Az Astoria utcái

11 / 14 oldal Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next

Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Tank008 on Hétf. 15 Ápr. 2013, 21:12

Repedések jelennek meg a falon dormamu nem bír magával és több társunkat is megsebesíti a földön fekve a mesterlövészem ki van támasztva és ki is van biztosítva. Miután tűzparancsot kértem nem sokkal később meg is kaptam Bishop ügynöktől ekkor miután a repedéseket tanulmányoztam a fegyvert dormamu szívére irányítottam. Igyekezve úgy célozni, hogy ha töltény át is menne rajta akkor is a plafont találja el hisz a földön fekszek.
- Értettem !
Ezután az első sima 50 kaliberes töltényt elirányítottam dormamu felé amennyiben elkezdene utána felém nézni beálcázom magam ha pedig a tölténynek van hatása akkor a töltények szórását folytatom.
~ Mágia lények hiányában ha nem tudunk benne kárt tenni akkor nekünk itt reszelnek láthatatlanság ide vagy oda.
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 24
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Laura Slyen on Hétf. 15 Ápr. 2013, 22:56

Furcsa zajok, homályos foltok. Ez jellemezte az ébredésem. Kinyitottam a szemem és lassanként normalizálódott a látásom és a hallásom is. Nem tudom mennyi ideig lehettem kiütve, de a jelek szerint nem elég ideig. Ugyanis még mindig ott voltam abban a teremben, ahol eddig is, de most mégis máshol. Nem Dormamu mögött voltam, hanem a teremnek majdnem a szélén.
~ Mi a frász történt itt?
Néztem közbe értetlenül, miközben megpróbáltam talpra állni. Éreztem, hogy a sebeim még mindig fájnak, mivel még nem gyógyultak be eléggé.
~ Rohadtul fájnak a tagjaim.
A legnagyobb sérülésre szorítottam a kezem, miközben felálltam.
Dormamut pillantottam meg és a társaimat akik körbevették.
~ Én már megjártam így, remélem ti nem fogjátok.
Jegyeztem meg, miközben távolról, de nagy kört leírva közeledtem társaim felé. Valami azt súgta, inkább ne tétlenkedjek. De mivel támadni se akartam ezért megtartottam a tisztes távolságot. Közben pedig fürkésztem a környezetem, mindent és mindenkit. A pentagrammát, a hasadékokat, az eszméletlen társakat és azokat, akik körbevették Dormamut. Nyitva tartottam a fülem és a szemem, készen arra, ha valami gyanúsat észlelek, akkor félre ugorjak annak útjából.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
-    
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Fene on Kedd 16 Ápr. 2013, 23:40

*A társai és jó maga is elmormolhatnak egy-egy fohászt, nem kell égett farkas szőr szagát szagolniuk. Feszülten figyeli a többieket és a kör közepén helyet foglaló Dormammut. Szíve szerint rávetné magát, hátha a karmait kevésbé veszi jó néven, most, hogy már nincs pajzsa. De egy biztos:*
-Maradjatok mozgásban, ha nem akartok megégni.
*Jó pár harcos bőrét jelenleg ez az apró tény mentette meg. Így Bishop szavára meg is lendül az egyik hasadék felé. Ha semmi sem gátolja benne, szemügyre veszi azt, igaz, erről a könyvek amiket olvasott nem szóltak. Talán még az öreg Lovecraft novellái között olvasott hasonlókat, de azok a maguk korában sem számítottak mágikus tanulmányoknak. Viszont Dormammu lehet titkon rajongója, felemelő, hogy talált közös pontot az ellenséggel.*
-Jelentem, az aminek tűnik, egy azonosítatlan, mágikusnak ható hasadék!
*A védelmét már csak azért sem ereszti le,mert hátha valami kósza tündér, esetleg démon akarna előugrani belőle. Ebben az esetben egy jól bevált jobb egyenessel igyekszik megtörni az előretörő dolog karrierjét és koponyáját.*
Fene
Fene
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 48
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Fene
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Aegis on Szer. 17 Ápr. 2013, 11:13

~ Remek a Sátán x-edik megtestesülése éppen készül a teljes slepjével rászabadulni New York-ra és az összes varázslónak most kell kiüttetni magát.~
- A hasadékok valamilyen energiát vonnak el a teremből, próbáljátok valahogy kitágítani hátha szerencsénk lesz!- szól oda a társaságnak kiegészítve Riez százados parancsát.
~ Ha kitart a szerencsénk akkor ennek az izének az energiáit szívják el és nem a miénket. Egyébként meg mindegy mert az eddigiek alapján ha ez az izé nekünk esik akkor béke porainkra.~
- A.T.H.E.N.A. tűz!!!.- adja ki a parancsot a páncélnak ami két darab mini rakétát útnak is indít Dormammu feje és mellkasa felé közben ő is tüzet nyit a taszítósugaraival a démonúrra, mindkét fegyverrel úgy célozva, hogy senki mást ne találjon el. Nem vár túl nagy sikert az akciójától de talán sikerül néhány másodperc időt nyerni a többieknek, hogy cselekedjenek. Ha sikerül a támadás, ha nem a páncéltól tellő leggyorsabban kitér oldalirányba, remélve hogy sikerül kitérnie az ellencsapás elől mert abban nem reménykedik hogy a páncél hőálló rétege kibírná a mágikus tüzet.

_________________
Aegis
Aegis
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 299
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 06.
Age : 22

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Cardas on Csüt. 18 Ápr. 2013, 02:08

Gyógyulgatok. Érzem, ahogy az égett, károsult szövetek, és a bőröm lassan helyreáll, bár még mindig tart a regenerációs folyamat. A kellemes és a kicsit viszkető érzés között van ez.
Fel tudok állni, szóval eltávolodom a démonúrtól, minél távolabbra. Még sebezhető vagyok, sérült. De ha majd mindjárt jobban leszek, és ha valaki megmondja, hova kell beleeresztenem a karmaim... remélem minél hamarabb eljön ez a pillanat!
Ekkor tör elő a földből a forró csapás. Egek! Ha ottmaradtam volna, szőrén-szálán nem maradt volna belőlem sok, kopasztott macska volnék. De vannak, akik nem olyan szerencsések, mint én. Nem merek azonban a segítségükre sietni, mert félek, ha közelebb merészkedem, kapok én is az ő részükből.. Így inkább minél jobban elhátrálok.
Most pedig a falon történik valami. Hasadékok jelennek meg. De mégis mire valók? Egyik társam meg is adja rá a választ. Szóval ezek elvonják az energiát? Lehet, hogy nem is elvonják, hanem csak egyszerűen kiszökik a helyiségből az eddig bent lévő. Persze nem konyítok hozzá, de azért az egyik közelébe megyek, de nem annyira. Három lépés távolságot meghagyok, és közben próbálok figyelni a démonúrra. Az jobban leköti a figyelmem, mint a hasadék. Közvetlenebb fenyegetést látok benne.

_________________
Reneszánsz: JK : Natalie Pezzini NJK: Caroline "Oly" Dason
X-Diák: Aaron Asbord
Outsiders: Maria Holguin
Végtelen Háború Világa: Amanda Cruz
Cardas
Cardas
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 366
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. May. 02.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: Natalie Pezzini
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Amazon on Csüt. 18 Ápr. 2013, 02:21

Oké, sikerül elkerülnöm Dormammu következő csapását.
- Még jó, hogy otthon nem ilyen a padlófűtés!
Páran pórul járnak, viszont most nincs idő velük foglalkozni. Hasadékok bukkannak fel, amik magukra vonják a figyelmem. Vajon ezek a javunkra vannak, vagy nem?
Mikor kiadják a tűzparancsot, és is keríteni akarok valamit, amivel a démonúrnak árthatnék. Megragadom hát az egyik, már legyőzött szörny holttestét, és azt hajítom feléje. Már nincs körülötte pajzs, és nem lenne jó hagyni, hogy befejezze azt, amiben most mesterkedik, mert akármi is az, számunkra tuti nem jót jelentene.
Eztán az egyik hasadék felé sietek, és várom a parancsot, mi jöjjön ezután. Tágítani nem merem, mert mi van, ha azzal csak ártanák. Nem. Majd ha egy mágia szakavatott is megerősíti, csak akkor esek neki. Felkészülök, ha a hasadékból valami előtörne, akkor védekezhessek. Közben Dormammuról sem szabad megfeledkezni.
Amazon
Amazon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 121
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 22.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: Cardas
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Danny Long on Csüt. 18 Ápr. 2013, 07:32

Néhány pillanattal azután, hogy felkelek, lángok csapnak ki a talajból. Nem sokon múlt, azt a területet, ahol ültem, pont el is kapja. Úgy néz ki azonban, hogy nem mindenki volt ilyen szerencsés. Látom, hogy Maxet is elérte a tűz, de ebben az állapotban valahogy nem tudok túlságosan aggódni érte. Sokkal fontosabbnak érzem azt, hogy végre elintézzük a fődémont. Viszont úgy néz, ki, hogy a mágusaink is szerencsétlenül jártak, ami bizony már komolyabb gyakorlati hátránnyal jár. Mivel úgy néz ki, a központtól sem érkezett válasz, magunknak kell kitalálnunk, hogy mit kezdjünk a helyzettel, ami mágusok nélkül elég esélytelennek tűnik. Remélem Rieznek van valami használható ötlete. Közben a démon újra varázsolni készül. Próbálok mindenhova figyelni. A fejem fölé, a lábam alá, magam elé. Hamarosan már a hátam mögé is kell, mivel hasadékok nyílnak a falban. Ha újabb lények jönnek, ennek sose lesz vége! Tehát próbálok már a hasadékokra is figyelni. Lassan közeledem az egyikhez, úgy, hogy ki tudjak térni, ha valami kijön belőle, és ha démon érkezik, akkor rögtön le tudjam ütni. Ha megint ilyen kőszerű izék támadnak ránk, akkor nehézkesebb lesz, akkor viszont megpróbálok a nyakába ugrani.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Albert Shear on Csüt. 18 Ápr. 2013, 08:02

~ Szerencse... ~ villant át az agyán amikor Ragnar tőle távolabb ért földet. Igaz, mint vívó, tudta: ha fölötte áll is meg ellenfele, leszúrni nem lett volna ideje. Ellenben földharc kezdődött volna s Albert nincs meggyőződve arról, hogy hő lett volna a nyertes. Ahhoz a saját sebe túlságosan nagy volt, míg ellenfelén csak karcolásokat ejtett. ~ Menyasszony?! ~ Fordította oldalra a fejét. Most jó volt neki. Két-három másodpercig amíg az újonnan becsatlakozó lefoglalta a sárkányt. Aztán felült, majd ugyanazon mozdulatsort lezárva, már talpon is volt. Egy kis megingást követően újra felvette azt a középső kardállást, melyből ugyanúgy tudott volna támadást indítani, mint védekezést lebonyolítani.
-
Ne családi életet éljünk. Még nem végeztünk.
- Fizikailag szétzúzni a csontokat. - ismételte meg hangosan Victor Miss Miller számára a hasznos információkat. Aztán aktiválja a rádióját. - Köszönjük Valkűr. Whiskey Bravo kiszáll. - mondja, majd Stephani felé fordul. - Gránátokat asszonyom? - És már nyúl is a két darab robbanó gránátot tartalmazó zsebe felé. Amennyiben a nő rábólint a dologra elő is veszi őket, egyesével. Kibiztosítja és a sárkány lábai elé veti őket.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 38
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 18 Ápr. 2013, 09:46

Következő körváltás: 2013. április 21. (vasárnap)

~ Dormammu szentélyében ~
Résztvevők: Maximillian Evans / Axe, Danny Long, Natalie Pezzini, Makarov Vlagyimir Riez / Bishop, Boris Dragunov / Svarog, Horatio Millvier, Laura Sylen, Ulysses J. Forge / Aegis, Scott Singer, Simon Tamás / Tank008, William Gunner / Fene, George Ethan / Árny, James Runnel és Jennifer Crowce / Amazon

Bishop kiadta a parancsokat, hogy a közelharcosok nézzék meg a falakat, míg a távolsági harcosok támadjanak.
A többiek megérkeztek a pontokhoz, amiket mondott Bishop, de ők ott semmit sem látnak, csak a fal van ott. Semmilyen sérülés nem látszott rajta. Aegis kiadta a parancsot, hogy kezdjék tágítani, de senki sem merte megtenni ezt. Így ők egyelőre csak állnak ott.
Runnel körül az elektromosság pattogott, ahogyan a képességét használta, majd a parancskor útjára engedte a villámot. Bishop és Tank lőni kezdett a démon felé, ahogyan Aegis is megtette mindezt. A támadások betaláltak, Dormammu meg sem próbált kitérni előlük, sőt talán mintha várta is volna mindezt. Ezek utána azonban nem úgy történt a riposzt, mint az előbb. A pentagrammaban izzottak fel jelek, négy darab egészen pontosan. Az egyik helyén egy két méteres levegő elementál szerűség, ami körül villámok cikáztak. Majd ezt követően három darab két és fél méteres fémlény, amiknek a kezeik helyén olyan fegyver volt, mint amivel Bishop, Tank és Aegis rátámadt. A lények nem a távolsági személyeket vették célba, hanem azokat, akik ott álltak a falnál.
Amazon felé indultak villámok, legalább egy tucatnyi, Fene irányába ment négy kisebb rakéta, a többiek felé pedig sorozatlövésben a .38-as és .50-es kaliberű töltetek.
Bishop és Aegis észlelik közben, hogy a repedések még tovább nyíltak és már egyre több energiát szívnak el, de ezt itt a teremben láthatóan senki sem érzi és már a hasadék kezdett kékes fényt is árasztani nagyon halványan.
Az eszméletlenek a súlyos sérüléseikkel ekkor kezdtek ébredezni.

//A repedéseket még mindig nem látja senki csak Bishop és Aegis páncéljának szenzorai, meg Singeré tenné, ha nem sérült volna meg.//~ Utcákon ~
Résztvevők: Albert Shear / Britannia Kapitány, Victor Montano, Stephanie Miller és Gunnhild Morsus

- Jobb ötletem nincs. És most már akár kiabálhat is neki – mondta Steph Victor-nak. – Valkűr.
Bökött a fejével a frissen megérkezett nőre. Victor elővette a gránátokat és a nagy sárkány alá dobta. Miller pedig koncentrálni kezdett és varázsolni. Ahogyan a gránát felrobbant a robbanása sokkal nagyobb volt, mint kellett volna, a nő segített rá erre. Azonban csak megrepedt ennyitől a csont a lábán és nem lett különösebb baja.
< - Gunny a nagy sárkányt, ne az ellenségedet! – kiáltott rá asgardiul. >
A kiáltás után a nő elfordult Ragnartól és odasietett a pároshoz.
- Felvigyelek a hátára? – kérdezte, a hangja most is állatias morgással volt tele, mint a rádióban.

Albert is hallotta a kiáltást asgardi nyelven majd a mellette álló nő elsietett a hang irányába, így ismét egyedül volt a gyíkkal. Roppant sajnálatos módon ellenfelének a sebei némileg gyógyulni kezdtek már ennyi idő alatt. Ragnar is felvette az alapállást, majd hangosan felüvöltve futva rohant Albert felé, hogy egy hatalmas lendületes és brutális csapással kettőbe vágja őt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14367
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Tank008 on Csüt. 18 Ápr. 2013, 11:01

A töltényt ellőve észrevettem, hogy Dormamut ez csöppet sem zavarta meg sem kísérelt kitérni vagy kivédeni bármilyen támadást. De még is támadásaink teljesen haszontalanok voltak sőt ismét megjelennek lények amelyek Domamut szolgálják.
~ Jó kezd elegem lenni ahányszor megtámadjuk mi járunk rosszabbul most épp a saját fegyvereink másával akar ránk támadtatni. Ki kell találni valami alternatív megoldást a szimpla neki támadások eléggé nem jönnek össze csak a saját sírunkat mélyítjük vele.
Próbáltam körülnézni megoldást keresve remélve, hogy látok valami kiutat illetve bíztam benne, hogy beugrik valami jó kis ötlet de amíg ezekre nem került sor becéloztam azt a lényt amelyik jobban láttam majd tüzet nyitottam rá a kitámasztottam fegyveremmel. Az elő lövést a fejére céloztam majd ha az hatékony effektív hatással bírt akkor folytatni kezdtem a tüzelést.
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 24
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Laura Slyen on Csüt. 18 Ápr. 2013, 11:14

Az események felpörögnek. Megjelenik 4 lény Dormamu mellett. A csapatunk lövései pedig nem sebzik meg a férfit, hanem a támadások visszafordulnak felénk. Felém épp 38 és 50 kaliberes töltények tartanak.
Amikor ezt felfogtam rögtön oldalra ugrottam a felém közeledő töltények elől, vagy ha több légvonalban haladtak volna töltények, akkor elvetődöm, hogy ne találhassanak el.
Ha ez sikerül, akkor megpróbálok feltápászkodni és megindulok a társaság felé.
~ A jelek szerint a közelharc most többet használ, mint a töltények.
Mindeközben továbbra is figyelem a környezetem és próbálok elugrani az estleges támadások/töltények elől. Miközben közeledem megpróbálom kitalálni, hogy miként is lehetne eltakarítani azokat a lényeket az útból. A villámló lény közelébe azonban nem mertem merészkedni, elég volt aznapra egyszer megpörkölődni.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
-    
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Bishop on Csüt. 18 Ápr. 2013, 20:54

Páran elindulnak csekkolni a réseket, amiket észleltem, de csak állnak ott, nem szólnak semmit és nem is tesznek semmit, nem vizsgálódnak, semmi. Nyilván nem találtak semmit. Közben a támadások pontosan telibe találják a démont, már nyilvánvaló volt, hogy számított a manőverre, mivel nem próbált kitérni. Négy darab lény idéződik meg körülötte, három fémszerű lény lőfegyverekkel, egy elektromos elementál, nyilvánvalóan a saját fegyvereinket fordítja ellenünk.
~ Mágiával harcolunk és a két mágus ki van ütve, egyáltalán nem értek hozzá, ráadásul még Evans is ki van ütve, nincs rendes védelmi vonalunk, szanitéc meg sehol. Az egyik páncélos is ártalmatlanítva van, nincs már akkora ütőképes erőnk se, na meg az állatias mutánsok száma is megfeleződött, így nem tartjuk sokáig. Nincs mit tenni, ki kell valamit találni.
- Vigyázzanak! Rendben, aki még talpon van az tartsa fel ezeket a lényeket. Az egyikre bombákat szórok én, de nem várok nagy hatást. Ulysses ügynök, próbálja jobban megvizsgálni a hasadékokat, közelebbről is, én is azt teszem. Bár nem hiszem hogy egyikünk is értene a mágiához, mégis ki kell találnunk valamit, a fele csapat harcképtelen.
Legutoljára is azok a fontos pontok voltak a "kulcsai" a "megoldásnak". Terv szerint járok el a hozzám legközelebbi rést, ahol szökik el az energia, veszem célba. Közben oldalra tekintek, figyelem a csatát, hogy ha bármilyen támadás érkezne ki tudjak térni. Futás közben öt-hat kis bombát az egyik lény lábához próbálok gurítani, a legközelebbiéhez, de semmikép nem az elementáléhoz, akkor inkább célt váltok. Ha megérkeztem a célhoz, megvizsgálom alaposan, hozzá is érek, megpróbálom analizálni. Esetleg még egy robbantással is megpróbálkozok a falon, kockázatos ezért biztos távolba vonulok.
Nincs más hátra bízni a többiekben és próbálkozni.
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3572
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Svarog on Pént. 19 Ápr. 2013, 09:06

Svarog szerencsés volt, épp időben kiért a démonvezér hatóköréből, négyen a csapatból nem voltak ilyen szerencsések, őket egyenként elkapta egy-egy tűzkitörés, mire lángolva, de élve zuhantak a padlóra.
Parancs nem jött, hogy mit tehetnének. És ráadásul Dormmamu is belekezdett valami mágiába. Bishop azonnal parancsot ad a támadásra, majd lőni kezd, ahogy a mesterlövész is, ő láthatatlanná vállk, a páncélos is tűzet nyit, ő is össze vissza repked, még a női Hulk is az egyik döglött szörnyet is Dormmamu felé dobja. A támadások betalálnak, majd a pentagramma felizzíik, mire a négy sarkán egy-egy bestia jelenik meg, pont úgy felfegyverezve, amivel Bishopék rájuk támadtak. Bishop újabb parancsot adott, Svarog pedig cselekedett.
- Én feltartom őket - suttogja, majd magasabbra röppent, és három tűzgolyót küldött az egyik fémből készült szörny hátába, ha betalálnak, akkor lejebb röppen, hogy kikerüljön a dög tűzvonalából, ha ez sikerül, akkor egy újabb támadással sorozza meg.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 886
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Horatio Millvier on Pént. 19 Ápr. 2013, 18:41

Horatio Millvier későn reagált a parancsra és a lába alatt hirtelen lángok törtek fel. Hatalmas fájdalmat érzett, majd ájultan esett össze. Jó néhány perc telhetett el mire magához tért. Amikor kinyitotta szemeit úgy érezte, mintha most jött volna a pokol egyik lávafolyamjából. Mindene fájt a tűztől, és úgy érezte most azonnal meghal a lángoktól. Körülnézve több új démont látott meg, akik a csapatra támadtak. Dormammu újabb varázslatra készült. Horatio minden erejét megfeszítve megpróbálta elfojtani a fájdalmát, és felállni, hogy segítsen társainak. Megpróbálta felhúzni páncélformáját, hogy ezzel védje magát, majd a legközelebbi démoni teremtmény felé indult és szellemformát öltve bele sétált, majd visszaváltozott páncélformába, hogy belülről szétvesse a teremtményt.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
Horatio Millvier
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Árny on Pént. 19 Ápr. 2013, 22:47

Nyugodt sötétség vesz körbe, semmi más nem létezik azon kívül, nincsenek hangok, érzések, mozgás, élőlények... Tökéletes harmónia, túlságosan tökéletes, nem hiszem, hogy hosszútávon el tudnám viselni. Lassanként tompa zajok kezdik el megzavarni a képet, melyek lassanként ugyan, de magamhoz térítenek. Kinyitom a szemeimet, de foltokon kívül nem sokat látok, igaz ezzel egy időben elkezd a fájdalom ténye is eljutni a tudatomig, bár eleinte csak kellemetlen bizsergés, mondhatni teljes testet zsibbadás, de ez hamar élesedni kezd, ahogyan pedig ez bekövetkezik, az emlékek szinte megrohamozzák a tudatomat. Rádöbbenve a tényre a fájdalom is kritikusan felerősödik, ez pedig rántja magával a többit, az érzékek az adrenalintól gyorsabban helyreállnak. Ezt már elkönyvelhetem kellemetlennek, de még mindig nincs annyira pokoli ez az égés, mint az a robbanás korábban, érezni ahogyan lassan csak szilánkok maradnak... Nem.
- Ami nem öl meg.... Megerősít... - Mormogom magamnak, miközben a kezeimmel próbálom megtámasztani magamat és lábra állni.
- A fájdalom.... Gyengeség amely elhagyja a testet... - Folytatom tovább a pillanatnyi gondolatmenetet, amely szinte beleépül az agyamba a folyamatos fizikai fájdalomnak köszönhetően, melyet a súlyos égési sérüléseimnek köszönhetek, s valóban úgy érzem, hogy erőt nyerek mindebből, erőt és... Valami mást, amit így hirtelen nem tudok magamnak sem megmagyarázni, de mégis hajt előre és cselekvésre késztet. Egyenlőre annyival is megelégszem, ha talpra állok, csak utána vizsgálom meg, hogy megvan-e még a penge és ha igen, akkor megfontolok egy támadást az egyik fém szörnyeteg ellen... Amennyiben nincs, megpróbálom újra kreálni a rúna felrajzolásával.

_________________
Reneszánsz: Árny
X-diák: Matt Lawson
Árny
Árny
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 312
Hozzászólások régi : 22
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Aegis on Pént. 19 Ápr. 2013, 23:34

~ Hogy mi a jó büdös [itt egy hosszú és igen trágár káromkodás szerepel amit a jóízlés nevében inkább nem írok ki.], ilyen nincs! Ez most valami hülye vicc akar lenni?Mi az hogy ha őt lőjük csak mi kerülünk nagyobb pácba? Ilyen nincs! Gyűlölöm a mágiát!!! Mi lesz a következő, Osborn atomot dobat a fejönkre csak hogy teljes legyen az élmény?~ dühöng magába ahogy a támadásuk eredménye képpen csak az ellenfeleik száma növekedett meg. Épp tüzet akart nyitni a hozzá legközelebb eső ”izére” amikor Riez a hasadékhoz küldte hogy kezdjen vele valamit.
~ De mit? Ez egy valami agyament faldarab ami energiát szív át egy démon univerzumba vagy mit tudom én hova. Mit kezdjek vele? Robbantsam fel?~ Kérdezi magában miközben odaér a hozzá legközelebb eső hasadékhoz. Közben a fémszörnyekre és a fődémonra is próbál figyelni. A két lőfegyverestől nem félt túlságosan a páncélja titánötvözetének ki kel bírnia az normál .50-es kalibert és ha ugyan olyan mini rakétákat lődöz a harmadik mint amiket ő akkor azokat is ki kellene bírnia de ott volt a negyedik a villámokkal amikről nem volt elég információja és az előbbieket se vehette biztosra. Ha meg Dormammu támad akkor meg majdnem mindegy volt. Ha sikerül zavartalanul eljutnia a céljához parancsot ad az M.I –nek.
- A.T.H.E.N.A. próbáld elemezni „ezt itt”! – Ha lefut az elemzés és a gép nem áll elő jobb ötlettel vagy olyan adattal ami egyértelműen azt bizonyítaná hogy rossz ötlet akkor az eggyik repulsorával belelő a hasadékba remélve ezzel elér valami. Valami ami jobb a mostaninál.

_________________
Aegis
Aegis
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 299
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 06.
Age : 22

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Fene on Szomb. 20 Ápr. 2013, 21:14

*Nézi a falat, a pentagramma egyik csúcsa mintha ide mutatna, de semmi különöset nem lát. Kezdi kérdőre vonni magában Bishop vezetői tehetségét és utasításait. Egy üres falhoz küldte elvégre. Fintorog egyet, majd szembesül a felé tartó lövegekkel. Ha nem cél/hő követőek, akkor talán szerencséje lesz és ki tud gurulni a támadás elől. Na nem oldalra, túl sok haszna nem lenne a távolság tartó helyváltoztatásnak jelen esetben, átlósan előre, lehetőleg Dormammu és a pentagram közelébe. Sok ideje nincs átgondolni a következő lépést. A két mágus, ahogy elnézi, fogalmuk sincs mit csinálnak, a pár új megidézett lénnyel veszik fel a harcot, a probléma tényleges forrása helyett. Akiről történetesen le ugyan nem pattannak már a lövedékek, de visszafordítja rájuk a támadásokat, legalábbis a fizikai jellegűeket egész biztosan. Az ábra segítségével, amennyiben szemei nem csalnak. Ha megzavarja az ábrát, akkor viszont minimum instabillá kéne válnia a mágiának, amit a démon használ, ami jelenthet jót és nagyon rosszat is. Elkezdhetné veszettül kaparászni a padlót, valószínűleg mindenféle haszon nélkül. Helyette jobb ötlete támad. Belecsap a legközelebb lévő fémes testbe karmaival, megpróbálva magára vonni a lény figyelmét és ha elég ügyes, még hátra is tud szökkenni, a pentagram és Dormammu közelébe, hogy ott várja meg a következő rakéta adagot.*
Fene
Fene
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 48
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Fene
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Amazon on Szomb. 20 Ápr. 2013, 22:34

Na kíváncsi vagyok, milyen támadási formával akar meglepni minket Dormammu. Esetleg megint beveti valamelyik már elsütött trükkjét? De nem, újjal rukkol elő. Komolyan? Én kapom a villámlóst? Most mit kezdjek vele, nem értem. Én és az áram nem vagyunk jó barátságban, odakint már telibe talált egy villám, és nem volt jó érzés. Biztos nem tudom őt úgy elintézni, hogy behúzok neki egyet. De akkor hogyan? Vízzel talán ki lehetne sütni, de az nincs itt. A többiek is elfoglaltak, hogy segítsenek nekem.
Az első villámcsapásoktól oldalra ugrom. Közel vagyok falhoz, hátrálni már nem igazán tudnék sehova, ezért oldalazom. A fémlények… talán beléjük kéne vezetni az áramot. Nem tudom, hogy ez hatásos megoldás-e, és azok kidőlnének-e tőle, de ha igen, megéri megpróbálni. Szóval, ha még nem terített a földre a lény a villámaival, akkor igyekszem a helyiségben olyan helyre menni, hogy köztem és a Villám közt egyenes úton ott legyen egy fémszörnyeteg. Kíváncsi vagyok rá, milyen hatást vált ki, ha egymás közelébe kerülnek, vagy megérintik egymást. Persze mikor közeledik hozzám, megint tovább iszkolok, és igyekszem nem mások útjába kerülni, nehogy őket is villámcsapás érje.
Amazon
Amazon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 121
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 22.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: Cardas
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Cardas on Szomb. 20 Ápr. 2013, 22:50

Épp most kelek fel a földről, és már jön is a következő támadása, alig úsztam meg az előbbit. A többiek hogy bírják ezt? Jó, páran nem bírják, mert ahogy látom, vannak, akik kidőltek, és nem csak én kerültem válságos állapotba. Viszont nekem már szépen gyógyulnak a sebeim, ami előnyös. Gyorsabb mozdulatokra is képes vagyok. Így, mikor a golyózáport elkezdik ránk árasztani, megpróbálok a csövek elől kimozdulni, hogy azok termése ne bennem legyen elültetve. Közelíteni sem akarok a lények felé, eléggé ellenállónak tűnnek, hiába volna a fém ellen a karmom, csak beletörnének, és magamnak okoznék kárt. Így igyekszem mozgásban maradni, hogy ne legyek könnyű célpont.
Minél több időt kell nyerni azoknak, akik a megoldáson töprengenek. Ha van egyáltalán. De azért reménykedem benne, mert mást úgyse tudok. A lényeg, hogy elvonjam a figyelmüket ezeknek a golyószóróknak azokról, akik azokat a bizonyos repedéseket vizsgálják.

_________________
Reneszánsz: JK : Natalie Pezzini NJK: Caroline "Oly" Dason
X-Diák: Aaron Asbord
Outsiders: Maria Holguin
Végtelen Háború Világa: Amanda Cruz
Cardas
Cardas
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 366
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. May. 02.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: Natalie Pezzini
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Danny Long on Vas. 21 Ápr. 2013, 10:22

Megközelítem a helyet, amit Riez mondott, de nem látok semmit. Mi a fenét kell nézni ezen? Pláne, hogy közben a fődémonnál sokkal érdekesebb és veszélyesebb dolgok történnek. A távharcosok lövedékei elől nem tér ki, mintha nem is érdekelné ez egész, viszont ezek után nem újra támad, hanem újabb lényeket idéz. Ez nem is lenne akkora gond, csak egyik sem néz ki úgy, mint amit könnyen agyon lehet csapni. Az egyik, olyan mint valami viharember villámokkal meg mindennel, a többi három meg fémből van és puskák vannak a kezük helyén. Ennek a rohadéknak végtelen a készlete ilyen szemét kis démonokból?! Nincs időm azonban túl sokat gondolkodni ezen, mivel egy egészséges sorozat indul meg felém. Nem is várok a kitéréssel, gyorsan félreugrom, és figyelem, hogy nem igazít-e a tűzvonalon. Közben a többiek mindenféle mágikus marhaságokról beszélnek. Rohadtul nincs meg, hogy miről van szó, de ajánlom, hogy csináljanak valamit, mert itt nagyon nagy gondok lesznek. Közben igyekszem közelebb kerülni az egyik fémlényhez, amennyire lehet, és ha tudom, kipróbálom, hogy mit szól egy jóféle fejbevágáshoz a bottal.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Albert Shear on Vas. 21 Ápr. 2013, 10:25

Victor egy hangyányit maga is meglepődik a gránátok robbanásán. Ugyanakkor ezzel párhuzamosan nagyobb pusztításra számított. Viszont sajnálattal konstatálta, hogy egy repedésen kívül semmi komolyabbat nem értek el. ~ Hmmm...legalább bénítsuk meg. ~ gondolta s mivel nem hitte, hogy az újonnan érkező nő kérdése neki szólt, lövésre emelte fegyverét. A célzás segítő optikán át jól látta a csonton keletkezett repedést. Amikor úgy ítélte meg a sárkány mozgásából, hogy eltalálhatja lőtt. Egyet. Majd amint lehetősége nyílt rá még egyet. És újra. Remélte, hogy a becsapódások nyomán elkezd forgácsolódni a csont...
Albert felkészülten, nyugodtan várta az érkező ellenfelét. Sokéves harci tapasztalatának és a hosszú, átgyakorolt éjszakáknak és nappaloknak köszönhetően agya gyorsan elkezdte felmérni a helyzetét. Így az idő, mintha belassult volna körülötte. Igaz nem látta előre, hogy mi fog történni. De a felé haladó sárkányforma kéztartásából körülbelül három vágásformára tudott következtetni. Abból egyet egyből kizárt, mert az nem tartozott az eddigi stílusához. A másik kettő viszont végzetes csapás lenne Albertre. Még akkor is problémát jelentene számára, ha kardjával hárítana. Mivel beragadna a démon alá és onnan nehezen tudna fölé kerekedni a harcban. ~ Nincs más hátra...mint oldalra ~ születik meg az agyában a gondolat. Amikor Ragnar megfelelő közelségbe ér, és már indítaná a rettenetes erejű csapást, Albert testével a vágás irányával megegyezően oldalra lép. Így hosszabbodhat meg ellenfele kardjának útja. Közben ott "felejtett kezével", gyors, rövid, alulról induló a testnél oldalra húzódó vágást próbál ejteni. Annyira azért figyel, hogy ha elég gyors ellenfele a védekezéshez, akkor inkább elrántja a kardját, ne csapjanak össze a fémek. Így viszont mellette áll valamelyest és ha befejezte a vágást vagy visszarántotta a kardját, fordulásból Ragnar háta közepe felé vág. Reményei szerint így ejt súlyos sebet, vagy töri el ellenfele gerincét.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 38
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 21 Ápr. 2013, 10:34

Következő körváltás: 2013. április 24. (szerda)

~ Dormammu szentélyében ~
Résztvevők: Maximillian Evans / Axe, Danny Long, Natalie Pezzini, Makarov Vlagyimir Riez / Bishop, Boris Dragunov / Svarog, Horatio Millvier, Laura Sylen, Ulysses J. Forge / Aegis, Scott Singer, Simon Tamás / Tank008, William Gunner / Fene, George Ethan / Árny, James Runnel és Jennifer Crowce / Amazon

És a történet ekkor fordult mészárszékbe…
Tank lövöldözni kezdett, aminek a hangja minden mást elnyomott, de csak egy lövést tudott megengedni, mert nem tért ki a közeledő támadások elől, a következő pillanatban a lövések, amiket a lények okoztak a fegyverét találták el és a fegyver felrobbant, bele a férfi arcába súlyos sebeket okozva rajta. Az egész vérben úszott és jelenleg Tank semmit sem látott.
Runnel talán leblokkolt, de nem mozdult semerre, a lövedékek pedig elérték bal lábát térd alatt csonkolta, amputálta a lövedék.
Axe és Singer a földről sem mozdultak, remélve, hogy ott talán megmenekülnek, Singert egy villám találta el és sütötte bele a páncéljába, Axe-ot pedig egy a kisebbik kaliberű fegyver találta el az oldalán és a seb erősen vérezni kezdett.
Horatio sem próbált kitérni, hanem a képességét használni, csak egyetlen pillanatra sikerült megtennie, majd ismét eszméletét vesztette és ebben a pillanatban öt golyó találta mellkason, esélyt sem adva a férfinak a túlélésre.
Árny fegyvere nem volt meg, így megpróbálta újra megidézni. A mágiamegakadt és ő még érezte, hogy valami a hátába csapódik, a következő pillanatban eszméletét vesztve zuhant ismét a földre.

Laura sikeresen elkerüli a lövéseket, így őt egy sem találta el, a sérülései tovább gyógyultak és ennek hála a mozgás sem fájt már annyira, és megérkezhetett a többiekhez.
És végre valahára Aegis szavaira is reagált, Bishop kiadta a parancsot a hasadékokkal kapcsolatban, sikerült a támadások elől is kitérnie. Közben a lény lábaihoz bombákat tett, de az a lény már odébb is mozdult, hogy mindent be tudjon célozni, így a hasadékhoz is tett le egy bombát.
Svarog úgyszintén elkerülte a támadásokat és tűzzel próbálta a lényeket megtámadni, de mint eddig is Dormammu lényei ellen most sem volt hatása rájuk, maximum, hogy a kisebb kaliberű fegyverrel lövő felé fordult és sorozatokat kezdett felé lőni.
Aegis nem tért ki, de a páncélja felfogta a lövedékeket, de néhány becsapódás után érezhette, hogy nem biztos, hogy kitart majd a vértje, mert ezek nem szokványos lövedékek voltak, közel sem. De végül is megérkezett a hasadékhoz és kiadta a parancsot Athena-nak, aki hamarosan válaszolt is.
- A hasadék ismeretlen energiát von el ebből a helységből, olyat, amiből az itt található lények is állnak és két ön csoportjában található személyben is megtalálható uram – mondta. – A működési elve olyan, mint egy fekelyuknak.
Ezt követően Aegis belelőtt a hasadékba…
Fene és Danny ki tudta kerülni a támadásokat és őket sem érték azok, mind a ketten ugyanarra indultak, sikerült megérkezniük az egyik lényhez, Fene könnyedén tudott belemarni a testbe a karmaival, de ahogyan hasítja végig felette úgy gyógyul a lény ugyanolyan gyorsan, mint ahogyan a férfi sebzi azt. Ekkor pedig Danny a bottal csapta fejbe és a lény az ütés erejétől térdre zuhant.
Amazon és Natalie is kitér a golyók, illetve villámok elől és Amazon tervet eszelt ki, amit nagyjából sikerült megtennie.

Bishop bombái felrobbantak, de egyik lényt sem sebezték meg, mert már nem voltak ott, és robbant a hasadéknál levő is, amit letett, ezzel egy időben Aegis is belelőtt a hasadékba. Mind a ketten látták, hogy iszonyúan kitágult mind a kettő és immáron fehéres fényt kezdett árasztani. Akik még maguknál voltak ekkor látták meg a hasadékokat, azt a kettőt, immáron mindenki számára láthatóak lettek. A fény belengte a szobát, a három lény, amit Dormammu idézett, mintha a pihekönnyűek lettek volna úgy emelkedtek a levegőbe és zuhantak a fénybe és nyelte el az őket.
- NEEEEM! – üvöltött fel a démon.
Ekkor őt is elérte a fény, eddig a mellkasán levő Agamotto szeme is eltűnt, a kék lángok elhagyták a démont és ismét eredeti külsejében állt a többiek előtt.


Halott: Horatio Millvier és Scott Singer
Életveszélyes sérült: George Ethan / Árny (ha 3 kör alatt végeztek megmenekül)
Súlyos sérült: James Runnel (ha 3 kör alatt végeztek a lába megmenthető), Simon Tamás / Tank008 (jelenleg nem lát), Maximillian Evans / Axe~ Utcákon ~
Résztvevők: Albert Shear / Britannia Kapitány, Victor Montano, Stephanie Miller és Gunnhild Morsus

Hófehér fény kezdett az égen derengeni a harcolók felett, Ragnar pedig megérkezett és hibázott. Az egója miatt, ami a vérében volt alábecsülte ellenfelét ennek hála Albert ki tudott térni előle és a lény oldalát végigmarta a pengével. Egyszerre fordult a páros egymás felé, de a súlyos sérülés miatt a sárkány volt a lassabb és a háta helyett az oldalát találta el Albert, a bordák között a szívbe csusszant a penge a sárkány holtan dőlt el.
Az éghez és egy hasonló színű villanás történt, mire Victor és Gunny már láttak mellettük Steph-en egy másik ruha volt már és a nyakában nyakláncként egy tárgy függött.


- Az Agamotto szeme! – mordult fel Valkűr, még mindig nem volt képes rendesen beszélni. – Ő az új főmágus.
Victornak emiatt esélye sem volt lőni, de már felesleges volt a nagy sárkány Ragnar halálának pillanatában darabjaira esett szét.

//Kaland végén levonom a 6 kreditet Halla-tól és adminisztrálok.//


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 21 Ápr. 2013, 22:44-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14367
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Svarog on Vas. 21 Ápr. 2013, 13:14

Dormammu lényeit továbbra sem fogta a tűz, de az egyiknek sikeresen magára vonta a figyelmét. Szerencsére a dög kisebb kaliberű lövedékekkel tüzelt rá. Svarog kifújta a levegőt, majd újra kitért.
Svarog ekkor látta, hogy Horatiot levitték a lábáról a lövések és a varázsló már nem mozdult, hiába volt rajta páncél. A barátja volt a srác, jó gyerek volt.
Dragunov felordított. Újabb robbanások hallatszottak, mire a falon újonnan megjelent hasadékok egyszerűen kitágultak és fényt kezdtek árasztani. Dormammu lényei hirtelen felemelkedtek és eltűntek a fénybe. Maga a fődémon is megváltozott, a kékes láng eltűnt róla, valamint a mellkasáról a szem is, amit Svarog ezelőtt Morsuson láthatott, így valószínűleg mint az egykori főmágusnak, a démon erejének is az volt a forrása.
Dormammu soha nem tűnt még ilyen kiszolgáltatottnak és sebezhetőnek, bár lehet így is egy pillantásával elpusztította volna Svarogot.
~ De kinyírta a barátom, a féreg. Na ehhez mit szólsz.~
Az energiát a falból nyerte még mindig, ahol a mumifikálódott hullák voltak egykor. Dragunov ekkor lejebb röppent, és elkezdte körbe repülni a termet, közben a hullák falban lévő helyeit kezdte el tűzgolyóval dobálni.
- Jipi jájé! Lángosfejű anyaszomorító! - ordítja a dühösen.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 886
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by A Misztikus Pókember on Vas. 21 Ápr. 2013, 20:08

Már majdnem eszméleténél volt. Még fel se tudta fogni, hogy pár másodperce majdnem szét égett, hogy elvesztegetett egy életet tele gyűlölettel. Olyan tipikusan élte, hogy egy nyugisabb napon magát is kiröhögte volna. Nevetett volna rajta mennyire szánalmas, akárhogy próbálkozik a világ nem változik. Másnap jön egy nagyobb rossz aki ellen ő majd harcba vonul, hogy katonája legyen vélt igazságának. Kövessen pár hangzatos parancsot és kezet emeljen a rossz fiúkra. Dicső páncélos lovag aki a jövőért dolgozott és a mát áldozta fel érte. Feleslegesen küzdötte le a múlt démonait. Apró megnyugvás ez most neki, hogy nem utálta manapság már annyira az embereket. Mikor az utolsó gondolatát is részben rájuk szánta.
Már-már monotonná vált a fegyverropogás, elfogadta, hogy ez földi létének része mikor a hatalmas fájdalomra ébred.
Nem ő halt meg, most fogja fel, hogy a villám a tőle nem messze fekvő páncélosba csapott bele.
- Édes... - Köhögésbe fullad a káromkodása, miközben ismét a képességéért nyúl és mintha a gondolatai csak egy kötéllel a hátsó fal felé húznák lassan elkezdi magát lebegtetni a csata sűrűjéből. Nem nagyon akar mozogni, szinte érzi, hogy tagjai egyenletesre sültek a tűzoszloptól. Még egy utolsó gondolattal a kötelet kidobja a többi sérült felé, csak erre koncentrál. A kijutásukra és a lélegzésre, a lehető leggyorsabban mind a kettőt.


A hozzászólást Axe összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 23 Ápr. 2013, 23:14-kor.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Tank008 on Vas. 21 Ápr. 2013, 21:26

Megcéloztam a kis gonosz lényt a lövedéket el is sütöttem szép hangkísérettel. Ebbe a pillanatban az ellenség ellen támadásba lendült így mikor a fegyveremhez nyúltam és felhúztam ismét lövésre készen egy lövedék találta el a fegyveremet amely ennek következtében fel is robbant teljesen használhatatlan állapotba válva. Egyetlen szerencsém talán az volt, hogy már nem robbanó töltények voltak a tárban de így is a robbanás annyira közelről érintett, hogy hiába a többszörösen kezelt méreg drága páncél az nem védett eleget. Legalábbis a fejemet nem védte eléggé a fájdalom hatalmas volt a fejem csak úgy zúgott és látásomból nem maradt semmi csak vért láttam és éreztem a szemem lüktetését amely mintha lángolt volna a fájdalomtól. A robbanás hatására a kezeimet rögtön a fejemre tettem próbálva csökkenteni a fájdalmat mint akár csak egy ember. Fogtam a fejemet próbáltam pislogni hátha az segít eleinte nagyon kíméltem a szememet ki se mertem nyitni hisz nem láttam semmit próbáltam óvatos mozdulatokat tenni vele hátha vissza jön a látásom bal kezemmel a szememet próbáltam tisztítani védeni azt a levegő égető érzésétől. Míg jobb kezemmel támasztottam magam ha ismét rám lőnének nem tudnék kitérni így próbáltam úgy tenni mintha a lövés végzett volna velem bár ez nem volt egyszerű hisz amint a robbanás bekövetkezett hangosan ordítottam fel.
- Ááá a szemem!
így jelenleg azt az egyet tettem, hogy próbáltam vissza nyerni a látásomat tisztogatva a szemet a vértől és óvatosan pislogtam egyetlen esélyem az volt, hogy a társaimra hagyatkoztam bízva abba, hogy megoldják a helyzetet ha nem jön vissza a látásom rövid időn belül.
~ Ha nem fedeznek a társak fütyül a bíró!
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 24
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

11 / 14 oldal Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.