Liza Rilejev

Go down

Liza Rilejev Empty Liza Rilejev

Témanyitás by Bishop on Szomb. 19 Május 2012, 22:05

Név: Liza Rilejev
Egyéb név: L
Faj: Ember
Nem: Nő
Jellem: Szívós, megértő, alapvetően kedves, de ha kell kemény is tud lenni
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: Nexus Univerzum – 1998
Kor: 25 év
Család:
Élettárs: Makarov Vlagyimir Riez (Bishop)
Fia: Oleg Riez

Foglalkozás: Doktornőként dolgozik a SHIELD-nél
Testmagassága: 171 cm
Testsúlya: 59 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: szőke
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: -
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges

Előtörténet:
Liza egy felső középosztálybeli család második lányaként született. Gyerekkora teljesen átlagosan telt el, már akkor eldöntötte orvos szeretne lenni és így másokon segíteni. A célja érdekében szorgalmasan tanult így egész fiatalon, igaz egy kis hátszéllel elérhetett eredményeket. Sebészet és belgyógyászat érdekelte, ezen a vonalon tanult tovább, példaképpé vált a nővére szemében, annyira céltudatos volt. Közben nem volt mindenre, így a családra sem elég ideje, zárkózottá vált némileg, ami később is megmaradt, ennek jó oldala az volt, hogy megtanult egyedül is talpon maradni. A rossz oldal pedig csak apja halálakor mutatkozott meg, ugyanis az apa rákban halt meg, amit talán Liza is észrevehetett volna, ha több időt tölt vele, többször beszélnek, és egyáltalán több időt fordított volna rá. Nagy hatással volt ez az esemény rá, talán életét is eldobta volna, de a sors közbelépett, a különös rovarszerű lényekről hallott történetek félelmetes valósággá váltak a Nexusban. Ő is a Moszkvai bunker hálózatba került, testvére és anyja nem került elő, kereste őket, próbálkozott a felkutatásukkal, de nem járt sikerrel, teljesen egyedül maradt, egy olyan világban, ami rosszabb volt mint egy rémálom. Nem zavart sok vizet kezdetben, tette a dolgát, életeket mentett a szörnyű körülmények között is, az áttörést az jelentette számára, amikor felfedezett egy módszert, amivel a Xenomorphok lárvái kiszedhetőek az áldozatból. Személye fontosabbá vált a katonai vezetők számára, így az elsődleges különleges bevetési csapatok ellátáshoz lett áthelyezve. Itt szeretett bele Bishopba, a férfi egyetlen reményévé vált, sok szerencsétlen dolog történt már vele, vágyott egy kis szeretettre. De most sem votl túl szerencsés, ugyanis Makarov egy napon belül el is tűnt az egyik akcióban.
Később kiderült terhes és gyereke lesz, megtartotta a gyereket. Felbukkant egy cég, a Weyland-Yutani, amely nagyobb sikerrel tudta felvenni a versenyt az idegen invázió ellen, ugyanakkor Liza látta, hogy ez csak egy álca valamilyen gonosz szándék, esteleges világuralomra való törekvés elfedéséhez. Csatlakozott az ellenálláshoz. Egy másik idegen faj, a vadászok megjelenése hozott forduló pontot a Nexuson élőknek, kiderült nem vannak egyedül, több dimenzió is létezik, amik reményt jelenthetnek a túlélőknek, az egyik dimenzió alkalmasnak tűnt egy evakuáláshoz. A WY is rájött erre, így a talaj forróvá vált, Lizát megviselte a dolog, főleg, hogy már élelem se volt elég, éhezett csak hogy fia Oleg jóllakhasson és utolsó reményét a Reneszánsz dimenzióba vetette. Kiderült Bishop is ebben a dimenzióban van, már pedig őt hősként tisztelték, így az ellenállás szervezett egy akciót a civilek kimenekítésére és a WY elleni csapásmérésre. A terv bevált.
Liza jelenleg Bishoppal él együtt, a SHIELDnél dolgozik orvosként.

Szakértelmek: Profi orvos, van tapasztalata szinte minden típusú sérülés ellátásban és kényes műtétekben is. Tanult lőfegyver használatot és önvédelmet is.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3616
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 6
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Liza Rilejev Empty Re: Liza Rilejev

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 19 Május 2012, 22:17

Elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Liza Rilejev Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14538
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 9
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.