Átjáró a Földre

5 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 13 Ápr. 2012, 10:47

Résztvevők: Horatio Millvier, Kevin Fuller / York Tábornok, Albert Shear / Britannia Kapitány, Carl Verrens, Balthazar Millvier, Samuel Vermont, Alexander Hartdegen / Hobogár, Boris Dragunov / Svarog és Wade Wilson / Deadpool

Ti egy szabadkört kaptok, hogy Albert eloszthassa az embereket, hogy ki hova megy. Az adatok az elosztáshoz, ezt mostanra mindenki tudja már:
Két városkapu van a városban, a főbejárat, amin a csapat bejött, és egy hátul a déli részen, ami a temetőbe vezet, ez egy picike csak, azon csak egy szekér fér el normálisan. A város öt szintből áll, mind az öt fallal és kapuval van elválasztva egymástól a legfelső szint a citadella, ott található a dimenziókapu is, amivel a Földre lehet eljutni. A védelem mintegy kétezer fő, illetve a csapat, a helyiek jellemzően emberek, úgy húsz főnek lehet képessége, illetve a játékosoknak. És van öt mágiahasználó is, ebből három gyógyító. Egy a természet erőinek parancsol és az ötödik tűzmágus. A szuperhumánok képességei mind emberfeletti erő és ellennállás. Ez igaz Lionheart-ra is, hasonló képességekkel rendelkezik, mint Albert, csak neki 2 tonnás az ereje és nem 5. Íjászok vannak minden toronyban és várfalon, katapult nincs, de ballisztából van három tucat szerte a falakon. A kétezer főből 500 íjász van, a többi közelharcos, de még további 300 használható íjásznak is, ha szükséges.Résztvevők: Teddy, Marcus Burnett, Vipra Phertelmer, Steven Storm és Steve Smith
A csapat itt folytatja.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Svarog on Szomb. 14 Ápr. 2012, 16:59

Svarog kikapta a kezéből a kardot, megnézte. Igen, vívott már ilyennel, pont Avalonba. Felhúzta a szemöldökét, végigmérte Deadpoolt, majd felkacagott. Párszor megforgatja a kardot, döf vele, majd odafordul Deadpoolhoz. Végre egy másik eszelős akivel ellehet.
- Haver, pszichiáter látott már? - Kinyújtja a kardot, majd belenézz Deadpool szemébe. - Ezennel lovaggá ütlek, a neved legyen Sir. Murdock Deadpool.
Odalép Britannia kapitányhoz.
- Nos akkor kit hová oszt be a főnök? Ha robbantani kell akkor itt vagyok, de ha egy légicsapás, akkor itt. Segítettem kinyírni egy hidrát.
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Albert Shear on Vas. 15 Ápr. 2012, 21:14

Albert nagy levegőt vesz. Még elmélkedik a makett fölött néhány rövid másodpercet. Sokan kiestek a tervéből és ez nem tetszett neki. Ugyanakkor a maradottak képességeivel sem volt megfelelően tisztában. Nehéz helyzetben volt, mégis okosnak kell lennie. ~ Sun-tze befonná a haját. Sem a saját, sem az ellenfél erőit nem ismerni. Nincs ennél szerencsétlenebb helyzet. ~ A nagy levegő sóhajtás kíséretében hagyja el tüdejét.
- Rendben. Nagy vonalakban dolgozunk. Az emberek a falakon vannak, a balliszták a tornyokat célozzák. Aki tud repülni vagy nagyot ugrani, az a csapat varázstudóival menjenek magas pozíciókba és küzdje le az ellenség repülő lényeit. Ez lesz a legszarabb meló. A többiek pedig segítsék a falakon harcolókat. Csak szabadon. Nem törhetnek át a falon. Az első kürtszóra egy védelmi vonallal hátrébb vonulunk. Akkor konkretizáljuk a dolgokat. Illetve az ostrom helyzetétől függően fogok irányítani. Van kérdés?
Amennyiben nem hangzott el kérdés, abban az esetben a városban lakó gyógyító varázslókat egy központi helyre irányítja, ahova majd a sérülteket fogják vinni. A többieket a falakra küldi, harcolni. A kapukat bezáratja. Utasításba adja, hogy amint lőtávolba kerülnek az ellenséges csapatok, szórják meg őket nyílvesszőkkel. Ha szerencséjük van, akkor hosszan elhúzódó ostrom következik. Ha nem, akkor kevés esélyük van a túlélésre. Ugyanakkor Albert szívében ott a remény, hogy egy epikus ostromot is vissza tudnak verni, minden komolyabb probléma nélkül. Ez utóbbi érzésből kifojólag maga mellett tartja Lionheartöt, akit bár erősnek tart és látatlanban is megbízik harci képességeiben, küldöncként fog használni. Ugyanis ha egy falszakaszon már komoly hirig megy, akkor át kell tudnia vágnia magát, hogy egy másik szakaszra utasításokat szállítson. Miután mindenki elindult a kijelölt, vagy jónak látott helyére, Albert nagyot sóhajt, majd maga is az egyik veszélyeztetett falszakaszra siet.
-
Uram add, hogy a tisztek jól vezessék az embereiket és időben elpusztíthassuk az ellenség repülő lényeit és ostromtornyait.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
avatar
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 37
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Godlaw / Tao on Hétf. 16 Ápr. 2012, 13:36

Bólogat a Kapitány szavaira, nem tudni, mennyire jártas a hadászatban, de egyelőre úgy tűnik, nem követ el taktikai hibát, legalábbis nem olyat, ami Hobo számára szemet szúró lenne.
-Rendben van, máris elfoglalom az állásomat, mindenkinek sok sikert.
Átalakul bogár formába, és szárnyra kap, ám mielőtt elrepülne egészen, még visszafordul a Kapitány felé.
-Van még egy ötletem, amit esetleg fontolóra vehetsz: kiküldhetnél egy kisebb csapatot a szuper-képességgel rendelkezők közül, akik hátba támadhatnák az ostromló sereget, akár a vezetését, zavarkeltésre alkalmas lehet.
Ezzel felröppen a város felsőbb szintjeihez, és a citadella körül kezd körözni, hogy meglássa, honnan közeledik majd az ostromló sereg, és hamar kiszúrva őket figyelmeztethessen mindenkit.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2683
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Sam on Szer. 18 Ápr. 2012, 08:31

Miután megadtam a szerintem szükséges információkat a pozicionálásomhoz és fegyvert kértem ismét visszatértem a csendes megfigyelő szerepéhez. Az információkat már megkaptuk, s nagyjából tudjuk, hogy mire számíthatunk a harcok alatt. A védelem felszereltségével és a védők képességeivel is tisztában vagyunk. Az íjat is megkapom kisvártatva és a hozzá tartozó nyilakat is, melyek talán elég ideig ki fognak tartani. Az íjat néhányszor megfeszítve tesztelem, hogy kiállja-e az erőpróbát és látszólag tökéletesen megfelel a céljaimnak. Nem hiába, a középkori fegyverek meglehetősen masszívak voltak. A köpenyemet igazítva helyezem a tegezt a pengém mellé, úgy hogy egyik használatba vétele se legyen akadályoztatva a másik által. Az íj tesztelése után beállok a többiek körébe, s Svarog szavait hallva megszakítom figyelői szerepem.
- De ha emlékem nem csal a hidrával én végeztem. – mondom egy apró mosollyal az arcomon. Ezt követően figyelmem a gondolkodó parancsnoka vetül. Látszólag erősen gondolkozik, hogy mi is lenne a megfelelő pozicionálás. Majd végül, amikor beavat minket is a gondolataiba, ugyan kissé részletesebb kidolgozást vártam, de logikai hiba híján nem kötök bele a tervekbe, hisz a vezetői szerep az övé.
- Rendben. – nyugtázom a parancsokat, majd elindulok a többiekkel együtt én is elindulok a külső falszakaszra. A csata kezdetén az íjjal fogok támadni, így azzal már azonnal rátudok segíteni a harc végkimenetének alakulására. Ezen kívül testi erőmmel jobban megfeszítve a fegyvert, talán még a légi egységeket is tudom sebezni. De egyenlőre még ne szaladjunk ennyire előre, amint az ostrom előtt álló falszakaszra érkezem a saséval vetélkedő látásom kihasználva meredek a támadó seregre. Amint elkezdődik a küzdelem nem leszek rest csatlakozni.

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

avatar
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 18 Ápr. 2012, 11:47

Résztvevők: Albert Shear / Britannia Kapitány, Samuel Vermont, Alexander Hartdegen / Hobogár, Boris Dragunov / Svarog, Wade Wilson / Deadpool és Lionheart
Harcképtelen/eszméletlen: Horatio Millvier, Kevin Fuller / York Tábornok, Carl Verrens és Balthazar Millvier

Hobogár szavaira Lionheart rázta meg a fejét.
- Már mondtuk korábban a város körbe van véve az ostromlók által – mondta. – Nem lehet megkerülni. Megyek, Kapitány!
A csapat többsége elindult, az utolsók láthatták, hogy Fuller habzó szájjal és iszonyatos fájdalom mellett újra elveszti az eszméletét, akárcsak a két Millvier, és a még velük levő srác bőréből pedig vér szivárgott, de ő már nem volt életben.
A csapat tagjai egyébként elérik a pozíciót, ahova mennek. Deadpool és Sam, akik lent maradnak a falakhoz közel. A többiek Brit Kap, Hobogár, Svarog és Lionheart pedig feljebb mentek, mert ők voltak képesek vagy nagyot ugrani és repülni.

Az ostrom kezdéséig pedig nem kellett sokat várni. Hobogár figyelte a levegőben az ellenséget és kettőt látott meg, mielőtt azonban a két hatalmas sárkány elől kitérhetett volna tűz ölelte körbe a szabad fészket. Ezt mindenki látta, lehetett bárhol a városban. Két hatalmas sárkány kezdett el tüzet okádva repülni a város felé, hogy mindent felégessen a közelben. Hat égő kőgolyó repült a falak felé, ebből egy ment DP és Sam felé, kettő pedig Kap, Svarog és Lionheart felé. Odalent pedig további gondok voltak, az ostromló sereg is megindult a falak felé.Én szóltam, eszméletleneknek 2 köre van, ha addig sem írnak, meghalnak…

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szer. 18 Ápr. 2012, 12:16

Ahogy meglátja a sárkányokat, kiválaszt egyet, és felé kezd repülni. Mivel neki rovarszárnyai vannak, és valószínűleg jóval kevesebbet nyom, mint egy sárkány, mozgékonyabb, mint ő, gyorsabban tud manőverezni, és kitérhet a lángok elől - legalábbis ezt reméli. Megpróbál a sárkány fölé repülni, közben az esetleges lángcsóvák elől kitérni. Ha sikerrel jár, felülről igyekszik megtámadni a sárkányt, zuhanórepülésben próbál a fejénél vagy a nyakánál becsapódni, csápjaival pedig erősen rákapaszkodni a sárkányra. Ha sikerül a a csápokkal megkapaszkodni a sárkány nyakán, fején vagy vállai környékén, akkor onnan lendülve a potrohán lévő fullánkkal a sárkány nyakának vagy fejének alsó részét próbálja megszúrni, mert ott valószínűleg kisebb a sárkány természetes védelme, pikkelye, bőre vastagsága. Ha támadásának bármely pontja sikertelen, mert nem tud megkapaszkodni a sárkányon, vagy a fullánk nem találja el, akkor ismét megpróbál elröppenni, és újabb támadáshoz készül ezúttal alulról rárepülve a sárkányra, és egyből a fullánkkal előre szúrva valamely lágy testrészre.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2683
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Cyrus Douglass on Szer. 18 Ápr. 2012, 15:10

Balthazar Millvier meglepett nézett fiára, amikor az a vörös szemét említette, és rájött, hogy Dormammu valószínűleg még nagyobb változást okozott nála, mint elsőre gondolta. Eközben nekiálltak a stratégia megszervezésének, ugyanis most már teljesen besötétedett, és egyértelmű volt, hogy már nincs sok hátra az ostrom megkezdéséig. Balthazar hiába próbálta képességeit elérni, azok nem aktivizálódtak.
~ Mi a fenét műveltél velem Dormammu ~ töprengett az angyal, de végül úgy döntött ráér ezzel később foglalkozni.
Lassan mindenki vállalta a neki jó helyet. Ahogy kezdtek volna kiszivárogni a helyükre hirtelen ingatagnak érezte a talajt, majd összeesett.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
avatar
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Horatio Millvier on Szer. 18 Ápr. 2012, 15:20

Horatio Millvier tökéletesen látta apja tekintetében a döbbenetet, és meglepettséget. Azonban jól tudta, hogy apja nem fog most rögtön válaszolni a feltett kérdésre. Nem véletlenül lett ilyen, valami történt vele álmában, ami ekkora változásokat okozott. Közben szép lassan besötétedett, míg végül teljesen sötét lett odakint. Mindeni tudhatta, hogy lassan elkezdődik az ostrom, és az is nyilvánvaló volt, hogy nagyon kemény csatában fognak részt venni. Lassan a pozíciók elosztása is megbeszélésre került. Horatio sejtette, hogy Svarog ki fogja használni adottságait, és több lehetőséget is ajánl a helyzetére. A fiatal Millvier úgy érezte az Ő képességeivel a csatamezőn lehet a legtöbbet nyerni, így nem szólalt fel. Apja mellé állva várta a csatába indulást. Magához vett egy kardot, majd a "szárazföldi" csapattal elindult kifelé, azonban hirtelen rosszul érezte magát, szédülni kezdett. Látta ahogy apja összeesik, ő pedig szinte azonnal követte az eszméletlenség szintjére.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
avatar
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Svarog on Szer. 18 Ápr. 2012, 16:43

Svarog meglátja a közeledő sárkányokat, majd felmordul. Hóbogár is felröppent, Svarog követi. Legutóbb amikor összeakadt egy sárkánnyal nem ő nyírta ki, hanem végignézte, ahogy a mutáns hüllőnek annyi. Most pedig az ő dolga kinyírni a vadállatot.
A bestia lángot köp, a társai kábultak, úgy fest, hogy helyettük kell megvívniuk a csatát. Odakiált a nagyra nőtt bogárnak.
- Haver, próbálkozz a szárnyúkkal vagy a pofájukkal!
Svarog szemből közelíti meg a bestiát, és ha az tűzet fúj, akkor kitér, de előtte még eldob egy lánggolyót. A vadállat szájára céloz. Majd miután ezt megtette, akkor a bestia szárnyait célozza be.
- Bocs rokon! - kiáltja...
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Deadpool on Csüt. 19 Ápr. 2012, 21:46

Mint úri cserek a csirke combot úgy várom az ellenséges sereget, kezemben az eszközök, szigorúan felfelé tartva, én meg rettenet kulturált meg türelmes vagyok. Szóval várnék én pár szép szál legényre vagy egy két tűzokádó hüllőre, de ki hinné, hogy pont engem céloznak meg a darab kővel. Mikor nincsen pékárú alapú munícióm, így jobb híján, mint úriember emelem fel a hangom ordításra:
- Futáááás! - Rikoltom, mint sólyom a fókáinak és szaladok arrébb magam is, miközben tolom a népet ha sűrűbben vagyunk. Hiszen tudom milyen szörnye kicsorbíthatja egy ekkora kő a kardot, nem beszélve a csontokról, de van ami meggyógyul ugye, bár nem tudom, hogy jönnék ki a kavicsunk alól, szóval marad a rohanás. Közben azért megnézem, hogy a sárkányok mennyire ereszkednek mélyre, miközben elkezdek oda felvágyni. Oda az égbe.

_________________
Különleges melóhoz különleges katona, a karmazsin komédiás, a regeneráló degenerált. A zsoldos és a száj!!!
avatar
Deadpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 140
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Join date : 2012. Mar. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Axe
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Sam on Pént. 20 Ápr. 2012, 13:50

Szépen elfoglalom az általam jónak látott helyszínt, ahonnan majd megfelelő támogatást tudok nyújtani a védelemnek. Rajtam kívül még Deadpool az, aki erre jött, a többiek vagy elszálltak, vagy feljebb vonultak. De nem sokkal az után hogy a helyszínre érek, már kezdődik is a támadás. Az első, amit kiszúrok, hogy szépen sebesen röppen el felettem két hatalmas sárkány, miközben lángokkal próbálják beteríteni a várost. Már épp emelném íjamat, hogy megnézzem használ-e valamit a nyíl a dögök ellen, de erre sajnos nem jutott időm, mert jött a következő esemény, ami már engem is komolyabban érint. Néhány lángoló kőgolyó vette célba a várost, s a tökéletes szerencsémnek köszönhetően pont rossz helyre álltam. Mivel pontosan tudom, hogy nem tanácsos keresztezni egy lángoló kődarab útját sebesen megkísérlem a helyzetváltoztatást. Minél előbb szeretném elhagyni a veszélyzónát, hisz a tűz nem éppen a vámpírok kedvelt játéka, eléggé nagy gondokat okozna, ha megégetném magam. Amint úgy látom, hogy a tüzes fenyegetés elhárult a fejem felől belekezdek a támadásba. Látván, hogy a falak alatt már érkezik a gyalogság eléggé sok célpontot ad. A főbb célpontjaim azok, akik a legnagyobb gondokat tudják okozni, tehát a katapult kezelői, a létrát cipelők (már ha vannak ilyenek), és az íjászok. Próbálom minél jobban megnehezíteni nekik azt, hogy feljussanak a falakra, ha mégis felérnek, akkor, harcművészeti gyakorlatomat kihasználva reptetem le őket a falakról.

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

avatar
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Albert Shear on Szomb. 21 Ápr. 2012, 13:04

Albert is hamar elfoglalja a helyét s nem kell sokáig várnia, hogy átlássa a támadás fő irányát. Lévén az ellenséges seregek megindulnak a vár felé. Ahogyan fel tudja mérni egy gigászi ostrommal akarják bevenni a várat. Ezen csak elmosolyodik. Ugyanis könnyebben törik meg a harci morál, akad meg a támadás, ha a gyalogság eléri a falakat és kénytelen megküzdeni vele. Ahogy a gyalogság és a repülő szörnyek első hullámát figyeli a magasból belátja, jól döntött a különleges képességűek elosztásában. Egyelőre minden a tervei szerint alakul. Epikus küzdelem lesz, de a várfalon állva úgy látja, a győzelem az övék lehet.
A hatalmas tüzes sziklákat látva összerántja a szemöldökét. Ahogy az itt-ott menekülő alakokat meglátja, kiáll a legközelebbi mellvédre és amíg nem jön felé egy hatalmas szikla ordibálni kezd.
-
MARADJATOK A FALAKON! FEJEKET LEHÚZNI! A FALAKNAK BÍRNIUK KELL! MINDENKI MARADJON A FALAKON! - Üvöltötte az utasításait a vár védőinek.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
avatar
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 37
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 22 Ápr. 2012, 08:44

Résztvevők: Albert Shear / Britannia Kapitány, Samuel Vermont, Alexander Hartdegen / Hobogár, Boris Dragunov / Svarog, Wade Wilson / Deadpool, Balthazar Millvier, Horatio Millvier és Lionheart
Harcképtelen/eszméletlen: Kevin Fuller / York Tábornok

A két Millvier lassanként tér magához a kinti csatazajra, és ha kinéznek a kocsma ablakán, láthatták, hogy odakint valóban elszabadult a pokol.
Hobogár próbált kitérni a sárkányok elől, amik megtámadták, az egyetlen sikeres kitérési lehetőség a zuhanás lett volna, de ő felfelé próbálta megtenni, aminek köszönhetően a szárnyai igencsak megégtek és nem képes emiatt a levegőben maradni, így megszúrni sem a sárkányokat, amik pedig elérték a várost is ennek hála.
A sárkányok odaértek a város felé, és a caspatnak szomprúan kellett konstatálnia, hogy ezek akkora dögök voltak, mint amikről a mesék szólnak. Mintegy negyven méter hosszúak voltak ezek az állatok, így egyelőre Svarog tűzlabdája sem zavarta meg azt, amelyiket megtámadta.
Deadpool szomorúan konstatálhatta, hogy a sárkányok túl magasan voltak, de a furcsa szörnyek és az ellenség emberei elérték a falakat, így mindenkinek velük szemben is bőven volt elfoglaltsága. Albert szavaira az emberekbe mintha kis önbizalom került volna és nem menekültek tovább, maradtak a falakon. A falaknak ekkor támasztották neki a létrákat az ellenség tagjai és nekiláttak felmászni rajta.
Az égen közben misztikus csapások is látszottak, amik a sárkányokat érték. A város mágusai is kivették a részüket a harcból, és ők jobban fel tudták ezekkel a lényekkel venni a versenyt.
Albert ekkor megszédült hirtelen, ekkor emlékek és képek zúdultak a fejébe, a másik világon történt események képei… majd Roma hangját hallotta meg a fejébe ezen felül.
~ Csak pár órát tartsatok ki dicső harcos, a segítség már úton van ~Résztvevők: Teddy, Marcus Burnett, Vipra Phertelmer, Steven Storm és Steve Smith
A csapat végül megérkezett a városhoz közel, ott már mindenhol az ellenség ostromolta a várost. Minden irányból. Vipra át tudott változni és még ruhát is tudott szerezni, nehogy valaki meglássa. A csapat tagjai, ahogyan közel értek, megdöbbentő látvány tárult a szemük és orruk elé. A város felől irtózatos bűz terjengett feléjük, mintha rothadó hús lenne, és ahogyan felnéztek a falakra nem élő embereket láttak, hanem rothadó élőholtakat, a csapattársaikat keresve egyvalakit sikerült könnyedén kiszúrniuk, de az közel sem nézett már ki úgy, mint korábban. Britannia Kapitány volt az, de élőholtként.

Steven és Teddy ekkor megszédült hirtelen, ekkor emlékek és képek zúdultak a fejébe, a másik világon történt események képei…Kevinnek 1 köre van. Paci, Teddy és Steven pedig megkapták az emlékeket, így azt is tessék belevenni a reagba.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Steve Smith on Vas. 22 Ápr. 2012, 18:38

Elindultak és már a csata javában zajlott. Talán Steve-nek volt igaza, mert mire odaértek, már javában ostromolták a falakat és a létrákat feltették, majd a sereg megindult fel a falakra annak rendje, s módja szerint, mint egy klasszikus, középkori várostromló filmben.
A látvány leírhatatlan volt, ezt semelyik mozi se tudta volna visszaadni. A hatalmas falak szinte mágnesként vonzották a két rendőr tekintetét, s figyelték az ott zajló eseményeket, de ekkor förtelmes bűzre lettek figyelmesek.
- Fujj, Marcus, te eresztettél, ember? - fogta be az orrát Steve és így orr hangon beszélt társának, ami vicces volt.
- Nem... nézzé arra, öreg! - mutatott a város irányába. - Onnan jön... valaki eléggé berittyenthetett a retyón - mondta Marcus.
A két rendőr egymásra nézett, majd jót röhögtek ezen, persze tudták, hogy nem ez az igazság, de jó volt nevetni... ha esetleg feléjük lőtt valaki a falról íjjal, akkor megpróbáltak félre ugrani, de egyébként is látható volt rajtuk, hogy eszük ágában sincs harcolni, mert Steve-nek egészen más terve volt ugyebár.
De ekkor a bűz kielemzése után felnéztek a falakra és elakadt a lélegzetük is egy pillanatra.
- ZOMBIK, ÁÁÁ!!!! - kiáltotta Steve és kétségbeesetten karjait kalimpálva kezdett el fel-alá rohangálni a csatamezőn, mint egy megkergült madár.
Marcus elkapta, de ő is egészen megdöbbent a látványtól.
- Nyugi, haver.
- Huhhh... kösz... de én nem erre szerződtem! - sápítozott kétségbeesve, majd öklét rázta a falakon lévők felé és bemutatott, utána intett Marcusnak. - Gyere, menjünk! Meg kell keresni a hullákat a déli oldalon! - és, ha Marcus nem ellenkezett, Steve a társával együtt elindult a falaktól messze és megpróbált bejutni a déli oldalon valahogy, bár biztos ott is harc folyt és biztos nem lehetett könnyen bejutni a városba, de ő valamilyen módon beakart jutni, bármi áron.
Bizonyságot akart nyerni társaik elestéről és megakarta nézni az esetleges hullákat, már, ha voltak... ugyanis kitudja.
avatar
Steve Smith
Bannolt

Hozzászólások száma : 78
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Steve Smith
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Godlaw / Tao on Vas. 22 Ápr. 2012, 18:58

A sárkányok egy pillanat alatt leégetik Hobo szárnyát, így a legtöbb, amit tehet, hogy igyekszik ügyesen manőverezni a vár valamely szintjéig, leginkább oda, ahol érkezésével nem sodor el senkit. Ha ez megvan, akkor úgy harcol tovább, ahogy bír, azaz fizikai erejére támaszkodik, és persze eszére.
A városfalon igyekszik helytállni, elsősorban a feltámasztott létrákat igyekszik visszalökdösni, hatalmas ereje elegendő lehet ehhez, na meg a többi ember segítsége. Ha nem tudja visszalökni, akkor egyszerűen lehajol, és a létra felső részét szaggatja szét, így pár méterre lejjebb eshet a létre teteje, és ha fel is másznak rajta, a várfal tetejét nem érik még el.
Ha esetleg valahol felérnek közben a vár falára, akkor fizikai erejét latba vetve igyekszik lesodorni az ellenséget a falakról, és közben azért arra is megpróbál figyelni, hogy ne nyújtson túl jó célpontot az ellenség íjászainak.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2683
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Vipra Phertelmer on Vas. 22 Ápr. 2012, 20:35

Morganatol megkaptuk a parancsot amit már jó idelye vártunk induljunk. Azonban én nem voltam abban az állapotban, hogy egy vár ostromjánál bármiféle segítséget nyujthassak. Ezért pilanatok alatt megprobáltam eltünni a többiek szeme elől. mikor már pár száz méterre voltam tölük fölvettem csodálatos pikelyes külsőmet. Éppen visza akartam menni a többiekhez mikor eszembe jutott a ruhámról talán felismerhetnek. Szerencsémre a közelben találtam pár szakatt rongyot amire le tudtam cserélni öltözékemet. Úgy véltem nem foglyák őket hiányolni a ruha tulajdonosai.
Azonban valamit elfelejtettem mivel senkinek nem meséltem a másik formámról így nem tudják, hogy a gyikszerű fószer melyik csapatban is játszik. A legjobb az lett volna ha Morganatól kértem volna tanácsott azonban arra már nem maradt idő. A ruha csuklyáját a felyembe húzva megprobálok elvegyülni a támadó seregek között. Ahogy közelettem a várfalhoz egyre jobban éreztem a rodhadás szagát. Azt hittem, hogy az ostromlók dögökkel dobálják a várban lévőket azonabn a valóság minden képzeletemet felülmulta. Igazi járkáló hullák strázsáltak a falakon és az egyikük még velünk érkezett ha nemcsalt meg a memoriám. Azok az állnok városiak elöszőr megölték őket utána meg zombit csináltak belölük. Igaz, hogy nemismertem őket de nem érdemelt ilyen szörnyüséget. A belsőnben a düh akár egy tomboló szörnyeteg készült kitörni. Pár pilanattal késöbb sikerült kissé lenyugodnom ezért nem fejel a falnak mnetem neki a várnak. Megprobálom megkeresni a várnak azta pontját ahol viszonylag nyugalom van. A tervem az volt, hogy amíg a fösereg magára vonja a figyelmet én megmászom a falat a nyugottab helyen erős karmaimnak köszönthetően. Akár mennyire fel vagyok paprikázva az elveimhez hüségesen ragaszkodni fogok. Gyereket nőt és vételent nem bántok. Mióta az eszemet tudom ezek a lovagi szabályok szerint éltem és élem az életemet.
avatar
Vipra Phertelmer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 152
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Albert Shear on Vas. 22 Ápr. 2012, 21:48

Albert meginog s kénytelen a falnak támaszkodni. Ismeretlen emlékek szállták meg. Olyanok, amiket sosem élt meg. Vagy talán mégis. Kissé megzavarodott, de az amulett erejéből merítve próbálja elnyomni magában a zavarodottság érzését. Néhány nagy levegővétel és kifújás után pedig helyre is áll a vérnyomása, meg a feje. Ekkor újra áthajol a mellvéden és újabb utasításokkal látja el a védekező csapatokat.
-
DÖNTSÉTEK EL A LÉTRÁKAT! VAGY RONGÁLJÁTOK MEG, HOGY NE TUDJÁK HASZNÁLNI ŐKET!
Aztán a vár felé fordul és nézi, hogy aktiválták-e már a ballisztákat. Nagyon reméli, hogy igen és már le is rombolták az ostromtornyokat. Ha nem, akkor utasítja Lionheartöt.
-
Menj és intézkedj, hogy amint lőtávolba érnek az ostromtornyok és a katapultok, lőjék ki őket a balliszták.
Csak ez után veszi szemügyre a sárkányokat, amiket lehetőleg már kiiktattak a mágusok és a felküldött repülő lények...keresi a bogarat, de nem találja. Jobban körülnéz és látja, ahogy kiemelkedve a tömegből, az egyik ostromlétrát próbálja használhatatlanná tenni. Albert elmosolyodik. ~ Tudják mi a dolguk. Jó kis csapat ez... ~

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
avatar
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 37
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Teddy on Hétf. 23 Ápr. 2012, 17:43

Az utazásra használt eszközöm, avagy húsdarabom beszédére és cselekedetére nem reagálok úgy igazán semmit, csak sürgető, pattogás szerű, ám mégis rángató mozdulatokkal húzogatom a nadrágját, bár semmit sem jön tőle lejjebb, nem is az a célom ezzel, csak hogy fogja már be és induljon! Miután ezt megteszi én helyet foglalok a lábfején és mocskosul kapaszkodni kezdek, ha fut akkor meg tudjam tartani magam, és hát elég fincsinek tűnik ez így, nem hiszem hogy sokan észrevennének, és amúgy meg nem vágom hogy mit akar a hátán, hogy tudnának hátba támadni minket, ha mi megyünk ostromolni és nem tudnak mögénk kerülni? Az emberek annnnyira ostobáááák hogy az már szinte hihetetlen, most viszont mégis úgy tűnik hogy észlelnek valamit, amit én nem vagyok képes észrevenni, sokak arcán fanyarságot és fancsali pofákat látok, majd pedig eltekintenek valamerre, s az én figyelmem is követi az útjukat, egészen fel a várfalakra, s ott egy rakat járkáló hullát tekintek meg, ilyet eddig csak kirakatokban lévő fényes ládákban láttam, és azt is csak nagyon ritkán, s kevés ideig, és be kell látnom, így élőben sokkal királyabbak! Mielőtt ezt kifejezhetném egy viharszerű kinyilvánítással, furcsa érzés fog el, és hirtelen emlékek sokasága tódul a fejembe, melyeket realizálva csak egy hang hagyja el a buksimat:
- ÓóóóóóóóóóóóÓÓÓÓÓÓóóÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! - Kissé csalódottan, azt reméltem hogy az a nő hazavisz, és majd ott olyan jól fogjuk érezni magunkat és majd torkokat vágunk meg beleket vizsgálunk majd közösen és majd nevetünk sokat... Habár azt sem tudom hogy ki is volt az a lány pontosan de úgy tudom hogy ezt annyira élvezte volna és... és... ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!
- Lőj ki a falak felé, de ne egyenesen annak, és alacsonyan! - Adom ki morcosan, szinte parancsszerűen, ha megteszi akkor igyekszem hasra esni, majd pedig gyalog folytatni az utamat, nem tudom hogy vannak-e már itt lent is ellenségek, de ha vannak akkor gonoszul kuncogva megszurkálom a lábaikat, valami ilyen kuncogással hogy " wihihihihíííí... " minden egyes darabnál, ha meg nincs... Akkor morcosan folytatom az utamat tovább, és egy amolyan csatornát, vagy ilyesmit keresek ami bevihet a városba, tehát ahol átférek és nem túl feltűnő, és már gyűjtögetem is a hatalmas, ám mégis pihe-puha plüss dühömet, hogy leszámoljak minden szerencsétlennel aki az utamba kerül.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
avatar
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Cyrus Douglass on Hétf. 23 Ápr. 2012, 20:16

Balthazar Millvier kótyagos fejjel ébredt fel a kocsmában. Valamiért kidőlt, de fogalma sem volt róla, hogy mi lehetett ennek az oka. Ahogy látta fia is kifeküdt valamiért.
~ Mi történhetett velünk. Vajon miért vesztettük eszméletünket mind a ketten ~ töprengett az idősebb Millvier.
Az ablakon kinézve látta, hogy odakint már dúlnak a harcok. Folyt a csata és ők valamiért kimaradtak az elejéből. Az égen sárkányok jelentek meg és kezdték támadni a várost. A kastély mágusai úgy tűnt sikeresen tudták támadni a lényeket. Eközben az ellenség szárazföldi csapatai is útnak indultak, és létrák segítségével próbáltak feljutni a falon. Hallotta Britannia kapitány parancsait, majd a felébredő Horatio felé fordult.
- Itt lenne az ideje beszállni a buliba - jegyzete meg.
Ezek után előrántotta megváltoztatott kardját, majd elindult kifelé a kocsmából a falakra, hogy segítsen az ottaniaknak. Próbált segíteni ellökni a létrákat, hogy az ellenség ne tudjon felmászni a falra.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
avatar
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Horatio Millvier on Hétf. 23 Ápr. 2012, 20:56

Horatio Millvier kábultan tért magához a kocsma padlóján. Nem tudta, hogy mi történt, és miért vesztette el az eszméletét. Kótyagos volt, és kissé zavart a tudatlanság miatt.
~ Mi a fene történt Balthazarral és velem. Vajon mi ütött ki minket. Kíváncsi lennék a válaszra ~ töprengett a fiatal férfi, majd apja tekintetét követve kinézett az ablakon.
Odakint már dúlt a csata. A levegőből sárkányok támadták a várost. A város mágusai egyenlőre úgy tűnt, hogy sikeresen vették fel a harcot velük. Eközben a földön is megindult a sereg. Rengeteg ellenség volt, és már készülődtek a falakon történő átmászásra. Horatio még hallott Britannia kapitány parancsait, és a megszólaló apjára nézett.
- Rúgjuk szét az ellenséges hátsójukat - mondta a fiatal Millvier, majd kardját előrántva elindult apjával a falakra.
Horatio már útközben tűzlabdát hozott létre a szabad kezében, és amit célba vehette a létrákat el is dobta a tűzgolyót, és már hozta is létre a következőt és újra lőtt, ha kellett ugyanarra a létrára, ha nem akkor egy következőre. Amíg lehetősége volt rá, vagy szükséges volt addig dobálta a tűzgolyókat.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
avatar
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Sam on Kedd 24 Ápr. 2012, 19:11

A lángoló kőgolyó útjából való kitérés után az íjammal próbálok afféle középkori tüzér szerepet vállalni, s azokat leszedni, akik a létrákon próbálnak feljutni, vagy már fel is jutottak. Lévén, hogy testi erőm is meghaladja az átlagos emberi teljesítőképességet a létrák eltávolításában is segíteni próbálom a falon lévőket. Oly módon, hogy a létrákat próbálom lábbal ellökni a faltól, már, ha ily módon képes vagyok rá. Ennek a technikának az alkalmazását azért tartom előnyösebbnek a kézzel való lökésnél, mert így a kezeim szabadak maradnának, így az esetleges támadásoknak sem lennék annyira kiszolgáltatott. De ha lábbal való eltávolítás nem lehetséges, akkor a kezeimet használom fel hozzá. Próbálok minél több közeli létrát eltávolítani, hisz minél több a létra, annál többen jutnak fel a falra, és annál előnytelenebb helyzetbe kerülnénk. Hisz ördögi körként a már fent lévők egyre megnehezítenék a létrák eltávolítását, ami következtében egyre többen jutnának fel, és így tovább. Tehát ezt mindenképpen szeretném elkerülni.

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

avatar
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Steven on Kedd 24 Ápr. 2012, 19:27

Sajnos a medvét nem tudtam jobb belátásra bírni, így hagytam, hogy a lábamon csücsüljön engem különösebben nem zavart. Ahogy közeledek a várhoz az első dolog amit megérzek az orrfacsaró bűz. Jellegzetesen a rothadó hús szaga volt ez. Kezemet az orrom elé tartva haladtam egy ideig, amíg aztán meg nem szokta az erőteljes kellemetlen szagot.
~ Még is mi a fenét csinálhattak ezek, hogy már ideáig érezni lehet a bűzét ennek a valaminek. Így akarnak elkergetni mink..~ Ekkor látom meg a bűz forrását, illetve forrásait.
- Szent isten! – Suttogom, ahogy meglátom a élőholtak seregét.
~ Sok durva dolgot láttam már életemben, de azt hiszem ez helyezést nyert a top 10-es kategóriába.~ Most már nem kétséges hogy a jó oldalra álltam. Ahogy végig nézek a falakon, egyetlen egy ismerős alakot pillantok meg, de ő is merőben más volt, mint eredetileg. Britannia kapitányként mutatkozott be még akkor, mikor idekerültünk, és mikor még nem rothadozott a hús. Ekkor megszédültem egy kicsit és kellemetlen emlékek sorozata lepte el a fejemet egy másik világban tett utazásomról. Az első reakcióm könnyedén leolvasható volt az arcomról, és nem volt az más, mint a rémület. Nem tudtam hogy ez ténylegesen megtörtént, vagy csak egy mágikus támadás áldozatta lettem-e, de reménykedtem az utóbbiban, ugyan is az egyik legszörnyűbb rémálmom vált benne valóra. Lehet hogy a sötét utasom még mindig itt van velem.
~ Nyugodj meg. Ez nem a valóság volt. Biztos csak valamilyen megtévesztés. Elvégre a medve is benne volt. Mekkora esély lenne arra hogy ugyan azzal utazok el egy másik valóságba mint akivel az igaziban is találkozom. Ez csak egy rémkép.~ Az elképzelésemben az is megerősített, hogy Sam nem szólalt meg, de az emlékképek valósághűsége miatt, ténylegesen nem tudtam meggyőzni magam. Ez egy külső szemlélő (például Teddy) számára csak néhány röpke pillanatig volt látható, majd gyorsan összeszedtem magam és a jelenlegi harccal foglalkoztam.
- Biztos hogy ezt akarod? Odabent egyedül maradsz egy csomó zombival, akik lehet meg se érzik azokat a mérgezet tűket. – Kérdeztem a plüssmackót, majd ha igennel felelt, akkor megfogtam, sok szerencsét kívántam és megfelelő erővel elhajítottam arra, amerre akarta. Remélhetőleg addig nem fogják veszélyforrásként azonosítani, amíg nem lesz már túl késő nekik. Ezután felöltöttem a páncélomat és a városkapuja felé vettem az irányt azzal a céllal, hogy megpróbáljam betörni a kapuját. Esetleg ha útközben ellenséggel találkozok, akkor a buzogányt használva próbálom ártalmatlanítani, és ha az ajtónál már van egy faltörő kos, akkor azt is használatba veszem a betöréséhez.

_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
avatar
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Deadpool on Kedd 24 Ápr. 2012, 21:25

Bár szárnyasok közé vágytam az egekbe kénytelen voltam lent maradni, a várfalon, hol a kő nem talál, de jön ezer létra, mik a várfalon kélnek vélünk síkra. Áramlik rajt rengeteg sereg, de ha rajtam múlik majd lepereg. teszek is érte, nem csak a belső hangomnak jár a szája. Hamar rohanok a falra, kezemben két csillag keletről, dobásra való. Arra is használnám rögtön két felső embert megcélozva a létrán, hogy a többit is vissza vesse a mélybe.
majd tervem szerint ugrok, tíz pontos hibátlant, a következő létra népét megcélozva, az izmaim megacélozva, mikor rugaszkodom. A fal végén még szökken, majd szaltó egyenesen az kövi forma nyakába. Ha minden jól meg landolok is. Még mielőtt elvesztené az egyensúlyt az eszméletétől tervezem megfosztani egy jó kis tarkós zsibivel. Majd engedem lefelé társaival együtt, míg én felfelé mászok, lefele vágok és remélem, hogy a társaim nem tolnak le a létrával együtt. Magányos lennék a fal tövében lehet...

_________________
Különleges melóhoz különleges katona, a karmazsin komédiás, a regeneráló degenerált. A zsoldos és a száj!!!
avatar
Deadpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 140
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Join date : 2012. Mar. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Axe
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 25 Ápr. 2012, 15:38

Résztvevők: Albert Shear / Britannia Kapitány, Samuel Vermont, Alexander Hartdegen / Hobogár, Wade Wilson / Deadpool, Balthazar Millvier, Horatio Millvier és Lionheart
Harcképtelen/Eszméletlen: Kevin Fuller / York Tábornok, Boris Dragunov / Svarog

Lionheart bólintott Albert-nak, majd azonnal abba az irányba sietett el, amerre elküldte a férfi. Nem sokkal később mindenki láthatta, hogy a városban levő balliszták is tüzeltek ki az ellenséges seregre és az égről az egyik sárkány is ráhullott a város felső részeire.
Svarog nem figyelt, így egy nyílvessző állt bele a vállába jobb oldalon és az erős lövés a falhoz csapta és a nyíl abba állt bele, így a sárkányférfi a falra lett szegezve.
Hobogár a városfal nyugati oldalán rohangászott fel és alá, mint egy mérgezett egér és a létrákat döntögette lefelé, hogy az ellenség ne tudjon felmászni rajta. Íjászok nem lőttek rá, azonban egyszer csak kellemetlen élményben lett része, ugyanis az egyik mászó elkapta a csápját és a falon átlendítve lehajította a tömegbe az ostromló sereg közé. Ott legalább egy tucat páncélos fegyveres vetette rá magát egyből.
A Millvier páros is a falon voltak a keleti részen, próbálták ők is a létrákat vissza-visszalökni, de túlságosan sok ellenség jött. Egy fekete vértes alak lökte fel magát a falra és irdatlan erős vágással csapott le Balthazar mellkasának irányába. Horatio-nak meg rá kellett jönnie, hogy előbb fog kifáradni, mintsem a sorozatos tűzlabda hajítás sikerrel járna, ahhoz nem volt túl erős mágus és az ellenség sokan voltak. Amit pedig meglátott, hogy három tüzes nyílvessző szállt felé és a túlságosan sok mellette harcoló miatt nem is igen volt lehetősége kitérni, miközben mellette még egy újabb ellenség is felért a várfalra.
Sam volt a városkapu közelében, odalent megpillanthatta végül Steven-t és a plüssmackót az ellenség oldalán, de túlságosan is későn. Eddig remekül helytállt és több létrát ledöntött, amikor Steven odalent támadott. Futni kezdett a városkapu irányába, majd olyan erővel érkezett meg a faltörő koshoz és lökte a kapunak, hogy az bedőlt és a fal is megroggyant ennek hála. Sam alól is kifutott a talaj és a kövek között a földre zuhant métereket, de nem sérült meg szinte semennyire csak egy-két kisebb zúzódást kapott.
Deadpool a remekül kivitelezett mutatványok és az ellenség nagyszámbeli ritkítása után leérkezett a földre. Mikor fordulna vissza, hogy felfelé másszon kell észrevennie, hogy pontosan két ismerős alak elé érkezett. A két néger rendőr állt vele szemben.
Albert parancsára mindenki tette, amit tennie kellett és a férfi körbenézve láthatta, hogy lehet, hogy kevés a védők létszáma, ennek ellenére nem volt elveszett a társaság és mindenki, az itt élők is emberfeletti erővel, a maximum felett teljesítenek. Egy kis suhanc rohant oda hozzá lóhalálában vérző fejjel.
- Kapitány bácsi! Kapitány bácsi! – kiabálta zihálva. – A főkaput betörték!Résztvevők: Teddy, Marcus Burnett, Vipra Phertelmer, Steven Storm és Steve Smith

A két rendőr nehezen igaz, de átvágta magát a déli részéhez a városnak, és igen jól gondolták, ott is ugyanúgy folyt a harc, mint a többi részen. Mindenhol ott voltak Morgan emberei egészen a falakig, amin már nekiláttak felmászni a létrákkal. A falakon pedig továbbra is élőholtakra hasonlító emberek harcoltak az élőkkel, akiknek az oldalán a rendőrök is álltak. A következő pillanatban pedig valaki leérkezett eléjük.

Vipra talált magának egy olyan helyet, ahol sötétebb volt és nem látta senki, könnyedén tudott a karmainak hála felmászni a város falon, majd átlendülni a katonákon és odalent a fal túloldalán megérkezni. Nőt, gyereket és hasonló lényt nem látott, amit viszont igen, nem csak a barátai voltak élőholtak, hanem mindenki a városban.
Steven és Teddy a főkapuhoz mentek és nos az a kapu nem olyan terhelésre volt tervezve, amit Steven páncéljának hála képes volt generálni. A fa ajtó és mellette a kőfal egy hatalmas reccsenéssel adta meg magát és tört be. Immáron szabad volt a sereg, Steven és Teddy számára az út a városba, a kapuban igaz voltak őrök, de mindketten látták, hogy ezek is élőholtak voltak.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.