Átjáró a Földre

6 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Cyrus Douglass on Szer. 25 Ápr. 2012, 19:27

Balthazar Millvier a csata hevében, amilyen gyorsan csak tudta próbálta ledönteni a létrákat. Sajnos az ellenség létszáma túl magas volt, és ők nem voltak elég gyorsak.
~ A fenébe. Ezek rengetegen vannak. Nagyon nagy szerencse kell, hogy ezt a mai csatát győzelemmel fejezzük be ~ töprengett idegesen az idősebb Millvier.
Ekkor fiára tekintett aki szintén a létrákkal próbálkozott, csak ő lökdösődés helyett a tűzlabdást megoldást választotta. Balthazar ekkor vette észre, hogy egy fekete páncélos férfi repül fel a falra, és suhint kardjával a mellkasa felé. Az idősebb Millviernek egy pillanat sem kellett, és már védte is kardjával a csapást. Ezek után kardját felemelve figyelte a harcot, majd mint aki több tíz éve profi kardforgató támadásba lendült. A penge gyorsan forgott a kezében, és úgy közeledett támadója felé. Majd pedig bal válla felé célzott, és próbálta megvágni, miközben folyamatosan védte az esetleges csapásokat.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
avatar
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szer. 25 Ápr. 2012, 19:31

A taktika annyiból hatékonynak bizonyult, hogy sok létrát sikerült visszalökni, ám sajnos úgy tűnik, az ellenség közt is vannak különlegesen nagy erővel rendelkezők, mert az egyik úgy hajítja át Hobot a várfalon, mintha csak egy rongybaba lenne. Szerencsére páncélja megóvja a becsapódás igen kellemetlen következményeitől. Úgy néz ki, közelharcba kell bonyolódnia az ellenséges sereggel, ráadásul itt nem igazán számíthat sok segítségre, a falakon túl csak az ellenséges sereg sorai várnak rá. Az egyik lehetőség, ami eszébe jut, hogy a kapu felé indul, előbb vagy utóbb be fog törni, és akkor ő is bemehet, vagy legalábbis tarthatja ott az ellent. A másik lehetőség, hogy pont elvonni próbálja őket a kaputól, de mivel ennyien vannak, valószínűleg hamar felőrölnék őt, és nem lenne számottevő az akció jelentősége.
Mindenek előtt meg kell mutatnia az ellenségnek, hogy nem egy puhány alak, szerencsére páncélja akár a közepes kaliberű lőfegyverek ellen is véd, így a középkori fegyverek talán nem okoznak nagy gondot, fogai és fullánkja pedig akár a tiszta acélt is átszaggatják, így az ellenség páncélja nem állítja meg remélhetőleg.
Fullánkjával igyekszik lebénítani az első támadókat, majd bénult testüket csápjával ragadja meg, és fegyverként használja. Egy-két szélesebb lendítés után a tömeg közé hajítja, hogy elsodorjon magától párat, aztán ha már kellően nagy teret nyert, és talán egy kicsit visszariasztotta az elsőre nagy hévvel rohamozókat, akkor megpróbál utat törni magának a kapu felé hasonló taktikával. Időről időre bénítja meg a rátámadókat és azokkal csépli a többit, hogy megkönnyítse haladását.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2683
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Horatio Millvier on Szer. 25 Ápr. 2012, 19:38

Horatio Millvier folyamatosan dobálta a tűzlabdákat, de hamarosan rájött, hogy nincs értelme a manővernek, mert túl sok az ellenség, és előbb dőlne ki a fáradtságtól mintsem, hogy látható sikert érjen el a tűzgömbökkel. A fiatal mágus apja taktikáját felvéve próbálta ellökdösni a létrákat a faltól. Rengetegen voltak az ellenség seregében. A védők pedig túl kevesen próbálták tartani a falat. Hirtelen egy fekete páncélos fickó ugrott fel a falra és támadta meg Balthazart. Horatio egy pillanatra megdöbbent, amikor apja mint valami profi úgy lendült támadásba. Tudta, hogy apja tud vívni, mert látta, de erre azért nem számított. Azonban a fiatal Millviernek megvolt a saját problémája, ugyanis három tüzes nyílvessző közeledett felé. Horatio azonnal megkeményítette magát, hogy ki tudja védeni a nyilakat. A nyílvesszők mellett egy másik harcos is gondot jelentett, aki az ő közelébe ért fel a falra. Ha a nyílvesszőket sikerült kivédeni, akkor ellensége felé fordult, és lecsapott kardjával. Folyamatosan támadott, egy pillanatot sem hagyva az ellenségének. Az eltelt idő alatt vett néhány óra leckét az apjától, de koránt sem eleget, hogy képességei nélkül győzhessen egy párviadalban. Éppen ezért megnövekedett erejét kihasználva teljes erőből suhintott a támadójára. Ha pedig sikerült kibillentenie az egyensúlyából, akkor próbált minél nagyobb sérülést okozni neki.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
avatar
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Deadpool on Szer. 25 Ápr. 2012, 22:25

Gyerek játék ez a háborúskodás megmondtam ezt régen Bushnak is. Persze dilettánsoknak úgy tűnik nem szabad véletlen dolgokat sem elejteni, de most a magam bőrén érzem a dolgot. Csupa móka, kacagás, halál hörgés, reszketés. Már talán csodálkoztam volna, hogy Morgan csak hárem fiúknak kapcsolta le a csapat felét a saját oldalára. De ekkor meglátom a vérgőzös hullámban, az orrom előtt a két szép leégett gyufaszál legényt.
Kedves üdvözlő mosolyt indítok feléjük.
- Szolgálati pityuk? - Kérdezem a ravaszat, de már mozdulok is, az egyik pengém a magas talpát gyorsan a földhöz szögezi, nem halálos, de megénekelteti a madárkát. talán rá is jön, hogy mi az igazi helyzet, vagy csak biztosítja benne, hogy ellenfél vagyok, de közben szabad kézzel pedig megragadom a kicsi fejét és egy térdeléssel meg összekocogtatom vele a pajzsát.
Ha ezek sikerülnek rögtön kirántom a pengét, hagyom a törpét, csak átslisszolok közöttük, leszúrom a katanát valami közeli ellenséges fogas arcába, majd elrúgom azt a sötét parasztot amelyik még áll és közben mind a kettőt megfosztom az említett kilenc milisektől. Azoknak jó helyet találok övben, ha már kéznél vannak és így ha már nem kell aggódnom, hogy bajt csinálnak tovább állok. Visszaveszem az acélt a fogasból, majd több rést próbálok nyitni a közeli lények testén, mint amivel egy eredeti ablakok tűzfal rendelkezik. De itt ismét mind a két kardot álltallom bevetni.

_________________
Különleges melóhoz különleges katona, a karmazsin komédiás, a regeneráló degenerált. A zsoldos és a száj!!!
avatar
Deadpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 140
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Join date : 2012. Mar. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Axe
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Steve Smith on Szer. 25 Ápr. 2012, 23:20

Steve és Marcus végül is bejutottak a városba, de jól sejtették, hogy nem lesz sétagalopp.
- Bakker, rosszabb, mint a szombat esti horror! - panaszkodott Steve.
- De klassz, mint egy péntek esti akció film! - vágta rá Marcus és elvigyorodtak, már nevetni kezdtek volna, mikor valaki előttük termett a semmiből.
Na, ez vaskos hazugság, nyilván valahonnan leugrott eléjük és összehozta őket a kegyetlen sors, de hát ez van.
- Fuhh... még egy mászkáló hulla, vagy mi a franc! - mondta Steve és a New York-i tapasztalatainak köszönhetően, meg a sok utcán való mászkálás miatt a reflexei szépen kifejlődtek és megpróbált időben reagálni az ismeretlenre és rálőni annak lábára az említett szolgálati pityuval.
- Igen, azok, úgyhogy maradj csak ott! Egyébként haverok vagyunk... rémlik a pofád, de annyira nem emlékszem... veletek jöttünk a várba! - akkor is elordítja, ha éppen már az idegennek sikerült némi áskálódás árán elvennie a fegyvereiket és belevágnia a sajátját az ő lábába... ez esetben a földről üvölti a másik után.
Mivel ketten vannak ugyebár, megpróbált Marcus közel harcba keveredni az ismeretlennel, ha már esetleg túl késő, hogy rálőjön és megpróbált pár ügyes jobb egyenest bevinni a másiknak, de, ha olyan pechesek voltak, hogy nem sikerült időben lereagálni a szituációt, hát akkor erre futotta és az ismeretlen elvette tőlük a fegyvereket és meg is sebesítette őket.
avatar
Steve Smith
Bannolt

Hozzászólások száma : 78
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Steve Smith
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Vipra Phertelmer on Szer. 25 Ápr. 2012, 23:32

A szerencse istennője mellém szegődött ugyanis nem támadott senki se Morgana csapatából. Az a hullám amiben épp voltam a főkapu felé lavírozott ezért minél gyorsabban megpróbáltam eltávolodni tőlük. Kis lökdösés árán sikerült kikerülnöm a tömegből majd elindultam a kereső utamra. Észrevettem, hogy a várvédők arra koncentrálják az erejüket ahonnan a legnagyobb tömeg támad. Máshol viszont alig volt valami kis őrség. Ez volt az én szerencsém. Lassan odasomfordáltam a falhoz majd lassan elkezdtem fölfelé mászni. Az erős karmaimnak hála gyerekjáték volt az egész de nem engedhettem meg magamnak, hogy észre vegyenek. Szép lassan haladtam felfelé. Nemsokkal a teteje előtt megálltam mert észrevettem két mászkáló élőholtat pontosabban a náluk lévő fáklyákat. Megvártam amint eltávolodtak tőlem akkor egy mozdulattal a falra húztam magam onnan pedig leugrottam. Hatalmas puffanással értem földet de nem lett semmi bajom és a zűrzavar miatt senki nem figyelt fel rám. Az utca éjszaka egyáltalán nem olyan volt mint nappal. Sehol egy gyermek vagy asszony. Vagy azért mert elbújtak vagy azért mert nem is voltak. Megpillantottam pár újabb őrt akik szintén élőholtak voltak.
-Ezen a helyen minden katona alulról szagolja az ibolyát?- tettem föl a kérdést magamnak. Ha találkozok egy élőholtak egy-egy fejre mért ütéssel ártalmatlanítom. Az eltüntetésükkel nem nagyon bajlódok. Nyílegyenesen megyek abba az irányba amerre Morgana szerint az a kapunyitó szerkezet található.
avatar
Vipra Phertelmer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 152
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Albert Shear on Csüt. 26 Ápr. 2012, 00:57

Albert elégedetten szemlélte az eseményeket. Kezdetben. Mindenki tette a dolgát. Egyedül a ballisztákra kellett rászólni, mert nem kezdték meg időben az ellenséges hadieszközök szétbombázását. Ugyanakkor némi ráhatás után felvették a harcot, még bőven időben. Ugyanakkor tudta, hogy egy ostrom során nincs állóháború. Az ellenség lendülete csak néhány percig törik meg a falakon. De valójában nem az az igazi ellenfele egy seregnek. A falak csak felkészítik őket valami rosszabbra és számukra nehezebbre. A városra. Az utcákon semmit sem ér a nagyobb haderő. Még pszichológiailag sem. Lévén a négy ember széles utcán nem fér el több, egymás mellett, mint négy ember. Kezdte úgy érezni, hogy lassan eljött az ideje a második védelmi vonal felállításának. De a rovar mélybe zuhanása és az érkező fiúcska is megerősítette ebben. Úgy, hogy áthajolt a mellvéden és újabb utasításokat zengett az ostromlók fölé.
-
IRÁNY A MÁSODIK VONAL! LE A FALAKRÓL! IRÁNY A MÁSODIK VÉDELMI VONAL! VEGYÉTEK FEL A HARCOT AZ UTCÁKON IS! GYERÜNK, IRÁNY A MÁSODIK VÉDELMI VONAL!

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
avatar
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 37
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Svarog on Csüt. 26 Ápr. 2012, 08:15

- Bazd ki! - kiáltotta Svarog, ahogy a nyílvessző belefúrodott a hátába, majd pusztán az erejével hátravetette, és a falhoz szegezte. Svarog ízeg-mozog, hogy próbáljon kiszabadulni, a fogait összeszorítva figyeli a vállából kiálló nyílvesszőt, ami átment a húson.
Később ez rondán elfertőződhet...
Svarog lenézz a csatára, látja, hogy nagyon rosszul áll. Svarog úgy dönt, hogy megpróbál repülni. Megfogja a nyílvesszőt, és koncentrál. Reméli, hogy a tűzzel sikerül elégetnie a faanyagot, ez neki is fájni fog.
Ha sikerül, akkor valószínűleg lefog esni, meg kell próbálnia repülnie...

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Teddy on Csüt. 26 Ápr. 2012, 08:47

Az ember akit járműként használok egy keménynek is mondható lökéssel kiszedi a kaput a helyéről, engem pedig elönt a büszkeség, nem azért mert ő bedöntötte a kaput, hanem mert én is itt vagyok, és tuti csak azért sikerült, más magyarázat nem lehet rá hogy egy ilyen szerencsétlen nyomorék betörjön egy kaput és kész, és más véleménye meg úgysem számít mert hazudnak, tudom hogy CSAK HAZUDNAK!
- Az emberek miért nem tudnak megcsinálni valamit hülye kérdések nélkül? - Nézek fel kérdőn, de már annyira nem érdekel a dolog, innen már fölösleges előre dobnia, és csatornát sem kell keresnem, csak bepattogok az ajtón, de én is ölni akarok, mire odaérhetnék az ellenséghez már mindenki halott lesz és nekem nem is fog maradni semmi, és akkor meg fölöslegesen cipelem magammal ezt a tűs lötyis hogyishívjákot.
- Amúgy meg szívesen. - Fűzöm hozzá a kapuhoz, mert tudom hogy én voltam, most mondanám hogy érzem magamban de az kamu lenne, egyszerűen annyira nyilvánvaló. Innentől szabad az út, én pedig elmondom még egyszer utoljára ennek a szerencsétlennek hogy mit tegyen, ha most is visszakérdez, akkor komolyan mondom hogy beleszúrom ezt az izét a lábába aztán ott dögölhet meg tőlem ahol van mert nekem ne izéljen itt hogy kérdez mert megharapom és az még rosszabb mint a méreg az tuti!
- Utoljára mondom el, dobj be, próbáld meg magas ívben mögéjük! - Utoljára mondom el, amúgy a magas ív azért kell hogy ne szakadjak szét egy esetleges csúszástól, és így az üveg sem törik el mivel tompítok, mert én most ilyen kegyes hangulatomban vagyok és a lötyimet nem akarom bántani, még egyenlőre, a magas pedig azért kell hogy ne vegyenek észre, egy dolog hogy leköti a figyelmüket a támadó ellenség, de ez akkor is biztosabb. Ha sikerül mögéjük kerülni akkor megkísérlek megszurkálni párat, mindegyik csak egy adagnyi mérget kap, aztán majd ha megvan a hatása, egy dicső harci pózt veszek majd fel valamelyik testén, ami azt sugallja " Bizony... Király vagyok.. ".

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
avatar
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Sam on Csüt. 26 Ápr. 2012, 23:54

Meglepő hatékonysággal dolgoztam, mind létrák, mind katonák terén, s már-már úgy gondoltam, hogy a túlerő nem lesz akadály, s még az első védelmi vonalon sem fognak tudni átjutni. Igen ám, ez így is lett volna, ha nem jön néhány ismerős arc, mégpedig kettő azok közül, akikkel a vár védelmére érkeztünk. Már épp kezdtem volna a figyelemfelkeltésbe, hogy észrevegyenek, amikor a városkapu felé kezdtek rohanni. Ez még nem is lett volna akkora probléma, az viszont már az volt, hogy a sebesség túl nagy volt ahhoz, hogy csak gyorsan oda akarjanak érni a kapuhoz. S mivel az energia nem vész el, gyorsan kapcsoltam, hogy ez nem csak egy kis lökés lesz, hanem egész testes ütközésre számíthatok. S habár gyorsan felmértem a helyzetet, cselekedni a történések ellen már nem voltam képes. Az ex-társam becsapódásának köszönhetően nem csak a kaput törték be, hanem a fal egy része is erősen instabillá vált, majd meg is roggyant. Ennek köszönhetően pedig a zuhanó törmelékkel együtt én is lezuhantam. De az érkezéssel szerencsém volt, s csak kisebb zúzódásokat szereztem, ami vámpír testemnek semmi akadályt nem jelent a továbbiakban. Viszont itt kezdődnek a problémásabb dolgok. Hisz jelen pillanatban nem tartózkodom éppen a legmegfelelőbb helyen. Miután felállok íjamat és kardomat megcserélem, hisz az aktuális állás szerint inkább közelharcba fogok keveredni, s ehhez nem lenne a legpraktikusabb a távolsági fegyver. A tervem pedig az, hogy a lehető leggyorsabban a második védelmi vonal felé veszem az irányt, hisz valószínűleg ebben az esetben jobb dolgot nem tehetek. Eközben pedig próbálom segíteni azokat a katonákat, akik hozzám hasonlóan arra felé tartanak. S ha utam keresztezni próbálná egy-egy ellenséges harcos, azt pengémmel, és harcművészeti ismereteim kombinálásával próbálom a lehető leggyorsabban likvidálni, így megtisztítva a továbbhaladásomhoz vezető ösvényt.

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

avatar
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 27 Ápr. 2012, 11:25

Résztvevők: Albert Shear / Britannia Kapitány és Lionheart
Albert kiadta a parancsokat, és máris láthatta, hogy akik a közelben voltak máris nekiláttak annak, hogy szépen lassan egymást fedezve visszavonuljanak. Ami még látszott, hogy a városfőkapuját leszámítva szinte sehol máshol nem sikerült nagyban betörnie az ellenségnek csak ott. Illetve egy helyen, ahol a égen levő utolsó sárkányról harcosok ugráltak le a falon belülre. Amit még Albert látott, hogy a másik sárkány is súlyos sebet kapott és az éjszakai égbolton eltűnt a messzeségben. A légtér éppen szabad volt.

Résztvevők: Balthazar Millvier és Horatio Millvier – városfal, keleti rész
Nem csak Balthazar volt mesteri kardforgató, hanem az ellenfele is, sőt Balthazar egy igencsak nagy hibát vétett, ugyanis kitörést alkalmazott az ellenfele válla felé. Az az alak a mozdulatból látta, hogy mire készül ellenfele, így erre reagálva az előremenő kardot oldalra ütötte és belépett belharcba. A szabad kezével megragadta Balti fegyverforgató karját könyök magasságában és egy egyszerű mozdulattal törte ki a könyököt, míg azzal a kezével, amiben kard volt, a kardnak markolatával ütötte állon ellenfelét, egy újabb reccsenés és néhány pillanatra minden elsötétedett a bukott angyal körül. Néhány pillanattal később pedig a földön találta magát törött könyökkel és megrepedt arccsonttal.
Horatio megkeményítette magát, így a három nyílvesszőből kettő lepattant róla, de a harmadik úgy néhány milliméter mélyen beleállt a mellkasába, aminek hála a ruhái kezdtek lángra kapni. Azonnal támadott az ellenfelére, akinél egy buzogány volt és egy pajzs. A pajzzsal védte a támadást, kibillenteni nem sikerült ugyan, de a másik lába megroggyant, de ahhoz neki is volt ereje, hogy egy hatalmasat odasózzon a férfinak a bordáira, aki ettől egy-két lépést kénytelen volt hátrálni.

Résztvevő: Alexander Hartdegen / Hobogár – városon kívül, nyugati rész
Hobogár elsöpörte az első néhány alakot saját magáról és azok további embereket sodortak el. Azonban szinte megszámlálhatatlanul sokan voltak ellene. Érezte, hogy ráugranak többen hátulról és néhány szúrásnál, amikor döfködték, még fájdalmat is érzett. Valószínűleg nem egyszerű fémfegyverrel támadtak felé. A háta közepén pedig égető fájdalmat is érez, valami átvitte a páncélját és a húsába vágott.

Résztvevők: Teddy, Steven Storm és Samuel Vermont – északi kapu
Mivel Steven nem reagált, így egy katona fogta meg Teddy-t annak szavaira, majd egy nagy hajítással dobta be a kapun túlra az ott levő katonák mögé, akik láthatóan szépen lassan hátrálni kezdtek. Teddy megérkezett és a legtöbb élőholt katonán – mivel még mindig annak látta őket – nem is volt sok védelem, a lábszárvédőjük, páncélból vagy bőrből, csak a sípcsontjukon védte őket, a vádlin nem.
Sam pedig azonnal engedelmeskedett a parancsnak és elindult hátrafelé a második szintre. Két fiatal harcosnak segítenie is kellett, mert ők sérültek voltak és a vámpír segítsége nélkül nem is tudtak volna haladni. Végül velük Sam felért a másik városkapu mögé, de amit végig látott, hogy az ellenség már szinte teljesen elözönlötte a főbejáratot és annak környékét és haladnak a város belseje felé.

Résztvevő: Vipra Phertelmer és Boris Dragunov / Svarog – városban
Vipra le tudott ütni két újabb élőholtat, madj végül megérkezett az egyik ház falához, ahol egy sárkányszerű lény, egykor Svarog próbálta leszedni magát a ház faláról, ahova egy nyílvessző szegezte. Tűzzel sikerült is magát kiszabadítania, majd vérző sebbel rogyott térdre, a sárkányember nem érez magában annyi erőt, hogy repüljön, ellenben egy furcsa gyíkszerű lényt pillant meg magával szemben néhány méternyire magától. Vipra hallotta, hogy a férfi beszélt valamit, de csak hörgéseket és értelmetlen szavaknak hallotta.

Résztvevők: Steve Smith, Marcus Burnett és Wade Wilson / Deadpool – Déli rész
Amikor Deadpool megszólalt a két rendőr nem értette a szavait, csak valamilyen hörgést hallottak az irányából. Deadpool mozdult először és szúrta bele a kardját Steve lábába, de eddigre már a kezében volt a pisztoly is, így Deadpool lábába is ért golyó. Emiatt a pajzsos lefejeltetés már nem jött össze. A fájdalom hatására Steve a földre zuhant és az az illúzió, ami eddig rabságban tartotta lefoszlott róla. Már nem látta zombiként Deadpoolt, sem a várost védőket, hanem rendes embereknek. Ezalatt Deadpool átslisszolt a páros között és Marcus fegyverét elvette a tulajdonosától, aki már csak vállba tudta ütni a maszkost. Odaát pedig DP egy fogast leszúrt, majd tovább menve a két rendőrt magára hagyva mészárolt tovább a tömegben.

Mindenki – védekezők:
Mindenki telepatikusan kapja meg az üzenetet, amit Britannia Kapitány adott ki, az első városrész a kapu bedöntésével elesett, vonuljanak beljebb a második részbe.

Halott: Kevin Fuller / York Tábornok és Carl Verrens

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Teddy on Pént. 27 Ápr. 2012, 14:05

Az idióta bár hasznosnak tűnt, végül realizáltatta velem hogy annyit sem ér mint egy friss, gőzölgő kupac… Nevén nem nevezhető gusztustalanságos kutyaürülék, ám parancsom úgy tűnik hogy máshoz eljut, nem tudom ki az, de a kezébe vesz és úgy tűnik hogy lendít is, még kihasználom gyorsan az alkalmat hogy elhadarjak pár, meglehetősen nem kedvesnek szánt szót, amit mégis boldog hanglejtéssel nyögök ki.
- Mondtam hogy egy csapatnyi idióta. – Kedvesen is mosolygok mellé majd pedig hagyom hogy had repüljek az én egyetlen dolgom innentől hogy intézzem a hasra esős részt, és ha az összejön akkor onnantól úgy igazából aggódnom sem kell a többi miatt, nem mintha most aggódnék csak hát vagyok elég puha ahhoz hogy az üveg ne törjön darabokra rajtam. A repülés élvezetes, a landolás tökéletes, és úgy néz ki hogy nem vettek még észre ezek az oszló gyönyörűségek, én pedig ebből a szemszögből igencsak tiszta rálátást kapok, hogy a lábaik hátsó részei nincsenek takarva.
- Ohohó… - Mondom gonosz, sunyi vigyorral, majd pedig finoman odapattogok a hozzám legközelebb esőhöz, kipattintom ama pengetüskéket, s egy eszeveszett, meglehetősen gonosz és mégis nagyon komolytalannak kinéző mozdulattal próbálom meg belevágni a húsába, s így befecskendezni a mérget, remélem egy adag is elég ahhoz hogy meghaljon, és hogy gyorsan is hasson, mert feltételezem hogy tudnak itt ám olyat csinálni, s ha hatásosnak tűnik akkor már „ ugrok „ is a következőhöz, és aranyosan vigyorogva igyekszem belevágni annak is a lábába, majd így tovább a következőre, és a következőre, és igazából amennyi itt van, valahogy úgy haladva hogy mindig a leghátsót szedjem le ha tudom.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
avatar
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Steven on Pént. 27 Ápr. 2012, 14:47

Meglepve realizálom, hogy milyen könnyedén is sikerült betörnöm a kaput. Mivel voltak más szupererővel rendelkező egyének a seregben, azt hittem hogy az ilyen kapukat, is úgy csinálták hogy nagyobb erőnek is ellenálljon, de úgy tűnt hogy sikerült meghaladnom ezt a mércét. Miután sikerült utat nyitnom a sereg előtt, hagytam hogy ők menjenek előre nem akartam rögtön a frontvonalra kerülni, így is már tudhatják rólam, hogy erős vagyok, ha folyamatosan harcolnék, akkor más kártyákat is fel kéne mutatnom. Inkább pár méterrel az első hullám mögött haladok, majd ha esetleg megakadtak valahol, akkor segítek nekik. Időközben a falon belül lévő házakat is vizsgálgatom a szememmel, hogy elég alacsonyak-e ahhoz hogy felugorjak rájuk, és elég masszívak-e a tetőszerkezetük, hogy megtartsanak. Ha igen akkor házról házra ugrálva haladok előre, így legalább jobban átláthatom a csata épp aktuális helyzetét, bár az ellenséges íjászoknak és mágusoknak is jobb célpontot nyújtok, ezért próbálok minél óvatosabban és feltűnés mentesebben haladni. Reménykedem abban, hogy az éj sötétje elégé el fog takarni, és ha nem akkor hogy a páncélzatom kifogja bírni a támadást.

_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
avatar
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Svarog on Szomb. 28 Ápr. 2012, 07:26

Svarog felordít, ahogy a nyílvesszőt elégető tűz a húsába mart, de a terve bejött. Elvált a faltól, majd leesett és a térdére érkezett. A sebe csúnyán vérzett.
Repülni nem tudott, ez szuper, hogy mindig így szívja meg, hogy ha ebben az átkozott világban van. Legközelebb, hogy ha elrabolják, akkor szóljanak egy héttel előtte, ő pedig összeszedi a hadsereget, ha kell tankokat is hozz, légierőt. Vérzett, a francba is. Valahogy el kell állítani. Svarog koncentrálni kezd, ez a trükköt már régen használta.
Feltűnik egy hatalmas, mutáns gyík a látómezejében. Svarog felhúzza a szemöldökét, sajnos nem hallucinál a fájdalomtól.
Felforrósítja a tenyerét, majd jó erősen a sebhez nyomja.
- Várj egy kicsit, és táncolunk...
Felordít...

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Albert Shear on Szomb. 28 Ápr. 2012, 14:44

Albert továbbra is elégedett a világából származókkal és a helyiekkel egyaránt. Betartották az utasításait és végezték a dolgukat. Innentől nincs sok dolga. A városban elaprózódnak az ostromlók erői és a sokkal kisebb átmérőjű utcákon, fele ennyi emberrel is bőven lenne esélye. Ami nem tetszik neki, hogy még mindig nem sikerült semlegesíteni az összes sárkányt. Ráadásul kifejezetten elmésen, légi szállításként alkalmazzák őket. Ha Lionheart visszaér, akkor őt utasítja.
-
Néhány emberrel menj és semlegesítsd a sárkányon behatolókat! - hadarja gyorsan és visszafordul az utcák felé, hogy átlássa a területet.
Ha a nő nem ér vissza, akkor kardjával az oldalán maga indul el a kijelölt hely felé. Útközben magához int fél tucat katonát, hogy ne egyedül menjen. Ha útközben betört ellenséggel találkoznak akkor azokkal felveszik a harcot.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
avatar
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 37
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szomb. 28 Ápr. 2012, 18:35

Hobo taktikája nem vált be a hatalmas túlerővel szemben, és hiába a páncélja, az ellenségnek is lehet különleges erővel rendelkező embere, vagy valamilyen különleges fegyvere. Amikor a háta felől érez szúrást, kezdi úgy gondolni, hogy halálos kimenetelű lesz számára a csata.
Igyekszik rögtön megfordulni, akárki is van mögötte, az most szembe legyen. ezután csápjaival cséphadaró módjára próbál elsöpörni mindenkit a közelből. Nem figyel arra, hogy ki hol talál el, vagy kik az ellenségei, csak próbál területet nyerni, hogy fellélegezhessen. Továbbra is reméli, hogy ha elég nagy pusztítást végez, az ellenség majd visszariad, és mindenkinek, vagy legalább a többségnek elmegy a kedve a támadástól. A csápok mellett a fullánkját és a fogait is használja, bármit, amivel eléri az ellenséget, már-már sebzett vadként harcol, mert az igazat megvallva, nem nagyon volt még ilyen helyzetben, és kissé bepánikolt.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2683
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Vipra Phertelmer on Hétf. 30 Ápr. 2012, 15:17

Ahogyan haladattam előre figyelmetlen voltam és az egyik sarkon befordulva két zombi őrbe futottam bele. Szinte nem is gondolkoztam csak ösztönösen cselekedtem mikor mindketőnek bemostam egy hatalmasat. Mire felfogtam volna mi is történt mindketen a földön heverte. Nagyon sokat segített, hogy a zombik egy pilanatra meglepöttek a jelenlétem miatt és ezt kihasználva tudtam hatástalanítani őket. Azonban soha nem gondoltam volna, hogy egy zombi képes meglepödni de olyanról sem, hogy egy hulla felkel és örködik. Othagytam őket ahol összeestek és mentem tovább egy ulyabb furcsasággal találkoztam. Az egyik volt társam az a sárkány volt fölszögezve a falra természetesen ő is bezombult álapotban volt. Végignéztem ahogy elégeti azt az izét amivel felszögezték majd hangos pufanással ért földet nemsokkal elöttem. Mikor fölált morgott valamit nekem de semmit nem értettem belőle majd a tenyerét a sebére szorította. Éreztem a pokoli bűz mellet az égett hús szagát. Bizonyára a vérzést akarta elálítani. Mivel gyík formában voltam esélysem volt rá, hogy felismerjen vagyis mégis. A nyakláncot nem vettem le tehát ha szemfüles volt a csontról a nyakamban felismerhetett volna. Amíg kezelgette magát alaposan megnéztem őt. Bizonyára csodálatosan nézhett ki mielött zombit csináltak belőle. Elképzeltem mennyit mesélhetünk volna egymásnak.
-Barátom igérem mebünhödnek azok akik ezt tették veled.- megesküttem magamnak ha van rá esély, hogy megmentsem bármit megteszek még ha csak a lelkét menthetem csak meg. Mikor végez minden erőmet és tudásomat beleadom, hogy végre békére lelhessen vagy meggyogyíthassam.
avatar
Vipra Phertelmer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 152
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Deadpool on Hétf. 30 Ápr. 2012, 23:45

Hatalmas szippantás a kint levegőből, miközben mögöttem csuklik össze a két csoki krampusz. Egy kis vállkörzés amíg letelepszik a fogas is. Nem igazán zökkent ki ha rám támadnak csak elhajolok, kiropogtatom a nyakam is egy-egy elhajolás alatt. De a következő mozdulataim már halálosan komolyak. Mivel, hogy mind a két pengével szeret kezem a helyi lakosság fontos szervei felé lendül.
De, hogy megmaradjak precíznek jobbról lépek a lábra, míg azonos oldalú mancsomban tartott japán acél terv szerint átszel egy agyaras pofát, míg a balban lévő egy másik szívében pihen meg, amíg biztosság válik, hogy az első maradandó halált szenved el. Ha ez megvan a következőkben kevésbé leszek körülményes, szorítkozok az alkalmankénti elhajolásra és a szigorúan létfontosságú szerveket célzó vágásokra, szúrásokra.

_________________
Különleges melóhoz különleges katona, a karmazsin komédiás, a regeneráló degenerált. A zsoldos és a száj!!!
avatar
Deadpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 140
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Join date : 2012. Mar. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Axe
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Sam on Szer. 02 Május 2012, 00:16

Az előzetes elképzeléseimet tökéletesen követve hajtom végre a terveim, s ennek köszönhetően végül elérek a második védelmi vonalra, ami már biztonságosabb, mint ha lenn maradtam volna az ellenség emberei között. S ahogy arra előre felkészültem valóban szükség volt a védők megsegítésére, azonban szerencsére csak két harcosnak kellett segítő kezet nyújtanom, mivel ők sérüléseik miatt biztosan nem jutottak volna el idáig. De a közreműködésemmel túlélhették ezt a nehéz helyzetet is, s bár így kissé lassabban értem ide, mintha megtagadtam volna a segítséget, mégis úgy érzem, hogy jól döntöttem. Gondom nem származott belőle, s számukra pedig ez egyfajta kisebb csoda lehetett. Hisz érezhették, hogy egymaguk képtelenek lettek volna a megmenekülésre. De az ostrom közepén nem éppen a leg megfelelőbb cselekedet, ha nekiállok filozofálni, hisz sem az idő, sem a hely nem alkalmas efféle magasabb értelmi eszmefuttatás kivitelezéséhez. Most minden figyelmem arra kell fordítanom, hogy a lehető leggyorsabban letudjuk a harcot, visszaverjük a támadást, és békésen hazatérhessünk. S ennek elérése egyre nehezebbnek tűnik, főleg úgy, hogyha a kivételes képességű egyének a világunkból ahelyett, hogy segítenének ellenünk használják fel tehetségüket. Emellett az idő alatt, amíg ideértem meglehetősen elszaporodtak az ellenséges katonák a főbejárat közelében, s egyre csak törnek előre. Jelen pillanatban pedig ez korántsem jön jól. A túlerő túl nagy ahhoz, hogy berontsak közéjük, ennyi katonával még én sem bírnék el, így ismét a távolsági fegyverem használatához kell folyamodnom. Ennek megfelelően pengém ismét íjra cserélem, hogy így csökkentsem a létszámot. Nem nagyon jönne jól, ha még egy szintet elveszítenénk, emellett nem hinném, hogyha ezt a kaput is ledöntenék, ismét olyan szerencsés lennék, hogy megúsznám a dolgot néhány zúzódással. Ezért most minden lövésemmel halált próbálok okozni, s képességeim és tudásom meg is van ehhez, nem kellenek sebesültek, jelen pillanatban nem engedhetem meg magamnak, hogy könyörületes legyek. Ez egy háború, nem játék, az életem is veszélyben van.

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

avatar
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 02 Május 2012, 12:40

Résztvevők: Albert Shear / Britannia Kapitány és Lionheart
Amikor Albert felnézett meglátta, hogy az utolsó sárkány is eltűnt végül és már egy sem volt ott. Lionheart nem tért vissza, így Albert indult arrafelé, azok, akiket magához intett csatlakoztak hozzá és hamarosan néhány utcával lejjebb meg is találták a helyet, hogy merre kellett menniük. A behatolók tetemi fogadták őket, majd egy további sarokkal odébb meglátták a harcoló Lionheart-ot, ahogyan már így is öt hulla volt a lábánál, de még mindig hat ellenféllel hadakozott.

Résztvevők: Balthazar Millvier és Horatio Millvier – városfal, keleti rész
Balthazar ellenfele pedig nem állt le, hanem támadott tovább, közelebb lépett a földön fekvő férfihoz és arcon rúgta, majd a kardjával lendítve vágta le Balthazar kardforgató kezét könyökből.
Horatio ellenfele újból lesújtott és ezúttal már tökéletesen találta telibe a férfit, akinek ugyan a keményített bőre volt fent, de ez az ütéstől végig kezdett megrepedni és a repedéseken pedig vér szivárogni kifelé.

Résztvevő: Alexander Hartdegen / Hobogár – városon kívül, nyugati rész
Ahogyan Hobogár fordult a legtöbben már hátrébb léptek, így nem sok mindenkit kaszált el, azonban a szúró érzés még mindig ott volt a hátában. Ahogyan hátrafordult nem volt ott senki, de ekkor érezte meg, hogy a hátán van valaki. újabb szúrást érzett, ezúttal a nyaka környékén, majd valaki két kézzel ölelte meg a „nyaka” körül és így kezdte fojtogatni, miközben Hobogár hátán volt és nyomta le a fészket a föld felé a súlyával.

Résztvevők: Steven Storm, Teddy és Samuel Vermont – északi rész
Steven fel tudott ugrani a tetőkre, és mivel az íjászok mással voltak elfoglalva bejutott a város belsejébe így könnyedén és sikerül végül kiszúrnia egy íjászt, aki őt is észrevette, az pedig nem volt más, mint a vámpír a csapatból.
Sam újra íjat vett elő és minden találata ölt, itt feljebb már szűkebbek voltak az utcák, így könnyedén tudott halálos lövéseket osztani. Végül az egyik tetőn sikerül kiszúrnia egy ismerős alakot, a volt társát az egyik közeli épületen.
Teddy elindult, hogy a lábakat sebezze, noha a katonák próbáltak visszafelé menetelni, hogy az érkezők elől védjék a várost eddig öt embert, neki élőholtat tudott megvágni a plüssmedve, azok pedig hörögve, habzó szájjal estek össze a földre. Egyelőre többet azért nem tudott, mert valaki rálépett Teddy-re és így a vértől mocskos sáros földbe nyomódott bele.

Résztvevő: Vipra Phertelmer és Boris Dragunov / Svarog – városban
Svarog szavait Vipra valamilyen istentelen nyelvnek halja, ahogyan azon sziszeg és beszél a volt társa. Svarog közben kitépte magából a nyilat és sikerült a fájdalom ellenére eszméleténél maradni, noha zihálva rogyott le a földre. Ő maga hallott azt, amit a másik gyíkszerű lény mondott, motyogott az orra alatt. Egyelőre mivel egyik fél sem lépett csak egymást figyeli a két gyíklény.

Résztvevők: Steve Smith, Marcus Burnett és Wade Wilson / Deadpool – Déli rész
Mivel a két rendőr már igencsak a falnál járt az onnan zúduló nyílvesszők között lelték a halálukat, amik Deadpoolnak is segítettek a mészárlásban és igencsak jól fedezték őt abban, amit tett.
DP pedig mészárolt tovább, néhány kard, vágás érte ugyan őt, de sokkal jobb harcos volt, mint akiket mészárolt és az az egy-két seb, amit összeszedett igencsak hamar begyógyult rajta. A mészárlása tovább folytatódott volna, ha nem csattant volna egy hatalmas ember nagyságú pajzson, ami mögött egy jó 2,5 méter magas fekete páncélos alak állt a kezében egy hatalmas karddal.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Svarog on Szer. 02 Május 2012, 15:58

Svarog megkapta az üzenetet, hogy elesett a kapu. Jó most mi a francot csináljon, amikor a válla pokolian fáj, szemben vele meg egy nagy, mutáns gyík van, akinek a nyakába egy medál van.
Pont úgy mint az egyik társának, aki eltűnt az álom után. Svarog undorodva köp egyet, aztán szembenézz a döggel, aki valami olyasmit mondott, hogy bosszút áll azokon, akik ezt tették vele.
Svarog hátrálni kezd, majd próbálja lebeszélni a másikat a támadásról.
- Figyelj, inkább veled tettek valamit. Eltűntél, a rossz oldalon vagy. Akármit magyaráztak be neked, nem igaz. Világos? Vagy Morgana tette ezt veled, hát persze, hogy ő. Csak egy valahogy tudsz engem megmenteni, ha azonnal felcserhez viszel. Vili?
Svarog felkészült arra, hogy a lény pofájába dobjon egy tűzgolyót...

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Vipra Phertelmer on Csüt. 03 Május 2012, 11:26

A zombisárkány egyszer csak tágra nyílt szemekkel nézet rám pontosabban a mellkasomra. Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan kiszúrja a nyakláncom és még emlékszik is majd rá. Majd hátrálni kezdet és valamit vartyogót de nem értettem belőlem semmit. Szerencsémre beszéd közben mutogatott. Rám mutatott valamit hosszan mondott majd a sebére és utána elfelé intett. Biztosan azt akarta, hogy kisérjem ellátni a sebét de ez csak ötlet volt.
-Ne haragudj de nem értem a zombik nyelvét.- Úgy döntöttem maradok a C tervnél miszerint csúnyán elverem és megyek tovább a kapu felé. Azonban mielött nekimennék megadom neki a lehetőséget.
-Ha még maradt benned valami emberi akkor álj félre nem szívesen bántalak hiába lettél egy rusnya büdös zombi.- ha nem tesz kivánalmaim szerint kénytelen leszek letámadni. Látom, hogy egy nagy levegőt vesz és tudom mi jön a sárkányok száján ezért nagyon ovatos leszek vele. Ha sikerül közelébe kerülnöm erős ütésekkel és rugásokkal támadok de csak a sértettlen oldalát. A csapásait igyekszem kézzel lábbal kivédeni ha tul erősek a csapásai akkor inkább kitérek előlük.


A hozzászólást Vipra Phertelmer összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 03 Május 2012, 18:34-kor.
avatar
Vipra Phertelmer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 152
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Albert Shear on Csüt. 03 Május 2012, 15:43

Öles léptekkel haladt előre a kis csapat. Néhány forduló és kőlépcső után értek ki arra a placcra, ahova tartottak. Amikor Albert meglátta az első halottat, lelassított. Balját a kardjának hüvelyére csúsztatta, jobbját pedig a markolatára. Egy apró mozdulattal kijjebb húzta a fegyvert, de csak néhány milliméterrel, hogy meglazítsa a fegyvert. Így amennyiben szükséges, könnyebben tudja előrántani kardját. Innentől óvatosan haladtak előre, egészen addig, amíg fel nem mérték a helyzetet. Nincs veszély.
Albert elmosolyodott és intett társainak, hogy menjenek el. Tudta nagyon jól, hogy ezek a harcosok maguk is megtalálják az ellenséget, aki már az utcákon járt. Elnézve azonban Lionheartöt, nem volt rájuk szükség. Még mindig rántásra készen, de már nyugodt, kimért léptekkel indult meg a nő felé. Addig nem akar közbeavatkozni, amíg nem érzi úgy, hogy Lionheart veszélyben lenne, vagy őt magát nem támadják meg. Amennyiben ilyen nem lesz, néhány lépés távolságra megáll tőle és megvárja, amíg végez.
-
Ha készen van hölgyem, folytathatná máshol is a bajvívást...- mondja atyai hangnemben, kedves mosollyal az arcán, mármint ami látszik belőle.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
avatar
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 37
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Teddy on Csüt. 03 Május 2012, 16:50

- Igen… Igen-igen-IGEN! – Ordítom szinte, ahogyan összeesnek a megszurkált szerencsétlenek, olyan gyönyörű és szinte mondhatni könnyfakasztó látvány, ahogyan nyíltan szenvedve összeesnek miközben valami izé jön ki a szájukból, talán még sosem voltam ilyen büszke magamra… Na jó de, nagyon is sokszor éreztem már így. Győzedelmesen tárom szét a karjaimat, ahogyan az egyik szerencsétlen mellé érek, melyben már valószínűleg nincsen élet, s nagyon kevésen múlik hogy nem kezdem el tovább szurkálni.
- Ki az apád he? KI AZ APÁD? - Kérdem elégedetten, s nem is tudom már hol hallottam ezt, valahol egy ablakon szűrődött ki, meg még pár egyéb megjegyzés, biztos valami vita volt, olyan jó volt hallgatni azt is. Nem telik bele egy másodpercbe se, és őrültnek is mondható kacagással kísérve kezdek el körbe-körbe forogni, ugrándozni, olyan kellemes érzés ez most, annyira… Jó kedvem van, tényleg ez életem eddigi legjobb napja! Nem is ronthatná el más jobban, mint egy közeledő talp, aztán pedig a sár, amely konkrétan körbeölel, vagy legalább is elég rendesen belesüppedek, ez az egész folyamat pedig úgy néz ki hogy: Gonosz örömködés, feltekintés, láb realizálása, kellemetlen „ óóó… „ hang, aztán pedig beletörődés a sorsba… Na jó, az utolsó rész nem egészen igaz, nem törődök bele abba ami történt, nem vagyok egy mit tudom én kicsoda, hogy csak így elfogadjam hogy „ óh, ez történt „, nem, nekem ezt meg kell bosszulnom, most, és itt. Megpróbálok kikecmeregni a sárból, minél gyorsabban, innentől pedig két lehetséges folytatást látok, az egyik abban az esetben áll fent, ha ellenség vesz körül, akkor úgysem néznek le, és próbálom tovább szurkálni őket, hiszen ez az eset eléggé lelombozott ahhoz hogy ne csak forogjak, a másik pedig az a lehetőség hogy társak vesznek körbe, ez esetben megpróbálom egy erősebbnek tűnő figyelmét magamra vonni azzal hogy:
- Hé te! Hé te ott fent! - S ezt addig amíg nem működik, majd pedig:
- Dobj bele az egyik arcába! - S ha teszi is akkor én sem hezitálok, felkészülök egy élvezetes landolásra, és egy szemen szúrásra, vagy arcon szúrásra, az eredmény ugyan az.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
avatar
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Godlaw / Tao on Pént. 04 Május 2012, 11:44

~Az embereket sikerült elüldöznöm a közvetlen közelemből, de valami még mindig ott van a hátamon. Először csak azt gondolom, hogy egy fegyver maradt bennem, mert a nagyobb erő miatt nehéz különbséget tenni tíz és száz kiló közt, de aztán rájövök, hogy mi történik. Ahogy fojtogatni kezd a hátamon lévő ellenség, rögtön reagálok, nem várok addig, míg ténylegesen fuldoklani kezdek.
Két csápommal hátranyúlok, az alapján, hogy fojtogat, a karja a nyakamon van, ebből ki tudom számítani, hogy hol lehet a feje, nem nehéz, legalábbis ha humanoid. Ezen a megsaccolt helyen próbálok a csápjaimmal akkora erőt kifejteni, hogy az egy ember koponyáját összeroppantsa. Mivel nem tudom biztosan, hogy sikerrel járok-e, és ő megpróbál felborítani, ezért ezzel egy időben egy másik csápommal a hátamba szúrt fegyvert is kipiszkálom, szerencsére a rovarcsápokkal még a hátamat is elérem. Ezután pedig lábaimat már-már feldobva állok ellen a nyomásának, hogy ne hasra essek, hanem épp ellenkezőleg, a hátamra. Ha már nincs bennem a fegyver, nekem nem fog nagyobb fájdalmat okozni, őt viszont valószínűleg agyonnyomom a súlyommal, ha a csápjaimmal még nem öltem volna meg. Legalábbis valahogy így tervezem.~

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2683
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

6 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.