Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

6 / 15 oldal Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Next

Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Hétf. 18 Feb. 2013, 15:27

- Örülök hogy megvagy Rachel, egy kis ideig a szívbaj kerülgetett amikor hallottam, hogy mi történt, pedig nem vagyok az-az aggodalmaskodó, idegeskedő fajta. - Intézem a lánynak a szavaimat, miközben próbálom lehámozni róla a bilincset és egyéb ilyesfajta kiegészítőket, persze eléggé halkan beszélek, úgy, hogy inkább csak ő hallja, mert nem igazán tartozik erre a negatív fotóra itt mellettem, persze engem nem zavar, de egy kicsit mégiscsak személyesebb. Remélem, hogy hagyja, hogy tegyem amit tennem kell, a többit pedig intézik majd mások, a ruhát és ehhez hasonlókat. Ugyan oda érkezünk vissza, ahonnan indultunk, természetesen ez nem lep meg, hiszen ennek így kellett történnie. Larát tájékoztatom, avagy inkább megkérem, hogy szóljon a toronynak, az ő részéről pedig ez a beszélgetés nem igazán tart sokáig, mert néhány másodperc után már nyújtja is a telefont, amit készségesen át is veszek és letakarom az alsó részét, hogy azért mégse lehessen hallani, amit nem oda szánok.
- Imádni fogja, hogy kevesebb mint huszonnégy órával ezelőtt még az akasztásomon voltam. - Kissé elvigyorodok, majd Rachelre terelem a tekintetemet. Érdekes lesz elmagyarázni, hogy neki köszönhetően élek csak, ezt itt most nem akarom közzé tenni, de majd ha csak hárman leszünk akkor mindenképpen, csak hogy egy alap szinten tisztában lehessen a dolgokkal, ja meg hogy ki is ő, meg a többi. Végül is a fülemhez emelem a telefont és.
- Cső hood, itt David... - És itt szépen elmesélem, hogy mi történt, a kórházban, hogy a fejbe lőtt nő átteleportált minket vadföldre, ott miként próbáltam visszahozni a gyereket és hogy így kerültem börtönbe és ha kérdi, a többiekről nem igazán tudok semmit, hogyan kerültem ki és mit keresek éppen ott, ahol most vagyok, vagyunk, persze közben kissé arrébb húzódok a többiektől, nem akarok zavarni, ha nem muszáj. Valahogy az egész beszélgetést nem tudom lehangolóan venni, még ha szitkozódni és pattogni is kezd, maximum egy jót mosolygok magamban, mert hát megint csak egy ismerős hang.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Quentine Constantine on Szer. 20 Feb. 2013, 13:19

Először a bilincstől szabadít meg a megmentőm, aztán már magam veszem le a szájpecket. Egy nagy adag véres nyálat köpök a lift padlójára, ami még a törött orromból csorgott vissza a számba.
-Rachel? Így hívnak? Ki vagy te? Visszaadod az emlékeimet? Vissza tudod vásárolni őket, ugye? - Kérdem kissé kétségbeesve, aztán egy nő tűnik fel, aki egyáltalán nem ismerős, ráadásul rám kiabál, ami eléggé megijeszt. Aztán egy takarót ad, amit magamra terítek, de továbbra is csak értetlenül nézek rá.
-Nem tudom, hogy ki vagy, sajnálom. Nem emlékszem semmire, elvették az emlékeimet. De visszakéred őket, ugye? - Nézek ismét a srácra, akinek aztán telefonja van. A történetben, amit mesél, az én nevem is elhangzik párszor, és határozottan olyan dolgokat említ, amikre nem emlékszem, hogy megtettem volna.
-Ugye visszakapom őket? - Nézek most a lányra, aki nem telefonál. - Vissza tudjátok szerezni, igaz? Minden lány olyan emlékeket kap, amilyet a vevő akar. Akár az eredetit is! Igaz?
Az kellemetlen helyzet állt elő, hogy a szobában lévők többet tudnak rólam, mint én, és a kínos érzésre csak rásegít, hogy mocskosan, véresen, egy takaróval leterítve állok egy luxuslakosztály közepén. Emiatt aztán megmozdulni se nagyon merek, olyan idegen a környezet, pláne a lyuk után, ahol eddig voltam.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 725
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 21 Feb. 2013, 07:29

2046. december 10. hétfő – Madripoor
Résztvevők: Laura Orrin, Tomek Wind, Lara Storm, Rachel Wilcox és David Ethan

A panzióban még mindig nyugalom és Laura Tomekre vár.

Amíg David telefonált a furcsa külsejű férfi megrázta a fejét Rachel válaszára.
- Kételkedem benne, hogy sikerülne – mondta. – Ezek előre megírt forgatókönyvben szereplő emlékeket és jellemeket adnak az olyan lányoknak, mint te vagy. Nem hiszem, hogy az eredeti emlékek helyreállításához értenek-e, vagy lehetséges-e.
A telefon másik végén Hood egyre jobban kezdett szentségelni David szavaira, amikor mondta, hogy mi történt.
- Egy perc és ott vagyok – morogta végül.
Ezzel letette a telefont, néhány pillanattal később villanás töltötte be a szobát és Hood jelent meg.
- Oké, akkor most megyünk haza – mondta. – Üdv! – köszönt a fickónak.
- Én maradok – szólt közbe Lara. – Megcsináljuk, amiért ideküldtetek minket.
- Rendben, David, Rachel, mozgás.
Kinyújtotta a kezét várva, hogy a két fiatal megérintse, ha ez megtörtént, egy villanás után eltűntek Madripoor-ból.

A párosnak ezzel vége, Laura és Tomek folytatja, vagy csak Laura.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Csüt. 21 Feb. 2013, 14:02

Várok.. Várok... Még mindig várok...
~ A francba is, lehet le kéne főznöm egy kávét is közben, hátha addigra akadna valami mozgás is... ~ Magamat ismerve, amint elmozdulnék innen kilépne a szobából én pedig elvéteném, így még egy kis ideig várok, mert hát miért ne, de aztán néhány perc után végül is megunom. Bízván abban, hogy jó idő van odakint nem veszek magamhoz úgy igazán semmit, csak pénzt, fegyverem nincs, ilyesmivel nem nagyon készültem, szóval ez egy kicsit necces, kést meg így a semmiből nem tudok előkeríteni... Bár azért próbálok kutakodni valami éles után, hátha. Legközelebb készülni fogok ilyesmivel is. Most mindenesetre is azzal élek ami a rendelkezésemre áll. Veszek egy mély levegőt, óvatosan kilesek, nehogy lebuktassam magam, mert egyik személynek sem örülnék, ha észrevenne, majd pedig miután meggyőződtem róla, hogy minden nyugis, elhagyom a szobámat, bezárom és sietős léptekkel megindulok lefelé. Próbálok fogni egy taxit és az adott helyre menni, avagy a kikötőbe, bár nem tudom, hogy most lesz-e ott bármi érdekes is, ha nem akkor legalább teszek egy terepszemlét és majd másnap megpróbálom újra, napközben vagy este, akár így mindkétszer, szóval.. Ja, alapos kutatást végezve.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Csüt. 21 Feb. 2013, 14:23

Rachel kérdései eljutnak a tudatomig miközben telefonálok, ellenben egyre jobban mosolygok Hood szitkozódásán, hát igen, pontosan erre számítottam, kirobbanó sikerű sztori, egyszer komolyan mondom írni fogok egy könyvet az életemről, eléggé kalandos lesz és remélhetőleg hosszú is, bár nem tudom, lehet majd a másvilágon kezdek neki és majd elküldöm valakinek a földön ihlet képében... Vajon ez lehetséges? Tuti lehetséges. Mindenesetre is vége a beszélgetésnek, én pedig letörlöm a széles mosolyt az arcomról, átváltok egy átlagosabbra, hogy legalább Hoodot normálisan fogadjam és ne húzzam tovább az agyát, nem mintha oly nagyon zavarna engem, hogy ő mennyire ideges, vagy sem, végül is a helyzethez képest úgy vélem, hogy mindketten helyesen cselekedtünk, nem haraphatja le a fejünket, esetleg a legutóbbiért, de azért sem annyira... Szóval meg is érkezik eléggé gyorsan, én pedig biccentek csak neki.
- Igen, Rachel, ez a neved, Rachel Wilcox, ne aggódj, túl vagy a nehezén, mostantól rendben lesznek a dolgok. A nevem David Ethan. - Hozzátennék néhány dolgot, például hogy egy vagyok azon személyek közül, akikben bármikor bízhat, de fölöslegesnek látom, majd később esetleg, ha nem úgy alakulnak a dolgok, mint ahogyan remélem, erről pedig meg kell győződnöm, szóval ráfogok Hood felkarjára és...
- Remélem Hannah ért az ilyesmihez. - Nem vagyok benne biztos, mert hát nem emlékszem, hogy ittlétem alatt kellett volna bárkinek is emlékeket visszaadni... Ja igen, a teleportálásig meg csöndben vagyok, esetleg biztatóan nézek a lányra, ha szükséges, meg még biccentek hálásan Larának, azt a sok segítséget amit adott még leháljuk... Átvitt értelemben, bár nekem aztán mindkét értelmezés megfelel.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 23 Feb. 2013, 08:56

2046. december 10. hétfő – Madripoor
Résztvevők: Laura Orrin, Tomek Wind és Lara Storm

A másik szobából továbbra sem lehetett semmit sem hallani, így Laura végül fogta magát és nem volt hajlandó tovább várakozni. Lecaplatott a földszintre, ott ki az épületből, majd leintett egy taxit magának. Hamar talált is egyet magának, aki el is indult vele a levegőben repülve. Mint kiderült a hely, ahova tartottak közel sem volt annyira jómódú és középszerű, mint ahol most megszállt a lány. Ez a környék egy igencsak lepukkant hely volt, a házak romosak, közel sem tükrözték azt,a mit korábban „látott”. Nem hiába hívták Madripoort a kettős városnak, a fejlett és modern belső részek és a külső részek, amik teljesen le voltak pusztulva. Éjjel ért ki Laura értelemszerűen, fények nem igen voltak, minden sötét, mint a lány életének jelentős részében. Az erejével képes volt kivenni, hogy konténerek voltak mindenfelé, a mólón öreg hajók álltak, kicsik és ramaty állapotban levők. A szél a sós levegőt a város felé fújta, de ezenfelül vizelet, ürülék és még halak szagát is érezni lehetett. Az oszlopok és a néhány nem holografikus cégér nyikorgott a szél hatására. Mozgást „látni” ugyan nem lehetett, de Laura hallotta, hogy az árnyakban, a konténerek között lehettek emberek, mert határozottan emberi lépteket hallott, noha beszédet egyáltalán nem.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Kedd 26 Feb. 2013, 21:29

Nem tart sokba, hogy találjak magamnak egy taxit, ami már repít is a célterület felé, ahol gyökeres változást vesznek a dolgok. Fizetés után, kilépve a taxiból az első dolog ami megcsap, az a szag, a látvány nem igazán, bár néhány érdekességet érzékelek, de az csak másodlagos említésként szerepelhet... Mivel a szag a legrosszabb, ürülék és halszag, a kettő külön is, finoman szólva pocsék, együtt pedig kifejezetten sz@r. Itt-ott érzékelek fényforrásokat, de nem valami sűrű, tehát feltételezem hogy a legtöbb helyen sötét van, s vannak itt még konténerek, de még hajók is, ami mondjuk egyértelmű, hiszen mégiscsak a kikötőben vagyok. Eléggé rossz környék, szóval hátrafelé is figyelek, nem akarok kellemetlenségeket abból, hogy valaki hátba támad, vagy efféle egyéb, mert "látni" nem látok senkit, de hallom, hogy valaki, vagy valakik mozognak a sötétben, lépések zaja, de nem tudom, hogy másnak dolga van-e erre, vagy esetleg miattam történik ez, mármint hogy valaki talán követ? Ez a másik oka annak, hogy nézelődök és eszem ágában sincs megállni, bár kezdenek kételyeim lenni az ötletemet illetően, nem biztos hogy csak így be kéne ide jönni este de most már megyek tovább, amíg valaki meg nem állít, akkor úgyis kénytelen leszek lefékezni, remélhetőleg ez nem úgy fog megtörténni, mint ahogyan számítok rá.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 27 Feb. 2013, 12:03

2046. december 10. hétfő – Madripoor
Résztvevők: Laura Orrin

Laura a hangok irányába tartott, élőlénynek nem látta még mindig az energiáját, maximum néhány hatalmasra nőtt patkány volt errefelé, csak azokat érzékelte, de semmi mást. Legalább fél méteresek voltak és ezzel igencsak nagy zajt voltak képesek okozni. A lány elért arra a részre, ahonnan korábban hangokat hallott, benézve ott egy hosszabb utat „látott”, egyik oldalon valami magas dolgok voltak, nem tudta kivenni, hogy micsodák, a másiknál pedig a tenger és néhány hajó. Életnek semmilyen nyomát nem érzékelte. Csak az apró lábakat hallotta, ahogyan a patkányok szaladtak és ezeknek a visítását, ahogyan összevesztek néhány maradékon. A tenger sós illata volt még érezhető, emellett pedig az állott halak szokványos bűze lengte be ezt a helyet. Távolról, valahonnan a baloldalon levő magas dolgok környékéről súrlódás hallatszott, mint amikor valamilyen bőr – a pontos fajtát nem tudja megtippelni sem a lány – találkozik a betonúttal és azon közlekedik.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Szer. 27 Feb. 2013, 16:52

Továbbra sincs semmi érdekes, leszámítva az undorító, eléggé nagyra nőtt betegséghordozó patkányokat, amik kellemetlen zajt csapnak a jelenlétükkel és a rám való reakciójukkal, de még igazából addig örülök, amíg inkább menekülnek tőlem és nem mással próbálkoznak, így tehát különösebb figyelmet nem nagyon tulajdonítok nekik, legalább is igyekszem, az undorodó grimaszt leszámítva. Mindenesetre is oda érek, ahonnan a hangokat hallottam, azonban sehol semmi, ember legalább is biztosan nem, bár vannak itt valamiféle magas... Nem is tudom mik ezek, vagy mihez tudnám hasonlítani, de talán nem is fontos, a lényeg, hogy embereknek semmi nyoma, ellenben súrlódó hangokat hallok, amik irritálják a fülemet, mivel a bőrre emlékeztet, az pedig ha így súrlódik valamivel, akkor ott általában már gond van, és az eredmény a legtöbb esetben nem jó, persze én eléggé elborult dolgokra gondolok éppen, mert hát mi más juthatna egyből az eszembe erről. Mindenesetre is egy kis ideig várakozok, hallgatózok, hogy az a hang közeledik-e, vagy esetleg egy ponton belül mozoghat, vagy csak stagnál talán egy helyben? Mivel ennek megfelelően fogom folytatni az utamat, hiszen ha egy helyben van, vagy kis területen mozog, akkor mindenképpen megpróbálom nagyon óvatosan megfigyelni, ha viszont közeledik, akkor jobb lesz búvóhely után nézni és esetleg onnan meglesni, valószínűleg nem lenne eget rengetően nehéz találni valamilyen helyet, ami megfelel erre a célra.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 28 Feb. 2013, 17:39

2046. december 10. hétfő – Madripoor
Résztvevők: Laura Orrin

A lány megállt, hogy hallgatózzon, ekkor némileg elnémult a zaj is, amit eddig hallott, nem tudta tovább beazonosítani, hogy honnan is érkezhet. Mozgást és hőt továbbra sem érzékelt sehonnan sem, az egész hely teljesen kihalt volt. Legalább is a „látása” szerint. Jelenleg csak az óceán hullámzása volt, amit hallott, illetve a cégér nyikorgása a háttérből, ami a szélnek köszönhetően himbálózott. Semmit sem látott még mindig sem hallott, amikor hátulról és némileg felülről valami nekicsapódott. Csak a fájdalmat érezte, ahogyan valami végigszántja a hátát és a meleg vér kifojt rá és ennek hála a lány a földre zuhant. Most hallotta ugyanazt a kaparászó hangot, most már teljesen itt volt mellette, mögötte, de semmit sem érzékelt továbbra sem Laura. Mintha nem lenne ott senki.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Pént. 01 Márc. 2013, 09:54

Megállok és elhallgat az a furcsa zaj is... Na ez sosem jó jel, de ettől függetlenül várok és figyelek, leskelődök, azonban sehol semmi, életnek semmi nyoma, még csak hangok sincsenek, leszámítva a cégérek hangját, meg az óceánét természetesen, ami valamilyen szinten enyhít azon a tényen, hogy iszonyatosan büdös van, de azért annyira nincs megváltó ereje, hogy teljes mértékben kompenzálja. Egy kevés várakozás után fordulópontra érnek a dolgok, ugyanis valami nekem csapódik kissé felülről és végigmarja a hátamat, aminek hatására reakcióként fájdalmasan nyögök fel és ez ismétlődik amikor találkozok a padló kellemetlen felületével. Ami talán rosszabb, hogy ugyan azt a hangot hallom, csak sokkalta közelebbről és továbbra sem érzékelek semmit... Akármi is legyen az, tudatosan, vagy ennek tudása nélkül, de elrejti magát előlem, nem tudom bár, hogy miként csinálja, de semmiképpen sem jó, ettől a hangtól pedig még a hideg is végigfut a hátamon, komolyan olyan mint valami horrorfilmben. Megpróbálom fellökni magam és rúgni egyet hátrafelé, bár nem egészen támadásként, csak hogy azért úgy cipőn keresztül megpróbáljam megtapasztalni, hogy mennyire is ellenálló, vagy emberszerű is az, ami itt lehet, ám ami fontosabb, ebből az alakzatból bármennyire is fáj és vérzik a hátam, megpróbálom "kilőni" magamat előre és a legjobb lehetőséget választani, ami jelenleg az eszembe jut, futni, bár nem pánikolva, amíg viszont nem tudok többet az ellenségről, hogy mennyire veszélyes... Végül is feltételezem hogy nagyon, mivel végigmarta a hátam, a lényeg, hogy addig nem igen tudok szembeszállni vele, amíg legalább egy kicsit ki nem ismerem, már ha szembe akarok szállni vele.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 01 Márc. 2013, 19:24

2046. december 10. hétfő – Madripoor
Résztvevők: Laura Orrin

Laura rúgott hátrafelé, hogy hátha sikerül elérnie azt a valamit, valakit, aki a háta mögött rejtőzik, de nem olyasmibe ütközött a lába, amit várt. Valami anyagba, puha, mert a levegőbe lógott. Suhogást hallott, mint amikor a ruhába csap a szél. Az biztos, hogy valamilyen hosszabb lelógó ruha volt az illetőn, aki ott volt a lány közelében. Ahogyan Laura ellökte magát a földtől, hogy meneküljön rohanva alig tudott néhány lépést megtenni, amikor érezte, hogy nyálkás valami tekeredett az egyik lábára. A következő pillanatban pedig már hátra is rántotta azt, aminek következében Laura a betonra zuhant, ami alatta volt. Mielőtt mozdulhatott volna, vagy próbálhatott volna felkelni valami beletérdelt a hátába a sebekbe, újabb fájdalmakat okozva neki. Érezte, hogy a hajába túr valaki és annál fogva rántja hátra a fejét, semmit sem finomkodva. Valami hideg végigcsiklandozta a lány nyakát, majd egy nedves ruhadarab szorult az arcára. Laura az első levegővételkor rájött és érezte, hogy mi az. Kloroform volt.


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Pént. 01 Márc. 2013, 21:50

A rúgásnak nem sok eredménye van, annyit le tudok belőle szűrni, hogy egy ruhát rugdosok és bár azt hittem, hogy bármi is legyen az ellenfelem, közvetlenül mögöttem van a padlón, de úgy tűnik igencsak nagyot tévedtem, felettem lehet továbbra is, bár legalább azt tudom, hogy valószínűleg nem házőrzővel, hanem talán mutánssal lehet dolgom, több mint valószínű, ez pedig jelen esetben rosszabb, mint egy házőrző. Megpróbálkozok a betervezett futással, de nem jutok vele messzire, valami nyálkásat érzek a lábamon, de ez csak addig irritáló amíg nem találkozok a padlóval, az sokkalta kellemetlenebb és pillanatok alatt elvonja a figyelmemet róla. A következő, természetesen, még kellemetlenebb, további fájdalom és még a hajamat is húzzák, s még a kloroform kellemetlen szagához is szerencsém van, ami talán kissé a kezemre játszhat, de gyorsan kell cselekednem. Visszafojtom a lélegzetemet, eljátszom az elgyengültet, elengedem magam, bár nem tudom, hogy ez mennyire fog beválni de nem hiszem, hogy ebből a helyzetből lenne bármilyen más épkézláb kiút. Mindenesetre is azt próbálnám elhitetni az illetővel, hogy működik a szer, csak arra várok, hogy kicsit eresszen a fogása, ha ez megtörténik, akkor kapva az alkalmon megpróbálom a még korábbról megmaradt energiával - hacsak az el nem szivárgott valahogy a semmibe... Amit kétlek. - nagyjából fej magasságába támadni, megpróbálni legalább megnyomorgatni a szemeit, az arcát, bár csak saccolhatok és hát ha eddig nem tudok eljutni... Akkor azt hiszem eddig tartott az egy éves szerencseadagom.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 02 Márc. 2013, 19:11

2046. december 10. hétfő – Madripoor
Résztvevők: Laura Orrin

Laura ötlete remek volt, az első néhány pillanatig, mert már az első levegővételtől is kábultabb kezdett lenni. A legtöbb átlagos személy talán elhitte volna azt, amit megjátszik. De itt túlságosan is feltűnő volt a tulajnak, hogy a lány nem küzd a szabadulásért, ahogyan mindenki más tenné, hanem túlságosan hamar elernyed úgy, hogy nem vesz levegőt. Bár még lehet, hogy el is hitte, de a biztonság kedvéért ellenőrizni akarta, hogy tényleg eszméletlen-e az áldozat. A térdével erősebben nyomja a lány hátát, most már érezte Laura, hogy pikkelyek, apró hegyes valamik vágnak a hátába és bele a sebbe, amik sokkal, de sokkal fájdalmasabbak, mint amikor a hátát végigvágta a támadója. Ezek túlságosan is fájdalmasak ahhoz, hogy képes legyen levegővétel és összerándulás nélkül kibírni és amúgy is már lassan a bódultságtól is meg kellett tennie, amit az első levegővétel okozott. Ebből a „vizsgálatból” is rájöhetett, amit korábban gyanított, hogy ellenfele nem ostoba.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Vas. 03 Márc. 2013, 02:47

Az első néhány másodpercben úgy érződik, hogy tervem talán beválhat, de sajnos tévedek, az eredmény pedig sokkalta kellemetlenebbé, avagy éppenséggel fájdalmasabbá teszi az egész helyzetet, ahogyan valamiféle... Pikkelyek? Nem lényeges jelenleg, hogy mi, de belemarnak a sebbe a hátamon, ez pedig a hirtelen fájdalomnak köszönhetően hirtelen cselekvésre ösztönöz. Megpróbálom a maradék energiámmal, amit nem sikerült a betervezett módon elhasználni, egy erőteljes lökéssel eltávolítani a kezét az arcomról, majd pedig kihasználva talán egy pillanatnyi meglepettséget, bármennyire is fájdalmas legyen ez, egyszerűen kirántani magamat alóla, na meg persze végre levegőt venni, mivel ez így nem igazán mehet sokáig az élet egyik alapvető feltétele nélkül. Ha ez nem jön össze... Akkor őszintén szólva lövésem sincs, hogy mit tudnék csinálni, ami a másik lehetőségre vezet át, a fejvesztett kapálózásra, vergődésre és minden erőm beleadására abba, hogy megpróbáljam magamról lelökni ama bizonyos valakit, valamit, bár inkább valakit, a lényeg csak az, hogy forduljon, vagy javuljon átmenetileg valamennyire a helyzet, bár remélem hogy ennyire nem kell "elfajulnia" a dolgoknak.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 03 Márc. 2013, 10:37

2046. december 10. hétfő – Madripoor
Résztvevők: Laura Orrin

Laura próbálta ellökni annak a valakinek a kezét, aki a rongyot szorította az arcához, a lány igaz úgy érezte, hogy iszonyú erővel teszi mindezt, de a kábultság miatt már ez csak egy gyenge próbálkozás volt. Amikor nem sikerült, akkor eszeveszetten kezdett kapálózni, aminek egyetlen eredménye volt, hogy hamarabb kellett újra és újra levegőt venni. Ennek köszönhetően már nem kellett sok és a Laura teste ismét elernyed, ezúttal már valóban az eszméletvesztéstől.

Mikor a lány magához tért a háta fájt és lüktetett, illetve fázott. Valami hideg fémen feküdt a hátán, az utolsó emléke az volt, hogy valakivel küzd a kikötőben, de hogy merre fogalma sem volt erről. Kissé még mindig kába volt a kloroformnak hála, de csak percek kérdése volt, hogy ismét rendesen tudjon gondolkodni. A kezein és a lábain bőrbéklyók voltak és oda volt kötözve a fémfelülethez. Lassanként érezte, hogy a homlokánál, a vállánál, a melleinél, a csípőjénél, a combjánál és a térdénél is valami volt rajta, amivel le volt fogva, hogy ne tudjon felülni, sem pedig mozogni egyáltalán. Laura a közelében motoszkálást hallott, de nem tudott arra fordulni, hogy megnézze, hogy ki, vagy mi lehetett, csak a plafont volt képes bámulni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Pént. 08 Márc. 2013, 04:06

Zavarodottan és meglehetősen lassan térek magamhoz, valamiféle... Hideg felületen, fájó háttal, de egy jó ideig fel sem fogom ezt, egyszerűen zavartan rebegtetem a szemhéjaimat, még csak ki sem nyitva teljesen a szemeimet, nem mintha bármi értelme lenne ezt tenni, egyszerűen csak ösztönösen teszem. Valószínűleg a fejemet is mozgatnám jobbra-balra, mint valamiféle nehéz súlyt a nyakamon, de nem tudom mozgatni, ahogyan pedig szépen lassan eszmélek, rá kell döbbennem, hogy semmiféle más mozgás sem megy, bár nem próbálkozok rángatózással, ahhoz túlzottan kimerültnek és továbbra is túl kábának érzem magam... De azt azért már sikerül felfognom, azzal a néhány tompa emlékkel összerakva, hogy eléggé rossz helyzetben lehetek és ahogyan ezt realizálom, valahogy a hideg fém érzete és a fájdalom a hátamon egyszerre hasítanak bele az agyamba. Stresszhelyzet, ahogyan pedig meghallom, hogy valami ráadásul mozog is a közelben és ki tudja, hogy mi az, egyszerűen megdermedek. Egy pillanatig arra terelődik a figyelmem, megszüntetve mindent körülöttem, hogy egyáltalán mennyi ruha lehet rajtam? Bár ez nem tart sokáig, mert mozdulatlanságomban próbálok nyugodt maradni és gondolkodni, már amennyire ilyen állapotban tőlem telik, hogy miként lehetne kikerülni ebből a helyzetből, bár jelenleg úgy tűnik, hogy önön erőből sehogyan... Mit tehetnék? Fogós kérdés, nem tudom, de mindenesetre is remélem, hogy nem keltettem fel semminek sem a figyelmét, vagy senkinek sem arra, hogy magamnál vagyok.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 08 Márc. 2013, 11:00

2046. december 10. hétfő – Madripoor
Résztvevők: Laura Orrin

A motoszkálás egyre és egyre közelebb ér, még mindig nem lát semmit Laura, mintha tényleg teljesen vak lenne. Ami a ruházatát illette a kötelékek mellett, amit érzett, csak fehérnemű volt rajta, semmi más. Hűvös valamit érzett, valaki, vagy valami megragadta az egyik karját könyök magasságban és megfordította, hogy a belső felület legyen felfelé. Érezte a lány, hogy valamivel letörlik a kezét, pontosan úgy, mint ahogyan oltás, vérvétel és hasonló dolog előtt szokták tenni.
- Hamarossszan, hamarosszan egy lesssz kösszülünk – lehetett hallani egy férfitól származó sziszegő hangot. – A meszter elégedett lesssz… Vidd neki a hírt!
- Aszonnal doktor – egy másik lágyabb, de férfihang válaszolt.
Laura hallotta ismét azt a pikkelyes hangot, ahogyan valaki távolodott, de nem az, amelyik ott állt közvetlen mellette. A beszéd alapján nem tűnt fel a doktornak, hogy a lány felébredt, aki pedig ekkor hirtelen szúró érzést érzett a karjában, ott, ahol letörölték a kezét. Néhány pillanat kellett csupán és olyan maró fájdalom hasított Laura testébe, amilyet még életében nem érzett és nem is hitte, hogy lehetséges.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Kedd 12 Márc. 2013, 13:17

A hangok és egyebek ellenére erőteljesen töröm a fejemet azon, hogy miként lehetne kijutni innen, de eddig semmi lehetőséget nem sikerült felfedeznem, erőlködni pedig fölöslegesnek tűnik, hiszen eléggé ide vagyok szíjazva. A ruházatom, bár eléggé kevés, legalább van, így egyenlőre nem érdekel különösebben, igazából ez most a legkisebb problémám. Valami, vagyis pontosabban valaki hozzám ér, hideg és majdnem összerezzenek tőle, de meg tudom állni, habár nem egyszerű, ahogyan pedig beszélni kezd...
~Gyíkok?...~ Valószínűleg, de ettől függetlenül nem értem, hogy miért nem látom, vagyis miért nem tudom érzékelni, a hideg érintés meg a hang... Az így már " rendben" van, már amennyire rendben lehetnek a dolgok egy ilyen helyzetben. Valamit szét kennek a kezemen az egész közben, majd pedig nem sokkal rá éles szúró fájdalom, amire már kénytelen vagyok reagálni és megrándulni, megfeszíteni a karomat, de hiába, az egészet pokoli fájdalom követi, olyan mint amilyet korábban még nem éreztem, erre pedig:
- Undorító szemét rohadék férgek! - Tör ki belőlem eléggé szimplán ahogyan közben az egyik kezemet megpróbálom szabaddá tenni, céltalan fájdalmas rángatózás helyett legalább céltudatosan próbálom átvészelni... Csak valami csoda kéne hozzá, hogy képes legyek feltépni azt a sok sz@rt amivel ide vagyok szíjazva. Most pedig eszembe jut, hogy mit gondoltam korábban, hogy mekkora mák hogy sikerült információt szereznem... Tudhattam volna hogy semmi jó nem sülhet ki belőle.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 13 Márc. 2013, 11:56

2046. december 17. hétfő – Madripoor
Résztvevők: Laura Orrin

Laura próbálta kitépni magát a fájdalom miatt a kötelekből, de nem sikerült, lassanként pedig az eszméletét vesztette a fájdalom mellett. A következő egy hét maga volt a pokol, a folyamatos fájdalom, már amikor a lány magánál volt. De az is csak pár-pár percre volt így, emlékezett, hogy kiabálni nem tudott a száját kipeckelték, a kötelek végig ott voltak, beszélgetéseket hallott, de az értelmük nem jutott a tudatáig. Fájdalom, égető a szemeiben, egy idő után látott, nem tudta, hogy miért, de így volt. A bőrével nem érezte a hideget, a szíjaknak más lett a tapintása, fájdalom, ismét sötétség. Valami csöveket látott, amik belé vezetnek, valami még volt a fején, végül lassanként eltűnt az elméjéből, hogy miért volt itt, a feladat a tudós megtalálása. Magneto neve nem jelentett semmit a hét végére, ahogyan az sem, hogy volt otthon családja. Az egy hét elteltével egy gyíkszerű férfi hajolt felé, a kábultság, tompa fájdalom még mindig ott volt, lüktetett a testében.
- Hogy érzed magad gyermekem? – kérdezte aggódva.2046. december 17. hétfő – Madripoor
Résztvevők: Simon Miklós

Tankot egy feladattal bízta meg a család, el kellett utaznia Madripoorba a bűnözés fellegvárába, hogy megtaláljon valakit és likvidálja. Egy tudóst, amit tudott róla, hogy miként nézett ki korábban, mivel foglalkozott, ő is SHIELD-es volt, a genetikai osztályon volt kutató. Illetve amit még lehetett tudni, hogy régen ember volt, a mutáns víruskor ő is kapott valamilyen mutációt, amitől megőrült, azóta nem látta senki, csak itt Madripoorban az általa készített drog terjedt. Ami a fogyasztók mutánsképességét maximumig emelte egy időre, utána kiégette a mutációt és hatalmas kínok közt ölte meg a használókat. De, hogy a fickó merre lehetett nem tudni. Tank egy magánrepülővel érkezett meg a helyi reptérre, ahol a család egyik barátja, egy idősebb távolkeleti nő fogadta.
- Üdvözlöm Madripoorban Mr. Simon – köszöntötte a fiút egy meghajlással.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Tank008 on Szer. 13 Márc. 2013, 23:27

A magán repülőgépen utazva Madripoorba próbáltam a neten némi információ morzsa után kutatni a kedves kis doktorom után. Mérlegelve a helyzetet, hogy a célpont és én is Ex-SHIELD ügynökök vagyunk azaz ő genetikai kutató hát egy fokkal sem jutottam beljebb de legalább tudtam hol induljak el. A neten az első dolgom van megpróbálni belépni a SHIELD rendszerébe ha sikerül után nézni a fickónak kicsit jobban. A gép leszállását követően fogtam a cuccaimat, felszerelésemet egy nagy sporttáskában voltak a ruháim az a pár darab illetve a mesterlövész puskám. A többi fegyverem pedig a másik kezembe egy aktatáska szerűségben.
Leszállásomat követően egy idős nővel találtam magam szembe aki minden bizonnyal a család barátja volt. Meghajlását viszonoztam és üdvözöltem.
- Jó napot. Ha volna szíves elvezetne a szálláshelyemre, hogy megkezdhessem a munkámat?

avatar
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 24
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Vas. 17 Márc. 2013, 23:30

Próbálok szabadulni a kötelékektől, de minő meglepetés! Nem sikerül. Én ellenben a fájdalomtól, vagy legalább is nagyon valószínűleg annak köszönhetően elveszítem az eszméletemet, ettől a ponttól kezdve pedig kissé zavarossá válnak a dolgok. Néha vagyok csupán magamnál, de akkor sem vagyok képes sok mindenre, sem a kábaságtól, sem pedig a kötelékektől, melyeknek a tapintása idővel változik, ezt mégiscsak képes vagyok érzékelni, s bár pokolian fáj, idővel színeket kezdek látni, furcsa alakzatokat, melyeket nem tudok felismerni, lényegében ez számomra egy kisebb csoda, s talán értékelném is, ha más alkalomkor történne, vagy történt volna így. Viszont mindez szakadozott, idővel pedig, bár a fájdalom alábbhagy, a kábaság megmarad s valahogy olyan érzésem van, hogy elfelejtettem valami fontosat, magamat leszámítva... Nem emlékszem hogy miként is kerülhettem ide, másra sem igazán... Volt egyáltalán még valami magamon kívül? Nem tudom, s ezt az igencsak tompa és szegényes gondolatmenetnek sem nevezhető valamit egy idegen alakja és kérdése szakítja félbe.
- Szarul. - "köpöm" ki úgymond a szót kábán és igencsak egyenesen. Nem vagyok benne biztos hogy miért, de eme bizonyos személy alakja, az egész felépítése, a kinézete... Valamiért teljesen újként hat rám, mintha még nem láttam volna korábban ilyet, igaz fogalmam sincs, hogy miért érzem így.
- Valaki... Szedje le rólam ezeket az... Izéket. - Teszem még hozzá ugyan úgy, a fájdalom érzetétől meglehetősen rosszkedvűen.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 18 Márc. 2013, 12:14

2046. december 17. hétfő – Madripoor
Résztvevők: Laura Orrin

Laura, amikor megszólalt nem tudott rendesen beszélni, mindes „s” betűt selypítve mondott ki, így a szavai is furcsák voltak és a „z” betűk is „sz”-nek hangzottak. A gyíkszerű archoz barátságos kék szemek párosultak, a bőre zöld volt és pikkelyes. Az arca idegen, de mégis valahogyan biztonságot sugárzott és úgy érezte a lány, hogy nem kell mitől tartania, sem pedig félnie.
- Egyelőre nem engedhetlek el – mondta. – Szújoszan szérültél meg úgy egy hete. A kötelékek aszért vannak, hogy bisztonszágban legyél ész ne okosz magadnak, szem másznak szérülészt.
Amíg a lány szökni próbál, addig a kötelek a húsába vágnak és fájdalmat okoznak, de ha megnyugszik, akkor a fájdalom is eltűnik és nem érez semmit.
- Emlékszel rám, vagy arra, hogy mi történt veled? – érdeklődött a férfi.2046. december 17. hétfő – Madripoor
Résztvevők: Simon Miklós

- Természetesen, kérem kövessen! – mondta a nő.
A közelben álló limuzinhoz vezette el Tankot a nő és a hátsó résznél nyitotta ki az ajtót. Megszokott luxusautó, benne nagy térrel, mini bárral, kényelmes üléssel. Ahogyan beült a fiú a nő is megtette a másik oldalon, majd az autó elindult a levegőben. Olyan húsz percet „furikázhattak”, a gazdag belváros felett, ahol megannyi másik repülőautó is közlekedett, ezek taxik és egyéb luxusautók voltak jellemzően. Az utazás végén a kocsi az egyik magas felhőkarcoló tetején szállt le. A nő ugrott ki elsőként a kocsiból, majd sietett át Tank oldalára és nyitotta ki neki az ajtót.
- Erre fáradjon!
Mutatta az utat, csak egy szintet ment lejjebb a páros, az épület teljes szintje a Cinnamon családé volt és egybe volt nyitva, irodaszerűségnek is lehetett volna nevezni ezt a helyet, de lakni is kényelmesen lehetett benne. Ízlésesen volt berendezve, bútorozva. Az ajtóban a nő megállt és nem lépett már be a helységbe.
- Még szüksége van valamire fiatalúr?

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Kedd 19 Márc. 2013, 15:12

Bár kába vagyok, de azért feltűnik, hogy nem egészen úgy megy a beszéd, mint ahogyan kéne neki, úgy értem az s meg a z betűk, valahogy nem így emlékszem rájuk, vagy... Vagy igen? Nem tudom, nem is lényeges talán, a másik alakot figyelve viszont valami megnyugtató van a közelségében, nem vagyok benne biztos hogy mi, de érzem, körbelengi ezt az egész helyet, ahogyan mozog, mintha ő maga sodródna benne, velem együtt, bár igaz, jómagam nem mozgok. A kérdésemre a válasz valahogy nem az, amit reméltem, azt hiszem ez eléggé kézenfekvő, de nem érzem úgy, hogy lenne erőm kiszabadítani magamat, valamint bármennyire is vagyok ideges a fájdalom miatt, és ezt kihangsúlyozom magamnak, tényleg magamnak, csak amiatt, mert... Tényleg nem látok okot arra, hogy bármi más is idegesítsen, de a lényeg, hogy nem próbálok meg semmit sem tenni, türelmesen várok és hallgatok. A kérdésekre pedig kissé elgondolkodom, de lényegében semmi értelmesnek tűnő sem jut az eszembe, tulajdonképpen semmi.
- Nem, sze rád, sze mászra... Iszmerjük egymászt? - Kérdem kissé nyugodtabban, mondhatni moderálva magamat, majd pedig a válaszai után felteszem én is a magam kérdéseit, hiszen így röptében formálódott egy pár.
- Hogyan kerültem ide?... Miért vagyok veszélyesz mászokra? - A kötelekből és abból adódóan jött az utolsó kérdés, amit ő maga mondott, nem akarták hogy kárt tegyek magamban vagy másokban, csak ez tud róla eszembe jutni.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Tank008 on Csüt. 21 Márc. 2013, 21:59

A nőt követve kiléptünk a reptérről szívesen rágyújtottam volna egy jó szivarra de tele volt a kezem.
~ Sebaj amint lesz egy szabad kezem kiveszem a szivarom a táskából és rágyújtók.
Egy igazán elegáns limuzin látványa tárult elém a nő már rohant is, hogy ajtót nyisson. Nem szoktam hozzá, hogy így ugrálnak körülöttem főleg egy nő jobb szerettem mindent magam csinálni de mint a család "személyi bérgyilkosának" és tagjának kijárt a tisztelet. A limuzinba beszállva táskáimat magam mellé tévé egy körülbelül 20 perces út után a nő kipattant az autóból, hogy ajtót nyisson. Amit meg is köszöntem hisz tele volt a kezem miközben kiszálltam táskáimmal.
-Köszönöm.
Ha valaki fel is akarja ajánlani, hogy cipeli helyettem még is csak a fegyvereim vannak benne tehát alapból elutasítom. Elérve a ház ajtót táskáimat egy pillanatra a földre rakva magam mellé mielőtt bementem volna elővettem egy szivardobozt kikaptam belőle egy szivart és rágyújtottam. Majd miután az ajtó elé értünk a lány kérdésére válaszoltam.
- Nem köszönöm jelenleg nincs szükségem semmire elmehet.
avatar
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 24
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

6 / 15 oldal Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.