Vanaheim

Go down

Vanaheim

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 22 Feb. 2011, 14:39

Vanaheim a Ván istencsalád otthona, az Ázok mellett ők alkotják az Északi isteneket, így igazából testvérfajnak lehet őket nevezni. Mind külsőre, mind képességre teljesen egyformák az Asgardi testvéreikkel, egyetlen nagy különbség kettejük között, hogy a Vánok a kevéssé harciasak, mint az Ázok (Asgardiak). A világuk sokáig le volt zárva és senki sem léphetett a földjükre, amikor ezek a falak leomlottak a fővárosukat lerombolva és elhagyatottan találták. Hogy mi lett velük, mind a mai napig nem tudni, igen sok tagjuk él azóta is Asgardon az Asgardiak között, de Vanaheim-ben élnek még mindig a legtöbben. A fajuk ismertebb tagjai: Frey, Njörd és még maga Idunn is eme nemzettséghez tartozik.

Az eredeti topic

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14270
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Vanaheim

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 05 Aug. 2011, 13:12

#2 2009-11-23 16:21:04

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
IP: 78.92.228.186
E-mail PM

Re: Vanaheim

//előzmény: Loki kastélya//

Einar szavait hallgatom, majd a plafonra emelem a tekintetem.
< - Ne félj Einar... láttam milyen tárgyaló Laaksonen. Ahhoz nem kellek, hogy eme szerződés meghiúsuljon, s csak azért megyek, mert Amora úgy is oda küld ha akarom, ha nem... - > folytatnám, de ekkor megjelenik a törpe, s elég másnaposnak néz ki, s Amora is felbukkan.
< - Egy forró fejű ifjonc, meg egy részeg törp... az is csoda lesz, ha haza térünk... - > morgom, még Loki kastélyában, mert Amora csettint, de csak egyedül érkezem meg. Sóhajtok egyet, s félre sétálok, hogy az egyik romnak támaszkodjak. Mikor a többiek is megérkeznek, akkor megszólalok.
< - Kezdtem azt hinni, hogy egy kicsit egyedül lehetek a saját gondolataimmal... Na de mindegy... Menj tárgyalni Laaksonen... ahogy látom nekem előbb találnom kell egy hideg vizű forrást, vagy hasonlót, hogy Björnulfnak segítsek kicsit józanodni... - > majd tekintetem végig siklik a környéken. < - ...s Amora gondolom mondta, hogy öljetek meg, ha gyanúsan viselkedek, de azt nem, hogy miért is. Mielőtt eme parancsába belehalnál Laaksonen, inkább kérdezz rá nála, hogy mivel sikerült eme állapotot elérnie. Bár kétlem, hogy elmondja az igazat... - > nem nézek a párosra, miközben a hangom elég hűvös és tárgyilagos, miközben megindulok az egyik irányba, hogy keressek némi vizet. Egy eléggé másnapos törpével eme küldetés már halálra van ítélve, meg ha kicsit józanodik a törp, akkor keresek valami kényelmes, elhagyatott helyet, ahol magam lehetek egy ideig. Lassú léptekkel haladok a romok közt, s figyelek a zajokra. Főleg vízcsobogást keresek, de kitudja, hogy mit találok még. Valahol dühít az is, hogy megint gyalogolhatok, mikor gyorsabb lenne fentről felmérni a terepet. Ha ennek vége amint sárkány leszek ismét ott hagyom az egész kastélyt, s csak akkor térek vissza ha úrnőm keres, s az a parancsa, hogy jelenjek meg előtte. Máskor nem.

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#3 2009-11-23 19:58:18

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
IP: 92.245.72.24
E-mail PM

Re: Vanaheim

//Előzmény:Loki kastélya//

Egy villanás és máris a romok között találjuk magunkat. Vutha-ra ismét csak nem figyelek, de szöget üt a fejemben az egyik mondata. Mégis hogy öljük meg. Ha igaz amit mond akkor Amora ezt a csekélységet kihagyta mikor tájékoztatott. Minden esetre jobb ha ezen akkor gondolkodok ha oda kerül a sor.

<-Vidd csak nyugodtan, rá fér egy kis hideg víz!->

Hangom közönyös, de azért fél szememet rajta tartom ahogy elindul a romok között. Atla nem messze tőlem szagolgat egy kupac követ. Én is arrébb sétálok kicsit jobban szemügyre veszem a pusztítást. Vajon mi, vagy kik okozhatták a város pusztulását.

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#4 2009-11-24 00:53:35

Björnulf
1. szint - 4 kredit
Regisztrált: 2009-07-17
Üzenetek: 53
IP: 82.131.243.206
E-mail PM

Re: Vanaheim

//--> Loki kastélya//

Még Loki kastélyában káromkodik, röhög, és Einar derekát csapkodja elismerően. Nem véletlen: ha tanítványa ilyen magasra jutott, ráadásul alig felejtett, akkor annak örülni kell. Sőt! Inni kell rá! Minnél többet, hogy az örömünnep sokáig kitartson. A két legsikeresebb tanítványa Asgard Kirtályává és Királynőjévé lépett. Erre még többet kell inni. Innen már nincs min csodálkozni. Björnulf hetekig csak vedelt, mint a kefekötő, büszkeségében.
Bár ennek most kevéssé örült, ha már hányingerrel küszködve felborítják, majd a drága mama az amúgy is gyomorforgató teleportálásban részesíti.
Tántorogva, káromkodva érkezik Vanaheim földjére. Gyorsan leül, hogy ne boruljon fel, vagy hányja el magát. Vutha javaslatára a vízről csak bólint és feltápászkodik. Lassan odabotorkál a férfihoz, hogy veletartson. Ám, amikor a félsárkány kétes értékű tanácsokkal és ostoba fenyegetésekkel traktálja szegény Laaksonnent, egyszerűen a hátához nyúl, és leakasztja Gormastridot.
<- Rossz Asgardit találtál mëg Gyíkférëg. – mondja vigyorogva. Arca még sápadt, de ezen felül semmi nyoma, hogy az előbb alig bírt lábra állni. – Nëm a kölök fogja a pikkëlyës fejëd lenyesni. És engëmet nem érdekël mi az oka, ha pusztúnod këll. A főség árulás az főség árulás. Mindëgy miért.>
Óvatosan körbenéz, fél szemét Vuthán tartva, majd recsegve megszólal.
<-Aká’ ël is indúhatnónk beszéni azzal akivel kë’->

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#5 2009-11-24 09:12:33

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
IP: 89.134.154.87
Megjegyzés: Morrr...
E-mail PM

Re: Vanaheim

Néhány pillanattal később a megérkezésetek után egy újabb villanás töltötte be a helységet és Atla, illetve Jölfergrauk jelenik meg a romok között nem messze tőletek. A medvehátas és a kölyökfarkas igen mókás látványt nyújtanak egymás mellett. Egyelőre minden csendes és nyugodt csak a két állít morgott és nyüszített egy kicsit, mert nem igazán vannak a teleportáláshoz hozzászokva. Ahogyan körbenéztek egy hatalmas nagy téren lehettek, vagyis régen minden bizonnyal ez volt a hely. Észak felé egyelőre csak romokat láttok, délnek romok, de arra látszik, hogy hamarosan véget fog érni a város és a távolban egy kisebb folyót is láttok. Nyugatra ismételten romok és semmi más, azonban keletre a romokon túl, mintha egy falat is láttatok volna, ami úgy tűnt, hogy viszonylag egyben is van. A talaj alattatok macskaköves út volt valaha, már benőtte a gaz és a moha, így a nyomolvasás kissé nehézkessé válik számotokra, és igazából a csönd és a kihaltság mellett nem nagyon biztos, hogy él erre bárki is.

A látkép:


Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#6 2009-11-24 18:41:11

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
IP: 92.245.72.24
E-mail PM

Re: Vanaheim

Valamiféle téren lehetünk legalábbis annak tűnik, de lehet akár mi más is. Most nem ez a fontos. Mindenfelé romok és a gaz ami benőtte, hálózta a kihalt városrészeket. Atla még kicsit zavartan szaglászik és néha-néha felnyüszít. Nyilván nem szokott hozzá a teleportáláshoz. Bár merre nézek csak romok, bár délen a város véget ér, és keleten mintha egy nagyobb fal még állna.

<-Azt hiszem jobb ha arrafelé indulunk. Ott még áll egy épület, lehet hogy több is.->

Intek kelet felé, a belegyezésüket nem várva meg el is indulok arra felé, Atla a nyomomban. Legalább a törpe normálisan is tud viselkedni ha akar, és ha Vutha ellenünk fordul akkor legalább nem leszek egyedül vele szemben.

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#7 2009-11-25 00:23:34

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
IP: 78.92.228.186
E-mail PM

Re: Vanaheim

Hátra pillantok a törpre, s mikor megszólal, akkor végig hallgatom, majd képemre könnyed mosoly ül.
< - Nyugalom Törp... Előbb áruljátok el ti úrnőnket, mint én... erre akár mérget is vehetsz... ami meg a fejem levágását illeti, azt tudom, hogy veled kemény küzdelmem lenne. Láttam harcolni, kiket neveltél... - > lassan a folyó felé indulok < - ...s már ez is elég, hogy tudjam, hogy nem éri meg alá becsülni. Azonban most gyere, mert a kölyök nagy lehetőségét a sikeres tárgyalásra eléggé rontani fogja, hogy akire csak rálehelsz, az alkohol mérgezésben szörnyet hal. - > majd még megállok, s Laaksonen-ra nézek.
< - Kölyök! Ha lehet ne keveredj nagy bajba, míg Björnulf összekapja magát, de ha nagy baj van, akkor kiálts nyugodtan... - > majd a folyó felé folytatom az utam, miközben csendesebben befejezem, így talán a törp hallhatja < - ...nem fogunk rohanni, mert kétlem, hogy meghallanánk, de kitudja... - > majd a törp felé pillantok.
< - Björnulf... csak nekem tűnik úgy, hogy Amora igen nyűgös mostanában, hogy nagymama lesz, s képes bármilyen eszközt bevetni, hogy neki legyen igaza, vagy csak az én emlékeimet szépíti túlzottan, eme kis száműzetés és mindig ilyen volt? - > teszem fel a nagy kérdést nyugalmat erőltetve magamra. Bár csak rejtegetem a dühöm jeleit, mert nincs kedvem esetleg olyan kérdésekhez, mikre nem akarnék nagyon válaszolni.

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#8 2009-11-25 08:22:28

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
IP: 89.134.154.87
Megjegyzés: Morrr...
E-mail PM

Re: Vanaheim

Vutha elindul a folyó felé, de igazából az távolabb van, mint hitte volna és olyan jó tíz percbe telik mire elérnek oda, ha Björnulf is vele tart…

Így Laaksonen és Atla pedig egyedül indult el az épület halom felé, amit ott láttak meg a távolban. Haladtak szépen lassan a romok között és néhány perc múlva már maga mögött is tudta hagyni a másik két társát, hogy nem is hallotta, hogy mit beszélnek azok magukban. Időnként egy-egy árnyat láthatott elsuhanni a romos és kihalt épületek között a fiatal férfi, és Atla is, aki ezekről kiszagolhatja, hogy élőlényekhez tartoznak és ennek megfelelően tud majd reagálni is rájuk. Amikor kellően megközelítetted már az építményt, a társaid most már olyan távolságban vannak tőled, hogy percekbe telne mire megérkeznének, ha kiáltanál nekik, és ekkor hallottál meg több íjhúrt is pendülni a közeledben.
< - Ki vagy idegen és milyen céllal taposod Vanaheim földjeit? – kérdezte egy férfi hang. – És ha kiáltani mersz a démonnak és a törpének, véged kölyök. >
Amennyiben körbenézel egyelőre még senkit sem látsz a romok takarása miatt, de teljesen biztos lehetsz benne, hogy nem csak az az egy személy van itt rajtad kívül, akinek hallottad a hangját.

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#9 2009-11-25 18:34:47

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
IP: 92.245.72.24
E-mail PM

Re: Vanaheim

Vutha szavaira csak dühösen intek egyet feléjük. Jobb is ha minél kevesebbet vagyok velük egy társaságban, ha szerencsém van akkor a folyónál megölik egymást, és nem kavarnak több bajt. Jó pá percbe beletelik mire elérem az úgy ahogy éppen maradt falat, Atla szorosan mellettem halad. Megtorpan egyet és hangosan ugatni és morogni kezd, utána én is észreveszem hogy árnyak mozognak a romok közt.
Atla pedig nyilvánvalóvá tette hogy bárkik is legyenek, minden bizonnyal élőlények. Nem torpanok meg de lassítok a tempómon, de még így sem tudok időben reagálni az íj húrok pendülésének hangjaira. Hiába nézek körbe senkit sem látok a romok közt.

<-Laaksonen Wornungson vagyok, Einar Thorson tanácsadója. Az ő nevében szeretnék beszélni a vezetőitekkel.->

Válaszolok hangosan, de ne annyira hogy figyelmeztetésnek vegyék. Egyenlőre nem mondok többet csak várom a választ, mozdulatlanul.

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#10 2009-11-26 19:49:29

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
IP: 89.134.154.87
Megjegyzés: Morrr...
E-mail PM

Re: Vanaheim

Néhány másodpercnyi csönd volt azok után, hogy Laaksonen megállt és megszólalt, hogy kicsoda és micsoda volt ő és miért jött. Míg végül vele szemben egy zöld ruhákba öltözött szőke férfi lépett ki az egyik rom mögül. A kezében még mindig ott volt az íj, de azt most már leengedte és a kifeszített ideget is szépen lassan engedte le, noha a vesszőt még mindig ott tartotta a húron, de már nem fenyegetően. Innen tudtad, hogyha lőni akarna, akkor jó néhány másodpercbe telne, mire lőhetne. Az emlékeid szerint még soha sem találkoztál vánnal korábban, de a mesék és elbeszélések úgy tűnt, hogy igazak, hiszen testfelépítésben és külsőre is pontosan ugyanúgy nézett ki a veled szembenálló alak, mintha Asgardi személy lett volna.
< - Thorson? – kérdezett vissza. – Ezt bárki mondhatja, egy démonnal léptél a földünkre az engedélyünk nélkül, Muspelheim mocskával, akiknek köszönhetjük, hogy az egykori országunk romokban hever, népünk pedig kihalás szélén áll. Tudod-e bizonyítani idegen szavaid igazát, vagy pedig máris kivégezzünk téged és kísérőidet? >
A férfi nyugodtan állt továbbra is és figyelt téged várva a válaszodat.

A férfi


Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#11 2009-11-27 18:36:13

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
IP: 92.245.72.24
E-mail PM

Re: Vanaheim

Eltelik pár perc míg reagálnak a szavaimra. Egy zöldbe öltözött, íjat rám szegező férfi lép elő a romok takarásából. Gyorsan végigmérem, teljesen ugyan úgy néz ki mint egy asgardi. Egy különbséget sem tudok felfedezni köztünk és közte. A legendák úgy tűnik igazat szóltak.

<-Atla maradj!>

Szólok hangosan mikor morgás, vicsorgás közepette neki akart rontani a férfinak. Rám nézz majd lassan visszalépdel hozzám. Nem vagyok dühös rá, inkább büszke amiért így reagált. Ha meg nő értékes társ lesz, és az igazat bevallva nem bántam hogy rám ragadt még anyámnál.
Amora, köszönöm hogy ezt a démont küldted velem erre a tárgyalásra. Szóval démonok rohanták le a vánokat, és sodorták őket a pusztulás szélére.

<-Ami a démont illeti, ha okot ad rá nyugodtan kivégezhetitek. Ami pedig a szavaim igazát illeti van nála valami ami igazolja azokat.>

Óvatosan, kerülve a hirtelen mozdulatokat, nehogy keresztül lőjenek a társai, előveszem amit Amora adott még a kastélyban. Remélhetőleg elég lesz hogy elhiggyék igazat mondok.

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#12 2009-11-27 19:13:00

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
IP: 78.92.228.186
E-mail PM

Re: Vanaheim

Egy kellemesebb hosszabb séta után a törp társaságában elérjük a folyót, minek a partján körbe nézek. Björnulf elég csendes volt az út alatt, így miután megérkeztünk oda lépek mellé.
< - Szedd kicsit rendbe magad, hogy tegyünk jó benyomást eme föld népére, s ha lehet akkor itt ne nagyon emlegesd a fajom továbbiakban... Amora nem véletlen küldött így. Bár azon se lepődnék meg, ha csak azért, hogy piszkáljon vele, mert jól tudja, hogy utálom eme külsőt – > mondom csendesen, miközben ellépek mellette, s a partra sétálok, ahol leguggolok. A vizet nézem, miközben kinyújtom a kezem a víztükör felé, hogy vegyek bele némi vizet, hogy aztán megkostolhassam. Azért közben hallgatózok, meg a szemem is nyitva tartom, hogy ha lehet, akkor ne érjen valami váratlan meglepetés, meg ha kiabál az asgardi, akkor meghalljam. Bár csak van annyi esze, hogy nem keveredik nagy bajba, bár kitudja, hiszen a Renegátok erődjében se volt képes nyugton maradni, s mindent elkövetett, hogy bajba keverje a csapatot. Szóval, ha véletlen megölik, akkor se róható fel nekem a halála, hiszen magának kereste a bajt...
< - Björnulf, fogadjunk öt korsó borban, hogy hamarosan társaságunk lesz... - > mondom mosolyogva, de komolyan gondolom... túl csendesek eme romok, s Amora kétlem, hogy ennyire messze rakott volna tőlük...

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#13 2009-11-28 11:02:10

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
IP: 89.134.154.87
Megjegyzés: Morrr...
E-mail PM

Re: Vanaheim

Vutha semmi különösebbet nem lát a folyó partjáról, minden csendes és nyugodt, összesen egy-két ló nyoma, illetve néhány nem túl mély lábnyom az, amiket láthat ezen a helyen, amik össze-vissza vezetnek a nedves homokban.

A férfi bólint a Laaksonen szavaira, majd teljesen leengedi az íjat és az idegről elveszi a vesszőt és visszateszi a hátán levő tegezbe. A farkasra figyelve odalép eléd és elveszi a kezedben levő tekercset. Néhány pillanatig nézi a rajta levő pecsétet és lezárást, majd pedig feltöri azt és kitekeri a papírost és olvasni kezdte.
< - Szóval a hercegetek feleségül vette Loki legkisebb ismert leányát – hümmögött. – Érdekes. Rendben van, tényleg az vagy, akinek mondod magad. >
Bólintott végül mintegy fél perc után és összetekerte a papírt, majd visszanyújtotta neked. Ha visszaveszed láthatod, hogy a pecséten rúna van és a feltört pecsét újra egybe olvad, most ha jobban megnézed láthatod, hogy Thor jelén kívül Loki vérvonalának szimbólumai is rajta vannak, bal oldalt Thor-é, jobbon Loki-é, ahogyan egy házasság esetében fel szokás tüntetni, ahogyan ennek köszönhetően egy új címer keletkezik.
< - A hercegnő két emberével mi legyen? – kérdezte. – Behozassam őket, vagy hagyjuk ott őket ahol vannak? >
Mondott néhány halk szót a valamilyen számodra ismeretlen nyelven, mire hat darab íjász lépett ki az épületek közül, négy nő és két férfi voltak ezek, mindannyian Asgardinak tűntek, szóval igen jó eséllyel vánok voltak ezek is.
< - Engedd meg, hogy a vezetőink elé kísérjünk – mondta a szőke. – Erre gyere! >
Ezzel elindultak szinte teljesen hangtalanul az épület felé, amerre te magad is tartottál korábban.

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#14 2009-11-28 12:24:33

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
IP: 92.245.72.24
E-mail PM

Re: Vanaheim

Előveszem a tekercset és átnyújtom a férfinak, aki hümmögve kibontja majd visszaadja, azzal hogy most már hisz nekem. Rá pillantok a tekercsre, amin Loki és Thor szimbólumai egyesültek egy új szimbólummá. Elteszem a tekercset. Atla kezd kicsit megnyugodni de még mindig halkan morog a férfira.

<-Jobb lesz ha ott maradnak ahol vannak. Nem árt ha szemmel tartjátok a démont...>

Ha megfogadják a tanácsom legalább nyugodtan előadhatom hogy miért jöttem, anélkül hogy egy részeg törpe vagy a démon beleszólna. Nem is tudom Amora miért küldte őt is ide. Közben ahogy jól sejtettem több ván is rejtőzködött a romok között.

<-Köszönöm.>

Bólintok a férfinak és elindulok utána, míg Atla mellettem halad.

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#15 2009-11-28 23:22:41

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
IP: 89.134.154.87
Megjegyzés: Morrr...
E-mail PM

Re: Vanaheim

A férfi bólint és közel öt perces séta következett a romok között, amíg elértétek azt az építményt, faldarabot, amit korábban is láttál már. A lent található építményhez vezetnek mind a kettőtöket és az egyik ajtón léptek be. Odabenn a helység nem nagyon különbözik a megszokott középkorias helytől. A falakon szőnyegek, amik csatákat ábrázolnak, a talaj földből van, rajta helyenként szalma szétszórva, egy nagyobb hosszú asztal vezet a helységben, körülötte székek. Az egész helység végén egy kisebb emelkedőn két szék, egy nagyobb és egy kisebb trónus állt, azokon túl még egy ajtó. Az ablakokon besütött a homályos korareggeli napfény, amúgy fáklyák világítottak idebenn. A kísérőid közül egy férfi és egy nő a trónszékekhez mentek és megálltak mellettük, mintha őrséget álltak volna, a szőke hajú férfi, akivel eddig is beszéltél ment oda a nagyobbik székez és foglalt benne helyet, majd intett a kezével neked és az egyik székre mutatott az asztalnál.
< - Foglalj helyet – mondta. – Kodran vagyok a helyi helyőrség parancsnoka. Miről óhajtasz velünk vánokkal tárgyalni hercegi küldött? >
A hangsúlyában semmilyen lenéző nincs, mély és tiszta hangja van, ami már igazából önmagában is tekintélyt parancsoló. Arcán és szemeiben láthatod a kíváncsiságot, úgy tűnt, hogy a menleveled a jöveteled céljáról nem szólt semmit sem.

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#16 2009-11-29 10:47:52

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
IP: 92.245.72.24
E-mail PM

Re: Vanaheim

Mégis csak jó felé indultam, mikor a még éppen álló épületet céloztam meg. A férfi egyenes oda vezet. Az ajtón belépve egy elég szegényes berendezésű folyosóra és szobába jutok. Persze mit is várok, mikor a városuk elpusztult a démonok által. Ahol végül megállunk, két trón féleség található, és az egyikre leül a férfi és bemutatkozik mint a helyőrség parancsnoka. Elfogadom a felkínált helyet majd beszélni kezdek. A tekercs úgy tűnik nem tartalmazott információt a jövetelemmel kapcsolatban.

<- Mint már mondtam Einar Thorson küldött.>

Jobb ha rátérek a lényegre, és nem köntörfalazok.

<-Azért küldtek hogy meggyőzzem a Vánokat arról hogy lépjenek velünk szövetségbe Hela ellen. Hela nem olyan rég Loki egykori szolgálóit felhasználva támadást akart indítani Asgard ellen. Sikerült megelőznünk őket, de Hela rátámadt a megjelenő Einarra, és majdnem Thorra is. Ezzel megszegte a három uralkodó közötti szerződést, és nem is titkolta hogy hamarosan visszatér egy még nagyobb sereggel. Ezért küldtek ide hogy a segítségeteket kérjem. Hela nem fog megállni csak Asgardon, és ha Asgard elesik semmi sem fogja megakadályozni hogy rátegye a kezét a Kilenc Világ maradékára.>

Elhallgatok majd várom a választ. Bár ezért biztos vagyok benne hogy nem fognak ebbe elsőre belemenni.

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#17 2009-11-30 10:38:42

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
IP: 89.134.154.87
Megjegyzés: Morrr...
E-mail PM

Re: Vanaheim

Vutha és Björni továbbra is a csendes patakparton vannak és továbbra sem történt semmi különös azon a helyen.

A férfi láthatóan elgondolkodott azon, amit mondtál neki, noha az arcán egyelőre semmilyen érzelem nem látszott, teljesen közömbösen fogadta, azt amivel érkeztél. Szótlanul teltek a percek, senki sem szólt a helységben, még csak meg sem mozdultak, míg végül a férfi hátradőlt a székben az állát simogatta.
< - Szóval azt akarjátok, hogy hadba szálljunk? – kérdezte, de igazából egyértelmű volt a válasz. – Mi okunk lenne egy családi vitába beleszólni? Veletek ellentétben, mi nem vagyunk harcias nép, békét szeretjük és nem látom, hogy miért kéne beleszólnunk a családi vitába, amihez semmi közünk nincsen. Elég emberünk sincs, hogy nagy segítség legyünk, illetve láthattad, hogy mi van odakinn a népünk is ilyen állapotban van még mindig. >
Közben néhány szolgáló érkezett be és italokat és ételt hoztak be a helységbe és tették le hozzátok közel az asztalra. A férfi intett felé, hogy nyugodtan szolgáld ki magad, amivel csak szeretnéd, közben végig rajtad tartotta a szemét figyelve minden apró rezdülésed.

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#18 2009-12-01 02:07:19

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
IP: 188.36.95.218
E-mail PM

Re: Vanaheim

A törp csendessége kezd már egy kicsit zavaróvá válni... Most vagy ennyire másnapos, hogy nem fogja fel, vagy épp a lenyelt pia mennyiséget próbálja bent tartani, vagy csak egy démonnal való társalgás nem olyan dolog, ameddig képes lenne most „lesüllyedni”. Legyen bármi is az oka lassan felkeltem, körbe néztem, s a törp mellé sétáltam.
< - meg kéne lassan azért néztünk a kölyköt, hogy nem e esett valami baja... Amora képes lenne rajtam kitölteni a haragját az a kis pelenkás miatt... - > morgom csendesen < - ...de még előtte - > Egy hirtelen mozdulattal próbálom úgy megragadni a törpöt, hogy ne tudjon a fegyveréért nyúlni, s nemes egyszerűséggel bepakolom a patakba. Ha ez sikerül, akkor megszólalok.
< - mosakodj le egy kicsit, mielőtt elkezdenél káromkodni. Lehet eme szaggal nem aratnánk nagy sikert itt. Így is, ha Amora álcája nem vált be, akkor... - > szavam elakad, s a tenyereimbe temetem az arcom egy pár pillanatra, majd úgy folytatom < - ...gond van... Björnulf... Ha ez a szerencsétlen kölyök elkotyogja, hogy mi vagyok egy szembe jövőnek, akkor lehet kellemetlen meglepetésben is része lesz... - > leeresztem a kezeimet, s arra nézek amerről jöttünk. Ha a Törp támadna, akkor a kardommal megakasztom a támadását, de nem csapok vissza, csak védekezek, s csendesen megjegyzem, hogy erre lehet nincs most nagyon időnk.

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#19 2009-12-01 19:38:13

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
IP: 92.245.72.24
E-mail PM

Re: Vanaheim

Mikor végeztem a mondanivalómmal, a férfi arcát fürkészem. Úgy tűnik elgondolkodott a dolgon.

<-Igen, ezt kérjük tőletek. Igazad van személyes okotok nincs beleszólni ebbe a háborúba, miért is lenne. De ha Asgard magára marad, és nem tudja útját állni Helának, akkor előbb utóbb ti következtek. S ahogy mondtad a mostani állapototokban nem lennétek képesek ellenállni egy kisebb hadseregnek sem. Nem hogy egy halottakból állónak.->

A kínálásra csak megrázom a fejem. Sem éhes sem szomjas nem vagyok, és jobb ha minél előbb pontos választ kapok a kérdésre.

<-Einar felhatalmazott hogy bármit megtegyek hogy meggyőzzelek titeket. A helyzetetek nem túl jó, Asgard tudna támogatni mindenben titeket. Étel, ital, fegyver, állatok, szerszámok.....>

Itt tartok egy kis szünetet és kortyolok egy kis bort. Remélhetőleg nem érti félre a mondanivalómat. Leteszem a poharam és folytatom tovább.

<...minden ami az újjáépítéshez kell. Félre ne értsd ez nem megvesztegetés, egy diplomáciai és kereskedelmi kapcsolattot jelentene....amit felajánlok akkor is ha nem küldesz egyetlen csapatot sem.->

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#20 2009-12-01 21:27:27

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
IP: 89.134.154.87
Megjegyzés: Morrr...
E-mail PM

Re: Vanaheim

Mivel Björni nem ellenkezik Vutha könnyedén tudja beledobni a törpöt a vízbe, az szerencsére nem túl mély így az alacsony növésű Björni nem süllyed el benne, csak nyakig merül. Mindezeket leszámítva még mindig nem történt semmi, talán csak annyi, hogy a medve kicsit morogni kezd.

Odabenn pedig közben továbbra is társalgott Laaksonen a férfival. Az ismét elgondolkodott.
< - Ugye tudod, hogy az utolsó alkalommal, amikor segítettünk ez lett a sorsunk? – kérdezte. – A Muspelheim elleni csaták voltak azok. Évszázadokig bezárkáztunk, egyedül Frey és Idunn voltak azok, akik nagyobb szerepet vállaltak Asgardon és a nevük megmaradt. Igazából mindenünk megvan, de nem vagyunk túl sokan, és akik vannak azok is szétszórtan. Asgard talán összes népe közül mi vagyunk az egyetlenek, akik nem szívesen harcolunk és nem vagyunk harcias fajnak sem nevezhetőek. A felajánlás nagylelkű, de mint eddig is, most is visszautasítjuk. Mindenünk megvan, ami kellhet és szövetségben állunk Odin nemzettségével Buri óta. De mégis mivel magyarázzam a férfiaknak, gyermekeknek és nőknek, hogy egy olyan harcban kell elhullaniuk, amit nem nyerhetnek meg? >
Kérdőn pillantott rád, miközben felkelt a helyéről odalépett melléd és töltött magának is egy kupa bort.

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#21 2009-12-03 16:32:04

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
IP: 92.245.72.24
E-mail PM

Re: Vanaheim

Figyelmesen hallgatom a férfit, de bárhogy is figyelem a rezdüléseit képtelen vagyok eldönteni hogy fontolóra vette-e az ajánlatot vagy egyáltalán nem is érdekli. Ismét kortyolok egyet,kicsit gondolkodok mielőtt megszólalok.

<-Nem nyerhetünk meg? Ezt ugyan ki állította? Elismerem hogy segítségért küldtek ide, és egyedül gyengék vagyunk, de ha a Kilenc Világ lakói összefognak, hiszem hogy nyerhetünk. De megértem hogy ha nem akarod hogy a néped még több veszteséget szenvedjen, de egyedül nem tudtok szembeszállni Helával...ahogy mi sem.->

Felhajtom a maradék italt és leteszem az asztalra. Talán kicsit elragadott a hév menet közben, de minden szót komolyan gondoltam.

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#22 2009-12-03 19:18:34

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
IP: 89.134.154.87
Megjegyzés: Morrr...
E-mail PM

Re: Vanaheim

A férfi megvakarta a szakállát és figyelmesen hallgatta végig azt, amit mondtál neki.
< - Ha lenne esélyetek, akkor nem lennél itt pont nálunk Vánoknál – mutatott rá a férfi. – És annak tudtában, hogy végigjárjátok a Kilenc Világ összes faját és itt is itt vagytok, eléggé azt jelenti, hogy nem sok esélyetek van. Belegondoltál abban, hogy vajon milyen méreteket is ölthet Hela élőholt serege? Bizonyára nem vagy hadvezér, az a herceged dolga, hogy az legyen és azért küldött… eléggé szét vagyunk szórva, hogy ne találjanak ránk és így még túl is élhetjük. A számunk csekély és nem harcolunk szívesen, mi nem vagyunk Asgardok diplomata. Tényleg annyira reménytelen a helyzet, hogy a néhány ezer főnyi seregünkre mindennél nagyobb szükségetek van? >
Ismét kérdőn pillantott rád, miközben végig az arcodat fürkészte, hogy milyen reakciókat láthat meg rajta a szavai alatt, illetve utána, amíg a válaszon töröd a fejedet és elmondod azt.

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#23 2009-12-04 00:48:01

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
IP: 145.236.102.235
E-mail PM

Re: Vanaheim

Miután a törpe landolt a vízben a morogni kezdő medvére pillantok.
< - Most mi van? Legalább józan lesz, meg nem rúg be az aki mellé áll... a morgás helyett, inkább figyelj rá, hogy meg ne fulladjon nekem... - > mondom a medvének, majd sóhajtok egyet, s a kezembe temetem a képem...
„- Kezdek meghibbanni... -” morgom saját nyelvemen magam elé csendesen, majd hátra szólok.
< - Björnulf... miután kiáztál, majd gyere... nem tetszik nekem, hogy a kölyök ennyi ideig egyedül van, megnézem, mi a fenét csinál. - > ezzel megindulok arra futva ahonnét jöttünk, majd a fal felé veszem az irányt néha-néha megállva nyomokat keresve. Nem hiszem, hogy sok farkas lábnyom vezetne asgardi lábbeli mellett, így csak nem lesz olyan nehéz megtalálni.
< ~ Amora... mitől félsz ennyire? Vagy csak blöfföltél és fogalmad sincs, mekkora erőt képvisel az a könyv? Bár az tény, hogy attól nem véd, hogy mások számításait áthúzzam, de szerinted, Hallaval lenne kedvem ellenkezni? Persze, hogy nem... s ha emlékszel még a szavaimra, akkor talán rájössz, hogy miért is szolgálnám Hallat eme „láncok” nélkül is... csak higgadtan kell végig gondolnod... Amora... Ahogy azt is, higgadtan kéne végig gondolni, hogy a pillanatnyi kis ötleted mennyire sodorja veszélybe a körülöttem lévőket... Hiszen azt is neked kéne tudnod a legjobban, hogy ha a lelkemen, s szívemen akarsz sebet ejteni, akkor azaz Asgardin sikerül... ~ > megállok egy pillanatra, s az égre nézek < ~ ...Remélem, hogy most nem engem hallgatsz Amora, mert ha megtudom, hogy nem úrnőnkre figyelsz teljesen, hogy az ő testi épsége egy pillanatra se forogjon veszélybe, akkor nincs az a törvény, mely megállít, hogy elkapjalak, mert Thorhalla a legfontosabb most, míg ő uralkodik Loki kastélyában, s remélem, hogy eme állapot még sokáig így is marad. ~ > gondolataim után a tekintetem végig siklik a környezeten, majd tovább indulok a fal felé.

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#24 2009-12-04 19:49:13

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
IP: 92.245.72.24
E-mail PM

Re: Vanaheim

Azt hiszem kicsit ellentmondásba keveredtem magammal, amit a Ván állít az igaz. Nem nem tudom mekkora lehet Hela holt serege, de eltudom képzelni.
Néhány percig csak a férfit bámulom míg összeszedem a gondolataimat. Miért harcolnának a Vánok, amikor itt megvan mindenük, és talán még Hela halott katonái elől is képesek elbújni. Atla türelmetlenül járkál körülöttem de most nem tudok rá figyelni.

<-Igaz szövetségeseket keresünk, hogy ne egyedül álljunk szemben a holtak seregével. Fel kell készülnünk mikor támadni fog mert fog. És ha így lesz mindenhová eljut. És akkor lőttek a békéteknek. És a békért érdemes harcolni.>

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#25 2009-12-04 20:33:15

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
IP: 89.134.154.87
Megjegyzés: Morrr...
E-mail PM

Re: Vanaheim

Vutha, Björni és a medve elindulnak visszafelé arra, amerre jöttek, de továbbra sem ütköznek semmilyen ellenállásba, az egész táj kihalt, és újabb tíz perces séta után visszaérnek oda, ahonnét indultak és megláthatják Laaksonen és a farkasának nyomait a romok között.

A férfi türelmesen várakozott, amíg te csöndben voltál, időnként le-le pillantott az ideges farkasodra, de különösebben ő sem törődött a jószággal, hacsak nem akarta őt, vagy valamelyik társát megenni, vagy játszani vele. Miután végeztél a mondandóddal elmosolyodott.
< - Rendben, rendben, meggyőzted őket – mondta megadóan. – Engem percekkel ezelőtt meggyőztél, de ezúttal nem én voltam, aki ebben dönt, hiszen nem én vagyok népem vezetője, hanem Idunn, Frey és Njörd. Idunn már korábban határozott, mielőtt a herceg ide küldött volna titeket, Frey tartózkodott ez idáig, és Njörd percekkel ezelőtt döntött. Háborúzni fogunk az oldalatokon. >
Néhány pillanatra még elgondolkodott, aztán vett egy mély levegőt és ismét beszélni kezdett.
< - Azonban van egy feladatunk is számotokra, vagyis örülnénk, ha megtennétek valamit, úgyis titeket érint. Nemrégiben tudomásunkra jutott, hogy Loki egyik utolsó kincse itt van Vanaheim területén. Ezt kellene megkeresnetek és a tulajdonosoknak, vagyis uralkodódnak elvinni, mintegy bizalmunk jeleként, hogy nem rejtegetjük ezt. Azért te és a társaid, mert mind Loki pártiak voltatok, vagytok és rátok jóval kisebb az esélye, hogyha van csapda azok hatnak, mert felismerik a szövetségeseiket a jelek. Remélem számíthatunk rád a társaidra ebben Laaksonen. >

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14270
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Vanaheim

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 05 Aug. 2011, 13:13

#26 2009-12-05 15:05:22

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
IP: 92.245.72.24
E-mail PM

Re: Vanaheim

A férfi első szavaira kicsit meglepetten felhúzom a szemöldökömet. Nyilván valamiféle mágikus kapcsolatban állnak egymással a vezetőik.
Fejet hajtok előtte.

<-Köszönöm hogy a szövetségeseink lesztek a harcban.->

Mégsem csak ennyiből áll az egész. Érdekes, Loki egyik ereklyéje itt a Vánok földjén. Érdekesnek érdekes de egyáltalán nem meglepő. Loki-tól bármi ki telik. Leguggolok Atlához és megpaskolom a hátát, hogy megnyugodjon egy kicsit.

<-Mégis milyen ereklyéről volna szó, hogy ha lehetne pontosan szeretném tudni. A törp-re biztos lehet számítani, a démonra nos nem tudom lehet-e bízni benne, de ő is velünk tart abban biztos vagyok.->

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#27 2009-12-05 20:30:45

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
IP: 84.2.98.13
E-mail PM

Re: Vanaheim

Mikor elérünk oda, ahonnét elindultunk, akkor Laaksonen és a farkasa nyomait követve megindulok a fal felé nyomomban a medvével, s az ázott törppel. Némaságban haladunk, hisz a törpe nem túl beszédes most, így fölöslegesen minek is beszéljek? Csak a nyomokat figyelem, amiket a társunk és farkasa hagytak maguk után. De vajon hova ment, vagy meddig is jutott, eme vidéken? Legszívesebben kitárnám a szárnyaimat, s úgy repülnék fel, hogy onnét nézzem végig a tájat, de most ez nem lehetséges. Gyűlölöm ezt a haszontalan testet, mi nem jó másra, mint kutyagolásra... Az égre emelem a talajról a tekintetemet, s nagyot sóhajtok. Oda vágyok most fel. Valahogy talán jobb kedvem is lenne tőle... De nem... Amora túlzott óvatosságának hála nem tehetem... Hazatérünk végre, vagy találok egy mágust, akkor levetetem magamról ezt a mágiát, s ha elfogadnak így, akkor segítek, ha nem, akkor elleszek valahol magam. Hátra pillantok a medvére, s a törpére, majd vissza előre a nyomokra, s ballagok tovább azokat követve.

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#28 2009-12-06 11:12:24

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
IP: 89.134.154.87
Megjegyzés: Morrr...
E-mail PM

Re: Vanaheim

Vutha és a másik kettő egy idő után elértek egy nagyobb részre, ami egykor egy tér lehetett, itt az egész talaj kövekből áll, így itt elvesztették a farkas és Laaksonen nyomát, ha körbenéznek, akkor végig romokat lehet látni, semmi egyebet, az egész csöndes és sivár. Egészen eddig tényleg ahhoz az épületszerűség felé tartott a fiú, amit korábban is becélzott, de itt már tényleg nincsenek nyomok.

A férfi elgondolkodott azon, amit Laaksonen kérdezett.
< - Ha tudnánk nem kértünk volna titeket, hogy menjetek utána – mondta a férfi. – Mindannyian ismerjük Loki-t. mindent titokban tart, sajnos nem tudunk semmit, csak látták a közelben többször is. És valamit „épített” mágiával. Egy barlangrendszer van a közelben. Remélem megérted, hogy mi miért is nem akartunk a közelébe menni. A napokban sikerült tudomást szerezni róla, mert most találkoztunk azokkal, akik korábban látták. Sajnálom, hogy több mindenben nem tudok ebben segíteni, de úgy vélem, hogy abból adódóan, hogy kié az a hely fel lehet valamilyen szinten készülni ellene. >
Az ajtó ekkor kinyílt és egy fiatal nő lépett be rajta, majd a férfihoz sietett és a fülébe súgott.
< - A társaid közelednek – mondta rád nézve végül. – Azt hiszem, hogy ideje lenne eléjük menni, utána pedig elviszünk titeket a barlanghoz. >
Ezzel felkelt és az ajtó felé mutatott, hogy előre enged a haladásban.

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#29 2009-12-06 11:49:38

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
IP: 92.245.72.24
E-mail PM

Re: Vanaheim

Igazából nem is gondoltam hogy tudják hogy mit rejtett el Loki pontosan. Ha volt elég eszük akkor nem mentek a barlang rendszer közelébe. Kitudja hogy milyen csapdák vannak ott. Főleg ha az egészet mágiával építette fel.

<-Ne aggódj tökéletesen megértem. Nagyon is jól tettétek hogy nem próbáltátok megszerezni azt a valamit.>

Atlának dobok egy falatnyi húst az asztalról, már nagyon türelmetlen. Addig is lefoglalom valamelyest.

<-Vannak elképzeléseim mik lehetnek a barlang rendszerben, de botorság lenne lebecsülni Lokit.->

Bólintok és intek Atlának és követem a férfit kifelé az épületből. Kicsit izgatott lettem, nagyon is kíváncsi vagyok mit rejthetett el itt Loki.

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#30 2009-12-06 12:03:58

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
IP: 81.183.132.81
E-mail PM

Re: Vanaheim

Haladunk lassan, s a séta csak egyre unalmasabbá, s unalmasabbá válik. Sóhajtok egy nagyot. Lehet ennyire besértődött a törpe, az egészen, hogy még a szidalmait se akarja megosztani velem? Kitudja... Fene se tud ezeken se eligazodni... na mindegy... Ballagunk tovább, azonban egy ponton problémába ütközök. A nyomok eltűntek a köveknél. Leguggolok, majd letérdelek, hogy hátha látok úgy valamit, de semmi.
< - Tartsad nyitva a szemed Björnulf... - > töröm meg végül a csendet, majd felállva tovább indulok az épület felé, ami felé tartott az asgardi. Remélem, hogy nem tért el más irányba, mert akkor elég nagy gondban leszünk, mire ilyen gyaloglással megtaláljuk. Közben azért egy-egy romhoz megyek, s benézek. A sérüléseket vizsgálom, a fegyverek nyomát, na meg azt, hogy bent látok a valami nyomot, de egyiknél se időzök sokat, hanem haladok tovább... Furcsa ez a nagy csend, főleg, hogy túl nagy... gyanús a dolog... Vajon ha tudják, hogy mi vagyok, akkor már hányan céloznak rám? De mindegy is... a helyükben én se tennék máskép.

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#31 2009-12-06 12:46:34

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
IP: 89.134.154.87
Megjegyzés: Morrr...
E-mail PM

Re: Vanaheim

A férfi bólintott, majd amikor Laaksonen és Atla kimentek a helységből a kis csoport is velük tartott. Ugyanazon az úton mentek visszafelé amelyiken idefele is érkeztek, pontosan a saját lábnyomaitok korábbi helyén, mert mostanra fel voltak söpörve, mintha senki sem járt volna erre korábban. Végül visszaértek arra a részre, ahol találkoztál a Vánokkal és azon a helyen, pedig ott voltak a társaid is.

Vutha semmit sem talál, továbbra sincs itt senki, ha voltak is őrök, akkor remekül rejtőzködtek. Percek teltek el és végül egy nagyobb csoport érkezett meg erre a helyre, ahol voltatok és ott volt közöttük Laaksonen is. Asgardinak tűnő személyek, mindenkinél fegyverek, bár ezek főleg íjak és tőrök formájában kerültek ki. A vezetőjük egy szőke hajú alak volt. A kis csoport tagjai bizalmatlanul és gyanakvóan méregették Vutha-t, a törpre ez nem volt elmondható, csak ránéztek és van egy törp is itt, ennyi.
< - Akkor a barlang erre van – indult el az egyik irányba a szőke férfi magyarázat nélkül. – Néhány óra sétába bele fog telni, amíg odaérünk. Igen szerintünk sem szabad lebecsülni, ezért nem is akartuk feltörni a helyet, de még a közelébe sem menni. Ha nem érkeztél volna meg, akkor üzenetet küldtünk volna Thor-nak illetve a hercegnőnek, hogy mit találtunk. De így erre sem volt szükség. Igazából fogalmunk sincs, hogy miért nem tűnt fel korábban, hogy erre ténykedik… restelljük is magunkat érte… >
Keleti irányba indult meg a férfi, ezt hamar észrevehettétek és a távolban emelkedő nagyobb hegyvonal felé haladtok.

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#32 2009-12-07 19:07:12

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
IP: 92.245.72.24
E-mail PM

Re: Vanaheim

Ugyanott megyünk vissza a romokhoz mint ahol nem sokkal ezelőtt bekísértek, bár a nyomainkat nagyon jól eltüntették. Pár perc gyaloglás után feltűnik Vutha és a törpe is. Nem kavartak nagyobb bajt mg kettesben voltak. Még csak egymásnak sem ugrottak. Intek nekik hogy nincs semmi baj, nehogy elhamarkodjanak valamit.
Hagyom hogy végig mondja, majd Vutha felé fordulva elmagyarázom miről is van szó pontosan.

<-A Vánok belegyeztek hogy támogatnak minket. Most pedig éppen egy barlang felé igyekszünk ahol Loki elrejtett valamit. Azért hogyha tudjuk megszerezzük és az uralkodók elé vigyük.->

Eredetileg nem akartam az orrára kötni hogy Loki esetleges kincséről lenne szó, de ha elértünk volna a barlangba akkor ugyanúgy felismerte volna Loki jelenlétét mint én. Nem is mondok többet inkább a férfi nyomába szegődök.

<-Ha nagyobb mágikus akadályba ütközünk, akkor attól tartok mindenképp szólnunk kell Amorának. Ugyan is mi hárman jelen állapotunkban nem tudunk varázsolni.->

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#33 2009-12-08 00:00:22

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
IP: 145.236.102.176
E-mail PM

Re: Vanaheim

Nem találok senkit, majd tekintetem a szemben jövőkre siklik, s végig mérem őket, ahogy ez fordítva is igaz. Nem kell nagy ész ahhoz, hogy bárki kitalálja, hogy tudják mi vagyok, s nem is igazán teszik neki, hogy itt vagyok. Tekintetem a vánokról az asgardra siklik, mikor megszólal.
< - Remek... - > fűzöm hozzá, elég „nagy” lelkesedéssel, majd a vánok szószólójára pillantok.
< - Kimondhatod nyugodtan, hogy nem akarsz itt látni a többiekkel együtt, ebből nem lesz nézeteltérés. Az asgardi mondta el, hogy mi vagyok, vagy a törp volt túl hangos? Bár mindegy is. Csak annyit tennék hozzá, hogy csupán félig vagyok az, s ha azt akarjátok, akkor a fegyvereim átadom. Nem harcolni jöttünk, bár ezt a diplomata társunk is biztosan kihangsúlyozta. - > hangom nyugodt, miközben megindulok. Ha kell nekik a fegyverem, akkor lecsatolom a kardot, s a tört, majd átnyújtom annak aki nyúl érte, ha nem, akkor nem. Gondolataim, közben máshova tévednek. Mondhatni egy régi könyv lapjaira.
< ~ A szövetség létrejött... Vanaheimben, Loki valamilyen tárgyára bukkantunk úrnőm, hogy mire még nem tudom, mert titkolóznak előttem... Mi a kívánságod, mit tegyek, amint megszereztük eme rejtélyes tárgyat? ~ > villan át a jelentés szerű gondolat elmémen, s jól tudom, hogy eme gondolatnak nyoma is marad. Ráadásul, míg a pecsét sértetlen, addig tudom, hogy Thorhalla is életben van, így előbb, vagy utóbb már tudni fog erről, hogy mi folyik itt. Arcomra mosoly ül egy pillanatra, majd visszatér rá a nyugalom.
< - Hééé Björnulf! Ha ennek vége, iszunk egyet közösen a kantinban? - > pillantok az ázott törpre, aki még mindig túl szótlan, az eddig megszokottakhoz képest... kíváncsi vagyok, hogy mikor is tőr ki belőle a káromkodás.

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#34 2009-12-08 12:24:02

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
IP: 89.134.154.87
Megjegyzés: Morrr...
E-mail PM

Re: Vanaheim

A Vánok vezetője csak megvonta a vállát arra, amit Vutha mondott nekik, majd ettől kezdve, mintha a sárkány ott sem lenne velük. Órákig gyalogoltatok, mígnem elértetek egy nagyobb hegyvonulathoz. Úgy tűnt, hogy a vánok tudták, hogy merre kell menniük, mert a lépteik végig magabiztosak voltak és egy megadott pont felé haladtak. Egyelőre ti semmit sem láttatok a sziklák között, mígnem a vezető az egyik pontra mutatott, hogy oda kell mennetek. Elsőre még mindig semmilyen furcsaságot nem láttatok, csak sziklák, de ha jobban megerőltettétek a szemeteket, akkor már feltűnt egy boltíves bejárat a falban. Illúzió, amíg nem tudod, hogy mi kellene keresned nem tűnt volna fel, hogy ott van. Még egészen közel vezetnek titeket a bejárathoz, mintegy száz méterig, majd ott állnak meg a titeket kísérő vánok.
< - Mi innen nem megyünk közelebb – mondta Kordan. – Nem tudhatjuk, hogy milyen hatással van azokra, akiknek soha sem volt köze hozzá. Sok szerencsét fiatalok! Reméljük megtaláljátok, amit kerestek. >
Ezzel még várakoznak odakinn, addig legalább is, amíg ti kinn vagytok és el nem indultok a barlangrendszer felé.

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#35 2009-12-09 21:06:36

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
IP: 92.245.72.24
E-mail PM

Re: Vanaheim

Rápillantok Vuthára.

<-Nem mondtam semmit rólad, maguktól is rájöttek mi vagy.->

Jegyzem meg csak úgy mellékesen majd a Ván mellé lépek és folytatjuk az utunkat a barlang felé ahol elviekben Loki elrejtett valamit. Az órákig tartó úton az elrejtett dolgon gondolkodok hogy vajon mi lehet az. Persze ez csak találgatás a részemről, és Lokit ismerve biztos nem az van ott amire az ember számítana. Atla most is mellettem fut, de most kevesebb energiával mint előtte. Ő is kezd fáradni egy kicsit.
Végre megállunk. A Ván egy pontra mutat, először nem lehet semmit sem látni aztán körvonalazódik egy boltíves bejárat. Illúzióval álcázták a bejáratot. Nos semmi kétség hogy másfajta mágikus trükkökre is számíthatunk.

<-Rendben! Akkor innentől átvesszük. Köszönjük az út mutatást.->

Rá pillantok a többiekre majd elindulok a boltíves kapu irányába.

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#36 2009-12-10 00:12:20

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
IP: 145.236.102.176
E-mail PM

Re: Vanaheim

Nem nagyon törődtek velem, s kb totál úgy is viselkedtek, mint ha ott se lettem volna. Na de mindegy. Követem a társaságot csendesen. Hosszas séta után megérkezünk végre az úti célunkhoz. Tekintetem arra fordítom amerre a ván mutatja, s egy idő elteltével meglátom a bejáratot. Biccentek csupán köszönés képpen, majd megindulok a barlang felé, miközben hátra nyúlok a kardom markolatához, s rá is markolok.
< - Nem tudom mi lehet ott bent Laaksonen, de maradj inkább mögöttem. Nem vallana Lokira, hogy csak egy ilyen illúzió védje a dolgait, s különben meg Amora kibelezne engem, ha bajod lenne. S nincs kedvem azt hallgatni, hogy miért nem én mentem elől. Majd a törp védi a hátunkat. - > ezzel megelőzöm az asgardit, ha kell, akkor erővel húzva magam mögé. Kihúzom a karom, s egy egyszerű mozdulattal előre szúrok. Főleg az érdekel, hogy nem e esetleg az így előkerült ajtó az illúzió. Nincs kedvem lefejelni egy falat. Ha semmi furcsaságot nem tapasztalok, akkor megindulok előre, s szimbólumot, vagy írást keresek a falon.
< - A ván különben téved. Ugyan annyira veszélyes ez nekünk, mint nekik. Loki nem arról volt híres, hogy teljesen megbízott bennünk, így jobb ha felkészülünk, hogy ha nem is minden csapda, de van amire még a lokistákra is reagálhat. - > szólok hátra, bár remélem, hogy itt Loki nem gondolt arra, hogy bárki nagyon erre tévedne, s ráakadna. Bár tudom, hogy bármilyen dolog is van itt, az védve is van valami módon.

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#37 2009-12-10 10:52:49

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
IP: 89.134.154.87
Megjegyzés: Morrr...
E-mail PM

Re: Vanaheim

Elindult a kis társaság a bejárathoz, ahogyan odaértetek már befele lehetett látni a barlangba, igaz nem túl sokat, csak olyan tíz métert és ebből is látható lett, hogy Vutha most örülhet, hogy nem az igazi alakjában van, hiszen abban nem fért volna be ebbe a járatba. Ahogyan beléptetek furcsa érzés keríti a társaságot a hatalmába, majd hatalmas pukkanásokat hallhatok és minden nálatok levő nem mágikus fegyver porként omlik a földre. Így most már csak Laaksonen és Björnulf fegyverei azok, amik ott vannak nálatok. A falakon már itt is lehet rúnákat látni, de ezek mindegyike olyan bonyolult és összetett, hogy még egyikőtök sem látott korábban ilyeneket, vagy ha mégis láttatok, akkor sem tudtátok, hogy mire valóak és miket szolgáltak. A falakon mindenhol fáklyák világítanak attól a pillanattól kezdve, hogy beléptetek a barlangrendszerbe, mintha tudták volna, hogy megérkeztetek. A tíz méteres szakasz után a folyosó elkanyarodott utána pedig két felé ágazott, az egyik folyosó vöröses fényben, a másik beteg beteges zöldben pompázott…

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#38 2009-12-12 13:04:11

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
IP: 92.245.72.24
E-mail PM

Re: Vanaheim

Elindulunk a barlang felé, a Vánok pedig hátrébb húzódnak. A barlang nem túl nagy már amennyit lehet látni belőle. Még jó hogy nem vagyunk túl nagy méretűek. Belépünk a barlangba, hirtelen egy furcsa érzés kerít hatalmába majd hangos pukkanásokat hallok. Az íjam, a nyílvesszők és még a két tőröm is porrá változott. Az első biztonsági intézkedés. Szerencsére Fagyharang épségben maradt. Erősen megmarkolom, ez maradt az egyetlen fegyverem. Atla halkan morogva lépdel mellettem. Nem nagyon akar eltávolodni a közelemből meg s értem. A falakon furcsa és bonyolult rúnák vannak, némelyiktől rám tör a szédülés. Erővel fordítom el tekintetem róluk és előre figyelek inkább. Annyira bonyolultak hogy egyetlen egyet sem ismerek közülük.
Egy rövid kanyar után az út elágazik, az egyik zöld beteges fénnyel világít a másik pedig vörös fényt árasztott magából.

<-És most merre? Váljunk szét?->

De bármit is válaszolnak, én a zöldes folyosóra tippelnék hogy arra kell menni. És ha nem ellenkeznek vagy nincs jobb ötletük akkor arra is veszem az irányt.

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#39 2009-12-13 22:00:32

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
IP: 145.236.102.176
E-mail PM

Re: Vanaheim

Ahogy beérünk a barlangba, ott a fegyvereim porrá válnak egy-egy pukkanás kíséretébe, mire a számat félre húzom.
< - Jól indul ez is... - > morgom, ahogy tovább haladok, s a falakat nézve a rúnákat vizsgálgatom. Könyvekben láttam ezekhez közel hasonlókat, de még azok bonyolultsága se volt ilyen. Lassú, óvatos léptekkel haladok, bár minden bizonnyal közönséges csapdák nem nagyon vannak, csak mágikusak, de kitudja.
< - Björnulf figyelj, nincs kedvem ahhoz, hogy hátba támadjon valami. - pillantok hátra a törpre, majd a kereszteződéshez érve nem nagyon töprengek, hanem megyek a zöld irányba. Laak szavaira megállok, s ránézek.
< - Maradjunk inkább együtt - > mondom, majd haladok a beteges zöld fény felé. Elvileg ez Loki színe, de lehet akár csapda is. Majd kiderül. Egyenlőre annyi biztos, hogy szétválni nem a legjobb ötlet itt, főleg, hogy a két társamnál van csak fegyver, s jobb ha szemmel tarthatom őket, mielőtt valamelyik a hátamba vágja a fegyverét.

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#40 2009-12-14 00:08:57

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
IP: 89.134.154.87
Megjegyzés: Morrr...
E-mail PM

Re: Vanaheim

A trió a zöldes folyosón haladt tovább a pirossal ellentétben, és ahogyan ráléptetek az útra a zöldes fény is eltűnt, és a fáklyák megszokott fénye vette át a helyét annak. Ha visszanéztek a vörös folyosó még mindig vörös fényben izzik. A falakon még mindig rúnákat láthattok. Rendesen tudtok haladni mintegy további húsz métert, de mivel a talajt nem figyelte senki sem, így nem tűnt fel az, ami ott volt. Vutha haladt elől, ezért ő érezte meg, hogy valamit elsodort a lábával, ha lenézett a talajra, akkor egy drótszerűséget láthatott meg a talaj felett, ami két követ mozdított el a falon. Két rúna izzott fel ezen a helyen és szemből valami permetszerűen fröccsent a sárkány arcára. Mindezek nem lettek volna elegek nyikorgást is hallani ugyanebben a pillanatban és mintegy húsz darab apró nyilacska vágódik a trió felé a falakból és plafonból.

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#41 2009-12-14 00:48:58

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
IP: 145.236.102.176
E-mail PM

Re: Vanaheim

Mind a zöld fény felé indultunk, mely eltűnt, amint megindultunk. A falakon lévő rúnákat vizsgálgattam, ahogy haladtunk, s hibáztam, ráadásul nem is kicsit. A csapda a lábam előtt volt, s bele léptem. Valami a képembe fröccsent, s a szemeim becsukom, miközben egy gyors mozdulattal próbálom letörölni, mikor mást is meghallok. Hirtelen fordulok meg, s szó szerint magamhoz rántom Laaksonent, s lenyomom a földre hogy a testemmel védjem. Nem tudom, hogy mit kaptam a képembe, de azt igen, hogy nem sima vizet. Lokit ismerve valami igen kellemetlen méreg lesz, melynek hatását egy ideig érezni fogom. Egyenlőre azonban a lényeg, hogy megvédjem az Asgardi kölyköt, s remélem, hogy a törp elég józan ahhoz, hogy fedezékbe vonuljon, hiszen neki még talán volt elég ideje erre. Ha elmúlt a veszély, akkor próbálom még jobban letörölni azt ami a képembe föccsent. Ha találtak a nyilak, akkor nagy eséllyel most érzem meg őket.
< - Hibáztam - > morgom..

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#42 2009-12-14 21:30:01

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
IP: 92.245.72.24
E-mail PM

Re: Vanaheim

Ahogy belépünk a zöld fényt árasztó folyosóra, az megszűnik és csak a fáklyák által nyújtott fény világítja meg a folyosót. Vutha előre megy én meg mögötte lépdelek, a falakat bámulva. Már csak Vutha hangjára figyelek fel, majd a falból apró nyílak száguldanak elő.
Amilyen gyorsan csak tudok előre vettem magam. Közben érzem hogy Vutha elkapott és a földre nyom, a saját testével takar.

<-Atla vissza!->

Kiálltok a farkas kölyöknek. Remélhetőleg hű marad önmagához és megért a helyzetet.

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#43 2009-12-15 00:14:36

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
IP: 89.134.154.87
Megjegyzés: Morrr...
E-mail PM

Re: Vanaheim

Vutha hiába ugrott gyorsan hátra, hogy lerántsa Laaksonen-t, mind a három személy sérüléseket szenvedett el a falból kicsapó apró nyílvesszőknek hála, amik leginkább nyílpuska lövedékekhez hasonlítottak. Vutha kapott többet is belőle, belé legalább egy tucatnyi állt hol mélyebben, hol kevéssé. Björni és Laaksonen pedig több karcolást kaptak, amik véreznek is. Mindenki a sérülés helyén fájdalmas égető érzést érez és viszketést is, amik hogyha vakarjátok őket, akkor egyre jobban fáj és éget és terjed az egész. Atla megúszta az egészet sérülés nélkül, azonban a vér szagára ott kezd körülöttetek szaglászni és érdeklődni körülöttetek. Vutha egyelőre semmit sem érez abból ami az arcára csöppent, csak sima víznek tűnt elsőre. A kis csoportnak jó két-három percbe telik mire képes lesz összeszedni magát ahhoz, hogy tovább induljon erről a helyről. A folyosó vége pedig mintegy száz méterre van tőletek, és onnan majd megint elágazik két irányba.

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#44 2009-12-15 14:24:35

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
IP: 78.92.228.247
E-mail PM

Re: Vanaheim

Nem sikerül Laaksonent időben lenyomnom a földre, de így is megúszta a törppel együtt kisebb karcolásokkal, sebekkel. A többségét én kaptam, s fogaim összeszorítva rogyok térdre.
< - Előbb a törppel törődj, ne velem... - > morgom, miközben amiket elérek nyilakat próbálom kihúzni. Ami meg nem megy, vagy nem érem el, azt hagyom a többiekre. Az egyik sebet vizsgálgatom, szaglászom. Nem kétséges, hogy méreg volt. A farkasra nézek, aki érdeklődve figyel minket, s szaglászik.
< - Tartsd távol a farkast... kitudja milyen méreg ez... lehet nekünk csak kellemetlen, de neki a vesztét okozza - > mondom halkan, s próbálok nem vonyítani, miközben vagy saját kezemmel húzom ki a nyilakat, vagy épp a többiek teszik. Amint végeztünk lassan felállok, s megindulok lassan. Most már nem csak a falat, hanem a talajt is figyelem a plafonnal együtt. Nem kéne több ilyen meglepetés, bár még lehet benne részünk, hiszen egy újabb kereszteződés van előttünk... Egyszerűen remek. Vagy csapda végez velünk, vagy éhen döglünk, mert eltévedünk.

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#45 2009-12-15 21:10:04

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
IP: 92.245.72.24
E-mail PM

Re: Vanaheim

Nem vagyok elég gyors és Vutha sem dönt időben a földre, de így is kevesebbel megúszom mint ő. Apró karcolásokkal megúsztam és a törpe is. Amik viszont égetően lekezdenek viszketni és ahogy megvakarom hogy enyhüljön még jobban terjed tovább. Jobb lesz nem piszkálni, remélhetőleg nem valami gyorsan terjedő méreg, mert akkor rövid úton itt fogunk elpusztulni.
Atla nem sérült meg még karcolást sem látok rajta, körülöttünk ugrál is szagolgatja a sebeinket. Ügyelek rá nehogy érintkezzen a sebbel vagy a kiszedett nyilakkal. Segítek Vuthának kiszedni a nyilakat, ha esetleg ő nem bírja, és a törpének is. Így is beletelik pár percbe míg ismét elindulhatunk a folyosón, ami megint kétfelé ágazik. Ha így folytatódik alaposan elfogunk tévedni.

<-Nos merre?->

Kérdezem tompán a többiektől, közben arra koncentrálok hogy ne vakarjam tovább a karcolásokat.

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#46 2009-12-15 22:44:58

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
IP: 89.134.154.87
Megjegyzés: Morrr...
E-mail PM

Re: Vanaheim

Most hála annak, hogy Vutha figyeli a falakat, talajt és mindent így további egy csapdát ki tudtok kerülni mielőtt elérnétek a folyosó szakasz végéig. Egy zölden izzó rúna az, amire nem léptetek rá, hála a figyelésnek. A folyosók az új kettő csak a fáklya fényétől színes, mind a kettő négy-négy méter széles és három méter magas. Ahogyan pontosan a folyosó közepére értetek abból az irányból, ahol érkeztetek hiába figyeltetek az egyik kőre rálépve az megsüllyed. Azonban most nem kellett senkinek sem sehova ugrania, ugyanis sehonnan sem érkezett semmi, azonban nyikorgást és csörgést hallhattok. Mint amikor valami kinyílik és egy csörlő nyitja ki, mint egy ketrec ajtaját például. Farkasvonítás tölti be a folyosókat, amire Vutha-nak fejfájása kezd lenni és meg-meg szédül időnként. Pillanatokkal később két emberszerű alak közeledett a folyosón felétek egy-egy a két irányból, amik szépen lassan felétek haladva váltak farkassá úgy hat méterre tőletek, majd mind a kettő az irányotokba vetette magát.

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#47 2009-12-16 21:11:40

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
IP: 92.245.72.24
E-mail PM

Re: Vanaheim

Tovább haladunk, immár nagyobb figyelmet fordítva a látható csapdákra. Egy darabig sikerül is elkerülnünk őket. De az elágazástól nem messze, rálépünk az egyik padló darabjára ami besüpped. Ugrásra készen állok, de semmi olyan csapda nem aktiválódik mint az előbbi, ellenben valami csörgés lehet hallani majd ketrec ajtó csapódását.
Atla vicsorogva fordul a folyosók felé, s nem sokkal később két alak tűnik fel futva. Amik farkassá változnak és nekünk rontanak. Megszorítom a megmaradt fegyveremet és várom a rohamot. Elmenekülni felesleges, úgyis utolérnének, és amúgy sem azért vagyunk itt hogy már az elején feladjuk.
Megvárom míg az egyik farkas megtámad és gyorsan oldalra lépve, amennyire a folyosó fala engedi, a fejére sújtok Fagyharanggal. A mágiával egyenlőre várok, máskor nagyobb szükség lehet rá. Mielőtt szólhatnék Atla rátámad az engem támadó farkas lábainak. Nem hiszem hogy sok kárt tudna okozni, de elég vadul próbálja a lábait tépdesni míg én az ütésre koncentrálok.

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#48 2009-12-17 18:51:42

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
IP: 84.2.98.2
E-mail PM

Re: Vanaheim

Laaksonen segít kihúzni a kis nyilakat, amiket nem tudtam, majd tovább indulunk, a sebek szörnyűek voltak, s csak az egyiket vakartam meg egy kicsit, de ez is pont egyel több volt, mint amihez hozzá kellett volna érnem. Érzetem, hogy ennek így nagyon nem lesz jó vége. Tovább indultunk a kereszteződés felé, s sikerült elkerülni egy csapdát, majd elérni oda, ahol döntenünk kellett volna ismét, de most erre nem volt idő... furcsa zajt hallottunk, majd pedig egy-egy farkassá vált emberbe botlottunk.
< - A fenébe is! Ezek vajon Loki kölykének rokonai, vagy egyszerű farkasemberek? - > kérdeztem, miközben küzdöttem a fejfájással és a szédüléssel. A törp hátáról lekaptam a fegyverét, ha még nem vette elő, s azzal próbáltam védekezni.
< - Asgardi... válts kapkodósra, mert valamelyik szer nagyon kezd hatni... fog az időnk, de nagyon... - > morgom, miközben egyenlőre próbálom a farkas pofáját távol tartani magamtól, s szemébe nézni. Ők ismerhetik a helyet, így lehet nem is kéne végezni velük...
< - próbáld nem megölni, hátha lehet velük értelmesen beszélgetni... - > morgom hátra, miközben erővel, s méreteimmel próbálom feldönteni a bestiát, hogy megpróbáljam földre döntve lefogni...

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#49 2009-12-17 19:02:59

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
IP: 89.134.154.87
Megjegyzés: Morrr...
E-mail PM

Re: Vanaheim

Vutha-nak eszébe juthat, hogy Asgardon nincsenek farkas emberek, csak mindössze Fenrir és fattyai azok, akik képesek arra, hogy ilyesmit tegyenek, de ők pedig önszántukból soha sem szövetkeznének Loki-val. Az egyik rávicsorog Atla-ra, majd egyszerűen félresöpri a lábával a kölyköt, amelyiket a kis farkas próbált harapni. Atla pedig egy nyekkenés után a falon köt ki és eszméletlenül rogy a földre. A farkasok most, hogy ott vannak közel hozzátok láthatjátok, hogy a marmagasságuk olyan jó egy méter nyolcvan centi magasságban van, így magasabbak mint a törp és mind Laaksonen. Sikerült Laaksonen-nek fejbe vágnia a saját támadóját, de nem sokat ért el vele, az csak egy pillanatra állt meg a támadásban, majd fordult is a fiú után és mind a két mancsával csapott le egy időben egy-egy oldalról a falnál álló Laaksonen-re irdatlan erővel.
Vutha is támadta a saját ellenfelét, úgy picit nehézkesen ment, hogy szédült és a feje is fájt. A farkasa kissé oldalra fordította a fejét, amikor az értelmes részhez ért és valamit megláthatott a démon a farkas szemében megcsillanni, határozottan értelem volt az. Felmordult a lény, amikor Loki nevét mondtad ki és láthatóan még jobban be is dühödött rajta. Engedte, hogy átkarold és leszorítsd a földre. Már-már azt hihette volna Vutha, hogy ez elég lesz, de amikor sikerült teljesen a hátára mászni és úgy lenyomni a farkas felugrott könnyedén, mintha a démon nem tíz tonnával szorította volna le és akkorát ugrott, hogy a férfi a teljes hátával és fejével a plafonnak csapódott. Majd a lény ugrott is tovább, aminek köszönhetően a démon a földön kötött ki és a farkas már ugrott is a torka irányába.

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#50 2009-12-17 20:53:21

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
IP: 92.245.72.24
E-mail PM

Re: Vanaheim

<-Rohadék...->

Szitkozódok mikor Atlát egyszerűen félresöpri a mancsával a farkas. Igaz hogy eleinte idegesített az a kis vakarcs de a szívemhez nőtt az alatt a rövid idő alatt. Remélem nincs tartós sérülése. Sikerül eltalálnom a fejét de nem okoztam vele különösebb sérülést a lénynek. Vutha közben kiabál valamit és rátámad a másik farkasra. Remek még hogy ne öljük meg ezeket, jó majd leállok velük beszélgetni. Nincs időm többet elmélkedni, a nálam is jóval magasabb farkas rátámad a két mancsával. Gyorsan megpróbálom elkerülni a csapást, nem tudok hátrálni mert fal van mögöttem, így a lefelé utat választom, leguggolok és közben aktiválom Fagyharang mágiáját és megcélzom egy fagysugárral a farkas testét.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14270
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Vanaheim

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 05 Aug. 2011, 13:14

#51 2009-12-19 00:22:47

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
IP: 78.92.228.208
E-mail PM

Re: Vanaheim

Az ellenfelem furcsa, hiszen látom, hogy értelmes, de Lokit nem kedveli. Sikerül látszólag lenyomnom, de felken a falra. Végül a torkomnak támad. Vicsorogva üvöltök rá, de nem Asgard nyelven hirtelen.
„- Higgadj le végre! -” közben továbbra is csak védekezek, hogy ne öljön meg. Majd ezután kapcsolok, s asgardul szólalok meg.
< - Képes vagy értelesen is gondolkozni, látom, s a társad is gondolom! Ha nem muszáj, akkor nem akarunk megölni benneteket, de védjük az életünket! - > Sietnem kell, hisz hat bennem a méreg, s kitudja, hogy mikor üt ki, vagy tesz védtelenné ellenük. < - Loki meghalt, így a ti rabságotok is véget érhet... - > teszem hozzá, s arra ügyelek, hogy távol tartsam a farkas pofáját. Nem akarom megölni, de nem hagyom, hogy végezzen velem, vagy a társa Laaksonennel.

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#52 2009-12-19 00:34:56

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
IP: 89.134.154.87
Megjegyzés: Morrr...
E-mail PM

Re: Vanaheim

Laaksonen le tud hajolni, de már túlságosan későn a csapás a háta felett száll el és a karmok végigszántják a hátát, igaz nem mélyen, de még így érzi a fájdalmat a férfi és ahogyan a lábából ettől kiszalad az erő és összecsuklik. Mindezek ellenére még képes a fegyverét használni és ráirányítani a farkasra. Az látja, hogy támadni készül a férfi felé, de nem tér ki. A jég eltalálja, azonban mintha semmilyen hatása nem lenne a lény hasát meg fagyasztja, de a farkas csak megrázza magát és a jég a földön köt ki. Laaksonen-re vicsorog, majd támadva indul a fájó hátú és fájó sebekkel tarkított fiatal férfi felé, és ahogyan látja neki is egyenesen a torka felé támad a lény, mint a másik tette pillanatokkal korábban Vutha esetében.

Vutha szavaira, amikor démon nyelven szólt a farkas felüvölt és újra vicsorog, a szemében düh és harag lobban. A démonnak sikerült elkapnia a farkas pofáját, de a fogak felsértik a karját, amibe így fájdalom hasít. A férfi érezheti, hogy a lény jócskán erősebb, mint ő és éppen azért könnyedén tolja, löki neki a falnak a féldémont, amin nagyot koppan a hátával és a fejével, ami továbbiakban sem tesz semennyire sem jót annak, hogy legalább kétféle méreg van benne. A farkas próbálja közelebb tolni a fejét a férfihoz és folyamatosan morog, de a szavakra ismét megcsillan valami a szemében, tovább morog, de ezúttal érteni is lehet belőle valamit.
< - M…á…g…i…a… - ezt veheti ki a szavaiból a vicsorgás közepette Vutha. >
Majd a farkas a mellső mancsával sújt le a férfira, akit ha kitérni próbál, akkor a száját kénytelen a lénynek elengedni és ki tudja, hogy a fogak milyen sérülést okoznak, vagy kitéréssel próbálkozik, de akkor meg a hatalmas mancs találhatja oldalba és úgy is sérüléseket szenvedhet el.

Laaksonen
Fegyver: Fagyharang
Mágia: 40 egység

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#53 2009-12-19 18:47:42

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
IP: 92.245.72.24
E-mail PM

Re: Vanaheim

Még eltudok hajolni, de így is végigszántja a hátamat a karmaival. Felkiáltok az éles fájdalomtól, de folytatom a megkezdett mozdulatot. A mágikus sugár ugyan eltalálja a hasát, de csak megrázza magát és a jégdarabokat is. A hátam sajog és érzem hogy bőven folyik a vérem, már át áztatta a ruhámat is. Újra támad ezúttal a torkomat célozza meg láthatóan. Megpróbálok oldalra vetődni, amilyen gyorsan csak tudok.
Ha sikerül szembefordulok vele, közben hallom a másik farkas szavát, és Vutháét is.

<-Várjatok, mágia tart itt titeket? Mi feloldhatjuk...->

Többet nem merek mondani inkább az ellenfelem mozgására figyelek.

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#54 2009-12-22 10:46:09

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
IP: 89.134.154.87
Megjegyzés: Morrr...
E-mail PM

Re: Vanaheim

Vutha nem tért ki a támadás elől, így a farkas könnyedén tudta elsöpörni a féldémont, aki így egyenesen Björnulf-nak zuhant és a törpével együtt a földre került. A lény pedig nem adta fel még mindig, lehet, hogy a vér szaga vadította meg még jobban, vagy lehet, hogy az, ami hat rá, de tovább támadott a két férfira, hogy a mancsával és karmaival végighasíthasson mind a törp, mind pedig a féldémon oldalán.
Laaksonen-nek sikerült félregurulnia a farkas támadása elől egyelőre sikeresen, az csak egy pillanatra nézett rád, amikor hozzá szóltál, most már, hogy hallottad a másikat beszélni, láthattad ennek is az értelmet a szemében megcsillanni, amikor beszéltél hozzá, értelmes lény volt és értette, hogy mit mondtál neki, az más kérdés, hogy nem biztos, hogy felfogta. Csak felmordult és ismét rávetette magát a fiúra, aki lassanként rájöhet, hogy milyen mágia is lehet rajtuk, mentál mágia, ami itt tartja őket és arra kényszeríti a lényeket, hogy megöljék a betolakodókat.

Laaksonen
Fegyver: Fagyharang
Mágia: 40 egység

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#55 2009-12-22 18:28:41

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
IP: 92.245.72.24
E-mail PM

Re: Vanaheim

A szemem sarkából látom ahogy Vuthát elsöpri a másik farkas, majd a törpére zuhan. Visszakapom a tekintetem az én ellenfelemre. Úgy tűnik értelmesek, legalábbis értelem csillog a szemükben. Még ha nem is fogták fel teljesen a szavaim értelmét. Gyorsan jár az agyam hogy miféle mágia lehet rajtuk, és csak a mentál mágiára tudok gondolni, ami arra kényszeríti őket hogy támadjanak meg mindenkit aki belép ide. Már csak az a kérdés hogy tudnám megtörni ezt a féle mágiát. Rajtuk nem látok semmit ami közvetítené a kényszerítő parancsot, és a barlangban sem, de ott lehet valami ahonnan ránk törtek. Már csak el kéne jutni odáig. Megvárom míg támad, és azt hárítom vagy elugrok előle és a folyosó felé próbálok hátrálni hogy körül tudjak nézni ott is. Ha értenék a mentál mágiához talán megtudnám törni, de így csak abban reménykedhettem hogy valamiféle tárgy sugározza a mágikus parancsot. Ha nem nos abba belegondolni is rosz lenne....

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#56 2009-12-22 21:51:10

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
IP: 81.182.190.59
E-mail PM

Re: Vanaheim

Nem tetszik neki az anyanyelvem, de ezen meg se lepődök. A fogaival felsérti a karomat, majd a falnak lök, s morogni kezd, de azon amit morog igen meglepődök. Valahogy sejtettem, hogy nem önszántukból szolgálják Lokit. Kapok egy hatalmas pofont is, ami egyenesen a törpének repít, s vele együtt terülünk ki a talajon, próbálok felkelni, miközben a fájdalom ellenére megszólalok.
< - Sorstárs... - > mondom szomorú hangon, miközben a pofáját próbálom távol tartani, tőlem, ahogy a karmait is. < - ...szállj vele szembe... képes vagy rá... harcolj... - > mondom csendesen, majd ráüvöltök < - HARCOLJ ELLENE! - > ezzel megpróbálok ellenállni, bár tudom, hogy képtelen vagyok megfékezni, ha félre akar söpörni.

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#57 2009-12-22 22:24:53

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
IP: 89.134.154.87
Megjegyzés: Morrr...
E-mail PM

Re: Vanaheim

A lényt nem hatotta meg, hogy Vutha ráüvöltött, hogy küzdjön az ellen, ami hatással van rá. Mintha a féldémon tudott volna küzdeni Loki vérvonalának parancsai ellen. Vutha még mindig szédül és egyre inkább hányingere is van, a látása is jobban homályosodott az elmúlt fél percben, mint korábban, ezért igaz sikerült felkelnie a földről, ám a farkas ekkor ért oda, reccsenést hallani a folyosón, majd a démon érezheti az émelyítő fájdalmat, ami azzal járt, hogy a farkas eltörte a kezét a harapással. Ettől a démon féltérdre rogy, mire a farkas még mindig a karral a szájában a férfi nyaka felé csap a mancsával.

Laaksonen tud hátrálni, de a farkas követi ő is hallja a reccsenést, miközben haladt. Lassanként beér arra a részre, ahol a farkas is volt tartva, de semmilyen tárgyat nem talál arra, viszont, amikor ideért kellett rájönnie, hogy nagy hiba volt ide behátrálni, mert a ketreccel együtt véget ért a folyosó, és nincs hová menekülnie. Ami most ismét feltűnhet a férfinak a falakon világító rúnák. A farkas pedig ismét támadott és mivel nem nagyon volt hova kitérnie a fiatal férfinak az közel tudott kerülni hozzá és mélyen beleharapni a bal combjába. Ám nem állt le a mély seb hagyása után elengedte Laaksonen combját és ismét harapni készült, ezúttal az oldalát, hogy térdre kényszeríthesse a férfit.

Laaksonen
Fegyver: Fagyharang
Mágia: 40 egység

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#58 2009-12-23 20:12:03

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
IP: 92.245.72.24
E-mail PM

Re: Vanaheim

Lassan de sikerül hátrálnom a folyosón. Vutháék sem állnak túl jól ahogy látom. Egy-két csapását blokkolom vagy egyszerűen elkerülöm. Tudom hogy ez nem mehet a végtelenségig. Végre beérek a folyosóra de sehol nem látok olyan tárgyat ami fenntartaná a mentál mágiát a farkasok elméjén.
Ráadásul beszorultam a ketrecben végződő folyosó nem halad tovább semerre sem, zsákutca. A farkas támad és én semerre sem tudok kitérni ebben a ketrecben. Mélyen beleharap a combomba. Elüvöltöm magam a fájdalomtól, és megrogynak a lábaim, alig bírok talpon maradni. Ismét támadni készül, és valószínűleg ez lesz az utolsó támadása, ilyen combbal nem hiszem hogy ki tudnám kerülni. Egyetlen esélyem maradt még, ha a falakon lévő rúnákat, amik halványan pulzálnak, veszem célba. Felemelem Fagyharangot, és egy folyamatos fagysugarat küldök a falakra, annyi rúnát érintve amennyit csak tudok, mielőtt a farkas belemélyeszti a fogait az oldalamba, vagy el nem ájulok a vérveszteségtől és a fájdalomtól.

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#59 2009-12-24 04:07:06

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
IP: 81.182.190.59
E-mail PM

Re: Vanaheim

A farkast nem hatják meg a szavaim, de mit is vártam, én is ugyan erre vagyok ítélve, ha Loki vére valamit nagyon akar. A méreg is egyre jobban hat, s szédülök, hányinger kerülget, miközben a látásom is homályosul. Reccsenést hallok, s érzem a fájdalmat, ami után kitör belőlem egy fájdalmas üvöltés. A karom eltört, s a fájdalomtól féltérdre rogyok. Épp kezemmel ha a törp túl közel van, akkor lökök rajta egyet, s a farkas szemébe nézek. Nincs sok lehetőségem, vagy a méreg végez velem, vagy a farkas... Az eredmény ugyan az... Hela röhöghet, kap egy újabb játékszert... Már ha igényt tart egy ilyen korcsra... Élet ösztön bennem van, így próbálok elhajolni a mancsa elől, hátha sikerül... veszteni nem veszthetek, maximum perceket nyerhetek, vagy annyit se...

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#60 2009-12-24 09:42:39

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
IP: 89.134.154.87
Megjegyzés: Morrr...
E-mail PM

Re: Vanaheim

Vutha-t még egyszer oldalba találja a farkas, amitől ismételten a falon köt ki, majd pedig a farkas egy végső támadásra készült…

Laaksonen végre rájött, hogy merre is lehet a mentális varázslatot megkötő jel, a falon, így a fegyverét használta, hogy valamelyest sikerrel járjon. Az első oldalt végig fagyasztotta, ám ezzel semmilyen eredményt nem ért el, így újra segítségül kellett hívnia a fegyvere erejét, és a második fagyhullám a másik falon immáron sikeresnek bizonyult, igaz a farkas ebben a pillanatban még beleharapott az oldalába, de nem tudott olyan mélyen, hogy életveszélyes sérüléseket okozzon sem olyan sokáig, hogy a fiú oldalát kitépje…

Abban a pillanatban, ahogyan a megfelelő rúna megtört mind a két farkas megtántorodott és fájdalmasan üvöltöttek fel mind a ketten. Pár másodperc alatt változtak át ebből a külsőből, egy szőke hajú fiúvá és egy szőke fiatal lánnyá. A lány volt Laak mellett, a fiú meg a másik kettőnél. Mind a ketten rémesen hasonlítottak egymásra asgardi alakban, így valószínűleg testvérek lehettek. Hálásan pillantottak mind a ketten azon személyre, aki előtt voltak, majd elterültek a földön, majd csontvázzá omlottak és még a csontok is porrá omlottak össze. Ekkor tűnhetett fel a társaságnak, hogy azzal a folyosórésszel szemben, amerről jöttek a fal eltűnt és folyosó vezet tovább…

Laaksonen
Fegyver: Fagyharang
Mágia: 20 egység

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#61 2009-12-25 10:30:17

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
IP: 92.245.72.24
E-mail PM

Re: Vanaheim

Lassan el-el homályosul a szemem, és meg is szédülök. De sikerül megtartanom magam, míg lefagyasztom a folyosó egyik oldalán a rúnákat. Csalódottan felkiáltok, semmi hatása nem volt, rossz oldalt választottam, a farkas még mindig támadásra készül. Megfordítom Fagyharangot és megcélzom a folyosó másik oldalát, a fagysugár végigszáguld a falon jégréteggel bevonva a rúnákat, amiket ér. Bár úgy tűnt hogy a mentál mágia megszűnik még alaposan beleharapott az oldalamba. De szerencsére nem annyira mélyen, mint eredetileg szeretett volna.
A lény megtántorodott, felüvöltött majd egy asgardi nővé változott. Mintha hálát sugárzott volna a szeme, majd porrá omlott még a csontjai is.
Most hogy megmenekültünk, legszívesebben összerogytam volna itt helyben, de tudtam hogy ha megteszem lehet fel sem tudok állni. Fagyharangot mankónak használva kivonszolom magam a folyosóra, Atla mellé. Lerogyok a fal mellé és megnézzem hogy hogy van. Utána megpróbálom ellátni a combsebemet.

<-Megvagytok?>

Kérdezem Vutháékat akik a földön fekszenek, de már egy csöppnyi erőm sincs hogy menjenek és megnézzem őket. Az út megnyílt, egy új folyosó képében. Nem mintha rövid időn belül tovább tudnék menni, ilyen sebekkel.

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#62 2009-12-25 16:10:06

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
IP: 81.182.190.59
E-mail PM

Re: Vanaheim

Egy újabb csapás az oldalamra, s a fal adja a másikat. Képtelen vagyok túlzottan sokat tenni ellene, de ekkor a farkas megtorpan, majd fájdalmasan felüvölt. Átváltozik egy fiúvá, aki hálásan néz rám... látom... ahogy azt is, ahogy porrá válik. Hosszan raboskodhattak itt egymás mellett, mégis elválasztva egymástól, s most együtt mehettek el innét. Lassan felkelek, de csak annyira, hogy közelebb csúszok a fiú hamvaihoz.
„- Remélem békére lelsz sorstársam, s örök nyugalom vár rátok, egy jobb helyen, mint ez. Erős harcosnak ismertelek meg most, bár mágia uralta tetteid. Remélem őseid mellé kerülsz a túlvilágon -” szavaim csendesek, majd pedig lehajtom a fejem. Laaksonen érdeklődik a hogylétünk felől.
< - Jobban, mint ők... de nem tudom, hogy meddig... A törp, ha ekkora segítség lesz, akkor én ölöm meg, mielőtt a méreg végezne velem. - > morgom < - A méreg gyorsan hat, s a karom is eltört... a Törpnek talán semmi komoly baja sincs. Te milyen állapotban vagy? - > kérdezek vissza, miközben a páncélt próbálom lassan levenni magamról, hogy utána a szövet felsőmet felhasználva, meg a kardom és a tőröm tokját, valamennyire rögzítsem a törött karom. Felüvöltök, majd vonyítok a fájdalomtól, ha már nagyon fáj, de különben fogaim összeszorítva sziszegek. Muszáj ellátnom a karom, hogy ne legyen súlyosabb a sérülés, bár a harapás, vérveszteség és a méreg hatása előbb utóbb ledönt a lábamról, s akkor magam maradok, mert egyikük se lesz képes cipelni.

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#63 2009-12-25 20:17:49

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
IP: 89.134.154.87
Megjegyzés: Morrr...
E-mail PM

Re: Vanaheim

Vutha a fájdalom hatására kezd egyre tisztábban gondolkodni és látni, úgy tűnik, hogy a harci helyzet és az, hogy az adrenalin dolgozott benne, gyorsabb szívverés, vérkeringés gyorsabban dolgozta magából kifele a mérget. Sikeresen tudja a férfi a karját rögzíteni is és minden ellenére érez magában elég erőt, hogy tovább haladjon, csak a kezére kell vigyáznia, hogy ne ütközzön semmibe és ne mozgassa, mert akkor kegyetlen fájdalommal jár. Vérezni is vérzik egy kicsit, de az nem lesz olyan jelentős, hogy egy ekkora test rosszul legyen tőle.

Laaksonen miután lerogyott a földre el tudja látni a sebeit, amik eléggé erősen vérzenek és eléggé fájdalmasak is. Időközben Atla is magához tér ott, ahova a farkas söpörte, neki nincsen semmilyen baja, tökéletesen jól van. Mindeközben Björnulf is felkel és odamegy Laaksonen-hez, hogy támogassa a fiút, aki ezzel már tudni fog haladni. Ha továbbra sem akar, vagy tud így, akkor a törp egyszerűen felkapja a földről és ráteszi a medvéjére, amelyik itt van veletek. Így most már a kis csapat teljesen össze tudta szedni magát ahhoz, hogy induljon tovább a folyosón.

A folyosó vége innen is látszik már, mintegy kétszáz méterre van tőletek és az egésznek a vége szivárvány színben pompázik, akárcsak az egész folyosó, amin egyetlen egy fáklya sincs, csak ezek a színek és rúnák itt is több helyen a falakon, mint eddig mindenhol.

Laaksonen
Fegyver: Fagyharang
Mágia: 20 egység

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#64 2009-12-27 13:54:05

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
IP: 92.245.72.24
E-mail PM

Re: Vanaheim

Atla magához tér és nincs semmi komolyabb baja szerencsére. Bár még kicsit kába, de nagyon örül hogy lát. Közben ellátom a sebeimet, fel fel kiáltva a fájdalomtól. Úgy ahogy bekötözöm a sebeket, a legsúlyosabb a comb sérülésem. Kétséges hogy sokat tudnék gyalogolni egy huzamban.

<-Voltam már jobban is, de legalább még egyben vagyunk...egyenlőre->

Keserűen hallgatom ahogy Vutha a méregről beszél. Loki-t ismerve nem lesz jó vége hogyha nem kerül hamarosan egy gyógyító keze alá. Lassan feltápászkodok, a törp segítségével. Hagyom hogy támogasson addig sem kell a sérült lábamat terhelnem. Vutha is összeszedi magát annyira hogy tovább tudjunk haladni. Egy szivárvány színében pompázó folyosóra érünk, ahol a már jól ismert rúnákon kívül nincs semmi. Lassan lépdelek tovább szinte minden lépésemre figyelve nehogy egy újabb csapdába sétáljunk.

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#65 2009-12-28 04:18:28

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
IP: 81.182.190.59
E-mail PM

Re: Vanaheim

Tisztul a fejem és a látásom, s ennek örülök, bár a fájdalomnak nem teljesen, csak részben. Tökéletesen jelzi, hogy még élek és ez jó, nagyon jó. A karom is képes vagyok ellátni, bár az biztos, hogy a harc nem fog túl könnyen menni, de talán itt lesz az ideje, hogy a törpünk is tegyen valamit. Miután feltápászkodok, akkor Laaksonenre nézek.
< - Ha ezt így folytatjuk, akkor lesz 3 szép temetés, s 3 igen ronda maradvány... Egyenlőre kezdek jobban lenni, de kérdés, hogy valóban, vagy csak egy trükk, ami viszont biztos, hogy a mancsom eltört, így a harc nehézkesebb lesz, ahogy látom te meg ugrálni nem fogsz nagyon. Össze kell szednünk magunkat végre... - morgom, s tekintetem körbe hordozva a falakon, padlón, plafonon figyelve, hogy hova is lépünk indulok meg én is az Asgardival együtt. Talán a nagyobb figyelemnek köszönhetően kiszúrjuk a csapdákat. Közben persze ismerős jeleket is keresek, hogy hátha van olyan, amit ismerek, s veszélyt jelent vagy esetleg segítséget.

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#66 2009-12-28 10:09:14

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
IP: 89.134.154.87
Megjegyzés: Morrr...
E-mail PM

Re: Vanaheim

Hála annak, hogy a csapat figyeli, hogy merre lehetnek csapdák sikerült is hármat kiszúrni és nem belelépni ezekbe. Vutha egy kicsit még mindig kába és szédölög, de ez semmivel sem rosszabb már, mint egy csúnya másnaposság. A fények pedig különlegesek, már ami azt illeti, hogy miként esnek a kis társaságra. Immáron nem szivárványszínben pompáznak a színek, hanem Laaksonen-t csak kék fény lengi és derengi körbe, míg, Vutha és Björnulf körül beteges zöld szín jelenik meg, tökéletesen jelezve, hogy hova is tartozik. A folyosó végén egy hatalmas nagy csarnok látható és a társaság egyetlen egy csapdát nem vett észre a folyosón található négyből, hiszen ez leplezve volt és senkinek sem volt mágia érzékelése, hogy felfedje. Éppen ezért, ahogyan a trió a két állattal belépett a csarnokba…

Laaksonen egy ágyban ébredt fel, ha körbenézett a helységben, akkor Atla ott aludt a lábainál, az ablakon kinézve Asgard várost látja, a távolban csata zajlik és a város is lángokban áll helyenként. A sebe el van látva és az utolsó emléke, hogy valamit sikerült megszerezni ott, ahova a vánok küldték, majd pedig a fájdalomtól és vérveszteségtől összeesett. Az emléknek ott van vége, hogy legyőzték a két farkast és utána pedig egyből a fal mögött a kincs volt, amiért küldték őket. Pillanatokkal később csörtetést és páncélcsörgést hallott kintről, majd pedig Einar nyitott be a helységbe. Teljes harci díszben volt, a páncélja helyenként véres, az arca is, a szeme vörös és az arcán is a kosz két csíkban tiszta volt, mintha sírt volna. Dühösen nézett rád, még így nem is láttad soha sem.
< - Elárulnád, hogy mégis mit csináltatok? – hangja remegett. – Elküldtek titeket egy tárgyért, és ti feltámasztjátok Loki-t?! Tudod mi volt az első dolga? – kérdezte dühösen. – TUDOD?! Megölte a feleségemet! Megölte Thorhalla-t és a második dolga az volt, hogy megtámadja Asgard várost! Mivel magyarázod mindezt?! >

Vutha is sérülten ébred, de ezúttal egy nem túl kellemes helyen. A karját nem látta el senki sem és hamar felismeri a helyet, ahol van. Loki palotájának börtönében, a karjain és a lábain bilincsek vannak és ezeket rögzítették a falhoz. Még mindig emberi alakban van, és az ő utolsó emléke is az, hogy valamit sikerült megszerezni ott, ahova a vánok küldték, majd pedig a fájdalomtól és vérveszteségtől összeesett. Az emléknek ott van vége, hogy legyőzték a két farkast és utána pedig egyből a fal mögött a kincs volt, amiért küldték őket. Odakintről fájdalmas női sikolyt hallott és nem volt nehéz felismernie, hogy Thorhalla hangja volt az és egészen közeli cellából hallhatta. Mintegy fél perccel később kinyílt az ajtó és egy ismerős, túlságosan is ismerős alak lépett be rajta, Loki Laufeyson maga. Undorodva nézett rajtad végig és ekkor láthattad, hogy több zúzódás, vágás van rajtad, mint amit a barlangban szedtél össze.
< - Vutha, Vutha, Vutha – kezdte. – Az elején még hálás is voltam neked, hogy segítettél feltámasztani. De amit utána tettél – megcsóválta a fejét. – Úgy emlékszem, hogy minden parancsomat teljesítened kell… de te nyíltan megtagadtad, hogy megöld a leányomat. A pecsét érintetlen, így neked azt kéne tenned, amit parancsolok. Miért és hogyan voltál képes megtagadni a parancsot? >

Laaksonen
Fegyver: Fagyharang
Mágia: 20 egység

//Björni is kap részt magának, ha majd ír.//

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#67 2009-12-28 18:05:04

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
IP: 81.182.190.59
E-mail PM

Re: Vanaheim

Haladunk a folyosón a csapdákat kerülgetve, miközben a színek eltűnnek, azaz kettő kivételével. Az asgardit kéken világítják meg, míg a törpöt és engem zölden. Beértünk egy csarnokba, ami után se kép, se hang, egy ideig. Mikor felébredek, akkor a falhoz láncolva vagyok, egy ismerős helyen. Pontosabban Loki kastélyának börtönében. Senki se látott el, s ez már nagyon nem indul így jól. Az első gyanúm, hogy Amora rám kent mindent, s n bűnhődök, mert lesérültünk, de aztán rá kell, hogy jöjjek, hogy másról van szó... Női sikolyt hallok, mely Thorhallaé volt, s igen csak fájdalmas volt, majd kinyílik az ajtó, s Loki lép be rajta személyes. Hiába voltam asgard testben, a szemeimben olyan sötét fény csillogott, mintha csak sárkányként lennék Loki előtt. Beszélni kezd, minek végén, gonosz, már-már sátáni, őrült röhögés tőr fel belőlem, majd gonosz képpel nézek Lokira.
< - nem tetszik a műved Loki? Te voltál az aki oda dobtál a véreid elé, hogy aki a könyvet birtokolja, az uralkodhat fettem... TE voltál az, aki elintézted, hogy eláruljalak. Miért nem számoltál arra Loki, hogy a saját véred, módosít a szabályokon? Saját magad ellen vagy Loki! Elvesztettem a mágiá, így még esélyem se volt, hogy kitarthassak melletted, még ha akartam volna akkor se. Fejet hajtottam a lányodnak, Thorhallanak, s őt szolgálom, nem téged, még szabad akaratomból is! - vicsorgóm, s nincs bennem félelem, ha kell meghalok Thorhallaért. - Már nem vagyok a te gyilkosod, aki csatába és halálba vezeti érted az embereit... - majd gúnyosan folytatom... - ohh tényleg majd elfelejtettem, hála neked már nincs sereg se, amit vezethetnék, mert csapdába küldtél minket, amit te állítottál! Szánalmas lettél Loki! Egy szánalmas senki, pedig tiszteltelek, felnéztem rád, mikor idejöttem, de te hátba döftél, ahogy mindenki mást is, aki azt tette, amit te akartál, s lestük a parancsaidat! - üvöltöm a képébe.

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#68 2009-12-28 23:11:11

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
IP: 92.245.72.24
E-mail PM

Re: Vanaheim

Iszonyatosan hasogatnak a sebeim és még így is nehezemre esik mozgatni a sérült lábam. Annak ellenére hogy támogatnak. Atlának viszont kutya baja sincs bár mintha óvatosabban haladna, nem rohangál előre és szorosan a közelemben marad. Vutha is elég rossz állapotban van.
Sikerül vagy három csapdát elkerülnünk, azzal hogy szinte idegtépően lassan haladunk a szivárvány folyosón. A fények pillanatok alatt megváltoznak körülöttem kékes fény dereng míg a társaimat a már jól ismert zöld, beteges fény veszi körül. Ahogy belépünk a csarnokba....
....egy ágyon ébredek fel. A szemeim kipattantak és felülök az ágyban. Atla a lábaimnál aludt, a sebeim el voltak látva és már alig éreztem őket.

<-Mi történt?->

Kérdezem magamtól mikor hirtelen beugranak a bizonytalan emlékképek, arról hogy a barlang rendszerben megszereztünk valamit... Einar száguld be az ajtón, teljes harci felszerelésben. Teljesen úgy is néz ki mint aki a csatatérről jött. Arcáról iszonyatos düh árad.

<-Ez lehetetlen én soha nem tettem volna ilyet én...->

Dadogva elhallgatok, hiszen az emlékeimből semmi nem derül ki. Annyira zavarosak és pontatlanok. Igaz biztos tőrbe csaltak vagy... Most mikor már megszabadultam Loki árnyékától ami majdnem tönkre tette az életemet. Én, ismét én Asgarda szabadítottam volna? Ez nem lehet...

<-Én nem emlékszek mi történt pontosan....nem tudom. Ha tudtam volna hogy ez lesz belőle ha bármit is megsejtettem volna el sem mozdítom az ereklyét...->

Zavartan elhallgatok. Mégis mit hozhatnék fel mentségként arra hogy pusztulásba taszítottam Asgardot, hogy megölettem a szerelmét és a gyermekeit?

Utoljára szerkesztette Laaksonen (2009-12-28 23:12:21)

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#69 2009-12-29 00:08:25

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
IP: 89.134.154.87
Megjegyzés: Morrr...
E-mail PM

Re: Vanaheim

< - Nos, akkor ez ellen tenni kell valamit, nem igaz kedves Vutha? – kérdezte gonosz mosoly kíséretében Loki. – Már elárulta, hogy mit is csinált. Azt hittétek, hogy erősebb lehet nálam, hogy nincs hatalmam a gyermekeim felett? >
Intett a kezével egyet és a mellette álló alak elindult a folyosón. Egy csettintés és a tekercs, a könyv megjelent a kezében. Lepillantott rád, nem zavartatta magát, hogy mennyire dühöngsz, egy tőrt vett le az oldaláról és megvágta a tenyerét, majd a vért a pecsétre csepegtette és általad ismerten varázsszavakat kezdett suttogni. Valami felizzott még a könyv és a pecsét körül ezt láttad. A következő pillanatban pedig megéreztél valamit, egy belső fájdalom hasított beléd, amitől üvöltve vágódtál el, mintha a lelkedet tépték volna ki és ezernyi tőrt vágtak volna beléd. A fájdalomtól megszédülsz és a földön terülsz zihálva veszed a levegőt. Az alak újra megjelent Loki mellett, ám ezúttal tartott valamit a kezében és bevágta eléd azt a valamit. Odagurult eléd, a hosszú fekete hajtól nem láttad az arcot, de igazából nem volt kérdés, hogy kinek a feje volt az. Így most már a fájdalom is érthető volt, hiszen az, amit Halla hozzá tett a tekercshez, tudod, hogy bele kellett volna halnod. De nem így történt.
< - Az úrnőd – mondta Loki megvetően. – Vagyis csak a néhai. Szegény leányom, nem akart lemondani arról, amit ellopott tőlem. Így nem volt más választásom, mint ezt tenni vele. Most pedig – keményedett meg a hangja. – Kellj fel és esküdj újra hűséget az uradnak! >
Te pedig újra érzed azt a késztetést, amit régen is, mikoron csak neki kellett engedelmeskednek.

Einar döbbenten állt és úgy hallgatta mindazt, amit Laaksonen mondott neki, az arcán és a szemében tisztán látható a gyász és a fájdalom, amit érzett. A közelből is robbanásokat hallani, ezek bizony a palotából. A férfi már szólalt volna meg, amikor valami egyszerűen oldalra rántotta és a falnak csapódva Einar eszméletlenül terült el a földön, a következő pillanatban Atla követte, majd a megláthattad az ajtóban álló alakot. Aki nem volt más, mint egykori urad Loki Laufeyson.
< - Remélem befejeztétek az unalmas csevegést – mondta. – Ez sem okosabb, mint a kedves mostohafivérem. Látszik, hogy a véréből van, rémes, hogy a lányom ennek szült volna gyermekeket. Ilyen mélyre egyszerűen nem süllyedhetett. De ez most nem számít. Régen láttalak Laaksonen – mondta Loki. – Hát nem csodálatos az, ami odakint folyik? Köszönettel tartozom ahhoz azért, hogy segítettél a feltámasztásomban és neked hála még ide Asgard városba is könnyedén bejuthattam. >
Intett a kezével, mire az ajtó bevágódott mögöttetek, lassan és nyugodtan sétált oda eléd az ágyhoz és nézett ki az ablakon újra, majd fordult vissza feléd gúnyos mosollyal.
< - A leányom halott, annak ott a testvére halott, a kedves mostohafivéreim mind halottak. Thor szajhája halott… - sorolta. – Vutha és Björnulf újra engem szolgálnak, az atyád úgyszintén. Meg kéne, hogy öljelek, hogy példát statuáljak, mint azon fogok újra. Egy uralkodó van Asgardon és az én vagyok. Egyszer ajánlom fel neked, csatlakozz újra hozzám és esküdj uradnak, vagy te is az Odinson-ok sorsára jutsz. És még a hatalmad visszakapásáról is beszélhetünk. >

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#70 2009-12-29 03:35:55

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
IP: 81.182.190.59
E-mail PM

Re: Vanaheim

Lokit nézem vicsorogva, akár egy vad bestia, hiába nem vagyok saját alakomban, a származásom jól mutatom, démon, s sárkány. Vad párosítás, melybe Asgard vér is keveredett. Loki kezében megjelenik a könyv mely a tekercset tartalmazza, s vérével erősíti azt. Fájdalom kényszerít a földre üvöltve, vonyítva, teljesen megalázva. Zihálok, s teljesen úgy érzem magam, mint egy láncra vert vad, kit új gazdája tőr be, hogy engedelmes legyen.
„- Halla... -” mondtam csendesen, majd dühtől lángoló tekintettel néztem fel Lokira, majd éreztem az érzést. Lassan állok fel, s megsebesítem a karom majd a vért a rúnára kenem a testemen.
< - Eskümet hallja Asgard, s Muspellheim népe, s tanúm legyen az eskümre, mit a véremmel pecsételek meg. Loki Laufeysonnak hűséget fogadok, halála napjáig, vagy míg Asgardot el nem árulja. A tekercset mely fogva tart elfogadom, s erősítem, feláldozva asgardi énem, s alakom. - > Sajnálom Hallat, de kénytelen vagyok engedelmeskedni, így mélyen legbelül hozzá vagyok hű, s nem az apjához, de mágia nélkül esélyem sincs vele szembe szállni. Tudom jól hogy Loki irányítása alatt az út vége vagy Hela, vagy Midgardi száműzetés lesz, ráadásul Loki rövid pórázon fog tartani ezek után biztosan. De az biztos, hogy Amorához lesz egy-két keresetlen szavam, hogy miért nem védte meg Hallat, bár van egy tippem, hogy behízelegte magát Lokihoz újra...

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#71 2009-12-29 09:35:38

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
IP: 92.245.72.24
E-mail PM

Re: Vanaheim

Elkeseredetten állom Einar dühtől és fájdalomtól csöpögő pillantását. Minden egyes szó amit kiejtenék a számon hamisan csengene. Robbanások zaja hallatszik a palotából, közel a szobához amiben fekszek. Einar a falhoz csapódik és elájul.

<-Ne!->

Próbálok Atla után kapni, megfogni de ős is a falhoz csapódik. mint Einar. Próbálok felülni, és megnézni hogy mi van velük, ekkor lép be Loki az ajtón. Dermedten hallgatom végig a mondanivalóját. Megölt mindenkit aki az útjában állt, szinte órák leforgása alatt. Mégis mit tudnék én tenni ellene. Einarra siklik a tekintetem. Ő bízott bennem. Bízott bennem hogy magam mögött tudom hagyni a múltam. Most pedig ismét itt áll az ablaknál.

<-Tudom hogy képes lennél visszaadni a hatalmamat, de már nem kérek belőle. Ahogy belőled sem...-Közben a mellettem heverő Fagyharangért nyúlok.....-Már megváltoztam!>

Megpróbálom eltalálni Lokit egy fagysugárral, és elmenekülni valahogy Einarral együtt. Ha belehalok akkor sem leszek újra a bábja.

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#72 2009-12-29 09:50:46

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
IP: 89.134.154.87
Megjegyzés: Morrr...
E-mail PM

Re: Vanaheim

Loki elégedetten mosolyodott el és egyetlen csettintéssel tűntette el a könyvet és mindent, ami hozzá tartozott. Intett egyet és a láncok is eltűntek rólad, majd a kezeden a seb is összeforrt és már a fájdalmat sem érezted. Az alak odahajolt hozzá és valamit a fülébe súgott, rendes megszokott magasságú volt, nem volt benne semmilyen különleges, az arcát nem láthattad, mert csuklya takarta. Csak a sustorgást hallottad, és mire végzett Loki betege hangon kacagott fel.
< - Amora és Skurge halottak – mondta kacarászva. – Így járnak, akik nem hódolnak be nekem. De neked tartogatok egy külön feladatot… >
Csettintett egyet és zöldes füstben és villanással tüntetek el a börtönből…

Loki a fejét csóválta arra, hogy nem akarsz neki hűséget esküdni és nem fogadod el az ajánlatát. Amikor a fagyharang után nyúltál és támadtál felé, ő csak kinyújtotta a kezét és a fegyvered támadása egy láthatatlan pajzsban akadt el és nem lett semmilyen baja sem ettől. Végül felkacagott a meddő próbálkozáson.
< - Megváltozni? – kérdezte. – Szánalmas… de te döntöttél így Laaksonen, hát viseld is a következményeit – mosolyodott el gonoszul. >
Csettintett egyet és zöldes füstben és villanással tüntetek el az ispotályból…

A villanás után, mind Vutha, mind pedig Laaksonen Thor palotájának tróntermében találják magukat, nem messze tőlük körben holtestek fekszenek, Sif, Thor, Balder, Thena. Az eszméletlen és sebekből vérző Björnulf is ott van, Einar-t ekkor cipelik be Loki emberei. És Laufeyson pedig ott trónolt Thor egykori trónusán és unottan szemlélte az eseményeket. Egy kard csúszik oda Laak lábához a Fagyharang mellé és Vutha kezébe pedig a régi mágikus kardját adják, amit még annak idején az atyjától kapott. Loki emberei kihátrálnak a terem széléig és végül az új uralkodó szólalt meg.
< - Öld meg Vutha – mondta. – Akárcsak a törpöt. >


Laaksonen
Fegyver: Fagyharang
Mágia: 10 egység

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#73 2009-12-29 12:48:09

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
IP: 92.245.72.24
E-mail PM

Re: Vanaheim

A hevenyészett támadásomat egy erősebb mágikus pajzzsal kivédi oda sem figyelve rám. Tehetetlenül összeszorítom a fogaimat. Mit is tehetnék ellene mikor fél Asgard már az övé. Nem, nem sok mindent de azt a keveset meg kell próbálnom.
Egy csettintéssel Thor palotájába teleportál, Vutha is megjelenik. Körös-körül halottak hevernek, Thor és családja. Még a törp is. Einart utána cipelik be. A megjelenő kardra önkéntelenül is rászorul a kezem és lassan felemelem. Vuthára nézek, vajon ő hűséget esküdött feltámadt urának vagy csak kényszerítik erre mint engem. De ez most nem számít, nem sok esélyem lehet Vuthával szemben. Hiába is akarom Lokit a pokolra küldeni, esélyem sincs rá. Tudom. De talán elmenekülhetek, Einart is magammal vihetném. Erre viszont egy jó alkalom kellene. Óvatosan Vutha felé indulok, alkalmat, lehetőséget lesve hogy elmenekülhessünk innen. Próbálom visszatartani az előtörő dühömet, most mindenél jobban kell hogy hidegfejjel tudjak gondokozni.

Kilépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#74 2009-12-29 12:59:11

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
IP: 188.36.188.41
E-mail PM

Re: Vanaheim

Loki eltünteti a könyvet, majd láncokat, s a sebeimet is begyógyította. Lehajtott fejjel álltam uram előtt, s nem mozdultam, csak némán vártam az új parancsot. Jól tudtam, hogy Loki pecsét ide vagy oda, de nem bízik meg bennem, s fog feladatot adni. Mikor megszólal, akkor a tekintetem rá emelem. Amora és Skurge halott, ez szinte teljesen hihetetlen volt, hogy csak úgy elpusztultak. Mit élesztettünk fel, milyen szörnyet? Jó lett volna tudni, de nincs idő gondolkozni, hisz egy csettintést, majd teleportálás.

Egy másik helyen jelenünk meg, pontosabban Thor tróntermében, s körülöttünk sok halott, de csak hideg tekintettel érzelmek nélkül nézek végig rajtuk. Se szomorúság, se bánat, se öröm. Laasksonen és Björnulf is ott voltak. Loki egyik embere nyújtja felém a kardom, a régi kardom, melyet megfogva egy hirtelen mozdulattal szelem ketté azt aki átadta, s élvezettel, nyalok bele az asgard vérbe, mire gonosz mosoly ül az arcomra. Loki parancsa egyértelmű, s nem is várok sokat. Függőlegesen emelem magam elé a pengét a hegyével felfelé, majd két ujjam a pengére rakva kezdek el suttogni valamit, mire a kard pengéjén rúnák felizzanak, ahogy testemen, s végül a padlón is egy körben, ahonnét tényleges valóm ciánkéken lángoló testtel, mint valami átjáróból mászik elő Laaksonenre vicsorogva, majd teli torokból üvöltve. Az illúzió takarásában a kardom leeresztem, majd pedig a törpöt felemelve élő pajzsnak használva rontok rá a fiatal asgardira, az illúzió takarásából, hogy amint a közelébe érek a törpöt hozzá lökjem a kezemből, majd lesulytsak a kardommal. Nincs beszéd, nincs könyörület, nincs érzelem. Vagy önként követem a parancsot, vagy Loki rákényszerít. Laaksonen számára az eredmény nagy eséllyel azonos mind a két esetben.

Félelem Árnya

Megidézhető tulajdonsága, hogy előhívja látszólag a forgató Sárkány alakját, mely mintha egy másik lény lenne, s a pokolból lépne elő, majd a felbömbölő bestia elrejti a kard forgatóját, aki a nagy illúzió takarásából indíthat rohamot, s csaphat le az áldozatára.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14270
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Vanaheim

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 05 Aug. 2011, 13:16

#76 2009-12-30 09:47:46

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Vanaheim

Vutha is kap egy kardot valószínűleg a sajátját. Undorodva pillantok rá, ahogy lenyalja róla a törpe vérét. Most már nem számít akarja-e ezt az egészet, védekeznem kell.
Szavakat suttog, miközben rúnák izzanak fel a kardján és a földön is amiből egy sárkány mászik elő, dühösen üvöltve felém. Lehet hogy nincs már mágiám, de egy illúziót még felismerek. Valószínű hogy az, nincs akkor hatalma hogy egy igazit előhívjon, ha esetleg pedig mégis igazi lenne..akkor sincs semmi. Egy igazival úgysem tudnék elbánni. Gyorsan hátrálok a sárkány elől, hogy jobban feltudjak készülni a támadására. Megpróbálom kivédeni az első csapását, majd ha sikerül akkor olyan helyen eltalálni amit nem fed páncél.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#77 2009-12-30 10:22:32

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Vanaheim

Vutha könnyűszerrel végezte ki azt az alakot, aki a kardot adta neki oda. Laaksonen-nek csapódott a törpe, hiszen nem tért ki előle, ennek ellenére még tudott védekezni a karddal a gyors reagálásnak. Mivel szerencsére egykor mágiahasználó volt, így felkészült arra, hogy a sárkány is csak az és ez mentette meg az életét egyelőre. Vutha lecsapott, a magassági különbségek miatt egy olyan mellkas magasságban történt, Laaksonen még az utolsó pillanatban képes volt hárítani, noha az egyszerű kovácsolt kard nem igazán bírta az ütést és némileg kicsorbult főleg, hogy Vutha teljes erejéből csapott. Emiatt a fiatal Asgardi hátrálni kényszerült és a csapás erejétől és utána máris támadni készült Vutha fedetlen részei ellen, ami jelenleg a teljes Vutha, hiszen nem kapott páncélt, csak kardot. Így jelen pillanatban Laak egy szúrásra készült a férfi oldala felé.

//Máskor ha kérhetem írjátok le, hogy merre támadtok/védekeztek és mivel, szúrás, vágás, hogy a km kört jobban le tudjam írni, tudom Ti nem vagytok jártasak a középkori vívásban, mint én, de ennyit tegyetek meg kérlek a sérülések szerzése miatt is.//

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#78 2009-12-30 17:55:04

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Vanaheim

Laaksonen hárítani próbál, s látszik, hogy hajdan mágus volt, mert a trükkön átlát, egyszer... De ez lehetett csupán véletlen is. Dicséretre méltó lenne, bár jelen esetben inkább ostoba. A kardom függőlegesen lefelé tartva söpröm félre az asgardi kardját, ha szúrni akar, vagy vágni, s ökölel keverek le egyet az ifjú asgardinak.
< - Te döntesz Laaksonen... Gyorsan mész Helahoz, vagy lassú szenvedés után... - > hangom hideg, miközben lenézek az asgardira. Markom a markolatra szorul, s Laakot figyelve a törpe mellé lépek, s a szívébe döföm a pengét, egy arcizmom rezdülése nélkül. < - ő már Helahoz került... - > kihúzom a kardot, s figyelem, hogy mit lép most Laak. Készen állok a támadására, hogy a kardommal védjem, s ököllel csapjak oda neki újra. Nem érzek se bánatot, se dühöt iránta. Parancsot kaptam... s teljesítem.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#79 2009-12-31 11:08:02

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Vanaheim

Björnulf teste nekem csapódik, váratlanul ért de sikerül összeszednem magam és hárítanom Vutha csapását. Az egész karom belesajdul, a csontjaimig. Még pár ilyen csapás és nem bírom sokáig. A kard sem, máris kicsorbult. Megpróbálom az oldalát eltalálni, de Vutha egy függőleges csapással hárítja azt, és meglendíti az öklét. Félrerántom a fejem de csak annyira hogy épp hogy elkerüljem a csapást, és Fagyharanggal az ágyéka felé csapok egyet. Ha sikerül, elhátrálok. Vutha szavaira csak egy fagyos mosollyal válaszolok. Nincs szükség beszédre, most már minden szó felesleges.
Csak azt tudom hogy győznöm kell, de hogy mi lesz azután...

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#80 2009-12-31 11:20:09

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Vanaheim

A gyors szúrást egy hanyag mozdulattal ütötte félre Vutha, majd pedig közelebb lépett Laaksonen-hez, így a kard távolságból egyből belharcba került a két férfi. Vutha ökle lendült a társa arca felé, de az még időben tudott reagálni, így csupán az ütés szelét érzi a fiatal Asgardi és Vutha pedig a levegőt tudta megütni. A következő pillanatban pedig az ágyéka táján fájdalmat érez, ahogyan a társa a hosszú bottal pontosan az érzékenyebbik részén ütötte meg. De Laaksonen nem harcolt tovább, talán, mert nincs elég tapasztalata, hogy tudja ilyenkor kell bevinni az utolsó döfést, amíg a másik a fájdalmával van elfoglalva, de a fiatal férfi elhátrált. Nem tudott sokat hátrálni, maximum négy-öt métert, mert utána már holtestek voltak a földön, illetve a fal is hátráltatta.
Vutha-nak pedig ekkor volt lehetősége, amint a fájdalom kissé alábbhagyott neki, kivégezte a törpöt minden gondolkodás nélkül. Így most a két férfi ott állt egymással szemben és ekkor egy hatalmas ásítást hallottatok.
< - Ne játssz az áldozattal Vutha! – mondta Loki nyűgösen. – Máskor már régen megölted volna! Igyekezz végre! Unalmas, amit műveltek! Nem hiszem el, hogy egy ilyen senkit, aki harcolni sem tud, nem vagy képes öt másodperc alatt megölni már… >

//Megjegyzés: Mivel mind a két fegyver, mind a Fagyharang, mind a Félelem Árnya 3 kredites mágikus, ezért a két fegyver úgy viselkedik egymással a szabályok értelmében, mintha fa bot harcolna acél kard ellen. A kard vs. mágikus kard értelemszerűen ugyanolyan marad, mint a neveikben és a mérleg a mágikus felé billen.//

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#81 2010-01-01 20:51:05

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Vanaheim

Az ütésem nem sikerül, s kínos helyről éreztem enyhén szólva kellemetlen fájdalmat, mire kellett pár mély levegőt vennem. Azonban ez valahol olaj volt a tűzre csak. A törpét könnyedén intéztem el ezután, s tekintetem Laaksonenen tartottam. Még Loki hangjára, se fordítom el a tekintetem.
< - Ohh elnézésed kérem Uram, de azt nem mondtad, hogy nem élvezhetem ki a harcot, s a próbálkozásait... - > arcomra hűvös mosoly ült, s megindultam az asgardi után, azonban most már komolyabban vettem eme harcot. A kardom a jobb kezembe tartva haladtam az férfi felé, majd a penge élét átvittem a jobboldalamra, miközben bal kezem is a markolatra csúszik, s lépteim megszaporázása után a karddal bal oldalról derék magasságába vágok egy erőteljeset, melybe minden erőmet beleadom, mikor Laaksonen kardtávon belülre kerül. A célom elsődlegesen nem a megölése eme csapással, hanem az egyik fegyverének a tönkre tevése, bár ha rendesen betalál, akkor az exmágusnak vége. Ha az első nem találna célt, akkor újabb csapást indítok jobbról, majd amint a penge a baloldalamra ért, s esetlegesen az asgardinak sikerül ezt is megúszni, akkor az esetleges támadására figyelek, s egy sarokba próbálom terelni, ahonnét már nincs menekvés.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#82 2010-01-03 13:55:27

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Vanaheim

Sikerül bevinnem az ütést az ágyékára, és hátrálok. Közben villan fel, hogy kihagytam egy lehetőséget a győzelemre. Ennyit arról hogy mindig halogattam harc gyakorlását. Nem tudok sokat hátrálni, mert falnak ütközik a hátam. Vutha megindul felém, mindkét kezét a kardja markolatára szorítva. Megpróbálom kivédeni az oldalsó csapását a karddal. Remélve hogy kitudok tartani a csapása ellen, vagy a kard nem törik ketté. Miközben blokkolom a csapást, Fagyharangot felemelve egy széles fagyhálóval próbálom eltalálni Vuthát. Ha nem sikerül megpróbálok félre vetődni a következő csapása elől, ismét nyerve egy kis időt.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#83 2010-01-03 14:06:53

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Vanaheim

A harc tovább folytatódott és Vutha megint támadott a sarokba szorult Laaksonen-re. Teljes erőből csapott a féldémon, ami olyan erővel jött, hogy Laaksonen kardja nemes egyszerűséggel tört kettőbe és a másik penge pedig medencecsontig hatolt a fiatal fiúba és a csak a csontja állította meg a hihetetlen erős támadást. Laaksonen az erős vágástól még inkább a falnak csapódik és a szájába is vér kerül. Hihetetlen fájdalom járja át a testét és így már mind a két oldala súlyos sérülésekkel van tele. Térdre rogy még mindig úgy, hogy a kard benne van, és Vutha számára ekkor jött el a végső pillanat, hogy bevégezze azt, amit mondtak neki.

Laaksonen egy hatalmas pofontól tért magához, abban a teremben volt, amelyikbe beléptek korábban. A törp pofozta fel a fiút, akinek most már a másik oldala is fájt, és karmos kéz nyomát láthatta meg azon az oldalon. Ha körbenézett, akkor láthatta, hogy Vutha félig átalakulva, félig sárkány, félig asgardi alakban, farka megvolt, a karmos kezei is, és a lábai végén is hatalmas karmok, így verekedett valamivel a levegőben…
< - Valami mágia – vonta meg a vállát Björnulf. – Oszt hiszëm próba, hogy kinëk az ódalán állunk… >

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#84 2010-01-03 21:10:44

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Vanaheim

A csapásom célt ér, s borzalmas erővel. A kardom pengéje úgy halad át az asgardi kardján, mint egy szelet húson, majd az oldalában megáll. A csontja megfogja a kardom pengéjét, de ez számára már a vég... nincs menekvés. Kitépem a fiatal fiúból a kardot, majd egyszerűen levágom a fejét. Nem szenved tovább, s a tekintetem Loki felé fordul.
< - Remélem, örömödet lelted benne Nagyuram... A törpnek és az asgardinak vége. - > mondom hangosan, s letérdelek, majd halkan megjegyzem. < - a kölyök túl fiatal és ostoba volt, hogy felfogja, hogy esélytelen, a törp pedig sebesült. Az egész harcot olyannak éreztem, mintha kiláncolt rabokat ölnék le, akik képtelenek védekezni is. - > Veszek egy mély levegőt < - Mit kívánsz tőlem még Loki? Mit tehet érted szolgád? - > kérdem, s várok a válaszra.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#85 2010-01-04 19:22:31

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Vanaheim

Itt a vége, már a csapás elején érzem hogy képtelen vagyok megállítani azt. A kard először felfogja a csapást, de ketté is törik. Beleáll az oldalamba. Fájdalom önti el a testem, felkiáltok és csak azért nem rogyok össze mert Vutha újabb csapása megakadályoz benne. Artikulátlanul felüvöltök és végre térdre rogyok. Vér ömlik a számba, képtelen vagyok megmozdulni. Homályosan még érzem hogy ekkora sérülésekkel az is csoda hogy még élek....
Pofon csattan az arcomon, és a törpe rángat fel a földről. Értetlenkedve nézek a törpére, közben a fájó oldalamra szorítom a kezem. Karmok nyomát lehet látni rajta. Korántsem fáj annyira mint az előbbi csapás de ez is épp elég.
Vutha félig átalakulva püföli a levegőt. Veszek pár mély levegőt és körbe nézek a teremben.

<-Hogyan térítsük észhez?->

Kérdezem a törpét, bár van egy sejtésem hogy egy-két pofon helyre billentené. Persze ez sem biztos, ez nem egyszerű elmemágia volt hisz itt vannak a sebek a testemen. Intek Atlának aki Vutha közelében szimatolgat, visszakocog a lábamhoz. Hogyha nem ébred fel akkor megpróbálkozok egy pofonnal Fagyharang segítségével.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#86 2010-01-04 23:36:51

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Vanaheim

Loki unottan ásít egyet azok után, hogy Laaksonen-t kivégezte Vutha, mintha nem is érdekelte volna. Végül intett a kezével és a Káosz isten két embere egyszerűen belökik veled szembe Einar-t, a páncélja helyenként már cafatokban lóg rajta, több sebből vérzik, a szája is fel van repedve és az egyik szeme alatt hatalmas lila folt látszik, látszott, hogy nem ingyen adta magát, amikor elfogták. Loki ekkor egy kissé érdeklődve dől előre, Einar semmitmondó arccal nézett fel a nagybátyájra, majd kinyújtotta a kezét és abban villámlással jelent meg a Mjölnir. Teljes erőből dobta Loki felé, de az csak egy kitartotta a kezét és a pöröly egy láthatatlan pajzsban akadt meg, majd repült vissza a tulajdonosához. A férfi sűrűn szedte a levegőt
< - Bemelegítés Vutha – mondta kedvesen, majd őrült hangon kacagott fel. – Öld meg a trónbitorlót, aki miatt a leányom soha sem lehetett a tied… >

< - Nëm tudom – mondta a törp. – Ëgymást ütöttétek, amíg szét nëm választottalak titëkët. >
A terem viszonylag nagy, olyan húszszor húsz méteres és a teteje a magasba vész, nem is látni. A helység másik oldalán pedig egy zárt ajtó látszik és a mögöttetek levő, amelyiken bejöttetek is zárva van. A helységben csak fáklyák égnek helyenként, így erősen félhomály uralkodik, itt most nem láttok semmilyen rúnát sem, vagy bármit. Nem, Vutha egyelőre nem ébredt fel, és ahogyan a közelébe ment Laaksonen láthatta a féldémon karmai alatt a friss vért, amik tökéletesen beilletek abba a sebbe, ami az ő oldalán volt. könnyedén tudta a fegyverével megütni Vutha-t, de egyelőre semmi sem történt, nem ébredt fel, azonban a fiú és a törp felé fordult izzó vörös szemekkel.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#87 2010-01-05 20:18:48

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Vanaheim

A terem tetejét nem is lehet látni és az egészben félhomály uralkodik. A fények eltűntek, és már csak fáklyák világítanak a falakon. S azokat most semmilyen rúna sem díszíti, se mágikus, se egyéb. A véres oldalamra szorítom a kezem.
<-Igen azt vettem észre hogy egymást püföltük...>
Közelebb lépek Vuthához és erőteljesen a fejére csapok, gyorsan vissza is lépek utána pár lépést. Nem szeretném ha még egyszer, eltalálna a véremtől csöpögő karmaimmal. Nem értem el sok hatást vele, ha csak annyit nem hogy vörösen izzó szemeivel felénk fordul. Ha ilyen állapotban még harcolnom kell vele, nem jutunk ki ebből a szobából. Az ajtók zárva és semmi sincs a teremben ami használható lenne.
<-Keresd meg a kiutat!>
Szólok Atlának, s szaglászva kezd el a falak mellett keresgélni elég messze Vuthától. Nem hiszem hogy bármit is találna vagy hogy megértette volna pontosan hogy mit akarok, de legalább a félsárkánytól messze van. Visszafordulok Vutha felé, megpróbálok még egy ütést rámérni hogy elveszítse az eszméletét, vagy végső esetben Fagyharanggal lefagyasztani őt, ha nem tudom megállítani, vagy amíg jobb ötlet nem jut az eszembe.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#88 2010-01-06 02:27:40

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Vanaheim

Az asgardinak vége, s Loki arcáról nem látható más az unalmon kívül. Majd intet a kezével, s Einart lökték be élem. Kezdtem magam úgy érezni, mint egy rabszolga harcos. Hgoy is hívják a halandók őket? Áh meg is van. Gladiátorok. Semmivel se tűntem többnek, hiszen Loki annak használt, s ezt minden bizonnyal szándékosan éreztette is ennyire velem. Élvezte minden bizonnyal, hogy önként teszem meg azt amit akart, s nem kell kényszerítenie semmire se. Einar támadására egy arcizmom se rezdült, csak néztem, ahogy Loki könnyű szerrel hárítja a támadást. Aztán amit mond arra a markom a kard markolatára szorult. Szemeimben düh csillant. Loki túl érzékeny pontra tapintott most.
< - Tévedsz Loki! Halla nem Einar miatt utasított el, s ezt te is jól tudod! Hallanak nem kell az akit nem ő választ! Számtalan ágyasa volt, s ha nem próbálom elérni, hogy az enyém legyen, mert nekem tetszett, akkor lehet én is az ágyasai közé tartoznék! - > morgom, s a kardom Einar felé szegezem. < - Einar... Thor fia. Itt halt meg volt mestered, s embered... Hallanak vége, így a harcunk nem több, mint egy Gladiátor viadal két fogoly közt. GYŐZZ, HOGY ÉLHESS! - > a kardom már lendül is függőlegesen felfelé, hogy aztán két ujjam a pengéhez érjen. Halk szavak, mik elhagyják ajkaimat, hogy a kardom használva előhívjam az illúziót, mi mögé bújva cselekedhetek. A célom azonban most nem a közvetlen támadás, hanem a védekezés, hiszen a Mjölnir túl erős ahhoz, hogy a kardom bírja ellene a harcot, s egy-két ütéssel könnyen le lehet vele teríteni, így jobb az illúzió fedezéke kezdetnek.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#89 2010-01-06 11:05:04

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Vanaheim

< - Úgy gondolod? – mosolyodott el gúnyosan Loki. – Nos, soha sem ő volt a kezdeményező fél kettejük közül. A kedves unokaöcsém volt az, aki elcsábította a leányomat. Igaz? >
Einar csak a férfira nézett, majd kissé elvörösödve hajtotta le a fejét anélkül, hogy bármilyen szó is elhagyta volna az ajkait. Vutha szavaira keserűen kacagott végül fel, és felemelte a fejét, a haja az arcába hullott, de még így is látszott, hogy ő már feladta, végül is, nem nagyon volt miért küzdenie, a birodalma és az emberei elvesztek, a barátai úgyszintén, a családja is, a felesége is. Nem maradt számára semmi sem. A férfi kezéből kiesett a kalapács, hogy aztán a földön koppanjon. Einar közelebb lépett az illúzióhoz és kitárta a karjait előtted, majd a szemedbe nézett.
< - Engem úgyis megöl, ha győzök, akkor is – mondta keserűen. – De te még élhetsz. Tedd amit tenned kell… barátom. >
< - Öld meg! – hangzott a parancs, ám nem érezted ezúttal, amit kellene a parancsadáskor. – Meddig akarsz még várni?! >

A törp káromkodott valamit a saját nyelvén, amikor Laak fejbecsapása után nem maradt más, minthogy a lény szembefordult veletek. Mivel a törp jobb harcos, mint Laak és jobb bőrben is van, hála annak, hogy a vérfarkasok közelében józanodott ki teljesen és ott nem harcolt, így ő állt be védekezni a sérült társa elé, hogy felfogja a sárkány csapásait. Így Laak meg tudta kerülni a sárkányt és ismét kupán vágni, de még mindig nem ért szinte semmit, csak annyit, hogy Vutha fejbőre felszakadt és vér kezdett belőle folyni. Lecsapott Björnire a sárkány és az métereket repülve a terem falán csattant egy hatalmast. Laak pedig ekkor használta a botja képességét és a sárkány megdermedt a fagyasztás hatására egyelőre, ahogyan a lábai odafagytak a talajhoz. De nagyon küzd a kiszabadulásért és még mindig csapdos.
Atla pedig semmit sem talált egy patkány csontvázon kívül.

Laaksonen
Fegyver: Fagyharang
Mágia: 10 egység
//Az illúzióban való használat nem vont le semmit.//

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#90 2010-01-06 20:58:54

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Vanaheim

Björnulf káromkodik egyet, legalábbis nekem annak tűnt mikor Vutha felénk fordul vérszomjasan. Míg a törpe feltartja, a háta mögé kerülök és erőteljesen fejbe vágom. A fejbőre felhasad ezenkívül nem történik semmi. Kicsit csalódott vagyok, de gondolhattam volna hogy ennyivel nem tudom felébreszteni. A törpe átrepül a helységen és a falhoz csapódik. Fagyharanggal habozás nélkül lefagyasztom a lábait. Képtelen mozogni, legalábbis egy darabig. Hátrálok pár lépést ha kiszabadulna akkor feltudjak készülni rá. Közben folyamatosan jár az agyam mit is tehetnék. Atla egy kisebb csontdarabbal tér vissza, megpaskolom a fejét, de sajnos ez nem segít rajtunk. Mit is mondott a törpe hogy tesztel minket ez a csapda, hogy kinek az oldalán állunk. Igen ez is bizonyítja a fények, engem kék, míg a másik kettőt Loki beteges zöld fénye vette körül. Talán csak az juthat tovább innen aki bebizonyítja hogy feltétlen hisz Lokiban. Ez eddig jó is lenne, de közben Vutha szét szed minket. Közelebb lépek amennyire csak merek hozzá.
<-Vutha, hallasz? Tedd meg amit akar, ne állj ellent neki. Ha megteszed akkor tovább tudunk menni...bizonyítsd be hogy Loki az urad, hogy hiszel benne.->
Nem tudom hogy ezzel mit érek el, de legalább megpróbáltam. Jobb ötletem nincs egyenlőre. Fagyharanggal még sakkban tudom tartani egy darabig, de már nincs sok varázserő benne, egy esetleg két támadásra lenne elég.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#91 2010-01-07 00:12:11

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Vanaheim

Hallgatom Lokit, bár nem igazán hat meg, hogy Einar volt az, aki elcsábította Hallat... Egy kivétel, s semmi több. Előtte és azóta se volt szerintem olyan akit nem Halla választott volna be az ágyába. Einarra figyeltem, mikor keserűen felkacag, s látom rajta az illúzión át, hogy feladta. A kardom markolatán enyhül a szorításom, s a padló felé engedem a kardom hegyét. Az illúzió szerte foszlik, s egyenesen Einar a szemembe néz, ahogy én is az övébe. Nem támadok, legalábbis még nem. Einar szavait hallgatom, melyből egy nagyot üt a lelkemen: „barátom”. Szívembe gyűlölet, harag, düh, s bánat gyűlik, eme egy szó hallatán hála Amorának. Tisztán él bennem az amit mutatott: Hazugságok sora, mit szemrebbenés nélkül tettek azok kiket barátoknak, társaknak hittem. A kezem a Kard markolatára szorul ismét. Lassan indulok meg Einar felé, s ahogy lépés lépést követ, úgy örvénylik egyre jobban a sötét káosz, mely a lelkemben, s szívemben lakozik. Nem érzem a parancs erejét, ahogy semmi mást se. A kardot tartó kezem hirtelen lendül hátra, majd előre ahogy szúrok. Einar előtt a kardom markolata, mögötte a penge nagy része, s halkan szólalok meg.
< - Nincsenek barátaim... nem voltak, s nem is lesznek sohase... csak egy korcs bestia vagyok, kire rátudtátok rakni az igátokat, s ezért tárgyként kezelitek már a képébe hazudva... Érezd át, Einar, mert neked most megadatott ugyan azt átérezni, mit nekem, mielőtt kidobtatok, mint valami szemetet, csak számodra nem lesznek évek ezzel ébredni, s nyugovóra térni. - > ezzel kirántom belőle a kardot, ha nem akadályozza meg Einar, s elüvöltöm magam.
< - VÉGED ÁRULÓ!! - > azonban nem Einarra sújtok le, hanem Lokira támadok. Egy gyors roham után a levegőbe szökkenek, s minden erőmet beleadva a csapásba sújtok le felülről, mind két kezemmel markolva az égbe emelt fekete pengés kard markolatát. Testem teljesen kiegyenesedik a levegőben, majd ahogy az ugrás emelkedése véget ér, akkor a penge is megindul lefelé egyenesen Loki feje felé.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#92 2010-01-07 09:54:41

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Vanaheim

Einar akkor sem mozdul, amikor Vutha elindul felé, akkor sem tesz semmit, amikor a féldémon egyszer egyszerűen leszúrja őt a kardjával. Csak az a szomorkás mosoly van az arcán, amit eddig is láttál. Ahogyan a penge átszakította a bőrét a hátán fájdalmasan nyögött fel és lehajtotta a fejét, majd a keze a pengére szorult, hogy ne tudd kihúzni.
< - Akkor mi is azok vagyunk – mondta lehajtott fejjel. – Mind óriás vérűek vagyunk, szörnyek az itteniek szemében… köszönöm. >
A keze lehullott a pengéről és térdre rogyott, így nézett fel rád, a kardot könnyedén ki tudtad húzni belőle, nem ellenkezett. Majd pedig ekkor indultál el Loki felé, a káoszistenhez már nem értél el, ugyanis meghallottad Laaksonen hangját a lábad kiszabadult valami hidegből és elvágódtál immáron Asgardi alakban a fiatal társad előtt.

Nem úgy tűnt, hogy bármit is meghallott volna a démon Laaksonen szavaiból, a fiatal asgardi hallotta rendesen emberi hangon Vutha „VÉGED ÁRULÓ!” üvöltését, ami után a sárkány hirtelen változott vissza asgardi alakba és terült el a földön a jég miatt. A szeme is most már a rendes megszokott volt és úgy tűnt, hogy minden rendben van vele. A törp is ekkora szedte össze magát és baktatott oda hozzátok bár még mindig a tagjait dörzsölte Vutha falhoz kenése után. Az ajtó egyelőre még mindig zárva mindkét oldalon…
< - Ki mit mondott az átokvërtë óriásfattynak? – érdeklődött. >

Laaksonen
Fegyver: Fagyharang
Mágia: 10 egység

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#93 2010-01-08 00:17:25

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Vanaheim

Nem érem el Lokit, hanem nagyon esek, s kiterülök a padlón. Egy teremben vagyok, s mellettem van Laaksonen, s Björnulf is, ahogy a kis farkas is ott a közelben. Zihálva nézek körbe, s tekintetem Einart keresi, majd Lokit. Miután egyiküket se látom ülök fel egyenlőre. A törpre pillantok, aki felénk jön.
< - Vajon? Loki... de nem stimmelt vele nagyon valami... gyenge volt... túl gyenge... - > morgom, miközben felkelek, hogy aztán az asgardihoz baktassak. A sebét nézem, miközben fölé rakom a kezem.
< - Legszívesebben felpofoználak. Őrült kölyök... - > pillantok Laaksonen szemébe. < - Ez jó tanács lesz, s ha megfogadod, eljöhet a nap, mikor életedet mentheti, ha nem, akkor a halálod okozhatja. Ha Loki vére parancsolja nekem, hogy végezek veled, s szó nélkül követem, akkor ha esélyed van megölsz, habozás és gondolkozás nélkül, mert én nem fogok. De ha esélytelen, akkor futsz, hogy a két lába csak bírja, s erőd arra fordítod, hogy senki se állíthasson meg, míg el nem érsz egy szövetségest, ki megvéd. Remélem elég érthető voltam. - > Ha valami takarja a felső testem, akkor azt annyira félre húzom/leveszem, hogy Laak lássa a rúnákat. < - Nem csak tetoválások ezek... - > ezután tekintetem a teremre siklik, de még mindig Laaksonenhez szólok. < - Ha van nálad valami, akkor fertőtlenítsed a sebet. A sárkány karmolásba nem csak úgy lehet belehalni, hogy elvérzel, vagy ketté vág. Mind a négy mancsunk érinti a talajt, így a sebbe bármi kerülhet, amitől a seb elfertőződhet. - > teszem hozzá, majd az ajtóhoz baktatok, s megnézem, hogy mennyire zár légmentesen.
< - Ha volt aki harcra képezett, legyen az közel, vagy távolsági harc, fegyverrel, vagy mágiával, akkor is biztos elmondta, hogy ismerd meg az ellenfeled. Túl fiatal vagy ahhoz, hogy túl sok sárkánnyal akár csak találkoztál volna életed során, ezért az első lecke. A sárkányok többsége közelharcban erősebb a testfelépítésük miatt is. Ha elkerülhetetlen, akkor mindig vagy hajlatokra, vagy hasra, pontosabban a test alsó részére célozz, ha valódi alakjában van. Második. A sárkány teste a fegyvere, s nem csak izom, karmok, fogak, hanem szarvak, tüskék, csontkinövések épp olyan veszélyesek, ahogy a sárkány farka is. Harmadik lecke, ha tapasztalatlan vagy harcban, akkor futsz. Kezdetnek ennyi, a többit később is megtanulhatod, ha kijutunk innen. - > közben a másik ajtóhoz sétálok a termet alaposan vizsgálgatva a falmentén haladva nézve a fáklyatartókat is, hogy nem e nyit valamelyik valami titkos ajtó félét, vagy esetleg az ajtók valamelyikét.
< - Björnulf... mennyire saccolod az ajtók vastagságát és erősségét? - > pillantok végül a törpre.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#94 2010-01-09 12:20:29

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Vanaheim

Csalódottan húzom el a számat. Nem használt semmit a mondanivalóm, és most már semmi ötletem sincs mihez is kezdhetnék Vuthával. Hátrébb lépek, mikor elordítja magát. Gondolom most végzett Einarral. Végül is logikus ha Loki őt hagyta utoljára, mert biztos hogy nem hagyná életben. Úgy tűnik minden rendben van vele és visszaváltozik normál alakjába. Azért még tartok egy kis távolságot köztünk. A sebem fölé rakja a kezét és megvizsgál. Mi a fene, ennyire jóban lennénk? Elkerekedett szemekkel bámul Vutha testén a rúnákat. Alaposan szemügyre veszem őket, egyet kettőt felismerek de a többi már túl bonyolult nekem. Szóval ezzel irányítja Loki illetve Thorhalla Vuthát.
Vuthára pillantok.
<-Ha jobb harcos lennék habozás nélkül megöltelek volna hidd el. De jobb ha szembe nézek a valósággal, egy leszerepelt ex-mágus vagyok aki nem túl jó a test test elleni harcban. Sőt....>
Vutha röpke előadást tart a harc mikéntjéről. Régebben talán gúnyosan kiröhögtem volna.
<-Köszönöm a jó tanácsokat, észben fogom tartani ha netalán újra szembe kerülünk egymással.->
Biccentek neki, talán most először barátságos hangnemet használva. Míg a ketten az ajtót szemlélik, átnézem a táskámat hátha van valami használható dolog amivel eltudnám látni a sebeinket.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#95 2010-01-10 00:01:33

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Vanaheim

A törpe megvonta a vállát és elindult a hátsó ajtó irányába, ami szépen lassan ki is nyílt a közeledtére. Így most már teljesen nyilvánvaló lehetett, hogy ő kit is választott a vízió során. Nem mást, mint magát Loki-t. Atla közben még mindig nem talált semmit sem a helységbe. Laaksonen viszont megtalálja a medvén Björnulf tartalék ital készletét, így alkohol van arra, hogy fertőtleníteni tudják a sebeket. Vizet is találnak, így mindent meg tudnak oldani, bár a sebkötözéssel gondok vannak és azt nem tudják most megejteni. Mind a hárman tudnak az ajtó felé haladni, a többiek előtt sem záródik be. Egy rövidke folyosót láthat a trió, aminek a végén egy újabb csarnok látszik, aminek a közepén már innen is egy oltár látszik.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#96 2010-01-11 18:23:19

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Vanaheim

Nálam nem sok használható dolog akad, viszont a törpe medvéjén találok egy kis alkoholt. Mi mást is cipelne magával Björnulf mint alkoholt. Egy kis víz is akad szerencsére. Lefertőtlenítem a sebeimet, ahogy tőlem telik és egy hevenyészet kötést is csinálok az oldalamra, Vutha karmolására. Ha engedi akkor Vutha sebeit is ellátom, majd magamhoz hívom Atlát aki még mindig a szobában szagolgat. Björnulf előtt kinyílik az ajtó, felteszem Lokit választotta az illúzióban, hűséggel szolgálta így ő tovább juthatott. Fáradtan és bicegve követem a többieket, egy rövid folyosó után már lehet látni a következő helységet amiben valamiféle oltár helyezkedik el.
<-Remélem már kifogyott a csapdákból....->
Morgom az orrom alá, háromszor is meggondolva hogy hová lépek. Óvatosan haladok és lassan, nem hiányzik még egy rafinált csapda jelen állapotomban, ha semmi sem akadályoz akkor belépek a terembe és az ajtónál megtorpanok és alaposan körülnézek.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#97 2010-01-12 17:30:58

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Vanaheim

A törpének kinyílik az ajtó, s közben Laaksonen ellátja a sebeimet.
< - Fel a fejjel Laaksonen... Lehet neked nincs most mágiád, de még lehet... én viszont nagy eséllyel végleg elvesztettem. Ami pedig a test test elleni harcot illeti. Azon még lehet javítani. Mágus se percek alatt lettél anno ugye? Kemény munka volt tökéletesíteni, javítani, erősíteni, hát a test test elleni harcnál is szintén sokat kell tanulni, de majd ezzel ráérünk később foglalkozni - > ezzel megindulok az ajtó felé, s a törp vállára teszem a kezem, mielőtt jobban előre menne, mint kéne.
< - óvatosan - > mondom csendesen, majd az asgardira pillantok. < - Loki sose fogy ki a csapdákból. S ahogy látom mi ketten elbuktuk az előző tesztet, mert Lokival szembe fordultunk. - > ezután előre nézek, s a falakat, padlót, plafont vizsgálom. Óvatosan lépkedek a lépéseim jól átgondolva.
< - Ha nem muszáj szorosan a közelemben lenni, akkor tartsátok a távolságot. Nem bízok abban, hogy Loki varázslatai és csapdái kimerülnek ennyiben. S ha egy csapda képes felettem ilyen hatást elérni, akkor bármelyik másik is képes lehet. - > ezzel inkább előre megyek óvatosan, s próbálok úgy eljutni a másik csarnokig, hogy lehetőleg ne essünk csapdába.
< - Ha lehet, akkor ne menjetek túl közel az oltárhoz... kitudja, hogy mi védi. - >

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#98 2010-01-13 00:44:39

Björnulf
1. szint - 4 kredit
Regisztrált: 2009-07-17
Üzenetek: 53
E-mail PM

Re: Vanaheim

<- Jobb harcos? Ënnél jóanyád is dërekobban küzd tëstévël a tëst ëllen. – szól hátra Björnulfd röhögve - Ő jaztán tudná hun ragadja meg másikat, hogy a fődre vigye.>
A törpe elgondolkodva vakargatja a szakállát a csarnokba belépve, ahogy Vutha vállára teszi a kezét, felmordul.
<- Nëm arrú híres a vén kurafi, hogy ennyivel mëgëlégëdne, ha másoknak árthat-> összehúzott szemmel nézi az oltárat. Már egy ideje bizsergett a tetoválása a jobb füle alatt, de most már kibírhatatlanul viszket. És az a patkányt szimbolizáló jel csak akkor jelez így, amikor ideje lenne elhagyni a süllyedő hajót. És ha Loki még a halálból is mocskos trükkökkel áll elő, az elég egyértelmű útmutatás.
Gondolataiból Vutha zökkenti ki.
<- Në lëgyél annyira nagyképű gyíkfatty – horkant fel gúnyosan. – Sokkal nagyobbra kőne nőjjé’ ahhó’ hogy të vëszélyes lëgyé’.>

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#99 2010-01-13 00:57:03

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Vanaheim

A kis trió végül belép a helységbe, a medve kinn maradt Björni részéről. Egyelőre semmilyen csapdát nem láttatok, találtatok, ez persze nem azt jelenti, hogy nincs is ilyen a helységben. A terem egy tíz szer tíz méteres terem, olyan négy méter belmagassággal, kőből vésve mindenhol. Rúnák persze itt is mindenhol vannak, de egyelőre úgy tűntek, hogy nem aktívak. Igazából addig kellett csak várni, amíg Björnulf belépett a helységbe, ugyanis abban a pillanatban, ahogyan a törpe ezt megtette egy aranyszelence jelenet meg rajta pontosan középen a semmiből. A halovány fények megtörtek rajta, így minden kétséget kizárólag valóban ott volt a tárgy és nem csak illúzió volt. A ládikán is voltak rúnák, ezekből viszont egyiket sem ismertétek fel, egyedül, ami kivehető volt azt pedig felismertétek egy nagydarab rúna rajta, ami Loki nevét jelképezte.Kilépett

Jelentés |
Idézet

#100 2010-01-13 18:32:39

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Vanaheim

Fáradtan elmosolyodok. Na igen a mágiát sem volt egyszerű megtanulni és csiszolni a képességeimet, de ahhoz legalább volt tehetségem nem úgy mint a harchoz. Sikerül bejutni a szobába anélkül hogy újabb csapdába szaladnánk. A falon ismét rengeteg rúna található. Ahogy a törp belép megjelenik az ereklye, amiért jöttünk. Megtorpanok és a többiek felé fordulok.
<-Mi lesz hogyha ezzel feltámasztjuk Lokit, mint a látomásban történt?->

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14270
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Vanaheim

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 05 Aug. 2011, 13:17

#101 2010-01-13 23:16:18

Björnulf
1. szint - 4 kredit
Regisztrált: 2009-07-17
Üzenetek: 53
E-mail PM

Re: Vanaheim

Björnulf összeszűkűlt szemmel méri fel a termet. Sehol egy újabb csapda, vagy egy elvetemült próba. Mondjuk nem csodálkozik, a legfontosabb természetesen a hűség bizonyítása volt, de Lokit ismerve bármelyik pillanatban előugorhat a semmiből bármi, ami megkeserítheti azt az öt és fél yardot ami közte és az oltár előtt van. Laaksonnen kérdésére vissza se néz, csak a válla felett válaszol.
<- Mi nëm fogjuk kinyitni ëzt a ládikót – mondja megállva az oltár előtt – Mi csak odaadjuk Einarnak, osztán az má’ az ű baja mi lësz vële.>
Még egy röpke pillanatig szemez az ereklyével aztán óvatosan felé nyúl, és egy hirtelen mozdulattal rárakja a kezét.
<- Mëhëtünk.>

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#102 2010-01-14 00:04:08

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Vanaheim

Egyenlőre nem találunk újabb csapdát, de a törp eddigi hosszú hallgatása kezd nagyon hiányozni, pedig még alig beszélt. Azonban most minden jel szerint rá van szükségünk, hiszen neki jelenik meg egy ládika, amin ott van Loki jele.
< - Ha feltámasztjuk, akkor lesz egy kis plusz dolgunk ennek a visszavitele mellett... De kétlem, hogy ez fel tudná támasztani... Meg ahogy a törp is mondja nem mi fogjuk kinyitni... - > mondom nyugodt hangon, majd egy kis mosoly jelenik meg az arcomon. < - ...de viszont nem is Einar lesz az aki megkapja eme ládikát, hanem Úrnőnk Thorhalla. Utána majd ők ketten lerendezik egymás közt a többit - > mosoly továbbra is ott ül az arcomon, miközben remélem, hogy a kis könyvecske ott van Halla közelében.
< ~ Meg van az amit Loki itt hagyott... A törpnél van, s ő Einarnak akarja majd adni... Mond úrnőm, mit tegyek? Hagyjam, vagy szerezzem meg tőle? ~ > gondolom, s figyelem a társaimat.
< - Óvatosan fogd és menjünk Björnulf. Nem megyek közelebb, mert nincs kedvem egy csapdához... - > ezután várom, hogy közelebb jöjjön... Ha úrnőm üzen, akkor aszerint cselekszek legkésőbb a Barlang kijáratánál...

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#103 2010-01-14 09:48:16

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Vanaheim

Ahogyan végül is Björnulf megérinti a tárgyat egy zöldes villanást láthatott a társaság, majd a térmágia megszokott érzését érezhette magát és a következő pillanatban pedig már nem a barlangban voltatok, hanem egy nagy táras téren, a nap a szemetekbe világított, de így is láthattátok, hogy egy furcsán elhagyatott tengerparton vagyok és nem messze tőletek egy hatalmas romokban levő kastély látszik.Minden holmitok itt van, fegyverek, hátasok, így Björni medvéje, Atla is, a sérüléseitek megvannak még mindig. Ez a valóság, erre rájöhet mind a két korábbi mágihasználó, de hogy hol lehettek arról fogalmatok sincsen, lehetséges, hogy már nem is Asgardon vagytok, hanem Midgardon, vagy valamelyik másik világon és nem Vanaheim-ben. Egyelőre semmilyen élőlényt sem láttok erről a helyről. Kellemesen meleg idő van, a tenger felől jövő hűs levegő kellemes és jól eső érzést ad. Csak a távolban láttok hatalmas viharfelhőket és a tenger felett hatalmas villámok cikáznak, ez a vihar bizony igen gyorsan ide fog érni.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#104 2010-01-14 18:27:49

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Vanaheim

Vtuha szavaira számítottam valamilyen szinten. Sejtettem hogy Hallának akarja elvinni az erekléyt bármit is rejt a tartalma. A törp viszont meglepett azzal hogy Einarnak akarja elvinni.
<-Einar fogja megkapni, és ha úgy látja jónak akkor majd Thorhalla is vethet rá egy pillantást.->
Válaszolok a sárkánynak majd egy tengerparton találom magam ahol nem messze egy romos kastély áll. Az összesfelszerelésünk megvan, sajnos a sebeink is.
<-Tudjátok merre lehetünk?>
Alaposan körbe nézek de semmi ismerőset nem tudok felfedezni a tájon. Egy kis várakozás után megindulok a kastély felé, akkora sebességgel amennyit a sebeim engednek. Mivel egyáltalán nem tudom hogy merre lehetünk a kastély jó kezdő pontnak tűnik egyenlőre.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#105 2010-01-15 01:08:07

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Vanaheim

Einarnak akarja Laaksonen is adni a ládikát, s ez nem jó, nagyon nem... Na de majd ez ellen teszek valamit, amint lesz rá lehetőségem. Azonban egyenlőre a hirtelen megváltózó környezet az ami kicsit megzavar... valóság ez és nem illúzió, ezt tisztán érzem.
< - Most mit meg nem adnék a szárnyaimért... - > morgom hangosan, majd jobban körbenézek. Egy kastély romjait látom, s a tenger felől vihart közeledni. Remek lesz bőrig ázni, ha nem találunk időben valami kis menedéket.
< - Egyenlőre menjünk a romokhoz és keressünk egy helyet, ahol átvészelhetjük a vihart, s esetleg tüzet is tudunk rakni. Ráadásul jó lenne egy olyan rész ahonnét jókora területet be is látunk, hogy meglepetés ne érhessen minket. - > ezzel megindulok én is az asgardi után a kastélyba, majd csendesen megjegyzem a törpnek.
< - Ha lehet, mindenféle fajomra való utalást felejts most el, mert a fajtám nem épp szívesen látott vendég sehol se... - > ezután a tekintetem hol a kastélyra, hol a közeledő, de még elég távoli viharra siklik. Bár lehet látszólag sok időnk van, de a fedezék és tűzifa keresése se kevés idő.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#106 2010-01-15 12:28:54

Björnulf
1. szint - 4 kredit
Regisztrált: 2009-07-17
Üzenetek: 53
E-mail PM

Re: Vanaheim

<- Ó hogy az Örëgistën vérvëretës, këttészakadt f*szára, hogy itt mindig valami tëlibehágott megszopódott trükkel këll előállnia ënnëk a sëlejtës, kummadt fattyúnak, hogy a fitymáját varrják a fëjére, és azzal rángatnák végig a kénkövës k*rva Helheimen, hogy rohadna el a bëlë onnak is.>
Björnulf ezen szavakkal konstatálta, hogy már megint beleszaladtak Loki egyik tréfás varázslatába, aminek eredménye az lett, hogy kijutottak a semmi tökéletes közepére, egy romos vár tőszomszédságában, a vihart váró tengerparton. A törpe körbenéz a tájon, szeme megakad a felhőkön, majd a váron.
<- Adhatná Asgard, hogy lëgyën, de sëjtelmëm sincs, hun a rëtkes goblinvalagban vagyunk.- felel Laaksonnennek, majd Vutha kijelentésére bólint. – Ëgën, mënnünk kőne. Az meg mán ne az én bajom, hogy bëlőled mi marad, ha megtudják mi vagy… De majd próbálom nëm ëlkotyogoni – vigyorog a félsárkányra>
Ezzel, odasétál Jölfergraukhoz, az oldaltáskába rakja a szelencét, majd felmászik a hátára. Megsimogatja az állat nyakát, és pár halk szóval elindítja. Így lépdel az óriási medve, és a részeges törpe a vár felé.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#107 2010-01-15 13:02:08

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Vanaheim

Ahogyan Björnulf el akarná tenni a szelencét, akkor tűnik fel a törpének, hogy nincsen a kezében. Végül a társaság úgy dönt, hogy elindul a kastély felé. Björnulf tud a legkényelmesebben haladni fenn a medvén, míg Laaksonen nagyon-nagyon lassan tud csak menni a sérülései miatt. Olyan jó tíz perc séta kellett, hogy elérjétek a romokat. Egykor szép és dicső kastély lehetett, de mára közel sem volt az. A romoknál csontvázakat is lehet látni, Asgardi, vagy ván csontvázak, illetve néhány nagyobb darab is van, ami óriásra utalhat, illetve még egy nagyobb sárkányé is van ott. Nem olyan kis törpe, mint Vutha, hanem legalább tizenöt méteres jószág lehetett egykor, azaz nem korcs, hanem egy igazi vad sárkány. Az ajtó még mindig csukva, de van rajta egy hatalmas rés is, amin mindenki, még a medve is könnyedén beférnek. Ha bementek, bent kőépület volt egykor, semmilyen furcsaság, se rúnák, se semmi gyanús, minden csöndes csak a vihar előszelei azok, amiket odakint halhattok, és azt, ahogyan tenger ostromolja a halott kastélyt. A főbejárat után azonban néhány méter után ismét szerteágazik a folyosó és két irányba lehet menni. Mind a kettőt félhomály fedi és a vége elveszik a sötétségben.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#108 2010-01-15 17:03:33

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Vanaheim

Remek senki sem tudja hogy hol vagyunk. Lokit ismerve bárhol lehetünk Asgardon, a Földön vagy teljesen máshol. A kastély felé indulunk, vagyis én inkább csak bicegek, iszonyatosan sajognak a sebeim. Fagyharangra támaszkodva lépdelek Vutháék mellett.
<-Nem hiszem hogy bárki is kíváncsi lenne a származásodra jelenleg, de tőlem nem fogják megtudni. Feltéve ha egyáltalán itt van valaki.->
Lassan de biztosan közelebb érünk a kastélyhoz, mindenfelé csontvázal hevernek. Ha jól látom van asgardi, ás ván csontváz is. Akad egy-két óriásnak és egy sárkány is. Alaposan szemügyre veszem őket, hátha kiderül belőle hogy mi folyhatott itt. Atla lelkesen rohangál csontól csontig, mintha nem tudna választani közülük.
<-Atla ide, ezek nem neked valóak->
Bánatos szemmel pillant rám, de aztán ott hagyja a csontokat és követi Björnulfot át a résen. Utolsóként lépek át rajta, két folyosóban folytatódik a a helység. Rúna és csapdák sehol.
<-Merre? Bal vagy jobb?->
Egyik sem tűnik roszabbnak a másiknál, így a másik kettőre hagyom a döntést merre menjünk tovább.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#109 2010-01-18 04:00:40

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Vanaheim

Lassú séta után elérjük a romokat, s ott a csontvázakra siklik a figyelmem. Az asgardira nézek, s a nagy sárkány csontváz felé bökök.
< - Ne légy olyan biztos benne... Korábbi ván „barátaink” is szívesebben tudnának a holtak közt, mint az élők közt, s nem is lehet őket elítélni ezért... - > mondom csendesen, majd belépek az ajtó résén. A laposan körbenézek, s lépteimre figyelve haladok előre. Kicsit zavar, hogy bárhol lehetünk éppen, de talán még Asgard valamely részének földjeit tapossuk ha szerencsénk van. Azonban ebben nem lehettünk biztosak. Kis séta után a folyosó kétfelé ágazik, s mindkettő teljesen egyformának tűnik.
< - menjünk el mondjuk balra... nagyon nem látok különbséget a kettő irány közt, ha meg zsákutca, akkor visszajövünk és megyünk a másik irányba - > közben a két irányt tanulmányozom, majd megindulok balra

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#110 2010-01-18 10:46:27

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Vanaheim

A kis társaság végül balra fordult, mindenkinek egyedül kellett mennie a folyosón, mert nem volt elég hely ahhoz, hogy egymás mellett tudjanak haladni. Mintegy harminc méter után pedig a járat kiszélesedett. Egyelőre még mindig nem látattok semmilyen furcsaságot, csak azt lehetett hallani, hogy a távolban dörög az ég és hatalmas villámok szelték át az eget. Ezt a beszűrődő időnként feltűnő fényekből tudhatta a társaság, illetve a dörgésekből. Végül beértek egy nagyobb terembe és ahogyan mindenki belépett ismét rúnák izzottak fel a helységben és pillanatokon belül a rúnákból füstszerűen összeállt egy alak, azok kihunytak és már csak az a valami volt veletek szemben.És mögötte egy hasonló oltáron, mint ami a barlangban volt, ott volt a szelence is.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#111 2010-01-18 20:57:37

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Vanaheim

<-Remek akkor induljunk, nincs sok kedvem itt álldogálni...>
Morgom a többieknek utalva a sebesüléseimre, sántikálva indulok a többiek után a bal oldali folyosón. Remélem nem kell majd visszafordulnunk. Jó harminc méter után egy kisebb teremmé szélesedik ki a folyosó. Épp időben kerültünk fedél alá, mivel odakint égiháború kezdődött, jókora villámokkal. Hirtelen újabb rúnák jelennek meg a falon, és a szelencét is megpillantom egy hasonló oltáron, mint ahonnan elhoztuk. A törpére pillantok, de ő meg sem mozdult amióta beléptünk a terembe. A szelence valószínűleg valamiféle mágiától termett ott, valószínűleg már akkor mikor ide teleportáltunk. Egy vészjósló füst szerű alak bontakozik ki az oltár előtt. Hátrálok pár lépést, Fagyharangot a ködalakra szegezve.
<-Loki? Vagy mi lehet ez?->

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#112 2010-01-18 23:28:38

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Vanaheim

Elindultunk hát balra, s a folyosó szélessége miatt csak egymás után tudtunk haladni. Mentem elől, ha már én választottam az útirányt, s tekintetem végig a folyosó falait, padlóját és plafonját fürkészte, az előttünk lévő részen kívül. A kinti idő, valahogy olyan különös érzést adott az egésznek. Végül kiszélesedett a folyosó, majd egy nagyobb terembe értünk. Sok rúnát láttam felizzani a falakon, majd pedig füstből áll össze előttünk egy alak, aki mögött ot az oltár és a ládikó. Laaksonen rögtön a fegyverét rászegezi az idegenre.
< - Nyugalom... - > mondom csendesen, miközben az idegent figyelem. < - nem hiszem, hogy Loki lenne az, de nagy eséllyel vagy egy illúziója, vagy egy újabb őr, akár csak a farkasok. - > jegyzem meg még csendesen, majd pedig a lény felé lépek egyet.
< - Mond a neved idegen és hogy kihez vagy hű - > szólalok meg hangosabban a lény felé, s várok egy kicsit. Vagy bejön, vagy nem. De azért remélem, hogy értelmes lény, s nem lesz szükségünk harcra. Főleg, hogy az asgardi nincs olyan állapotban, hogy akár csak magát védhesse, a törp meg, hát jó kérdés, hogy az esetek többségében merre jár, de hogy nem itt az biztos...

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#113 2010-01-19 19:55:08

Björnulf
1. szint - 4 kredit
Regisztrált: 2009-07-17
Üzenetek: 53
E-mail PM

Re: Vanaheim

A trió az állatok kíséretével vagy hátán bejut a kastélyba, ahol Björnulfnak már bizseregni kezd a patkánytetoválása a füle mögött. A keresztútnál legszívesebben ott maradna, de egy kastélyban egy folyosón maradni sosem jó ötlet. Ezt bizonyítja az a régi eset a folyosóba szorult jégóriással egy Ragnarök idején. Elindulnak hát balra, ahol egy újabb terem újabb oltárral, újabb szelencével és egy valami füstös, undok csáplénnyel. Björnulf felmordul ahogy a mágikus lény lassan megjelenik, és leakasztja hátáról Gormastrid-et. Miközben Jölfergrauk morogva szimatol, a törpe erősen megmarkolja a díszes gyeplőt, a fejszét pedig leengedi medvéje oldala mellé: felkészül az esetleges rohamra. Most először örült, hogy Vutha szólalt meg, mert ez azt jelenti, hogy ha a lény támad ő lesz az első célpont. Hanem akkor végre kamatoztathatja a sima nyelvét a féldémon.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#114 2010-01-19 21:19:41

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Vanaheim

A lény láthatóan egyelőre nem vette észre, hogy ott voltatok, továbbra is mereven bámult előre. Csak akkor mozdult meg, amikor Laaksonen kiejtette a Loki szót a száján. A lény arra fordult és mintha közelebb lebegett volna egy kicsit. Majd amikor Vutha is megtette, akkor pedig még közelebb kúszott a kis trióhoz. Így most már olyan négy méterre volt csak tőletek, semmit sem mondott, semmit sem tett ezen felül, bár mindenki halványan félelmet kezd el érezni, Björni medvéje hátrálni kezd, és Atla is farkát behúzza és a fülei lekonyulnak. Már pusztán ennek a valaminek a látványa is félelmet kelt, pedig még semmit sem csinált.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#115 2010-01-20 03:41:36

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Vanaheim

Figyelem a lényt, ami csak akkor mozdult meg, amikor kimondtuk Loki nevét... Ez elég különös, így eme észrevételemet közlöm hamar, bár biztosan feltűnt a többieknek is
< - Ha lehet, akkor a jelenlegi úrnőnk apját ne emlegessük... úgy látom, hogy eme lény csak akkor jön közelebb, s mivel nem akar válaszolni ezért vagy nem ért minket, vagy ha ért is, akkor is mágia befolyása alatt lehet, tehát nincs könnyű dolgunk vele se. - > félelmet érzek, de nem hátrálok, csak a lényre nézek egyenesen. < - Kis ember... egyszer már sikered volt a ládikóval, mi lenne, ha megpróbálnád most is? Addig én foglalkozok az új ismerősünkkel... vagy menjek érte én? - > kérdem, nem nézek hátra, csak a lényt figyelem, hogy ha tesz bármilyen támadójellegű mozdulatot akkor félre tudjak ugrani előle, vagy ha arra nincs időm, akkor megpróbáljam védeni...

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#116 2010-01-20 20:11:29

Björnulf
1. szint - 4 kredit
Regisztrált: 2009-07-17
Üzenetek: 53
E-mail PM

Re: Vanaheim

Björnulf felmordul, ahogy érzi szétterjedni magában és medvéjében a félelmet.
<- Ëlég az ostoba fëcsëgésbül! Pusztulj innen ocsmány szarkupac! –> üvölti és lábával medvéje oldalába csap. Gormastridot lengetve szeli át a rövid távot, amiből ismét előtörik a hősök csatakiáltása, amelybe belevegyül a törpé is. Ahogy közelébe ér, a lény mellkasára súlyt, hogy keresztülvágja a bordáit, és léket ejtsen a tüdején, ha van egyáltalán olyan a ronda lénynek. A törpe jól láthatóan megunta a felesleges köröket Loki szellemi útvesztőiben, és a lehető leggyorsabban véget szeretne már vetni neki.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#117 2010-01-20 20:47:27

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Vanaheim

A lény csak áll a szelence és az oltár előtt mozdulatlanul míg ki nem mondom Loki nevét hangosan. Ekkor gyorsaságáról tanúbizonyságot téve, közelebb jön hozzánk de még mindig nem támad. A szívem hevesebben kezd dobogni, torkomban gombóc van. Félek. Atla és a medve is érzi és a többiek is. Legszívesebben hátrébb kerülnék ettől a lénytől, de uralkodok magamon és megpróbálom legyűrni az általa keltett félelmet.
<-Nem tudom mi a fene ez, az lenne a legjobb ha nem háborgatnánk a szelencét míg ki nem találunk valami mást....>
Ekkor a törpe máris rohamra indul a lény oldala felé csapva. Még nem teszek semmit, megvárom míg a lény reagál vagy a törp megtudja-e egyáltalán sebezni. Ha igen akkor megpróbálok elindulni a szelencéért.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#118 2010-01-20 21:35:40

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Vanaheim

Vutha egyelőre nem tett semmit és a többiek is néhány másodpercig haboztak. Érezhették, hogy a félelem minden egyes pillanattal nőtt bennük, ám ekkor Björnulf végre megindult a lebegő lény felé. A fejszét támadásra emeli és ahogyan odaért ahhoz a valamihez lesújtott, azonban a penge átment azon a valamin. Ebben a pillanatban az őrző eltűnt és a félelem varázs is lefoszlott a társaságról. Azonban a törpének túlságosan nagy volt a lendülete és tovább haladt, aminek a következménye az lett, hogy az oltárkőnek csapódott. A többiek hiába is mozdultak volna, az egész túlságosan gyorsan történt, az oltárszerűség megingott és az aranyszelence a törpén pattanva leesett a földre és a teteje kinyílt...

Vége az Asgardi történetek 2. részének.

Asgardi történetek 3
Vihar: Loki átka

... néhány pillanatig nem történt semmi, utána mágikus energiák kezdtek el mindenfelé áramlani a ládából majd iszonyatos mennydörgés rázta meg az épületet, villámok cikáztak mindenfelé és a kis társaság tagjai teljesen elvakultak a fényektől és mennydörgéstől sem hallottak semmit sem. Közel két perc kellett, hogy végre kitisztuljon a látásuk és a hallásuk, és amint végre láttak az tűnt fel nekik elsőre, hogy nincsenek egyedül ezen a helyen. Sőt a terem zsúfolva volt.

Húsz alak állt a helységben. Volt közöttük egy nő, a többi férfi, volt ki rövid hajú, ki hosszú, ki szőke, ki vörös, volt akinek szakálla volt, volt akinek nem, volt akinek ez rövid, volt akinek nem. Volt, aki csak mezei páncélt viselt, de olyan is, aki díszes hadi öltözetet. Mindnek a kezében kalapács, bár némelyik még ebben is különbözött egy kicsit egymástól. A Mjölnir volt az mindenkinél. Egyetlen egyben voltak hasonlatosak, mindannyian izzottak a dühtől és a haragtól...
Mind a három illető nagyon hamar rájöhet, hogy mit is láttak. Húsz, azaz húsz darab Thor állt ebben a helységben velük.

Ők voltak Loki Laufeyson búcsúajándéka Asgardra nézve.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#119 2010-01-21 02:43:37

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Vanaheim

A próbálkozásom hasztalan, főleg, hogy a kis törp a növekvő félelem ellenére az alaknak ront, aki eltűnik. Azonban Björnulf lendülete túl nagy, hogy megálljon és lelöki a ládikót, ami után próbálok ugrani, de eme távból esélyem sincs még csak közelébe se jutni ennyi idő alatt... A ládika teteje kinyílik és egy ideig ne történik semmi, majd utána nagy energia tőr elő belőle, dörgéssel, villámlással kísérve, melynek következtében egy ideig nem hallok és nem látok semmit se. Miután ez az egész véget ért, vagy csak csillapodott egy kicsit, bár ez mindegy is, lényeg, hogy újra láttam és hallottam, akkor feltűnt, hogy nem vagyunk, egyedül... 20 alak volt velünk, s bár mind kicsit más volt, de egy idő után leesett, hogy egy nagy csapat Dühös Thor közt vagyunk.
< - Gratulálok pici törp... egyszer tudnál azon a hájas valagadon maradni, s nem csak akkor mikor a hordók tartalmát gurítod le a torkodon... Remélem van valami jó ötleted, mert, hogy nem az én hátamon csattan az ostor ezért az biztos, főleg, ha ez Thorhalla, Einar, vagy épp Thor fülébe jut... - > morgom dühösen, majd még káromkodok hosszan szidva a törpöt Asgardul, Midgardul, Démonul, s Lokit is... Égek a vágytól, hogy a két kezemmel fojtsam meg a törpöt azért, mert képtelen volt nyugton maradni... Bár most a sok Thor jelenléte egy kicsit gátol annak kivitelezésében, hogy kitekerjem a törpe nyakát nemes egyszerűséggel...
< - Laaksonen! Fogd a farkasod és indulj meg kifelé... - szólok hátra, miközben én magam is hátrálok az ajtó felé, bár nem mintha sokat érne... Egy csapás a Mjölnirrel és ha véletlen túl is élem, akkor se ugrálok túl sokat egy ideig az is biztos...

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#120 2010-01-21 18:18:07

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Vanaheim

Björnulf ugyan eltalálja a lidércet, és el is tűnik de képtelen megállni és felborítja a szelencét. Pár másodpercig nem történik semmi majd, erős mágikus energiák áramlanak mindenfelé, villámok cikáznak a helységben, reng az egész helység. Későn csukom be a szemem, az erős fény miatt pár percig nem látok semmit. Mire elmúlik a hatása, a helységben igencsak szűkösen vagyunk. Mindenfelé Thor-ok állnak, nem sokban különböznek egymástól.
<-Ez hogy lehetséges....hacsak nem mind különböző dimenziókból jöttek...>
Vutha felszólítására, az is felfogom hogy egytől-egyig irtózatosan dühösek. Ha mind megtámad minket végünk, egyel sem bírnánk el, nem hogy 15-20 darab Thorral.
Atlát felkapva elindulok visszafelé, a folyosón. Óvatosan és amilyen gyorsan csak tudok anélkül hogy nagyon felhívnám a figyelmet.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#121 2010-01-22 10:22:59

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Vanaheim

Abban a pillanatban, ahogyan Vutha megszólalt szinte minden Thor arra kapta a fejét, és ezzel együtt realizálták azt is, hogy nincsenek egyedül ezen a helyen, hanem három másik személy is van velük. Az egyik felemelte az előttük a földön heverő törpöt és nemes egyszerűséggel hozzávágta a féldémonhoz, akik így mind a ketten a földre kerültek. A törp még tovább is gurult egy kicsit Vutha-tól. Amikor a démon szavaira Laaksonen menekülőre fogta volna, az egyik szakállas Thor egyszerűen arrafelé dobta a kalapácsát, egyenesen a kijárat felé, és a becsapódás után az hatalmas robajjal omlott be. Egyelőre nem volt semmilyen más kiút, csak a terem egészen másik oldalán egy másik folyosó kezdete. De ahhoz mind a húsz Thor útban volt. Vutha hibázott, amikor Asgardi és angol nyelven káromkodott azt igazából egyik sem méltatta nagyobb figyelemre, de amikor az első démoni szó elhagyta a száját három villám csapott bele a férfiba és igen súlyos sérüléseket okoztak neki, a füstölgő asgardi pedig elterült a földön.
Ekkor újra villámlások töltötték be a helységet és hatalmas mennydörgések közepette villámlások. Amint újra látott a társaság, immáron csak egyetlen „Thor” volt benn a helységben velük, az egyetlen nő, aki pedig a kalapácspát a tenyerébe csapdosva indult el a társaság felé.
< - Szóval Loki kutyái vagyok, mi? – kérdezte dühösen. >Kilépett

Jelentés |
Idézet

#122 2010-01-22 17:44:50

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Vanaheim

Nem sikerül időben elhagyni a folyosót, az egyik Thor kalapácsa mellettem süvít el, szinte súrolja a bőröm és beomlasztja a folyosót. Visszafordulok, a törpe a földön, Vutha pedig füstölög a belecsapódó villámoktól, súlyos sérüléseket szenvedett, ha egyáltalán életben van még. Újra villámlások töltik be a helységet, csak egyetlen Thor változat marad, még pedig a nő. Mjölnirt csapdosva elindul felénk. Hiába próbálok hátrálni, a folyosót elzáró törmelék az utamat állja.
<-Várj, nem vagyunk Loki szolgái! Einar tanácsadója vagyok, Thor fiáé. Azért jöttünk hogy azt a szelencét, elvigyük neki, de a törpe véletlenül kinyitotta. Nem tudtuk hogy mi fog történni ha kinyitjuk.->
A hátamat a sziklához vetem, nem tudok tovább hátrálni. Állom a dühös tekintetét.
<-Nyilván ez volt Loki újabb kis meglepetése, még a halála után is képes zűrt kavarni.->
Menekülni nem tudok, szembe szállni pedig még úgysem még ha teljesen ép lennék, akkor sem. Csak meggyőzni próbálhatom, hogy semmi közünk ehhez az egészéhez.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#123 2010-01-24 03:17:55

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Vanaheim

Kellemetlen események sorozata következik... elsőre a törpöt kapom meg, aztán meg amint démon nyelven szólalok meg 3 villámot is kapok. Aztán kiterülök füstölögve. Ezután villanások sorát látom, de a fájdalomtól, csak vonyítok egy sort, s fekszek. Azonban mikor meghallom a nő szavait, akkor vicsorba torzul a képem...
< - Loki kutyái... annyira, mint te... - > morgok, majd próbálok felkelni, miközben vicsorgok... < - Fuss Laaksonen! Bízd ránk, ezt a Thort, s keresd meg a miénk... meg Thorhallat! Törpike! Tápászkodj fel... dolgunk van... - > ha sikerül akár csak instabilan is talpra állni próbálok egy kis előnyt szerezni az asgardnak.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#124 2010-01-24 09:09:13

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Vanaheim

A nő csak felkacagott Laaksonen szánalmas próbálkozásán, hogy meggyőzze arról, hogy nem ellenségek és, hogy egy oldalon állnak. A nő csípőre tette a kezét és amikor Vutha nagy nehezen talpra állt és a társára üvöltött, hogy meneküljön a nő eldobta a pörölyét ismét, ami ezúttal az utolsó kijáratot beomlasztotta, majd a fegyver visszarepült a kezébe. Néhány lépést tett a kis társaság felé.
< - Szánalmasabbak vagytok, mint otthon – mondta a nő. – Nem ismerek semmilyen Einar-t, nincsen gyermekem. A Thorhalla név sem ismerős. Elárulnád, hogy miért higgyek neked Laaksonen, miközben évtizedek óta a mostohanővérem szeretője vagy? Vutha, és Björnulf. Mind a hárman Loki hű emberei... és ez az ő rejtekhelye. Nem lennétek itt, ha nem őt szolgálnátok. De ez így nem lenne méltó... >
Felemelte a fegyverét a feje fölé, amikbe villámok csaptak az égből, majd ezek a villámok a kis társaság tagjaiba csaptak, akik érezhették, hogy a sebeik begyógyulnak és a fáradtságuk is semmivé lesz. A fegyverek, akik használták a mágikus képességüket újra maximumra töltődtek
< - Most már méltó küzdelem lesz! >
Mondta még a nő, majd a pörölyét lendítve Vutha felé vetett magát.

Laaksonen
Fegyver: Fagyharang
Mágia: 50 egység

Björnulf
Fegyver: Gormarstrid
Mágia: 50 egység

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#125 2010-01-24 20:39:32

Björnulf
1. szint - 4 kredit
Regisztrált: 2009-07-17
Üzenetek: 53
E-mail PM

Re: Vanaheim

Manapság a midgardi mesék nem a megszokott mondással kezdődnek. Senki nem mondja már, hogy egyszer volt, hol nem volt, senki nem beszél óriási tengerekről, messzi-messzi földekről. Manapság az emberek sokszor úgy kezdenek bele a mondandójukba, hogy ecsetelik milyen rossz dolguk van. Kihagyják a bevezetést, és in medias res panaszkodnak. Ezek a „mesék” szoktak a következőképp kezdődni: „Sok szar dolog van az életben, de ami történt…”

Sok szar dolog van az életben, de ami tíz perccel ezelőtt történt, az Björnulf, hosszú, tanulságos, és alkoholgőzös életének messze egyik legrosszabb mozzanata volt. Az még hagyján, hogy egy óriási csáplény próbálja kirémíteni belőle a lelket, és az is hagyján, hogy kiderül, hogy illúzió volt. De az már tényleg pofátlanság, hogy nekimész egy kőoltárnak, leesel a medvédről, percekig elvakulsz a villámlástól, és egy szobában találod magad húsz dühös Thorral.
Bár nem egyszer fordult elő Björnulf életében az, hogy többszörös számbeli fölénnyel kellett szembenéznie, de Thor még úgy is jóval erősebb nála, ha egyedül száll szembe Thorhalla Harcos Triójával. Még akkor is, ha nő, és leginkább Loki újabb perverz agyszüleménye az egész. És akkor is, ha a fair-play jegyében felgyógyított mindenkit a sérüléseiből.
<- Ó, hogy az Asgardi vérëdët rohassza ki a rëdva – káromkodja el magát, ahogy felveszi Gormastridot a földről. – Hogy utálok én vëlëd harcolni, és dë rühëllëm, hogy csak të vagy kihívás!>
Ezzel a lendülettel veti magát a vagy Vutha-n, vagy Vutha helyén álló női Thorra.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14270
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Vanaheim

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 05 Aug. 2011, 13:18

#126 2010-01-26 00:20:27

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Vanaheim

Hát Laaksonennek nem sikerül kijutni... milyen meglepő, de tényleg... hogy gondolhattam volna, hogy ilyen könnyen sikerülni fog? Elég egyszerűen... Reménykedtem benne, hogy eme Thor leány nem annyira erős, mint a férfi társai, de tévednem kellett... Aztán beszél, s sóhajtok egy nagyot.
< - Kár ide minden szó! Úgy se hiszed amit mondunk... - > morgom, miközben újra belekezd valamibe, s villámok nyalnak meg, de most gyógyítanak. Amit mond, arra csak megrázom a fejem... „- Egyáltalán nem lesz méltó... te erővel... én a gyengéddel Thor ha rákényszerítesz... Ha ránk nem hallgatsz, akkor majd másra igen. -” morgom az orrom alatt, mialatt szemből Thor lendül támadásba, míg magam mögött is mozgást hallok. Hirtelen mozdulok oldalra ugorva, hogy Thor csapást kikerülve kitérjek a mögöttem érkező elől, s ezek ketten egymásnak csapódjanak. Miután talajt fogok, akkor gyors bukfenc után fordulok is Thor felé képemen hűvös nyugalom ül, s ugrásra készen, ha újra támadna...

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#127 2010-01-26 10:01:45

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Vanaheim

Még egy remek ötlet Vutha, és a végén tényleg itt fogunk ragadni ebben a lyukban. A női Thor egyszerűen bezúzza a másik kijáratot is, elvágva a menekülési utat. Igen inkább menekültem volna el mint ebben a lyukban szálljak szembe egy Thor változattal.
<-Értsd már meg hogy ez egy másik világ! Nem vagyok senki szeretője, Vutha pedig már nem Loki szolgája többé...->
Hiába mondok én bármit is Thor vagy nem akarja vagy képtelen rá hogy felfogja hogy ez nem az ő világa, otthona. Újra villámok járják át a termet, de ezúttal begyógyítják a sebeimet, és Fagyharangot is feltölti. Vutha és Björnulf azonnal támadásba kezd. Habozok egy kicsit majd Fagyharangot felemelve, megpróbálom a nő szemeit eltalálni egy fagysugárral, de csak akkor ha biztos a találat.

Utoljára szerkesztette Laaksonen (2010-01-27 09:00:35)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#128 2010-01-26 10:05:47

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Vanaheim

A kis társaság Thor-ja már nem mondott semmit sem azokra a dolgokat, amiket mondtak neki, csak felmordult Laaksonen szavaira, nem igazán hatották meg a szép szavak. Igazából a nőn nem látszott túl nagy meglepettség, amikor Vutha egyszerűen félreugrott és a törp így egyenesen beleszállt a szembejövő ellenfélbe. Már csak azért sem volt túlságosan meglepő, mert Björnulf beszélt is a támadásról, így ez nem nagyon érkezhetett meglepetés szerűen. A nő és a törp végül egymáshoz értek, lendült a fejsze és a pöröly is, majd találkozott a két fegyver egymással, hatalmas fémes csattanást lehetett hallani és a villámok csaptak ki a pörölyből. A fegyverek pedig félúton álltak meg, ahol találkoztak. Thor mozdult korábban, lendült a lába, hogy fejbe rúghassa a törpöt, miközben a Mjölnir-t elemelte a fejszétől és Vutha felé vágta mesteri pontossággal anélkül, hogy a féldémonra nézett volna. És ekkor következne Laaksonen támadása. A fiúnak igen nehéz dolga van, hiszen legalább hat-hét méterre állt a harcolóktól, akik pedig folyamatosan mozogtak és egy szem igen kicsike volt ahhoz, hogy eltalálják. Szinte semmilyen esélyt nem látott arra, hogy el tudja azt a kis felületet találni így, mert szinte biztos, hogy belemozdulna a nő...

Laaksonen
Fegyver: Fagyharang
Mágia: 50 egység

Björnulf
Fegyver: Gormarstrid
Mágia: 50 egység

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#129 2010-01-27 09:23:10

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Vanaheim

Fagyharanggal a kezemben próbálok egy kis rést találni Thor védelmén, de mire felkészülnék a támadásra vagy nekem kell félreugranom a harcolók elől, vagy ők táncolnak el előlem. Nincs könnyű dolgom ebben a nyamvadt szobában, alig lehet mozdulni anélkül hogy ne a harcolókba botoljak.
A törpe megakasztja Thor csapását, egymásnak feszülnek, majd elhajítja Vutha felé Mjölnirt. Itt az alkalom, de ilyen kis felületet nem biztos hogy eltudnék találni, és a nő is kivédené egy egyszerű mozdulattal, így inkább a mellkasát próbálom eltalálni ahol nem fedi páncél.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#130 2010-01-27 13:08:36

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Vanaheim

Menekülök tovább egyenlőre, mikor felém vágja a pörölyt, akkor félre ugrani előle, majd amint talajt fogok máris megindulok futva Thor felé, hogy jókora lendülettel érkezve próbáljak egy ütést a fejére mérni. Azonban amint lendületet veszek rossz érzésem támad, s ennek az oka egy felismerés: A Mjölnir visszatér a tulajdonosa kezébe. Próbálok hamar lefékezni és keresni a fegyvert, hogy hol van éppen. Ha elkések a felismeréssel, akkor maximum annyi időm lehet, hogy a szemeim elkerekednek, mielőtt telibe kap a fegyver, ha nem, akkor próbálok ismét félre ugrani előle, hogy így elkerüljem a nem kívánt sérüléseket. Nagyon jól tudom, hogy egy találat is bőven sok ahhoz, hogy kiterüljek, és ha mázlim van, akkor nem végleg, csak csúnya sebbel. Ha sikerül elkerülnöm, akkor újra támadok próbálva kiütni Thort, vagy ha az nem megy, akkor valahogy lefogni, hogy lassítsam, s a törpének az asgardival legyen esélye...

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#131 2010-01-28 12:34:06

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Vanaheim

Björnulf nem tudta már kivédeni a rúgást és az ál-Thor sikeresen fejbe rúgta a törpöt. Az métereket repült és a fal állította meg a repülésben. Köhögve tud majd csak felkelni a földről úgy, hogy mindene sajog, az egész háta és a bordái is, és nehezen kap levegőt. Vutha még sikeresen kitért a felé száguldó kalapács útjából, és Laaksonen támadása ebben a pillanatban találta mellkason, a nő hátrébb tántorodott kettőt, majd dühösen söpörte le magáról a jeget. Vutha későn jött rá, hogy a kalapács vissza is tér a tulajdonoshoz és nem volt ideje kitérni az útjából. Ahogyan hátranézett egy ütést érzett a fején és minden elsötétedett számára. A féldémon elterült a földön és a kalapács visszarepült a nő kezeibe. Az csak ennyit várt és lendült is Laaksonen felé, amikor a közelébe ért lendítette a karját és a fiatal férfi bordái felé sújtott a fegyverrel teljes erőből.

Laaksonen
Fegyver: Fagyharang
Mágia: 40 egység

Björnulf
Fegyver: Gormarstrid
Mágia: 50 egység

//Vutha addig eszméletlen, amíg BB nem tud írni//

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#132 2010-01-28 13:42:32

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Vanaheim

A másik kettőnek nem áll jól a szénája, a törpe a falhoz csattan. Vutha kikerüli ugyan a kalapácsot. Ekkor támadok, nem is tudja kivédeni a mágiát de nem is viselte meg túlságosan, csak hátralökte egy kicsit. Vuthat a visszatérő kalapács leteríti. Hármunknak sem volt sok esélye ellene, de most hogy a törpe is használhatatlannak néz ki, nem áll túl jól a helyzetem.
Máris rajtam van és a mellkasomat veszi célba a kalapáccsal. Szemtől szembe nem tudok nyerni, csak akkor van némi esélyem ha némi meglepetést okozok neki, vagy legalább az időt húzom vele. Ahelyett hogy félreugranék a csapás elől a nő felé vettem magam, hogy feldöntsem mielőtt a csapás elérne. Remélhetőleg elég váratlan lépés tőlem ahhoz hogy a csapást elkerüljem. Ha sikerül akkor nem állok le Fagyharanggal az arcába sújtok, miközben fagyos lángok jelenek meg a boton.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#133 2010-01-29 17:44:47

Björnulf
1. szint - 4 kredit
Regisztrált: 2009-07-17
Üzenetek: 53
E-mail PM

Re: Vanaheim

A világ elmosódott fodrain át nézve a női Thor már nem is volt annyira jó bőr. Főleg azután, hogy fejbe rúgta mindenki kedvenc törpjét. Björnulf lassan tápászkodott fel, a levegő beszorult valahova a szakálla és a minden bizonnyal megrepedt bordái közé. Fújt egyet, és veszélyesen mély levegőt vett, amitől mellkasát széttépte a fájdalom. Megrázta magát, várt még egy pillanatot, amíg Thor ismét nézhető állapotba kerüljön, és lassan elkezdett araszolni a fal mellett, kissé még támolyogva, hogy az alternatív viharisten mögé kerüljön.

És akkor csapott bele a birkapörköltbe. Björnulf, a tőle telhető lehető leghalkabb módon futott a nő felé. Ez belefoglalja azt is, hogy sem ő sem Gormastrid egy hangot nem adott ki magából. A tarajos törpe gerincre megy, mint a jó hentesek.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#134 2010-01-29 19:48:35

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Vanaheim

Laaksonen közelebb lépett belharcba az Ál-Thor-hoz, hogy így meglepetést okozzon neki, csak szegény fiatal harcos azzal nem számolt, hogy a nő közel kétszáz kilóval nehezebb, mint a pehelysúlyú Asgardi, így nekicsapódott a nőnek, de azt meg sem állította ezzel a mozdulattal. A fiú ettől a találkozástól végig az egész testén zúzódásokat szerzett ott, ahol nekiért a nőnek és így egyszerűen a földre került a nő erejétől. Arra pedig így már nem maradt ideje, hogy a bottal arcon csapja az ál-Thor-t. Az pedig nem állt le és tovább ment, hogy a földre került fiatal Asgardit legázolja és így csaphasson le rá. Emelte a pörölyt, hogy lesújthasson, ám ekkor...
Björnulf végre felkelt és összeszedte magát a támadáshoz és megrohamozta a nőt. Emelte a fegyvert, a nő ekkor döntötte le a földre Laaksonent és készült volna lecsapni rá, amikor a támadása megakadt, ahogyan Björnulf a hátába hasított a fejszéjével. A nő megtántorodott, a fegyver végigszántott a hátán és véres csíkot hagyott ezek után, a nő ahogyan előre lépett beletaposott Laaksonen gyomrába igen erősen, majd a következő lépést is tette meg, így a fiú gyomrából is kiszállt, majd ahogyan átért egyből fordult is meg, hogy szembekerülhessen a törpével.

Laaksonen
Fegyver: Fagyharang
Mágia: 40 egység

Björnulf
Fegyver: Gormarstrid
Mágia: 50 egység

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#135 2010-01-31 16:25:08

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Vanaheim

Meglepetés az volt, csak éppen nem sok mindent értem el a mozdulattal. Annyi erővel egy sziklafalat is próbálhattam volna feldönteni. Ahol neki csapódtam, azonnal fájdalmas zúzódásaim lettek a tetemen, lehet hogy pár csontom is megrepedt, bár ezt nem volt időm megvizsgálni. A becsapódás ereje hanyatt is lökött a földre, Thor pedig arra készült hogy lecsapjon rám. Ekkor megtántorodott, és előrelépett egyenesen a gyomromba. Felkiáltottam a fájdalomtól, és próbáltam volna kiszabadulni valahogy alóla. Szerencsére lelépet rólam és megfordult, a hátán egy csúnya sebhely éktelenkedett. Kapkodva szedem a levegőt, a gyomrom még mindig sajog. Így próbálok felállni a falat használva támaszként. Itt a lehetőség, míg a törpével van elfoglalva megpróbálom beledöfni a sebébe a Fagyharangot, kékes lángokkal átitatva. Ha sikerül elég komoly sebet tudok okozni neki. Ekkor hallom meg Atla morgással elegyített nyüszítését. Eddig teljesen megfeledkeztem róla. Nem messze tőlünk kuporog, és ugrásra készen bámulja a női Thort.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#136 2010-01-31 18:12:48

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Vanaheim

Elsőre még sikerül a kalapácsot, kikerülnöm, de hála annak, hogy nagyon késve reagálok másodjára csúnyán fejbe talál, s a világ el is sötétül ott helyben... Nem tudom, hogy mennyire is találhatott fejbe, de ha szerencsém van, akkor elég kemény a fejem ahhoz, hogy Hela vendége még egyenlőre ne legyek, bár kitudja... Lehet be se fogadna az alvilágába, vagy még jobban megkínozna, mert Loki „kutyája” voltam... Na de ezen kár elmélkedni, még ha kábultan lenne is rá elég időm... Az azonban biztos, hogy olyan fejfájásom lesz, ha magamhoz térek, hogy hamar azt fogom kívánni, hogy bár csak ne tértem volna magamhoz...

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#137 2010-02-01 04:19:48

Björnulf
1. szint - 4 kredit
Regisztrált: 2009-07-17
Üzenetek: 53
E-mail PM

Re: Vanaheim

Björnulf mostanában egy dologban jeleskedik igazán: egyre jobban ki tudja fejezni afeletti meglepetését, hogy társai mennyire ostobák tudnak lenni egy-egy helyzetben. Például elképzelni nem tudja, mi járhatott Laaksonnen fejében, amikor a két harcoló fél között abban reménykedik, hogy feláll. Soha nem élné túl a baklövését, ha nem hallaná a törpe káromkodását.
<- A rëdva egyën mëg, ott maradsz! – üvölti, és a feltápászkodó Laaksonnen hátára állva lenyomja a fiút, és így nagyjából már asgardi magasságba kerülve, a nő nyaka felé súlyt oldal irányból. – Të mëg aztán igazán mëgdigëlhetné má’, te szőke szukafattya!>

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#138 2010-02-01 09:47:42

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Vanaheim

Laaksonen pontosan a két fél között állt fel, így tökéletesen útba került Thor-nak és Björnulf-nak. A nő éppen akkor fordult meg, amikor a fiú felé szúrt a botjával. Nem is teketóriázott sokat és megragadta a Fagyharangot a kezével és abban a pillanatban már sújtott is le rá a Mjlönir-rel. A törp káromkodását még lehetett hallani, de ahogyan nyomta volna le Laaksonen a föld felé és ugrott volna az ál-Thor-nak hideg csapott az arcába. Abban a pillanatban, ahogyan a Mjölnir ráütött a Fagyharangra hatalmas reccsenés hallatszott és a közelben állókat tetőtől talpig beterítette a fagy és a robbanás erejétől métereket zuhantak hátrébb a terem belseje felé. Súlyos fagyási sérüléseket szenvedtek és a hideg levegő fuvallatra és, hogy mindene deres lett Vutha-nak erre tisztult ki teljesen a feje. Ha felnéztetek ál-Thor ekkor kelt fel a földről, őt a falnak csapta a jeges robbanás ereje, egy pillanattal később egy-egy kard csörrent a talajon Vutha és Laaksonen előtt.
< - Vajon ki kárpótol minket a mézsör és a hajadon hölgyek hiánya miatt? – kérdezte egy hang. – Bár a hölgy már megvan. >
< - TI már megint?! – kérdezte a női Thor dühösen.
Ha a hangok irányába néztetek három ismerős alakot láttatok. A Warriors Three megérkezett.
Björnulf
Fegyver: Gormarstrid
Mágia: 50 egység

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#139 2010-02-02 03:19:00

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Vanaheim

Hűs szellő, ami ébreszt és hogy deres mindenem... A fejem azonban úgy hasogat, mint ha valaki egy pörölyt próbált volna rajta széttörni és milyen furcsa... pont valami hasonló történt, csak épp a fejem akarta szétzúzni nem a fegyvert... A kép kezd kitisztulni és furcsa a sok jég... valahogy nem rémlik, hogy sötétség előtt is lett volna itt ilyesmi, ahogy a kicsit szétszóródott banda is elé érdekes képet mutat... A női Thor is épp most kászálódik fel, azonban a figyelmem az köti le, mikor valami közönséges kard -féle landol előttem, s megjelenik egy másik trió... nem tudtam eldönteni, hogy ez a felmentő sereg akar lenni, vagy ennyire lemondtak rólunk, vagy már csak ezek maradtak... Rámarkolok a kardra, majd félre húzom a számat...
< - Ez ugye csak valami ostoba tréfa? - > nézem a kardot továbbra is, majd a trióra pillantok... < - Inkább ne válaszoljatok... - > megrázom a fejem, majd megindulok a két társam felé, hogy megnézzem mennyire vannak egybe még...
< - Laaksonen... elregéled nagyon röviden, hogy míg a nem voltam eszméletemnél, addig miről is maradtam le? - > pillantok a kölyökre, majd a törp felé pillantok. Bár van egy olyan érzésem, hogy az asgardinak valami nagyon balul sült el most, mert magától nem hűlt volna ki a hely ennyire...

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#140 2010-02-03 03:40:05

Björnulf
1. szint - 4 kredit
Regisztrált: 2009-07-17
Üzenetek: 53
E-mail PM

Re: Vanaheim

Björnulf életében tán először nem nyitotta ki a száját, és magában sem mormogott. Ezt is csak azért, mert ajkait összedermesztette a fagyrobbanás, ami méterekkel hátravetette. Csendesen puffant hát egy, és szó nélkül tápászkodott fel. Fegyverét minden kommentár nélkül kapta fel, és szeméből némán törölgetve a jeget, a fájdalom ellenére pisszenés nélkül nézte a női viharistent.
<- TI már megint?! – tette fel a törpe egyszerre a kérdést Odindottirral, majd fájdalmasan felkiáltott hozzá, ahogyan ajkait szétszakította. – Volstagg, te Asgardvërtë sörtëmëtö, életëmbën még nem örültëm ennyirë a hordóhasadnak! – röhög a tarajos törpe – No, most mán vagyunk ëlegen hozzá, csipkézzük ki a drága pofikáját!>
Ezzel a mondattal Björnulf ismét meglengeti Gormarstridet, és megint elszabadul a megszámlálhatatlan csatakiáltás, ami bele van kovácsolva a fejszébe. Így ront neki az elszabadult Thor-nak.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#141 2010-02-03 08:26:55

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Vanaheim

A törpe nyomott volna le a földre, és talán még meg is tettem volna hogy lehanyatlok a padlóra, de már késő volt. A női Thor megragadta Fagyharangot és rásújtott a Mjölnirrel. Egy hatalmas reccsenést lehetett hallani majd egy óriási fagyrobbanás méterekkel arrébb dobott.
Vutha hangjára ébredek fel, a testem nagy része fagyási sérülésekkel van teli. Fagyharang pedig darabokban a földön hever.
<-Szerinted mégis miről? Ez a női Thor felmosta velünk a padlót....-
Sziszegek dühösen a női Thor felé, közben megpróbálok valahogy felállni, bár ennyi fagyási sérüléssel a testemen csoda ha sikerül.
<-Úgy látom megjött az erősítés...->
A Warriors Three érkezett meg, noha még nem igazán találkoztam velük csak hallottam róluk. Egyenlőre megpróbálok talpra állni valahogy, aztán majd csatlakozni a harcolókhoz...bár most már nincs mivel.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#142 2010-02-03 10:21:52

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Vanaheim

Laaksonen megpillantja maga előtt azt a kardot, amit a frissen érkezett trió csúsztatott neki oda, akárcsak Vutha-nak. A féldémon igen mogorva arckifejezést kap Hogun-tól, a megszokottnál is mogorvábbat. Mindenki könnyedén fel tud kelni a földről, ez nem okoz gondot senkinek sem. Mindeközben az ál-Thor is összeszedi magát, majd pedig támadólag lendült az akkor elinduló Trió felé. Björnulf pengéjéből ezernyi kiáltás harsan, amitől a nő egy pillanatra meginog, a társaság tagjaiban pedig harci vágy lobban a csatakiáltások hallatán. A trió könnyedén, remekül dolgozik egymással összhangban a harcban, ők nem gátolják egymást, úgy mint ti. Igaz ők hárman, közel háromezer év előnyben vannak hozzátok képest. Úgy tűnt, hogy hármójuktól valamilyen szinten még az ál-Thor is fél, mert jóval elővigyázatosabb lett, mint ellenetek volt. Most már ügyelt arra, hogy ne juthasson a közelébe senki sem. És ekkor érkezett meg lényegében Björnulf is oda a most már négyessé növekvő harcoló felekhez. Pont mielőtt lesújthatna a törp a nő a magasba emelte a kardját és milliónyi villám csapott a helységbe és támadva indultak a társaság tagjai felé.

Björnulf
Fegyver: Gormarstrid
Mágia: 45 egység

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#143 2010-02-03 21:35:29

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Vanaheim

Laaksonen ért nyúlok és felsegítem, miközben a trió a törpével együtt támad... Közben nekem is megjön a harci kedvem, s a Földön heverő kardra bökök.
< - Akkor támadj, ha csak ránk figyel - > mondom csendesen, majd pedig üvöltve kezdek rohanni előre a női Thor felé, miközben az új kardom hegye a padlót súrolja, ahogy rohamozok előre, s végül amint elérem, s senki nem áll elém, akkor felfelé csapok teljes erőmből. Szemeimben csak az ölni akarás csillog semmi más. Próbálom lekötni a figyelmét, s mindent beleadva támadni egy szó nélkül. Bár lehet a kard nem fogja kibírni eme támadást, de addig is velem kell törődnie, meg azokkal akik támadnak és esetlegesen nem figyel annyira az asgardira. Bár nem ő nem harcos, így lehet nem lesz siker, de egy próbát megér a dolog.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#144 2010-02-04 19:38:38

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Vanaheim

Könnyebben fel tudok kászálódni a földről, mint számítottam és Vutha is besegít egy kicsit. Felkapom a kardot a földről. A törp kardjából ezernyi kiáltás harsan, és elönt a harci vágy. Mellesleg már dolgozott egy adag bennem, amiért eltörte a fegyveremet az a szajha. Vutha csatlakozik a harchoz. A trió messzemenően jobban harcol együtt mint mi hárman, persze nekik volt idejük hogy gyakoroljanak. Atla mellém csattog, a szőre csupa jég de nincs különösebb baja, és volt annyi esze hogy ne ugorjon neki Thornak.
<-Maradj itt.->
Szólok rá és csatlakozok a harcolókhoz. Próbálok a hátába kerülni és ott lecsapni míg elölről lefoglalják a többiek.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#145 2010-02-05 10:37:48

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Vanaheim

A csapat tagjaira nem volt túl kellemes hatással Björnulf fejszéjének képessége, ugyanis vakmerően, gondolkodás nélkül estek neki Thor-nak. Egyenesen rohamban, miközben a villámok már régen feléjük cikáztak. A villámok először a Fandral-Hogun-Volstagg triót találták el, akik a falnak zuhantak a villámoktól, Björnulfot a terem másik végébe repítették a villámok és füstölögve terült el a vizes földön és égési sérüléseket is szenvedett. A közeledő Vutha-t is mellkason csapják a villámok, most több, mint legutóbb és ő is a terem másik végén levő falnak csapódik füstölögve, rajta csak egy-két égési folt lett, hála az ellenállásának. Laaksonen sem jár jobban, mint Björnulf, igaz ő az oltáron nyekken és onnan kerül a földre, de ugyanúgy súlyos égési sérülésekkel. És még mielőtt a WT felkelhetne a földről a női Thor Laaksonen felé lendül, mert ő van a legközelebb hozzá készen, hogy most már végérvényesen elintézze a fiút.

Björnulf
Fegyver: Gormarstrid
Mágia: 45 egység

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#146 2010-02-07 19:12:04

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Vanaheim

Mindenki Thornak ront, miközben a villámok már rég a közelünkben jártak. Mindenkit el is találtak a villámok, métereket repültek hátra és a falnak csapódtak. Hiába torpantam meg, kikerülni már nem tudtam őket. Engem is eltaláltak és az oltárnak csapott. Nem is tudom melyiknél ordítottam nagyobbat, a villámoknál vagy mikor eltaláltam az oltárt. Mindenem fáj és ég a bőröm egy csomó helyen. Lehet pár csontom is eltört. Thor el indul felém.
<-Ez nem...a te...világod...értsd már meg...->
Próbálok érvelni, de a fájdalomtól nem nagyon tudok még beszélni sem. Hirtelen Atla morgását hallom, és látom ahogy rá ront Thor lábára és próbálja megharapni.
<-Ne...vissza...->
Próbálok felállni, de nehezen megy. Hirtelen bevillan valami. Talán a szelencével megállíthatjuk, visszaküldhetnénk a dobozba. Előbb is az eszembe juthatott volna. Körbe nézzek, itt kell lennie valahol az oltár körül. Ha megtalálom felkapom és megpróbálom valahogy használni. Talán annyi is elég lesz ha blöffölök, azzal kapcsolatban hogy vissza tudom zárni a dobozba. Talán nyerhetek vele egy kis időt, míg a többiek összeszedik magukat.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#147 2010-02-07 21:57:47

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Vanaheim

Rohamozok, és nem törődök a villámokkal, míg azok el nem találnak, azonban elég alaposan magamhoz térít, de komolyabb sérüléseket nem szerzek azért, de ez is elég, hogy az a támadási vágyam elmúljon... Feltápászkodok, s a kardot is elő halászom, ha elejtettem volna, miután Thor megindul Laaksonen felé én is megindulok a fiatal asgardi felé. Csak védeni akarom, ha Thor agyon akarná csapni, akkor félre rántom, s próbálom én védeni a karddal a csapást, de amennyiben az amibe az asgradi fiú belekezd sikeresnek tűnik, akkor nem avatkozok közbe egyenlőre legalábbis.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#148 2010-02-08 15:31:19

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Vanaheim

Az ál-Thor-t úgy tűnt, hogy nem igazán hatotta meg, hogy Laaksonen megpróbált vele beszélni, Atla megtámadta, de csak annyit ért el szegény kölyök, hogy a falon nyekkent, bár komolyabb baja nem lett tőle. A nő pedig csak tartott Laak felé, a fiú megragadta a szelencét, de semmit sem látott rajta a rúnákon kívül. Igazából három dolog juthatott az eszébe, bezárni a szelencét, mert még nyitva volt, összetörni, mert egyszerű sima arany doboz volt, nem tűnt erősnek, vagy pedig hozzávágni a felé rohanó Thor-hoz. Bármelyik működhetett, vagy éppen nem, mert ilyen mágiát még nem látott a fiú, de valamit kellett tennie, hiszen a nő itt volt és a többi Thor meg ki tudja, hogy hol teszik tönkre Asgardot.
A nő odaért és ekkor ért oda Vutha is hogy félrelökje a fiút. Thor lecsapott, Vutha lökésének hála Laak méterekkel került odébb, de az ál-Thor így a féldémont találta telibe, aki helyben zuhant össze a csapás erejétől. Ám a nő már nem tudta a kegyelemdöfést megadni, mert a pörölyt egy buzogány állította meg, Hogun volt az, a nő felkiáltott, amikor Fandral végighasított a hátán és újra lecsapni készült...

Björnulf
Fegyver: Gormarstrid
Mágia: 45 egység

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#149 2010-02-08 16:06:22

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Vanaheim

Hallom ahogy Atla a falnak csapódik, de látni már nem látom hogy jól van-e mert a szelence után kutatok. Meg is találom nem messze tőlem, gyorsan felkapom. Remek és most mi a fenét csináljak vele? Az ilyen fajta mágiát nem ismerem, ez már túl nőtt rajtam. Thor közben egyre közelebb jut hozzám. Megforgatom a kezemben a dobozt. Becsukhatom hisz még mindig nyitva van, vagy összetörhetem, esetleg megpróbálhatom hozzáérinteni Thorhoz. Mire döntésre jutnék Vutha arrébb hajít Thor csapása elől. Ismét repülök pár métert hátra. Vutha viszont felfogta a csapás teljes erejét, majd a trió közül az egyik állítja meg a következő csapást. A dobozt még mindig a kezem között tartom. Először megpróbálom becsukni a szelencét, ha nem sikerül akkor megpróbálom hozzá vágni Thorhoz a dobozkát. Végső esetben összetöröm valahogy a dobozt. Remélem valamelyik működni fog. Megfogom a doboz tetejét és becsukom a szelencét.

Utoljára szerkesztette Laaksonen (2010-02-08 16:07:21)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#150 2010-02-09 18:29:48

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Vanaheim

Vutha arccal zuhant neki a padlónak és az orra betört a talajon. A levegőt nehéz vennie több bordája repedt meg és törött el az ütéstől, amit kapott. Ha nagyon akar fel tudna állni, de fájdalmas lesz neki. Közben Laaksonen továbbra is a ládikót nézegette. Megfogta, forgatta, a belseje csak egy üres ládikónak tűnt, bizonyára mágia miatt fért bele annyi Thor amennyi, mert így igazából néhány arany, ezüst és réz érménél több nagyon nem is tudna belemenni. Amikor megpróbálkozott azzal, hogy becsukja semmilyen ellenállásba nem ütközött a fiú, azonban látszólag semmi sem történt, semmilyen hatást nem észlelt ebből kifolyólag. A három harcos még mindig harcolt a nővel, aki egyre több vágást és ütést szenvedett el, de a három férfi is. még mindig nem lehetett tudni, hogy mi lesz a meccsük végeredménye a ládikó meg becsukva nyugodtan feküdt az Asgardi fiú kezében.

Björnulf
Fegyver: Gormarstrid
Mágia: 45 egység

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14270
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Vanaheim

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 05 Aug. 2011, 13:19

#151 2010-02-10 02:26:41

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Vanaheim

Az asgardit sikerül félre rántani, s helyette én kapok egy jókorát a Mjölnirrel, minek köszönhetően összecsúszok olyan erővel, hogy még az orrom is sikerül betörnöm a talajban... Igen nehezen kapok levegőt, hiszen a bordáim jókorát kaptak, s minden bizonnyal el is törtek... Az orromból is szépen folyik a vér, s ez se a legjobb érzés, de ennek ellenére talpra küzdöm magam, de nem a harcolók felé veszem az irányt, hanem Laaksonen felé, s mikor oda érek hozzá kikapom a kezéből a ládikót.
< - Menj fedezékbe... - > mondom az asgardinak, majd hangosan, már amennyire a sérüléseim engedik megszólalok. < - Hééé Thor! Ez elég bizonyíték, hogy nem vagyunk Loki kutyái?! - > ezzel a fájdalom ellenére a dobozt a padlóhoz vágom, hogy apró darabokra törjön. Ha mind ez sikerült, akkor térdre rogyok azonnal, hiszen eme művelet nem épp a legfájdalommentesebb mozdulat sor volt, főleg a beleadott erő miatt se, így, ha összetört ha nem, az energiám arra fordítom, hogy levegőt vegyek, s lehetőleg ne ájuljak el, mert annak nem lenne jó vége... Reménykedem benne, hogy ennek vége lesz ezzel, mert nem volt más vágyam, mint, hogy ezek után valahol eredeti alakomban pihenhessek és gyógyulhassak anélkül, hogy bárki is zavarna benne.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#152 2010-02-11 15:07:18

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Vanaheim

Alaposan megforgatom a dobozt, s egyből nyilvánvalóvá válik hogy csakis mágia lehet a dologban. Nagyon erős mágia, ha ennyi Thor változatot képes volt féken tartani a szelence. Óvatosan megfogom és ráhajtom a fedelét, egy pillanatig visszatartom a lélegzetemet is, de nem történik semmi sem. Csalódottan felkiáltok. Most mi legyen? Még összetörhetem a dobozt, de ha nem ez a mágikus kapocs ami itt tartja a Thor különböző változatait, akkor semmi értelme nem lenne. Esetleg valahogy hozzáérinthetném, de így még a közelébe se tudok jutni hogy megtehessem. Vutha egyszerűen kikapja a kezemből a dobozt, és megpróbálja összetörni. Hagyom hogy megtegye, ugyanis nincs jobb ötletem ennél jelenleg.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#153 2010-02-11 15:26:39

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Vanaheim

Vutha nagy nehézségek árán fel tudott állni a földről és odamenni a másik Asgardihoz. Megragadta a ládikót és ledobta a földre, ál-Thor nem figyelt rá, eléggé el volt foglalva a három harcossal, a láda darabokra tört a földön, de semmi sem történt, az ál-Thor egy mozdulattal csapta Hogun-t neki a falnak, de Fandral és Volstagg vágásai ismét megsebzik. A nő már több tucat sebből vérzik és valószínűleg nagyon rövid időn belül a trió tagjai meg fogják tudni ölni, ezt a nő is érezhette, mert a pöröllyel újra lesújtott a földre és újfent mindenki felé villámok milliónyi csaptak, a nő úgy tűnt, hogy még mindenkit magával akar vinni a túlvilágra, ha már egyszer előbb vagy utóbb úgyis belehal a harcba.

Björnulf
Fegyver: Gormarstrid
Mágia: 45 egység

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#154 2010-02-12 20:03:07

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Vanaheim

A szelence darabokra törik, közben a harcoló Thort nézem. Semmi! Semmi sem történik vele. Valahol számítottam rá, de azért jó lett volna ha történik valami. Bár a trió sikeresen fel veszi a harcot vele, több sebből is vérzik. Odabotorkálok Atlához és fel emelem, megpróbálom az oltár mögé rakni, némi biztonságot csak nyújt. Thor ekkor újabb villámokat küld ránk, kezemben Atlával vetődök Vuthára hogy besodorjam az oltár mögé. Sok védelmet nem nyújt a villámokat ellen, de most ezzel a kevéssel is beérem.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#155 2010-02-13 04:52:06

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Vanaheim

Nagy nehezen tudtam csak felkelni, de sikerül, ahogy a dobozt megszereznem is, ahogyan összetörni is. Azonban nem történik semmi, csak az, hogy az Al-Thorral harcol tovább a trió, s újabb villámcsapásra készül a nő. Laaksonen felé kapom a fejem, aki a farkassal a kezében ront rám, hogy félre lökjön, azonban elkapom, s én rántom magammal, mielőtt a belém ütközésnél csúnya meglepetés érné. Ezután rögtön fordulok is, s nyomom a talajra farkasostul, úgy, hogy felette legyek és a testemmel védjem. Eddig se éreztem meg annyira a villámcsapásokat mint ő és ezután se fogom szerintem jobban, bár az tény, hogy igen szar állapotban voltam, s nagyon örültem volna, ha ennek végre vége lenne. Őszintén szólva nem számoltam semmi jóra ezek után, mert Amora tuti engem fog ezért felelősségre vonni, hogy az én hibám volt, s csak abban bízhattam, hogy ha cellába is dobat legalább egy gyógyítót kapok.
< - Szedd össze a törpét - > sziszegem, de a fájdalom miatt < - ha harcképes, akkor küld előre... - > ha már nincs villám veszély, akkor az oltár elé próbálok ülni, hogy aztán neki dőljek, s reménykedek benne, hogy könnyebben sikerül levegőt is vennem úgy.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#156 2010-02-13 09:32:00

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Vanaheim

Laak eléri a farkast, és a két Asgardi addig szerencsétlenkedik egymással, amíg nem sikerül egyiknek sem berántania a fedezékbe a másikat, hanem ott fognak padlót, ahol álltak. Azonban a villámoktól nem kellett tartaniuk, vagyis nem érték el őket, amit láthattak mind a ketten, hogy Volstagg állt bele a villámokba és ő fogta fel őket úgy, hogy közben az ál-Thor kezét fogta. Fandral sem várakozott tovább, hanem előre lendült és egyetlen csapással fejezte le már az amúgy is sérült nőt. A villámok azonnal eltűntek és az ál-Thor lerogyott a földre holtan. Hogun eddigre tápászkodott fel és fáradtan ment oda a másik kettő társához. Indultak volna, hogy titeket is felsegítsenek, de egyszerre fagytak meg, amikor beteges kacarászást hallottak, és ti is abból az irányból, ahonnan jöttetek, majd egy ismerős alak lépett ki hozzátok.Az ál-Thor-ra pillantott, ami ezekben a pillanatokban foszlott semmivé és a Mjölnir is eltűnt a helységből, mígnem meglátta az összetört ládát. Thor triójával mit sem törődve a földön levő párosra és a törpére nézett.
< - Igazából titeket elnézve nem csodálkozom azon, hogy soha sem sikerült végrehajtanom, amit akartam. – mondta méla undorral. – Még egy ládát is képtelenek voltatok időben összetörni ahhoz, hogy ne ezrek haljanak meg Asgardon és a Thor-ok ne pusztíthassanak minden felé. A feladatotok ezzel még ért véget, még van mit rendbe hoznotok – Laak-ra pillantott. – A fivéred üdvötletét küldi Helheim-ből, hamarosan akár találkozhattok is. szedjétek magatokat össze és indulunk, a „királyotoknak” szüksége van rátok. Neveteséges...

Björnulf
Fegyver: Gormarstrid
Mágia: 45 egység

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#157 2010-02-13 12:53:33

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Vanaheim

Ha ezt most látná Einar vagy Thorhalla elszörnyednének. Megpróbálom fedezékbe rántani Vuthát aki ugyanezt próbálja tenni velem, így semmire sem megyünk, a villámok pedig egyre közelebb jutnak hozzánk. Volstagg áll a villámok útjába, közben a társa végre végez Thorral. Éppen kelnék felfelé a földről, mikor a hármas egyszerűen megdermed, majd egy ismerős nevetést lehet hallani. Nincs is szó arra hogy hogyan bámulok Lokira, már ha tényleg ő az. Mi a fene folyik itt?
<-A láda? De hát nem történt semmi mikor összetört...->
Motyogom halkan és az oltárba kapaszkodva felegyenesedek, Atlával a kezemben.
<-Ki a fene vagy te? Mi történt a testvéremmel?->
Kérdezem zavartan Lokit, most már végképp nem értek semmit sem az egészből.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#158 2010-02-14 16:26:37

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Vanaheim

Laaksonen-el együtt ugyan azt akarjuk és egyikünknek se sikerül időben lenyomni a másikat, de villámokat nem kapunk szerencsére. A triónak sikerül legyőzni az ál-Thort, s megindulnak felénk, de megtorpannak. A beteges kacarászás nagyon ismerős volt, de az alak nem nagyon passzolt hozzá, legalábbis az akire emlékeztem.
< - Máskor véssen rá valaki használati útmutatót - > morgom, miközben feltápászkodok < - Laaksonen... remélem jobban vagy, mint ahogy kinézel.. - > Közben a törpre nézek, s az oldalam fogva megindulok felé, hogy felsegítsem < - Előbb egy gyógyító kéne nekünk, vagy előbb találkozunk halott társainkkal, mint, hogy a feladatunk végezhetnénk... - > megnézem milyen állapotban van a törp, aztán próbálom talpra állítani. < - És hova menjünk most? A Királynőnk nem érzem úgy, hogy bárhova is küldene minket... - > nézek a Loki forma szerzetre...

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#159 2010-02-14 16:42:25

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Vanaheim

< - Ostoba! Hogy ki vagyok? Alig haltam meg pár hónapja máris elfeledtek... – legyintett Loki. – És te nevezted magad mágiahasználónak? A mágiátokkal az eszeteket is elvesztettétek? Úgy tűnik... De most nem ezért vagyok itt. A láda kapcsolat volt, amíg nyitva volt folyamatosan érkeztek a Thor-ok Asgardra. Ha egy meghalt egy másik jelent meg helyette. Azzal, hogy lecsuktad és megsemmisítteted a ládát a kapcsolat megszakadt, több Thor nem érkezik a világunkba, de ettől az itt maradottak még élnek. Ti okoztatok, nem gondoljátok, hogy rendbe kell hoznotok? – kérdezte gúnyosan mosolyogva. – Főleg, hogy jelenleg Helheim-et ostromolják mindannyian, és vajon mi lesz a sorsa Asgardnak, ha Hela elbukik? Nem lesz ki megállítsa őket. Hogy Halla mit akar... mintha Asgardon lenne, hogy parancsot adhasson. Illetve más választásotok nincs, kin fogják számon kérni a halottakat? Sif majdnem meghalt... a fiam Fenrir is... Thor birodalma, a leányaim birodalmai romokban, és mind ti voltatok. Az egykori nagy és erős gyík siránkozó kisfiú, bár Thor lábai előtt viccesebb volt – kacagott fel Loki. – Már ezért megérte idejönni. Amúgy a leányom is oda küldene titeket, mert ő maga is oda menne. Ők már tudják, hogy királyuk is oda fog menni, akárcsak a többiek. >
Ezzel Laaksonen-re nézett.
< - Midgardon halt meg a száműzetése alatt – mondta Loki. – Halandó alakban... már Hela szolgája... de ez sem fontos most. Nos, maradtok és hagyjátok, hogy hibátokból romba dőljön minden és így vagy úgy, de oda jöttök ahova most mennénk, de akkor a leányom által, vagy én viszlek titeket most. És akkor még távozhattok is élve akár... És köszönjétek Hela-nak a „kedvességét”. >

Björnulf
Fegyver: Gormarstrid
Mágia: 45 egység

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#160 2010-02-15 06:55:29

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Vanaheim

Hallgatom Lokit, majd felcsattanok keményen, hidegen.
< - Nem! Nem gondoljuk Loki! Milyen furcsa a memóriád, úgy hallottam, hogy te magad akartad Asgard vesztét, s ezt majdnem el is érted... aztán a kis ládikó, a Vánok, s egy remek csapda, hogy megint másra mutogathass... S rajtad kérik számon Loki... kár volt feltámadnod, s játszanod a nagy segítőt, mert itt már senki se hiszi el még a kérdéseidet se. S ne hozd fel, hogy kik vesztek oda, mert mind vére a te kezeidhez tapad, hiába tagadod... - > szemeimben lobog a düh, s harag, amivel Lokira nézek. Egy férget látok csupán, nem a hajdani uralkodom. < - Megyünk Helheimbe Loki... de főleg azért, hogy lássam hogyan ver Hela láncra, s kezd szórakozni veled, miközben mi távozunk... Kihagyhatatlan látvány lesz nézni, ahogy ágyasom és embereim halálának okozóját kínozni kezdik... Laaksonen... csak akkor gyere, ha akarsz. Hela se jobb, mint Loki az ígéretek terén... így nem teljesen biztos, hogy vissza is enged minket... - > egy pillanatra se veszem le Lokiról a szemem. < - ...de ha jössz, akkor megmutathatod eme féregnek, hogy mit jelent eme földekért meghalni, ha kell... - > összeszedem a kardot, amit kaptam, s rá markolok a fogaim összeszorítva, s várok, hogy a kis asgardi hogy dönt... Önként megyek Helahoz, ez már magában is elég nagy őrültség, de ha nincs időnk gyógyítóra se, akkor spórolunk egy utat az alvilá úrnőjének...

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#161 2010-02-15 19:16:47

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Vanaheim

Azt még megemésztem hogy Loki itt áll előttem. Valahol számítottam is rá hogy nem utoljára taposta Asgard földjeit. De azt már nehezebben veszi be a gyomrom hogy minket okol az egészért. Vutha dühösen kiabál vele, s míg kidühöngni magát próbálom lenyugtatni magam.
<-A mi hibánkból, ne nevettess...az egészet te okoztad nem mi! Ha azt próbálod elérni hogy saját magamat hibáztassam, rosszul fogtál neki. Már régen nem hiszek a szavaidban.->
Kiegyenesedek és felkapom a földről a kardot amit még korábban ejtettem el. Felkapom a fejem arra amit Thordinról mond. Valahol sejtettem hogy ilyesmi lesz a vége, de hogy Hela szolgája legyen....
Jobb ha egy dologgal foglalkozunk egyszerre.
<-Menjünk...bár igazán nem tudom mire számítasz mit tudunk tenni egy tucatnyi Thor ellen mikor ez az egy is majdnem megölt minket...->
Szomorkásan nézzek Fagyharang darabjaira, azzal hogy eltört elvesztettem a mágiám utolsó részeit is. Egy szál karddal pedig nem sokra megyek.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#162 2010-02-15 19:38:53

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Vanaheim

< - Én halott vagyok – mondta nyugodtan. – Nem tehetek semmiről – mosolygott gúnyosan. – Ezenfelül sem lenne választásotok, Hela segített elhárítani a veszélyt, és így ti is tartoztok felé, akárcsak a mostohafivérem és ők is jönnek. Nincs olyan, hogy választotok. Nem lesz olyan szerencséd, bár a szajhádat lehet, hogy láthatod, ahogyan téged átkoz – továbbra is mosolygott, majd csettintett egyet. >
Mind Laaksonen, mind pedig Vutha testébe fájdalom hasított, olyan erősen, hogy megállni sem tudtak a lábukon, iszonyú fejfájás is kínozza őket és mind a ketten azt érezhetik, hogy a fülükből, az orrukból és a szájuk széléből is vér kezd el kiserkenni. A testükön több tucat seb nyílik, mélyek és mind vérezni kezd, egyik férfi sem tud ezek után sem.
< - Nos néhányan úgy tűnik néhányan elfejtették az illemet – mondta nyűgösen. – Pedig úgy emlékeztem, hogy ismeritek. De még megvárhatjuk, hogy újra megtanuljátok és akkor Hela sem lesz boldog, hogy nem mentek a feladatotokat teljesíteni. Nos hogyan is kell ebben a helyzetben illően beszélni? >
< - Elég a játék... – kezdte volna Fandral >
Nem tudta befejezni, mert Loki csettintett egyet és zöld füst kíséretében tűnt el a három férfi a helységből.


#163 2010-02-15 23:13:25
Morsus
Amikor Loki támadna szürke füst kerül a trióra és Lokira, akik lassan eltűnnek és egészen máshol jelennek meg. Ében sötét helyen, ahol vörös fények vannak csak és a kén kellemetlen fullasztó szaga lengi be a levegőt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14270
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Vanaheim

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.