Átjáró a Földre

7 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Steven on Szomb. 05 Május 2012, 23:38

Végül sikerült felugrani a háztetőkre és ott haladni tovább. Bár normál esetben az utcákon lett volna gyorsabb, de mivel odalent most teljes erejével tombolt a csata ezért sokkal gyorsabban lehetett haladni idefent, ahol csak az íjászoktól vagy mágusoktól kellett tartani. A másik előnye a magaslati pozíciónak az volt, hogy valamelyest átláthattam a csata alakulását. Nekem nem okozott problémát a sötétség, mivel a hőlátásom teljes mértékben kompenzálta ezt. Így alakult hogy sikerült azt az íjászt is meglátnom aki célba vett. Méghozzá nem is akárki volt az. Hamar felismertem, hogy ki is az aki célba vett és ha elég közel voltam hozzá, akkor egy hatalmas ugrással próbáltam meg oda ugrani hozzá, hogy véget vethessek a vámpír szenvedéseinek. Szinte teljesen biztos voltam benne, hogy a páncélom kibírja a nyilakat, amiket rám lőhet, ha csak nem valamiféle speciális fegyverről volt szó. Ha ehhez viszont túl távol voltam, akkor megpróbáltam fedezékbe húzódni egy kémenyhez vagy hasonlóhoz, és onnét az egyik 9 mm-est elővéve próbáltam lelőni. Ha esetleg túl távol volna ahhoz, hogy képes legyek eltalálni (elvégre inkább közelharcba szoktam bocsátkozni, mint távolságiba) vagy nem igazán volt hatással rá ( tudtam róla hogy nem csak egy zombi, hanem egy vámpír is szóval duplán élőhalott), akkor a képességemmel próbáltam villámok segítségével ártalmatlanítani. Ha meg nem is öli, azért az izmokat görcsbe ránthatja egy időre, ami épp elég lenne ahhoz, hogy közelebb mehessek és a buzogányommal jól oda sózhassak neki.
~ Furcsa. Britania kapitányt és a vár védőit megértem hogy zombivá tudták alakítani.. De hogy változtattak egy vámpírt is élőhalottá, ha egyszer már eredetileg is az volt?~ Gondolkodtam közben el rajta.

_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
avatar
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Sam on Vas. 06 Május 2012, 13:19

A dolgok jól alakultak, már ha a sorozatos öldöklést lehet így nevezni. Nagyon nincs ínyemre a dolog, hogy már inkább érzem magam afféle mészárosnak, mintsem harcosnak. De sajnos jelenlegi helyzetemben félre kell tennem az ilyen etikai problémákat és küzdelem közben szépen lassan legyőzni a belső hangot, ami folyton folyvást azt üvölti mélyen belül, hogy „Állj már meg!”. Hisz, ha csak egy percre is engednék ennek a késztetésnek, már nem lenne következő perc. Így nemcsak tudatosan próbálom elnyomni, hanem a túlélési ösztön is erősen rásegít a belső vívódás enyhítésében. Nem én kezdtem a háborút, nem is én döntöttem úgy, támadjanak meg. Én csupán megpróbálom minél gyorsabban befejezni a háborút, ami már megállíthatatlanul folyik egy sebesen zúgó folyamhoz hasonlóan. Minden nyilammal kioltok egy életet… Minden percben több ember halálának okozója vagyok, jelenleg kicsit sem vagyok jobb, mint fajtám megtébolyodott tagjai. Azaz de, jobb vagyok, hisz én nem értelmetlenül cél nélkül gyilkolok, van valami, amit el kell érnem, ez pedig a… túlélés! A városlakóké, és a sajátomé is egyben. Ekkor szúrom ki a háztetőkön ugráló férfit, aki a gondokat okozta az imént a kapunál. Mit ne mondjak, nem nagyon örülök neki, hogy látom, ez pedig egyrészt azért van, mivel az ő ténykedéseinek hála törték át az első védelmi vonalunk, másrészt pedig azért, mert vele is úgy vagyok, mint az összes társammal, jobban szeretem őket továbbra is társamnak tudni, mintsem leállni velük értelmetlen küzdelembe kezdeni. Láthatóan ő is kiszúrt engem, és ha minden igaz, akkor csak azért küzd ellenünk, mert félrevezették, s mint így, nem lenne éppen fair, ha rátámadnék. Így inkább jobb kezem magasba emelésével próbálom jelezni neki, hogy nem vagyok az ellensége.
- Nem vagyok ellenség! – mondom gyorsan és érthetően, remélve, hogy használ. De ha megtámad, akkor nincs mit tennem, mint megvédeni magam. Azt tudom, hogy ereje jóval meghaladja az emberi teljesítőképességet, így hiába vagyok kiváló harcművész, ha ekkora erejű ütéseket kellene hárítanom, az még az én testem is megviselné. Úgyhogy távolságot kell tartanom, és kitalálni valamit, hogy hogy tudom lefegyverezni, és észhez téríteni… Nem hinném, hogy könnyű dolgom lesz, de úgy érzem meg kell próbálnom. Ha közeledne, akkor én sebességem kihasználva tartom a távolságot. Emellett próbálok folyamatosan mozgásban lenni, hogy ne nyújtsak könnyű célpontot az esetleges távolsági támadások ellen. Illetve ha ezzel próbálkozna, akkor tökéletes látásom, és kiváló reflexeim használva térek ki a lövedékek elöl. Emellett próbálom a helyszín adottságait kihasználni, hogy minél több időm legyen kitalálni mit is tegyek, hogy ráeszméljen a dolgokra.

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

avatar
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 06 Május 2012, 20:53

Résztvevők: Albert Shear / Britannia Kapitány és Lionheart
Albert figyelte a nő táncát. Lionheart pedig anélkül, hogy észrevette volna a felettese megérkeztét harcolt tovább. Elegánsan és mégis igencsak hatékonyan küzdött, minden egyes vágása pontos és halálos. Nem kegyelmezett, Albert rájöhetett a nő mozgásából, hogy ő nem most kezdte a vívást, hanem minden bizonnyal évek óta igen keményen tanult és ennek megvolt az eredménye. Az utolsó csapás az utolsó ellenfél fejét csapta le a helyéről, ami aztán Kapitány lábaihoz gurult, ekkor vette csak észre a nő a férfit is.
- Roma soha sem hisz nekem, hogy egy nő is lehet olyan ahrcos, mint egy férfi… túlságosan maradi a Fehér Boszorkány… Mehetünk uram.
Elindulnak ők is a kapu irányába végül és megérkeznek ahhoz a részhez, ahol a vámpír verekedett a páncélos férfival, Stevennel és még a plüss medve is ott volt.

Résztvevő: Alexander Hartdegen / Hobogár – városon kívül, nyugati rész
Ahogyan Hobogár hátranyúlt a csápjaival az ellenfele fejéhez, az elengedte a nyakát és a két csápot ragadta meg. Sajnos, azaz Hobogárnak szerencsére nem volt túl sok ideje, de a fészeknek csápjába iszonyatos fájdalom hasít, ahogyan egy reccsenést is hallani lehetett. Az ellenfele eltörte a csápot. Ebből Hobogár már rájöhet, hogy közel, sem emberi ellenféllel van dolga, hanem valami képességgel bíróval. Emiatt nem sikerült kipiszkálni a fegyvert sem, de a hátrafordulás sikerült. Az ellenfél pedig úgy mozdult ekkor, hogy a fegyvernek használható hátsó csápok kívül legyenek neki. A lábaival és a karjaival átölelte Hobogarat és nekiállt teljes erőből összeszorítani, hogy széttörje Hobogarat. A fészek pedig érzi, hogy ez sikerülhet is neki.

Résztvevők: Steven Storm, Teddy, Samuel Vermont, Albert Shear / Britannia Kapitány és Lionheart – északi rész
Steven semmit sem lát a hőérzékelővel, minden matt fekete, még az épületeknek sem voltak határai, a zombik pedig nem bocsátottak ki hőt. Mintha az egész rendszer szórakozott volna, nagyon-nagyon haloványan azért látszottak a saját társai, halvány rózsaszínnek, de ennyi. Nem voltak nagyon kémények a tetőn, ez nem volt különösebben modern kor, hogy legyenek, így ezt Steven nem tudta volna megtenni, de már elég közel volt, így egyetlen ugrással termett Sam előtt. Emelte a kezét, hogy támadjon villámmal, amikor Sam kiáltott, nem értette, hogy mit beszél, valami istentelen nyelvnek hatott. Mikor a villámok megjelentek Steven kezében Sam egyszerűen kitért előle, így az elektromos támadás a földön robbant fel és homokot szórt mindenfelé.
Teddy sikeresen kikecmergett a véres sáros tócsából és igencsak elázott, rá sem lehet ismerni, mindenhol mocskos. Még további öt őrt tesz ártalmatlanná, mire az egyik társához ér. Az némileg bambán nézett rá, de felkapta a földről és elhajította azok felé, akik ekkor érkeztek oda a közelbe.
Lionheart és Britannia kapitány ekkor érkeznek meg és a következő pillanatban Teddy pontosan Kapitány arcának csapódik.

Résztvevő: Vipra Phertelmer és Boris Dragunov / Svarog – városban
Ahogyan Svarog oldalra köpött Vipra úgy látja mintha egy marék kukacot köpött volna a földre a rothadó sárkány, akinek a kezeiben tűzlabda jelent meg ezek után. Vipra továbbra sem érti, hogy a másik mit mond, de Svarog a gyíkot igen, az pedig beszélt is hozzá, majd közelebb indult hozzá. A szavak ellenére Svarog támadott és a tűzlabda repült Vipra felé, aki ki tudta kerülni, majd Svarog oldalába rúgott egyet a sárkányférfi oldalába.

Résztvevők: Wade Wilson / Deadpool – Déli rész
Hiányzás révén ugyanaz, mint az előző körben.

Résztvevők: Balthazar Millvier és Horatio Millvier – városfal, keleti rész
Mindkét férfi egy-egy ütést érez és elvesztették eszméletüket. (Élnek, mivel Balti jelezte, hogy nem lesz, azért áll ez fönn)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14076
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Teddy on Vas. 06 Május 2012, 22:20

Még sikerül pár embert megszurkálnom pár csúnyaságot, mielőtt elérek a kinézett személyig, legszívesebben felettük is táncot lejtenék, de most nem érek rá, nem-nem, most sokkal fontosabb dolgom van. Sikerül magamra vonnom a figyelmét, és hát kissé furcsán néz, én meg nem értem hogy miért, legalább is amíg végig nem nézek magamon, és úgy kell realizálnom hogy nem úsztam meg olyan tisztán a dolgot mint ahogyan reméltem, nem, de tényleg nagyon nem, oly annyira nem mint amennyire érdekel, mert hát konkrétan sehogy, hiszen mit tehetne egy ilyen édes, kedves, ártatlan kis plüssmaci mint én, a csúnya és gonosz sár ellen, hmm? SEMMIT! Nincs nyaka amit eltörhetnék, és hiába püfölöm, csak úgy ott marad és idegesít és sírhatnékom van tőle, és mindig meg kell fürödnöm egy pocsolyában és annyira idegesítő és ragacsos és BRÁH! Még mielőtt azonban leállhatnék hisztérikus cirkusz üzemmódban hemperegni a földön, az alak felvesz, és már hajít is, egyenesen egy frissen érkező csapatra, és hirtelen ez most engem annyira meglep, bár nem tudom miért, hogy nincs időm előkészíteni a szúrást, mert ugye szembe vagy arcba terveztem, de ellenben van időm élvezni a repülést, és ennek hangot adni egy kellemes, nagyon vékony, és egyesek fülét talán bántó:
- WÍÍÍÍHÉHÉHÉÉÉÉ! - Hanggal fejezem ki, majd egy hangos csattanással érkezek meg valakinek az arcára, fogalmam sincs hogy ki az, de azonnali hatállyal próbálom belevágni a fejébe ama mérges pengéimet, mert hát egy plüssmaci előbb üt, aztán kérdez, csak én nem akarok kérdezni, ellenben ha sikerül én máris megyek tovább, és nézem a következő szurkálható áldozatot, mert én ilyen kedves vagyok, mert igen én kedves vagyok, és ha ezzel valaki nem ért egyet akkor nyalogassa le a sarat rólam és aztán megfontolom hogy tárgyalhatunk a dologról, és azért nem mondtam most hogy kibelezem, felakasztom, leütöm, eltöröm a nyakát, mert.. Na vajon? Kedves vagyok! Igen-igen, na de most a lényeg hogy minden erőmmel azon vagyok, hogy szurkáljak, nem is igazán érdekel hogy hol érem el az áldozatot, az a lényeg hogy ne páncél legyen, arc, karok, láb, nekem nyolc csak haljon meg ahogy kell én meg örvendezhessek, úgyszintén ahogy kell és mindenki tök jól lesz utána és majd nevetünk és tüzet gyújtunk a rothadó hullákon… Nem tüzet nem gyújtunk, nem-nem, tűz nem, sehol… Sehol.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
avatar
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Albert Shear on Vas. 06 Május 2012, 23:13

Albert egy idő után kardját is rögzíti, majd elengedi. Aztán mosolyogva nézte, ahogy a nő harcol. Lassan, de biztosan azonban arca komollyá válik. Lionheart mozgása komoly gyakorlatra és éveken át tartó edzésekre vall. Ő maga is katona évtizedek óta. A kardot is egyre jobban forgatja. A nő ruházata már korábban szemet szúrt neki, de eddig elhessegette a gondolatot: valaki nem mond el neki valamit. Itt főleg Roma-ra gyanakodott. Azok után meg pláne, amit a másik világban látott...vagy ebben?! Kissé összezavarodott. Sok kapitánnyal...
...azonban nincs ideje ezen elmélkedni, amikor egy csata folyik körülötte. Amikor Lionheart végez, csak bólint egyet elismerően.
-
Sok hozzám hasonló harcos van a tarsolyában s csak kevés olyan, mint te. - puhatolózik, miközben elindulnak visszafelé. Az egyik elágazásból robajt hallanak és porfelhőt láthatnak. Ekkor gyorsítja meg Albert lépteit. Befordul a sarkon s már az arcába is kap valamit. A meglepetéstől megtorpan. Még reagálni sincs ideje, amikor koponyáján apró, tűszerű pengék avagy penge szerű tűk kezdik ostromolni. Néhány szempillantásnyi idő múlva észhez tér és mindkét kezével az arcához kap. Ösztönösen cselekszik s nem csak el akarja távolítani magáról a támadóját, de szét is szándékszik tépni.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
avatar
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 37
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Vipra Phertelmer on Vas. 06 Május 2012, 23:55

A rothadó zombisárkány egy levegővételre valamit kiköpött maga mellé a földre. Általában ilyenkor egy véres foltot lát az ember azonban ez teljesen más volt. Össze vissza csavarodó kukacokat köpött egy csomóba. Ezzel kinyilvánította véleményét de azért én még próbáltam magam tartani a szavamhoz. Ahogy közeledtem a sárkány felé hirtelen mintha felizzott volna a tenyere. Elkezdett fodrozódni tenyere környékén a levegő majd hirtelen megjelent benne egy tűzgömb. Amint megjelent a gömb egy határozott mozdulattal félem hajította az izzó labdácskát. Első pillanatban elégé meglepődtem de időben sikerült magamhoz térnem. Pár pillanaton múlt, hogy el ne találjon de végül sikerült jobbra kiperdülnöm. Amint újra szembe fordultam a lénnyel félig leguggoltam majd kilőttem akár egy rakéta. Rohanás közben teljesen feltüzeltem magam és már nem kíméltem volt társamat.Már csak pár lépésre voltam tőle de mintha mérföldekre lettem volna. Az idő is megállni látszott ahogy üvöltve rohanok ellenfelem felé. nem rá haragudtam vagyis kis részben igen de leginkább arra voltam dühös aki ilyenné tette. Mikor megérkeztem eléje mintha megleptem volna ugyanis első támadásomat sikerrel vittem be. Erős bal lábammal a még bennem lévő lendülettel oldalba találtam. A lábamat enyhén visszahúzom majd többször újfent az oldalába rúgok borzalmas erősséggel. A harmadik rúgás után megpördülök és talpal a mellkasába rúgok. Ha esetleg megakasztja a lábas rohamomat ököllel a fejét célzom a már megszokott brutális erővel. Rúgásaimat és csapásaimat úgy próbálom ütemezni, hogy ne tudjon vissza támadni.
(A képeségeim, hogy ne keljen vissza keresned : Hatalmas életerővel rendelkezik vagyis nem fárad el egykönnyen és sokáig bírja az ütleget. Mikor átváltozik pikkelyek jelennek meg rajta az újai karmokká változnak és a fogai is élesebbek és hegyesek lesznek akár egy ragadozónak. A pikkelyek levél alakúak öt centi nagyságúak és vastagok.
Normál módban 150kg-ott képes kinyomni illetve felemelni.
Átváltózót állapotban 600kg súlyt képes felemelni illetve kinyomni. Ilyen állapotban nagyobbat üt jobban szorít és nagyobbat ugrik. A pikkelyeknek hála a szúró fegyverek hatástalanok.. )
avatar
Vipra Phertelmer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 152
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Steven on Hétf. 07 Május 2012, 19:20

Mivel nem hogy nem segített, de még hátráltatott is a hőérzékelő, ezért végül kikapcsoltam, hogy teljes mértékben saját hagyományos szememre támaszkodjak. Sajnos el nem tudtam rejtőzködni a tetőn, de elég közel voltam az ellenfelemhez, hogy oda ugorhassak. Ám a szerencsém ennyivel ki is fújt. Ahogy ugortam felé láttam, hogy felemelte az egyik kezét mint ha jelezni akarna. Ez furcsa volt, mivel eddig semmi jelét nem láttam annak, hogy a zombik bárhogy is megpróbálnának kommunikálni velem. Még az is megfordult a fejemben, hogy talán nem vesztették el teljesen az eszüket, elvégre elég jól harcolnak a védők, hogy biztos legyen, nem agyatlan zombikról van szó. Azonban mikor megszólal, ráébredek hogy ha maradt volna még benne bármi a régebbi énjéből, akkor érthető nyelven próbálna meg beszélni velem, így hát a villámaimmal támadok is. Ekkor azonban újabb meglepetésnek leszek tanúja. Minden további probléma nélkül tér ki a támadásom elől, ami igen csak nagy gyorsaságról tesz tanúbizonyságot.
~ Ez probléma. Hiába csap be a villám egy szempillantás alatt oda ahová szeretném, ha nem tudom becélozni, nem fogom eltalálni. Ugyan ez lesz a probléma az erőmmel is. Valahogy le kell lassítanom.~Gondoltam gyorsan végig a helyzetet, miközben figyeltem az ellenfelemet illetve gyorsan körbe pillantottam, nehogy más katonák hátba támadjanak, elvégre most az ellenséges vonalak mögött vagyok.
- Bár kétlem hogy megérted amit mondok, de ahhoz képest hogy már rothad a tested, elég fürge vagy. De nyugodj meg. Ígérem hogy megszabadítlak ettől az átoktól, hogy lelked örök békére leljen. Már ha vámpírként még volt lelked. – Szóltam rá miközben próbáltam a közelébe kerülni és a buzogányommal oldalba vágni a vámpírt, vagy bárki mást aki közben még rám támadna. A tervem az volt, hogy egy szűkebb sikátorba tereljem, ahol majd az egyik gránát segítségével intézzem el.
~ Még szerencse hogy kettőt hoztam. Remélem, hogy a még egy ilyen lénnyel nem fogok találkozni, mivel a másik gránátot már a kapura kellesz tartogatni.~

_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
avatar
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Svarog on Kedd 08 Május 2012, 08:31

Svarognak nem tetszett az egész. A fickó őt zombinak hiszi, valami tablettával kínálgatja, hát persze, hogy egy tűzgolyóval köszön neki. Vipra kitér jobbra, majd rohanni kezd felé, aztán borzalmas erővel oldalba rúgja Svarogot.
A mutáns nem törödik az oldalába hasító fájdalommal, jó egy kicsit. Amikor a gyík újra rúg, Svarog megvárja, aztán elkapja a lábát, és megpróbálja elgáncsolni.
Világos most már, hogy Morgana valami illúziót bocsátott a szövetségeseikre. Erről tudnia kell a többieknek.
"Találkoztam Viprával. Valami zombinak hisz minket, és valószínűleg a többiek is. Ha ezt valaki hallja akkor szóljon Romanának."
Próbál így üzenni, hát ha valaki meghallja, vagy kiolvassa a gondolataiból...

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 08 Május 2012, 12:59

A helyzet nem valami rózsás, Hobo nem tudja magát kiszabadítani, és szupererős ellenfele már nem csak szorongatja, de nagy fájdalmakat is okozott a két csáp eltörésével. Hátán fekve nehezen bír felkelni a bogár, égett szárnyait nem tudja használni, és a szorítás miatt különben is gondban van. Szerencsére azonban a támadója nem fogta le a csápokat, így még nincs veszve minden remény. Mivel már jó pár ellenségével végzett Hobo, a földön lehet látni hullákat, akiknek fegyverük is volt minden bizonnyal. Mivel elülső két csápja már megsérült, így a középső kettővel próbál most dolgozni, egész pontosan igyekszik megszerezni az egyik földön lévő fegyvert. Ha sikerül elérnie egyet, akkor azzal a hátán kapaszkodó férfi felé támad, mozgáskoordinációja elég jó, ezért remélhetőleg nem sebzi meg magát, és mivel támadójának mindkét keze foglalt, talán védekezni sem tud majd. Ha mégis elengedné őt, hogy a fegyvert ragadja meg, Hobo figyel rá, hogy erősen fogja, és amint felszabadul a fogás alól, felpattanjon. Így, még ha a másik erősebb is, és lefegyverzi, már messzebb lesz tőle, és végre megfordulhat, hogy szemből lássa.
Ha nem tud fegyvert ragadni, akkor igyekszik úgy hemperegni a földön, hogy egy elejtett fegyver beleálljon az ellenségébe, esetleg megpróbál felállni, és a körülötte álló tömegnek háttal "nekidőlni", hogy a fegyverek a hátán kapaszkodó tagot találják el.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2683
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Sam on Kedd 08 Május 2012, 18:10

A dolgok jól indultak, láttam rajta, hogy meglepi a kézfeltétel. Nem várt efféle reakciót tőlem, ez jó is volt, hisz itt már látszott, hogy elgondolkodtattam a dolgok menetén. De ez a kismértékű előrelépés megtört, amikor a tett mellé szavakat is állítottam, mintha azzal, hogy beszéltem volna, valami olyasmit követtem volna el, amiből rögtön az jött le neki, hogy ellenségesek a szándékaim. Ezt pedig az is alátámasztotta, hogy kezében villámokat teremtett, amikkel meg is támadott. Szerencsére reflexeim olyan élesek, hogy akár a közvetlen előttem elsülő pisztolygolyó elől is képes lennék kitérni, így ez elől is sikerült elmozdulnom. Ez főleg annak köszönhető, hogy láttam a kezében gyűlni kezdő energiát. Az viszont meglepett, hogy a testi ereje mellett efféle képességekkel is rendelkezik. De a lényegen ez mit sem változtat, rá kell ébresztenem, hogy a rossz oldalon küzd, és hogy nem vagyok ellenség, mellesleg ezt mind elég gyorsan ahhoz, hogy ne sikerüljön megsebesítenie. Az ereje nagy, de a sebessége a gyengéje, amit kitudok ellene használni, hisz mozgékonyságban, gyorsaságban és reflexek terén vagyok igazán kiváló. A stratégia ezzel meg is van. Már épp kezdeném kiötleni azt is, hogy hogy térítsem szavak nélkül észhez rebellis társamat, amikor a feszült csendet megtörve most ő szólal meg. Szavaival meglepetést okoz, mely meg is jelenik arcomon. De a döbbenetből felocsúdva meg is kezdem a szavainak értelmezését, hátha valami fontos információt is kinyerhetek belőle, hogy milyen okból támad rendületlenül. De az egész mondanivalója alapjaiban sántít… Hisz miért ne érthetném a szavait… Testem pedig nem rothad, vámpír vagyok, nem pedig egy alantas járkáló hulla… És a legégetőbb kérdés, miért beszél múlt időben a vámpír létemről? Hisz jelen pillanatban is az vagyok. Érthetetlen, mintha nem is tudná mi történik körülötte, mintha egy álomvilágban élne. De a elme pallérozásának ideje lejárt, most sokkal inkább arra kell összpontosítanom, hogy a fizikai konfrontációt megelőzzem. A fegyvere egy buzogány, zömök fegyver, jó választás, hisz a fő erősségére épít, ami a pusztító erő. Viszont a fegyvernek van egy gyenge pontja, ez pedig az, hogy a fa nyele nem bírja az ekkora erőhatásokat. Ott a legsérülékenyebb az egész szerkezete, így, miközben távolodok tőle, hogy ne kerülhessen továbbra se a közelembe egy dobókést csúsztatok elő és célzom meg vele a buzogány nyelét. Dobás közben a lehető legnagyobb energiát adom át a késnek, így annak sebessége eléggé nagy lesz ahhoz, hogy ha sikerül eltalálnom a fa rész azt át hasítva használhatatlanná tegye a fegyvert. Ha csak súrolja, és nem vágja át az is megfelel, hiszen akkor a teherbírása lecsökken és az első ütés alkalmával eltörik a fegyver. A végkimenetel ugyanaz, de valószínűbb, hogy telibe találom, hiszen a dobókésekkel is legalább olyan jól célzok, mint az íjjal. A cselekmények közepette továbbra is figyelek a környezet által nyújtott lehetőségekre is tekintettel lenni, és ezeket a céljaimra felhasználni, hogy minél eredményesebb lehessek.

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

avatar
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 08 Május 2012, 18:46

Résztvevő: Alexander Hartdegen / Hobogár – városon kívül, nyugati rész
Hobogár végül sikeresen megszúrja egy karddal az ellenfelét, így a szorítás enyhült annyira, hogy ki tudott törni és eljutni tőle néhány lépésnyire. Mind a ketten sérültek voltak, és Hobogár kitinváza is meg-meg repedt, így a levegővétel is fájdalmas volt, a szúrásról a hátán és a törött csápokról nem is beszélve. Végre megláthatta ellenfelét, farkasra emlékeztető pofája volt, némileg szőrös teste, mintegy két és fél méter magas robosztus alkat, a keze emberszerű, de karmokban végződött, ahogyan a lábai is. tökéletesen tudott fegyvert forgatni vele, de mégis négy lábon is tudott futni. Most vérzett, az oldala sebes volt, kiszedte magából a kardot és egyenesen Hobogár felé hajította.

Résztvevők: Teddy, Albert Shear / Britannia Kapitány és Lionheart – északi rész
- Persze, a hadtest többi tagja is ott van, de mind a saját világaikat őrzik és nem a mienket – kapta a választ Albert a lánytól. – Nincs mindig kapcsolatban Roma sem a multiverzum többi világával.
A lány szavai elakadtak, ahogyan Teddy nekiállt szurkálni Albertet, de a tűk nem sebezték a férfit, sőt a plüss medve bánatára még szét is törtek a férfi bőrén. A kapitány pedig ösztönösen nyúlt fel Teddy-ért és húzta távol magától, mivel nem túl erős, így ez minden gond nélkül megvolt, majd egy hatalmas reccsenés és a plüssmedve varrása elengedett és kettészakadt. A benne levő vatta mint a belek kezdtek a földre hullani. Teddy pedig ebben a pillanatban látja meg, hogy a társai nem zombik, hanem élő személyek, ahogyan mindenki más is… megtévesztették.

Résztvevők: Steven Storm és Samuel Vermont,
Steven és Sam harca tovább folytatódott, Steven rátámadt a vámpírra, aki még sikeresen kitért a buzogány elől, majd egy dobótőrt dobott a páncélos felé, vagyis a buzogány markolata felé. A kés pontosan beleállt abba és apró szilánkokra törte azt és a fegyver használhatatlan lett. Azonban a terelés úgy tűnt, hogy sikeres, ugyanis sikerült Sam-et egy kietlenebb részhez terelni őt. Egy kis zárt sikátor volt, amiben nem volt szinte semmi, alig egy méter széles volt csak, hét méter hosszú, mellette a házak legalább öt-öt méter magasak és három oldalról volt ez zárt. Ennek a bejáratánál állt most Sam és úgy két méterre tőle Steven.

Résztvevő: Vipra Phertelmer és Boris Dragunov / Svarog – városban
Vipra üvöltve esett neki Svarog-nak, aki az első rúgás után némileg összeszedte magát, de ettől függetlenül a bordái kegyetlenül sajogtak. A második rúgás utána gyíkszerzet SHIELD ügynök megragadja Vipra lábát, hogy ne tudja megrúgni, de az olyan irtózatos sebességgel érkezett meg, hogy Svarog métereket repül hátra és a földön terül ki. Még mindig magánál van, de a kiégetett sebe újra felszakadt és még egy bordája is eltörött.

Résztvevők: Wade Wilson / Deadpool – Déli rész
Hiányzás révén ugyanaz, mint eddig.

Résztvevők: Balthazar Millvier és Horatio Millvier – városfal, keleti rész
Eszméletlenek (Élnek, mivel Balti jelezte, hogy nem lesz, azért áll ez fönn)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14076
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Teddy on Kedd 08 Május 2012, 20:12

Nos, én szurkálok, mondhatni gőzerővel, igaz gőz az nagyon nincs bennem, legalább is gondolom én, annyira nem vagyok tisztában ennek a szónak a fogalmával, csak hallottam már valahol ezt a kifejezést, és hát attól hogy nem vagyok biztos a jelentésében még használhatom nem? De. Szóval teszem a dolgomat, és nagyon jól, de valahogy hirtelen mégsem működik sőt, eltörnek a tűk, és bár az egész arcát céloztam, valahogy a szemét mégsem szúrtam meg, pedig emlékszem hogy alapból is az volt a tervem, akinek a képébe esek esetleg, annak a szemét, de már úgysem számít, s még mielőtt bármit is tehetnék, kissé távolodok, bár nem saját akaratomból, majd pedig egy reccsenéshez hasonló hangra leszek figyelmes, s elég gyorsan kapcsolok is hogy mi történt, ez az én formám, már megint.
- Eh.. Grhrh… Ohhhhh.. - Szenvedek csendesen, gondolom a hapsi kezében, majd mintha kilehelném a lelkemet, tekintetem üressé válik, majd pedig teljesen eleresztek, mint aki tényleg meghalt, olyan ügyes vagyok, egyszerűen hihetetlen. Azonban, még mielőtt lehetőleg elhajítana, egy hirtelen mozdulattal „ török „ ki, nem is igazán támadólag, de csúnyán nézek, és közben megeresztek egy olyat hogy:
- Te…. TEEEEE!... - Igen, „Te”-zek, majd pedig összefonom a karjaimat magam előtt.
- Most erre tényleg szükség volt? Bunkó csúnyaság… Jó már nem rothadsz mint az előbb de még csúnyább vagy… Eürh… - A vége amolyan megborzongásnak mondható, mint aki valami undorító és fájdalmas dolgot is lát egyben, és összerántja a megborzongás, mindez után pedig az alfelemre nézek, kissé szomorkásan, majd pedig arra a nagyon ismerős lányra, Lionhogyishívják izébizére.
- Lennél olyan kedves hogy összeszedsz, olyan jóóóóól érzem magam. - Mosolygok rá, habár semmi sincs mögötte, de ezt neki nem kell tudnia, csak azt akarom hogy szedjen, és valakivel varrasson össze, végül is tuti ráér így a harc kellős közepén.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
avatar
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Vipra Phertelmer on Kedd 08 Május 2012, 23:22

Az első rúgásom tökéletesen betalált és egyáltalán nem volt haszontalan. Igaz egy élő halott volt a sárkánygyík de így is látszott az arcán a fájdalom. Bár megpróbálta elfojtani de a szeme rebbenésén tudtam, hogy megérezte tehát nem sebezhetetlen. A másodperc tört részig törtem az agyam ezen mikor a még mindig levegőben lévő lábamat enyhén visszahúztam majd rugó módjára újra az oldalába rúgtam. Ezután egy teljes százhatvan fokos szöget írtam le és a talpammal a mellkasát céloztam meg. Ő viszont nem vártam meg, hogy péppé verjem ezért mielőtt elérhette volna a lábam a mellkasát megfogta. A hatalmas erőnek és sebességnek hála ez lényegtelenné vált ugyanis a hulla méterek repült hátrafelé majd hangos puffanással ért földet. Hirtelen eszembe jutott egy vers amit még kiskoromban tanultam és ezért idéztem is belőle.
-Nagyot koppant s azután elhallgat-
A sebe felszakadt és újra undorító gennyes vérszerű képződmény folyott ki rajta. Nem tudtam, hogy én voltam erős vagy az ellenfél volt gyenge. Hisz lássuk be ő eleve sérültem kezdte a harcot. Mire futva odaértem a bűzölgő szemétkupachoz sikeresen befejeztem belső agóniámat. Fölkapom a fickót majd teljes erőmből a falhoz vágom. Remélhetőleg ott marad mert nem szívesen ölném meg de az is meglehet, hogy nem lennék rá képes. Még nem ártott nekem, hogy elégé dühös legyek rá és még senkit nem öltem meg. Ez egy kicsit habozóvá tehet engem a kritikus pillanatokban. A csata közben hiába állok a jó oldalon és hiába leszek egyre közelebb a kapuhoz az üresség csak nem akar megszűnni.
avatar
Vipra Phertelmer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 152
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Albert Shear on Szer. 09 Május 2012, 00:23

Miközben két kezével tépi le magáról az apró állatot, az megpróbál kitörni a szorításából. Albert maga is hallja az apró reccsenést s ez után már engedi is a menekülni próbáló kis szörnyet. Úgy, hogy nem csak útjára engedi, hanem lök is rajta egyet. Majd meghökken. Nem azon, hogy a korábban látott plüssállat megszólal. Valójában nem is azon, hogy feltűnt. Hiszen biztos volt benne, hogy Morgana ragadta el őket és fordította a város ellen.
Valójában azon lepődött meg amit mondott az apró, sérült teremtmény. ~
Vajon mit ért azon, hogy "már nem rothadok"?! ~ Azonban hamar észhez téríti magát. Most egy ostromot kell visszavernie. Legalábbis elintéznie, hogy az ellenség feladja. Lenéz Teddyre.
-
Nem segítek. Megtámadtál. Nem érdekel, hogy miért. Az sem, hogy most már nem akarsz megölni. Ha vége a harcnak segítünk. - ekkor fejével int Lionheartnek, hogy induljanak tovább. Szaporára veszi lépteit, hogy a nőnek még véletlenül se legyen ideje most segíteni Teddy-n.
-
Mi az a hadtest? Amiről beszéltél...

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
avatar
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 37
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Steven on Csüt. 10 Május 2012, 21:38

A terelés egyelőre sikerrel járt, de ennek a buzogányom látta kárát. Sajnos a nyele nem bírta ki azt az erőt, amivel az ellenfelem a kését belehajította, ami két dologra engedet következtettetni: 1 A zombi-vámpírunk nagyon erős és 2 rendkívül pontosan tud célozni.
- Látom nem könnyíted meg a helyzetünket. – szóltam miközben a markolat maradékát elhajítottam felé, hogy bele álljon. Bár őt céloztam próbáltam úgy célozni, hogy a sikátor felé legyen egyszerűbb kitérnie, pontosan ugyan ezzel a taktikával céloztam utána a második 9mm pisztollyal is amit elvettem, így legalább nem kellett időt vesztenem azzal hogy újratöltsek. Ezután ha sikerült végül teljesen beterelni egyszerűen elengedtem a fegyvert hogy a földre essen, az egyik kezemmel egy villámot próbáltam meg létrehozni, hogy ismét megpróbáljam eltalálni, de ez csak figyelem elterelés volt amíg a másik kezemmel elővettem az egyik gránátot, aztán kibiztosítottam és eldobtam lehetőleg a lábai közé. Utána nem vártam meg a robbanást, hanem már vetődtem is el hátra fele, hogy a robbanás ereje, ne repítsen ki és mindkét kezemmel befogtam a fülemet, hogy ne szakítsa be a dobhártyámat. A páncélom igaz megvédene a robbanás erejétől, de ettől még ellökhetett volna, ha állva maradok, és a fülemet se védte volna meg semmi. Nem vagyok biztos benne, hogy az ellenfelemet ez megöli-e, de legalább kicsit kábává kell hogy tegye, akkor pedig végre elintézhetem, hogy békében nyugodjon szerencsétlen.
Ha viszont stratégiát váltott nem ment be a sikátorba és így közelebb jött, akkor a jobb kezemre egy 40 cm-es pengét létrehozva próbálom meg megvágni. Lehet hogy egy szúrással talán könnyebben helyhez tudnám rögzíteni, és akkor már nem lenne gond a gyorsaságával, de pont emiatt nem szúrhatok, mert valószínűleg el se találnám, így hát marad a nagyívekben való erőteljes vágások. Ezekbe a vágásokba csak 2 tonna körüli erőt próbálok belevinni, hogy ezért cserébe kicsit gyorsabban mozoghassak.

Aktív rendszerek: Nano páncél, 40 cm-es penge a jobb kezén amennyiben Sam a közelébe jön.

_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
avatar
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Sam on Pént. 11 Május 2012, 23:16

A tökéletesen megtervezett tervem kivitelezésében is szépen mutatott, a dobókés úgy hasította át a buzogány nyelét, mint a kés a vajat, ezután pedig már csak faszilánkok maradtak. S ezzel sikeresen használhatatlanná is tettem a fegyverét, ennek örültem, hisz így elvesztette azt az eszközét, mely segítségével az így is nagy erejét még jobban felerősíthette volna. Ekkor vettem észre, hogy milyen terepviszonyok közé kerültem, ha nem figyeltem volna, talán be is léptem volna a szűk sikátorba, s ezzel sarokba is szorítottam volna magam, de szerencsére nem így történt. Még épp idejében eszméltem a helyzetemre, s még könnyedén változtathatok is rajta. Hisz még épp a bejáratnál állok, s ellenfelem két méterrel előttem helyezkedik el, így indulhatok bármelyik irányba, sőt, akár még arra is megléphetek a szorult helyzetből, amerről ő érkezett, az épületek tetejére. Szavaira, lévén, hogy beszélnem felesleges egy tisztán kivehető bólintással válaszolok, melynek jelentése körülbelül annyi, hogy „Ez természetes, miért mire számítottál…?”, emellett egy ismételt felesleges mozdulat is, mely az előbbi kézmozdulathoz hasonlóan jelként is funkcionál. Ezt követően tekintetem folyamatosan rajta tartva teszek egy fél lépést balra, majd ezt megszakítva maximális sebességemmel indulok el jobbra, hogy kissé távolabb kerüljek tőle. Ezzel a kis csellel próbálva megtéveszteni a jelenleg ellenfelemként számot tartott társam. Eközben tekintetem nem veszem le rólam, hiszen villámaival szemben csak akkor léphetek fel sikeresen, ha látom, hogy lecsapni készül vele. Sebességben nem ér a nyomomba, így továbbra is ezt kell felhasználnom ellene, ha távolsági támadással próbálkozik, azt reflexeim segítségével kerülöm el, úgy, hogy közben folyamatosan tartom a két-három méteres távolságot, ezzel elkerülve, hogy egy esetleges közelharci helyzet bontakozódjon ki, hisz abból erőegyenlőtlenség miatt nem lenne könnyű győztes félként kiszállnom, még harcművészeti tapasztalatom ellenére sem. De az is biztos, hogyha nem támadok, akkor veszélyeztetem magam, de nem hiszem el, hogy eddig nem tűnt fel neki, hogy egy támadással sem próbáltam az életére törni… Tényleg ennyire gyengeelméjű lenne? Vagy egyszerűen csak nem akar belegondolni abba, hogy mi okból nem próbálom megsebesíteni, vagy miért nem használom egyik fegyverem se? Ha a helyzet nem változik, akkor támadással kell észhez térítenem, vagy akár elhúzhatnám a harcot még egy ideig, hisz az én testemnek még jó ideig nincs szüksége pihenésre és tudom tartani a jelenlegi erőnlétem. Ezenkívül mivel eddig jól jött, hogy figyeltem a terepviszonyokra, ezt követően is folyamatosan figyelem a helyszín adottságait.

//Steven: Helyszín, kis segítség. Smile//

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

avatar
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Deadpool on Szomb. 12 Május 2012, 11:51

Végzem a unkámat miként a kmek elrendelték az admin áldásával és már egy korrekt kis ösvényen terem mögöttem a különféle lények hullája halomban. Nagyobb gondot nem okoz a dolog, mint mikor zöldfülűn indítod el a gémet még a harmadik végigjátszásnál is. Előbb tudom mit fognak mozdulni, mint ő maguk. rutin ki ruccanás eddig. Az első nagyobb akadály a nagy fémfelület amin megakadok a vagdalkozásban. utána, mint az egykori Empire State Buildingre tekinthetek fel. Egy rendes néhány méter magas monstrum megáll mellettem, máris csökken a harci kedvem, egy pillanatra. Mikor rájövök, hogy kicsit elsietem a dolgot, hisz ilyenkor van kihívás és lejhetek kreatív, csak a fizika korlátoz, neki is látok.
- Ki engedte túl messzire a kutyáját? Whoo! - Vakkantok még köszönéshez, hátha azzal megtalálom a közös nyelvet, majd egyet hátra lépek, figyelem a hatalmas kardra, hogy ne szeljen szét, majd még lehetőleg azért a suhintás előtt előre szökkenek, bal kézzel pedig megpróbálom elkapni a pajzs tetejét, ránehezedni annyira, hogy átránthassam magam a túl oldalára, a barátunkhoz és így maximum felem együtt tudja csak mozgatni. Ha minden jól megy elérhető lesz a túl oldal és nyakon szúrhatom. De minthogy Mohamed jött a hegyhez lehet nem így kéne a vendégnek kopogtatni, szóval azért fel vagyok készülve lelkileg egy földhöz vágáshoz, de remélem a merész, ha nincs másra elég ész.

_________________
Különleges melóhoz különleges katona, a karmazsin komédiás, a regeneráló degenerált. A zsoldos és a száj!!!
avatar
Deadpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 140
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Join date : 2012. Mar. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Axe
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szomb. 12 Május 2012, 15:54

Végre valahára Hobo fellélegezhet, bár ez sem ad sok okot az örömre, a fájdalmak miatt nehezen mozog, és csak két csápját tudja használni, bár ez is több, mint a semmi. Ahogy távolodik ellenségétől egy újabb fegyvert vesz fel a földről,mert az előzőt benne hagyta a fickó oldalába. Mikor aztán megfordul, látja, hogy a fickó nem annyira emberszerű, mint inkább farkas. Testfelépítése alapján érthetővé válik a nagy fizikai erő, és valószínűleg elég fürge is, nyilván az érzékei is élesebbek, mint egy embernek, bár a látása éppenséggel rosszabb is lehet.
A karddobásra némileg meglepődik Hobo, nem éppen dobásra kitalált fegyver, nincs kiegyensúlyozva, ezért aztán nem úgy repül, mint egy dobókés, összevissza pöröghet, és talán csak egyszerűen lapjával csattan a kitinpáncélnak. Akárhogy is, jobb nem kockáztatni, így Hobo a megszerzett fegyvert tartja az eldobott kard útjába, hogy eltérítse azt. Kitinpáncélja különben is véd az egyszerű fegyverek ellen, és a szupererő sem érvényesül annyira egy dobásban, mint a korábbi szúrásban.
Ha sikerül hárítani a fegyvert, akkor Hobo előre lendül, fegyvertelen ellenfelére támad, a karddal igyekszik támadni rá, széles csapásokkal próbálja távol tartani - látszólag. Valójában azonban pont azt várja, hogy a farkas majd kicselezi őt, hiszen nem jó kardforgató, és közel férkőzik. Ekkor azonban majd meglepetésszerűen döf fullánkjával a farkas sérült oldala felé, hogy mérgével lebénítsa őt néhány másodperc alatt.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2683
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 13 Május 2012, 07:40

~ Mindenki ~
A távolban újabb kürtöket lehetett hallani, de ez ezúttal nem ellensénges volt, hanem a Roma által ígért erősítés kezdett a közelbe érni.

Résztvevő: Alexander Hartdegen / Hobogár – városon kívül, nyugati rész
Hobogár sikeresen vett fel a földről egy fegyvert, amivel próbálta kivédeni az ellenfele kardjának dobását. A férfi majdnem olyan erős lehetett, mint ő a farkasszerű külső ellenére, így amikor a két fegyver találkozik Hobogáré egy hangos reccsenéssel törik darabokra. A szilánkok egy része pedig még fel is sérti a kitint. Nem voltak súlyosak a sebek, csak kellemetlenek, azonban azt megúszta, hogy a kard eltalálja. A farkasember azonban nem próbálkozik cselezéssel. Elindult Hobogár felé, azonban mielőtt Hobogár támadhatott volna a fullánkjával ellenfele felugrott a levegőbe, hogy átugorja őt. Az ugrás közben homokot és port szórt a szemébe, így Hobo már azt sem látta, hogy merre érkezett földre a férfi.

Résztvevő: Vipra Phertelmer és Boris Dragunov / Svarog – városban
Vipra odalépett a félig alélt Svaroghoz és a falhoz csapta. Ettől a sárkányember végre a földön maradt nem mozdult, eszméletét vesztette (ha ír magához tér). Vipra pedig, ha elindult, akkor az északi részhez ért, ahol megláthatta a többieket.

Résztvevők: Teddy, Albert Shear / Britannia Kapitány, Lionheart, Steven Storm és Samuel Vermont – északi rész
Lionheart már nyúlt volna le Teddy-ért, amikor Albert mondta, hogy csata után segítenek és menjenek tovább, így a nő is ellépett a kettőbe szakadt maci felett, aki hamarosan a tömeg és a sötét miatt el is veszti őket a látóteréből. Mivel még mindig csata van, senki sem figyel rá, bármennyire is jajgat, egyedül maradt.
- A Britannia Hadtest, olyan kapitányokból, mint ön uram – mondta meglepetten. – Minden realitásban egy darab van, illetve olyanok is előfordulhatnak, mint én. Általában Roma irányítja őket, minden világnak a sajátja… de… ezt önnek nem mondta el?
A páros közben beéri a Steven és Sam harcoló párosát.
Steven lőtt, de Samuel egy szép ismétlőcsellel kitért és sikerült a sikátor bejáratától is messzebb érnie. A vámpír folyamatosan tartotta a távolságot és Stevennek most már feltűnhetett, hogy nem akarja megsebezni, vagy éppen csak játszik vele és próbálja rákényszeríteni a hibára, de Stevennek szerencsétlenség, ugyanis a két jelmezes zombihős is megérkezett közben.

Résztvevők: Wade Wilson / Deadpool – Déli rész
Deadpool indult előre és sikerült a kard elől kitérni annyira, hogy megkapaszkodott a pajzsban, hogy átlökhesse magát rajta. Azonban arra nem számolt, hogy ellenfele is lépni fog. Ahogyan DP lendült volna át, hogy nyakon szúrja az illetőt a feketepáncélos felkapta a pajzsát a magasba, így DP, ahogyan átrántotta magát az egészen a fickó háta mögött érkezett le a földre arccal előre jó néhány másik katona orra elé.

Résztvevők: Balthazar Millvier és Horatio Millvier – városfal, keleti rész
Eszméletlenek (Élnek, mivel Balti jelezte, hogy nem lesz, azért áll ez fönn)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14076
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Teddy on Vas. 13 Május 2012, 11:50

Egy pillanatra úgy tűnik, hogy innentől nekem nem is kell majd mást csinálni, csak a boldog hétköznapjaimat kitöltő, átlagos cselekvést, avagy ülni valakinek a vállán, vagy elleni a kezében, és a többi majd rendeződik. Már boldogan emelem is a kezeimet, emlékszem hogy milyen ez a nő, olyan kedves volt már az elején is, talán egy kissé kedvelem, és tudtam hogy ő nem hagy cserben... Vagy, mégis? De mégis, a mosoly eltűnik a képemről ahogy visszalép, majd megy tovább, egy pillanatig meglepetten nézek utána, majd pedig felemelem az egyik kezem, amolyan fenyegetésképpen, és amíg még hallótávolságon belül vannak, addig ordítok utánuk:
- EZT MÉG MINDKETTEN MEG FOGJÁTOK BÁNNI! FŐLEG TE! TE TOHONYA ROHADÉK! MEG FOGJÁTOK BÁNNI!!!!.... Meg fogjátok... - Csalódtam, és most szomorú vagyok, és mivel nem nagyon tudok mit csinálni, ezért hanyatt fordulok, és nézem az eget, amely egy idő után nagyon unalmasá válik, és át terelem a figyelmemet a körülöttem folyó csatára, és gyönyörködök a halálokban, óh igen, miért is nincs ilyen többször az átlagos napokon? Közben pedig meg kell említenem, azon gondolkodom hogy miként állhatnék bosszút, főleg a kapitányon, mi az, amit ha elveszít ez ember, nagyon fáj neki?... Óh tényleg, a családja, igen, de azokat nem tudom hogy kik, viszont talán tudok valakit, aki igen, és annyira nincs is messze, csak ilyen állapotban nem fogok tudni eljutni hozzá, Morgan néni, tuti hogy ő sem szereti, és bár ő lehet nem tud valamiért cselekedni, de én igen, ó de még mennyier hogy tudok... Először levadászom a családját, aztán jöhet ő, meg ez a hálátlan, barátság tagadó nőszemély, aki úgyszintén mostantól nézelődhet maga mögé, mert ott leszek, istenbizony hogy ott leszek! Csak idő kérdése már, és kegyetlen bosszúm elemészti majd őket... Igen.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
avatar
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Godlaw / Tao on Vas. 13 Május 2012, 16:02

A dobás erősebbre sikerült, mint Hobo gondolta, de a kard még így is megvédte, igaz, támadni már nem lehetett vele. A farkas viszont újból meglepi, mert ahelyett, hogy belesétálna a csapdájába, ő trükközik inkább. A homok miatt megvakuló Hobo egy dologban biztos, hogy utoljára ellenfele átugrotta őt, így most mögötte van, előtte pedig szabad a terep. Rögtön megfordul, hogy szemben álljon ellenfelének, és néhány lépést hátrál, hogy a szabaddá vált területre menjen. Egyik csápjával szemből próbálja kidörgölni a homokot, miközben másik csápjával védekezni próbál, maga előtt tartja, és ha meghallja, vagy a homokon keresztül meglátja felé közeledni ellenségét, igyekszik hárítani vele a támadást. Mivel tudja, hogy milyen erős a farkas, elsősorban kitérésre összpontosít, csak akkor próbál hárítani és fizikai kontaktusba kerülni ellenségével, ha muszáj. Egyelőre próbálja minél hamarabb visszanyerni a látását, és közben védeni magát. Ha a farkas ráugrana, vagy nagyon közel jönne, akkor fullánkjával is igyekszik szúrni felé.
A csata hevében nem igazán vett tudomást az érkező felmentő seregről.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2683
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Albert Shear on Vas. 13 Május 2012, 20:12

Albert szinte meg sem hallotta a kis plüssfigura utolsó kiáltásait. Lionheart mondandója viszont annál jobban érdekelte. A végére már a hála és a düh keveréke munkálkodott benne. Egyrészt hálás volt a szőkeségnek, hogy felvilágosította. Másrészt dühös volt Romara, mert eddig nem világosította fel erről. Még szerencséje, hogy maszk van rajta. Így nem látszik, hogy mennyire meglepődött. ~ Jó, nem mintha ez változtatna bármin. Csak érdekes. Egyébként, minden realitás? De hát kvázi az én világomból, egy másikba lépek, amikor ide érkezem...akkor ott is van egy kapitány?! ~ de nem megy mélyebben bele a kérdésbe s most nem azért, mert nem igazán ért a különböző világok és idősíkok elméleti és filozófiai hátteréhez. Gondolatmenetének végét a következő harci szituáció okozta.
Albert ösztönösen rántotta ki a kardját és azon nyomban Steven után vetette magát. Megrpóbál Sammel összhangban mozogni, de célja nem a macska-egér játék. Szándéka szerint, harcképtelenné teszi Stevent...ha kell halottá. Ellenséget lát benne, nem egy régi harcostársat.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
avatar
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 37
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Vipra Phertelmer on Vas. 13 Május 2012, 20:15

Teljes erőmből neki csaptam a sárkány fajzatot a falnak majd elterült a földön mint egy krumplis zsák. Hiába vártam, hogy felkel és nekem támad nem történt semmi. Ernyedten a földön heverészett. Lassan odaléptem vételen testéhez, hogy végső csapást mérjek rá azonban nem voltam képes. Még életemben nem öltem meg senkit. Igaz, hogy egy rothadó zombiként feküdt előttem de valamikor mégis csak egy emberszerű lény volt. Ezért végül csak róttam egy keresztet majd elindultam tovább valószínűleg északi irányba. Egy darabig caplattam magányosan majd belebotlottam egy ujabb csete patéba. Ott volt az a vámpírt fószer bezombulva és az a srác akinek nem tetszett a bemutatkozási stílusom. Magyarázott valamit azért kellet volna a nevem mert akkor figyelmeztetni tudna a veszélyre. Azonban úgy tűnt neki van szüksége segítségre. Hiába kezdte ellenfelét sarokba szorítani pár újabb zombi jelent meg a színen. Így már összesen három torszülöttel kellet szembe néznie. A józan ész azt diktálta hagyjam ott és menjek tovább. Azonban ebben a formában sokall érzékenyebb vagyok a bajtársias dolgokra. Másodszor nem az őseim forogtak volna a sírjukban ha mára hagytam volna azt a szerencsétlent. Ellenben ha beavatkoztam volna akkor veszélyeztettem volna a küldetést és az emberek életét odahaza. Végül sikerült meghoznom a megfelelő döntést.
Dörgő tapssal közeledtem a díszes társasághoz Steven és a két új zombi közé.
-Ez szép. Semmi emberség nem maradt bennetek hárman mentek egyetlen egy emberre? Úgy tűnik már az élőholtak sem tisztelik a becsületet és a tisztességet- majd fél fejel Steven felé fordulok- Látod látod annyira tudni akartad a nevem kedves barátom és mégis te szorulsz segítségre. Ne aggódj ezt a kettőt majd én lerendezem. Előbb sikeresen elkaptam élőholt sárkányembert. Talán ezekkel is el tudok majd bánni.- mondom mosolyogva majd újra szembenézek rothadó ellenfeleimmel.
avatar
Vipra Phertelmer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 152
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Svarog on Hétf. 14 Május 2012, 14:37

Svarog csak a belé nyílaló fájdalmat érzi, majd elájult. Nem tudott reagálni Vipra csapásaira, a srác úgy esett neki, mintha valami istentelen lény lett volna. Felkelt, egy bordája valószínűleg eltörött.
És... Auuu....
A kiégetett seb is felszakadt, csak úgy folyt belőle a vér. Látta, ahogy a gyíkszerű lény északnak tart. Nem tehetett mást, követte. Szólnia kellett a társainak, basszus. A többiek megörültek, Morgana zombit csinált belőlük, meg belőlük is.
Legalábbis ezt hitette el szerencsétlenekkel.
~Na csak kapjalak el, megtudod milyen a Raft vendégszeretete.~ Gondolta...

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Sam on Hétf. 14 Május 2012, 21:40

A tervem ismételten beválik, s könnyű szerrel jutok ki a magamnak állított csapdából. Mint eddig szinte minden esetben most is a sebességemnek és az előrelátásomnak köszönhetem a sikerem, emellett azt is, hogy a kis küzdelmünk és lényegében az egész harc folyamán egyetlen sérülést sem szenvedtem el, már ha nem számítjuk, azt a néhány apró jelentőségű zúzódást, amit a nemrégiben megesett zuhanás okozott. Ha ez így folytatódik, akkor könnyű szerrel téríthetem észhez ifjonc ellenfelem. Ekkor hallom meg a távoli kürtök hangját, de ez most más, nem az a hangzás, ami a támadás kezdetén volt hallható. Megérkezett volna a felmentő sereg? Nézek csendesen a távolba, miközben folyamatosan tartom a távolságot ellenfelemmel. De ekkor beüt a gikszer, kis csendes párviadalunk megtöri három frissen érkező harcos, kettő az én oldalamon, s egy az ellenfelemén. Ez közel sem tetszik, hiszen az eddig elért eredményeimet most másodpercek alatt zúzhatják össze. Ezenkívül, ha a helyzet eldurvul, akkor kénytelen leszek csatlakozni a közel sem szimpatikus „vezető” oldalára. Amint meglátom őket, próbálom megállítani a duót, hogy ne avatkozzanak közbe, ez az én harcom, s ugyan arra már rájöttem, hogy a beszéd felesleges, most mégis szólnom kell. De igazán nem is tudom, hogy mit is lehet ilyen helyzetben mondani, végül is jelen álláspontban egy ellenséges katona érdekében kellene felszólalnom, egy harci helyzet kellős közepén. De mielőtt brit támadásba lendülhetne néhány szóval próbálok hatni rá.
- Kapitány! Ez az én harcom, ismernie kell a lovagi eszméket, egy-egy ellen. – mondom a férfinak, s kezem is megemelem, nyitott tenyérrel, hogy álljon meg, bár nagyon naiv gondolat. Mégis reménykedem benne, hogy elég intelligens ahhoz, hogy hallgasson a tapasztaltabbra, főleg úgy, hogy mit sem tud az eddigi helyzetről. Ha mégis támadásba lendülne, akkor az eddigi irányában táplált bizalmam teljesen elszáll, hisz jelen álláspontban nem lenne szükséges a beavatkozás. Viszont a dolgokról még fel kellene világosítani a másik ellenfelet is, akinek fogalma sincs a jelenleg fennálló helyzetről, s ez még sok gondot varrhat a nyakunkba. Lényegében a cselekményeim a kapitány cselekedetei fogják meghatározni, ha hallgat az érveimre, és megáll, az már több mint valószínű, hogy elég bizonyítékul szolgál az eddigi és az új ellenfeleink számára is, hogy valami baj van velük. Ha viszont a gondolkodás jele nélkül cselekszik nem hagy sok választási lehetőséget… Tekintetem a föld felé hajtom, majd visszanézek az előttem állókra egy sokatmondó tekintettel „sajnálom, én megpróbáltam”, bár ha támadás éri őket, akkor valószínűleg az lesz a legkisebb problémájuk, hogy engem nézzenek, úgy érzem ennyi kijár. De sok segítséget nem szolgáltatok a forrófejű parancsnok számára, csak abban az esetben, ha nagy szüksége van rá, ekkor ismét dobókéseim, emberfeletti erőm és tökéletes célzási készségem ötvözésével teszem ezt.

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

avatar
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

7 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.