Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

5 / 15 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15  Next

Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Henry White on Pént. 25 Jan. 2013, 16:22

Jobban rá ijesztettem a fickóra mint, szerettem volna, de legalább jutok valamire. Egy darabig még tartom a fickót, aztán szép lassan elengedem, megigazgatom a ruháit, és kicsit meglökve az ágy szélére ültettem. Hátrálok pár lépést, de vigyázok nehogy megpróbáljon elszökni.
-Ez nem ment volna elsőre? Jössz egy pólóval...-
Tudok egy nevet, és egy helyszínt. De azt a fickót nyilván nem tudom ilyen könnyen rászedni, egyedül semmi képen sem....
-Maradsz ott ahol vagy....-
Morgom fenyegetően, majd megpróbálom elérni Larát telefonon, már kezdek aggódni, hogy merre lehet ilyen sokáig, ha sikerül akkor gyorsan vázolom a helyzetet, ha nem akkor küldök egy üzenetet neki, arról amit megtudtam.
-Később még jól jöhetsz, esetleg bemutathatnál ennek a Kung-nak, ha szépen megkérlek....-
A továbbiakhoz kellene Lara segítsége is....
avatar
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Quentine Constantine on Szomb. 26 Jan. 2013, 15:37

A furgon, amiben vagyok, nem ad sok esélyt a menekülésre, vannak velünk őrök, és olyan sokan vagyunk összezsúfolva, hogy esélytelen észrevétlenül bármit is tenni. Legalább már az orrom és a szám nem vérzik, így tudok levegőt venni.
Az útvonalat nem tudom megfigyelni, ahhoz túlságosan hosszú, kanyargós, és sok benne a várakozás is, ráadásul elvonja a figyelmemet a fájdalom, ami lüktet a sérült orromban. Képtelen vagyok tiszta fejjel gondolkodni, a helyzetem annyira sértő és megalázó, kellemetlen és fájdalmas, kiszolgáltatott és sebezhető, hogy gyakorlatilag tényleg bárki megtehet velem bármit. Ennek a gondolatától is rosszul vagyok, és próbálom elterelni a figyelmemet az egészről. Megpróbálok visszaemlékezni arra, ami még a lyukban villant be. A zavaros képek, amik talán emlékek voltak, talán csak képzelgések... De képzelt képek nem villannak így be, ezek határozottan emlékeknek tűntek. Tele volt olyan emberekkel, akiket a barátaimnak gondoltam, sőt, még egy olyan is volt, akit a fiamnak hittem. De mindez a jövőben... Annyira zavaros, hogy lehetnek emlékeim a jövőről? És minden, amit ott láttam... Szárnyaim voltak, képes voltam gondolatokat olvasni, ezekre valóban képes vagyok? És hogyan? Túl sok a kérdés, és a legrosszabb, hogy annyira jelentéktelen minden, hogy felesleges vele foglalkozni. A többi lány nyilván ugyan ezt éli át, és nem jutottak előrébb semmivel. Muszáj erőt és reményt merítenem valahonnan - de nem tudom, hogy csináljam.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 725
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Hétf. 28 Jan. 2013, 04:09

A bejutás, mint ahogyan arra számítani lehetett probléma mentes, jó oké készültem olyasmire is, hogy nem lesz ennyire zökkenőmentes, de végül is a végeredményként minden esetben ugyan erre gondoltam, mert hát mégiscsak bejelentették az érkezésünket, legalább is feltételezem, különben mégis hogy működhetne ennyire egyszerűen az egész? Ja még ajtót is nyitnak, ezt majdnem elfelejtettem megemlíteni, pedig nekem ez felettébb szokatlan. Belépve a lakosztályra nagyon nehéz megállnom a lenyűgözött fütyülést, ettől függetlenül viszont lenyűgözötten nézek körbe, nem lehet semmi itt élni.. Persze ha minden nap itt tengeti valaki a napjait akkor egy idő után nem lehet olyan hű de nagy hatalmas durranás, csak aztán ha hozzá van szokva és esetleg történik valami... Nos akkor eléggé nehéz lenne alább adni akárcsak kényszerből is, legalább is az emberi természetet ismerve, de miért is fontos most ezen gondolkozni? Hmm, semmiért, szóval nézzük hogy mi fontos most. Feltűnik egy alak, egy furcsa alak, de persze gondolom ez mutáció, szóval hétköznapinak tekintem, persze ettől függetlenül felettébb érdekesnek találom, csak azért nem kezdem el bámulni, nem is igazán vagyok az a fajta általában ha személyekről van szó, ha csak nem egy nagyon különleges hölgy, az egy más eset. Szóval két kérdést tesz fel, az elsőre nagyon gyorsan meg is kapja a választ egy.
- Igen, mi vagyunk, köszönjük hogy fogadott. - Képében, mert hát végül is van is benne valami, nem volt köteles foglalkozni a dologgal... Kíváncsi vagyok hogy anyám miként érte el, hogy egy ilyen személy foglalkozzon a problémáival... Mert hát tulajdonképpen... Nos ebbe most nem akarok belemenni. A második kérdésre is könnyű választ adni.
- Nos úgy áll a helyzet hogy egy barátunkat elrabolta egy bizonyos... Sárkány testvériség és fontos lenne visszahoznunk, ez ügyben szeretnénk segítséget kérni. - Igen, többes számban beszélek mert többen vagyunk, számomra ez egy eléggé alap dolognak tűnik, pofátlanságnak érezném, hogy ha csak magamat mondanám, még talán ha így is van, mindenesetre is remélem hogy Larának ez nem furcsa, nem hiszem, de ki tudja, végül is tulajdonképpen lövésem sincs arról, hogy miféle helyről is jött, csak azt tudom, hogy két külön verzióját élte meg a börtönnek.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 29 Jan. 2013, 15:50

2046. december 10. hétfő – Madripoor
Résztvevők: Laura Orrin, Tomek Wind, Lara Storm, Rachel Wilcox és David Ethan

Tomek sikeresen feltudja hívni Lara-t és a lány fel is veszi a telefont. (Lásd lejjebb)

Lara már éppen válaszolt volna a férfinak, amikor a telefonja csörögni kezdett.
- Elnézésüket kérem, fel kell vennem – mondta szabadkozva.
A lány egy kicsit odébb ment a másik kettő beszélgetőtől, majd felvette a telefont és bele is szólt.
- Szia! Tudnál gyors lenni, éppen igencsak alkalmatlan pillanatban hívtál – hadarta.
Tomek egyébként a háttérből semmilyen zajt nem hallott, csak kellemes komolyzenét, a társnője már határozottan nem a diszkóban volt.
Amíg a lány telefonált a férfi végigmérte Davidet, majd a homlokát ráncolta meg, amikor a Sárkány Testvériség került szóba.
- Most lesz alig fél óra múlva a vásáruk itt – felelte. – Amire én is hivatalos vagyok… milyen módon akartok kompenzálni azért, hogy segítsek és ne a saját érdekeimet nézzem?

Rachel érezte, hogy megállt az autó, majd azt is, hogy kinyílt a furgon hátsó ajtaja, nem csak a mozgásból, hanem, hogy az eddigi fülledt és már-már forró levegőjű kocsiba frissebb, de hasonlóan meleg levegő tódult be. Most nem állították talpra, csak annyit érzett, hogy valaki felkapta a vállára és úgy vitték be valahova. Beérve valahova kellemesen hűvös fogadta, a légkondicionáló működött. Egy rövidebb séta után tették le valahol hideg kőre, sistergést hallott, lenyomták a földre és a hátára ült valaki. A következő pillanatban kegyetlen égető fájdalom járta át a testét, ahogyan a jobb combjához valaki izzó fémet nyomott.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Szer. 30 Jan. 2013, 23:03

Megszólal Lara telefonja, ő pedig gyorsan odébb is áll, hogy véletlenül se zavarjon minket. Engem ugyan nem zavarna egy pillanatig sem, de persze nem lehet tudni, hogy eme bizonyos... Továbbra is névtelen illető miként van vele, persze ettől függetlenül néhány másodpercig érdeklődve nézek utána, de hallani úgysem fogom, hogy mit beszél, szóval pár másodpercnél többet nem szentelek most erre rá, inkább vissza terelem a tekintetemet a tárgyalópartnerre. Eléggé gyorsan tisztázza, hogy vár valamit cserébe, ez pedig nem lep meg, belátom túlzottan optimista gondolkodással voltam az előbb, de ettől függetlenül tényleg nem lep meg, mert hát valószínűleg egy híres bűnöző eme alak, sőt, biztos, csak én nem hallottam még róla, mert mélyebb körökbe nem vagyok hivatalos, vagy azokról információhoz nem tudok hozzájutni, így valószínűleg csak a híresebbekről hallottam, akik többször csináltak nyíltan problémát. Kicsit el kell gondolkodnom, hogy mit is lehetne cserébe tenni és megfordul pár dolog a fejemben, de azok nem igazán olyan dolgok, amiket szeretnék felajánlani, szóval... Ja, lövésem sincs, sosem tárgyaltam még így senkivel.
- Őszintén megvallva lövésem sincs, hogy egy olyan embernek mint maga mire lehet szüksége. - Eléggé egyértelmű vagyok, beszéd közben pedig összefonom a karjaimat és őszinte vagyok mert hát... Tényleg, nem vagyok az a hazug fajta, lövésem sincs, hogy mi kellhet neki.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Csüt. 31 Jan. 2013, 00:25

Még mindig hallgatózok, már egészen közelről és továbbra sem buktam le, nem mellesleg elhangzik pár fontosnak tűnő információ, így örülök a fejemnek, valahogy úgy érzem, hogy iszonyatosan nagy mázlim van, volt, talán lesz is, talán, de nem szeretnék egy ilyen sosem biztos faktorra támaszkodni. Egyenlőre van egy helyszín és egy név... Semmi több. Most azt hiszem el kéne döntenem, hogy miként is akarom folytatni. Egyenlőre az tűnik a legbiztosabbnak, hogy megpróbálom követni ezt az alakot, vagy ezeket az alakokat, megfigyelés alatt kell tartanom őket, vagy legalább is időpontbeli információhoz kell jutnom és kerülnöm kell majd a közvetlen kontaktust, ha lebukok.. Ugorhat az egész, nem szeretném még egyszer elrontani. Szóval akkor igen, marad majd a csendes megfigyelés és a követés, más kérdés, hogy miként akarok meggyőződni arról, hogy nem vesznek esetleg észre, bár ha eleget megtudok, akkor magamtól is oda tudok látogatni, ezzel az egésszel lényegében csak az a baj, hogy túl sok a "ha" és a talán, ezt nem szeretem, de nincs mit tenni, élnem kell a lehetőségekkel amit a szerencse és az élet elém tár.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Quentine Constantine on Csüt. 31 Jan. 2013, 11:53

Az autó megállásakor igyekszem mélyet szippantani a levegőből, mert a fülledt forróság és a csuklya a fejemen elég rossz kombináció. Próbálom megtölteni a tüdőmet frissebb levegővel, de az autón kívül is nagy a hőség. Cipelni kezdenek, és most úgy döntök, nem kapálózok sokat, a végén még újabb fenyítés lenne a vége, és már így is van épp elég bajom. Biztosan valami kihalt helyen lehetünk, mert feltűnés nélkül vihetnek minket az utcán. Talán valami elkerített parkolóról lehet szó... Mikor beérünk valami épületbe, rögtön megérzem a légkondit. A hűvös levegő kellemes érzést ad, a hideg kő is lehűti végre a forró testemet, és a fájdalmas orrsérülésem is enyhült. Mikor meghallom a sistergő hangot, az első, amire gondolok, hogy meg fognak billogozni, nem tudom miért, de valahogy érzem, hogy ez következik. Mégis, igyekszem elhessegetni a gondolatot, kizárni a fejemből, és egészen másra gondolni.
Egy pillanat alatt ül rám valaki, és süti rám a billogot, meglepődni sincs időm, vagy átkozódni. A pecekkel a számban próbálok üvölteni, de csak elfúló sikolyok hangzanak fel, a tüdőmből pedig már így is kiszorult a levegő, amikor rám ült egy férfi. Próbálok kapálózni, vergődöm, ahogy csak bírok, míg el nem fogy az utolsó csepp erőm is. Aztán már csak némán zokogok.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 725
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Henry White on Hétf. 04 Feb. 2013, 14:04

A telefon kicsöng és Laura fel is veszi, noha úgy tűnik nem jókor hívta. A háttér zajokból ítélve már, nem a diszkóban van. Felötlik bennem a kérdés, hogy ő hova a fenébe tűnhetett onnan....
-Figyelj, találtam egy nyomot, egy nagyobb halat, aki talán elvezethet a doktorhoz....-
Mondom halkan, hogy Laura azért még értse, közben szemmel tartom a fickót, aki még mindig az ágyon ül.
-...egy bizonyos Kung Lai, a kikötőben tanyázik, ő talán elvezethet minket a nagyobb halakhoz, de egyedül nem merek próbálkozni, terv nélkül semmiképpen sem....hol vagy?-
Kérdezem még a végén Larát, majd a választ várva a férfit figyelem, de annyira fél, hogy attól nem tartok, hogy megpróbálna megszökni.
avatar
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 04 Feb. 2013, 22:40

2046. december 10. hétfő – Madripoor
Résztvevők: Laura Orrin, Tomek Wind, Lara Storm, Rachel Wilcox és David Ethan

- Valami mindig van – mondta a férfi. – Ebben a világban semmi sincs ingyen, azt hittem, hogy az anyád ezt megtanította már.
Itt elhallgatott néhány másodpercre, majd az állát megvakarva folytatta.
- A sárkányok előkelő társaság, profik. Nekem is csorba esne a hírnevemen, ha vásárolnék tőlük, de utána eltűnik, akit megvettem. Itt jön képbe a segítség. Nem kérem, hogy fizesd ki a pénzt, valami mást kell megtenni majd ha aktuális lesz. Szívességgel fogsz tartozni és bármit kérek, meg kell tenned. Még ha az az anyád élete is lesz. Más különben nincs üzlet.
Az órájára nézett.
- Úgy öt perced van dönteni, akkor kezdődik a vásár.

Laura hallgatózott tovább, a férfi pedig még mindig ott volt, ahol korábban, továbbra sem mert mozdulni.
- Ami azt illeti most nem tudok menni – mondta kellemetlenül Lara. – Rachel… ó te nem is tudod, David Ethan és Rachel megtaláltak minket, Vadföldről… de Rachelt elrabolták, éppen őt próbáljuk kiszabadítani valahogy. Valami vásárról, ha sikerül, akkor visszahívlak és megyek. De veszélyben van…

Rachelt erős kezek szorítják le, így a vergődése is hiábavaló, nem tudott kiszabadulni. A fájdalom csak lassan akart múlni. Majd felrángatták a földről és valamerre ráncigálták. Percek teltek el, ebből a lány nem igen fogott fel semmit, majd valahol megálljt parancsoltak neki, nem rángatták tovább. Itt vették le a fejéről a zsákot is, nem csak ő és azok a lányok voltak itt, akikkel eddig volt, hanem jócskán többen. A teremben, ahol voltak erős fények világították meg, főleg a sötétség után, a következő látkép tárult a szeme elé:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Quentine Constantine on Kedd 05 Feb. 2013, 10:37

A fájdalommal a combomban indulok el, de minden lépésnél majdnem összeesek. Kell egy kis idő, mire össze tudom szedni magamat, és nem csak fizikailag. Amit elterveztem, hogy méltóságomat megtartva kell tűrnöm a szenvedést, még csak alig kezdődött el. A fájdalom csak az első lépés, a megaláztatás lesz a főfogás. Mire megállunk valahol, már nagyjából biztosan állok, bár a megégett lábam még mindig remeg, igyekszem a másikra tenni a több súlyt.
Ahogy a zsákot is leveszik rólam, hirtelen elvakít a nagy fény. Nem tudom a szemem elé tenni a kezemet, és elfordulni sem nagyon, mert valószínűleg visszalökdösnének, így csak hunyorogva tűröm a dolgot, míg meg nem szokom a fényt. A számból sem vették ki a pecket, így továbbra sem tudok beszélni. Mikor végre megszokja a szemem a fényt, a teremben ülők pillantását keresem. Mélyen a tekintetükbe fúrom az enyémet, és igyekszem úgy nézni rájuk, hogy érezzék a megvetésemet és az undoromat, de ne láthassák a félelmet és a fájdalmat. Hadd lássák csak, hogy ezzel a lánnyal nem lesz könnyű dolguk.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 725
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Henry White on Kedd 05 Feb. 2013, 11:20

Némán hallgatom Laurát, Rachelt elrabolták? Nyilván még a diszkóban találkozhattak, míg én hátul voltam.
-Segítsek? Ha mondasz egy címet rögtön ott vagyok, a doktor ráér később is....-
Hisz valóban, már tudunk egy nevet, ha kell akkor a fickót is magammal rángathatom, vagy megfenyegethettem, hogy a sugárzás érte, még hozzá annyi, hogy nekem kell levennem róla, ha nem akar meghalni. Ebben az állapotban, könnyen rászedhető.
-Mit tudtok eddig? Segíthetek valahogy innen kívülről?-
Kérdezem még, majd a választól függenek a további lépéseim, illetve a terveim. Azt hiszem Rachel előrébb való, mint a doktor megtalálása.
avatar
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Kedd 05 Feb. 2013, 15:33

- Látom tájékozottak vagyunk. - Mosolyodok el azon, hogy az anyámat hozza fel, bár nem konkrét nevet említett, de feltételezek róla, hogy tudja a dolgokat. Megvárom, hogy végigmondja amit akar, nem pénz kell majd hanem szívesség, valami ilyesmire számítottam, csak egy picit rosszabbra, nekem pedig öt percem lenne eldönteni, hogy mit akarok erre felelni, de igazából csak néhány másodpercig maradok csendben a felvetése után.
- Természetesen meglettem az ilyesmire tanítva, csupán egyértelmű hogy nincsenek problémák az anyagi téren... Itt. Mindenesetre is vállalom. - Mindezt pár másodperc csönd után, mint említettem, majd pedig várom, hogy merre is kell menni, vagy merre indulunk. Azt természetesen nem teszem hozzá, hogy ha valóban valamely szerettemnek kéne ártani, vagy netán közeli ismerősömnek, akkor a következő a célpontjaim friss listáján ő lesz, én pedig nem fogom addig nyugodtan hagyni, amíg meg nem kapja ami egy ilyen húzásért cserébe jár neki, más életét sem szívesen oltom ki, persze tudom, hogy van túlvilág szóval nem tekintem annyira súlyos problémának, csak a fogadalmam megszegésének a gondolata zavar, de ha úgy alakul hogy nagyon muszáj... Nos akkor nagyon muszáj, a halál pedig még mindig csak halál, van utána is bőven mit tenni. Igen, valóban ez az egyetlen, ami az eszembe jut azzal kapcsolatban, hogy mit akarhat, drogok meg egyebek... Mellékes.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Kedd 05 Feb. 2013, 17:09

Még mindig figyelek és úgy tűnik, hogy valamiféle probléma adódhatott, talán olyasmi, amivel fontosabb lenne most foglalkoznia ennek a bizonyosnak, mint a droggal... Fogalmam sincs, hogy mi lehet az, tényleg csak a beszédből ítélek, abban pedig végleg nem vagyok biztos, hogy megéri még itt ácsorognom és várnom, de egyenlőre továbbra sem mozdulok, mert ki tudja, hogy milyen esetleg fontos információról csúszok le. Nekem persze az lenne a legjobb, ha a srác távozna és itt hagyná a dílert, azzal nyert ügyem lenne, de egyrészt kétlem, hogy bárki is lenne annyira ostoba, hogy csak úgy itt hagyna egy idegent ezen a helyen, vagyis számára idegent, akárhogyan is... Nem hiszem hogy ehhez lenne elég szerencsém, az egy éves adagom valószínűleg már így is el lett használva ezzel, igaz nem biztos, hogy ugyan azt keresik, mint én, az sem valószínű, hogy ugyan azért, szóval nem érzem nyeregben magam, addig legalább is nem, amíg nem tudok mindent biztosan... Szóval hallgatózok tovább, mint ahogyan eddig is tettem és ha szükséges akkor ugyan azzal a módszerrel, mint ahogyan korábban ide jöttem, távozok is, szépen csendesen és behúzódok a szobámba, nem örülnék, ha felfedeznének... Igaz akkor pedig az ajtómat nyitnám ki kissé és azon hallgatóznék tovább, hogy halljam, ha esetleg távoznak, vagy az egyik távozik, a lépések számából meg lehet ítélni, ha csak az egyik és az nem a díler... Akkor lesz még hozzá néhány szavam, úgymond.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 06 Feb. 2013, 11:10

2046. december 10. hétfő – Madripoor
Résztvevők: Laura Orrin, Tomek Wind, Lara Storm, Rachel Wilcox és David Ethan

Laura otthagyta az erkélyt és visszatért a szobájába, a telefonbeszélgetés pedig tovább folytatódott.
- Nem tudnál idejönni – mondta. – Nem engednének be, indulj el a kikötőbe, hátha egyedül is boldogulsz, ha nem, akkor ne ölesd meg magad és sietek csatlakozni! Indul a vásár, mennem kell, vigyázz magadra Tomek, a világ sorsa függ tőled!
Ezzel a lány bontja is a kapcsolatot.

- Remek, akkor induljunk, a hölgy maradjon itt, jobban jár, ha így tesz – mondta.
Lara bólintott, majd a fickó elindul mutatva az utat David számára. Kikíséri a lifthez és néhány szintet mennek lejjebb ott kiszállnak és a rövidke folyosó után egy helységbe érkeznek (lásd előző reag képe). Odabent ismét látta David a SHIELD által korábban körözött bűnözőket. A terem másik végén egy kifutó állt, rajta megbilincselt és kipeckelt szájú zavart lányok voltak láthatóak fehérneműben. Köztük sikerült Rachel-t is felfedeznie.
Rachel is látta, hogy két új alak lépett be végszóra, az egyiket a furcsa víziójában már látta, a másik mellette levő alak, aki úgy nézett ki, mintha egy filmnegatívot nézett volna a lány ismeretlen volt számára. Ezalatt a lány megvető arcot próbált vágni, a fájdalom, a fáradtság és az egész este miatt ez kissé nehezen ment számára.
- Kezdődjék az aukció! – mondta egy öltönyös férfi, aki a mikrofonhoz lépett.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Henry White on Szer. 06 Feb. 2013, 13:18

Ó persze a világ sorsa függ tőlem. Még válaszolni sincs időm, máris lecsapja a telefont én pedig dühösen dobom le az ágyra. Teszek egy-két lépést az ágy körül.
Rendben akkor körbe szimatolok egyedül, abból bajom nem származhat.
-Nah ide figyelj, addig velem maradsz míg azt nem mondom, hogy mehetsz. Értve? Pihennem kell és egy-két dolgot elintéznem mielőtt indulunk...te addig itt maradsz, ha pedig a szökésen járna az eszed, emlékezz arra a bizonyos sugárzásra, ami csúnya dolgokat tehet veled...-
Fenyegetem meg még egyszer majd megfogva a fickót megkötözöm, fő a biztonság, nem túl erősen, de ahhoz mindenképp, hogy ne tudjon megszökni, ha esetleg arra gondolna.
Majd a lap-tophoz lépek, bekapcsolom és megpróbálom felvenni a kapcsolatot a főnökséggel. Először kérek, minden adatot erről a fickóról, ha tudnak róla. Illetve egy jóóó nagy összeget, amivel esetleg vásárló szerepében tűnhetek fel. Aztán ha készen vagyunk, ha kaptam hasznos infót ha nem, átöltözök elengedem a fickót, felébresztem ha esetleg elaludt volna, és egy taxit fogva elindulok a kikötőbe.
avatar
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Szer. 06 Feb. 2013, 18:22

Gyors döntéshez gyors választ kapok, ami jó, mert legalább nem húzzuk az időt, ami már amúgy is szűkös, öt perc az mégsem sok, legalább is nem egy ekkora épületben. Larának maradnia kell, amivel azt hiszem egyet kell hogy értsek, bár én magam nem tudom pontosan, hogy mire is számítsak, hogy most valami olyasmi lesz-e mint a filmekben szokott lenni, vagy másféle... Mindenesetre is követem az alakot a liftbe majd várok, meglepő módon nem sokat, ugyanis csak néhány szintet megyünk lentebb, ott pedig egy folyosón átvágva már ott is vagyunk... Oké, nem olyan mint amire számítottam, annál kissé, hogy is mondjam, lazább? Igen, itt viszont fel vannak sorakoztatva egy páran és senki sem tesz semmit, ami az összezavarodott lányoktól persze nem lep meg, szerencsétlenek, eléggé sajnálom őket, nem kellemes belegondolni, hogy mi lehet némelyeknek a sorsa, de nem miattuk vagyok itt, Rachel miatt jöttem, akit ki is szúrok közöttük és... Nem igazán tudom, hogy miként érezzek a dolog miatt, egyrészt be kell látnom, hogy mindig is szerettem volna így látni, leszámítva a köteleket és a szájpecket... Na jó a szájpecek annyira még nem is vészes, másrészt maga a helyzet viszont eléggé negatív ahhoz, hogy a látvány ellenére semlegesen érintsen, végül is nem nézelődni jöttem ide. Felfedezek ismételten néhány ismerős arcot, ugyan azokat akiket korábban is láttam de most sem foglalkozok velük különösebben, nincs dolgom velük és nekik sem velem, valószínűleg. Végül valami kijelölt helyen helyet foglalok, tulajdonképpen követve az illetőt, vagy állva maradok, nekem az is megfelel, valamint mivel feltételezem, hogy sorban fognak haladni, akkor tervezek jelezni aaaaaa.... Nem is tudom minek nevezzem, segítő? Hát így is lehet mondani, csak ki tudja, hogy mit fog még cserébe kérni és ráadásul ki tudja hogy mikor... Ellenben jobb kifejezés nem jut az eszembe, szóval csak akkor jelzek neki, ha Rachel van soron, addig meg türelmesen várok.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Quentine Constantine on Csüt. 07 Feb. 2013, 21:16

A kifutón állva látom, hogy még mindig érkeznek potenciális vevők, akik szeretnék megkapni a nekik tetsző lányt, ez annyira nem lenne érdekes számomra, de amikor az egyik férfi, vagy szinte még srác inkább, egyértelműen ismerősnek tűnik. Az egyetlen előnye ennek az állapotnak, hogy nem kell gondolkodnom, honnan ismerős az illető, mert az emlékeim bármilyen emberről lecsökken a smasszerre, aki betörte az orromat, és az bevillanó képekben látott férfiakra. Ott viszont volt éppenséggel valaki, aki a megszólalásig hasonlított erre a srácra. Emlékszem, hogy beszéltem vele pár szót, meg volt sérülve, azt hiszem, és arról érdeklődtem, hogy jól van-e... Zavaros a kép, nem tudom, miért sérülhetett meg, és miért érdekelt, de valószínűleg jóban voltunk.
Ami ennél is fontosabb, hogy folyamatosan engem néz, tehát ő is felismert. Ez pedig azt jelenti, hogy nem képzelődtem, és nem utólag illesztem a képzelgésembe az itt látott embereket. Azok valódi emlékek! Bármennyire is zavarosak, talán nem minden igaz belőlük, de ez az ember tényleg a barátom. Akkor pedig egyértelmű, hogy azért van itt, hogy engem megmentsen, ez abból is látszik, hogy engem bámul. Egy pillanatra átfut a gondolataim közt egy rémkép, hogy ő árult el, juttatott ide, és most, mint a bűnszervezet tagja, eljött az eseményre, de ezt elhessegetem.
Taktikáznom kell, a lehető legkevésbé kell úgy tűnnöm, hogy érdemes engem megvenni. Nem tudom, hogy az tetszik-e jobban a vevőnek, ha makacs, tüzes egy lány, akit nehéz betörni, vagy az, ha engedelmes, így jobb híján a többieket nézem, és ha látom, hogy egyik vagy másik stílusú lányért nagy vagy kicsi a kereslet, akkor aszerint változtatom a saját viselkedésemet. Ezalatt értem a tartásomat, hogy mennyire nézek az emberek szemébe, vagy inkább lehajtott fejjel állok, mennyire érdeklődöm az aukció iránt egyáltalán, stb.
Csak egy kicsit kell ravasznak lennem, egy kis szerencse kell, és megmenekülhetek...

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 725
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Csüt. 07 Feb. 2013, 22:47

Mivel úgy vélem, hogy már semmi hasznos információt nem tudok kikémlelni, vagyis pontosabban már elhangzott minden amire kíváncsi lehetek, inkább visszamegyek a szobámba, hogy ott várhassak tovább a terveim szerint, na meg persze így most egy időre a lebukás esélye is drasztikusan lecsökken, amitől le is higgadok és már csak az jár a fejemben, ahogyan az ajtómhoz ballagok és résnyire kinyitom, hogy tisztábban hallhassam majd, ha valaki a folyosón mozog és így nem is lesz igazán feltűnő. innentől kezdve csak várnom kell, addig is igyekszem lefoglalnom magamat, amíg nem fedezek fel valamiféle mozgást, amitől nagyon aprót kilesek a részek, hogy miféle energiát is érzékelek a másik oldalról... Ha valóban az-az akire számítok, akkor egy energia pacát, vagy felhőt kell majd követnem, ez az egyetlen amiből megítélhetem, hogy ki után kell mennem, más módon nincs, de nem is baj, ezt eléggé biztosnak érzem így is. Szóval innentől kezdve ez egyenlőre türelemjáték, a legfontosabb dolgaimat letudom, étkezek egy keveset, természetesen, bár eléggé este van de nem számít mert amúgy is lemozgom, ha máshogy nem akkor edzéssel, de a szükségeseket leszámítva tényleg az ajtót figyelem, vagyis afelé hallgatózok és óvatosan leskelődök, nem akarok lebukni, illetve a legjobb esetben is hülyének tűnni.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 08 Feb. 2013, 10:21

2046. december 10. hétfő – Madripoor
Résztvevők: Laura Orrin, Tomek Wind, Lara Storm, Rachel Wilcox és David Ethan

Laura figyel tovább, de nem történt semmi említésre méltó, akit figyelne még nem jelentkezett és nem jött ki a szobából.
Odabent Tomek lepedőből és ruhákból tépdelt kötéllel megkötözi a fickót, majd lekéri a doki adatait. A férfi a SHIELD tudósa volt, amióta újraalapult a cég ott dolgozott, molekuláris biológia végzettsége volt, Dr. Brian Woods volt a neve. Életrajzában volt, hogy nincs családja, az iskoláinak neve, végzettségei, hogy miket fedezett fel és miket publikált. Nyers anyagok, amik Tomek számára nem mondtak semmit. Tartózkodási helye ismeretlen, Madripoor ennyi volt beírva, ahogyan az is ismeretlen, hogy milyen képességre tett szert a vírusnak hála. Illetve volt róla még két kép az adatbázisban:


A vásáron hamar kiderült Rachel és David számára, hogy miként megy az üzlet. Licitálással lehetett a lányokra vásárolni. Volt közöttük mindenféle, fehérbőrű, szőke, vörös, fekete és barna. Feketebőrű, távolkeleti, indián, néhány egzotikum is, mint albínó például. Külsőre egyiken sem látszott, hogy mutáns lett volna, csakis teljesen embernek kinézőket hoztak ide. David partnere senkire sem licitált, csak műértő szemekkel figyelte a lányokat, mások nem voltak ennyire udvariasak. Amit még most is elmondtak, hogy ez csak a váz, a lányok, később telepatikus úton teszik őket a vevő igényeinek megfelelővé. Ez a lányok közül sokakat megijesztett, ahogyan keresztbe húzta Rachel számításait is, hogy úgy akart viselkedni, hogy ne vegyék meg. Végül öt lányt adtak el, a hatodiknál Rachel karját ragadta meg valaki, majd a hangosbemondós alak mellé lökte.
- A kikiáltási ár, 30.000$! – mondta.
- Te jössz – mondta halkan Davidnek a segítője. – A te dolgod megnyerni őt.
- 35.000, 40.000! – már hallatszottak fel az árak a sorokból.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Pént. 08 Feb. 2013, 19:35

Nos a felhozatal eléggé bő, így végignézve szerencsétleneken eszembe jut, hogy milyen nagy világban is élünk, hogy mennyifajta és féle élet létezik körülöttünk, hogy egyáltalán nem csak ezen a bolygón, ha bár itt is látszik ember és ember között a különbség, mármint lakhelytől függően, de úgy értem... Kree és egyebek, felfedezetlen értelmes élőlények, esetleg állatok... Eléggé sokszínű világban élünk és mi csak azt tapasztaljuk meg nagyrészt, ami a Földön van, meg ami a negatív zónában, a nagy féreg dinoszauruszok és a gépesített rovarok amik lézerrel lőnek ha meglátnak... És azok a parasztok ott hagyták Lornát, bár az érte küldött felmentősereg eléggé komoly szóval már sajnálom azt akinél maradt, de úgy vélem hogy jogos amit kap... És ezen mindről egy csapatnyi szerencsétlenül járt lány miatt kezdtem el agyalni... Akkor is sajnálom őket de nem tudok mit tenni. Rachel kerül sorra, akiért nekem kell hamarosan felszólalnom.
- Igen, valóban... - Felelem úgyszintén halkan, majd pedig türelmesen várok, hogy mire? Egyszerű, megvárom amíg elérik licitben azt az összeget, ahonnan már nem igazán akar senki sem emelni, ott szólalok fel és rakok az összegre egy plusz ötezret, vagy tízezret, attól függ, hogy mennyire magas a végösszeg, ha kell akkor ezt többször is megismétlem, bár pofátlanságnak érzem, hogy nem a magam pénzét költöm, de az üzlet az üzlet én pedig cserébe úgyis tenni fogok valamit, szóval annyira nem vészes. A lényeg, hogy nem fogok nagy ugrással emelni, csak szép nyugodtan mindig a végére licitálni egy keveset és remélem, hogy nem kell majd valakivel " háborúzni ".

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Quentine Constantine on Szomb. 09 Feb. 2013, 14:28

A szabályok elvágják a lehetőségemet arra, hogy trükközzek a viselkedésemmel, mert egy második telepatikus befolyással az emlékeink kitörlése után a személyiségünket is átírjak. Hát ez a hír nem éppen vidám, de az arcomon úgysem látszódik kétségbeesés, vagy más, mert a betört orrom, a kipeckelt szám és a véres képem már eltakar minden érzelmet.
Hatodikként kerülök sorra, előtte csak az jár a fejemben, hogy vajon a lányok, akik elkeltek, meddig fognak a vevők fogságában élni. Csak kiélvezik az árut, aztán kihajítják, vagy hosszú távra terveznek? Az árakból ítélve ez nem egyszeri alkalomra lesz, ahhoz túl sokat kínálnak, tehát ténylegesen megveszik a nőket, nem csak bérlik. Mikor hozzám ér a sor, nem ellenkezem, odaállok a kikiáltó mellé, és a srác szemébe nézek mereven. A srácéba, akit ismerek, és aki engem is ismer. Látszik, hogy rágódik valamin, ideges, gondterhelt, vagy ilyesmi. Mikor én jövök, néhány szót vált a partnerével, nem tudom, mit mondanak, de a srác licitálni kezd rám, és felcsillan a szemem. Igen, tényleg azért jött, hogy megmentsen. Most már biztos, hogy nem árult el, különben nem vásárolna vissza. Megmenteni akar, de nem szállhat szembe az egész rendszerrel, nem harcolhat meg velük... A szabályok szerint kell játszania, meg kell vásárolnia engem. Minden alkalommal, mikor valaki ráajánl az ő licitjére, a szívem hevesen kezd verni, és ijedten nézek rá, próbálom szugerálni, hogy vigye feljebb az árat. Nem tudom, meddig mehet el, de engem az sem érdekel, ha túllicitálja magát, csak mondjon többet. Muszáj többet mondania!

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 725
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 15 Feb. 2013, 09:21

2046. december 10. hétfő – Madripoor
Résztvevők: Laura Orrin, Tomek Wind, Lara Storm, Rachel Wilcox és David Ethan

A panzióba még mindig nyugalom és Laura Tomekre vár.

A licitáláson legalább tíz percbe telt az egész, amíg sikerült egy megfelelő árat találni. Úgy tűnt, hogy nem David és a társa volt az egyetlen, akik meg akarták vásárolni a lányt, hanem valaki más is, ugyanis Rachel ára 1.120.000 amerikai dollárig ment fel. David láthatta a társa rosszalló arckifejezését, nagyon nem tetszett neki, hogy ennyit kell fizetnie, sem az, hogy kinek a levesébe köphetnek bele ezzel. Mivel David ilyesmikről valószínűleg nem tudott és nem is akart megállni – nem jelezte – így ezt az összeget voltak kénytelenek kifizetni, ami nem kevés volt. Mikor a licitálása véget ért, Rachelt a karjánál fogva ragadták meg és vitték le a színpadról, majd valami sötét helységbe dugták be, ahol az időt pontosan nem tudta, de igencsak sokat kellett még várnia. Míg végül érte mentek és egy fényes terembe vitték.
Odabent a teremben, ha David indulni akart volna, akkor a vele levő férfi megrázta a fejét, hogy nem, marad. Még úgy három óra volt az egész procedúra, amíg a teljes vásár véget nem ért, aztán fizetni kellett és végül egy terembe kísérték a fiút és a vele levő férfit.
A helységben pedig már ott volt a még mindig megkötözött Rachel is.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Quentine Constantine on Szomb. 16 Feb. 2013, 19:42

A szívverésem újra és újra felgyorsul, mikor valaki ráígér az árra, de egy idő után látom már, hogy a srác gyakorlatilag le sem engedi a kezét, akármennyit is mond az ellenkező oldal. Ez némileg megnyugtatna, mikor is észreveszem a társa arcát, aki egyre rosszallóbb tekintettel néz rá úgy félmillió után, a másik felek pedig továbbra is agresszíven ígérgetnek. Felmerül a gondolat bennem, hogy elfogy a pénze a srácnak, és akkor kiderül, miért érek ilyen sokat a másik fickónak, de végül nem következik be ez a forgatókönyv. Egymillió-százhúszezer dollár. Ennyit ér az életem. Eddig a legtöbb lány százezer dollárért kelt el nagyjából, néhányat leszámítva. Kaptak egy szép nőt, akinek nincsenek zavaró emlékei, sem kellemetlen tulajdonságai. Én viszont több, mint egymillió dollárt érek - és ez a legkevésbé sem nyugtat meg. Talán híresek, gazdagok vagy befolyásosak a szüleim? Vagy vérdíj van a fejemen? Olyan képességem van, ami megér egymillió dollárt? Vagy... Ez a srác... Talán a férjem lenne?
A felvillanó emlékekben törődtem vele, érdekelt a sorsa, és emlékszem arra is, hogy reméltem, nem esik komoly baja. De nem érintettem meg, nem csókoltam meg... Legalábbis nem emlékszem rá.
Ezeken gondolkodom, amíg a külön szobában várakozom, majd végül belép a srác és a társa. Mivel a szám még mindig ki van peckelve, és meg is vagyok bilincselve, nem sokat tehetek. A srác szemébe nézve várom, hogy mi lesz a következő lépés, és reménykedem benne, hogy valami... Jó.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 725
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Szomb. 16 Feb. 2013, 22:41

Reméltem, hogy nem ez lesz, de akad valaki, akivel el kell háborúzgatni a lányért, de nekem eléggé egyértelmű, hogy ki fogja vinni, én, mert hát mint már mondtam pofátlanságnak érzem más pénzét költeni, de na... Persze ahogyan egyre nagyobb összeg felé haladunk észreveszem én a rosszalló arckifejezést, meg is tudom érteni és rosszabbul érzem magam miatta, de nem elég indok arra, hogy megálljak. Szóval végül is a miénk lesz, nekem pedig eszem ágában nincs távozni, ennyit tudok az ilyen eseményekről... Addig itt vagyunk amíg nincs vége, ami még egy jó idő, néhány óra, majd pedig a fizetés és végül át vezetnek minket egy másik terembe, ahol Rachel is ott van... Hát... Nem tudom, hogy mit mondjak, valamilyen szinten kellemetlen helyzet és van egy olyan nagyon rossz érzésem, hogy emiatt még meg fogom szívni valamikor a közeljövőben, de ezzel most nem akarok foglalkozni. Igazából nem nagyon tudom, hogy most mit kezdjek ezzel a helyzettel, úgy értem oké, itt vagyunk és akkor most... Mi lesz? Életemben nem vettem még meg más embert, szóval nem tudom, hogy mondanom kéne-e valamit, vagy sem, bár gondolom most jön az, hogy milyen emlékeket adjanak neki, erről pedig tökéletesen tudom, hogy mit akarok vele kapcsolatban... Az-az igazság, hogy semmit, azt szeretném, hogy így maradjon amíg vissza nem viszem a toronyba, így látom korrektnek. Ha minden megvan akkor - gondolom a segítőmmel együtt - kivezetem a teremből a lányt, legszívesebben pedig távoznék is, de még Larát össze kéne szedni, mégsem hagyhatom itt, milyen dolog lenne már azok után, hogy mennyit segített? A liftbe érve megkísérlem Rachelről lehámozni a köteleket és fentebb még megkísérlek kérni neki néhány ruhát, mert nem igazán akarom így nagyjából egy szál semmiben emberek közé rángatni. Ha még lehetséges akkor kezet fogok az ipsével, hálát nyilvánítok neki a segítségért és remélhetőleg a két lánnyal távozok. És egy kis " még egy kicsit pofátlankodok a kéréseimmel " elhatározás után még Lara tudtára próbálom adni nagyon finoman, hogy megköszönném, ha tájékoztatna valakit a toronyból... Rarchelnek pedig lesz mit elmagyaráznom.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 18 Feb. 2013, 11:15

2046. december 10. hétfő – Madripoor
Résztvevők: Laura Orrin, Tomek Wind, Lara Storm, Rachel Wilcox és David Ethan

A panzióban még mindig nyugalom és Laura Tomekre vár.

Az átvétel után elindult a hármas a lifthez. Odabent, hacsak Rachel nem ugrándozott és ficánkolt nagyon, akkor mire az emeletre értek, oda ahonnan Davidék jöttek korábban, akkor meg tudja szabadítani a pecektől és a bilincstől is. Felérve ugyanabba a hatalmas szobába érkeztek vissza, ahonnan indultak. Ahogyan Lara meglátta őket, örömében kiáltott fel, majd egy takaróval rohant oda Rachelhez és nyújtotta át a lánynak, hogy betakarja őt és így a lány is el tudja magát takarni. Rachel ha körbenéz egy hatalmas luxuslakosztályban volt, valószínűleg az egész emeletet körbeérte. Sok műtárgy mindenfelé, szobrok, tárgyak, festmények. Drága perzsaszőnyegek a földön és a falakon. Kanapék, fotelek, dohányzó asztal. Hatalmas holografikus tévé, bárpult, rajta italok.
Lara közben bólintott Davidnek és telefonálni kezdett, néhány másodpercig próbált magyarázni, majd sóhajtva nyújtotta a fiú felé a telefont.
- Hood az, veled akar beszélni, szerintem kezd azzal, hogy kérdés nélkül elmondasz neki mindent az eltűnésetektől kezdve…

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 15 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.