Az Astoria utcái

3 / 14 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14  Next

Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Danny Long on Kedd 26 Feb. - 16:13

Amint a pajzs megszűnik, Riez ügynök nyomában rögtön be is nyomulunk az Astoria utcáira. Hatalmas kordon húzódik a városrész körül, mögötte pedig démonok tombolnak. Egy ideig döbbenten nézem a sok rettenetes szörnyet, amik elárasztották a várost. Sárkányok és amit csak el lehet képzelni. Nem túl szép látvány. Nem tudok mit tenni, a lábam remegni kezd. Az is megfordul a fejemben, hogy meg kéne fordulni és menekülni, de most már nem tehetem. X-man vagyok és meg kell védenem a városomat.
Először tűzharc kezdődik, ebben pedig nem sokat tudok segíteni. A képességeim és a fegyverem is közelharcra termett, így csak idegesen toporoghatok az ügynökök mögött. A botomat szorongatom, és várok, hogy végre használni kezdhessem. Ha közel kerül egy démon, igyekszem pontos, fejre célzott ütésekkel leteríteni.
Amikor az első csepp a fejemre esik, azt hiszem, hogy az eső eredt el, de hamarosan észreveszem, hogy nem víz hullik az égből. Felnézek, és látom, hogy nincsenek felhők, hanem, mintha sebek lennének az égen. És vér csöpög belőlük. Kezd elszorulni a torkom, egyre erősebb a rettegés. Néhány pillanatig úgy érzem, hogy végünk van. Eszembe se jut, hogy esetleg nem a démonok műve. Egyre erősebben szorítom a fegyverem. A harc talán majd eltereli a figyelmemet arról, hogy mennyire félek. Ez eddig általában bevált. Érzem, hogy a testemen lassan nőnek ki a szőrszálak, de igyekszem késleltetni az átváltozást. Nem tudom a végtelenségig fenntartani. Ha végül elkezdődik a közelharc, állati üvöltéssel vetem bele magam.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Nyko on Szer. 27 Feb. - 3:03

//előzmény: Szent Caedmon Templom//

Shynomyval az oldalamon érkezem meg oda, ahol már sokan gyülekeznek. Ismerősök és ismeretlenek, mint ahogy eddig is. Egy olyan csata előtt, ami lehet egy kicsit meghaladja az erőnket első ránézésre, de ez mikor volt akadály? Soha. Van amit elcsípek a rádiók zajából, ahogy elhaladok az ügynökök közelében, így pár dolgot leszűrhetek hamar, de emellett látom, hogy mi történik az égen, hiszen a hangos belépést nem lehet nagyon figyelmen kívül hagyni, mikor az angyalok megérkeznek, meg persze itt a Helicarrier is felettünk, aminek remélem, hogy kivételesen nem leszek a vendége. Na de mindegy. A többiekre pillantok, ahogy rohamoznak, azonban én egyenlőre hátul maradok. Valamit érzek a levegőben, lehet állati ösztön, de valami nagyon nem tetszik itt. A pajzsnak vége, a démonok ki akarnak törni, de elsőre sehol se látom azt a nőt, akivel eddig is össze szoktunk futni. Ez már zavar, de aztán más még jobban. Félelem, rettegés járta át a testem. Lehunytam a szemeim és csak álltam egy kis ideig míg nem eleredt az eső… de ez se volt szokványos… A levegőben egy ismerős illat terjengett, mire széles mosoly kúszott az arcomra. Vér. Vér esik és áztatja el az itt lévőket. Szemeim felpattannak és vörös lélektükreim a kezem nézik, ahogy kinyújtom magam elé és nézem ahogy a tenyeremben landol a vér, majd lenyalom onnét. Shynomyra pillantok és egyik pisztolyom nyomom a mancsába.
- Szedd össze magad. Mi is csatlakozunk a harchoz – jelentem ki.
A pisztoly nézem a mancsaimban, reszketve, majd közel lépek hozzá a pisztolyt leellenőrizve. A vérszag nem zavar, ahogy az se, hogy rám folyik. Furcsa is lenne ha ez zavarna, azok után amin eddig átmentünk. Fő a hidegvér, de attól még szörnyen félek. Egyenlőre nem akarok előre rohanni, de ahogy nézem Nyko se. Valami sokkal taktikusabb lépésen gondolkozik, mint pusztán megindulni előre. Ezt úgy fest, hogy hagyja a Shield embereire. Legalábbis egyenlőre.
Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Aegis on Szer. 27 Feb. - 11:25

- Itt Black Jack! – lehetett hallani a rádióban, a háttérből lövések, mennydörgés és efféle hangok hallatszottak, a SHIELD ezredese is ismét terepen volt az Angyalokkal – Minden ügynöknek a koordinátákat megkapták Víziótól, hogy hova menjenek. Az égen pillanatokon belül feltűnő türkiz színű sárkányokat ne bántsák, azok a mieink! A földi egységek feladata, hogy mindent megtegyenek, hogy ne jussanak ki a démonok a városrészből. Az ügynökök és az önként jelentkezett rendőrök délről támadnak és ott védekeznek. A Gamma- és Vaskatona osztagosok, akárcsak a speciális ügynökök nyugatról, a Bosszú Angyalok keletről! A sárkányok és a Fury pedig az északi részt védik! Akik az égen vannak szálljanak le! Senki sem tudja a biztonságukat garantálni, az ott levő páncélos ügynökök délre induljanak azonnal!- Hangzik fel a rádióba a káosz közepén. A S.H.I.E.L.D szokásához híven gyorsan reagált de addigra Queens már inkább a pokol tornácára hasonlított mint a népes városrészre ami még néhány perce volt.
- A.T.H.E.N.A kapcsolj taktikai módba! – Mondta miközben az utca szintjére ereszkedett és nagyjából tíz méter magasságba folytatta az útját az eggyik kihalt közút felett.
~ Legalább a civilek nincsenek már itt.~ Sóhajtott a őszinte megkönnyebbüléssel miközben ő is elérte a körutat ahol civilek és más ügynökök már kétségbeesetten próbálták feltartani a démonok rohakát.ő is leszállt a védők közé, de mi előtt földet ért volna mindkét tenyerén lévő taszító sugárral rálőtt az egyik nagyobb pokolfajzatra. Földet érés után pedig igyekezett folyamatosan tűz alatt tartani a kordonon nyüzsgő démonokat.
- Pusztuljatok! –Üvölti a lényekre amikor ismerős halk kopogást hall, olyat mint amikor eső kopog a páncél burkolatán, de nem eső esett.
~ Ez VÉR?! ~ tudatosul benne az iszonyatos felfedezés. ~ Démonok, varázslók és istenek, pokolba minddel.! Mintha az emberiségnek nem lenne elég baja nélkülük is.~

_________________
Aegis
Aegis
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 299
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 06.
Age : 22

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Albert Shear on Csüt. 28 Feb. - 2:33

Albert fülese élesen reccsen, ahogy az elektronika utat nyit a SHIELD üzenetének. Albert a mellette álló lövészre tekint. Kinyúl felé s megböki az oldalát. Amaz ránéz. Albert a füléhez emeli a kezét, majd az égre mutat a kék sárkányokra. Végül a barát jelzést alkalmazza. A lövész megerősíti, hogy hallotta. Ezt követően Albert a PPT gombjához nyúl. Átváltja belső a gép frekvenciájára a rádióját.
-
Berepülünk! - adta ki egyértelműen az utasítást. A gép pedig elfordult és berepült a pokolba. A pilóta remekül manőverezett a démonok és az épületek között. Mélyre repült, majd a megfelelő pillanatokban kitört. A sebesség és az irányváltoztatás gyors képessége segítette őket a sárkányok elkerülésében. Az út közben Albert és Victor közben felszerszámozta magát. Belebújtak a hevedereikbe és felkészültek az ereszkedésre. Gyors felszerelés és fegyverzet ellenőrzést követően a helikopter meg is állt, valahol Svarogék fölött. A két oldalon álló lövészek tüzet nyitnak a démonokra, hogy megvédjék a gépet. A fedélzeti mérnök közben kidobja a kötelet s Victor, majd Albert is leereszkednek a talajra, miközben felülről potyognak a töltényhüvelyek a földre. Amint mindketten talajt fognak a kötelet fent kioldja az automatika s a földön landol. A gép pedig amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan próbál kijönni a veszélyzónából. Alberték pedig megpróbálnak fedezékbe vonulni.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 38
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Edward Richard MacAevus on Csüt. 28 Feb. - 3:10

Richard magabiztosan, fedezékről-fedezékre haladva közelítette meg a csatatér központját. Kivont Kukrival haladt előre és ha a földön egy-egy démon támadt rá, hát kénytelen volt megvédeni magát. Minden testi erejét és lelki jelenlétét beveti. Nem is beszélve a képzettségéről. Amikor megérzi a vér szagát, a harc dühét, a győzelem eufóriáját, felébred lelkében a farkas. A vad ösztönök hajtják előre s a végén már nem bujkál. Ő a vadász. Mert ez az attitűd a vérében van. Leküzdhetetlen, de nem is akarja visszaszorítani. Ugyanakkor nem hagyja el az ép elméje. Megjegyzi az útvonalát, az eseményeket. A levágott démonokat és azt, hol sebesítette meg őket, amennyiben megküzd eggyel. Próbálja feltérképezni a gyenge pontjaikat. Nem csak azért, hogy még jobban tudjon harcolni ellenük. Azért is, hogy minél pontosabb leírást tudjon adni a következő könyvében. Így próbál folyamatosan előre haladni, amíg nem ütközik egy "túl nagy falatnak" bizonyuló démonba, vagy a SHIELD ügynökeibe.

_________________
Azért kezdtem el mászni, hogy legyőzzem önmagamat. Legyőzzem a természetet, majd megtudjam mi van felül. Mondhatom, hogy a küzdelem és a tudás megszerzésének mámora hozta ki belőlem azt az akaratot és erőt, amivel előrébb, jelen esetben feljebb és feljebb jutottam. Aztán onnan le kellett jönni. Így kezdődött az ejtőernyőzés. Aztán van, hogy vízbe esik az ember. Búvárkodás. A downhill, rafting, a jóga, meg a többi "extremitás" csak a ráadás.
Edward Richard MacAevus
Edward Richard MacAevus
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 22
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Feb. 21.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 28 Feb. - 10:45

Következő körváltás: 2013. március 3. (vasárnap)

Prológus 3.:
Helyszín és idő: III. Világháború alatt, a „… Mennybe” kaland alatt a mennyben
Néhány nappal korábban érkezett meg az égieket kijátszva Loki Laufeyson segítségével erre a világra Dormammu, hogy aztán elhitesse mindenkivel, hogy megtért, mert meglátta a bűneit. Néhányan elhitték neki, a legtöbben meg akarták őt ölni, de a Bukott Angyalok „szuperhős” csapat nem engedte. Azonban ez hazugság volt csak a korábbi úgymond gazdatestét hagyta el Dormammu és maga démonúr elrejtőzött. Az égiek, az angyalok, kettős álláspontra kerültek,a többség szerint nem volt szabad továbbra sem beavatkozni, de egy nagyobb csoport fellázadt ellenük, hogy megtalálják és megfizessenek a törvények megszegéséért és az emberek bűneiért elhagyták időlegesen a mennyet. A tíz csapást hozták el a Földre a világháború alatt, de szerencsére csak négy csapás sújtotta azt. A víz vérré vált, sáskák és békák hulltak az égből, és a nap éjszaka lett. Az emberiség jelentős részét kékes burokba zárták és felvitték a mennybe, hogy ott próbára tegyék őket, hogy ki lehet az, aki segít nekik. Végül bajnokot választottak, azonban olyasmikre nem készültek, hogy néhányan kijátszották az erejüket és hatalmukat, olyanok kerültek a mennybe, akiknek vallási nézeteik és bűneik miatt soha sem lett volna. Elszabadult a pokol…
Mikor az égiek erre ráébredtek és rájöttek, hogy az emberiség soha sem lesz képes arra, hogy ismét bűntelen legyen elkezdték lemészárolni az ártatlanokat, hogy egyetlen bűnös lélek se maradhasson a világon, csak úgy voltak képesek az angyalok ezt megakadályozni, hogy beavatkoztak és elzárták saját lázadóikat mindörökre.

Helyszín és idő: Menny, most
Az elmúlt lassan két és fél évet az égiek teljes nyugalommal tudták tölteni a lázadás után. Azóta egyetlen egyszer sem avatkoztak be, és éppen a korábbiak után most is vonakodtak az irányába, hogy megtegyék, amit kell. Márpedig, amit Dormammu művelt az határozottan az egyezmény megszegése volt. Az égiek mégsem mertek semmit tenni és nem tudták, hogy a démonurak mit tesznek a háttérben. Ha tudták volna, ha figyelembe vették volna a küldöttet, aki segítségért ment hozzájuk, akkor talán megakadályozhatták volna a katasztrófát, de nem tették. Abban a pillanatban, ahogyan az istenek, istennők és pokol urak mágiája átszőtte a Queens-et és az ott tartózkódókat az égi börtön hatalmas reccsenéssel adta meg magát. A lázadó, ám korábban nem száműzött angyalok kiszabadultak és mérhetetlen haraggal, gyűlölettel estek neki társaiknak. Angyalok hulltak alá véresen az Úr pedig sírt látva, hogy mi történt, az égiek tette, akárcsak a démonoké meglátszott a köztes világon. Míg az emberek, mutánsok és egyéb lények új erőket és képességeket kaptak a küzdelem idejére a menny, az ég lángokban állt és az elhullott angyalok vére hullt alá a városra.~ Déli rész ~
Résztvevők: Maximillian Evans / Axe, Danny Long, Makarov Vlagyimir Riez / Bishop, Kita Horigome, Shynomy Rokana, Edward Richard MacAevus, Boris Dragunov / Svarog, Horatio Millvier, Natalie Pezzini, Laura Sylen, Ulysses J. Forge / Aegis, Carl B. Orelov / Trizor, Scott Singer

Edward remek képeket készített hátulról, olyat, amiért már most tudta, hogy remek pénzeket fog kaszálni, ha ezeket kiviszi innen.
A csapat nem igazán talált remek plusz fegyvert, amik voltak azok az ügynököké volt és nem igen tudták nélkülözni. Így csak kézifegyvert, pisztolyokat találtak, amit el tudtak volna venni, de azoknál hamarosan kiderült, hogy semmire sem jók, nemes egyszerűséggel minden démon bőréről lepattantak.
A furcsa érzés kezdett múlni mindenkiből és hamarosan látható eredménye is lett ezeknek – lássátok a spoiler tagben –. Mindenki, aki állatias vonással rendelkezett, ám emberi alakban volt, vagy nem jelentkezett korábban a képessége teljesen most átváltozott egyik pillanatról a másikra, még Shynomy is teljesen kiszőrösödött, Svarogon pedig erősebb pikkelyek jelentek meg. Az összes állatias vonással rendelkező mutáns, szuperhumán, vérfarkas ősi ösztönöket kezdett érezni, emberként lassan nehéz volt gondolkodni, valami hajtotta őket, űzte odabentre, menni akartak, ölni, vért érezni, a démonok vérét, a vadászösztön mindennél erősebb kezdett lenni.
A páncélosok páncélja hirtelen töltődött fel energiával, sokkal jobban érezték magukat, mint korábban. A páncélok programja megállapította, hogy ez valóban vér csupán és semmilyen károsodást nem okozhat a páncélban és a hirtelen energiatöbbletre sem találtak magyarázatot. A lövéseik a kisebb démonokat úgy hasították szét, mintha a kést a vajba merítették volna, a nagyobbakban pedig igencsak nagy károkat okoztak. Igaz minden megölt helyére kettő másik került.
Axe könnyedén nehezítette meg a tárgyakat, jó pár agyonnyomott néhány kisebb démont, a nagyobbaknak ez nem okozott különösebb gondot, de a kicsiket ő is megtizedelte ezzel. A feléjük dobott tárgyakat pedig megkönnyítette, így jócskán mögöttük értek földet és nem tettek kárt senkiben. És Axe ekkor kezdte érezni, hogy minden lassul körülötte… és ő kezd mindent sokkal, de sokkal gyorsabban látni.

A támadások után még mindig legalább négy-ötszáz emberméretű démonnal nézett farkasszemet a társaság.~ Északi rész ~
Résztvevők: George Ethan / Árny és James Runnel

Lehet, hogy öngyilkosság lenne, ennek ellenére a SHIELD ügynökök minden elszántságukkal próbálták a gépfegyvereikkel távol tartani a démonokat a kordonjuktól, nehogy át tudják törni. Látszott, hogy vesztes csatát vívnak és Árny csak nézi távolabbról, ahogyan az emberek, szó szerinti emberek egyre másra halnak meg a küzdelemben és végzik azt a munkát, ami Árny sajátja és neki kötelező lett volna harcba vetnie magát, mert ezek képtelenek neki túl nagy kárt okozni. Egy unott és megvető hangot hallott a fejében, hamar rájött, hogy Mephisto az.
~ Mert képtelen vagy a munkádat végezni, még egy hiba, vagy a lustaság legkisebb jele és holnaptól az idők végezetéig minden percet a pokolban töltöd! Már rég odabent kellene tombolnod a káosz kellős közepén! ~ a hang erős volt és dühös, komoly fejfájást és kínt okozva a lovasnak, rosszabb volt, mint az 1000 üvöltés korábban. ~
A következő pillanatban az utca távolabbi részéről az ügynökök és Árny mögül hang hallatszott, ha hátrafordul Mephisto korábbi összes szellemlovasa jelent meg a semmiből.
~ Bent ~
Résztvevők: Albert Shear / Britannia Kapitány és Victor Montano

Az Albertet és Victort vivő helikopter végül sikeresen bejutott az egész esemény sűrűjébe és a két férfi pedig le tudott szállni a földre. Odabent megannyi törmeléket láttak a leomlott és sérült épületekből, az egyik szélesebb utcára érkeztek le. A közelben kapualjak voltak, illetve egy sikátor néhány konténerrel, ahova el is lehetett bújni, erre pedig szükség is volt, mert nem maradt észrevétlen az, hogy megérkeztek. Néhány pillanattal azok után, hogy a két férfi fedezékbe ért közel egy tucat ember nagyságú démon érkezett meg az utcára középkorias fegyverzettel, kardokkal és fejszékkel.A nyert képességek:
Spoiler:

Maximillian Evans / Axe – az elsődleges mutációja változott a fiúnak, képes most már sokkal gyorsabban felfogni és látni a dolgokat, illetve képes 200km/óra sebességre felgyorsulni
Danny Long – teljesen majomember szerű külsőt kapott a lupine-k minden előnyével (+minimális regeneráció)
Makarov Vlagyimir Riez / Bishop – minden értéke emberi maximumra került, a szemeivel a fény minden tartományában képes látni
Kita Horigome – regenerációt kapott, lásd egyébként kétszeresen fejlesztett regen
Shynomy Rokana – regenerációt kapott, lásd egyébként kétszeresen fejlesztett regen
Edward Richard MacAevus – emberi formában is megvan a vérfarkasságának minden előnye, plusz erő stb, és nem kell neki telihold, hogy át tudjon változni
Boris Dragunov / Svarog – feline/lupine erőket kapott (10 tonnás erő, fejlett érzékek, stb)
Horatio Millvier – képes a fémbőrt állandóan fenntartani (folyamatosan)
Natalie Pezzini – teljesen macskává változott (feline-né), minden feline képességgel rendelkezik
Laura Sylen – regenerációt kapott, lásd egyébként kétszeresen fejlesztett regen
Ulysses J. Forge / Aegis – minden értéke emberi maximumra került, a páncél 500%-os hatásfokon van károsodás nélkül
Carl B. Orelov / Trizor – minden értéke emberi maximumra került, a páncél 500%-os hatásfokon van károsodás nélkül
Scott Singer – minden értéke emberi maximumra került, a páncél 500%-os hatásfokon van károsodás nélkül
George Ethan / Árny – ő irányítja a korábbi szellemlovasok hadát, 25 tonnásra felment az ereje
James Runnel – a képessége hatótávja 50 méterre tolódott ki és 6 körönként egyszer képes egy erős villámot is megidézni az égből (Einar mágikusaira nem vonatkozik)
Albert Shear / Britannia Kapitány – 30 tonnás erő, már csak rakéták robbanásai okoznak benne kárt
Victor Montano – minden értéke emberi maximumra került, a célzó képessége és a találati aránya a lövésekből növekedett 100%-al.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14367
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Svarog on Csüt. 28 Feb. - 15:19

A lövedékek egyszerűen lepattantak az előrenyomuló démonok bőréről. Svarog felnyögött dühében, majd teljes erejéből az egyik démon felé vágta a pisztolyt, remélte, hogy ha kárt nem is, de csúnya fejfájást okoz neki.
- Ezek a stukkerek szart sem érnek! - ordította a rádióba. A vér tovább hullott az égből, Svarog pedig dühöngött...
Ostoba démonok, miért nem tudták volna Asgardot vagy egy másik világot célba venni, miért ezt az átkozott Földet. A különös érzés elmúlt. Hirtelen az egyik vércsepp Svarog szájára esett. A mutáns megszokásból lenyalta...
Egész jó íze volt...
Ekkor változni kezdett valami.
A testén sokkal nagyobb és erősebb pikkelyek jelentek meg. A hangok sokkal hangosabbak és élesebbek, a szagok erősebbek, így a démonokat körüllengő pokoli még elviselhetetlenebb.
Miért ide kellett jönniük azoknak a mocskoknak?
Svarog odafordul Horatiohoz.
- Ilyen ocsmány férgeket még nem láttam.
Svarog torkát állatías morgás hagyja el. Ölni, vadászni, vért ontani akart.
A démonokat nem akarja megenni, ki tudja milyen gyomorrontást lehet ezektől a dögöktől kapni. Dragunov látja, hogy néhányan megváltoztak, és ismerős a szaguk...
- Itt az ideje vadászni - morogta a többieknek Svarog. - Utánam! Utána mindenki a vendégem egy jó kis véres steak-re!
Morrant fel, és hihetetlenül gyorsan az elől lévő démonra rontott. Ha ez sikerül, akkor megpróbálja belemélyeszteni a karmait, majd két részre bontani a dögöt. Remélte, hogy a többiek is követik a támadásban.
Hisz olyanok mint ő, a falkája.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 886
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Laura Slyen on Csüt. 28 Feb. - 17:06

>Déli rész<
Sajnos amilyen fegyvereket a furgonban találtam, semmit sem értek, mivel a lövedékek lepattogtak a szörnyek bőréről.
~ Akkor elő a jó öreg Desert Eaglet.
Gondoltam, majd elő is rántottam a fegyvert, bár ez hatásosabb volt, de a töltényhiány miatt hamar abba kellett hagynom a lövöldözést. A Tasernek megint nem vettem túl nagy hasznát. Csak álltam és dühöngtem, mikor az eagle-ből kifogyott az utolsó töltény is.
- A fene.
Káromkodtam el magam tehetetlenségemen. Időközben a különös érzés elmúlt, de a véreső korántsem. A vércseppek sorra gördültek le az arcomon. De én nem törődtem velük. Ám amikor megéreztem a sok vér illatát, valami furcsa dolog történt. A füleim előbukkantak, pedig nem hívtam őket elő. Ijedtemben, odakaptam a kezemet a füleimhez, de azok nem akartak eltűnni.
- Hé, menjetek csak vissza!
Észrevettem, hogy a környezetemben egyre több ügynök, vagy alak váltott alakot. Mintha mindenkiből a vér csalogatta volna elő a lelke mélyén lapuló lényt.
Miközben a csodálkozásomban, nem zártam be teljesen a számat és egy vércsepp az arcomról a számba folyt. Eleinte meglepődtem, de aztán konstatáltam, hogy egész kellemes az íze.
~ Nem is rossz.
A következő pillanatban azonban a feline alak teljesen előtört belőlem. A bundám is előjött és a farkam, hacsak nem szakította át a SHIELD egyenruhát, akkor ott volt alatta és szorosan hozzásimult a hátamhoz.
éreztem ahogy az emberi tudatom egyre jobban vetekszik a bennem lakó macskáéval. És ezt a felerősödött, hangok, a vér szaga és az erős ösztönök is elősegítették. Próbáltam kordában tartani a bennem lakó fenevadat és nem követni a vérontási vágyat. De végül a társam biztatására és harci kezdeményezésére, a bennem élő Lupin teljesen átvette az uralmat. Eddig sosem tapasztaltam ilyet, eddig mindig én irányítottam a lupin felem és nem pedig fordítva. Ám most mégis a lupin nyert, és a gyíkember példáján fellelkesedve nekiesett egy kisebb szörnynek, akinek elvágta a torkát a karmaival. Vagyis én vágtam el a karmaimmal, de rá mégsem fanyalodtam a vadhúsra, ki tudja milyen vírust hordoz magában. Csak folytattam a harcot és a karmaimmal sorra vágtam át a kisebb szörnyek nyakát. A nálam nagyobb szörnyekkel azonban nem kezdtem ki, meghagytam azokat a vaskatonáknak.
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Horatio Millvier on Csüt. 28 Feb. - 20:00

Horatio Millvier szomorúan konstatálta, hogy a lövedékek nem hatásosak a démonok ellen. Pisztolyával hiába lőtte őket, nem ért el vele túl sok sikert. Miután a töltényei elfogytak, teljes erőből a legközelebbi démon felé hajította a fegyvert. Körülnézve azt vette észre, hogy társai sorra átalakulnak, és mintha mindegyiken jellembeli változások mennének végbe.
~ Na ez furcsa ~ jegyezte meg magában.
- Lehetséges, hogy nem támadnak minket az erős mágiával, hanem erősítenek - mondta Svarognak.
Ezek után megmozgatta magát a páncélbőrben, majd miután Svarog és a kimondottan vonzó macskanő megindult, hogy puszta kezes mészárlásba kezdjen, akkor a mágus-mutáns is csatlakozott hozzájuk. Elindult a legközelebbi démonok felé, és amilyen gyorsan csak tudta sorra törte el a pokolbéli rondaságok nyakát, hogy így végezzen a mocskokkal.
- Zúzzuk le őket - mondta a többieknek, hogy ő is biztassa társait, miközben tovább törte a nyakakat.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
Horatio Millvier
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Scott Singer on Csüt. 28 Feb. - 20:13

Scott Singer ügynök folyamatosan tüzelt a démonokra. Nagy örömére a pokolbéli teremtmények sorra hullottak el a lövésektől, amiket leadott. És még a nagyobb lények is súlyos sérüléseket szenvedtek, amelyeknek kimondhatatlanul örült.
~ Küldjük vissza őket oda ahonnét jöttek ~ gondolta a S.H.I.E.L.D. ügynök.
Hirtelen arra lett figyelmes, hogy a páncél energiakijelzője 500%-ra ugrott fel.
- Mi a fene. E.V.A. jelentést - mondta döbbenten.
- Valamiért a páncél plusz energiát kapott. A rendszerek tökéletesen működnek, de sokkal nagyobb kapacitást bírnak, mint eddig - jelentette az M.I.
- Köszönöm. Pusztítsuk a démonfajtájukat - mondta, majd folytatta a tüzelést, mind a beépített gépfegyverrel, mind pedig a sugárvetővel.
Scott Singer
Scott Singer
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 35
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jun. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Bishop on Csüt. 28 Feb. - 21:25

Sajnos a kisebb kaliberű fegyverek, de még a sorozatvetők se értek semmit a démonok ellen. És még mindig nagyon sokan voltak, legalább négyszázan, ami nem tűnik nagy számnak de városi környezetben igenis az. Körülnézve látom, hogy nem teljesen úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt elvártam. Közben különös érzés kerülget, nem tudok ezzel mit kezdeni, még soha nem éreztem ez, majd egyik pillanatban megváltozik a látásom, szememhez kapok és megdörzsölöm azt.
~ Így láttam akkor is, mikor a Nexuson, megváltozott a szemem, fejlettebb lett, különös. Most mintha annál is többet látnék, mintha mindent látnék.
Felállok egy magasabb pontra és körülnézek, a páncélosok szépen irtják a démonokat, valami feltöltötte őket, és a különleges képességekkel rendelkező egységek is átalakulnak. A rádión át szólok minden földi egységhez, aki elvileg alám tartozik.
- Itt Riez százados, Bishop, minden déli egységnek. –kezdek bele- Emberek szedjék össze magukat, nem szánalmas sorkatonák, hanem képzett SHIELD ügynökök. A lőfegyverekkel vonuljanak hátrébb, próbálkozzanak más módszerekkel, négyfős lövész csoportok hátulról fedezzék, az elöl lévőket, nagykaliberrel. Ha tudnak, hozzanak rakéta és gránátvetőket, szintén négyes csoportok koncentrálhatnak a nagyobb célpontokra. –hagyok egy kis szünetet- A különleges képességgel rendelkező egységek támadjanak. Dragunov ügynök tetszik a mentalitása, próbálja a balszárnyról szorítani őket befelé, aki a közelben van, kövesse őt. Én jobb szárnyról megyek, onnan támadok. Senki ne álljon meg. Ahogy szorítjuk őket befelé a páncélosok feléjük repülhetnek, onnan is tizedelhetik a dögöket. –megint hagyok egy kis szünetet- Figyeljenek egymásra, mindenkinek legyen egy társa aki fedezi és figyeli a hátát. Mozgás! Hacra!
Ezzel befejezem a parancsok kiosztását, remélem elég szájbarágós volt, mert most már én is belevetem magam a küzdelembe, alkari adagolóból jó pár nagy robbanóerejű bombát veszek a kezeimbe, már számolom a másodperceket.
- Mr. Long kövessen, fedezzen. Jobb oldalra megyünk.
Futólépésben megindulok oda, majd mikor már az utolsó másodpercek vannak hátra a bombák detonációjáig felállok a kordon egy magasabb pontjára és onnan szórom szét a bombákat a démonokra, már ha ez lehetséges és semmi nem áll az utamban. Ha valamelyik közel ér, kitérek előle, legalábbis megpróbálom, nem akarok közelharcba bocsátkozni. Valamint bekészítek néhány füstbombát is.


A hozzászólást Bishop összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 2 Márc. - 14:47-kor.
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3572
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by James Runnel on Csüt. 28 Feb. - 22:41

Ahogy haladok feltűnik mellettem egy kéken lángoló pasas is, gázt adok a motornak, aminek hatására megemelkedik az első kerék, majd előredőlök, hogy könnyebben vissza érkezzen a talajra.
- Indul a móka, mi?
Vigyorgok a lángoló fickóra. A következő pillanatban kicsit furcsán érzem magam, bár azt nem tudom megmondani, hogy miért. De ami ezt követte még furcsább volt, hiszen vér kezdett hullani az égből, mintha csak eső lett volna.
- Hát. Vér hiányban azt hiszem, most nem fogunk küzdeni.
Nem mondom elég hangosan ahhoz, hogy bárki is meghallhatná, ha elmennék mellette, de ezt valamilyen szinten korrigálom azzal, hogy megérkeztem után, motorommal befarolva megállok, és már rohanok is a SHIELD esek mellé. Gyorsan előhalászom a tőröket, és átrohanva a katonák között, még odaszólok nekik.
- Most nem vérezhettek el!
Közben mutatok röhögve az égbe ahonnan a véreső hullik. Vigyorogva vetődök át a kordonon. Valamiért eddig nem megszokott módon sokkal feszültebbnek érzem magam mint máskor. De ezt nem az átlagos értelemben értve, hanem, mintha nagyobb lenne bennem a töltés, mint valaha.
- Lehet megkattantam?
Teszem fel hangosan a kérdést még a kordon után közvetlenül az egyik SHIELD esnek, miközben a tarkómat vakarom, és mielőtt még nekirontanék a démonoknak.
James Runnel
James Runnel
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 16
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Deer
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by A Misztikus Pókember on Pént. 1 Márc. - 13:16

Elvigyorodom mikor a démonok egy egy törmelék alá lapulnak, kezdek ráérezni mi is jó ebben a szuperdologban... Hát hogyne.
A következő pillanatban hirtelen még sokkal jobban belassul körülöttem, mikor fel akarom mérni a helyzetet látom a démonok minden mozdulatát és a környezetemben történő átalakulásokat, rengeteg állati jelleget kapott alak tör előre és érzem ahogy a mozdulataim túl akarnak szaladni a kívánt mértéken, mert túl gyorsan történnek meg. ~ Tökéletes ~
Landolok ismét a földön, megnyalom a szám szélét és felveszem a "harci állást" miközben lassított felvétel egyre inkább előre viszi a szereplőit.
- Az úr akaratával, kettéválasztom a vöröseket! - Felugrok olyan tíz méter magasba és az eddig lebegő törmelékeket sorban húzom be magam elé a démonok irányába. Mindegyiknek egy rúgás amíg súlytalan állapotban van, így egyszerre adok neki irányt és egy kis alap lendületet, majd egyből megkapja a maximum súlyt amit adni tudok és így teszem sorban, amíg a többiek a szárnyakat támadják. Remélem senki nem akar behősködni középre az utasítások ellenére. De ha a az új képesség segítségével veszek észre veszélyhelyzeteket akkor még mindig megpróbálom elhárítani őket. Attól függően mennyire tudok rájuk figyelni. Teszem ezt akár azzal, hogy ha valaki el akar ugrani de nem biztos a siker akkor megkönnyítem neki és az ellenkezőjét a démonnal vagy továbbra is a törmelékek fegyveres felhasználásának nehezítésével.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Cardas on Pént. 1 Márc. - 14:35

Észre se vettem, hogy a lövedékek, amiket a szörnyekre szórunk, lepattannak róluk, csak mikor valaki hangosan megjegyezte, hogy ezeknek semmi hasznuk nincs. Teljesen elragadott a harci hév, és emiatt észre se vettem. Hogy meggyőződjek róla személyesen is, még egyet eresztek az egyik ocsmányságra. Oké, tényleg igazuk van, ezek golyóállóak.
- Francba! - szitkozódok. Mégis hogy lehet harcolni ezek ellen, ha még a lőfegyvereknek sem vesszük semmi hasznát?
A különös érzés, ami az előbb ragadott el, csillapodni kezd, nem úgy a harc utáni vágyam. Egyszerűen küzdeni akarok ezek ellen a pokoli lények ellen, irtani őket, de nincs hozzá eszközöm!
Egyszerre valami érdekes illatra figyelek fel, ami a levegőben terjeng, és egyre töményebbnek tetszik. Még egyet szippantok. Kellemes, de honnan eredhet? Az esőtől vörösre áztatott ruhámra tekintek, és megszagolom. Igen, a vérnek van ilyen illata… mielőtt átgondolhatnám, mit is cselekszem, nyelvemmel végigszántom a ruhám ujját. Már érzem is a számba a fenséges ízt, ami gyorsan a fejembe száll.
A szörnyek vérét akarom! Fészkelődik be a fejembe egy furcsa gondolat, és nem ellenkezek vele. Tényleg akarom. Vágyok rá, hogy én magam szakítsam fel a bőrüket, és ontsam ki a vérüket. De hogyan? A fegyverek használhatatlanok, én pedig…
Ekkor látom, hogy páran a csapatból elkezdenek megváltozni. Az a lány, aki hasonló korú lehet velem, mintha macskaszerű füle nőtt volna, a hüllő kinézetű ügynök pedig még jobban hasonlítani kezd egy gyíkhoz. Irigység fog el, de nem tudom miért. Én is olyan akarok lenni, mint ők…
Mielőtt jobban belemerülhetnék a féltékenységbe, az egész testemben különös érzés fut végig, és ahogy magamra tekintek, látom, hogy változni kezdek. Először belül történik meg, az izmaim és csontjaim… állati erő önt el. Aztán kívül is látszódik már a változás. A bőrömet, mintha simogatnák, úgy serken ki a bundám, és elkezd beborítani. A kezeimen a körmök karmokká lesznek, és nyelvemmel megtapogatva a fogaimat, azt tapasztalom, hogy azok kiélesednek. A földre ejtem a fegyvert, amit eddig szorongattam. Erre már azt hiszem nincs szükségem.

Nem kell kétszer mondania a hüllőszerű ügynöknek, magamtól is mennék! A harc iránti vágyam az egekbe szökik, és „vadászni” szó hallatán előreugrok, kissé gonosz mosollyal az arcomon, és tigrisszerű morgást hallatok. Le akarok vetni minden emberi korlátot, ami akadályozna abban, hogy élvezzem a helyzetet, amibe csöppentem. Borotvaélessé vált körmeimmel leszaggatom magamról a ruháimat, a cipőmet pedig lerúgom, hogy szabaddá tegyem a lábkarmaimat is.
Az ocsmányságok közé vetem magam. Már alig várom, hogy beléjük hasíthassak és haraphassak! De nem akarom egyedül csinálni, csapatban sokkal élvezetesebb volna, ezért, mikor a másik macskacsajszi közelébe verekedem magam, megkérdem tőle:
- Nem baj, ha csatlakozom? Együtt sokkal felemelőbb élmény!

_________________
Reneszánsz: JK : Natalie Pezzini NJK: Caroline "Oly" Dason
X-Diák: Aaron Asbord
Outsiders: Maria Holguin
Végtelen Háború Világa: Amanda Cruz
Cardas
Cardas
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 366
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. May. 02.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: Natalie Pezzini
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Amazon on Szomb. 2 Márc. - 13:35

>Északi rész<
Épp erre kocogtam. Az valamelyest segít levezetni a feszültséget, amit a munka okoz. Néha azért szippantanom kell persze a nyugtatómból, hogy ne történjen semmi gond, de nem vészes. Régebben mondjuk másképp oldottam fel a feszültséget, de amióta nem tudom irányítani az Amazont, a kocogásra meg sportokra kényszerültem.
Aztán egyszerre megremeg a föld, és én elveszítve az egyensúlyomat, hátra esek. Bevertem a karomat, kissé vérzik is, de semmi komolyabb. Mi a csuda lehetett ez? Körülnézek, és látom, hogy egyszerre megváltozik minden körülöttem. Először a tucatnyi pokoli teremtmény bukkan fel.
Most mit tegyek? Ha itt maradok, a biztos halál vár, ebben nem kételkedem. Hacsak… nem, nem tudom irányítani, szóval el kell tűnnöm innen. Fölkelek a földről, és elindulnék visszafelé, de megtorpanok. A másik felem azt mondja, hogy igenis maradjak.
Ekkor SHIELD ügynökök hada tűnik fel, akik nyomban sietnek a helyzet kordában tartására. Az ég vörösre válik, és hullani kezd az eső. De milyen eső? Ez vér! Tudatosul bennem. Ez az egész nagyon gyorsan történik, nem is tudom, hova kapjam a fejem.
Körülnézek, és látom, hogy más a hősök is becsatlakoztak a küzdelembe, de azoknak az ügynököknek semmi esélyük sincs, könnyedén szétaprítják őket! Érzem, hogy az adrenalin szintem felszökik bennem. Futni kezdek utánuk, bár páran rám szólnak, hogy forduljak vissza, és menjek biztonságos helyre, de én azért se teszem azt, hanem követem őket.
Mikor már ott vagyok az állásuknál, és látom azt a temérdek szörnyeteget, egyszerre félelem fog el. Ekkor valaki rám parancsol, hogy tűnjek el onnan. Azt hiszem, igaza van, minél előbb el kell húznom a csíkot innen. Miért is jöttem ide? Hülye voltam.
A szívem egyre hevesebben dobog, és a nyugtatóm után nyúlok, hogy szippantsak egyet belőle, mert különben… a kezem remeg, nagyon ideges vagyok. Mi lesz már, nem tudom még az üveget se normálisan megfogni! Kiejtem a kezemből, és az leesik a földre. Utána ugrok, hogy elkapjam, de már késő. Egy csatornanyílás felé gurul, és mielőtt megragadhatnám, leesik a rácson.
Ilyen kétbalkezes nem lehetek! Most mit csináljak? Az idegesség még jobban magával ragad, és érzem, hogy nemsokára az fog bekövetkezni, amit igyekeztem mindenáron elkerülni. A testemet az ismerős erő játja át, ami régebben is, és a földre rogyok.
Mikor megértem, hogy nem tudok küzdeni ellene, valami más megoldást keresek, és kétségbeesetten körülnézek. Hát persze! A szörnyetegek! Ha rájuk vetem magam, abból senkinek sem lesz bántódása, kivéve persze azokat. Felkelek a földről, és hagyom, hogy az adrenalin okozta reakció végbemenjen. A ruháim megfeszülnek rajtam, néhol el is szakadnak, én pedig a démonokra koncentrálok, és mikor elmémet teljesen elönti a tombolni vágyás, már csak őket látom.

Mérhetetlen dühöt érzek irántuk, amit fizikailag is ki akarok fejezni. Miután kiszemelek magamnak egy nagyobbat, egy hatalmas ugrással rávetem magam, és ökölbeszorított kezemmel egy nagyot igyekszem bemosni a képébe.
Amazon
Amazon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 121
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 22.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: Cardas
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Tank008 on Szomb. 2 Márc. - 20:23

>Déli rész<
Közeledtem Astoria utcáinak belsejébe jól megtankolva lőszerrel hisz ahogy a hírekből hallottam még az is lehet, hogy nem fogok itt unatkozni. Mikor már kezdtek ellepni a városok és a piros szinte már vérző felhők alá értem kicsit meglepetten sőt inkább kiakadva tapasztaltam, hogy valóban vérzik az ég!
- Mi a Fene!
~Még a végén nem csak vaklárma a dolog

Gondoltam magamba a harci láztól fellelkesedve! A Shield ügynökei egyre nagyobb számba tűntek fel mellettem és állandó harcot vívtak a démonok ellen. Én egy erős katonai-as tempóba futottam a központ által megadott koordinátára.
~Phew lassan ott leszek… ennyi rusnya dögöt életembe nem láttam
Az égben páncélos katonáink hada szállt el felettem másodpercenként felvéve ezzel a sárkányokkal a küzdelmet. Az aszfalt amin futottam legtöbb helyen fel volt repedve így egy kis mászást is bele kellett iktatni a buliba. Egy jó kilométer nehéz terep megtétele után már nem tudtam kivonni magamat a harc alól egy kocsin átcsúszva épp, hogy csak elkerült egy démon által elhajított kés. Nem volt csak egy fejjel magasabb és fizikálisan talán csak egy kicsit erősebb. Ez onnan jött le, hogy a kését eldobva az egyik széttört aszfalt darabot amely legalább nyomott egy jó 40 kilót a fejel fölé emelete és elakarta hajítani. Épp itt volt az ideje, hogy a colttal leadjam az első lövéseket nem fukarkodtam a tölténnyel rögtön kettő lőttem a mellkasába egy a feje mellett ment el és a negyedik a két szeme közé ment. Már ha ezek a lángoló mélyedések egyáltalán szemeknek minősültek. Lángoló fejű barátomnak mint egy kis tehetetlen kis falevél kellett volna a földre hullania de csupán megszédült és majdnem, hogy magára ejtette a követ. Még egy kicsit bele segítettem a tárban lévő maradék három tölténnyel a egyik a hasa alsó részét öv felett találta a hatodikat, hetediket kicsit pontosabb céltudatosan a bal vállába lőttem, hogy magára ejtse az a kis szikla darabot amit a feje felett tart. A két töltény biztos voltam benne, hogy talált de a végeredményt nem igen vártam meg nem voltam még a célomnál így egy kisebb árokba ugrottam a lények elöl kidobva a tárat a fegyverből és újat rakva bele. Ismét kis futás után elértem a célomat ügynökök hada vett körbe és még hatalmasabb kavalkádba kerültem mint amiben az előbb benne voltam. Látván az előző kis akció sikerességét a colttal úgy döntöttem ideje nagyobb kaliberre váltani ki is szúrtam magamnak egy panellakás negyedik szintjét. A rádióból a nagy harc miatt semmit sem lehetett hallani örültem, hogy legalább azt kivettem ki van velem és ki nem. Elindultam a panel felé amely elsőre kecsek tető rálátással akart kecsegtetni futásnak eredtem mielőtt még valami eltalál. Bármerre néztem harcot vívott épp egy vagy még több shield ügynök.
~Lesz itt munka.
A panellakást majdnem elértem mikor figyelmemet elterelte két hölgyemény akik egy démon tömegben tépkedték szét éppen az ellenséget. Brutalitásuk és szépségük majdnem, hogy megállásra adott okot egy bámészkodás elejéig. Egyre csak tépték és tépték szét a kisebb démonokat.
- És még a rádió szerint mi állunk vereségre?!
Kiáltottam egy pillanatnyi megállással egyetemben. Körül pásztáztam a terepet és tisztának a tűnt a panelig. Gyorsan belelőttem kettőt a már sérült ajtó zárba és rárúgtam egy erőset. A behatolás után elkezdtem felfele menni egészen a negyedik szintig. Ahol ismét belőttem a panel ajtajába négyet majd berúgtam az ajtaját. Egy kicsit jobban szemügyre véve nyitva volt az adrenalin csak úgy tengett bennem.
~ Oda kéne kicsit jobban figyelni.
Gyorsan vissza állítottam az ajtót a helyére, hogy ne haljam kis szerencsével ha valaki berúgná azt mögöttem. Majd gyorsan szétnéztem a házban ,hogy tiszta e és kiléptem a már betört erkélyre. A hátamról levettem a 120cm hosszú puskámat amely kis megkönnyebbülés volt már nyomta kissé a vállamat. Kitámasztottam a fegyvert és szemügyre vettem a terepet. Számításaim szerint nagyjából 10tár azaz 50tönytény van nálam nem kéne elvéteni nagyon. A két pusztító hölgyeményre szép rálátás bizonyult így meg is kezdtem fedezés süket. Első célpontként kicsit vacilláltam majd a sárga oroszlánszerű hölgy előtt álló 3méteres démonra esett a választás. A levegő egy pillanatra elcsendesedett majd el is indítottam útnak első szerencse madaramat várván, a találatot.
~ Mínusz egy, 49 maradt.
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 24
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Danny Long on Szomb. 2 Márc. - 21:52

Mindössze néhány pillanatig tudom visszatartani az átalakulást. Az állati énem ki akar törni a ketrecéből, talán azért, hogy megvédjen. Én félek, ő viszont erős. De valami nem stimmel. Hasonlót érzek, mint amikor először változtam át. A gondolataim valahogy mások, de nem tudom pontosan megfogalmazni hogyan. Egy pillanatra megijedek, hogy újra tombolni fogok, de ez az érzés nem tart sokáig. A következő pillanatban már nem is érdekel. A szőrzetem egyre gyorsabban nő, és testem átalakul. Lerúgom a cipőm, csak zavarna. Harcolni akarok, és játszani. Sorban csapkodni ezeket a szörnyeket, amíg egy sem marad. Hatalmas üvöltést hallatok, amiben egyszerre csendül fel izgalom és elszántság. Harcolni akarok, az összes démont akár egyedül is agyonvágnám. Jó játék lenne, szinte sajnálom, hogy hagynom kell másoknak is. Nem ugorhatok a tűzvonalba, ezt azért látom, így keresni kezdem, hogy hol férhetnék hozzá bármilyen démonhoz. Nem érdekel már, hogy milyen vagy mekkora, csak harcoljon. Ekkor szól Riez, hogy kövessem. Széles mosollyal indulok utána, érzem, hogy mindjárt elkezdődik. A feladat egyszerű, le kell ütni minden démont, ami Riez közelébe akar menni. Legalábbis én így értem, a többi meg nem igazán érdekel. Éles kurjantásokkal szórom az ütéseket a botommal, nem fogom vissza magam. Minden sikeres csapással egyre jobban élvezem a dolgot. Erőm sokkal nagyobb, mint eddig valaha, és ez tovább növeli az élményt. Nem hiszem, hogy gond lenne azzal, hogy eltaláljam a bestiákat, ha mégis, akkor sem adom fel, hanem újra és újra próbálkozom.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Árny on Vas. 3 Márc. - 3:06

Kissé unottan figyelem ahogyan az emberek sorra halnak, mondtam én, hogy öngyilkosság,a véleményem pedig változatlan, attól függetlenül is, hogy a " főnök " hangja igencsak zajosan szólal meg a fejemben. Kellemetlenül vakarom meg a tarkómat, fejfájás, pedig azt hittem, hogy a legutóbbi után semmiféle hang nem okozhat már fájdalmat, de úgy látszik mégiscsak létezik még ilyen, csak dühösnek, hangosnak, mégis unottnak kell lennie... Nem számít. Nem félek a pokoltól, sem a szenvedéstől, szenvedtem én már eleget az életemben ahhoz, hogy ilyesfajta fenyegetéstől ne kezdjek el rettegni, akkor is, ha tudom, hogy valóban átélhetek még olyat a pokolban, amit itt az atomrobbanás ellenére sem volt alkalmam megtapasztalni, legalább is valószínűleg... Szóval a lényeg, hogy nem kapok hirtelen szívrohamot a gondolatától, ezzel pedig nincs szerencséje, nem vagyok az a fajta ember, aki fejvesztve megy neki a falnak, legalább is már nem, de most az egyszer kivételt tehetek, ha ennyire nagyon muszáj, végül is ha úgy nézzük, a szellemlovas részben nem én vagyok, csak az egyik fele, igaz, ezek az alkalmak tökéletesek lennének az eddig felgyülemlett feszültségek levezetésére is, s most hogy így belegondolok... igen.. Még hátra tekintek, hogy mégis mi volt az a hang, amit pedig megtekintek sokkalta másabb, mint amire számítok. Szellemlovasok, sok, nagyon sok, s mind piros lángban ég, pedig feltételeztem, hogy volt több kék is de! Ez most mellékes.
- Heh... - Fordulok vissza előre, s formálok néhány termetes pengét a motor elejére, a kezembe pedig láncokból egy méretes kardot, mint általában, s még roppantok egyet a nyakamon.
- Ez esetben.... TÁMADÁS! - Hallatom a magam mély és ezúttal mennydörgő hangját, fegyveremet megemelve, majd pedig ráhúzok a gázra és teljes sebességgel megindulok a démonok hada felé, a motort pedig szimplán bele is vezetem egy véletlenszerűbe, lehetőleg egy nagyobb darabba, s a járművel továbbá nem is foglalkozok, egyszerűen nekikezdek a démonok mészárlásának, minden lehetséges módon, ami éppen adja magát, lehetőleg befelé haladva az egész közepébe, tehát tulajdonképpen előre.

_________________
Reneszánsz: Árny
X-diák: Matt Lawson
Árny
Árny
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 312
Hozzászólások régi : 22
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Nyko on Vas. 3 Márc. - 5:01

Ahogy látom igen nagy most a pazarlás, ahogy csak hull ez a sok vér, s csak áztat minket. A bundám, a hajam, a ruhám, azaz mindenem egyre jobban és jobban véres. Élvezettel állok neki egy cicamosdásnak, ahogy kezeimről nyalom le a vért élvezettel, majd vörös lélektükreim az előttem zajló eseményekre pillantok, ahogy egyre többen és többen harcolnak. Bennem is fellobban egy kis vérszomj, mert egyre mélyebbé válik, szinte már ösztönössé vagy inkább pontosan az. Egy re jobban csak az érdekel, hogy bent legyek a közepében és ahogy Shynomy is átváltozik már egyikünk se vár tovább, csak előre rontunk teljes sebességgel. Nem kell sok idő, hogy belecsapódjunk a frontvonalnál lévő kisebb démonokba. Bár haladás közben mindketten kiürítünk egy-egy tárat, de ettől függetlenül amit elérünk egy-egy kisebb démont az már szabad kezünk karmaival találja szembe magát. Talán a sebesség és az erő elég lesz, hogy a szörnyetegnek ne legyen jó napja, vagy inkább pusztuljon bele. Ezután persze engedelmeskedve a belső parancsakÍ
Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 3 Márc. - 10:03

Következő körváltás: 2013. március 6. (szerda)

~ Déli rész ~
Résztvevők: Maximillian Evans / Axe, Danny Long, Makarov Vlagyimir Riez / Bishop, Kita Horigome, Shynomy Rokana, Edward Richard MacAevus, Boris Dragunov / Svarog, Horatio Millvier, Natalie Pezzini, Laura Sylen, Ulysses J. Forge / Aegis, Carl B. Orelov / Trizor, Scott Singer és Simon Tamás / Tank 008

Az ügynökök először csak döbbenten néznek, amikor Svarog és a többi állati jegyeket viselő mutáns és lény szinte teljesen egyszerre vetette át magát a kordonon és estek neki a lényeknek. A SHIELD ügynökök inkább szabad utat engedtek nekik, mintsem ott maradtak volna és őket is elsodorják a mutánsok. Amint mindneki átért, köztük Bishop és Danny is, akkor zártak újra össze és remek lövésekkel folytatták az elől levők fedezését.
Fogak és karmok mélyedtek bele a lényekbe, majd tépték szét őket, Danny botjával csapta agyon a lényeket, hátulról Tank pontos lövésekkel volt képes az esetlegesen meg nem támadott lényeket lelőni, nehogy valakit is hátba támadjanak. Az ügynökök eddig is nagy kaliberrel támadtak, ők képesek voltak leszedni a lényeket, csak az utólag érkezettek nem hoztak ilyen fegyvert.
Bishop, ahogyan körbenézett látta, hogy ezeknek a démonoknak, amik itt vannak mindnek van hője, azaz élőlények, szívvel és vérrel, így különösebben nehéz gond nem lesz velük. Néhány ügynök bazookával lőtt a démonok közé, távolra, ahol még nem volt senki és még a páncélos Scott is igencsak szép pusztítást végzett. Bishop és Danny szépen terelte a lényeket az oldal széléről össze így mindenki másnak könnyebb volt a mészárlás.
Horatio támadásai is sikeresek és sikerült összezúznia ellenfeleit, illetve kitörni néhány lény nyakát.
A levegőből Max igazán remek védekező pont volt és mivel törmelék is nagyon sok volt és a képessége is remeknek bizonyult, tucatjával csapta agyon a lényeket.
Alig néhány perc leforgása alatt háromsarknyi mélységbe jutott be az Astoria-ba a csapat, ott azonban egy hatalmas közel harminc méter hosszú és hat méter magas ezerlábúba futottak bele, ami hatalmas szájával máris próbálta őket bekapni.
~ Északi rész ~
Résztvevők: George Ethan / Árny, James Runnel és Jennifer Crowce / Amazon

Az északi részen a SHIELD-es nem igen törődött Runnel szavaival, a lényekre való lövöldözéssel sokkal jobban el volt foglalva, meg igazából nem is feltételezték, hogy valamilyen civil is megjelenhet itt, még ha olyan ruhában is volt. a férfi érezte, hogy a lövések centire húznak el mellette, pontos lövésekkel és a démonok a földre zuhantak a nagy kaliberű fegyverekkel való támadás után.
És ekkor valami zöld ugrott előre, majd csapódott a földbe nem sokkal Runnel előtt, egy zöld nő szakadt ruhákban.
Olyan ember nagyságú démonok voltak itt, a páros és az ügynökök is támadni kezdték őket. az elektromosságot nem igen bírták, tucatnyi bénítva dőlt össze Runnel támadása során, míg Amazon a kiosztott ütésekkel küldte őket padlóra jellemzően holtan.
Árny miközben gondolkodik azon, hogy támadna, nem támadna, vagy mit kéne csinálnia látja, hogy a civil már megérkezett a kordonon túlra és megtámadta a lényeket, ahogyan egy zöldbőrű nő is ők ketten is nagy pusztítást végeznek a SHIELD ügynökökkel karöltve.
A szellemlovas-hadosztály elindult, mindenki átugratott a kordon felett, sokan másfelé indultak, hogy a lehető legtöbb helyről tudjanak támadni, de Árny egyenesen belehajtott abba és szétzúzta a SHIELD védelmi vonalát a támadásával két ügynököt megölve vele a többiek alig tudtak félreugrani a „merénylet” elől.
A páros és a Szellemlovasok vezetésével az itteniek is hamar megtisztítanak két saroknyi távolságot, mígnem beleütköznek két hatalmas lénybe. Egy háznagyságú polipszerű lénybe és egy sötétségből álló madrászerű valamibe, ami négy-öt méter magas lehetett.
~ Bent ~
Résztvevők: Albert Shear / Britannia Kapitány és Victor Montano

Ugyanaz.Amazon és Tank:
Spoiler:
Amazon: 75 tonnás erő és kicsivel magasabb regen és ellenállás (nem dühöngő formában maradsz végig, amíg akarsz)
Tank: 3x olyan sokáig tudsz láthatatlannal lenni és 5 körre képes vagy 2 másik személyt is láthatatlanná tenni

1. Elnézést, hogy most nem kaptok közjátékot, csak még mindig nem vagyok jól.
2. Főleg az újoncok miatt szólok, akik még nem ismerik erre a játékot; kérek mindenkit, hogy feltételes módban írja a támadásokat és hasonlókat, köszönöm!


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 3 Márc. - 17:48-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14367
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Aegis on Vas. 3 Márc. - 11:17

Kisebb démonok tucatjai szakadtak darabokra Aegis lövéseitől, vagy zúzódtak halálra ütései nyomán. Néhány nagyobb szörnnyel is sikerült már végezni, de a pokolfajzatok csak jöttek, mintha minden elhullott helyére két másik állna. Egy pillanat szünet állt be a harcban és volt végre ideje kicsit körülnézni. Több a jó oldalon harcoló is szörnyé változott, vérmacskák és vérfarkasok, és más egyéb rémekké.
~Legalább még velünk vannak. Most igazán örülök hogy a páncél vízálló.~ gondolja magában amíg rá nem néz a páncél teljesítmény kijelzőjére. ~ 500% az lehetetlen! De mégis a páncél sokkal erősebb volt mint amilyennek lennie kellett volna. Ő is jobban volt mint valaha, látása és hallása élesebb volt mint valaha, és fáradságot sem érzett.
-A.T.H.E.N.A. azonosítsd a töblet energia forrását! – parancsolja miközben folytatta a harcot.
- Forrás ismeretlen- válaszolja az MI.
~ Ez igazán nagy segítség volt A.T.H.E.N.A.~ Gondolja közben az eggyik kisebb démonnak sikerül átjutnia a barikádon és rávetnie magát. A dög tépte és karmolta a páncélt de csak a burkolatot tudta össze karcolni. Ulysses elkapta a démont a nyakánál és a derekánál. A lény szabadulni próbált de a páncél vasmarka nem engedett amíg ketté nem szakította a pokolfajzatot. A harc folytatódott a szörnyek csak jöttek de a lendületük megtört és egyre jobban visszaszorultak. Három saroknyira Szorult már vissza Dormammu serege, de még közel sem adta fel. Új az eddigiekné sokkal hatalmasabb szolgáját küldte a hősök ellen a démon úr. Óriási ezerlábú szörny tört feléjük.
~ Ez egyre jobb. ~ jegyzi meg magába miközben négy mini rakétájával becélozza a lény általa lágyabbnak vélt részeit: kettőt egyenesen a tátongó szájába a másik kettővel pedig a rém testét alkotó szelvények közé próbál célozni.

_________________
Aegis
Aegis
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 299
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 06.
Age : 22

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Árny on Vas. 3 Márc. - 12:08

Mint mondtam, meghúzom a gázt, megindulok előre és egyszerűen áthajtok* a kordonon, szétzúzva azt és megölve két embert, mindez azonban nem érdekel, ha ez volt nekik megírva, akkor ez volt nekik megírva az életben, amúgy sem sok hely várja őket a halál után, s ha már ennyire az kell hogy tomboljak, akkor tessék, ez is a része, mindez pedig mellékes veszteség... Valamint ezen a kordonon már nem igazán fog semmi sem átjutni a másik irányba. Megkezdődik hát a mészárlás, ami így meglehetősen könnyedén halad, igencsak sokat sikerül előre jutni, egészen addig, amíg az egyik sarok után nem fogad minket két hatalmas... Vagy legalább is egy hatalmas, meg egy nagyobbnak nevezhető démonfajzat. Hamar tisztává válik, hogy mit kéne tenni, tulajdonképpen eddig látásból megmondva ugyan azt, mint amit eddig is, csupán kicsit nagyobb méretben, s először talán a madárfélét kéne eltávolítani, mielőtt repülni támadna kedve, arra néhányan elegek lesznek, ha jól sejtem, mivel csak néhány méter magas lehet, akkora erő biztosan nincs benne, mint a másikban.
- Néhányan szedjék le azt a madarat! - Lánccal, vagy puskával, nem igazán érdekel, de ezt nem teszem hozzá, ők is tudják.
- A maradék tovább előre az ocsmánysághoz! - Ha úgy látom, hogy valóban nincs szükség a röpképesnél, akkor jómagam is a polipféléhez veszem az irányt, megpróbálok a fejéhez jutni és abba belehasítani, belevágni a kardot, s azt nagyobbra formázva szétroncsolni ami a fejében lehet, legyen az agy.... Vagy bármi hasonló, ki tudja. Ha viszont szükség van még némi segítségre, akkor láncokkal próbálom meg elkapni a madarat és a földre rántani azt, ahol már nem sokáig élhet... Mondjuk az egyik démon nem zárja ki a másikat cselekvés terén, de egyszerűbb egy irányba figyelni.

*Úgy számoltam hogy legalább valamilyen befele vezető átjáró lehet a védelmi vonalon, mert miért ne.

_________________
Reneszánsz: Árny
X-diák: Matt Lawson
Árny
Árny
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 312
Hozzászólások régi : 22
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Bishop on Vas. 3 Márc. - 12:38

Az állatias képességekel rendelkezők belevetették magukat a csatába, egyszerűen foggal, karommal tépik szét a démonokat, így haladnak folyamatosan megállíthatatlanul előre. Tisztítják meg az utat. Hátulról megérkezett a fedezet, amit kértem, senkit sem támadtak hátba, volt aki figyelt rájuk. A jobb oldalon is sikerült befelé szorítani a démonokat, az X-Man-t sem kellet félteni, jó pár démont egyszerűen agyonvert a botjával. Már három saroknyit haladtunk be az Astoriába, közben kezdtem felismerni az új látásom minden előnyét, könnyen megállapítottam a démonokról, hogy élőlények és nagyjából ugyanazok a sebezhetőségeik.
Hirtelen a sok kisebb démon helyett egy nagy, legalább hat méter magas százlábú bukkan fel. Amint tudok, megpróbálok kitérni oldalra előle, ha ez megvan keresek egy fedezéket az egyik épület lábánál, közben intek másoknak is, hogy ne álljanak az útjába, szerencsére valaki már nekiállt lefoglalni a lényt, ezt nem kell mondani. Ismét a rádiót használom.
- Ne rohanjuk fejjel a falnak. Nem szeretném ha bárkit is megenne a dög.
Alaposan megvizsgálom a szörnyet, végigmérem többször is, ki akarom deríteni, hogy hol vannak a sebezhető pontjai, és milyen támadás lenne rá hatással, vagy éppen melyik lenne teljesen hatástalan.
~ Nem egyszerű eset, hiába rohanunk neki, eltipor. Kellene egy használható terv, csak kár hogy semmi nem jut eszembe. Talán arra lehetne alapozni, hogy nem egy okos lény, nem sokat tanultam biológiát de ezek a rovarok, mindig fejletlen idegrendszerrel rendelkeznek.
A távolban mintha látnék egy félig ledőlt felhőkarcolót, rögtön megjön az ihlet, körülnézek, már így is elég romos a város, talán egy épület nem lenne nagy kár.
- Próbáljuk meg elcsalni kicsit hátrébb, azért mindenki tartsa a tisztes távot a lénytől, távolsági támadásokkal meg lehetne zavarni. Néhány páncélos és Evans ügynök feladata lenne egy kisebb emeletes épület ledöntése, egyenesen a szörnyre. Ha ez nem lehetséges, akkor csak a legfelső emelet, vagy néhány nagyobb törmelék rázúdítása. Remélem világos. Ha valahol probléma van, jelezzék!
Zárom a csatornát, remélem semmi sem szakít félbe és rendesen ki tudom adni ezeket az utasításokat. Ha ez megvan újra a százlábúval kezdek foglalkozni, néhány füstbombát hajítok elé az útra, hátha megzavarja és ezzel időt nyerhetek másoknak.
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3572
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by James Runnel on Vas. 3 Márc. - 13:12

Megjegyzéseimmel nem is nagyon foglalkoznak a SHIELD-esek, ami kicsit azért zavar, de az jobban, hogy néhány golyó elsüvít a fülem mellett.
- Ne szórakozzál velem. Ha eltaláltok, visszamegyek, és agyonütlek.
Fordulok vissza, és mutatok néhány ügynökre akik nagyban darálják a lényeket. Megint a démonok felé fordulok, aztán már indulnék is nekik, amikor egy szakadt ruhájú zöld nő érkezik meg közvetlenül az orrom előtt, pár démonon landolva.
- Mi, a...
Hangoztatom meglepettségemet a nő láttán, aztán egy vállrándítással letudva a dolgot, már rohanok is "mellé" valamennyivel távolabb, és elkezdem aprítani a démonokat, ütéseimbe egy kis feszültséget is beleadva. Úgy tűnik, hogy nem nagyon bírják az elektromosságot ezek a gonosz kis teremtmények, ami nem zavar különösebben, hiszen legalább nem lesz velük túl nagy gondom. Néhányat leütve bevetődök egy nagyobb csapat közé, majd a földet érintve öklömmel, egy nagyobb elektromos impulzust engedek szabadon, minek hála ötven méteres körzetben fekszenek ki, illetve repülnek kicsit arrébb a démonok.
- Ugyan már. Nem lehetett ennyire megrázó az élmény. Vagy mégis túl sokkoló volt?
Magyarázok a démonoknak, akik ismét felém özönlenek, és már fojtatom is a támadást. Sikerül elverekednünk magunkat két saroknyi távolságon keresztül, amikor két nagyobb méretű, egy valami madárszerű árnylény, és egy hatalmas polipszerűség állja utunkat. Ahogy közeledünk feléjük, távolabb a lángoló fickó, magyaráz valamit, ahogy barátaival előre tör pont mint mi. A feszültség csak nő bennem, ameddig el nem ér egy bizonyos pontot. Nem nagyon tudok parancsolni magamnak, és egy kisebb mozdulattal a hatalmas polipszerű lényre mutatok, mire ha minden jól megy egy villámnak kéne belecsapnia. Ha sikerrel járok, kicsit ellazítom magamat, ahogy az elektromos feszültség csökkent a testemben, majd megpróbálok egyszerre figyelni a polipra is, és a madárra is, amit ha a földre kerül, és elérhető távolságban van, akkor megpróbálom megtámadni közelebbről.
James Runnel
James Runnel
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 16
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Deer
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by A Misztikus Pókember on Vas. 3 Márc. - 14:21

Három sarok múlva könnyedén landolok az ügynökök mögött, miközben előttük már megjelenik az a démoni hernyó. Én pedig csak nyújtok hátul egy párat, kicsit kilazítom a tagjaimat, éppen mikor Riez ügynököt meghallom a kom.-ban.
- Rajta vagyok! - Kurjantom bele a rádióba mikor elrajtolok maximum sebességen, át a többiek között, felfutok egy házra és onnan rugaszkodok el ismét egy féreg feletti szaltóra, de jóval felette egy tíz méterrel, hogy ha harap a kicsike ki tudjak térni.
Azt sejtem, hogy az épületet nem bírnám megmozdítani, egyben legalábbis nem, szóval még futás közben elkezdek a határomhoz közeli nagyobb ház darabokat esetleg kisbuszokat magam után húzni. Ha minden jól meg azok követnek az ugrásomban a féreg felett, amikor is sorban elkezdem visszaadni a földi gravitációnak őket, ahogy a lény felé érnek, többszörös vonzási erővel, így amíg a páncélosok kikeresik az épületüket én kicsit lefoglalom a dolgot, ha minden jól megy. A túloldalon pedig a romok közt landolok, hogy ne legyen olyan könnyű kiszúrni nem parádézok.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Az Astoria utcái

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 14 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.