Átjáró a Földre

2 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Kevin Fuller on Kedd 20 Márc. 2012, 12:58

Ha erősítésről van szó az egészen más.
- Ne értsetek félre. Csupán nem szeretek marha lenni a vágóhídon, ennyi az egész. - bár ebben is találok némi kivetnivalót, de ha csak ennyi embert hívtak, akkor a legtöbbjüknek - még ha nem is mindenkinek - de kell legyen valami a tarsolyában, ami valami miatt kiemeli őt a tömegből. A kék ruhás ürge Britannia Kapitányként mutatkozik be. Egy erős hazafi. Végül is, hátráltatni nem fog, ez biztos.
- York Tábornok vagyok. - pótolom a bemutatkozásom, mert az elmaradt a részemről. A plüss macit figyelmen kívül hagyom, legalábbis a lényét. Amit mond, azzal egyet értek, ahogy a rendőrökkel is. Mint kiderült odát nagy a gubanc, mert Arthur király frissen tért vissza halottaiból, Morgana serege pedig nagyobb, mint valaha. Kapunk magunk mellé katonákat, így nem leszünk magunkra utalva. Lionheart és Britannia Kapitány lesznek a parancsnokok, és ez így van rendjén. Ők ismerik a terepet, hisz nem véletlenül alkotja a jelmezük nagy részét a brit zászló mintája. Újabb teleportálás következik, aminek folyamán Avalonba lépünk, és egy templom előtt találjuk magunkat. Az émelygés és a hányinger ismerős kettőse kevésbé visel meg, mint annak előtte, de még mindig elviselhetetlenül rossz, és olyan érzés, hogy tudom, sosem fogom megszokni. Ha jól tippelek, akkor a templomban lesz az eligazítás és a fegyver osztás.
- Ha gondoljátok veletek megyek. És persze, ha Lioneheart-nak és a Kapitánynak nincs ellenvetése. - lépek oda a két rendőrhöz, és ajánlom fel a szolgálataimat. Azt már nem említem meg nekik, hogy én egy kicsit fel vagyok turbózva, de ezt leszámítva nagyjából ugyanazokkal a tapasztalatokkal rendelkezünk. Lőfegyverek és közelharc, nagyjából. Nem mellékesen pedig polgári alapokon is egy oldalon állunk, ők rendőrök, én ügyvéd. Erről nem kell tudniuk, amúgy.
avatar
Kevin Fuller
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Mar. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Kevin Fuller
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szer. 21 Márc. 2012, 12:07

Nem sok minden derül ki, ami eddig nem volt várható, így Hobo nem fűz további megjegyzést a helyzethez. Háború van, kevesen vannak Artúr király emberei, szóval menni kell segíteni. Megigazítja félrecsúszott baseball sapkáját, és előveszi jobb farzsebéből patinás cigaretta tartóját. Kipattintja, ám mielőtt kinyithatná, jön a teleportálás.
A középkori környezetbe megérkezve elégedetten veszi tudomásul, hogy már nincs mit kihánynia, így ezúttal könnyedebben áll fel. Felveszi a teleportálás után kipottyant cigarettát a földről, megfújkálja kétszer, aztán szájába teszi. Gyufát vesz elő, akkurátusan elpakolja szépen a cigaretta tartót, és a gyufásdobozt is, miután már és a gyufa, és pöfékelve begyújtja a cigarettát.
-Nofene, milyen régi, és mégis, milyen új ez a templom - elmélkedik a jelenség paradox mivoltán, és az időutazás további rejtelmein kezd gondolkodni, miközben a templombejárata felé indul, hogy megnézhesse szemből is az építményt.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2683
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Cyrus Douglass on Szer. 21 Márc. 2012, 20:55

Balthazar Millvier érdeklődve figyelte az eseményeket. Többen kérdeztek Lionheart-tól. Sajnos taktikai területen nem kaptunk nagyon sok információt. Azokon kívül, hogy Avalon mekkora, Morgana több helyen támad, és Arthur király katonái kevesebben vannak, mint a boszorkányasszony hadserege. Egyértelmű, hogy segíteniük kell.
~ Avalon nem bukhat el. Ha Morgana eljut a Földre, akkor olyan káosz hozhat, amellyel nehéz lesz megküzdeni. Meg kell állítani. Segítenünk kel ~ gondolta az angyal.
Ekkor a szerkezet aktiválódott, és zöld fény vette körül őket. Mikor Balti magához tért újra rosszullét fogta el. Hányni még mindig nem hányt, de közel állt hozzá, hogy kidobja a rókabőrt. Egy régi templom előtt jelentek meg. Lionheart is velük volt, így tartva régebbi szavát, hogy ő is Avalonba jön. Sam kapott egy medált, amelynek hála képes volt Avalonban nappal is járni.
~ Hasznos ~ gondolta.
- Szép hely - jegyezte meg.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
avatar
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Horatio Millvier on Szer. 21 Márc. 2012, 21:24

Horatio Millvier türelmesen és hang nélkül figyelte az eseményeket. Úgy érezte, hogy fölösleges lenne kérdeznie, mert úgyis minden ott fog eldőlni. Így látatlanban nem lehet nagyon mit tenni. Kevés információt kaptak, és kiderült, hogy Arthur serege kisebb mint Morgana-é.
~ Aggasztó hír ~ gondolta magában a fiatal Millvier.
Közben még újabb kérdések hangzottak el. Lionheart elmondta, hogy ő is velük tart a küldetésre, így a mágus örült, hogy még egy emberrel bővült a mentőcsapat.
~ Egy ember is eldöntheti egy csata kimenetelét ~ töprengett Horatio.
Sam kapott egy medált, amelynek hála Avalonban tudott a napfényben is járni.
~ Nem rossz ~ jegyezte meg magában.
Ekkor a közelben lévő szerkezet aktiválódott, és zöld fény vette őket körül. Mikor Horatio újra magánál volt, a már jól ismert rosszullét és hányinger fogta el. Szerencsére kezdett hozzászokni a dologhoz, meg erős gyomra is volt, így még bírta a strapát. Mikor körülnézett egy régi templomnál találta magát.
- Nem rossz. Elég szép hely. Remélem mikor elmegyünk még egyben lesz - jegyezte meg visszaemlékezve az első Avalonban töltött napjaira.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
avatar
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Teddy on Csüt. 22 Márc. 2012, 03:39

Nos egészen szépen sikerül kifejeznem magam, vagyis úgy tűnik hogy jól ment a beszéd mert végül is felfogta hogy igazából mire is akartam célozni, vagyis hát nem is volt az célzás, de így belegondolva annak is elmehetett volna. Ami most igazán számít az-az, hogy valaki, az akaratom, és az engedélyem nélkül felemel a padlóról... Oké ez még nem is lenne hűde mert megértem, na de hogy robot maci? Kissé sértetten nézek Stevenre, majd összefűzöm a karjaimat magam előtt, már amennyire bírom, s az ajkamat felhúzva fordítom el a fejem tőle, vagy inkább a testemet az irányába... Nekem úgy tűnik hogy a fejem fordult, de végül ugyan úgy kötök ki.
- Én megmondtam! Nagy csapat paraszt, csak nézz rá, süt róla. - Mondom poénkodva a sértést, csak hogy senkinek se legyen sírás esetleg miatta, majd hagyom hogy kivegyen a kezéből, és a vállára ültessen. Miután Lionheart felvázolja hogy miféle is lehetek én, elsőnek csak pár mosollyal megfűszerezett bólintással, majd pedig egy magabiztos:
- Pontosan ahogy mondod. - Vagy valami hasonló szöveggel megerősíteni, majd aztán pedig konkrétan felé fordulok és megbököm az arcát.
- Kedvellek! - Fűzöm hozzá kedvesen, egy iszonyatosan széles mosollyal, majd aztán pedig teleport... A hatása ugyan az, a reakcióm majdnem ugyan az, csak ezúttal igyekszem fent maradni és nem leesni a földre, s nem köhögök fel szivacsot sem.
- Hogy itt milyen békés minden... - Mondom elmerengve miközben a messzibe bámulok, be kell hogy valljam kivételesen most ezért tetszik a placc, pedig általában nem szeretem a túlságosan nyugodt helyeket... Remélem vér fogja majd áztatni itt a földet.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
avatar
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Svarog on Csüt. 22 Márc. 2012, 12:17

Újabb zöld villanás, egy templom közelébe kötöttek ki. Svarog a földön hasalt, hányingere volt, a föld forgott körülötte. Már egész jól megszokta, a legutóbb sem hányta el magát, és...
Igen, a gyomra megszabadult a tartalmából. Svarog felállt, megtántorodott, majd ennyit mondott.
- Én már többet nem iszok egy hétig! - mondta a sárkányszerű mutáns, majd nagy nehezen visszanyerte az önuralmát. A feje még hasogatott, verőfényes napsütés volt.
Svarog elkezdte masszírozni a halántékát. Svarog odalépett Lionhearthoz, közben próbált nem a napba nézni. Felírta a címét és a telefonszámát, és a biztonság kedvéért a facebook profiljának az URL címét és, majd átnyújtotta a nőnek.
- Legközelebb lesz ilyen teleportálós bizbasz, értesítsenek, mert akkor az nap nem fogok enni. Rendben?

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Sam on Csüt. 22 Márc. 2012, 16:36

Az információk repkedtek egymás után, s csak figyelni kellett, hogy a teljes képet összeállíthassuk. Arthur király segítésére mi leszünk az erősítés, Morgan Le Fay túl sok követőt szerzett, és több irányból fognak támadni, így hiába a király serege, mindenhol nem lehetnek egyszerre. Itt jövünk mi a képbe, így belegondolva, már eléggé egyszerűbbnek tűnik, mint az előbb végiggondolva. A végén még kedvet is kapok az egészhez, és nem csupán illemből tartok velük. A bemutatkozásom, és a meghajlás után a nő az egyik asztalhoz lépett. Ezután az onnan felvett tárgyat felém dobta. Először nem tudtam, hogy mit is akar ez jelenteni, de elkaptam. A nő szavain kissé meglepődök…
- Köszönöm. - válaszoltam a nőnek. S azután a tárgyra tekintek. Ez a nyaklánc képes arra, hogy védelemként szolgáljon a nap, számomra halálos sugarai ellen? Hisz napfényes sétára legutóbb pontosan kétszázharminc éve indulhattam… Ez a kis nyakék képes lenne az örök időkre rám vert béklyók megtörésére, míg Avalonban tartózkodom? A tényeken való morfondírozásom az a pillanat szakítja meg, amikor tudatosul bennem, hogy azonnal indulunk. Ekkor gyorsan felveszem a nyakbavalót. Nem cselekedtem feleslegesen, hisz épp hogy felveszem zöldes fény vett körbe, majd egy villanás után egy középkori templom előtt álltam. A többieket látszólag ismét megviselte a teleportálás, engem viszont most ez egy kicsit sem tudott érdekelni, a kis szédülés semmi sem volt ahhoz képest, amit most tapasztaltam. A nap fénye erősen sütött testemre, de nem perzselt és nem is égetett, sőt kellemesen melengette sápadt bőröm. Ez az érzés egyszerűen csodálatos volt, a nap fényében fürdőzhettem, ismét…

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

avatar
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Deadpool on Csüt. 22 Márc. 2012, 17:50

A zöld fény jelzett. Tudtam itt az idő. eljött az enyém, hogy színre lépjek és elkezdhessem a munkámat. A testem most is csupa vörös, itt ott néhány sötétebb folttal. Bizony itt a lehetőség, hogy színre lépjek.

Hihetetlen jelentőség teljesen, mondhatni lassított felvételben tárom ki a kétszárnyú ajtót, mintha nem is kerülne erőfeszítésbe. Lassan lépek ki a jövevények közé az ég alá. Kezeimet a csuha ujjaiba rejtem mikor összefonódnak. A maszkom orrig felhajtva, hogy ne találkozzon a csuklya lefele tartó szélével. Szolid, hézagos borosta fedi arcomat, amit sajnos az itteni pengékkel nem olyan egyszerű lecsupaszítani. De ami most nem fontos azzal kezdtem és folytatom azzal, hogy eléjük állok, az egész csapattal szembe nézve, mikor hirtelen kitárom az ég felé kezeimet.
- Üdvözlégy utazók! Az isten hozott benneteket! - Kiálltok szinte emelkedett hangon, szinte szavalom a köszöntést.
- De Lionheathtot csak ezek a gyönyörű lábak hozhatták közénk! - Folytatom hasonló hangsúllyal de a mondandó vége fele egyre inkább kivesznek a mondatból.
- Nem de Szöszi?! - Villantom ki rettentő csábos és közel sem ellenállható mosolyom, biztosra tudván, hogy az efféle nőket így kell levenni a lábáról. De fontosabb, hogy ezt a történet szövője is ilyen biztosan tudja. A hangulat megteremtésének kedvéért azért elkezdek egy olyan egyszerű szimfóniát dúdolni a csuklyám alatt ami az ilyen könnyeden erotikus filmeket hívatott felvezetni.

_________________
Különleges melóhoz különleges katona, a karmazsin komédiás, a regeneráló degenerált. A zsoldos és a száj!!!
avatar
Deadpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 140
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Join date : 2012. Mar. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Axe
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Albert Shear on Pént. 23 Márc. 2012, 15:05

Alig maradt ideje bólintania Lionheart szavaira, máris körbevette őket a teleportáló eszköz fénye. Talán ha fel lett volna készülve, akkor jobban viseli az újabb utazást. De nem így történt. Émelygés és szédülés lett úrrá rajta. Ismét. Repült már rossz körülmények között, hajózott már viharban, de ez egészen más volt. Azok mind külső hatások voltak. De ez a dimenzió utazás, mintha atomi szinten szedné szét és rakná össze újra. Mint valami tudományos-fantasztikus filmben.
Az érkezés után körülnézve, örömmel vette észre, hogy sokkal barátságosabb a környék mint a korábban látott labor...vagy amire számított. Olyan, hirtelen támadásra készült, mint amilyen első ide érkezésekor érte őket.
-
Ez már ellenséges terület? - teszi fel a kérdést Lionheartnek, majd elindul a templom felé. - Gondolom be kell mennünk.
Bármennyire is nem fűlik a foga a csapat vezetéséhez, azért figyelni fog rájuk. Amint ezt szükségesnek érzi. Addig nem törődik velük. Nincs sem ideje, sem fölöslegesen feláldozható energiája arra, hogy így, mindenféle nyomás nélkül ráncba szedje őket. Majd ha érzik a nyakukban a hideg zuhanyt, jobban fognak figyelni és ösztönösen követni fogják a jónak vélt utasításokat. Albert csak reméli, hogy ezek az övéi lesznek.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
avatar
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 37
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 23 Márc. 2012, 15:26

Résztvevők: Horatio Millvier, Balthazar Millvier, Vipra Phertelmer, Boris Dragunov / Svarog, Kevin Fuller / York Tábornok, Albert Shear / Britannia Kapitány, Teddy, Steven Storm, Steve Smith. Marcus Burnett, Carl Verrens, Samuel Vermont, Alexander Hartdegen / Hobogár és Wade Wilson / Deadpool

Lionheart ránézett Vipra-ra a kérdés után.
- Középkori fegyverek, íjak, kardok, lándzsák, pajzsok, faltörő kos és hasonlók. Illetve mágia is elképzelhető – itt York tábornokra nézett. – Nyugodjon meg nem lesz vágóhídon, annál többen vagyunk.
Teddy szavaira a nő megvakargatja a plüss fejét kedvesen. Ekkor érkezett meg templomból és köszöntötte a táraságot és Lionheart-ot a társaság legújabb tagja is.
- Ami azt illeti a teleport hozott – kacsintott Deadppolra. – Ő Deadpool, korábban került Avalonra egy véletlen baleset folytán, és itt maradt, hogy segítsen nekünk a mai napon.
Amikor Kapitány elindult a nő figyelmeztetően köhögött párat.
- Nem kell bemenni, oda megyünk uram – mondta és a csapat háta mögé mutatott. – A városban van az átjáró, így ostromra kell számítani valószínűleg. Nem, ez még nem ellenséges terület, éjszakára várjuk az ellenség érkezését. És számítson rá uram, hogy maga a parancsnok a harcok alatt.

Amikor mindenki arra fordul megláthatta a hatalmas és gyönyörű várost.

A nap fényéből azt lehetett kiszúrni, hogy kora délután lehetett, így még majdnem negyed nap lehetett sötétedésig. Lionheart állt a csapat élére és mutatta az utat a városba. Földúton alig negyedóra séta alatt megérkeztek a városig, ahol amint a csapat beért a rácsos ajtót leengedték a várkapun és magát a kaput is bezárták.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14076
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Steve Smith on Pént. 23 Márc. 2012, 18:28

Sikerült feltápászkodniuk... először Steve, aztán ő felrántotta Marcust.
Közben valaki oda lépett hozzájuk... végül is csak lett egy szövetségesük!
A fickó magát York Tábornoknak hívta.
- Helló - köszönt Steve. - És kösz a segítséget is, igazán hálásak vagyunk - nyújtotta a kezét York Tábornoknak.
- Csá - nyögte Marcus is, mert még fájt a háta a furcsa érkezéstől. - Tényleg kösz - mondta ő is és vigyorgott.
Jobb úgy harcolni, ha még valaki van rajtuk kívül.
Utána megint magyarázott picit a nő, úgy látszik őket már le se szarta, helyes, legalább addig se akarja megölni őket.
Majd megpillantották a távolban lévő gyönyörű várost.
Steve elismerően nézett.
Marcus pedig egyet még füttyentett is.
- Ejjha! Nem semmi hely! Hm és kardok és íjak és nyilak? Tisztára úgy érem magam, Steve, mint tudod az a régi film... na, mi is volt a neve!
- Mire akarsz kilyukadni, cimbora? - vigyorgott Steve, miközben megindult a menet a város felé, de a két rendőr jó szokásához híven szépen végig pofázta.
- Az a cucc, amikor a fickó visszament az időben... és harcolt ilyen középkori izékkal.
- Nemtom - tűnődött Steve Smith.
- Megvan! Tudod... beleesett a folyóba és a régi időknél találta magát... és segítenie kellett az angoloknak asszem... milyen véletlen egybeesés, hogy neki is pont az angoloknak kellett segítenie! Volt ott ármány, szerelem, harc, minden.
- A szerelem jól jöhetne ide is... de nem tudom mire gondolsz.
- Valami... lovagról szólt - csettintgetett türelmetlenül Marcus, hogy a francért se jut eszébe. - Ja... valami gagyi lovag lehetett a címe... ez is tök olyan most velünk, nem? Az egész helyzet.
- Aha, asszem rémlik... jó film volt - vigyorgott Steve, majd Marcus is. - Aha, hát hasonló a helyzet. Hé, York Tábornok... tud valami hasznos tanáccsal szolgálni nekünk? Ha már így összehaverkodtunk. Tényleg köszönjük a segítségét... vagy... a segítséged - nem emlékezett rá, hogy az illető tegezte őket, vagy sem. - Azért most kicsit más lesz... mint New Yorkban rohangálni a rossz fiúk után és lőni rájuk.
- Ja... itt legyakhatják a fejed, ember! - sápítozott Marcus, mint egy rossz csaj és gyorsan megtapogatta a nyakát, hogy vajon a helyén van-e. Még ott volt.
Elértek a városhoz, hamar megjárták az utat.
A többiek is lehet beszélgettek, de bizonyára nem velük, mert ahogy Steve és Marcus levette, őket annyira nem kedvelték, pont azért, mert sokat pofáznak.
Ez van.
Meg hülyéskednek.
Nem mindenki vevő a humorra, hehe.
Amint beléptek, vagy beértek, mögöttük leeresztették a kaput.
- Innen nincs kiút, haver - motyogta Marcus.
- Klausztrofóbiád van? - kérdezte Steve.
- Nem tudok róla... csak olyan nyomasztó érzés... hogy nem menekülhetsz... bár nem is akarok... na, mindegy, inkább bátorítsuk a népet itt! Csá! Csá, mindenki! Mi a pálya, skacok? Itt a felmentő sereg! - sietett előre vidáman Marcus és akit látott, katonát, polgárt, mindenkivel lepacsizott.
Biztos döbbenten nézték.
Steve az arcát a kezébe temette.
- Nem tud viselkedni - morogta oda York Tábornoknak, ha még velük tartott.
Aztán Steve Marcus után rohant és megállította.
- Tudod, csak diszkréten... ne hozz ránk szégyent.
- Ja... hát ok... gondoltam lelkesítem őket - szomorkodott Marcus.
- De ne így, majd biztos lehet lelkesíteni őket valahogy máshogy is - magyarázta Steve, aztán együtt mentek tovább a többiekkel és követték a nőt, hogy most vajon hová.
avatar
Steve Smith
Bannolt

Hozzászólások száma : 78
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Steve Smith
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Vipra Phertelmer on Pént. 23 Márc. 2012, 23:30

Mikor megtudtam, hogy itt nem használnak semmilyen komolyabb lőfegyvert örültem mint majom a farkának. A több ezer évvel ezelőtt élt őseim is ilyenek ellen harcoltak. A kemény páncéljuk tökéletes védelmet nyújtott a számukra mindenféle fegyver ellen amit akkor éppenséggel használtak. Bár lehetséges, hogy pár száz év alatt kicsit hígult az örökségem de megvoltam győződve arról, hogy teljesen elég védelmet fog számomra nyújtani. Ráadásul ott volt még az önvédelmi tudásom a csapdaállítási szakértelmem és a fűszer készletem. Ezek a tudatlan parasztok nem számítanak arra hogy egy borsszóróval fogják megtámadni őket. Erre a gondolat sorozatra elmosolyodtam majd rájöttem, hogy nem ettem egy falatot sem tegnap óta.
-Más is farkaséhes vagy csak én?- majd a két rendőrre néztem és nem tudtam megállni- És hozzon valaki pár fánkot a tiszturaknak-
avatar
Vipra Phertelmer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 152
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szomb. 24 Márc. 2012, 13:23

A templomot nem látogathatja meg, de kijön valaki köszönteni, Deadpool, maszkos figura, és humorizál, Hobo csak érdeklődve nézegeti, és azon gondolkodik, vajon milyen baleset folytán kerülhetett ide a férfi.
Végül inkább megfordul, hogy szemügyre vegye a várost, vagy várat, valahol a kettő közt. Az építmény hatalmas, legalábbis ahhoz képest, hogy milyen korban, milyen technológiával építették. Gyanítható, hogy mágiával is besegítettek.
A tornyok felé közelítve Hobo azon gondolkodik, vajon miféle ellenséggel kell majd szembenézni, emberekkel, szörnyekkel, tudnak-e repülni, vagy a föld alatt mászni, mert a várfalak egy ostromló gyalogos sereg ellen jól védenek, de egy sárkány - csak hogy a középkori mondaköröknél maradjunk - könnyedén berepül.
A rács lecsukódása után körülnézek az utcákon, bizonyára szóltak az embereknek, hogy milyen segítséget várnak, így nem lepődnek majd meg nagyon azon, hogy más a szóhasználatunk, az öltözködésünk, és a stílusunk.
-Tudunk arról valamit, hogy miféle ellenséggel kell megküzdenünk? Emberekkel, szörnyekkel? Mire képesek? - Teszi fel végül a kérdést, amin az imént gondolkodott.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2683
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Deadpool on Szomb. 24 Márc. 2012, 22:22

- Mindig elrontod a csattanót! - Morgolódok kicsit a szöszinek, sajnáltatnám magam még mint kiskutya a vágóhídon, de még a végén megzuhan a tekintélyem. helyette inkább illő bemutatkozás mellett döntök.
- Meglepetés! - Dobom le, a csuklyát, hogy jól láthatóvá váljon csillogóan simára vaxolt, sityakom. De csalódottan kell tapasztalnom, hogy mindenki megvan lepődve, hogy eddig nem látták a szomszédos várat. Szóval csak szolidan lehajtom a maszkom a helyére. Majd a többiek után veszem az utam szigorúan Lionheart mögött közvetlen, mert... még nem mozgok elég otthonosan a palccon.
Visszatérve a témára, hogy miért is vagyok itt.
- Hisz tudod, hogy csak azért maradtam mert megígérted, hogy nagyot ünneplünk mikor győzelemre viszem a várat... - Ejtem meg könnyedén az emlékeztetőt egy egykori talán meg sem történt esetre, közben szuggerálom a jobb agyféltekét és varázsos mozdulatokat produkálok a háta mögött. Szigorúan csak ott, mert csak a jedi trükk müködik szemből ezt minden kis cserkész megtanulja mikor kisarjad a bajsza.

_________________
Különleges melóhoz különleges katona, a karmazsin komédiás, a regeneráló degenerált. A zsoldos és a száj!!!
avatar
Deadpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 140
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Join date : 2012. Mar. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Axe
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Steven on Vas. 25 Márc. 2012, 14:06

Az újabb teleportálásnál ismét elkap a rosszullét és a hányinger, de mivel az előbb küzdöttem le a korábbit is, és alapból se volt túl sok minden bennem, ami kijöhetett volna, sikerült tartanom magam. Időközben egy szerzetes is csatlakozott hozzánk, bár az alapján ahogy Lionhearttel beszélt, nem hiszem hogy ténylegesen szerzetes, pláne hogy a mi… illetve a többiek világából származik. Ezután megpillantom a mögöttünk lévő várost, amit meg kell védenünk. Elismerő füttyentéssel adom a többiek tudtára, hogy szép kis látvány tárul elénk. Bár a monstrum lenyűgöző az már más kérdés, hogy mennyire fogjuk tudni megvédeni. Ha túl erős mágiát nem vetnek be, akkor kétlem hogy nagyobb gondba fogunk ütközni, de persze ha esetleg nagyobb kőhajító szerkezetek is érkeznének a sereggel, akkor is gondban leszünk. Végül miután beérünk a várba és lezárják mögöttünk a kaput, ekkor kérdezek én is a többiekkel együtt.
- Hány fős a védelmünk?

_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
avatar
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Albert Shear on Vas. 25 Márc. 2012, 22:16

Albert csak bólint. Az új jövevényt és a maszkja alatt rejtőző arcát egy egyszerű biccentéssel üdvözli. Aztán kezdi felmérni a "hősöket", akik a rendelkezésére állnak majd, mint ágyútöltelék. Csak így gondol a többiekre. Még ha Svarog túl is élte a korábbi találkozást Morgana katonáival, még ha rendőrök, harcművészek és további pizsamás hősök is csatlakoznak hozzájuk, mindannyian halandó lények, akik egyszer el fognak bukni. Albertnek bár célja, hogy életben tartsa a társaságot, nem akarja jobban megismerni őket. Akiket ismer, azokhoz érzelmileg kötődik. Ha pedig a csatába érzelmek vegyülnek, több is veszhet, mint egy barát.
Deadpool stílusára és megjegyzéseire nem reagál. Egészen addig, amíg a csapat élén haladó Lionheart háta mögött nem kezd kalimpálni. Először csak elmosolyodik, aztán vesz egy nagy levegőt és hátulról megpróbál belerúgni Deadpool egyik lábába, hogy kicsit kizökkenjen.
-
Kicsit több tiszteletet....

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
avatar
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 37
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Teddy on Hétf. 26 Márc. 2012, 00:17

Menet közben be esik hozzánk egy csuklyás alak, aki úgy tűnik hogy a mi oldalunkon van, és innentől kezdve nem is igen érdekel a létezése... Vagy mégis? Mutatnak nekünk valami nagy várost ahova menni fogunk, de úgy tűnik hogy engem mégis jobban érdekel a maszkos emberke, s az előadására, nos így belegondolva nem adok valami nagy reakciót, csak egy széles mosolyt húzok a számra, szóval a szokásos. Miután befejezte jobban szemügyre veszem a várat, de azért vissza-vissza tekintgetek, egyrészt mert kíváncsi vagyok hogy mivan a társasággal, na nem mintha emögött lenne bármi más is a tényleges kíváncsiságon kívül, hiszen továbbra is csak nagy halandó parasztok, akiket talán valahogy egymásnak kéne ugrasztani... Kéne most ide egy amazon.. Na de a lényeg hogy a másik oka a leskelődésnek, továbbra is a maszkos férfi ökörködésének bámulása, akin elég jókat kuncogok így magamban, ha már pattognom úgysem kell utánuk, és hát nekem igencsak tetszik amit csinál, nem is tudom miért, talán azért mert épeszű ember ezt nem merné megtenni. S itt látok egy jó alkalmat arra hogy konfliktust hozzak létre, ámbár lehet itt hozzá vannak szokva, de azért próbálom úgy megbökdösni a hölgyet hogy mások azt ne igazán lássák, s őt meg sikerüljön rávennem hogy forduljon hátra, hátha úgy reagál mint az az amazon, csak keményebb lesz és mer is valamit tenni, nem csak elugrálni a házakon, mert ha jól emlékszem az azt csinálta... Hmm kíváncsi vagyok hogy vajon összefutok-e még vele.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
avatar
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Svarog on Hétf. 26 Márc. 2012, 11:19

- Kezdett már hiányozni - mondta Svarog. Odalép Deadpool mellé. Elég érdekes jelmezes fickó volt, legalábbis a stílusa, Svarog látott már ennél furább alakokat is. - Boris Dragunov, de jobban szeretem, hogy ha Svarognak hívnak.
Kezet nyújt a fickónak, majd folytatja.
- Ahogy látom már itt vagy egy jó ideje, és neked ez az első. Jó kis buli lesz, a legutóbbit is épp hogy túléltük, de hős lovagok módjára megvédtük a várat, most meg a Földet. Ohhh én már csináltam párszor, démonok, angyalok meg a harmadik világháborút is végigharcoltam.
Átmentek a várkapun. A két New Yorki rendőr valami középkori időutazós vígjátékról beszél. Svarog emlékszik a sztorira, hátraszól.
- He Marcus, te még hasonlítasz a főhősre. Amúgy osztom, tényleg nagy film, amikor véletlenül megdugja a királylányát, és másnap reggel kiderül, hogy nem a ő normann követ. Fuhhh akkor kiköptem a popcornt, egyenesen a lakótársam ölébe.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Kevin Fuller on Hétf. 26 Márc. 2012, 21:50

Nem a templom lesz a főhadiszállásunk. Lionheart tovább mutatja az utat, és a célállomás egy óriási vár. A két rendőr, Steve és Marcus hálálkodik, hogy felajánlottam a segítségem, majd valami filmről kezdenek dumálni. Tudom melyik a szóban forgó mozifilm, de nem szólok. Tanácsot kérnek tőlem. Egy pillanatig hallgatok, majd a legegyszerűbb dolgot mondom, kissé elmosolyodva, humorral a hangomban.
- Ne dobjátok fel a pacskert. - tanácsolom nekik. Tovább haladunk, és ahogy belépünk a falon belülre a kaput leengedik mögöttünk.
- Ne félj, ha megtámadnak a legjbob stratégia az, ha az erősekkel végeznek először. Ti lesztek az utolsók. - mondom a két rendőrnek, közben a többiekre is figyelek, valamint a válaszokra. Valóban fontos, hogy mivel állunk szemben, mit tudnak, és hogy hányan vannak.
- Mit bír a vár fala? Milyen védelmi pontok vannak elhelyzve a városban? Katapultok, balliszták? - teszem fel én is a kérdésemet.
avatar
Kevin Fuller
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Mar. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Kevin Fuller
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Sam on Hétf. 26 Márc. 2012, 22:35

Amint ismét megszokom a nap tündöklő fényét figyelmem a csapatra irányítom, hogy az elhangzott információk közül kiszűrhessem a számomra is hasznosakat. Lionheart először az ellenség fegyver arzenáljáról ad egy rövid jellemzést, ami akaratlanul is mosolyra késztet, hisz eszembe jut a hosszú évekig tartó kiképzésem, mely sokán megtanultam az ezekkel való bánásmódot. A múltba merengésem megszakítja az az esemény, hogy egy furcsa modorú csuhás alak lép ki a templomból. A jellemvonásaiból egyértelműen lerí, hogy nem szerzetes. Ezt Lionheart gyorsan alá is támasztja azzal, hogy elmondja, hogy egy baleset folytán került ide, és most csatlakozik a hozzánk. Többen is megindultak a templom bejárata felé, de a vezetőnk megállítja őket. S megmutatja a tényleges útirányunk, mely egy szépen megépített, hatalmas, és gyönyörű vár. Be kell vallanom, amikor Arthur király került szóba valami ilyesmit is vártam el. Ezt követően szóba kerül a csata időpontja, melynek eléggé örülök is, és ennek hangot is adok.
- Örülök a nap melengető fényének, de a sötétség az én valódi elemem. – mondom a csapatnak, amolyan tájékoztató jelleggel. Hisz a háborúban minél jobban ismernünk kell társaink erősségeit, és gyengeségeit, hogy megfelelő stratégiával állhassunk elő. Majd el indulunk a vár irányába, s az út alatt további kérdések tömkelege célozza meg a nőt. Persze vannak olyanok is, akiket nem nagyon érdekelnek az információk… Itt egyértelműen a rendőrökre célzom, akik megállás nélkül beszélnek. Igaz, hogy nyugodt természettel lettem megáldva, de egy kissé még engem is zavarnak. Ráadásul rá kell jönnöm, hogy nem csak ők ilyen maguknak valók, hisz az imént csatlakozó Deadpool-nak is hiányzik néhány eléggé fontosnak tűnő alkatrésze. Mielőtt még elérnénk a kaput kissé felzárkózok Lionheart-hoz, és felteszek neki egy kérdést. Mely számomra egyértelmű, de a többiek számára eléggé furcsán veheti ki magát.
- Lionheart, még az összecsapás előtt tudna biztosítani számomra körülbelül egy liter vért? – teszem fel a nagy kérdést, a hangsúlyból bárki leszűrheti, hogy nem viccnek szántam, hanem teljesen komolyan gondolom a dolgot. A válasz nem sokat változtat a további cselekedeteimen, tovább haladok a többiekkel, majd belépünk a várba.

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

avatar
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 27 Márc. 2012, 10:11

Résztvevők: Horatio Millvier, Balthazar Millvier, Vipra Phertelmer, Boris Dragunov / Svarog, Kevin Fuller / York Tábornok, Albert Shear / Britannia Kapitány, Teddy, Steven Storm, Steve Smith. Marcus Burnett, Carl Verrens, Samuel Vermont, Alexander Hartdegen / Hobogár és Wade Wilson / Deadpool

A városba érve Lionheart tovább folytatta a magyarákozádst, először Sam-hez fordult.
- Ha a csirke és állati vér is jó, akkor hamarosan tudok hozni, ha nem – nézett a maszk alatt mosolyogva Deadpool-ra. – A szépfiúval beszélje meg. Neki ennyi meg sem kottyan.
A nő egy nagyobb fogadóba vezette a társaságot, ez olyan hely volt, mint amit eddig mindenki csak a könyvekben olvashatott, vagy filmekben látott. Odabent kandalló égett, faasztalok mindenfelé, a felszolgálóhölgyek a középkori mérce szerint jócskán teltebbek, mint a modern ideál. Fakupák mindenfelé, a hely pedig alkoholtól és verítéktől bűzlött. A kocsma közepén egy nagyobb terepasztal volt, közepén a kastély. Látszott, hogy a közelben volt egy nagyobb folyó is, erdőségek leginkább minden irányból, azokon túl hatalmas szántások és legelők és néhány kisebb falucska is. A déli részen még dombok is találhatóak voltak, de a környék legmagasabb része az volt, amire a kastély és város is épült. Nő ó-angol nyelven kiáltott a kocsmárosnak valamit, így hamarosan tiszta kupákban vizet és sört hoztak a társaságnak, majd egy igencsak nagy sült vadkant és hozzá lepényt, a kenyér helyett. Itt tette le Teddy-t a terepasztalra.
- Az uzsonna annak, aki éhes lenne – mondta. – Ami a védelmet és a támadókat érinti. A támadók részéről sötét középkort jellemző ostromgépek lehetnek, emberek, mitikus lények, tündérek is. És igen, még sárkányok is a mágiáról nem beszélve. A legtöbb egyszerű harcos, de vannak, akik szuperhumán képességekkel vannak megáldva. A védelem mintegy kétezer fő, illetve maguk, mi jellemzően emberek vagyunk, úgy húsz főnek lehet képessége, illetve maguknak. És van öt mágiahasználónk is, ebből három gyógyító. Hogy mit bír, nem tudjuk egyelőre, a tervezők szerint az erős mágikus támadásokat is képes kibírni. Íjászok vannak minden toronyban és várfalon, katapultunk nincs, de ballisztából van három tucat szerte a falakon.
Néhány pillanatra elhallgatott, majd újra megszólalt.
- Ha nincs több kérdésük pihenjenek és aludjanak napnyugtáig, az éjszaka hosszú lesz – javasolta.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14076
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Steve Smith on Kedd 27 Márc. 2012, 12:33

Mennek és mennek és egy fogadó, vagy kocsma felé veszik az irányt. Már látják, amikor kibontakozik a körvonala.
Közben York Tábornok értékes tanácsokkal látja el őket, hehe.
- Kösz, igazán megszívlelendő, öregem - vigyorog Steve és nem bánja, hogy poénkodik a fickó, mert nehéz időkben jól jönnek az ilyen önjelölt humoristák, mint ő meg Marcus és néhanapján maga York Tábornok is.
Kicsit önkéntelenül is a nyakukat tapogatják újfent a rendőrök, mikor a vámpír vért kér, reméli nem őket csapolják meg.
Vipra jó kis benyögésén pedig jót nevettek természetesen. Nem vették magukra a fánk dolgot, amúgyse szokásuk azt enni.
Mennek és máris a fogadóhoz értek, majd belépve amolyan igazi, hamisítatlan középkori fogadóban kötnek ki.
Vajon miért? Mert ez maga a középkor és nincs olyan díszlet, ami letudná másolni a dolgot és élethűen visszaadni egy filmben. Hiába is próbálkoznának.
- Ejjha - mondta Steve elismerően.
- Nem semmi, frankó, ja - mondta Marcus is, majd eszébe jutott Svarog megjegyzése, így válaszol most neki. - Hja, igazad van! - vigyorog. Valóban hasonlít a filmben említett főszereplőre, ez már neki is feltűnt és az ismerősei is mondták és néha ugratták is ezért. Nem csak a bőre színe miatt hasonlít, hanem a viselkedése és a jelleme is.
Ez van.
A lánykák egészen telt teremtések, igazán bögyösek és ott is el vannak eresztve, igen, a szép idomoknál, hátsó félteken se kell szerénykedniük.
Marcus elismerően füttyent, Steve vigyorog.
Egy terepasztalhoz mentek, ahol a nő megint beszélni kezdett, közben kihoztak italokat, ételeket, igazi középkori mércével mérve.
A két rendőr újfent nagyot nézett, majd megragadtak egy-egy sört és Marcus jóízűen csámcsogni kezdett a nő beszéde alatt.
- Csámm-csámm...nyamm...nyammm... böff... hoppá, bocsánat - vigyorgott és kellő étvággyal ette a sült vadkant és torkát sörrel öblítette le.
Steve azért némileg kulturáltatabban étkezett, bár ő is rendesen evett, lehet ez az utazás éheztette ki a két rendőrt.
Nem beszélve arról, hogy Steve ki is dobta a taccsot, rókázott tehát és most üres a hasa.
- Köszönjük - bólintott Steve, mikor már a végére járt az evésben. - Igazán ízletes étek - próbált kissé középkorisan jópofizni.
avatar
Steve Smith
Bannolt

Hozzászólások száma : 78
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Steve Smith
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Vipra Phertelmer on Kedd 27 Márc. 2012, 20:36

Többen érdeklöttek afelelől miféle lényekkel kell majd megküzdenünk iletve milyen a város védelme. A vámpír szemmel láthatóan élvezte, hogy fényes nappal az utcán mászkálhat. Sokat nemtudtam a vámpírokról csak amit az ember a történetekből hall. Az arcára nézve látni lehet, hogyan szálrnyal a boldogságtól. Ezután gyönyörüszép vezetőnk megkérdezte megelégendne-e csirke vérrel? Bevezetet minket egy hatalmas terembe a közepén egy terepasztal. Amint leültünk az asztalhoz a széphölgy kiáltott valamit ezután pilanatok alatt finomabnál finomabb ételek lepték el az asztalt. Mivel én nem szoktam alkoholt inni ezért a vízespoharamat a megemelve hangosan köszöntőt montam.
-Köszöszönetet szeretnék mondani annak akinek hála most mi mindannyian itt lehetünk.- ezzel folytattam az evést közben azon gondolkoztam, hogyan titkolhatnám el mások elött a kilétemet. Aztán eszembe jutott ha úgyis eggyüt fogjuk a vérünket ontani megérdemlik, hogy tudják az igazságot. Mikor befejezem az evést gyönyörű vezetönkhőz fordulok.
-Megszeretném kérdezni van-e mód meglesni az ellenfelet? Szeretném látni a salyát szememmel kik fognak az életünkre tőrni.-
avatar
Vipra Phertelmer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 152
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Deadpool on Szer. 28 Márc. 2012, 19:08

Hirtelen kizökkenek az egyensúlyomból a fejemben egy hanggal: "Több tiszteletet..." Olyan mintha a híradós felállt volna a székéből és a mondat közepén kiment volna a szobából. Szóval miután megkapaszkodom a cápa fiú vállán erősen elkezdem szuggerálni a perifériám jobb felső sarkát. ~ Már megint te? Mit akarsz tőlem te bariton hangú bölcs? ~ válasz nem érkezik csak valaki elkezd nekem makogni, Boris... De mikor megtekintem a képét inkább,
- Saphira! Hol hagytad Eragont és miről zagyválsz? - aggódó hangom kifejezi mennyire érdekel, amit össze hazudozik ez a kis sárkány a nagy csatákról, de sehogy sem fér a fejembe, hogy miként kerül ide, megint egy kis jumanjis dejavum van. El is tekintek egy pillanatra a kék égre. De mire vissza nézek magam elé már a tavernában zabál a banda és a védelmünkről kérdezősködnek bőszen. Csak még mindig nem tudom, hogy hova az aggódás mikor engem már láttak, nekem ez elég bizonyíték a győzelemre. A nagy biztonságban észre se veszem, hogy Lionheart már el is ad a túlvilági utánpótlásnak egy kis cumizásra. Mintha szoptatós dajka lennék vagy ilyesmi. De nincs gond, amiről nem tudok ne fáj... állítólag, pedig Ms. Lionhearton van ez az ami korlátozza a tudásom és most egy kicsit fáj. Be is írtam a Kedves Naplómba, hogy: Kedves Naplóm, két hónapja egy deka lobogó duda se próbálta kiszúrni a szemem, hiányoznak az otthon tájai, ízei, top modellei, sorolhatnám, de a kilóg a szövegdobozból már így is.

_________________
Különleges melóhoz különleges katona, a karmazsin komédiás, a regeneráló degenerált. A zsoldos és a száj!!!
avatar
Deadpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 140
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Join date : 2012. Mar. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Axe
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Teddy on Szer. 28 Márc. 2012, 19:54

Próbálom felkelteni a nő figyelmét, hogy mi is történik, de vagy nem veszi az adást, vagy csak szimplán nem érdekli, esetleg talán hozzászokott a hapsi viselkedéséhez, és nem akar itt vérfürdőt rendezni a kedvemért, pedig annyira AKAROM! Kicsit el is uralkodik rajtam az idegesség, ám ekkor azonban, belépünk egy mit tudom én milyen helységbe, ahol úgy tűnik hogy igencsak a tetőfokán van a hangulat... Legalább is az embereket elnézve, nekem úgy igazán semmi extra nincsen ezen a placcon ami úgy igazán megragadná a figyelmem, legalább is egészen addig amíg le nem tesz a járművem egy asztalra, ami inkább néz ki térképnek, mintsem valami ócska étkezőasztalnak. Elkezd magyarázni, hogy mi nagyjából hol lehet, mivel állhatunk szemben, mink van, a probléma talán csak az, hogy nem sokat értek belőle, de a térkép tetszik, ezért egy széles mosollyal az arcomon pattogok körbe-körbe rajta, egy darabig, de aztán végül megunom. Ezt igazából az jelzi, hogy megállok egy helyben, és felnézek a legelső alakra aki szembekerül velem, ez pedig nem más, mint Deadpool. Egy ideig csak nézek rá, kifejezés nélküli arccal, majd végül a két kezemet felemelem az irányába, és egy kicsit pattogni kezdek, s még egy mosolyt is erőltetek a képemre, jelezve hogy legyen oly drága és vegyen már fel. Érdekes társaságnak tűnik, nem úgy mint az itteniek nagy része, s talán majd lesz is olyan kedves hogy elmagyarázza nekem hogy:
- Mik azok az izék amikről beszélt? - Csak akkor kérdem meg persze, ha felvett.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
avatar
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.