Zorn

Go down

Zorn Empty Zorn

Témanyitás by Morsus on Hétf. 19 Márc. 2012, 14:52

Név: Doktor Shen-Yin

Becenév/Mutáns név: Zorn

Faj: Mutáns

Nem: Férfi

Kinézet:
Zorn Shen_%28Earth-1610%29_004


Képességek: Zorn egy élő fekete nap. Teste átalakult így nincsen vére vagy belső szervei. Azok helyett hasonló energia magok és járatok vannak a testében. Bőre és csontozata van, de azok is keményebbek és erősebbek, hogy képesek legyenek megtartani a kozmikus energiát, amit tárol. Zorn ereje teljesen passzív. Ő egy élő nap, de nem képes sugarakat lőni. A testét borító láng nem éget csak világít. A ruhája és maszkja azért kell, hogy ne vakuljon meg az,a ki beszél vele. Shen esettében a veszély azzal jár, hogy ha valaki súlyosan megsérti lehetséges, hogy a mutáns szupernovaként felrobban. A mutáns egyetlen pozitív képessége egy energia érzékelés aminek hála mindennek látja az energia forrását és azok szerint megtudja különböztetni őket. Ám egy túl nagy energia kitörés látványa vakító lehet számára és percekre megzavarhatja az érzékszerveit.
Szakértelem: Zorn fekete öves kung-fu harcművészetében, főleg a tigris stílusban. Vörös diplomás genetikából és atom fizikából. Mindkettőből doktorált. Bár szakértője az emberi testnek orvosi doktorija hivatalosan nincs.

Csapat: Mutáns Milícia

Előtörténet:
Shen egy öt fős családból szárazik. Az első szülött volt és az egyetlen fiú gyermek. Az Anyja imádta őt és a szeretet nagy volt közöttük, de az apja mindig távolságtartó és komoly volt vele. A meghajlás és az elismerő szavak voltak az ő ölelései és simogatásai. Az apja nem volt rosszindulatú csak így nevelték és még fontosabb inkább az érdekelte, hogy a fiának mindene meglegyen. Shen hamar nagy rajongója lett a fizikának és kémiának. Már kis korától kezdve versenyekre járt a tanárai biztatása miatt. A fiú élvezte és mivel az apja ilyenkor látta, hogy a fiának van jövője így ő is büszke volt rá. Shen csak nyert ezzel. Természetesen az apjának ez kevés volt így a fiúnak kötelezően tanulnia kellett a Kung-fu harcművészetét. Shen akaratlanul is nagyon elzárkózó és magányos lett, aki csak anyjának nyílt meg és csak a két kis húga mellett érezte jól magát.
Az egész megszakadt amikor a fiú gimnázium utolsó évében az egyetemi felvételi papírral a kezében izgalmában átalakult. A mutációja visszafordíthatatlan volt. Shen, a csendes könyvmoly, aki csak anyja és két kicsi húg amellett tudott mosolyogni, eltűnt. Megszületett Zorn, az élő fekete nap. Az anyja összeomlott attól, ami történt és a húgai félte tőle, de az apja látta a mutánsok róla híreket és rájött, hogy a fia mától többre hívatott. Zorn elvesztve a kapcsoaltot a családja nagy részével idővel belátta az apja nézeteit. Tanulmányai az egyetemen olyan sikeresek voltak, hogy pár év múlva már a Kínai hadsereg egyik tanácsadója volt. Szakterülete az emberi genetika és a kozmikus fizika, amiket inkább saját teste megértésének érdekében tanult meg a jövő nagy lehetőségei közé tartozott.
Mikor Magneto trónra került a Kínai kormány tudta, hogy az országban elszaporodó mutánsok száma egy elkerülhetetlen változás felé vezet. Az egyetlen bölcs lépésnek azt gondolták, ha több mutánsukat "felajánlják" Magneto kormányának a béke jelképének. Az egyik mutáns volt Zorn. Őt Magnetoék a Labrador nevű börtönbe vezették, mint a genetikai elemzéseket vezető igazgató.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Zorn Empty Re: Zorn

Témanyitás by Yvette on Kedd 20 Márc. 2012, 14:46

A kutatást vezető tudós elfogadva. Jelentkezz Labradoron, és kutass. Smile
Yvette
Yvette
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 79
Hozzászólások régi : 378
Korábbi szint/kredit : 5. szint - 12 kredit
Aktuális szint/kredit : 5. szint - 12 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Yvette
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.