Asgard-hegység

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Re: Asgard-hegység

Témanyitás by Tomas Burton on Pént. 01 Szept. 2017, 18:54


Tomas Burton


Előtörténet
felszerelés:

- SHIELD speciálisan kezelt egyenruha, csilivili ellenálló meg minden, kialakítva, hogy kiférjen rajta a szárnya
- taktikai kés
- mobiltelefon
- készpénz

"Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is,
akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek"
Sir Gawain szavaira kérdőn nézek rá, mintha sokat kellene magyarázni a dolgon. Végül nekikezdek.
- Bevallom, hogy nem tanulmányoztam tüzetesen a pogány világot, de azért egy dolog elég egyértelmű. Önök közül bárki hozott fegyvert? Modern eszközt? Elmondták, hogy ezek nem működnek itt, tudtuk hogy még egy pisztolyt sem lehet elsütni. És nézzenek körbe. Maguk szerint a helyiek hogy reagálnának erre? Mintha otthon lennénk... erről jut eszembe. - intek hogy egy pillanat, és előhúzom a mobiltelefonomat, hogy megnézzem működik-e, illetve van-e térerő. Az utóbbira az a sejtésem, hogy nem, de ha maga az eszköz működik, akkor felmutatom, hogy mindketten láthassák.
Ahogy a raktár bejáratához érünk, meglepő hőség fogad minket. Szerencsére az angyal program szigetén már hozzászoktam a meleghez, úgyhogy ez is csak otthonosabbá varázsolja számomra a helyzetet. Arra, hogy menjünk a városba bólintok, de elgondolkodok.
- Maguk szerint nem fogunk túl sok figyelmet vonni magunkra? Nagyon nem úgy festünk, mint a helybéliek. - teszem fel a kérdést.


avatar
Tomas Burton
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 111
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Oct. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Asgard-hegység

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 02 Szept. 2017, 00:00Kree Invázió 3 – Tolvajok… vagy (űr)kalózok?


Résztvevők: Thomas Burton, Darren Cain, George Turner / Sir Gawain és Einar ThorsonKövetkező körváltás: 2017. szeptember 6. (szerda)

” A szerelem a testi vágyat átszellemítheti, mert mágikus hatalma van, mely a testet tiszta lélekké nemesíti.”
- Marcel Proust: Az eltűnt idő nyomábanA hármas a kijáratnál beszélgetett, Darren aggódott a levegő mérgezősége miatt, erre ugyan fizikai bizonyítékuk nem volt, de arra igen, hogy ahogyan beszéltek még a szájukba is belement a por, nem beszélve az orrukról, fülükről, szemükről. Eléggé kellemetlen volt, ahogyan a szájukban a foguk alatt a por csikorgott.
Tomas elővette a telefonját, hogy megnézze, most azonban nem volt a szerencse az oldalán, a telefon nem kapcsolt be, hiába is próbálta megtenni. Közben a feltűnést is megemlíti, révén senkinek sem tűnt fel eddig, hogy Darren láthatatlanságot dobott a társaságra. Valószínűleg ezek után megemlíti.
Mindazonáltal a társaság eltudott indulni a város belseje felé. Humanoidok voltak továbbra is a lakók, de néhány furcsa egyéb lényt is láttak. Mindenkiben közös volt, hogy a nyakukon láncot hordtak, amin egy lángoló medál volt látható. Az épületeken is ilyen szimbólumú zászlók lógtak, így pedig beugrott, hogy a raktárban levő ládákon is ez a szimbólum volt. A városban egyébként emelkedőn kellett haladni, mintha valamilyen hegyre másztak volna fel, igazából csak dombra, de a meleg miatt hegynek érződött. Amint felértek az egyik utcán, vagy sikátorban végre ráláthattak a teljes városra és arra, hogy egy folyosó is volt haladt benne.

A hatalmas épületeken is ugyanaz a szimbólum volt látható, ami máshol. Az egész sci-fis látványt az az egyetlen dolog szürreálisabbá, hogy az égen egy jó negyven-ötven méter hosszú vörös sárkány is repkedett a város felett.

//Láthatatlanságból hátra levő idő: 5 kör (hacsak nem lesz a lejárta előtt meghosszabbítva)//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2046
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Asgard-hegység

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Hétf. 04 Szept. 2017, 20:44

Az angyal magyarázatán George elgondolkodik.
-Igaza van bár ezt ezzel eddig is tisztában voltunk. Minden bizonnyal azért védik ezt a helyet az asgardiaktól mert rejtegetik ezt a másik világba vezető átjárót. Viszont az okot és hogy kik ezek még mindig nem tudjuk.
Az ügynök úr egyet értett George-al viszont felvetett valamit. A professzornak más elmélete volt a légzőmaszkok rendeltetését illetően.
-Szerintem nincs okunk a mérgezés miatt aggódni. Ha látott már képet tuaregekről tudhatja, hogy az ő viseletük is úgy van kialakítva, hogy védje őket a sivatagi portól. Számunkra is előnyös lenne egy ilyen beszerzése. Javaslom a városba érkezve egy ilyen viselet vételezését. Bár kérdéses, hogy beszéljük-e a helyiek nyelvét.
Ha az ügynök úr megnyugtatja őket, hogy nem keltenek feltűnést akkor mehetnek is a városba. Elég érdekes egy hely volt önmagában is. A sárkány látványa kimondottan rossz érzést keltett a lovagban. Tudja, hogy a legendák szerint a lovagoknak tudnia kell legyőznie egy sárkányt, de nem tenne próbát. Megnyugtatná ha a herceg itt lenne velük.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1149
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: Asgard-hegység

Témanyitás by Darren Cain on Kedd 05 Szept. 2017, 19:51

- Ne aggódjanak, láthatatlanok vagyunk a helybéliek számára.- válaszolom az angyal kérdésére. Ezután még gyorsan hozzá teszem. - Csak kerüljük az őrkutyákat és ne érjünk semmihez.- ha ezt betartják akkor elég sokáig tudom láthatatlanul tartani magunkat. Az alatt akár még rá is jöhetünk, hogy pontosan hol vagyunk. A nem működő telefon arra utal, hogy még mindig a Kilenc világ valamelyikén vagyunk. Lehet, hogy valahogy ez minden mágiával készült? Nem tudom, elég nagy ugrásnak tűnik, de sok mindent megmagyarázna. A lovag kérdésére egy vállvonással válaszolok. - Tudom, hogy a por miatt is megérné, de nem tudjuk hol vagyunk. Akár tiszta ólmot is lélegezhetünk be most. De igen, kéne keresni valami ruhát. - közben elkezdem a szám elé tartani a téli ruhámat, hogy legalább valamivel védekezzek. Közben felsétálunk a hegy tetejére és visszanézve látjuk, hogy csak egy domb. Ez a meleg gyorsan ki fog minket készíteni. Jó lenne valamilyen fedett helyre menni. De most van nagyobb problémánk. Ahogy visszanézünk látunk egy hatalmas vörös sárkányt. A jelenléte talán valami alapot ad a mágia formált mindent teóriámnak. Viszont ez nem igazán segít nekünk. Akárki is az ura ennek a helynek és akárkik is laknak benne. Egy sárkány mellett élnek nyugodtan. Ez semmi jót nem jelent.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
avatar
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Asgard-hegység

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 06 Szept. 2017, 00:00Kree Invázió 3 – Tolvajok… vagy (űr)kalózok?


Résztvevők: Thomas Burton, Darren Cain, George Turner / Sir Gawain és Einar ThorsonKövetkező körváltás: 2017. szeptember 10. (vasárnap)

”A gyerekek nem a tündérmesékből tudják meg, hogy a sárkányok léteznek. A gyerekek már tudják, hogy a sárkányok léteznek. A tündérmesékből azt tanulják meg, hogy le lehet őket győzni.”
- Gilbert Keith ChestertonItt fent már, ahogyan körbenézett a társaság valamivel lejjebb láttak kiteregetett ruhákat úgy, hogy azokat nem őrizte senki sem. Innen lophattak maguknak ruhákat, amiket feltudtak venni. Ugyan ezekhez maszk nem volt, de arra megfelelt, hogy a teljes testet fedje, zártan nyakig egészen, a ruha testhezálló és az izzadtságot felszívta magába, mégsem nyújtott nyirkos érzést ezek után sem, hanem kellemesen hűteni kezdte a viselőjét. A fejhez kendő volt, amivel turbánszerűséget lehetett készíteni és a szájat, orrot eltakarni, csak a szem maradt ki. Így most már a hőség is elviselhetőbb volt ezek után, és nem kellett a nap miatt sem aggódni, a ruháknak hála pedig a három férfi már nem lógott ki a helyiektől, csak a nyakláncok hiányoztak, de egyébként teljesen eltudtak vegyülni a helyiek között és már láthatatlanság nélkül is könnyebb volt közlekedni.

//Láthatatlanságból hátra levő idő: 4 kör (hacsak nem lesz a lejárta előtt meghosszabbítva, vagy megszüntetve)//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2046
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Asgard-hegység

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Csüt. 07 Szept. 2017, 03:05

Meg lettek nyugtatva, hogy láthatatlanok és el lettek mondva a szabályok. George bólintott. Azt, hogy mérgező azt por George továbbra sem tartotta gyanúsnak. Ha pedig mégis az volna akkor sem tudnak tenni már semmit. Belélegezték. A ruhával kapcsolatban hamar találtak lehetőséget. Bár ez a lehetőség eléggé sértette George becsületét és valószínűleg eddigi szavai alapján az angyal sem szívesen lopna. 
-Hát ugye a szükség törvényt bont, de akkor is valamit kéne itt hagynunk kárpótlásként nem?
Azt, hogy mit az már más kérdés. George-nál a fegyverei vannak, a kulcsai, a papírjai és némi zsebpénz, de hogy a dollárnak volna itt bármi értéke azt a professzor megkérdőjelezi. Persze ha a többieknek nincs jobb ötlete és nem ellenzik nagyon a ruha lopást akkor itt hagy pár dollárt. Ha benne vannak akkor a pajzsát egy oldaltáskává alakítja és sisakját bele teszi. Majd átöltözik a helyi ruhákba.
-Ügynök úr! Megint megpróbáljuk amit múltkor? Mármint, hogy valami kávézóban vagy hasonlóban elvegyülünk a helyiekkel és megpróbálunk érdeklődni a helyi viszonyokról?

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1149
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: Asgard-hegység

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 10 Szept. 2017, 00:00

//Csütörtökön lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14270
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Asgard-hegység

Témanyitás by Tomas Burton on Szer. 13 Szept. 2017, 16:58


Tomas Burton


Előtörténet
felszerelés:

- SHIELD speciálisan kezelt egyenruha, csilivili ellenálló meg minden, kialakítva, hogy kiférjen rajta a szárnya
- taktikai kés
- mobiltelefon
- készpénz

"Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is,
akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek"
Úgy tűnt, hogy láthatatlanok vagyunk a helybéliek számára, ez egyrészt elégedettséggel, másrészt aggodalommal töltött el. Egyelőre nem adtam hangot a kétségeimnek, de amikor ruhákat találtunk, akkor már megjegyzem a dolgot.
- Mondja, a láthatatlanságunkat nem lehet érzékelni? Nem vagyunk túl feltűnőek mágiára érzékenyek számára? - teszem fel a kérdést, miközben gyakorlott mozdulatokkal készítem a turbánomat. Hiába, a korábbi életemnek is megvannak a maga előnyei. Ha sikerül elkészítenem az álruhámat, akkor mindent átpakolok a zsebeimből. Felebarátodtól ne lopj, de ezek nem a fenebarátaim, láthatóan bálványozzák azt a jelképet, tehát nem az Úr szavai szerint élik az életüket. Amikor a kávézóról beszélnek, akkor ismét aggodalmaimnak adok okot.
- Nem tudhatjuk, hogy mik a helyi szokások, és beszédmodor. Lehet, hogy nem is beszélik a nyelvünket, lehet, hogy olyan szófordulatokat használnak, amik számunkra ismeretlenek. Nem kell messzire menni, a mi világunkban is a közelkeleten a Szálem Alejkum, hogy egyszerű példát hozzak. Nagyon könnyen lebukhatunk. Szerintem a hallgatózással kevesebbet kockáztatunk, és kevesebb figyelmet is vonunk magunkra.


avatar
Tomas Burton
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 111
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Oct. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Asgard-hegység

Témanyitás by Darren Cain on Szer. 13 Szept. 2017, 18:43

Nem sokára találunk ruhákat. Ahogy felvesszük őket, rögtön érezni, hogy sokkal inkább megfelelő viselet. Bár maszk nincs hozzá, de van turbán, amivel megoldható a lélegzés.
- Nyilván lehet észlelni. De a gondolatainkat is. Sőt, mind a hárman alapból mágikus lények vagyunk. A láthatatlanság arra jó, hogy nem keltünk feltűnést az átlagos civilekben és könnyebben sétálunk. Ha valaki minket keres meg fog találni. - válaszolom az angyal felvetésére. Majd egy kis gondolkodás után hozzáteszem. - De a ruhákkal igazából nem szükséges. Ha jobban érzi magát megszüntethetem, de még így is kilógunk.
Közben Gawain felveti, hogy mennyünk be egy vendéglátóba és kérdezzünk körbe. Ahogy azon gondolkodok, hogy ez mennyire megoldható, Burton felvet egy igen valós problémát.
- Avalonban tudtuk, hogy még Anglia alapú társadalomban vagyunk. Itt nincs ilyen kontextusunk. Inkább egy kicsit kémkedni és hallgatódzni kéne. Én talán tudok ezen segíteni, ha másnak nincs ötlete.- mondom, majd ha nincsen senkinek sem ellenvetése, elkezdek koncentrálni a körülöttem lévők gondolataira. A Bashir professzortól tanult varázsigét kezdem mormolni. Nem tudom, hogy fogok-e valamit érni vele, hiszen más nyelven gondolkodnak, de egy próbát megér.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
avatar
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Asgard-hegység

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Csüt. 14 Szept. 2017, 00:00Kree Invázió 3 – Tolvajok… vagy (űr)kalózok?


Résztvevők: Thomas Burton, Darren Cain, George Turner / Sir Gawain és Einar ThorsonKövetkező körváltás: 2017. szeptember 18. (hétfő)

” Helyszín a kocsma.
Néhány abszint, mint asztaltársaság.
Meg valami vadidegenférfi. Alap.
Vajon tudsz még úgy nevetni?
Úgy, ahogy az a fülemben maradt?”

- Szuda M. BarnaLehet, hogy valós probléma volt, de amíg jöttek addig noha ruha volt az itteni lényeken, de látták, hogy több különböző fajta lény volt erre, igencsak változatosak még nyelvből is több különbözőt használtak, a hangsúly, hangzás és kiejtés alapján, így esélyes, hogy nem keltene a három férfi feltűnést.
Darren nekilátott koncentrálni és igen lehet, hogy más nyelven gondolkodnak, de ettől a képek, amiket az elméjükben lát még ugyanazt jelenti és a mágiája miatt egyből úgy érti a gondolatokat, mintha azok németül lennének. Bashir esetében is ez volt, a férfi közelkeletről származott, mégis németül hallotta a gondolatait. Persze, ha sima telepata lenne, akkor nem ment volna így, de mivel ez mágia volt… De persze az is lehet, hogy más oka van annak, hogy így hallja őket. Ennek fényében teljesen átlagos gondolatokat csípett el több személytől, mit kell vásárolni, mennyi vizet kell hozni, kivinni ezt azt az űrkikötőbe stb.

Ha nem fogadják el és nem tesznek semmit, akkor még mindig ott álldogálnak, ahol eddig.

Ha a társaság végül is elfogadta George javaslatát, hogy menjenek és nézze körbe valamilyen kantinában, akkor hamar, száz méteren belül találtak is egy nagyobb bárt, ahol könnyedén eltudtak vegyülni, ennek a helynek a központi része volt ennyire zsúfolt és teli, az egyik oldalszárnyán kellemes kis étterem is megtalálható volt.
Amíg még a hármas nézelődött, addig hirtelen hátulról beléjük ment valaki, majd egy női hang kezdett szabadkozni. Ha ránéztek, akkor egy csinos, vörös bőrű, fehér hajú fiatal nő volt.
- Remélem nem esett semmi bajuk, annyira ügyetlen vagyok, sajnálom – mondta.
A szavai közben három nyakláncot nyomott a férfiak kezébe.
- Vegyék fel, mielőtt bajba kerülnek – suttogta. – Tényleg mérhetetlenül sajnálom! Hozhatok valamit kárpótlásul?
Ha mondtak valamit, ha nem, a nő ment tovább a pulthoz, a három férfi pedig látott olyan helyet, ahol mind a hárman letudnak ülni, ha akarnak. Az asztalok egyébként magában a zenés helyen szinte tele voltak, több fős társaságok ültek, de volt olyan is, hogy egy-egy személy ült, volt, aki teljesen embernek nézett ki, de mások egyáltalán nem. A családiasabb étkező rész azonban most teljesen üres volt, ha ott ültek volna be egy bokszba.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2046
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Asgard-hegység

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Pént. 15 Szept. 2017, 11:40

Úgy látszik a ruha ellopása semminemű erkölcsi problémát nem okozott a két társbak és csak a lovag érezte magát kellemetlenül tőle. Viszont az angyalnak másféle aggályai támadtak. Hogy feltűnőek volnának a mágiára érzékenyek számára az George nem tudta biztosan, de akkor is előnyösebb a láthatatlanság mint egy lovagnak és két modern öltözetű alaknak járkálnia az arab kinézetűek között. Így persze, hogy már megfelelő viseletük volt persze nyaklánc nélkül nem volt szükséges a láthatatlanság. Az ötlete el lett vetve mire ő is bólint.
- Igazuk van.
Őszintén szólva a legfőbb problémát az okozza, hogy neki fogalma sincs mi legyen ez után. Az ügynök úr valami mágiával próbálkozik. A helyzet az, hogy itt vannak nem tudják, hogy hol, nem tudják mi ez a hely és azzal sincsenek tisztában miként került ide ez a hely. Neki sincs más ötlete mint megfigyelni.

Ha a bárba mennek mégis akkor a beléjük botló nőhöz reflexből odalép, hogy segítsen neki nehogy elveszítse az egyensúlyát.
-Mi kérünk elnézé...
Majd hirtelen megértéstől meglepetten néz a nőre.
~Angolul beszélt?~
A három nyakláncot előbb George megvizsgálja, hogy érez-e belőlük mágiát. Ha nem csak akkor veszi fel az egyiket. Amennyiben igen úgy a többieknek is szól, hogy ne vegyék fel.
-Igen három pohár vizet ahhoz az asztalhoz.
Mutat egy helyre ahol van üres hely. A többiek remélhetőleg megértik, hogy ezt a nőt nem engedhetik csak úgy el. Beszéli a nyelvüket és segítőkész. Tőle megtudhatnak dolgokat.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1149
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: Asgard-hegység

Témanyitás by Darren Cain on Vas. 17 Szept. 2017, 20:50

Ahogy elkezdek koncentrálni, lassan kezdenek bevillanni a képek a körülöttem lévők gondolataiból. Hasonlóan ahhoz, mint amikor Bashir professzorral gyakoroltam a varázslatot, a mágia segített áthidalni a nyelvi különbségeket. De egyenlőre semmit nem tudtam meg belőle. Mindenféle átlagos gondolatok voltak. Teendők, feladatok és mindennapi aggodalmak. Szóval ez egy zsákutca volt.
- Másrészről én kifogytam mindenféle ötletből, hacsak nem akarnak betörni véletlenszerűen az itteniek házaiba, amíg nem találunk valami.- mondtam, az angyal felé fordulva, mivel más ötletem nem volt. Hátha ő majd tud mondani valami okosat. Ha ő sem tud semmit, akkor Gawain ötlete nyomán keresünk kell egy bárt vagy hasonló dolgot.
Nem soká találunk is. Egy nagyobb bár, benne egy kisebb étteremmel. Ahogy sétáltunk be egy vörös bőrű nő belénk jön hátulról. Mielőtt bármit is mondhatnék kezünkbe nyom három nyakláncot. Valahogy sejtettem, hogy ezek kellenének a tökéletes álruhához. Megvizsgálom, hogy milyen az amulett, miközben leülök az üres asztalhoz. Ha minden rendben van vele, akkor felveszem. Miközben várunk a vizünkre ismét elkezdek koncentrálni a gondolatolvasásra. Talán kicsit sokan vannak körülöttem, de ha ebből bármi baj lenne rögtön abbahagyom. Nem annyira fontos, mint hogy rögtön kidőljek.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
avatar
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Asgard-hegység

Témanyitás by Tomas Burton on Vas. 17 Szept. 2017, 21:36


Tomas Burton


Előtörténet
felszerelés:

- SHIELD speciálisan kezelt egyenruha, csilivili ellenálló meg minden, kialakítva, hogy kiférjen rajta a szárnya
- taktikai kés
- mobiltelefon
- készpénz

"Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is,
akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek"
Mint kiderült, a társaimnak sem tetszik a kávézós ötlet, de nem tudtak jobbat kitalálni. Én pedig szintén nem ismerem annyira a terepet, hogy elvegyülhessek gondtalanul, és időnk se nagyon van. Nem szerettem az improvizálást, de úgy döntök, hogy velük tartok a kávézóba.
- Nem tetszik az ötlet, de nem tudok jobbat. Üljünk be, és ha gond van, elég nagy felfordulást okozunk, hogy meglóghassunk. - vonom meg a vállam végül. Ennek örömére elindulunk egy közeli bárba, ahol próbálunk természetesen viselkedni és információhoz jutni, amikor belénk botlik egy nő. Csak ez kellett, feltűnés, egyből szabadkoznék hogy nincs semmi baj, de egy nyakláncot nyom a kezembe, és a többiekébe is. Felismerem, olyan mint mindenkié, ezen is az a furcsa szimbólum található. Tehát kiszúrta, hogy nem helyiek vagyunk. Nem gondolkodok, egyből lehajolok, mintha a cipőmet vagy a ruhámat ellenőrizném, hogy nem esett-e baja, és közben megpróbálom feldobni a nyakamba egy jól álcázott mozdulattal, mintha mindig is ott lett volna. Ha ártani akar nekünk, azt megtehette volna úgy is, hogy nem hívja fel magára a figyelmet, elég lenne rámutatni, hogy kívülállók vagyunk. Épp ezért nem hiszem hogy csapda, és nem tétlenkedek.
- Ezen kívül szívesen vennénk, ha csatlakozna hozzánk, és hozna magának is valamit, amit szívesen fogyaszt. Nekem ugyan azt. - mosolygok rá barátságosan, mintha csak fel akarnám szedni.


avatar
Tomas Burton
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 111
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Oct. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Asgard-hegység

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 18 Szept. 2017, 00:00Kree Invázió 3 – Tolvajok… vagy (űr)kalózok?


Résztvevők: Thomas Burton, Darren Cain, George Turner / Sir Gawain és Einar ThorsonKövetkező körváltás: 2017. szeptember 22. (péntek)

” Ha úgy érzed, hogy nem találod a helyed a világban, akkor jusson eszedbe, hogy a kocsmában a pulthoz mindig odaférsz.”
- Tibi atyaA hármas végül is úgy döntött, hogy megpróbálkoznak az egyik nagyobb kocsmával. Ahogyan oda eljutottak sem keltettek feltűnést, bent pedig megkapták a nyakláncokat. Burton feltudta venni az álcával, a másik két férfi pedig ellenőrizte, hogy mágikusak-e. nem voltak azok, csak egyszerű fém medálos nyakláncok.
- Azonnal hozom! – mondta a nő a rendelésre.
A hármas letudott ülni a megfelelő asztalhoz és a nő alig egy percen belül meghozta az italokat is, amiket Gawain rendelt. Itt ekkor Burton invitálta meg a nőt magukhoz, aki ránézett a karján levő óraszerűségre és elmosolyodott.
- Van pár perc szünetem, így tudok csatlakozni – mondta.
Még elsietett és hozott valami neonzöld színű folyadékot kisebb pohárban, aminek kellemes mentás illata volt, ezt tette oda Burton elé és magának, majd leült az egyik székre.
- Merről érkeztek? – nem kertelt, hanem rögtön rákérdezett. – Nem sűrűn vannak mostanság erre utazók, akik ne a Láng Bajnoka uralta űr részéről érkeztek volna. Akik erről érkeztek mind viselnek nyakláncot, biztonságosabb, ha azt hiszik, hogy nem kívülállók…
Eközben Darren nekilátott igyekezve nem túl feltűnően gondolatokat olvasni, többeknél érzett védelmet, így már a felszíni gondolatokat sem látta, másoknál nagyon furcsa gépies érzés töltötte el, de a többség éppen kártyázott, fogadtak, iszogattak, kieresztették a gőzt. Páran keveselték a kapott fizetésüket, más elégedett volt, hogy többet kapott. Ilyen és ehhez hasonló témák voltak általánosságban.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2046
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Asgard-hegység

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Hétf. 18 Szept. 2017, 21:30

Helyet foglalhattak és az angyal szavai hatására a nő csatlakozott is hozzájuk. A stílus amivel a másik könnyedén meginvitálta hozzájuk a nőt elismerést váltott ki a lovagból, aki maga is belátja, hogy nem az emberi kapcsolatok szakértője. Mikor a hölgy csatlakozik és valami furcsa zöld italt hoz akkor George magában hálát ad, hogy csak sima vizet kért. Persze lehet, hogy csak azért feszélyezi őt az ital mert egy idegen helyen vannak, de akkor sem szívesen kóstolná meg.
- Köszönjük a segítségét kisasszony. Helyes észrevétel. Valóban messziről érkeztünk úgyhogy örömmel is vennénk ha segítene felvilágosodnunk a helyi viszonyokat illetően. Például, hogy ki ez a Láng Bajnoka? Ő akit láttunk a város felett repülni?
Gondol a sárkányra. Persze a lány szavaiból eddig is újabb dolgokat tudtak meg. Például, hogy az űrben vannak egy olyan részen melyet a Láng Bajnoka ural és itt nem szeretik az idegeneket.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1149
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: Asgard-hegység

Témanyitás by Tomas Burton on Csüt. 21 Szept. 2017, 14:18


Tomas Burton


Előtörténet
felszerelés:

- SHIELD speciálisan kezelt egyenruha, csilivili ellenálló meg minden, kialakítva, hogy kiférjen rajta a szárnya
- taktikai kés
- mobiltelefon
- készpénz

"Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is,
akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek"
A nő elfogadta a felajánlásomat, és hamarosan csatlakozott hozzánk, elém ugyan olyan italt téve le, amilyet magához. Nem ismertem a helyi szokásokat, és nem tudhattam hogy mennyire szokás a koccintás, de úgy véltem legrosszabb esetben faragatlannak tűnik, ha egyszerűen lehajtom, úgyhogy ezt választottam.
- Kedves egészségére. - mondtam ahogy emeltem a poharam, és leöntöttem az egészet a torkomon. Olyan hatást vártam, mintha valami erőset innék, whiskeyt vagy hasonlót, és erre is készültem fel. Bármit is érzek, próbálom nem mutatni, természetes kifejezést erőltetni az arcomra.
Gawain közben beszélgetést kezdeményez, és én sem szeretnék kimaradni belőle, felteszem a számomra fontos kérdéseket, kerülve a "merről jöttek" kérdést.
- Biztonságosabb? Tehát erőszakosak a kívülállókkal szemben? - térek rögtön a tárgyra, ami engem jelenleg a legjobban érdekel. Az, hogy az űrben vagyunk meglep ugyan, de nem mutatom ki. Ezek szerint magunk mögött hagytuk Asgardot.


avatar
Tomas Burton
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 111
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Oct. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Asgard-hegység

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 22 Szept. 2017, 00:00Kree Invázió 3 – Tolvajok… vagy (űr)kalózok?


Résztvevők: Thomas Burton, Darren Cain, George Turner / Sir Gawain és Einar ThorsonKövetkező körváltás: 2017. szeptember 26. (kedd)

” Isten egyetlen fenntartást fogalmaz meg a rabszolgaság kérdésében: ne verjük meg a rabszolgát annyira, hogy a szeme vagy foga megsérüljön (...). Mondanunk sem kell, nem az ilyesfajta erkölcsi elvek vetettek véget a rabszolgaságnak.”
- Sam HarrisBurton úgy döntött, hogy csak lehúzza az italt, a nő is így tett, nem volt gond, hogy nem próbált koccintani. Az ital erős volt, kissé marta a torkát és a gyomrát, ahol még kellemes melegséget is okozott.
A nő mosolyogva csóválta meg a fejét Gawain kérdésre.
- Neem, a Láng Bajnoka a galaxis ezen kvadránsának uralkodója – mondta. – A sárkány, akit az égen láttak csak egy tűzdémon, egy őr. Mindig is sok nép élt erre, leginkább békések, pár éve egy hatalmas lángoló portál nyílt ezen és a közeli világokon, egy démoni sereg érkezett, ennek nevezték magukat. Leigázták a kvadránst és azóta ők uralkodnak, a Láng Bajnoka nevében.
Ezek után fordult oda Burton irányába és bólintott.
- Sok idegen, aki megfordult erre és a démonok rájöttek minderre, fogságba ejtették őket, megtudták tőlük, hogy hol van a világuk, hogy azt is leigázhassák. Így terjeszkednek, ezért is kell, hogy azt higgyék, hogy ti is helyiek vagytok, hogy a világotok ne legyen a démonok martalékává. Az én világon pár hónapja esett el, utána hurcoltak ide rabszolgának… nem kívánom egyetlen világnak sem azt, amit láttam.
Itt elcsukott a hangja és zavartan pillantott a földre.
- Alig két óra múlva végzek, ha megvárnak addig, akkor utána szívesen segédkezem abban, hogy jobban helyinek tűnhessenek és a kérdéseikre is részletesen válaszolok. Csak most véget ér a szünetem… így ha megbocsátanak.
Ha mindez megfelelt a párosnak, akkor a nő felállt és visszatért a munkájához.


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2046
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Asgard-hegység

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szomb. 23 Szept. 2017, 14:56

A hölgytől kielégítő információkat szereznek. Nincs olyan egyszerű dolguk, hogy egy sárkány igázta le a bolygót. Az ellenfeleik értelmes lények akik démonnak nevezik magukat. Ez problémákat szülhet. Vet egy pillantást az asztaltársaira, hogy miként reagálnak erre. Az angyal kérdésére nem túl megnyugtató választ kapnak. Egy hódító faj akik rabszolgaságba taszítják a többi bolygót. Hogy ide nyílt egy átjáró ami az istenek világába vezet elég sok mindent jelenthet. Mikor a nő távozik akkor Gawain bólint.
-Köszönjük a segítségét kisasszony. Jó munkát.
Mikor pedig a nő távozott akkor asztaltársaihoz fordul.
-Mit gondolnak? Sokat tudtunk meg. Szerintem érdemes lenne jelentenünk a hercegnek. Talán ezekkel a nyakékekből is megállapíthat valamit.
Tovább kutakodni ugyanis Gawain szerint veszélyes lehet. Hárman a bolygót nem tudják felszabadítani ha pedig valami miatt nem tudnak visszatérni a herceghez akkor ő nem tudja meg mi történt. Hogy ő segítene-e a bolygónak az persze még nem biztos, de azzal majd törődhetnek akkor ha megtudják az ő álláspontját.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1149
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: Asgard-hegység

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 26 Szept. 2017, 00:00

//Szombaton lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14270
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Asgard-hegység

Témanyitás by Darren Cain on Pént. 29 Szept. 2017, 21:18

Leülünk az asztalhoz, miközben odajön hozzánk a pincérnő. A többiek elkezdik őt faggatni én pedig fókuszálom magam a körülöttem lévők gondolataira. A legtöbb ismételten a megszokott. Kártyajáték. Pénzszámolás. Pincérkedés. Ezek annyira nem lepnek meg. Furcsább inkább a pár gépies érzés és az a másik pár, akinek nem tudok a gondolataiban olvasni. Ez sosem jó jel. Legalábbis gondolom, hogyha nem működik rajtuk a mentális mágia akkor az nekünk rossz. Mivel most sem tudtam meg semmi újat ezért abbahagyom a varázslatot és visszafordulok a beszélgetésbe. Éppen jókor, hiszen most beszélt arról, hogy pontosan kik is ezek. Úgy tűnik egy világok közt utazó démon horda, akik a Láng bajnokát szolgálták. Nem tudom, hogy ez pontosan mit jelent, de az biztos, hogy nem kéne abban a barlangban lenniük. Főleg nem egy hatalmas kikötővel. Mikor elmegy a pincérnő és Gawain javasolja, hogy menjünk vissza és szóljunk Einarnak, csak bólintani tudok. Most itt nem tudunk semmit sem tenni ezek ellen. Egyszer majd, talán, de most a mi világunk sorsa forog kockán. Nem vesztegethetjük időt.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
avatar
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Asgard-hegység

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 30 Szept. 2017, 00:00Kree Invázió 3 – Tolvajok… vagy (űr)kalózok?


Résztvevők: Thomas Burton, Darren Cain, George Turner / Sir Gawain és Einar ThorsonKövetkező körváltás: 2017. október 4. (szerda)

” Érzékeny szívnek több fájdalom jut, mintsem általános boldogságra számot tarthasson: érzéketlen sem jót, sem rosszat nem érezhet.”
- Kölcsey FerencA csoport kétharmada úgy döntött, hogy ideje lesz visszaindulni és figyelmeztetni Einar-t minderre. Így el is indulnak visszafelé, mindezt sietősen kell megtenniük, hiszen nem is kérdezték meg, hogy mennyit kellene fizetniük a rendelt italokért. Az út most könnyebb visszafelé, mint idefelé volt, egyrészt tudták, hogy hova kell menni, másrészt már helyi ruha volt rajtuk és a nyakukban is ott volt a nyaklánc, ami miatt aggódniuk sem kellett amiatt, hogy bárki megállítja őket.
Valóban semmilyen atrocitás nem érte őket és visszaérkeztek a város szélére. Ott némi keresgélés kellett, mert szinte minden raktár egyforma volt, de végül is megtalálták azt, amelyikből kijöttek. Bent ugyanaz a helyzet állt fenn, mint a legutóbbi alkalommal, sehol sem látszott senki, minden ugyanúgy volt ott bent, mint amikor megérkezett a trió ide. Ha odamennek, ahol beérkeztek ide, akkor ott nem volt barlangjárat – korábban sem volt – csak fémfal. Mintha azon át érkeztek volna, valószínűleg illúziómágia volt.
Most, ahogyan odamentek és keresték az átjárót, nem találták, csak szilárd fal volt ott, semmi más. Amíg itt kutakodtak egy hang zavarta meg őket:
- Elárulnátok, hogy mit kerestek a raktáramban?! – kérdezte egy mély öblös hang.


//Bocsánat a rövidségért, csak nagyon fáradt voltam és mégsem akartalak titeket reag nélkül hagyni. Embarassed //

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2046
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Asgard-hegység

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Hétf. 02 Okt. 2017, 20:54

Meg lett beszélve, hogy visszamennek a herceghez és jelentenek. Ki is léptek hát arról a szórakozóhelyről és sietve elindultak a hangár felé. Azért George magában reménykedett, hogy nem keverték bajba a kedves segítőjüket azzal, hogy fizetés nélkül távoztak. Kint továbbra is meleg volt viszont szerencsére más problémájuk nem volt. Mind öltözetük mind a nyakláncuk azt a benyomást keltette, hogy ők is helyiek. Meg sem állították őket és némi keresgélés után elérhették a helyet ahonnan érkeztek. Továbbra is csend és nyugalom fogadta őket. Ez jó kezdet volt. Csak a folytatás már nem. Ugyanis ahonnan érkeztek ott nem lehetett látni semmit. Méghozzá ahogy végig tapogatták nem is találtak kijáratot csak a falat. Ez önmagában sem volt egy kellemes hír, de a helyzet csak még rosszabbá vált ugyanis úgy látszik annyira belemerültek az átjáró keresésbe, hogy észre sem vették a termetes idegen lényt aki mögéjük került és a szavaiból ítélve a hely tulajdonosa, aki jogosan gyanakszik rájuk. George persze nem jön zavarba. Gyorsan felteszi magának a kérdést, hogy milyen értelmes indokkal lehet valakinek a raktárába idegenként bemenni majd megszólal.
-Jó napot uram. Munkát keresünk. Arról szeretnénk érdeklődni, hogy van-e lehetőség itt dolgozni.
~Jobb is eszembe juthatott volna. Egyáltalán milyen munkásokat foglalkoztathat egy ilyen hangár? Gépészeket vagy rakodókat? Egyikhez sem értek sokat. Ez így nem lesz jó. Mit kéne mondanom?~

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1149
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: Asgard-hegység

Témanyitás by Tomas Burton on Kedd 03 Okt. 2017, 15:35


Tomas Burton


Előtörténet
felszerelés:

- SHIELD speciálisan kezelt egyenruha, csilivili ellenálló meg minden, kialakítva, hogy kiférjen rajta a szárnya
- taktikai kés
- mobiltelefon
- készpénz

"Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is,
akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek"
Meglepően finom és erős volt az ital, mondjuk rég ittam már boron kívül más alkoholt. Szerintem amióta visszatértem a Földre nem tettem. Közben továbbra is kapjuk az információkat, igazából nem fűzök sokat hozzá, nincs is mit, nem vagyok a szavak embere. Ettől függetlenül most már tudom, hogy az itteniekért nem kár, démonokat imádnak, illetve azokkal paktálnak. Viszket a tenyerem, hogy rendezzek egy kis keresztes háborút, de ahhoz mi hárman túl kevesen vagyunk. Mindenesetre el kell mennem egy templomba hogyha haza értünk, és beszélni az Úr egy felszentelt szolgájával a helyzetről, és tanácsot kérnem. Minden esetre biztató, hogy a lány nem tűnik bűnös léleknek, és ő is csak egy áldozat. Szívesen mondanék neki kedveskedő szavakat, amik kissé megnyugtatják, de nem jutnak az eszembe ilyen. Szörnyű lehetett látni, ahogy a világát leigázzák. Inkább egy néma imát mondok el magamban a lelki üdvösségéért. Ahogy végzek elindulunk Einart figyelmeztetni, a pogányisten megérdemli hogy tudja, mi folyik a földjeik szomszédságában. Vagyis hogy milyen helyre vezet ez az átjáró. Nem tudhatjuk, hogy képesek-e áthaladni rajta, és leigázni Asgardot, mindenesetre nekünk embereknek fontos lehet, hogy onnan indítsunk egy offenzívát ha szükséges. Azonban az egyetlen problémába a raktárban futottunk bele, úgy tűnt hogy nem tudunk visszamenni. Ez mondjuk megnyugtató, mert így nem tudják lerohanni Asgardot, ahonnan hozzá férnének a Földhöz. Ahogy keressük az átjárót, egyszer csak egy hang szólal meg, szerencsére ezt is értjük, mint korábban a lányt. Mit keresünk itt, ez igazán jó kérdés. Mivel nem tudom hogy mire képes, és mennyien lehetnek, egyből megfordulok, és fél térdre helyezkedek, fejet hajtva a lény előtt. Közben próbálok úgy helyezkedni, hogy ha kell, el tudjam rúgni magam a földtől, és felé lendülhessek, de ezt próbálom leplezni, hogy ne legyen túl nyílvánvaló.
- Elnézésedet kérjük, újak vagyunk itt, és eltévedtünk. Egy barátunk mondta, hogy itt találhatunk munkát, de nem találtunk senkit, akinél jelentkezhetnénk. Szükségünk van pénzre, hogy vehessünk enni és inni, már napok óta nélkülözünk. Kérem ne bántson minket, nem akartunk semmi rosszat.


avatar
Tomas Burton
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 111
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Oct. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Asgard-hegység

Témanyitás by Darren Cain on Kedd 03 Okt. 2017, 21:04

Gyorsan lelépünk a helyről, anélkül, hogy fizetnénk. Nem mintha tudnánk, hogy mi a pénz itt, az meg majdnem abszolút lehetetlen, hogy legyen is nálunk. Sajnos ez valami bajt hoz majd a pincérnőre, de hát nem én kértem az italokat. Szinte gond nélkül átjutunk a városon, hiszen nem kell rejtőzködnünk. Ahogy kiérünk a városból egy pillanatra meg kell állnunk. Elég sok raktár hasonlít arra, ahonnan jöttünk. Mondjuk nem tart sokáig megtalálni azt a raktárat, ahonnan jöttünk. Legalábbis talán. Annyira nem figyeltem meg, hogy tudjam melyik. Hátra megyünk az üres gyárban és megpróbálunk átmenni az illúzió falon. De nem sikerül. Már éppen szólnék Gawainnek, hogy próbálja feloszlatni, de ekkor valami vagy valaki hátulról megszólít minket. Úgy tűnik nem kerültük el teljesen a figyelmet. A két társam gyorsan kitalálja, hogy munkát keresünk, ami kicsit fura. De ki tudja. Lehet, hogy be fog válni. Esetleg ha mégsem, én akkor is készen leszek. Egyenlőre nem szólok semmit, csak várok arra, hogy mi történik. Ha az idegen támad, akkor gyorsan előhívom a Lovast és megpróbálom elégetni a vezeklő pillantással mielőtt bármit csinálhatna. Viszont ha nem látok agresszióra utaló jelet, akkor csendben állok tovább.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
avatar
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Asgard-hegység

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 04 Okt. 2017, 00:00Kree Invázió 3 – Tolvajok… vagy (űr)kalózok?


Résztvevők: Thomas Burton, Darren Cain, George Turner / Sir Gawain és Einar ThorsonKövetkező körváltás: 2017. október 8. (vasárnap)

” Nincs veszett ügy, míg akad csak egy bolond is, aki küzd érte.”
- A Karib-tenger kalózaiAz idegen lény láttán és szavain szerencsére egyik férfi se esett különösebben pánikba. Egy hazugsággal Gawain kezdte kivágni magukat a helyzetből, amit aztán Burton is folytatott. Ő fél térdre tudott ereszkedni és úgy helyezkedni, amit akart. A nagydarab teljesen békésnek tűnt, úgy tűnt, hogy bevette a rögtönzött dumát, hogy munkát keres a hármas, már éppen megszólalt volna, amikor hallani lehetett, hogy valaki hátba csapja és megszólal, angolul. Ezúttal nem az anyanyelvükön értették a szavakat, hanem tényleg angolul beszélt valaki, ráadásul rémes texasi akcentussal.
- Nehogy már bedőlj nekik! – mondta. – Az átjárót keresik… bocs srácok, de bezártam… naponta jelennek meg újra, unom, hogy háromnaponta itt jelenik meg egy. Azt nem tudom megtenni, hogy ne, csak bezárni… DE! Ettől függetlenül öröm végre földieket, honfitársakat látni erre!
A férfi láthatóan tényleg örült annak, hogy embereket lát. Egy vörös színű testpáncél volt rajta, az oldalán leginkább kalózokra hasonlító pisztoly és kard.

Ami feltűnő lehetett, hogy a nagydarab és az ő nyakában sem volt nyaklánc a szimbólummal.
- Ha jól sejtem haza akarnak innen jutni észrevétlenül, feltűnésmentesen… ami az átjárókkal igencsak nehézkes lesz… ha akarnak beszélni, akkor itt leszek pár háznyira.
Ezzel megfordult és hacsak nem állították meg, akkor elindult a város határa irányába, a nagydarab is vele tartva.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2046
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Asgard-hegység

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.