Marokkó (Afrika)

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Re: Marokkó (Afrika)

Témanyitás by Reptile on Vas. 01 Szept. 2013, 02:34

A tömeg menekül, ahogyan annak tennie kell és még a tűz is felüti a fejét, érdekesen alakulnak a dolgok, de én mégis eléggé higgadtan nézem ahogyan az emberek nagy része eléggé fejvesztve távozik és ahogyan egyetlen egy személy nekiveti magát Szeráfnak.
~ Érdekes...~ Ez az egyetlen gondolatom, ahogyan a földre zuhan a szárnyas és természetesen ahogyan felismerem azt a bizonyos körözöttet, akivel nem tervezek úgy igazán foglalkozni, nincs rá okom. Legjobb tudtommal Apokalipszisnek egyenlőre nincs kifejezetten problémája azokkal akiket Magneto vadásztatott, én pedig Magnetot és a testvériséget teljes mértékben magam mögött hagytam, hiszen tiszta lappal akartam kezdeni egy másik, remélhetőleg értelmesebb és jobban gyümölcsöző életet, csak találnám már meg a családom egyetlen hiányzó láncszemét.... Ez most viszont kivételesen nem számít, mivel lezártnak tekintem az ügyet az angyalokkal, ezért nem úgy tekintek rá mint egy körözött személyre, sokkal inkább mint potenciális próbára, a kérdés már csak az, hogy ezt hogyan fogom Szeráf tudtára adni? Nos... Egyszerűen. Amennyiben képes vagyok rá, egyszerűen megcsörgetem, hiszen valószínűleg neki is ültettek az agyába egy kommunikátort, hasznos kis kütyük, így lényegében úgy tudtára adhatom, hogy semmi jele nincs a kommunikációnak, már ha el tudom érni és csak nagyon remélem, hogy el tudom mert más mód egyszerűen nincs rá, maximum a mutogatás, de a helyzetet elnézve ennél van jobb dolga is éppen, szóval ha el tudom érni akkor:
~ Michael Ark! ~ Szólítom a nevén, ki tudja miért, talán mert így komolyabb
~ Íme a próbatételed, öld meg vagy tedd harcképtelenné az ellenfeledet és üdvözölve vagy Apokalipszis követőinek sorában. ~ Az erősebb, avagy az életrevalóbb kell apokalipszisnek, a másik pedig kétlem hogy elfogadna egy ilyen ajánlatot, de ha nyer, hát nem bánom, ellenben erre kíváncsi leszek, közbelépni pedig nem tervezek, én már megtettem a magam dolgát a nagy szürkével kapcsolatban, amúgy is tudós vagyok, nem harcos, még ha meg is tanítottak alaposan a harc művészetére. A lényeg, hogy kivárom ennek az egésznek a végét és a terjedő tüzet is figyelem, bár meglepően nyugodtan, bár hamar csapdába ejthet, ami kellemetlen lehet, vagy lesz, de kiutat akkor fogok csak keresni, ha szükséges lesz és bízom benne hogy elég hely van itt ahhoz, hogy maximum a kellemetlen hőséget kelljen eltűrni és járjon ez az egész azzal hogy hamuvá égek, nem tenne jót a jövendőbeli kísérleteimnek, amiknek talán a szimbionták is a részei lesznek.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Marokkó (Afrika)

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 01 Szept. 2013, 10:00

2048. január 9. csütörtök – Marokkó, Afrika
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / Pók

A verekedő félnek, Andrew-nak és Szeráfnak hamar feltűnik, hogy Szeráf az erősebb kettejük közül, viszont értelemszerűen Andrew volt képes olyan gyorsan mozogni, hogy a szárnyakkal rendelkező mutáns alig tudta követni a tekintetével.
A tűz közben mindenhol megjelent, vagyis átterjedt mindenre, ami a közelben volt. A teljes tér lángolt már és csak a három fiatal férfi volt már ott. A verekedő felekhez is közel ért a tűz és Szeráf érezte az egész testébe hasító fájdalmat, amit a tűz és a forróság okoz. A telefonja a fejében ekkor csörrent meg és ha felvette, akkor Pók hangja volt az, amit meghallott, amint megkapta a parancsot. És ebből már tudhatta, hogy Pók nem fog segíteni.
Szeráf sikeresen bevitt egy ütést Andrew-nak, amitől a Fekete Párducnak az orra törött el, de ezek után következtek a Andrew ütései, aminek hála Szeráf is hasonlóképpen járt és egy utolsó ütés után elterült a földön. Még magánál volt, de a tűz közelsége és a fejére kapott ütések miatt igencsak duplán látott és átkozottul sérült is.
Ezalatt Póknak folyamatosan mozognia szükséges, mert a lángok és a forróság ott voltak mindenhol és a bőrét is égették.


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Marokkó (Afrika)

Témanyitás by Bishop on Vas. 01 Szept. 2013, 11:36

Ahogy megkezdődik a durvább harc rögtön rájövök, hogy az ellenfelem erősebb nálam, ami meglepő. Gyorsaságom igyekszem használni ellene, hogy minél előbb harcképtelenné tegyem, de neki előbb sikerül ütést mérnie az arcomra és érzem, hogy eltöri az orrom. A sérüléstől erős fájdalmat érzek, amit megpróbálok felhasználni, hogy egy indulatosabb, gyorsabb támadás sorozatot vigyek be, ami sikerül is. Néhány jól irányzott ütéssel sikerül pillanatnyilag megbénítanom.
~ Most van itt a lehetőség, hogy befejezzem a harcot, mielőtt még túl sok sérülést kapnék.
Amint van rá lehetőségem a lehető leggyorsabban hátra rugaszkodik és hátra is lépek egy lépést, hogy ne támadhasson közvetlenül. Egyik kezemet az orromhoz kapom, hogy valamennyire védjem, majd gyorsítva oldalról igyekszem megkerülni a férfit, ellenkező irányból, mint amerre éppen néz vagy fordul, hogy még több időt nyerhessek magamnak. Majd az oldalába rúgok teljes erőből. Lehetőleg a bordák alatt egy olyan ponton, amitől minden levegő kiszorul a tüdejéből, és kénytelen összerándulni. Lehetőleg igyekszem elkerülni, hogy védekezhessen vagy ellentámadhasson, úgy időzítem a támadásom, hogy mindenképpen eltalálja.
Ha viszont ő a gyorsabb és előbb tudna támadni, vagy védekezni mint én akkor nem folytatom tovább a támadást, védekezek, egy kezemmel megpróbálom megragadni azt a végtagját, amivel támad majd teljes erőből rászorítani és belé marni. Ezután ha van időm elengedem és hátrébb helyezkedem, hogy felkészülve vár hassam a támadásait, és gyorsítva hajolhassak el előlük, vagy futhassak odébb, ezt teszem akkor is ha nem marad időm védekezni csak kitérni, hátrébb lépni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price Out: Andrew Ramirez, Lev Hudson, Jester, Andrew Ramirez (Ultis) AoA: Kane McTavish, Andrew Ramirez VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3474
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Marokkó (Afrika)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Vas. 01 Szept. 2013, 13:59

Szeráf adott és kapott is ütéseket. Iszonyatosan gyors volt az ellenfele és a szárnya el is terült a földön. Magánál volt, de minden fájt. Duplán látott és érezte, hogy közelharcban már nincs sok esélye, habár ő volt az erősebb. Betörte a fickó orrát és az arrébb is ugrott, miután tovább támadta Szeráfot.
A fejében megcsörrent az a modern beültetés, ami nemrégiben elterjedt. Telepátia nélkül is lehetett így beszélgetni csak gondolatokkal, kiejtett szavak nélkül. Pók beszélt hozzá és ismertette a próbát. Tulajdonképpen Szeráf már ugyanezen dolgozott, de most már igyekezett mindent bevetni. A tűz egyre közelebb volt és még neki is fájna egy egész térnyi lángolás. Ennek a kezdetét érezte is a testén, a tűz és a forróság már nyaldosta.
Most már nem számított az inkognitó. Ha a szimbionta emiatt lemászik, hát legyen. Duplán látott, de Ramirez fejére és testére nézett és igyekezett a tekintetével azt felgyújtani. Ez majd leköti egy időre. Ha van is páncélja vagy hasonló, a ruhája és a feje, haja akkor is égni fog, ha ez sikerül. Ha Szeráf össze tudta szedni magát annyira, hogy felszálljon, akkor megtette és egy magasabb helyre próbált repülni. Ha talált leszálló helyet, akkor onnan tovább folytatta a tűzgyújtást. Igyekezett Ramirez mellett is mindent felgyújtani, hogy ha esetleg magán el is oltja valahogy a tüzet, akkor se tudjon kimenekülni belőle. Mivel nagyjából az egész tér lángolt, erre amúgy is kevés esély volt.
Ha nem tudott felszállni, akkor megpróbált arrébb gördülni és ha a férfi felé rúgott, akkor a lábánál fogva le akarta dönteni. Ez most nem csak a túlélésről szólt. Ha itt elbukik, akkor Ramirez simán leadja a hatóságoknak és börtönben sínylődhet. Abból elég volt a Hentesnél. Igyekezett mindent bevetni, hogy a támadásokat hárítsa és ha Andrew a földre került, akkor megpróbálta szétverni a torkát. Mindezt csak akkor tette, ha nem sikerült elrepülnie.
Pók meg csak állt és nézte. Szeráf nem üzent vissza neki. A hatszemű nyilván látta, hogy mi megy és eddig is ugyanaz volt a cél. A tét viszont nagyobb lett. Ha ezt túléli és Ramirezt elintézi, akkor Apokalipszis fogadni fogja. Ha sebekkel és meggyötörve is, de győznie kell. Az erősebb éli túl.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Marokkó (Afrika)

Témanyitás by Reptile on Hétf. 02 Szept. 2013, 03:58

Választ nem kapok, de nem is baj, nem is szükséges, hiszen tudom hogy eljutott a tudatáig, szó szerint, így innentől hogy elmondtam amit mondani akartam nem érdekel különösebben, szóval... Hagy mondjam úgy, hogy leteszem a telefont és figyelem, hogy miként alakul a páros harca, ami... Meglepő gyorsasággal válik valamilyen szinten kapóra az egyik félnek, hiszen Szeráf hamar a földre kerül és talán adott magának egy gyönyörű mattot a tüzes helyzettel, de ebben nem vagyok biztos, az viszont tény, hogy a tűz, egyértelműen ahogyan ez ki volt számolva, már el is terjedt az egész téren s eléggé kellemetlen a hő, ami nem lenne problémás, ez csak hő, de az a baj, hogy már éget is és folyamatosan mozognom kell, ez pedig azt jelenti, hogy nem sokáig fogom tudni innen nézni a harcot, bár eszem ágában sincs távozni, egyenlőre. Egyetlen egy feltétellel vagyok hajlandó elhagyni a csatateret, az pedig akkor van, ha minden kiút zárul, avagy a tűztől nem lehet merre menni, de ameddig látok legalább két lehetséges utat, addig maradok itt és figyelek, ahogyan kell és kíváncsian várom, hogy van-e még valami amit elő tud húzni a tarsolyából a szárnyas, vagy távozhatok-e, habár talán túlzottan sok dolog van most ellenére de... Nos egyet tippelhet mindenki, hogy miért van most itt ekkora tűz és az én kezem ugyan nem volt benne, sőt, hideget rendeltem volna, na de sebaj, ennek vagy gyorsan vége lesz és mehetek vissza tanulmányozni és gondolkodni, vagy pedig még egy darabig ütlegelik egymást és végül egy éli túl, vagy marad harcképes, akárhogyan is, én itt vagyok és figyelek és mint mondtam, csak akkor megyek távolabb de olyan helyre, ahonnan továbbra is látom hogy mi történik, ha a tűz, ami amúgy is veszélyes, túlzottan veszélyessé változtatja a helyzetet, mivel egyszerű " bíráskodás " miatt nem tervezem itt hagyni a fogamat... Mintha lenne... Nos valószínűleg van... Ó várjunk, nincs, rendes állkapcsom sincs, de talán nem is baj.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Marokkó (Afrika)

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 02 Szept. 2013, 16:32

2048. január 9. csütörtök – Marokkó, Afrika
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / Pók

Pók tovább kerülgette a tüzeket, amik egyre hevesebben és hevesebben égtek, már minden lángolt. A két fiú pedig tovább verekedett, igaz csak néhány pillanatig, Andrew még beletudott marni Szeráfba, a másik pedig megütni még őt, amikor hirtelen jeges fuvallat kapta el a párost, és Pókot is. Mindenkinek kiszaladt a talaj a lába alól és az egyik közeli épület falának csapta elég. Ahogyan földet értek tűnt fel nekik, hogy már nem tűz a nap, hanem felhők borítják az eget és felsző szakadás kezdődött, ami lassanként, igazából meglepően hamar kezdte legyűrni a tüzet.
- Most legyen elég! – csattant fel egy női hang.
Ha a hang irányába néztek az egyik közeli ház leomlott falán egy fiatal lány állt, aki körül villámok cikáztak. Nem lehetett több tizenhat-tizenhét évesnél.

- Ha nem fejezitek be én rakok ki mindenkit Marokkóból és meg sem álltok a repüléssel a tengerig, vagy a sivatagig!


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Marokkó (Afrika)

Témanyitás by Bishop on Hétf. 02 Szept. 2013, 22:01

Támad, számítottam rá, azonnal belé marok a fémkarmokkal, de ennek ellenére meg tudni ütni, ismét igen fontos ponton. Már szinte azonnal még egy utolsó, komolyabb támadást próbálnék bevinni, mikor érzem, hogy valami a falnak vág, majd a földre esek. Orromat fogva próbálok feltápászkodni és összeszedni magam, hogy körülnézhessek.
~ Sokkal gyorsabban terjedt a tűz, mint számítottam rá, nem lett volna elég időm mindenre... de nem tudtam csak a harcra figyelni, ha nem teszek semmi civileket ölt volna. Nem könnyű. Nyilván a lány a természet, időjárás uraló képességével könnyebben ura lett a helyzetnek mint én.
Erőt veszem magamon és a faltól teszek pár lépést, felnézek a nőre, hogy úgy válaszolhassak. Előtte még oldalra is pillantok, hogy a veszélyes személy mozgását figyeljem és elkerülhessem ha támadni próbál.
- Yusuf küldött, hogy kapjam el az itt lévő veszélyes mutánsokat, Apokalipszis vagy Magneto emberei. Köszönöm a segítséget.
Figyelem a nőt, hogy hogyan reagál és mit válaszol, csak remélem, hogy nem történt félreértés és nem olyanra támadtam, akire nem kellett volna, és hogy a nő az én oldalamon áll.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price Out: Andrew Ramirez, Lev Hudson, Jester, Andrew Ramirez (Ultis) AoA: Kane McTavish, Andrew Ramirez VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3474
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Marokkó (Afrika)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Hétf. 02 Szept. 2013, 22:51

A tüzek egyre közeledtek és már Póknak is meg kellett mozdulnia, hogy túlélje a dolgot. Szeráf még be tudott vinni egy ütést, de cserébe kapott egy durva marást. Egy fuvallat pedig felkapta és a falhoz vágta. Befelhősödött és esni kezdett az eső egyik pillanatról a másikra. 
~Egy időjárásuraló. Pont ez hiányzott még.
Szeráf tüzei lassan kezdtek elaludni. Elég nagy károkat okozott a térben és ezt nem fogják neki megköszönni a helyiek. Az ellenálló már lelkesen meg is köszönte a segítséget és közölte, hogy Yusuf küldte. Honnan neszelte meg az egyiptomi hatóság, hogy mi készül itt. Lehallgatták a vonalat? Rohadt emberek, gondolta magában Szeráf.

A lány nem volt bőbeszédű, de rendet akart teremteni és meg is csinálta. Ez lehet az otthona és azt védi. Nem a hatóságokkal volt, ő csak meg akarhatott szabadulni a bajkeverőktől. Ha Yusufot nagyra tartja, akkor még az is lehet, hogy ellenük fordul. De ha nem hisz Ramireznek, akkor se fog lelépni, mert nem bízik bennük. Ez látszik.
Szeráf megpróbálta egy kicsit összeszedni magát és egyenletesen lélegezni. Ha maradt még valami, ami alá be tudott húzódni, akkor oda ment az eső elől. Vagy mászott, ha csak annyira telt. Egyelőre a próbát elhalasztotta. Túl sok sebet kapott és ez a lány ugyan nem akarná megölni, csak kitenné az országból. Azzal viszont elbukja az egészet. Taktikázni kell.
- Fekete Sas a nevem. Épp távozni készültem a kávézás után, amikor ez csak úgy rám támadt. Hálás vagyok, hogy megmentettél.
Szeráf most találta ki ezt a nevet, ami illik az új külsejéhez. Előnyt akar kovácsolni abból, hogy a másik nem mutatkozott be, de ő igen és undorodik a nyálas udvariaskodástól, de most ezzel próbál időt nyerni. Az idegen megpróbálhatja bizonygatni, hogy a szárnyas miért veszélyes. Ebben a formájában még senki sem látta, így nem igazán fognak hinni neki. Pók már nagyobb bajban lesz, de majd megvédi magát. Ő találta ki a próbát, de ha őt el is viszik, utána még lesz idő Ramirezre. Apokalipszis pedig úgyis érteni fog mindent, akár Pókkal megy elé, akár nélküle. Egy jó vezető ilyen és Magneto egyre kevésbé volt ilyen az elmúlt időben. Ez a csaj meg mutáns, fajbéli. Így már kap egy jó pontot.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Marokkó (Afrika)

Témanyitás by Reptile on Szomb. 07 Szept. 2013, 02:30

Némán figyelem a harcot, miközben a tüzet próbálom kerülgetni, de az maga már nem tart sokáig, ugyanis eléggé hamar felkap mindenkit egy semmiből jött, kellemesen fagyos szél és mire reagálhatnék már én már csak a kellemetlen találkozást érzem a fallal. Esni kezd az eső, nem is akárhogyan, ráadásul a semmiből felbukkant felhőkből és eléggé gyorsan oltja a tüzet, hamarosan pedig az egészhez egy leányzó is megjelenik, aki eléggé gyorsan megmagyarázza a történéseket, máskülönben érthetetlennek kéne titulálnom még jómagamnak is, hiszen rendben, az időjárás továbbra is képes kaotikus lenni, de nem ennyire és főleg nem itt. Mivel lényegében nézelődésen kívül semmit sem csináltam, így úgy veszem, hogy a fenyegetése nem érint és nem veszem fel, helyette amíg a többiek beszélnek addig felállok és leporolom magam, majd pedig három párnyi összefűzött karral állok és nézem, hogy miként alakul a helyzet, mivel ha akarnék sem igazán lennék képes bármit is hozzáfűzni a helyzethez, maximum érthetetlen és undorító hangokat. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a magyarázkodásokból és a hazugságokból, amikről ama lány nem biztos, hogy tudja, hogy azok, bár ha tájékozott akkor Szeráf megásta magának a sírját, vagy legalább is befizetett egy jegyre a sivatagba, ez a része már annyira nem foglalkoztat, vagyis inkább úgy mondom, hogy még nem foglalkoztat, természetesen ha ebbe az irányba veszik a fordulatot a dolgok, akkor rendben van, de így még egyenlőre nem mert csak egy lehetőség a többi között. A lényeg, hogy egyenlőre figyelek és felmerül bennem a gondolat, hogy...
~ vajon képes képes lennék a mutánsokból kinyerni a mutációért felelős gént és leklónozni?... ~ Egy újabb ötlet amit hozzátehetek a célomhoz, ha már valamit alkotni szeretnék, talán képes lennék ellátni erővel, talán, de kérdéses, hogy szükség lesz-e ilyesmire, bár ha nem, akkor is sok lehetőség rejlik még ebben, talán ha képes lennék beépíteni ilyesmiket a saját DNS-embe... Hallottam már ilyesmiről, genetikailag erősítettek valakit, de ez egy kicsit más kategória, legalább is az én szemszögemből... Szükségem van nekem egyáltalán erre? Még eldöntöm, a mintára mindenképpen, mert sok lehetőség rejlik benne, mint a szimbiontában. Talán a kettőt képes lennék keverni.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Marokkó (Afrika)

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 07 Szept. 2013, 11:06

2048. január 9. csütörtök – Marokkó, Afrika
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / Pók

Egy pillanatra meglepve nézte a lány Andrew-t, majd Szeráfot
- A Fekete Párducot a király hívta ide? Megtámadta magát? – kérdezte. – Ezt azonnal ellenőrizhetem is, hogy ki küldte ide.
Felemelte a tenyerét, amiben egy holografikus kijelző jelent meg, a helyiek nyelvén beszélt valamit, amit a többiek nem értettek meg, valamilyen katona szerű alakkal, majd a végén a holografikus kép jelent meg.
- Valóban ő küldte magát, megbízik benne, ezek szerint önt nem támadta meg csak úgy ok nélkül – nézett Szeráfra. – Egyelőre önt letartóztatásba vesszük, amíg…
Nem tudta befejezni, a fejével az eget, a napot nézte, ami a fiúk háta mögött kellett volna lennie, azonban hirtelen sötétség borította be a teljes teret. Négy őr, rohamrendőrségi felszerelésben ekkor érkeztek be a térre, de ők is megtorpantak és rettegve néztek fel az égre. Ha a három fiú is felnézett az égre, akkor, aki esetleg napfogyatkozást vár, közel sem azt kapott. Egy másik bolygó tűnt fel az égen, a rajta levő látható kontinensek és effélék alapján egy másik Föld és ez volt az, ami a hirtelen jött félhomályt okozta itt. Ahogyan ez a bolygó megjelent ott a feketeség teljesen visszahúzódott Szeráfról.


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Marokkó (Afrika)

Témanyitás by Bishop on Szomb. 07 Szept. 2013, 14:15

Oldalra kapom a fejem, rögtön tudom, hogy hazugság amit a másik mond, de nem bizonytalanodom el egy percig sem, szükségtelen magam mentegetőzéssel kellemetlen helyzetbe hozni. Ha nekem van igazam. Felesleges próbálkoznia, legrosszabb esetben, mind a kettőnket őrizetbe veszne. Ráadásul engem már a jelmezemről is könnyű felismerni és azonosítani. Figyelem a lányt, ahogy egy holokommunikátort vesz elő és egy katonától kér információt.
~ Fiatalnak tűnik a feladathoz, hogy egyfajta hősként alkalmazzák. Lehet, hogy az erős mutáns képességei miatt, és csak másodállásban foglalkozik ilyennel, legalábbis remélem. De a ruházata igen feltűnő, biztos nem véletlen...
Nem tudom befejezni a gondolatmenetem, mert hirtelen sötétségbe borul minden, egy percre én is megdermedek, majd feleszmélve azonnal körülnézek és az égre szegezem a tekintetem. Félelmetes, ahogy a horizonton egy másik bolygó jelenik meg.
~ Ez... nem lehetséges. Hogy kerül ide? Már hónapok óta látszódnia kellett volna az égen, egyre nagyobb és nagyobb pontként, ráadásul a sötétségnek is fokozatosan kellett volna terjednie. Nem kerülhet csak így ide... egy másik Föld.
Állok és figyelem a másik égitestet, hogy mi fog történne. Még oldalra vetek egy pillantást a többiekre, hogy lássam a mozgásukat, ha ez az egész csak egy elterelés Apokalipszis részéről, akkor nem akarok hibázni, továbbra is figyelem a célpontokat. Ha valóban egy másik bolygó tart felénk, akkor úgysem tudok ellene mit tenni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price Out: Andrew Ramirez, Lev Hudson, Jester, Andrew Ramirez (Ultis) AoA: Kane McTavish, Andrew Ramirez VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3474
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Marokkó (Afrika)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Szomb. 07 Szept. 2013, 15:11

Szeráf terve nem vált be. Nem számított arra, hogy a tinilány állami alkalmazott és csak úgy lekérdezi, hogy a király küldte-e ide az ellenállót. Valamilyen helyi katonával beszélt és így tisztázódott, hogy ki kivel van. Hamarosan Pókot is fel fogják ismerni, mint Magneto volt emberét és így körözött bűnözőt. Ha ő el akarja kerülni a börtönt, talán Szeráffal együtt teheti meg azt. Persze lehet, hogy egyedül is megpróbálja, ahogy azt a szárnyas is megtenné. Egyikük sem hűséges típus, úgy látszik.
A jelenetet hirtelen félbeszakítja valami, ami a lány figyelmét is eltereli. Egy másik Föld jelenik meg az égen. Szeráf nem tudja, hogy ez mit jelent, de figyelemelterelésnek jó. A lány olyan könnyen eloltotta a tüzet, hogy a szárnyas mutáns nem akar újra ezzel próbálkozni. A feketeség viszont a bolygó megjelenésével leszivárog róla. Most már nincs inkognitó, Ramirez mindjárt fel fogja ismerni, hogy Magneto egyik emberéről van szó.
A fiú most egy kis időre megszabadult attól a lénytől, ami már fél éve gyötörte valahogy az amnéziás rohamokkal. Eddig benne volt, elrejtve, most megmutatta magát, de megint visszahúzódik. Szeráf erre majd kitalál valamit. Most mind a másik Földet nézik. A szárnyas mutánsnak az első gondolata, hogy Zyro most jön vissza. Ezt hamar elveti, mert egy másik Földről nem volt szó. Ilyen közel nem lehet egy bolygó saját magához. Ez valami illúzió lenne?
A fiú megpróbálkozik azzal, hogy használja a képességét. Látóhatáron belül tud tüzet gyújtani. A másik bolygót látja és noha szinte biztos abban, hogy még egy szikra sem fog gyulladni, odanéz és koncentrál, hogy a másik bolygón tüzet okozzon. Ezzel magán nem igazán segít, csak kedvtelésből csinálja, mert jobb nem jut az eszébe. Ha a párducot vagy a lányt célozná, akkor kapna egyet a vilámmal és az most nem hiányzik neki. Zavaros tekintettel ül tovább és gyűjti az erőt.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Marokkó (Afrika)

Témanyitás by Reptile on Hétf. 09 Szept. 2013, 16:44

Úgy tűnik hogy a kamu nem igazán jön be, de végül is érthető, hiszen ki gondolta volna hogy egy ilyen fiatal személy kapcsolatba tud lépni a katonasággal? Mindenesetre is nem számít, engem továbbra sem igazán érintene a letartóztatás, ameddig Andrew nem gondolja úgy hogy lépéseket akar tenni ennek az irányába, ha pedig így vélné akkor én már itt sem lennék, ugyanis nem fogom a semmiért a szabadságomat adni. A lány beszél, beszél... De aztán valamiért csak befogja a lepénylesőjét, amit először nem igazán értek, de ahogyan sötétedni kezdenek a dolgok, követve a tekintetét jómagam is felnézek az égre, ahol aztán a földünk furcsa másolatát pillantom meg, de nem is akármilyen másolatát, a kontinensek, azoknak az elrendezése, így messziről megtekintve minden tökéletesen egyezik.
~ Egyre érdekesebb ez a mai nap, először egy szimbionta, aztán a katonaság, ami nem annyira számottevő de továbbra is szívesen szereznék egy keveset a génjeiből... De, most pedig ez. Lehetséges vajon, hogy két Föld létezzen egy realitáson belül? Nem, nem valószínű, bár lehetséges hogy van valahol egy olyan realitás ahol a naprendszerben Föld ikerbolygók vannak, de itt biztosan nem. ~ Egyenlőre ezt is csak figyelem, azt lesem, hogy zuhanó pályán van-e, vagy pedig egy helyben áll, esetleg kering-e a mi planétánk körül, ami logikusan nem lenne kellemes, tekintve hogy a zavar amit természetileg okozna nem kis problémát jelentene, hogy egyebekről ne is beszéljünk. Ha zuhan akkor nincs mit tenni csak állni és nézni. Még valami amúgy érdekes, hogy vajon hogyan került csak így ide? Képes lenne valami mozgatni egy egész bolygót magától? Esetleg valamiféle berendezéssel? Talán egy szakadáson keresztül jött?

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Marokkó (Afrika)

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 11 Szept. 2013, 11:54

2048. január 9. csütörtök – Marokkó, Afrika
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / Pók

Az egyik őr volt az, aki a leggyorsabban szedte össze magát.
- Hercegnő, azonnal térjen vissza a palotába! – mondta ellentmondást nem tűrő hangon.
A lány azonban még mindig nem tudta levenni a szemét az égről, nem akarta elhinni, hogy mi történt.
A bolygó szerencsére nem mozdult meg, gravitációs hatást sem lehetett érezni, se semmit. Azonban az látszott, hogy valamik, vagy valakik közeledtek a bolygó felől errefelé. A bolygó nem a közelben való illúzió volt, hanem egy távol levő valami, így Szeráf terve nem sikerül, hogy tüzet gyújtson rajta, csak ennyit tud megállapítani, hogy az valóban ott van és nagyon-nagyon távol. A hármas egyelőre nem mozdult, csak figyelt és erőt gyűjtött, így öt-hat perc múlva már láthatóak voltak azok, amik közeledtek. Olyasfajta lények, amiket még korábban nem láttak soha sem.

Azzal a tempóval, amivel repültek perceken belül megérkeznek már. Andrew pedig ismerős vonásokat vélt felfedezni az egyik csápos lényen. Már látott olyat, az AIM kísérleti telepén, ahonnan megszöktek, ahol az a másik Aian, a Rákunivezum ura egy hasonlóan csápos lényt mentett ki.


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Marokkó (Afrika)

Témanyitás by Reptile on Hétf. 16 Szept. 2013, 05:30

Egyenlőre senki sem lép semmit, csak kémlelünk, igaz a hercegnő szóra át terelem a tekintetemet pár másodperc erejéig a lányra, bár inkább csak furcsállás gyanánt, mivel őszintén szólva még sosem hallottam ezt a szót így komolyan, élőben. Mindenesetre is ez nem tart tovább pár másodpercnél, ugyanis meglehetősen gyorsan vissza térek a Föld figyeléséhez.
~ Furcsa, nem érezni gravitációs torzulást… Ezek alapján valószínűsíthető, hogy… Hát azok?... ~ A kibontakozó gondolatmenetemet eléggé könnyedén félbeszakítják azok a valamik amik közelednek, igaz percekbe telik mire ideérnek, de teljes mértékben lekötnek, főleg ahogyan olyan közel érnek, hogy rendesebben meg is tudom figyelni őket, vagy… Azokat.
~ Érdekes… El kéne valahogy fogni egy ilyen lényt, ki tudja, hogy mit lehetne még vele kezdeni! ~ A mai nap lehet a karrierem kezdőpontja, ha mindenből tudok egy kevés mintát szerezni, a szimbiontából, ezekből a teremtményekből egy példányt… Fenomenális lenne és az utóbbin mindenképpen rajta leszek, ha pedig úgy alakul akkor a szimbiontán is, de most egyenlőre ki kéne gondolni, hogy miként fogjak el egyet. Hmm, nos, ha támadás fenyegetne akkor megpróbálok a jobb reflexeimre hagyatkozva elugrani előle és az esetleg közel tévedt példányt meglasszózni négy adagnyi hálóval, avagy négy külön kézből, még sosem próbáltam ki, hogy úgy többet bírnak-e mert eloszlik talán a terhelés, logikusnak tűnik, de nem tudhatom hogy a háló így viselkedik-e, furcsa módon semmilyen tesztet nem hajtottam még végre rajta, vagyis nem sokat. Mindenesetre is ez egy próbát megér, de csak ha olyan közelségbe jön egy. Amennyiben nem, úgy a figyelésnél többet továbbra sem tehetek.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Marokkó (Afrika)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Hétf. 16 Szept. 2013, 12:07

Az őr szavaiból kiderült, hogy a lány maga a hercegnő. Szeráf hiába szórakoztatta magát azzal, hogy tüzet akart gyújtani a másik Földön, ez nem sikerült. Még mindig meg volt zavarodva a történtektől. Most nincs amnézia a szimbionta visszahúzódása után? Emlékszik arra, ami történt azóta, hogy a kávézóba ment? Ha nem, akkor is kitalálja, hogy Ramirez verte össze és hogy Pók tétlenül nézte végig az egészet. Nem hibáztatja, ő is így tett volna, ha a hatkarú kerül bajba. Kivéve, ha érdekében áll segíteni. Ha mindenre emlékszik, akkor egyszerűbb tisztán látni. Ez esetben tudja, hogy egy szimbionta van a testében és hogy úgy erősebb volt.

Megpróbálta összeszedni az erejét és felállni. Ha sikerült, akkor a lehető legalacsonyabban megpróbált elrepülni innen. Ha ez nem ment, akkor futni próbált. Most nem ő a legveszélyesebb, hanem ezek az űrférgek és a katonák is azokkal fognak foglalkozni. A próba meg most nem számít. Ha a rusnyaságok megtalálják, akkor nem Apokalipszis, hanem a sír fogadja be. Ha valaki megpróbálta megakadályozni a menekülésben, akkor a tekintetével igyekezett azt felgyújtani vagy ha közel volt az illető, akkor csak ellökni. Most a menekülés ideje volt, mert legyengült. Erőt kell gyűjteni és ha lehet, lelépni. Ezzel Apókát valószínűleg bukta, de a börtönt még megúszhatja. Az viszont szöget ütött a fejébe, hogy ha a király lánya ilyen erőkkel bír, akkor mi a francért nem hódolt be eddig? Arany életük lehetne, így meg elmondhatják magukról, hogy független ország, de ki vannak téves Magneto és Apokalipszis támadásainak is. Miért jó ez? Miért nem látják be, hogy ők is a felsőbbrendű fajhoz tartoznak és nem kell szerénykedniük, mentve az ócska embereket? Szeráf ezt talán sosem fogja megérteni.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Marokkó (Afrika)

Témanyitás by Bishop on Kedd 17 Szept. 2013, 22:22

Ahogy figyelem az eget különös lényeket látok a város felé tartani, ismerősek ezért jobban koncentrálni kezdek és felismerem a hasonlóságot az AIM telepen látott lénnyel.
~ Az a bolygó tényleg ott van, nem csak egy egyszerű látomás és a lények is kísértetiesen hasonlítanak arra amit korábban láttam, amit a másik világból érkezett Aian szabadított ki. Nem emlékszem pontosan, de Aian akkor tett valamilyen fölényes megjegyzést, majd eltűnt. Ez lehet annak a világnak a Földje és a lényei. Akár egy invázió...
Még oldalra nézek de már nem figyelek a szárnyas alakra vagy Pókra, csak perifériából akarom őket látni, hogy ha támadnak akkor kitérhessek. A lények most sokkal nagyobb fenyegetést jelenthetnek. Hátra fordulok és a lányra nézek, akiről már tudom, hogy hercegnő és ez megmagyarázza a fel nem tett kérdéseimet. A lány felszólítás ellenére sem mozdul ezért én is hozzá szólok.
- Hercegnő értesítenie kell az udvart, hogy mi történt, ön a leggyorsabb, ha erejével képes repülni. Ehhez hasonló lényeket már láttam korábban, közük van a Rákuniverzumhoz, és valószínűleg ellenségesek.
Megvárom amíg valahogy reagál majd ismét a lényekre tekintek, először valamilyen fedezéket keresek az egyik épület közelében, ahova be tudok rohanni esetleges támadás esetén, kitérve a csapások elől. Ha nem érkezik támadás továbbra is figyelek, de folyamatosan készen állok, hogy arrébb kell ugranom vagy futnom.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price Out: Andrew Ramirez, Lev Hudson, Jester, Andrew Ramirez (Ultis) AoA: Kane McTavish, Andrew Ramirez VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3474
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Marokkó (Afrika)

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 18 Szept. 2013, 09:33

2048. január 9. csütörtök – Marokkó, Afrika
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / Pók

Szeráf most emlékezett mindenre, ami vele történt, lehet, hogy máskor az lehetett a gond, hogy aludt és ezért nem emlékezett semmire sem.
A lány Andrew-ra nézett, majd bólintott és egy nagyobb ugrással emelkedett a levegőbe és repült el a királyi palota irányába – legalább is valószínűleg az volt, mert a legnagyobb és legkiterjedtebb épület volt az.
A lények pedig közeledtek, Szeráf menekülni próbált, úgy két sarkot jutott tovább, amikor az egyik lény pontosan az orra előtt érkezett le a földre. Így, hogy itt volt, a lény hatalmasnak tűnt, három méter magas volt, megannyi szemmel és kiálló nyúlványain is több sorban borotvaéles fogak helyezkedtek el.
Pók pókhálót küldött ki az egyik hatalmas lényre, amint az közelebb került. A kellemetlenség ott kezdődött, hogy lerántani, vagy egy helyben tartani nem tudta vele, a jó három méter magas lény Pókot rántotta fel a hálóval együtt magához és a csápjaival, fogaival azonnal megpróbálta széttépni és megenni őt.
Egyedül Andrew maradt a helyén és be tudott húzódni fedezékbe, ő még látta, hogy a többiek hogy jártak, amikor megérkezett további két lény a térre, ahol ő és az őrök voltak. Az őrök azonnal támadtak, de esélyük sem volt, nem voltak olyan jó harcosok és képességeik sem voltak. A lények könnyedén kaszabolták le őket és tépték félbe a páncél ellenére őket. Egyelőre nem vették még észre Andrew-t, de elindultak a város további részeibe, miután nem maradt, ki feltartóztassa őket.


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Marokkó (Afrika)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Szer. 18 Szept. 2013, 15:18

Szeráf tisztán emlékezett mindenre, most nem jött amnézia. Miközben menekült, még hallotta, hogy mit mond Ramirez. Ő már látott ilyet és a Rákuniverzumhoz köti ezeket a rusnya férgeket. Az viszont nem jó, ha az udvar tudomására jut ez az egész. Egy pár őr elől még el lehet menekülni, de ha erősítést küldenek, akkor már nehezebb lesz.

Nagyjából két háztömböt sikerült a fiúnak menekülnie. Utána viszont beállt elé az egyik űrlény. Sok szeme volt és fogak mindenfelé a csápjain. Sokkal magasabb is volt Szeráfnál. A szárnyas mutáns látta, hogy ezek tudnak repülni, így nem próbált meg felröppenni. Ha a közeli háznak volt nyitott ablaka, akkor megpróbált azon beugrani vagy berepülni. Ha sikerült, odabenn keresett valami fegyverfélét. Ha lakókat talált benn, akkor igyekezett kihajítani őket a lény elé, hogy azokkal foglalkozzon, ne vele. Ezután a szobából kifelé igyekezett, de a lénnyel ellentétes irányban, hátsó kijáratot keresve. Közbel felhívta pókot a beépített telefonon:
- Hogy haladsz?

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Marokkó (Afrika)

Témanyitás by Bishop on Szer. 18 Szept. 2013, 22:44

A hercegnő a kérésre távozik, még mielőtt a lények megérkeznének, így még időben értesítheti nagyobb erőket. Egy ideig figyelem az eget még, amíg nem látom a lények pontos méretét, akkor kezdek el hátrébb húzódni, hogy fedezéket keressek, közben ahogy oldalra nézem, látom Pókot, ahogy a lényekkel próbál harcolni, de azok méretük miatt dobálják és ahogy a katonákat széttépik a szörnyek. A fedezék mögé húzódva szerencsére nem vesznek észre, így időt tudok nyerni.
~ A város felé indulnak tovább, ha a katonákkal ilyen könnyen végeztek a civileknek esélyük sincs és lehet még a gyengébb képességhasználóknak sem. Tennem kell valamit, még mielőtt túl késő, de figyelnem kell, hogy ne tudjanak elkapni. Egyelőre elég ha időt nyerek.
Felgyorsítom magam és hátulról, a látható érzékelőszerveik holtteréből igyekszem támadni. Az egyik férgen próbálok meg végigfutni, közben karmaimmal feltépni mellett, mögöttem a lény hátát egészen a nyakáig. Ezután a sérült lény teste mögé igyekszem húzódni az esetleges támadások elől. Ha ez nem sikerül, mert lezuhanok a féregről vagy érkezés előtt észrevesznek, cikázó mozgással igyekszem kitérni és alul, a lények hasi oldalát próbálom felvágni. Felkészülök rá, hogy engem is elkapnak, akkor a lehető leggyorsabban tépem szét a csápokat, magam körül, mielőtt túl késő lenne. A legtöbb esetben kerülöm a vérontást, de most rengeteg életről lehet szó, nem kímélem az idegeneket.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price Out: Andrew Ramirez, Lev Hudson, Jester, Andrew Ramirez (Ultis) AoA: Kane McTavish, Andrew Ramirez VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3474
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Marokkó (Afrika)

Témanyitás by Reptile on Csüt. 19 Szept. 2013, 04:23

Ahogyan közelebb érnek a lények, meglepően nagy termetűnek néznek ki, ami sosem baj, több mintát tudok venni róluk... A tervem pedig nagyjából úgy sül el mint ahogyan számítottam rá, mivel felránt a levegőbe, igaz a fejemben a terv képe másként volt, reménykedtem hogy valamilyen más helyzetben fogok kikötni ami nekem jobban kedvez, de talán túlzottan optimista megközelítés volt ez. Megpróbálom megvakítani egy adagnyi hálóval, majd pedig korrigálni próbálom a mozgásomat, mielőtt esetleg megehetne, vagy széttéphetne vak állat módjára, mert kétlem, hogy nehezére esne. Több kezemből egyszerre kilőve azokat próbálok magán a lényeg átlengeni és a hátán landolni olyan ponton, ahol esetleg a csápok nem tudnak elérni... Amennyiben pedig szárnyakat látok, megpróbálom azokat teleereszteni annyi hálóval, amennyi csak tőlem telik, hogy röpképtelenné tegyem fele a potenciális kísérleti példányt, mivel könnyebb lenne vele boldogulni ha a földre tudnám vinni a harcot és megfelelő mennyiségű hála ha engem elbír, akkor a szárnyaival is boldogulni fog. Amennyiben nincs, akkor kénytelen vagyok a levegőben leszerelni, erre pedig igazából nincs olyan jó módszer, avagy maradnom kell a lasszós megoldásnál, már ha eddigre nem csapódtunk be amúgy is valamibe mert vak, csak ne csinálja ki itt nekem magát mert egy halott példánnyal nem biztos, hogy sokra mennék. Közben persze érkezik a fejemben a hívás, amire próbálok válaszolni a helyzet hevében, de nem igazán a válaszra figyelek, így lényegében az csak annyi, hogy...
~ Egyenlőre jól, kísérleti alanyt szerzek. ~ Nem is igazán arra figyeltem, hogy ki hívott, ezen ráérek akkor gondolkodni ha túl vagyok a problémás részen, ami egyáltalán nem biztos, hogy most lesz mert akár itt helyben éppen meg is halhatok ha valamit rosszul csinálok, így inkább próbálok erre koncentrálni és talán jó ötlet lenne saját lendületből a hátába csapódni a lénynek de lássuk be, kétszer akkora majdnem mint én és nekem jobban fájna, szóval ilyen ostobaságot inkább meg sem fontolok, igaz már megtettem de nem követem el legalább.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Marokkó (Afrika)

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 19 Szept. 2013, 10:04

2048. január 9. csütörtök – Marokkó, Afrika
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / Pók

Szeráf továbbra is menekülni akart, volt olyan ház, ahova betudott volna menekülni a lény elől, amit meg is próbált tenni. Azonban arra nem számított, hogy a lény csápokkal nyúl utána és azok a csápok a lábára tekerednek. Érezte, hogy valami belevág a lábába, mintha a fogak mélyedtek volna bele és ez rántotta vissza egészen a lény elé, le a földre, amiből további csápok indultak ki a mutáns felé. És a választ is megkapta Póktól.
Pók sikeresen megvakítja a lényt, ami megenni készült őt és ennek következményeképp zuhanni kezdetek. Most úgy tizenöt méter magasan lehettek, mert a lény nem szállt lejjebb. A lény még mindig nem engedte el a fiút, így ő sem tudott a lény hátára kerülni, továbbra is erősen szorította, noha megenni nem próbálta éppen, de így ő volt alul és néhány másodperce volt mielőtt a hatalmas lénnyel együtt a földbe csapódik és ki tudja, hogy milyen nehéz lehet az entitás.
Andrew elindult a lények felé, afelé a kettőhöz, amik ott voltak a téren. Sikerült a hozzá közelebb állót kipécéznie magának és a holttérben megérkezni oda. A karmaival tépte fel a lény bőrét, amiből bűzös, rothadó szagú valami kezdett folydogálni, a szaga köhögésre késztette a fiút is, a lény pedig fordult felé, nem csápokkal, vagy a testével, csak a fejével és valami fehéres anyaggal köpte le Andrew mellkasát.


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Marokkó (Afrika)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Csüt. 19 Szept. 2013, 18:31

A szárnyas mutáns elugrott, hogy egy házban keressen menedéket, de a lény elkapta. A csápjain lévő száj fogai belemélyedtek a lábába és az amúgy sem túl állapotban lévő fiú felszisszent. Nem ordított, mert uralkodott magán, de fájt neki a seb. Ha ez nem lett volna elég, a lény még vissza is rántotta maga elé. Pók válaszából annyi derült ki, hogy még él és küzd. Szeráf örült ennek. Nem mintha a hatkarút féltette volna. Csak arra gondolt, hogy ha az egyik lény Pókkal foglalkozik, akkor legalább nem őt üldözi. Igaz, ezekből egy is elég. A gyenge pontját kéne megtalálni. Szeráf nem hordott magánál fegyvert. Ez egy rossz beidegződés volt a Magneto-féle tanításból, mely szerint a mutánsoknak nincs szükségük fegyverre. Most pedig jól jönne egy...
Ha tüzet gyújt, megint előjöhet a szimbionta és az az előbb se reagált, mikor Ramirez rátámadt. Ha megint átveszi a teste fölött az irányítást, akkor ez a féreg megzabálja. Szeráf megnézte, mi lehet a keze ügyében használható. Ha talált egy széket vagy akármit, amivel rá tudott verni a lábát szorító pofára, akkor odasózott egy nagyot teljes erőből. És ha sikerült elmenekülni, akkor felröppent a levegőbe és onnan már megpróbálkozott a lény szemeit felgyújtani. Sok van belőlük, de ha egy része lángol, az megzavarhatja. Mivel nem tudta, mi ez, megpróbálkozott azzal is, hogy beszél hozzá. Hátha érti és tud is válaszolni.
- Mit akartok itt? Honnan jöttetek?
nNem barátságos társalgásra vágyik, hiszen a beszélgetőpartnert közben igyekszik felgyújtani. Csak kíváncsi.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Marokkó (Afrika)

Témanyitás by Reptile on Pént. 20 Szept. 2013, 18:10

A tervem vakítás része könnyedén megy, a maradék részét viszont nem tudom összehozni, ugyanis a lény attól függetlenül, hogy éppen nem próbál megenni, nem szándékozik elengedni és ha ez így megy tovább akkor másodpercek kérdése hogy a földön, vagy a földben kössünk ki és nem igazán szeretnék én lenni a föld-bogár szendvics közepén. Valahogy ki kéne szabadítanom magam, erre pedig elnézve az erőkülönbséget ami köztünk van, avagy ez a valami inkább test és valószínűleg brutális nyers erő, talán szerencsém van hogy megenni próbál és nem szimplán széttépni. Én pedig, nos én is eléggé jó kondiban vagyok és támaszkodhatok a nyers erőre de nem vagyok az a fajta, habár most ez pont egy olyan helyzet ahol erre van szükség, és tudom is hogy miként. Mind a hat kezemmel ráfogok azon csápjaira, vagy azok többségére amivel tart, majd pedig elkezdem azokat nemes egyszerűséggel szétfeszíteni, bár ez messze nem valószínű, hogy elég lenne bárminek is az elérésére, ezért jön a terv B része. Amennyiben gerinctörés nélkül kivitelezhető, az egyik lábammal beletalpalva a lény gyomortájékára próbálom fentebb lökni egy kicsit magam, és a tartásban ha azt akár egy picit is sikerült enyhíteni így elfordulni, felhúzott térdekkel, majd pedig tiszta erőmből képen rúgva a lényt megpróbálok nemes egyszerűséggel elrugaszkodni róla egyenesen a föld felé, amivel eléggé kellemetlen lenne egy teljesen tompítatlan találkozás, így hálókkal próbálom oldalra rántani magam amint eléggé közel érek a földhöz, hogy egy kellemetlenebb gurulással végezve egyből harckész helyzetben lehessek a földön. Annak érdekében hogy ezt kivitelezhessem még a kísérleti lehetőségek sem foglalkoztatnak, azok majd azután, ha biztos a túlélésem és egy ilyen példány biztosítva van a számomra.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Marokkó (Afrika)

Témanyitás by Bishop on Szomb. 21 Szept. 2013, 01:27

Hátba támadom a lényeket, nem igazolódik be az a félelmem, hogy észrevesznek és előbb elkapnak, minthogy én támadnék. Végighasítom a féreg bőrét, de a belseje olyan rothadt, folyadék ami mérgező hatású. Köhögni kezdek és nem tudok tovább támadni, harcképtelenné válok, csak arra riadok fel, hogy a lény felém fordul, de nem a csápjaival támad, hanem valamilyen fehér ragadós anyagot köp a mellkasomra.
Azonnal hátrálni kezdek, nagy léptekkel, hogy minél távolabb érjek, nem futok de az én sebességemnél ezt mér lehet annak nevezni. Mind a két kezemmel igyekszem megragadni és leszedni magamról a fehér anyagot, legyen az bármi is. Nem tudom milyen hatásai vannak és félek, hogy valamilyen parazita vagy fertőzés. Természetesen a közvetlen támadásokat igyekszem minél előbb kikerülni, hogy ne kaphassanak el, amíg én a rám köpött anyaggal foglalkozok. Néha hátra is nézek, hogy nehogy elessek, de végig szembe fordulok a férgekkel, hogy ne lephessenek meg még egyszer, a további köpések elől is megpróbálok kitérni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price Out: Andrew Ramirez, Lev Hudson, Jester, Andrew Ramirez (Ultis) AoA: Kane McTavish, Andrew Ramirez VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3474
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Marokkó (Afrika)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.