Átjáró a Földre

3 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szer. 28 Márc. 2012, 21:23

A fogadóba betérve kellemes hangulata támad, szereti ezt a helyet, közvetlensége és mocskos egyszerűsége közel áll hozzá, és életstílusához. Helyet foglal a társasággal az asztalnál, mikor kihozzák az ételt, rögtön felcsillan a szeme. Egy pillanatra elgondolkodik, hogy vajon érdemes-e enni ebből, hiszen eddig két teleportáláson van túl, és mindkettő eléggé megviselte a gyomrát, de végül arra a következtetésre jut, hogy innen mostanában nem fognak továbbállni, hiszen itt lesz a csata, és az bizony nem két perc lesz. Az viszont biztos, hogy üres hassal nem lehet harcolni, ezt már sokan megmondták, úgyhogy magához ragad egy sörös kupát, és kihasít a disznóból egy méretes darabot, na meg lepényt is vesz, hogy legyen mivel feltörölni a szaftot. Ezután kényelmesen hozzálát a falatozáshoz fittyet hányva arra, hogy az imént még kissé hányásízű volt a szája, a cigarettától már úgyis elmúlt. Most az asztal szélére teszi a cigit, és néhány harapás után lepényt nyel, meg sört, aztán szív bele újra a bűzrudacskába.
-És úgy nagyjából mennyi támadó várható? - Kérdi kifújva a füstöt, és a válaszig vár a következő nagy falat megkezdésével.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2683
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Kevin Fuller on Csüt. 29 Márc. 2012, 08:57

A beszélgetés és az út további részét részmetől némán hallgatok végig, de Egy fogadóba térünk be, amit már elég sokszor láthattunk filmeken, vagy történelem témájú könyvekben. Hamisítatlan berendezés, telt pincérnők. Ételt és italt szolgálnak fel és én is hozzányúlok némileg az ételhez, és az italhoz, hisz enni, meg inni csak kell már, legyen az emberben akármilyen szérum, vagy legyen bármilyen lény. Ha nincs üzemanyag, akkor nagy valószínűséggel otthagyod a fogad. Közben némán hallgatom Lionheart terep elemzését, és bőszen figyelem a terepasztalt, már amikorr nem ugrál be a képbe a kis plüss állatka, eltakarva előlem egy-egy részét a domborzatnak. A terület leginkább dombos, és a legnagyobbra épült ez a város. Nos nem hazudtak ezekről, hisz mindig halljuk, hogy a középkori várakat mindig magas dombokra építették a jól védhetőség érdekében. Azt hittem, hogy ezek csak ócska dumák, de ez most meggyőzött. Valóban magas dombra épült és valóban jól védhető pozícióban volt, nem beszélve arról, hogy körös-körül is dombok voltak, ami eléggé lelassítja az ellenséget dombról le, majd dombra fel kell menniük, hogy elérjék a várost, plusz ezután meg kell kezdeniük az ostromot. Részemről nincs több kérdés, így mikor a rögtönzött tanácskozás véget ér elvonulok aludni, ahogy Lionheart tanácsolta.
avatar
Kevin Fuller
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Mar. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Kevin Fuller
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Cyrus Douglass on Csüt. 29 Márc. 2012, 11:16

Balthazar Millvier érdeklődve hallgatta a fegyverekről szóló listát. Ekkor érkezett egy újabb alak és köszöntötte őket.
- Balthazar Millvier – mutatkozott be az angyal, majd a hatalmas vár felé fordult és egy pillanatra megdermedt a látványtól.
- Tudnak építkezni az Avaloniak, az már biztos – jegyezte meg.
Ezek után a kis csapattal elindult a vár felé. Útközben újabb információk derültek ki. Ilyen volt a létszámuk, amely kétezerre rúgott, és a harcosok képességei, ereje. Ezen kívül megtudták, hogy körülbelül mi várható az ellenség oldaláról. Balthazar-nak nem igazán tetszetek a hallottak. Miután az angyal befejezte az étkezést, csak figyelt.
~ Kemény csata és éjszaka lesz. Lesznek áldozatok, de ha együtt harcolunk, van esélyünk a túlélésre és a győzelemre ~ töprengett az angyal.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
avatar
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Horatio Millvier on Csüt. 29 Márc. 2012, 11:35

Horatio Millvier érdeklődve és figyelmesen hallgatta a fegyverarzenáljukat, majd Lionheart felé fordult.
- Az első itt létünkkor, Merlin idevarázsolt a mi világunkból fegyvereket. Nincs valami mód rá, hogy ez újra megtörténjen? – nézett kérdőn a nőre.
A vár felé pillantva elismerő arckifejezés ült ki az arcára.
- Szép vár – jegyezte meg.
Eközben egy újabb fickó érkezett a csapathoz.
- Horatio Millvier – mutatkozott be apja után, majd a csapattal elindult a vár felé.
Mikor oda értek újabb információkhoz jutottak. Horatioék megtudták, hogy nem is olyan kis méretű a védelmi sereg, és hogy néhány képességgel rendelkező és mágikus erőkkel bíró is van közöttük. Mikor az ellenség lehetséges egységeit sorolta Lionheart, akkor Horatioban felszínre jöttek az emlékek a tündérekkel való találkozásról.
- Már megint tündérek. Hogy milyen ocsmány lények azok – jegyezte meg, majd miután befejezte az étkezést, tovább figyelt.
Lionheart pihenést javasolt. Horatio kényelmesen üldögélt, és figyelte az esetleges újabb kérdéseket és az azokra érkezett válaszokat.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
avatar
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Albert Shear on Pént. 30 Márc. 2012, 01:31

Albert meglepődik a maszkos elmebeteg reakcióján, de nem tulajdonít neki komoly jelentőséget. Úgy véli, hogy Lionheart meg tudja védeni magát, mind mentálisan, mind fizikailag. Így továbbiakban a többieket nem zavarva és magát nem zavartatva folytatja a sétát fel a kastélyba, majd azon belül pedig a rögtönzött taktikai teremmé alakított kocsmába. A bent lévőket egyelőre nem mérte fel. Sokkal jobban érdekelte a terepasztal és a védelmi erőik.
-
Parancs a ballisztáknak. Támadásnál az elsődleges célpontjuk, az esetleges ostromtornyok legyenek. Aztán a katapultok és utána a gyalogság. Az íjászok koncentráljanak a repülő ellenségekre.
Nagyon optimistán úgy számol, hogy egy közel egy milliós sereg felét fel tudják őrülni a védekezéssel, ami el is húzódhat. Ezért nem tervez mostanában hosszú távon.
-
Készüljenek pihenjenek. A belső és a külső közlekedési csomópontokon, hidaknál, csapóajtóknál kettőzzék meg az őrséget. Így ha a levegőn át bejut egy-egy, akkor hatékonyabban tudjanak védekezni...egyelőre ennyi...

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
avatar
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 37
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Svarog on Pént. 30 Márc. 2012, 09:24

- Eragon sajna a Justin Bieberel kufircol a Kék Osztriga bárba. Ja és én nem Saphira vagyok, hanem a beszteroidozott ikertesója.
Svarog belépett a fogadóba, majd egyből lerakta magát az asztalhoz. A hányingere már csillapodni kezdett, kajálni kezdett.
- A középkorban értettek ehhez. Jó volt a pestis, meg a keresztes hadjáratok, de a húst tényleg jól megcsinálták. A két zsaruval együtt kajáltak, bár Svarog vigyázott az illemre, fél fülel hallgatózott.
- Szóval lesz minden sárkányok, tündérek, hu. Izgalmas éjszaka lesz, újra játszok a Gyűrűk Urát. - Fordult a két zsaru felé. - Frodónk és Samunk már van. Én leszek Gimli. De viszont lenne egy jó ötletem. Amire szükségem van salétromsav, pélóén és kén. Gondolom tudnának szerezni, három-négy bombát kellene csinálni, valamint gránátokat. Technikai fejlődés skacok - kacsintott a társai felé. - A káliumnitrátot, ami a salétrom alapanyaga simán kivonhatjuk az emberek vizeletéből. Bocs, aki most kajált. Ja a káliumnitrátot simán megtalálhatjuk pár potencianövelő szerben. A fenébe, hol élnek itt denevérek, akkor az ürülékükben is megtalálható. pélóént tutira szerzünk, csak nem használnak itt központi fűtést. A kén, kicsit nehezen megoldható, de csak vannak alkímisták a városban. A jómadarak mindig kotyvasztanak valamit, amihez szükség van kénhez.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Sam on Pént. 30 Márc. 2012, 10:06

Amint beérünk a városba megkapom a választ, ezen gondolkoznom sem kell, hisz ha van lehetőség emberi vért is magamhoz venni, akkor nem fanyalodom rá az állati vérre. Hisz attól nem lennék erősebb, sőt, magam ismerve még jobban meg is éheznék. Az pedig nem tenne jót a harci képességeimnek. Úgyhogy a felajánlott lehetőségek közül a második csábítóbbnak tűnik.
- Azt hiszem a legjobb az lesz, ha megbeszélem Deadpoollal a dolgokat. – fordulok hátra a férfi felé. Eközben meglátom a nyakukat tapogató rendőrtiszteket. Kissé nyugtalannak tűnnek a kérésem miatt.
- Ne aggódjanak, táplálkozás közben még sosem öltem. – fordulok feléjük – Ezenkívül nem lenne logikus, ha az önök vérét innám, hisz ezzel gyengülne a társaságunk. – fejezem be a rögtönzött tájékoztatást miközben belépünk a fogadóba. Úgy látszik ez lesz a rögtönzött taktikai központunk, már ha a középen felállított terepasztalt vesszük alapul. A kocsmán belül eléggé jó hangulat uralkodik, a társaság gyorsan átveszi a középkor szellemiségét. A terepasztalt szemügyre véve gyorsan megállapítom, hogy az építészek jó helyet választottak, illetve a vár megfelelően védhető nagy túlerő esetén is, így ezzel már nem is nagyon törődök tovább. Miután Lionheart ételt és italt hozat ismét eszembe jut, hogy megkellene tárgyalnom a „vérvételt” Deadpoollal. Ekkor azonban érdekesebb információk hangzanak el, úgyhogy inkább hanyagolom még egy kis ideig a táplálékot és inkább figyelemmel kísérem az elhangzó dolgokat az ellenség seregéről, és a védelemről. Szóval az ellenfél soraiban embereken kívül misztikus lények is előfordulhatnak. Ez eléggé megnehezíti az harcot, az általam elképzeltnél, de ha másfelől nézzük ismét hasznát vehetem az mitológiai szaktudásomnak. Eközben odalépek Deadpool mellé, kicsit meglököm a vállát, hogy felkeltsem a figyelmét.
- Akkor szabad lenne egy kis uzsonnát kérnek? – mondom a férfinak egy apró mosolyt eleresztve, hisz eddig még nem sok esetben kérdeztem meg az emberektől, hogy ihatnék-e belőlük egy keveset. Ha beleegyezik akkor a részletek megbeszélése invitálom. A módját természetesen rá hagyom, számomra a lényeg csak a vér. Tehát, ha a harapástól fél, akkor jelzem neki, hogy leveheti magának is, de a nyálamban lévő enzim beforrasztja a fogak okozta sebeket, így inkább azt ajánlanám, illetve azt is elmondom, hogy a harapásomtól nem változik át, és semmiféle mellékhatással sem jár az eljárás.

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

avatar
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 30 Márc. 2012, 10:27

Résztvevők: Horatio Millvier, Balthazar Millvier, Vipra Phertelmer, Boris Dragunov / Svarog, Kevin Fuller / York Tábornok, Albert Shear / Britannia Kapitány, Teddy, Steven Storm, Steve Smith. Marcus Burnett, Carl Verrens, Samuel Vermont, Alexander Hartdegen / Hobogár és Wade Wilson / Deadpool

A nő még bólintott Albert felé, hogy átadja a parancsokat, majd távozott. Mivel Deadpool nem adott vért Lionheart tért vissza több tyúkkal, amiket a vámpírnak hozott, hogy a szomjúságát kielégíthesse. Vegetáriánus étel, de jelenleg jobb nem volt, nem készültek előre csomagolt vérrel.
- Húszezer körül – mondta a kocsmáros Hobogár kérdésére.
Svarog egyelőre nem kapott választ arra, hogy lehetne-e puskaport termelni, mivel ostrom alatt lesz a város és igencsak körbe vannak véve nem volt nagy esélye, hogy ezt itt most gyorsan megcsinálják, főleg, mert is ismerték valószínűleg a készítését. A csapat egyedül maradt a fogadóban és pihenhetett végre, szépen lassan pedig mindenki kótyagos lett, furcsa módon a vámpír, az angyal és Teddy is. Ők hárman látták, hogy mindenki szépen elaludt és békésen hortyogtak ott, ahol voltak. vagy ülve, vagy az asztalra dőlve. Míg végül őket hármójukat is elnyomta az álom és Teddy talán életében először álmodott.

Sam és Balthazar egy sivár, kietlen réten riadtak fel. egyedül voltak, nem látták egymást sem, mind a ketten egy-egy réten voltak. Körülöttük megégett fű, a bokrok még lángoltak, forróság, ahogyan a földből láva is kifolyt a megégett fekete talajra. Egyikőjük sem látott semmit sem, az ég is fekete volt, a koromfekete felhők eltakarták a napot és hamu szállt alá az égből. Végül mindkettejük előtt egy lángokból álló alak emelkedett ki a lávából.

Balthazar
- Egy angyal – szólalt meg az alak. – Valaki, aki hatalmas veszélyben van, Mephisto az egyik démonát küldte utánad, hogy elpusztítsa azt, ami számodra a legfontosabb. Susan…vagy a fiad. Isten nem fog beavatkozni, a segítségemet ajánlom fel számodra.

Sam
- Egyike gyermekeimnek – mondta. – Oly fenségesek vagytok, mind a mai napig, erősek, kitartóak… neked adhatom a nappalt, örökké! Halhatatlanságot kínálok, csak állj mellém, hogy közös ellenségeinket elsöpörhessük a föld színéről és újra uralkodó fajjá vállhassunk!


A csapat tagjai mindenki egy réten ébredt fel teljesen egyedül, nem látják a többieket. Egy kellemes kis patak csordogált nem messze tőlük, madarak csicseregtek a fán. A bokrok mellett egy őzike legelészett békésen, a nap magasan járt még mindig, lágy szellő fújt és kellemesen meleg idő volt. Mindenki ugyanabban a ruhában volt, mint pillanatokkal korábban és ahogyan körbenéztek egy nőt pillanthattak meg. Aki már látta korábban (előző kaland eleje) a nőt, az felismerte, hogy Morgan Le Fay az, aki nem látta, csak egy gyönyörű nőt láthatott.

- Felébredtél – mosolyodott el aggódva. – Nagyszerű. Arthur emberei meg akartak mérgezni téged s halálodat kívánták. Hazudtak nektek, mikor engem hoztak fel ellenségként, Morgan vagyok. Ők azok, kik vadásznak rám s nem fordítva. Merlyn a halálomat akarja s mindenkit bábként mozgat, mikoron gyengeelméjű mágust játszik. Kérlek… segíts… - közelebb lépett, és aki engedte, annak lágyan végigsimított az arcán - mielőtt Avalon elvész s utána újra Britanniát akarják uralmuk alá hajtani s a Földet. Kérlek, segíts!Kéretik majd figyelembe venni, hogy senki sem látja a másikat, mindenki teljesen egyedül van.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14076
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Steve Smith on Pént. 30 Márc. 2012, 15:01

- Hé, miért mi legyünk hobbitok? - duzzog Steve.
- Ja! - háborog Marcus is.
- Mert jól kajálunk? - vigyorgott Steve.
Aztán tovább eszegetnek vidáman.
Ahogy Svarogot hallgatják, jobb ötlete támad Stevenek.
- Ne Gimli legyél, hanem Gandalf. Ő értett ilyesmikhez - vallja tudálékos képpel.
Hamarosan elfogynak a finom ételek az asztalról, a két rendőr már majdnem végzett, mikor Svarog a vizeletet említí.
Marcus sugárban köpi ki a kaját a szájából és nagyokat köhécsel.
- Viccelsz, ember? - kérdi döbbenten, meg kissé undorodva. Nagy az esély rá, hogy a körülöttük lévőket beterítette, azokat biztos, akik egész közel ültek hozzájuk... így Svarogot is, hehe.
De még nincs vége!
Svarog tovább mesél, magyaráz.
Jön az ürülék.
Most Steve torkán akad meg egy pillanatra a kaja.
- Hagyd már! - morgolódik. - Ráér ez később... had együnk végre normálisan és fejezzük be a finom lakomát. Elvégre, ahogy Gimli mondaná, telehass nélkül nem lehet harcolni! Szóval hajrá! - csap öklével elégedetten az asztalra.
Amolyan középkorisan és Gimlisen.
- Hé, Svarog - szól Marcus. - Majd számoljuk csata alatt, hogy ki hányat ölt meg, mint Gimli - vigyorgott.
- Ja, ez jó ötlet - bólintott rá Steve és ő is elvigyorodott.
- Na, ez jó kaja volt - nyújtózott később Steve. Még kicsit később furcsa érzés kerítette hatalmába. - Miért érzem úgy... hogy... huáhhh... - ásított egy nagyot. -... hogy mindjárt... le... le... leragadnak a szemeim? - és a kérdést befejezve feje az asztalon koppant, hehe és már mélyen hortyogott.
- Nemtommm... - motyogta álmosan pislogva Marcus. - Nagyon remélem... hogy... nem... kevertek valami... mérget... a kajánkba... de nem hinném... na, aludjunk - és beledőlt Steve ölébe és mélyen aludt.

Steve:

Steve később menetrendszerűen felébredt, ahogy az alvás után szokott történni. Hiszen mindenki felébred, miután egy jót aludt.
De nagy meglepetésére nem a fogadóban van, hanem egy kis réten, ahol egy patak vidáman csörgedezik. Tisztára idilli a kép. Őzike szökkel a a zöld pázsiton, nap meleg sugara simogatja a bőrét, ragyogó, hibátlan kék ég van a horizonton. Mintha egy festő festette volna. Vagy... vagy... meghalt... és... ez...a... mennyország?
Körbe néz ijedten.
- Marcuuuuusssssssss!!!! - ordítja még ijedtebben, kétségbeesettebben.
De ekkor elakad a szava és a lélegzete is.
- Huhh - mondja, ahogy megpillantja a gyönyörű nőt, aki természetesen végigsimíthat az arcán.
Hogyne!
Még mást is tehetne, de még mennyire!
Steve szinte megbabonázva nézi, még a szavak se jutnak el a füléhez könnyedén, de végül sikerül nekik és Steve Smith feldolgozza őket, megfejti az értelmüket.
- Öhm... ööö... nos, izé... - megnyalja száraz ajkát, kedve lenne egy nagyot húzni a fogadóban lévő sörből. - Marcus... akkor... beletrafált, hogy megakartak mérgezni minket... vagy nem? És.... hát... ó, hogyne! Örömmel segítek egy ilyen bájos, szép hölgynek, mint te! - mondja segítőkészen és feltápászkodik, ha a nő hagyja.
Azonban felemeli a mutatóujját és óvatos duhajként egy kérdést szegez a nőnek. - Álljunk meg csak egy pillanatra... honnan tudjam, hogy ez nem csapda? Mi van, ha mégis te vagy az ellenség? Hol van Marcus? Ő a legjobb barátom. - aggódik. - És... és... ez... egy álom? - kérdi bizonytalanul, fejvakarva és közbe néz.
Minden oly hibátlan, minden oly tiszta és szép és gyönyörű... hogy az már gyanakvást kelt. De nagyon szép egyébként.

Marcus:

- Nyammnyamm - motyogja Marcus, miközben édesdeden alszik, fejét a pázsiton nyugtatva, s feje alatt pihennek kezei holmi kis támaszként, vagy ilyesmi.
Egy patak csobogására ébred fel és látja, hogy nem a fogadóban van.
De előtte van egy gyönyörű nő!
Aki magyarázni kezd valamit neki, hogy tévhitben élnek meg, hogy... hogy.. nem ő az ellenség, hanem pontosan ő a jó barát, aki segítene nekik, csak átverték.
Aztán végigsimít a kezével az arcán, az érintése olyan puha és finom, mint senkié... hoppá, az asszony meg ne hallja a gondolatait!
- Észbontóan jó futóműveid vannak, ugye tudod? - vigyorog Marcus a nő gyönyörű lábait nézve. - És frankón jól össze vagy rakva, de tényleg! Van pasid? Csodálom, ha nincs! Te vagy a legszebb nő a világon! - magyaráz. - Csak én már elígérkeztem az asszonynak. Tudod... nős vagyok, van egy gyönyörű feleségem és pár gyerekem. Engem oda várnak, haza. De... meg kell valljam... egyik... legerotikusabb álmom volt ez... hm, tényleg, ez egy álom, nem? - magyaráz hosszan Marcus, ami még egy pletykás nőnek is a becsületére vált volna. - Apropó, hé Steve, ezt látnod kell! Micsoda klassz csajszi! Gyere Steve! - mély csend, körbe néz és ő van csak egyedül a réten, meg a nő. - Steeeeeeeveeeeee!!!! - kiáltja kétségbeesetten.
- Hé, te gonosz némber, hol a legjobb barátom? - kérdi fenyegetően, aztán lehiggad. - Öhm, izé... bocsánat... mármint... elnézést... de... tudod... ma kissé nehéz napom volt. Még a Stark Plázában voltam, aztán villámcsapott belém és a haveromba, Stevebe és akkor valami hülye idétlen laborban találtuk magunkat és Steve hányt is... majdnem én is... és akkor elvittek minket megint egy olyan hülye teleportálással valami másik helyre, aztán egy frankó kastélyban kötöttünk ki vagy hol, mintha valami középkori filmbe cseppentünk volna... például a Gyűrűk Ura... te... te ismered? - kérdezi nevetgélve. - Egyik legjobb film... vannak benne... hobbitok... törpék... tündék... - számol az ujjain. -... emberek is persze.... mágusok... trollok, nazgulok... orkok... huhh... és... fogadóba mentünk... és... ettünk... és most itt vagyok! - valahogy olyan furcsán, akadozottan beszélt, mint aki kicsit ki van készülve és levegő után is kapkodott egy picit. Lehet Marcusnak ez sok volt. - És... és... most te azt kéred, hogy segítsek neked, mert veszélyben vagy, meg az... Avaron is... vagy mi a szösz - mondja ki rosszul a hely nevét. - Meg Anglia, meg a Föld... hát... kösz... jó... segítek - nyög enerváltan és elterül a földön, mert eddig ültében volt, de most végig feküdt és a kék eget bámulja és arra gondol, hogy mi a francért kelt fel ma reggel?
Akkor ebből a sok szarból kimaradt volna.
Végül ismét felül.
- Hol van Steve? - kérdi kétségbeesetten suttogva, mert eléggé szétesni látszik Marcus és már nem ordibál, kiabál, csak rimánkodik.
Hm, lehet nem ő volt a legmegfelelőbb ember erre a téridő utazgatásra?
Lehet... vagy csak megijedt, mert nincs mellette a legjobb barátja.
Ez is könnyen meglehet, sőt inkább ez képzelhető el.
avatar
Steve Smith
Bannolt

Hozzászólások száma : 78
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Steve Smith
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Vipra Phertelmer on Pént. 30 Márc. 2012, 15:28

A kérésem süket fülekre talált ezért úgy döntöttem inkább letelepszek egy asztalhoz kissé elhúzódva a többiektől. Ahogy telt az idő furcsa dologra lettem figyelmes. Mindenki viselkedése megváltozott mintha kicsit becsiccsentettek volna. Igaz, hogy furcsa volt de nem rémisztő. Úgy gondoltam kicsit több sört ittak a kelleténél azonban magamon is tapasztaltam eme furcsaságokat. Azonnal felpattantam az asztaltól és kipikelyesedtem azonban hiába volt kemény a külső ha az ellen ármánya belülről csapott le. Alig tettem meg pár tétova lépést mire orra buktam és rögtön ellepett a sötétség. Nem tudom meddig lehettem eszméletlen. Egy békés kis patak mellet tértem magamhoz. A nap ragyogóan sütött a szél megcirogatta a pikkelyeimet. Körülnéztem társaimat keresve egy gyönyörű nőt pillantottam meg. Ruházata eléggé érdekes volt biztosan a helyi divat sajátossága. Pár pillanatig legeltettem a szemeimet majd kedvesen majdhogynem angyali hangon szólított meg. Mikor megtudtam ő az a boszorkány aki miatt ide küldtek minket kissé meglepöttem. A gonosz boszorkány nem ilyennek képzeltem. Mikor közölte velem, hogy meg akartak mérgezni egy kérdés ötlött fel bennem.
-Vajon miért hoztak el olyan messziről csak azért, hogy megmérgezzenek és hol vannak a töbie..- megakadt a szavam mert odalépett hozzám és puha bársonyos kezeivel végigsimította az arcomat. Soha hasonló élményben nem volt részem még emberi alakban sem. Soha nem voltam ember kedvelő pikkelyesen meg ők nem kedveltek engem. Felébredt bennem egy érzés, hogy meg kell védenem ezt a gyönyörű nőt mikor a medálom enyhén nekicsapódott a mellkasomnak. Ez az apró tapintás eszembe jutatta miért is hozattak erre a világra. Azért, hogy megvédjem az ártatlanokat és végre megtudjam mi rejtözik bennem. Ezért gyengéden megfogom a nő kezét és lágyan eltolom magamtól.
-Elnézést kérek de honnan tudjam nem te akarsz a világ ura lenni. Gyönyörű nő lévén könnyű szerrel játszhatsz a férfiakkal akár egy hangszeren. Ráadásul varázsló is vagy és bennük még inkább nem szabad megbízni.- erre lefoszlott rólam a gyíkpikkely így kissé tisztábban tudtam gondolkodni.
-Nem szeretem ha bábként rángatnak ezért inkább várok estig akkor majd kiderül ki mond igazat valójában.- Azzal megpróbálok eltávolodni a gyönyörű nő közeléből megkeresni a többieket.
avatar
Vipra Phertelmer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 152
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Steven on Pént. 30 Márc. 2012, 18:38

~Pokoli ez a fejfájás.~ Ez az első gondolatom mikor magamhoz térek. Ahogy kinyitom a szememet, hirtelen elvakít a magasan járó nap fénye, de gyorsan hozzászokik a szeme.
~Hol..hol vagyok?~ Miközben próbáltam vissza emlékezni pontosan mi is történ velem, feltápászkodtam és körbenéztem. Egy réten voltam, ami mellett volt egy ingen csábító kis patak.
~Emlékszem.. Emlékszem hogy először a Raft-ban voltam, majd aztán.. aztán eltalált egy villám és egy laborba kerültem valahol Nagy Britanniában másokkal együtt. Utána tovább teleportáltak minket a középkori Avalonba.. Igen eddig minden teljesen tiszta. Egészen addig, amíg meg nem érkeztünk a fogadóba és neki nem kezdtünk az étkezésnek.. Utána.. Utána mi történt? Berúgtam volna? De hát az nem lehet. Amióta a nanitok megvannak még nem tudtam annyira berúgni, hogy bármit is elfelejtsek és másnaposság sem gyötör azóta soha. Akkor még is miért nem emlékszem és mi miatt fáj a fejem?~ Ekkor észrevettem egy békésen legelésző őzt. Mindig is gyönyörű állatnak tartottam. Mikor az utcán éltem, fiatal koromban, volt egy nyár mikor 2 hónapon keresztül végig egy erdőben leltem menedékre. Akkor láttam utoljára őzt. Mindig is csodáltam őket. Volt is egy kis bűntudatom, amiért vadásztam rájuk, de hát én éhes voltam a húsuk íze pedig mindig is nagyon finom volt. De soha sem egyszerű prédaként tekintettem rájuk és mindig megadtam a nekik járó tiszteltett. Ekkor aztán megszólított egy nő. Méghozzá nem is akár milyen nő.
- Megmérgezni? – Kérdeztem csodálkozva, majd aztán pár emlék eszembe jutott. Ahogy beszélgettünk és sört ittunk. Persze nem mindannyian sört, de én például azt. Úgy gondoltam, hogy estére úgy is lebomlik, bármenyi alkohol is legyen benne. Aztán hirtelen képszakadás majd a következő emlékem az, hogy mindenki elégé kótyagos, köztük én is. Érzetem, hogy fáradok ezért próbáltam felállni az asztaltól, hogy a korábban említett pihenő helyek egyikére menjek, de felállás közben összecsuklott a lábam, majd előre dőlve sikerült lefejelnem a korsó sörömet.
~Ez megmagyarázza a fejfájást.~ Ahogy a lány (aki mint kiderült Morgan) végig simít az arcomon, azonnal megfeledkezek a fejfájásomról. A szépsége már az első pillanattól megbabonázott, de nem az a fajta voltam, akit a lányok kényük kedvére az ujjai köré tudtak csavarni.
- Többet kell erről tudnom, mielőtt még eltudnám dönteni hogy ki hazudik, és ki mond igazat. – Ekkor megfogom lágyan a kezét, hogy érezhesse, nem kifaggatni akarom, csak megérteni, hogy most pontosan mi is folyik itt. – Miért hívtak ide minket, ha aztán meg akartak ölni? A csapat nagy többsége köztük én is még csak nem is hallott Avalonról eddig. Semmilyen tekintettben sem fenyegettük volna a terveiket. Hogy hoztál ide engem? És miért csak engem? Hol találhatom a többieket? Miért gyűlölitek ennyire egymást Merlinnel? – Bár vannak történelemkönyvek és legendák Avalonról, de arról egyikben sem eset szó, hogy lenne egy titkos átjáró Avalon és a Föld között, szóval lehetségesnek tartom, hogy talán más törtnetbeli lyukak vagy hibák is találhatóak bennük. Pláne hogy az egy másik realitásból valók voltak, szóval itt akár teljesen máshogy is alakulhattak a dolgok.

_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
avatar
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Deadpool on Szomb. 31 Márc. 2012, 13:20

Morganat érdekes pózban ellem álmomban. Felmerül a kérdés, hogy megleptem-e vagy csak ki akarta villantani a felvarrt püspökfalatokat. A gondolkozást serkentendő el is fordítom a fejem. Minden oldalról megvizsgálom az esetet, hogy biztos lehessek a dolgomban. De ekkor elkezd valami féle mérgezésről szövegelni... Engem mérgezni? Megjegyezném neki a dolog feleslegességét, de dolgozik a csáberőm, mielőtt meggyőzhetne rám kattan a kis pipi. De nem úgy van az ismerem már a titkait, bizony ismerem.
Elkapom a kezét, a magaméval jobbra fejmagasságba kitartom és mielőtt akár letérdelhetne elkapom a derekát. Jobb láb jobb fele, bal követi. A tekintet meg rátapad a csuklóra, mert úgy illik.
- Eddig sem győztél meg? Most mi a terved, banya? - Rettentő rejtélyes vagyok és olyan szidalmakat használok amivel biztosan kizökkentem a szerepéből és önként vallja be nekem minden bűnét. Hisz zseniális vagyok, kiszámított volna erre?

_________________
Különleges melóhoz különleges katona, a karmazsin komédiás, a regeneráló degenerált. A zsoldos és a száj!!!
avatar
Deadpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 140
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Join date : 2012. Mar. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Axe
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Teddy on Szomb. 31 Márc. 2012, 15:16

Nos úgy tűnik hogy a vicces bácsi nem akar felvenni az asztalról, szóval kissé sértetten fordulok el tőle, s ha hozzám szólna akkor lerendezném egy " hagyjál békén! "-el, de sajnos nem is szól hozzám, szóval csak leülök egy ponton az asztalon és... Unatkozni kezdek, ez pedig idővel azt vonja maga után hogy elkezdem nézegetni a társaságot, és az jár a fejemben hogy kit hogyan lehetne megölni, vagy egymásnak uszítani őket. Azonban mielőtt jobban bele süllyedhetnék a gondolataimba, elfog egy nagyon különös érzés, már megint, de ez most kellemesebb, mint az előbbi ( hányinger ), s úgy tűnik hogy ezzel nem csak én vagyok így, hiszen a többiek... Nos kidőlnek, így szépen egyszerre, s csak hárman maradunk úgy ahogy meg, ébren? Óóóó szóval hogy ilyen a fáradtság? Milyen kellemes, engedek is neki, és hanyatt vágom magam az asztalon, s eztán pedig átélem életem első álmodását...

Egy nagy nyílt területen térek magammal, minden széppel körülvéve, tök nyugodt minden, madarakat hallok, és sehol egy tetves korcs akit betörhetnék, vagy háziállatommá tehetném, s még egy mocskos ember sincs, kit rávehetnék hogy cipeljen... Ellustultam volna? Ugyan dehogy! Körbenézek, s úgy tűnik hogy nincsen itt senki, illetve így hiszem egy darabig, ugyanis tekintetem át siklik Morgan felett, s csak többszöri fejforgatás után veszem észre, és akkor is csak véletlenül, de nem nagyon zavartatom magam miatta, bár ha jól emlékszem ő vágott le valami csúnya szöveget a múltkor, de továbbá nem érdekel, illetve mégis, mert a sok szövegelése mellett oda jön, és elkezd piszkálni, amit én hagyok is neki, mert miért ne?
- Ömm... - Mondom neki, miközben az egyik kezemet a szám alá, az államnak támasztom.
- Engem nem lehet megölni. - Mondom majd elmosolyodok, s próbálom úgy értelmezni is hogy mit mondott az előbb, de úgy igazán sokra nem megyek vele, csak egyetlen egy kérdést sikerült bennem felhozni, az pedig nem mást mint:
- Mi az a méreg? - Kérdem érdeklődve, és abszolúlt figyelmen kívül hagyom hogy elvileg segítséget kér tőlem.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
avatar
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Svarog on Szomb. 31 Márc. 2012, 16:25

- Gandalf vagányabb. Akkor én lettem Gandalf, ja és bocs az altesti poénokért, többet nem fordul elő. Számoljuk ja...
Svarog érezte, hogy egyre álmosabb, pedig csak két korsó sört ívott, a következő pillanatban a feje lehanyatlott az asztalra, és már durmolni kezdett. Egy réten ébredt. A madarak csiripeltek, a közelében meg egy őz legelészett. Svarog felállt, majd odaszólt az állatnak.
- Na mi van kisöreg nem láttál még fehér embert? - Meglátja a nőt. Svarog csak ennyit mondd. - Helló. Mit keres egy ilyen elragadó hölgy a vadonban? - A nő elmondta, hogy Svarog felébredt. - Aha, azt én is látom.
Az előbb még a kocsmában volt, most meg a réten.
- Aha, szóval megakarnak mérgezni, Merlyn pedig nem az az együgyü fickó. Nem lepődtem meg, ahonnan én jöttem, ott szinte mindenki hátbaszúrja a másikat. - A csaj végigsimított az arcán. - Tudod mit, mondd el mit kell tennem, és meglátjuk.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Godlaw / Tao on Vas. 01 Ápr. 2012, 14:55

A kocsmáros válaszára egy cseppet morgolódik magában Hobó, valahogy ez a húszezer soknak tűnik, többnek, mint amivel el lehet bánni. Nem is igazán az a nagy gond, hogy ilyen sokan vannak, hanem az, hogy ezek valószínűleg az utolsó emberükig harcolnak majd félelem nélkül, míg a védők egyszerű emberek, menekülni fognak, megijedni, és így még rosszabbak az esélyek.
A lakomázás közben Hobo nem is bánja, hogy kicsit elkényelmesedik, és békésen szunyókál el a székében.
Mikor felébred, és meglátja a dekoratív nőt, alaposan elgondolkodik. Méreg? Mennyi ideig lehetett eszméletlen?
-Öhm, üdv. Tudod, nem egészen értem, miről beszélsz. Miért hoztak volna a saját világukba, ha aztán megölnek? Egyszerűbb lett volna ide sem hozniuk. Az én világomat se nagyon gyengítenék meg ezzel, nálam milliószor erősebbek vannak ott. És elég nehézkesen vadásznának rád egy várból, akkor nekik kéne kimozdulniuk, és neked védekezni, nem fordítva. Igen méretes logikai bukfencek ezek, amik a nem eléggé alaposan átgondolt és kidolgozott hazugságok tudnak előidézni. Szóval gyanítom, hogy hazudsz, de remélem nem sértelek meg ezzel.
Mikor meg akarja simítani Hobo arcát, ő inkább hátrébb lép egyet.
-Különben is meg kellett volna akkor halnom, rengeteget ettem és ittam, a méregnek végeznie kellett volna velem. No és hogyan hoztál ki onnan engem? S hol van mindenki más? Sajnálom, de kétlem, hogy megbízhatnék benned. Mi több, gyanítom, hogy nagy hatalmú mágusként épp mentálisan próbálsz befolyásolni. Ez esetben illő volna megkérnem téged, hogy fejezd ezt abba... Már hogy úgy most.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2683
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Cyrus Douglass on Vas. 01 Ápr. 2012, 23:03

Balthazar Millvier lassan, de rendesen evett. Fel akart készülni az esti csatára. Szépen lassan kezdett a csapat bepilledni. Mindenkin látszott, hogy fáradt lett. Balthazar is egyre inkább nehéznek érezte a szempilláit, amelyet eléggé furcsállt. Egymás után dőlt ki mindenki, és aludt el. Ki éppen, ahogy volt, ki pedig az asztalra borulva. Az angyal tudta, hogy valami nem stimmel, de mielőtt tehetett volna valamit ő is álomba merült. Balthazar egy réten találta magát. Azonban a környezet nem volt éppen szokványos. A fű ki volt égve, a bokrok még lángoltak, a napot korom és füstfelhő takarta el. A környéken láva folyam hömpölygött. Az angyal nem tudta, hogy mire vélje a dolgokat. Először álomnak vélte, azonban hirtelen egy lángoló alak emelkedett ki a lávából, és szólt hozzá. Szavai megdöbbentették az idősebb Millvier-t, és rögtön eszébe jutott a féltett mentora Susan, majd Horatio, akivel egyre közelebb kerültek egymáshoz. Balthazar gyanakvó volt az elhangzottakkal kapcsolatban, de végül megszólalt.
- Hol vagyok? Ki vagy, és miért ajánlod fel a segítséged. Mit akarsz cserébe a támogatásodért? Nem tűnsz éppen a jó oldalról származó lénynek. Mégis miért segítenél egy angyalt? – kérdezte gyanakvóan, de kíváncsian Balti.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
avatar
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Sam on Hétf. 02 Ápr. 2012, 22:03

Nagy sajnálatomra Deadpool nem olyan segítő kész, mint azt először gondoltam. Ezért nem segít társa éhségének enyhítésében, Lionheart ugyan hoz néhány tyúkot. De az állati vér nem közel sem ér fel az emberi vér fenséges ízéhez. A különbség körülbelül olyan mélyen gyökeredző, mintha a steaket és a tofut vetnénk össze. De ha azt vesszük a semminél a vegetáriánus étel is jobb. Lassan a hangulat alábbhagy és a vidám mulatozás után a pihenésé lett a főszerep. Kis csapatunk lassan magára maradt és a tagok szépen lassan egymás után dőltek ki. Ez még nem lett volna olyan meglepő, hisz egyszerű halandók, de a fáradtság jelei rajtam is megmutatkoztak. Régóta nem fordult már elő velem ilyesmi, nem kellett gondolkoznom sem, hogy rájöjjek itt valami nagyon nincs rendjén. A vámpírok akkor alszanak, amikor tudatukkal lekapcsolják testük, mi nem alszunk el magunktól. Ekkor a széken ülve szemeim leragadtával a többiek után én is alámerültem a tudatalattimban.
De az álmok nyugodt tengerét elhagyva hirtelen egy sivár, felperzselt réten riadtam. A többiek mind eltűntek, egyedül maradtam. Akármerre néztem csak a kietlen tájat láttam, ezt a látványt csak a lángoló bokrok törték meg. A fekete földet borító megégett fű és az onnan feltörő friss láva látványa lenyűgöző, de egyben hátborzongató is volt. A fekete eget koromfekete felhők borították, s hamu szállt alá a magasból. Az engem körülvevő dolgok összessége kissé még engem is kizökkentett általános nyugalmamból. De ahhoz még bőven nem volt elég, hogy elveszítsem a fejem. Ekkor a lángok formát öltöttek előttem és a lávából egy alak emelkedett ki. S ez az alak hozzám szólt, ugyan nem tudtam ki ez, vagy mi ez mégis szinte minden előzetes cselekedet előtt dicsérni kezd, majd a szolgálataim kéri.
- Gyermekeid egyike? – nézek rá értetlenül. – Mégis kit tisztelhetek személyedben és miért ajánlasz számomra ilyen becses dolgokat? – kérdezem, majd a talajra pillantok, arcom gondterhelt, és könnyen kivehető, hogy mélyen magamban vívódok. Hisz az örök fény az éjszaka lényének szinte olyan, mintha egy vaknak kínálnák a szeme világát. De ehhez hűséget kellene fogadnom egy olyan lénynek, aki egyértelműen nem az én életfilozófiám vallja. Ez a felismerés azonban felnyitja szemem, tekintetem felemelem, kihúzom magam s az alak felé fordulok.
– Mik a pontos céljaid? Addig meg sem fontolom az ajánlatod, amíg nem ismerem a szándékaid. – mondom végül az előttem álló lénynek, magabiztosan és megrendíthetetlenül. Hisz abban egyetértek vele, hogy a vámpírok méltóságteljesen élnek, s ebből én sem adok alább.

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

avatar
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 03 Ápr. 2012, 12:30

Résztvevők: Horatio Millvier, Kevin Fuller / York Tábornok, Albert Shear / Britannia Kapitány és Carl Verrens
Ugyanaz, mint az előző körben.

Résztvevő: Balthazar Millvier
Spoiler:
A démon felkacagatott Balthazar szavaira, majd már-már előzékenyen tárta szét a karját.
- Te is tudod, hogy az urad nem törődik veletek, akkor sem avatkozott közbe, amikor az Angyalok halomra mészárolták az embereket az állítólagos bűneikért. Álmodsz, ugyanott vagy, mint korábban, csak álmot bocsátottam rád, hogy beszélni tudjunk egymással. Dormammu vagyok, a Sötét Dimenzió ura, a helyé, ahol meghaltál, amit elfoglalt Zarathos tőlem. A célom az egyensúly újbóli létrehozása az angyalok és démonok között, semmi több. Mephisto egyik démona vadászik rád, nem rád egészen pontosan, hanem mesteredre Susan-ra és a fiadra. A hatalommal, amit tőle kaptál nem védheted meg őket, végig kellene nézned a halálukat, mert nem avatkozhatsz be, mások a céljaid, megakadályoznák. Én segíthetek abban, hogy megvédd őket és soha sem kelljen őket újra elvesztened.

Résztvevő: Vipra Phertelmer
Spoiler:
Morgan kissé fáradtan mosolyodott el a kérdésekre és szavakra, Vipra a szemeiben tényleg láthatta a fáradtságot.
- Mert ti vagytok azok, kik megmenthetnék a világot – felelte. – Egyszerűbb volt idecsalni titeket s itt egy helyen végezni mindannyiótokkal, mintsem levadásztatni őket szerte a Földön. S az nem tartozik sem Merlyn s Roma területéhez. Feltűnt volna a beavatkozásuk másoknak. Nem kockáztathattak. Mágiával, s nem vagy itt, haldokolsz éppen a társaiddal együtt.
Intett a kezével és Vipra láthatta magukat a kocsmában habzó szájjal a földön fekve feküdni.
- Nem volt sok erőm – folytatta. – Így megtettem, mit tudok, a méreg túl erős… mágikus. Egyesével tudok csak kapcsolatot fenntartani s nem egyszerre. Nem tudhatod, s bebizonyítani sem tudom, hogy nem úgy van, miként hiszed. S nem várhatunk estig, addig halálodat leled, oly fiatal vagy még… - mondta kétségbeesetten. – Merlyn s Roma is varázslók s épp ők kik halálodat akarják.
Vipra el tud távolodni a nőtől, de a többieket nem találja az erdőben, ha bemegy oda.

Résztvevő: Boris Dragunov / Svarog
Spoiler:
A nő már-már lágyan mosolygott Svarogra a szavai után.
- Nem kérem, hogy öld meg társaidat, vagy hasonlókat, nem lenne az én módszerem – felelte gyengéden, kissé fáradtan. – Csak segíts megakadályozni a pusztulást, amit most idéznének elő. Harcolj az oldalamon és bármit megadok érte, tudod, hogy a hatalmamban áll. Lehetsz hős, a legerősebb, kaphatsz olyan hatalmat, hogy egyedül védhesd meg a Földet és nem kellene a munkaadóid árnyékában élned, mert te lennél az, aki tényleg tett valamit, egy kis emberből a világ megmentője… és a méregből is kigyógyítalak, csak mond, hogy segítesz nekem – mondta már-már könyörgően.

Résztvevő: Teddy
Spoiler:
A nő megcsóválta a fejét Teddy szavaira.
- Téged a mágia teremtett, s ezzel el is lehet pusztítani, nem vagy halhatatlan s ezt ők is tudják – mondta. – Roma s Merlyn. Szerinted mért tartottak ott titeket napokig legutóbb? Hogy megtapasztalják gyengéiteket s ezt ellenetek fordíthassák, s máglyára is vethetnek, elégsz s nem marad belőled semmi… én megmenthetlek mielőtt ez történne.
A méreg kérdésre felvonta a szemöldökét.
- Olyan szerek, mik az élőkre halálosak is lehetnek s ez mágikus volt, hiszen rád is hatott, rosszul lettél nem igaz? – kérdezte. – Pedig annak sem lett volna szabad megtörténnie…

Résztvevő: Steven Storm
Spoiler:
Morgan elmosolyodott a kérdésekre.
- Mert ti vagytok azok, kik megmenthetnék a világot – felelte. – Egyszerűbb volt idecsalni titeket s itt egy helyen végezni mindannyiótokkal, mintsem levadásztatni őket szerte a Földön. S az nem tartozik sem Merlyn s Roma területéhez. Feltűnt volna a beavatkozásuk másoknak. Nem kockáztathattak. Mágiával, s nem vagy itt, haldokolsz éppen a társaiddal együtt.
Intett a kezével és Steven láthatta magukat a kocsmában habzó szájjal a földön fekve feküdni.
- Nem volt sok erőm – folytatta. – Így megtettem, mit tudok, a méreg túl erős… mágikus. Egyesével tudok csak kapcsolatot fenntartani s nem egyszerre… Régi história… nekem kellett volna öröklenem a trónt Avalon felett, de ezt Merlyn büszkesége nem tűrte volt, s azt sem, hogy egy nő erősebb nála. Aljas módon szövetkezett Arthur-ral s Roma-val… csapdába csaltak s bebörtönöztek ezer esztendőre, de ő is eltűnt s meggyengült. Most szerezte vissza hatalmát csak s próbálja bevégezni, mit korábban nem sikerült nekik… elfoglalni a teljes Földet, mert Avalon és Britannia kevés nekik.

Résztvevő: Steve Smith
Spoiler:
Steve fel tud kelni a helyéről és a nő még segít is neki benne, ha elfogadja a kezét.
- Igen, a bajtársad jól gondolta – felelte a nő. – Nem tudhatod, nem tudom bizonyítani, s igen, úgymond egy álom. A bajtársad nincs itt, egyszerre egy személynél vagyok képes mindezt feltartani, túl sok erőmbe kerül, hogy életben tartsalak titeket.
Intett a kezével és Steve láthatta magukat a kocsmában habzó szájjal a földön fekve feküdni.
- Haldokoltok – felelte. – Segíthetek rajtatok, de ehhez biztosnak kell lennem benne, hogy te, s ti is fogtok nekem. Túl erősek nekem… Morgan s Roma, túlságosan jól játsszák a szerepüket, volt rá egy évezredük, hogy mindezt megtegyék. De Merlyn is csak most kapta vissza hatalmát, így csak most foghatnak neki ördögi tervüknek s Arthur is csak most támadott fel… minden a helyén, hogy uralmuk alá vonják teljes Avalont s utána a Földet.

Résztvevő: Marcus Burnett
Spoiler:
Morgan nem hagyta, hogy a férfi befejezze a mondatot, mert hosszasan csókolta meg, ennek hatására Marcus még inkább a hatása alá kerül, már-már várja azt is, hogy halhassa a hangját és tehesse, amit kérnek tőle.
- Nincs ágyasom – felelte a nő. – De te még lehetsz dicső harcos – mosolygott. – Nem álom, csak részben. Mágiát bocsátottam rád, hogy életben tartsalak, bajtársad nincs itt, de ő már elfogadta, hogy segít nekem, így megtudom őt menteni. De meg kell értened egyszerre csak egy személlyel tudok beszélni, az erőm véges s a titeket ért mágikus méreg túl erős, hogy sokáig harcolhassak vele…
A nő elmosolyodott és újra megcsókolta Marcus-t.
- Köszönöm, hogy segítesz! – suttogta. – Hamarosan újra láthatod a barátod, csak percek kérdése már. S most pihenj…
Ezzel Marus szemei lecsukódnak és ő ismét elaludt.

Résztvevő: Samuel Vermont
Spoiler:
- Igen a gyermekem, Dormammu vagyok. A célom pedig, hogy egyensúlyt hozzak a sötétség és a fény szolgái között. Te is tudod, hogy az angyalok mit tettek, beavatkoztak, embereket mészároltak az állítólagos bűneik miatt. (megtörtént nem hazugság) Én csupán egyensúlyt akarok újra! Ebben kérem a segítségedet gyermek!

Résztvevő: Alexander Hartdegen / Hobogár
Spoiler:
A nő fáradtan nézett Hobogárra a szavai után.
- Oly okos vagy s ismersz isteneket is, mágusokat, s mégsem tudsz szinte semmit – felelte. – A Föld nem Roma s Merlyn síkja, ott nincs oly nagy hatalmuk s befolyásuk, mint itt Avalonban. Ez az ő világuk. Alábecsülöd magad, te ki képes voltál a Fészek császárnőt is legyőzni s kiszabadulni a befolyása alól, tartod magad gyengének. Erősebb vagy, mint az istenek többsége, kiket láttam. Ti vagytok azok, kik megmenthetnék a világot. Egyszerűbb volt idecsalni titeket s itt egy helyen végezni mindannyiótokkal, mintsem levadásztatni titeket szerte a Földön. Feltűnt volna a beavatkozásuk másoknak. Nem kockáztathattak. Más vagy, nem ember… ezért vagy még életben s nekem hála.
Intett a kezével és Hobogár láthatta magukat a kocsmában habzó szájjal a földön fekve feküdni, saját maga visszaváltozott fészek alakba és úgy fekszik a földön.
- Mágiát bocsátottam rátok s így tartalak életben titeket, de a méreg túl erős s én gyenge vagyok még, egyszerre egy személlyel tudok így beszélni csak. Ezért nincsenek társaid itt. Nem próbállak befolyásolni, az életeteket szeretném menteni és mindent, ami fontos nekem – mondta a nő kétségbeesetten és a szemeiben is a félelmet és a kétségbeesést láthatta Hobo.

Résztvevő: Wade Wilson / Deadpool
Spoiler:
Morgan gúnyosan mosolyodott el Deadpool szavaira s felkacagott.
- Veled? – kérdezte. – Semmi, már semmi. Bár nem tagadom örömmel nézném végig pusztulásod. De egyelőre itt tartalak, hogy ne befolyásolhasd a társaid, kik talán gyengébbek s megtörhetőbbek, mint te. Életben maradsz, hogy lásd miként esik el város, mit megmenteni vágysz.Direkt kaptátok spoiler tagben őket, hogy senkit se befolyásoljon az, amit másnak mondtam. És huh… ez egy majdnem 3 oldalas reag lett…

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14076
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Steven on Kedd 03 Ápr. 2012, 17:36

- Heh.. Szerintem így s elég feltűnő volt. Az egyik szuperbörtönből ragadtak ki. Bár végül is lehet, azt hiszik megint egy másik világba kerültem. – Közben egy kicsit elmosolyodom. Egyenlőre nem érzem veszélyben a nő mellett magam, bár ez lehet csak az álom hatása. Ezután azt is megtudtam, hogy ez csak egy állom. De akkor miért fájt a fejem? Na de most ez lényegtelen. Sokkal fontosabb, hogy épp mérgezés áldozata vagyok.
- A nanitjaimnak fel kéne ismerniük az oda nem illő anyagokat és toxinokat.. – gondolkodom hangosan és közben próbálok rájönni, hogy mit is tehetnék. Persze tudtam, hogy nem nyújt tökéletes védelmet a regeneráló rendszerem, de úgy voltam vele, hogy lassítani azért lassítani kellett volna. Aztán eljut a tudatomig az a része is Morgan beszédjéből, hogy ez egy mágikus mérgezés. Valószínűleg emiatt tehetetlenek.
- Tudok tenni ellene valamit? – Kérdezem elvégre valami indoka csak volt, hogy megjelent nekem, ha csak nem az utolsó kívánságom meghallgatása érdekében jött.

_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
avatar
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Teddy on Kedd 03 Ápr. 2012, 17:48

Nos, az első hosszabb monológjához, ami nem is hosszú csak nekem az, nem igazán tudok mit mondani rá, eleinte nem akarom elhinni amit mond, de végül be kell látnom hogy van benne valami, s ezt igazából egy jó alapos, könnyen látható, kar összefonós, fej elfordítós sértődöttséggel jelzem, és hozzá fűzök még egy viszonylag csalódott:
- Cöh... - Hangot is, majd erősen gondolkodóba esem, és őszintén, most nem tudom hogy mit csináljak, annyira őszintének tűnik, és végül is, nincs okom arra hogy ne higgyek neki, attól függetlenül hogy mit is mondott korábban... Mit is mondott? Ó nem jut eszembe, de akkor annyira gonosznak tűnt, és most mit csináljak? Azt hiszem ez egyértelmű, elég erős okokat hoz fel számomra arra, hogy higgyek neki valamilyen szinten, valami olyan szinten hogy igazából csak így simán hiszek neki, és végül visszafordítom felé a tekintetem, melyből a sértődöttség is igencsak gyorsan kiveszik.
- Tudod igazad van! Azok a mocskos árulók, és én még segítettem nekik megszerezni azt a miafenét... - Kezdek mérgelődni kissé magamban, de végül egy kis dühös nézés után elmosolyodok, majd felemelem felé a karjaimat, hogy legyen oly kedves és vegyen fel, nem mintha különösebben szimpatikus lenne, de úgy néz ki hogy velem van és jót akar nekem, s akkor meg miért ne tenném meg ezt?

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
avatar
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Steve Smith on Kedd 03 Ápr. 2012, 19:46

Steve:

Persze, hogy elfogadja, egy ilyen bájos nőnek mindent elfogad! Így a nő is segít neki a feltápászkodásban és aztán füttyent egyet, hallva, hogy Marcus beletrafált a lecsóba.
- Így nyernénk öregem lottót! - fogja a fejét. - Már rég milliomosok lennénk! - sóhajtozik vágyakozva. - De a hivatásomat akkor is nyomnám, mert szeretem - magyaráz, vagy mondja inkább csakúgy magának.
A nőci int egyet a kezével, mire hirtelen megjelenik előttük... vagy éppenséggel itt a réten a kocsma képe? Nem tudja pontosan, de tök dizájnos az egész!
Steve röhögve mutogat a kezével és kétrét görnyed és térdét csapkodja nagy vidámságában.
- Tisztára mint egy tévé, vagy sokkal inkább egy plazma tévé. Tényleg, HD felbontást tud? - röhög nagyot széles jókedvében.
- Ja... - nyel egyet. -... hogy ezek mi vagyunk és haldoklunk? - oda megy és megnézi jobban és tényleg ők azok, bár eddig is látta magukat itt, csak azt hitte alszanak. - Szóval ilyenek vagyunk, amikor alszunk... helyett haldoklunk... huhh... hát... nem szívderítő látvány, az biztos - megtapogatja magát.
- Pedig itt azért egész jó bőrben vagyok... ott meg... na, tessék - tárja szét a karjait/kezeit tehetetlenül.
- Megmutattad szépen, hogy kipurcanunk... szóval... mit kérsz akkor? Mit csináljak, illetve csináljunk? Nyilván nem káprázat ez... mi az ára annak, hogy visszavigyél minket, vagy engem és megments minket a haláltól? - akarja tudni Steve és mélyen belenéz a nő szemeibe. - Egy randi velem? - elröhögi magát és komoly képet erőltet magára.
- Bocs csak vicceltem, hallgatlak.

Marcus:

Szóval akkor el se jutott a letargikus állapotba, amibe annyira szeretett volna? Jó, nem szeretett volna, de nem jutott el?
Úgy tűnik nem, mert a nő közbe vág.
- Na, de aranyom nekem felessé... - itt kapja a csókot. -... gem van - néz döbbenten és valami fura érzés árad szét benne és elfelejti a feleségét és a gyerekeit és mindent gyakorlatilag, talán reményei szerint Steve-t nem és már várja, hogy hallhassa a nő hangát, hogy érezhesse finom, selmyes bőrét és mindig a közelében akar lenni, hogy finom illata körbe lengje őt... és ágyasa... atya ég... micsoda lábak! És ágyasa akar lenni természetesen minden áron!
Hogy forró éjszakán egymásé legyenek és nem csak a lábai szépek... nem csak az, mmm... hanem szép idomai is vannak a hölgynek, de még milyen szép!
És jön az újabb csók.
- Azannya... bármit... angyalom - súgja átszellemülten és bután vigyorog egyet, aztán érzi, hogy lecsukódnak a szemei és ismét a sötétség veszi át a helyét.
avatar
Steve Smith
Bannolt

Hozzászólások száma : 78
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Steve Smith
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Albert Shear on Kedd 03 Ápr. 2012, 20:46

A Kapitány még egy ideig a terepasztal mellett állt és próbálta memorizálni a város és a környék képét. Kereste azokat a pontokat, ahonnan logikus támadás érheti a várost. Valamint próbálta felfedezni azokat a rejtett vagy éppen eléggé nyilvánvaló hibákat, amelyek az évszázadok alatt mutatkoztak meg a létesítmény védelmében. Aztán azon dolgozott, főleg fejben, hogy különböző védelmi stratégiákat dolgozzon ki. Majd, mint mindenki más, ő maga is nyugovóra tért...

...~
Mennyivel frissebb itt a levegő, mint abban a kocsmában, ahol elaludtam... ~ majd felismerés követi a kezdeti elégedettséget. Amolyan "valami nem stimmel" érzés, ami akkor fogja el az embert, amikor nem tudja: most ébren van vagy éppen álmodik!? Ekkor ül fel és néz körül, majd rögtön fel is pattan, mert tudja, nincs jó helyen. Aztán a nő és a bemutatkozása meggyőzi arról, hogy tényleg rossz helyen van.
-
Tudja, missz Morgan, nem tud érdekelni a mondandója. Megfogalmaznám ezt a saját szavaimmal is, de más világból való vagyok. Ezért kicsit gondolkodnom kell, hogy adjam az ön tudtára...szóval nem Ön, hanem Merlin választott ki. Én hozzá vagyok hűséges. Ha az ő, vagy Roma által választottak megpróbálnak megölni, csak kihívásnak tekintem. De sosem állok el attól a megbízótól, akit el tudok elsőre is fogadni. Sajnálom. Nem segíthetek.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
avatar
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 37
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Vipra Phertelmer on Kedd 03 Ápr. 2012, 23:13

Körülnéztem és elindultam egy megadott irányba. Alig tettem meg pár lépést a hölgy újra elkezdett hozzám beszélni. Mikor azt mondta csak mi menthettük meg Avalont és a földet megtorpantam. Nem tudtam, hogy hihetek-e a fülemnek ezért a vállam fölött visszanéztem. Ebben volt valami mert abból a pár bordarabból amit örököltem megtudtam valószínű őseim törzsében a pikkelyesek védő szerepet láttak el. Ráadásul egész eddigi életemben úgy éreztem egy hatalmas árny burkolja be a lelkem egy részét. Mintha valamit még nem tettem volna meg amit meg kellet volna. Azon tanakodtam lehet, hogy ezt éreztem egész idáig? Hogy megmentem a világot? A mérgezés említésére nem tudtam mit feleljek. Mivel nem volt sok ismerősöm annyira nem ismertem az árulás fogalmát. Morgána elmondása szerint ha itt öltek volna meg az nem tűnt volna fel semmilyen nagyobb hatalomnak. Majd a bájos kezével végigsimította a köztünk lévő teret ami elkezdett hullámzani majd magamat láttam. A földön fetrengtem még mindig a gyík alakomban rángatózva. Valami nagyon erős méreg lehetett ugyanis jobban rángatóztam mint egy levegőért kapkodó hal. Mivel nem lehet vissza sok időm ezért az egyetlen utat választottam.
-Rendben van megvédelek DE feleslegesen nem ölök. Nőket és gyerekeket pedig semmikép és a legfontosabb ha rájövök, hogy átvertél darabokra szedem a seregedet puszta kézzel. Mivel más választásod nincs a világ megmentésére bele kell egyezned.-Azt nem tettem hozzá, hogy ha át is ver őt semmiképpen nem bántanám mert tisztelem a nőket. Az is szerencse, hogy nem tudja gyík alakomban jobban élvezem a szebbik nem társaságát. Ha úgy beszéltem volna vele biztosan szó nélkül igent mondtam volna majd szerelmet vallottam volna neki.
avatar
Vipra Phertelmer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 152
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Deadpool on Szer. 04 Ápr. 2012, 09:23

Egy pillanatra elkomorít amit Morgan mond, igen jól hallottátok, most kattogjon a gép, mert ez ritka. Egyből utána, kicsit kellemesebbre is veszem az ábrázatomat. Megforgatom a tengelye körül a nőszemélyt és csak utána folytatom vele a trécselést.
- Mindig van az ilyenekből valami kiút és ha nem hervadna tőled a varázspálcám, már rég kimágikáztam volna magam a kis golfpályádról. Nem is hinnéd Merlin milyen trükköket ismert fiatal korában... Vagy igen? Amúgy mágikus botoxot használsz? Simán letagadhat másfél ezer évet is akár. Jobb napokon. - Irány váltás, vezetek tovább, ügyelve a lépést tartva. Majd ismét pár lépés után elengedem a kezét és a derekánál fogva leengedem a buksiját gyepközelbe.
- Miből gondolod, hogy mész valamire pár kis hekussal, plüssmackókkal egyebekkel? - Visszarántom, majd eleresztem. pár lépés hátra. Még a választ megvárom, hátha...
- Viszont nekem most mennem kell! - Kiálltok, fel a válaszok után és elszaladok a zöldbe hátha mégis megtalálható valami visszaút, elkeseredésem, akár megpróbálkozom a régi módszerrel is, fejjel a falnak helyet fejjel a fának megoldás is bejöhet.

_________________
Különleges melóhoz különleges katona, a karmazsin komédiás, a regeneráló degenerált. A zsoldos és a száj!!!
avatar
Deadpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 140
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Join date : 2012. Mar. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Axe
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Svarog on Szer. 04 Ápr. 2012, 10:29

- Gyógyíts ki, és én azt mondom, hogy segítek neked. Figyelj már, amúgy milyen segítséget vársz tőlem? De most komolyan, egy X senki vagyok a Föld nevű bolygóról. A SHIELD-nek melózom, olyan dolgokat látok, ami miatt egy normális ember szerintem már rég a pszichiátrián kötne ki. Köztük téged, de te vagy a legkellemesebb látvány. Ha te nem vagy olyan mint csúnya, rossz Camelotiak, akkor miért nem gyógyítasz, meg? - Svarog közelebb hajol a nőhöz, majd kacsint egyet. - Meg amikor legutóbb Avalonba voltam, akkor a te állatkáid akartak kinyírni. Ja és még valami, egy dolog, ami csípi a csőrömet... A Camelotiak simán kinyírhattak volna minket, amint bemegyünk a várba, darabokra vághattak volna. Tehát bocsi bébi, de ezt elcseszted, de nagyon.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.