Danny Long

Go down

Danny Long Empty Danny Long

Témanyitás by Danny Long on Szomb. 17 Márc. 2012, 20:49

Adatok:

Név: Daniel Long
Egyéb név(i): Danny, Majomkirály, Majom
Faj: Mutáns (Homo Sapiens Superior)
Nem: Férfi
Jellem: ember-barát; mutáns-barát
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 2003 jan. 2; New York, Queens, Sunnyside
Kor: 20
Család: Robert Long (Apa-elhunyt), Linda Adams-Long (Anya-elhunyt), Long Tai (Nagyapa-elhunyt)
Foglalkozás: Kalandor, csavargó, zsebtolvaj, alkalmi igazságosztó
Testmagassága: 183 cm
Testsúlya: 72 kg
Szeme színe: Barna
Haja színe: Barna
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: Majomfarok
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Életrajza: Sokan úgy gondolják, hogy egész New York-ban olyan az élet, mint Manhattan szívében. Egy csillogó toronyház ablakából kitekintve nem láthatod azt a helyet, ahol én felnőttem, pedig ott van az orrod előtt. Sunnyside sikátorairól és mellékutcáiról beszélek. Itt láttam meg a napvilágot és máig is ez az otthonom. Anyám takarítónőként dolgozott egy helyi kórházban, apám gyári munkás volt. Szegény szüleim éjt nappallá téve törték magukat, hogy nekem enni adjanak. Amikor otthon voltam főleg nagyapám vigyázott rám. Ő még Kínában született, de emlékei már nincsenek az országról (bár egyszer kissé részegen azt állította, hogy többször leütötte Maot). Egy amerikai lányt vett el, ahogy a fiuk is, így szépen asszimilálódott a család. Nagyapa azért őrzött még valamennyit a hagyományokból és egy kicsi rám is ragadt. Büszke vagyok a gyökereimre, de nem tartom magam kínainak. De eltértem a lényegtől. Tehát hat éves koromban iskolába adtak, abban a reményben, hogy többre viszem mint ők. Már az első napokban kiderült, hogy erre kicsi az esély. Na, nem azért mert hülye lennék (bár lehet, hogy így van), de az iskolát nem nekem találták ki. Hogy enyhén fogalmazzak, többet lógtam az utcán iskola helyett, mint kellett volna. Valószínűleg csak azért nem rúgtak ki, mert annyira lepukkant volt a hely, hogy minden diákra szükségük volt, hogy megkapják az állami támogatást. És most figyelj, mert jön az érdekes rész. 10
éves lehettem, amikor egyik reggel felkeltem és megpróbáltam egy alsónadrágot felvenni, de nem sikerült. Hátul megakadt valamiben. Odanyúltam, és valami szőrös nyúlványt tapintottam ott, ahol eddig a farcsontom volt. Úgy ahogy voltam, félig felvett alsónadrággal, üvöltve rohantam nagyapámhoz. A jó öreg ritkán vette komolyan a dolgokat, amikor meglátott, akkor is olyat nevetett, hogy könnyek szöktek a szemébe.
- Neked farkad nő, kölyök! –mondta fuldokolva a röhögéstől. – Mutáns vagy, az istenit! Biztos az anyádtól örökölted. Mindig mondtam Bobbynak, hogy fura a csaj.
Én csak döbbenten néztem, amíg kicsit lenyugodott, majd megkérdeztem:
- Mi az, hogy mutáns?
Aznap sem mentem suliba, és nagyapa elmagyarázta, hogy miről van szó. Persze nem tartott egyetemi genetika-előadást, de a lényeget megérettem. Valami van bennem, ami a többségben nincs. Sokan gyűlölni fognak ezért, de nekem büszkének kell lennem arra, ami vagyok. Ezt azóta sem felejtettem el. Szüleim már kevésbé viselték jól a dolgot. Amikor este hazaértek, megdöbbenésük leírhatatlan volt. A lelkemre kötötték, hogy mindig rejtsem el a farkamat és senkinek se mondjam el, hogy mutáns vagyok. Új végtagom iszonyatos sebességgel nőtt. Három nap alatt elérte a magasságommal arányos hosszat. Hamarosan rájöttem, hogy nem ez az egyetlen különleges tulajdonságom. Észrevettem, hogy az erőm fokozatosan növekszik. Egyik napról a másikra olyan dolgokra lettem képes, amiről azelőtt álmodni sem mertem. Először a szobám ajtaja, amit mérgemben becsaptam, kiszakadt a helyéről, másnap összeverekedtem egy sráccal, akihez egy ütés után mentőt kellett hívni. Miután ez utóbbi miatt behívták az iskolába a szüleimet egy komoly beszélgetésre, nagyapa a vacsoránál így szólt hozzám:
- Meg kell tanulnod bánni az erőddel, mert így veszélyt jelentesz másokra és magadra is. Ki kell tapasztalnod, hogy mire vagy képes és mire nem, és hogy hogyan tarthatod kordában az erőt, amit kaptál. Amikor akkora voltam mint te, az apám elkezdett Kung-fu-ra tanítani. Nem lettem nagymester, de egy kicsit talán át tudok adni neked abból, amit tanultam.
Attól a naptól kezdve nagyapám segítségével gyakorolni kezdtem képességeimet. Edzés közben nem kellet elrejtenem a farkam, így annak hasznát is kitapasztaltam. Segítségével sokkal jobban tudtam egyensúlyozni. Különös tehetséget mutattam az akrobatikusabb technikák és a bottal való harc terén. Olyan dolgokat produkáltam néhány hónap után, amire a többség sok év gyakorlással sem képes.

Három évet töltöttem így, és állítom, hogy ez volt életem legszebb három éve. A tizenharmadik születésnapom után nem sokkal, egy edzésünk után nagyapa a szobájába hívott.
- Fel kell készülnöd arra az időre, amikor már nem leszek itt veled. – mondta.
- Miért mondasz ilyeneket? – kérdeztem –Erős vagy és egészséges. Sokáig itt leszel még, nem?
Nagyapa elmosolyodott és csak ennyit mondott:
- Ne felejtsd el amit tanultál! Légy büszke az erődre, de ne légy öntelt, és ami a legfontosabb, ne élj vissza vele!
Azon az éjszakán örökre elaludt. Egy világ omlott össze bennem. Ő volt az az ember, aki eddig vezetett és támogatott, most pedig egyik napról a másikra elment. Napokig vigasztalhatatlan voltam. Csak edzettem megállás nélkül, hogy a fáradtság elfeledtesse velem a bánatot, de semmit sem ért. A hagyatéka nem volt sok, csak néhány Kínából származó dísztárgy. Legalábbis a szüleim ennyiről tudtak. Én azonban kaptam egy borítékot, amiben ez volt írva: „Amit el akartam mondani, már elmondtam. Ha megtartod, amit tanultál, olyan ember leszel, akire minden nagyapa büszke lenne. Ha nem, én akkor is mindig szeretettel gondolok majd rád, akárhol is vagyok. Ha úgy döntesz, hogy használni akarod a képességeidet egy jó ügy érdekében, menj el a Mark Street 4-be és csöngess be Phil Chang-hez! Tőle megkapod az örökséged. A szüleid nem értékelnék a dolgot, úgyhogy lehetőleg ne tudják meg!”

A következő két évben feneketlen űrként tátongott az életemben a hiánya. Szüleim mindent megpróbáltak, de munkájuk mellet alig volt idejük rám. Gyakorlatilag egyedül maradtam. Csodával határos módon befejeztem az iskolát, és 15 éves koromtól alkalmi feketemunkával segítettem be a családom megélhetésébe. Szerencsére jól ment a fizikai munka és aránylag sokszor tényleg kaptam fizetést. Alig több mint két évvel nagyapa halála után gyerekkorom végleg és teljesen véget ért. Egy tavaszi napon, hazamenve azt vettem észre, hogy egy középkorú fickó áll a lakásunk ajtaja előtt kopott öltönyben. Amikor odaértem megkérdezte:
- Te vagy Danny Long?
- Miért? – kérdeztem vissza.
- A szüleid buszbalesetet szenvedtek. Sajnos nem élték túl.
Leroskadtam a lépcsőre. Amikor elvesztettem őket, akkor jöttem rá igazán, hogy annak ellenére, hogy milyen kevés idejük volt rám, és milyen fáradtak és ingerültek voltak szinte mindig, amikor találkoztam velük, mennyire szerettem őket. Teljesen egyedül maradtam.
- Nincs egy élő rokonod sem, igaz? – kérdezte érzéketlenül az öltönyös. Amikor nem válaszoltam folytatta. – Holnaptól állami gondozásba kerülsz. Szedd össze a holmidat, az autó már a ház előtt vár.
Ezt hallva kitöröltem a szememből a könnyeket, felnéztem rá és határozottan így szóltam:
- Nem akarok!
- Bocsáss meg fiam, de ez nem akarat kérdése. A törvény szerint…
Nem vártam meg, hogy befejezze, felugrottam és rohanni kezdtem lefelé a lépcsőn, ki a házból, el olyan messzire amennyire csak tudtam. A fickónak akkor sem lett volna esélye utolérni, ha olimpikon futó lett volna, tekintélyes pocakjával pedig pláne nem. Azonban hamar rájöttem, hogy nincs hova mennem. Tudtam, hogy egyszer egyedül kell majd boldogulnom, de nem gondoltam, hogy ez ilyen hamar bekövetkezik. Eddig is félig-meddig én tartottam el magam, de így az otthonomat is elvesztettem. Teljesen új élet vette kezdetét. Majdnem kétségbe estem, de aztán rájöttem mit kell tennem. Elmentem a Mark streetre. Az utca szinte pont olyan volt minta miénk, rozzant társasházak mindenütt. A 4-es szám alatt megtaláltam a Philip Chang névre szóló csengőt. A kaputelefonba egy rekedt hang szólt bele barátságtalanul:
- Ki vagy és mit akarsz?
- Danny Long vagyok…
A kapu nyílásának hangja belém fojtotta a szót. A 3-as számú lakás ajtaját nyitva találtam és egy öreg kínai állt az ajtófélfának támaszkodva.
- Gyere be! – mondta a kaputelefonban is hallott rekedt hangon. Egyszerű, egy szobás lakás volt, szegényesen berendezve. A fickó így szólt:
– Te vagy hát a majomfiú. –megdöbbenésemet látva elmosolyodott - Igen tudok róla.
Kinyitott a ruhásszekrényét és félrehúzott pár inget.
- Itt van a szekrényben, amit keresel. Kicsit már nehéz nekem, úgyhogy kérlek, vedd ki te!
Odaléptem a szekrény elé és megpillantottam a tartalmát. Egy hosszú, vékony tárgy volt fekete szövettokban. Benyúltam és kiemeltem. Legalább 30 kilót nyomott, de ez nekem nem jelentett gondot. Kibontottam a csomagot és egy gyönyörűen megmunkált, tömör fém botot találtam benne. Még kicsit hosszú volt nekem, de egyébként tökéletes fegyver volt. Felületére Kínai jelekkel írt felirat volt gravírozva. Nagyon keveset tanultam meg a kínai nyelvből nagyapa minden próbálkozása ellenére, de ezt el tudtam olvasni. Ennyi volt rá írva: „Hőstettekhez”. Majdnem elsírtam magam.
- Mihez kezdesz most? – kérdezte az öreg.
- Igyekszem úgy élni, ahogy nagyapa tanított, aztán majd meglátjuk.
Visszatettem a botot a tokba. Nem tudom, milyen anyagból lehet, de gond nélkül elbírja a fegyver súlyát. A vállamra vettem és elindultam kifelé, ám a küszöbön visszafordultam.
- Lenne még egy kérésem. Kaphatnék egy ollót?
Phil értetlenkedve nézett rám, de azért hozott nekem egyet. Levettem a nadrágomat és hátul egy kis kör alakú lyukat vágtam rajta. Újra felvettem, és a nyíláson kibújtattam a farkam. Nem akartam tovább rejtegetni, hogy ki vagyok.

Majdnem öt év telt el azóta. Az utcákat járva élem mindennapjaimat. Néha van hol aludnom, néha nincs, néha van mit ennem, néha nincs. Időnként lopnom kell, hogy ne haljak éhen, amire nem vagyok büszke, de sajnos nem tudom elkerülni. Igyekszem jóvá tenni azzal, hogy ha úgy adódik, lecsapok néhány rosszfiút. Az elmúlt években nem volt könnyű az élet New York utcáin és én sok mindent átéltem, valószínűleg túl fiatalon. Olyan katasztrófák vonultak végig a városon, amilyet az emberek rémálmaikban sem látnak. Az utcai csavargóként átélni mindezt különösen nehéz. Harcolnom kellett napról napra az életben maradásért. Én küzdöttem is minden erőmmel, de csak önmagamért. Nem lettem hős, inkább kalandor és túlélő. Nagyapa mindig azt mondta, hogy akinek hatalom jutott, annak jól kell használnia azt. Én igyekszem, de nem hiszem, hogy ő így képzelte. Persze nem egy emberen segítettem már az erőmmel, de sokaknak ártottam is. A jövő talán majd meghozza a lehetőséget arra, hogy valami többet tegyek, de addig az utcák Majomkirályaként kell boldogulnom. Igazából már megszoktam ezt az életet és nehezen tudok elképzelni mást. Az utcákon van az otthonom. Ide köt már minden. Megtanultam úgy élni nincstelenként, hogy nem az tölti ki minden gondolatomat, hogy milyen jó másoknak. Ezt az életet kell élnem olyan jól és boldogan amennyire csak tudom. És azt hiszem ez megy is.

Képességei:
- Emberfeletti erő: Kb. 500 kilót képes megmozgatni.
- Majomügyesség: Rendkívüli ügyességével rendelkezik. Ez vonatkozik az ugrásra, dolgok elkapására, mászásra, kitérésre és egyéb tornamutatványokra. Egyensúlyérzéke is magasan az emberi maximum fölött van. Az egyensúlyozásban kb. 1 méter hosszúságú farka is segíti.

Szakértelmei:
- Képzett a bot forgatásában
- Tapasztalt utcai bunyós, stílusában érezhető a gyerekkori Kung-fu oktatás hatása.
- Gyakorlott zsebtolvaj
- Tehetséges atléta
- Az utcai túlélés specialistája
- Alapfokon beszél kínaiul

Privát előtörténet véleményezést kérsz:
Igen

Megjegyzések: Tobi ajánlotta az oldalt.
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Danny Long Empty Re: Danny Long

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 17 Márc. 2012, 21:35

Így már tökéletes. El is vagy fogadva. 200$ kezdőtőkét kapsz. Még egy adatlapot kérek és utána mehetsz is játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Danny Long Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14517
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Danny Long Empty Re: Danny Long

Témanyitás by Danny Long on Szomb. 17 Márc. 2012, 23:32

Adatlap:

Név: Danny Long
Lakás/Létesítmény: Főként Sunnyside, de egyébként az egész város az otthona
NJK: -
Foglalkozás: Kalandor, csavargó, zsebtolvaj, alkalmi igazságosztó
Munkahely: Sehol vagy mindenhol, ahogy tetszik
Pénz: 200$
Bevétel/hét: -
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek:
- Egy kb 1,8 méter hosszú, kb 30 kilós fém bot (rajta kínaiul a "Hőstettekhez" felirat) és a hozzá tartozó vállra vehető tok. (1 kredit)
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: -
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált kreditek: 1
Fennmaradó kreditek: 3
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Danny Long Empty Re: Danny Long

Témanyitás by Danny Long on Vas. 27 Május 2012, 01:04

Képességfejlesztés:
Danny képes egy még majomszerűbb formába alakulni. Ebben az állapotban 1 tonnás ereje van, ügyessége emberi maximum kétszerese. Lábai alkalmassá válnak a kapaszkodásra, továbbá négy végtagjára ereszkedve futási sebessége kb. 60 km/h. Két lábon futva ennek nagyjából a felét képes elérni.
Ezt az állapotot 5 körig képes fenntartani, utána két kör múlva veheti fel újra. Súlyos sérülés esetén akaratlanul is visszaváltozik.
Majom alak::
Danny Long B8l8b4
Ára: 2,5 kredit


A hozzászólást Danny Long összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 25 Okt. 2014, 18:36-kor.
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Danny Long Empty Re: Danny Long

Témanyitás by Godlaw / Tao on Vas. 27 Május 2012, 11:27

Elfogadva.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Danny Long Empty Re: Danny Long

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 31 Aug. 2012, 20:10

A kvízen elért eredményed okán a jutalmad:
Még első szinten megcsinálhatod a karaktert, amit szerettél volna, és igazából a legfontosabb része, hogy alapból megkapod Vérontó eredeti gazdatestét karakternek és nem kell kiérdemelned játéktéren, hogy utólag derüljön ki róla, hanem tényleg az a karater az. Jó játékot hozzá!

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Danny Long Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14517
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Danny Long Empty Re: Danny Long

Témanyitás by Danny Long on Szomb. 15 Szept. 2012, 02:26

Szintet léptem, +2 kredit.

Összes kredit: 6
Elköltött kredit:
- 1 kredit: bot
- 2,5 kredit: képességfejlesztés
Fennmaradó kredit: 2,5

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Danny Long Empty Re: Danny Long

Témanyitás by Danny Long on Hétf. 12 Nov. 2012, 19:24

Elértem a hármas szintet, +2 kredit.
Ezen felül a karakter életkörülményeiben elég jelentős változás állt be, úgyhogy megragadom az alkalmat az adatlapmódosításra.

Név: Danny Long
Lakás/Létesítmény: X-men kúria
NJK: -
Foglalkozás: X-men tag
Munkahely: X-men
Pénz: 200$
Bevétel/hét: -
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek:
- Egy kb 1,8 méter hosszú, kb 30 kilós fém bot (rajta kínaiul a "Hőstettekhez" felirat) és a hozzá tartozó vállra vehető tok. (1 kredit)
Vállalat: -
Szövetség: X-men
Törzshely, ahol megtalálható: Kúria
Ismertebb szövetséges: X-men tagok
Ismertebb ellenség: -

Összes kredit: 8
Elköltött kredit:
- 1 kredit: bot
- 2,5 kredit: képességfejlesztés
Fennmaradó kredit: 4,5

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Danny Long Empty Re: Danny Long

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 21 Dec. 2012, 00:03

A bannerversenyen elért eredményedért 3 kredit a jutalmad.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Danny Long Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14517
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Danny Long Empty Re: Danny Long

Témanyitás by Danny Long on Pént. 28 Dec. 2012, 14:01

6 kreditért szeretném a megbeszéltek alapján ezt venni:

Danny kiérdemelheti, hogy nagyapjától örökölt fegyverének szunnyadó képessége felébredjen. Ennek feltétele az, hogy bebizonyítja, hogy elindult a hőssé válás útján, és képes akár feláldozni magát másokért. Nem valamiféle erkölcsi nagyságra van hozzá szükség, csak arra, hogy ha kell, képes legyen másokat önmaga elé helyezni akkor is, ha ez akár az életébe is kerülhet. Amikor már látszólag biztos a halál, a bot átalakul, és képessége felébred. Innentől kezdve állandóan az új formájában van.

Új formája:
Danny Long 2hhhbgy

Új tulajdonságai:
- Közel elpusztíthatatlan. (Csak erős mágikus hatások tudnak ártani neki, illetve 50 tonna erőhatás.)
- Mérete és súlya gazdája gondolatára változik, akár egymástól függetlenül is. Ez csak akkor működik, ha gazdája kezében van.
- Nem használhatja bárki, csak az, akit elfogad tulajdonosának. Ilyenből több is lehet, de mindenkinek ki kell érdemelnie. Ha olyasvalaki forgatja, aki nem jogosult rá, képességeit nem képes használni, csak abban az állapotban forgathatja, ahogy gazdája kiadta a kezéből. Ha éppen nincs egy élő tulajdonosa sem, abban a formában van, ahogy Danny-hez is került, és képességei nem működnek.

Így tehát a kreditjeim:
Összes kredit: 11 (3. szint + karácsonyi verseny 1. hely)
Elköltött kredit:
- 1 kredit: bot
- 2,5 kredit: képességfejlesztés
- 6 kredit: bot fejlesztés
Fennmaradó kredit: 1,5


A hozzászólást Danny Long összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 25 Okt. 2014, 18:33-kor.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Danny Long Empty Re: Danny Long

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 28 Dec. 2012, 14:02

Itt is elfogadva, akkor majd valakitől (Tao) kérj magánkalandot, ahol kijátszod a megszerzését. Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Danny Long Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14517
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Danny Long Empty Re: Danny Long

Témanyitás by Danny Long on Vas. 06 Jan. 2013, 00:14

4. szint, +2 kredit

Összes kredit: 13 (4. szint + karácsonyi verseny 1. hely)
Elköltött kredit:
- 1 kredit: bot
- 2,5 kredit: képességfejlesztés
- 6 kredit: bot fejlesztés
Fennmaradó kredit: 3,5

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Danny Long Empty Re: Danny Long

Témanyitás by Cerebro on Pént. 15 Feb. 2013, 00:06

Az reklámversenyen elért 1. helyezésért eredményed 3 kredit.
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1262
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Danny Long Empty Re: Danny Long

Témanyitás by Danny Long on Szer. 20 Feb. 2013, 00:44

Szintet léptem (5. szint), +2 kredit

Összes kredit: 18 (5. szint+ két versenyen 1. hely)
Elköltött kredit:
- 1 kredit: bot
- 2,5 kredit: képességfejlesztés
- 6 kredit: bot fejlesztés
Fennmaradó kredit: 8,5

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Danny Long Empty Re: Danny Long

Témanyitás by Danny Long on Szomb. 30 Márc. 2013, 15:50

Na megvan a 6. szint is, újabb 2 kredit.

Összes kredit: 20 (6. szint+ két versenyen 1. hely)
Elköltött kredit:
- 1 kredit: bot
- 2,5 kredit: képességfejlesztés
- 6 kredit: bot fejlesztés
Fennmaradó kredit: 10,5

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Danny Long Empty Re: Danny Long

Témanyitás by Danny Long on Szomb. 18 Május 2013, 22:45

7. szint, +2 kredit

Képességfejlesztés 5 kreditért:
- Nagyjából két hét leforgása alatt Danny ereje és ügyessége ugrásszerű fejlődésen megy keresztül. Ereje egy tonnás lesz, míg ügyessége már az emberi maximum kétszerese. Majomalakban ereje két tonna, ügyessége pedig az emberi maximum háromszorosa.
- Ezen kívül izomzata és csontozata úgy alakul át, hogy képes legyen hatalmas távolságokat ugrani, és kibírni az ebből eredő erőhatást. Emberi formában helyből akár 20, míg majom alakban 40 métert is megtesz a levegőben.

Összes kredit: 22 (7. szint+ két versenyen 1. hely)
Elköltött kredit:
- 1 kredit: bot
- 7,5 kredit: képességfejlesztések
- 6 kredit: bot fejlesztés
Fennmaradó kredit: 7,5

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Danny Long Empty Re: Danny Long

Témanyitás by Danny Long on Vas. 01 Szept. 2013, 20:23

3 kreditért áthoztam Bérmajmot a Másik Világból NJK-nak.

Összes kredit: 22 (7. szint+ két versenyen 1. hely)
Elköltött kredit:
- 1 kredit: bot
- 7,5 kredit: képességfejlesztések
- 6 kredit: bot fejlesztés
- 3 kredit: NJK (Bérmajom)
Fennmaradó kredit: 4,5

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Danny Long Empty Re: Danny Long

Témanyitás by Danny Long on Vas. 29 Szept. 2013, 12:55

8. szintű lettem, az +2 kredit

Összes kredit: 24 (8. szint+ két versenyen 1. hely)
Elköltött kredit:
- 1 kredit: bot
- 7,5 kredit: képességfejlesztések
- 6 kredit: bot fejlesztés
- 3 kredit: NJK (Bérmajom)
Fennmaradó kredit: 6,5

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Danny Long Empty Re: Danny Long

Témanyitás by Danny Long on Szomb. 28 Dec. 2013, 00:07

Szintet léptem (9) és vásároltam.
Új NJK-m Jerome Masamba/ Ravasz a 2044-es realitásból (3 kredit), aki már fejleszett képességgel érkezett (2,5 kredit).

Összes kredit: 26 (9. szint+ két versenyen 1. hely)
Elköltött kredit: 23
- 1 kredit: bot
- 7,5 kredit: képességfejlesztések
- 6 kredit: bot fejlesztés
- 3 kredit: NJK (Bérmajom)
- 3 kredit: NJK (Jerome Masamba)
- 2,5 kredit: Jerome képességfejlesztés
Fennmaradó kredit: 3

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Danny Long Empty Re: Danny Long

Témanyitás by Danny Long on Hétf. 27 Jan. 2014, 21:12

Pótlólagos update:

Danny nem sokkal a Genosháról való visszatérése után, 2023 szeptemberében elkezdte gimnáziumi tanulmányait az X-suli esti tagozatán. Idegen nyelve a kínai, és a kötelezőkön kívül a következő tárgyakat vette fel:
- A harc művészete harccal és anélkül
- Túlélés a távoli űrben / idegen kultúrák
- Repülő eszközök vezetése
Ezeken túl még harci (és mindenféle terepfeladatokra felkészítő) magánórákat vesz Gunnhild Morsustól.


A hozzászólást Danny Long összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 25 Okt. 2014, 18:42-kor.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Danny Long Empty Re: Danny Long

Témanyitás by Cerebro on Szomb. 01 Feb. 2014, 00:05

A pólópályázaton elért 3. helyezésért a nyereményed 1 kredit.
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1262
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Danny Long Empty Re: Danny Long

Témanyitás by Danny Long on Szer. 11 Jún. 2014, 15:28

Szintet léptem, már 10-esre! *Tűzijáték!*  

Összes kredit: 29 (10. szint+ két versenyen 1., egyen 3. hely)
Elköltött kredit: 23
- 1 kredit: bot
- 7,5 kredit: képességfejlesztések
- 6 kredit: bot fejlesztés
- 3 kredit: NJK (Bérmajom)
- 3 kredit: NJK (Jerome Masamba)
- 2,5 kredit: Jerome képességfejlesztés
Fennmaradó kredit: 6

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Danny Long Empty Re: Danny Long

Témanyitás by Danny Long on Vas. 22 Jún. 2014, 20:31

NJK-t vettem (Peterson Gray), és egy lakást neki, ez összesen 4 kredit.

Összes kredit: 29 (10. szint+ két versenyen 1., egyen 3. hely)
Elköltött kredit: 27
- 1 kredit: bot
- 7,5 kredit: képességfejlesztések
- 6 kredit: bot fejlesztés
- 3 kredit: NJK (Bérmajom)
- 3 kredit: NJK (Jerome Masamba)
- 2,5 kredit: Jerome képességfejlesztés
- 3 kredit: NJK (Peterson Gray)
- 1 kredit: Peterson lakás
Fennmaradó kredit: 2

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Danny Long Empty Re: Danny Long

Témanyitás by Danny Long on Vas. 26 Okt. 2014, 19:20

11. szint, +3 kredit!

Összes kredit: 32 (11. szint+ két versenyen 1., egyen 3. hely)
Elköltött kredit: 27
- 1 kredit: bot
- 7,5 kredit: képességfejlesztések
- 6 kredit: bot fejlesztés
- 3 kredit: NJK (Bérmajom)
- 3 kredit: NJK (Jerome Masamba)
- 2,5 kredit: Jerome képességfejlesztés
- 3 kredit: NJK (Peterson Gray)
- 1 kredit: Peterson lakás
Fennmaradó kredit: 5

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Danny Long Empty Re: Danny Long

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.