Marmora-tenger

Go down

Marmora-tenger

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 22 Feb. 2011, 14:50

Marmora tenger Asgard kontinensének legnagyobb tengere (a Félelem tengere a másik). A tenger igen magasan északra is felér, a tenger végpontja határos magával Asgard várossal is, a város déli falait mossa a tenger. A tenger északi részei egy fennsíkon találhatóak, a vízszintje magasabb, mint Asgard kontinensének ezen része. Az így mélyföldnek felel meg ott, ezen okból elárasztotta Asgardot több alkalommal is megnövekedett árterű tenger. A nyugati és a déli fagyos részekkel határos része a tengernek befagy, itt az Asgardiak jéghalászatot folytatnak. A tenger mélyén alszik a legendák szerint Jörmungand, Loki legidősebb fia.

Az eredeti topic

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14270
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Marmora-tenger

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 05 Aug. 2011, 14:28

#2 2010-09-27 16:45:13

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Marmora-tenger

A hajók kihajóztak Asgard városból, hogy szembeszálljanak a közeledő holt seregekkel. Kora reggel volt, a nap nemrég jött fel, szél szinte alig fújt a tengeren, ami miatt köd megült a partok mentén és kissé a nyílt vízen is. Ennek köszönhetően, vagy balszerencsére nem nagyon lehetett messzire ellátni. Órák teltek el csöndes és nyugtalan várakozással az élők részéről a holtak türelmesen várták, hogy megérkezzenek oda, ahova kell, a köd lassan felszállt és a nyílt tengervíz látszott. Ha ez nem történt volna meg, lehetséges, hogy a holtak könnyedén észrevétlenül át tudtak volna jutni a védők flottáján, de úgy tűnt, hogy az ősi istenek az élőkkel voltak. Késő délelőttre járt az idő, amikor a két flotta olyan közel ért egymáshoz, hogy a horizonton észrevették egymást...

„Ezen a napon a tengeri illatok helyett Asgard város a vér, s a Halál szagát fogja érezni.”Kilépett

Jelentés |
Idézet

#3 2010-09-28 18:01:11

Saviour
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2007-04-26
Üzenetek: 1079
E-mail PM

Re: Marmora-tenger

< - Evezzetek, ti férgek! >

Kiáltja a névtelen behemót az evezőseinek, bőszen és büszkén lengetve hatalmas fegyverét, melyet primitív, de hatásos mágia itat át. Szemei egészen kidüllettek, és bevéreztek, ahogy a csatát várja, orrával makacsul szívja be a sós tengeri levegőt, melynek ízén hamarosan változtatni szeretne. Nem bírt türelemmel várni, hogy elkezdődjön a vérontás. A robbanótöltetes katapultokat már nagyjából egy karmozdulattal beállította az ellenséges flotta irányába, azzal a paranccsal, hogyha bármi közeledik az égen, legyen az sárkány, valkűr, vagy valamelyik pofátlan asgardi, egyszerűen lőjék le, robbanjon bele a véres hullája a tengerbe.

<- Gyertek! Gyertek máááár! Mi lesz, asgard hatalmas bajnokai, féltek a jó öreg behemóttól? >


Egységek:
Viharóriás
Snigg
2x robbanós katapult

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#4 2010-09-28 20:10:55

Tao
Moderátor
Regisztrált: 2007-07-23
Üzenetek: 3696
E-mail PM

Re: Marmora-tenger

Jotunheim elesett. Asgard utolsó véderői vagyunk. Itt állunk egy maréknyi hajóval, csupa snigg, egyetlen nagyobb hajóra sem tellett. Nem vagyunk sokan. Az ellenség nem fárad, elsöpör minden világot sorjában. Asgard a következő. Ideje megállítani a hullámot.
<-Tűnjünk el!> - Adom ki a parancsot, mire az emberek meglepett tekintettel néznek rám.
<-Úgy értem... Renegátok! Tűntessetek el minket!> - Az emberek ismét felveszik elszánt arckifejezésüket, és tovább eveznek. Intek, hogy a hajó álljon meg, ahogy észreveszem a horizonton a felsorakozó ellenséget. Ismét a renegátokra pillantok, akik varázslásba kezdenek, hogy négyen együtt az egész hajót láthatatlanná tegyék az ellenség szme előtt, mielőtt még olyan távolságba érnénk, hogy követhetnék a mozgásunkat. Ismét intek az evezősöknek, hogy haladjunk arrébb úgy száz métert, aztán álljunk meg, miközben az illúzió még fennáll. Mostantól a parancs szerint a hajón nem beszélnek az emberek, az evezések zaja is elhal. A vánhoz lépek, aki a hajómra hozzám szegült, és a megbeszélt taktika szerint a tengerfenéken húzódó hosszas-hosszú növények irányításával lesz elfoglalva. Bólintásommal neki is megadom a jelet, hogy kezdje meg a varázslást, ha a holtak ki akarnak jönni a vízből, előbb a vízzel kell megharcolniuk. A csáklyásaim egyelőre parancsra várnak, az ő idjük sokára jön még el. Odanfenn, a felhők felett viszont már türelmetlenül köröznek az Asgardtól kapott kis ajándékaim. A három tűzokádó sárkány feltűnés nélkül halad a feljebbszállt ködhatár felett az ellenséges vonalak felé, egész pontosan az ellenséges vonalak mögé. Ezúttal sokkal nehezebb helyzetben vannak, a hajók lassúak, nehezen fordulnak, a hajóra szerelhető fegyverzetekkel nehéz célozni, de a sárkányok... Gyorsak, fordulékonyak, a semmiből bukkannak majd fel, hogy lecsapjanak. A terv mindössze annyi, hogy ha a hajó mögé érnek, hátulról suhannak oda, gyorsan csapnak le, egyetlen hatalmas lángtengerrel meggyújtják, amit és akit lehet, majd ahogy jöttek, ugyan olyan gyorsan távoznak a felhők fölé.


Gondolom ebben a körben még csak mennek a sárkányok a hajók felé.

4 renegát
ván
3 csáklya (sniggre)
3 sárkány
2 hátasra vért (2 sárkányra)
snigg ingyen
Rengető 50

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#5 2010-09-29 20:47:31

Max Evans
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2009-08-07
Üzenetek: 981
E-mail PM

Re: Marmora-tenger

Az idéző túl élve a óriások ellen vívott csatát most az új csapatával tengerre kényszerült. Bár idegen neki még a környezet az úrnőjéért itt is készen áll győzelemre vezetni a holtak megállíthatatlan seregét. A hajó határozottan siklik előre Asgard felé, hogy azt is Hella kezére juthasson. A sárkány a hajó felett halad készen a harcra a páncélzatában. A legutóbbi ütközet után sokat színesedett a banda és ez nincs ínyére az idézőnek, eddig az ő keze alatt játszóak csak holtak voltak. Bennük tudott csak teljesen megbízni, de most nem csak egy vihar óriás van a hajón, hanem két elf is. De tudja a vezér, hogy ők szükséges kellékek, ellensúlyozandó tapasztalatlanságát. Ezért szó nélkül vezeti őket is csatában. Közben az ellen is feltűnik a horizonton, de csak egy pillanatra...
< - Készüljetek hű katonáim, ma megütközünk, hogy elsöpörjük Asgard férgeit! - > Nem egy szónok típus, de a mondat után egyből elkezdi a szokott mozdulatokat, hogy ezuttal is mágiához nyúlva gyarapítsa a holtak sereget míg tovább haladnak előre.

Snigg (negyvenfőnyi legénységgel kb. száz harcos szállítására volt alkalmas)
2 íjász
Holtidéző
32 csont katona[+9]
Viharóriás
Villámoknak parancs
Sárkány
Hátasra vért
2 elf
Csáklya

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#6 2010-10-01 09:15:57

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Marmora-tenger

A két sereg látta egymást a tengervízen és közeledtek egymással szemben, így szépen lassan kivehető, hogy mennyien is vannak azok, kik egymás ellen készülnek harcolni. //Persze többen vagytok, nem csak 2-2 hajó, legalább 20-20 van összesen// Ami feltűnt a holtak oldalának, hogy több hajó egyszerűen eltűnt a szemük elől és ezen idő alatt Tao hajója is fel tudta venni a helyét ott, ahol akarta, a sárkányok az égen magasan pedig egy vonalba értek a magasban az ellenséges sereggel.
Mivel mind a két sereg egyformán haladt a másik irányába lassanként megérkeznek a katapultoknak lőtávolba egymáshoz képest. De még mindig túl messze vannak ahhoz egymáshoz képest, hogy íjászok vagy hasonló egységek támadni tudjanak.

Max: +9 csontváz (1 kör múlva érnek a hajóra)

Tao: igen, még nem érnek oda, majd ebben a körben.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#7 2010-10-01 12:53:58

Tao
Moderátor
Regisztrált: 2007-07-23
Üzenetek: 3696
E-mail PM

Re: Marmora-tenger

A hajó kívül marad a lőtávolságon, ahelyett, hogy frontálisan közelítene az ellenséges csapatokhoz, más taktikát választottunk. Láthatóan a frontvonal ezen szakaszán két hajó áll velünk szemben, mindkettőn egy-egy valaha volt fivérem áll, felettük sárkány köröz, az egyik hajón katapultok is vannak. Az evezősök a megbeszéltek szerint elindítják a hajót, hogy megkerülve az ellenséges hajók vonalát, oldalról, illetve hátulról tudjunk majd rájuk támadni, megcsáklyázni őket, és megrohanni a fedélzetet, ha majd odaérünk. Ez még bele fog telni egy kis időbe, lassabban kell mennünk, mint általában, hogy ne vegyék észre a habok törését, és ne tudják meg, hogy hol járunk. A ván továbbra is mágiájával ügyeskedik, hogy a felfelé igyekvő holtakat elkapja, lerántsa a tengeri növényekkel, hozzácsapja egy-egy hajóhoz őket, vagy épp egymásnak, néhány növény külön csak a fegyvereikre kapaszkodik rá, hogy azokat húzza le a mélybe. A renegátok továbbra is csak arra koncentrálnak, hogy a hajót teljesen láthatalanná tegyék minden utasával együtt.
A sárkányok eközben megérkeznek az ellenséges sorok mögé, felfejlődnek ékalakzatba, és megfordulva, szinte zuhanórepülésben, mint mikor a sas csap le áldozatára, úgy rohamoznak az egyik hajó felé //Svaiour hajója//. A felhők alá csapódva látják a másik sárkányt is, így amelyik oldalon van, az a sárkány felkészül, hogy esetleg ki kell térnie egy támadás elől, vagy meg kell állítania azt, ha a sárkány saját testével akar a formációba csapódni – ami azért nem lehet egyszerű egy ilyen gyorsan mozgó csapatnál. Ha elég közel érnek a sárkányok a hajóhoz, akkor mind (vagy esetleg csak ketten, mert a harmadik feltartja az ellenséges szárnyast) tüzet köp a hajóra, az egyik a katapultokat, és környékét célozza, a többi a viharóriást. Majd egy éles manőverrel ismét villámgyorsan felfelé veszik az irányt, meg sem állnak, míg nem érnek a felhők fölé. Várhatóan a sárkány majd követi őket, de hárman elbánnak vele majd odafenn.


4 renegát
ván
3 csáklya (sniggre)
3 sárkány
2 hátasra vért (2 sárkányra)
snigg ingyen
Rengető 50

Utoljára szerkesztette Tao (2010-10-01 13:00:19)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#8 2010-10-02 11:35:08

Saviour
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2007-04-26
Üzenetek: 1079
E-mail PM

Re: Marmora-tenger

A névtelen behemót figyeli a kibontakozó csatát. A két flotta egymással szemben, büszkén töri meg a tenger hullámait. A hullámok, és köd miatt szinte lehetetlen bármilyen értelmes formációt fölvenni, persze, biztosan lesznek majd ügyeskedők. A behemót hajója az egyik legelső a támadók közül, így bízik abban, hogy a többi hajón található íjászok, mágusok, holtak, és a pokol legmélyebb bugyraiból előszabadult szörnyetegek észreveszik, ha az ellenség valamilyen speciális manővert kívánna alkalmazni, és fedezik. A robbanó katapultok nyíltan előre vannak irányítva, semmi más dolguk nincsen, mint felrobbantani az ellenséges hajókat. A két robbanókatapultot a behemót pillantására a legénység vicsorgásnak beillő vigyorral fordítja az asgardi flotta legnagyobb hajója, a vezérhajó felé (gondolom a 20-20 hajóból mindhárom típusból van, és felismerhető a vezérhajó). A tüzelés előtti pillanatban ősi mágiáknak engedelmeskedve felkerekedik a szél: a behemót akcióba lendül. A szél erősen kap bele Hel flottájának vitorlájába, hogy rendezettséget és sebességet adjon a holtak seregének, hogy a hajók bátran merjenek manőverezni, míg a szél az asgardi flottának tökéletesen szemből jön: nyilvánvalóan az a szándék, hogy az asgardi hajók irányíthatatlanná váljanak, és összeütközzenek.

A katapultok elsülnek, a mágiával irányított szél pedig a lövedékek alá kap, hogy biztosítsa annak eljutását az ellenséges flotta legnagyobb hajójáig.

Egységek:
Viharóriás
Snigg
2x robbanós katapult

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#9 2010-10-04 14:20:13

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Marmora-tenger

Hroar és hajója továbbra is láthatatlan, így Saviour egységei egyetlen egy hajót látnak vezérhajónak, az pedig még ott van a többi között – ez Björnulfé. – A másik vezérhajó, amit korábban láttak a holtak még mindig láthatatlan. A szél, amit az óriás keltett a hajókat megzavarta, ami miatt Björnulfnak nehezebb lesz manőverezni, főleg, hogy az óriás hajója által lőtt két lövedék közül az egyik el is találta a hajót és megroncsolta, ami ki is gyulladt ennek köszönhetően. Ha nem oltják el további sérüléseket szenved el.
A második azért nem ért oda, mert időközben Hroar-nak és a hajójának a közeledő Hel oldali hajókhoz sikerült elérni, az oldalukba kerülni. A három sárkány pedig ellenállás nélkül könnyedén tudta Saviour hajóját megtámadni. Az egyik a két robbanókatapultot célozta meg, amiket ellenállás hiányában el is talált a másik kettő pedig az óriást sikeresen. Hatalmas robbanás rázta meg a hajót, amikor a katapultok felrobbantak. A sérült és égő óriás a vízbe zuhant a robbanásnak hála és a hajó pedig szépen lassan süllyedni kezdett....

//Ivan: igen, jellemzően Björni és Hroar hajója a vezér, ahogyan nálatok a Tied és Tobié. Így úgy vettem, hogy Björniét lövöd, noha nem az a legnagyobb.//

Tobi: csontvázak felértek a hajóra
-4 csontváz a vánnak köszönhetően
Björnulf: snigg sérült és ég – 2 köre van
-1 fenrirfatty
Saviour: -2 robbanó katapult
-1 snigg
Óriás sérült – 2 köre van, hogy felszedjék vagy elsüllyed

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#10 2010-10-04 23:05:02

Tao
Moderátor
Regisztrált: 2007-07-23
Üzenetek: 3696
E-mail PM

Re: Marmora-tenger

Gönyörű látvány, ahogy a sárkányok lecsapnak, nem hiába, remek nevelés eredménye, hogy ilyen összeszokottan tudnak vadászni. A hajó robban, és süllyed, a túlvilági óriás pedig a vízben kötött ki, ennyi sérüléssel nem sokáig húzza, de azért jobb a békesség. A vánra tekintek, aztán a vízben lévő óriásra mutatok, mire ő bólint, egyértelmű számára is, hogy mit kérek tőle. A csontvázak helyett az óriás lett a célpontja egy időre, a tengeri növények a lábára tekerednek, és megpróbálják lerántani, a süllyedő hajó keltette örvényben talán nem lesz túl nagy falat, ráadásul most csak egyetlen célpontja van a vánnak. Ha már lejjebb van, akkor nem csak a lábát, de minden egyéb végtagját, és nyakát is körülfonják a növények, hogy Marmora tengere legyen végső sírja ennek az elkárhozott fivérnek. A hajó eközben beér az ellenséges csapatokkal egyvonalba, lassan továbbmanőverezünk, hogy a hátukba kerülhessünk, onnan aztán a maradék csapatokra is majd megsemmisítő erejű csapást mérhetünk. Addig is azonban meglepetésemre szolgált látni, hogy az ellenséges sárkány nem támadta meg az én "barátaimat", hát kellemes meglepetés, hadd tegyem hozzá. A renegátok még mindig a hajót rejtik el az ellenség elől, miközben odafentről újabb támadá készülődik.
A három sárkány a felhők fölé érve egyetlen gyors kört tesznek, és ismét az ellenséges vonalak mögül támadnak, hogy ezúttal a másik jól megtömött hajót vegyék célba. Ismét az óriástól van tartanivalójuk, de a sárkányok, és a hajón lévő íjászok is okozhatnak gondot. Ismét ékalakzatban közelítik meg a hajót, és taktikájuk csaknem megyezik a korábbival. Elől és a sárkányhoz közelebbi oldalonkét páncélos megy, a külső oldalon a vért nélküli, így őt veszélyeztetik a legkevésbé, és ő az, aki a viharóriást támadja lángtengerével, ezzel remélhetőleg nem csak komoly sérülést okoz ellenségének, de meg is zavarja az óriást, és nem tud majd mágiával visszatámadni. Eközben a két vértes sárkány az íjászokat, elfeket célozza elsősorban, hiszen ők azok, akik veszélyt jelenthetnek még, tűzlabdák sorával bombázzák őket. Ha az ellenséges sárkány aktivizálná magát, akkor a hozzá közelebblevő páncélos válik le az alakzatból, hogy akár kitérjen esetleges tűzorkán elől, akár ellenálljon fizikai támadásoknak, és viszonozza azokat. A zuhanórepülés után ismét felemelkednek majd a sárkányok, hogy távozzanak a felhők fölé, ahol sem íjász, sem mágia nem éri el őket, és ha a sárkány követi őket, már hármukkal kell szembenéznie.


4 renegát
ván
3 csáklya (sniggre)
3 sárkány
2 hátasra vért (2 sárkányra)
snigg ingyen
Rengető 50

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#11 2010-10-05 16:29:55

Saviour
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2007-04-26
Üzenetek: 1079
E-mail PM

Re: Marmora-tenger

Az óriás nem számított a támadásra, persze, hogy is számíthatott volna, a tűz pedig nem a kedvenc játékszere, itt csak egy dolgot lehet tenni: bosszút állni. A hajónak természetesen annyi, de a víz viszont ellenség... milyen szerencse, hogy az óriásnak még a legkisebb érintése is fagyasztó, és önmagától hűl a levegő körülötte, de jobb a békesség: egy kis fagyteremtéssel is fokozza a mágiát, hiszen képes rá. Ennek kettős célja van: hogy a tüzet elállítsa, másrészt az óriás alá egy nagyon nagy méretű jégtáblát idézzen, az ugyanis úszik a vizen, így fenntartva az óriás lehetőségeit a túlélésre, és csatában való bevethetőségre.

IF Behemot =1 THEN

A szelek következnek: mivel volt elég szele Hél hajóinak, hogy felfejlődjön, ezért most a behemót teljes kapacitással a fölötte lévő égiháborúra koncentrál: igyekszik a szelet úgy irányítani, hogy a húsz méternél magasabban lévő dolgoktól az éltető levegő eltávozzon, méghozzá essen neki az ellenséges hajóknak. Így a sárkányoknak jobban kell erőlködnie, hogy fennmaradhassanak a levegőben, legalább fáradnak, a mégkaotikusabb szél az ellenséges hajóknál... még Bor se tudhatja, hogy milyen eredménnyel jár. Megvolt a fagy, megvoltak a szelek... mi marad? Ja igen. Villám. Sárkányok.

ELSE

Wait to Deus Ex Machina.

Egységek: Behemót (?)

Utoljára szerkesztette Saviour (2010-10-05 16:30:17)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#12 2010-10-06 19:42:02

Max Evans
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2009-08-07
Üzenetek: 981
E-mail PM

Re: Marmora-tenger

A sárányok hirtelen csapnak, le és szétszedik az első hajót Hel oldaláról. Az idézőt nem hajtja bajtársi szeretet, de az ellenséggel végezni kell. Int és a sárkánya felfelé indul, hogy a viharfelhőkből csaphasson, majd le a sárkányokra. De amíg az kerülővel beéri őket az óriás kezd el velük foglalkozni és küld egyből villámot közéjük, közben az idéző elkezdi az újjabb csontik idézését. Miközben a sárkány felülről próbál lecsapni az egyik ellenfelére, valamelyik szélsőt, próbálja a vízbe taszítani, hogy utána ahogy jött úgy el is tűnjön. Ha nyomába próbálnak eredni akkor lángokkal zavarja meg őket, hogy utána tűnhessen el a felhők között. Ezek mellett, ha van elég közeli célpont az íjászok és az elfek is arra küldik íjjaikat.

Snigg (negyvenfőnyi legénységgel kb. száz harcos szállítására volt alkalmas)
2 íjász
Holtidéző
37 csont katona[+9]
Viharóriás
Villámoknak parancs
Sárkány
Hátasra vért
2 elf
Csáklya

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#13 2010-10-07 15:11:45

Björnulf
1. szint - 4 kredit
Regisztrált: 2009-07-17
Üzenetek: 53
E-mail PM

Re: Marmora-tenger

Asgard flottája ugyanolyan gyorsan bővült, mint a holtaké. Bár ők nem mészárlással, hanem pénzzel, védelemmel, és mészárlás ígéretével gyűjtötték maguk köré a szerencsevadászokat. Így csatlakozott Festrkókr Harrsonn a hajója, Fórađhlakka, teljes legénységével együtt a védőkhöz. Mivel a kapitány nem volt hajlandó senkit maga felett elismerni saját hajóján, így csak vezetőként és tanácsadóként kellett elviselni a tapasztaltabb harcost maga mellett. Látszott ugyanis a személyen, hogy annyira van tengerhez szokva, mint egy kaktusz. Mindenki kedvenc törpje ugyanis fajához hasonlatosan leginkább tizenöt lábbal a föld alatt érezte otthon magát. Így az állandóan imbolygó hajó heveny hányingerre kárhoztatta szerencsétlent. Így Björnulf a hajó tatjában gubbasztott az íját kötözgető elf mellett. Az erdei nép jelenlévő elveszett tagja halkan dudorászott a művelet közben, saját nyelvén, amibe olykor kerültek bele Asgardiul olyan szavak, amik egyértelműen arra utaltak, hogy milyen módszerekkel lehet valakit megkínozva eltenni láb alól egy hajó fedélzetén.
A hajó orrából nézte az ellenséges flottillát Festrkókr és Draugrskinn, a legénység egy nemrég csatlakozott tagja. Sárga szeme egy farkas éberségével szúrta a potenciális veszélyt nyújtó hajókat, és halk morranással hozta kapitánya tudomására a helyzetet.
<- Melyik? – kérdezte a sebhelyes arcú férfi a Fenrirfattytól, mire az két sniggre és egy drake-re mutatott. – Meglátjuk mi jut nekünk. – mordult fel az Asgardi, és nézett fel a fejük felett elhúzó sárkánycsapatra – Még az is lehet, hogy sárkányt ölünk ma.>
Ekkor megindul a csata első hulláma: Két óriási kő indul meg az ellenséges flotta irányából, amit erős szélroham előz meg. Harrsonn elüvölti magát mire két evezős odarohan az árbochoz, és felhúzzák a vitorlát, az evezősök pedig kettőzött tempóval hajtják a hajót. A ritmusos üvöltés beleveszik a tenger zajaiba, ahogy a hajó irányváltoztatás nélkül halad célja felé. Draugskinn elindul a hajó tatja felé, hogy felébressze az agonizáló törpét, mikor Festrkrókr újabb üvöltésére felnéz, és idő híján csak mordul egyet és beleveszik a robbanás okozta lángtengerbe.
<- Oltsátok el a tüzet – kiáltja a szörnyvadász, ahogy felkel a fedélzetről, és felméri a helyzetet. Néhány evezős felpattan, és pokrócokkal kezdik el csépelni, majd befedni a tüzet. – Hvítrejk! Megérkeztünk!>
Az említett elf felpattan, és vihogva veti keresztül magát a tűzön, hogy a hajó orrából jobban lássa a beérkező hajókat. Két nyilat helyez az idegre, kiválasztja a legszimpatikusabb hajót, és elengedi a húrt. Elsődleges célpontja természetesen minden olyan elvetemült szerkezet, ami kárt okozhat a gyönyörű hajóban. Mivel minden ilyen ördögi találmányhoz személyek kellenek működtetés végett, így azok torkát próbálja meg kedvesen átlukasztani vesszeivel. Mert neki több van. Bizony. Ezért is jobb, mint sok más férfi a hajón. Mert sok vesszeje van. Persze nyílvesszőkről beszélünk. Másodlagos célpontok az íjászok természetesen, mert ő akar lenni
Björnulf végre összeszedi magát, és az időközben eloltódás alatt álló tűzön átgyalogolva Harrsonn mellé áll, és a két harcos az elf háta mögött klasszikus képregény-vége harci pózban nézik a közeledő hajókat.1 Björnulf + 1 Gormarstrid (50 egység)
1 mesteríjász
1 harcos (láncoskampó + lándzsa)
0 fenrirfatty
1 snigg

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#14 2010-10-07 17:20:54

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Marmora-tenger

A ván jelenleg hagyta a csontvázakat, amiket megteremtett a holtidéző és elkezdtek a hajó felé úszni. Behemót jeges érintése nekilátta megfagyasztani a tengert maga körül, ez igen szépen és jól haladt, lassanként egy termetes jéghegy emelkedett ki a fagymágiának köszönhetően, de amikor az óriás végre biztonságban tudta volna magát, hogy túlélje valami rátekeredett mind a két lábára kirántotta azokat és Behemótot a víz alá igyekeztek húzni a mágikus indák. Így a további kísérletei a sárkányok ellen jelenleg nem sikerültek, vagy ha megteszi, akkor teljesen a víz alá kerül.
Sőt az egyik sárkány ismét Behemótot támadta, a támadása igaz a jéghegyet találta, és a meggyengítette az óriás alatt mindezt, így az olvadástól és a súlytól repedni kezdett, hiába fagyott meg újra egyből az óriás érintésétől.
A három sárkány együtt indult ismét lefelé, az egyik Behemótott támadta és közvetlen utána érkezett meg a villám és a vért nélküli szenvedett égési sérüléseket a belecsapódott villámok miatt. Ezek a holtak sárkánya is beavatkozott, akire kitért az egyik páncélos felkészülve a támadásra, így a két sárkány egymásnak esett, de a páncélok miatt még nem szenvedett egyik sem sérülést, de már egymást tépik.
A harmadik pedig elérte a hajó közelségét és tüzet köpött az íjászokra, amiket le is tudott szedni, de a két elf íjász is résen volt és gyorsan meglőtték a sárkányt azokon a részeken, ahol nem borította páncél, így már lassabban tud csak repülni és a manőverezés is nehezebb lesz számára.
Mindeközben Björnulf hajóján lassan, de biztosan eloltják a tüzeket, az elf pedig leszereli az egyik ellenséges hajón levő katapultost és mostanra az a hajó is rálátott a díszes Hel vezetőhajóra – Tobié. – És már arra is tudnak támadni.

Tobi: +9 csontváz (1 kör múlva a hajón)
-2 íjász
Tao: páncél nélküli sárkány könnyebben sérült
Páncélos sárkány könnyebben sérült

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#15 2010-10-07 18:00:08

Max Evans
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2009-08-07
Üzenetek: 981
E-mail PM

Re: Marmora-tenger

A sárkányos rész csak félsikernek mondható, az is inkább az óriás sikere miatt. De az egyszem sárkányának a csapatnak nem kéne leállni csatázgatni másik hárommal. Szóval amikor az ellenfele támad nagy füsttel fúj a képébe tűzet, hogy ismét a takarásba a felhők fölé juthasson. Közben az óriás rákészül, hogy amint eltávolodik tőle a csapat sárkénya annnyak ellenfelét süsse meg villámokkal. A hajón közben az íjászok továbbra is az ellenen tartják a szemüket és az evezősök a tempót úgyszintén. Ha támadnak a sárkányok azokat veszik célba az íjászok, ttovábbra is védik a hajót, ahogy az idáző is tovább gyértja a seregeket a mágiával mozdulatokkal.

Snigg:
Holtidéző
46 csont katona[+9]
Viharóriás
Villámoknak parancs
Sárkány
Hátasra vért
2 elf
Csáklya

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#16 2010-10-09 16:51:28

Tao
Moderátor
Regisztrált: 2007-07-23
Üzenetek: 3696
E-mail PM

Re: Marmora-tenger

A sárkányok továbbra is csatároznak, a páncél nélküli megsérül, így is hamarabb, támadásával felhagyva emelkedik a felhők főle. A hajót támadó kap néhány találatot az elfektől, pár másik íjásszal végez, ő is ismét felfelé veszi az irányt, és a menekülni próbáló, harmadik sárkánnyal hadakozó dög nyomába ered a felhők fölé, akárcsak a társa. Így a sárkányok egyfolytában az ellenség nyomában maradnak, és nem hagyják, hogy az óriásnak tiszta célpontja legyen, a felhők fölé érve pedig már nem is fogja őket látni. Odafent a sárkányok módszeresen támadják több odlalról az ellenséget, tűzzel, karommal, foggal tépik azt, folyamatosan nyomás alatt tartják, kihasználják létszámbeli fölényüket, egyedül a sérült, páncélnélküli foglal el valamivel defenzívebb szerepet sérülése miatt.
Eközben odalent eljött az idő, az óriást lehúzta a víz alá a ván, a hajó még mindig láthatatlan volt, és sikeresen az arcvonal mögé került. Bólintottam a távollétemben parancsnokoskodó vánnak, aztán a hajó közepén meg vetettem lábam, hogy ne billentsem azt ki, amikor elrugaszkodom róla, és egy ugrással az ellenséges hajó //Max hajója// fedélzetére érjek. Nem teketóriázok, már a levegőben megszorítom Rengetőt, és ahogy a hajóra érkezem, hozzácsapom a padlóhoz, hogy írmagja se maradjon a sniggnek.
4 renegát - láthatatlanok és varázsolnak
ván - láthatatlan, és az óriást ráncigálja le
3 csáklya (sniggre) - láthatatlan
3 sárkány - egy páncéltlan erősen sérült villámtól, egy páncélos kapott néhány nyílvesszőt
2 hátasra vért (2 sárkányra) - épek
snigg ingyen - láthatatlan
Rengető 35

Utoljára szerkesztette Tao (2010-10-09 16:54:29)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#17 2010-10-12 09:30:54

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Marmora-tenger

Minden sárkány a levegőbe tart a magasba. Hel oldalának óriása pedig csak a páncél nélkülit tudja támadni, ez az egyetlen egy, amelyik nem a saját sárkánya közelében repült. A villám ismét belecsapott a sárkányba, ami holtan zuhant bele a vízbe ettől.
A másik három pedig felért a levegőbe a felhők fölé és támadták meg a Hel sárkányát, ami most már túlerő miatt sérüléseket is elszenvedett a másik kettőtől.
Odalent a jégfalról a ván már be tudta víz alá rántani Behemótot, aki szépen lassan fulladozni kezd a víz alatt.
Hroar és hajója közben megérkezett a Hel főhajó mellé – Tobié – és a hajón levők mindössze annyit láttak, hogy a Jotunheimben megölt viharóriás érkezett meg a hajóra, és a fegyverével azonnal le is sújtott a fedélzetre. A snigg egy hatalmasat reccsent ennek következtében és szinte teljesen kettőbe repedt. Egy tucat csontváz, a viharóriás beleesett ennek következtében a vízbe, csak a holtidéző, az elfek és a többi csontváz tudott odafent maradni. A hajó pedig igen gyorsan süllyedt.

Tobi: +9 csontáz (1 kör múlva a hajón, az előző köri csontik pedig felértek)
-1 snigg, süllyedőben
Sárkány sérült
Tao: -1 sárkány (páncél nélküli)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#18 2010-10-15 19:21:09

Tao
Moderátor
Regisztrált: 2007-07-23
Üzenetek: 3696
E-mail PM

Re: Marmora-tenger

A ván a hajón továbbra is a növényekkel ráncigálja le az óriást, fojtogatja, lefogja, lefegyverzi. Eközben a renegátok még mindig láthatatlanná teszik a hajót, ezzel teljes védelmet biztosítva. Én a másik hajót alaposan meggyötörtem, gyakorlatilag kettőbe tört, és az óriással együtt rengeteg csontváz esik a vízbe. A ván ekkor azonnal ezt az óriást is elkapja a vizinövényekkel, hogy hasonlóan kezelésbe vehesse, mint a másikat. A hajó süllyedni kezd, a fedélzeten pedig megmaradt még néhány holt, egy pár elfnek tűnik, és a csontvázak közt ott van az is, aki feléleszti őket. Nem hagyhatom életben őket, a jeges víz sem jelent biztos halált mindannyiuk számára, és más hajóra felkapaszkodhatnak. A hajó azon felébe ugrok, ahol az elfek és az idéző van, majd Rengetőt körkörös mozdulattal lendítem meg, hogy elkaszáljam a célpontokat. A csontvázak nem annyira fontos ellenségek, de azért jó őketis távoltartani, ez a támadás pedig épp a túlerővel szemben hasznos. A csapás után a hajó valószínűleg már csaknem teljesen elsüllyed, mivel még ugrálok is rajta, így ideje lesz távoznom. A renegátok mágiáján én //mesélői egyeztetés után// átlátok, így számomra nem titok, hol a hajó, így a következő elrugaszkodásommal visszatérek a hajóra. Igyekszem ezúttal nem túl magasra ugrani, hogy ne okozzak a saját sniggemben kárt.
Eközben odafenn a sárkányok is vívják a harcukat, páncélozatlan testvérük egy újabb villámután éles rikoltás közben zuhant a tengerbe, mely örök nyughelyéül szolgál majd, ha csak az a ribanc Hela fel nem támasztja. De a két felvértezett sárkány továbbra is az ellenségre összpontosít. Tépik, karmolják, harapják, az egyik ráakaszkodik, majd ha próbál szabadulni, épp a másik lángcsóvájába tud csak menekülni, nem hagyják élni egy pillanatig sem.


4 renegát - láthatatlanok és varázsolnak
ván - láthatatlan, és az óriásokat ráncigálja le
3 csáklya (sniggre) - láthatatlan
2 sárkány - az egyik kapott néhány nyílvesszőt
2 hátasra vért (2 sárkányra) - épek
snigg ingyen - láthatatlan
Rengető 35

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#19 2010-10-15 20:27:05

Max Evans
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2009-08-07
Üzenetek: 981
E-mail PM

Re: Marmora-tenger

A sárkány nem volt elég gyors, másik kettő ered utána és kapják meg a páncélját. Ezért a hátra lehell lángokat, amennyit tud, főleg elterelésnek, hogy utána eltűnhesen a felhők között vitorlázva pár másodpercre.
A hajót a semmiből támadja meg egy ismerős alak, nem kis meglepesést okozva...
< - Káprázat ez vagy valameik asgardi fatty mágiája? -> Kérdi meglepődésében hirtelen az idéző, miközben ketté szakad a hajó a csapás után. Mindenki a fent maradásért küzd.
< - Elsöpörni Jotunheim kutyáját! Utolsó vérünkig az úrnőért! - > Kiálltja a nagy szélben az idéző, miközben erősen kapaszkodik. De jobban ragaszkodik az életéért, mint a csontvázak, inkább egy kezével próbál még többet hívni. Miközben a többi csontváz megrohamozza az óriást, hogy azt a tengerbe döntsék. Minden fele ugrálnak rá és közben az elfek megpróbálják megvakítani azt, hogy ne védekezhessen olyan hatékonyan a csontvázak ellen. Közben a vízből is mászni próbálnak a csontvázak ahova tudnak, míg az óriás csak egy gyors fogást keres, hogy utána ismét villámmal sujthassa a sárkányokat vagy ha azok most nehéz célpontok a bepofátlankodott óriást sújtja.

Snigg(süllyedőben:
Holtidéző
55 csont katona[+9][9vízalatt]
Viharóriás
Villámoknak parancs
Sárkány(sérült)
Hátasra vért
2 elf
Csáklya

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#20 2010-10-16 10:13:11

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Marmora-tenger

Behemót időközben megfulladt a víz alatt az indák között, így a ván által irányított moszatok és indák a vízben levő viharóriást kapják el és rántják be a víz alá, de előtte az még a villámait bele tudja vágni Hroar-ba, aki könnyebben sérül meg ettől.
A két sárkány pedig ott volt a Hel oldali sárkány körül. Mind a kettő tépte és mindenki tüzet okádott, így minden sárkány sérült ennek köszönhetően, noha az egyik, a korábban is sérült sárkányt a kiokádott tűz találta el, és az súlyos sebekkel gazdagodott. Mindezek ellenére a másik épp páncélos sárkány még ott volt és az amúgy is sérült és megtépett sárkányt el tudta intézni, így ez is halálos sebekkel zuhant alá a vízbe a hajók közé, ahol a nehéz vértjeik miatt azonnal süllyedni is kezdett.
Eközben a hajón a holtidéző nem tudott idézni tovább, mert mind a két kezére és teljes koncentrálásra szüksége lett volna, most pedig az életéért küszködik leginkább, és ha idézéssel próbálkozik a legvalószínűbb, hogy belehal. A csontvázak megrohanták az óriást, egy-két további vágást szerzett is a lábán az égési sérülés mellett, de addigra kiugrott közülük. A hatalmas súlyával érkezett meg a fedélzet azon részébe, ahol az elfek és az idéző is volt. a hajó megremegett és ez a rész is méginkább a vízbe került ennek köszönhetően. Az elfek megtántorodtak és a tudtak lőni, noha csak vállon találták szem helyett el Hroar-t, örülhettek, hogy talpon tudtak maradni. És ekkor jött az óriás elsöprése, az egyik elfet olyan erősen találta el, hogy az belehalt, a másik pedig messze a vízben landolt. A körkörös csapás hatalmas szele megcsapta a holtidézőt is, aki ennek köszönhetően úgyszintén a vízben merült ki és a páncél miatt neki is nehéz volt fennmaradni és lassan, de biztosan süllyedni kezdett.
Azonban a csontvázak eddigre odaértek és így Hroar nem tudott átugrani a saját hajójára, és a víz már lassan bokáig ért a snigg fedélzetén, a csontvázaknak derékig.

Iván: -1 Behemót
Tao: Hroar súlyosan sérült.
Tobi: (csontvázat nem tudott idézni ebben a körben) -1 sárkány, -1 elf
Víz alatt: viharóriás, elf, holtidéző

//Akik vízben vannak, 3 körük van mielőtt halálra fagynak, csontikra nem igaz ez//

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#21 2010-10-16 12:09:06

Tao
Moderátor
Regisztrált: 2007-07-23
Üzenetek: 3696
E-mail PM

Re: Marmora-tenger

A ván továbbra is koncentrál, hogy az óriást le tudja rántani, az előzőt már sikerült megfojtani, de most nem elég gyors, így éppen engem ért a áldás. A villámcsapás végigfut a testemen, persze nem olyan villám, mint a valódi, azt nem élném túl, ettől viszont csak a vállam, és a hátam égett meg kissé, ahogy lehúztam a fejem. Ezután végre víz alá kerül az óriás, és hozzáláthatok eltakarítani a hajóról a potyautasokat. Az idéző és az elfek lesöprése után a csontvázak rohannak meg, és közben kaptam a vállamba is nyílvesszőt, de itt már nem hátrálunk meg.
A sárkányok eközben odafent elvégezték munkájukat, az ellenséges fenevad holtan zuhan a tengerbe, csak azt sajnálom, hogy egy helyen kell nyugodniuk a mi dicső katonáinknak az ő halottaikkal. A két páncélos sárkány már kissé sérülten, de újult erővel csapnak le a felhőkből, és a hajó felé repülnek.
Eközben a tartaléktervet próbálom életbe léptetni, gondoltam arrais, hogy esetleg nem fogok tudni visszajutni a hajóra egykönnyen, mert a snigg egyből elsüllyed alábam alatt, és nem lesz miről elvetődni. Végülis nem emiatt, hanem a sok csontváz okán, de valóban az lesz a vége, hogy más módot kell találnom a visszajutásra.
A sárkányok, a megadott jelre továbbközelítenek a hajó felé, egész pontosan felém, ameddig én továbbra is széles, lendületes csapásokkal söpröm le magamról a csontvázakat. Nem akarom újra használni Rengető dühét, akkor a hajó végképp elsüllyedne, és a páncélomban hamar alámerülnék. Inkább tűröm még vágásaikat, és próbálom letarolni őket, majd amikor a sárkányok megérkeznek, csak kitartom karjaimat, és ketten két oldalról fognak rám. Majd néhány erőteljes, láthatóan még számukra is kissé fárasztó szárnycsapás után megpróbálnak velem a magasba emelkedni, hogy visszavihessenek a hajómra a csontvázakat pedig hagyják elsüllyedni. Ha néhány csontváz még rámakaszkodna, azokat lerúgkapálom magamról. Remélhetőleg végül visszaérek a hajómra, hogy megpihenhessek a hajó megostromlása után.


Hroar - nyílvessző a vállban, valószínűleg nem hatolt át a teljs bőrrétegen, néhány vágás a lábszárán, könnyebb felszíni sérülések, komolyabb égési sérülés a vállán és a hátán egy villámtól
4 renegát - láthatatlanok és varázsolnak
ván - láthatatlan, és az óriást ráncigálja le
3 csáklya (sniggre) - láthatatlan
2 sárkány - könnyebben sérültek
2 hátasra vért (2 sárkányra) - nagyjából épek
snigg ingyen - láthatatlan
Rengető 35

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#22 2010-10-17 12:11:14

Max Evans
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2009-08-07
Üzenetek: 981
E-mail PM

Re: Marmora-tenger

Az összes csontváz az óriást támadja és megpróbálják a vízbe dönteni, maguk alá temetik és vágják ahol érik. De azért próbálnak gyengébb pontokat támadni, hajlatokat miegymást. Míg az idéző céltudatosan elkezd úszni akármi felé amin megmaradhat és folytathatja a dolgát, mintha csak megbotlott volna és most vissza kell ülnie a nyeregbe. Az elf szintén érzelem mentesen elteszi a fegyverét és gyorsan vissza próbál úszni a hajójához(gondolom ez eltarthat egy körig). Az óriást megragadták az indák, de társával ellentétben ő küzd, a lábával kapálózik az egyik kezével ha van valami amin fennmaradhat akkor azért nyúl és másik kezével próbál megszabadulni az indáktól, ha nincs akkor mind két kezével azon igyekezik, hogy megszabaduljon tőlük és kiérjen a vízből.

Snigg(süllyedőben):
Holtidéző[vízben]
55 csont katona
Viharóriás[vízben]
Villámoknak parancs
elf [vízben]
Csáklya

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#23 2010-10-20 14:58:51

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7438
E-mail PM

Re: Marmora-tenger

Az ütközet tovább folytatódott, Hel óriása továbbra is próbált kiszabadulni az őt tartó indákból, néhány másodpercre sikerült is, de ez csak annyira volt elég, hogy a felszínen levegőt tudjon venni, mert ezek után az indák újra a víz alá rántották vissza és húzták lefelé a talaj felé.
A holtidéző egy dolog felé tudott úszni csak, az pedig a süllyedő hajójuk volt, mert semmi más nem volt itt a közelben, de a hajóból már szinte semmi sem látszott ki a süllyedés miatt, az elf ugyanígy volt vele.
A hajó süllyedt és Hroar is már mélyebben süllyedt el rajta, a csontvázak pedig már ki sem látszottak a vízből. Így szúrták és vagdosták a viharóriás lábát, aki a vízbe csapdosott a fegyverével, hogy elsöpörje a holtakat. A víz mentette meg őket leginkább, és csak tizenöt csontvázat tudott az óriás elsöpörni mire megérkeztek a sárkányai, akik fel tudták emelni és megmenteni a süllyedő hajóról, amiből, mire Hroar a levegőbe emelkedett már semmi sem látszott ki. //A saját hajót csak a köv kör elején éritek el//

Hroar: a lábsebek mélyebbek, mint korábban
Sárkányok fáradnak a tehertől
Tobi: - 15 csontváz
-1 csáklya
A hajó teljesen elsüllyedt

//2 kör a halálra fagyásig//

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#24 2010-10-20 20:31:51

Tao
Moderátor
Regisztrált: 2007-07-23
Üzenetek: 3696
E-mail PM

Re: Marmora-tenger

A sárkányok kiemelnek a vízből, bár a csontvázak még alaposan megszurkálják a lábamat, azt hiszem, ezek után nehezen tudnék hosszabb ideig ránehezedni, pihentetnem kell egy kicsit. Egyelőre viszont nincs veszély, a sárkányok elvisznek, a vízből már nem érkezhet támadás, és a hajó teljesen elsüllyedt. Érzem, hogy a fenevadjaim egy kissé lassulnak, de a hajóig elérnek, és utána majd ők is megpihenhetnek. A győzelem a kezünkben van, és nincs kétség, hogy megállítjuk az élőholt sereget. Háh, nevetséges, egyetlen ütközet, és már el is buknak. Hm, na jó, a jegyzeteim szerint már volt két összecsapás, és egyszer meghaltam, de hát ez most nem számít, a győztesek írják a történelmet.
<-Fivéreim, megtértek, és hűségesek, Asgard minden szegletéből érkezők, kik ma összefogtunk, elérkezett a győzedelmes pillanat. Az ellenség seregét szétziláltuk, itt az idő, hogy felmorzsoljuk őket! YMIRÉRT!>
A sárkányok markában suhanva ez a kis lelkesítőbeszéd talán még heroikusabban hathat, és valóban: a mai a győzelem napja, ha Grundi megtudja, mi történt ma, ránkszakad az ég! Nappal vér, éjszaka a bor follyon!

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#25 2010-10-21 20:11:42

Max Evans
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2009-08-07
Üzenetek: 981
E-mail PM

Re: Marmora-tenger

A csontvázak kövek ként merülnek el a vízben miután az óriás távozik, pár próbált még rajta maradni, de nem sikerült nekik se és sorra merülnek el a vízben a csapatból megmaradt harcosok. Először az óriás váltja ki jegyét a hullám sírba, majd utána megy az elf. Nincs elég erejük küzdeni. Ennek ellenére az idéző még sokéig próbálkozik, az óriás után úszik, de rövid időn belül őt is elnyelik a Mamora-tenger viharos hullámai és vérben forgó szemekkel nyeli el a tenger és ezzel elhullott az utolsó vezér hajó is Hel oldaláról.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14270
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Marmora-tenger

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 05 Aug. 2011, 14:29

#26 2010-10-22 11:28:26
Thorhalla
Hroar-t a két sárkány fáradtan tette le a hajón, s ők el is terültek a fedélzeten szuszogva a kimerültségtől és a sérülések miatt. A hajó közben teljesen elsüllyedt s magával rántott az örvénye további csontvázakat a mélybe. Lassan a teljes csata véget ért, noha Asgard serege is vesztett hadakat, de a vezérhajók elvesztése után Hel seregei megtörtek és most először győztek a holtak ellen az élők. Tán a legfontosabb győzelmet aratták, hiszen sikerült megállítani az előrenyomuló holtakat, kik így nem érték el Asgard várost. S így megtörtént, amire eddig is vártak, végre ők kerültek kezdeményező helyzetbe, így most ők voltak, kik választhattak hadteret, hogy merre is fognak támadni. Hiszen a mostani győzelem miatt lehetőségük lett, hogy visszafoglalják Nidavellir tárnáit.

Vége a csatának.

#27 2010-12-13 21:54:02
Morsus
Re: Marmora-tenger
A sereg zavartan állt a parton. Több ezer holt várta vezérét, hogy az megérkezve parancsot adjon nekik.
< - VÍZ? >
Üvöltötte egy hang hátulról és a sereg félre állva borult térdre.
< - Víz állta útját a holtak seregének? Nem! >
Üvöltötte a tömegből előlépő páncélos.

Loki belelépett a vízbe, ami ében lett majd lassan semmivé vált, mintha soha ott sem lett volna. Egyre előrébb ment a száraz mederben úgy tűnt el a hatalmas tenger egyre inkább és a holtak lassan követték urukat. A vízen lévő csatahajók feketévé váltak és szétkorhadtak mire a katonák feleszméltek száraz földön ültek és a holtak lemészárolták őket.
< - A király hazatér. >

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14270
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Marmora-tenger

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.