Az Astoria utcái

6 / 14 oldal Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Next

Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Edward Richard MacAevus on Pént. 15 Márc. 2013, 09:11

Richard hosszabb ideig volt sokkos, leblokkol állapotban mint amennyit be mer majd vallani magának vagy bárki másnak. Sóbálványszerű teste a zuhanás következtében telik meg élettel. Hirtelen nem tudja, mi történik, csak a gravitáció hatását érzi. Jobbjával rászorít fegyverére, hogy érezze megvan-e még! Közben egész testének utasításokat osztogat az agya. A másodperc tört része alatti felébredését követően már feszül a törzse, záródnak a lábai és csukódnak a kezei. Nem emlékszik mekkora a szörny, nem tudja mire érkezik. Ugyanakkor reméli, hogy folyadék lesz és legalább 2-2,5 méter mély. Abban már túlélheti komolyabb sérülés nélkül a becsapódást. Amint érzi a lábával az érkezést, már úgy hajlítja gerincét, ahogy évekkel korábban tanulta. Így íves mozgást végez a folyadékban s amint eléggé lelassult , felfelé rúgja magát, hogy lélegzetvételnyi levegőhöz jusson a felszínen.

_________________
Azért kezdtem el mászni, hogy legyőzzem önmagamat. Legyőzzem a természetet, majd megtudjam mi van felül. Mondhatom, hogy a küzdelem és a tudás megszerzésének mámora hozta ki belőlem azt az akaratot és erőt, amivel előrébb, jelen esetben feljebb és feljebb jutottam. Aztán onnan le kellett jönni. Így kezdődött az ejtőernyőzés. Aztán van, hogy vízbe esik az ember. Búvárkodás. A downhill, rafting, a jóga, meg a többi "extremitás" csak a ráadás.
Edward Richard MacAevus
Edward Richard MacAevus
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 22
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Feb. 21.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 15 Márc. 2013, 09:40

Következő körváltás: 2013. március 18. (hétfő)

~ Déli rész ~
Résztvevők: Maximillian Evans / Axe, Danny Long, Makarov Vlagyimir Riez / Bishop, Kita Horigome, Shynomy Rokana, Edward Richard MacAevus, Boris Dragunov / Svarog, Horatio Millvier, Natalie Pezzini, Laura Sylen, Ulysses J. Forge / Aegis, Carl B. Orelov / Trizor, Scott Singer, Simon Tamás / Tank008 és William Gunner / Fene

Gunner megérkezik a helyszínre és látja, hogy mi történik arra.
Bishop egy nagyobb adag robbanószert helyezett a lény oldala mellé. Svarog ötlete jó lett volna, de elég messze volt és a férfi már elhelyezte a robbanószert, mire Svarog megérkezett, így az maradt a helyén és mind a ketten kellően távol tudtak kerülni. Danny a távolból figyelte, hogy mi is fog történni.
Horatio dobálásait a lény meg sem érezte és csak két törmeléket tudott a lényhez vágni, több nem volt a közelben olyan, amit ő is elbírt volna.
Aegis ekkor húzódott hátrébb, hogy ne találja el Bishopot, Singer pedig be tudott még egy-két lövést vinni, de ez nem okozott kárt a lényben.
Amikor már Bishop is távolabb került a lénytől Tank a szeme felé lőtt a annak, ami sikeresen talált is és kivitte azt hála annak, hogy robbanó töltet volt.
A lény felüvöltött és rázkódni kezdett, a megmaradt szeme és a szája is kinyíltak erre, a kilőtt helyén csak egy lyuk tátongott. A következő robbanás ekkor érte, Bishop robbanószerei a lény úgy mozdult, hogy azok felrobbantak. Egy újabb üvöltés, a lény kijjebb emelkedett a lyukból és mindenki láthatta, hogy a gyomra környékén egy nagyobb lyuk volt, ahol megsérült, azon pedig a sárgás gennyre hasonlító vére ömlött kifelé.

A lény gyomrában mindenkinek sikerül a felszínre úsznia, így a fulladástól nem kell tartaniuk. Laura nekiállt annak, hogy másszon az egyik irányba de hogy az melyik volt, azt nem tudta megállapítani.
Natalie egyelőre csak azt kérdezi, hogy miként lehetne innen szabadulni, de semmi mást, ahogyan Kita és Shynomy sem. A bélfolyadék felett megáll lebegve Axe és a fénynek hála, amit a lámpája generált, már némileg látszik valami. A közelben egy hatalmas sárkány csontjai voltak, valószínűleg valami korábbi elemózsia.
Mielőtt a csapat azonban feldobhatta volna a lámpákat a lény eszeveszetten kezdett rángatózni, mire Laura is visszazuhan a folyadékba, majd a lében levő lupineokat és felineket valami szívni kezdi iszonyú erővel a mélység felé.~ Északi rész ~
Résztvevők: George Ethan / Árny, James Runnel és Jennifer Crowce / Amazon

Amazon kiásta magát a törmelékekből és nekilátott annak, hogy felugorjon a lényre. Látta, hogy Runnel milyen helyzetben van, az egyik csáp éppen a férfival volt elfoglalva, míg több a közeledő tankok és a levegőben repkedő gépeket próbálta elkapni. Ennek hála a nő sikeresen megérkezett az első csáp tövéhez és az erejével sikeresen átütötte a lény bőrét bele annak a húsába és ettől a narancssárgás véré kezdett kifolyni. A lény is érzett fájdalmat, mert egyből vonaglani kezdett az ütés nyomán.
Runnel végül csak megtudott kapaszkodni a lény csápjában, mire az felkapta azt és így emelte fel a levegőbe. Ennek köszönhetően a csáp és rajta a férfi igencsak közel került a lény fejéhez, olyannyira, hogy Runnel át is tudott ugrani oda, ha akart a rángatózás ellenére is.
Árny előjött, nem kellett Amazonnal foglalkoznia, a dobálások pedig nem igen értek semmit, nem tudta pontosan megcélozni a lényt a rángatózás miatt, így azok a darabok, amikkel dobálta le-le potyogtak a lény bőréről.~ Bent ~
Résztvevők: Albert Shear / Britannia Kapitány, Victor Montano és Stephanie Miller

Albert azonnal mozdult a társa felé a karddal. Az könnyedén vágta le a fegyver csövét. Eközben látni nem látta, hogy a nő mit tesz, csak egyetlen szót hallott.
- Vision!
Látható eredménye nem volt ennek, és ekkor sikerült bevinnie a rúgást a társának, aki ennek köszönhetően hátrazuhant. A fejét sikerült igencsak erősen bevernie az esésnek hála és ettől a mentális befolyás is megtört rajta. Albert elindult a sárkány felé, aki úgy tűnt, hogy őket keresik.
- Attól, hogy láthatatlanná teszed magatokat rokon, ugyanúgy megtalállak! – kiáltotta.
Ezalatt az Albert közelében levő nő katonai jelzésekkel kérdezte a férfit, hogy akkor hogyan tovább.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14367
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Tank008 on Pént. 15 Márc. 2013, 10:10

A töltényem talált egyenesen a sérült szemét lőtte telibe amely helyen egy lyuk tátongott a töltényem robbanását követve. A lény felordított és dobálni kezdte magát kissé mire Bishop is felrobbantotta a ráhelyezett tölteteit a hasán, a robbanás hatására a hasán is egy hatalmas lyuk kellett keletkezett.
~ Wow asztalra vissza bébi.
Kivettem a tárat megragadva az alkalmat és betöltöttem a hiányzó töltényt. Majd vissza tettem a tárba és kibiztosítottam a fegyvert. Az eseményekből próbáltam kivenni, hogy mi lehet a bent lévőkkel élnek e még kitudnak e mászni. Egy gyors rádiózás után a tekintetemet az égre szegeztem hátha ott tudok valamit csinálni.
Ha nem láttam semmi említésre méltót az égen akkor tekintetemet vissza szegeztem az össze roskadt hernyóra és pásztáztam a területet ellenséget kutatva.
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 24
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Fene on Pént. 15 Márc. 2013, 16:39

*Unalmas bagázs, nem teázni jöttek és sütit sem kérnek vélhetőleg. No sebaj, akkor marad a túlzott méreteket öltött fülbemászó. Végtére is jobb, mint a bádogemberekkel ücsörögni, főleg, hogy Dorothy sehol sincs. Ahogy észlelhette, a törmelék dobálás nem sok gondot okoz a lénynek, a robbanások annál is inkább. Viszont, nincsenek robbanótöltetei. Marad az A vagy a B terv. Vagy a sérült fejet tovább támadni, vagy a gyomron keletkezett sérülést tovább marcangolni. Végiggondolva a két lehetőséget, inkább a fejet választja. Így igyekszik felugrálni/mászni a féreg fejére. Ha sikerül feljutnia, akkor marad a vasöklöknél és a karmainál, hogy marcangolni kezdje a már sérült szemet, igyekezve minél mélyebbre jutni a szörny szöveteibe. Hátha megleli a koronacsakráját, vagy valami egyéb spirituális dolgot.*
Fene
Fene
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 48
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Fene
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by James Runnel on Pént. 15 Márc. 2013, 17:26

Miközben a lény egyik csápjával küzdök, hogy feltudjak rá mászni lángoló pajtásunk törmelékdarabkákkal próbál labdázni vele, míg a zöld nő nekiront, és sikerül felsértenie egy ponton a lény bőrét ahol az elkezd vérezni. Vagy legalábbis valami narancssárgás folyadék kezd el belőle folyni azon a ponton. Amikor nagy nehezen sikerül felkapaszkodnom az egyik csápra a lény felkap vele együtt, és eléggé közel a fejéhez kezdi el lóbálni azt. Néhányszor a csáppal együtt mozdulok, aztán nagy nehezen sikerül is rávennem magamat, hogy átugorjak a lény fejére. Azon megkapaszkodva megpróbálok nagyjából feje tetejének közepére jutni, ahol ha minden jól megy addig egy erős ütéseket mérek fejére, miközben elektromos impulzusokat küldök bele hátha megint sikerül csökkenteni a méretét, vagy legalább nagyobb fájdalmat okozni a lénynek. Közben ha felém is csapkodna csápjaival próbálom elkerülni őket, mielőtt elkaphatna egyikkel. Ha mégis sikerül neki, akkor azokat próbálom hasonlóan megrázó élményben részesíteni a számára.
- Nem hiszem el, hogy nem vagy képes meghalni csendben.
Magyarázok a nagyra nőtt lénynek. Miközben megpróbálom tovább püfölni.
James Runnel
James Runnel
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 16
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Deer
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Laura Slyen on Pént. 15 Márc. 2013, 19:57

~Déli rész~
A jelek szerint mindenki jól van, bár nem tudom, hogy hányan vagyunk a lény belsejében, de egyenlőre nem halottam segélykérést.
Megpróbáltam ismét kimászni a szörnyből, de reménytelennek tűnt. Vak sötét volt és a nemrégiben átélt zuhanás is elég hosszúnak tűnt ahhoz, hogy tudjam, hosszú az út felfelé. De én csak másztam és másztam. Azonban a szörny ismét megrázkódott.
~ Oké hogy céloznak, de a végén még minket is szétlőnek a szörnnyel együtt.
Az egy egyik lövedéktől a szörny felordított és egy hatalmasat rázkódott. Ez volt az a rázkódás amitől a karmaim kiszakadtak a falból én pedig visszazuhantam a meleg trutyiba. Az esés közben ösztönösen vettem egy nagy levegőt, még éppen időben.
Ám ezúttal nem tudtam felúszni a "víz" felszínére. Ugyanis a trutyi beszippantott minket a mélybe, akárcsak egy örvény. Csak vergődtem és próbáltam feljutni a felszínre, de végül a víz magával szippantott a mélybe. Közben pedig hálát adtam az égnek, hogy még időben tudtam venni egy nagy lélegzetet.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
-    
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Bishop on Szomb. 16 Márc. 2013, 13:09

Elindulok a lény felé, semmi nem akadályoz elég hamar oda is érek, bár Dragunov ügynök felajánlja a segítségét nem állok meg, arra számítok, hogy hátulról megragad és felemel miközben futok, de ez nem történik meg. Sikerül a töltetet a lény oldalára helyeznem és kijjebb másznom. Ekkor érkezik egy lövés ami kiviszi a féreg egyik szemét, elkezd rángatózni és vesztére detonálja a bombákat. Elég sokat feláldoztam erre a célra, de ez szükséges volt.
~ Végre, sikerült átütni a páncélját. Itt az idő, hogy végezzünk vele.
Közben azért hallom, hogy többen is használják a komot, itt az ideje hogy én is becsatlakozok. Remélem ezúttal sikerül kifektetnünk a szörnyet, mert a bentieknek már nem lehet sok ideje hátra. Közben én is a megmaradt munícióm a seb felé szóróm, majd elkezdek távolodni egy kissé a lénytől, ha meghalna és a földbe csapódna, arrébb futok, hogy ne rám érkezzen.
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3572
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by A Misztikus Pókember on Vas. 17 Márc. 2013, 00:58

Derengő fényességet sikerül a gyomorban létrehoznom, kiszúrok valami hatalmas csontvázat, elbambulok rá egy pillanatra. Kintről a kukac csak egy újabb nagyra nőtt démon volt. Nem is tűnt nagy ellenfélnek, inkább csak szívósnak. A kép egy kicsit módosult mikor benyelte társaimat és én utánuk eredtem Belülről sokkal tágasabb, félelmetesebb, megfoghatatlanabb. Talán mert az én börtönösöm is lett, noha önként jöttem be. Most meg látom a sárkányt amit elemésztett... valószínű egészben. Az egész olyan abszurd, hogy alig fogom fel, csak a hirtelen levegőkapkodások zökkentenek vissza. Gyorsan a társaim felé fordulok és már megpróbálok lépni is.
Semmi haszna ha könnyűvé teszem őket, itt a víz az úr, ha örvény szívja le őket vagy egy csáp húz akkor sem tudok evvel segíteni, csak az erőpróbával lehet esélyem. Magam köré minimális gravitációs mezőt húzok az aurámmal, hogy olyan erős legyek mintha idegen bolygón szolgálna a képességem. Ha ez megvan rögtön megragadok két kezet akit tudok a közelemben. Megpróbálom magunk fenntartani és kihúzni őket. Amint megvannak megfeszítem minden izmomat, hogy ellen tudjak tartani. 'Nem tart már sokáig', nyugtatom magamat miközben minden erőmmel próbálom őket megmenteni. De mindenkinek nem tudok, megpróbálom kizárni...
~ Talán odakinn még találkozunk...~
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Svarog on Vas. 17 Márc. 2013, 20:19

Svarog leszáll Bishop mellé, majd csak pislog, mikor meglátja, hogy a lényt megsebezték, a szemén, az oldalán és a gyomrán. A sárkányszerű mutáns az igazgató felé fordul, és elismerően bólogat.
- Ez szép volt. 10 pontos robbantás... Ha maga a terroristák bombagyárosa lenne, régen ott lenne a halállistám élén. Akkor fektessük ki a dögöt. Végre!
Svarog néhány tűzgolyót dob a vadállat gyomrán tátongó seb felé, remélve, hogy most tényleg megsebzi és kivégzi ezt a férget, majd az igazgatóhoz hasonlóan ő is távolodni kezd, aztán felröppen és még néhány lángoló golyót küld a vadállat szemébe.
- Hijj de ocsmány vagy, gennyes, meg büdös! Dögölnél meg a teremtőddel együtt!
Majd eltávolodik. Úgy érezte magát, mint aki egy este egy karton energiaitalt megivott, utána pedig benyakalt vagy 5 üveg vodkát és utána pedig felhajtott egy nagy bögre kávét, amit szintén energiaitallal főztek le.
- Na fektessük ki ezt a mocskot! Gyerünk fiúk! Süssük meg!
~ És ti ott bent, tartsatok ki.~
Svarog
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 886
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Horatio Millvier on Vas. 17 Márc. 2013, 22:46

Horatio Milvier amennyire tudott próbálkozott kárt tenni a lényben a neki dobott törmelékekkel, de sajnos ezek nem okoztak benne semmiféle kárt, így mikor a mágus-mutáns meglátta a robbanószert inkább elkezdett hátrébb húzódni, nehogy ő is megsüljön a detonáció következtében. Meg aztán ki tudja nem e robban be a lény vére, és azért amekkora dög ez, jó nagyot szólhatna. Így a férfi hátrálva elindult távolabb a lénytől.
~ Rohadt démonok. Még egy ilyen bogárral is vesződnünk kell, miközben Dormammu kitudja miben mesterkedik a rejtekében. Lehet már lassan itt a világ vége és mi még mindig ezzel az ocsmány rondasággal szenvedünk ~ töprengett a mágiaügyi osztály ügynöke.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
Horatio Millvier
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Scott Singer on Vas. 17 Márc. 2013, 22:54

Scott Singer a S.H.I.E.L.D. ügynöke elkezdte lőni a hatalmas százlábút, de hamar rájött, hogy nincs sok értelme a dolognak, és ebben kedvenc M.I.- je is megerősítette.
- A támadások eredménytelenek - jelentete E.V.A.
- Kösz az infót - válaszolta savanyú képpel Singer, majd a bombát szerelgető Bishopot észre véve úgy döntött, hogy inkább feljebb emelkedik.
Így a hajtóműveket lebegő módból repülő módba állította és elindult felfelé. Közben észrevette, hogy a lény szemét kilótté, illetve az oldalán tátongó lyuk a robbanástól és a gusztustalan trutymótól csak még undorítóbbá tette a férfi számára a már eddig se éppen gusztusos rondaságot.
~ Hogy én mennyire rühellem a bogarakat ~ töprengett az ügynök.
Scott Singer
Scott Singer
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 35
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jun. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Aegis on Hétf. 18 Márc. 2013, 00:51

~ Úgy tűnik mégse sebezhetetlen, és ha tud vérezni akkor meg is tudjuk ölni. Legalábbis a régi klisé így tartja. Ideje bebizonyosítani. ~ Gondolta a páncél arclemeze mögött vigyorogva, ahogy a lény kínok között vergődött.
- Mi a baj picúr, csikar a hasikád? Ne aggódj mindjárt segítünk rajtad. - mondja miközben a százlábú elé repült és célba vette a démon hasán tátongó sebet. – A.T.H.E.N.A. 4 mini rakétával vedd célba a százlábún lévő sebet és a töltsd fel maximumra a taszítósugarakat. Tűz!!!- adja ki a parancsot amit az MI azonnal végre is hajt. A páncél váll lemezein felpattan két panel felfedve mind a két oldalon 6-6 miniatűr rakéta indítót. Négy rakéta a indult belőlük egyenesen a megjelölt cél felé és egy pillanattal később Ulysses is tüzet nyitott a tenyerein lévő taszítósugarakkal.
- Takarodj vissza oda ahonnan jöttél.

_________________
Aegis
Aegis
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 299
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 06.
Age : 22

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Amazon on Hétf. 18 Márc. 2013, 01:46

Oké, az első támadásom igen hatékonynak minősült, úgy látom. Ha ez a kar már használhatatlan, vagy csak alig, akkor jöhet a következő csapás. Már épp azt nézem, melyik végtag a leghívogatóbb, hogy onnan is kiserkentsem a vért, mikor eszembe jut, hogy mi a csudáért a csápjaira megyek a démonnak, mikor a testének van más része is. Ha szétpüfölném pár belső szervét, akkor az sokkal hatásosabb volna.
- Ideje mélyebbre hatolnunk, szépfiú! - mondom, és már tényleg kezdem élvezni azt, hogy anélkül tombolhatok, hogy később megbánnám.
Így végül nem a végtagok működésképtelenné tételére megyek, hanem magára a szörnyre, és annak hasi részébe vágom bele az öklöm. Persze hogyha az előbbi támadásom rám vonta a figyelmét, és védekezne ellenem, akkor azt próbálom meg először hárítani, és ha a csápjaival támadna, akkor rájuk verek egyet, hogy megtanulja, nem nyúlkáljon hozzám.

Amazon
Amazon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 121
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 22.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: Cardas
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Albert Shear on Hétf. 18 Márc. 2013, 02:22

Albert gyors mozdulatokkal teszi rövid időre ártalmatlanná saját társát. Valahol maga sem érti, hogy hogyan sikerülhetett ilyen könnyen, amikor Victor is képzett harcos. De gyorsan fordul és csak azt követően dolgozza fel, hogy Miller asszony is képes varázsolni. Próbálja értelmezni is a kimondott igét, majd meghallja a sárkány szavait és egy csapásra értelmet nyer számára az elmúlt pár másodperc. Ekkor néz csak a nőre és gondolkodik néhány másodpercre. Aztán finoman felemeli bal kezét, hogy érezze a szél mozgását. Ezt követően jelzi a varázslónőnek, hogy maradjanak avagy kerüljenek gyorsan szembe szélbe, hogy a sárkány felől érkezzen feléjük a légmozgást. Így elkerülhetik, hogy az ellenfelük megérezze a szagukat. Ezt követően Albert jelzi a nőnek, hogy ha lehet "dobja fel", hogy fentről érkezzen a sárkányra és sújthasson le rá a kardjával.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 38
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Cardas on Hétf. 18 Márc. 2013, 02:33

Végre látni valamit, hála annak a fickónak! Nem is vagyok annyira messze a szörnyeteg belső falától, jövök rá a kis fényben, egy két csapás, és már ott is vagyok. Karmaimat belemélyesztem a húsába, vagy nem is tudom, hogy belül ez milyen réteg, hús-e egyáltalán, vagy más?
Viszont ahogy a karmaim belevájódnak, már egyáltalán nem mászni akarok fölfelé rajta, hanem elfog a vágy, hogy csak hasítsam a démoni teremtmény gyomrát belülről, ugyanúgy, ahogy odakint a démonok tucatjait. Tétovázok egy pillanatig, hogy most végül is másszak vagy tépjek és cincáljak, de mielőtt határozottan a cincálás mellett döntenék, a szörny megint rendellenes rángatózásba kezd, úgy, mikor miatta lezuhantunk ide. A hirtelen rándulástól a karmaim kicsúsznak a démonból, és én újra a folyadékban úszok.
Mi az? Nem tuják hogy idebent vagyunk? Ki akarnak nyírni? De eztán inkább nem a fölösleges kérdéseket gyarapítom, mert a trutyiban valami erő kezd beindulni, aminek lassan tekintélyes szívóhatása lesz. Ójajj, ez nem jó! Mi van, talán most indult be az emésztési folyamat? Akárhogy is, jobb, ha mély levegőt veszek! Tüdőmet megtöltöm oxigénnel, mert ahogy tapasztalom, nemsokára már nem lesz lehetőségem kedvem szerint szippantani. Eztán becsukom a szemem, hogy ne menjen a trutyi bele, ha elsüllyedek benne, és várom, hogy mi fog történni ezt követően.

_________________
Reneszánsz: JK : Natalie Pezzini NJK: Caroline "Oly" Dason
X-Diák: Aaron Asbord
Outsiders: Maria Holguin
Végtelen Háború Világa: Amanda Cruz
Cardas
Cardas
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 366
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. May. 02.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: Natalie Pezzini
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Nyko on Hétf. 18 Márc. 2013, 02:39

Hát nem nagyon sikerül hosszabb eszmecserére. Annyi jó, hogy a felszínen vagyunk még, senki se fuldoklik, lesz egy kis fény is, azonban a látvány nem a legjobb és lehet sötétebb sokkal jobb lenne, mint a látvány, hiszen eme csontok kiválthatnak némi pánikot egyesekből, bár kitudja, lehet hogy nem. Annyi biztos, hogy egyre jobban úgy érzem, hogy két ellenségünk van jelenleg. a féreg és a kintiek. Hiszen akármennyire is igyekeznek menteni minket, vagy csak a dögöt megölni, az egyre jobban okozhatja a mi végzetünket is amihez annyira azért nem lenne kedvem. Lényeg a lényeg, mielőtt rászánnám magam valamire, azaz lenne rá időm a dög üvölteni és rázkódni kezd, majd valami leránt minket. Hát ez nagyon nem jó. Próbálom elkapni Shynomyt és lábtempózni, hogy fent tudjak maradni, de ha nagyon nem megy, akkor tartalékolom a levegőmet egyenlőre.

A fény annyit segít, hogy kicsit közelebb tudok kerülni Nykohoz és aztán körbenézni. Nincs nagy látványosság itt lent, de ez is több mint a semmi. Legalább nagyjából látni hányan is vagyunk itt. Annyi biztos, hogy fizikai erőből nincs hiány itt bent, de úgy fest ide más is kéne. Azonban a kintiek támadásai miatt egyenlőre nincs sok esélyünk sokmindent tenni belülről, max reménykedni, hogy a lénnyel együtt nem robbantanak fel minket is. Az elég kellemetlen lenne. Mikor hirtelen valami elkezd lefelé szívni akkor kapálózni kezdek, próbálok fennmaradni, de amint érzem, hogy ez nem sikerül csak nyugton maradok és várok. Csak remélni tudom, hogy van megszűnik a húzás, vagy egy olyan helyre kerülünk ami szárazabb ennél és akkor lesz esélyünk valamire is. Ha nem… hát akkor problémáink lesznek igen alaposan.
Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 18 Márc. 2013, 09:24

Következő körváltás: 2013. március 21. (csütörtök)

~ Déli rész ~
Résztvevők: Maximillian Evans / Axe, Danny Long, Makarov Vlagyimir Riez / Bishop, Kita Horigome, Shynomy Rokana, Edward Richard MacAevus, Boris Dragunov / Svarog, Horatio Millvier, Natalie Pezzini, Laura Sylen, Ulysses J. Forge / Aegis, Carl B. Orelov / Trizor, Scott Singer, Simon Tamás / Tank008 és William Gunner / Fene

Amikor Tank felnézett látta, hogy a légtér már szinte teljesen tiszta, nagyon-nagyon távol volt még néhány sárkány fent, de ezek száma mostanra a közel száz helyett alig tíz darab volt, a saját repülőiket látta ott fent, a két Novát, Asgard hercegét és Atlantisz királyát, ők négyen két türkiz sárkánnyal egyetemben hadakoztak a megmaradt tízzel és igencsak győzelemre álltak. Ez már jócskán lőtávon kívül volt egyébként.
Mindenki meglátta, hogy egy farkas rohant végig az utcán, majd egyenesen a lövések után fel a fejre a sérült szemhez és vájta bele karmait a hiányzó gödörbe, erős fájdalmakat okozva az amúgy is igencsak sérült lényhez.
A mostani sérülések, amiket a lövések, bármilyen lövedékek is voltak, támadások a páncélból, illetve még Svarog tűzlabdája is okozott sikeresek voltak, a sérült részen igencsak érzékenynek tűnt a lény bármi ellen. A támadásoknak hála a seb még nagyobb lett és pillanatokkal később mindenki, aki odakint volt láthatta, hogy két nő és egy férfi pottyant ki a gyomorseben.

Odabent Axe megfeszíti saját magát, Laura még időben tud levegőt venni, Shynomy-t nem tudta elkapni Kita és őt is magával rántotta az örvény. Mielőtt Natalie és Shynomy is így járt volna az ő kezeiket elkapta a felettük lebegő Axe és sikeresen megtudta tartani. az látszott, hogy ez a folyadék folyamatosan csökken és így már kibukott a „vízből” olyan hely, ahol le tudtak szállni és biztonságban talpon maradhattak.
A másik két lány és Richard legalább fél percig lehettek az örvénylő víz alatt, mígnem kibuktak és végül valami keményre érkeztek és végre tudtak levegőt venni, szabadok voltak és már a levegőn voltak.

Azonban a veszély nem múlt el a hatalmas lény próbált úgy mozdulni, hogy a sebét takarja, ami jelen pillanatban azt jelentette, hogy a két nőnek másodpercei voltak, hogy a lény ne nyomja agyon őket, mert arra próbálta a hasát letenni, ahol ők hárman feküdtek.~ Északi rész ~
Résztvevők: George Ethan / Árny, James Runnel és Jennifer Crowce / Amazon

Még néhány ütést rámért a csápra Amazon, hogy mozgásképtelenné tegye azt, a második ütés után a csáp egyszerűen leszakadt a helyéről súlyosan vérezve. Így ügyeskednie kellett, hogy rajta tudjon maradni a lényen és ne zuhanjon a földre, de ezt sikerült megoldania. Innen a hasi részhez ugrott a nő, itt lágyabb volt a szövet, mert könnyebben tudta a szövetet feltépni, itt is az a trutyi kezd belőle folyni, de hamar nyílik egy akkora seb rajta, hogy be lehessen rajta mászni.
Eközben a feje tetején James sokkolgatta a lényt az elektromos kisülésekkel, hála annak, hogy a nő és James is milyen sebeket okozott a lény egyre erősebben vonaglik, most már nem ment kisebbre össze, de határozottan látszott, hgoy a támadások súlyosabb sebeket okoznak neki és hatalmas fájdalmai vannak.
A fájdalmai miatt nem a csápokkal próbált megszabaulni Amazontól és Jamestől, hanem összevissza mozgással, így neki-neki csapódik az épületeknek és rángatózik, vonaglik. A távolból megérkező tankok is tüzet nyitnak rá, ami további sérüléseket okoz.
Árny pedig figyeli a jelenetet és egyszer csak az tűnik fel neki, hogy visszaváltozott emberré.~ Bent ~
Résztvevők: Albert Shear / Britannia Kapitány, Victor Montano és Stephanie Miller

Albert szerencséjére a szél pont a sárkány irányában jött, így nem kellett azzal fáradnia, hogy megkerüljék azt a lényt, hanem tökéletesen jó helyen voltak. Ahogyan jelzi, hogy maradjanak Steph bólint, ahogyan arra is, hogy mit kért tőle a férfi. Nem akadékoskodott, nem kérdőjelezte meg a kérést, parancsot, hanem rögtön nekilátott annak, hogy teljesítse azt. Most nem szólalt meg, így kicsit tovább tartott a procedúra, rúnákat rajzolt a levegőbe, amik felizzottak, majd lángok ölelték körbe Albertet és a következő pillanatban már úgy öt méteres magasságban volt kardcsapásnyi távolságra a sárkánytól és zuhanni kezdett lefelé.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14367
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Svarog on Hétf. 18 Márc. 2013, 13:15

- Megkaptad ocsmányság! - üvölti Svarog.
Kellett neki a bolygóra jönnie, most mindenkitől kapni fog, sőt egy semmiből előtűnő farkas még a szemét is elkezdte rágcsálni. Hamarosan a gyomorseben keresztül kiestek a bent lévők.
Svarog úgy érzi, hogy még nem győztek. A százlábú próbálja takarni a sebét, és ezzel agyon is tiporja a gyomorsebben keresztül kiesett két nála fiatalabb lány. A falkája tagjai, nőstények, kölyköket fognak egy napon szülni, akik a következő generációt jelentik. Hát persze, hogy megmenti őket.
Hirtelen odareppent a dög hasa alá, megkisérli felkapni a két nőt, és reméli, hogy a harmadik férfi még felkapaszkodik a hátára és kiröppen vele.
Hülye ötlet volt, 50% hogy meghal, de 50% hogy nem...
Legalább ő megpróbálja.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 886
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Laura Slyen on Hétf. 18 Márc. 2013, 18:55

Az örvény ellen semmi esélyem sem volt, csak rántott magával a mélybe. Csak sodródtam, az árral, miközben egyedül a fülemre támaszkodhattam, de a trutyiban nem halottam semmit sem.
Egyszer csak az örvény aljára értem é egy kisebb eséssel landoltam valami keményen. A hátamra érkeztem, ami kicsit fájt, de legalább nem esett komolyabb bajom, mint egy újabb lila folt.
Ahogy kiestem rögtön megtöröltem a szemem és az arcom, hogy végre láthassak valamit.
- Bleeeeeee.
Nem sokéig fintorogtam, mert amit láttam, az nem tetszett. ugyanis kiestünk a féregből, dehogy kiestünk, KIFOLYTUNK. De ez lett volna a kisebb probléma, a rém ugyanis egyre csak közlekedett felénk.
Azonnal felpattantam és ha ez sikerült, akkor talpra ránthattam a mellettem fekvő macskanőt is, majd futni kezdhettem.
- Ez mindjárt agyonnyom minket!
Kiáltottam futás közben. Olyan gyorsan futottam oldalra, mint még életemben sohasem, és csak imádkozni tudtam, hoz ez elég gyors legyen ahhoz, hogy a szörny ne nyomjon agyon.


A hozzászólást Laura Slyen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 18 Márc. 2013, 21:50-kor.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
-    
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Horatio Millvier on Hétf. 18 Márc. 2013, 21:30

Horatio Millvier aggodalmasan figyelte a lénynél zajló eseményeket. A kirobbantott lyukból, két nő csúszott ki. A mágus-mutáns, még tudta, hogy vannak bent, és azt is, hogy valószínűleg nem tudnak a lyuk létezéséről. Lehunyta egy pillanatra a szemét, hogy nyugodtabban gondolkozhasson, majd úgy döntött, most is megpróbálkozik az agy kiiktatásával. A levegőben keresni kezdett egy páncélost, majd Singeren akadt meg a tekintete.
- Singer ügynök. Kérem figyen fel a lény feje fölé. Van egy tervem a kinyírására, de ehhez be kell jutnom az agyába - mondta a rádiójába, majd várta a fejleményeket.
Ha Singer felvitte és eljutotta a fejhez, akkor elengedte a páncélost, majd szellem formában beleesett a lény fejébe, és azonnal megszilárdította magát. Páncélját nem kellett újra felhúnia, mert a szellemforma már páncélban is alkalmazható volt. Ha az agyban volt, akkor elkezdte belülről szétzúzni azt.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
Horatio Millvier
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Scott Singer on Hétf. 18 Márc. 2013, 21:35

Scott Singer a S.H.I.E.L.D. ügynöke újra elkezdte lőni a lényt, miután a robbanás "felvágyta" az öcsmányságot. Azonban amint megjelent a két nő a lyukból máris abbahagyta a támadást, és várta, hogy kimeneküljenek alóla. Nem volt már ideje odarepülni. Túl messze volt. Hirtelen Millvier ügynök hangját hallotta meg a rádiójában. Az ötlet eléggé érdekes volt, de sejtette, hogy a férfinek olyan képessége van, amely előnyt jelenthet.
- Máris megyek - mondta, majd amilyen gyorsan tudott a mágiaügyi részlegen dolgozó férfihoz repült, majd felkapta, és a lény feje fölé vitte.
Amint a kollégája jelzett engedte leesni, majd várta a hatást.
~ Remélem, hogy nagyon alaposan átgondoltad amit teszel, Millvier ~ töprengett a páncélos ügynök.
Scott Singer
Scott Singer
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 35
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jun. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Tank008 on Hétf. 18 Márc. 2013, 21:53

~Az ég tiszta a földön már csak az a piszok nagy orjás hernyó van nyert ügyünk van.
Jobban megnézve láttam kibukkanni egy, két ügynök testét a lény belsejéből az óriási lyukon keresztül amit rávéstünk. A szemét még egy kis extra karmolás után még jobban fájlalta a kis házi dögünk. A trutymóból még alig, hogy kikecmergő kollégák közel sem voltak biztonságban ott a lény addig fog kapálózni míg agyon nem nyomja őket. Fegyveremmel igyekszem a dög szemét célozni ismét csak most a másikat. Célba veszem majd tűzellésbe kezdek de nem mint valami őrült csak egy töltényt lövök el várva a hatásra. Ha sikerül kárt okozni ezzel a tölténnyel küldöm utána a testévreit is a tár maradék részét, hogy akkor már megszabaduljak a robbanó töltényektől.
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 24
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Danny Long on Szer. 20 Márc. 2013, 18:38

Távolról figyelem, ahogy Riez a sárkányszerű alaktól segítséget kap és végre is hajtja a tervét. A lövések felszakítják a szörny gyomrát, és emberek esnek ki lyukon. Végül megpillantom a farkast, aki a lényhez rohan, és a kilőtt szem helyén tátongó sebnek veti magát. Hé, hát én mit csinálok itt, amikor ilyen kiskutyák meg támadnak. Elég volt a várakozásból, valamit nekem is tennem kell. Megragadom a fegyveremet, és a lény felé kezdek rohanni. Már egyértelmű, hogy mit kell tennem. Az egyik szem már a kutyáé, ahhoz már nem férek hozzá, de nincs is rá szükség. Van a kukacnak még egy másik szeme is. Ha az is eltűnik, akkor már teljesen megszűnik a látása, és gyakorlatilag nyert ügyünk van. Azt veszem hát , és ha minden jól megy, nekifutásból egy teljes erejű ütést mérek a dög szemére. Nem gondolok most olyasmire, hogy ez mennyire undorító végeredménnyel járhat, ilyesmi jelenleg nem fér a tudatomba. Csak az akció van a fejemben. Ha a szem nincs éppen olyan magasságban, hogy a földről elérném, akkor egy ugrás után megpróbálok megkapaszkodni a páncélján, és újra a szeméhez mászni. Ha erre van szükség, és sikerül odajutnom, ezúttal erősebben kapaszkodom, mint múltkor, és újra a szemébe döfök.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Fene on Szer. 20 Márc. 2013, 20:29

*Remek, a csapat két részre oszlik és míg az egyik része a fejét, a másik a hason keletkezett sebet támadja. Mintha csak összebeszéltek volna. Koccintana elismerés képen, de úgy sejti, hogy egy démoni féreg szemének marcangolt részeivel ez nem lenne illendő. Sebaj, zavartalanul folytatja munkásságát, ha Danny is megérkezik a szemvizsgálatra, akkor egy morgással üdvözli, az is lehet, hogy amúgy is morogna. De a lényeg, hogy belemarkol két kézzel/manccsal a szemüregbe és megpróbálja felfeszíteni, mint egy csatorna fedelet. Nincs tisztában a lény anatómiájával, talán ezért is szeretné megvizsgálni az agytekervényeit, ha ez nagyon nem akarna összejönni, akkor azt teszi, amihez a farkasok értenek a legjobban, gyakorlatilag megpróbál leásni a teremtmény lelki világába a szemüregen keresztül.*
Fene
Fene
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 48
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Fene
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Bishop on Szer. 20 Márc. 2013, 21:39

A támadások nem különösebben összehangoltak de külön-külön is jól kiegészítik egymást egyre súlyosabb sebeket okozunk a lénynek, a gyomra már szétnyílik a fejét most tépázzák. A nyílásból hirtelen három alak esik ki a lényből, még élnek, remek, de persze ennek van egy másik oldala is, a féreg úgy mozdul, hogy agyon fogja őket nyomni.
~ Nem vagyok elég gyors egy mentéshez, valaki más kellene, Svarog már elindult de kevés három emberhez. Legyen Aegis, eddig szépen teljesített.
Azonnal intek a páncélosnak felhívom magamra a figyelmet, majd jelzem, hogy igény lenne egy mentőakcióra, ott a szörny alatt. Most nem használok semmilyen más kommunikációs formát, felesleges csak telnek az értékes másodpercek, három kézmozdulat sokkal gyorsabb. Persze ha nem indul meg senki az adott irányba, akkor én megyek. Próbálok egy valakit talpra állítani és meglökni a megfelelő irányba, majd én is futok. Nem hossz irányba, hanem ki oldalra, hogy gyorsabban megléphessek.
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3572
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

6 / 14 oldal Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.