Az Astoria utcái

5 / 14 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next

Go down

Az Astoria utcái - Page 5 Empty Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Bishop on Szomb. 09 Márc. 2013, 16:06

Az égen is igen kemény csata zajlik a sárkányok között, már vadászgépek is száguldanak, szerencsére ott úgy tűnik nyerésre állunk, nem kell tartani légi támadástól. De nekem most nem erre kell figyelnem. Sikerült összeszedni a majmot és fedezékbe húzódni, de hibába adtam utasításba, hogy mások is tegyenek így, sokan az úton maradtak, aztán feltűnt a lény és elnyelte vagy öt embert. Egy pillanatra megfeledkezek mindenről és csak a szörnyet figyelem, nem zárja össze a száját, nem rágja szét őket. Összeszedem magam, megnyugszom, majd ismét a rádiót használom.
Amint ez megvolt rögtön egy nagyobb ablakhoz megyek, előveszem a Glockot, sorozatvetőre állítom és egy tárat rászórók a lényre, most még nem igazán törekedek pontos lövésekre, sokkal inkább a szórásra, próbálom felderíteni a lény sérülékeny részeit. Ezután előveszem a magnumo/c-t azzal már pontos lövéseket igyekszem leadni a sérülékeny pontokra. Mikor kifogy a tár megállok és újra felmérem a terepet, majd a Desert Eaglet az X-man kezébe nyomom.
- Tessék használja ha tudja.
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Az Astoria utcái - Page 5 Empty Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by A Misztikus Pókember on Szomb. 09 Márc. 2013, 16:34

Nem sikerül olyan f@szán mint gondoltam... Látom, ahogy feltöri az aszfaltot a féreg és pár baba szerencsétlent felfal, nem hallok halálsikolyokat a rádión mint az eféle filmekben de azért nem akarok tökölni.
- 3sec - Mondom a rádióba, majd ismét felkapcsolom a sebességet a plafonig, ahogy kakaóra teszem a zenét is. Ehhez kell valami kis segítség az ember nem magától meg "jónáskodni", ahogy ő se tette. Még elfintorodom mielőtt elmosódnék a környezetemben. Remélem ezt a pár másodpercet tényleg kibírják a céges majmok is, hogy ne lőjék agyatlan az ellent. Minden esetre ha mégis akad ilyen akkor az érzékeim segítségével megpróbálom elkerülni a sorozott terülteket, gyorsan végigrohanva a szörnyön és a lendület plusz a szájaszéle segítségével behajítom magam a szájába. Hogy utánam mögöttem az özönvíz, lőhessék a férget amíg én életben tartom a delikvenseket a következő lélegzetvételig. Mivel nem tudom mennyi időnk van még a lebukásig. De sanszos, hogy ott még lesznek bajok.
De a fontosat elsőre, az össze látható szerencsétlent a saját pályámra állítom egyenlőre, így pár méter távolságban kéne keringeniük köröttem, míg én felállok a féregplafonra és készülök a következő pofonra.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Az Astoria utcái - Page 5 Empty Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Svarog on Hétf. 11 Márc. 2013, 12:08

A szörnyeteg hirtelen újra előbukkant és mindenkit felfalt aki csak az utjában volt. SHIELD-eseket is, Svarog bajtársait. Ohhh, hogy szakadjon meg aki ezt a lényt teremtette, meg aki kitalálta, hogy pont a Földre kellett jönnie.
Svarog felmorrant, azonban észrevette, hogy a lény, hasonlóan az anakondához csak egybe nyelte le őket, nem pedig péppé rágta szegény szerencsétleneket. Ha ez így van, akkor a gyomorsavak megteszik a hatásukat.
~Ohh, most mi a francot csináljak, a tűzgolyók egyszerűen meg se sebzik a dögöt.~
Dragunovnak ekkor egy érdekes ötlete támadt. Becélozta a bestia hátának közepét, majd ha sikerül odaérnie, akkor belemélyeszti a kihúzható karmait és minden erejét beleadva megpróbálja áttörni a lény bőrét.
Ha ez nem jön össze és a lény esetleg megpróbál a hátára feküdni, ezzel összetiporni a sárkány mutánst, akkor egyszerűen lerepül róla és előlről próbálkozik.
Nem sok reményt fűz ehhez a tervhez, de a féregnek meg kell halnia...

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 895
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Az Astoria utcái - Page 5 Empty Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Albert Shear on Hétf. 11 Márc. 2013, 20:31

Victor és Albert gond nélkül jutott el misszisz Millerhez. A sárkányok harcára pont úgy tekintettek, ahogy a repülőgépekére. Ők földi egységek, nem kell velük foglalkozni, amíg messze vannak. Bár Albert olykor elgondolkodott azon, hogy vajon olyan nehéz lenne észrevenni majd kitérni egy sárkány által indított tűzlabda elől, mint egy levegő-föld rakéta becsapódásától. Ez a pillanat azonban a tetteké volt és nem a mély elmélkedéseké. A két férfi elérte a nőt és Victor tovább is lépett néhány méterrel, majd térdre ereszkedve pásztázott egy jó 90-100 fokos területet. Albert pedig nem fordul szembe a nővel, hanem tőle egy - másfél méterre hátat fordít neki. Így véve fel védelmi pozíciót. A sárkány feltűnése azonban komoly gondot jelent. Albert fordul is felé és gyorsan dönt.
-
Bravo! Átadom. - vakantja Albert, majd félig elfordul, közben már csatolja is ki fegyverszíját. Victor is így tesz, csak ő fegyverét a háta mögé löki. Sarka állítja meg a lendületes puska csövét, ezért nem csavarodik körbe a testén. Közben kinyúl a repülő fegyverért. Mindketten nagyon remélik, hogy a kemény gyakorlással és összeszokással töltött hetek meghozzák a gyümölcsüket és az ilyen egyszerű mozdulatsoruk sikerrel jár. Amíg a fegyver a levegőben, Albert sem rest. Már áll fel és húzza elő eddig rejtett kardját. Mivel Misszisz Miller háttértámogatásra kérte, védelmi állást vesz fel. Eközben Victor, bízva abban, hogy társa szól ha baj lenne, továbbra is egyéb démonokra vár vállhoz emelt, pásztázó fegyverrel.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 38
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Az Astoria utcái - Page 5 Empty Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Danny Long on Hétf. 11 Márc. 2013, 23:25

Nem kell sokat várnunk, a szörny előbukkan a beton alól, és le is nyel jópár embert. Nem sok ötletem van, hogy mit csináljak, Riez lődözni kezd rá, de nekem nincs semmim. Kifuthatnék, de egyszer már megmásztam a dögöt, és nem működött, főleg. hogy most a gyomrából kéne kiszedni az embereket. Amikor az ügynök odaadja a pisztolyt, megvonom a vállam és lőni kezdek. Eddig nem sokat értek a lövések, de ő tudja. Nem igazán célzok, csak szórom a golyókat a szörny testére. Ha vannak nagyobb szabad területek, amikről hiányzik a páncél már, akkor persze oda igyekszem lőni. Közben látom, hogy Axe belerepül a szörnybe, és kicsit irigylem is, kár, hogy én nem tudok repülni, az nagyon mókás lenne, de így nem tudnék kijönni. Na mindegy, a pisztollyal legalább van mit csinálnom. Közben olyan pontokat keresek a szörnyön, ahol egy kis mászással és akrobatamutatvánnyal odajutva súlyosabb sérülést lehet neki okozni, de most még csak várom, hogy a golyózápor elálljon, és kiszedjék azokat, akik le lettek nyelve.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Az Astoria utcái - Page 5 Empty Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Nyko on Kedd 12 Márc. 2013, 05:12

Sohase rajongtam a vallási történetekért és van egy érzésem, hogy most se lesznek a kedvenceim, legalábbis miután egy féreg lenyelt. Jó csak hasonló a történet, de mindegy most. Alulról támad, majd jön a zuhanás. Nem állok neki vaktában lövöldözni, míg zuhanok, csak szabad mancsom próbálom zuhanás közben belevájni a nyelőcsőbe, és ha ez sikerül akkor jön a következő hogy úgy csúszok végig. Célom a fájdalomokozás. Amint leértem a többiekkel együtt, elüvöltöm magam.
- Füleket befogni! – várok míg megteszik, bár nem túl sokat, s nemes egyszerűséggel beleeresztek egypár lövést a lény hasának belsejébe. Hogy ez árt neki? biztosan. Ha nem is halálos, de talán elég annyira, hogy ki… szóval életet adjon egy-két rókának és mi is kint landoljunk. Nem egy nagy terv, de ilyen állapotban ki az aki képes gondolkozni jobban? Vérszomj ural, ahogy minden lupint, és ezen a helyzet se segít.
Amennyire csak tőlem telik próbálok nyugodt maradni a helyzethez képest és nem pánikólni, hogy lenyelt egy féreg. Mielőtt Nyko a tőle elvárható nyugalommal elkezd lövöldözni a füleimre tapasztom a kezeim és várom a hatást, miközben próbálok hozzá közel maradni és úgy állni, hogy fedezhessem a hátat, ha szükséges.
Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Az Astoria utcái - Page 5 Empty Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by James Runnel on Kedd 12 Márc. 2013, 08:07

Az a rengeteg lángoló fickó aki ott volt a közelünkben megoszlottak, és egy része elkezdte kergetni a madárkát, míg a többi a polipot támadta meg. Amíg a madár visszarepült észak felé magával csalogatva azokat a lángoló emberkéket akik azt célozták be, a többi rávetette magát a polipra, aminek hála rövid idő alatt, a támadásoknak köszönhetően igencsak nagydarabra nőtt, és valami zöldes nyálkát kezdett el kilövellni. Észre sem vettem, hogy az így eltűnő lángoló alakok közül a kék lánggal égő még a polipon maradt, amikor azzal a könnyed kis mozdulatommal sikerül megidézni azt a villámot. Nem beszélve arról, hogy közben a zöld nő is ráugrott az egyik csápra, és azt kezdte el püfölni. A villám becsapott a szörnybe, aminek hála az visszanyerte korábbi kisebb, de még így is hatalmas alakját. Csakhogy a kéken lángoló fickót, és a zöld nőt is megrázta kicsit a támadásom.
- Oké. Hát ez megrázó élmény lehetett. De legalább felvillanyozódhattok, amiért újra összement.
Vigyorgok kicsit, miközben kicsit hátrébb megyek, viszont lassan engem is elér az a zöld trutyi, aminek hála érzem, hogy szép lassan, de mintha gyengülnék.
- Picsába már. Csináljunk végre belőle sushit...
Vetem oda ideiglenes "társaimnak" amikor a polip a környező épületeket elkezdi csapkodni, és törmelék kezd el felénk záporozni.
- Na jó. Kicsit feszült vagyok.
Ahogy ezt kimondom egy kis elektromosság cikázik végig a karomon, egészen a gerincemig. A potyogó, és a már lepotyogott törmeléket kerülgetve megpróbálok közelebb jutni a poliphoz, és közben megszabadulni a rám fröccsenő trutyi egy részétől. Már ha ez lehetséges. Amennyiben sikerül közelebb jutni a poliphoz megpróbálok vigyázni, hogy ne tudjon eltalálni a csápjaival, viszont ha az egyikre feltudok pattanni én is megpróbálok most már feljutni a lény fejéhez. Közben persze néha megpróbálom beleállítani a tőrt, hogy kicsit megpörkölhessem, és további feszültségekkel teli kicsattanó pillanatokat szerezhessek neki. Ha nemsikerül felpattannom egyik csápjára sem, akkor csak lentről próbálkozok továbbra is, néha-néha ha van rá alkalmam ott is megvágni egyik-másik csápját.
James Runnel
James Runnel
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 16
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Deer
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Az Astoria utcái - Page 5 Empty Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Aegis on Kedd 12 Márc. 2013, 08:36

A százlábú ismét feltört a földalol és néhány szerencsétlent is sikerölt közben lenyelnie pár szerencsétlent is. Közben a többi ügynök újra tüzet nyit a szörnyre, de ahogy eddig látszólag kevés sikerrel.
~ Valami nagyobb fegyver kellene ide bunker robbantó vagy hajólöveg vagy mit tudom én de ez így nem fog menni. ~dühöng magában miközben a százlábú fölé repül és megpróbálja belőni azt a távolságot ahol az még nem éri el de már esélyt láthat rá hogy bekaphatja. Közben a taszítósugaraival teljes erővel tüzet nyit a szörny fejére, legfőképpen a szemére próbálja koncentrál a lövéseket. Ezzel a célja, hogy a démont annyira felidegesítse, hogy az őt akarja elkapni ahelyett hogy visza húzódjon a föld alá ahol már semmit sem tehetnek.
- Hé te nagyra nőtt csótány endem kapj el ha tudsz! – ordítja bár nem hiszi hogy a százlábú értené amit mond és reméli hogy valaki végre kitalál valamit a szörny megölésére vagy a bentrekedtek kimentésére mert tudja hogy nem tud sokkáig a lény orra elött téncolni anélkül hogy lenyelnék.

_________________
Az Astoria utcái - Page 5 Iron-man-3-fb-banner
Aegis
Aegis
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 299
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 06.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Az Astoria utcái - Page 5 Empty Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 12 Márc. 2013, 09:19

Következő körváltás: 2013. március 15. (péntek)

~ Déli rész ~
Résztvevők: Maximillian Evans / Axe, Danny Long, Makarov Vlagyimir Riez / Bishop, Kita Horigome, Shynomy Rokana, Edward Richard MacAevus, Boris Dragunov / Svarog, Horatio Millvier, Natalie Pezzini, Laura Sylen, Ulysses J. Forge / Aegis, Carl B. Orelov / Trizor, Scott Singer és Simon Tamás / Tank 008

Elsőként Axe mozdult és sikerült belerepülnie a lény szájába és mindenkit megtartania a levegőben. Amennyire még a fényben látta a társai túljutottak az éles fogakon és lejjebb voltak, senki sem volt túl sérült.
Kira próbálta a karmaival a zuhanást tompítani, amivel belevájt a lény belső lágy szöveteibe és igyekezett feljebb mászni így, addig, amíg meg nem ragadta valami és lebegni nem kezdett ennek hatására.
Kita éppen fegyvert húzott, hogy lőjön, amikor…

Odakint Tank kissé pánikolva sorolta a dolgokat a rádióba, majd nekiállt a robbanótölteteket lőni a lényre. Bishop és Danny hasonlóan tett, hogy nekilátott lőni a lényt, hogy kiismerje és megláthassa a gyenge pontokat. A füstfelhő, amit Bishop gránátjai okoztak már eltűntek, így látni lehetett mindent.
Svarog visszarepült a lényhez és nekiállt karommal tépkedni azt, mialatt a többiek tüzeltek, de a karmai hatástalanok voltak. Ahogyan Bishop és Danny is látta, hogy kívülről a lény mindenhol, a hasán és a hátán is egyformán páncélozott.
És ekkor végre becsapódtak Tank lövései odakint, amiket úgy tűnt, hogy a lény már megérzett, ahogyan Aegis taszítósugarai is a fejénél. (eredményt lásd lejjebb)

Odabent a csapat éppen lebegett és Kita ekkor sütötte volna el a fegyverét, amikor kintről rázta meg robbanás sorozat a lényt. Az hatalmasat rázkódott és csapdosni kezdett a fejével. Mivel sötét volt a szájban és Axe-nak még koncentrálnia is kellett a fiú a mozgás miatt nekicsapódott az egyik fognak, sérülést nem szenvedett, de a koncentrációja megtört és mindenki más is, aki eddig lebegett a szájban Axe-l együtt zuhanni kezdett. Most nem tudta senki sem megtartani magát, Kita elejtette a fegyvert és legalább tíz-tizenöt másodpercen keresztül zuhant mindenki. Végül valami meleg folyadékba érkeztek meg, most már tényleg a lény gyomrának belsejében voltak.

Odakint is mindenki látta az eszeveszett rángatózást, amit Tank és Aegis lövései okoztak, ha meg is sérült ebbe a lény már nem látszott, mert egészen visszahúzódott és már csak a feje látszott ki a betonból és a kráterből, amiben volt. A feje nem sérült, legalább is nem látszott, de a szemei csukva voltak, ebből következett, hogy kellemetlennek találta a lövéseket.

Az Astoria utcái - Page 5 00120

~ Északi rész ~
Résztvevők: George Ethan / Árny, James Runnel és Jennifer Crowce / Amazon

James elindul a lény felé, ügyelve arra, hogy kikerülje a lezúduló épületeket és minden egyebet, de ez nehezen megy, mert eddigre már majdnem térdig gázolva halad abban a zöldes trutyiban, amit érzi, hogy marni kezdi a lábát és a testét ott, ahol az befedte. Az épületeket darabokat sikerült elkerülnie, és megérkezett a lényhez. A csápokra nem volt olyan könnyű feljutni, révén a tőrök nem álltak bele a lény csapkodott folyamatosan és a végén a legkisebb magasságban is mintegy másfél méter magas volt a csáp. Mivel az folyton mozgott, így ügyeskednie kell majd Jamesnek, hogy feljusson rá.
Ezalatt a leomoló házak és törmelékek belepték a trutyiban fekvő párost – sérülést nem igen szenvedtek – de az a zöldes valami nekik is kezdte marni a bőrüket, csontjukat és fájdalommal járt.
Odakint közben James félreismerhetetlen hangokat hallott, tankok közeledtek abból az irányból, ahonnan ő is jött.

Az Astoria utcái - Page 5 00120

~ Bent ~
Résztvevők: Albert Shear / Britannia Kapitány és Victor Montano

Nem Albert volt az egyetlen, aki kardot rántott ebben a pillanatban a hátáról Steph is elővette a saját vikingkardját, majd ezt látva a sárkány is a saját fekete színű pengéjét.
- Szóval harc, hát így kell egy rokont fogadni? – tette fel a kérdést.
- Soha sem voltunk rokonok – mondta a nő. – NE!
Egy rúnát lehetett látni a levegőben, ahogyan felizzott, Miller megragadta Albert karját és félrerántotta a férfit valami elől. A következő pillanatban egy lövés szállt el ott, ahol a férfi állt, a lövést Victor adta le, aki továbbra is a párost célozta meg és újra tüzet nyitott.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az Astoria utcái - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az Astoria utcái - Page 5 Empty Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Laura Slyen on Kedd 12 Márc. 2013, 11:08

~Déli rész~
A tervem bevált és sikerült megkapaszkodnom a lény belső falában. Ezek után nem is tétlenkedtem haladni kezdtem kifelé. közben halottam, ahogy a SHIELD adóvevőmben valami üzenet érkezik. megálltam egy pillanatra és válaszoltam a kint lévő ügynököknek.
Észrevettem, hogy valami magával ragad, valami külső erő. Elhúz a fal mellől, majd felemel a lény szája felé.
Először csak csapkodtam idegességemben, de aztán kissé lenyugodtam, megfordultam a levegőben. Ezek után a macska szemeimnek hála a kevés fényben is láthattam, hogy a csapat ott van épségben a lény szájpadlásánál. meg láttam még egy férfit is, akin láttam, hogy a többiekre koncentrál, hogy le ne essenek.
~Szóval ő volt.
- Szép volt.

Mondtam, miközben én is fellebegtem a szájpadláshoz és zsebre vágtam az adóvevőmet.
A következő pillanatban megremegett a szörny.
~Biztos bombázni kezdték.
Gondoltam, de a következő pillanatban ide oda rázkódtunk a szörny belsejében. A minket lebegtető férfi pedig a szörny egyik fogának ütközött, minek következtében mi is zuhanni kezdtünk akárcsak a férfi.
zuhanás közben, mivel a lény rázkódott néhányszor nekiütköztem a falnak, de megkapaszkodni ezúttal nem tudtam. Csak zuhantam a többiekkel együtt, kisebb ütközési sérüléseket kapva a faltól.
A hosszú zuhanás után egy hatalmas csobbanással érkeztünk meg valami meleg trutyiba, ami rögtön fel is rázott. Nem tudom hogy csak azért mert a macskák utálják a vizet, vagy az undortól, de elkezdtem azonnal a felszín felé úszni, amit szinte rögtön el is érhettem. Ezek után pedig kiköptem a trutyit, ami a számba kerülhetett.
- Bleee.
Mondtam, majd gyorsan körbetekintettem, de nem láttam semmit, hiába a macska szem, az sem láthat a vaksötétségben.
- Mindenki jól van?
Kérdeztem a többiektől és jön segélykérő válasz, akkor annak irányába úszom és a sérülttel együtt megkeresem a lény belső falát és a sérültet hátamra téve, elindulok felfelé a falon.
Ha pedig nem jön ilyen kérés, akkor csak a falhoz úszom, hogy ha ki nem is tudnék mászni, akkor legalább kikerülhessek a kellemetlen trutyiból és megkapaszkodhassam a lény belső falán.
- Ki kell jutnunk innen.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Az Astoria utcái - Page 5 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Az Astoria utcái - Page 5 5000_Thanks_by_Mallemagic Az Astoria utcái - Page 5 Mudch0 Az Astoria utcái - Page 5 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Az Astoria utcái - Page 5 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Az Astoria utcái - Page 5 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Az Astoria utcái - Page 5 Empty Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Árny on Kedd 12 Márc. 2013, 15:32

Tipikusan minden rosszul sül el, mire pedig feleszmélek, szellemlovasok sehol, valaki próbál vicces lenni, ami a szokott módon idegesít, ráadásul a romok alatt ez a zöld valami kellemetlenül mar, de ez a legutóbbi igazából már meg sem érint, elenyésző fájdalom mind ahhoz a robbanáshoz képest, mind pedig a mentális fájdalomhoz képest, főleg mivel mindkettő emléke eléggé élénken él még az emlékeimben, hiszen mindkettő igencsak a közelmúltban volt. Megpróbálok néhány nagyobb lökéssel kitörni a romok közül és magammal rántani a zöldbőrű némbert is, ha már nem mutatja magát hasznosnak, hiszen mi mondja ki, hogy ne tegyem? Ha pedig sikerül, megkísérlek megszabadulni az esetlegesen rajtam maradt.. Gyomorsavtól, feltételezem, hogy az, majd pedig újra mérlegelni a helyzetet. Jómagam nem támadhatom meg, közvetlenül nem, hiszen a legutóbb is inkább pozitív hatásai voltak az ocsmányságra, így hát az egyetlen logikus lépés mellett maradok, nagyobb törmelékekkel kezdem dobálni a szeme környékén, igazából a szemeit célozva, hátha sikerül legalább megvakítani.

_________________
Reneszánsz: Árny
X-diák: Matt Lawson
Árny
Árny
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 312
Hozzászólások régi : 22
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Az Astoria utcái - Page 5 Empty Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Tank008 on Kedd 12 Márc. 2013, 18:05

A nagy füst felleg végre eloszlott és láthatóan megérezte a kis dög a robbanó töltények hatását de hiányoltam azt a jó pár méter átmérőjű lyukat amit kellett volna okozniuk.
Ha még egy tárat ellőnék a lény hasára már kockázatos lenne, hogy átütném azt és a társaim szenvedik meg a töltények hatását. A teli tár robbanó tölténnyel így majd nem, hogy tanácstalanul ültem a fegyveremen. Ha egy újabb magán akcióba kezdek biztos leszedem az egyik társamat aki ugyan ezen ügyködik éppen. így ideje volt megint a rádióhoz nyúlni.
De persze azért nem ülhettem a babérjaimon mikor én támadtam velem egy időben támadták a dög szemét a kollégák.
~ talán egy-két pontos lövéssel megvakíthatom
Majd ezzel célba is vettem a dög szemét és némi szélirány nézés, távolság kiszámítás után le is adtam az első lövést a szemére célozva.
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 25
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Az Astoria utcái - Page 5 Empty Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Bishop on Kedd 12 Márc. 2013, 18:32

Revans ügynök beveti magát a lénybe, hogy a többieket mentse, addig nem nyitok tüzet, amíg ő célkeresztben van. Utána viszont megkezdem a sorozatok leadását, hiába, a lény egész testén páncélzat van. Fenébe. Mikor elteszem a fegyvereim érkezik néhány igazán erős lövés távolabbról, robbanó lövedékek ezt rögtön látom, nagyon nem tetszik a lénynek, csapkodni kezd, az egyik páncélos pedig a fejét veszi célba. Mire a lény újra visszahúzódik a föld alá.
~ Na nem, nem fogsz újra elszökni.
Gyorsan elkezdek kiszaladni a házból, amint leértem az utcára a lény felé veszem az irányt. Az egyik alkari panelt lecsatolom és élesítem a benne lévő robbanószereket, közben tájékoztatom a többieket a terveimről. Ha közel érek, próbálok lejutni pár lépést a járatba majd a lény feje felé, de még inkább a szájába hajítani a bombákat. Ezután igyekszem gyorsan eltűnni ki a kráterből, közben már megnyomom a gombot, hadd robbanjon a csomag, nehogy a végén engem is megegyen a lény. Kockázatos, de valamit tennem kell.
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Az Astoria utcái - Page 5 Empty Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by James Runnel on Kedd 12 Márc. 2013, 19:09

Ahogy térdig gázolva a trutyiban kerülgetem a romot, már kezdem érezni ahogy marja a lábamat, és a bőrömet azon a helyen ahol hozzámért. Ezzel még nem is lenne túl sok probléma, mert egyszerűen csak zavaró tényezőként fogom fel a dolgot. Amikor próbálok felkapaszkodni az egyik csápjára az eléggé nehézkes feladatnak bizonyul, mivel a tőr nem hajlandó beleállni a lénybe. Megpróbálok körbenézni miközben elkerülöm a csápok csapkodását, és ha találok valamit ami magasabban van, és feltudok rá mászni, hogy átugorhassak róla a lényre, akkor megpróbálkozok azzal. Hátha könnyebb átugrani az egyik csápjára, mint felkapaszkodni egyre ami másfél méter magasan van. Ha nem találok semmit akkor mégis marad a felkapaszkodás lehetősége. A tőröket visszahelyezem tartójukba, és puszta kézzel próbálok meg felkapaszkodni, mert így ha nem is sikerül, elektromosságot még mindig könnyebben vezethetek belé. Ha sikerül felkapaszkodnom, ha nem. Amikor sikerül megérintenem egy elektromos impulzust küldök a lénybe, reménykedve abban, hogy ez kicsit lelassítja a csápokkal való csapkodás sebességét, és, hogy nem felgyorsítja a fájdalom hatására. Leginkább az elektromosság bénító erejében tudok csak reménykedni ilyenkor. Hiszen valahogy el kell intézni ezt a szörnyet. Miközben a csápokkal küzdök, hogy feltudjak rájuk mászni meghallok, egy félre ismerhetetlen hangot. Ahogy tankok közelednek felénk északról, ahonnan mi érkeztünk.
- Hogy basznád már meg magad. Ne csapkodj már ennyire!
Kiáltok a polipnak, bár tudom, hogy semmi értelme, hiszen nagy eséllyel semmit sem ért belőle, de mégis csak kikívánkozott belőlem. Közben a tankokon is elkezdek agyalni, mert nem lenne valami kényelmes, ha engem is eltalálnának az egyikkel, viszont, ha azoknak a támadásától is csak nőni kezdene a szörny, akkor is jól fognak jönni, mert legalább az általuk tárolt elektromossággal feltölthetném magamat.
James Runnel
James Runnel
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 16
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Deer
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Az Astoria utcái - Page 5 Empty Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Cardas on Kedd 12 Márc. 2013, 19:36

Sikerült megmenekülünk a rondaság elől, de nincs más célpont. Úgy tűnik, mindegyik eliszkolt. Talán megijedtek ettől a nagyobb haverjuktól. Nem is csodálom, a helyükben én is fedezékbe húzódnék. Vagy… lehet hogy nem megijedtek? – fut át az agyamon. Lehet, hogy tudják, ez a féreg bőven elég, hogy végezzen velünk, és rájuk itt már nincs szükség?
De nem, mert a szörny elkezdi beásni magát, le a város alá, nem akar támadni. Hát… az útnak már úgyis lőttek, még egy lyuk fel sem fog már tűnni senkinek.
Nem tart sokáig, hogy felmérjem, ez a féreg nem épp az én súlycsoportomnak lett kitalálva, szóval meghagyom a nagyfiúknak, és keresni kezdek kisebb lényeket, akiket széttéphetnék, mert már mióta ez a nagy darab felbukkant, egyet sem hasítottam fel, és kezd elviselhetetlen lenni a semmit tevés.
Hiába kutatok, egy sem mutatkozik, és én már a tétlenség miatt kezdek dühös lenni, mert a vadászösztön azt diktálná, hogy essek neki az ellenségnek.
- Francba, hol vannak ezek?! – kiáltom.

Ekkor hirtelen, mintha csak a kérdésemre akarna a föld válaszolni, megremeg, a beton felhasad, és mielőtt észbe kapnék, már nem a szabad ég alatt vagyok.
A féreg lenyelt bennünket! Tudatosul bennem, amint a fogak közt zuhanva néhol a bőröm felhasad. Éles agyarai vannak! De most mi a csudát csináljak?
Ösztönösen belevájom a karmaimat a lénybe ha tudom, és reménykedem benne, hogy nem olyan gyenge a húsa, hogy kiszakadjon, hanem megtart. Ugyan így a lábkarmaimat is belemélyesztem, és próbálok nem lezuhanni a feneketlen mélységbe. Ó, vagyis ez épp hogy fenekes mélység, de én nem szándékozom ott kijönni.
Ha sikerül megkapaszkodnom, akkor nem kezdek el mászni, mert ki tudja, mit fog csinálni az, aminek a belsejébe kerültem. Elég egy rángás, vagy valami, és lezuhannék a biztos kapaszkodóhelyemből, ha nem rögzítem mind a négy végtagom.
Azonban valami történik, és én lebegni kezdek. Meglepődöm, de tudom, hogy ez most olyan erő, ami nem ellenem dolgozik, különben inkább a lénybe taszítana lejjebb még jobban. Így elengedem a féreg belső falát, és hagyom, hogy az, aki ezt csinálja, tovább lebegtessen.
Azonban ez nem tart valami sokáig. Egyszerre a féreg rángatózni kezd, pont amitől féltem, mikor még a falához voltam ragadva. A fickó, aki eddig a levegőben tart bennünket, úgy tűnik, a rázkódás miatt már nem tud tovább fenntartani minket. Igyekeztem újra belevájni a karmaimat lénybe, de másodjára már nem volt annyi szerencsém.
- A francbaaa!!! – kiáltom zuhanás közben.
A macskák mindig a talpukra esnek – jutott eszembe. Tiszta hülyeség. Most tök mindegy, hogy esek, úgyis ugyan olyan rossz helyre érkezem.
Egy rövid időre már azt hiszem, hogy a zuhanásnak sosem lesz vége, de akkor egy meleg medencébe csobbanok. Bármi is ez, inkább nem akarok bele fulladni! Ha olyan mély, hogy nem ér ki a fejem, abban az esetben a felszínére hajtom magam pár karlendítéssel.
- Egek! Itt a szuper-szaglás talán nem éppen előnyös képesség! – jegyzem meg, miközben letörlöm a szemem körül a folyadékot.
Szerencsére hallani másokat is hallok, szóval nem vagyok egyedül.
- Megvagyok egyelőre! – válaszolok annak, aki a kérdést intézte.
Nem látok semmit, szóval most csak a fülemre hagyatkozhatok.
- Igen, ki kéne jutni innen - jegyzem meg. - De hogy? Próbáljuk megtalálni egymást, vagy mindenki boldoguljon maga?
Közben elkezdek az előbbi hang irányába evezni, hátha összetalálkozunk. Ha itt még valami meglepetés érne mindezek után, jobb lesz nem egyedül szembenézni vele.

_________________
Reneszánsz: JK : Natalie Pezzini NJK: Caroline "Oly" Dason
X-Diák: Aaron Asbord
Outsiders: Maria Holguin
Végtelen Háború Világa: Amanda Cruz
Az Astoria utcái - Page 5 Alaacuteiacuteraacutes-_zpsuiynmyon
Cardas
Cardas
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 366
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 02.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Natalie Pezzini
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Az Astoria utcái - Page 5 Empty Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Fene on Szer. 13 Márc. 2013, 15:34

*Eddig még sosem kellett csapatban dolgoznia. Mindig is valami szabadúszóként tekintett magára, nem pedig mint valami csapatjátékos, egyenruhás kiscserkész. Egészen a legutolsó jelentéséig, amit átadott annak a nevesincs SHIELD tagnak. Együttműködni a Queens kipucolására kiküldött csapatokkal...ennél azért specifikusabb információkat is kaphatott volna. Mintha egész Queenst csatatérré akarnák változtatni. Fizetség? Szó nem volt róla, sőt, kifejezetten az-az érzése támadt, hogy ez a megbízás a "visszautasíthatatlan ajánlatok" közé tartozik. Morgott egyet miközben átvedlett játszóruhájába és megindult a megadott területre, a megadott időpontban.*

Később, Queens déli részén:

*Az égi háború mindenesetre már elkezdődött. Még csak speciális érzékek, vagy távcső sem kell hozzá, hogy tisztán lássa a felette zajló ütközet egy nagyobb részét. A civil lakosság úgy tűnik, hogy elbújt, vagy egyenesen evakuálva lett. Ennek ellenére szinte érezni a pánikot a levegőben. Vagy a démonok bűzét. Ki minek hívja. A területhez közeledve, mintha percekkel ezelőtt is érzet volna, valami gyengébb rengést, akkor még csak azt hitte, hogy az elméje játszik vele, a harci készültségben. Aztán robbanások, dörej, és újabb rengések. Elérkezettnek érzi az időt, hogy felvegye vadabb formáját. Megiramodik az irányba, amerről a hangokat hallotta, hogy aztán szembesülhessen egy hatalmas...nos...démoni féreggel? Százlábúval, esetleg fülbemászóval. Bármelyik lehetőséget is veszi számításba, mindegyiket undorítónak találja. Ami ezek után felkelti a figyelmét az a pár bádog ember, meg a többi környéken ólálkodó tag, akik a valószínűség számítás, na meg a cselekedetek alapján éppen a picurt készülnek komolyabb kezelésbe venni. Közelebb üget hozzájuk, talán még is csak mókás lesz ez az egész bandázós dolog. Lehúzhatja a bakancs listájáról a gigantikus férgekkel való küzdelmet.*
-Hmpf...Azt hiszem jó helyen járok. Remélem még nincs vége a bulinak srácok, mert akkor feleslegesen csináltam volna azt a sok teasüteményt.
*Nem vár érdemi választ, helyette csak jelezte a jelenlétét. Majd ami fontosabb, felméri a szituációt és a lehetőségeket, fél szemét a hatalmas, barátságos lényen tartva.*
Fene
Fene
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 48
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Fene
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Az Astoria utcái - Page 5 Empty Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Danny Long on Szer. 13 Márc. 2013, 23:56

A lövések nem nagyon hatnak a szörnyre, az egész testét páncél fedi. Mások viszont nagyobb tűzerővel szerencsére komolyabb hatást érnek el. Felkiáltok örömömben, mint egy focidrukker, akinek gólt rúg a csapata. Viszont elég gyorsan húzódik is vissza a betonba, már csak a feje látszik. Riezre nézek, hogy van-e valami ötlete, de már el is indul a szörny felé bombákkal. Mégis csak szereti az izgalmat, de igazán nekem adhatta volna a bogyókat, én gyorsabb is vagyok. Na de most már mindegy. A helyemen maradok, de felkészülök arra, hogy ha valami történik, rögtön futhassak, és segíthessek ahol kell, vagy csatlakozzak egy kibontakozó harchoz. Továbbra is keresek kisebb démonokat, amik esetleg felbukkannak, és ha meglátok egyet, rögtön neki is rontok a botommal. Ha nem, akkor csak ugrásra készen várok. Nagyon remélem, hogy most már lesz mit, csinálnom, mert kezdem már ezalatt a pár perc alatt is halálra unni magam. Tele vagyok energiával, nem tudok egyhelyben várni! Történjen már valami, amivel kezdhetek valamit!

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Az Astoria utcái - Page 5 Empty Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Svarog on Csüt. 14 Márc. 2013, 10:07

- Áhh! Mintha kiscica lennék és a vasfalat karmolásznám! - üvölti Svarog és egy utolsót karmol a lény testébe, persze ezzel azt hiszi, hogy a legcsekélyebb reményt is elérheti. Leröppen róla, és látja hogy a robbanólövedékek becsapódnak a bazi nagy rovar testébe, ezúttal látszott, hogy a dög inkább a visszavonulást választja.
Svarog elkezdett valami olyan dolgot keresni, amit fegyverként használhat. Egy hatalmas kőtömböt is képes lett volna felkapni, és a bestiára dobni. Ekkor látta meg Bishopot, hogy a lény felé szalad, a kezében egy csomó bombával.
Majd ekkor kapta az üzenetet a rádión, hogy fedezze valaki.
Svarognak azonban más tervei voltak.
Azonnal üzenetet küld a SHIELD igazgatónak a rádión
Svarog a föld felé kezd repülni, a célja a rohanó Bishop, hogy ha a közelébe ér, akkor megpróbál a hóna alá nyúlni és felemelni az égbe, és a dög szája felé vinni Bishopot, hogy az beledobhassa a bombákat. Persze ezt a leggyorsabban.
Svarog
Svarog
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 895
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Az Astoria utcái - Page 5 Empty Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Amazon on Csüt. 14 Márc. 2013, 14:44

Miközben a levegőből zuhanok a szörny felé a hatalmas ugrásomat követően, a lény valami zöld takonyszerű izét lövell ki magából, és kapok én is egy adagot belőle. Gusztustalan!
De nincs időm letisztítani magamról, mert földet is érek, ahogy számítottam, a szörnyeteg csápjára. Hát, nem valami nagy kárt sikerült ezzel előidéznem. Püfölni kezdem a csápot, ami elég ellenálló, ezért azt hiszem nem lesz neki elég egy ütés. Egy, kettő… még mindig használható állapotban van, adjunk neki még párat! Oké, meg is volnánk ezzel!
Már keresnék is újabb szétzúzandó végtagot, amibe beleverhetem a dühömet, de mielőtt találnék, egy erős fény vakít el, és mintha áram csapna belém, hátrarepülök, és a betonra érkezem.
Ez nem volt épp kellemesnek mondható. Fölkelek a földről, és megrázom a kezemet-lábamat, hogy visszatérjen az erő beléjük. Ekkor veszem észre, hogy a polip már nem akkora, mint amekkora pár másodperce volt. Úgy tűnik, hogy a villámlás, vagy akármicsoda neki is ártott, mert szépen füstölög, aminek hála nem éppen kellemes szagot áraszt magából.
Újra nekirontanék, de mielőtt nekirugaszkodhatnék, a szörny az épületeket kezdi az utcára dönteni. Igyekszem kikerülni a lefelé zuhanó beton és fémszerkezet darabokat, miközben, ha valamelyik bajtársamat látom, hogy nem boldogulna egyedül, akkor próbálom őt is megóvni a zuhanó romoktól.
A zöld trutyi hatását lassan én is kezdem érezni. Olyan, mintha kiszívná belőlem az erőt, mint egy pióca. A törmelékek lezuhannak, és a zöld folyadékkal egy hatalmas nagy levest alkotnak, ami már marja a bőrömet, és a fájdalom egyre mélyebbre hatol.
Úgy döntök, itt az ideje megint támadni, mielőtt újra ugyanakkorává válna a polip, mint a villámlás előtt. Most talán könnyebb lesz szétverni a hátsóját. Elrugaszkodom a fölről, és a teremtménynek vetem magam. Próbálok elég gyors lenni ahhoz, hogy ne legyen ideje a csápjaival reagálni a támadásomra, ha meg észrevenne, akkor igyekszem elkerülni az ütéseit. A cél, hogy a csápjai ártalmatlanná legyenek téve, szóval azokat veszem célba, minél jobban a tövüknél, hogy ne csak a végtag felénél roncsoljam össze, mert úgy a másik fele használható maradna.
Amazon
Amazon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 121
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 22.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Cardas
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Az Astoria utcái - Page 5 Empty Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Horatio Millvier on Csüt. 14 Márc. 2013, 21:13

Horatio Millvier próbálta lekerülni a lény száját, és igyekezett minél messzebb kerülni tőle, hogy nehogy elkapja, kilapítsa vagy hasonló dolgok. Látta, ahogy néhány embert bekapott. Rögtön tudta, hogy cselekednie kell neki is, hogy a lényt a felszínen tartsák, és kiiktassák.
~ Utálom az óriási démonokat. Remélem mindet elpusztítjuk erről a világról ~ töprengett, majd körülnézett, hogy mit is tehetne.
Amikor meglátta a kiégett autókat, rögtön cselekedett, és egyesével felkapva azokat a lényhez halyigálta őket, remélve, hogy a becsapódástól talán még fel is robbannak.
~ Remélem sikerül megmenteni a többieket. Nem hiányzik, hogy még többen vesszenek oda a démonok pusztításainak nyomán ~ gondolta.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
Az Astoria utcái - Page 5 250sc9gAz Astoria utcái - Page 5 18090191567korvus
Horatio Millvier
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Az Astoria utcái - Page 5 Empty Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Scott Singer on Csüt. 14 Márc. 2013, 21:18

Scott Singer ügynök a levegőből figyelte az eseményeket. A földrengése nem akart szűnni. A lény előtörése a földből, azonnali cselekvésre késztette és máris felé kezdett repülni. Azonban néhány társukat bekapta a démoni szörny.
~ A fenébe, hogy ilyen ronda és óriási dögökkel kell szórakoznunk ~ mérgelődött, majd mikor elég közel ért a többiek példáját követve nekiállt támadni.
- E.V.A. Fegyvereket aktiválni. Célpont a lény feje - adta ki a parancsot.
- Igenis, Scott - hangzott a tömör felelet.
A S.H.I.E.L.D. ügynöke ezek után tüzet nyitott a százlábú fejére, és várta a hatást. Remélte, hogy a többi emberrel és mutánssal együtt elég nagy erőt fejtenek ki rá, hogy kinyírják, és még élve kiszedjék az embereket belőle.
Scott Singer
Scott Singer
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 35
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jun. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Az Astoria utcái - Page 5 Empty Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Aegis on Pént. 15 Márc. 2013, 00:16

~ A fracba már, hol a gyenge pontja ennek a dögnek? ~ Dühöng magában miközben folytatja a tüzelést amivel láthatólag nem sok kárt tesz a lényben de legalább amíg csukva tartja a szemeit támadni sem fog. Pocsék terv volt de momentán semmi mást nem tudott kitalálni ami a jelenlegi eszközeivel kivitelezhető lett volna. Az egyetlen alternatíva az lett volna, hogy követi Axe-ot a szörny búvár túrában és belülről próbál végezni vele, de az ilyen öngyikos mutatványhoz még nem volt elég elkeseredett. Ekkor hallotta meg Bishop hangját a rádióban.
- Vettem. – recsegi bele a páncél által eltorzított hangján a rádióban. Amint Bishop ék elg közelértek beszünteti a tüzelést és visszavonul tisztes távolságra a démontól.
~ Remélem tudja mit csinál mert ha bombát dug annak a dögnek a pofájába a bent lévők is könnyen megsülhetnek. ~

_________________
Az Astoria utcái - Page 5 Iron-man-3-fb-banner
Aegis
Aegis
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 299
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 06.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Az Astoria utcái - Page 5 Empty Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Albert Shear on Pént. 15 Márc. 2013, 00:30

Albert közvetlen támadásra készül, de nem várja Miller asszony rántását. Azonban nem esik el, talpon marad. No meg életben. Meg is lepődött volna a hátulról jövő lövésen, ha nem aggódott volna jobban Victorért. Gyorsan pördült, de nem hitt egy szempillantásnyi időre a szemének. Barátja és társa fogta rá a fegyvert. De nem volt ideje kérdéseket feltenni vagy válaszokat keresni. Kezében lévő fegyverrel suhintást indít. A gépkarabély csövét célozza, hogy levágja, legrosszabb esetben elgörbítse. Így téve használhatatlanná az eszközt. Ha sikerül neki, ha nem, jobb lábával kirúg Victor felé és megpróbálja gyomron találni. Ott megvédi a férfit a felszerelése, de ledönthetné a földre. Ha ez sikerül, akkor szembe fordul a sárkánnyal és támadásra emelt karddal indul el felé. Hosszú léptekkel próbál haladni, hogy minél gyorsabban lesújthasson a lényre.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 38
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Az Astoria utcái - Page 5 Empty Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by A Misztikus Pókember on Pént. 15 Márc. 2013, 00:58

Érzem, hogy zuhanunk lefelé, ahogy a levegő belekap a kabátomba, de még nem vagyok százszázalékos. Egymás után hallom a csobbanásokat amíg nem engem is elnyel a meleg folyadék, magába fogad egy hatalmas, undorító öleléssel. Nem tudom megítélni mennyi idő telhet el, nem hiszem, hogy sok.
Megpróbálok kivetődni a folyadékba, szóval inkább kicsapom belőle a fejem, automatikusan elkezdek láb tempózni, hogy kinn tartsam magam valamennyire a trutyiból. Egészen amíg nem érkezek el odáig, hogy válaszoljak a többieknek. Még előtte eszembe jut, milyen baromságot csinálok. Így inkább a képességemet használom, hogy megálljak a víz felszíne közelében miután kilököm magam a folyadékból.
Megpróbálom megkeresni a zseblámpám, és feldobni magam mellé bekapcsolva, hogy a pályájára állhasson körülöttem.
- Dobjátok a lámpáitokat a fénybe! - Szólalok meg kezdésnek és ha úgy látom valaki így tesz akkor azt is a pályámra állítom, hogy így segítsek a látásunkon. Majd a rádiót is megpróbálom beüzemelni:
- Jelentem megvagyunk és a hallottak alapján megpróbáljuk a hátsó kijáratot... - Jegyzem bele unottan a kom.-ba. A belek árnyékának völgyében kicsit elment a hangulatom a gonosztól.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Az Astoria utcái - Page 5 Empty Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Nyko on Pént. 15 Márc. 2013, 05:45

Egyenlőre úgy fest, hogy ez nagyon nem az én napom főleg, hogy a dögbe való megkapaszkodásom eredménye, elsőre, hogy valami elkap és lebegek, majd pedig még meg is rázkódik a dög aminek a hatására „szerencsésen” el is ejtem a pisztolyom, bár most lehet nem csak ez lesz a problémám ugyanis zuhanni is kezdek, ahogy a többiek is. Shynomy ijedt sikkantása is jelzi a hirtelen zuhanást, majd landolunk, legalábbis a hangokból erre tippelek, mert nagyon sötét van. Ha véletlen meg is találnám a pisztolyt akkor se lenne sok értelme, mert így nagyon veszélyes lenne lövöldözni.
- Fogjuk rá, hogy jól vagyok, bár voltam már jobban is. – felelem a kérdésre miközben nem akarom megtudni miben is vagyunk pontosan.
- egyben vagyok – mondom én is miközben Nyko hangja felé úszok.
- Szerintem az lenne a legjobb, ha feljebb jutnánk… nem tudom mi ez a lötyi, amiben vagyunk, de hogy nem csak dísznek van eme dög gyomrában az tuti – morgom egy kicsit, s amint lesz vaami fény körbe nézek jobban, ha nincs, akkor marad a hallásom elsődlegesen, hiszen, hogy a levegőbe nem fogok szagolni az biztos.
Ahogy elérem Nykot a hátam a hátának vetem és úgy fülelek, vagy ha némileg sikerül látni valamit, akkor arra is támaszkodok. Annyi biztos, hogy nagyon nem vagyunk jó helyen és amit hallok az se olyan ötlet, amint követnék.
Csendesen fülelek, egy ideig, majd megszólalok.
- Szerintem a felső kijárat jobb lenne… nem tudom ki hogy van vele, de nem hiszem, hogy így simán átjutnánk az emésztő rendszeren, de ez csak az én véleményem. – hangomba nyugalmat erőltetek, hiszen most a pánikolás semmit se segítene.
Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Az Astoria utcái - Page 5 Empty Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 14 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.