Svartalfheim

Go down

Svartalfheim

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 22 Feb. 2011, 14:40

Az eredeti topic
A sötét elfek birodalma, sűrű erdőkkel tarkítva Asgard ezen része. A királynőjük jelenleg Alflyse.Az eredeti topic

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14207
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Svartalfheim

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 05 Aug. 2011, 13:39

#2 2010-02-04 19:37:23
Thorhalla
A térkapu, amin Balderék átértek, remény szerint még mindig a Svartalfheim-i királyi palota elé nyílik, ahogyan korábban is tette. Ahogyan átértek a herceg egyből igyekezett felmérni a terepet és kiszúrni azt a személyt, aki miatt ide érkeztek segítséget nyújtani. Néhány métert előrébb ment, hogy mindenki át tudjon jönni nyugodtan a kapun és ne legyen tömegnyomor, anélkül, hogy hátranézett volna a kezeivel intett csak, hogy kik merre vegyék fel a védelmi pozíciót, illetve a valkűrök a levegőbe emelkedjenek a lovaikon. Amennyiben nem látni így elsőre az ál-Thor-t, akkor int Thena-nak és Fenrir-nek, majd a palota felé veszi az irányt, amennyiben a Thor megvan és látszik a támadást adja parancsba és ő maga is elindul támadva felé.


#3 2010-02-04 22:26:52
Morsus
Thor vérben úszik és a lábainál elfek serege van. Széttépve, agyonverve, de sokan még élnek csak a fájdalomtól aléltak. A vihar isten beteges mosollyal néz fel lenyalva ajkáról a vért.
< - Végre. Ezek nem voltak ellenségek. >
Mondja örömtelien az asgardi és a pörölyével tomboló vihart kezd gerjeszteni, amitől a valkűrök alig bírnak a levegőben maradni.
< - Ne okozzatok csalódást. >
Parancsolja a férfi.


#4 2010-02-05 10:55:23
Thorhalla
Balderéknek nem is kellett annyira tovább menniük, mert az ál-Thort egyből megtalálták, ahogyan a szétvert sötét elf seregek felett állt. A férfi lepillantott a behatolóra, aki igen hamar ki is szúrta őket, hogy megérkeztek. A viharisten is egyből kiszúrta őket és örömtelien figyelt fel rájuk, hogy végre valamilyen kihívást is kapott. Viharfellegek gyűltek az égen és emiatt a valkűrök nem nagyon voltak képesek a levegőben maradni tovább. A viharisten pedig parancsokat osztogatott nekik. Balder csak megcsóválta erre a fejét, eddig kettőn voltak túl, a harmadik sem lehet nagyobb kihívás.
< - Húgom, ha képes vagy csillapítani a vihart tedd meg, hogy a Valkűröknek lehetőségük legyen támadni – mondta az unokahúgának, majd Fenrir-re nézett. – Herceg, remélem velem tartasz. Támadás! >
Kiáltotta még, és a kardjával a kezében indult futva az ál-Thor felé. figyelte arra, ha esetleg a férfi villámokkal támad, akkor ki tudjon térni előle, két kézre fogta a kardja markolatát és az ellenfele mellkasa felé csapott teljes erőből, ha sikerült odaérni hozzá.


#5 2010-02-06 21:30:43
Morsus
Thena koncentrálni kezd és az időjárás őrült módon alakul pillanatokon át. Balder előre ront, de a Vihar isten már villámokat szór a hadak felé és fordul a testvéréhez. Balder nem látja a farkas herceget és mikor vágni készül a pöröly már csapásra irányul a másik oldalról. Balder kardja felhasítja a fémet és a vér kiserken bemocskolva a pengét. A pöröly csapásának fénye és mennydörgő hangja betölti a levegőt, de mégis Baldernek nem fáj semmije. Felnézve látja, hogy Fenrir puszta kezeivel ragadta meg a pörölyt és vicsorítva tűri a villámok csapását.


#6 2010-02-07 08:46:53
Thorhalla
Már ahogyan Balder lendült előre az időjárás abban a pillanatban változni kezdett hála Thena mágiájának. A férfi lendült és hamarosan meg is érkezett a fivére elé, már az is felé fordult és támadásra emelte a fegyvert. Egyszerre csapott a két férfi, Balder látta a felé tartó Mjölnir-t és felkészült arra, hogy az el is fogja találni, de nem hátrált meg, a támadást tovább folytatta, megvágta a viharisten bőrét és a férfi vére a pengére csordult, azonban az az ütés, aminek őt kellett volna elérnie késett. A napisten még mindig talpon volt és az ütés nem érkezett meg, noha a villámok és mennydörgés hangját hallotta igen közelről. Felpillantott a hangok irányába és meglátta, ahogyan Fenrir tartja az ál-Thor karját és a pörölyt, hogy az ne tudjon lecsapni. Így a férfi nem is teketóriázott túl sokat, egyetlen szúrással szándékozott befejezni a csatát és a bordák közé szúrt, igyekezett egyenesen a viharisten szívébe, hogy azonnal véget vessen így az ütközetnek. Ha sikerült és megroggyan a férfi, akkor a következő csapás a nyakára meg és lefejezi a betolakodót.


#7 2010-02-07 20:09:55
Morsus
A szúrástökéletesé és a villámok százai azonnal csapnak. A fény betakarja az erdőt minden pontját és az örök sötét rengeteg egy pillanatig a fény honává válik. Majd Balder hátrazuhan. Ezsméletét vesztve.
A vihar hihetetlen ereje szétszórja a sereg tagjait. Sok a sérült, de a legtöbb egyáltalán nem súlyos.
Féleszméletlen ébred a kardja darabokra tört és oldalán a farkasok hercege fekszik, de levegőt már nem vesz...


#8 2010-02-08 10:02:09
Thorhalla
A támadása sikeres volt, csak éppen olyan történés következett, amire Balder nem volt felkészülve, a második támadására már ideje sem volt, a villámlás nem állt le azzal, hogy az, aki generálta belehalt a sérülésbe, hanem tovább folytatódtak a villámlások. A Napisten még látta, ahogyan a fények mindent beborítanak, majd számára a hihetetlen fényben sem maradt más, mint a sötétség. A férfi lassan kezdett ébredezni, majd nyitotta ki a szemét, a kardját pillantotta meg először darabokban feküdt mellette, az ál-Thor-t így elsőre nem látta, azonban Fenrir-t igen, és a farkasok hercege ott feküdt nem messze tőle, azonban már nem lélegzett. Azonnal odamászott négykézláb a herceghez és megnézte az állapotát, amit messziről látott, arról így még inkább meggyőződhetett.
< - Gyógyítót! – üvöltötte. >
Amíg a gyógyító nem érkezik megpróbálta a herceget életre pofozni, meg-meg rázta és egy-két pofont lekevert neki, ha ez nem segít, akkor még a férfi mellkasára is rácsapott erősen a szíve környékén, hogy magához térjen.


#9 2010-02-08 22:06:58
Morsus

Az ütésre Fenrir felébred hirtelen felugorva és pár köhögés után balderre néz.
< - Győztünk? >
Kérdi a fáradt farkas. Balder válasza után Thoré szólalt fel.
< - Sose fogtok. >
Mondja a vérző vihar isten, akinek a tomboló villámai szétszórják a még állókat és bár a vér ömlik belőle mégis továbbra is vonul Balder felé. Mikor lecsapna viszont kővé válik lassan teljesen hangtalanul. Az átkot elmondó lassan lép ki a fák árnyékából.
< - Később köszönd meg Helának Napisten. A háború még nem ért végett. >#10 2010-02-08 23:15:35
Thorhalla
A mellkason ütés lett sikeres, a többi nem, mert ettől kezdett köhögni Fenrir, így Balder is fellélegezhetett, hogy a herceg nem halt bele a sérülésekbe. Fenrir végül kinyitotta a szemét és fáradtan tett fel egy kérdést, hogy győztek le. Nem tudott erre biztos választ a napisten, ha győztek a viharnak nem kellett volna tombolnia, de a holttest sehol, ami jelenthette, hogy meghalt és elporladt, mint a többi.
< - Azt hiszem – mondta kissé bizonytalanul a herceg. >
Ám ebben a pillanatban felhangzott az ál-Thor hangja és a férfi arra kapta a fejét. Az ál-Thor még élt és vérzett és feléjük tartott. Balder nyúlt volna a kardjáért, de eszébe jutott, hogy eltört a férfin és darabokban fekszik mellettük. Még a talpon levőket elintézte könnyedén a férfi, de utána, ahogyan közeledett egyszerűen kővé vált és nem mozdult többet. Pillanatokkal később egy túlságosan ismerős hang szólalt meg.
< - Ennyire rossz a helyzet, hogy Hela téged szed elő megint, „fivérem”? – kérdezte megvetően Balder. – A leányod milyen árat kér a „segítségért? És mit akar egészen pontosan? >
Nem indult el Loki felé, bár erős késztetést érzett, hogy beverjen mostohatestvérének egyet, csak védekezően állt be Fenrir elé, tökéletesen tisztában volt vele, hogy miként bánik a férfi a gyerekeivel.


#11 2010-02-09 22:50:47
Morsus
< - LOKI! >
Üvöltötte Fenrir fenevadként kicsit már-már farkasként morogva nevet, mint emberként mondva miközben átugrotta Balder karját és megvadulva támadt az asgardinak.
< - Nem érünk erre most rá. >
Mondja Loki élettelen hangok és kezét emelve Fenrirre varázst igéz, ami a fák egyikének csapja azt. Aztán Balderhez fordul ha az támadna hasonló módon jár.
< - Majd később megkérdezhetted leányomat döntéseiről, de most más dolgunk van. Királyod még veszélyben van. Gyűjtsd össze sereged és indulj. >


#12 2010-02-10 01:42:07
Thorhalla
Balder hallotta a morgást maga mögött, ami már-már farkas szerű volt elárulván, hogy ki is valójában a mögötte levő férfi. Fenrir könnyedén ugrotta át Balder-t és indult meg Loki irányába. Laufeyson egy varázslattal csapta oda a fiát az egyik fának. A Napisten figyelte, hogy mit mond a fivére, nem szándékozott támadni, igazából nem is volt mivel. Csak dühösen figyelte a néhai káosz istent, majd pedig megadóan vett egy mély levegőt. Valami nem stimmelt, mióta érdekelte Loki-t és Hela-t az, hogy mi van Thor-ral? Amióta talán csak ő az egyetlen, aki képes felvenni az ál-Thorok ellen a versenyt? Felemelte a kezét mutatva, hogy nem akar semmit sem Loki-tól és így ment Fenrir-hez, hogy felsegítse a férfit.
< - Mindenki, aki képes harcolni gyülekező! Loki egykori kastélyába megyünk azonnal! – adta ki a parancsot. – Herceg, te pedig hagyd őt, nem érdemli meg, hogy erőt pazaroljunk rá. >
Az embereit indulásra parancsolta, akárcsak Thena-t, vissza a térkapuba, majd Asgard főteréről egyenesen a másik térkapuhoz mentek, ami pedig nem vitt máshova, mint Loki kastélyához, hogy az ottaniaknak is segítséget nyújthassanak felmentő sereg gyanánt.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#13 2010-05-24 15:22:25

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Svartalfheim

//Előzmény: Loki kastélya//

Egyik oldalon erdők, a másik oldalon is erdők. Nem messze ott volt még a kastély is, ahol manapság Alflyse trónolt, de most semmi dolgom sem volt a királynővel. A csuklyámat még inkább az arcomba húztam, hogy véletlenül se ismerhessenek fel. Egyelőre senki sem tudta, hogy itt vagyok, a legjobb az is maradna, ha így lenne. Még Thor árgus szemei elől is sikerült kibújni, úgy tudja, hogy a kastélyomban maradtam tanulni és pihenni azok után, ami Midgardon történt. Alakot váltani pedig nem akartam, legalább a saját világomban ne kelljen más bőrébe bújom. Főleg, hogy királynő és hercegnő is vagyok a Kilenc világban. Kérdőn néztem körbe, szemlélve a tájat, elsuttogva néhány szót, hogy megérezzem merre lehetnek élőlények és esetenként holtak is. Bár ha a semmiből máris itt tartana Hela serege, akkor arról tudtam volna, mindenki tudott volna már.
< ~ Merre bujkálsz drágám? ~ küldtem telepatikus üzenetet Malekith-nek. ~ >
Újra elsuttogtam néhány szót, ezúttal nekromancia varázslatot, hogy holtakat érzékeljek olyan hatalmas területen a környéken, amennyire csak képes vagyok erre. Igazából nem tudtam eldönteni, hogy melyiknek örültem volna, ha megérzem őket, vagy ha nem. ha igen, akkor nem csapda a hely, hanem tényleg itt készül lecsapni a drága nővérem, ha pedig nem, akkor csak figyelemelterelés az egész. Ha nem sikerül ezen a környéken élőholtakra bukkannom, akkor odébb teleportálok és újra keresem őket, mindaddig, amíg meg nem találom őket, vagy Malekith nem válaszol a hívásomra...

Fegyver: Skymningen
Mágia: 50 egység

Aktív mágiák: -
Passzív mágia: Asztrálpajzs, Mentálpajzs, Csábítóbűbáj

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#14 2010-05-25 20:58:22

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7453
E-mail PM

Re: Svartalfheim

A sötét erdő egén szürke felhők kavarogva válnak ében feketévé. A kék villámok táncolva cikáznak a köztük és a mennydörgés oly erős, hogy szinte elsepri az embereket. A kastélyban várakozókat a fák leveleinek vad tömege csapja meg. Előfutára annak a szörnyűségnek, ami érkezik.
A fekete csuklyás és kabátos alak hangtalanul megy elől mögötte érkeznek a csapatra oszlott holtak seregei. A vezérük Donar, egy másik világ Thorja. A holtak földjén ragadt és most Hela bilincseiben van. Már nincs benne élő. Ő maga a halál. Részévé vált. Érzéketlen arcát felfedi, ahogy a szél lesepri fejéről a csuklyát. Kezét egyenese a palotára emeli és száját kinyitja, szavakat nem mond. Embernek hallható szó nem jön ki az ajkakon. A Holtak nyelvén viszont egyértelmű parancs hangzik el. Másik keze megfogja a mjolnirt és kezeit kitárva hagyja, hogy a szél az égbe emelje és lassan a levegőben nézzen Thorhalla szemeiben szótlanul.

A Háború kezdetét vette

"Sötét elfeknek nevezik magukat. Ma megtudják mi az a sötétség."

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#15 2010-05-25 21:46:46

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Nem is kellett olyan messzire mennem, mert hamarosan a távolban a fekete fellegek még inkább sötétek lettek, egy viharisten van a közelben. És ilyen hatalmas drága férjemen és a sógornőmön kívül egyetlen egy volt csak a Kilenc Világban. Egy másik világ Thor-ja, Donar, édes drága nővérkém talpnyalója és első embere. Oda teleportáltam egy magasabb helyre, ahol meg is láttam a holtakat, ahogyan közeledtek. Összevont szemöldökkel figyeltem a közeledő holtakat. Csípőre tettem a kezem és őket néztem, szóval az őrült elf mégsem tévedett. Malekith te gyáva féreg, ilyenkor persze nem vagy sehol, amikor a valós veszély megjelenik, nem igaz? A kastély a közelben, így akkor a királynőjük is minden bizonnyal megtudja, hogy ezek megérkeztek.
< ~ Amora drágám ~ üzentem az anyósomnak. ~ Nem tévedett, itt vannak. Donar-ral az élen. Küld ide a Leif által megnyert viharóriást és lásd el az információkkal. ~ >
A fejemet kissé oldalra biccentettem, amikor a kezében megláttam a Mjölnir-t. a saját fegyverét, nem a férjemét. A levegőbe emelkedett és egyenesen oda nézett, ahol én voltam. Kihúztam magam és lustán nyúltam a palástom csuklya részéhez, majd hajtottam hátra, és néztem én is a férfi szemébe. Akkor ő az, aki abból a realitásból jött, ahonnan a „kedvenc” Amora-m és a női Loki. Vettem egy mély levegőt, értettem a célzást, és az nincs itt, akinek a párbaj kihívást el kellene fogadnia. Kisöpörtem a hajamat az arcomból, amit a szél fújt oda.
< - Mit szólnál drágám, ha egy kicsit odébb nem a hadsereged előtt kezdenénk el a párbajt, amire kihívtál? – kérdeztem gúnyosan. – Már csak azért is, hogy ne lássák a sakkbábuk, hogy miként küldelek vissza Helheim-be a nővérkémhez. >
Kérdőn néztem rá, és ha beleegyezik, akkor egy közeli nagyobb szabad részre teleportálok, ahol nyugodtan nekiláthatunk a küzdelemnek. Nem fogok meghátrálni, nincs az az erő, ami távoltartama attól, hogy megvédjem szeretett világomat a nővéremtől...

Fegyver: Skymningen
Mágia: 50 egység

Aktív mágiák: -
Passzív mágia: Asztrálpajzs, Mentálpajzs, Csábítóbűbáj

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#16 2010-05-25 21:54:04

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Svartalfheim

< -Egy háború, melyre készültünk, s mely kezdetét vette. Egy csata, melyben élők, s holtak csapnak össze. Nincs menekvés, s nincs könyörület... eljött a halál ideje. - > Szavaim, asgard nyelven hagyják el az ajkaim, ahogy gonosz tekintettel távolról a kastélyt figyelem, majd tekintetem a mellettem lévő sárkány felé fordítom. Ismerem azt a nyelvet, amit ő is megért, hiszen éltem köztük apámnak hála. Ezután tekintetem végig siklik a mijeinken, s utána Thordin mellé lépdelek. Sárkányként vívom eme csatát, úgy ahogy anno megszülettem.
< - Egy sárkányra van szükségem itt is, ki tud üvölteni, ha eljön az idő kellően hangosan. Én most elmegyek. Jobb, ha pánik uralkodik a falak mögött, s nagyobbnak hiszik a sereget, mint amekkora ténylegesen. - > ezután jól hallható morgás kíséretében nézek a másik sárkányra, aki velem van, s az szárnyra kap, hogy meginduljon nagy ívben lőtávolon kívül az egyik irányba, majd én is szárnyra kapok, hogy a másik irányba menjek. Csak annyit akarok elérni, hogy több irányból hallják a kastélyban lévők a sárkány üvöltést, s higgyék azt, hogy több irányból érkezik nagyobb sereg. Nem akarok nyílt harcba bonyolódni, míg nagy a morál odabent. Alacsonyan, s annyira gyorsan repülök amennyire gyorsan csak tudok, lehetőleg úgy, hogy ne legyek annyira feltűnő látvány. A célom csak annyira eltávolodni a seregtől, hogy a Kastélyban képesek legyenek az üvöltések irányát jól megkülönböztetni, amint ez sikerül leszállok, s hangos üvöltésbe kezdek, mire a másik sárkány a másik irányból teszi ugyanezt. Remélhetően Thordin sárkánya is megérti az üvöltésben hordozott üzenetet és üvölteni kezd, mert akkor van esélyünk, hogy odabent is elhiszik. Persze ehhez az is kell, hogy ne tudják kiszúrni, hogy a hangok irányában hol hányan is vannak

Sárkány, meg Vuthán(Sárkánykén) a hátasra való vért

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#17 2010-05-26 06:44:26

Thordin
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2009-06-25
Üzenetek: 984
PM

Re: Svartalfheim

Mélyen szívom magamba a holtak szagát, és elégedettséggel tölt el. Elégedettség, hogy egy sereg áll Svartalfheim kapui előtt, kiket nem lehet megfélemlíteni, faj fájdalmat okozni nekik, és minden egyes elhuny harcos a mi csapatainak erősíti. Donar szavai után üveges tekintetemmel emelem a magasba Jubelt, majd ordítva szólalok a holtak nyelvén.

„-Ma éjjel a 9 világ egyike elbukik, és az úrnővel alszik!!! Svartalfheim lesz ez!!! „

Jubel lila fényben ragyog, amit erősen markolok. Vutha lép mellém, de szavaira nem felelek, csupán csak bólintok érzelemmentes arcon. Hektorra tekintek, aki kicsit vértjén igazgat, még nem volt rajta ez előtt ilyen soha. Üvölteni tud, de még fiatal, remélem a tüdeje képes megtelni a halál félelmet körbelengő sárkányok ősi üvöltésével. Mikor Vutha megkezdi a tervét, Hektor teszi a dolgát, és az égbe repül, és kiadja minden hangját. Ő maga is egy kiáltást tesz, majd arrébb repül jelentős métereket, és onnan is kiált. Ezzel próbálja fenntartani az illúziót, amit teremteni akarnak. Megpillantom Thorhalla Lokidottirt, akivel szemben már nem érzek semmit, kivéve, hogy Hela úrnő akarata szerint mellé kerüljön, mikor el jön az ideje. Erősen markolom Jubelt, és a kisebb osztagomat hívom magam köré. Egyenlőre nem támadok. Várok, hogy a sárkányok végezzék a dolgukat. A félelem szörnyen rossz tanácsadó a harcban. Erre hamarosan ezek az sötét elfek is rá jönnek. Figyelek... még nem jött el a roham ideje. Sisakom vértje teljes sötétségbe borítja arcomat, mikor felveszem azt, és alig hallhatóan suttogok magam elé.

Egységek: 1 x Holtidéző, 2 x Lovag, 3db íjász, 2db karados, 3db buzogányos (lánc nélkül!)

Fegyver: Jubel
Mágia: 100 egység

Utoljára szerkesztette Thordin (2010-05-26 06:45:39)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#18 2010-05-26 12:05:22

Tao
Moderátor
Regisztrált: 2007-07-23
Üzenetek: 3696
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Zöldes fények lengenek körül, ahogy megérkezem Svartalfheim várának falára, Amora mágiája, ugyan az a nőszemély, aki az üzenetet küldte. Segíts a sötét elfelknek - mondta -, segíts nekik, hogy a holtak serege elbukjon! Örömmel, mondom én, és megragadom Rengetőt, aztán már megyek is. Gyorsabban, mint szoktam. Irányítsd őket - mondja Amora, és maroknyi elfet küld egy bástyára -, a legjobb lövészek - bizonygatja. És a tűzerő - egy sárkány, jól fejlett, levadásznám, ha nem teljesítené minden parancsomat ilyen hűségesen. Mások ráülnének, alattam összeroppanna. A bástyához megyek, benne a hat íjász, tengernyi nílvesszőt látok felhalmozva, tudhatnak valamit, ha ilyen hosszú távra terveznek.
<- Messziről jöttem el, Jotunheim fagyos hegyeiből, jeges csúcsai közül érkeztem, hogy oldalatokon harcoljak. Az én nevem Hroar Tankspridd Grundison, és ezt a nevet énekelni fogják, akármi is történik ma, akárcsak a tiéteket, bátor harcosok. Az ellenség számtalan, de én mondom nektek testvéreim, láttam már sereget összeroppanni egyetlen marokban. Akárhogy is lesz, KÜZDENI FOGUNK AZ UTOLSÓ CSEPP VÉRÜNKIG, ÉS DICSŐSÉGGEL HALUNK MEG, HA AZ ŐSI ISTENEK ÉS YMIR ÚGY AKARJA! KÉSZÜLJETEK A CSATÁRA! FESZÜLJENEK A ÍJAK, TÖRJENEK A CSONTOK, MERT SVARTALFHEIM NEM ADJA MAGÁT HARC NÉLKÜL!!! >
Jöjjön hát aminek jönnie kell, sárkányok üvöltését hallom, hadd üvöltsenek mérgükben, hogy holtként nem élvezhetik a halál ízét. Mennydörgés, és viharok, jó szelet hoznak, tegyük hát mégjobbá, hátszél kell, hogy messzire repüljenek a nyílvesszők, ez nem jelent gondot. Repüljenek csak a sárkányaik a magasba, és a villámok haragja sújt le rájuk. A bástya a mi helyünk, ezt védjük, amíg védenünk kell, amíg védeni tudjuk. A sárkányt felparancsolom a bástya fölé, én pedig, ha eljön az idő, lerontok innen, hogy visszaverjem az ostromló sereget. Feltámad a szél.

Bástya
Mesteríjászok (6 db)
Sárkány
Hátasra vért (a sárkányra)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#19 2010-05-26 21:37:06

Max Evans
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2009-08-07
Üzenetek: 981
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Vutha és Thordin „egységei” mögött tűnik fel még egy sajátos alakzatba rendeződött csapat, akik hamarosan a hadurakkal párhuzamosan állnak fel a csatatéren. Szemben Svartalfheim várával. A „lelkesítő” mondatokra a csapat továbbra is csak a várat kémleli, majd ismét hatalmasat villámlik és a sárkányok megindulnak a vár felé. Az egység rögtön alakzatot vált: A két lovag pár határozott lépéssel előrébb áll, míg az idéző egy hátrálás keretében a kezeivel varázsol és pár csont katona kezd kimászni a földből, akik a lovagokkal párhuzamosan állnak fel. Ezalatt az íjászok, felkészülnek a támadásra, hogy avval fedezzék az indulni készülő nehéz gyalogságot.

Holt idéző
2 Lovag
5 Íjász
7 csont katona

Utoljára szerkesztette Tobi (2010-05-26 21:38:44)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#20 2010-05-28 10:33:22

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Svartalfheim

//Előzmény:Az AIMville Corporation központi épülete-Midgard//

Hirtelen azt sem tudom mi történik körülöttem, egy fényár kíséretében jelenek meg egy vár falán. Körülöttem furcsa külsejű lények állnak...elfek azt hiszem. Igen sötét elfek. Akkor ez Asgard, de hogy kerültem én ide? Laaksonen utolsó emléke a sérülés, illetve valamiért úgy érzem, hogy nem szabad előhívnom őt. Valószínű a sérülése miatt. Zavartan nézem a sötét elfeket, majd lassan vontatottan megszólalok, asgardiul már amennyire tudok.
<-Egy gyógyító....kell...nekem.->
Ennél többet aligha tudok kinyögni nekik, Atla vicsorgására pillantok a vár környékére, ahol egy halottakból álló sereg tart épp felénk. Nyelek egyet, itt én nem tehetek semmit. Laaksonen ereje is kevés lehet, de ő legalább képes harcolni ezek ellen. Kétségbeesetten fordulok az elfek felé, és próbálom elmagyarázni a helyzetet nekik, amennyire tudom.

-Mesteríjász 1db
-Lopakodó elf 1db
-Harcos: kard, pajzs 2db
-Íjász-1db
-Lándzsás-1db

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#21 2010-05-28 17:27:12

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7453
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Thorhalla kérdésére Donar nem válaszol, de mikor teleportálnak az új helyszínnél a fákat a villámok pillanatok alatt vágják ki. A vihar itt szinte már őrjítő. A nő nem bír megállni a saját lábán és a széltől szinte semmit sem hallani. Az asgardi megforgatja a fegyverét és azzal lendül a hercegnő felé vakító villámok kíséretében.

Laaksonennek rá kell jönnie, hogy Svartalfheim-ben nincsenek gyógyítók. Sérülten kell kibírnia vagy halandóként. A sebeit az íjászok megpróbálhatják ellátni. A palotában remeg minden a sárkányok üvöltésétől, ami Laaksonen szívébe félelmet hoz még inkább, de az elfekre nem hat azonnal.

/Az üvöltés hatása 2 kör múlva lesz teljes, ez alatt képesek ellátni Laaksonent is./

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#22 2010-05-28 18:10:08

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Semmi válasz, ismét oldalra biccentettem a fejemet, ahogyan Donar-ra néztem. Einar szerint sem volt túl beszédes, soha egyetlen szót sem hallott tőle. Azonban úgy tűnt, hogy tényleg megyünk, így néhány pillanattal később meg is érkeztünk a párbajunk helyére. Kellően messze érkeztem meg tőle, hogyha nem újra teleportál, akkor legyen némi időm arra, hogy felkészüljek és reagálhassak. Azonban még a megállással is gondjaim voltak, olyan szinten kavargott itt a vihar, hogy alig tudtam megállni a lábamon. Dühösen néztem Donar irányába és rákiáltottam, de már én sem hallottam a saját hangomat a vihar tombolásától. Láttam, hogy a fákat könnyedén csavarta, nem lehetett volna egyszer egy olyan környéken harcolni, ami nekem otthonos és nem pedig a vihar mániákus család másik felének? Elvicsorodtam, ahogyan megpörgette a Mjölnir-t, majd egyből varázslásba kezdtem, ahogyan felém támadt. A kezemmel rajzoltam a rúnákat, kántáltam, védőmágiát. Egy négy méter átmérőjű félgömböt hozok létre, aminek a középpontja én vagyok, erősen koncentrálok és a lehető legerősebben hozom létre a láthatatlan falakat. Ha sikerül még időben, akkor elviekben védve leszek a kinti vihartól és a koncentrálás is könnyebb lesz. De akkor még ott a Mjölnir... most már bántam, hogy nem használtam Einar-t arra, hogy a védőmágiámat teszteljem, hogy milyen szintig hatásos. Bár erre most itt a lehetőség. Ha a Mjölnir ütését nem tudom felfogni, akkor azonnal oszlatom szét a védőmágiát és mező másik végébe teleportálok, hogy a lehető legtávolabb kerüljek Donar-tól, hogy még legyen időm újabb terv kiötlésére.

Fegyver: Skymningen
Mágia: 50 egység

Aktív mágiák: Védőpajzs
Passzív mágia: Asztrálpajzs, Mentálpajzs, Csábítóbűbáj

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#23 2010-05-28 23:29:39

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Svartalfheim

A fák rejtekében próbálok maradni ahogy a másik sárkány is, s folyamatosan kapom az üvöltésekben az információkat, ahogy én is közlöm őket, bár ezt sárkányokat leszámítva nagyon senki se érti meg. A hangos félelmetes üvöltések remélem, hogy elegek ahhoz, hogy előbb vagy utóbb mér a morál emlékeit is összezúzzuk, s elszabaduljon odabent a kétségbe esés, a pánik, s a fejetlenség, hogy aztán egyetlen kemény támadással pusztítsuk el a védők nagy részét, ezzel még nagyobb pánikot okozva azok közt, akik még életben maradnak. Nincs kegyelem, s a győzelemért bármire képes vagyok. Az ellenség félelmét kell kihasználni, hogy rettegnek attól amit nem látni és nem képesek felmérni se a veszély komolyságát. Addig üvöltök, míg csak olyan hírt nem hallok,ami arra utal, hogy a kastélyban már uralkodik a pánik hangulat.

Sárkány, meg Vuthán(Sárkánykén) a hátasra való vért

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#24 2010-05-29 07:17:39

Tao
Moderátor
Regisztrált: 2007-07-23
Üzenetek: 3696
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Sárkányok üvöltését hallani, nem is egy irányból, nem tudom, hányan lehetnek, de az biztos, hogy okozni fognak némi problémát.
<-Nem félünk semmitől, és senkitől, sem haláltól sem kíntól! Bármi bukkan fel a horizonton, minket nem ijeszt meg! A nyilaink, a kardjaink, a buzogányaink végezni fognak velük! MA MEGTUDJÁK A HOLTAK, MILYEN AZ ÉLETÉRT HARCOLNI!>
A sárkányok nagyon sokan lehetnek, kell valami, ami lelket önt beléjük. Nem érkezett még csapat a várfalhoz közel, egyelőre nem tudjuk, mi vár ránk, és ez cseppet sem jelenti, hogy nincs mitől tartanunk.
<-MA MEGGYILKOLJUK A HOLTAKAT!>


Bástya
Mesteríjászok (6 db)
Sárkány
Hátasra vért (a sárkányra)

Utoljára szerkesztette Tao (2010-05-29 07:18:10)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#25 2010-05-29 11:17:03

Thordin
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2009-06-25
Üzenetek: 984
PM

Re: Svartalfheim

Minket nem lehet megölni. Minket nem lehet félelemben tartani. Nekünk nem tudnak fájdalmat okozni. Holtak vagyunk, és a halálunkkal nem tudnak megállítani. Hela úrnő vissza küld minket. Vég el láthatatlan így a harc. Legyenek bármilyen erősek is. Csak idő kérdése, és az Úrnő nyeri a harcot. A sárkányok üvöltés bennem csak még inkább fellobbantja a tüzet, és még nagyobb harci morállal lát el. De nem hiszem, hogy ez igaz azokra a férgekre ott a várfal mögött. Jubelt egyre inkább markolom minden pillanatban egyre erősebben. Éltemben mindent megtettem volna, hogy háborúba vegyek részt. Soha sem gondoltam volna, hogy Hela úrnőm fog eleget tenni ennek. Reménykedtem Thorban, de elárult. Reménykedtem fivéremben, hogy átsegít a nehéz napokon. De elárult. Egyedül a Holtak úrnője nem tette meg. Mellettem volt... mellettem van... most pedig érte és magam miatt harcolok. A becsületemért, és a hatalmamért. Donar, és Thorhalla távoztak. A kettejük harca vitathatatlan győztest fog avatni. Az a kígyó nőszemély elbukik, és Donar győzelemmel tér vissza. Ahogy mi is. Az elfek mind elhullanak ma éjjel.


Egységek: 1 x Holtidéző, 2 x Lovag, 3db íjász, 2db karados, 3db buzogányos (lánc nélkül!)

Fegyver: Jubel
Mágia: 100 egység

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14207
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Svartalfheim

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 05 Aug. 2011, 13:40

#26 2010-05-29 12:23:28

Max Evans
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2009-08-07
Üzenetek: 981
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Thordin nem lép semmit, csak áll és szemezik a várfalakkal és az ellen sem igazán mozgolódik. Ez a csapat szempontjából negatív momentum, minthogy a szerepe a gyalogság felmorzsolása lenne vagy az ostromlók védelme, de most egyikhez sincs lehetőség, így az idéző nem ad jelet a támadásra. De újra idézésbe kezd, hogy felkészüljön az ostromra és az eddigi katonák mellé, most még hét mászik ki a földből. Amíg az elfek nem támadnak a halál seregei csak gyülekeznek. A lovagok fújtatnak, az íjászok előre merednek készen, míg a csontkatonák csak ide-oda nézelődnek.

Holt idéző
2 Lovag
14 csont katona
5 Íjász

Utoljára szerkesztette Tobi (2010-05-29 12:25:18)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#27 2010-05-30 14:23:35

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Úgy ahogy sikerül megértetnem az elfekkel, hogy mire lenne szükségem. De köztük nincs gyógyító, viszont felajánlják hogy rendbe hoznak, vagyis Laaksonent. Félelemmel telve bámul az egyre közeledő sereget. Azt hiszem nincs más választásom, én itt semmit sem tudok tenni. Ez nem az én világom, még csak harcos sem vagyok. Remélem jól döntök.....
Mielőtt átváltoznék, nehézkesen elmagyarázom, hogy életveszélyesek a sérülések. De megnyugtatnak, hogy képesek ellátni azokat. Sóhajtok egyet és elhadarom gyorsan a verset....-
A fájdalom újra a testembe hasít, vért köhögök. Körülöttem fekete elfek, a sérüléseimet próbálják ellátni. Nem értem hogy kerültem ide és miért. Egyáltalán Henry miért szavalta el a verset, mikor itt nincsenek gyógyítók. Remélem túl élem, görcsösen megrándulok, ahogy a sárkányok elüvöltik magukat. Elfog a halálfélelem...

-Mesteríjász 1db
-Lopakodó elf 1db
-Harcos: kard, pajzs 2db
-Íjász-1db
-Lándzsás-1db

//Rem, nem purcanok ki//

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#28 2010-05-30 19:11:21

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7453
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Halla kénytelen elteleportálni, hogy megvédje magát a vihar istentől. a pajzsát még mindig feltartja és megfordulva látja, hogy Donar az égben lebeg. Ám pokoli fej méretű jégesőt zúdít a nőre a viharon át. Az erőtér csak pillanatokig lesz képes ellenállni nekik. Ha a pajzs eltűnik tökéletes célpont lesz Donarnak.

A sárkányok üvöltését a holtak meg sem érzik, de a csapat holdidézője újabb csontvázakat hoz létre.
Bent ez kilátástalanak tűnik. Az üvöltés már félelmet kezd teremteni bennük és Laaksonen átalakulva egy tál zöld italt kap mikor megissza a méreg a testébe kerül és a férfi akaratlanul üvölt a fájdalomtól, amit a palotában midnenki halhat. Ekkor kezdik meg a műtétet és füzetekkel és növényekkel betakarva a sebeket varrják össze azokat miközben Laaksonen végig magánál van és sosem látott fájdalmat él át.

/Tobi egységei bővültek a csontvázakkal és Laaksonen a következő körben túl lesz az életveszélyen ha nem akadályozzák meg./

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#29 2010-05-30 19:37:57

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Zöldes villanás, a rét másik végére, ugyanis túlságosan erős. Nem elég, hogy mind fizikailag, de még az átokverte pöröly is ott volt nála. A pajzsom még megvolt szerencsére, azonnal pördültem is hátra, hogy lássam hova lett a férfi és meg is láttam, az égben lebegett és a viharokkal szórakozott. Hogy én mennyire tudtam gyűlölni, amikor mindhárman ezzel szórakoznak. Egyszerűen gyűlöltem az esőt és azt, hogy sokkal jobban tudnak harcolni benne. Hatalmas jegek kezdtek esni az égből, így nem maradt időm. Amíg még a pajzsom megvan kellet cselekednem. Azonnal varázslásba kezdtem, ha minimális esélyt is láttam volna arra, hogy közelharcban esélyem lenne, már úgy tettem volna. De most itt nem volt senki, hogy lekösse őt, mint Galactus hírnökét tették, pedig őt is elintézném úgy, és akkor igen gyorsan készen lennénk. Az első néhány szavammal a pajzsomat erősítettem meg, hogy egy kicsit tovább bírja, majd a lehető legerősebb hőt és lángokat teremtettem rá, hogy a jég megolvadjon rajta és ne a legerősebb formában bombázzák azokat. A következő másodpercek, ha volt még rá időm, akkor Donar páncéljának belsejébe idéztem lángokat, hogy azok minden irányban csapjanak ki belőle, ha nem is érez fájdalmat, meggyulladni csak megfog, vagy zavarni fogja. És ha még mindig maradt időm, akkor tüzes láncok csavarodnak a férfira, majd rántják le a földre...

Fegyver: Skymningen
Mágia: 50 egység

Aktív mágiák: Védőmágia 2x, tűzmágia 2x
Passzív mágia: Asztrálpajzs, Mentálpajzs, Csábítóbűbáj

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#30 2010-05-30 19:59:35

Tao
Moderátor
Regisztrált: 2007-07-23
Üzenetek: 3696
E-mail PM

Re: Svartalfheim

A sárkányok csak bömbölnek, és bömbölnek tovább, de egy sem bukkan fel, amelyik megtámadná a kastélyt. Rengetőre támaszkodva figyelem az ellent, és azon gondolkodom, apám hány pillanat alatt keltene akkora vihart, hogy az egész sereg darabjaira hulljon. Az íjászok már nyugtalanok, a sárkány a várfalra ereszkedik lassan mellém, és szintén idegesen csapkod szárnyával.
<- Hrróóó, hőőő, nyughass! - Kezemet oldalára teszem, érzem a légzését, a szívverését, békétlen az állat, harcra vágyik már, leszámolásra azzal, aki nyugtalanítja. - Csak szép lassan, nem futunk értük, jöjjenek majd ők. >
Az íjászok már bekészítették a nyílvesszőket, nem is egyet, már értem, miért mondta Amora, hogy a legjobbak közül valók. Meg kell tudni, milyen messze lő el az íj a hátszélben, a bástyáról, mikor van értelme lőni már az ellenségre. Bólintok nekik, hogyha látnak célt, most már tüzelhetnek.

Bástya
Mesteríjászok (6 db)
Sárkány
Hátasra vért (a sárkányra)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#31 2010-05-31 07:47:32

Thordin
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2009-06-25
Üzenetek: 984
PM

Re: Svartalfheim

Továbbra is csak állok, és Svartalfheim falait figyelem. Egy év alatt Hela mellett az embereitől próbáltam tanulni. Felkészülni a harcra, hogy át lássam a terepet. Most dől el, hogy vajon hálát rebeghetek-e mind annak amit tudok, vagy átkozhatom magam amiért nem készültem fel eléggé. Vutha vezetésével a sárkányok talán már megtették a hatásukat. Már rettegés költözött az elfek szívébe, és itt az ideje megindítani az első hullámot. A kisebb egységem felé fordulok, akikben leginkább megbízok. A Holtidéző felé bólintok, aki kezeivel a hullámzó mozdulatokat tesz, majd lassan a földtől az ég felé emeli mind két karját, és rémisztő fények között lassan előbújik a föld alól a csontvázak keze, és kitolják magukat a rabságból, majd hörgő hangon felsorakoznak mögöttem. Ezek után suttogás hallatszik sisakom alól, a holtak nyelvén. Halk, így érteni nem értheti senki. Aztán egy éles erős hangú ordítást hallatok.

„-TÁMADÁS!!!”

Ezzel rohanva megindulok, a csontvázakkal, buzogányossal, mellettük a lovagokkal oldalamon. Az íjászokat és a kardosokat hátra hagyom, őket még tartogatom, és a Holtidézőt is védeni szeretném. Két emberem pedig készen áll pajzsukat a magasba emelni, egy esetleges nyílzápor ellen, így védve a hátul maradt idézőt és íjjászokat.

Egységek: 1 x Holtidéző, 2 x Lovag, 3db íjász, 2db karados, 3db buzogányos (lánc nélkül!)

Fegyver: Jubel
Mágia: 100 egység

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#32 2010-05-31 17:30:21

Max Evans
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2009-08-07
Üzenetek: 981
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Miután kiemelkednek a csontvázak rögtön a másik idéző is felkap párat Thordin egységéből. Ezek után nem telik bele sokba és kiadja a parancsot, majd meglódulnak a csapatok. A két lovag is sietősen a vezér mellé sorol be és nagy dobbanások jelzik az elfek felé közeledtüket, a fegyverüket maguk mellett tartják két kézzel és mögöttük a csontkatonák kocognak maguk előtt tartva kardjaikat és őket követik az íjászok egy kicsit kényelmesebb tempóban, hogy hamarabb állhassanak meg a célzáshoz. Közben az idéző ismét elvégzi a szokásos mozdulatokat és újabb erősítést küld Hela csapataihoz, amint azok kimásztak a földből, hogy segíthessék úrnőjük háborúját a világ ellen.Holt idéző
2 Lovag
21 csont katona
5 Íjász

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#33 2010-05-31 19:53:59

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Svartalfheim

Minden rendben halad, s remélhetően az üvöltés is megtette a hatását, miközben mi nem mozdulunk.
„~ Vajon már próbálják találgatni, hogy hányan is lehetünk? Vajon érzik már a vesztüket? Vajon... ~” az üvöltést és a gondolat menetemet abbahagyva az egyik mancsomba temetem hosszúkás képemet, mikor Thordin üvöltését meghallom.
„~ Vajon elérik egyáltalán a falakat, vagy a nyílt mezőn leszedik őket, s ezzel újra remény csillan a várvédőknek, s bukunk mindent? ~” Ezután az üvöltésem megváltozik, s a másik sárkányt maradásra parancsolom, ahogy megpróbálom elérni, hogy Thordin sárkánya is vonuljon vissza, főleg, hogy az ellenség soraiban lévő se tegnap született, legalábbis, ahogy a rejtekemben lapulva néha látom, s a másik sárkánytól hallom, akinek szintén van rálátása a kastélyra. Ezután újabb, de ezúttal némi üvöltés hagyja el a torkomat.
|- Mindenki aki nem támad maradjon hátul, s készüljön! -| Kénytelen vagyok alkalmazkodni, s kihasználni egyben Thordin türelmetlenségét.
|- Íjászok készenlétbe! Cél a sárkány! Parancsomig senki se tüzel! -| hagyja el újabb üvöltés a torkom a holtak nyelvén, majd jól hallható éles üvöltés, mire a másik sárkány is válaszol. Készen állunk a támadásra, de még nem most.

Sárkány, meg Vuthán(Sárkánykén) a hátasra való vért

Utoljára szerkesztette Vutha (2010-05-31 19:55:55)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#34 2010-05-31 20:56:32

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7453
E-mail PM

Re: Svartalfheim

A lángok meggyúlnak a páncél alatt Halla látja is kicsapni őket a nyaknál, de ekkor orkán erejű szél forog körbe Donar körül és mire az eloszlik a tűz elhall levegő nélkül, de a holtnak nem kell levegő. A lánc elkapja a nyakát és Halla maga felé rántja mire felfoghatná hibáját addigra késő. A holtak vihar istene élő villámként száguld pörölyét maga elé tartva és kihasználva a hercegnő rántását.

Thordin még idézi a csontvázakat így azok nélkül indul meg a két kardos és három buzogányos. Tobi két lovagja megindul előre és 14 csontváz követi, hét még emelkedik ki a földből. Vutha félbe hagyta az utolsó körben az üvöltést így nem sikerül félelmet hoznia az íjászokba, azok a parancs szerint tüzelnek az első sorba. Bár csak a menetelőket érik el (akik a következő körben érik el a palotát) így Thordin elveszti minden buzogányosát, csak a lovagok állják a nyílzápport még. Tobi: A lovagokat a nyíl nem lassítja, de négy csontvázat sikerül kilőnie a mesteríjászoknak, az íjászok még távol vannak, ahhoz, hogy eltalálják őket. Tylert össze varrták, de nem tud mozogni, pokoli fájdalmai vannak és köhögve kap levegőt.

Tobi:
- 4 csontváz
+ 7 csontváz
Thordin:
- 3 buzogányos
+ 10 csontváz

/Vutha észre vételezte, hogy ő már nem csak ebben a körben, de az előzőekben is hibásan járt el az üvöltéssel. Szóval hibáztam és jogtalanul hoztam félelmet az elfekre. Cserébe Vutha reagjait 3 körig NEM fogom elolvasni. Ez alatt minimum 2-szer kell írnia, ha nem teszi a karaktere meghal. Mivel csak üvölthet és nem vpzhet vagy támadhat, mozoghat vagy beszélgethet, mert ezek is halált hoznak. Mindenkitől őszintén elnézést kérek és remélem így már megfelel Vuthának./

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#35 2010-05-31 21:11:45

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Láttam a lángokat kicsapni a páncélból, de nem úgy tűnt, mintha érdekelte volna különösebben. Túl erős a vihar körülötte, az átokba! Semmit sem ért a támadás, még csak el sem terelte a figyelmét, nemhogy megakadályozta volna. A levegő is elfogyott, mert a lángok kialudtak. Nyomorult holtak és átkozott A tüzes láncok azonban körbefogták, nem tépte el őket, de ahogyan a földre rántottam azokat ő egyenesen felém indult el, miközben élő villámként tartott felém. Azonnal koncentráltam remélve, hogy még lesz időm arra, hogy 100 méterrel odébb tudjak teleportálni tőle. Az irány tejesen mindegy volt jelen pillanatban, csak kerüljek a lehető legmesszebb tőle. Ha sikerült teleportálnom felkiáltottam néhány varázsszót kiáltva, és a földön levő füveket ágakat hegyes fém dárdákká változtattam, hogyha Donar odaérkezik, ahol voltam az előbb, akkor felnyársalja magát rajtuk...

Fegyver: Skymningen
Mágia: 50 egység

Aktív mágiák: Védőmágia, metamorfmágia
Passzív mágia: Asztrálpajzs, Mentálpajzs, Csábítóbűbáj

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#36 2010-05-31 21:56:31

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Atla az elfekre mordul, de gyengén intek neki, hogy hagyja őket. Valami fertelmes zöld löttyöt itatnak meg velem. Amitől olyan fájdalom hullám lepi el a testem amit még soha nem éreztem. Üvöltök a fájdalomtól, egyre csak üvöltök. A testem görcsbe rándul. Képtelen vagyok eldönteni mennyi idő telhetett el, mire befejezték a sérüléseim ellátását. Gyengén fekszek, képtelen vagyok felkelni.
<-Kösz...köszönöm hogy elláttatok. Odakintről, mintha csatazaj szűrődne befelé. Elmondanátok mi történik?->
Kérdezem nehézkesen az engem körülvevő elfeket, közben próbálom összeszedni magam amennyire lehetséges ez egyáltalán, egy ilyen sérülés után.

-Mesteríjász 1db
-Lopakodó elf 1db
-Harcos: kard, pajzs 2db
-Íjász-1db
-Lándzsás-1db

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#37 2010-05-31 23:35:54

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Svartalfheim

Veszek egy újabb mély levegőt, majd egy újabb üvöltésbe kezdek bele, azonban most folyamatosba. Csak kis idő tellik el, mire a másik sárkány is becsatlakozik, s kettőnk üvöltése visszhangzik egyre jobban a fák között, majd ahogy visszhangot ver a falakon úgy erősödik tovább, s visszhangzik azok lelkében akik hallják ezt. Kegyetlen fagyos üvöltést, amit a szél is visz magával, így ébresztve rettegést azon szívekbe, akik hallják. Semmi más, csak üvöltés, s teli torokból. Jó a rejtekem, így nem kell azon változtatnom, mert nem érhetnek el, nem láthatnak, s talán ez is még jobban hozzásegít, hogy féljenek több seregtől, amit nem láthatnak egyenlőre, s nem tudják, ohgy létezik e egyáltalán.

Sárkány, meg Vuthán(Sárkánykén) a hátasra való vért

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#38 2010-06-01 07:50:42

Thordin
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2009-06-25
Üzenetek: 984
PM

Re: Svartalfheim

Túl hamar támadtam, de nem érdekel. Figyelmemet az is elkerüli, hogy ki van még mellettem, vagy ki nincs. Nem érdekel, nem érdekel semmi, csak egy valami, aminek útjába nem állhat senki isten fia. Svartalfheim falai nem tartóztathatnak fel. Még ha törpök építették volna, de nem, ezek csak satnya elfek, akik mit sem érnek, és távol vannak az én hatalmamtól és az Úrnő erejétől. Porba tiprom mindet, és a holtak serege ma növekedni fog. Jubelt erősen markolom, és bár még messze a vár fal, de kezeim alatt már szorul fegyverem markolata. Sisakom alatt szememben kíméletlen, és kegyelmet nem ismerő őrület lobban, Minden egységem jelenléte semlegessé válik, nem érdekel hogy élnek-e vagy halnak, egyedül az a fontos, hogy én... csak is én szerezzek dicsőséget a Halálnak. Vértem csörgése csendül minden lépésemnél, miközben futva közeledek. Retteghetnek a várfal mögött megbúvó férgek, mert ma látták utoljára a nap fényét. Minddel végzek! Egy sem marad élve, és átkozhatják a napot, mikor kivívták maguknak Hela úrnő haragját. Ma Svartalfheim, holnap pedig a 9 világ újabb haláltusája kezdődik.

A holtidéző közben újabb csontkatonák megidézésébe kezd, amíg hátul van. Ismét kézmozdulatait végzi, bár már kicsit sietősebben, hogy végbe mennyen a mágiája. Közben a többi már létre hívott harcosok körbe állják őt, hogy védjék, egyenlőre a csontvázak egyike sem indul meg. Vutha parancsának pedig Hektor tesz eleget, bár nem szívesen, de még is megteszi némi fújtatással együtt.


Fegyver: Jubel
Mágia: 100 egység

Utoljára szerkesztette Thordin (2010-06-01 07:51:47)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#39 2010-06-01 10:55:52

Tao
Moderátor
Regisztrált: 2007-07-23
Üzenetek: 3696
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Az íjászok tüzelnek, és a menetelő katonák közül néhányan el is esnek. Ami a jó hír, hogy a csontvázaknak sem tesz jót a nyílvessző, ami a rossz, hogy nehézpáncélosaik is vannak, akik ellen kevés lesz ez a tűzerő.
<-Így tovább! -> Adom a parancsot az íjászoknak, miközben látom, hogy egy nagyobb vértes is érkezik, fején olyan sisak, melyet a katonái nem hordanak, valamiféle tiszt lehet a halál seregében. Nos, ez elég különös. Mintha nem lenne náluk egyetlen ostromgép sem. Hogyan terveznek bejönni egy maroknyi gyalogossal a kastélyba? Puszta kézzel ütnék át a várfalat? Valami nem stimmel, nagyon nem.
<-Ha lőtávolságba érnek, az íjászaikat lőjjétek le először! Magasabban vagyunk, és a szél is nekünk kedvez, előbb érik őket a nyilaink, minthogy lőhetnének ránk. Addig pedig onstatok nyílzáport a parancsnokukra, aki rohanva közeledik!>
Meglepően békés ez a harc, most azon morfondírozom, hogy a csontvázakból mennyi lehet még, de mindenesetre ha a több hússal rendelkező embereikkel végeztünk, azt hiszem ki kell majd mennem a sárkánnyal tisztogatni. Így háborúznak a holtak? Kezdetnek kellően szánalmas, hogy később alábecsüljük őket. Persze a sárkányok még mindig hátra vannak. De vajon egyáltalán hol vannak?


Bástya
Mesteríjászok (6 db)
Sárkány
Hátasra vért (a sárkányra)

Utoljára szerkesztette Tao (2010-06-01 10:56:21)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#40 2010-06-01 21:38:56

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7453
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Thorhalla sikeresen ismét elteleportál és Donar becsapódik. Mikor a fű fémmé válik egy villám csap be Halla elé, aki a meglepetéstől hátra zuhan pár métert. A ruhája néhol meggyulladt és a fénytől nem lát tisztán. Ismét villám csap be mellé és a nő látja Donart megjelenni. A villámban megformálódó halálisten egyetlen ütést ad a nőnek, az ismét hátra zuhan tőle és mögötte hallhatja az újabb villámcsapást, amiben újra megjelent Donart, aki most pörölye pengéjével vágja le az övét és ezzel elveszi tőle a rajta lévő kardot, hogy a nő ne nyúljon érte gyomron rúgja talpal. Thorhalla ekkor tud végre a földre zuhanni és a viharok holt istene áll meg a lábainál komoran. A szájából hang jön ki, de inkább suttogás, aminek nincs értelme mégis Halla érti mit jelent: "Vége van hercegnő." Mikor ezt felfogja lassan eszméletét veszti és a világ sötétté válik.

Az íjászok Tobi seregének csontvázait sikeresen "lemészárolják". A két lovag duó még bírják a nyilakat és hála a sárkányoknak Thordin vértjében csak pár nyíl áll meg. Mivel Thordin fut már a kastélyhoz is ér ellenben az egyszerűen menetelőkkel.
< - Megtámadtak minket Hela seregei! >
Üvöltik az elfek.

Tobi:
- 10 csontváz
Thordin:
+ 10 csontváz

/Thordin jegyezd a karaktereidet kérlek!/

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#41 2010-06-01 22:15:53

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Az utolsó pillanatban sikerült elteleportálnom, magam mögül hallottam, ahogyan becsapódott a földbe, de arra nem volt időm, hogy megforduljak és meggyőződjem egyelőre arról, hogy mit tudtam tenni. Ahogyan felkiáltottam a varázsszavakat villám csapott be előttem a földbe, amitől hátratántorodtam. Nem lehetett, hogy máris itt volt! A ruhámnál helyenként éreztem azt, hogy meggyulladt a villámnak hála, igaz ez különösebben nem zavart, próbáljanak nekem tűzzel ártani. A kezemet a szemem elé kaptam, hogy a fényektől látni is láthassak. A néhány lépés hátrálása után újabb villám csapott be előttem és ekkor már láttam az előttem tornyosuló istent. Feleszmélni sem volt időm, csak a kezét láttam lendülni és fájdalom hasított az arcomba a számba, pedig a vér félreismerhetetlen íze. Ismét hátráltam néhány lépést az ütés erejétől és nyúltam az ajkaimhoz, hogy a vért letöröljem. Rá kellett ebben a pillanatban jönnöm, hogy eddig csak játszott, ezt már az első másodpercben is megtehette volna. Viharok, villámok, fény... Asgardra! Olyan gyors, mint a villámok fénye! Varázsolni sem volt időm, hogy odébb teleportáljak, vagy üzenjek Amora-nak. Újabb villanás, csak a suhanó karját és a pörölyt láttam, majd hogy az oldalamnál sújt el. Nem engem ütött meg, megtehette volna, és valószínűleg megöl vele, de nem tette...
Az övem levált az oldalamról és a föld felé zuhant, nyúltam felé, hogy legalább a kardomat megszerezzem, amikor a gyomromban éreztem a fájdalmat. Felsiklottam, ahogyan a levegő kiszakadt a tüdőmből és métereket repültem hátra, majd elterültem a földön. Mindenem sajogott és a fejem is kegyetlenül lüktetett a fájdalomtól, ahogyan megütött. Próbáltam feltolni magam a földről, de lassan minden erőm elhagyott. Nem fogok Helheimbe kerülni, hadifogolyként főleg nem... Donar-ra néztem, aki szavakat mondott, értettem, pedig nem kellett volna, hogy így legyen.
< - Tévedsz... – nyögtem fel a fájdalomtól. – Soha... sem... adom... f... >
Befejezni nem tudtam, a sötétség mindent körbevett én pedig eszméletlenül hanyatlottam vissza a földre.

Fegyver: Skymningen
Mágia: 50 egység

Aktív mágiák: -
Passzív mágia: Asztrálpajzs, Mentálpajzs, Csábítóbűbáj

//Folytatás: Helheim//

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#42 2010-06-01 22:52:14

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Svartalfheim

Sárkány, meg Vuthán(Sárkányként) a hátasra való vért

A szél fújdogál, míg én üvöltök a másik sárkánnyal együtt, s bár látszólag nem törődök vele, de a szél felém fújja a társaim őrült cselekedetét. Thordin... a nehéz páncélzatának hangját ide tisztán hallom ahogy rohan, pedig nem épp csendesen suttogok, s még van szerencsém látni is a fák között. Nem a legjobb helyzet, de csak üvöltök, s remélem, hogy van értelme, s lesz még valaki, akivel támadást indíthatok. A fűszálakkal játszok a szél közben a mancsaim mellett, s felettem a levelekkel is vad játékot. Hát igen, legalább meg van a hangulata ennek az egésznek, s talán ijesztőbbé teszi az üvöltésünket a másik sárkánnyal. Az eső folydogál közben a testemen, a páncélomon kopog. Nem nagyon zavar, hogy bőrig ázok, hiszen lepereg a pikkelyeimről. Meg hogy nézne ki, ha harc közben ilyesmi zavarna, egy csata kellős közepén, hogy elázok? De mindegy is, csak üvöltök, a másik sárkányt se zavarta eddig se, úgy, hogy más se panaszkodjon. Azért remélem, hogy a sárban Thordin nem vágódik el, mert akkor az üvöltésem, lehet röhögésbe fullad, ahogy a másik sárkányé is

Sárkány, meg Vuthán(Sárkányként) a hátasra való vért

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#43 2010-06-02 10:47:42

Thordin
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2009-06-25
Üzenetek: 984
PM

Re: Svartalfheim

Már látom... a várfal. Jubelt lendítem, az egész testsúlyomat bele víve egy erős csapásba, ami nem csak az én erőmből táplálkozik. Az ereklyémből fényes lila színek villannak meg, és a kalapács feje néhány pillanat alatt eltűnik a lilás ragyogásban. A fegyvert a várfalnak csapom, így hatalmas erőt fejtve ki rá. Nem hiszem, hogy ellen állhat a csapásomnak. Nem tudom mekkora ereje van Jubelnek, de kétlem, hogy a satnya elfek falai kibírnák a rohamát. Mind ez idő alatt figyelmet sem fordítok a vértembe állt nyílvesszőkről, sem pedig az egységeimről. Lehet hiba, de nem akarok osztozni Hela elismerésén. Én akarom az egészet. Az EGÉSZET! Kalapácsom feje nekicsapódik a falnak, és mintha megállna körülöttem az idő. Aztán egy gyors mozdulattal fegyveremet fejem felet megpörgetem, és ismét erős markomban tartom meg. Remélem Svartalfheim félelemmel megtelt falai könnyen beadják a derekukat, és nem kell a kapui előtt időt, és harcosokat veszteni, hanem egy új bejáraton át a holtak elfoglalják a várost.


Egységek: 1 x Holtidéző, 2 x Lovag, 3db íjász, 2db karados, 20 csontváz

Fegyver: Jubel
Mágia: 75 egység

Utoljára szerkesztette Thordin (2010-06-02 12:46:51)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#44 2010-06-02 12:14:50

Tao
Moderátor
Regisztrált: 2007-07-23
Üzenetek: 3696
E-mail PM

Re: Svartalfheim

A parancsnokuk eléri a várfalat, és a páncélja miatt a nyílvesszők nem igazán lassították le, kénytelen leszek valami jobbat kitalálni.
<-Hagyjátok őt rám, lőjétek le, aki közelebb jön. Te még várj! -> Fordulok végül a sárkányhoz, aztán jól megnézem magamnak a férfit a kalapáccsal. A fegyvere mágikus, ahogy a várfalra csap, érzem a hatalmas erőket. Jó lesz mihamarabb leállítani. Rengetővel a kezemben nekifutok két lépést a várfalon, aztán elrugaszkodom célbavéve egyenesen a falat csépelő halottat. Ha minden jól megy, egyszerűen talppal ráérkezem, és eltaposom, mint egy bogarat. Nem ordítok, nem keltem fel a figyelmét, a magasbólérkezem, hogy észre se vegyen, miközben a fallal van elfoglalva.


Bástya
Mesteríjászok (6 db)
Sárkány
Hátasra vért (a sárkányra)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#45 2010-06-02 15:32:38

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Svartalfheim

<-Hela seregei? Csak megtörtént...>
Nagy nehezen feltápászkodok, intek az elfeknek körülettem hogy jöjjenek velem. Nem ülhetek ölbe tett kézzel, míg tart a harc. Atla mellettem halad, és néha rátámaszkodok ha kell, míg kiérünk a várfalkara. Hela serege már majdnem elérte, és egy ismerős alak rohamozza a falat, egy mágikus fegyverrel.
<-Thordin!->
Kiálltok meglepetten fel. Hát eljött ő is, valaki már megtámadta hogy megakadályozza hogy utat törjön a várba.
<-Te és te kezdjétek lőni a többit élőholtat. A többiek maradjanak még készenlétben.->
Öntudatlanul is parancsolni kezdek a körülöttem állóknak, s azok teljesítik a parancsomat. A két íjász támadásba lendül és próbálják leszedni a Thordint és az őt megtámadó közelébe érőket. Az kezeim ökölbe szorulnak a tehetetlenségtől, de míg közelebb nem érnek várnom kell. Remélem maradt annyi mágiám és erőm hogy segíthessek az elfeknek. Közben Thordin és az óriás harcát figyelem.

-Mesteríjász 1db
-Lopakodó elf 1db
-Harcos: kard, pajzs 2db
-Íjász-1db
-Lándzsás-1db

Utoljára szerkesztette Laaksonen (2010-06-02 15:33:04)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#46 2010-06-06 22:58:10

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7453
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Az íjászok lelövik a lovagokat, de Thordin hihetetlen erejével betöri a falat. Mikor büszkén megindulhatna befelé az óriás zuhan rá. Szinte agyontaposva egy hatalmas robbanást okozva a becsapódással. Thordin megsérült, de még állja, a fegyverének hála keményebb és a páncélja sokat felfogott, a vihar óriás most rajta áll.
Hel seregei túl messze állnak, hogy az íjászok eltalálják őket így csak Thordin van a kastély közelében,a minek a fala betört már.

Thordin:
- 2 lovag
Tobi:
- 2 lovag

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#47 2010-06-07 06:05:23

Thordin
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2009-06-25
Üzenetek: 984
PM

Re: Svartalfheim

A vár fal betört, és a holtak serege beözönlik Svartalfheimbe rövid időn belül. Azt hitte bármelyik féreg, hogy kint tud tartani minket? Azt? Nincs mi utamat szegje!

„-NINCS sem--”

Valami maga alá gyűr. Teljesen össze nyom, fogalmam sincs micsoda. De mikor fellélegezhetek, kicsit nehezen állok talpra, rátámaszkodva rövidke pillanatig Jubelre. Itt-ott sajognak a csontjaim, a vértem is néhol behorpadt, de állom a sarat. Mikor tekintetem arra siklik, ki mind ezért felelős, felszökik bennem a vágy, hogy elsöpörjem a föld felszínéről, és csak a széjjel zúzott teteme maradjon. Jubel lila fényben úszik, még mindig és pár apróbb köhögés után, erősen rámarkolok, majd az óriásra nézek. Tán néhány lábbal magasabb nálam, de kevés ez ahhoz, hogy eltántorítson céljaimtól. Lassan lépek hátra pár apróbb lépést, és egy kisebb terpeszben biztosítom magam, Aztán egy pillanat alatt megindulok, harci pörölyömet testem körül megpörgetve, és közben saját magamat is, így egész testem lendületét bele viszem a fegyver csapásába, hogy az óriást térden vágjam. Ideális célpont, magasabbra úgy sem nagyon érek fel.

„-ÁRGGGGGGGGHHHH!!!!”

Ordítom ahogy a torkomon kifér, ezzel elöntenek az emlékképek. Nem... nem hagyom, hogy még egyszer egy óriás ellen alul maradjak. Elég volt, egyszer. Többször nem. SOHA! Nem maradok alul egy féreg ellen. Már előre hallom, ahogy a csontjai találkoznak Jubel haragjával, és micsoda zene füleimnek. Nincs ezer dalnok sem, aki szebb zenét játszhatna nekem, mint mikor egy ilyen mocsok csontjainak töréshangja felszólal.

A harcosok egyszere ordítanak fel, amint betöri Thordin a várfalat, és nem kell egyiknek se több, már is indulnak meg. A két kardos rohan elől, büszkén eresztve ki hangukat, miközben pajzsukat enyhén döntve az ég felé tartják, az esetleges nyílzápor elől, így védve magukat, és a mögöttük siető Holtidézőt. Az íjászok zárják a sort, akik amint közelebb értek és ideális a cél, felhúzzák íjjuk húrját, és már tüzet is nyitnak az elfekre. A csontvázok egy része 15 darab a kardosokkal rohan, míg a maradék a Holtidézővel marad, védve őt akár testükkel is, míg az ha ideje engedi nem szűkölködik a varázslat használatával, és újabb katonákat hív elő.


Egységek: 1 x Holtidéző, 3db íjász, 2db karados, 20 csontváz

Fegyver: Jubel
Mágia: 75 egység

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#48 2010-06-07 10:46:20

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Svartalfheim

<-Készüljetek, áttörték a falat! Ti gyertek velem! Ti ketten pedig maradjatok itt, és folytassátok a támadást. Próbáljátok leszedni a varázstudókat!->
A két íjász marad a falaknál és folyamatos tűzzel árasztják el, a rohamozó holtakat, próbálván leszedni a Holtidézőket ha azok lőtávolságon belülre kerülnek.
Ahogy bírok lesietek a falakról és az elfek útmutatásával, a betört falrész fel veszem az irányt. Intek a velem lévő elfeknek.
<-Megpróbálom bezárni a rést, de készüljetek fel ha esetleg nem sikerülne....->
Atlára pillantok, majd megközelítem a lyukat, ahol Thordin és az óriás harcolnak. Megtorpanok egy kicsit messzebb a lyuktól, de elég közel ahhoz, hogy lássam és elkezdem kántálni a varázsigét. Ha sikerül akkor a lyukat egy várfal vastagságú, mágikus jégréteg zárja be, ami remélhetőleg kitart egy darabig.

-Mesteríjász 1db, Íjász 1db (várfalon a rohamozókat támadva)
-Lopakodó elf 1db
-Harcos: kard, pajzs 2db
-Lándzsás-1db
(A többi velem a lyuk előtt)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#49 2010-06-07 14:29:10

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Svartalfheim

Üvöltésem tova viszi a szél, s visszhangot ver egyre jobban. Ahogy a másik sárkányé is. A harc hangjait sodorja felém a szél, s amit látok, az nagyon nem tetszik... egyre jobban gondolkozok, hogy abbahagyom, s visszavonulót fújok, de hátha nincs még veszve minden. Üvöltésem vad és töretlen, ahogy lassan készülök, hogy elrugaszkodjak, s támadásba lendüljek én is. Már lassan itt lesz az ideje, mielőtt Thordin őrülete miatt nem veszítjük a seregünket. De még üvöltök, hogy megtörjem a győzelem mámorában lassan elmerülő Elfeket, hiszen eddig úgy fest, hogy övék a győzelem.

Sárkány, meg Vuthán(Sárkányként) a hátasra való vért

Utoljára szerkesztette Vutha (2010-06-07 14:30:30)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#50 2010-06-07 21:43:10

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7453
E-mail PM

Re: Svartalfheim

A jubel eltalálja az óriás térdét és annak hátrálnia kell, de mivel a varázserejét nem használták így ksiebb fájdalmat okoz még csak, de Thordin szabad lett tőle. A hadai elindulnak a kastély felé rohanva. Mivel Laaksonen íjászai az elérhetetlen távolban lévő varázslókat céloznák így sértetlenül érkeznek meg a lyukhoz. Bár talán az íjászoknak lenne esélyük, de már késő. A sárkányok üvöltésének hála halálos félelem lesz úrrá felettük és Thordin hol íjászai végeznek velük. A sárkányok most már képesek támadni és Laak varázslata sikertelen volt a félelemtől a jégfal vékony lett könnyedén áttörhető. Thordin újabb csontváz csapatot idézett közben.

Thordin:
+ 10 csontváz
Laaksonen
- 1 íjász
- 1 mesteríjász
Vutha ismét a harcban van.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14207
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Svartalfheim

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 05 Aug. 2011, 13:41

Tao
Moderátor
Regisztrált: 2007-07-23
Üzenetek: 3696
E-mail PM

Re: Svartalfheim

//"a vihar óriás most rajta áll" - Z
"Teljesen össze nyom, fogalmam sincs micsoda. De mikor fellélegezhetek, kicsit nehezen állok talpra" - Thordin
Nekem valahogy nem áll össze a kép, de nem írtam, szóval úgy kell nekem.//

Már későn érkezem, a fal betört, de legalább sikerül ráugranom, és összelapítanom hatalmas súlyommal és zuhanásommal. De mi ez? Még él? Lehetséges ez? Kilenc világ pokla ragadjon el, te átkozott! Mire észbekapok, már el is talál a pöttöm kalapácsával, de több erő van benne, mint elsőre tűnik, a falis betört tőle. Két marokra fogom Rengetőt, és ahogy tőlem telik, mérföldekre elsuhintom innen ezt a kétszerholt kutyát!
<-Ymir haragja ELTAPOS!>

Az íjászok eközben a bástyáról zúdítanak nyílzáport a betört fal felé igyekvő katonákra, főképp a kardosok mögött siető holtidézőre, és az íjászokre, akikre helyzetükből adódóan korábban tüzelhetnek majd remélhetőleg. A sárkány a várfalról felrepülve tesz egy kört a bástya felett, majd a várfalhoz közeledő csapatok felé fúj hatalmas lángcsóvát, hogy visszariassza, megtorpantsa őket.


Bástya
Mesteríjászok (6 db)
Sárkány
Hátasra vért (a sárkányra)

Utoljára szerkesztette Tao (2010-06-08 11:50:20)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#52 2010-06-08 12:40:49

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Összerezzenek a sárkány üvöltésére, a mágia szálai összekavarodnak és csak egy vékony áttörhető jégfal képződik a lyuk helyén.
<-Fenébe!->
Horkantok ingerülten fel, a holtak nem sokára betörnek a kastélyba. Intek a körülöttem álló elfeknek, és Atlának, hogy készüljenek. Ha átjutnak a lyukon, egy varázslatot zúdítok rájuk, éles jég dárdákat varázsolok amik a lyuk felé száguldanak, hogy felaprítsanak bármit ami bejön azon a hasadékon. Az egyik elf láthatatlanná válik, míg a többiek elhelyezkednek körülöttem.

-Lopakodó elf 1db(láthatatlanul)
-Harcos: kard, pajzs 2db
-Lándzsás-1db

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#53 2010-06-08 15:17:22

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Svartalfheim

Eljött a pillanat, mikor az üvöltésem abbamarad, s egy másabb üvöltést lehet hallani, mire a másik sárkány felszáll, ahogy én is a fák rejtekéből. Eljött az idő, hogy mi is becsatlakozzunk eme csatába fizikai tettekkel is, s ne csak félelem keltéssel. Gyorsan kezdek repülni, ahogy a másik sárkány is, s míg én az ellenség oldalán lévő sárkányt szemeltem ki magamnak, addig a másik sárkány az íjászokat. Amint elérjük a kastélyt én rögtön a sárkány torkának esek, míg a társam némi tűzzel forrón üdvözli az íjászokat a bástyán. Ha azok elfogytak, akkor jön segíteni nekem, de addig folyamatosan okádja a tüzet a bástyára, beborítva mindent, hogy ne menekülhessenek az elfek onnan egy könnyen. Addig is én a fogaimat, szarvaim, és karmaim mélyesztem az ellenséges sárkány nyakába, ahol a páncél nem védi, hogy földre kényszerítsem, s végezzek vele, ha nem adja fel a harcot. Rajta is páncél van, de ugyan úgy van rajta jócskán sebezhető pont, ahogy rajtam is, hogy könnyen tudjunk mozogni, s harcolni.

Sárkány, meg Vuthán(Sárkányként) a hátasra való vért

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#54 2010-06-08 17:18:41

Max Evans
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2009-08-07
Üzenetek: 981
E-mail PM

Re: Svartalfheim

A lovagok és a velük tartó csontvázak túl bátran követték Thordint, így a nyilak záporában földre kényszerült mind aki túlságosan előre tört az első hullámban, így ők újra Hela birodalmában kötöttek ki ismét, míg fent folytatódott a hadjárat. Az idéző szitkozódik egy gyorsat, majd újabb mozdulatok után ismét kimászik pár katona a földből és minthogy már Thordin megindította az ostromot védelmére sietnek és, hogy több esélyük legyen elérni is ezúttal az íjászok is a csapattal haladnak és próbálják azt fedezni, a csontkatonák meg arra törekednek, hogy Thordin csapatát beérje az ostromnál.

Holt idéző
18 csont katona
5 Íjász

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#55 2010-06-08 23:56:30

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7453
E-mail PM

Re: Svartalfheim

A viharóriás sárkánya már indul lángfalat húzni amikor Tobi íjászai fedezve az első hét csontvázat több durva sebzést adnak neki A sárkányba hat nyíl csapódik a legtöbbet felfogja a vért és a pikkely, de pár komolyabb sebet is ejt így nincs ideje védekezni vagy megállítani az oldalról érkező Vuthát, aki elkapva a nyakát megtöri a páncélt és máris a készül kivégezni. Csak a páncél miatt nem hal meg azonnal a tűzokádó, de fújni már nem képes és halálos sebe van mindenképpen. Vutha társának lángja váratlanul érik a mesteríjászokat és bár kettő túlélő az első tűzokádását már mindegy, mert a torony lángba borult ha lefele menekül a gerendák nyomják agyon, ha bent marad megfullad a füstben, ha kiugrik nyakát töri.
Tobi serege újabb csontvázakkal bővül.
Thordint a rengető üti meg. Méterekkel repül hátra. A vértje darabokra hullik és a bal karjában szörnyű fájdalom lesz. A seregeit Laaksonen dárdái támadják meg,d e a rettegés miatt nem képes elégé nagy kárt okozni és csak pá csontvázat veszít a halál lovagja.

Thordin:
- 4 csontváz
Tao:
- 4 mesterlövész (maradék kettő sérült)
- Bástya lángokban
- Sárkány súlyos sérüléssel
Tobi:
+ 14 csontváz

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#56 2010-06-09 10:24:53

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Svartalfheim

A sárkányok miatt ismét csak gyengére sikerült a varázslata, de még így is sikerült egy pár csontvázat elintézni. Thordin elrepül az óriás ütésének köszönhetően. A sereg nagyobbik része pedig még mindig a lyuk fel rohan. Hirtelen támad egy ötlete, újra kántálni kezd, hogy létrehozzon egy újabb varázslatot. Most az sem baj ha gyengébbre sikerül, a terve az hogy a rohamozók lába alá, és elég egy vékony jégréteget teremt. Ha sikerül nyernek egy kis időt, hisz jó esetben ekkora sebességgel amivel közelednek a holtak nem biztos hogy megtudják tartani az egyensúlyukat. Eközben a lopakodó elf elindul, kifelé a lyukon, hogy elintézze a holtidézőket, ha kiér a vár elé, próbál távolabb kerülni a rohamozóktól és a sereget megkerülve lecsapni a csontváz idézőkre.

-Lopakodó elf 1db(láthatatlanul)
-Harcos: kard, pajzs 2db
-Lándzsás-1db

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#57 2010-06-09 12:26:42

Tao
Moderátor
Regisztrált: 2007-07-23
Üzenetek: 3696
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Fölöttem sárkányok vívnak véres háborút, mögöttem lángokban a bástya, de nem veszíthetem szem elől az ellenségemet, egy másodperc pihenőt sem adok neki. A csapásom után hátrarepül, és mielőtt újra a kalapácsával játszhatna, már ismét ugrok, rengetőt fejem fölé emelem, és onnan készülök egy végső csapással kipréselni a halál utolsó cseppjét is belőle.

A sárkányt támadás éri, a nyílvesszők még nem okoztak volna gondot, a páncélja megvédi, de pillanatok alatt bukkan fel egy másik sárkány, és majdnem azonnal végez vele. Egy szárnycsapással megpróbál egész közel kerülni ellenségéhez, majd minden erejével belekapaszkodni abba. Karmait belemélyeszti, szárnyaival körülfonja, ezzel próbálja elérni, hogy a másik sárkány se tudjon repülni, és együtt zuhanjanak a seregbe, ami a vár felé tart.
Az íjászok eközben szintén nem várt támadást kaptak, a semmiből érkezett a sárkány, és nem tudtak lőni rá. Négyen azonnal életüket vesztették, az utolsó kettő füst és lángok közt áll a bástyán, mely a sírjuk is lesz talán mindörökre. Nincs esélyük menekülni, ezért inkább utolsó csepp vérükkel is Svartalfheimet próbálják védeni, és remegő kézzel ragadnak újabb nyílvesszőket, hogy a sárkányra támadhassanak. Mivel ezen nincs páncél, talán nem lehetetlen megsebesíteni, de így sem lesz egyszerű. Egy biztos, haláluk nemesebb lesz, ha sikerül társaik gyilkosát leteríteniük előbb.


Bástya - lángokban
Mesteríjászok (2 db - sérült)
Sárkány - sérült
Hátasra vért (a sárkányra)

Utoljára szerkesztette Tao (2010-06-10 14:18:38)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#58 2010-06-09 19:29:18

Max Evans
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2009-08-07
Üzenetek: 981
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Az idéző majdhogynem büszkén nézi előre törő teremtményeit, ahogyan a sárkányokkal együtt segítik az előre törő lovagot, Hela kegyeltjét. Bár lassan fogynak a védők még nem ért véget a csata, így az idéző tovább próbálja növelni a létszámukat ismét elvégzik a szokásos mozdulatokat, miközben elszántan nézi az ostromot.

Mindeközben a csont katonák tovább törnek beérve Thordint, aki épp hátra repül az óriás támadásától. Ha a gyalogság nincs elérhető közelségben akkor a csontvázak az óriásra támadnak. Szétszóródva rohannak neki és vagdossák ahol érik a nagydarabot, így segítve Hela lovagját a harcban. Az íjászok viszont hátrább maradnak egy kicsivel és a mágust és annak embereit próbálják támadni, attól függően melyik cél tisztább.

Holt idéző
25 csont katona
5 Íjász

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#59 2010-06-09 21:22:57

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Svartalfheim

A bástya lángokban hála a társamnak, míg én komolyan megsebzem az ellenség sárkányát, bár az még próbálkozik, hogy én is talajt fogjak vele együtt, de ha ezt akarja, akkor legyen. Még egy erős szárnycsapás, miközben próbálom távol tartani a szárnyaimtól, de nem emelkedek, csupán kiegyensúlyoztam magam annyira, hogy ellenfelem alattam legyen, mikor talajt fogunk, s mivel ő úgy is belém kapaszkodik, így a karmaim úgy helyeztem el a testén, hogy a nem épp puha landolásnál beleálljanak, s ahogy a lendület visz tovább mély sebeket okozzak neki.

Eközben a társam, még egy lángcsóvát fúj a bástya belsejébe, majd oldalra dől, s egy rövid fordulásos zuhanás után néhány erősebb szárnycsapással siklik be a lyuk elé, amit Thordin okozott, hogy oda is tüzet okádjon a bennlévőkre. Itt már a maradék morál szétzúzása a lényeg, hogy végleg kitörjön a pánik, s a fejetlenség, ahogy a harcosaik egyre jobban fogynak.

Ha sikerült végeznem a másik sárkánnyal, vagy már harcképtelen, akkor hamar megadom neki a gyors halált. Tekintetem Thordin felé siklik, aki az óriással foglalkozik, de nem segítek neki. Ott a sereg csontváz, bár megérdemelné a türelmetlensége és az őrülete miatt, hogy azok se segítsenek neki. Tekintetem a kastély felé fordítom, s ha nem sérültem meg nagyon, akkor elrugaszkodok a talajtól, hogy közelebb repüljek a kastélyhoz.

Sárkány, meg Vuthán(Sárkányként) a hátasra való vért

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#60 2010-06-11 00:58:26

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7453
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Az óriás kivégzésre készül, de elé csontvázak lépnek és bár szétszórni őket nem lenne nehéz, de azok körbe veszik. Törött, rozsdás fegyvereikkel sebzik őt. Ezek még nem súlyosak, de zavaróak elégé, hogy megtörjék a rohamát.
Vutha megóvja a szárnyait,d e a sárkány leszakítja a mellső lábairól a vért részét kapkodásával majd mindketten becsapódnak. A sárkány meghalt és Vutha indul vissza kastélyhoz.
Vuthatársát egy nyíl szemen találja, de a lángjai ki is végzik az íjászokat. A félszemű szörnyeteg a réshez indul.
Laaksonen lassítaná az érkező csontvázakat amikor a halál íjászai lelövik őt. Pár nyíl találja el a testét és ő hátra zuhan. A lándzsása meghal az íjászok nyilaitól. Nincs idő ellentámadásra, mert máris lángot fúj be a sárkány és a két kardos csak a pajzsának és annak, hogy bent állnak köszönhetik, hogy túlélik az első támadást. Laaksonen rosszul áll: A kastély belül több helyen lángra kapott két kardos elf él még és két sárkány és öt íjász van a résnél.
Tobi újabb csontvázakat kap, de a lopakodó megérkezik a Holtidézőhöz.

Laaksonen:
- 1 lándzsás
Tao:
- 2 mesteríjász
- 1 sárkány
- 1 bástya
Vutha:
- Sárkány (jobb szemére vak)
Tobi:
+ 7 csontváz

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#61 2010-06-11 01:19:09

Max Evans
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2009-08-07
Üzenetek: 981
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Az idéző már nem igazán látja egységei helyzetét a csontkatonák eltűntek a bejárat körül, de a többit is oda küldi, majd újabb idézésbe kezd. Újra a karjaival formálja a megfelelő jeleket, hogy még hét csontváz kezdhessen el rohamozni, majd a vár felé. Amíg az elfet nem látja nem igazán tud ellen mit tenni, pláne, hogy létezéséről sem tud.

A benti csontkatonák még mindig az óriásra koncentrálnak és, hogy még jobban össze zavarhassák elkezdenek rá ugrálni, miközben oda vágják belé a fegyverüket ahol érik. Közben az íjászok már nem látnak tiszta célokat, amíg a kardosok elég messze vannak nem foglalkoznak velük és mivel a mágus is földön van egyből az óriás felé fordulnak és elkezdik a nyilakkal őt díszíteni, így segít Thordin és a sárkányok dolgát.

Modify:
Holt idéző
25(+7?) csont katona
5 Íjász

Utoljára szerkesztette Tobi (2010-06-11 01:20:22)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#62 2010-06-11 21:13:33

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Azt sem látom, hogy a varázslatom sikeres volt-e, több nyílvessző is a testembe áll. Elzuhanok a földön, ez ment meg attól, hogy szénné égjek a sárkányok tűzétől. Az egyik elf viszont nem volt ilyen szerencsés, nem élte túl. Megpróbálom magam, ülő helyzetbe tornázni. A két kardos elf, megindul az íjászok felé, magukat a pajzsukkal takarva, mind a tűztől, mind a nyilaktól próbálják védeni magukat. Atla sem tétlenkedik a fal mellett, hogy kikerülje a sárkányok tűzét, futva, cikk-cakkban közelíti meg az íjászokat, hogy közéjük ugorjon. Összezavarva őket, míg a két elf oda nem ér. Nyögve és nyilakkal a testemben megpróbálkozok még egy varázslattal, mielőtt a sárkányok újra tűzzel támadnának. A varázslatot a sárkányok szemeire koncentrálom, a cél hogy megfagyasszam a szemeik körül a párát, és a szemeiket olyan mértékben hogy kellő sérülést szenvedjenek.
Az elf eközben a Holtidéző háta mögé lopakodik, és mielőtt az újabb csontvázakat idézhetne, egy gyors mozdulattal lemetszi a fejét, ha sikerül újra megpróbál gyorsan láthatatlanná válni és megközelíteni Thordin Holtidézőjét. (már ha még játékban van:) )


-Lopakodó elf 1db(láthatatlanul)
-Harcos: kard, pajzs 2db

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#63 2010-06-11 22:33:28

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Svartalfheim

Miután végzek a sárkánnyal a kastély felé fordulok, hogy megnézzem, hogy hogy állnak a dolgok miközben meg is indulok. A társam megsérült, de jól bírja szerencsére. Miután tüzet okád a lyukon át felszáll, s félre repül, ahogy én is magasabbra emelkedek, hogy onnét nézem át a csatatéren zajló eseményeket. Végül a lyukon át kimasírozó két elfet nézem, majd a társamra pillantok, s mindketten néma zuhanunk egy kicsit, hogy lendületet szerezve szárnyainkat kitárva suhanjunk áldozataink felé hátulról. Elsőre én csapok le, majd a társam, mind ketten a hátsó mancsainkkal ragadjuk meg áldozatainkat, hogy aztán egy-két erősebb szárnycsapás után, némileg gyorsítva, az útjukra engedjük őket, egy-egy fa felé, hogy azon nyekkenjenek elengedés után, miközben kitérünk oldalra, hogy aztán ismét a kastély felé indulhassunk, de most nem támadok.
< - Svartalfheim védői! Adjátok meg magatokat! Nincs értelme már a halálotoknak, mert nem lesz se hősi, se emlékezetes, csak szánalmas és elfeledett! - > hangom kemény, miközben a társam mellettem repül. Nem tudom ki ismeri fel a hangom, csak az biztos, hogy már nem lehetnek túl sokan itt... Eme csatának vége, csak akkor nyerhetnek, ha csoda történik, de ha ez nem következik be, akkor esélytelenek. < - Várom a válaszotok! - >

Sárkány (jobb szemére megvakult), meg Vuthán(Sárkányként) a hátasra való vért (mely kezdi már némileg megadni magát)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#64 2010-06-12 11:28:08

Tao
Moderátor
Regisztrált: 2007-07-23
Üzenetek: 3696
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Ahogy végeznék az asgardival, csontvázak érnek oda hozzám, körülvesznek, és megtámadnak. Ebből elég! Megfordítom kezemben Rengetőt, a bástyám mellettem lángokban, a várfal romokban, azoknak már nem fog ártani Rengető ereje. Nem úgy, mint a körülöttem állóknak, és az asgardinak. Ahogy Rengetőt a földhöz vágom, óriási földrengés keletkezik, és százhúsz lábnyira minden földdarab, kavics és szikla, kő és homok, csontok és hamu több méter mélységben kirobban a földből, hogy krátert hagyva maga után végezzen mindenkivel, aki körülöttem áll.
< - ROÁÁÁÁÁÁRGH!!! >

Rengető: 35 egység

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#65 2010-06-13 22:02:26

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7453
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Az óriás rengetője a földet éri és az rengést okoz. Tobi holtidézője csak hármat tud ébreszteni mielőtt a föld remegése megállítja a mozgásban, de ez segít is neki, mert a rengés és a az apró felpattanó kövek láthatóvá teszik a lopakodót, aki a földmozgás miatt nem képes a merényletre.
Vutha és társa nincsenek veszélyben, de a rengés eléri a palotát és nekik az égbe kell emelkedniük, hogy ne sérüljenek meg.
Laaksonen odabent nem lát semmit. Varázsolni nem bír a nyilak okozta fájdalom miatt és nem elég a benti terjedő tűz, de a palota elkezd összeomlani és a zuhanó gerendák agyoncsapják az utolsó két katonáját. Ha földrengés enyhül vagy elmúlik a kastélynak már mindegy és Laaksonennek ki kell menekülnie ha túlakarja élni.
Az óriás csapás után ő és minden csontváz (kivéve a frissen teremtett három) a szakadékba zuhan Thordin eszméletlen testével együtt. Az íjászok éppen hogy megtudnak kapaszkodni az árok szélén. A csontvázak csak úgy lehullanak róla, de az óriás még nem szabad és a halál felé zuhan vészes sebességgel.

Tobi:
- 25 csontváz
Laaksonen:
- 2 kardos

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#66 2010-06-14 00:22:17

Max Evans
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2009-08-07
Üzenetek: 981
E-mail PM

Re: Svartalfheim

A csata színterét hirtelen hatalmas földrengés rázza meg, bár ez megszakította az idéző mágiáját, de három csontkatona kimászik mellette a földből és felfedi magát egy mögötte álló elf. Amint az idéző meglátja az hátrálni kezd, miközben egy egyszerű jelzéssel ráküldi a három megmaradt harcosát. Ha azok letudják foglalni akkor továbbiakat idéz egyből és egyenlőre azokkal is magát védi, amíg az elf meg nem hal. Ha őt elintézték ismét a vár felé veszik útjukat, ami már nem néz ki túl stabilnak.

A várnál a szakadék szélén az íjászok küzdenek az életükért, megpróbálják, magukat felhúzni, ha az sikerül, egy kicsit visszahátrálnak a szakadéktól, megvárják valaki túlélte-e ezt a támadást, ha még előkerül valaki a várból és nekik is megvannak a fegyvereik akkor megpróbálják leszedni.

Holtidéző
5 íjász
3 (+7) csonti

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#67 2010-06-14 12:17:52

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Rádöbbenek, hogy már egy fia varázslatot sem tudok kipréselni magamból. Körülöttem a vár lángokban áll, és el kezd széthullani. A hirtelen földrengés erre még rá is tesz egy lapáttal. Ahogy remeg a föld, úgy önti el a testemet a fájdalom hullám, a nyílvesszők miatt amik még mindig bennem vannak. A két kardos elfet egy lezuhanó gerenda zúzza halálra. Atla odafut hozzám, letérdepel mellém, én pedig megpróbálok feltápászkodni. A hátára támaszkodni, feküdni. Itt már nem tehetek semmit egyenlőre ki kell jutnom mielőtt minden a fejemre hull. Atla a hátán visz ki, megpróbál egy biztonságos utat keresni kifelé a várból anélkül, hogy ellenségbe futnánk bele.

Az elfet felfedik a rázúduló kődarabok, így nem tud végezni a Holtidézővel. Ellenben három csontváz katona is rátámad. Hátrébb szökken és megpróbál újra láthatatlanná válni, s így a csontvázak és a Holtidéző közé jutni. A célpont még mindig a csontvázteremtő, de ha nem sikerül akkor gyorsan megpróbálja elintézni a három csontvázat. A gyorsaságára alapozva a támadást, megpróbálja mozgás képtelenné tenni őket, egy-egy jól irányzott csapással, a gerincükre és a lábaikra.

-Lopakodó elf 1db

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#68 2010-06-14 12:52:57

Tao
Moderátor
Regisztrált: 2007-07-23
Üzenetek: 3696
E-mail PM

Re: Svartalfheim

A földrengés és a kráter megteszi, amit meg kell tennie, a robajoktól már alig hallok valamit, és szememet kinyitva látom, hogy az esőtől fellazult talajban sokkal nagyobbra sikerült ez a gödör, mint általában szokott. Nofene, zuhanok! Igyekszem a gödör széléhez jutni, egyik kezemben rengetővel, másikat meg csak úgy jólesően körmöm szakadtáig mélyesztem bele a kráter falába, hogy lassítsam a zuhanást, és megpróbálok amúgy leszánkázni az aljára, onnan majd kiugrom, ahogy azt szokás, de előbb még végzek egyszer s mindenkorra azzal az átkozott asgardival, aki ott pihen legalul. Egyszer már meghalt, most gondoskodom róla, hogy véglegesen eltávozzon. Ha leértem, egyszerűen megragadom, és minden csontját porrá zúzom, szétszaggatom, hogy még a halál se ismerjen rá. Zúgjon a szél, tomboljon a vihar, sújtsanak villámok ezernyi helyről, és pusztítsák el a sárkányokat, akik vészt hoztak Svartalfheim világába!

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#69 2010-06-15 21:30:34

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Svartalfheim

Nézem fentről a társammal együtt a szakadék kialakulását. Látom, ahogy a csontvázak is lezuhannak, ahogy Thordin és az óriás is, de nem törődök vele, csak nézem, ahogy a társam a vár felé repül, hogy ott körözzön felette, amint lát valamit jelez, s oda repülök. Csak egy menekülőt lát, s oda repülök én is, ahogy meghallom. Amint meglátom, hogy ki is az, akkor zuhanó repülésbe kezdjek, hogy elkapjam. Ha sikerül, akkor félre söpröm a farkast, s úgy figyelem a sérült asgardit. A társam addig is fent köröz, hogy figyeljen.
< - Laaksonen... rég láttalak... mikor is? Ohh Igen, mikor a törp lefejezett... És most egymással szemben állunk... még... - gonosz vigyor ül a pofimra, ahogy a szenvedő asgardit figyelem. Ha a farkas rám ront, akkor csak egy pofonnal küldöm távolabb, vagy manccsal, vagy farokkal adva a kis farkasnak...

Sárkány (jobb szemére megvakult), meg Vuthán(Sárkányként) a hátasra való vért (mely kezdi már némileg megadni magát)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#70 2010-06-15 22:09:08

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7453
E-mail PM

Re: Svartalfheim

A viharóriás a kráter mélyére érkezik, ami az esőnek hála az hatalmas árok lett. Őrjöngve kezdi verni Thordin eszméletlen és sérült testét minden kegyelem nélkül. Csak arra lesz figyelmes, hogy az öt íjász lő rá, bár nem súlyos sebek,d e testén már rengeteg apró sérülés van az eddig nyilak, csontvázak és a földrengés miatt. Sajnos pár nyíl így is eltalálja Thordint is.
A lopakodónak át kell törnie magát a három csontvázon, de ezt sikeresen hajtja végre. Kisebb sebeket okoznak, de mindet legyőzi. Ám mire elérné a holtidézőt az újabb hét csontvázat teremtett.
A farkason menekülő Laaksonen nem ér ki, mert Vutha mancsával csapja meg a hátas vadat, amiről így a mágus leesik. A farkas a falnak csapódik majd eszméletét veszti. Laaksonen lezuhan a nyilak beletörnek a mellkasába. A recsegő tető megadja magát és a két asgardira zuhan. Vuthát a páncélja még megvédi, de így is le kell törnie azt, hogy kijusson az összeomló palotából. Laaksnoenre több égő gerenda zuhant.

Tobi:
- 3 csontváz
+ 7 csontváz
Vutha:
- Hátasvért

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#71 2010-06-15 22:33:28

Max Evans
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2009-08-07
Üzenetek: 981
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Az idéző tovább vívja csatáját az elffel mivel három katonája elbukott, de ismét oldalára hívhatott hét másikat akik lihegve állnak az ellennel szemben. Kis hatásszünet, majd két katona az elfre veti magát, míg a másik négy lerohanja azt és a fegyvereikkel létfontosságú szerveit szabdalják a tőlük telhető gyorsasággal és vérszomjjal. Közben az idéző hátrálás közben ismét a kezeivel vezényli a következő csapat halott érkezését.

Az íjászok látják a menekülő mágust, de azt is, hogy a sárkány kezeli. Bár annak menekülésében nem segítenek, szemük előtt a pusztítás lebeg, mint cél továbbra is az óriásra támadnak, ha az mászni kezd a akkor főleg kezét próbálják sebezni és ezzel zavarni benne. De ha véletlen megmenekülnek az árokból hátrálnak előle és úgy folytatják a támadást.

Holtidéző
5 íjász
7 (+7) csontkatona

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#72 2010-06-16 13:02:24

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Atla segítségével elindulok az összedőlő várból kifelé....vagyis csak szeretnék. Vutha leüti Atlát, a földre esek, a nyilak a mellkasomba törnek. Vér csorog a számból és képtelen vagyok válaszolni a sárkánynak. Több gerenda is rám zuhan, képtelen vagyok megmozdulni, homályosan látok. Megpróbálok összehozni egy csekélyke varázslatot, hogy minimálisan megtudjam védeni a testem az égőgerendáktól....innen egyedül képtelen leszek kiszabadulni.

Atla felvonyít a fájdalomtól ahogy a sárkány mancsa az oldalába csapódik, majd elveszti az eszméletét, ahogy becsapódik a várfalába. Ha felébred, a sárkánynak ugrik, aki épp a páncélját próbálja leszedni magáról. A gyorsaságára alapozva, megpróbálja feltépni a sárkány torkát, vagy a szemeit veszi célba. A cél hogy elkergesse a gazdája közeléből, hogy aztán ki tudja húzni őt a gerendák alól.

Az elf legyűri a három csontvázat. Mire végez, újabbak teremnek előtte. Lihegve néz farkas szemet velük, aztán hátra ugrik és láthatatlanná próbál válni, mielőtt a csontvázak rá vetnék magukat. Egy kicsit eltávolodik tőlük, és ismét a Holtidézőt próbálja becserkészni, addig amíg a csontvázak nem veszik őt körbe védelmezően.

Lopakodó elf 1db

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#73 2010-06-16 20:19:08

Tao
Moderátor
Regisztrált: 2007-07-23
Üzenetek: 3696
E-mail PM

Re: Svartalfheim

A halott asgardi vezető azt hiszem mostanra már ismét meghalt, eleget kapott. Ideje elbánni az íjászokkal, kezd zavaró lenni a sok nyílvessző. Egy-két lépés nekifutást teszek, aztán hatalmasat ugorva elrugaszkodok a kráterből, mérföldes ugrásaimmal nem lesz nehéz kijutni, a vízes falon felmászni viszont sokkal problémásabb lenne, kifordulna kezem alól a föld. A célom nem a kráter legszéle, leomolhat a perem, és itt kötnék ki újra, inkább az íjászok mögé akarok érkezni, ha fölcsuszamlás lenne, akkor ők zuhannak le - ha nem zuhannak le, akkor pedig Rengetőt lendítve néhány csapással elsöpröm őket, nincs sok időm rájuk, ha menekülgetnek, újabb ugrásokkal érem be őket, hogy végezzek velük. Aztán lassan rá kell majd térnem a sárkányokra is, ők még okozhatnak egy kis fejfájást.


//Ahogy inaktívban is jeleztem, vasárnapig nem leszek.//

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#74 2010-06-17 01:51:18

Vutha
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-07-18
Üzenetek: 177
PM

Re: Svartalfheim

Sikerül elkapnom Laaksonent, de a tető előbb adja meg magát, mint ahogy terveztem, s csak a páncélomnak köszönhetem, hogy megvéd.
< - Sajnos eme beszélgetésünk rövidebb, mint terveztem, de ha már úgy is oda mész... Add át Hela úrnőmnek, hogy nyertünk. - > ezzel megszabadulok a páncéltól, hogy kirontsak onnan. A társam közben felettem köröz, az összeomló kastélyra figyelve, hogy lehetőleg ahogy összedől, őt ne sodorja magával. Ha Laak farkasa rám ront, akkor manccsal, vagy farokkal kapja a következő nevelő jellegű pofont, miközben kirontok. A célom elhagyni a helyet, s ügyelni arra, hogy élve senki se távozzon azok közül, akik még bent vannak. A győzelem már igen közel van, s most már Thordin se tudná ezt meghiúsítani, ha még egyáltalán életben van. Nem tudom elhinni, hogy Úrnpőnk hadvezért csinált belőle, mikor semmi se állt mögötte, hogy ilyen rangot kapjon. De ha túl is éli, akkor is teszek róla, hogy több csatába ne vehessen részt, legalábbis, mint hadvezér biztosan ne.

Sárkány (jobb szemére megvakult), meg Vuthán(Sárkányként)
- Hátasvért

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#75 2010-06-19 21:16:46

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7453
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Laaksonen a varázsol a fa lehűl valamennyire és ezzel a férfi eszméletét veszti. Vutha sérült vértjétől szabadul meg amikor a farkas neki ront. A sárkány egyetlen farokcsapással teszi ártalmatlanná a hátast. Az nem csak a falnak csapódik, de a füstnek hála eszméletét veszti. A palota lassan rájuk omlik.

A lopakodó láthatatlanná válik, de addigra a csontvázak lerohanják. Pár pillanaton belül szét szaggatják az elfet.

AZ óriás ugrik, de a fájdalmai miatt nem tud már akkorát. Az íjászok és csontvázak okozta sebektől már meggyengült. Látva, hogy a palota összeomlik visszavonul. /Ahogy ezt megbeszéltük msn-en./

Laaksonen:
- 1 lopakodó

Hel serege győzedelmeskedett! Svartalfheim elhullott!

Áldozatok:
- Thordin /Helheimbe vissza nem térhet/
- Laaksonen /Lásd lejebb/ és hátasa

/Véleményeket a kaland topicba, a harcot megnyerte Hel, a háború folytatódik!/

Prológus

Laaksonen kicsit később tér magához. Szemeit kinyitva farkasa fekszik mellette várva, hogy felébredjen. A kormos romok között van, de sértetlen. Nem messze tőle az árok szélén fivére fekszik. Mikor a romokhoz ér átnyúl rajtuk ez már csak a lelke. Nem sokkára Hela jelenik meg a semmiből borús aurája, még a holtak világában is sötétséget hoz. A fák rohadnak és a levelek ébenre száradnak. A nő megvetve nézi Thordint.
< - Bajnoknak választottalak és te elbuktál egy óriás keze által. Helheim nem otthonod többé. Lelkedet nem védelmezem tovább. >
Majd felnéz és Laak szemeibe pillantva akaratlanul is rettegést hoz az asgardi szívébe.
< - A jégmágus. Asgard száműzöttje. Hatalmad nagy, de néped nem értékelte ezt soha. Lehetőséget ajánlok. Szolgálj engem. Hatalmad végtelen lesz, és megbosszulhatod száműzésedet. Végre az lehetsz, aki akarsz lenni. Láthattad, seregem megállíthatatlan. >
Ajánlja fel a halálistennő.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14207
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Svartalfheim

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 05 Aug. 2011, 13:42

#76 2010-06-20 08:57:13

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Képes vagyok ugyan lehűteni a körülöttem égő fákat, gerendákat de ennyi az egész amit megtehetek. Egyedül nem tudok kiszabadulni a gerendák alól, rengeteg sérülésem van.....
Hirtelen ébredek fel, talán túlságosan is frissen. Felülök, némaság mindenhol, Atla mellettem fekszik. Thordint pillantom meg, eszméletlenül vagy talán halottan. Megpróbálok odasétálni mellé, s ekkor a gerendák egyszerűen átsuhannak a testemen. Megtorpanok, egyszer kétszer áthúzom a tenyeremet egy fadarabon, Atlára pillantok, majd mellé lépek.
<-Sajnálom, hogy te is így jártál....->
Hirtelen Hel jelenik meg előttem, s akármennyire is vártam már rá, ahogy a szemeibe pillantok rettegés fog el. Megpróbálom tartani magam, de egy idő után el kell szakítanom a szemeimet róla. Habozok egy kicsit mielőtt válaszolnék neki, majd határozottan visszautasítom az ajánlatát.
<-Soha nem foglak téged szolgálni! Biztos vagyok benne, hogy évezredekig kínozhatsz majd, és akkor talán utána belegyezek, de addig míg önmagam vagyok, addig soha nem fogok melléd állni. Soha!->

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#77 2010-06-20 14:07:40

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7453
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Hela kacarászva nézi a férfit.
< - Kínozni? >
Kérdi nevetve kezét óvatosan a szájához emelve, hogy elfojtsa kacaját.
< - Ó én kicsi buta mágusom. Te nem kerülsz Helheimbe és nem kerülsz a Valhallába. Száműztek és végül nem csatában hanem balesetben haltál meg. Lelked örökre fogja járni a kilenc világot esélytelenül míg el nem veszted minden gondolatod majd érzelmed. >
Majd testét lassan körbe öleli az ében füst.
< - Thor naivitása szól belőled, de te ne ő vagy. S most már... semmi vagy. Jó bolyongást. >
Mondja a nő és ha Laak nem állítja meg a füst beteríti és mikor az szét oszlik a Halál úrnője nyomtalanul tűnik el.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#78 2010-06-20 15:00:15

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Hela nevetésére felkapom a fejem, de még mindig próbálom kerülni a tekintetét. Komoran nézek rá. Azt hiszem igaza van, ha nem fogadom el az ajánlatát, örök időkre Asgard földjein fogok kóborolni, mígnem teljesen elveszítem önmagamat.
<-Én.....lehet hogy úgy lesz ahogy állítod, de akkor sem fogok melléd állni, hogy lemészároljam a saját népem.->
Válaszolok, mire egy újabb gúnyos kacajt hallat, aztán eltűnik, fekete köd kíséretében. Megkönnyebbülten sóhajtok fel, még nem teljesen fogtam fel, hogy mi történt velem. Atlához sétálok, aki szomorúan pillant rám.
<-Sajnálom, ami történt, nem így terveztem az életemet. S főleg nem azt, hogy magammal rántalak téged is.->
Körbe nézek a törmelék halmazon, s közben azon gondolkodok mit is tehetnék így, holtan.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#79 2010-06-20 15:24:00

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Laaksonen az átlátszó szellemalakjában nézte a kihalt tájat, ami maradt Svartalfheim-ből. Még néhány lélek maradt ott azon a helyen, ahol ő is, de csak egyetlen egyet ismert meg, a saját fivérét Thordin-t. A lelkek magukra maradtak, és már-már indult volna ki merre akart menni, amikor a távolban sötétséget vehettek észre, ami közeledett...
Fényes fényfoltok tűntek fel az egykori valkűrök szemei előtt. Fényes gyökerek emelkedtek ki a földből és fogták közre a lelkek egy részét. Olyan szorosan fogták körbe a holt és száműzött lelkeket, hogy azok nem szabadulhattak. Az árnyak pedig közel értek hozzájuk. Egytől egyik nők voltak, kardokkal, lándzsákkal, páncélban, ugyanolyan felszerelésben, mint amiben manapság a valkűrök is szoktak lenni. Laaksonen-t és Atla-t, akárcsak Thordin-t is körbefogták az ágak és nem engedték őket. A nők pedig ahogyan odaértek a lelkekhez kivillantották a tűhegyes fogaikat és nekiestek a lelkeknek. Mindenki tudja, hogy az Asgardi lelkek halhatatlanok és örökök...A fogak belemélyedtek a lelkek húsába, ahogyan a nők lefogták őket, hiába próbáltak szabadulni nem sikerült. Fájdalmas üvöltések hagyták el a lelkek és Thordin ajkait is, a fogak pedig úgy tépték a lelkeket szét darabokra, mintha egy élő személlyel tették volna mindezt. Laaksonen pedig kénytelen volt végignézni, ahogyan ezek a nők szó szerint felfalják és megölik a többi holt lelket köztük végérvényesen megölik a fivérét Thordin-t is. És ahogyan végeztek a többivel, Atla és Laaksonen felé fordultak és indultak el arra, hogy velük is ugyanazt tehessék, mint a többi lélekkel...

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#80 2010-06-20 15:42:25

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Nem sokra jutok, sejtelmem sincs mit tehetnék, így most, ilyen formában. Nem én vagyok az egyetlen lélek itt. Egyesek már indulnának is, s Thordint is megpillantom. Ahogy megpróbálnék odamenni hozzá, távolról mintha valamilyen furcsa kavargó sötétség közeledett volna. Reagálni sem volt időm, furcsa növények kötöttek gúzsba ahogy Atlát is, s minden lelket a környéken. Próbálok kiszabadulni közülük, de abbamarad a próbálkozásom ahogy megpillantom a közeledőket. Mintha valkűrök lettek volna egykor....iszonyodva nézem ahogy neki esnek az elfogott lelkeknek, Thordint is elkapják, s egyszerűen tudom, hogy ezek a lények, bármik is legyenek, végképp megölik őt.
<-Hagyjátok!->
Üvöltözök kétségbeesetten és megpróbálom kitépni magam a növények közül, még a mágikus erőmet is megpróbálom használni....bármit, hogy elmenekülhessek innen......

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#81 2010-06-20 16:05:10

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Laaksonen Thordin-t már nem tudta megmenteni, a fivére és a többiek eddigre tényleg darabokban feküdtek a földön. Egyik lélek sem volt már életben. Mágiát képes volt használni és a gyökerek és faágak elengedték őt és a farkasát. Az égen aranysárga fény villant fel, és egy nagyon pici aranyfényben tündöklő lény repült oda Atla-hoz. Egy olyan valkűr, ami a mitológiában is szerepel, női harcos, szárnyakkal, Valhalla küldötte. És ez a lény alig volt nagyobb tíz centinél. A farkas elé repült és játékosan csapott az állat orrára. Ez a békés aranysárga fény körbeölelte szépen lassan a farkast is, majd egy villanással tűntek el mind a ketten. Atla lelke a Dicsőség csarnokába, Valhalla-ba került, Odin és harcosai mellé, hogy egy napon, ha a Ragnarök kitör ő is újra harcba szálljon a többi csatában elesett lélekkel...
Laaksonen kiszabadult, és az aranyos fény hatására a lények hátrébb libbentek egy kicsit. De ahogyan a fény eltűnt azok ismét ott voltak mindenhol. Lángok még helyenként égtek a romos kastélynál, de ezek már nem zavarták a fiatal Asgardit, azonban az sokkal inkább, hogy a női alakok teljesen körbevették azalatt az idő alatt, amíg fogságban volt. Egyelőre Laak semmilyen kiutat nem lát, mindenhol ott álltak a nők.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#82 2010-06-20 16:26:01

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Lihegve és üvöltözve próbálok kiszabadulni, a növények közül. A látvány, ahogy a testvéremet és a többi lelket darabokra tépik, szinte az eszemet veszi. Csak akkor nyugszok le egy kicsit, mikor egy aranyló fény gömb tűnik fel, s Atlához repül. Atla bánatosan rám pillant.
<-Menj, megérdemled, én megleszek.....->
Ebben koránt sem vagyok olyan biztos, de nem tehetem meg, hogy Atlát a pusztulásba taszítom. A fénytől egy kicsit visszatér a józan gondolkozásom és a mágiámhoz fordulok, meglepődve veszem tudomásul, hogy sikerül, a növények letekerednek rólam. Azok a lények viszont teljesen körül vettek. Pár másodpercig figyelem őket, hátha megszólalnak vagy ilyesmi, de aztán habozás nélkül támadok. Lehet hogy meghalok, de nem fogok harc nélkül távozni. Két rövid szót kiálltok, megpróbálok utat törni, azáltal hogy a varázslatom által létrehozott, hó és jég hullám elsöpri, feldönti azokat a lényeket. Ez a varázslat ugyan nem túl pusztító erejű, de talán arra jó, hogy egérutat nyerjek. Ha sikerül akkor megpróbálok elfutni, vagy legalább annyit elérni, hogy ne tudjanak újra körbe venni.

Utoljára szerkesztette Laaksonen (2010-06-20 16:26:47)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#83 2010-06-20 16:59:11

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Laaksonen támadott először és két jeges havas széllökés taszítja némileg hátrébb a harcos nőket, de igazán komoly sérülést nem okoz vele nekik, csak kisebb kellemetlenséget. És ekkor indult meg a fiú, hogy meneküljön, kardok suhantak el mellette, de egyelőre nem találták el. Sikerült a gyűrűből kitörni, majd egy másik nő lendült utána és ő nem fegyverrel, hanem a kezével nyúlt a fiú után és karmolt bele a combjába. A legmeglepőbb, hogy Laaksonen fájdalmat is érzett, mintha rendes fizikai valójában sikerült volna megkarmolnia őt. Laaksonen-t egyből szédülés, gyengeség és hányinger fogja el, amitől megtántorodik. A következő rövid időben emiatt támadni, sem pedig mágiát használni nem tud majd – 1 kör idejére –, mert annyira szédül, hogy koncentrálni sem tud.
< - Minek küzdesz? – kérdezte az egyik. – Előlünk nincs menekvés, bármerre mész gyermek megtalálunk, add fel és essünk túl rajta! Éhezünk! >
Asgardi nyelven érdeklődött az egyik nő és lépett is közelebb, a szédülés ellenére, Laak tud hátrálni és menekülni, de a távolság csökken, mert azok a nők gyorsabban tudnak haladni, mint a szédülő asgardi.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#84 2010-06-20 17:15:29

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Svartalfheim

A varázslatom ugyan létrejött, de komoly sebet nem ejtett rajtuk, nem is tudom lehet-e egyáltalán. De talán az add némi reményt, hogy a hó és jég hullám nem csak átsuhant rajtuk, hanem fel is döntötte őket. Futva megindulok, a földön fekvők közt. sikerül nyernem egy kis egérutat, de az egyik hirtelen belemar a combomba. A fájdalomtól és a meglepettségtől felordítok, de rohanok tovább, miután visszanyertem az egyensúlyom. Távolodok ugyan még mindig, de szédülök és koncentrálni sem tudok. Az a karmolás nem volt hétköznapi.
<-Mert nem akarom, hogy ti öljetek meg....kik vagytok ti?->
Kérdezek vissza, válaszolok de közben próbálom tartani a távolságot köztem és köztük. Varázsolni sem tudok, így csak abban bízhatok, hogy képes vagyok tartani a távolságot, míg a szédülés elmúlik, ha elmúlik egyáltalán.....ha elmúlik azonnal egy varázslatot mormolok, és egy teremtek mágikusan két jég tőrt, s ha túl közel jön valamelyik, hátrafordulok és mellkasukra célozva próbálom eltalálni a hozzám legközelebb lévőt.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#85 2010-06-20 18:12:24

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Laaksonen szavait nevetés fogadja, és nem úgy tűnt, mintha meghatotta volna őket, hogy nem akar meghalni. Újra. Azok csak nyugodtan közeledtek, és a fiú lassanként rájöhet, hogy most már bármeddig van idejük arra, hogy ezt a macskaegér játékot játsszák a menekülővel. Az egyik hátulról nekifutott és ugrott egy hatalmast, méterekkel Laak előtt ért földre, több másik is hihetetlen gyorsasággal került a szédülő fiú oldalába, gyorsak voltak, hihetetlenül és harcedzettek.
< - A Dísir vagyunk – mondta az egyik. – És a halálod is... >
Végül a fiúnak csak sikerült két jégtőrt készítenie, de eddigre két nő ugrott felé. Az egyik szemből, a másik hátulról. A szemben levőnél egy kézkezes lándzsa volt, a hátsónál kard és pajzs. A hátsó ugrott egészen közel a fiúhoz és elsőként a pajzzsal csapott a feje felé lendülettel és erőből, a kardos kezét pedig vágásra emelte közben. A szemközti pedig távolról a lándzsával szúrt Laak törzse felé, majd ha odaért azonnal csapta fel a fegyvert, hogy a szúrás egy deréktól mellkasig irányuló vágás legyen.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#86 2010-06-20 18:26:26

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Csak nevetnek rajtam, nekem is abszurd lenne ez a kijelentés amit az előbb tettem, de míg lélekként létezem, a lények ezt is elvennék tőlem. Még mindig szédülök, és az egyik egy ugrással terem előttem méterekkel, s a többi ismét körül vesz. Megtorpanok, ezt a játékot örökké játszhatjuk...vagy míg el nem kapnak. Még mielőtt nekem tudnának ugrani, sikerül annyira összepontosítani hogy létrehozzak két jégtőrt ahogy terveztem. Máris támadnak, próbálok úgy helyezkedni, hogy mindkettőt lássam. A lándzsás a problémásabb távolabbról tud támadni, míg a hátam mögött lévőnek pajzsa és kardja van. Itt az ideje használnom az Einartól tanultakat.
Oldalra lépek a pajzs csapása elől, és gyorsan megragadom az azt tartó kezet, s kihasználva a lény lendületét, a másiknak próbálom lökni. Ha csak ellépni sikerül, de eldobni nem, akkor a jégtőrt belevágom mélyen a karjába, míg a másikat a lándzsás felé tartom, s két varázsszót kiálltok, aminek következtében a jégtőr gyors ütemben megnövekszik, ezzel próbálom távol tartani magamtól a lándzsásat. Ha valamelyik tervem sikerül, hátrébb ugrok, hogy ne tudjanak ismét bekeríteni.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#87 2010-06-20 18:52:12

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Laaksonen ügyesen mozdult ki az első támadás elől, így a pajzs csak a hűlt helyét találta el, a nőt megragadni nem tudta, mert ahhoz el kellett volna dobni a tőrt, ami a kezében van. De éppen emiatt tudja a lándzsás megvágni az oldalát mélyen hasítja fel, amitől a fiú oldalába fájdalom hasít és a lelkének része pedig világoskék színben kerül a levegőbe és a földre, mintha vér lenne. Ahogyan a szemben levő nőt próbálta megszúrni a karját sikerült csak súrolni és a jégtőr nemes egyszerűséggel eltört annak a bőrén. A vágás miatt, a másik támadása nem sikerült a fiúnak, így Laaksonen pedig ugrott hátrébb, hogy kikerüljön az útjukból. A lándzsás is mozdult és ezúttal egy szúrással próbálkozik, noha most ez a szúrás a mozgása miatt hátulról érkezik. A szemközti harcos pedig azzal, hogy a támadója elvesztette az egyik fegyverét belharcba ugrik egy gyors mozdulattal rúgja hasba Laaksonen-t, aki pedig vészesen közeledik a másik fegyver felé, hogy az felnyársalja. Csak néhány pillanatnyi ideje van arra, hogy cselekedni tudjon mielőtt az a fegyver el nem éri.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#88 2010-06-21 09:13:59

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Svartalfheim

A pajzs csapását kikerülöm, de elfelejtkeztem a tőrről ami a kezemben van, így nem tudom elhajítani. És ez egy fájdalmas sérülésbe kerül, ami felhasítja az oldalamat, amiből mintha vér folyna a földre. Ha a lelkek tudnak vérezni....
Megpróbálom gyorsan beledöfni a jégtőrt a pajzsot tartó kézbe, de a fegyverem egyszerűen eltörik. Hagyom a fenébe és hátrébb ugrok, de nem sikerül kikerülnöm a két Disír közül. Máris újra támadnak, az egyik hasba rúg, mire hátratántorodom a másik pedig a lándzsájával próbál hátba döfni. Nem jut eszembe semmi hirtelen, csak egyetlen mozdulat amit Einartól tanultam. Kihasználva a lendületemet, és a vékony testalkatomat oldalra fordulok és megpróbálom megragadni a lándzsát, s a kezemmel félre-előre rántani, hogy kikerülhessem a lándzsát, ugyanakkor a pajzsos felé irányítani azt, hátha beleszalad. Ha sikerül újra arrébb táncolok, előlük, hogy mindkettő előttem legyen, közben varázslatba kezdek. Egy fagysugárral próbálom eltalálni őket, hogy megfagyasszam a lényeket.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#89 2010-06-21 10:34:25

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Laaksonen-nek bevált, amit akart, sikerült megragadnia a lándzsát és így elkerülni azt, hogy az leszúrhassa, de itt roppant sajnálatos módon érvényesült, az, hogy fizikailag gyengébb ellenféllel nem a legjobb közelharcba kerülni egy erősebb ellenféllel. Ahogyan Laak megrántotta a lándzsát a nő teljes mértékben talpon tudott maradni és nem mozdult, így a támadás folytatása sem tudott létrejönni. Azzal, hogy Laak másodpercekre megtorpant a másik nő már ott volt a nyakán. Egy biztos, hogy a harci tudásuk félelmetes és a fiú rájöhetett, hogy csak játszanak vele, igazából valószínűleg már le tudták volna győzni. A szeme sarkából láthatta, hogy néhányan odamentek ahhoz a „vércsíkhoz”, ami belőle származott és azt is elfogyasztották.
A nő pedig támadott, ahogyan megérkezett és a kardjával szúrt, egyenesen bele Laaksonen hasába. Közben a lándzsás is elengedte a fegyvert és a fiúra vetette magát, a tűhegyes fogai pedig az asgardi nyakába mélyedtek, mind a két sérülés iszonyúan fájdalmas volt, továbbra is, mintha még mindig a fizikai való szenvedte volna el azokat. Ami pedig a mágikus tanulmányai szerint igazából nem is lett volna, hogy lehetséges legyen...

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#90 2010-06-21 11:18:47

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Svartalfheim

Már kezdek örülni, mikor sikerül elkerülnöm a támadást, de megakadok a nő nem mozdul el, stabilan áll, értékes időt vesztek. Így képtelen vagyok időben elkerülni a támadásokat. A véremet eközben, megeszik, nincs jobb szó rá, a többi lény. Fájdalmasan felkiáltok, ahogy a kard a hasamba hatol, földre zuhanok, míg a másik a nyakamba harap. Képtelenség, hogy tudnak ekkora fájdalmat okozni egy test nélküli léleknek. Próbálom lerázni magamról őket, de valahol érzem, hogy képtelen vagyok rá. A testi erőmmel képtelen leszek bármit is tenni ellenük, csak játszottak velem. Megpróbálok a mágiámhoz folyamodni, egy olyan varázslatot mondani, aminek eredménye egy kékes aura lenne, ami mindent megfagyaszt, ami hozzám ér. Nem tudom mi mást tehetnék még, ha itt lenne a Mjölnir, vagy Einar....csak azt bánom, hogy nem védhetem meg az otthonomat Hela seregeitől, a szüleimet, Einart, a gyermekeit......

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#91 2010-06-21 12:45:45

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Svartalfheim

A fájdalom miatt egyre nehezebben megy a koncentráció, és amíg Laaksonen azzal van elfoglalva, hogy a mágiáját létrehozza a kardos ő átdöfi rajta a pengét, majd felfele rántva húzza ki belőle, így további fájdalmat okozva és szaggatva a lelket, mert a belső szerveknek és a gerinc oszlopnak kárt már nem okozhat. Ha élt volna Laaksonen, ez a mozdulat megölte volna, de így nem tudta újra megtenni. A másik pedig egy nagyobb darabot tépett ki Laak nyakából a tűhegyes fogaknak hála. Majd készült újra támadni. Laaksonen körül felizzott a kékes aura, de ez csupán deret hagyott az ellenség bőrén és páncélján többet nem. A Dísir többi tagja pedig megérkezett és azok is rávetették magukat a sérült lélekre. Laaksonen ebben a küzdelemben harcolt talán életében először és utoljára úgy, ahogyan azt ténylegesen elvárják egy Asgardi harcostól. De ez így most késő lett, hiszen élete utolsó küzdelme volt az, és alulmaradt. Foggal és körömmel tépték, harapták Laaksonen-t. darabokat téptek ki a halhatatlan lélekből és falták fel, a fiúnak pedig a régi mesék és legendák ekkor jutottak az eszébe, hogy kik és mik ezek a lények. Bor egykori valkűrjei, akiket maga Bor száműzött és átkozott el, mikor a harcos női lebuktak, hogy halott isteneket esznek nagyobb hatalomért, hogy száműzött lelkekkel táplálkozzanak, örök éhségre kárhoztatva őket. Laaksonen pedig még „élt”, amikor a nők élve tépték szét és falták fel a lelkét iszonyatos fájdalom és kínok között. A halhatatlan lélek utolsó pillanatai a végső halála előtt, hogy hárman csapnak le a nyakára, a fogak okozta fájdalmat még érezte, de utána minden sötét lett...

Miután a Dísir Laaksonennel is végzett, néhány apró fénylő lélekdarab maradt hátra utánuk, amik szépen lassan kezdtek kihunyni. A Dísir pedig ahogyan érkezett tűnt el és követték a holtak seregeit titokban, láthatatlanul, hogy újabb lelkeket vadászhassanak le, mert tudták pontosan, hogy még vannak száműzött lelkek a seregben, amik csak rájuk vártak...

//A végén tényleg úgy harcoltál, mint egy Asgarditól elvárható, így már sajnáltam, hogy ezt kellett tennem.//

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#92 2010-06-21 13:32:57

Henry White
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2009-06-29
Üzenetek: 727
E-mail PM

Re: Svartalfheim

A kíntól már képtelen vagyok megállapítani, hogy a varázslat sikerült-e vagy sem. Amúgy sem számít, innen már nem menekülhettek el. Újabb és újabb fájdalom hatol a lelkembe. Próbálom kizárni azt, s nem megadni nekik az örömet, hogy ordítozva, könyörögve halok meg. Sikerül is valamennyire, hirtelen beugrik kik, mik is ezek a lények. Disír, Bor valkűrjei....azt hittem csak mese. Képtelen vagyok tovább visszaszorítani a sikolyaimat. Ordítok, dobálom a testem, de nem tudok szabadulni tőlük.....
<-Remélem...hamarosan....ti fogjátok ezt a kínt érezni....->
Nehezen préselem ki magamból, ezeket a szavakat, és talán nem is hallják, vagy értik. Egy utolsó kínnal teli harapást érzek a nyakamon....utána pedig már semmit sem......

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14207
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Svartalfheim

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.