távolból egy újabb sárkány közeleg. Ez nem pont úgy néz ki, mint a jégsárkány, de valószínűleg legalább annyira veszélyes. Hatalmas szárnyait kitárva repül, és fentről a földet pásztázza. Már csak másodpercek kérdése, hogy odafentről észrevegye a bujkáló harcosokat…Tao / Skurg
Fegyver: Árnyszem
Mágia: 40 egység

Ivan S. Pretyakov / Hoder
Fegyverek: Cikázók
Mágia: 45 egység

Peter Castle / Idunn
Fegyver: Hullámhozó
Mágia: 44 egység

Reflexx / Hermod
Fegyver: Rengető
Mágia: 50 egység

Scarlett / Karnilla
Fegyver: Napfény
Mágia: 45 egység


#9 2009-03-05 21:02:59
Vérontó
Az égen repülő sárkány észrevette a társaság tagjait! Az egész tájon végigvonuló üvöltéssel jelzi a többi szörnyetegnek, hogy ellenséges asgardiak hatoltak be a tó területére, majd zuhanórepülésbe kezd a hősök felé.

Az üvöltésre a jégsárkány is nézelődni kezd, a jégóriások abbahagyják a hullák gyalázását és felfegyverkeznek, és hasonlóan tesznek a tursasok, a trollok és a többi rém.

Tao / Skurg
Fegyver: Árnyszem
Mágia: 40 egység

Ivan S. Pretyakov / Hoder
Fegyverek: Cikázók
Mágia: 45 egység

Peter Castle / Idunn
Fegyver: Hullámhozó
Mágia: 44 egység

Reflexx / Hermod
Fegyver: Rengető
Mágia: 50 egység

Scarlett / Karnilla
Fegyver: Napfény
Mágia: 45 egység


#10 2009-03-06 00:03:51
Tao
*Tao nem vette észre időben a sárkányt, ami odafenn közeledett, így csak a jelzésére kapta fel a fejét, remélhetőleg még nem későn.*
-A terv jól hangzik Ivan, végre valami konstruktív. Reflexx, használd a rengetőt, és omlaszd be a jeget azonnal! Scarlett, Peter, ti próbáljátok visszaszorítani azokat, akik nem esnek a vízbe. Én pedig... Én pedig meglátom, mit tehetek a sárkányokkal.
~Remek terv, csak éppenséggel azt felejtettük ki belőle, hogy 10 méternél távolabb nem tudom használni az árnyakat. Nem semmi időzítés kell majd, hogy elkapjam a sárkányokat, amik összevissza repkednek, ketten vannak és... Hagyjuk, koncentráljunk a feldatra, próbáljunk bízni a többiekben, reméljük, hogy ha végeznek a feladatukkal, tudnak és akarnak is segíteni, addig meg valahogy megpróbálom feltartani őket. Két sárkány, az egyik jeges, a másik ismeretlen, de elég különös. A feltűnő színek sosem jelentenek jót az állatokon, talán méreg, sav? Meglátjuk, remélem, hogyha az árnyak nem is hagynak bennük különösebben mély nyomot, legalább a képességemmel meg tudom őket állítani, a szó szoros értelmében. Kontaktus kell? Igen. Életveszélyes? Persze. Esélytelen? Még szép. Megpróbáljuk? Hát hogy a fenébe ne?!~
*Ha a társai akcióba lendülnek, akkor Tao sem késlekedik, elvégre a sárkány jelenti a legnagyobb veszélt az első szakaszon - amíg elérnek a tóig. Addig fel meg kell állítani a sárkányt, ami talán még nem lesz a legnehezebb dolog, a mozgása nem mágikus, megállítható, és erre kell alapozni. Tao a sárkány felé ugrik a magasba asgardi erejét használva, hogy aztán a találkozáskor elszívhassa a sárkány erejét, majd ha a sárkány már megállt, mágikus erejéhez kell fordulnia, hogy egy pengét formálva levághassa a lény fejét.*


#11 2009-03-06 07:37:51
Paladin
Sárkány észre vesz bennünket és már akcióba is lépek, ahogyan Tao kérte és Ivan javasolta.
<-Akkor mindenkinek sok szerencsét!!!-> kiáltom a remény és erőtől, mámortól ittasan, majd mintha repülnék olyan sebesen rohanok le a tóhoz. Ilyen gyorsan talán még sosem futottam, majd ha semmi nem jön közbe, elrugaszkodok, és a magasba szökkenve kihúzom kardonm hüvelyéből, majd markolatát erősen megragadva, a kard élét a föld felé irányítom és földreérkezésemkór, lecsapom a a jégre, amin én is talpra érkeztem. Földrengést előidézve remélem beszakad a jég, majd mikor látom, hogy repedezik és szakadásnak indúl, hátra szökkenek, nehogy én is belefagyak a tó vizébe.
<- Pusztúljatok mind!!!-> ordítva nézek a szörnyek felé.

Remélem a jég beszakad elsőre, ha nem akkor ugrálok rajta egy sort, a repedésen. Ha beleesek, akkor így jártam, de legalább a jég beszakad. Ha viszont látiom, hogy elsőre egyáltalán nem szakadt be, csak megrepedt, akkor még egy földrengést rácsapok a jégre. Attól biztos beomlik!!

// Bocs a késésért. Az egységet most nem írom le, mert nem tudom, hogy 15 vagy 30 fogy most le, hogy sikerűl a támadás.//#12 2009-03-06 21:09:39
Peter Castle
Amint a tó környékén lévő állatokat szemlélem hirtelen az égre pillantok, hiszen nem csak a földön hanem az égen is élnek állatok.
Egy sárkányt máris megpillantok akivel nem lenne jó összetűzésbe kerülni mivel nagyon nagy és őszintén szólva...én még nem találkoztam egy sárkánnyal se és szerintem a társaság többi tagja is így van ezzel. Fogalmam sincs ,hogyan viszonyul hozzáánk.
Mintha egy Asgardi isten meghallotta volna gondolataimat a sárkány épp ránknéz, úgylátszik kiszimatolta az illegális jelenlétünket. Talán a tó őre lehet vagy ilyesmi mert egy baromi hangos kürtöléssel jelez ,,barátainak", hogy idegenek hatolnak be. Hát istenem...nem volt határkapu sehol szabadon jöhettünk...eddig.
Csak akkor veszek mindent komolyan amikor már sebesen zuhan lefelé felénk.
Ajjaj nagy a baj.
Még ha csak a sárkánnyal lenne a gond...a többi szörnyszülött végzett eddigi lakmározásával és felénk vette az irányt. A szivem hevesen ver, mi tévő legyek.
Refflex a többi szörnnyel foglakozik, ugrándozik a jégen. MEGVAN! Használva a mutáns képességemet...Affene. Asgardi harcos vagyok. Akkor Reflexxnek már nem segítek...egyelőre. Eléggé sok egység ment el a fulladozásaim miatt a lidérclápban. A sárkány képességeiről még semmit nem tudok lehet ,hogy kitártja a száját és leégeti a pofámat. Ezek a hószörnyek viszont sima egyszerű, de erős lényeknek tűnnek. Viszont valahol buták is az biztos.
Oké, rendben akkor Reflexxnek segítek, megyek is felfegyverkezve és vele eggyütt ütöm vágom a jeget, ha beleesek hát van levegőm Very Happy


#13 2009-03-06 22:02:55
Scarlett
Hosszadalmas útnak igérkezik a kiebickélés a láprengetegből, elhagyva a töltéseket a levegő egyre tisztábnak tünik és az orrfacsaró borzadáj helyét friss és üde levegő tölti be.
Skormhelm felé bandukolva egyre inkább elmélyül gondolataiban, amig senki sem szól hozzá. Minden lépés olyan más, valahogy érezni a különbséget a ruganyos léptek csatanásán a földön s minden mozdulatban amit megtsz elöre haladáskor. Ha alapos figyelmet szentel az ember felderülnek a korábbi azgardi harcos legjelegzetesebb modulatai, amiket a test már megszokot. Könnyebben teszi meg mint a többi. Ezt eddig is észre vette, az azonban még nem tudatosdult benne, micsoda remek ereje van ennek a nem mindennapi alaknak, akit most magára ölthetet.
Vannak korábbról tapasztalatai, milyen is egy másik test. Azonban ez egész más, tesz néhány nyújtó mozdulatot az út alat, hogy kipuhatolja mik a legkényelmesebb legyintések, karcsapások. Még jól jöhetnek késöbb. Karnillaról úgyan fogalma sincs kiféle, miféle lehetet, de maradványa, az eleven test magában hordozza élete történetét. Ez titok azonban még egy telepata számára is megfejthetetlen pecsét alatt nyugszik, hisz a tudat halott. Csat a test mesél néhai gazdájáról.
Ahova érkeznek újabb halott rengeteg, vérözön és sivár érzetek. Nem szól csak néma figyelemmel vonul végig a körleten. Találkozik is a többiekkel. Intve üdvözli öket, de meg nem mukkan. Örül, hogy nem esett bajuk, de felesleges a szócsépelés arról, hogy botor s meggondolatlan kiérőre eredtek. Ahol kishija volt, hogy ott nem maradtak.
Megtudja, hogy mint eset a dolog a többiekkel. Thor felesége és a rejtélyes vitéz, na meg persze Ivan S. Pretyakov, aki halálra súlytotta az istennőt. Scarlett érzi a férfiben forró nyers erőt, ami folyton kibugyan, érezte már első találkozásuk alkalmával is Landraf tornyának lábánál. Bölcsebbnek látja hallgatni, minden amit mondana csak tovább kuszálná a kedélyeket. Mindenki tükön ücsörög csak egy rossz fa kéne még és robbanna a kazán.
Hallgatás, nincs más.
Folytatják útjukat egyenesen a Borgholm-tó felé, ahova Tao is elkiséri öket, amiért igen mély hállát érez. Azonban átkozná a tényt, hogy Ivan is kiséri öket. Egész úton, hogy figyelemmel legyen a veszélyre nyiltra tárja elmélyét s folyton-folyvást másokban leleményeskedik. Tudatában van mások bizony-bizonytalanságának, reménykedéseiknek és önsanyargatotságnak. Azonban az idő még nem ért meg, hogy ossza az észt. Ajkain csupán a csend honol s halk sohajok szöknek fel néha duzogással.
Megszokot látvány fogadja öket a tó szegélyen. A habokat hó fedi s fagy rengeteg, lábai zizegnek, reszketnek, mert ő a legyszegényesebb öltözetben. Hiányos a viselet s ezért a hideg is megviseli. Trollok és gollemek, sárkányok meg hóelemek, nem is tudja már melyik mesekönyvet lpozta fel legutobb, de mindjárt a könyepében érzi magát. Tervre volna szükség, azonban kilátástalan mert megjönn a szárnyas hőókádó.
Bajára a gyógymód a hidegvérű lehelete lehet ami a vacogástól megóvja s úgy fetüzeli, hogy jővő télig gondja sem lenne a meghüléssel.
Helyzetük kilátástalan. A tó köré sereglet regiment olybá tnik felfigyelt az itt tartozkodásukra s megiramlik feléjük. Sárkány feletük csapkod, míg Scar idegesen levegőt kapkod. S emgkezdödik.
Nem késlekedik, Ahogy illik úgyrik-pattan s a többiekkel az élen az ellenség elött terem. Van még jónéhány méter mig elérik öket, de tervezni sem volt idejük. Túl korán érte el öket a sárkány. Jobb hiján hagyatkozik arra amit Tao mondot, a többit még kitalálja közben.

Szerszám: "Napsugár"
Bűbáj: 45 mana


#14 2009-03-06 22:36:50
Vérontó
Tao sikeresen magára tereli a támadó sárkány figyelmét, és ugyan az erejét el tudja szívni, de az már a magasból ellenfele felé köp egyfajta maró, savas folyadékot. A sárkány megzavarodik Tao képességétől, de a sav útját megállítani nem lehet, az az épp felé ugró Tao számára elkerülhetetlen, és még azelőtt eléri, mielőtt bármilyen mágiát használhatna. Csak az asgardi ellenállóképessége védi meg valamicskét, de a sav így is több helyen szétmarja a testét, és harcképtelenül zuhan alá, miközben megindul felé a szörnyek hada…

Reflexx ezalatt sikeresen be tudta törni a jeget egyetlen csapással a hihetetlen erejű Rengetővel, a tó jege mindenhol eltűnt, és már ugorhatnak is a vízbe ő, Peter, Scarlett és Ivan. Ám a víz elképesztően hideg és jeges, még a víz alatt otthonosabban mozgó Peter sem bírja pár percnél tovább odalent, mielőtt halálra fagyna… Gyorsan kell tehát cselekedni, és a tó hatalmas, Thor teste bárhol lehet benne. Ráadásul a jégsárkány megindult feléjük…

Tao / Skurg
Fegyver: Árnyszem
Mágia: 40 egység

Ivan S. Pretyakov / Hoder
Fegyverek: Cikázók
Mágia: 45 egység

Peter Castle / Idunn
Fegyver: Hullámhozó
Mágia: 44 egység

Reflexx / Hermod
Fegyver: Rengető
Mágia: 35 egység

Scarlett / Karnilla
Fegyver: Napfény
Mágia: 45 egység


#15 2009-03-07 08:48:36
Paladin
A tót befagyaztó jég sikeresen végigreped, hála a RENGETŐNEK és Peter ütés-vágásának. Egyenesen a vízbe merülök egy mély levegővel és kereső, fürkésző tekintetemmel pásztázom végig a vízet. NEm bírok sokáig benn maradni. Rettentő hideg, még Asgardi véremnek is. Nem tart sokáig és megfagyok. Szó szerint. Még egyszer lemerülök és kürűl nézek, de nem megyek mélyre, csupán pár méterre. Majd ki is jövök és a part felé veszem az irányt.

Nem sok esélyt látok, Thor testének megtalálására. Főleg, hogy a tó rettentően nagy és a saárkányok, illetve a fagyos levegő a hideg víz nem segítik munkánkat. Valami más kell ide. Nem sok esély van kereső szemünkkel megtalálni. Valmi más kell.
Talán Tao, kinek árnyképesége kutathatja a víz mélyét. Igaz nem elég mélyen, de ha az árnyékot, meg lehetne hosszabítani a fénnyel, vagyis Sckarlett Napfény fegyverével, akár az egész tó alját végig tudná pásztázni Tao Sckarlett segítségével. Ha meg megtalálta, Peter gyorsan lemerűlhetne érte. Nem tudom mennyire megvalósítható ez az ötlet, de hangosan kiáltva, mivel nem éppen egymás melett vagyunk elmondom az érinteteknek. Remélem az ötlet kivitelezhető.

Az esetleges partra kúszásom sikeressége után, megdörsölöm testemet, hogy kicsit felmelegítsem, bár a minuszok repkednek a levegőben. Rohanok kivont kardommal a kezemben egyenesen a sárkánny elé és felhívom magamra a figyelmét, ugrálással, kardom földhözverdesésével és hangos danonászásommal, hogy az esetleges tervet Tao, Sckarlett és Peter sikeresen véghez vigye.

// Milyen és hány szörny van még a sárkányokon kívűl? Vagy már mind a vízbe esett?//

Hermod
Fegyver: Rengető
Mágia: 35 egység


#16 2009-03-07 12:49:59
Peter Castle
Eredményes lett a segítségünk, mert a jég betört. Nagyon jó taktikát talált ki Reflexx, én őszintén szólva nem hittem a sikerben, hiszen kitudja mien vastag jégtakarót tudtunk betörni.
De a lényeg, hogy sikerült és a szörnyek is felszívodtak. Legalábbis egy páran biztos...
Reflexx fegyvere segített minket igazán és a csapatmunka.
-ÁÁÁ ez hideg! Jéghideg!

Mégis mit vártam, jég alatt mínuszos víznek kell lennie.
Érzem, hogy már nem bírom én se sokáig a levegőm véges. Gyorsan kell cselekednünk.
Meg kell találnunk Thor testét..te jó isten a sárkány felénk tart. Kigázolok a tóból hátha sikerül kiérnem a partra.

-Vállakozom ha valaki megtalálja Thor testét lemegyek érte van még pár percnyi levegőm!


#17 2009-03-07 21:51:18
Scarlett
Szemeiben még élénken tűzdel a pillanat, mikor előszőr szembesült a tömeges áldozatti hevenyésettel. Mind a katonák ott borultak földre, lecsupaszitót külsejükkel és élettelen merevségbe.
A vélekedés sem terhes neki, csak az elismerés, miként az rémek visszatérnek hozzá, mind váratlan s kegyetlen pillanatokban. Szemébevág a régi borzalom, ismét és újra.
Dermesztő padlót tapintot lalpa, hűvős burkolata a merev vizszintes faragásnak. Oldalt Peter, ki már kissérője jó idő óta s Reflexx szintúgy. Minden lélegzet közelebb vonza a vandál regimentet, sokarcú rém alakok. Féket nem ismerő, vad sereglet ami mindinkább feléjük ront s érzi, egyre csak érzi ök sem kegyesek nekik.
Nyeket valami s a kétségektől terhesen feszélyezet szemek mégis arra siklanak. Röpke tekintet oda, ahol a sulytás áradást okoz. Felszagatva az ősvizek hómaszkja, törés szalad végig a fehér selymen. Mint az irigy rosszakaró, vissza rajzolva a megérdemelt ráncokat a vizfelszinre. Ropog, töredezik, sikitásába mind belemélyednek, elönt mindent szélte-hoszban. Benyelve mindent maga alá fed s lent a kés özön.
Akár ezernyi borotva vagdosá húsát, fogcsikorgató kinokat aratva benne aztán egy pillanat s felkiáltana. Nem megy. Burka fogja, levegőjét vissza folytja vagy inkább elitatja, hogy rideg áhitatban elfedje a mélységnek. Csapkod egy darabon, ami lassan vissza emeli a fenkölti édenbe, az életbe. Fogást keres egy leváló jégtömbön ami sikáran vonja ki magát az életmentő felelősség alól. Fáradnak tagjai a fagyos kostolgatásban, torka, füle tele a víz testével. Átfogva ridegségével s elfolytva benne minden kétejt lassan, a menekülés felesleges. Sokáig sem tartana, de ebickélése időben partra hágja.
Zihálva, vizet hányva kezd reszketni minden apró porcikájáig. Haja akár a jégbefagyot csap mered lefelé, akár fagyot gyökér terül szét arcakörül, ami egyszeriben vált hófaragásá s jégszoborrá.
Felsem eszmél igazán a Tao-t érő csapásra. Csupán egy kobor pillantés futja át a körletet s mindebből a fú pont éri el öt, hogy partot ért. Végre valahára.
Ajkába harapva vesz erőt elenyésző kezein, hogy feljebb közdje magát táplászkodsig, onnan pedig egészen álltába. Általába ez könnyed mozdulattal meg szokot lenni, most sajna minden lassabb. Halkabb s kábitóbb, mintha álomra hajtaná fejét.
Ezt azonban nem teheti. Nem róhat ekkora kegyet ellenfeleinek.
Nem találja a többieket, Valahol a vizbe veszve lehetnek, tán azon túl. Ő oda vissza nem mehet. Jönn a többi fenevad és ideje fogytán. Ekkor halja a hangos morgást.
Nagy, magasra cseperedet bestia. Éles fogak, kietlen alkat és tonnányi, rengeteg méret ameddig csak ellát rajta. Rusnya tekintet, lenyéző pillantásokat vett mindanyiukra. Szárkány.
Tán csak rossz mozdulat, mire mind az eledeléül szolgálnak. Más esetben a golemek és trollok lakomályán lesznek desszerként tálalva. Persze nyersen.
Mégis a legnagyobb és kézenfoghatobb vad most épp szemben van, épp Scarlett elött.
Akarja, talán az egyetlen kiút ebből a jókora kátyúból. Megemeli hát karját és végre összeszedi magát, figyel és céloz. Nem tévesztheti el. Lehunyja szemeit s keresgélve kutatja az állat tartozkodását mig megleli. Akkor pedigösszpontositani kezd, egyre csak fokuszálva rá. Csak pillanaok vannak hátra, mire lelkileg elkészül egy sokra.
Aztán ahogy két ujját homloka közepére illeszti, akár a megvont ravasz teljesül be akarata. Erőteljes rohamot inditva a sárkány ellen, igyekszik átvenni felette az úralmat.
Ki tronbitorló ként nagy reményeket köt hozzá.
Ahogy már megszált korábban állatokat a megszált tudat fékentartása már nem nagy ügy. Igazából a megszállás megviselő s ezek száma szokot egy nap korlátokba ütközni.
Ha megvette a rémséget az a földre ereszkedik s annak tekintetével keresi meg Karnillát, hogy aztán igyekvő gondoskodással rohanjon mellé s vegye fel a küzdelmet a közelgő sereggel.


#18 2009-03-08 13:51:45
Saviour
Benne vagyunk a pácban, vagyis a jéghideg vízben... jé, a többiek csak nem iszkiri ki a vízből? Ejnye, úgy tűnik, ezek nem vettek részt búváros katonai gyakorlatokon a sarkkörön túl, hát, ejnye. Nagyon üdítő tud lenni a nulla fokos vízben való úszkálás, amikor a magas nyomás miatt nem tud megfagyni a víz, de már fagyponton van... most még előnyben is vagyok a búváros cucchoz képest, ugyanis nincs szükségem búvárfelszerelésre. Tudjátok, hogy milyen jó előnyei vannak az asgardi testnek? Ha minden izmom erősebb, akkor a tüdőmet körülvevő izmaim is lényegesen erősebbek, mint egy átlagemberé. Ergo, erősebben szívom be a levegőt, és képes vagyok azt benn tartani, lényegesen nagyobb nyomáson, mint a kinti levegő, minden gond nélkül. Ráadásul a hirtelen összenyomott levegő fel is melegedik a fizika törvényei szerint... mennyi is a rekordom víz alatt? Három perc? Hát, körülbelül így asgardi testben minimum a négyszeresére kell, hogy képes legyek, és belülről melegítem magam. Tudtam, hogy vodkát kellett volna innom indulás előtt, na mindegy...

És akkor használjuk ki a víz előnyét. Mi a víz előnye? Vezeti az áramot, például... a villámot? Ugye mindenki, főleg az én kedvenc Sifem véget érése előtt arról csacsogott, hogy védőmágiával védi Thor testét, amiről minden bizonnyal az én villámom lepattan. És ez gömb alakú. Nos, a villám fénylik, melegíti a vizet, levilágít a tó aljáig, de nem meg át a gömb falán, így pontosan megmutatva annak a helyét... kell ennél több? Dehogy. Szóval villám az egyik fegyverrel. Hátha még a tóba esett szörnyekkel is végez, de az legyen más problémája. Egyenlőre az a kérdés, hogy hol van a gömb, és erre választ kapok. Hihetetlen, egyetlen varázslattal szó szerint rávilágítok a problémára... nagyon kreatív vagyok. Na hol vagy, gömböcske?


#19 2009-03-08 14:09:47
Vérontó
Tao egyelőre magatehetetlenül fekszik, de a sav okozta sérülései gyorsan gyógyulnak, hamarosan már állni is tud. Szerencséjére a sereg nagy részének figyelmét eltereli a sárkány, melynek elméjét sikeresen megszállta Scarlett.

Ekkor érkezik meg a jégsárkány is, ami azonnal gyilkos, mindent lefagyasztó leheletével indít támadást a Scarlett elméjét hordozó sárkány ellen. Közben a jégóriások, tursasok és egyéb szörnyek a tóba zuhant társaikkal foglalkoznak – meg azokkal, akiket Ivan villámtámadása elevenen megsütött a vízben. Ám Ivan ezzel az ötletével elég ügyesen meg tudta világítani a tó legmélyebbi pontján a mágikus gömböt, melyben talán Thor teste fekszik. Fentről nehéz jól látni, de valami egyértelműen felfénylett ott. Nagyon mélyen van, teljes biztonsággal csak a víz alatt lélegző Peter tudna talán lemenni oda, de neki is sietnie kellene, ha nem akarna megfagyni.

Peter és Reflexx közben észrevehetik, hogy tőlük távolabb, a szörnyek seregének közepén hatalmas villanások jelennek meg, a jégóriások megcsonkítva repülnek ide-oda, a tursasok menekülnek, a trollok hiába próbálnak bármit tenni… Mintha egy rejtélyes ellenfél kezdené el megtizedelni a sereget.

Ám egy nagy erejű, mágiában is jártas jégtrollnak még így is van ideje Reflexxre és Peterre figyelni, és eléjük ugrik, támadásra készülve, míg Ivan felé, a vízbe tursasok indulnak meg…Tao / Skurg
Fegyver: Árnyszem
Mágia: 40 egység

Ivan S. Pretyakov / Hoder
Fegyverek: Cikázók
Mágia: 40 egység

Peter Castle / Idunn
Fegyver: Hullámhozó
Mágia: 44 egység

Reflexx / Hermod
Fegyver: Rengető
Mágia: 35 egység

Scarlett / Karnilla
Fegyver: Napfény
Mágia: 45 egység


#20 2009-03-08 17:38:02
Paladin
<Idunn! A jégóriást bízd rám! Inkább próbáld meg megszerezni Thor testét!-> fordulok Peter felé és intézem felé szavaimat.
<Most csak ketten vagyunk télapó!> bököm orra alá a gúnyos megjegyzésemet a szörnynek.
Nem tudom mire képes a lény és milyen erők vannak a birtokában. Remélem nem volt badarság elküldeni Peter-t és elbírok magam is a Jégtroll-al. Egy az egy ellen. Remélem egy tiszteséges és fer harcban veszek most részt.
Lassan végig mérem a lényt, lába kisujjától, feje búbjáig. Majd egy csepp izzatság szökik le homlokomon. halladszik, ahogyan erősebben megszorítom a markolatot kardomnak, és hirtelenlábfejemet befordítva, löketet szerezve elindulok a jégszörny felé rohanással.
Mikor közeledek felé, kardomat megemelem és vízszintesbe hozom, majd egy gyors csapással megpróbálom megvágni felső testét és gyorsan hátrébb ugrani.
Akár sikerűl a roham akár nem, így is úgy is hátrébb szökkenek, legalább egy 5-6 métert, és mélyen figyelem tekintetemmel a jégtroll szemét. Hisz a szeméből mindent le lehet olvasni. Most csak egy valamit látok benne. A magabiztosságot és a teljes biztonságot.
Lehet, hogy nagy fába vertem a fejszémet.

Lábaim cselekedésre készen várják, a lény támadását.

Hermod
Fegyver: Rengető
Mágia: 35 egység


#21 2009-03-08 21:18:59
Peter Castle
Ivan lehet, hogy megtalálta Thor testét, nem biztos ,de van rá esély. Most vagy soha lekell mennem oda. Hermod szerint is és én is így vélekedem. Ő úgy is elintézi a felénk tartó jégtrollt. Remélem elintézi...

-Oké most vagy soha én lemegyek és megnézem ,hogy Thor teste-e az. Nagyon gyors leszek, ha nem jönnék vissza hosszú idő után, ne várjatok csak emlékezzetek rám.

És valóban már már úszok is lefelé hihetetlen gyorsasággal...hamar megkell bizonyosodnom arról, hogy Thor teste van-e ott ha nem ,akkor nem teke-tóriázok. Nincs sok időm...


#22 2009-03-08 22:22:10
Scarlett
Csekélyke méretbe menő, apró, de mégis helyes kis manók meg babák veszik körbe. Amerre csak fordul kergetik egymást, virgoncosan felhajtást csapnak s püfölik egymást a játékaikkal. Galád és mihaszna rosszaság mind, csak jól meg kéne nevelni öket, hisz az ebadta kölykök egyre kezelhetetlenebbnek tünnek.
Csak ő magasodik egyedül fölibük, méltoságos szintre emelkedve, ahova illőnek tartja magát. Oriási fejét csoválhatja, kedvére vakargathatja s rajta hatalamas szemeivel lessi a pórnép viháncolását. Már szinte vicces ez a szerepcsere. Fentről sokkal érdekesebb lessni, ahogy az aprónép küszködik a maga nyavajájával. Mindjárt rendet is teremtene köztük. Csak közéjük kéne huppania, hátán átgördülni rajtuk oda s vissza, mint a bolhát eb és kész a palacsinta. Very Happy
Szokatlan számba megy a négy lábon állás. Olyan mint a kezeslábas földön taposás, csak kényelmesebb. Fura ize van a nyelvének, biztos a savasnyál véget, annyi szent, hogy ő nem most akar elkezdeni trehánykodni. Otthon mindig kikapott érte.
No lám, mi van még itt? Egy másik szárnyas hülőröppencs, érdekes fazon, igazi hidegvérű. Nem mint Scar új bábja, hanem jégokádó fajta. Különös, miként a sárkánynak, mindjárt leeset neki, mi megesett pajtásával. De mindegy is, mert máris dagad a kobak. Töpreng a leány mester elméje, mit is kezdjék eme helyzettel.
Egyik mint egy ház, másik mint egy kamion, avagy méreteik kissé eltérőek. Mégis egyik szelidséggel viszonozza a másik vicsorát. Tonnányi hús, méteres vonulatok és fenséges alakzatok. Küzdelmük földre s égre kihatna véget nem érő civakodás lehetne, ha belefolyik az elékinálkozó lehetőségbe. Gyikos buksója nem sok ráncot vagy vonást tükröz. Mégis felismerhető a nyugalmas ábrázat, még akkor is, mikor a másik támadásba lendülne.
Mellette Tao lassan lábadozik, töle nem messze Karnilla gugol, erről egy tétova pillantás gyözi még meg. Távolabbra esik a többi, még szerencse is. Kitárul méretes szája s lágy sohaj hagyja el. Aztán, hirtelen csapodnak szét - testét megsokszorozva méretben a támadó szemében - szárnyai, ahogy teljes fesztávolságba feszülnek ki. Akár egy szélmalóm heves orkán idején. Mindent ellepő árnyéka betölti a nap útját, még hatalmasabbra növelve öt magát. Első csapás s hatalmas lendülettel terjed szét a löket, második és már szárnyra is kapot. Minél gigantikusabb annál ritkább a szárnycsapása egy lénynek. Ő már meg is emelkedet, ám érzi mikor Karnilla elhanyatlik a szárnycsapás alatt. Saját bőrén érzi minden vele történöt.
A sárkány méreteihez képest alig halad felfelé két szeres hossznyit, máris kunkort ír le a levegőben s átpenderülve veszi útját ellenkező irányba, a föld felé. Orrára bandzsitva pillantja meg az elötte terpeszkedő hófödte szikla szirtet. Akkora tán vagy nagyobb is mint a saját-sárkány feje. Majd olyan következik amibe föld s ég közösen zeng bele.
Orra bemorzsolodik arcába s egész koponyájának ropanását hallani, majd következik a nyakra rátehénkedő test és összeszükül az állat egész első fele. Legalábbis látszolag igy tünik egy pillanatig. Alatta a szikla is meghasad, megremeg a föld s beledöng az ég.
Pillanatnyi némaság a teste érkezésééig. Hátvonulatán gördül oldalra a behemot, egész valója egyetlen nagy dörrenéssel ér véget. A vége láthatatlan farok úgy csobban a vizbe a test hátsó felével, mint a kivágot fa. Onnan a hidegviz vesszi át belöle a maradék éltető erőt, a meleget.
Hatalmas hullámok futnak szerte a tó felszinen, odéb söpörve a jégtáblákat és kijebb emelve a vízszintet a sodrás idejéig. Scarlett arcát szúrja a kavicsok sokasága, párnához szokot lusta képe. Hamar fel is riad a zajra és a szörnyű élményre, arcán még mindig érzi a vitorlázó légáramlatok játékát. Rémült, ártatlan szemekkel mered az elpúsztult állatra. Szörnyüséges érzés fogja el, mélybe maró, kaparó és önmarcangoló büntudat. Mintha a mesék földjén járna, erre szembesülnie kell azzal, mint is húny ki egy csodás élet az ő kivánsága szerint.
Néhány másodperc lehetet csak az egész, mégis változást hozott a tavi csata résztvevőiben. Ezt nem lehetett figyelmen kivül hagyni.
- <"Jővőnk harcait nem az erő nyeri ezentúl, a fortély az, ami útat tör."> - írja körül egy régen hallott szólást saját szavaival. Ajkai nehézkesen zárulnak egymásra, feje hasogat az iménti földrengéstől. Igyekszik egyenletesen lélegezni, bár már felegyenesedve, mégis a fejtörés véget kicsit bizonytalanul pillant a jégrém felé.
Vet felé egy kedvés mosolyt, bizakodva, hogy ez az állat megtartatik. Ha rajta múlik akkor úgy is lesz nagy valószinüség szerint. És meg is kezdi.
Balkezének mutató és középső ujját homlokára peckeli és elmélyedve a környező gondolati térben leinti szemeit. Apró idő csordul csak az élet medrén keresztül, mire célra talál. Összpontositva egészen a siker érdekében, figyel s nyugodalmat erőltetve magára indit rohamot. Egész bevetést alkalmazva az új állat ellen, igyekszik leúralni annak testét. Közben érzi, új ellenség közeleg és társai segitségre szoritkoznak. Megoszlott a kis társaság erői, össze kell tartaniuk még egy jó darabig.
Ha sikerül a rohama akkor a sárkány első dolga Tao és Karnilla mellé vonulni, őrt állni.

Szerszám: "Napsugár"
Bűbáj: 45 mana


#23 2009-03-08 22:27:05
Tao
*Tao végre felgyógyult a sérülésből, emlyet a sav okozott. Számított erre, de remélte, hogy elég gyors lehet... Hát nem volt. A remény itt tehát kevés, több figyelem kell. A sárkány különösen kezd viselkedni, és Scarlett a földre rogy, egyszerűbb, mint az egyszeregy, a sárkány nem ellenség többé, pontosabban már csak a jégsárkány az. Harc kezdődik köztük, és ahogy Tao elnézi, máshol nem veszik sok hasznát. A vízben nem érne el semmit, nem többet, mint Ivan, Reflexx harcol valakivel, de egyelőre magabiztosnak látszik, az utolsó front a sárkány, akivel elvileg neki kellett volna törődnie, de Scarlett tudta csak elhárítani a veszélyt. Itt az alkalom tehát, hogy legalább a jégsárkányt segítsen kiiktatni.*
~Az előző kifogott rajtam, de ez már nem szolgálhat meglepetéssel, nekem viszont még mindig van egy nyerő kártyám, nem látta még az árnyak erejét. Most sikerülnie kell, elég közel kell kerülnöm, talán ha Scarlettnek sikerül elég ideig elvonni a figyelmét...~
*Szerencsére épp a másik sárkány megfagyasztásával van elfoglalva, ahogy a legtöbb szörny, így aztán Taonak nyílik némi lehetősége a táamdásra, a meglepetés ereje is az övé lehet, mivel lényegében halottnak kéne lennie. Igyekszik olyan gyorsan cselekedni, ahogy csak tud, felpattan a hóból, nem törődik a fagyos hőmérséklettel, és egyenesen a sárkány felé veszi az irányt - egy amolyan asgardi ugrással. Ha sikerül elég közel kerülni a sárkányhoz - mely itt mindössze 10 métert jelent -, akkor Tao nem fogja vissza magát, azonnal egy árnypengéhez folyamodik, dekapituláció céljából.*


#24 2009-03-09 17:24:22
Vérontó
A jégsárkány jeges lehelete lefagyasztja a Scarlett által megszállt sárkány lábait, ám az addigra már a magasba emelkedik, majd hatalmas erővel csapódik a vízbe. A becsapódás erejétől és a jégsárkány támadásától a savat köpő sárkány ezzel kimúlik, és a tó partján minden lényt belep a jeges víz az általa keltett hullámok által. A hatalmas hullámok kilökik az ekkor a víz alatt keresgélő Petert is, aki pedig már épp elérte volna a tó alján a mágikus gömböt – amiben, mint ahogy láthatta odalent Peter, valóban Thor teste pihen. A víz alatt töltött időért Peter újabb mágikus egységeket vesztett, és a hullámok nekicsapták egy nagyobb hegyfalnak, súlyos sérüléseket okozva neki. Hasonló módon járt Ivan is.

Közben Scarlett felkészül a jégsárkány megszállására, amely egyelőre kissé zavarodott a tóban történtek miatt, ám végül az elméje fölötti uralmat nem is kell átvenni: Tao gyorsabb, és egy árnytámadással, amelyre nem készülhetett fel a behemót, levágja annak fejét.

Reflexx viszont komoly gondban van. A tóból előcsapó hullámok sem zökkentették ki a jégtrollt, és a kard meg sem tudta karcolni sziklaszilárd testét. Amikor Reflexx támadni próbálta, a szörnyeteg testéből ezernyi apró jégszilánk csapott elő, több helyen megsebezve Reflexx testét. Csak asgardi erejének köszönheti, hogy még él, miután most testéből mindenhonnan jégtüskék állnak ki. Ezután a troll a többi kalandorra néz.

Időközben az is kiderül, ki kezdte meg arrébb a sereg megtizedelését: a távolban felbukkan a rejtélyes, csuklyás alak, aki egyre közeledik. Egyetlen jégóriás, troll vagy tursas sem tud az útjába állni, meg sem tudják sebezni, és már csaknem elérte a tó partját is…Tao / Skurg
Fegyver: Árnyszem
Mágia: 35 egység

Ivan S. Pretyakov / Hoder
Fegyverek: Cikázók
Mágia: 40 egység

Peter Castle / Idunn
Fegyver: Hullámhozó
Mágia: 41 egység

Reflexx / Hermod
Fegyver: Rengető
Mágia: 35 egység

Scarlett / Karnilla
Fegyver: Napfény
Mágia: 45 egység


#25 2009-03-09 18:58:54
Paladin
A döbbenet látható arcomon, mikor megsebezni próbált jégtroll meg se mozdul támadásom után. Ráadásúl, nem hogy nem ejtettem rajta heget se, de még meg sem mozdult és ő sebzett meg engem a testéből kicsapó apró jégszilánkokkal, minek eléggé ngy része beleállt a testembe.
Kicsi émelygés a sok 10 meg 10 jégtüske álltal sebzett érzés miatt, de hála Asgardi képességeimnek, nem halltam bele. Kezemmel próbálom kihuzogatni az apró tüskéket, mik belém álltak. Sietek, hisz a troll most nem engem figyel hanem a többieket. Ezt kihasználva, mit időt ad nekem, sietve operálom ki a szilánkokat. Remélem sikerűl mindet kihalásznom magamból.

Majd idővel a távolban szemem, egy férfi alakjára vetődik, kit egy lény se képes megállítani. Tör előre, a tó partjához és mindjárt oda ér. A hullámok mik Petert kilökték a tóból és Ivant megtántorították a jégtrollnek meg se kottyantak és a különös alak minden bizonnyal nem éppen elöttem álló szörny legyőzésére fog sietni.
Talán mostanra, ha semmi nem jött közbe és ki tudtam szedegetni magamból az apró jégdarabokat.

Testemből folyó vérem egyenesen a hóba esik. El tart egy darabig, míg regenerálódik szervezetem/bőröm, de a troll ellen ahogyan elnézem nem sok esélyem van. Talán...
Kardomra támaszkodok, miközben várom sebeim eltünését és az események további folytatását.

Hermod
Fegyver: Rengető
Mágia: 35 egység

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14270
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Asgard földjei - Borgholm-tó

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 28 Júl. 2011, 14:43

#26 2009-03-09 21:07:14
Peter Castle
Alig választott el valami a fényes gömbtől. Ez az,igen ez az! Thor teste! Hamar megbizonyosodtam róla ám itt véget is ért a siker mert baromi erős hullámok esküdtek össze ma ellenem és sazó szerint kivettek, kirántottak a vízből.
De ez se volt elég nekik úgy nekivágódtam egy sziklának, hogy megint csak sérüléseket szenvedtem.

-ÁÁÁ a fenébe! A rohadt életbe.

Már kezdem úgy érezni, hogy egyedül lábadozom itt, de akkor meglátom, hogy Ivan is hasonló sorsra jutott , és ez még nem minden valami csuklyás magas idegen alak is jön felénk.


#27 2009-03-09 22:18:42
Tao
*Tao sikeresen végez a jégsárkánnyal, ezzel elhárítva az egyik frontról a veszélyt, Scarlettnek hála az ég már tiszta. A vízben némi háborgás van, amiből Tao még a magasból sem lát sokat, de azt rögtön kiszúrja, hogy Reflexxnek vannak problémái. Ekkor azonban felbukkan a mágus, épp a legjobbkor...*
-Állítsátok meg a fickót! Nem érheti el Thor testét!
~Mi ez, kívánságműsor? Segítenem is kell, de előbb Reflexxen, addig remélem a többiek feltartják a mágust.~
*Tao a landolás energiáit elszívja, így puhán érkezik a hóra, de nem adja le az erőt. Mondhatni szupergyorsaságával, melyet asgardi erejének köszönhet, megindul Reflexx ellenfele felé, akármi is legyen az. Úgy tíz méteres távolságból a jeges havon elkezd csúszni, mintha focizna, és el akarná venni a lénytől a labdát - csak labda helyett a lába a cél, és nem is vár az érkezésig. A zuhanásból elszívott energiát kiadja magából, az erő a lábán keresztül távozik, és egyenesen a szörny lába felé irányul. Ha a terv sikeres, akkor a szörny talán elcsúszik, talán csak megbillen, de épp erre az eshetőségre érkezik Tao lába is a szörny felé - ha mégis talpon marad a lény, még ő is belészáll. Az esetleges tüskék, vagy hasonló fizikai támadások ellen, melyeket a szörny indíthatna, reméli, hogy hat a képessége, és nem lesz semmilyen mágikus csapás a lény tarsolyában. Ha egyszer a lény a földre kerül, indulhatnak további offenzívák, támadás akupresszúrás pontokra, és egyéb kung-fu nyalánkságok, szerencsére a lény anatómiája nagyjából emberi - legalábbis ami az izmokat és a keringést illeti.*


#28 2009-03-10 18:27:54
Saviour
Vízalatti tervem több, mint sikeres: ott van, ő az. Thor, az asgardi főisten ott van valahol, és én már a gömböt is tudom, amiben keresgélnem kell őt. Remélem, mások nem látták, enyém az érdem! No, de egy sárkány rontja el az ünnepemet, ahogy bezuhan a tóba, holtan... én meg a falnak csapódok, sebaj. Stramm vagyok, kibírom, és kellemes hőmérsékletű a víz, mit kívánhatnék még? Egy méltó ellenséget, és meg is kapom. Kikecmergek a vízből, és láthatom, ahogy sokan sokfelé harcolgatnak, és hogy lassan megérkezik a rejtélyes alak is... úgy tűnik, őt én kapom. De még örülök is neki... simán senki nem mer az útjába állni... na majd én! És ha meghalok? Sebaj, megoldom a dolgot, egy szardarab nem fog nekem ellenséget jelenteni, még akkor is, ha egy erősen mágikus szardarab az illető.

Szóval kikászálódok a vízből a partra, és odaállok elé, nem tudom, hogy mennyire lehet tőlem, egy olyan 6-8 méterre. Láthatja, ahogy pont közé, és a tó közé állok, ezzel jelezve, hogy itt még rajtam is keresztül kell mennie. De azért köszöntöm, ugyanis hihetetlen effektíven gyilkolt meg egy csomó mindent... egyszerűen gyönyörű, ahogy gyilkol.

- Üdvözöllek idegen, mi járatban errefelé?

Kérdezem tőle angolul. Nem néz ki asgardinak...


#29 2009-03-10 21:43:51
Vérontó
Reflexx sebei lassan begyógyulnak, ahogy Peteréi is, és Scarlett is kezd magához térni, miután elméje visszatért testébe a sárkányból. A jégtroll szerencsére Taóval van lefoglalva, aki hatékony támadást indított ellene. A troll elesik és összezavarodik az ismeretlen erőktől, melyeket ellenfele használ.

- GRRRRROOOÁÁÁRRRR!!!

Ám még ez is kevés volt. A szörny felüvölt, és irdatlan erejű hófúvást indít Tao felé, amely még az arrébb lévő Scarlettet és Reflexxet is elsodorja.

A csuklyás alak közben már szinte minden démonnal és egyéb szörnnyel végzett, és töretlenül halad előre. Akkor sem torpan meg, amikor meglátja Ivant, csak megy előre, szótlanul… majd áthalad a férfin, mintha valami szellem lenne. Eléri a tavat, és komótosan belelépdel, majd lassan eltűnik a mélyben…

Tao / Skurg
Fegyver: Árnyszem
Mágia: 35 egység

Ivan S. Pretyakov / Hoder
Fegyverek: Cikázók
Mágia: 40 egység

Peter Castle / Idunn
Fegyver: Hullámhozó
Mágia: 41 egység

Reflexx / Hermod
Fegyver: Rengető
Mágia: 35 egység

Scarlett / Karnilla
Fegyver: Napfény
Mágia: 45 egység


#30 2009-03-11 06:13:55
Paladin

Óriási hófuvallat kap el, amit a jégtroll ereszt ki szájából. Próbálom kardomat beleszúrni a földbe, de már késő... Hátrébb csap, de remélhetőleg nem sérültem meg. Előző sebeim is majdnem mind begyógyúlt, hála Asgardi erőmnek. Tao felé fordulok és egy bolíntással jelzem, köszönetemet. Most rajtam a sor, hogy megvédjem, hisz őt kapt el legjobban ez a hóvihar.

Közben látom, a csuklyás alak már a vízbe lép, és akkor kiáltok fel, Peter felé.
< A víz!! Be ment a vízbe! Thor teste! Idunn, siess kérlek!!> -mivel nem tudom, hogy mely oldalon áll a férfi, így jobb félni, mint megilyedni.
Tao elé rohanok, az esetleges Troll ujabb támadása miatt. Egy mp-nyi szünet, majd kardommal együtt rohanok a lényfelé. Mikor már közeledek, egy ererugaszkodásal megpróbálok átugrani, egy szaltóval feje fölött, maj háta mögűl egy erőteljes rugást szeretnék leadni oldalára.

Ha tervem sikeres az esetleg földön fekvő lénybe, minden erőmmel beleszurnám a kardomat, a szivéhez.

Hermod
Fegyver: Rengető
Mágia: 35 egység


#31 2009-03-11 19:20:53
Tao
*Tao támadása miatt a troll felbukik, de nincs idő tovább csapásokra, mivel egy ordítás kíséretében hóvihar keletkezik. Taot az amúgy sem túl takaros ruhája kevéssé védi meg a hidegtől, csontjáig hatol a fagy, ráadásul csúszni is kezd a hátrafelé. Némileg ellöki őt a vihar, bár képessége valmennyire nehezíti a dolgot, ez azért nem elegendő, nem nagyon van mit visszalökni. Tao egy kisebb hóbuckába esik hanyatt, és érzi, ahogy meglepően hamar (vagy talán ilyen hőmérsékleten nem is annyira meglepően) kezd beállni a hiptermiás állapot. Felrémlik előtte nem is oly távoli múltja, ahogy vakon fekszik egy ismeretlen ország ismeretlen hegyeiben, és reménytelenül tekint fel a végtelen hómezőre - ez az utolsó képe mielőtt vakon ébredt volna. Még egyszer nem. Tao ösztönösen cselekszik, koncentrál, parancsolja magának, hogy nem hülhet ki, hogy fel kell állnia, és meg kell állítania a rejtélyes lényt. //A már korábban leírt képességfejlesztés bevezetése.// Képességével önmagára hat, molekuláris szinten gyorsítja fel magát, ezzel felmelegítve testét. Mivel nem képes még pontosan irányítani a képességet, némileg "túlfűti" magát, de a heves láz gyorsan lelohad ilyen környezetben. Egy kisebb részen megolvad körülötte a hó, majd feltápászkodik, és kissé meggyengülve az újszerű képességhasználattól tesz egy-két lépést kábán. Megtorpan, majd végre visszanyeri lélekjelenlétét, és magabiztosabb lépésekkel indul a víz felé, reméli, hogy Reflexx mostmár némileg előnyösebb pozíciójából felül tud kerekedni. Fontosabbnak tartja most, hogy megállítsa az idegent, aki egyszerűen keresztülsétál Ivanon - nem is meglepő, ezt a trükköt korábban is láthatták már tőle. Kétséges, hogy anyagtalan testre hatna az áram, vízzel, tűzzel szintén nehéz lenne sebezni. Anyagtalan testet anyagtalannal lehet csak támadni, és csak egy valaki képes itt ilyenre - Skurg. Könnyebb lenne a helyzet Halloweennel, aki mágia nélkül is árnyékká változhat, de sajnos ő most nincs itt, marad az árnymágia - amivel spórolni kéne, már háromszor kellett használni, és korántsem biztos, hogy ez az idegen lesz az utolsó ellenség, vagy legalább a legerősebb. Ivanról azért feltételezi, hogy nem adja magát könnyen, de nem tudja, milyen szerepet szánhatna neki.*
-Ivan, megpróbálom árnyakkal megállítani, talán azokon nem megy át. Ha nincs jobb terved, fedezz!
*Most nincs szükség asgardi szavakra, ki előtt kéne titkolózni?! Remélhetőleg Ivan tud segíteni az esetleges támadók ellen, amíg Tao a vízbe veti magát az idegen után. A hátborzongatóan hideg víz hűsítően hat Tao lázas testére, ha túlságosan kihülne, már tudja, hogyan melegítse fel magát. Próbál időt nyerni Peternek, hogy elérhesse Thor testét, de jól tudja, hogy az idegen nem csak anyagtalanná tud válni, hanem teleportálni is képes. Ha itt lenne Thorhalla, ők is könnyedén lenn teremhetnének Thor mellett, de hát nincs itt, és most nincs idő az álmodozásra. Talán ha Tao nem csak falat állít a férfi elé, hanem le is bilincseli őt, akkor nehezebben varázsol majd... Talán. Hatalmas levegőt vesz, majd asgardi erejével kezd sebes úszásba az idegen ellen. Ha 10 méteren belül kerül hozzá, egy összefüggő masszaárnyékból formál béklyókat, melyek az idegen lábait és kezeit próbálják megbénítani, és háta mögé feszíteni - mivel nincs idő próbálgatásra, a béklyók tüskések, hátha valóban sebezhető is árnyakkal a férfi, akkor a csukló és boka körüli súlyos sérülések komoly nehézséget okozhatnak majd neki. Ha valóban sikerül megbénítani az idegent, akkor a férfi háta mögött lévő masszából egy méretes tüske irányul az asgardi gerince felé nem titkolt gyilkos szándékkal. Ismét mágiát használ tehát, és közben képességére is támaszkodnia kell, mikora kihüléssel viaskodik, de ha csak annyi eredménye lesz, hogy az idegen morcosan hátrapillant, már akkor nyert némi időt Peternek.*


#32 2009-03-11 21:00:13
Vérontó
(Bocs mindenki, csak most van időm írni.)

A jégtroll meg sem érzi Reflexx támadásait, egyértelmű, hogy ez a fizikai támadás nem működik nála. A testéből kicsap egy hatalmas jégkaró Reflexx felé, akinek a bal karjába áll a mágikus fegyver. Ezután a jégtroll felnevet, és a sérült Reflexx felé fordul…

Közben a még életben lévő lények kezdik rendezni soraikat, és lassacskán bajban lesz Scarlett, Peter és Ivan is, ha megindulnak feléjük.

Ami pedig Taót illeti, az árnytámadása gyakorlatilag szertefoszlik, mielőtt elérhetné a csuklyás alakot, aki körül egy mágikus erőtér bontakozik ki. Úgy tűnik, még a víz alatti légzéssel sincsenek problémái, de még a fagyos víz sem rettentette el. Lassan Tao felé legyint…

… aki a következő pillanatban odakint, a társai mellett találja magát.

Ezután hatalmas villanás tölti be a tavat alulról, onnan, ahol Thor teste fekszik… majd kiemelkedik a vízből a csuklyás idegen, karjai között a viharisten holttestével. Először csak áll a vízen, majd emelkedni kezd a magasba…

Tao / Skurg
Fegyver: Árnyszem
Mágia: 30 egység

Ivan S. Pretyakov / Hoder
Fegyverek: Cikázók
Mágia: 40 egység

Peter Castle / Idunn
Fegyver: Hullámhozó
Mágia: 41 egység

Reflexx / Hermod
Fegyver: Rengető
Mágia: 35 egység

Scarlett / Karnilla
Fegyver: Napfény
Mágia: 45 egység


#33 2009-03-12 06:59:49
Paladin
Nagy fájdalmat élek át, mikor a jégtroll rámuszít egy jégkarót és az egyenesen a karomba áll. Megszédülök egy kicsit...
Közben meglátom a csuklyás férfit, ki minden bizonnyal Thor testét tartja hóna alatt. Nem viheti el. Azt nem engedhetem meg. Bár nem tudom, jó-e vagy ellenünk van. Tao mesélt róla, de dönteni nem tudtam.
Megragadom a jégkarót ami vállamba állt. Megszrítóm és magamból kihúzom. A fájdalom nagy de elviselem.
<Csuklyás!!!> kiáltok nek majd a karót felé hajítom, ami nyíl egyenesen száguld felé. A hasát vettem vele célba. Lehet nem ér el odáig, vagy könnyű szerrel elkerüli, de legalább egy kis idő. Ha nem is sok de egy kis időt biztos nyer.

íMost te jösz!> és nézek méllyen a troll szemébe. A vér ami lassan elönti a fél karomat nem is zavar. Bár érezni érzem, de most nem érdekel. Elkezdek rohanni a lény felé, majd felugorva az égbe a RENGETŐT, hegyével lefelé tartom és földre érkezésemkor a talajba állítom, majd megtratva magamat rajta a Trollt megrugva elrugaszkodom tetéről. Az így szerzett löketet futásra használom, miközben a kardot kihúzom a földből és egy közelebbi, sziklának veszem az irányt, amit felemelve a Troll felé halyítom. Amint elhagya kezemet, a tömb hátrébb ugrok és egy dobbantással belecsapom kardom a földbe és felugrok a repülő sziklára, majd arról is elrugaszkodva egy tigrisbukfencet Smile vetek és a troll háta mögé kerűlök, majd elindulok, már mint elfutok egy jó pár métert, és kardomat magam elé tartom, kivédve az esetleges jégszilánkokat vagy a hasonló támadásokat.

Hermod
Fegyver: Rengető
Mágia: 35 egység

#34 2009-03-12 20:15:20
Saviour
Nos... a jó édes telibebaszott rohadt anyját ennek a csukjás alaknak! Egy gyáva utolsó senkiházi rohadék vagy! Egy semmirekellő! Én kihívtalak téged párbajra, te szarházi! És te semmibe vettél engem? Kinek képzeled te magad? És... mi a halált akarsz Thorral?! Őt én akarom megölni, a rohadt életbe... hol van ilyenkor Thorhalla, ő ért a mágiákhoz... Amora is annyira hülye volt. Mindenféle mágikus fegyvereket adott, csak épp olyat nem amivel elmébe lehet turkálni, vagy a szellemre lehet hatni, vagy blokkolni lehet mások mágikus képességeit, vagy ilyesmi. Most őszintén... mit csináljak a villámokkal? Dugjam fel a seggembe, és rázogassam magam vele, amíg már nem tartom viccesnek, vagy mi a halált csináljak. És hogy képzeled, hogy elmenekülsz?!

- VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRRRRRGHGHHHHHHHH!!!

Fejezem ki magam egyszerűen, és már meg se próbálok gondolkozni, mert már nem megy. Teljes erőből nekifutok, és elrugaszkodok, hogy aztán megvágjam a fickót... talán repülés, és a többszáz kilós Thor cipelése mellett nem marad ideje a védekezésre... annyi hatalma senkinek nem lehet. Senkinek.


#35 2009-03-12 20:57:42
Vérontó
Reflexx hiába próbálkozik, a fizikai támadások, ahogy eddig, ezután sem hatnak a jégtrollra. Szinte meg se kottyan neki semmilyen rúgás, ütés vagy tárgyak hajítása felé. Újabb gyilkos erejű hófúvás löki hátra Reflexxet, aki megint súlyosan megsérül.

Ivan támadása is sikertelen, a csuklyás alak ereje elképzelhetetlen: még így is tud védekezni, és az őt körülvevő mágikus erőtér visszalöki a férfit. A következő pillanatban pedig fényesség tölti be az eget… majd a csuklyás eltűnik a tó fölül.

A jégtroll vezetése alatt időközben összegyűltek a seregek, és a megannyi tursas, jégóriás és egyéb szörny vicsorogva néz Reflexxre, Ivanra, Scarlettre, Peterre és Taóra. Párral el tudnának bánni, igen, de egy ekkora sereggel…

Ekkor újabb remény csillan fel a kis csapat számára, amint valamiféle átjáró nyílik mellettük… és egy ismerős alak lép át rajta, aki valahogy mégis más most, mint korábban. Őszes haja hosszabb, mint nemrég, fekete bőrruhája a földi viseletre emlékeztet, és a mosoly sem éppen volt megszokott tőle eddig. Landraf az, aki kezében izzó vörös varázslattal tartja nyitva az ismeretlen helyszínre nyíló átjárót. Angolul szólítja meg a kis csapatot.

- Erre! Gyorsan! Ugye nem akartok a jégóriások eledele lenni, hm?Tao / Skurg
Fegyver: Árnyszem
Mágia: 30 egység

Ivan S. Pretyakov / Hoder
Fegyverek: Cikázók
Mágia: 40 egység

Peter Castle / Idunn
Fegyver: Hullámhozó
Mágia: 41 egység

Reflexx / Hermod (súlyosan sérült)
Fegyver: Rengető
Mágia: 35 egység

Scarlett / Karnilla
Fegyver: Napfény
Mágia: 45 egység


#36 2009-03-12 22:52:58
Tao
-Remek, nem tudál volna egy perccel előbb jönni? Akkor még elcsíphettük volna Thor testét. Az isten verje meg!
*Ezzel Tao fittyet hányva a többi szörnyre átlép a kapun, eléggé dühösen, mivel tudja, éppen Thor az, aki hazajuttathatta volna. Most azonban egy ideig nem lesz erre lehetőség, az idegen bárhol lehet, lehetetlen megkeresni, hacsak nem ő is az alvilágba tart egy lélekért a testbe. De a kapu bárhová vezethet, talán az alvilágba, talán Loki templomába, hogy legalább a másik fronton elérhessenek valamit. Hogyan ért ide később a csuklyás, mint ők? Értelmetlen lett volna, hogy lesben álljon, a szörnyek nem okoznak neki gondot. Mintha épp azt akarta volna, hogy lássák, amint elviszi a testet - felfoghatatlan. Mintha végtelen lenne a hatalma, de miért nem ölt meg mindenkit, mindig csak félrepöcköl mindenkit - nagyon önteltnek kell lennie, ha azt gondolja, nem is árthatnak neki. Remélhetőleg valóban önteltség ez a részéről, és nem jogos viselkedés.*
~Ez a csapat nem ütőképes, képtelen voltunk együtt működni, azzal számoltam, hogy összedolgozunk, de ehelyett olyanok voltunk, mint egy felbojdult hangyaboj lakói. Ahogy komolyodott a harc, mindenki csak magával törődött, és én sem voltam sokkal jobb. Egy nap alatt nem fogunk tudni csapatot kovácsolni, úgyhogy jobb lesz, ha csak magamra számítok a harcokban - ez persze nem jelenti, hogy másnak nem segítek, csak nem számolok az ő segítségükkel. Mondjuk ezekkel a képességekkel talán nem is kell túl sok segítség, úgy érzem, a képességem fejlődik, még nem tudom pontosan milyen irányba, de sokkal jobban érzem az energiát, mint korábban, és kevésbé kell koncentrálnom. Ezt majd később kipuhatolom, most koncentráljunk a hazajutásra. El sem tudom képzelni, eddig akárhányszor bajszot akasztottam az AIM-mel, mindig visszanyertem a látásomat, de pont miattuk nem volt időm elmenni végre ahhoz az istenverte szemorvoshoz a műtétre.~


#37 2009-03-13 06:27:26
Paladin
A férfi megjelenik és a kapu is megnyílik. Nem tiltakozom, hanem már megyek is felé, kicsit bicegve, kicsit a karomat húzva a hátam mögött, kicsit fájfalmas arccal a sérülések miatt.
Thor teste nincs meg és a számomra győzedelmes diadal se. Személyem szerint siralmas harcot műveltem, esélytelenűl a jégtroll ellen. Fizikai támadásaim nem is sértették, de nem fogom elpazarolni az értékes mágikus egységeimet. Ki tudja meddig kalandounk és mivel vagy kivel kerülünk még szembe.

Közel a kapu és egy fej biccentéssel köszöntöm Landraf-ot. illetve egy köszönöm szóval.

Hermod
Fegyver: Rengető
Mágia: 35 egység


#38 2009-03-13 19:41:24
Vérontó
Amennyiben mindenki átlép a kapun, úgy az gyorsan bezáródik, épp időben, mielőtt a démoni seregek elérnék a kis csapatot. A következő pillanatban mindenki…

… az Alvilágban találja magát.


#39 2009-03-13 20:21:32
Scarlett
Fagyos lehelet tölti be a tapancsait, ahogy a földön tartozkodott s úgy pördült át a levegőben, mire végül a vizbe furodva ontotta ki az állat életét. Ahogy visszatér Karnillába szemredöi lassan felpisslákolnak, akár a gyér fényű gyertya tekintete. Zajok zsibongása, körgés s morgás visszhangja a tó túlfeléröl. Számaikat ritkitja egy különös forma, szinte alig látni, mégis iramát a veszedelem követi. Dölnek s púsztulnak irdatlanul, már menekülnikük kéne töle, de makacsul elébe pottyannak, mind hassztalan.
S feje a föld felé hajolva konyul meg, megingva a pillanat zavarán. Az öt körülövező gyász és fene melyen beborit mindent, felé emelkedik. Szabadulna az örülettöl, mi ostromgép ként dönget fején. Visszavágyik a Földre. Emészti valami belülről a külső sanyargatás taplálására, akkár a rossz fa a kohó tűzére. Igazlángján azonban nem fog az örjitő parázs. Figyelme kihunyhatatlanul élénk s a többire mered, olvassa ami körülveszi.
Társai teszik a magukét. Hóvéhar támadel a jégtroll torkából, fagyos lehelete rideg köntösbe csomagol mindent. Rexlex, Tao, ő és a többit elkapva, aztán ismét. Csapásaik ellen mit se téve áll ellen. ereje iszonyatosan magasodik az övék fölé míg az rejtélyes alak átlépve Ivan S. Pretyakovon tér be a habok alá. Mnd marta a fagy odalent s mégis mintha rá nem is hatna. Mélyre hatol Thor testéért.
Scarlett alatt megremeg a föld. Fejjel esik a földre, egészen átöleli a vészes jégtakaró, a jégtroll átka elérte. Kezeiben a vér is megfagyna, magaalatt érzéketlen tartást ad a föld. Minden lélegzet s sohaj hüvös már, kin és ben majdnem egyforma. Aztán megremeg a mindenség. Érzi valami fölé tronyosul, újabb rémekkel tlti meg fejét s az iszonyat telepszik rá. Egy jégóriás lép oda hozzá, majd emeli rá bunkósbotját. Tétlenkedve mér csapást, hogy következönek aztán a többit is elsöpörje irdatlan erejével. Lecsap.
Dompa rengés halad végig a földszintjén, megrázva Scar fekhelyét a bunkó. Neki azonban hült helye van addigra. A gigász megemlei mértets lábát, hogy a kivetödöt nőt azzal illese agyon, ám annak minden terve s fortélya oly nyilvánvaló mint tükörben az ember saját arca. Megelözi lépteivel minden mozdulatát. Kihátrál mire a hatalmas lábfej ismét a földet tapitja megint. Szive szüntelen kalapál odabent, szeme folyton keresik helyüket. Nincs vigasz. Itt a vesztét akarja a szörnyeteg. Felpillantva látja a lábon megfeszülő izmok vonásait, feljebb a mérges szemeket, majd a csúcson a mindennek fölé hajló tönkfegyvert.
Méregetné esélyeit, aggódna életéért, azonban ilyesfélére időből nem futja. Scarlett, pallosát szorosabbra markolja s egyetlen hasitással vág oldalra, ahol a gigász lába honol. Pengéje belevája magát az achileus inba, félbe szelve azt. Folytatva a mozdulatot rántva ki, ekkor tovább rajzolva a vágás metszetét. Belül az inszallag akár az ostor vágodik vissza a megfeszült állapotból. Megrövidülve képtelen tartani a tartást s roskadni kezd. Fájdalma az égbe hág, akár egy téren lövés megbénitva minden ellenszegülést a teremtmény fejében. Üvöltése betült mindent, hamar a stafétát a földreomlás zaja veszi át. Ott pedig csak kinn s nyomor fogadja a fogcsikorgatás és üvöltés tengerén.
Eggyel kevesebb.
Thor eltünt, a megállithatatlannal együtt. Felesleges lett volna az útját állni, hisz Ivan-on keresztül szököt akár a fuvalat és Tao is távolra került tölle egyetlen intés hatására. Nem tárgyalt, nem félte öket. Akkár egy kisértet, míg a jégtrol túl tesz mindegyikükön. Egymással kellett volna hadakoznia ennek a kettőnek, ez azonban elmaradt. Hogy Thor távozott az őrségnek jobb dolga nincs végül, megtorolja a betorlokat a zaklatásért. Ő érzi magában, hogy mi következik, nem a fejekből, mindüket átjárhatja a gondoalat. Mégegyszer homlokára emeli ujjait, ezúttal a bajnokora céloz. A jégtroll méltó a sereg ellen s reményteljes a csapata számára.
Óvatosnak kell lennie. Nem alkalmazhatja tehetségét egymásután folyton, csak napi öt-hat alkalom ameddig elbirja ezt. Egymást követöen rövid időn belül azonban komoly csapás érheti ügyetlenségéért, a két sárkány már elég volt egy időre. Mégis szorongatja öket a szükség. Ha Tao nem öli meg a jégsárkányt mindez szükségtelené válik, megölni azt aki épp átpártol nagy botorság. Mégnagyobb, hogy ő akkor nem adta a férfi tudomására, amire készült. Mindegy.
Pillanatok kérdése az egész, mikor Landraf zavarja meg s szerencsés tekintetett fordit felé. Megváltozott, késett és átjárot nyitott. A tanácskozásra azonban megint nincs idő. Vet felé egy mosolyt, de nem szólal meg túl sok lenne a kérdés és a szó amit mondana, ígyhát csak gyorsan átsiet az átjáron. Odaát, reméli egy békésebb hely várja már.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14270
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Asgard földjei - Borgholm-tó

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.