Másik Világ

14 / 17 oldal Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

Go down

Re: Másik Világ

Témanyitás by Godlaw / Tao on Vas. 04 Nov. 2012, 11:33

A menekülés végre meghozza az eredményét, ráadásul látom, hogy a társaim is voltak elég eszesek hozzá, hogy kövessék a példámat, így pikk-pakk kijutunk a bajból. A civilek látványa megnyugtat, csak összébb húzom a kabátomat, hogy ismét ne lógjon ki a lóláb és a kard, de ezen kívül más óvintézkedésre nem is nagyon van szükség.
Rat terve érdekesnek hangzik, főleg az, hogy nem izgatunk fel senkit, kicsit elmosolyodom, és szememmel máris taxit keresek, amit leinthetek. Azonban taxi helyett valami mást veszek észre.
Akármiért is játszanak tőrökkel ezek a bennszülöttek, valamiért az az érzésem, hogy nem akarok velük közelebbről is megismerkedni. Kinézek egy szimpatikus keresztutcát, és inkább arrafelé veszem az irányt.
-Erre tessék, patkány királynő! - Szólok oda egy tenyérbemászó mosoly kíséretében, és már indulok is tovább. Remélem, a tőrös alakok nem erre jönnek majd, és végre találok egy taxit is, amit leinthetek. Valamin nagyon nem stimmel ezzel a nappal, több furcsaság történt ma, mint egész eddigi életemben összesen.
-Taxi! - Kiáltok fel, ha végre meglátok egyet.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2817
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Másik Világ

Témanyitás by Danny Long on Vas. 04 Nov. 2012, 17:35

Na ezt most tényleg nem értem. Miért megy el? Mi az, hogy mégsem? Nem lennék túl boldog, ha ez a munka, és az érte kapott busás fizetség kicsúszna, a kezemből, úgyhogy a távolodó lány után eredek. Tényleg nem értem, hogy mi van? Megszállta a jóindulat, vagy mi a franc? Meg akar bocsátani annak aki ezt tette vele? Ezt nem gondolhatja komolyan. Nem halad túl gyorsan, úgyhogy könnyen elé vághatok. Nem hagyom magam egyszerűen lerázni. Ha elkezdett valamit, fejezze is be! Szívélyes mosollyal szólok hozzá, és igyekszem a megbízható üzletember benyomását kelteni, akármilyen fura is ez egy öltönyös páviántól.
- Kérem, várjon még egy kicsit. Nem tudom, milyen aggodalmai támadtak, de biztos vagyok benne, hogy sikerül egy mindkettőnk számára jövedelmező megegyezésre jutnunk. Nem volt még olyan ügyfél, aki elégedetlen lett volna a szolgáltatásommal, legyen szó akár érdekellentétek megoldásáról, akár személyes bosszúról. Mondja bizalommal, hogy ki legyen a célpont, és elég csak a munka elvégzése után fizetnie. A nyomok eltüntetéséhez is remekül értek. Biztosíthatom, hogy semmiképpen sem lesz köthető önhöz a célpont halála.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Másik Világ

Témanyitás by Reptile on Hétf. 05 Nov. 2012, 04:23

Soho szélén
Futni próbálok, természetesen, hiszen nem látok sok reményt egy harcban jelenleg, de hiába, sajnos a próbálkozásommal egyáltalán nem sikerül messzire jutni, mert egy rövidke táv után ez a valami, legyen éppenséggel bármi is, sikeresen megragad ismét és hozzávág egy járműhöz, ami finoman fogalmazva is iszonyatosan fáj, ráadásul tovább ront az állapotomon, oly annyira, hogy talán annak is örülhetek már, hogy egyáltalán képes vagyok még küszködve talpra állni és pár zavaros, nehéz lépést tenni. Ez az utolsó ütés eléggé zavarttá tett, így kell egy nagyon kevés idő, amíg ismételten felfogom, hogy mi is történik éppen... Néhány perc alatt megy teljesen tönkre minden, nos, az élet sajnos túlzottan kiszámíthatatlan és eléggé groteszk módszerei vannak, hiszen egyik percről a másikra képes a nyugodtnak mondható sétából belekeverni egy ilyen helyzetbe... Futni már nem hiszem, hogy tudni fogok, vagy ha mégis, akkor valószínűleg fölösleges lenne, így az egyetlen olyan dolgot teszem, amit az ösztöneim diktálnak, igaz, nem tudom, hogy képes leszek-e rá, vagy túlzottan sokat remélek a saját szervezetemtől, de jobb híján egyszerűen sántikálok, amíg közel nem ér, majd pedig kapva egy utolsó, adandó alkalmon megkísérlek belekapni a... Nos nem tudom miébe, szeme nem hiszem, hogy van, így marad maga az arca, bár nem hiszem, hogy ezzel sokra mennék, de legalább megpróbálom, hátha legalább nyomot hagyhatok rajta, mondjuk úgy örökre.

Chelsea
A rózsaszín alak meglehetősen gyorsan szánt végig a társaságon egy lézerrel, olyan szinten gyorsan, hogy időm sincs igazán normálisan reagálni és mire észbe kapok... Bármennyire is hangzik esetleg ezzel a megfogalmazással ez furcsán, de mire észbe kapok már a földön heverek és mindkét lábam iszonyatosan fáj... Ráadásul eléggé erőteljesen szédülök, a szívem pedig meglehetősen gyorsan dübörög, kissé olyan, mintha ki akarna szakadni a helyéről. Nehéz így bármiféle mozgást is kierőltetni, de addig sikerül eljutnom, hogy kicsit fentebb tornázzam magam, valamiféle ülő pozícióba, s igazából ekkor értem meg, hogy pontosan miért is fájtak a lábaim... Nehezemre esik elhinni, hogy most ez ténylegesen így történt, hiszen ez... Nincsenek többé lábaim? Ez mindent áthúz, mindent, ha többé nem tudok járni, akkor annyi a munkámnak, legalább is a jelenleginek, ráadásul mi van, ha ezt nem lehet pótolni? Ha többé ténylegesen nem is tudok lábra állni? Jó tudom, hogy ha sikerül valahogy pótolni, akkor sem a saját lábaimra fogok ráállni, hiszen az nem lenne a részem... De lehetséges, hogy túlzottan előre gondolkodok, akárhogy is, iszonyatosan pocsék belegondolni, most pedig a legszívesebben szitkozódni lenne kedvem, de inkább ráharapok a nyelvemre és megpróbálok nyugodt fejjel, higgadtan gondolkodni, viselkedni,
- Ez.... Nem az én napom... - Ennyit tudok hozzáfűzni az egész helyzethez, de ezt is nehézkesen, mivel a nőszemély okosat mondott, próbálok mély levegőket venni és higgadt maradni, de iszonyatosan fájnak a lábaim, vagy legalább is ami maradt belőlük és még mindig eléggé rosszul vagyok.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Másik Világ

Témanyitás by Sarah on Hétf. 05 Nov. 2012, 05:45

Chelsea
~ Nos... Ez gyorsan ment ~ Gondolom magamban, ahogyan megközelítjük a helyszínt, mivel az utazás is eléggé gyorsnak volt mondható, azt hiszem, na meg persze eléggé látványosan meglincselik éppen a lila bőrűt, az alapján, amit látok, ha pedig ez így megy tovább akkor úgy vélem, hogy meglehetősen gyorsan rendben lesznek a dolgok, igaz látok egy halottat meg egy sérültet is, akit fel is ismerek, ahhoz képest, hogy számbeli előnyben vannak, vagy talán vagyunk, érdekes, hogy képes volt így is két embert kivonni a harcból.
- Legyetek készenlétben, ha elszabadul az arcát támadjátok, próbáljatok a szemekre menni. - Feltételezem, hogy a bőre eléggé ellenálló lehet, mivel legutóbb is eléggé elvoltak a Hulkkal és egy darabig nem láttam őket, kézenfekvő, hogy azóta is verekedtek, de még mindig nem látok rajta különösebb sérülést, így hát a szemek támadása tűnik ténylegesen a legjobb ötletnek, mert hát az attól még ugyan úgy puha lehet, mint bárki másé, ha pedig úgy alakul, hogy valakinek sikerül megvakítania, akkor az eléggé megkönnyítheti a dolgot mindenkinek, már ha lesz rá alkalom, igazából remélem, hogy mire ideértünk addigra már sikerült ezt tartósabb ideig letudni, " ezt " alatt pedig erre az egész helyzetre gondolok, bár nem úgy néz ki, így készülök a legrosszabbra, arra pedig, hogy ők mit beszélgetnek nem igazán reagálok, nincs értelme, hogy bármi módon is beleszóljak.

St. Mariah kórház
Eltávolodok a bérgyilkostól, majd pedig egyszerűen megpróbálok tovább is állni, mármint távozni, mivel őt sem igazán akarom feltartani, viszont arra nem számítok, hogy utánam jön és próbál... Meggyőzni arról, hogy milyen jó választás is lenne, amire egy kicsit elmosolyodok, majd pedig neki vetem a hátamat az egyik falnak és leülök annak a tövébe.
- Nézd... Tegeződjünk... Nem azért gondoltam meg magam, mert nem... Hogy is mondjam, mert nem bízok a szaktudásodban, csak nem hiszem, hogy valóban van is érdekeltséged a dologban, tudod akiknek a legrosszabbat kívánom, azok-azok, akik ilyenné tettek, bár gondolom ez egyértelmű, viszont ők sem nagy emberek, csak egy csapatnyi idióta mutáns ellenes **** és én sem vagyok egy nagy ember, csak tájékozott, így pedig anyagilag neked sem hiszem, hogy megérné ez az egész, ráadásul abban sem vagyok biztos, hogy életben vannak... Remélem nincsenek, remélem, hogy ropogósra sültek, hála annak a túlméretezett gyíklénynek ami odakint volt... Szóval bár eléggé körbekerítettem, gondolom érted, nem akarok bárkit is bármibe "belerángatni" fölöslegesen. - Ja és nem akarom, hogy tartozzak egy bérgyilkosnak, ezt viszont fölöslegesnek látom említeni. Most jön az a rész, legalább is feltételezem, hogy teljesen érdektelenné válik neki a helyzet és távozik, legalább is gondolom, hogy ez jön, bár nem vagyok benne biztos, viszont az emberek nagy része ilyen, főleg, ha komoly "üzletről" van szó, ha mondhatóm így, és őszintén szólva meg is tudom érteni, ha esetleg így tesz.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Másik Világ

Témanyitás by Árny on Hétf. 05 Nov. 2012, 07:13

Minden igyekezetem ellenére túlzottan lassan sikerül reagálnom, s mire képes vagyok egy gömbbe vonni az ellenségünket, addigra már van egy halottunk és egy sérültünk is, még több anyagi kár keletkezik és szerencsére a punk is kap néhány igencsak hatalmasnak mondható ütést, közben pedig érkezik még néhány személy, az F4 és a testvériség néhány tagja, akik jelen esetben a mi oldalunkon állnak, ennek pedig örülök, mert minél többen vagyunk, annál nagyobb az esélyünk a sikerre, viszont tartok tőle, hogy valóban úgy van, ahogyan sejtettem, a börtönből többen is megszökhettek, ki tudja, hogy hosszútávon ez milyen problémákat fog még okozni... Persze ahhoz, hogy legyen hosszútáv hatás, először erről az alakról kell gondoskodni, mert ha itt most rosszul sülnek el a dolgok, akkor nagyobb problémában leszünk mindenféleképpen, akár rövid, akár hosszútávon nézzük.
- Amint mindenki eléggé felkészült, nem szeretném, hogy valaki ismételten így lesérüljön, vagy meghaljon. - Azt hiszem ez egy eléggé kielégítő válasz Amazon számára, legalább is remélem, közben pedig a sérülthöz sétálok, ügyelve azért arra, hogy fent tartsam az a burkot... Bár ha úgy látom, hogy mindenki eléggé felkészült, akkor jelzésre leengedem, de ténylegesen csak akkor, ha pedig úgy alakul, akkor utána tudok majd foglalkozni a sérülttel, remélhetőleg.

_________________
Reneszánsz: Árny
X-diák: Matt Lawson
Árny
Árny
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 312
Hozzászólások régi : 22
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Másik Világ

Témanyitás by Ko-Rel on Hétf. 05 Nov. 2012, 09:08

~ Chelsea ~
Újra az autó, ahogyan korábban is, felordított, ahogyan Logan a hátát karmolta végig, ez volt eddig az egyetlen úgy igazán fájdalmas sérülés, amit itt kapott. Dühösen fújtatva vette észre a pajzsot, ami körbeveszi. Nem mintha olyan sokáig benntarthatta volna ebben az a korcs ember, de amíg kifújja magát, legalább lesz néhány másodperc ideje. Gúnyos mosoly jelent meg az arcán, amikor arról beszéltek, hogy kiengedi innen. Azt hitték, hogy legyőzhetik, iszonyú naivság volt a részükről. Főleg, hogy hangosan itt előtte beszélték meg, hogy mit is tegyenek. A szemekre, ezek még nem láttak shi’art, sem pedig a nőt, aki kiképezte. Meg egyébként is ki olyan ostoba, hogy a szemeit és az arcát védekezés nélkül hagyja. Körbenézett, felmérve, hogy ki merre tartózkodik, láthatóan senki sem foglalkozott vele különösebben. Mindenki azt hitte, hogy éppen biztonságban vannak. Csak a másik Hulk volt, aki figyelt. De az sem rendesen, nem volt ezzel gond. A hátsebével próbált nem foglalkozni, majd eláll a vérzés, nem aggódott amiatt, hogy legyengül tőle. Úgy helyezkedett, hogy a másik Hulk, Rozsomák és aki a közelében van látható legyen. Vett egy nagyobb levegőt, majd ökölbe szorította a kezét és teljes erőből ütötte meg ott a pajzsot, ahol Amazon feje is volt, hogyha átszakítja a pajzsot, akkor a nőt is megüthesse ugyanabból a lendületből. Ha nem sikerült, akkor addig üti, amíg ki nem szabadul, majd a nagy csoport felé (ahova az előző körben is ment) küld újra egy lézeres támadást, mivel ők nem figyeltek rá egyáltalán. De most már figyel mindkét csoportra, akik ott voltak, így ha valaki támadna felé, akkor az elől próbál a támadását követően, vagy épp közben kitérni levegőbe repüléssel.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1277
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Másik Világ

Témanyitás by Teddy on Kedd 06 Nov. 2012, 19:32

Meglepődök a válaszon, mármint nem azon a részén, hogy ő jól van, ezzel kapcsolatban nem volt sok kétségem, de azt mondja, hogy legyek erősebb is.. Valaki jót kívánt nekem? Nem sokat hallok ilyesmit, a legutolsó például, amit hallottam az eléggé csúnya volt, olyan szavakkal tele, amikről azt sem tudom, hogy mit jelentenek, ó és a köret mellé egy adagnyi fájdalmas ordítás volt, bár ezt a részét megértem, valószínűleg nem kellemes érzés, amikor valakinek ég a haja, viszont összességben eléggé vicces látvány volt, számomra. Ez pedig jelenleg nagyon jól esik, bár ha nem így lenne, valószínűleg akkor is vele folytatnám tovább az utamat. Ahogyan haladunk, futunk, eléggé gyorsan elfáradunk, így mire több ember közé érünk meglehetősen lihegek is, úgy érzem, hogy akárhogyan is kapkodok levegőért, egyszerűen nem elég, de mégsem fulladok meg, főleg most így, hogy lelassítottunk, amíg pedig ez nem áll vissza normálisra, addig nem is igazán foglalkozok mással, csak magával az érzéssel, mert nem szeretem... Ahogy viszont vége, vagy legalább is csillapodik, visszatérek a viszonylag rendes kerékvágásba, ami alatt pedig azt értem, hogy figyelni kezdem a többi embert is, nem úgy nagyon, csak mint ahogyan bárki más tenné ebben a helyzetben, vagy legalább is egy korombeli, ez a figyelés pedig teljesen véletlenszerű, egészen addig, amíg meg nem látok egy csapatnyi... Furcsa embert, nagyon fura ruhákban, én pedig elmerengve bámulom őket, miközben kissé megrángatom eme bizonyos nőszemély ruházatát, s ha sikerül felkeltenem a figyelmét, akkor nagyon halkan, hogy mások lehetőleg ne hallják meg...
- Meggyújthatom? - Az első alkalom, hogy engedélyt kérek erre, és éppenséggel, bár nem rá nézek, de arról az idegesítő alakról beszélek, akit korábban is beértünk és furcsa, hogy ő is pont erre futott... Idegesít. Tényleg.. Amúgy még meg sem néztem, hogy ez a nő most akkor összességében milyen a lelke... Hogy most jó-e vagy rossz, mert korában eléggé biztos voltam benne, hogy rossz de most már fogalmam sincs... Szóval meglesem.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Másik Világ

Témanyitás by Lance Harris on Szer. 07 Nov. 2012, 15:40

Genocide

Amikor elkapja a torkomat, első reakcióm a lekicsinylő mosoly lett volna, lévén úgy gondoltam, hogy bármilyen erős, nem tud megszorongatni, sőt... még ha meg is tudna nincs szükségem levegőre semmilyen körülmények közt. Azonban a fulladás érzését nem tudtam mire vélni... Talán mágia? valami kozmikus hatalom lehet ellenfelem tarsolyában? Akárhogy is, meg kell akadályozzam amit csinál. Nem tudom, hogy okozhat-e bennem kárt, vagy csak legyengít, de kétségkívűl olyan erő birtokában van ami miatt legalábbis számolni kell vele.
-Érdekes... Hatalmad nem olyan szánalmas mint számítottam...
Próbálom mondani, a lehető legnyugodtabb hanghordozással. Nem félek, azonban a legyőzés eshetősége most magasabb mint eddig bármikor. Potenciálisan veszélyes ellenfél áll velem szemben, de tudom, még ha le is győz, a tervben nem lesz hiba. Egy ilyen hatalomnak léteznie kell, és ha nem az enyémben, hát más kezében öszpontosul. Amíg azonban tehetem, meg kell akadályozzam, hogy ez így legyen, s ennek érdekébe menteni próbálom magam a helyzetből.
Karjaimmal ráragadok az övére, s próbálom kicsavarni, illetve lefeszíteni a torkomról az ujjait, majd távolabb lökni magamtól. Ha sikerül megszólítom.
-Ki vagy te?
Hangomban itt is egyedül az érdeklődést lehet észrevenni, semmi mást.

_________________
Genocide (Főkarakter); Lance Harris (Lupine njk); Aisha Ayo (X-Diák)
Lance Harris
Lance Harris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 314
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Aug. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Jeff
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Másik Világ

Témanyitás by Morsus on Vas. 18 Nov. 2012, 18:32

Börtön - Genocide
Az alak sziszegve szólalt meg:
- Az istened.
Ezzel az egyik sziklához vágta Genocideot.
- Borult térde előttem és megtartalak háziállatnak.

St. Mariah kórház - Csilla, Bérmajom
Beszélgetnek.

Soho szélén - Reptil, Tobias Boon /Lex meghalt/
Reptile taktikát cserél és amikor térdre rúgja a Bosszúálló ő megfordul és karmos kezével végig karmolja az arcot. A pokoltűz csóvában csap ki a sebből. A táblával ösztönösen fejezi őt le a démon. A füstből már csak a valamikori Tobias mászik ki. A tökfeje jobb oldalát kihasította az embertelen. Most abból parázs hullik a földre és a démon először igaz igaz fájdalmat. Látása gyengült. Reptile fejetlenül fekszik a földön és jobb karja szenesre perzselődött a mutatvány során. A Bosszúálló alig bír felállni a kíntól és a szemén megjelent sebtől. Geldrin ekkor landolt előtte.
- Mi történt itt?

StarkTech, Tony személyes laborja - Tyranis
- Már előtted járok Törpilla.
Mondta Stark és a lány kezébe adott pár elégé primitív eszközt.
- Pisztolyunk nincs, de vannak távcsöveink és pár low-tech cuccom. Mindet elviszed. Főleg természetvédelmi találmányok. Egy motor, aminek növény kell, kötélpuska, ami sűrű nyomásos levegővel megy, golyóállómellény, kések és pár ilyen egyéb játékszer. Keresd meg a többieket. Tervezettek valamit én átalakítom az első páncélomat, hogy ne legyen benne semmi energia alapú.

Chelsea - Gladiátor, Ray Adam, Lea, Árny, Steph, Sarah
Póki segített a sérültet elhúzni majd Árny foglalkozott vele a varázslatát befejezve.
Kallark kiszabadult, de mire lőtt volna az arcát pókháló takarta be. Felfelé emelkedett, de Hulk azonnal gyomron vágta hatalmas erővel és a stronian akaratlanul is összerezzent.
- Fekszik.
Mondta hulk majd hagyta Gladiátort lezuhanni. Most körbe vették őt az emberek és a testvériség tagjai azonnal meg is támadták. Először perzselő tűzbe került majd mire a pókháló végleg lefoszlott volna varangy valamivel arcon köpte. Logan Intett a mutánsoknak és ha leálltak akkor komoran megszólalt:
- Utolsó lehetőség pubi.

Messzebb - Szehmet, Tao, Anastasia
Rat lelkében a lány jóságot lát, amit eltemet jó ideje, de most a vészben újra előkerült. Tao a hívás után lát egy ép autót. még a kulcs is benne van, de felesleges próbálkoznia, mert az nem indul be. Úgy fest a varázs ezekre is hatott. Mire a lányok Tao felé fordulnak azt látják, hogy őket is körbe vették ezek a rituális gyilkosok. Ősi furcsa nyelven beszélnek, ami nagyon kellemetlennek tűnik Anastasianak. Mintha a bőre alá mászna az egész. Valami nem stimmel. A lány lassan akaratlanul mondja ki a szavakat:
- Visszatértek. A korotok lejárt. A világnak vége.
Ezt mormogja más nyelven a tíz furcsa ruhás alak, akikből egy már az autó motorháztetején van. kettő a két oldalán és egy egy lándzsát döf a kocsi tetőbe, ami pont Tao mellett csapódik be. A maradék hat a lányok felé tart.
- Megfelelnek. Ők örülni fognak nekik. Hagyjuk őket élve.
Mondja az egyik.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: Másik Világ

Témanyitás by Tyranis on Hétf. 19 Nov. 2012, 10:07

~ StarkTech, Tony személyes laborja ~
A lány jobb híján átvette a megannyi felszerelést Stark-tól, amit a kezébe nyomott. Mint kiderült nagyjából ugyanazon gondolkodtak, de mivel Tyranis nem ismerte, hogy mik vannak itt a laborban, így nem tudta, pontosabban, hatékonyabban felsorolni, hogy mit is lehetne tenni. Felvonta a szemöldökét, amikor a férfi elküldte, hogy keresse meg a többieket.
- Nem logikus és főleg nem hatékony, hogyha elküld Mr. Stark – mondta ismét érzelmek nélkül. –Ha az ellen az idegen lény ellen mentek, akkor ez a néhány dolog semmit sem fog jelenteni ellene. A páncél viszont már hatásosabb lehet, és ketten hatékonyabbak vagyunk az átalakításnál, mint ön egyedül. Logikusan számolva a társainknak is több esélye van, ha együtt gyorsabban oldjuk meg az ön felfegyverzését.
A kezében levő dolgokra nézett, majd szét a laborban, hogy talál-e valamit, amibe beletudja-e tenni azokat, ha igen, akkor ezt meg is teszi, majd újra Stark-ra néz, várva a férfi válaszát. Ha az belemegy, hogy segítsen neki, akkor abba fog bele, ha nem, akkor nekiáll kivezető utat tervezni innen, akár robbantással, akár azzal, hogy lyukat vág a falba, plafonba, vagy padlóba. Mert kijárat elméletileg nincs, azért érkeztek teleportálással erre a helyre.Kallarkkal szokásos, majd ha mindenki írt, aki ott van, akkor írok.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Másik Világ

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 19 Nov. 2012, 10:26

~ Chelsea ~
Hálásan pillantottam Pókemberre, aki segített odébb húzni a sérültet, hogy távolabb kerüljünk a csatamezőtől. A harcolókra néztem a hatalmas puffanás után. Én a tisztességes harc híve vagyok, de ez már régen átment lincselésbe, vagyis próbálták, nem hittem, hogy vége van. Múltkor sem volt ennyi az egész. De most nem az én dolgom, majd a következő lélekkel lesz csak bármi teendőm, és a sérülttel. Még az emberek között sem szereztem semmilyen elsősegély tapasztalatot, csak ami a jogosítványhoz kellett.
- Hamarosan minden rendben lesz – próbáltam nyugtatni az illetőt.
Egy valaki volt itt, aki megtehette volna, hogy segít, de az csak mászkál fel és alá és beszél magában, mint egy idióta, vagy nem tudom kinek, mert szerintem senki sem figyel rá. És az ellenség még ki is tört a fogságából, legalább érdemlegest tenne.
- Főmágus, mi lenne ha végre nekiállna meggyógyítani ezt az embert ahelyett, hogy ostoba monológokkal traktál mindenkit?! – néztem rá szúrós szemmel. – Ez nem kérés, hanem parancs! Gyógyítsa meg!
Mondtam erőteljesen a parancsot, ahogyan időnként Asgardon is szükség volt rá. Királynő voltam, nem kellett kérnem, parancsolhattam is.~ Chelsea ~
Még jó, hogy Lea figyelte strontiant, mert az valóban kitört, már mozdult volna, hogy védekezzen, esetleg támadjon, de Póki, majd Hulk megelőzte ebben. Ahogyan a lila férfi a földre ért mindenki nekiesett, hogy ütlegelje. A dühe csak fokozódott a látványtól, attól, hogy már megint egy egyszerű csürhévé és állatokká váltak az emberek, hogy még mindig vannak olyanok, akik képesek kiváltani mindezt. Ő nem támadott most, csak ökölbe szorította a kezét. Arra várt, hogy a másik felkeljen és majd akkor üsse meg újra. Lehet, hogy saját maga is egy hulk volt, de nem volt állat és nem csürhe, hogy meglincseljen valakit. Logan kérdésére megtördelte az ujjait és ugrásra készen várta, ha esetleg nemet mond a másik.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14429
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Másik Világ

Témanyitás by Szehmet on Szer. 21 Nov. 2012, 21:07

Rat nem akarta megvárni, míg kiderül, hogy a furcsa fickók mit akarnak, és nem is volt elég kíváncsi rájuk ahhoz, hogy nagyobb kockázatot vállaljon. Egyszerűen csak úgy alakult a dolog, hogy mire Tao szavai eljutottak hozzá, már olybá tűnt, késő volt. A Patkánykirálynő rosszat sejtve torpan meg, és egy pillanatra lenéz a lányra, mikor annak kérdése eljut hozzá. Csak egy kósza nemet int neki, majd újra a furcsa alakokra néz. Nem meri sokáig levenni róluk a szemét, mintha azok akár egy pillanat alatt is valami végzetes, sötét dolgot művelhetnének.
-Mit mondasz?- meglepetten, rosszat sejtve néz Rat a kölyökre, mikor az megszólal, majd pillantását ismét visszakapja a furcsa alakokra. Szinte tapinthatóvá fokozódik a fenyegetés, és végül nyilvánvalóvá válik a baj.
-Milyen gyorsan tudsz futni?- egyszerű kérdés volt, ami főleg abból táplálkozott, hogy egy gyerek ebben a kavarodásban talán még kereket oldhat. Talán elslisszanhat a gyilkosok között... Talán neki magának is van még esélye a hat ellen. Így nem várakozik tovább, sietve kezd áttörni a tömegen hogy valamerre, bármerre meglelje a menekülés útját, s ha végül úgy adódna, hogy azok minden próbálkozása ellenére körbe veszik őket, csak egy pillanatra torpan meg, hogy felmérje a lehetőségeket.
A kölyök talán elég kicsi ahhoz, hogy még akkor is elfuthasson.. Vagy repülhet. Rat szeme összeszűkül, ahogy mérlegeli az esélyeket. Ha a gyereknek van lehetősége kilógni, megtaszítja arrafelé, amerre rést vél felfedezni, s ha a kör már szorosra zárul, összeszedi az erejét, hogy megragadja, és a levegőbe dobja, remélve kívül kerülhet a körön, még ha az érkezésért nem is lesz hálás, de a menekülés lehetőségének megteremtése a lány számára talán még ekkor sem lenne kellően biztosított, ha a figyelmet nem vonná magára, utcai tapasztalataira hagyatkozva ököllel esve neki az egyik alaknak. Talán áttörhet... és akkor ismét menekülés lesz a cél.

_________________
Szehmet- főkarakter, Szfinx- Stefannal összeolvadt alak, EssEx- rádiós vagány, njk Heka- VH
Szehmet
Szehmet
Az Oldal Lelke

Hozzászólások száma : 443
Hozzászólások régi : 1172
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 20
Tartózkodási hely : NewYork Piramis

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Másik Világ

Témanyitás by Danny Long on Csüt. 22 Nov. 2012, 23:47

Nem akarja a néhány tahóval való összetűzésbe "belerángatni" a világ egyik legjobb bérgyilkosát... Hát ez aranyos. Rá kell jönnöm, hogy hiába vetem be minden üzleti érzékemet, ebből nem lesz pénz. Más esetben rögtön sarkon fordulnék, de nem tehetek róla, eszembe jut a gyerekkorom, és azok, akik miatt most gyilkolással keresem a kenyeremet. Ugyanolyan korlátolt mutánsgyűlölő vadállatok voltak, minta azok, akik megcsonkították ezt a szerencsétlen lányt. Magamat is meglepem azzal, hogy milyen gyengéden szólok hozzá:
- Ne aggódj, ha találkozom velük, ingyen is elintézem őket.
Ezután sarkon fordulok, és -miután megbizonyosodtam arról, hogy van olyan hely, ahova biztonságosan átugorhatok- kivetem magam az ablakon. Ha esetleg nem lenne, kénytelen vagyok lépcsőzni, de ez esetben is minél hamarabb igyekszem feljutni egy tetőre. Nem kértem személyleírást a szemétládákról, de nem is kell. Ha tényleg annyira mutánsgyűlölők, jó eséllyel belém kötnek maguktól is. Meg akármennyire is közel áll az ügy a szívemhez, mégiscsak üzletember vagyok, tehát nem ez lesz a legfontosabb prioritás. Ha a sors úgy hozza, elintézem őket, ha nem, nem. De valószínűleg már úgyis halottak.
Konkrét cél nélkül indulok el valamerre, és próbálom felmérni a városban uralkodó állapotokat.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Másik Világ

Témanyitás by Sarah on Szomb. 24 Nov. 2012, 02:15

Chelsea
Kissé tétován figyelem, ahogyan tulajdonképpen szétszedik a lila alakot, kicsit egyoldalúnak néz ki a helyzet, ami meglep, elnézve a romokat meg néhány mellékes dolgot, na meg persze korábban megpróbált minket befagyasztani a vízbe, most pedig... Nem tűnik oly nagyon erősnek, bár tény, hogy meglehetősen sokat bír, tulajdonképpen csak a túlerőnek köszönhetjük, hogy úgy alakultak most a dolgok. Intek a testvériségnek, hogy elég lesz, hagyjuk, hogy megbeszéljék, bár már most látom, hogy mi lesz belőle, úgysem fogja feladni, az ilyen alakok sosem teszik, a helyében valószínűleg én sem tenném. Továbbra is meg vagyok elégedve eme kettővel, mint eddig is, most sem okoztak csalódást, intek nekik még egyszer finoman, hogy kissé hátráljanak el, nem bízok a helyzetben, látszódjon akármennyire is úgy, hogy felénk dől a mérleg, jobb tartani egy kevés távolságot, amíg nem lehetünk biztosak a helyzetben, mert tulajdonképpen ki tudja, hogy mi lesz a következő húzása, ha ténylegesen olyan szörnyen erős, akkor kinézem belőle, hogy egy okos húzással földre visz mindenkit aki ott van éppen a közelében, igaz, nem sokra menne vele, ha csak nem játszik minden a kezére.

St. Mariah kórház
Meglep, hogy válaszol, tulajdonképpen arra számítottam, hogy egyszerűen sarkon fordul, se szó se beszéd és távozik, mivel nincs érdeke az egészben, de nem, meglehetősen finoman válaszol és ezzel az egésszel valahogy egy mosolyt csal az arcomra, igaz, az inkább kissé keserű, mintsem ténylegesen boldog.
- Köszönöm... - Jegyzem meg, ahogyan figyelem távozni, majd pedig... Várok, nem tudom, hogy mire, csak ülök egy helyben és figyelem a folyosót, tulajdonképpen bámulok magam elé... Magamra maradtam, így pedig az agyam ismételten a történteken jár és hogy ilyen lettem, bár eddig is eléggé közrejátszott a hangulatomon ez, hiszen eléggé súlyos, főleg számomra, de eddig volt más, amivel próbáltam valamilyen szinten elterelni a figyelmem, most viszont nincs, így eléggé belemerülök, közben pedig lassan, ahogyan újra és újra átgondolom a dolgokat, több könny is a szemembe szökik, felhúzom a térdeimet, átölelem azokat egy és fél kézzel... Majd pedig csendesen sírni kezdek és ez így megy... Nagyon sokáig, mert ha valaki hozzám szól sem figyelek rá, egyszerűen nem érdekel, hagyjanak békén... Sok, nagyon sok, hosszú perc után, miután viszonylag kisírtam magam, átmenetileg legalább is, valahogy össze szedem magam olyan szinten, hogy valamiféle nem is igazán emberi lény módjára felálljak és kinézzek az ablakon, keresve... Nem tudom, hogy mit, akármit ami olyannak tűnik, hogy megéri odamennem és kimozdulni innen.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Másik Világ

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szomb. 24 Nov. 2012, 14:39

Az autót hiába próbálom beindítani, persze gyanús is a dolog, hogy valaki csak így benne hagyja a kulcsot, de egy próbát megért. Ez a véleményem aztán kicsit megváltozik, mikor egy lándzsa pár centivel a fejem mellett zúg el. Átszúrta a kocsi tetejét? Lándzsával? Miből van ez a lándzsa?
Kezd elegem lenni a mai napból, az akció óta minden félresikerül, és már nem is tudom mióta rohanok egyfolytában. Kicsit meguntam a menekülést, és most legalább nem óriásokkal meg szörnyekkel kell viaskodnom.
Felhúzom a lábamat, aztán egy rúgással megcélzom a beszúródó lándzsát, hogy eltörjön, és csak egy fadarab maradjon a támadóm kezében. Ezután kicsapom a kocsi ajtaját, ha épp mellette áll az egyik fickó, az külön öröm. Már a kardomat előcsúsztatva szállok ki a kocsiból, és rögtön a legközelebbi felé támadok egy gyors vágással hastájékra. A vágásba annyi erőt viszek, hogy ha lándzsával akarna védekezni a tag, azt átvágjam. A vágás után távolabb lépek az autótól, és a támadóim felé fordulok. Szemügyre veszem a helyzetet, és főleg megnézem, hogy mi a helyzet a többiekkel. Látom, hogy a patkánylány szökni akar, és ő sem rest ökleire hagyatkozni.
-A hagyjuk őket élve rész tetszett, tartsuk magunkat ehhez - jegyzem meg egy kihívó félmosollyal és a következő támadókra összpontosítok. Igyekszem úgy helyezkedni, hogy ne vehessenek körbe, aki túl közel jön, azt egy-egy gyors vágással igyekszem eltántorítani. Ha rám támadnak, igyekszem a karddal hárítani a lándzsát, majd közelkerülni az ellenséghez, ahol az ő fegyvere már lényegesen kisebb hatásfokkal működik. Ott ejtem meg a gyors vágást, és újra biztonságos távolságot próbálok felvenni.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2817
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Másik Világ

Témanyitás by Reptile on Vas. 25 Nov. 2012, 16:00

Chelsea
Távolabb húznak a történésektől, amit nem bánok, igazából nem is nagyon foglalkozok vele, csak egy nagyon alap szinten, mivel azért mégiscsak észlelem a környezetemben történő dolgokat, még ha egy nagyon picit torzabban is. A szívem okozza most számomra a legnagyobb gondot, na meg persze az nem múló rosszullét, de az a része még annyira nem is vészes, tényleg inkább csak az, hogy úgy érzem, hogy bármelyik pillanatban kiszakadhat a mellkasomból a " motorom ", igaz, tudom, hogy ez fizikailag lehetetlen, de akkor sem kellemes érzés. Elmosolyodok a nyugtató szavakra, bár eléggé fájdalmas mosoly ez, de legalább őszinte.
- Hagyjuk a... Nyugtató szavakat... Felség. - Nehéz így beszélni, főleg, hogy közben ügyelnem kell arra is, hogy normálisan lélegezzek és ne kezdjem el kapkodni a levegőt, valószínűleg sokkal többet ártanék vele magamnak, mint amennyit segítenék, igaz, nincsenek úgy igazán orvosi tapasztalataim, csak az a nagyon alap, amit mindenkinek tudnia kell, avagy " nem rohanunk a gyerekkel minden kis hülyeség miatt az orvoshoz ", igaz nincs gyerekem, de ezt az emberek nagy része alapjáraton ellesi a szüleitől még a gyerekkorában. Amit pedig mondtam, hogy hagyjuk a nyugtató szavakat, nos erre egy eléggé egyszerű indokom van, ténylegesen fölöslegesek, hiszen tudom, hogy akármennyire is próbálkoznak, kétfelé mehet innen tovább a dolog, vagy nagyon rossz lesz, vagy pedig tényleg jó, amíg pedig létezik a negatív része, addig fölösleges csak a pozitívumokra koncentrálni, vagy ténylegesen hitegetni magam.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Másik Világ

Témanyitás by Árny on Vas. 25 Nov. 2012, 18:04

Amint mindenki készen áll, befejezem a mágiát, szabadon eresztve így az idegent, majd pedig a sérülthöz sietek és féltérdre ereszkedem mellette. Elsőként átvizsgálom a sérülést, csak finoman, mert mégiscsak jobb valamihez úgy hozzáfogni, hogy van fogalmam róla pontosan, hogy mit is csinálok, eztán pedig az egyik szemöldökömet felvonva tekintek az uralkodónőre. Sosem szerettem az ilyen személyeket, parancsolgatnak, mintha mindenki felett lenne hatalmuk, nekem viszont nincs úrnőm, nem tartozom az uralma alá, viszont egy meglehetősen türelmes ember vagyok, ezért ezt most nem rovom fel neki, ha még egy párszor ezt eljátssza akkor valószínű, hogy idővel nekem is elegem lesz ebből, de most még könnyű inkább visszafogni magamat, nem azért, mert tartok tőle, inkább az játszik közre, hogy ez nem a megfelelő hely és nem is a megfelelő idő erre. Óvatosan megérintem a sérültünk lábait, hogy gyógyítani kezdhessem azokat, közben pedig szép fokozatosan vissza terelem a figyelmem a többiekre, de csak pár röpke pillanatig, csak hogy meggyőződhessek róla, hogy még minden rendben van-e, vagy sem, bár ezt a hangokból könnyű lenne megállapítani, de a látásomban jobban bízok, ahogyan valószínűleg sokan mások is.

_________________
Reneszánsz: Árny
X-diák: Matt Lawson
Árny
Árny
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 312
Hozzászólások régi : 22
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Másik Világ

Témanyitás by Teddy on Hétf. 26 Nov. 2012, 07:21

Érdekes és meglepő, hogy jóságot találok eme nőszemély lelkében, még ha nagyon mélyre is van temetve, eleinte nem gondoltam volna, úgy értem oda mentünk arra az összedőlt helyre, vagyis most már összedőlt helyre, mindenki ugyan azzal a szándékkal, hogy játszunk azzal a bácsival aztán megöljük, akkor annyira úgy nézett ki, hogy semmi jó nincs benne, de tévedtem, talán ezt hamarabb is meg kellett volna vizsgálnom. Nem gyújthatom meg Taot, ami egy kicsit elszomorít, de ez egyáltalán nem számít most, hiszen még én is képes vagyok felfogni, hogy a helyzetünk jelenleg vészesebb annál, mint hogy ez kezdjen bántani, főleg azért, mert ahogyan közelebb ér az a néhány furcsa alak, és hallani kezdem a mormogásukat egy kicsit tisztábban, meglehetősen kellemetlen érzések sokasága uralkodik el rajtam, de a bőr alá mászó érzés a legrosszabb, így tulajdonképpen inkább csak az köt le, remegni kezdek tőle és valamennyi hangeffektet is adok hozzá, majd pedig akaratlanul mondok ki néhány szót, amiket lassan fel se fogok. Kicsit pánikolva takarom végül el a füleimet, mert nem szeretném ezt hallgatni, remélhetőleg ezzel pedig meg lehet oldani a problémámat, vagy legalább is enyhíteni. Továbbá így " süketen " követem ömm... Hogy is hívtuk? Ja igen, Ratot, végre eszembe jutott, a lényeg, hogy ha kell akkor futok is utána, csak remélem, hogy tud valami kiutat innen, mert nem tudom, hogy mit lehetne itt, ilyen helyzetben csinálni, félek levenni a kezeimet a füleimről, bár a remegésnek és a helyzet miatt előállt feszültségnek köszönhetően ott tartani is nehéz kissé azokat, hiszen van bennem egy valami, ami állandóan arra késztetne, hogy húzzam magam mellé a kezeimet inkább, védjem az oldalam, de nem vagyok hajlandó ennek a kényszernek megadni magam, talán később.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Másik Világ

Témanyitás by Ko-Rel on Hétf. 26 Nov. 2012, 10:00

~ Chelsea ~
Igaz sikerült kitörnie, de hamarosan újra a földön volt a Hulknak hála. Az ütéseket és támadásokat kapta, de ettől még mindig nem adta fel. Hörögve tolta feljebb magát a földről és próbált féltérdre emelkedni, ha hagyták. Logan szavaira megvetően mordult fel, ezek a majmok, tényleg azt hitték, hogy ennyi után Ő, Halálmadár ágyasa és első embere megfogja adni magát?! Csak azért, mert kapott néhány ütést és van három, vagy hat vágás a hátán, illetve, mert tűzzel próbálták megégetni? Ezek még egyáltalán nem ismerték őt, azonban remek alkalmat adtak számára. Amennyire látta a legtöbb itt volt pár lépésnyire tőle, éppen a válaszára vártak. Vajon volt köztük olyan, aki tényleg úgy gondolta, hogy megfogja tenni? Nem érdekelte. A fejét visszahajtotta a föld felé és a kezeit ökölbe szorította, itt volt az ideje, hogy fagyosabbá, sokkal fagyosabbá tegye a hangulatot és elvegye a többség kedvét attól, hogy még egyszer rá merjenek támadni.
Így is, eddig is a fájdalom miatt nagyobb levegőket vett, így remélte, hogy nem fog feltűnni, hogy az egyik nagy után nem csak légzés céljából kezdi kifújni azt, hanem fagyos leheletként, mint a tengeren is tette, csak ezúttal nem a földet, vagy a vizet akarja megfagyasztani, hanem azokat, akik itt voltak körülötte. Ha valaki mégis észrevenné, hogy mit tesz és újra rátámadnak, akkor próbál kitérni azok elől és kitörni a „körből”.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1277
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Másik Világ

Témanyitás by Morsus on Pént. 14 Dec. 2012, 19:57

/Harmadik fejezet: A Világ Vége/

St. Mariah kórház - Csilla
Bérmajom távozik és alány lát valami fénylőt lehullani Chelsea közepébe, amrre az újdonsült barátja is megindult.

Soho szélén - Tobias Boon
Grendel remegve megy Reptil felé.
- Mit tett vele?
A démon elveszti az uralmát és üvölt egyet. Az üvöltésekor a lángja hatalmassá válik. A tűz mindent beborít. A robbanás után egy lángoló tűz alak sétál Grendel felé. Az a földön fekszik füstölögve. Körülötte mindenki halott. Ezrek. Múmiaként sápadt, kis testekként fekszenek.
- A tűz.. nem égetett meg, de a fájdalom belül.
- Ég a lelked. Bűnös.
Mondja a démon és a lángja csontokká perzseli Grendelt.
/Tobi bukta karaktert, mától az én njk-m)/

StarkTech, Tony személyes laborja - Tyranis
Stark felveszi a kész páncélt.

- Hölgyem, mit szólna ahhoz ha szétrúgnánk valaki seggét próbaként?
Ezzel lő egy lyukat a falba.

Chelsea - Gladiátor, Ray Adam, Lea, Árny, Steph, Sarah
Póki hátra ugrik amikor Gladiátor fújni kezd.
- Vigyázz!
Üvölti nekik figyelmeztetve. Logan és hulk hiába mozdulnak és jeges szobrokká válnak. Mikor tovább mehetne a harc egy alak neki csapódik Gladiátornak és félre söpri azt. A sérült és sárgás lávaszerű anyagot vérző Genocide lassan emelkedik fel amikor az ellenfele a levegőben sétál felé.
- Én ajánlottam, hogy add fel.
Mondja békésen az alak. Bár azt nem látja különösnek senki, de Gladiátor Genocideot azonnal analizálja és sosem látott kozmikus lénynek ismeri meg. A lényt csak Árny és Asgard Királynője látja félelmetesnek.
- Buluc Chabtán vagyok. Az istenetek.
Az égen egyre többen jelenek meg lebegve furcsa jelmezes alakok és a házak között dél-amerikai ősi jelmezeket hordó ókori fegyveres emberek sétálnak be.
- Megjósolták eljövetelüket! Eljött az idejük!
Üvöltik páran büszkén. Az égen már összegyűltek a rejtélyes alakok.

- Föld halandó bajnokai! Mi vagyunk az Ahau! Boruljatok előttünk térdre vagy...
Az alakok Buluc felé fordulnak, aki tenyerével Genocidera mutat és az cafatokra robban.

Messzebb - Szehmet, Anastasia, Bérmajom
A lányok futni kezdenek amikor a támadók utánuk iramodnak, de szemben meglátnak valami még furcsábbat. A romok között vadakat idéző sebességgel közeledő ember méretű majmot... öltönyben.

Autó - Tao
Tao eltöri a dárdát majd megöl egy harcot kilépve, A kardja messze jobb fegyvert, min ezek az ősi faeszközök. Képes több vágást adni majd mikor észbe kapna egy hátulról rá ront a kardot kicsapja a kezéből és a földre esik. Mikor Tao a kezét védekezve maga elé emeli a tenyerén érzi a dárda szúrását. A forró vér kiserken. A férfi felkészül a halálra, de hirtelen erőt érez magában. A támadója lefagyott bénultan és döbbenten néz előre, de nem mozdul. Próbál mozogni és tolni a fegyvert, de nem megy neki, viszont Taot sosem érzett erő járja át.

/A kaland felgyorsul, 30-áig végett ér vagy ti buktok el vagy ők./

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: Másik Világ

Témanyitás by Tyranis on Szomb. 15 Dec. 2012, 07:45

~ StarkTech, Tony személyes laborja ~
Tyranist lehetett volna makacsnak is nevezni, ha nem a logika alapján cselekszik és így nem volt magát hajlandó lebeszélni arról, hogy távozzon, sokkal inkább nekilátott annak, hogy valamiféle páncélt összeeszkábáljon. Egy jó hosszú tervezési és építési fázis következett, de annak a végén a megannyi limlomból és egyéb páncéldarabból, amik itt voltak megtalálhatóak a laborban, egy teljesen kész páncéljuk volt. Stark nem is habozott felvenni azt, majd kipróbálni. A logika és a számítások, az adatok azt diktálták, hogy működőképes lesz és nem lesz vele gond, de számítógép nélkül nem mondhatott biztosat, még úgy sem, hogyha a saját fejbeli számításokra még az életét is rátette volna, annyira biztos volt bennük. Stark javaslatára bólintott.
- Logikus, hogy tartsunk egy gyakorlati és nem csak elméleti tesztet is. Indulhatunk.
Felvette a földről a korábban letett felszereléseket, amiket odaadott neki a férfi, hogy ezeket vigye el a többieknek, majd azokkal lépett közelebb a falba robbantott lyukhoz és Starkhoz, várva, hogy a férfi felkapja és indulhassanak. Mivel nem tudott repülni, így kénytelen volt hagyni, hogy a férfi szállítsa majd őt, gyorsabban megérkeznek oda, ahova kell majd.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Másik Világ

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 15 Dec. 2012, 08:25

~ Chelsea ~
Én még mindig elég messze voltam a harcolóktól a sérült Adam Ray mellett, de Póki kiáltását még én is meghallottam. Rozsomák és Hulk jégtömbként végezték, nem látták az előző harcban, hogy a lila férfi mire is képes igazából? Azonban ekkor valami becsapódott és a csatának vége lett. az alakot, aki belecsapódott a shi’ar flottával érkezett férfiba nem ismertem meg, azonban aki hozzájuk szólt. Ránéztem és beleborzongtam, pedig csak egy sima embernek tűnt, de ez csak látszat volt és átkozottul csalóka. A neve és nem volt egyedül, hamarosan még többen érkeztek. Megremegtem, így már minden érthető volt, felismertem őket, nem hiába tanultam történelmet és régészetet. És nem hiába voltam az, aki nem Morgan felhője volt az égen, mint eddig hittem, amikor ő eltűnt és Thorhalla szinte teljesen egyszerre… Isteni közbeavatkozás, de nem az én népem és nem is az Avaloniak. Ők voltak, a…
- Ezek a maja istenek – mondtam ki hangosan.
Nyeltem egy nagyot, lehet, hogy most fogom megöletni magam, de a rangommal kötelességeim is voltak. Felálltam a sérült mellől és közelebb léptem hozzájuk.
~ Bocsáss meg szerelmem, bocsáss meg, ha most itt meghalok és csak a lelkem hozzád vissza és nem én fizikai valómban ~
- A nevem Stephanie Smith, nem vagyok Midgard halandó bajnoka, Einar Thorson felesége vagyok, Asgard és észak isteneinek királynője! Egy valkűr! Ti fogtok térdre borulni!
Koncentrálni kezdtem, majd síron túli hangon szólaltam meg, a holtakat szólítva a hatalmammal, elég sokan haltak meg a közelben ehhez.
< - Holtatokban is védjétek meg Midgardot, a hazátokat, támadás! – adom ki a parancsot a holtak nyelvén nekik. >
Ha a maja istenek rám támadnának, akkor próbálok kitérni a támadások elől.~ Chelsea ~
Pókember kiáltását hallotta Lea, így még időben félre tudott ugrani az elől, hogy a nagy zöld és a karmos után ő maga is jéggé változzon. Már támadt volna ismét neki Gladiátornak, amikor a férfit valami odébb lökte. Valami hasonlóan nagydarab, mint korábbi ellenfele. Azonban a párosról elterelte a figyelmét egy hang, valaki hozzájuk szólt és az istenüknek képzelte magát. Addig saját maga elvolt a különböző istencsaládokkal, amíg nem akarták azok ráerőltetni magukat az egyszerű emberekre, hogy bennük higgyenek. Ezért nem volt baja az asgardiakkal és nagyjából az avaloniakkal sem. Az égre nézett, ahol még többen voltak, a nagydarab frissen „érkezettnek” pedig a pályafutása be is fejeződött. Érdekes választás.
- Ateista vagyok – mondta. – És az is maradok.
Egy igencsak nagy törmeléket, sok tonnást igyekszik felkapni a földről, ha volt itt, vagy buszt, bármit ami kellően nagy és azt dobja neki kezdésből az isteneknek egyelőre próba gyanánt, illetve ha nincsenek olyan magasan azok ott a levegőben, akkor nekik is ugrik, hogy a legközelebbit megüsse. Ha a földön marad, akkor kitér az esetleges fentről jövő támadások elől, nehogy úgy járjon, mint Genocide, ha a levegőben van, akkor pedig védekezni próbál a kezeivel, mert ugrás közben kitérni nem igen tud.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14429
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Másik Világ

Témanyitás by Ko-Rel on Szomb. 15 Dec. 2012, 08:53

~ Chelsea ~
Nyomorult jelmezes, ahogyan felhívta a többiek figyelmét arra, hogy mi készül. De még így is a két legveszélyesebb alak jéggé fagyott, a többi pedig egyáltalán nem volt kihívás számára. Készült már éppen arra, hogy újra támadjon, amikor valami neki csapódott és meghiúsította. Genocide-t dühösen lökte le magáról, valami kozmikus entitás, ezt látta már a börtönben is, aki kihozta a többi emberi majmot bentről és az erősségről és arról, hogy csak az erős marad életben dologról beszélt. Nos ő sem volt az, ha ilyen könnyedén ennyire elverte valaki, pedig csak egy személlyel harcolt mindeddig. Az égre nézett, volt, aki felismerte ezeket, akkor ezek is erre a porfészekre valóak, még ha istennek is nevezik magukat. Abból pedig mindneki tudta, hogy csak kettő létezett, Sharra és K’ythri. Azonban mivel megzavarták a küzdelmet és ezeket lényegében már legyőzte, így az emberekkel nem foglalkozott tovább, csak ha azok még mindig lennének olyan ostobák, hogy őt támadják meg. Akkor védekezik, kitér a támadás elől és visszatámad, ölési szándékkal.
Ha mégsem támadják meg a nem befagyasztottak, akkor az égre néz Genocide halála után.
- Halál a Shi’ar Impérium ellenségeire! – mondta ridegen.
A levegőbe emelkedik és Wayep felé kezd repülni, hogyha odaér hozzá, akkor teljes erőből próbálja meg megütni a lényt az arcán. Ha a maja istenek támadnak, akkor próbál kitérni azok támadása elől.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1277
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Másik Világ

Témanyitás by Danny Long on Szomb. 15 Dec. 2012, 22:09

Kényelmes tempóban (persze nem emberi mércével) indulok meg a városban, és nézelődöm a romok között. Mindenhol betondarabok néhol halottak, illetve néhány kétségbeesett túlélő. Ezt aztán jó időbe fog kerülni, mire újra lakható állapotba hozzák. Nem is beszélve az anyagi részéről. De majd jön "az emberiség mindenen felülemelkedik" duma, és megoldják. Meg kéne fontolnom a költözést, mert, hogy itt munka egy jó darabig nem lesz, az holtbiztos. Az embereknek kisebb gondja is nagyobb lesz annál, hogy egymást megölessék. Nincs időm azonban elgondolkodni azon, hogy hova is lenne a legjobb áttenni a székhelyem, mivel két kétségbeesetten rohanó nőt veszek észre, akiket egy csapat jelmezes alak üldöz. Hát mi van itt már?! Egyszerűen csak félrehúzódom, és hagyom őket elmenni, ha nem foglalkoznak velem. Abszolút semmi közöm az egészhez, és valószínűleg vagy nem cél, hogy bármelyik fél meghaljon, vagy az életben maradó nem tudna fizetni. Azért arra odafigyelek, hogy valaki segítséget kér-e.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Másik Világ

Témanyitás by Morsus on Hétf. 17 Dec. 2012, 18:44

St. Mariah kórház - Csilla
Egy tűz robbanás megy végig a kózházon, de a lánnyal semmi sem történik.

Chelsea - Gladiátor, Ray Adam, Lea, Árny, Steph, Sarah, Tyranis
Póki megszeppenve áll.
- Maják... 2012... remeeeek...
Mondja és több száz holt lélek kíséretében megindul felfelé az istenek ellen. Az első hullámot az istenek könnyedén söpri k el. Intéssel mindenki a földre csapódik, aki nekik rontott.
- ÁLDOZAT! ÁLDOZAT! ÁLDOZAT! ÁLDOZAT!
Kántálja a hívők.
- BŰNÖSÖK!
Szólal meg mennydörgő hangján Bosszú. Egy lángoló csontváz, amibőla tűz szörnyformákban próbál kitörni.
- MIND BŰNÖSÖK!
A csontváz felrobbant. A tűz pusztító hullám végig száguldott a földön. A rituális ruhákban lévők holtan esnek össze és Tobias Boon csontjai is a földre kerülnek. Az istenek lassan lebegnek le.
- Egy... milliárd lélek ereje... elveszett.
Stark és Tyranis ekkor landolnak.
- Azt hiszem pont időben jöttünk. Angyalok?
Ezzel leteszi a lányt és kezeivel készül lőni az istenekre.
- GYÜLEKEZŐ! - üvölti és lőni kezd.
Ahpuch, az élő csontváz sértetlenül tűri a támadásokat. Buluc Chabtán, üvöltve rohan Gladiátor ellen és ütései felérnek Kallarkéval. Cabracan, Amazoin felé mozdítja a kezeit és rengés hullámokat generál vele. Camazotz, sötétségé válik és elnyeli Radot, ameddig annakd sikolya el nem hall, végleg. Chaak, szemei fehérek lesznek majd villámok csapnak be, Pókember elugrik,d e Varangyot kivégzik. Hunab-Ku, hurrikánok tomboló szelét küldi Hulk felé, aki üvöltve megy tovább. Itzamna, vakító napfénnyel lő Steph felé. Ixchel, a hold istenére Logan támad és elkezdi őt kaszabolni. Kukulkan, kígyozó kígyóemberként karmolja Rozsomákot, hogy leszedje társáról. Tohil, tűzrobbantást teremt Árny alá. Wayep, ráveszi Sarah másait, hogy az eredetire lőjenek.

Messzebb - Szehmet, Anastasia, Bérmajom
Egy láng hullám megy végig rajtuk és a hívők a furcsa ruhában holtan esnek össze. A távolból hallani Vasember gépies hangját: GYÜLEKEZŐ!

Autó - Tao
Egy láng hullám száguld végig rajtuk és mindegyik ellensége holtan zuhan a földre. A távolból hallani Vasember gépies hangját: GYÜLEKEZŐ!

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: Másik Világ

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

14 / 17 oldal Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.