Másik Világ

16 / 17 oldal Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next

Go down

Másik Világ - Page 16 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Ayye Captain! on Kedd 30 Dec. 2014, 00:17

Hónapok munkája van abban , hogy ma tiszta vagyok. Már nem hajtanak kicsinyes vágyak, de még mindig keresem a helyemet mikor megérkezünk. Úgy véltem hamarabb túleszek ezen ha elfogadom a meghívást, a jó doktor nem szokott hozzá a visszautasításhoz. De már az elején nem tetszik a helyzet. Az egész hely kisugárzása erőszakos, érzem, hogy sarokba akarnak szorítani és ez tompa bizsergető érzéssel jár. Nagy levegőt veszek és belépek a terembe a tömeg egyik sereghatójaként. Sokan vannak és rengeteg a szövetséges, bár én magam vagyok azt hiszem ezt már büszkén mondhatom el. Független vagyok és egyedül állok most a problémával szemben.
Az előadás viszont a régi idők promóciós üléseit juttatja eszembe, az üdülési joggal házaló kufárok reklámszavait. Csatlakozzon most, mert jövőre már késő lehet.
Elkalandozok megült gondolataim sodrában és e becsapódás ébreszt fel, hirtelen körülöttem minden felpörög míg én csak nézem a felvételt amíg lehet.
- Nem harcolni jöttek, ez csak erőfitoktatás... - Közlöm a gyászoló Starkkal,
Nem rohanok ki a többiek közé, nincs értelme, még nincs.
- Nem tudják, hogy hányan vagyunk itt. Talán kihasználhatnánk ha befejezné a nyafogást. - Nyugodtan közlöm, majd megpróbálom átvenni az irányítást a rendszer felett, hátha van olyan kameránk ami még működik. Vagy ha vannak aktáink a tagokról, ennek a csürhének irányítás kell.

avatar
Ayye Captain!
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 98
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Ayye Captain!
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 16 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by A Misztikus Pókember on Kedd 30 Dec. 2014, 00:48

Kölcsön repülő alkalmatossággal és egy fura alakkal érkezem, határozottan férfi, bár a maszkosok oldalát erősíti. Határozottan fasiszta patrióta, nem sokat társalogtunk az úton. De abban biztos vagyok, hogy magát Amerikai Párducnak hívatja. A társasága különösen kényelmetlen volt. Sokat játszott a hüvelykem a kincses dobozom kupakjával. Előakartam hívni Hyde-ot, hogy helyettem kezelje a helyzetet. De ma úgy tűnik a világnak én kellek. Bár a sok hős és entitás között úgy érzem magam mint egy kis szürke egér, a falhoz nyomnak egy ízben ahogy megpróbálok határozottan belépni a laborba és a másik nem figyelt rá, hogy én is ott vagyok. Nem számít, engem igazán nem zavar, csak hirtelen kényelmetlen volt, de hamar vége lett
Különben is felesleges lenne megjegyeznem az ilyeneket, több okból is ugyanis... ugyanis értelme nem lenne mert annak sincs, hogy keressek neki. Apróság, igazán.
Inkább figyelek rá, hogy mindent megjegyezzek amit a doktor mond. Sajnos engem nem hívott meg a négyesébe, pedig lehet hasznos lehettem volna. De legalább volt időm Hyde szokásaival ismerkednem.
De hamar elcsendesedik mindenki és akkor én is a monitorra tekintek, addig nem tűnt fontosnak, hogy két tag kint maradt őrködni. De mikor csak a maradványaikat veszik a kamerák megfagy az ereimben a vér. Megdermednek a végtagjaim és megcsap a mozgolódás szele ahogy hirtelen sürögni, forogni kezd körülöttem a szoba a házigazdánk meg térdre zuhan önön romjaiba.
Csak bal mutató ujjammal bököm meg finoman.
- Do-doktor, nem gondolja, ho-hogy tennünk kéne ne-nekünk is va-valamit? Antony? - Próbálóm a magam módján biztatóan kérdezni, pedig igazából már a megoldáson dolgozok valahol belül. De vajon akad itt egy rendes labor is. Ha Parker is itt dolgozott akkor kell akarnia, nem lenne hasztalan ha hozzá jutnék. A shi'arok hidegvérűek, ezt könnyen kihasználhatnám, nem különösebben ellenállóak a biológiai fegyverek ellen. Talán ez megér egy dobást, nem akarok kirohanni, bár Hyde lehet örömét lelné benne. Talán lenne értelme, de itt több hasznom lenne, bizony itt több. Nem akarok kimenni, szeretnék egy labort, megnyugtatna a kékes derengő ledek visszaverődése pár ballonról. Felettébb komfortos lenne egy jól erősített laborban, talán még valami újat is láthatnék, Stark biztos nem sajnálta rá a pénzt. Otthon azért nekünk vannak megkötéseink, vannak bizony. Ott nem támogatnának egy ilyesféle kísérletet. Nem valószínű, nem hiszem.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 16 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Antef Sziamon on Csüt. 01 Jan. 2015, 13:11

Nomad

Egyiptom. Régi szép idők. Mielőtt még Antefből törvényenkívüli lett volna a Hydra jóvoltából, sokszor megfordult az ősi birodalom romjainál. Mindig is szerette a romos, történelmi helyeket, de most más miatt van itt. Amikor megérkeznek a terembe, meglepődik mennyien tartózkodnak már ott. Szerencsére régi ismerőse, Zsaru is vele jött, s most feszülten figyelik Stark mondandóját a Másik Világról. Az igazat megvallva Nomad nem is tudja mit is keres itt. Csak annyit érez, hogy ismét jóvá tehet valamit a régmúltban elkövetett bűnei közül. Igyekszik minden információmorzsát összegyűjteni, miközben fél szemmel a többieket is alaposan megnézi magának. Egy jó ügynöknek és elemzőnek mindig ezt kell tennie.
Aztán hirtelen sötétségbe borul a terem és kilenc idegen jelenik meg az emlékmű tetején, miközben a Föld két szuperhőse egycsapásra elpusztul. Nomad elborzadva nézi a kivetítőt és hallja, ahogy többen azt javasolják, hogy azonnal vegyék fel a küzdelmet a szabad ég alatt, az idegenekkel. De mit is tudnak róluk? Milyen képességeik vannak? Mik a gyengepontjaik? Erről Nomadnak fogalma sincs. Ha sikerrel akarják felvenni ellenük a harcot, akkor meg kell tudniuk. Lehet, hogy a villámcsapás miatt elszállt rendszerek, köztük a számítógépes rendszer talán útmutatást nyújthat ez ügyben. Csak életre kéne kelteni a rendszereket, ebben pedig Nomad igencsak jártas.
- Ne rohanjuk fejjel a falnak. Leheljünk életet a számítógépes rendszerbe, hátha Starknak vannak információi a támadókról. Az egyik szabály, hogy tudjunk meg mindent a támadókról, amit csak lehet. - javasolja Nomad és határozottan a sötét vezérlőpulthoz lép, hogy megvizsgálja, életre kelthetők-e a rendszerek.

_________________
Rendőrhadnagy - Szervezett Bűntény Ellenőrzés osztály / S.H.I.E.L.D. ügynök - Mágiaügyi részleg (W.A.N.D.)
Antef Sziamon
Antef Sziamon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 110
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Antef Sziamon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 16 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Crimson Kestrel on Csüt. 01 Jan. 2015, 19:52

Nova X

Stark azt képzeli, ha füttyent egyet, rögtön repülök hozzá mert nincs jobb dolgom. Egy fenét nincs, ellentétben azzal a hobbibarkácsolóval, aki semmi érdekeset és újat nem talál ki, csak lenyúl ötleteket az unalmas és sose változó gondolkodási sémája mentén felhasználva őket, én tényleg érdekes és új dolgok alkotására törekszem, amit jelentősen megnehezít hogy ezeknek a majmoknak minden újdonság! Olyan, mint amikor rámutatsz egy gyermek hasára, és meglepődik a saját köldökén. Egy üres dobozzal is képesek lennének talán eljátszani mint valami macska! Ha sokáig maradok itt vigyáznom kell nehogy nevetségessé tegyem magam zzal, hogy az ittenieknek csak hogy békén hagyjanak elkészített kis primitív játékról tényleg elhiszem hogy valami új, és prezentálom odahaza.
Albert viszont rendületlenül piszkált. Kár volt neki belépési jogot adni? Y kromoszóma nélküli verzióvá kellett volna tenni? Késő bánat.
Stark a begyakorolt ezer wattos grimaszával fogad minket, és majdhogynem seprűvel seper minket befelé. Oké, szóval a világ fontos dolog, franc akar töréstesztet végezni rajta egy vagy több alternatív verziójával, de hogy mindig történik valami errefelé, és sose elég szimplán az ügyeletest küldeni, az rémes. A Shi'ar birodalom hosszú békéjéhez képest itt mindig kipusztulás fenyeget. Lehet el kéne költözni, de a Stark-féle majmokra hagyni a sorsom ha ilyen volumenű dolgok történnek... nem tudnék jól aludni.
Közben életre kelnek a monitorok, Logan halott. Nem lep meg, mindig is mondtam hogy azt a keveset amije van is rosszul használja ki, ezt bizonyítandó álltam neki a magát Albertnak elnevezőnek. De beleuntam félúton, minek bizonyítani valami ennyire egyértelműt?


Gladiátor.

A beképzelt önjelölt isten beszólása nem érdekel. Egyáltalán, mi érdekeljen egy ilyen helyzetben? Ez a Gladiátor. És határozottan úgy néz ki, hogy ellenünk jön, szóval vége van. Ennyi volt!
...De... melyik Gladiátor ez? A sajátunk, vagy az alternatívé?


Nova X mentálisan irányítva szerkezeteit, csak úgy megszokásból néhány átjátszóállomást használva megpróbál kapcsolatba lépni a látott egyénnel de legalább a csapatával, a Shi'arok által használt frekvenciákon, továbbra is mellőzve a verbális kommunikációt, hogy a jelenlévőket kihagyja belőle.

<Kallark. Elnézést amiért kihagyom a fölösleges udvariaskodási köröket mint bemutatkozás, üdvözlés, birodalom egészsége felőli érdeklődés vagy hogy mégis mi a francot csinálsz mert mert a rövid távú része legalábbis elég egyértelműnek tűnik, de azért mondd már el mit akarsz elérni ezzel, és ugyan miért sikerülne?>Albert

Tennivaló akad.
Persze Kreátoromat nem érdekli a helyzet sürgőssége. Bármi is legyen az, első hozzájárulásom ezek szerint hogy elráncigálom ezt a beképzelt őrültet oda.
De úgy látszik másokat is fuvarozok. Jó ez így.
Tony Stark fogad minket. A gazdagok és híresek életét élő üzletember, kinek a személyisége a maga módján rosszabb mint Nova X csapongása. Nincs időpazarlás vagy showmankedés, rögtön a lényegre tér, és a helyzet valóban kritikus, bár az én tapasztalataim ide nem relevánsak.

És ekkor elszabadul a pokol.
Shi'arok. A mellettem lévő mozdulni nem tud a döbbenetétől. Létezésem óta először cselekvés és döntésképtelen vagyok. Mellettem szaladgálnak, de én csak nézek arra a pontra, ahol életem eddigi legbrutálisabb fordulópontját megláttam.
Szabad vagyok?
Végre nem egy olcsó másolata vagyok egy vedelő és verekvő tahónak, aki azzal épít leginkább hogy pusztít.
Szabad lennék?
Egy halott legendájához fognak ezentúl mindig hasonlítani. Egy mártírhoz hogyan tudnék bárhogy is felnőni?
Számít ez bármit is, ha a hátralévő időm a következő vörös pillantásig tart?!
NEM!

Tennivaló akad.
Persze Kreátoromat nem érdekli a helyzet sürgőssége. Bármi is legyen az, vagy nem érdeklik a következmények és vakon belefog, vagy elkezdi analizálni a helyzetet még ha közben ki is fut a leves, leolvad a reaktor. Viszont ha elkezdem ráncigálni most, használhatatlan lesz. Remélhetőleg nem robban fel ez az egész kóceráj.


Exit stage left!

_________________
Csak még egy dolgot írok át a reagomban, aztán alvás...
Crimson Kestrel
Crimson Kestrel
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 78
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Jul. 26.
Tartózkodási hely : Elveszve

Karakteradatok
Főkarakter: Crimson Kestrel
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 16 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Morsus on Vas. 04 Jan. 2015, 04:42

Vasúr elégé hamar kihátrál a tárgyalásból szinte már a folyosó sarkáról látja csak Loganék halálát majd hátrálva rossz ajtón esik be. Raten szinte sikoltva ugrik hátra, mikor Vasember két fénylő szeme ránéz, de az ajtó bezárul és a seggre esett és férfire rákapcsolódnak a lámpák.
Másik Világ - Page 16 Iron-man-3-hall-armures-jouets-comics
Stark eddig húsz vértje sorakozik itt fel. Csak a mostani F4-es és a Maja támadásra épített önenergiás nincsen itt. A pontos lista:
Másik Világ - Page 16 3245419-iron_man_armory_1
Amerikai Párduc szinte elsőként ér ki, nem várt egy pillanatot sem, máris a hangárba rohant, de valamiért a többiek lemaradtak és érzett egy nagy remegést.
Vérlidérc, Fekete Párduc, Pásztor, X Ügynök, Albert (aki próbálja Novát rángatni), Einar, Valkűr, Zsaru és Thorhalla már kilépnének mikor Stark üvöltve áttöri a monitoros falat és kirepül pontosan neki Kallarknak. Bent Vízember, Holmes, Tűzkarom, Fekete Mágia, US Ügynök, Nova X, Szuper--adaptoid, Nomád, 99, Romulus, Remus, Player állnak a lyuk körül. Ekkor Adaptoid végre beindítja újra a rendszert ás a bázis kameráit vezeti a szfinxre. Ennek hála a csapat ismét látja mi történik ott pontosabban mi lesz Starkkal. Az első ütés megrepeszti a hatezer éves szobrot, de Gladiátor mozdulatlanul áll, miközben az arcának feszül vasember ökle.
- Van egy shi'arjuk.
Mondja a társainak a lila bőrű férfi teljesen ignorálva az előtte álló hőst. Az újabb csapást visz be, de már félúton megragadja a férfi az alkarját és elkezdi szorítással eltörni a páncélt.
- Az a fajta föld, ahol az embereket hagyták élni.
Jelenti be és a shi'ar társa arcén undor jelenik meg.
- Mindjárt itt vannak.
Mondja a sárga ruhás madárember békésen az égre tekintve. Steph és Pásztor látja, ahogy Logan békésen meggyújt két szivart, majd egyet Bannernek nyújt.
- Nyugi édes - mondja Logan a nőnek. - Megharcoltuk már az életünk javát. Jöhet a jutalom.
Ezzel a szellem füstöt fúj és a társával eltűnnek. Pásztor nem érti az öt alak közti kapcsolatot, mintha kozmikus lenne, az univerzum kötné őket össze, egy személlyé tenné őket, de nem lát többet bele, pláne, most, hogy Amerikai Párduc kirohant.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 16 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 04 Jan. 2015, 10:46

//Sry, hogy így írok és ennyit, de azok után, hogy kb. senki sem reagált, még említés szintjén sem arra, hogy mondtam valamit, tettem… egyszerűen nem lehet többet írni. Akinek meg nem inge ne vegye magára.//

A szavaikra lényegében senki sem reagált, megdöbbenés, tiltakozás, helyeslés, semmi, mintha meg sem hallották volna. Azt ugyan még hallották, hogy valaki úgyszintén mondja, hogy menni kéne, arra pedig meg is indult mindenki más is. Mire felértek mellettük egy hatalmas lyukon repült ki Stark és egyenesen neki Gladiátornak. Eredménye mint az várható volt, nem sok lett. Már megjegyezhette volna, hogy a fickót átkozottul nehéz egyáltalán megsebezni is, a shi’ar invázió, ami nem is olyan régen, úgy két és fél éve volt elég jó leckét adott a világnak ezzel kapcsolatban. Még mielőtt a négyesből bárki megszólalhatott volna hallották meg Gladiátor hangját, ahogyan mondott valamit a világról. Egyszerre esett le nekik, hogy ez mégsem a saját világuk Kallark-ja, hiszen annak tisztában kellett volna lennie azzal, hogy mi is van ezen a világon. Egy pillanatra mindannyian az égre néztek, hogy mégis mi lehet az, ami közeledik, közben Steph mielőtt bármit is kérhetett volna Loganéktől eltűnt mind a két lélek.
Steph némileg hátrébb húzódott, neki a harcban úgysem veszik túl sok hasznát emberként, azért arra ügyelt, ha valaki megtámadná, akkor védekezzen. De ő már lélekben felkészült, hogy az elesettek lelkeit küldje vissza a csatába.
Halla felöltötte a lángoló alakját, majd Oracle – fehér hajú lila-fekete ruhás nő – felé vette az irányt, majd egy lángcsóvával próbálta közelről háton hajítani a nőt, és a közelébe érni, majd arcon vágni, ha tudja. Arra készül ő is, hogyha támadás éri, kitérjen.
Miller a pisztolyait vette elő és Smasher-t – szőke hajú piros szemüveges fickó – vette célba a fegyverekkel. A fickó azon részét célozta meg arcon, ahol nem volt egyenruha rajta, azaz orr és száj környékét, hátha az a védtelenebb. Rövid célzás közben úgy állt, hogy az egyensúlya tökéletes legyen és a fegyverek visszarúgását is minimálisra vegye, majd mindkét fegyverrel egyszerre tüzelt. Az esetleges támadások elől ő is igyekszik majd kitérni.
Einar, révén ő volt a társaság közül az egyetlen, aki képes lehetett kárt tenni Gladiátorban. Megpörgette a pörölyt és úgy repülve próbált beleszállni a strontiaiba. Igyekezett úgy megtenni féloldalról, hogyha Kallark maga elé rántja Stark-ot, akkor még korrigálni tudjon ezzel kapcsolatban, hogy ne ölje meg az embert. Ha sikerül elérnie az ellenfelét, akkor oldalról próbálja fejbe csapni a Mjölnirrel úgy, hogy lehetőleg kiszabaduljon Stark a szorításból. Az esetlegesen rá menő támadásokat a pöröllyel próbálja hárítani, de nem nagyon akar letérni a céljától, így ezért nem tér ki, csak a fegyverrel védi magát.

Másik Világ - Page 16 00120

Karakterek:
~ Einar Thorson / Holt király ~
~ Stephanie Smith / Valkűr ~
~ Thorhalla Lokidottir / Tűzvihar ~
~ Jon Miller / Zsaru ~

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Másik Világ - Page 16 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14787
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 16 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Kira Sign on Szomb. 10 Jan. 2015, 19:23

Jinx

// Bocsi lemaradtam az első körváltásról, nem vettem észre, hogy már itt elkezdtük sorry.  Embarassed //

Éppen a diákokkal edzettem mikor megérkezett a felszólítás, hogy menni kell. A nagyobbakra bíztam, hogy ügyeljenek a kisebbekre, mert ha visszajövök és valami gáz lesz akkor tasli lesz a jutalmuk, az én érzéketlen tenyeremmel pedig az elég nagyot szokott szólni.
Siettem is és időben odaértem a repülőhöz. Player parancsára felszállunk, bár kicsit zavar, hogy nem vezethetem a gépet, annak ellenére, hogy jó pilóta vagyok, de a vészhelyzetre való tekintettel az e miatti szócsatát inkább kihagytam.
Az út nem volt épp zökkenőmentes főleg mivel a vízfejű haverom vizes hordókkal megpakolt tevéket is hozott magával.
- Ezt remélem azért átgondoltad haver. Lehet meg se érik a leszállást.
Mondom suttogva a mellettem ülő mutánsnak, hogy ne hallja az ikerpár, még ha annyira jó is a hallásuk.
Megérkezünk egy színes társaság jelent meg. Melyek közt volt olyan aki nem állt túl közel a szívemhez, de le kellett nyelnem a dolgot.
Stark beinvitált minket és egy monitoron nézhettük végig, ahogy két társunkat éppen megölik.
- B*szki.
nyögöm csak ki reakcióként a látottakra mire vízember hülye mondatára felkapom a fejem.
- Ha egy szövetségest kinyírnak az nem hogy nem jó jel, hanem veszteség haver. Végezzünk hamar, mert nekem nincs sok kedvem több hasonló videóhoz.
Mondom majd megindulok kifelé Player és az ikerpár után. Én pedig zárom a sort vízemberrel. A parancsra csak egy rövid mondatban reagálok, míg futok, vagy az én testemmel inkább sietek a fő harci vonal nyomában.
- Vettem főnök.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Másik Világ - Page 16 Sexymechanicbyparkleggy Másik Világ - Page 16 Girloffantasybymanofins Másik Világ - Page 16 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Másik Világ - Page 16 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Másik Világ - Page 16 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 16 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Ayye Captain! on Szomb. 10 Jan. 2015, 23:20

Stark nem annyira érzi velem a tervezés szükségességét, még utána nézek, de aztán inkább neki látok a gépnek. Működnek, ez jó jel. Azért még utólag megjegyzem magamnak ezt a válogatott bandát.
- Vagy, csak repülj ki megdögleni... - Egyből belépek a menübe, hogy rácuppanjak a felszerelésünkre.
- Stark ha már ott van a Gladiátor kezének végén. Vigye ki magával a csatatérről. Talán a meghajtása erősebb, mint a repülési képességei. - Addig is foglalkozhatnánk a többikkel, de szegényt már most gyászolom. Mindig olyan elnéző volt a viharos napjaimon...

Nem tudom mit tud ez a kajiba, de talán van egy pár fegyverünk és ahogy Starkot ismerem. Tökéletes lesz az első lépésem arra, hogy kicsit kizökkentsen egy idegen kultúrát és segítsen koncentrálni a dolgomra.
Hang utasítással kezdésnek beteszem a számot.Figyelek rá, hogy mindenhonnan szóljon ahonnan csak lehet. Talán valaki megkérdezné, hogy miért nem használom inkább koordinálásra ezeket a felületeket. De az a valaki nem gondol bele, hogy van egy csomó képzetlen tagunk és aki még képzett az se szokta meg a többieket, pláne nem, hogy egy egykori bűnöző osszon parancsokat nekik. Így hát:
- Élvezkedjetek csak! - Jelentem csak magam elé, majd a fegyver rendszerből keresek valami nagy ágyút, esetleg csapda rendszert. Ha ennyi okos volt itt csak készültek valamivel. Remélem valami hasznosat elő lehet itt húzni mert nincs kedvem egy utolsó bátor csatakiáltással kirohanni a halálba.
- Huhhh, még hogy egy utolsó szívesség a régi idők emlékére, hát persze...-
avatar
Ayye Captain!
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 98
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Ayye Captain!
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 16 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Caedes on Kedd 13 Jan. 2015, 18:29

-/// US Ügynök //-

Stark és az új társaim hangjára, meg álltam, és rá pillantottam a mennyezetre ahol kirepült. Egyből elszóltam magam.
-Várjatok.
A gondolat, hogy Stark előre ment aggályokat ébresztettet bennem. De ahogy a többiek arcát láttam, nem csak bennem voltam hasonló gondolatok. Vissza jött a  videó adás. Közben egy zene is elkezdet szólni a hangszórókból. A monitoron lehetett látni, hogy Stark bajban van ami csak nagyobb ösztönzés arra, hogy kimenjünk leverni a támadókat. A videó adáson elhangzott egy mondat: "Mindjárt itt vannak." ki kik vannak mindjárt itt. Már a vezérük elkapta Starkot és a páncélját kezdte tönkre tenni. Bennem a mondat zakatolt, hogy még is kire várnak, alteregóinkra, vagy egy erősebb harcosra. Ökölbe szorult a kezem, és dühöt éreztem, hogy ez történik. A vezetőm parancsára vártam, hogy mi a haditerve, a mostan felállt helyzet kapcsán. Én egy bekerítéses hadműveletre gondoltam, bár veszélyt jelenthet bármilyen stratégiára az érkező. A pajzs már rajta volt a bal karomon, a jobbat pedig karmossá alakítottam , sok éles pengével, hogy nagyobb sérüléseket tudjak okozni, a hátamból meg négy csápot engedtem ki, hogy növelje a mozgásom, és támadásaim hatékonyságát.

_________________
Másik Világ - Page 16 Avangers_by_draghengfx-d3vy9rm
A halállal játszhatsz, fricskázhatod közelségét, ám ne feledd, mindig a halál győz.
                                         
CAEDES ~~ Kyle Collins
Caedes
Caedes
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 192
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 08.
Age : 27
Tartózkodási hely : Debrecen

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://demos13.deviantart.com/ caedes1919@freemail.hu

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 16 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by A Misztikus Pókember on Szomb. 17 Jan. 2015, 23:56

Sajnos nem áll módomban Mr. Starkot rendbe hozni, elviharzik a pillanat hevében. Ahogy mi jöttünk ő úgy megy. Kellemetlen, valóban az és nem valami kellemes itt a sok bűnöző és mutáns között. De mindenkinek meg van a maga szerepe...
- Hát ez esetben utána nézek a sajátomnak... - Halkan motyogom, hátha érdekel valakit, kicsit megigazítom a nyakkendőt, hogy biztosan megfelelően álljon majd felkapcsolom a kis zseblámpámat és nekilátok az épületnek. Ha talán akadna itt egy labor hasznára lehetnék a világnak. Ha már a pusztulás szélén áll jobb dolgom különben sem lehet.
Sajnos a nálam lévő fiolák szinte lyukat égetnek a zseben. Hyde nagyon ki kívánkozik, ő biztosra tudná, hogy mit kezdjen itt. De sajnos nem a megfontoltsága jellemzi és talán még van időnk az enyémre. Egy kis gondolkozási időt még biztosan nyerhetnek nekünk kint. Bár én tudom, hogy az maximum elterelés, nem áll módomban az igazi problémával foglalkozni. A világok torlódása nem az én szakterületem, de majd este utána olvasok ha megéljük. Addig is, kell valami a kintiek ellen.
Ha megtalálom a labort ott is megpróbálom elérhetővé tenni a kijelzőket. Hátha a munkámhoz fontos információkkal is tudna szolgálni.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 16 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Bishop on Vas. 18 Jan. 2015, 15:47

~99~

A fél társaság kirohan, ahogy arra számítottam is. Én maradok, kényelmesen kinyújtóztatom a végtagjaim. A páncélom egyben van rajtam és a védelmet maximumra állítottam, ha felrobban a hely az sem lesz olyan megrázó élmény. Hehe. Vagy mégis. A kriptoni fegyver is ellenőrizve, biztosítva van. Valaki kimondja, hogy vissza kell állítani a rendszert. Éppen indulnék a feladat elvégzésére, a technológiához jól értek, de valaki már gyorsabb nálam. Stark még mielőtt a társaság nagy része kiérhetne, kirobban a falon át neki a shi'arnak. Ezt már monitoron is tudom nézni. Jó a műsor! Bekapcsolok egy kis zenét a sisak rendszerén és én is énekelni kezdek. Ha már ez a helyzet.
- Our World's about to break
Elindulok Stark széke felé. Ellenőrzöm hogy minden rendben van-e vele. Ha mozdítható akkor megfogom és elkezdem tolni.
- Tormented and Attacked
Odatolom Logan széke, volt széke mellé, nagyjából egy méterre tőle. Szépen szembe fordítom a két széket.
- Lost from when we wake
Persze arra végig figyelek, ha valahonnan, bárhonnan támadás érne. Kintről, az épületen belülről vagy az állítólagos társaim részéről, akkor megfelelő helyzetbe tudjak kerülni és a páncél segítségével védeni magamat. A fegyveremet is védem nehogy túl nagy kár keletkezzen benne. Egyelőre szemmel tartom a bentieket és a kamerák képén figyelem a kinti eseményeket. Ha valami túl közel érne az épülethez, akkor még időben tudjak cselekedni.
- With no way to go back
Ha mindenre megfelelően tudok koncentrálni akkor leülök a székbe és a lábamat felteszem a másikra.
- I'm Standing on my own
But now I'm not alone

Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebből az egészből. Még talán azt is remélem, hogy jól alakulnak a dolgok. Mégiscsak a világ sorsa a tét vagy ilyesmi.
- Avengers Assemble!
~ Szerettem ezt a rajzfilmet amíg volt. Vicces volt nézni. Mondjuk ami most történik az is nagyon vicces. Kíváncsi vagyok ki lesz az első aki az épület belsejét támadja meg.
Ha nincs semmilyen veszélyforrás ami közvetlenül rám vagy az épületre hatna, sem a látómezőmben, sem a kamera képén, akkor egyelőre maradok ahol vagyok és figyelemmel tartom az eseményeket, közben még zenét is hallgatok. Egyelőre.


~Fekete Párduc~

Próbálok uralkodni az ösztöneimen és érzéseimen. A terhet, amit a világ sorsa jelent, ha nem is értettem meg teljesen, valamilyen szinten felfogtam. Most nyugodnak kell maradnom, a Bosszú Angyalainak tagja vagyok és Wakanda vezetője, nem mutatkozhatok szétszórtnak és tanácstalannak. Pontosan azt kell tennem, amit a helyzet diktál. Nova elkalandozik és Albertnek kell rángatnia őt. Emiatt választ sem kapok a kérdésemre, de egyértelmű, hogy kimegyünk és szembenézünk az idegenekkel.
Már kint vagyok én is, amikor Stark egyszerűen áttöri a falat és Kallarknak repül.
~ Nem lett volna szabad! Tudta, hogy erősebb nála, de nem tudott uralkodni magán. Mindig ebbe a csapdába esik bele.
Amint körbenézem látom, hogy az északi vérvonal képviselői máris belevetik magukat a harcba és az idegeneknek támadnak. Úgy érzem tennem kell valamit. Éppen mozdulnék, de ekkor megszólal a ricsaj. Ráadásul a mi eszközeinkből.
- Ez a mi kommunikációnkat is zavarja.
Morgom magam elé halkan. Viszont most nem várok parancsra. A zöld robot szerű ellenséget veszem célba. Természetesen nem szemből támadok a nálam nagyobb ellenfélre. A csapatot bal oldalról egy nagyobb ívben próbálom megkerülni. Kihasználom a vadállatias mozgásom, gyorsan és hangtalanul próbálok haladni. Keresek egy nagyobb emelkedőt, majd arról lendületet veszek, nekifutok és próbálok a levegőbe ugrani, úgyhogy az ugrás végén a roboton kössek ki. Közben végig figyelek arra, hogy más támadásának az útját ne keresztezzem és ha rám támadnak, akkor cikázó mozgásokkal és akrobatikus ugrásokkal próbálok kitérni. A robotra érkezve kipattintom a verbánium karmaim, belekapaszkodok az oldalába és próbálom végigtépni azt. Elvileg hatástalanítanom kell a rendszereit ha elég mélyre, jutok, le az áramkörökig. Ha próbál magáról ledobni, elkezdek a karmaimmal olyan helyre mászni, ahol nem ér el.


~Pásztor~

Pásztor a megterhelt kinézete ellenére gyakorlott harcos módjára fut ki az épületből egyenesen a sivatagba. Fél szemmel néz csak Starkra, aki azonnal támadást indít. Ezt tudatosítja magában, de egyelőre még nem a forrófejű doktorral kell foglalkoznia. Próbálja a mágia világában a szálakat pedzegetni és észre is vesz valamilyen fonalakat, kötelékeket azok között, kik között korábban is. Most azonban nincs alkalma ezt hosszasan vizsgálni, mert például a fasiszta antipárduc elsőként rohant előre, amíg az ismeretlen páncélos bent maradt. Pásztor úgy dönt, ő is hátrébb húzódik és támogatást nyújt a többieknek. Maga elé veszi a botját és felkészül. Elkezdi Raggadorr igéit mormolni, egyre hangosabban és hangosabban, közben a kezeivel mozdulatokat tesz és Kallark irányába koncentrál.
Nem hagyja, hogy a Shi'ar kivégezze Starkot, vagy akár komolyabb kárt tegyen benne. Amint az igék és mozdulatok végére ért, mintha ő maga tenné, Raggadorr Kötésével csomóba köti az idegent és felemel a csatatér fölé. Egyenesen a Mjölnir útjába. Ha egyáltalán sikerül megidéznie a mágikus kötést, reméli hogy minden így történik majd.


~Amerikai Párduc~

A Földnek hős amerikaikra van szüksége, az Amerikai Párducra! A sok gyáva nemzet tagja mind csak mögöttem halad, messze előttük vagyok erőben és bátorságban egyaránt. A remegéssel nem törődöm, csak káromkodok.
- Még k.rva földrengéssel is támadtok?!
Kirohanok. Látom Starkot, ahogy igazi amerikai módjára beleveti magát a harcba. Úgy van, ő nem szarozik. Futás közben a két pisztolyomhoz nyúlok, aztán meggondolom magam és a zsebembe nyúlok. Egy adag mutáns növelőt leküldök. A futás, gyors vérkeringés és szapora levegővétel pillanatok alatt elkeveri a szert a szervezetemben és méltóan erős leszek a világ legcsodálatosabb államának védelmére! Az első ufót veszem célba. Leszarom, hogy mit csinál, ráugrok a mellkasára, körül fogom a lábammal és elkezdem ütni az arcát teljes erőből.
- K.RVA ANYÁTOK ROHADÉKOK!
Ha ledöntöm a földre ledöntöm, ha megsüt lézerrel az sem érdekel, szétverem...
- SZÉTVEREM A FEJED TE MOCSKOS GECI! MEGBASZLAK AZ ANYÁD HÁTÁN!
Addig ütöm amíg van valami a fejéből, vagy ameddig szét nem töröm a kezemet, az a kisebbik baj.


~X Ügynök~

Kisétálok a napfénybe, felcsapom a szemüvegem, felhúzom a pisztolyom, a fegyvert a levegőbe tartva lépek ki, mellettem a tigrissel.
- Kezdődjék a játék.
Mindegyik ellenség vörös aurában fénylik, könnyű dolgom van, hogy eltaláljam őket. A tervem egyszerű, profi bérgyilkosként egyenként megölöm őket, és egyszer csak majd elfogynak. Megnézem van-e olyan aki vörös aurában villog, mert akkor azt a végére hagyom. Van napsütés, aláfestő zene, mehet a jelenet.
- Sir Bajsziúr maradj mellettem.
A pisztolyom szabályosan előre tartom és elkezdek a leggyengébbnek tűnő célpont felé menetelni, lassú tempóban, stabilan a célkeresztben tartva. Meghúzom a ravaszt és elkezdek egyes lövésekkel tüzet nyitni a célpontra. Fej-szív-jobb mellkas háromszögben haladok és tartom tűz alatt. Ha megpróbál kitérni mozgok az irányába és célkeresztben tartom. Fej, szív, mellkas, betartom a szabályt. Ha kifogyok cserélek a másik pisztolyra, ha abból is jöhet az újratöltés. Bízom abban, hogy előbb lövöm le a célpontot, mint ő engem és akkor nem kell fedezékkel meg kitéréssel törődnöm. Megkockáztatom inkább, hogy ő lőjön le először és várnom kelljen, hogy meggyógyuljak.


~Player~

Nem tudom miért próbálok az embereimből katonákat faragni, amikor még a házigazda sem képes egy alapvető taktikát betartani és nem az első provokálásra ész nélkül az ellenségnek rohanni. A támadást megállítom a lyuknál, amit Stark hagyott maga után, és onnan szemlélem a harcteret. Ha valakinek kérdése van röviden válaszolok rá.
- Mint mondtam, az első hullámot hagyjuk a nagyfiúnkra. Ránk is szükség lesz, csak lássuk hol.
Felnézek a monitorokra, azon át is figyelem az eseményeket, hátha többet látok, mint ilyen messziről szabad szemmel. Figyelem a csata indulását és kimenetelést.
~ Két dolgot kell elkerülnöm, hogy hátba támadják őket és hogy rossz pillanatban érkezzünk meg.
Kivárom a megfelelő pillanatot, amikor be kell lépnie az X-Mennek a csatába. Addig tartom az állást és az épületet. Két ilyen megfelelő pont van, ha a csata kezd negatív vagy pozitív irányt venni, mindkét esetben pont akkor van szükség a segítségre. Ha eljön a pillanat a csapatra nézek.
- Gyerünk X-Men! Indulás!
Egyszerűen kiugrok a falon lévő lyukon és onnan indulok el az idegenek irányába. Szerencsés esetben nem egy második támadást kell visszavernünk hanem a jelenlegit leküzdeni. A fegyverem közben a képességemmel teljesen feltöltöm. A taktikát és a haladási irányt az ellenség mozgásai alapján állítom fel, és tartjuk a már megbeszélt alakzatot.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 16 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Crimson Kestrel on Hétf. 19 Jan. 2015, 21:14

~Nova X~
Hol is kezdjem... Nyolcan vannak, Gladiátor ellen tenni macerás.
A legerősebb átjátszóállomás bármiféle zavarásra készülve redundánsan és teljes energiával sugározza a következű üzenetet a Shi'ar Galaxisba: <Gladiátor, egy alternatív realitásból érkezett éned átugrott elpusztítani emezt.>
Esélytelen hogy be tudjon ugorni segíteni, de legalább megpróbáltam.
Akkor a forrófejű kölyköket – legyen bár köztük olyan aki számára az idő fogalma egyáltalán nem olyan mint nekem... – kéne valahogy segíteni...

Átveszem az irányítást a külső és belső hangszórók fölött, és ha már ott vagyok halkítom ezt a fehér zajt amit valaki okoz és zenének titulál. – Aki esetleg nem tudná, a fültől-fülig tarajossal és az iker zöldekkel csak az táncoljon aki szeret megrázó élményben részesülni. A másik narancs dettó, de ő tüzes szerető is állítólag. A lányok közül Hajasbaba telepata. A Latex Sub-cicus a tüsivel a fején Vízióhoz hasonlóan átcsúszik amin akar. Egyik-másik ellenfelünk erősen vakuzik, Strakon kívül kevesen szoktuk meg az erős villanásokat a pofánkba, számítsatok rá hogy szemből vagy oldalról ilyen jöhet. –
Hagyom a hangszórót, a ricsajt egy kicsit hangosabbra veszem, hátha az ellenfeleinket jobban zavarja az idegen „kultúrális támadás”, mint az ilyen ellen remélhetőleg ellenállóbb mieinket.
– No Albert, már tudod hogyan teszed magad hasznossá, vagy maradsz itt és figyelsz helyettünk hogy ha változna valami legyen ki szóljon? – Azzal kiviharcom a Vasember felé, a többiekből a lassabbakat biztos utolérem, rám egyáltalán nem jellemzően ordítva hogy – STAAARK – csak hogy mielőtt tényleg gladiátor közelébe érnék irányt válthassak, és megpróbáljam amilyen gyorsan csak tudom Smasherről letépni az Esospexét. Ha a feje is jönne vele véletlen, az se baj, nem a mi világunk-beli és az elpusztításunkra jött. Ha gyors, erősebb vagyok. Ha erős, gyorsabb vagyok. Ha mással próbálkozik, elvileg túl kéne hogy éljem valahogy. Sikerül vagy sem, remélem ezzel kellően összezavarom ha más is támadja, és folytatnám a következő célpont felé. Oracle-t elvileg egy-két jól irányzott pofonnal ki tudom vonni a forgalomból ha nem segíti meg senki, és nem tud felkészülni ellenem egy elmeolvasással.

~Albert~
Nova elkezd össze-vissza dumálni, tehát végre összeszedte magát és csinál amit tud. Tanácsokat osztogat, vagyis még csak tervezi mit csinál, de a jó irányba halad, nem kell hogy noszogassam.
Én mit tudok tenni, ha az eredeti Rozsomákot simán kiiktatták? Kreátorom elém dob egy csontot, figyeljek. Nem kicsit megalázó feladat, amikor a többiek mennek, és az életüket kockáztatják. Igaz, van akinél TÉNYLEG elkél ez, és ha már megszoktam a hülye személyiségét, akkor én vagyok az erre alkalmas személy. Tehát maradok, és figyelek. Csak meg ne bánjam. Vajon Rozsomák magát hibáztatva távozott? Mi mindenért?

_________________
Csak még egy dolgot írok át a reagomban, aztán alvás...
Crimson Kestrel
Crimson Kestrel
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 78
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Jul. 26.
Tartózkodási hely : Elveszve

Karakteradatok
Főkarakter: Crimson Kestrel
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 16 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Morsus on Hétf. 19 Jan. 2015, 22:12

Bent:
Einar villámával eltűnik a Holtak istene, Valkűr, Miller és Thorhalla. Párduc, a Stark ütötte lyukon kiugrik könnyedén bukfenccel a homokban majd futva indul a szfinxnek. Utána látszik ahogy Amerikai Párduc fut. X Ügynök meg Player ki ugrik és Nova kirepül. Jinx érkezik Player után. Paripáján kirepül az erődből Vérlidérc.
Teremben: US Ügynök, Fekete Mágia, Tűzkarom, Szuperadaptoid, 99, Pásztor, Romulus, Remus, Vízember, Albert.
Ahogy Pásztor idézni próbál és Adaptoid fegyvert keres. Nova megadja az infókat a hangszórókon megtörve a zenét. Az elektromos erejű lény egy hatalmas villámot lő az épületre, ami vörös riasztást. A gép szikrázik és remeg, majd elkezd balra dőlni és zuhanni, a kamerák és fények kikapcsolnak. A robbanás elkapja Tűzkarmot és Fekete Mágiát, azonnal végezve velük, csak a misztikus bot landol Pásztor lábánál. Romulus és Remus megégnek a robbanásban, amitől Romulusból kitör a tomboló szörny.
Labor: Holmes/Hyde. Nova bemondja a tudni valókat majd az állomás megdől és, a fények kikapcsolnak a riasztók felszólalnak. Minden elkezd balra dőlni. A vegyszerek zuhannak a férfi az egyik megégetve a kezét. Ő maga elesik és és egy asztalra zuhan, csak két fiola éli túl a becsapódást.
Páncél raktár: Vasúr. Nova bemondja a tudni valókat majd az állomás megdől és, a fények kikapcsolnak a riasztók felszólalnak. Minden elkezd balra dőlni és a vértek esőként hullanak Vasúrra, mint egy rémálomban.


Kint:
Gladiátor szinte érdektelenül engedi el Starkot és rámarkolva fogja meg becsapódó mjolnirt. A szobor fején fél métert beszakad a kő a lila férfi alatt, de az rezzenéstelenül áll.
- Asgardi.
Az idegen szemeiből karmazsin lézer árad az istenre és az messze taszítja őt. A lény hihetetlen sebességgel utána repül, de ahogy megmozdul Miller még hall egy ismerős hangot: mikor Kallark hátra mozdítja a karját hallható, ahogy visszaugrasztja a vállát. Bár Einar ezt nem is érzékelhette mivel már repülés közben neki csapódik az idegen és ütni kezdi. Minden csapás olyan, mint egy hegy, ami ráomlik. Einar láthatja, ahogy Vasember repül utánuk. Ekkor jelenek meg ragnarr kötései Gladiátoron és felemelik.
A fekete-vörös ruhás (Zúzó/Smasher) ridegen tűri a lövéseket és a kezét az arca elé tartja miközben közeledik.
- Nem tudom mi ez, de irritáló.
Mikor Nova neki repül Zúzónak az már védi az arcát így gyorsan pofán vágja a shi'art. A kettő hatalmas robajjal repül két irányba a szfinx fejről. Vércse sisakja horpadt és az arca vérzik, de Zúzó keze is tiszta vér és nem bírja rendesen megemelni. Zsarut hátra lökte a csapás.
A fehérhajú nő szinte alig tud elrepülni Thorhalla tüze elől a ruháját meg is perzseli, de a nő azonnal ellentámadásba lendül. Hallát megérinti a mentális támadás és lebénul. Az isteni tudat miatt nem képes elsőre parancsolni neki, de a koncentrációjával képes mozdulatlanságra kényszeríteni.
Az zöld robot próbált lőni a még rohanó Párducra, de amikor az a támadások alatt elrohant a szfinx feje alatt és hátul felugrott a gép már nem látta. Mikor ugrott vette észre, hogy a robot két főből áll és a kisebbik a háton fordulva rúgta őt állon.
Másik Világ - Page 16 1003732-prv3685_pg2d
Amerikai Párduc a rózsaszín lénynek ugrik, amin könnyedén átrepül. Az megragadja a tarkóját a jelmezének és a földbe üti az arcát. Az orra azonnal eltörik.
X Ügynök békésen menetel a tigrisével és lő, de  a shi'ar, akit célba vett: mivel látszólag ő az egyetlen, akinek nincsenek képessége egyszerűen felemeli a kezét és a golyók megállnak a levegőbe. majd egy intéssel visszaszórja a lövedékeket a férfira, akit vagy nyolc el is talál.
Player, Valkűr, Vérlidérc és Jinx látják, ahogy mögöttük a lebegőállomást az elektromos hullámok robbantják fel és zuhanásra kényszerítik. Az egészet a fejen álló elektromos idegen lény generálja, majd a piramis lábaihoz landol két új személy.
Másik Világ - Page 16 86083-105152-mentor
- Fennakadás. Kalkulációba veszem.
Mondja a zöld lény és a fekete ruhás nő mosolyogva nézi a csatát. Majd landol egy hatalmas férfi alak egy furcsa nagy dologgal
Másik Világ - Page 16 1153797-prv4667_pg7
A csillagmintás hatalmas fickó békésen lerakja a három méter magas gépet a szfinx lábai közé. Aminek a hangját felismeri Player, Párduc és Nova felismernek: egy anti-graviton nega bomba.
Másik Világ - Page 16 Antigravity-bombs-then-and-now

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 16 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 20 Jan. 2015, 14:19

Amennyire a négyes látta, érzékelte, nem sok segítséget kaptak a többiektől. Attól függetlenül, hogy a világuk volt a tét, meglehetősen kevesen jöttek ki segíteni. Ha meg valaki kijött azok közül sem támadott mindenki.
Einar ütése ugyan betalált, de nagyjából azaz eredménye lett, amire az asgardi király számított is, nem nagyon hatotta meg Gladiátort, de legalább azt már elérte, hogy a férfi csak rá figyeljen és ne másokra. Így a két nagyjából egyenlő fél harcolt egymással. A lézercsapás ellökte távolra, majd ahogyan Kallark jött utána érezte az ütéseket is, amik ellen védekezni próbált. Ekkor kapta a támadást, segítséget a távolból, hogy valami lefogta a strontiait. Egy pillanatra Steph és Pásztor irányába. Ekkor üzent asszonyának is, ha pedig ő elmondta, amit kért és Pásztor teljesítette akkor emelte a pörölyét a magasba és a lehető legtöbb villámot próbálta összegyűjteni vele, majd azokkal lesújtani Gladiátorra. Mivel a levegőben voltak úgy vélte, hogy nem fogja semmi elvezetni az elektromosságot és így nagyobb kárt tehetnek az ellenfelében, mintha a földön lennének.
Steph még mindig hátrébb húzódva volt és onnan figyelte az eseményeket. Ahogyan a férje ránézett megértette, hogy mit is akar és bólintott.
- Azt akarja a férjem, hogy emeled feljebb a támadót az ég felé és tartsd szorosabban, hogy ne szabadulhasson – adtam át az utasítást Pásztornak.
Ha ennek eleget tesz a férfi, akkor Steph próbál fegyver után nézni itt kint, hátha elejtett valaki effélét, akár az idegenek, amit felvehet és használhat a kardja és lándzsája helyett. Egyelőre még mindig kivár hátul, és ha támadás éri őket, akkor repülve, vagy a földön tér ki.
Jon próbálta támadni Zúzót, de az csak a kezét tette fel a támadásokra, lövésekre és elindult Miller felé. Szerencsére Nova is megérkezett és neki már hatásosabbak voltak a támadásai mint Miller-nek. Már éppen nézett volna új célpontot, amikor egy lökés a földre küldte, a roppanást hallotta Kallark felől, tehát Einar mégis megsebezte őt. amint felkelt gyorsan körbenézett, hogy felmérje a helyszínt, látta a párját megtorpanni az ellenfelével szemben, így Oracle irányába emelte a fegyvereit, az egyikkel a nő felsőtestét a másikkal pedig a fejét célozta be. Amint megvolt és biztos volt, hogy a nő is Thorhalla-val van elfoglalva, akkor húzta meg a ravaszt. Esetlegesen őt érő támadásokra ügyelt, ha szükésges volt, akkor próbál kitérni, mint eddig is.
Halla támadása elől Oracle éppen csak ki tudott térni, a nő is támadott, az asgardi még látta, hogy a shi’ar koncentrálni kezdett, majd érezte, hogy a teste lebénul. A mentális támadást azonnal megérezte az elméjében, már élete során az apja közelében nem egyszer volt része effélében. A tanult módon szerencsére voltak mentális pajzsai és próbálta kilökni az elméjéből a másikat, nem volt telepata, így csak feltartani tudta, de eközben még koncentrált a képességére is, ahhoz nem kellett a teste, csak ez elméje, majd egy tűzcsapást próbált indítani a koncentráló nő irányába, hogy a lángok teljesen befedjék a testét és elemésszék. Ha sikerül és a nő megszakítja a támadást, hogy kitérhessen, akkor Halla azonnal lendülne utána, hogy körbeölelje és úgy lepje be lángokkal. Ha nem szabadul ki elég korán, akkor csak a tűzkitörést próbálta fenntartani, hogy elevenen égesse el Oracel-t és ezen idő alatt elméjével is próbál a támadás ellen küzdeni.

Másik Világ - Page 16 00120

Karakterek:
~ Einar Thorson / Holt király ~
~ Stephanie Smith / Valkűr ~
~ Thorhalla Lokidottir / Tűzvihar ~
~ Jon Miller / Zsaru ~

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Másik Világ - Page 16 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14787
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 16 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Caedes on Szer. 21 Jan. 2015, 10:04

-/// US Ügynök //-


Egyenlőre még maradtam az épületben, hátha lesz valami jó stratégia. De már teljes harc készültségben álltam, és vártam a megfelelő percet. A kamerákon végig követtem az eseményeket. Közben a hangszósorokon keresztül meg kapjuk a háttér információkat az ellenfeleinkről ami elég hasznos ebben a helyzetben. Minden apró infó előnyt jelenthet számunkra.
 A társaság nagyja már ki is rohant Starknak segíteni. Én is épp indultam volna már amikor az idegen egy hatalmas villámmal megtámadta az épületet. Minden megváltozott idebent egy perc alatt, az egész létesítmény elkezdet balra dőlni, a gépek szikráztak. A robbanások még több kárt tettek nem csak az épületben de a rögtönzött társainkban is. Vissza vontam a pajzsomat miután sikerült egyensúlyba kerülnöm, és valamennyire felmérni a kárt. Láttam, hogy kik sérültek meg, de a szőrmóknál valami elkattant és láttam, hogy ki ugrik a Stark által hátra hagyót napfénytetőn. 
Igyekeztem mindenkit megragadni, és kivinni. De nagyon óvatosnak kellet lennem nem tudtam milyen sérüléseik vannak. Meg a tűz engem is nagyon le gyengített. Nem akartam senkit se bent hagyni, az lebegett a szem előtt, hogy mindenkit ki juttassak innen. De a tűz engem is nagyon gyengített már.

_________________
Másik Világ - Page 16 Avangers_by_draghengfx-d3vy9rm
A halállal játszhatsz, fricskázhatod közelségét, ám ne feledd, mindig a halál győz.
                                         
CAEDES ~~ Kyle Collins
Caedes
Caedes
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 192
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 08.
Age : 27
Tartózkodási hely : Debrecen

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://demos13.deviantart.com/ caedes1919@freemail.hu

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 16 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Kyle Collins on Szer. 21 Jan. 2015, 10:17

-/// Romolus ///-


Negáltam a zajra amit Stark keltett, és a testvéremet is meg állítottam. Éreztem amit a testvérem, és figyeltem a kamerák képét. Majd láttam, hogy Player is távozik. Követni akartam, hogy segítsek, de ekkor egy robbanás történt az épületben, elkezdet az egész balra dőlni, és mindenhol robbanások voltak. Igyekeztem elkapni Remust, hogy megvédhessem a robbanástól, de már késő volt. Minket is ért a robbanás ereje.
Mikor magamhoz tértem, már javában gyógyultak befele a sebeim, de Remus is megsérült. A testvérem eszméletlen, így már én se tudom vissza fogni a szörnyet ami bennem lakozik. Egy hatalmasat vonyítottam, és éreztem ahogy még inkább elvész az a maradék öntudatom amíg még megvolt. A a szörny kezdet előtérbe kerülni. Morgással, jeleztem, hogy dühös vagyok. Meg ragadtam Remust, és követtem Playert. Odakint letettem a géptől nem messze Remust és én is neki iramodtam az ellenfeleknek.  A düh csak úgy pezsgett a véremben. A sebeim teljesen begyógyultak, és az egyik földónlevő lány felé rohantam, hogy elharaphassam a torkát.  

_________________
Másik Világ - Page 16 2jb9kqr
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice."

Kyle Collins/Gép Farkas = Caedes
Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 183
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 26.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hajdú Bihar megye

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 16 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Jenna Collins on Csüt. 22 Jan. 2015, 22:46

-Remus-

Az ellentámadás előtt Stark váratlanul kezdett "hősies" magánakcióba, ahogy láttam nem csak engem zavart meg hogy csak így fejjel megy a falnak, viszont senki nem tesz semmit, várjuk ki a végét alapom működött a dolog. Semmi esélye nem volt ami várható volt, meggondolatlan ugrott neki egy elég izmos ellenségnek. Közben vártam hogy Player induljon, kicsit türelmetlenül addig a képernyőt bámultam, majd a tipikus mondat, megkaptuk a jelet a támadásra. Kis kivárás után indulnék a többiek után, de valami baki történt, nem volt időnk kijutni az épület, támadást kapott ami mondhatjuk hogy fájdalmas tűzijátékhoz vezetett. Romulus ugyan próbált megvédeni, attól még hogy egy primitív állat szintjén áll tudatában van annak hogy ő gyorsan regenerálódik velem ellentétben vagy csak szimplán azért mert a testvére vagyok. Tudom hogy megúszni ezt nem fogom de összehúzom magam ösztönből védekezően és bekapott égetés után, egy enyhe kiütött állapot következik. Mintha a testvérem állatias hangjait hallottam volna halványan de valahogy nem fogtam fel vagy inkább elhinni nem akartam hogy elszabadult. Teljesen kint tértem magamhoz, fájtak a sérülések de nincs mit tenni, háborús helyzet alakult ki úgyhogy fel kell kelnem. A fájdalmat legyűrve próbálok felkelni a katanámra támaszkodva, közben keresve az elszabadult testvérem akit igyekszek annyira visszafogni hogy legalább az igazi ellenségeket vegye célba és ne egy szövetségesnek szabja át az arcát. Ha eléggé sikerült összeszednem magam egy támadáshoz, lendülök is, egy látszólag velem egy súlycsoportba tartozó alakot választva akivel talán el is bírok illetve besegíteni egy bajban lévő társnak.
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 16 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Darren Cain on Csüt. 22 Jan. 2015, 22:49

Vérlidérc

Szerencsére hűsséges paripám hátán időben eltudok reppeni a zuhanó hajóról. Sajnálom a szerencsétleneket, akik a konzervdobozban maradtak. Kicsit sajnálom a helikopteremet is, de majd veszek másikat. Természetesen csak akkor, ha a vég hírnökeit megfelelően eltudjuk pusztítani. Ami nem tűnik valószínűnek. Szinte érzem ajkaimon a halálistennőjének csókját, ami után egy kedves mozdulattal lelök majd a pokol legmélyebb bugyraiba. Régen elfogadtam már szerény személyem szomorú sorsát. Nem fog váratlanul érni eme kegyetlen kínjaim kénköves környezete. Megnyalom a szám szélét. Egy pillanatra magamba szívom a harc élvezetes ízeit. Ahogy a testek egymásnak feszülnek. A támadók nemtörődömséggel párosult erejét és persze az életükért harcoló férfiak és nők félelméből származó puszta ösztönt. Csodálatos. Német mondákba illő csata! Csak a homokmajmok sárga förmedvénye ne rondítaná el halálomat. Mindig is a zord Alpoknál szerettem volna meghalni. Na mindegy, ember tervez, isten végez, szokták mondani a clichéket istenítő középszerű emberek.
De elég az ábrándozásból. Kinézek egy összecsapást. Istenek harca. Áh, ott van a helyem. Két szépséges nő. Ott a helyem. Úgy tűnik a fehér hajú valamilyen telepata. Óóóóó, őket szeretem. Egyik legszebb estém két telepata ikerhez köthető. Sajnos olyan közeli találkozásra most nem lesz alkalom. De másik kardomra azért még rátűzhetem. Teljes sebességgel repülök a fehér hajú nő felé. Ébenpengémre tervezem őt tűzni. Ha elég gyorsan repülök nem tudja rám fordítani a haragját. Ha pedig rám fordítja, akkor pedig a másik szépségért halhattam meg. Csak pozitív végeredménye lehet.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 16 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Crimson Kestrel on Vas. 01 Feb. 2015, 23:33

~Albert~
Itt bent sem vagyunk távol az eseményektől, rögtön lett két áldozatunk, egy sérültünk, akihez nem megyek oda segíteni amíg az őrjöngő a közelében van. Bár felszerelésem nincs a segítséghez, akkor inkább a saját részvállalásomat kéne növelni miután az eredeti terv füstbe ment és mellesleg egy következő robbanás bennem is kárt tehet. Vasember amikor meglátta a kamerákon át barátai sorsát, arra ment ki, akkor erősen megkésve követem, hátha találok valami számomra hasznosat, különben nem tudok eléggé beleszólni a dolgokba még ha túl is élek egy esetleges még nagyobb robbanást is. Egy tartalék vasember páncél, főleg ha erősebb kaliber jól jönne. Vagy kettő-három, ki mondta hogy ha már tudok repülni ne vehetnék a vállamra párat, biztos volt kint olyan, akinek nem ártana egy, ha a csata hevében még lenne ideje oldalt vonulva magára öltenie. Nos, akkor indulás!


~Nova X~
Hát ez nem sikerült. Az eredetileg kívánt valódi célpontomig el se jutottam és már sérült vagyok. Túlkomplikáltam. Valaki más támad rá, de szenved vele. Egyszerűsítsünk. Tűzvihar az, akkor forró fogadtatásra várhatok közel kerülve, ha sikerül újra megragadnia az offenzívát.
- Páncél! Jobb oldalam és a talpam felé védj! Parancsra pedig szemből és némileg jobbról. -
Nova, miközben elméje védelmére koncentrál, megpróbál kissé ívelten kirepülni az egész káoszból, majd élesen vissza. Ezúttal várhatóan el is jut Oracleig, még ha az  le is bénítja közben, úgy igyekszik repülni hogy szó szerint belecsapódjon, és bár méltóságán aluli lenne figyelemelterésként szolgálni, de akkor Hallára kevésbé tud koncentrálni a telepata, ha meg sikeres a támadás, akkor a nő kap egy akkora ütést, hogy a földről visszapattan. Pillanatokkal késöbb, ha már a közelébe jutott, kimondja a Pajzs előre parancsot.

_________________
Csak még egy dolgot írok át a reagomban, aztán alvás...
Crimson Kestrel
Crimson Kestrel
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 78
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Jul. 26.
Tartózkodási hely : Elveszve

Karakteradatok
Főkarakter: Crimson Kestrel
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 16 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Morsus on Kedd 03 Feb. 2015, 16:15

Állomáson: US Ügynök, Szuperadaptoid, 99, Pásztor, Romulus, Remus, Vízember, Albert, Holmes, Vasúr
Romulus rámarkol a testvére karjára, ami szinte azonnal roppan egyet a hatalmas mancs, alatt, majd felkapja Remust és kiugrik vele. A tűz nem segít Vízembernak, aki szédelegni kezd és lassan a falnak zuhan, miközben a parázs hullik rá. Szuperadatpoidot elkapja egy robbanás az hátát végig perzselve a mellkasán lévő ágyú tönkre ment. Pásztor is meglöki a robbanás, amitől a falnak csapódik a feje felszakad. 99 lett volna, akit még elkap a tűz, de ekkor US ügynök egy szimbióta csáppal elkapja őt, Pásztort, Vízembert, Szuperadaptoidot és kiugrik velük. A férfi csápjai megperzselődtek a fájdalom rémes, teljesen táncol és remeg rajta a lény, ahogy próbálja legyűrni az égési kínokat.
Vasúrra borul egy vért, amit akaratlanul meglő és az berobban. A súlyos olvadó vért lassan szivárog be a vértje résein. Vízembert a hőség kezdi szédíteni. Albert szinte vízszintesen sétál a folyosó oldalán, ahogy az állomás becsapódik és megremeg látja a páncél termet, ahol az egyik oldalra borultak a vértek és az aljukon fekszik egy kézzel még kilógva Vasúr.
Holmes nem tud a fiolákhoz nyőlni időben a hajó megremeg, ahogy a homokba csapódik és a férfi esetlenül a falra zuhan, ami az új padlózat lett. Ahogy kell fel látja, hogy a minden üvege eltört. Nincsen több szérumat, de egy egy zöld üveges konténer gurul elé rajta: gamma vér #616

Kint: Einar, Valkűr, Miller, Thorhalla, Párduc, Vasember, Amerikai Párduc, X Ügynök, Player, Nova, Jinx, Vérlidérc
Rosszfiúk: Gladiátor/Kallark (stronian, lila bőrű szuperlény), Mentor (zöld lény a bombánál), Zúzó/Pöröly (Vörös-fehér jelmezes emberszerű alak), Neutron (csillagtérképszerű alak), Elektron (shi'ar sárgás-barnás ruhában), Tűzvész (villámokat szóró humán), Manta (fekete köpenyes sárga arcú nő), Plutonia (lila női alak), Árnyoldal (sötétség energiákat uraló fekete lány), Harci Csillag (a kis és nagy robot páros) /így egyszerűbb mindenkinek Smile/
Gladiátor elszabadult a varázsból, ahogy Pásztor megsérült. Einar villámai telibe találták a stroniant. Az üvöltött majd hátulról Stark csapódott neki folyamatosan ütve a tarkóját, a piramis oldalába ütközve vele.
- A páncél fejletlen punkfiú... de az energiaforrás... nincs még egy ilyen a multiverzumban.
A mellkasán a vérből egy sugár csapott ki, ami még Kallarkot is fájdalmas sikolyra kényszerítette.
A párducot újra megrúgta a kis robot, ezzel kificamítva a vállát és lerúgva őt a szobor fejéről. A nagy pedig Millernek támadt, aki már pont lőtte volna Orákulumot. Az ütés mellé megy, de eltöri a szobor fejét, ami elkezd lezuhanni, így Miller alatt a föld egyszerűen le hullik. Orákulum és Thorhalla koncentrálnak. Az asgardi testéből egy láng csap ki,d e pont Orákulum előtt nem sokkal visszahúzódik. A fehér bőrű nő orráról és szemeiből vér csorgott ki.
- A többi nem volt ilyen... akaratos.... add már meg magad...
Sziszegte a fogai között. Nova ekkor neki csapódik, eltörve a nő gerincét, ahogy hátulról elgázolja. A levegőben viszont Zúzó kapja el a lábát és a földhöz vágja a shi'art. Thorhalla szabad, de a fekete nő intései miatt ében energia öleli körbe. A sötétség dimenzió... ismeri Halla ezt az energiát, pár szuperbűnöző is rendelkezik vele. Orákulumot a levegőben fejezi le Vérlidérc a paripáján neki repülve.
Romulus tombolva indul meg előre és a sárga ruhás univerzum térképszerű férfi letéve a bombát fut neki. A lény karmai a torkát próbálják hasítani, de ő csak egy hatalmas ütést ad, ami az állát töri ki a helyéről.
A lila lény megragadja Amerika Párduc egyik kését és a jobb tüdejébe döfi majd ott hagyja a férfit. Utána Remus fut neki, akinek a kardja egyszerűen átmegy az anyagtalanná váló lényen. A női idegen csak kegyetlenségből a tört karját pofozza meg Remusnak. Játszik vele a lény, még a mosolya is látszik.
A Shi'ar felemeli X Ügynök pisztolyait és kardjait a mágneses erejével lőni kezd Stephre, aki éppen csak képes elugrani vagy kardjával hárítani.
Az elektromos lény egy hatalmas bombázást indít Playerre és Jinx-re, akik szikrázva zuhannak a földre. A zöld férfi elgondolkodva szól Mantának (sárga arcú nő), hogy menjen Kallark után.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 16 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 04 Feb. 2015, 10:15

A harc tovább folytatódott, Einar szerencséjére senki sem avatkozott bele a harcába, azonban mégsem tudta teljesen maradéktalanul kivitelezni azt, amit szeretett volna, ugyanis nem maradt Gladiátor kellően sok ideig a béklyóban. Ennek ellenére a villámok eltalálták Gladiátort és ugyanazt a hatást váltották ki, mint amit kellett. A férfi felüvöltött fájdalmában, ám mielőtt újra támadhatott volna Einar Stark is megérkezett, úgy tűnt, hogy a halandó összeszedte magát és már kész volt a harcra. A Holt király nem is tétovázott, várt tovább, hanem repült is azonnal a páros után. Pontosan tudta önmaga révén is, hogy hiába ellenálló a lágy szövetei közel sem azok, így ha megérkezik Starkhoz és Kallarkhoz, akkor attól függően, hogy mihez is van helye próbálja meg kiégetni villámokkal Kallark szemeit, vagy megragadni a férfi torkát és kitépni a légcsövét és gigáját onnan. Esetlegesen, amikor éppen felüvölt, akkor elkapja a másik nyelvét és mindenestül tépi ki a helyről. Arra figyel, hogyha rátámadnak, akkor az ellen védekezik.
Jon most sem tudott a kedvese segítségére, mert ezúttal a mellette levő férfit találták el és így most már szabad volt a nagy robot előtt az út, hogy megtalálja őt is. A támadás elől ugyan félre tudott hajolni, de a közelében a falat találta el így az ellenfele. Érezte, hogy a lába alól kezd kifutni a talaj, így ha még volt lehetősége, akkor próbált félreugrani, vetődni, hogy ne zuhanjon le. Ha erre nem volt lehetősége már, akkor az esést próbálta tompítani majd úgy, hogy beroggyasztott lábakra érkezik és félregurul. Azonnal próbált szembenézni az ellenfelével, ha az még fent volt a magaslaton és volt esély arra, hogy úgy lője meg az építményt, hogy lezuhanjon a robot és beterítse a törmelék. Ha minderre nem volt lehetősége, akkor a robot szemeit vette célba, hátha abban voltak az érzékelők és azokat próbálta meg kilőni. Ha az ellenfele, vagy más közeledett felé, támadott rá, akkor próbált kitérni, egyébként pedig folyamatosan úgy 6-7 méter távolságot próbált tartani a saját biztonsága érdekében.
Halla, mint eddig is most is roppantul koncentrált, érezte, hogy nem képes a másik így felülkerekedni rajta. Amikor a tűzkitörést akarta megtenni a lángok visszahúzódtak ugyan, de már látta, hogy a szeméből és a szájából folyt az ellenfelének a vére. Tudta, hogy nem fogja bírni sokáig, azaz még egy kicsit meg kell erőltetnie magát. azonban ekkor megérezte, hogy újra szabad, már repült volna fel a levegőbe, amikor sötétség vette körbe. Lemondóan sóhajtott fel, egyik helyzet jobb volt, mint a másik. Pontosan tudta, hogy hagyományos úton nem szabad kitörnie innen, mert az a halálával járhat és hacsak nem engedik ki, nem nyitnak térkaput neki, nehéz lesz megtennie mindezt. A képességének itt semmi hasznát nem vette, így maradt az egyetlen lehetőség, aminek szinte mindenhol működnie kellett. Koncentrálni kezdett, hogy megidézze magának a Bifrost-ot, remélte, hogy az képes behatolni a Sötét dimenzióba és azzal kijuthat innen.
A férfi nemhogy segített volna abban, amit Steph kért tőle, de még a fegyveres shi’ar most már őket vette célba. A nő nem látott egyetlen egy használható távolsági fegyvert sem, csak azokat, amik a shi’arnál voltak. A golyók elől nem volt ideje elugrani már, csak ösztönösen emelte fel a kardját és azzal védekezett. Szerencséjére minden golyó lepattant róla, így maradt az a lehetőség, hogy attól a shi’artól szerezze meg a fegyvereket. Ha a lövések abbamaradtak, bármilyen oknál is fogva, Steph azonnal kihasználja a lehetőséget és rövid célzás után a saját lándzsáját próbálja a shi’ar mellkasába hajítani, vagy ha ott páncél van, olyan helyre, ami úgy tűnik, hogy kevésbé védett. Egyébként folyamatosan védekezik és próbál kitérni, felrepülni a támadások elől. Ha volt némi ideje közben, akkor a feltűnő lélekhez, Oracel-hez is szólt holt nyelven.
< - Visszamész önként harcolni a társaid ellen shi’ar, vagy kényszerítve leszel az uralkodó által s sokkalta rosszabb helyzetbe kerülsz – mondta. >
Ha valamilyen oknál fogva a shi’ar elejti a lőfegyvereket, akkor Steph nem habozik, hogy megszerezze őket.

Másik Világ - Page 16 00120

Karakterek:
~ Einar Thorson / Holt király ~
~ Stephanie Smith / Valkűr ~
~ Thorhalla Lokidottir / Tűzvihar ~
~ Jon Miller / Zsaru ~

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Másik Világ - Page 16 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14787
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 16 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Kyle Collins on Kedd 10 Feb. 2015, 11:03

-/// Romolus ///-
Az a maradék értelmem is el szált ami volt. Az állati vad énem tombolt. A harag csak nőt bennem. Elvesztem minden emberségem végül? 
A felszínen a csillagruhást támadom. Annak érdekében, hogy letéphessem a fejét azáltal, hogy szét marcangolom a torkát. Érezni akartam a meleg vérét a karmaimon. Látni ahogy kiszáll haldokló testéből az utolsó élet is. Az a vágy, hogy öljek, pusztítsak, tomboljak, csak növekszik. Látni akarom ahogy meg döglik a prédám.
Ahogy iramodtam felé, letette a kezében lévő tárgyat és felém indult. Egymással ellen rohantunk, hogy elbukjon a másik. A torkára céloztam a támadásomat. De nem sikerült elkapnom. De viszont sikerült be kapnom egy ütést. Egyenesen az államba aminek eredménye ként kitört a helyéről az alsó állkapcsom.
Hirtelen nagy fájdalmat éreztem a törés miatt. De ezzel is csak a haragomat táplálta. Egy dühös morgással kísérve, vissza illesztettem a letört állkapcsomat a helyére, hogy a regenerációs képességem helyre hozza. Ez nem tartott sokáig.
]Mind e közben hátrálni próbáltam, úgy másfél méter távolságba kerülni. Majd a prédám körül körözni, figyelni mikor hibáz, hogy átharaphassam a torkát.
Támadásom ismét vadállatszerű. Tiszta indulat, semmi értelem a hátterében. Neki indultam, azzal acéllal, ha támad gyors lehajolok, hogy a lábait támadjam, és letépjek azokat. Minden érzék szervemmel rá hangolódtam, hogy meg ölhessem. Ha támad hátrálok és gyors viszont támadásba kezdek. Minden támadásom célja, hogy megszabadítsam az éllététől.

_________________
Másik Világ - Page 16 2jb9kqr
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice."

Kyle Collins/Gép Farkas = Caedes
Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 183
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 26.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hajdú Bihar megye

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 16 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Caedes on Kedd 10 Feb. 2015, 11:54

///U.S. Ügynök///


Még bent voltam a központban, segíteni akartam az itt levőknek, hogy ne haljanak meg. Az, hogy már az elején elvesztünk ennyi szövetségest, csak az ellenfél győzelmét segíti elő, mely egyenlő a világunk pusztulásával. Egyszerűen nem hagyhatom idebent a többieket. Láttam ahogy a vadállat kiviszi a testvérét az épületből. Ezután a többieket kezdtem keresni, hogy egy csáppal elkapjam őket és kivigyem innen a szabadba ahol rendezhetjük a sorainkat.
Sikerült elérnem 99 et, Pásztort, Vízembert, Szuperadaptoidot, majd mikor megragadtam őket, kiugrottam velük a sivatagba, hogy ne omoljon ránk az épület. 
Elviselhetett len fájdalom ért odakint. A szinbiontám szenedet. A csápjaim melyeket azért növesztettem, hogy meg mentsem a bent maradtak életét, megperzselődtek. A fájdalom ami ezzel járt szörnyű volt. A szinbiontával éreztem együtt a sérülést. Kint térdre estem, és próbáltam kibírni ezt.
A harc miatt nem húzhattam vissza a testembe a szinbiontátt. Próbáltam véget vetni a fájdalomnak. Összeszedni magam, e nagyon nehezen ment. Egyenlőre nem tudtam támadni, így a kihozottak mellet maradtam, amíg nem leszek képes a harcra rendesen. 

_________________
Másik Világ - Page 16 Avangers_by_draghengfx-d3vy9rm
A halállal játszhatsz, fricskázhatod közelségét, ám ne feledd, mindig a halál győz.
                                         
CAEDES ~~ Kyle Collins
Caedes
Caedes
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 192
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 08.
Age : 27
Tartózkodási hely : Debrecen

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://demos13.deviantart.com/ caedes1919@freemail.hu

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 16 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Bishop on Csüt. 19 Feb. 2015, 01:12

~99~

Van egy pont ahol fel akarok állni és valamit csinálni, de rájöttem, hogy kényelmesen ülni és nézni a képernyőkön át az adást sokkal viccesebb! Már értem Kurt mit szeret annyit a főnök pozíción. A bázis közben súlyosan megsérül zuhan és dől oldalra, de én bízok a stabilizátoraimban. A sisak már úgyis rajtam van, egyelőre maradok a helyemen és gyűjtöm a székeket, csupa móka kacagás. Aztán jön egy lángtenger, éppen az ellenkező irányba fordítanám a fejem, amikor az egyik katona testén lévő páncél egy nagy fekete csápos lénnyé változik és arrébb ránt.
~ Biztosan azt hiszi kikezdett volna a tűz. Ügyes. Bár én Airie lángjaihoz szoktam. Azért ügyes.
Bisurnak is van ilyen szimbiontája, úgyhogy nem lepődök meg. De határozottan tetszik. Ha már a bázis zuhan és nem ülök a két széken, ideje, hogy mozgásba lendüljek. Élesítem az ionrakétás meghajtórendszert és lebegni kezdek a levegőben.
- Kössz a mentést!
Na most sikerült őrült nevetés nélkül. Ha már lebegek és a bázis zuhan akkor gyorsan visszarepülök. Szabad préda csak az enyém. Áttörök néhány falon nagy sebességgel ha szükséges. Remélhetőleg az egész egyben marad még egy ideig. Körülnézek hátha találok bármi érdekeset, bármit amit Stark itt rejteget, a fantasztikus négyes dolgait. Lennie kell itt valaminek. A S.T.A.R. Laborban is volt.


A hozzászólást Bishop összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 20 Feb. 2015, 23:06-kor.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 16 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Darren Cain on Csüt. 19 Feb. 2015, 21:53

~Vérlidérc~

Úgy tűnik nem csak nekem tetszett meg a nők kicsiny párbaja. Nova X neki repült, miközben még az eredeti ellenfele rá is támadt. Szerencsére még így is enyém volt a feladat befejezésének a lehetősége. Amivel éltem is. Ébenpengém úgy hasította át a nő torkát mint előmelegített kés a vajat. Egy pillanatra megálltam élvezni a frissen kiöntött vér mámorító illatát. Ez volt a kedvenc részem. Ahogy a kardom lesújt és elválasztja a testrészeket, szinte érzem az elveszett élet mámorító távozását. Érzem, ahogy elvettem az összes lehetőséget, amit az élet magában hordozott. Mámorító és maga a tömör gyönyör. De vissza a valóságban, hiszen jön a világvége. Feljebb repülök, hátha kapok valami jó rálátást az esetleges harcokra. Két robotnak tűnő ellenfél püföli Párduct és Szürke ötven árnyalatát. Azok megölésében szinte semmi élvezett nincs, szóval passzolok, egyedül megoldják. Mi van még? Egy lila nő, akin átmennek a kardok. Háh, nagyon nem az én világom. Vagy mégis? Igazából megnézhetném, hogy a pompás paripám perzselő leheletével hogyan viszonyul. Persze van egy kettő, akivel senki sem harcol. Egyszerűbb lenne ha csak már elfoglalt ellenféllel harcolnék, de az egyszerű az unalmas. Meglátom az egyik fekete ruhás nőt, kinek arca sárga mint a keleti vidékek lakóinak arca. Körözni kezdek. Csak akkor csapok le, ha felemelkedett. Ha közel értem hozzá lángokkal ölelem körbe, majd pedig megpróbálom megmutatni neki, hogy mit kezdtem a fehér ruhással az előbb. Közben persze figyelek arra, hogy mi folyik körülöttem. Megpróbálok a paripámmal kerülgetni az esetleges támadásokat.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 16 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

16 / 17 oldal Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.