Élőhalottak

2 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Élőhalottak - Page 2 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Sarah on Kedd 22 Jan. 2013, 04:25

Nem nézem át a járműveket, kétlem, hogy bármi fontosat is találhatnék benne, mivel valaki, vagy valakik azokat odavitték, ha maguk mellé is raktak valamiféle szerszámot, ételt, vagy egyéb dolgot... Nos valószínűleg azzal együtt álltak tovább, tehát inkább némán és lassan haladok tovább, lassan pedig a valamiféle szagot is érezni kezdek, de ez nem a tipikus... Halott szag, Sokkal inkább égett hús szaga, halottakat pedig egyáltalán nem lehet látni, egyenlőre. Lehetséges lenne, hogy valaki kipucolta volna ezt a helyet? Vagy valakik? Nem tudom, de más is intézve lett, ahogyan elnézem, minden jármű el van tolva, vagy legalább is valószínűleg a legtöbb. Ezeket sem nézném meg alaposabban, de ha tenném se tudnám, mert nyikorgásra leszek figyelmes és gyorsan kapom arra a tekintetemet, ahol három másik alakra leszek figyelmes, egy magas ősz, akinek fegyvere van és nem is sokat hezitál a ránk fogásával, miután elejtették azokat az üvegeket. A másik egy nő, alacsony, kövér, nem számít, a harmadik alak pedig egyenlőre még annyira sem. Továbbra is erősen markolom a kardom markolatát, de fegyver ellen fölösleges lenne agressziót mutatni, hamarabb le tudna lőni, mint ahogyan én le tudnám vágni a karját, így az agresszivitással csak csökkentem a hátralévő napjaim számát, valószínűleg drasztikusan, így bár nehezemre esik, végül elengedem a markolatot és kihúzva magamat enyhén biccentek a másik háromnak, már valamilyen szinten hozzászoktam ehhez a látszólag mindenhol elfogadott köszönéshez, bár van néhány kivételes személy, egy sincs igazából jó pár ezer kilométeres körzetben.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 2 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 22 Jan. 2013, 11:25

Résztvevők: Larry Fitzgerald (Tao), Sarah Storm és James Goldman (Steven)
A dagadt és a nő hátrébb léptek az idősebb férfi mögé, hogy az fedezhesse őket. Arcukon ijedtség és félelem látszott, nem ez volt az első ilyen eset. Eléggé általános volt, hogy az élőktől jobban féltek a túlélők, mint a holtaktól. A holtak legalább kiszámíthatóak voltak és tudni lehetett, hogy mit fognak tenni, de az élők? Az láthatóan jobb benyomást tett rájuk, hogy a hármas közül senki sem fogott fegyvert rájuk, így az idősebb is kissé lejjebb engedte a fegyverét, de még azért úgy tartotta, ha szükséges, akkor lőni tudjon vele.
- Átmenni? – kérdezte az öregebb. – Ki van zárva, hogy a blokádot elvigyük… a fő védvonalat. Menjenek vissza az elágazásig és a főúton kerüljék meg ezt a helyet. Három emberért nem fogjuk feleslegesen veszélybe sodorni magunkat. Remélem megértik.

Élőhalottak - Page 2 00120

Résztvevő: Boris Tubrov
Boris immáron két napja téblábolt az erdőben és a szántóföldeken, illetve a tó partján, anélkül, hogy bármilyen városba, vagy éppen vadászházba belefutott volna. Talán éppen ezért volt szerencsés, mert az élőholtak is elkerülték, összesen öt darabbal találkozott két nap alatt, ezek pedig összesen egykori turisták voltak. Az egyik közelében még egy sátor is volt, abban a férfi talált néhány konzervet és palackozott ásványvizet. A második napon végül az egyik erdőből kiért és egy újabb szántóföldre érkezett meg. Eddig a fák miatt nem látta, de úgy fél kilométerre ide a szántón túl út húzódott és egy alacsonyabb emeletes házakból – maximum háromemeletesek – álló kisebb várost pillantott meg.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Élőhalottak - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14761
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 2 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 22 Jan. 2013, 20:25

A fickó, a Johnny nevezetű, kicsit visszább vett, nem akar bajt, pedig ilyen vert helyzetben simán kizsebelhetne minket, és ember embernek farkasa... De ebben maradt tisztesség. A javaslata - amit legalábbis én javaslatként veszek - viszont nem szimpatikus, sőt, nem is járható.
-A kerülőút nem fér bele, túl messze van ahhoz, mire visszamegyünk kerülni, és újra a táborunkhoz, lemegy a nap, mi meg cseszhetjük - válaszolom neki, aztán barátságosabbra veszem a hangot. - Figyeljen, Johnny, ugye nem baj, ha így szólítom? A nevem Larry. Nem vagyunk banditák, kannibálok, vagy narkósok, azok nem ilyen bazi hangos csotrogánnyal járnak, és nem köszöngetnek. Látja, fegyverünk sincs sok, nem gyilkolni jöttünk, legalábbis nem élőket. Azért megyünk a városba, mert cuccok kellenek. Van egy terhes nő, aki szülni készül, muszáj összekapnunk ezt-azt. Tudom, hogy ez túl nagy kérés, ezért inkább legyen üzlet: ha félretolhatjuk a kocsit az útból, visszafelé is erre jövünk, és amit tudunk nélkülözni, odaadjuk maguknak. Ha akar, valamelyikük velünk is jöhet, hogy biztosítsa, nem szökünk meg, válogathat a zsákmány közt, és megvallom, nem árthat egy plusz pisztoly sem. Mit szól hozzá, Johnny? Maga tisztességes ember, nem lőtt le, csak elküldött, ezért én is tisztességes vagyok magával. Találhatunk ott vizet, tartós kaját, meleg ruhákat, benzint, gyógyszereket... A tél közeledtével ezek nem jönnek rosszul, épp ideje bespájzolni még utoljára, nem gondolja?

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 2 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Albert Shear on Szer. 23 Jan. 2013, 01:59

Ahogy a sátrat kutatta át, Boris egy pillanatra még maga mögé nézett. A földön fekvő fejetlen ember már talán hetekkel korábban kihűlt. Mégis veszett vadként támadt rá. De már vége. Két szúrás egy karóval, majd a fej ketté választása vertikálisan. Amikor a zombi már nem mozog, azért elválasztja a koponyát a testtől.~ Az a biztos. ~ tette hozzá mindig. A bűntudat azonban kínozta. Valahol, mélyen, legbelül. Mert bár bejárta a világot és embereket ölt meg, sosem gyilkolt. Mindig tudtak védekezni ellenfelei vagy azok támadták meg őt. Ezek az emberek viszont. Csak tébolyodottak. Mert Borisnak fogalma sem volt arról, hogy mi folyt a világban. Csak azt tudta, hogy túl kell élnie. Az pedig zombik tetemein keresztül lehetséges csak.
A konzerveket megnézi és kategorizálja. Átgondolja, hogy szüksége van-e rájuk egyáltalán. Ha arra jut, hogy beférnek a hátizsákjába, akkor elteszi őket. Keres még gázfőzőt, kávét, cukrot, citromlevet. Alkoholt. Bármit. Miután átnézte a táborhelyet tovább áll. Még a végén ide vonz valami zombit. A távolban felfedezett házak felkeltik az érdeklődését. ~
Jó volna egy éjszakát ágyban tölteni. Ha fel is kell vinnem egy ágyat egy tetőre. ~ fut át az agyán a gondolat. Aztán elindul a házak felé.


A hozzászólást Albert Shear összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 25 Jan. 2013, 15:22-kor.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 39
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 2 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Sarah on Pént. 25 Jan. 2013, 03:51

Senki sem támad, se mi, se ők, tulajdonképpen ezért vagyunk még csak életben, hiszen nekünk mink is van? Nekem van egy kardom, ennyit biztosra tudok, a többiek felszerelését nem figyeltem, még most sem látom fontosnak, az pedig biztos, hogy karddal nem fogok nekirohanni valakinek, aki puskát szegez rám, hiszen csak fölösleges öngyilkosság lenne, de talán ezt néhány perccel ezelőtt már elmagyaráztam magamnak. Ez a semmittevés viszont úgy tűnik, hogy kissé biztosabbá teszi a talajt a lábunk alatt, hiszen lentebb ereszti a fegyverét, számomra ez pedig... Nem vált ki semmit, nem kezdek el támadást tervezgetni, vagy bármi hasonlót, egyrészt még mindig túl kockázatos lenne, másrészt pedig ténylegesen fölöslegesnek látom erre pazarolni. Persze máris jön a meggyőzési kísérlet, ami nem hiszem, hogy bármin is segíteni fog, bár talán ez az utolsó spájzolási lehetőség eléggé nyomós indok lehet számukra, de az utat maguktól is meg tudnák tenni, ha akarnák, persze nagyobb társaságban biztonságosabb...
- Mi ellen is pontosan ez a védelem? - Minket nem tartott távol, így gondolom nem feltétlenül élők ellen, de ugyan így a halottak is képesek lennének bejutni, valószínűleg legalább is.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 2 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 25 Jan. 2013, 14:12

Résztvevők: Larry Fitzgerald (Tao), Sarah Storm és James Goldman (Steven)
Johnny a többiekre nézett, hogy azok mit felelnek erre, kissé összesúgtak egymás között, nem lehetett hallani, hogy miről is beszélnek, majd végül Larry bólintott.
- Rendben, de egy feltétellel, ő itt marad – bökött a fejével James felé. – Ha nem jövök vissza, ő is meghal. Legyen ez kezdeti bizalmunk feltétele.
Megvárta, amíg a hármas beleegyezik ebbe, vagy mit mond rá, utána kezd válaszol csak a többire.
- Nekünk is kellene néhány dolog a városból, így akkor azért is megyek magukkal. Az élők és holtak ellen is… az élők veszélyesebbek, mint a holtak.
A nő szólalt meg ekkor.
- Menjenek vissza a kocsijukhoz, tolják félre a blokádot és jöjjenek be vele, Johnny itt várja majd magukat. Ha átjöttek a blokádot hozzák rendbe, olyanra, mint ami volt.

Élőhalottak - Page 2 00120

Résztvevő: Boris Tubrov
A konzervek befértek a táskájába, kettő húsos bab volt, egy valamilyen krémleves, és még kettő gyümölcskonzerv. Alkoholból csak egy kis laposüveget talált, semmi mást sajnos. Ahogyan a házak felé haladt a szántóföldön és kellően közel ért látta, hogy egy autó áll az úton, egy kisebb furgon, mozgás nem látszott körülötte, de a kulcs sem volt benne. Az út másik oldalán erdő, a városka felé egy nagyobb árok volt a földön és egy kisebb hídon lehetett eljutni a város belsejébe. Ezt jelenleg autókkal torlaszolták el. Mivel még távol van a városba ugyan nem lát be, de égett hús szagot érez, emberi hús égett szaga, ahogyan a rothadással vegyül. A házakat innen nem látja leégve és lángokat sem lát, hogy égne bármi is. minden teljesen csöndes továbbra is.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Élőhalottak - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14761
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 2 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Albert Shear on Pént. 25 Jan. 2013, 16:23

~ Hmmm...ez érdekes. ~ áll meg, amikor megcsapja orrát a semmi mással össze nem téveszthető orrfacsaró bűz. Körbetekint, majd ha nem lát semmilyen veszélyforrást, leül és gondolkodni kezd. ~ Tegyük fel, hogy nem kannibálok és nem sütik a húst, csak hullákat égetnek. Attól még lehetnek ellenségesek. Sok mindenem nincs ez igaz, kirabolni nem tudnak...de ne is akarjanak. ~ azzal a lendülettel fel is állt és megindult az út túloldalán lévő erdő felé. Amikor és ha elérte a fákat, ott néhány métert beljebb sétálva megállt és lerakta táskáját az egyik tövébe. Majd visszafordult és macsétéjével, meg pisztolyával az oldalán visszatér az útra. Ott pedig a város felé fordul és óvatosan megközelíti a városba vezető hidat, hátha vannak rejtett őrszemek, vagy olyan élőholtak akiket eddig nem fedezett fel. Nem akarja felhívni magára a figyelmet, ha lát is embert befelé menet a városba, megpróbálja majd elkerülni első körben. Előbb megfigyel és csak utána veszi fel a kapcsolatot, ha nem érzi magát veszélyben.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 39
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 2 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szomb. 26 Jan. 2013, 14:20

Kivárom, amíg meghányják-vetik egymás közt az ajánlatomat, és úgy tűnik, sikerült a lelkükre beszélnem, mert egyikük sem tiltakozik hevesen. Íveset köpök az út mellé, amíg várakozom, aztán vére megfordulnak.
-Legyen, így fair. Egy biztosíték tőlünk, cserébe egy segítség tőletek. Neked is jó lesz, ugye, Jimmy boy?
Jimmy szépen itt marad, nem is baj, mert nem bízom benne. Még mindig biztos vagyok, hogy az első pillanatban lelécelne, ha csak egy kis esélyt is lát, hogy a családjával legyen. Nem mintha hibáztatnám emiatt, de jobb az olyan társ, akinek megegyezik a célja az enyimével.
-Na jól van, Johnny, ő Sarah, az én nevemet már tudod. Pakold össze sebtiben, amire szükséged van, és gondold át, mit akarsz majd elhozni, hogy nyitott szemmel járhassunk. Addig mi izé, na hogy monnyák? Akadálytalanítunk, heh! - Rámosolygok a fickóra, aztán vissza megyek a kocsihoz.
Jim segítségét is igénybe veszem, ha lehet, hogy a blokádot elbontogassuk, aztán mikor a kocsival áthajtok azon a részen, megcsináljuk újra, hogy szebb legyen, mint régen. Ez beletelik néhány percbe, de még mindig sokkal jobban jártunk, mintha a hosszú úton jöttünk volna, vagy most fordulnánk vissza.
-Na jól van, mindenki pattanjon be! Te nem, Jimmy boy... Aztán repesszünk, mert nem akarom, hogy ott érjen minket a naplemente. Lenne abból szép ramazuri, mi Johnny?
Ha mindenki megvan, beindítom az öreg Betsy-t, és már hajthatunk is!

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 2 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 29 Jan. 2013, 15:50

Résztvevők: Larry Fitzgerald (Tao) és Sarah Storm
Jimmy még sietve elment az egyik épület felé, majd pár perc múlva került elő, még mindig a vadászpuska volt nála, egy nagyobb hátizsák, az oldalán egy nagyobb kés, a nyakában egy távcső és a zsebeiben kissé csörögtek a töltények a puskába.
- Ennyi, semmi más nem kell – mondta.
Ekkor indult vissza a páros, ha Sarah is megy, akkor a hármas vissza az úthoz, a hídhoz és álltak neki annak, hogy a kocsikat eltolják az útból. Mivel nincsenek sokan, egyelőre nem megy olyan gyorsan ez.
- Komolyan mondták, hogy egy szülő nő miatt játsszanak western hőst? – kérdezte a kocsi tologatás közben.
Csak ekkora sikerült a kocsit félretolni, innen még visszakellett sétálni a saját autójukig Larryéknek.

Élőhalottak - Page 2 00120

Résztvevő: Boris Tubrov
Boris figyelte a helyet és ahogyan közeledett meglátott két férfit közeledni a város széle irányába, akik a barikádhoz mentek. Ott álltak neki annak, hogy az egyik autót eltolják az útból, két idős férfi, az egyik fehérbőrű, a másik néger mind a ketten ráncosak és őszek.
- Komolyan mondták, hogy egy szülő nő miatt játsszanak western hőst? – kérdezte a kocsi tologatás közben az idősebbik, ezt Boris is hallotta.
Élőholtakat nem látott a közelben továbbra sem, azonban a két férfi, amint félretolták az autót az úton Boris felé közeledtek, egy hozzá közel álló furgon felé.

Élőhalottak - Page 2 00120

Résztvevő: Scott Singer
Scott eredetileg ott maradt végül is a csapat bázisán a többiekkel. A terhes nő fájási tovább erősödtek és lassanként tényleg szükséges volt az, hogy a másik csapatot megsiettesse. Az orvos jött ki idegesen verítéktől csillogó homlokkal a házból, ahol a vajúdó csapattag is volt.
- Mr. Stinger – szólalt meg. – Van a ház másik oldalán egy kisebb motor, nem sok benzin van benne, de az oda-vissza útra elég… utána menne a csapatnak, hogy megsiettesse őket? Félek, hogy kifutunk az időből… amennyire hallottam a kerülő úton mennek a kisebb városokon át.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Élőhalottak - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14761
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 2 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Scott Singer on Kedd 29 Jan. 2013, 20:02

Scott Singer ügynök a verandán ült, és a környéket figyelte. A kiküldött csapat jó ideje elment és mindenki kezdett aggódni a szüléshez egyre közelebb álló nő miatt, ezen emberek közé Scott is tartozott, de tudta, hogy nem tud semmit tenni, amíg itt van. Az íjpuska az ölében pihent, mindenre készen, de úgy látszódott, hogy ahogy már napok óta, most sem jönnek erre a járkálók. Singer éppen felállt, hogy ellenőrző körutat tartson a területükön, amikor a doki sietett ki a házból. Szavai aggasztóak voltak és Scott teljes mértékben egyet értett vele.
- Rendben. Máris elindulok, remélhetőleg elég hamar utol tudom érni őket. Igyekszem ahogy tudok. Oh és Singer - felelte egy halvány mosollyal megspékelve az utolsó mondatot, majd nyílpuskáját a hátára véve elindult a ház oldalában, majd amint a robogóhoz ért felült rá, beindította a motort, majd a kapu felé hajtott vele.
Mikor odaért a kijárathoz kinyitotta a kaput, kihajtott, majd bezárta maga után. Ezek után a kerülőút irányába indult el, hogy minél előbb megtalálja társait és értesítse őket a szorító időkorlátokról.
~ Remélem, hogy minél előbb oda érek. Nem lenne jó, ha a gyermek a szükséges felszerelés nélkül lenne kénytelen megszületni. Ez mind az ő mind az anyja életét kockáztatná, főleg, a tél közeledtével ~ töprengett az ügynök.
Scott Singer
Scott Singer
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 35
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jun. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 2 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Godlaw / Tao on Csüt. 31 Jan. 2013, 10:34

A pakolászást megvárom, mert úgy néz ki, kicsit nehzem dolgo eltolni ezeket a kocsikat, mint vártam. Tény, az Öreg Fitz már nem a régi, a vén csontokra még tapad izom, de már nem úgy működnek, mint kéne.
Miközben tologatjuk a kocsikat, John még kicsit hitetlenkedik, különös, hogy nem érti a dolgot, pedig nekem öreg fejjel elég egyértelmű a dolog.
-Tudod, Johnny, hogy nekünk már nem sok babér terem. Túl vagyunk a lényegen, és mögöttünk jönnek a fiatalok. Most pedig, hogy ilyen kevesen vagyunk, még fontosabbak a fiatalok. Ilyen időkben a legfontosabb egy új gyerek. Ha nem játsszuk a western hőst, és hagyjuk, hogy ne legyen több gyerek, akkor csak olyan vén faszik maradnának, mint mi, minket meg előbb vagy utóbb megzabálnak. És utána mi maradna?! - Kérdem, és keserűen elnevetem magam. - Ha valamiért meg kéne döglenem, tegyem azt azért, hogy valaki tovább élhessen, és új életet teremthessen. Értesz, nem?
Beülök Betsybe, bedurrantom a motort, körülbelül harmadszorra sikerül is.
-Indulhatunk?

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 2 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Albert Shear on Csüt. 31 Jan. 2013, 21:07

Az emberek feltűnése nem lepte meg, viszont óvatosságra késztette. Azonnal a legközelebbi fedezék mögé suhant. Maga is meglepődött, vélhetően észrevétlen mozgásától, amit a régi idők párducos ügyességének tulajdonított. Amióta kitört a káosz és szinte mindenki megőrült, egyre inkább érezte azt, hogy újra teljes ember. Ösztönei ismét csúcs közeli állapotba kerültek. Agya ismét gyorsan számolt kalóriát, energiát és a mélyről elő kerültek a napi szükségletekkel foglalkozó táblázatok is. Ha nem aprította volna fel volt munkatársainak koponyáit, ha nem érezte volna azt, hogy a pokolba került, azt mondaná: most van a életének legjobb korszakában és formájában.
A beszélgetésben elhangzottak felkeltették az érdeklődését. Úgy, hogy se a pisztolya, se a méretes macsétéje ne csapjon zajt, elkezdett közelebb kúszni a tevékenykedő társasághoz. Amikor végighallgatta a mély, öblös hangú férfi elmélkedését az öregekről meg a fiatalokról, arra gondolt, hogy ezek nem biztos, hogy rossz emberek. Azonban nem sok ideje maradt cselekedni, mert hamar életet leheltek az egyik autóba. Boris felpattant és kalimpálni kezdett.
-
EMBEREK! EMBEREK!

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 39
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 2 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 01 Feb. 2013, 07:23

Résztvevők: Larry Fitzgerald (Tao) és Boris Tubrov (Paci)
Sarah is ott maradt a városban, nem mutatott hajlandóságot, hogy a két férfival menjen (ő kérte, hogy írjam ki). A férfi a homolkát ráncolta arra, amit Larry mondott neki.
- És mi van, ha a gyerek holtan születik? – kérdezte. – Mi van, ha minden kölök úgy és tényleg vége a civilizációnak?
Mindkét férfi beszállt az autóba, távolabb Boris ebben a pillanatban ugrott ki a fedezékéből, azzal, hogy nem hagyja elmenni őket innen sehova. Larry már éppen gyújtotta volna be az autót, amikor ő és Johnny meghallották a kiabálást hátulról és a visszapillantó tükörben megláthatták a közeledő félnéger férfit. Johnny az idősebb kora ellenére is rutinosan ugrott ki az autóból és a vadászpuskát a közeledőre emelte.
- Ki maga és mit akar? – kérdezte.
Láthatóan ő igencsak megijedt Boristól és annak heves kitörésétől.

Élőhalottak - Page 2 00120

Résztvevő: Scott Singer
- Singer? – kérdezett vissza a doki. – Ah igen, elnézést…
A motor egy kis ötven köbcentis darab volt, nem túl nagy, egy robogó, de azért ezzel is egészen gyorsan lehetett haladni. A kapunyitás és zárás után Scott pedig már indulni is tudott. A motornak, mint nem sokkal előtte az autónak is körülbelül három perc kellett, hogy az erdei ösvényről kiérjen a közeli útra. A mostanra talán már megszokott kétsávos erdőn átívelő utacska volt, akárcsak az autóval haladók Scott is ismerte már, egyetlen egy autó sem volt mérföldekig és ameddig a szem ellátott most sem látott a férfi egyetlen járkálót sem.
Tíz perccel később, a maximumon járatva a kis robogót olyan jó 100km/óra sebesség után elérte Scott az úton az elágazást, ha itt egyenesen ment volna tovább, akkor hamarosan a kis út egy négysávos kisebb autópályába ért volna és a rövidebb úton ért volna be a városba, de tudta, hogy a hosszabbat választották Larry-ék, azaz itt le kellett kanyarodnia a jobb oldali irányba és arra haladni tovább. Egyelőre minden csöndes volt, csak a távolban a szántóföldeken látott egy-egy járkálót, messze, de azok nem figyeltek fel rá.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Élőhalottak - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14761
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 2 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Godlaw / Tao on Pént. 01 Feb. 2013, 08:37

A kínai bige is marad, hát ami ezt illeti, ez egy kissé megnyugtat, de az, hogy már csak ketten vagyunk, nem annyira jó hír. Ahogy ezen rágódom, próbálok nem belegondolni a Johnny által vázolt lehetőségbe, ami szerint minden újszülött már élőholtként születik. Ez ki van zárva!
Mikor adnám az első gázfröccsöt, kiabálást hallok meg, és a tükörben egy pasit veszek észre. Johnny már célba is veszi, miközben azon gondolkodom, hogy most vagy baromi vagy mázlink van, vagy hatalams pechünk.
-Az isten fáját, sohasem indulunk már el? - Csattanok fel, és kiszálokk az autóból, hogy szemügyre vegyem a férfit. - Gyorsan beszélj, nigger, mert nem érünk rá egész nap! - Förmedek rá kissé, és mivel látom, hogy van benne fekete vér, nem tudok indokot, amiért fékeznem kéne a nyelvemet.
A biztonság kedvéért a késemre teszem a kezemet, és úgy figyelem, mit akar a fickó. Végignézek rajta, van-e nála bármi holmi, fegyver, felszerelés, mert ebből könnyen ki lehet találni, hogy mennyire van a toppon - gyakorlott túlélő, aki most éppen agybajos, vagy csak egy szerencsétlen flótás, akit kihajítottak valahonnan.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 2 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Scott Singer on Pént. 01 Feb. 2013, 14:51

Scott Singer nagyot mosolygott a doki döbbenetén.
- Semmi gond. A stressz és a feszültség már csak ilyen - jegyezte meg, majd a kis robogóval elhagyta a bázisukat és elindult az elágazás felé.
Útközben azon gondolkozott, hogy vajon mi lehet a többiekkel. Az is megfordult a fejében, hogy járkáló hordába botlottak és az tartóztatja fel őket, de reménykedett, hogy csak valami kis dolog jött közbe. Az elágazáshoz érve jobbra fordult, hogy a társai útját követve a hosszabb úton menjen a város felé, hátha sikerül még az odaérkeztük előtt utolérnie őket. A környék teljesen nyugodt volt. Néha-néha feltűnt a távolban egy-két járkáló, de ahogy ők se zavarták Scottot így ő sem zavarta őket.
~ Remélem, hogy minden rendben van a többiekkel. Jó lenne, ha mindenki épségben érkezne vissza, a szükséges felszerelést is magunkkal hozva ~ töprengett az ügynök a kis robogót magra pörgetve.
Scott Singer
Scott Singer
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 35
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jun. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 2 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Albert Shear on Pént. 01 Feb. 2013, 23:21

Boris maga is tudja, hogy nem feltétlenül szerencsés ilyen hirtelen feltűnni egy ilyen világban. Az emberek könnyen bizalmatlanná, paranoiddá válnak és ilyenkor az olyan teljesen ártatlan és jóravaló emberek is golyót kaphatnak mint ő.
-
Nyugalom papa! - azzal szétteszi oldalra kezeit. A ruházata egyszerű, mégis praktikus. Túra bakancsa fölött erős, ránézésre is rip-stop anyagú vászon nadrág, nagy oldal zsebekkel. Felette meleg és valószínűleg vízhatlan soft-shell kabát. Az övén bal oldalon, jobb kézre állított macséte lógott. Jobb oldalán pedig egy bőr pisztolytok. Benne pisztoly.
-
Hallottam, amiről beszéltek! Innen tudom, hogy nem kannibálok vagy őrült sorozatgyilkosok. Legalábbis első hallásra. Maguk az első normális emberek, akikkel találkoztam hónapok óta. Cserélnék esetleg élelmet, élelemre. Gyógyszerre, lőszerre. Néhány tucat méterre fentebb hagytam a zsákom. Abban vannak a cserére bocsájtott áruk. Had hozzam. Egy konzervért eltöltenék egy éjszakát ágyban. Segítsetek! Vagy engedjetek utamra.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 39
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 2 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 02 Feb. 2013, 11:44

Résztvevők: Larry Fitzgerald (Tao), Boris Tubrov (Paci) és Scott Singer

A férfi lejjebb engedte egy kissé a fegyverét, amikor Boris mondta, hogy csak élelmet akar cserélni és nem pedig megölni őket. Larry láthatta, hogy igencsak gyakorlott túlélő a férfi, aki most jött oda hozzájuk és nem pedig a szerencsétlen, aki eddig éppen csak túlélte a katasztrófát. Johnny kérdőn pillantott Larry felé, jelezve Larry és Boris számára is, hogy az idős néger férfi a vezető, így vele kell tárgyalnia minden ügyben, amit szeretne.
Scott az úton haladt, míg végül lassanként elért az első település közelébe, ott meglátta Larry autóját és Larry-t, két ismeretlen férfit társaságában.
A három férfi motor közeledését hallotta, ha a hang irányába néztek – Boris háta mögött – azaz Larry és Johnny éppen ráláttak, akkor egy robogó közeledett, Larry pedig felismerte a társát Scott Singert a járművön.

//Bocs, hogy csak ennyi, csak nem igen volt akció, mit össze kéne foglalni.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Élőhalottak - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14761
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 2 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Godlaw / Tao on Hétf. 04 Feb. 2013, 19:22

A kis taknyos elég jól össze van kapva, látszik, hogy nem ma szarta ki a balszerencse a világba. Kicsit gyanús, hogy nincs nála semmi, de állítólag nem messze van a cucca. Az órámra tekintek, ami szerintem hetvenkettőben megállt, aztán újra ránézek, meg Johnra, aki meg rám. Hát szépen vagyunk.
-Na figyelj, mi a városba indultunk, hogy cuccokat szerezzünk, ahogy látom, neked is kéne néhány dolog, mi meg kevesen vagyunk. Nem szoktam megbízni az ilyen alakokban, és benned sem bízom, de szorít minket az idő, és több kéz gyorsabban dolgozik. Nekem gyógyszerek meg orvosi cuccok kellenek, ha valamit nem találunk meg, még az is lehet, hogy cserélek veled, hátha neked van. Larry vagyok amúgy, ő meg John. Neki is holmik kellenek. Ha megígéred, hogy jó gyerek leszel, nem baszakodsz velünk, és segítesz a gyűjtögetésben, akkor én is segítek neked. Ha mégis baszakodsz velünk, mi is baszakodni fogunk veled, és mivel többen vagyunk, nem fogod élvezni, világos? Nem messze van a táborunk, ott elalhatsz egy ideig, ha jól végzed a dolgod.. A kezedet meg ne lóbáld, és legközelebb ne ordítsál így, mert negyed mérföldről kiszúrnak a dögök.
Ekkor meglátom a közeledő kismotort, amin ott virít Scott.
-No fene, úgy tűnik, jön még egy kis segítség, a végén még újra lesz értelme nekivágni. Ő barát, Scott, biztos segíteni jött - értesítem a többieket, nehogy lövöldözni kezdjenek.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 2 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Scott Singer on Kedd 05 Feb. 2013, 20:35

Scott Singer ügynök maximumra húzdta a kis robogót. Minél előbb utól akarta érni a társait, hogy szóljon nekik, igyekezniük kéne. Az út közben minden nyugodt volt. Ahogy eddig így ez után se találkozott járkálókkal, legalábbis olyannal ami közel lett volna hozzá. Az első településhez érve már távolról látta az autókat és hamarosan Larry-t is megpillantotta.
~ Na úgy látom megint barátokra leltek ~töprengett az F.B.I. ügynök, majd amint oda ért lefékezett és befarolva megállt Larry előtt.
- Szevasztok. Üdv, Scott Singer vagyok - köszönt, majd mutatkozott be az újaknak.
- Srácok. A doki szólt, hogy közeleg az idő, és ezért minél előbb utánatok kellett jönnöm, hogy, ha megoldható, akkor megsűrgesselek és segítselek titeket a mihamarabbi visszaérésben - mondta Scott, majd leállította a motort és leszállt róla.
- Fogalmam sincs mennyi időnk lehet. Csak annyit mondott igyekezzek. Kik az új ismerősök? - érdeklődtt.
~ Remélem minden okés az új arcokkal. Nem örülnék, ha még miattuk is balhé lenne. Így is eléggé jó kis túrára számíthatunk a városban. Nem hiányzik még az élőkkel való problémázás is ~ gondolta Scott.
Scott Singer
Scott Singer
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 35
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jun. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 2 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Albert Shear on Vas. 10 Feb. 2013, 00:01

- Üdv Larry, üdv John. Én Boris Tubrov vagyok. - mutatkozik be illedelmesen, majd lassan leengedi a kezét. Baljával nyúl pisztolya után s óvatosan, két ujjal veszi elő. Aztán kinyújtja maga elé és lassan megindul a páros felé. Közben felharsan a motor hangja, átnéz a válla fölött, de miután látja, hogy két új ismerőse nem igazán izgatja magát miatta, ő sem teszi. ~ Én hangos vagyok. De a motor, meg az öreg csotrogánya, nem vonzza a betegeket... ~ morgolódna magában, de a külvilág az egészből csak egy kis homlok ráncolást kap.
-
A fegyverem. A késem megtartanám, hátha belefutunk néhány betegbe. - megvárja a többiek reakcióit. Persze alá veti magát bármilyen motozásnak és lefegyverzésnek, amit jónak látnak. Aztán csatlakozik hozzájuk. Amennyiben van lehetősége a kocsiban a többiekkel, vagy gyalogosan visszamegy az úton felfelé azt a pár métert, hogy magához vegye a cuccait. Ezt követően, követi a többiek utasításait. Ő csak vendég. Nem várt, nem szeretett és bizalom problémákkal küzdő vendég.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 39
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 2 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 10 Feb. 2013, 11:11

Résztvevők: Larry Fitzgerald (Tao), Boris Tubrov (Paci) és Scott Singer

- Én Johnny vagyok – mutatkozott be az idősebb férfi – Azt a motort javaslom hagyd itt, a két társatok ott van bent a városban az én ismerőseimmel, majd beviszik, hogy ne legyen útban. De ha ilyen sürgős, akkor javaslom, hogy tényleg indulni kellene.
Mivel Larry is ezt vetette fel, már mindenki beszállhatott az autóba. Ha ezzel megvolt mindenki, akkor Larry elindulhatott, a kordon itt már el volt tolva, így könnyedén be lehetett hajtani a városba. Amit már korábban is látni lehetett azoknak, akik voltak bent, de akik nem voltak azoknak is feltűnt, hogy a városka jelentős része meg volt pucolva és nem volt benne egyetlen beteg, avagy járkáló sem. Igaz a hely nem volt nagy, alig két utcából állt, ami T alakot zárt be. Az épületek egymás mellett, ahol az út kiért az torlaszokkal elzárva, most az egyik eltolva, hogy ki lehessen menni az autóval. Igaz élőt sem láttak, de gyanítható volt, hogy Johnny nem egyedül volt erre.
A következő úgy húsz perc nyugodtan telt, a csapat tudott beszélgetni, és ennyi idő kellett, hogy nagy sebesség mellett megérkeztek a nagyváros határába, oda, ahova alapból is menniük kellett.

A város Sarnia, körülbelül 90-100.000 ember lakta korábban:

Élőhalottak - Page 2 Onsarnia

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Élőhalottak - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14761
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 2 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 12 Feb. 2013, 18:35

Most, hogy a kis csapatunk kibővült, már jobban érzem magam. Boris pisztolyos előadására csak félrebillentett fejjel nézek rá.
-Jobb, ha azt is magadnál tartod, gyanítom, többre mész vele, mint a késsel.
Nyilván azt gondolja, hogy tartunk tőle, ezért el akarjuk venni a fegyverét, de én meg azt gondolom, hogy aki önként ajánlja fel a pisztolyát, az olyan hülye, hogy nem kell tőle tartani.
Scott leparkol, Boris megszerzi a motyóját, aztán padlógázzal zötyög Betsy Sarnia felé. Jól ismerem az utcákat, és jól tudom, milyenek voltak azelőtt.
-A Cathcart Boulvardon megyünk A Colborne Roadig. Arról majd a Capel Streeten megyünk tovább. Széles utak, és egyenesek, nem tudnak meglepni minket, és nehezebben akadunk el a torlaszokban - közlöm a tervet, és kisebb fokozatba teszem Betsy-t, hogy halkabb legyen, és ne rohanjunk annyira. Óvatosabbnak kell lennünk, nehogy belerohanjunk egy torlaszba, kátyúba vagy ilyesmibe, aztán baszhatjuk az egész kocsit.
-Készítsétek a fegyvereiteket, de ne használjátok, ha nem muszáj. Scott, nézd át még egyszer a bevásároló listát. Johnny, Boris, az első megálló a kórház, ott találhatunk gyógyszert, élelmet és néhány szerszámot is. Ha akarjátok, addig leválhattok, és megnézhetitek a benzinkutat vagy a szupermarketet, hátha találtok még valamit, aztán találkozunk a kocsinál. De ha fostok, amit teljes mértékben megértek, mehetünk együtt is.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 2 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Scott Singer on Szer. 13 Feb. 2013, 20:22

Scott Singer ügynök mindenkinek biccentett aki bemutatkozott, majd a motort ott hagyva követte Larry-t.. Miután úgy döntöttek bemennek Sarniaba, Scott is beült a kocsiba.
- Rendben - mondta a robogóról szóló szavakra.
Nyílpuskája a kezében, míg a tegez az ölében pihent. Húsz perces unalmas és szerencsére járkáló mentes út után, megérkeztek a városhatárhoz.
~ Remélem, hogy nem lesz semmi gáz ~ gondolta Scott, majd végighallgatta a menetrendet amit Jerry mondott el gyorsan.
- Nos, nem ártana körülnézni a benzinkúton, hátha találunk némi benzint, aztán, ha van még időnk elnézhetünk a bevásárlóközpontba is. A listát oda adom,, mivel csupa olyan cucc kell, amit megtalálni a kórházban. Ki tart velem a zombik városába túrázni? - nézett kérdőn az emberekre, és eközben már húzta is fel a nyílpuskát és tett bele egy nyilat, miközben a biztosító pöcköt a helyére tette, hogy nehogy meglökjék, vagy megránduljon a kocsi és ellője a nyilat. Mikor a fegyver harcra készen állt, újra a többiekre nézett.
- Részemről mehetünk, keresgélni - jegyezte meg.
Scott Singer
Scott Singer
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 35
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jun. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 2 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Albert Shear on Vas. 17 Feb. 2013, 23:34

Boris békésen dülöngélt végig, követve a kocsi kanyarodó íveit. Nem beszélt. Megszokta a némaságot. Valójában az út alatta arra jött rá, hogy autóznia szokatlan. Persze hamar megtetszett neki a kényelem, meg más emberek jelenléte. A félsz azonban benne volt. Nem is olyan mélyen, mint gondolnánk. Valójában várta, de nem remélte, hogy valamelyik útitársa felé fordul és akkor le kell sújtania. Nem azért tart ettől, mert látná valamelyiket elpilledni és átváltozni. Nem azért tart ettől, mert már látja a sárgás, meg szürkés foltokat a szemükben. Egyszerűen ehhez szokott hozzá. Az emberek átváltoznak és neki meg kell ölnie őket...
A város közelében meghallgatja az úti tervet. Nem látja a térképet, így egyelőre nem is foglalkozik a kérdéssel. Egészen addig, amíg nem zavarodik össze. ~
Akkor most ki is a főnök? A nigger öreg vagy a mitugrász?! El kéne dönteni. ~ elmélkedik röviden. Aztán rájuk hagyja. Segít ahol tud. Úgy látja, hogy egyikük sem az a sportember fajta. Ezért most kicsit ezen a vonalon is be akar segíteni.
-
Hadd nézzem a térképet. Memorizálni szeretném. Hátha eltévednék. - Ha van egyáltalán térkép és engedik, megnézi és próbálja megjegyezni a helyet, ahova mennek. - Ha javasolhatom. Meg kell nézni a testépítő és sportboltokat is. Fehérje rengeteg formában. Évekig eláll, vitaminok, egyéb étel kiegészítők. Hasznosak. Egyébként rendelkezzetek velem. Segítek. Csak döntsétek el, hogy ki a főnök.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 39
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 2 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 18 Feb. 2013, 10:49

//Kaptok szabadkört, amíg meg nem beszélitek, hogy ki is a vezető és nem egyeztetitek a dolgaitokat, Johnny mint korábban is jelezte Larry-t tartja vezetőnek.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Élőhalottak - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14761
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 2 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.