Alien kaland

Go down

Alien kaland

Témanyitás by Adam Taylor on Kedd 17 Ápr. 2012, 21:14

Random Alienes kaland. Villámgyors kis gyilkolászós dolog. Mindenkitől kérek egy reagnyi előtörit és sanyi.

Felszerelés: bármi amit a karakter elbír. Itt van szinte minden felszerelés:az adatbázis Bármit lehet hozni ami a filmekben volt. Egyedül a predi techet zárom ki.

Mindenki írja le, hogy sima Alien vagy AVP kalandon akar részt venni. Valamint mindenki megérkezik a kolóniára aminek a neve pedig Lucrata. A kolónián most kezdték el a terraformálás utolsó fázisát így már van belélegezhető légkör és egy egész nagy létszámú emberi csoport 80 fő. Ebből van egyenlőre random számú katona. A lényeg, hogy azt is lehet hozni. Azt hiszem ennyi elég. Very Happy

Három napig lehet jelentkezni. Smile Legalább három ember kell kezdéshez. Köszönöm.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
avatar
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Alien kaland

Témanyitás by Steve Smith on Kedd 17 Ápr. 2012, 21:17

Életem első epic kalandja lesz és milyen stílusos, hogy pont alien, a régi oldalra nosztalgiázva egyet Cool.
Steve Smith és Marcus Burnett jelentkeznek! Cool Very Happy

Név: Steve Smith
Faj: ember
Nem: férfi
Kor: 26

Név: Marcus Burnett
Faj: ember
Nem: férfi
Kor: 26

Felszerelés: M-41A Pulse Rifle, szolgálati pisztoly és gránátok, mindkét katonának.

Steve és Marcus ősidők óta barátok, legjobb barátok és a földi életet rendőrként kezdték meg, de volt egy barátjuk, aki a hadseregben melózott, valami bennfentes munkát és ő javasolta nekik ezt a pályát.
Így végül elmentek a seregbe tengerészgyalogosnak és miután túlélték a kemény kiképzést, a sereg két friss húst köszönthetett a darálóban és minden folyt csendesen tovább a maga medrében.
A sereg berkein belül azonban a két ex rendőr számára a kissé nehézkes élet és a sereg fáradalmai könnyedén átcsaptak rémálomba, mert új Idegen organizmusról kezdtek el suttogni, bár még nem akadtak találkozások, csak kevés embernek adatott meg, de azokat titkosították és szigorúan őrizték az adatbázisokban.
Egyszerűen Idegeneknek nevezték őket eleinte, később elterjedt a dög, vagy rovar kifejezés, a tudósok pedig megadták nekik a Xenomorph tudományos nevet, s bár még kevés információval rendelkeztek, azt már most biztosan mindenki tudta, aki értesült erről, hogy ezek a lények egyszerűen tökéletes gyilkológépek.
A Földön való szolgálat után átvezényelték őket az űrben lévő Gateway állomásra, ahol kiadták nekik az új parancsot, hogy menjenek el biztosítani az új kolóniát, Lucrata-t.


A hozzászólást Steve Smith összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 17 Ápr. 2012, 22:11-kor.
avatar
Steve Smith
Bannolt

Hozzászólások száma : 78
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Steve Smith
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Alien kaland

Témanyitás by Radoslava on Kedd 17 Ápr. 2012, 21:38

Jelentkezem ezzel a karakterrel:

Név: Radoslava
Kor: 16
Faj: ember
Nem: nő
Magasság: 147 cm
Súlya: 48 kg

Előtöri:
Rado már kis kora óta árva, nem ismeri az igazi szüleit. Egy katona akinek nem volt szerencséje házasodni örökbe fogadta aki felnevelte a lányt. Apja Peter Black, a kolónia egyik katonája volt. A lány már ott nevelkedett és élt, valamint ott is oktatták őt. Mindenki számára érthetetlen volt, hogy miért lett örökbe fogadva hisz Petert zárkózott és mogorva katonának ismerték aki csak azért élt hogy az ellenséget pusztítsa. Mindezek felett szerette nagyon lányát, megtanította pár harci fogásra valamint egyszerűbb és kisebb fegyverekkel lőni. Inkább katonát akart nevelni a lányból, de Rado jobban konyított a művészethez, mégpedig a fényképezéshez. Apjától kapott egy digitális fényképezőképet és szinte mondhatni élete minden lépését fotodokumentálja. Apja egy küldetésről már nem tért vissza, így a lány ismét árva maradt, de nem dobták el maguktól mert megkedvelték természete miatt és továbbra is a kolónián él.

Egyéb: Magának való, sok édességet eszik és kicsit fura a maga módján.

Felszerelés: Egy roppant jó minőségű digitális fényképezőgép, valamint egy USM pisztoly apja után amit örökölt.

Örülnék ha AVP-s lenne a kaland Smile


A hozzászólást Radoslava összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 18 Ápr. 2012, 14:30-kor.

_________________
Főkari: Radoslava Vasilovij, X-diák: Nadja Nyedvedjev

Thorhalla: Elmegyógyintézetek gyöngye és a Lady Plüssnyúl
"Az elmebetegség olyan mint a gravitáció..."

1. Radi
2. Nightmare
3. Radoslava
avatar
Radoslava
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 258
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 28.
Age : 27
Tartózkodási hely : Szlovákia

Karakteradatok
Főkarakter: Radoslava Vasilovij
Főkari/multi: Főkarakter

http://www.gportal.hu/airie airie_nandori@hotmail.com airie_

Vissza az elejére Go down

Re: Alien kaland

Témanyitás by Bishop on Kedd 17 Ápr. 2012, 21:44

Jelentkezem.

Név: Andrew Art
Kor: 29 év
Nem: Férfi
Magasság: 185 cm
Súly: 82 kg

Andrew egy teljesen normális fiatalként kezdte életét, egészen addig, amíg rá nem jött, hogy ő egyáltalán nem akar semmi unalmas dolgot csinálni az életében. Mint mondjuk normális munkát, meg egy házat, két kocsit, két gyereket, meg egy feleséget. Inkább az izgalmat kedvelte, így amint lehetett el is költözött a szüleitől, de azért a kapcsolatot tartotta velük, képezte önmagát, főleg közelharcban, mivel lövöldözés nem volt a kedvenc témaköre. Természetesen az ilyen fiatal, jelentéktelen őrültekre gyorsan lecsap a WY, kell nekik a bármikor beáldozható biztonsági ember. Andrew annál okosabb volt, hogy valahol ott hagyja a fogát, ezért kilépett. Persze a WY-tól kilépett kiképzett zsoldosokra pedig a sereg szokott lecsapni. Így ő belépett, persze megvan a magához való esze, így kikötéseket tett, ő nem katona, hanem zsoldos, nem kér ellátást, se semmit csak pénzt, amit kell azt fizeti ő maga. Egy valamire kellett ő igazán, a WY ellen, hiszen a cég és a katonák sokszor kerülnek konfliktus helyzetbe egymással. Kellett valaki közelharcra, ehhez ő pont jó volt.
Jelenleg egy új kolónián játszik őrzővédőset. A lényekről már hallott, de a szaporodásukat találja különösen morbidnak, bár nem tudja mennyi igaz abból, amit hallott.

Jellem: Nyugodt, csendes, néha kicsit nagy az arca. Szereti a saját érdekeit nézni, de a társaiért mindig felelősséget érez. Éppen ezért néha kicsit kétszínűnek tűnhet.

Felszerelés:
- ITHACA MODEL 37 sörétes puska
- M41A1
- Közelharci tőr.
- WY rohampáncélzat, elején egy zöld "NINJA" felirattal, hátán egy nagy vörös, kibiztosított gránát festéssel.

Remélem elfogadható. És nekem mindegy, hogy Alien vagy AVP, döntsön a nép Very Happy


A hozzászólást Bishop összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 18 Ápr. 2012, 21:09-kor.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3552
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Alien kaland

Témanyitás by Adam Taylor on Kedd 17 Ápr. 2012, 22:00

Nos az eddigiek elfogadva. Akkor a fegyvereket és egyéb eszközöket gondolom mindenki megtalálja majd. Aki még nem írt attól kérem az előtörit.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
avatar
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Alien kaland

Témanyitás by Sleepwalker on Szer. 18 Ápr. 2012, 13:33

Szintén jelentkeznék.

Név: Monica Lazinski
Kor: 26
Nem: nő
Magasság: 175cm
Testsúly: 64kg

Előtörténet:

Monicát 21 évesen sorozták be a USCM kötelékéhez a fiatalkorúak börtönéből. Gyilkosság miatt halálbüntetést szabtak ki rá, majd mikor betöltötte a 21-et és nagykorú lett, (vagyis végrehajthatták rajta a halálos ítéletet) az ügyész kieszközölt egy vádalkut, miszerint ha életfogytig felesküszik a Gyarmati Flottára, életben hagyják. Mondván ott úgyis elvérzik, megszökni meg nem igen tud. Nica elfogadta az ajánlatot, és eztán 1.osztályú közlegényként szolgált a seregben. Rész vett a Tientsin-hadjáratban, ahol súlyos sebet kapott a torkán, a sebhely a mai napig megvan, nem volt hajlandó elvarratni a sereg sebészeivel. Mondván, ha ezt túlélte emlékeztesse a hibájára. Természetesen a legtöbb tengerészgyalogoshoz hasonlóan ő is telepingálta a páncélját és a fegyvereit. Mellkasára a "Tear me open" feliratot festette, alá pedig egy konzervnyitót ami épp feltekeri a páncélt. A fegyverére a "See you in hell!" felirat került. Alkarjára egy feliratot tetováltatott: "I served my time in hell. PD-21/45" ami a Tientsin-hadjárat során, a PD-21-es bolygón kapott sebére utal. A /45-ös kód pedig a bevetés számát jelöli, jobb szeme sarkánál könnycsepp tetoválás.

Jellem: A fiatalkorúak börtönében végzett vizsgálatok során megállapították hogy szociopata és súlyos agressziós problémákkal küzd. Ennyi erővel mehetett volna elektronikus fegyverkezelőnek, de alkata miatt nem volt rá alkalmas. Általában csöndes, magának való, visszahúzódó. A sors iróniája hogy orvostechnikusi képzést is kapott.

Felszerelés:
A USCM-nél rendszeresített felszerelés: tengerészgyalogos védőruházat, M4A3 pisztoly, M41-A impulzus karabély, orvostechnikai felszerelés (elsősegély csomag:morfium, endorfin, epynephrine, adrenalin injekciók, amfetaminok, géz, vérplazma, szike, csipesz, stb)

Mellesleg csakis ALIEN játékban lennék benne mindenféle predator-keveredés mellőzésével:)


A hozzászólást Sleepwalker összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 25 Ápr. 2012, 18:14-kor.

_________________
Psycho B!tch From HELL
avatar
Sleepwalker
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 39
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Apr. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Sleepwalker
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Alien kaland

Témanyitás by Adam Taylor on Szer. 18 Ápr. 2012, 19:13

Sleepy elfogadva. Hangulatos szokásos lemebajos karakter. Akkor döntsétek, el hogy AVP vagy sima Alien kaland legyen. Mind a kettőre van ötletem, ha elegen túlélitek vagy a következő részre hoztok új karit akár még egyet is mesélek majd. Esetlegesen a kaland közben is be lehet szállni elhúzódás esetén.

Mostmár jöhet Alien JK. Egyenlőre egy személy, ha nem jön akkor egy ember átállhat. Ha AVP mellett döntötök akkor esetleg jöhet predi. Bár ezzel kapcsolatban vegyes a vélemény. Smile

Köszönöm szíves figyelmeteket.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
avatar
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Alien kaland

Témanyitás by Steve Smith on Csüt. 19 Ápr. 2012, 11:26Név: Kíméletlen Lékelő
Faj: xenomorph, drone

A fészek nyugalmát élvezte sokáig, mígnem érezte, hogy eljött az ideje, hogy világra szabadítsa mindazt a pusztulást és hatalmas energiát, erőt, ami benne tombolt.
Teljesen nyugodt körülmények között és végül érezte, hogy eljött a fejlődés szakaszának második fázisa, immár a gazdatestben belül volt és ott tenyészett ki.
A biztonságos meleg oltó és védelmező volt, de már ki kellett szabadulnia, erős harapásokkal tette meg ezt, a préda pedig agonizálva szenvedett... sikolya kísérteties volt a fészek csendjében.
Csont reccsent és kiszabadult... az első pár órát azzal töltötte, hogy felzabálta a testet és levedlette a bőrét, hogy növekedésében ez ne gátolja.
Végül mikor már teljesen kifejlett példány lett, elindult felfedező útra és messzire jutott, mert a bolygón leszállt egy hajó, amiből emberek sorjáztak ki és fegyvereikkel a fészek jövőjét veszélyeztették.
Ő a zöld dzsungelben osonva haladt és irtotta ki őket egyenként.. legalábbis akikkel szembe találkozott.
Felmászott a fára és onnan csüngött le... kivárt... nyála elkezdett patakokban folyni és rácseppent az ember fejére, ő lejjebb ereszkedett és mire amaz felnézett és rémült sikolyra táthatta volna száját, vagy csak meghúzhatta volna a ravaszt, a belső állkapcsa elemi erővel lökődött ki szájából és lövellt be az ember fejébe, s agyvelő darabkák spricceltek szanaszéjjel... az ember, mint egy értéktelen doboz, úgy dőlt el élettelenül.
Tovább folytatta útját, egyszer két emberbe botlott, akik rájöttek, hogy ő ott van és megpróbálták csapdába csalni... az egyik végül tűz alá vette a fa menedékében és folyamatosan tüzelt, a másik ezalatt megpróbált közelebb kerülni... végül úgy döntött, nem bénázik és robbanógránátot lőtt ki felé, amit ő szerencsére időben észlelt.
Elugrott, de érezte, hogy a másik ember lövedékei belemartak a bőrébe, melyet vérengző sikollyal adott az emberek tudtára és zöld sav fröccsent a dzsungel talajára... de megállapította egyből, hogy fürgeségének hála, nem súlyos a seb, de akkor is bosszantó.
Fától fáig szökkent, hiába lőtték, nem találták el, végül oldalról kapta el az embert, aki sakkban tartotta... hatalmas ugrással szinte a pofájára ugrott és letépte fél fejét... ellökte a hullát és farkával átszúrta a másik meglepett embert... hatalmas reccsenés verte fel a dzsungel lakóit, ahogy a farok a bordákat szedte szét apró darabokra... ő pedig felemelte embert a magasba, ott sziszegett neki és vicsorgott... majd elemi erővel eldobta a testet a fának, ami hangos puffanással esett le a földbe.
Elindult tovább és meglátta a hajót... felosont rá... sehol nem volt senki.
Később, mikor már elbújt és a sebe is rendbe jött, felszálltak még néhányan a hajóra és elindultak valamerre vele, nem is tudván, hogy rajta van.
avatar
Steve Smith
Bannolt

Hozzászólások száma : 78
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Steve Smith
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Alien kaland

Témanyitás by Adam Taylor on Csüt. 19 Ápr. 2012, 19:16

Hmm hemm Hmm. Hát nos nah hát nem tudom. A nem rövid utazás alatt, hh nem ölt meg senkit? Miért nem harcolt addig is? Nem tudom nekem ez kicsit érdekes. A legtöbb idegen csak préda hiányában hibernálja magát. Szerintem ez így kicsit kevés is hozzá. Szóval bocsi Steve de ezt így nem fogadom el. Elnézést. Ha nincs több jelentkező akkor pedig holnap kezdenék is. Mert úgy látom, hogy senki mást nem érdekel a dolog.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
avatar
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Alien kaland

Témanyitás by Radoslava on Csüt. 19 Ápr. 2012, 19:19

Szegény Steve xenoját fogadd már el légyszi Very Happy Legalább a kedvemért. Neki van a leghosszabb előtörije mindannyiunk közül. Mit lehet írni egy xenohoz? Én csak jó ha három mondatba tudnám leírni Very Happy Ne nyúzd már szegényt. Ha nem lesz predi mint JK legyen legalább egy xeno.

_________________
Főkari: Radoslava Vasilovij, X-diák: Nadja Nyedvedjev

Thorhalla: Elmegyógyintézetek gyöngye és a Lady Plüssnyúl
"Az elmebetegség olyan mint a gravitáció..."

1. Radi
2. Nightmare
3. Radoslava
avatar
Radoslava
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 258
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 28.
Age : 27
Tartózkodási hely : Szlovákia

Karakteradatok
Főkarakter: Radoslava Vasilovij
Főkari/multi: Főkarakter

http://www.gportal.hu/airie airie_nandori@hotmail.com airie_

Vissza az elejére Go down

Re: Alien kaland

Témanyitás by Sleepwalker on Csüt. 19 Ápr. 2012, 19:24

másfél word oldalt írtam AVPWARon xeno drone-hoz, lehet hozzá írni. nem nyúzás, tök igaza van. Egy Xeno drone nem így viselkedik (lásd Nyolcadik utas a Halál) egy űrhajón ahol emberek vannak. pont.

_________________
Psycho B!tch From HELL
avatar
Sleepwalker
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 39
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Apr. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Sleepwalker
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Alien kaland

Témanyitás by Bishop on Csüt. 19 Ápr. 2012, 19:34

Sebesült idegen, egy táplálékkal, gazdatesttel teli hajón. Ráadásul pont lékelő? Nem, nem, nem egyáltalán nem így viselkedne...

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3552
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Alien kaland

Témanyitás by Steve Smith on Csüt. 19 Ápr. 2012, 20:40

Akkor mit írjak még hozzá?
Azért nem mészároltam le őket, hogy eljussak a telepre, mert különben nem tudnék hajóval elmenni... mondjuk ez eszetekbe juthatott volna.
avatar
Steve Smith
Bannolt

Hozzászólások száma : 78
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Steve Smith
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Alien kaland

Témanyitás by Sleepwalker on Csüt. 19 Ápr. 2012, 20:41

neked is eszedbe juthatott vona hogy egy drone magától tud-e ennyire összetetten gondolkozni. NEm tud. Mert persze nyilván tudta a Xeno hogy HOVA megy a hajó és MIÉRT ne ölje meg az embereket...aha. ez tök logikus is.

_________________
Psycho B!tch From HELL
avatar
Sleepwalker
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 39
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Apr. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Sleepwalker
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Alien kaland

Témanyitás by Steve Smith on Csüt. 19 Ápr. 2012, 20:47

@Sleepwalker írta:neked is eszedbe juthatott vona hogy egy drone magától tud-e ennyire összetetten gondolkozni. NEm tud. Mert persze nyilván tudta a Xeno hogy HOVA megy a hajó és MIÉRT ne ölje meg az embereket...aha. ez tök logikus is.

Jó, hát nem kell lehurrogni rögtön az embert, nyugalom Very Happy.
Én nem is támadólag léptem fel, remélem te se ennek szántad ezt a kommentet.
Maradok a katonáknál, azt csá... ez a lényeg.
De legalább megpróbáltam és ezt lehet is értékelni, hogy valaki érzett elég bátorságot ahhoz, hogy írjon egy Idegen előtörténetet is.
Na, téma lezárva, várjuk a kalandot Cool.
avatar
Steve Smith
Bannolt

Hozzászólások száma : 78
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Steve Smith
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Alien kaland

Témanyitás by Saelon on Csüt. 19 Ápr. 2012, 21:01

Név: Charles Flaming
Nem: Férfi
Faj: Ember
Kor: 32
Testmagasság: 192 cm
Testsúly: 84 kg
Foglalkozás: Katonai kiképzőtiszt
Fegyverek: M-41A pulse rifle, M4A3 pisztoly, két darab vadászkés
Felszerelés: elsősegélycsomag (kötszerek, fájdalomcsillapítók, stb.) + USCM védőruházat
Szakértelmek: Magasan képzett katona. Magas szintű közelharci tudás (pusztakezes és fegyveres is), illetve lőfegyver használati tapasztalat és gyakorlat. Túlélő kiképzésben is részesült, jó eséllyel életben képes maradni a legrosszabb környezetben is. Emellett kiképzőtisztként elsősegélynyújtásban is jártas, az esetleges balesetek megoldása végett.

Név: James Sparkle
Nem: Férfi
Faj: Ember
Kor: 26
Testmagasság: 186 cm
Testsúly: 74 kg
Foglalkozás: Katonai informatikai és gépészeti szaktiszt
Fegyverek: M-41A pulse rifle, M4A3 pisztoly
Felszerelés: műszaki felszerelés (csavarhúzók, fogók, stb.) + USCM védőruházat
Szakértelmek: Kiképzett katona. Jártas több közelharci (pusztakezes és fegyveres) stílusban, lőfegyverek használatában is gyakorlott. Emellett széles körre kiterjedő informatikai és műszaki ismeretekkel rendelkezik, melyek segítségével gyorsan képes megjavítani elromlott, vagy meghibásodott műszaki eszközöket.

Előtörténet (Charles):
Charles mindig is kemény férfi volt. Megingathatatlan akarattal és lelohaszthatatlan eltökéltséggel. Már fiatalon eltökélte, hogy tábornok apja nyomdokaiba lép. Keményen tanult, és edzett, hogy szülei minél büszkébbek legyenek rá. Apja mégsem dicsérte meg soha. Nem értette miért nem kapott egy jó szót, vagy vállveregetést a munkájáért, de elfogadta és még keményebben dolgozott. Életcélja az lett, hogy apja elismerje és büszke legyen rá. S végül az évek alatt elsajátított tudásának hála be is lépett a katonaság soraiba. Tudása miatt gyorsan haladt felfelé a ranglétra fokain, de egy küldetésen úgymond „megcsúszott”. Kivezényelték őt, és pár alá rendeltet, akik még frissen képzettek voltak, tapasztalatok nélkül. A küldetés véghezvitele lehetetlennek bizonyult, s habár a parancs azt mondta ki, hogy mindenképp ki kell tartaniuk a feladat mellett ő mégis a visszavonulás mellett döntött. Emiatt a lépése miatt megfosztották magas rangjától. Ezt követően, mivel tapasztalata még jelen esetben is számottevő volt az USCM egy kiképzőállomására irányították át. Itt kiképzőtisztként kapott helyet, az újra előléptetés teljes reménye nélkül. Az oktatást pedig meglepő módon, a saját eszméi átadásával ötvözte. Társat hátra nem hagyunk, a csapat egy nagy család…

Előtörténet (James):
James fiatalon megtapasztalta, hogy milyen kemény is tud lenni a világ. Szüleit korán elvesztette, de ez nem is a megfelelő meghatározás, sokkal inkább az illene ide, hogy szüleinek csak egy aprócska hiba volt és ezért szó szerint eldobták. Ezek az események, habár még csak nem is emlékszik rájuk eléggé megbélyegezték életét. Egyik nevelőszülőtől került a másikhoz, ezért nem volt előtte egy szilárd mintapélda, hogy mikor mit és hogyan kellene tennie, így a társadalom szempontjából eléggé tapasztalatlanná vált. A számítástechnika volt az egyetlen dolog, ami foglalkoztatta, lenyűgözte, hogy milyen bonyolult dolgokat voltak képesek létrehozni. Könnyen befolyásolható fiatal volt, s mivel eléggé intelligens, ki is használták gyengeségét. Számítástechnikai tudását felhasználva képes volt feltörni biztonsági rendszereket. De sajnos a nyomai elrejtésében már nem volt annyira otthon, mint amennyire azt a befolyásolók hitték, így rövid úton le is kapcsolták. De a károk, amiket okoztak így is hatalmas számokkal volt leírható. Ezért persze komoly büntetésnek kellett jutalmazni, főleg, hogy fogalma sem volt arról, hogy kik is a megbízók, akik akkorra már régen eltűntek a zsákmánnyal. Így végül az USCM egy kiképző bázisán kötött ki, hogy az itteni szolgálattal „fizesse vissza” munkája okozta károkat. Szerencsére az itteni küldetéseken is inkább gépészeti, mint katonai képességeit kellet hasznosítania…

Előtörténet (Közös):
A két férfi ugyanabba a kiképző bázisra került, s Charles lett James oktatója is. James számára Charles nem csak felettes, hanem egyfajta apakép alakult ki benne a férfi mellett töltött idő alatt. Ez főleg annak köszönhető, hogy a kiképző nem katonáknak tekintette az alárendeltjeit, hanem a fiainak és lányainak, akiket meg kell védenie. Ezért, habár ezt legtöbben nem tartották jó ötletnek névről ismerte a kiképzendőket és legtöbbjükről személyes információkat is tudott. Minden tudását átadta, amiről úgy ítélte meg, hogy szükségük lehet rá az elkövetkezendőkben. Aztán eljött az idő, amikor éles bevetésre küldték néhányukat, de most már Charles már nem felettesként ment, hanem, mint egyszerű katona. A feladatuk pedig egy kolónia, Lucrata új településének biztosítása és védelme.

_________________
Aktuális: Samuel Vermont /Reneszánsz: A sötétség és a tűz kora 1.: Külső régiók/; Charles Flaming és James Sparkle /Epic: Alien kaland/
avatar
Saelon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 36
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Mar. 31.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Alien kaland

Témanyitás by Adam Taylor on Csüt. 19 Ápr. 2012, 21:28

Saelon is elfogadva.

No akkor még valaki jöjjön. Töltsük már fel a legalább a katonai alakulatot.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
avatar
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Alien kaland

Témanyitás by Sleepwalker on Pént. 20 Ápr. 2012, 13:55

kérdés: Mikor játszódik a kaland, és mennyit tudnak a katonák a xenomorphokról, találkoztak-e velük, megtörtént-e már az LV-426 Acheron incidens, vagy a Fiorina 161, egyáltalán tényleg, hol járunk időben?

_________________
Psycho B!tch From HELL
avatar
Sleepwalker
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 39
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Apr. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Sleepwalker
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Alien kaland

Témanyitás by Adam Taylor on Pént. 20 Ápr. 2012, 20:57

Pontos időpontot nem mondok, de már megtörtént az Lv 426 és a Fiorina is. Már vannak sejtések az idegenekről is. Lehetett róluk legendákat hallani.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
avatar
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Alien kaland

Témanyitás by Steve Smith on Pént. 20 Ápr. 2012, 22:10

@Adam Taylor írta:Pontos időpontot nem mondok, de már megtörtént az Lv 426 és a Fiorina is. Már vannak sejtések az idegenekről is. Lehetett róluk legendákat hallani.

De akkor pl én karaktereim csak hallomásból ismerhetik, meg amilyen pletykák terjengtek a bázison, de személyesen még nem.
Oké.
Hm... hát jóhogy nem... különben lehet nem is élnének Very Happy Very Happy... vagy csak éppenhogy túlélték volna Very Happy.
avatar
Steve Smith
Bannolt

Hozzászólások száma : 78
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Steve Smith
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Alien kaland

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.