Átjáró a Földre

1 / 9 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Átjáró a Földre

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 15 Márc. 2012, 09:42

Avalon területén az egyik átjáró a Földre, ez található a legdélibb területen, így már messze kiesik attól a résztől, amit Arthur királyék folyamatosan felügyelni tudnak.


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 15 Márc. 2012, 18:47-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Haward Maximoff on Csüt. 15 Márc. 2012, 13:58

Csendes napok. Leginkább így tudnám jellemezni, egy ideje nem volt semmi nagy akció az életemben, a korábban történtekre való tekintettel inkább egy kicsit visszafogtam a képességem használatát, meg a bajokba keveredést, és figyelmemet inkább az üzlet felé összpontosítottam. Ezért is mentem el, beszerezni néhány dolgot, csak, hogy úgy látszik a bajakkor is megtalál, amikor én nem is keresem. Kissé zavaros még számomra a helyzet, mert hát elég gyorsan történt. Ott voltam a plázában, mászkáltam, épp keresve valamit, aztán egyszer csak, amire felkapom a fejem, az az odakinti jónéhány zavarodott ember. Ahogy kimentem, valami villámról hebegtek-habogtak össze-vissza a szín tiszta égen, a meglepetés csak akkor ért, mikor jómagam is szemtanújává váltam a természeti jelenségnek, ami kinézetéből ítélve már nem is tűnt annyira természetesnek. A fehér villámcsapás végigcikázott az égen, majd eltalált. Annyira vératlanul ért, hogy hirtelen köpni-nyelni nem tudtam, nem, hogy bármit is reagálhattam volna még az esemény bekövetkeése előtt annak elkerülése végett. Azonban, ami még inkább meglepett, az az, ami ezután történt. Az ilyen alkalmakkor várható halál helyett, rosszullét tört rám, ami hát annira még nem is meglepő, a halálhoz képest mindenképp jobb, a furcsa csak az, hogy most egy számomra tök ismeretlen, furcsa, hipermodern felszerelésekkel telezsúfolt laboratóriumban leledzem, és gyakorlatilag lövésem sincs, mit keresekén itt, vagy, hogy hogyan is kerültem ide pontosan, és miért. Miközben igyekszem legyűrni a villámcsapás okozta ramaty érzéseket a gyomromban, és enyhült az émelygésem, megpróbálok leszólítani egy kedves arrajáró, fehér köpenyes nagyagyút a közelemben, és kissé elkezdem érdeklődni, mint Pista bácsi a piacon, mert hát azért nem mindennap kerülök ilyen helyzetbe.
- Elnézést haver, meg tudná magyarázni, mi a jó isten folyik itt?
Hangom végig nyugodt, nem mutatom ki az ingerültségemet, nem hiszem, hogy túlságosan célravezető lenne, hisz bármi is történt, vélhetően még közel sincs vége, sőt... szerintem még csak most kezdődik, de azért igyekszem az illető tudtára adni, hogy tudnám díjazni, ha szolgálna némi magyarázattal.
- Gondolom megérti, hogy nem vagyok 100 %-osan nyugodt egy villámcsapás benyelése után történő, tök ismeretlen helyen való ébredést követő percekben, elárulná miért vagyok itt, mi volt ez az egész, és hogy hol is van pontosan az az itt?
avatar
Haward Maximoff
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 53
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : Végtelen Háború

Karakteradatok
Főkarakter: Haward Maximoff
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Steve Smith on Csüt. 15 Márc. 2012, 14:32

A két rendőr éppen a Stark plázából sétált ki és a rendőrségre tartottak, hogy jelentést tegyenek a főnöknek, amikor furcsa jelenség ütötte fel a fejét.
Steve és Marcus éppen nagy dumálásba kezdtek.
- Azért hallod, nem semmi kaland volt ez... láttunk mi már mindent New Yorkban, de azért ez a fél állatkert kiszabadult dolog... fura... - tűnődött Marcus a Lupine banda dolgon.
- Igen, de a lényeg, hogy Tyra jól van - jelentette ki határozottan, furcsa tekintettel a messzibe pillantva Steve Smith.
- Heheheheheeee... öhm, bocs - hallgatott el Marcus, mikor találkozott a pillantása a társáéval. - De eléggé tetszik neked a csaj, haver.
- Nos, lehet... de most nem ez a fontos, hanem az, hogy megússzuk a főnökkel való találkozást.
- Ja... "Mit csináltak már megint, Smith! Romba döntötték a fél várost és kiszabadították az állatkertet a szerencsétlen civilekre!" - utánozta ügyesen Marcus a főnök hangját és mindkét zsaru jót nevetett, amikor végre felfigyeltek a jelenségre.
Először az tűnt fel nekik, hogy az említett civil sereg éppen kiabálni kezdett körülöttük és úgy mutogattak ujjal, mintha valami nagy látványosság történne.
A két jó barát egymásra nézett, majd megkereste gyorsan a baj forrását és elakadt a szavuk, kitátották szájukat, de nem jött ki belőle hang. Egyre csak figyelték a tomboló vihart és a villámokat, amik valami rejtélyes okból kifolyolóag éppen feléjük tartottak.
- Te, Marcus...
- Mmm?
- Mondtak mára esőt?
- Nem tudok róla, hogy az időjárás említette volna... DE, HA TUDOM, HOZOK ESERNYŐT! ROHANJ! - kiáltotta és megpróbált menekülni, mint ahogy Steve is, de nem sikerült nekik.
Egy fényt láttak utoljára, aztán teljes sötétség.
A hányinger és rosszullét közepette ébredtek fel egy modern laborban.
- Uáhhhh... bakker... mindjárt kidobom a taccsot, öreg! - kúszott-mászott Marcus a földön. - Steve, meghaltam és a mennyben vagyok?
- Nem hiszem... broááffff!!!! - adta ki hangos nem tetszését a körülöttük tartózkodók tudtára Steve és miután megnyugodott gyomra, hasát markolászva és fogcsikorgatva ezt felelte Marcusnak. - Szerintem sokkal inkább a pokolban - hirtelen beszéd ütötte meg a fülüket.
- Gondolom megérti, hogy nem vagyok 100 %-osan nyugodt egy villámcsapás benyelése után történő, tök ismeretlen helyen való ébredést követő percekben, elárulná miért vagyok itt, mi volt ez az egész, és hogy hol is van pontosan az az itt? - a két rendőr megpróbált feltápászkodni és oda vánszorogtak az ismeretlen hangoskodóhoz.
- Hé, haver, te is valami villámmal találkoztál? - tudakolta Marcus.
- Mi a fene folyik itt? - tette fel a jogos kérdést Steve, még mindig a hasát markolászta.
avatar
Steve Smith
Bannolt

Hozzászólások száma : 78
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Steve Smith
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Horatio Millvier on Csüt. 15 Márc. 2012, 15:23

//Előzmények: Bronx > A Pokol konyhája > Olimposz.//

Horatio egy modern laboratóriumban tért magához. Az előző alkalommal, amikor villámmal utazott ugyanez a rosszullét volt jellemző. Három fickó már rögtön kérdezősködni kezdett. Társai ott voltak vele. Mind az öten, beleértve Balthazart is. A fiatal Millvier körülnézett, majd megszólalt.
- Mikor utoljára villámmal utaztam Avalonban kötöttünk ki. Azonban ez a modern technológia nem éppen a középkorra jellemző. Horatio Millvier vagyok - mondta, majd mutatkozott be.
Ezek után jobban körülnézett, majd a legközelebbi emberhez lépett.
- Elnézést. Tudna segíteni? Hol vagyunk, és legfőképp miért vagyunk itt - kérdezte barátságosan és nyugodtan.
Azonban eközben végig készen állt képességei használatára, de remélte, hogy nem lesz rájuk szükség. Ha ellenségek lennének, már rég támadtak volna.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
avatar
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Albert Shear on Csüt. 15 Márc. 2012, 17:20

Egy dolgos munkanap. Albert éppen térképeket, légi felvételeket és árajánlatokat szemlézett a hajóján lévő irodájában. Cégének keresett új telephelyet, hogy bővülhessen a vállalat repertoárja. Egyik pillanatban még a monitorján figyelte a számokat, a másikban már a zsebében megvillanó kristályt tartotta a kezében. Az üzenet világos volt. Azonnal be is gépelt a számítógépének klaviatúrájába egy tizenkét jegyű kombinációt és felpattant az asztaltól. Miközben a helyiségben található vitrin felé vette az útját, annak üveg fala felemelkedett. Kivette belőle a kardját. Amint a súly eltűnt a kampókról, egy felső rekeszből kamera bukkant elő. Miután beszkennelte Albert testét és jogosultnak találta, a vitrin alja is kinyílt. Így már hozzá tudott férni "Kapitányi vértjéhez". Pillanatok alatt vetkőzött és öltözött át. Majd gyorsan lezárta a számítógépe merevlemezét és aktiválta a várakozó képernyőt: ELMENTEM, MAJD JÖVÖK - felirat jelent meg a monitoron. Aztán érkezett a villám, az émelygés és a hányinger. ~ Ez az, amit szerintem sohasem fogok megszokni. ~ Csóválja meg a fejét és körbetekint. Először nem foglalkozik a többi teleportálttal, viszont maga is meglepődik a hely fejlettségén.
-
Ha ez valóban Avalon, tényleg ugrottak néhány száz évet...

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
avatar
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 37
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Kevin Fuller on Csüt. 15 Márc. 2012, 18:25

Ahogy végeztem a polgári munkámmal egy gyors fürdőt vettem otthon, haraptam valamit egy közeli gyors-osnál, majd vissza és átvettem a nem hivatalos öltözékem. A sötét kék színű gyúnya, a vállán némi terepmintázással tökéletesen illet New York esti sötétjébe. Az az érzésem támadt, hogy ez kissé más lesz, mint az eddigiek. A szokásos őrjáratom megkezdődött és volt is néhány tennivaló az este folyamán, persze kisebbek. Amint elintéztem őket, rendesen elpáholva bekerültek a rendőrség épülete elé, majd épp indultam volna tovább, amikor az emberek kiabálását hallottam meg, és először azt hittem, hogy valami nagyobb hal akad a horgomra ma éjjel, mint pár piti tolvaj. Nem így lett, ugyanis nem sokkal később, hogy ennek a gondolatnak a végére jutottam, egy villám hasította ketté az eget, majd egyenesen felém tartva belém csapott. Amint ismét érzékeltem magam körül a világot, az első érzésem a rosszullét és a hányinger volt, bár ez tőlem eléggé szokatlan és idegen. Jó rég voltam beteg utoljára. Ahogy enyhülni kezd a kellemetlen érzés, szemügyre veszem, miféle helyen lehetek. A terem tele van gépekkel és mindenféle kütyüvel. Vajon hol vagyok? Ez a mennyország, vagy a pokol? A terem leginkább egy laborra emlékeztetett, így a harmadik ötletem az volt, hogy néhány E.T. rabolt el, egy repülő csészealjjal. Egy hangot hall meg nem messze tőle, és mikor oda fordul egy kopasz, körszakállat viselő férfit lát.
- Avalon? Az nem lehet. - furcsállom kicsit, hogy ez Avalon, mert nem ilyennek írták le, bár ezelőtt még nem igen volt szerencsém itt járni.
avatar
Kevin Fuller
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Mar. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Kevin Fuller
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Vipra Phertelmer on Csüt. 15 Márc. 2012, 18:48

A legutóbbi kalandom óta nem történt semmi különös velem. Szó szerint semmi és ez kissé lehangolttá tett. Nem találtam meg azt a pók szerű lényt, hogy egyszer és mindenkorra lerendezzük a kis meccsünket. Egyetlen verekedés vagy csetepaté nem történt azóta és és az érzés csak mélyült bennem. Azaz az érzés ami arra késztetett, hogy ebbe az országba költözzek. Ami azt suttogja nem fedtem fel minden titkot ami bennem rejlik.
Mivel jobb dolgom nem volt úgy döntöttem ebédelek egyet és hogy egybekössem a kellemeset a hasznossal a Stark Plázában. Nézelődés közben megebédeltem. Mindössze egy hamburgert kaptam be de nekem bőven elég volt. Órákon át bóklásztam a dvd filmek között. Úgy belemerültem a nézelődésbe, hogy először észre sem vettem a rémült emberek tömegét. Mikor észrevettem először nem értettem mi lehet a gond majd eszembe jutott a pókember. Abban reménykedtem, hogy végre lerendezhetjük a kis aférünket. Másokhoz hasonlóan én is az megpróbáltam a tömeggel szembe eljutni a zűrzavar forrásához. Pár pillanat múlva kiderült, hogy pár elégé bizarr villám hozta rá a frászt a csőcselékre. A villámok veszélyesen közel csapódtak be a földbe majd minden figyelmeztetés nélkül belém. Megijedni nem maradt időm már egy teljesen idegen helyen voltam. A fejem úgy hasogatott mind a kis balta és a szédülés sem volt valami kellemes. Térdre rogyva próbáltam elkerülni a találkozást a rókával. Egy-két perc után sikerült magamhoz térnem majd fölkeltem és a többiekre néztem akiket minden bizonnyal hozzám hasonlóan raboltak el. Minden lélekjelenlétemre szükségem volt ahoz, hogy ne változzak át.
avatar
Vipra Phertelmer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 152
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Svarog on Pént. 16 Márc. 2012, 08:45

Svarog egy laborban ébredt. Vele voltak a társai, meg néhány ismeretlen alak is. Sejtette, hogy hol lehetnek, de hogy ilyen fejlettek. Meglátta Britannia kapitányt.
- Szasz Kapitány, ha meglátlak, akkor már tudom, hogy egy másik világban kötöttünk ki. Egyszer már egy jó sör vagy vodka mellett futhatnánk össze, miközben világ jó szivarokat szívnánk, de hát... Ja igen ahogy láttom van itt pár idegen is. A nevem Boris Dragunov, de hívjatok Svarognak. És igen. Tényleg dimenziót ugrottunk, nyugi a hányinger és a rosszullét hamar elmúlik, meg nem is olyan vészes, olyan mint egy durvább másnap, ami ezek után jön, az lesz a húzósabb. A legutóbb szörnyekkel harcoltunk, és visszasegítettük Arthur királyt a trónra.
Horatio felé fordult.
- Két hónap mindenféle gubanc nélkül. Valld be tesó, hiányzott ez. Mert nekem rohadtul nem - mondja vigyorogva.
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Steven on Pént. 16 Márc. 2012, 16:15

Raft/Omega szint:
- Próbáljátok csak meg. Aki eljut idáig, az nyugodtan tehet egy próbát. – Kiáltottam vissza a többi rabnak, akik eddig nem voltak hajlandó megszólalni, de most hogy van kivel társalognom, már is megemelték a hangjukat. Ekkor viszont hófehér villámok kezdtek el cikázni a folyosón és csak hamar a cellámba is bejutottak.
- Mi…

Avalon/Átjáró a Földre:
-… az ördög? – A mondat végét már egy idegen helyen fejeztem be, ahol hirtelen elkapott a rosszullét is. Láttam hogy eltaláltak a villámok, de abszolút de nem olyan érzés volt, mint mikor saját magamat megráztam.
~A fene se gondolta, hogy a többi rab közül valamelyik is használhatja az erejét.~ Mérgelődtem magamban, miközben azon ügyeskedtem, hogy nehogy kidobjam a taccsot, de aztán hamar realizáltam, hogy a rosszul léten kívül semmilyen sérülésem nem volt, és nem is voltam egyedül, így valószínűleg nem az egyik rab csinálta. Azok alapján, amit halottam és amit már eddig átéltem, esélyes elképzelésnek tartottam a dimenzió utazást, bár Avalont a történelem könyvek alapján, egy kicsit máskép képzeltem el. De végül is ez egy másik dimenzió szóval min kéne meglepődnöm.
- Már megint? Bárki is csinálja ezt velem, nem hagy sokáig egy helyben ülni. – Jött ki belőlem a hirtelen, bár választ nem vártam a kérdésemre. Csak felálltam egy kicsit megdörzsöltem a fejemet, vettem egy mély levegőt majd folytattam.
- Elnézést.. Kicsit dühös vagyok, amikor ehhez hasonló utazásban van részem, de lenyugszom. Steven Storm vagyok. - Mondtam, majd nyújtottam a kezemet Svargonak.

_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
avatar
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 17 Márc. 2012, 14:10

Avalon: Harc a Földért
Résztvevők: Horatio Millvier, Balthazar Millvier, Vipra Phertelmer, Boris Dragunov / Svarog, Kevin Fuller / York Tábornol, Albert Shear / Britannia Kapitány, Teddy, Steven Storm, Steve Smith. Marcus Burnett, Carl Verrens, Samuel Vermont és Alexander Hartdegen / Hobogár

A tudósok úgy sétáltak el a csapat között, mintha meg sem lepődtek volna, hogy ide jutottak. Valóban a hely modern volt, akik korábban jártak Avalonban nem láttak semmi ilyesmit. Végül Carl állítja meg az egyik alakot, aki a tabletéből felnézve pillant végig a társaságon.
- Sajnálom uraim, nem az én tisztségem erre felelni – mondta brit akcentussal. – Ha megbocsátanak, mindjárt érkezik valaki, aki felel maguknak.
Ezzel már nézett is vissza a gépére és azon kezdett valamit nyomkodni haladás közben. Pillanatokkal később egy brit akcentusú női hang hallatszott abból az irányból, amerre a tudós eltűnt az egyik gép mögött, ha arra fordulnak az urak, akkor meg is láthatták a szőke hajú nőt, a hátán egy karddal, aki most lépett elő.

- Mind férfiak, ez annyira Roma-ra vall! – morgolódott már-már felháborodva. – Mert szerinte egy nő nem lehet harcos… annyira jellemző, az az ostoba liba…
Vett végül egy mély levegőt, majd megszólalt újra.
- Kapitány! – biccentett Britannia kapitány felé. – Uraim! Szólítsanak Lionheart-nak. Nem, nincsenek Avalonban, egyelőre. Még a Földön vagyunk, Anglia déli részén, egy laborban. Amit ott látnak gépet, valóban dimenziók közötti utazásra való. Az én feladatom, hogy tájékoztassam magukat, ha már Avalon védelmezője nem vette a fáradtságot, hogy a palotába vigye magukat és ő mondja el…
Megvárta, amíg a társaság az eddig hallottakat feldolgozza, majd csak utána folytatta.
- Szóval, mindenkitől elnézést, hogy csak így szólás és kérés nélkül rántották ki ide magukat. A segítségükre van szükségünk, nekünk és a világnak is. Akik itt vannak, azért vannak itt, mert vagy a kötelességüket végzik, vagy pedig van bennük egyfajta akaraterő és elhivatottság, hogy segítsenek másokon. Avalon, Nagy Britannia és a Föld veszélyben van. Néhány hónapja Morgan Le Fay varázslónő kiszabadult évezredes börtönéből és eltűnt. Sereget toborzott, ennek a kapunak a másik fele Avalon déli részén található, kietlen hely, még a feltámadó Arthur királynak nem sikerült itt is előőrsöt kiépítenie. Nincs megfelelő védelme a helynek és Morgan seregei oda tartanak, hogy elérjék ezt a világot. Lezárni nem lehet, így az önök segítségét kérjük, hogy akadályozzák meg a katasztrófát. Remélem Roma nem tévedett és számíthatunk mindannyiuk segítségére.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Steve Smith on Szomb. 17 Márc. 2012, 15:22

Úgy látja Steve és ezt Marcus is megerősítette, hogy nem csak ők végeztek ilyen furcsa utazást... akit megkérdeztek, ő rajta kívül még akad pár ember. De nem tűnik fel nekik a kígyóember (Vipra), mert utolsó emlékük szerint az egyik korábbi küldetésen egy pókember és egy kígyó rohangált. Így nem is foglalkoznak vele.
Azt is megállapítják, hogy vannak akik már nem először vannak itt és valaki olyan szerencsés, hogy ismerősre is lel. Na, mondjuk Steve és Marcus számára az a jó hír, hogy ők egy csapat és két nagyon jó barát, szinte elválaszthatatlanok, így ilyen helyzetekben legalább mindig látnak egy ismerős arcot, hiszen együtt vannak.
De oda mennek a Svarog nevű fickóhoz és barátságos tekintettel néznek rá, jelezve nem akarják bántani.
Steve még mindig a hasát markolássza, bár tény, hogy már alább hagyott a rosszullét okozta fájdalom.
- Nem viccelsz? Arthur király? Tuti, haver? Arthur király igen régen élt...
- Ki volt az az Arthur király? - döbben le Marcus.
- Történelem, haver... - legyint Steve.
- Nem maradhat meg minden az eszemben, nem? - morgolódik Marcus.
- Szóval, Svarog, te már repetáztál ebből a marhaságból? És még csak be sem kellett tépni, mi? Olyan, mint egy horror.... legalábbis az ide út. Steve Smith.
- Marcus Burnett - mutatkoznak be.
- New York-i rendőrség - fejezi be Steve. - Csak tudnám mi dolgom van Arthur királlyal... nem vétett a törvény ellen, ha meg igen, az már tök rég volt és nem rám tartozik... szörnyekkel nyomtátok? És én mégis mit csináljak egy fegyverrel? Jó, hogy eszembe jutott!- gyorsan meg is keresi fegyverét, reméli a pisztolya nem veszett el utazás közben. Vagy a villámok nem tették tönkre.
- Azért... - kezd bizalmaskodni Marcus Svaroggal és közelebb megy hozzá, mint barát a barát és vállon veregeti, ha hagyja a másik. -... most gondolj bele... tisztára mint egy klassz pc game, nem? Vagy valami konzolos kütyü! Csak akkor van gáz, ha meghalsz, mert nem töltheted vissza a mentésed! - röhincsél egy jót az abszurd helyzeten, aztán abba hagyja és oda megy Stevehez, ő maga is ellenőrzi a felszerelését, remélhetőleg minden megvan.
Aztán mindketten várják a reakciókat, nyilván nem mindenkinek szív ügye a rendőrség, de remélik, nem lesznek nézeteltérések a hivatásuk miatt. Meg kíváncsiak, hogy Svarog miket tud még mesélni erről a kalandról és Arthur királyról. Minél több információt kapnak, annál okosabbak és felkészültebbek lesznek.
Azonban nem sokkal később fejlemény történik, méghozzá miután egy köpenyes kis tudóska elsétál, magyarázott nekik valamit és röviddel utána egy nőci bukkan fel.
Marcus elismerősen füttyent.
- Kár, hogy már összefeküdtem az asszonnyal - súgja vigyorogva Stevenek.
- Hé... csak halkan! Meg ne hallja se az asszonyod, mert úgy kirúg a világból, hogy évezredekig repülni fogsz. És ő se hallja meg - mutat az ismeretlenre, aki aztán be is mutatkozott és magyarázni kezd.
A két rendőr tovább sutyorog a beszéd alatt.
- Te, úgy látszik bal lábbal kelt fel - suttogja Marcus Stevenek, mikor mintha férfiakról való mormogást hallottak volna.
- Hja, meglehet - majd végre elhallgatnak és figyelik a nőt, aki igen csak szemrevaló teremtés.
- Mi van, átpártolsz Tyrától? - kuncog Marcus.
- A világért se... de azért elvinném talán randira, hmhm - dörzsölgeti az állát Steve elgondolkodva és mikor befejezte a nő a beszédet, előrelép.
- Természetesen a New York-i rendőrség örömmel ajánlja fel a szolgálatait önnek, hölgyem - hajt fejet illedelmesen, már-már majdnem lovagnak érzi magát ettől Steve Smith. Meg is lepődött, nem hitte volna, hogy van benne egy ilyen nagyon udvarias, lovagias én is. - Hiszen a feladatunk, sőt kötelességünk a törvényt szolgálni és a rendet fent tartani. De árulja már el kegyed, hogy két rendőr két pisztollyal mi a francot tehet ennyi rossz akaró ellen? - mutatja a nőnek a saját szolgálati fegyverét, ami vajmi keveset nyomhat a latban. - Megértem, hogy itt vannak a társak - mutat körbe a jelenlévőkön. - és ők nyilván ütőképesebbek, mint mi, de mi magunk szerintem nem nagyon tudunk beleszólni a dolgokba... bár szívesen segítünk egy ilyen bájos teremtésnek - Marcus erre a háttérben hangosan, prüszkölve felnevetett, amit aztán köhögésnek próbált palástolni.
Steve szúrósan nézett a társára, majd visszapillantott a nőre.
avatar
Steve Smith
Bannolt

Hozzászólások száma : 78
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Steve Smith
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Kevin Fuller on Szomb. 17 Márc. 2012, 19:04

Minden olyan gyorsan történt. Alig volt időm szemügyre venni, a területet, már le is törték a kezdeti lelkesedésem, miszerint ez a hely Avalon. Mint utóbb kiderült, ez még mindig a Föld, csak épp nem Amerika, hanem Anglia. Ezt egy nőtől tudtuk meg, aki magára vette a brit zászlót, és a mellkasára egy oroszlánt varratott. A nevel Lionheart volt. Előzőleg egy fehér köpenyes ürge diplomatikusan közölte velünk, hogy nem az ő tisztje elmondani, hogy mi folyik itt, és erre fél pillanatra megjelent a nő. Köszöntötte a mellettem álló jelmezest, és Kapitánynak szólította. A férfi - mert ránézésre az volt, legalábbis a mell méret hiánya, arra engedett következtetni, hogy férfi - szintén a brit zászlót öltötte magára, csak neki nem volt a mellkasán az oroszlán. Nocsak, majd meglátjuk mit tud. Lionheart nagy vonalakban összefoglalta, hogy miért kellünk mi, mire az egyik férfi, Steve, rákérdezett, hogy mit ér két rendőr, és még a fegyverét is felmutatta, hogy vajmi keveset jelentene.
- Én sem állok jobban. - fordultam Steve felé, majd láthatóvá tettem a két 9mm-es fegyvert és a négy gránátomat. A pajzsom a hátamra volt erősítve, de úgy fordultam, hogy lássa azt is.
- Nos, ha jól értem, - fordultam Lionheart felé - átküldenek minket Avalonba, hogy védjük meg Arthur király se..ét, mert nem tudott összeszedni egy csapatot. És mi leszünk a birkák a vágóhídon. - ez lehet, hogy kicsit erősre sikerült, de nagyjából erről volt szó, hisz egy varázslónővel hogy vehetnénk fel a harcot, mi emberek. Oké, néhányan rendelkeznek különleges képességgel, na de akkor is. Ez teljesen nonszensz. Remélem, ha átjutunk, lesz valakinek valami remek ötlete.
avatar
Kevin Fuller
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Mar. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Kevin Fuller
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Haward Maximoff on Szomb. 17 Márc. 2012, 19:44

Nem csípem a tudósokat. Beképzeltek, nagyképűek. Nem tisztsége felelni... jó poén. Iderángatni minket viszont mégis csak volt tisztsége.
- Carl Verrens.
Mutatkozott be, majd nyújtott kezet ő is a jelenlévőknek, ha már a többiek is megtették. Ahogy végignézett a társaságon, azt mindenképpen konstatálnia kellett, hogy fura egy brigád gyűlt itt össze. Steven Stormon állapodott meg a tekintete.
- Nem te vagy az a srác az utcai harci incidensről? Te is jó sorba álltál, amikor a legfurcsább helyzetekbe való jutási képességet osztogatták, ahogy látom.
Kezdtem újra az élcelődést, arcomon egy gonosz mosollyal, ami már akkor is elbűvölő tulajdonságaim közé tartozott. Majd amikor megérkezett a hölgy, elhallgattam, és végighallgattam a mondandóját. Szóba jött Avalon... furcsán ismerős is volt ez a név, de már csak akkor jutott eszembe honnan, amikor már elhangzott Arthur király neve is. Középkor, igazán remek... kerültem már én is érdekes helyzetekbe itt New Yorkban, de ez minden eddigit felülmúl. Aztán az is kiderül, hogy Anglia déli részén vagyunk. Értenek ám az utazáshoz, mit ne mondjak. Azért egy kicsit felkavart a dolog. Mégis mekkora hatalommal rendelkezhetnek ezek, ha csak egy villámmal átrántottak egy tök másik helyre, majd egy gépen át vissza akarnak vinni minket a régi Nagy-Britanniába, hogy küzdjünk meg néhány mágikus teremtménnyel, meg a megalomániás boszorkányukkal, mert Arthurnak nem sikerülhet egyedül visszatartania? Ez ám a megoldás. Gyakorlatilag mi utolsó védvonalként kell harcoljunk a Földünk őrzése érdekében. Viszont azzal is egyet kell értenem a nő beszédében, hogy ha meg nem tesszük meg, jóval nagyobb lesz a veszteség. Ennek megfelelően én magam válaszolok a Kapitány kérdésére.
- Ha nem tetszik, senki sem kényszerít. De ha mi nem tesszük meg, senki sem fogja, és ha ez a Morgan akkora hatalommal rendelkezik, mint azt sejtem és eljut a Földre a seregével, sokkal több lesz az áldozatok száma egy tucat különleges krapekénál. Egy próbát megér, ha csak a legcsekélyebb esélye is van annak, hogy ezzel milliárdok életét védjük meg.
Mondanivalómat itt be is fejezem, révén, hogy csak ennyit akartam, jobbára azt figyelem, hogy vajon mit felel majd a nő Marcus megjegyzésére, miszerint az ő felszerelésük nem valami nagy durranás. Bár azt el kell ismerni, hogy a teleportálást leszámítva más nekem sincs a tarsolyomban, így hát kíváncsian figyelek, mit válaszol. Közben az jut eszembe, hogy eddig nem nagyon voltam kisegítve a rendőrökkel a képességeim miatti előítéleteikből kifolyólag, kíváncsi leszek, hogy alakul majd a társi viszony ezzel a párossal. Baráságosnak tűnnek, ahogy eddig a többiek is, bár azt már a bemutatkozások óta látom, hogy ezt a Steve-et leszámítva senkit sem ismerek ebből az eléggé szedett-vedett bandából, érdekes lesz mit fogunk tudni majd alakítani az avaloni Le Fay és csatlósai ellen.


A hozzászólást Haward Maximoff összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 17 Márc. 2012, 21:36-kor.
avatar
Haward Maximoff
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 53
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : Végtelen Háború

Karakteradatok
Főkarakter: Haward Maximoff
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Vipra Phertelmer on Szomb. 17 Márc. 2012, 21:05

A rosszullét ahogy jött olyan gyorsan távozott is. Körbenéztem és senki nem foglalkozott azzal, hogy én még mindig a földön térdeltem aminek örültem. Soha nem szerettem a figyelem középpontjában lenni. Ez nem teljesen igaz de nagyon zavaró ha tucatnyian bámulják az embert. Szép lassan felálltam majd leporoltam magam és figyeltem az eseményeket. Egy okostojás félválrol közölte velünk, hogy tőle nem tudhatunk meg semmit majd lelépet. Alighogy eltűnt egy csinos nő jelent meg hatalmas bicskával a hátán. Elmesélte, hogy Angliában vagyunk és ha nem segítünk Artúr királynak akkor nem Avalon de a föld is elbukik. Mifelénk nem sokat tanítottak Artúrról de gyerekkoromban sokat halottam a legendát és nem egy mozifilmet láttam. Szólni kívántam de inkább meggondoltam magam. Nem messze tőlem két férfi hosszas traccspartiba kezdett amiből megtudtam mindketten zsernyákok. A nap egyre jobb és jobbnak ígérkezik. Nem elég, hogy elraboltak, hogy harcoljak egy ismeretlen helyen még zsarukkal is egy levegőt kell szívnom. Erre a gondolatomra a csontnyakláncom nekiütődött a mellkasomnak és eszembe jutottak az őseim. Ők biztosan kérdés nélkül vállalták volna a feladatot hisz hitük szerint a bestia akinek egy csontdarabkáját a nyakamban hordok azért adta nekik ezt az erőt, hogy védjenek. Nem tudom, hogy az az óriásgyík tényleg egy istenség volt-e akitől az erejüket kapták de úgy éreztem mintha azt mondaná segítsek és megtalálom a kérdéseimet.. De az is lehet, hogy még mindig a villámcsapás utóhatása kínoz engem. Jobkezemmel megsimogatom az ereklyémet a számon megjelenik egy félmosoly és bólintok. Ha esetleg a nő nem látta akkor így járt.
avatar
Vipra Phertelmer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 152
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Teddy on Vas. 18 Márc. 2012, 06:49

A teleportálás meglehetősen... Kegyetlen, kellemetlen, fájdalmas, na jó az pont nem, de hála neki egy sor olyan élményt élek át, amit amúgy soha, de soha, de valóban totálisan de soha sem élnék át az átlag életemben: Fizikális rosszullétet! Reakcióként semmihez sem foghatóan kezdek el tekergőzni a padlón, miközben felfoghatatlan, értelmetlen, és teljesen ritmustalanul jajveszékelek, és mindezzel egy időben, felettébb meglepő módon, földöntúli, már-már szinte halálhörgést is hallatok. Ez az állapot eltart egy jó pár percig, mire végül megállok viszonylag egy helyben, és egy jó adagnyi durva szivacsot terítek ki a földre, majd le ülök mellette és végig nézek a társaságon.
- Ez nem nekem való. - Mondom kissé döbbenten, hisz nem értem hogy hogyan érezhettem én át bármit is, de nem baj, mostmár van sejtésem arról hogy mit érezhetnek az emberek... Szerencsétlenek.. Megérdemlik, teljesen megérdemlik hogy ezt érezzék. Szóval úgy átnézve mindenkit sok új arc van, nagyon sok új, és igencsak valószínű hogy feltűnt nekik az ittlétem, ha nem, akkor meg nem de akkor valószínűleg vagy süket, vagy vak, vagy fogyatékos, vagy csak túlságosan cinikus vagyok, ki tudja? Hát én! Természetesen! Továbbá nem nagyon beszélek senkihez, zabálom a szivacsot amit kiadtam magamból és várom hogy történjen valami, és történik is, egy nő féleség kezd el minket útba igazítgatni és...
- Már megint egy kalap alá vesznek egy csapat halandó parasztal. - Mondom fennhangon, szinte már sértetten, karjaimat ölbe rakva, de közben végig mosolyogva, csak úgy hogy jelezzem viccnek szántam és nem kell nekem esni, de akár lehet az is, maximum valahogy rá uszítok egy... Amazont! azok úgy is utálják a férfiakat nem? Pár hónapja azt bizonygatta az egyik. Miután a nő befejezte a mondanivalóját, közelebb lépdelek hozzá, majd felteszem a számomra két legfontosabb kérdést:
- Bla bla sok hősduma... - Mondom miközben elmegyek a többiek mellett. - Szia kapitány! - Ó igen és még emlékszem rá, bizony, na de tényleg belekezdek a mondandómba... És kedvesen integetek persze mellé, aztán remélem hogy ő is emlékszik rám.
- Szóval két kérdésem lenne... Őőő.. Lionnnnizé... Az első, mi van a rántottákkal? Az előbb mintha azt hallottam volna. - Nézek csodálkozva, nem tudok sokat arról hogy mi az, de ha jól vagyok tájékozódva akkor az emberek eszik hogy ne haljanak éhen, és kíváncsi vagyok hogy mi az...
- A másik, szóval mikor indulunk? Ó és akkor már van egy harmadik is. Megérte elmenni nekünk azért a kardért? Úgy értem itt van azt nem tud haladni... Érted? - Nézek rá kérdőn, és remélem hogy képes úgy gondolkodni ahogy én, vagy legalább úgy értelmezni, mert ha nem akkor szép dolgok sülhetnek ki ebből a... Dologból.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
avatar
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Svarog on Vas. 18 Márc. 2012, 08:54

Svarog mindenkivel kezet ráz, majd válaszol a két jómadár, New Yorki zsaru szavaira. A második teleportálás után az első szabály: Légy jóba akikkel véletlenül egy helyre kerültél.
Még lesznek ilyen szabályok, ahogy Svarog kitalálja őket.
- Voltak szörnyek is. Amúgy ja, mint egy klassz számítógépes szerepjáték, csak itt a leölt ellenségek után XP-t, és nem tölthetitek vissza az állást. Ha valami szar kerül a ventilátorba, akkor egyszerűen Angliára gondolok... Bocs Kapitány.
Ekkor lépett be az a személy, akitől a válaszokat megkapják. Teddy, aki az előbb odahányt egy adagnyi habszivacsot a padlóra, azonnal felteszi a kérdést, hogy megérte a hülye kardot megszerezni?
- Ja, ez jó kérdés. Szóval hölgyem, Lionheart. Beküld minket tulajdonképpen Morgana táborának kellős közepre, és azt várja, hogy nyírjuk ki őket? Jó, bevállalom, SHIELD ügynök volnék. Igen Boris Dragunov, a Shield ügynöke. Szeretném ha szólna a felettesemnek, hogy egy ideig távol leszek, mert múltkor amikor Avalonba voltam, azt az időt levonta a fizetésemből...

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Cyrus Douglass on Vas. 18 Márc. 2012, 20:55

//Előzmények: Bronx > Pokol konyhája > Olimposz.//

Balthazar fejfájással és rosszulléttel vette tudomásul, hogy egy modern létesítménybe kerültek. Az emberek szavaira és beszédére figyelve nagyon arra a gyanúra jutott, hogy Avalonba kerültek, bár ő is furcsállta a modernséget.
- Nem éppen olyan, amilyennek mesélted, és amilyennek hittem -jegyezte meg fiának.
- Balthazar Millvier vagyok - mutatkozott be.
Ekkor érkezett meg egy szőke, brit nő. Kiderült, hogy még a Földön vannak, és majd innen mennek Avalonba, hogy megmentsék a világokat Morgana Le Fay támadásától. Az angyal érdeklődve hallgatta a beszámolót.
~ Remek. Már csak ez hiányzott. Görög lények, most meg gonosz mágusok. Kezdenek egyre durvábbá válni a helyzetek a világokban ~ töprengett Balti, majd türelmesen várt.
Eközben többen kérdeztek. Néhányan akadékoskodtak. Balthazar türelmesen várt. Nem volt problémája a küldetéssel. A világot meg kell menteni. Kardja ott pihent az oldalán, készen a harcra. Ő pedig használni fogja, hogy segítsen.


A hozzászólást Balthazar Millvier összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 18 Márc. 2012, 21:19-kor.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
avatar
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Horatio Millvier on Vas. 18 Márc. 2012, 21:15

Horatio elmosolyodott apja szavain.
- Én lassan semmin se lepődök meg - mondta.
- Horatio Millvier vagyok - mutatkozott be.
Hamarosan egy szőke, feltűnően csinos nő lépett oda hozzájuk, és miután bemutatkozott elkezdte vázolni a helyzetet. Horatio rögtön tudta, hogy a régi harc folytatása következik, azonban volt egy olyan sejtése, hogy nem lesz olyan egyszerű, mint mikor először Avalonban jártak. Az is kiderült, hogy még a Földön vannak, és majd innen mennek tovább Arthur király világába. A helyzet eléggé nyilvánvaló volt. Harcolni fognak. Szerencsére Horatio teljesen rendbe jött. Képességei fejlődtek, az Avaloni csata óta, és sebeiből is már csak hegek maradtak. Gond nélkül tudott harcolni, és fog is. Az "újonc Avalon segítők" kicsit akadékoskodtak és voltak problémáik.
- Oka van, annak, hogy Roma minket választott. Némelyikünk volt már Avalonban, a többség más okból került ide. Fogadjuk el, hogy feladatunk van, és végezzük el, amilyen jól csak tudjuk. A világok sorsa megéri a kockázatot - mondta.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
avatar
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Steven on Vas. 18 Márc. 2012, 23:08

- Szóra sem érdemes. Azt hiszem, hogy a napi teendők listájára még fel fog férni a Föld megmentése. Számíthat rám asszonyom. – Válaszoltam a tüzes menyecskének. Jól nézet ki, de valószínűleg elégé nagy gonddal járna egy ilyen lányt felcsípni, így már is hagytam ezt a gondolatot.
~De még is azért elégé emlékeztetett egy tinédzser lányra, még a régi időkből mielőtt elfogtak volna és bedugtak volna a Raftba. Mármint először.~ Két rendőr is itt van, akik nem igazán tudják, hogy mit is kéne nekik tenni.
- Lehet hogy ti miattam vagytok itt, hogy felügyeljetek, vagy hogy vissza vigyetek ha már vége az egésznek. – Válaszoltam nekik mosolyogva, de több infót nem igazán adtam ki magamról. Legalább valami lefoglalja őket. – Azokkal a fegyverekkel, ha minden ellenfelet nem is, de legalább csökkenthetitek az ellenség létszámát. Plusz golyófogónak is jók lehettek. – Tettem a végéhez megint csak széles nagy mosollyal, hogy értsék ez vicc akart lenni. Az viszont engem is aggasztott, hogy vajon mennyire leszek hasznos. Erősnek gondoltam magam, de kérdéses hogy elég lesz-e egy hadsereg ellen. Bár végül is Attilan-t is túléltem, szóval egy középkori szörnysereg, meg egy boszi már meg se kottyanhat. Ekkor egy ismerős arc szólít meg.
- Ha te azt tudnád. – Válaszoltam Carl-nak. Már közel sem voltam olyan mérges rá, mint amikor harcoltunk. Aztán mikor elkezdte kiosztani a rendőröket egyszerűen megfogtam a vállát.
- Ők sem azt mondták, hogy nem akarnak harcolni, csak azt kérdezték, hogy hogyan tudnak segíteni. Ami mellesleg egy nem túl hülye kérdés szerintem. – Mondtam Carlnak azzal a céllal, hogy lenyugtassam. Aztán a nő felé fordultam.
- Szóval van valami terv, feladat vagy hasonló, amivel megmenthetjük a földet, vagy majd csak improvizáljunk, ha meglátjuk az ide tartó sereget? Kegyed is velünk fog tartani? – Ekkor aztán észrevettem valami nagyon furcsát a földön. Egy plüss macit. Az hadgyám, hogy mit keres egy plüss maci egy fejlet laborban, de ez a maci épp kérdezet valamit Lionheart-től, ami alapján ő is velünk akar jönni. Oda mentem hozzá és a tarkójánál fogva felemeltem.
- Ezt a kis gyerekjátékot is vinnünk kell magunkkal? Minek Avalonba egy robot maci?

_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
avatar
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Godlaw / Tao on Hétf. 19 Márc. 2012, 14:44

A teleportálás után Hobo szemlélődve vizsgálta korai vacsoráját, amely visszaköszönt a padlóról. Egészen bizonyosan nem evett répát, valamiképp mégis volt benne. Különös jelenség!
Szakállából kisimítva a maradék hányást zsebkendő után kutat, és talál is egyet bal farzsebében. A viseltes vászondarabbal megtörli képét, majd kezét is, végül akkurátusan összehajtja a rongyot, és visszateszi a helyére. Csak ezután néz fel a társaságra, akik beszélgetését eddig is figyelemmel követte. Egy ideig nézegeti őket, néhányan ismerősek, van, akit még sosem látott, és persze itt van ez a Lionheart nevű hölgyemény, aki meglehetősen szidja azt a nőt, aki idehozott mindenkit, mégis úgy néz ki, egy csapatban vannak. Hobo is együtt érez a nővel, mármint azon a téren, hogy a nők is lehetnek hősök, ismer is néhányat.
Végül csak rászánja magát, hogy felkeljen a földről, és koszos pulcsijában, edzőcipőjében meg farmerében a társaság tagjai közé álljon.
-Ha valaki olyan hatalommal bír, hogy embereket kiválasszon, és idehozzon, nem kérdőjelezem meg a döntésének helyességét, segítek. Mellesleg a nevem Alexander, hívhattok persze Lexnek is, ha úgy kényelmesebb.
A rendőrök felé pillantok, ők azok egyedül, akik kevéssé lelkesednek idekerülésük miatt.
-Talán nem csak azzal lehettek Avalon segítségére, hogy hatalmas a fizikai erőtök, vagy tudtok öldökölni. Gyanítom, hogy nem csak az erő, hanem az ész próbája is lesz ez, és amennyire én tudom, a New Yorki nyomozóknál is díjazzák a találékonyságot, rátermettséget, ravaszságot. Bár azzal nem értek egyet, hogy kötelességük fenntartani a rendet, mert New Yorkon kívül nincs hatáskörük. Szóval ha mégsem szeretnének jönni, ne legyen lelkiismeret furdalásuk.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2683
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Sam on Hétf. 19 Márc. 2012, 23:08

//Előzmény//

Valahogy éreztem, hogy ahol ők vannak, ott nekem nem tanácsos jelen lennem… Mintha a sors vadászna ránk, hogy életünket a lehető legnagyobb veszélybe sodorja… Bár az igaz, hogy a teleportálásnál mindig kissé jobban érzem magam, hiszen esetembe egy rövid ideig tartó szédüléssel az egész esemény le is van tudva, nem úgy mint a többieknél. De a lényeg itt most nem ez, így inkább a megváltozott környezetre összpontosítok, hogy meghatározzam, hogy hova a jó istenbe kerültem. De akármennyire is nézelődök, nem találok semmi olyat, ami jó kiinduló pont lenne a helymeghatározáshoz. Az egyetlen ismerős pontnak még mindig az olimposzi csapat tűnik. De nem csak mi vagyunk itt, vannak ismeretlenek is, de elnézve őket velük is hasonló cselekmények folyhattak le, mint velünk. Hisz ők sincsenek tisztában azzal, hogy hol vagyunk, és miért is vagyunk itt. De nem mindenki olyan mint én, és várja szép csendben, míg valaki nem jön és közli velünk a dolgokat. Hanem rögtön kérdéseket szögeznek mindenki felé, akiről úgy vélik, hogy tud valamit. Én ugyanakkor csak állok szó nélkül, és várok. Ha idehoztak minket akkor valamit szeretnének, nem hinném, hogy viccből bárki megtette volna ezt. Lássuk be dísznek nem vagyunk épp a legesztétikusabban, és a hangerőszabályzással is lennének problémák. Ekkor egy nő érkezik s a bemutatkozás után beavat minket a nagy titokba, mely okán ide kerültünk. Leéltem közel két évszázadot úgy, hogy a lehető legkevesebb alkalommal kerültem az idegen szemek elé. Erre most alig két hónap alatt kétszer kell bizonyítanom… Ha ez rendszerré válik, azt hiszem, egy kicsit még én is elfogom veszíteni a hidegvérem. Szépen végighallgatom a nő szavait, s habár közben többször is meglepődök ez kívülről nem látszik rajtam. Szóval a Földet és Avalont kell megvédenünk… Ez oké, de Avalon? Attól eltekintve, hogy nem vagyok tisztában azzal, hogy mi is ez a hely a többi tiszta, bár kicsit középkori mendemondának tűnik az egész. A lényeg viszont, ha jól értem, hogy odamegyünk és… hát… egyszerűen szembeszállunk Morgan Le Fay seregével. Ezt így kigondolni könnyű, de előre látom, hogy sok gond lesz vele… Ennek ellenére nincs ellenvetésem, Lionheart felé fordítom tekintetem.
- Samuel Vermont szolgálatára asszonyom, enyém a megtiszteltetés, hogy segíthetek önöknek. – mondom a nőnek kimérten, miközben kissé meghajolok. Végül is, egy világmegmentő akcióra való invitálás elutasítása véleményem szerint még abban az esetben is elfogadhatatlan, hogyha az embernek semmi kedve hozzá…

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

avatar
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Albert Shear on Hétf. 19 Márc. 2012, 23:44

Amikor Lionheart köszönti, csak biccent neki. Próbál úgy tenni, mintha már találkoztak volna korábban. Azaz csendben marad és a nőre bízza a beszédet. ~ Miért épp egy szőke? Miért nem egy vörös? ~ morfondírozik röviden. Nem igen figyel. Az elmúlt években megtanulta szűrni a hallott információkat. Bőven eleget jegyez meg a helyzetről. Élvezi is azt, hogy nem kell száz százalékosan figyelnie. Az elmúlt hetek üzleti megbeszéléseit, tőzsdei egyeztetéseit és fejlesztési terveit, mind-mind nyomon kellett követnie. Valójában nem úgy érezte, hogy váratlanul "elrabolták". Inkább olyan volt ez neki, mint egy kis szabadság olyan területen, a csatatéren, ahol jól érzi magát és kvázi kikapcsolódhat. Aztán a többiek reakcióját figyeli. Egyedül talán "Alexander" gondolatait tartotta racionálisnak, a két rendőré mellett. Őket megjegyzi magának, később hasznosak lehetnek, ha vissza tudnak térni New Yorkba.
-
Semmi sem kötelező... - szólal meg maszkja jótékony takarása mögül. - De az erkölcsi győzelem és a tapasztalat megfizethetetlen. Britannia Kapitány vagyok.
A röpke bemutatkozás után Lionheart felé fordul.
-
Mikor kell indulnunk?


A hozzászólást Albert Shear összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 23 Márc. 2012, 14:32-kor.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
avatar
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 37
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 20 Márc. 2012, 09:06

Résztvevők: Horatio Millvier, Balthazar Millvier, Vipra Phertelmer, Boris Dragunov / Svarog, Kevin Fuller / York Tábornok, Albert Shear / Britannia Kapitány, Teddy, Steven Storm, Steve Smith. Marcus Burnett, Carl Verrens, Samuel Vermont, Alexander Hartdegen / Hobogár és Wade Wilson / Deadpool

Lionheart a két rendőr felé nézett, még a maszk mellett is látszott, hogy gyilkos tekintettel, a tipikus női nézés, ha tekintettel ölni lehetne, a két zsaru már halott lenne.
- A követkzőnél már tudom, hogy mit fognak Merlin sárkányai reggelizni! – mondta.
A nő csípőre tett kézzel nézett most már York tábornokra is.
- A király igenis hadrendben tart egy hadsereget, de Avalon terülte pontosan akkora, mint Brit-szigetek. És az ellenség nem egy pontban támad. A király nemrég tért vissza az életbe, neki kevesebb szövetségese maradt az elmúlt ezer évben, mint amennyi Morgannak. Ennyi az egész. És nem csak maguk lesznek ott a másik oldalon, hanem a helyi katonaság is, csak kevesen vannak, ezért kellett a segítség.
Lionheart ekkor a megszólaló Teddy-re nézett, majd kivette őt Steven kezéből és a vállára ültette.
- Roma mesélt rólad – mondta kedvesen. – Igen, megérte kiszabadítanotok az Excaliburt. Pillanatokon belül indulunk majd. jól érti, és igen, magukkal megyek, ő pedig nem robot medve, hanem ha jól értettem egy mágiával életre keltett lény. Jól mondtam Teddy? – kérdezte.
Sam szavai után a nő még az egyik asztalhoz lépett és levett egy tárgyat, ezt dobta oda a vámpírnak.

- Roma küldte, különleges vagy azt mondta. Ez odaát megvéd a napsugaraktól és nyugodtan sétálhatsz rajta, az ereje csak Avalonra hat, így a Földön ne próbálkozz vele.
Ekkor nézett a Kapitányra.
- Most, és ön a parancsnok! – mondta. - Ami a fegyvereket illeti, odaát kapnak.
A furcsa szerkezet zöldes fényt kezdett árasztani és mindenkit körbeölelt, egy villanást látott mindenki, majd a következő pillanatban újra szédülés és hányinger fogta el őket, de ezúttal már egy középkori templom előtt álltak a verőfényes délutáni napsütésben.


Deadpool éppen az épület belsejében volt, amikor odakintről hatalmas villanást látott. Ha kinézett megláthatta, hogy a már általa megismert Lionheart tért vissza és meghozta végre az ígért erősítést.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Steve Smith on Kedd 20 Márc. 2012, 11:34

- Hé, srácok, cska nyugalom! - kell a maguk védelmére Steve. - Attól, hogy kicsit akadékoskodunk, nem kell rögtön a torkunknak esni! Már rúgtunk szét pár rossz segget, ne féljetek. Most se lesz másképp. Egy ilyen bulit meg minek hagynánk ki, nem, Marcus? - kérdezte Marcust.
- Ja, simán - bólintott Marcus komolyan, látva, hogy masszív ellenállásba és utálókba ütköztek, mert szinte minden második kifejtette a negatív véleményét a dologról.
Egyébként meg elég vegyes társaság volt, valami játék maci is akadt itt.
- Mintha matinében lennék, vagy a reggeli rajzfilmek egyikét nézném a gyerekekkel - tűnődött Marcus.
- Ja - így Steve.
Azok, akik nem szóltak be nekik, hogy vissza is lehet fordulni, ők szereztek a zsaruknál egy jó pontot.
De nincs idő tea délutánra, mert megy tovább a kaland és a nő beszél.
Stevenek az a érzése támadt, hogy, ha a nő tudna, akkor tekintettel már rég megölte volna őket. Hülye amazon felfogás, gondolta Steve.
- Biztos műzlit fognak enni - fuldokolt az elfojtott nevetéstől Marcus.
- Nyugi már - Steve adott egy kokit a társának, de ő se bírt elfojtani egy vigyort.
- Hé, a maci mehet a hátán, mi meg nem? - sápítozott Marcus, látva, hogy a nőci felvette a macit.
- Ööö... ezer bocsánat! - vigyorgott zavartan Steve és félre rántotta Marcust. - Bakker, haver, maradjál már! Ha nem vetted volna észre, nemzetközileg vagyunk szarban! Úgy, hogy most tedd magad takarékra! Kösz. Vagy legalábbis vegyél vissza. Az a csaj már rég megölt volna, ha tekintettel lehetne. Úgy, hogy nyugi. Persze lehet hülyéskedni, de ne úgy, hogy mindenkinek szétrobbanjon a feje tőlünk... és most eléggé ellenünk vannak, nem ismernek, idegen vizeken vagyunk... tehát kuss. Először bizonyítsunk, hogy mi is érünk valamit, ok?
- Ok, bocs - nézett tényleg sajnálkozva Marcus Stevere. - De, ha meg kell halni, hát legalább vidáman! - vigyorgott a barátjára.
- Jó, majd akkor megint marháskodunk, ha a vén kaszás lengeti felettünk a kaszáját, de addig csak minimálisan... úgy látszik itt nem bírják a témát - azzal visszatolta társát a középkörbe és megálltak. - Minden rendben, mehetünk - mondta egyszerűen.
Utána megint jött a rosszullét és a hányinger.
Aztán már ott voltak az eredeti helyszínen.
- Bakker... még egy ilyen és panaszt emelek! - kúszott Steve Smith a földön négykézláb, de most szerencsére nem rókázott sehova.
Marcus egyszerűen a hátán feküdt, mintha oda dobták volna.
A két rendőr úgy tűnik még nem igen szokott hozzá ehhez az újfajta utazáshoz, nekik úgy tűnik több időbe kerül megszokni.
Míg feltápászkodtak, biztos történik pár esemény, de azért addig is figyeltek és próbáltak végre két lábra állni.
avatar
Steve Smith
Bannolt

Hozzászólások száma : 78
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Steve Smith
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Vipra Phertelmer on Kedd 20 Márc. 2012, 11:57

Megtudtunk még pár hasznos információt. Az egyik az volt, hogy szövetségesek terén a Morgana csapat van fölényben. Azonban a történelem során nemegyszer kiderült a minőség sokkal fontosabb a menyiségnél. Az én hazámban is megmutatta egy maroknyi nő és férfi, a tengernyi ellenfélnek ki a legény a gáton. Másodszor megtudtuk mekkora Avalon területe. És harmadszor nem nekünk kell szembeszállni az összes ellenséges sereggel arra ott van a hadsereg mi csak erősítésnek megyünk. Ahogy a beszélű plüst néztem felébrett bennem a kíváncsiság vajon mindenki rejteget valami meglepetést. És vajon honnan tudhaták meg, hogy nekem van egy kis pikelypáncélom. A páncélról jutott eszembe fogalmam sincs mivel találhatjuk szembe magunkat. Ugyanis én csak a szurofegyverekre vagyok imunis meg a nyilakra a komolyabb lőfegyverek már károsak az egészségemre.
-Megmondaná milyen az ellenfél arzenálja hölgyem- nem volt kedvem jopofizni de ahogyan ránézett a két zsarura tudtam, jobb ha nem idegesítem fel. A rendőröket nem kedveltem de amíg betartják az általam igen kedvelt dzsungel törvényt miszerint te nem bántasz engem én nem bántalak téged addig jól elleszünk.
Nemsokkal késöbb egy újabb viharos utazáson mentünk keresztül ezutall viszont nem borultam térdre. A hányinger és a fejzúgás már nem volt olyan elviselhetetlen mint első alkalommal. Ahogy körülnéztem egy templom elé sikerült megérkeznünk. Kívülről sokat láttam de belülről még egyet sem.
avatar
Vipra Phertelmer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 152
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 9 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.