Vadmacska klub

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Vadmacska klub

Témanyitás by Serena Davidson on Vas. 13 Aug. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Missing in action
Zacharias Waver-Davidson / Hood
Angyal Programos, X-men, realitásutazó, modell és színészJátékostárs(ak) neve: -


Zack-nek nem sikerült semmit sem találnia a zsebeiben, tehát kirabolták. Lehet, hogy egy rablóbandába futott bele? Egyelőre próbálta mozgatni a végtagjait, amit részben siker koronázott, kezdett az élet visszatérni beléjük. Eközben érezte, hogy nagyon fázik és nem csak attól, hogy a fémen fekszik, egyébként is. Úgy tudta, hogy nyár van, augusztus eleje rémlett neki, hogy az volt a dátum, de pontosabb nem ugrott be. Lassanként kezdtek visszajönni az emlékei, hogy egy informátorral, vagy baráttal találkozott, aki jelent a SHIELD-nek. Nevet és arcot is próbált maga elé képzelni, majd valamit beugrott, hogy Rocky Everton a neve. Mint az angol focicsapatnak. Ez nem stimmelt, az alvilág nem terroristák… akkor lehet, hogy téved. Sikerült felnyomnia a tetőt, a legnagyobb meglepetésére sikerült. Nem számított rá, igazából azt várta, hogy a föld alatt van elásva, de ez így csak jobb volt neki. Próbált kikelni a ládából és kiszállni belőle. Így mégjobban érezte, hogy szédül, a sötét helység talán még jó is volt, hogy nem rögtön fénybe ütközik. A feje még mindig fájt, de legalább már melegebb volt. Zajt hallott, ütemes, valamilyen zene lehetett, erre tippelt. Ki kellett jutnia, aztán a 911-et hívni, egy mentő nem ártott volna, hogy a fejét megnézzék. Ahogyan ezt a talán zenét hallgatta nem akart egyből elindulni, még itt lehettek, akik ezt tették vele, így benyúlt a szájába és benyálazta az ujját majd igyekezett óvatosan kinyújtani a kezét, hogy ne verje be semmibe. Huzatot igyekezett keresni, érezni így. Ha sikerült éreznie, akkor arra indul nagyon óvatosan, csoszogva, hogy ne ütközzön neki semminek. Ha nem volt huzat, akkor értelemszerűen a hangok irányába igyekszik hasonló óvatossággal haladni.

felszerelés:
- egyszerű utcai ruházat

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1268
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Vadmacska klub

Témanyitás by Nakamaro on Vas. 13 Aug. 2017, 17:34

Amint megszólítottam a biztonsági őrök, ők nem túl barátságos módon válaszoltak számomra. Nem úgy tűnik, hogy szívesen látnak itt, bár ezt már kezdtem megszokni. Rögtön fel is mutatom az igazolványomat. Ezek után megkértek hogy adjam le a fegyvereimet. Ennek már nem annyira örültem. Sokkal nyugodtabb vagyok, ha magamnál tarthatom a dolgaimat, de úgy tűnik nincs túl sok választásom. Bólintok, majd hagyom, hogy a férfi megmotozzon. Elég alaposan végig is nézz, majd kiszúrja az összes fegyvert, ami nálam van. Odaadom a társának őket és remélem, hogy távozáskor tényleg visszakapom őket. Végül a vékonyabb ajtót nyit nekem.
- Remélem tényleg olyan nyugodt hely, mint ahogy mondják - mondtam, ahogy beléptem az ajtón.
Odabent nagyjából az fogadott, mint amire számítottam. Félmeztelen nők táncoltak a színpadon, illetve néhány pincérlány italokat szolgál fel az asztaloknál ülő embereknek. A hely nem volt túlzottan tele, ami nem is gond. Rögtön a bár felé veszem az irány, majd az ott dolgozóhoz szólok.
- Hello, Shima ügynök vagyok a SHIELD-től.
Rögtön fel is mutatom az igazolványomat.
- A napokban járt itt egy férfi, aki utána eltűnt. Ebben az ügyben nyomozok és feltennék pár kérdést.
Ahogy beszéltem, telefonomat elővettem és egy képet mutattam Zachariasról. Remélhetőleg felismeri, ha nem akkor valaki mást kell keresnem, aki tud segíteni nekem.

_________________
Nakamaro
X-diák: Allen Black
Outsiders: Blood Man
avatar
Nakamaro
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 54
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Rayn Henro
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Vadmacska klub

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 15 Aug. 2017, 10:00

Zacharias

A dobozból kimászva lassan az egész tested kezd újra szót fogadni, egyedül a fejfájás az, ami makacsul ragaszkodik hozzád. Ahogy a szádba nyúlsz, rájössz, hogy eléggé kiszáradhattál, szomjas is vagy, és a gyomrod is kordul egy nagyot. Olyan, mintha legalább egy napja nem ettél volna semmit. Nem esel le a lábadról, a szervezetednek vannak tartalékai, nem vagy kórosan sovány, de azért érzed, hogy be tudnál falni pár hamburgert egy nagy kólával.
A nyálas módszerrel érzel egy kis fuvallatot, és tapogatózni kezdesz. Először óvatosan eljutsz valami akadályig, amiről azt állapítod meg, hogy egy polc lehet, rajta különböző üvegek. Ki tudod tapogatni, hogy vélhetően alkoholos italok lehetnek bennük, mert egyik-másik üveg formája elég jellegzetes. Ezután követed a fuvallatot, de sajnos csak egy légkondihoz vezet, ami hideg levegőt fúj rád. Ezután a zaj felé indulsz, és hamarosan felismered, hogy az egész helyiség, amiben vagy, elég kicsit. Körbe polcok vesznek körül, egyik irányban a doboz van, amiből kikeltél, és végül megtalálod az egyetlen ajtót is a szobában. Kilincs nincs az ajtón, csak egy ajtógomb, de hiába fordítod el, nem nyílik az ajtó.

Nakamaro

A fegyvereid leadása után utadra engednek, a hely nyugodtságát firtató kérdésedre, pedig csak egy átlátszó, bájolgó mosolyt kapsz a cingár biztonságitól.
Odabent aztán átcsusszansz néhány asztal közt, a pincérnőktől kapsz egy-két kihívó pillantást, összességében az egyenruhád nem tesz túl nagy hatást sem a vendégekre, sem az alkalmazottakra. Amikor elérsz a pultig, egy ideig várakoznod kell, a pultos kiszolgál még előtted pár embert, aztán végül odalép hozzád unott arccal. Valószínűleg már felismerte az egyenruhádról, hogy te se rendelni, se borravalót hagyni nem fogsz, ezért nem valami lelkes.
-Miben segíthetek? - Kérdi faarccal, miközben egy rongyot vesz fel, és letörli a pultot.
Amikor megmutatod a képet a kollégádról, a pultos, aki ránézésre az egyetlen férfi alkalmazott lehet a biztonsági őrökön kívül, csak futólag néz a telefonodra.
-Sose láttam - veti oda hanyagul. Közben melléd áll egy hiányos öltözetű nő tálcával, amit átad a pultosnak.
-Két viszkit jéggel, és egy martinit - adja le a rendelést a nő, a pultos pedig elkezdi előkészíteni az italok.
-Mi a helyzet nagy fiú? - Kérdi kacérkodva a nő tőled, és a pultra könyökölve végigmér téged. - Eljöttél kiengedni gőzt? Ötven dolcsiért hátravihetlek egy privát táncra.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam
avatar
Godlaw / Tao
Moderátor

Hozzászólások száma : 2541
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Vadmacska klub

Témanyitás by Serena Davidson on Szer. 16 Aug. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Missing in action
Zacharias Waver-Davidson / Hood
Angyal Programos, X-men, realitásutazó, modell és színészJátékostárs(ak) neve: -


Zack arra nem gondolt, hogy már az is átkozottul nehéz legyen, hogy benyálazza a száját. Éhes is volt, pedig valószínűleg nem éhgyomorral jött el találkozni a kontakttal. Azaz minimum egy napon át ki volt ütve, ami roppant kellemetlen. Eléggé biztos volt benne, hogy agyrázkódása van úgy pedig akár bele is halhatott volna a dologba. Végül sikerült éreznie azt, hogy honnan jön légmozgás, így óvatosan el is indult arra. Hamar ellenállásba ütközött egy polc személyében, amiken alkoholos üvegeket érzett. Ironikusnak érezte, most nekiállhatna annak, hogy igyon, miközben még majdnem két hónap mire betölti a huszonegyet. De a fejsebe fertőtlenítéséhez mindenképp jó lesz ez. Mivel egy ventillátor okozta a légáramlatot, így elindult az ajtót keresni. Hamar kitapogatta a helységet, hogy egy raktárszerű helyen van, ahol polcok vannak és azokon valami. Nem volt rendes lenyomható kilincs az ajtón, helyette kör alakú, így azt próbálta elforgatni, de nem működött. Egyelőre nem kezdett el kiabálni, sem dörömbölni, annyi hidegvére még volt, mert esélyes, hogy azok lesznek kint, akik ide bezárták, ami pedig nem lett volna túl kellemes találkozás. Így igyekezett „végignézni”, tapogatni a polcokat, hogy miket talál rajtuk. Remélte, hogy talál valamit, amit fegyvernek használhat. Ezenfelül remélte, hogy némi élelmet és iható nem alkoholos italt is talál. Valamelyik alkoholost igyekezett kinyitni és a fején levő seb környékére önteni, hogy tisztítsa ki. Előtte még igyekezett valamit keresni, amire ráharaphat, mert tudta, hogy mindez kegyetlenül fog fájni és csípni, de felüvölteni nem akart. Úgy vélte, hogy addig van előnyben, amíg nem tudják, hogy magához tért.

//Nem írtam többet, mert ki tudja, hogy mi történik, felüvölt-e, elájul-e újra stb. Smile //

felszerelés:
- egyszerű utcai ruházat

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1268
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Vadmacska klub

Témanyitás by Nakamaro on Szer. 16 Aug. 2017, 14:06

Elég jól látható, hogy nem igazán látnak itt szívesen. Ez alapvetően nem meglepő. Sose tesz jót az üzletnek ha egy rendőr vagy SHIELD ügynök éppen nyomozást folytat. Mikor a bárpulthoz léptem a pultos épp a vendégeket szolgálta ki. Láthatóan nem igazán izgatta a jelenlétem és nem siette el a dolgot. Már ahogy hozzám fordult látszott rajta, hogy örül nekem túlzottan. A kérdésemre épp csak rápillant a telefonra majd hanyag módon válaszol. Könnyen lehet, hogy a férfi aznap nem dolgozott, így tényleg nem találkozott vele. Alapvetően ha egy egyszerű vendégről lett volna szó, akkor még azt is megérteném, ha tényleg nem emlékezne rá. Azonban a beszámolók alapján Zacharias a SHIELD-es igazolványát is felmutatta itt. Az pedig egy olyan dolog, ami elég jól megmarad az emberek emlékezetében. Az is lehet, hogy egyszerűen csak nem akar válaszolni nekem. Mindenesetre nem éreztem úgy, hogy erőltetnem kéne a vele való kommunikációt. Talán jobb lenne a pincérnőkkel vagy a táncosokkal beszélgetni. Ahogy ez a gondolat átfutott a fejembe, rögtön az egyik pincérnő érkezett meg mellém, majd kezében lévő tálcát átadva a pultosnak, leadta az egyik vendég rendelését. Amíg a férfi dolgozott, ő felém fordult, majd ajánlatot tett.
- Attól tartok az nem lehetséges. Jelenleg szolgálatba vagyok. Azonban ha már itt tartunk, akkor talán tudna segíteni nekem. Felismeri ezt a férfit? - tettem fel a kérdést, miközben a telefonomat felé fordítottam.
- Elvileg néhány napja járt itt, de aztán nyoma veszett. Az ő ügyében nyomozok.
Nem gondolom, hogy ostoba lenne a nő. Valószínűleg már az elején kiszúrta az egyenruhámat és tudhatta, hogy nem szórakozni jöttem ide. Kérdéses, hogy esetleg felkeltettem-e valamivel az érdeklődését, vagy csak úgy gondolja, hogy egy jó kihívás lenne engem rávenni arra, hogy a pénzemet költsem ezen a helyen.

_________________
Nakamaro
X-diák: Allen Black
Outsiders: Blood Man
avatar
Nakamaro
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 54
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Rayn Henro
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Vadmacska klub

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.