Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

2 / 15 oldal Previous  1, 2, 3 ... 8 ... 15  Next

Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Vas. 28 Okt. 2012, 01:22

Nos, hosszú az út a kikötőig, vagy legalább is úgy tűnik, persze ki tudja, hogy amúgy mennyi az idő, de mire odaérünk azért már eléggé sötét van, a város pedig este is eléggé jól néz ki... Milyen furcsa a szabadság érzése, ezt muszáj vagyok még egyszer megjegyezi, úgy érzem, hogy tele vagyok lehetőségekkel, igaz az érzés lehet csalóka, de most éppen ez nem tud érdekelni. A kikötőben annyira még nem érdekesek a dolgok, de közelebb érve a város " belsőbb pereméhez ", vagy legalább is azt hiszem ahhoz, nos nehéz lenne nem kiszúrni a tömeget akik szórakozni mennek, ha jól látom rajtuk, na meg ebből a szemszögből olyan korunkbelinek is néznek ki... Azt hiszem egészen jó helyre csöppentünk. Rachel felvetésére kicsit megvakarom az arcomat, egyet értek végül is vele, jó ötletnek tűnik, csak szívesen borotválkoznék egyet előtte, igaz ez valószínűleg nem szükséges mivel ez a borosta talán még jól is áll, meg nem is igazán feltűnő, igazából furcsa, de úgy néz ki, hogy ténylegesen semmiben sem tűnünk ki és itt nyugodtan mozoghatunk, remek!
- Azt hiszem... Tökéletesen igazad van! Bár nálam őszintén szólva semmi pénz sincs... De nézzük csak... - Valóban, de biztosnak látom, hogy van valami megoldás ezen problémára, ezért is mondom azt, amit, ugyanis utána egyből teszek egy gyors és alapos áttekintést a környéken, hátha az a sokat emlegetett szerencse ő nagy asszonysága rám mosolyog és találok egy értékelhető összeget valahol a padlón, avagy pénzt... Tényleg csak most legyen ilyen szerencsém ennyi szívás után... Karmát nem akarok emlegetni mert nem nagyon hiszek benne, ha meg mégis van akkor... Hát nem tudom, hogy nekem az milyen lenne, azt hiszem egy tökéletes semleges, azt hiszem, de hinni csak a templomban kell... Hmmm kíváncsi vagyok, hogy mi sülhet ki ebből az egészből, ha jól jönnek össze a dolgok akkor leiszom magam és talán még egy nő is összejön! Ráadásul ez az egész most a kezemre is játszik mert az egyik kedvenc helyzetem áll fent, jó társasággal megyek szórakozni olyan helyre, ahol senki sem ismer valószínűleg és többé nem is fogom ezekkel az emberekkel találkozni, így tulajdonképpen hosszú távon valószínűleg nem lesznek következményei a tetteimnek... Tényleg csak találjak valami kevés pénzt így ránézésre, gondolom nem lesz valami feltűnő, hogy ha esetleg felveszek valamit a földről, vagy legalább is nem furcsa... Lehetne ennél jobb ez az egész helyzet? De tényleg! Ez a nap egyre jobb, ha így folytatom akkor egy ponton le fog állni a szívem... Vagy nem, kit érdekel?

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Pént. 02 Nov. 2012, 03:40

Oké, a bejutás mégsem megy annyira egyszerűen, mint ahogyan reméltem, így kénytelen vagyok sorba állni és kivárni a soromat, de nem baj, végül is még előttem az egész éjszaka, és ki tudja, hogy még mennyi ezen az egyen kívül, szóval végül is annyira nagyon nem sietős, végül pedig így is meg úgy is bejutok. Odabent próbálok "nézelődni" keresgélni olyan alakokat akik publikusan drogoznak, mert azért szoktak ilyenek lenni, de ez a hely úgy tűnik, hogy kivétel, mert egy rakatnyi, amúgy megszokott már totál részegen kívül nem igazán találok senki mást, aki figyelemreméltóan, avagy a tömegből kitűnve viselkedne. Kissé csalódottnak érzem magam emiatt és így más módot kell találnom a kutakodásra, amin elgondolkodni nem tudok, mert egy alak lép oda hozzám eléggé egyedi stílusban, hangból ítélve távol keleti lehet, mert igen, hangból ez is megállapítható, bár nagy esély van rá, hogy tévedek, de ez igazán nem is foglalkoztat most. Elmosolyodok rajta.
- Nem is gondolnád mennyire. - Ez válasz az utolsó kérdésére, de igazából mindkét kérdést képes vagyok ennyivel megválaszolni, mert ha nem akarnék táncolni, akkor elküldeném, viszont lehetőséget is látok a helyzetben, mert sosem tudni,hogy kibe botlik az ember, szóval igencsak szívesen táncolok vele, belevetve az eddigi összes tánctapasztalatomat és ledobva a legtöbb gátlást, ami általában visszafog, mert hát ha már a helyzet így hozta, had élvezzem egy picit jobban, közben pedig ha van valami elektromos a közelben, amiben biztos vagyok, abból néha próbálok finomabban kinyerni egy kevés energiát, hogy jobban felpezsdítsem a vérem, és hogy egy idő után valóban csillogjak, ne világítsak, csak csillogjak, annak nagyjából tudom, hogy hol van a határa, ehhez ha kell és olyan a padló egy része, ami külön ki van világítva, akkor tánc közben akár egy gyors mozdulattal megyek le féltérdre, és nyerek ki annyi energiát a lenti lámpákból... Ez főleg akkor működhet, ha van külön táncnak kijelölt hely, mert az szokott külön kilámpázva lenni alulról.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 02 Nov. 2012, 13:11

2046. december 10. hétfő – Madripoor
Résztvevők: Laura Orrin, Tomek Wind, Lara Storm, Rachel Wilcox és David Ethan

Rachel és David végül úgy döntöttek, hogy benéznek valamelyik szórakozóhelyre, ahol kibekkelhetik az éjszakát és majd másnap kereshetik a két társukat a többmilliós városban. Ha kérdezősködnek, akkor egy olcsó, de jó helyet ajánlanak nekik a szegényebb, azaz főleg diákok és egyetemisták lakta negyedben, ami nem is volt messze tőlük. Az Aranykorsó volt az, amit ajánlottak nekik és még útba is igazították a párost. Ha elindulnak arra, akkor olyan negyedóra séta után meg is érkeznek. Egy kisebb sor fogadta őket, akik bentre várakoztak, odabentről fények és zene hangja szűrődött ki, mert a buli már javában tartott ott.

- Sue vagyok – mondta a lány. – Igen, én itt járok egyetemre Madripoorban már harmadik éve, úgy kéthetente le szoktam jönni a lányokkal ide szórakozni, de ma egyedül vagyok csak. A tömeg és a hangzavar valóban lehet negatívum. Soha sem sikerül eltalálni a jó beállítást.
Ekkor megfogta Tomek kezét, picit még mindig félősen, de azért kellő határozottsággal.
- Menjünk táncolni – mosolygott és gyengéden húzta a fiút a táncparkett felé. – Melyik egyetemre jársz itt?
Kérdezte még.

Laura jól gondolta, volt olyan hely, ahol lámpák voltak alul, így megtudta tenni, hogy világítani kezdett és csillogni a tánc közben.
- Wow – mondta elégedetten a srác. – Gyönyörű vagy!
Az arcát értelemszerűen nem csak a sötét miatt nem látta Laura, hanem a vaksága miatt is, de a zene mellett a hangból határozottan lehetett hallani a csodálatot és azt, hogy komolyan gondolta.
- Kár, hogy eddig nem láttalak itt szivi, lehetnél az este fénypontja és ezzel a mutatvánnyal még pénzt is kereshetnél itt, jobban táncolsz, mint a „ketrecben” levő libák. Az egyetem mellett biztosan jól jönne a némi plusz bevétel, nem?
Mutatott valamerre és valóban voltak ilyesmik kitéve, ahol alulöltözött lányok riszálták magukat.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Vas. 04 Nov. 2012, 03:25

Nos, pontosan úgy volt, ahogyan sejtettem, táncolás közben ténylegesen le tudtam menni és feltölteni magam egy kissé, annak hála, hogy képes vagyok érzékelni az energiákat, nem volt nehéz igazából ilyen helyet találni és oda " szambázni " sem volt igazából nehéz. Igencsak tetszik a srác reakciója, erősen azt sugallja, hogy jó csinálom a dolgokat, amiben pedig egy pillanatig sem kételkedtem, mindenesetre is kissé megállok és egy kacér mosolyt húzok a képemre, majd óvatosa arra sandítok, amerre mutatott, nem gyanúsan óvatosan, csak éppen annyi, hogy egy röpke " pillantást " vessek rá, de inkább a sráccal foglalkozom továbbra is, mondjuk mi mást is lehetne csinálni ilyen helyzetben? Nos, ha lehetne bármi mást is, akkor sem hiszem, hogy tenném, mert hát eddig eléggé szimpatikus úgy egyáltalán ez a személy is, ráadásul tényleg úgy néz ki, hogy talán rám mosolygott a szerencse és tényleg kezdeni tudok vele valamit.
- Igen valóban jól jönne egy kevés pénz... Meg valami más is. - Egyértelmű utalás, főleg a mosolynak köszönhetően, bár igazából nem így vagyok vele de ha már felvettem ezt a szerepet és eddig jól megy, akkor már bele is élem magam, egyáltalán nem nehéz és még jól is szórakozok közben, azt hiszem, jó ötlet volt ide jönni. Mondjuk nem vagyok benne biztos, hogy ha ez a dolog most elmegy a munka felé, akkor hogyan is fogok jobban belemenni a drog utáni kutatásba, bár ha a képességem ennyire tetszetőssé teszi a dolgokat... Hmm... Igen, jó lehetőségnek tűnik, de egyenlőre nem jövök elő a " hálás lennék annak a bizonyosnak, aki bejuttat " szöveggel, mert nem biztos, hogy a sráccal amúgy valóban megyek is valamire.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Quentine Constantine on Vas. 04 Nov. 2012, 12:12

Nem tudom megállni, hogy ne kutakodjak időről időre David fejében, annyira nem etikus, de valamiért érdekel, aztán mikor meghallom, hogy örülne, ha összejönne ma estére egy nő, elmegy a kedvem a kémkedéstől. Út közben a szórakozóhely felé nézelődök a városban, David földet figyelős módszerében kevésbé bízom, mint ő, nem hiszem, hogy ekkora szerencsénk lenne. Ehelyett inkább eljátszok egy régi trükköt, amit utoljára akkor használtam még, amikor utcagyerekként kellett tengetnek a napjaimat. Egy öltözködés alapján tehetősebbnek tűnő srácot szemelek ki, akiben elhintem a gondolatot, hogy egyszerűen ejtse el a tárcáját. Nem nagy nehézség, a tudat nem kezeli különösen értékesnek a dolgokat. Gyorsan felkapom a földről a tárcát, és kiveszem a készpénzt. Aztán a tárca ismét a földön landol, és a srácnak eszébe jut, hogy mintha kiesett volna a zsebéből, megfordul, megtalálja, és még örülni is fog, hogy legalább a kártyái meg az iratai megvannak. Nem túl etikus, az tény, de ennyi fizetséget igazán megérdemlünk a hőstetteink miatt, az áldozatomnak pedig ez a néhány bankó nem jelent majd sokat.
Ha sikerül a trükk, akkor már kicsit magabiztosabban állok be a sorba Daviddel, és remélem, hogy a pénzből kijön majd pár ital.
-Úgy néz ki, jó helyen járunk - állapítom meg, mikor már hallom bentről a zenét. - Az idejét sem tudom, mikor buliztam utoljára. Kész katasztrófa a társasági életünk!

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 725
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Henry White on Szer. 07 Nov. 2012, 16:39

-Szóval, Sue, örülök hogy megismerhetlek....-
Mosolygok rá, de belül nem mosolygok, kezdem egyre inkább úgy érezni, hogy hiába jöttünk le ide. Kicsit meglepetten nézek rá, mikor megfogja a kezem és a táncparkett felé húz.
-Csak lazítani jöttem, esetleg átjelentkezni ide.....a szüleim itt nem tudnának annyira fogni....bulik terén sem....-
Mondom Sue-nak, aki remélhetőleg érti a célzást. Igaz ezt már majdnem a táncparketten mondom neki, majd lassan felveszem a ritmust és táncolni kezdek vele. Nem vagyok valami gyakorlott a táncban, de nem igen lógok ki a sorból, főleg ha a részegen tántorgókat nézzük. Néha-néha közelebb húzom magamhoz, de tovább nem megyek, nem ezért vagyok itt.
avatar
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Szer. 07 Nov. 2012, 21:03

Hát, úgy tűnik, hogy karma néni nem áll az oldalamon a megszenvedett időért cserébe, ami eléggé elszomorító, legszívesebben pedig megmondanám neki a magamét de annyira azért nem vagyok kikészülve, hogy az ég felé kezdjek el kiabálni, igen, a korábbi gondolataim pedig már teljesen kimentek a fejemből, úgy igazából minden, hogy mit várok a ma estétől, meg egyéb dolgok, igaz, így belegondolva már annyira valahogy nem sokat, csak jól akarom érezni magamat végre! Ha pedig kell, akkor ezt meg lehet oldani éppenséggel pénz nélkül is eléggé könnyedén. Egy kis kérdezősködés után jön egy tolerálható útbaigazítás, majd pedig egy kis séta után már ott is vagyunk, a sor áll, a zene pedig erőteljesen kihallatszik, ahogyan dübörög ugye, szóval azt hiszem, hogy mindenképpen megtalálhattuk azt, amit keresünk, ahhoz képest pedig, hogy elvileg igencsak olcsó, így kívülről még jónak is tűnik. Rachel szavaira rátekintek, majd pedig elmosolyodom.
- Annyira finoman fogalmazol... Mindenesetre is úgy vélem, hogy csak idő kérdése lehet az, hogy megoldjuk, mert hát ez mégsem mehet így örökre, aztán majd pótolunk. - A végére egy halvány vigyor lesz a mosolyból, mert eléggé komolyan gondolom, mert ez ténylegesen nem mehet így sokáig, mert nem állapot, legalább is számunkra nem... Bár nem ez a legfontosabb, de azért igen, nem mehet ez így tovább de most kit érdekel?!?! Csak jussunk be.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 08 Nov. 2012, 10:35

2046. december 10. hétfő – Madripoor
Résztvevők: Laura Orrin, Tomek Wind, Lara Storm, Rachel Wilcox és David Ethan

Rachel megoldja a pénzszerzési gondjaikat, ami után már könnyedén betudnak jutni a szórakozó helyre. Az egy nagy hely – leírással nem szórakozok megint feljebb látható –, amint tesznek a tömegben néhány lépést egy ismerős alak toppan eléjük.
- Ti mégis hogyan kerültök ide?! – kérdezte meglepetten a párost Lara.

A lánynak is hamar feltűnt, hogy Tomek nem épp legjobb táncpartner és kissé nehezen tud ellazulni, így kicsit közelebb hajolt hozzá a tánc közben, hogy a fiú fülébe súghasson. Ekkor tűnt csak fel a fiúnak, hogy a lány szemei túlságosan is ki vannak tágulva, még a fényre sem húzódnak össze.
- Nem vagy elég laza – mondta. – Ebben tudok segíteni… persze, csak ha érdekel. Hogy elengedhesd magad és lazább legyél.

A valami másra a fiú elvigyorodott, a szemeiben mohóság csillant, igaz Laura nem láthatta ezt, de az nem szexuális volt, hanem valami más.
- Szóval más is… - mondta elégedetten. – Rendben, de ne itt beszéljünk erről. Gyere!
Kézen fogja a lányt, ha engedi és egy csendesebb hátsó részre vezeti.
- A más attól függ, hogy mennyit tudsz fizetni és mit keresel.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Henry White on Vas. 11 Nov. 2012, 11:34

Nos a tánc tényleg nem megy túl jól, és ez az egész kezd idegesíteni, csak az időt pocsékolom itt. Lara talán jutott valamire, vagy ő sem. Már ott tartok, hogy megköszönöm a táncot és indulok tovább mikor magához ránt. Ahogy rá nézek, közelről rögtön feltűnik, hogy a szemei átlagosnál jobban ki vannak tágulva. Felcsillan az érdeklődés az arcomon, igaz nem azért amit ő mond. De neki ezt nem kell tudnia. Igaz még mindig lehet szó csak egyéb sima drogról is, de talán van esélyem arra, hogy megtalálom amit keresünk.
-Egészen felvillanyozott az ajánlatod....-Mosolygok rá, mint aki most nyert a lottón.
-Mégis mire gondoltál pontosan?-
Nem akarom rögtön nyíltan rákérdezni, hátha magától is elárulja mivel tud szolgálni, de ha mezei szerekről van szó, még talán oda is el tud irányítani ahol azt a fajtát árulják ami nekem, most kell.
avatar
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Quentine Constantine on Vas. 11 Nov. 2012, 17:14

Még épp csak belépek a kapun, máris vége az estének.
-Ó ne, ó ne, ó ne! - Majd mikor odalép, úgy teszek, mintha eddig tényleg észre sem vettem volna. - Ó, Lara, micsoda meglepetés, épp titeket kerestünk - újságolom vigyorogva, de az már szinte vicsor. - Sikerült kihozni Davidet Vadföldről, kaptunk egy kis segítséget is, és idáig hozott minket a fuvarunk, mondván, majd összefutunk veletek. És lám, egy rugóra járt az agyunk!
Végülis ő is egy klubban van, szóval talán nem rontja el rögtön az estét, és tényleg tudunk kicsit lazítani.
-A többiek is itt vannak? - Kérdem Laratól, miközben alig észrevehetően oldalazok apró lépésekkel a pult felé, majd a zsebemből előveszem az egyik lopott bankót, és a pultos felé lengetem kifejezve ezzel nyomatékos szándékaimat. Ha esetleg észreveszi, rögtön felé fordulok.
-Három Long Island-et és egy Zombie-t ütősen - hadarom el neki, majd mosolyogva fordulok vissza. - Ti mit isztok?
Kis szerencsével a többiek is valahol itt vannak a tömegben, és lesz bőven időnk, amíg mindenki előkerül, sőt, talán nem is kerülnek elő olyan hamar. Ez persze csak szerencse kérdése, és még véletlenül se szólhat bele egyesek mentális ereje, amivel ne adj isten más irányba küldöm a minket kereső társainkat. Segélykérően pillantok egy másodpercre Davidre, hogy gyorsan válaszoljon, és terelje a témát, oldja a hangulatot, és véletlenül se vesse fel, hogy gyorsan menjünk innen most, hogy mindenki megvan.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 725
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Hétf. 12 Nov. 2012, 00:27

Könnyedén megy a bejutás, odabent pedig lenyűgöző látvány fogad, eléggé élettel teli a hely, olyasmit látok, amit utoljára még abban a másik világban láttam, ahova átvezényeltek minket, zene, részeg alakok, valamint táncoló nők, máris tetszik, viszont valami kissé félre megy, amikor Rachel szavait hallom, majd pedig elénk toppan valaki, aki... Valahonnan nagyon ismerős nekem és úgy néz ki, hogy ő egyértelműen felismer engem, illetve nem csak engem, hanem mindkettőnket, ami nem tetszik, de nem tűnik ellenségesnek, sokkal inkább meglepettnek, én viszont még mindig nem tudom, hogy ki ez, szóval kissé elmerengve nézek csak rá, egészen addig, amíg el nem hangzik a neve, itt pedig a legszívesebben a fejemhez kapnék, hiszen tényleg, értük cseréltük el Lornát... Cserélték el, hogy pontos legyek, amit még mind a mai napig nem tartok jó ötletnek és kíváncsi vagyok, hogy mi lehet szerencsétlen lánnyal, de nem akarok most ezen gondolkodni, elcseszném vele a saját kedvemet, ami most nem kéne. Rachelen elmosolyodom, végül is nagyrészt tényleg így volt, leszámítva a "keressük meg őket" részét, de ennyi apró füllentés belefér, mert hát mégse mondhatjuk azt, hogy szórakozni jöttünk, de ha már itt vagytok akkor legyen... Vagy igen? De igen, mondhatjuk, éppenséggel csak nem lenne tanácsos.
- Azok az átkozott vadföldi barbárok bántani akartak, még jó hogy van egy őrangyalom, kösz még egyszer. - Jegyzem meg összefont karokkal, finoman mosolyogva, így visszagondolva már annyira valahogy nem necces annak a ténye, hogy fel akartak akasztani és még aznap is könnyedén el tudtam volna fogadni, amikorra eredetileg ki volt írva, de az a több napos késleltetés eléggé szemét húzás volt. Azért mondjuk jó látni, hogy a többiek is egyben vannak és tényleg nem dobták fel a talpukat, igaz nem is nagyon feltételeztem, de azért számtalanszor megfordult a fejemben ennek a lehetősége, bár Rachel érkeztekor ez az opció már eléggé kizártnak tűnt. Na mindegy, most el kéne dönteni, hogy mit akarok inni, aminek pedig már éppen ideje mert, ahogyan egy ősrégi filmben is mondják, amit még anyámnak köszönhetően láttam kiskoromban... SZOMJAS VAGYOK!!!... Aztán majd begyújtok valami löttyöt én is és megölök vele valakit hmm? Kíváncsi vagyok, hogy mennyit befolyásolt az a film a viselkedésemen, mert hát mégiscsak akkor a legfogékonyabb az ember az ilyesmikre. Mindenesetre is még egy " te kis alkoholista... " tekintetet megeresztek Rachelnek, már csak a hangulat kedvéért, teljes mértékben jó szándékból, majd pedig, miután végeztem az ilyen téren lévő emlékeim felkutatásával válaszolok is.
- Két feles Jäger és egy New Yorker. - Ennyit sikerült hirtelen felidéznem, túl régen jártam ilyen helyen, bár a Jäger alap, valószínűleg örökölhettem.
- Te tényleg Lara, mi van veled mostanában? Túlzottan régen beszélgettünk. - Igen, elkaptam azt a tekintetet és beszéd közben meglehetősen kevesen mosolygok, amúgy meg tényleg érdekelne, hogy mi van vele, terelésnek pedig... Nos szépen türelmesen, szerintem ez is tökéletes lesz annak, mert hát mégiscsak rólunk rá.. Szóval igen, mondjuk sosem voltam különösebben jó az ilyesmiben de na, igyekszem.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Kedd 13 Nov. 2012, 15:21

A hangja elégedett... Kitűnő, ebben a válaszban reménykedtem, igaz ami ezután jön... Nos másra számítottam, egy darabig hasonlóra csak aztán mégiscsak másra, mivel kézen fog, én pedig hagyom is, mert miért ne? Egy ilyesmi nem fájhat, a legtöbb esetben, majd pedig hagyom, had vezessen, magamtól úgysem tudom, hogy merre kell menni, bár nem veszíteném szem elől, legalább is valószínűleg nem, de így mégiscsak biztosabb és egyszerűbb is. A téma, ami ezután jön, na ez lep meg ténylegesen, nem erre számítottam, mint ahogyan már említettem, de rendben, ez így egy kicsit meg fogja gyorsítani a dolgomat, bár igaz, nem tudom, hogy mennyire bízhatok benne, de azt hiszem vele most sikerült megütnöm a főnyereményt... A drog terén, legalább is remélem.
- Úgy hallottam, hogy található errefelé egy meglehetősen különleges drog, amivel fényesebben " ragyoghatok " egy olyan mutatvány után, mint az előző, azt szeretném kipróbálni, a pénzzel pedig nem lesz probléma, meglehetősen sok áll rendelkezésre. - Beszéd közben magabiztos vagyok, a mozgásom is olyan, pedig a pénzzel végül is kamuztam, bár azért tényleg nem olyan kevés az de akkor is kamu, de ez most annyira egy tökéletes alkalom, hogy nem lehet kihagyni, csak aztán ki ne derüljön, hogy ez valamiféle beépített rendőr féleség, akkor kénytelen leszek a számítottnál korábban lecsapni, mielőtt esetleg rám rakhatna valami bilincshez hasonlót.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 14 Nov. 2012, 11:11

2046. december 10. hétfő – Madripoor
Résztvevők: Laura Orrin, Tomek Wind, Lara Storm, Rachel Wilcox és David Ethan

- Csak Tomek és én vagyunk itt – mondta. – Egy alakot keresünk, aki véget vethet a járványnak és…
De eddigre már mindkét fiatal a bárpulthoz ment és a lány követte őket. Ő csak megrázta a fejét a rendelésre. Az italok pedig hamarosan megérkeztek, ki mit kiért. Lara pedig a kérdések után közelebb hajolt a pároshoz és komolyan folytatta.
- Nem szórakozni vagyunk itt, a fickó, akit keresünk… drogot terjeszt a mutánsoknak, hogy erősítse az erejüket, itt is… ezen a helyen. Nagyon könnyű rászokni és nagyon hamar teljes leépüléshez és halálhoz vezet. A férfi volt SHIELD-es, remek kémikus és úgy vélik, hogy segíthet, ha sikerül meggyőzni. Minket a férfi megtalálására küldtek ide.

- Hát – kezdte kissé szégyenlősen és félve a lány Tomeknek.
Kissé odébb húzta, hogy ne legyenek odabent a tömegben, majd a falnál a lány a táskájába túrt és egy kisebb zacskót vett elő, amiben néhány fehér jelöletlen tabletta volt. valószínűleg parti drogok, vagy pedig pont az, amit a fiú is keres. A lány kivett két tablettát belőle és Tomek kezébe tette.
- Vedd be – mosolygott. – Nem árt semmit…

Laura-nál a férfi láthatóan bekapta a horgot, bevette, hogy egy gazdag liba a lány. Még szélesebben mosolygott.
- Nocsak, nocsak – mondta még mindig elégedetten. – Tájékozott is vagy. Igen, lehetséges, hogy van belőle.
Néhány pillanatra elhallgatott.
- Mivel új vagy és valószínűleg még nem volt a szerrel kapcsolatod – kezdte. – Az első adag ára 30 amerikai dollár, minden további 50. Minden esetben akkor fizetsz, amikor kézhez kapod a tablettát. Megfelel?

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Szer. 14 Nov. 2012, 18:40

Még mindig mosolyogva hallgatom a srácot, akit eléggé egyszerű volt átverni és úgy tűnik, hogy nem valamiféle beépített rendőr, amitől tartottam, szóval még egy picit jobban ellazulok, mert nem kell leütnöm, még egyenlőre... Ha be tudom szerezni tőle a szert, akkor már csak azt kell megtudnom, hogy ő kitől szerzi, ezt pedig nem lenne nehéz kicsikarni belőle, el kell csalnom magamhoz, a lakásomra, ott már könnyű lenne csapdába ejteni, egy kis ez, egy kis az és mire felfogja, addigra már eléggé alaposan oda kötöztem mondjuk az ágyhoz, onnantól pedig már csak el kell némítani és kész, na meg persze rámenni a gyengeségekre és köpni fog, attól pedig nem igazán kell tartanom, hogy esetleg egy takarító megtalálja mert csak kirakom az ajtóra, hogy nem kérek takarítást és kész, amíg nem távozok nem fogják megtalálni, akkor meg már nem fog számítani, mert messze leszek innen. Ahhoz viszont, hogy magamhoz tudjam egyáltalán csalni, szükség van előbb néhány egyéb dologra, nem tárgyakra, csak egy kicsit még talán jobban meg kell puhítani, most viszont az üzlet...
- Tökéletes. - Ennyit fűzök hozzá, majd pedig innentől két lehetséges kimenetelt látok, az első, hogy nála is van egyből a szerből és itt helyben kifizetem, a másik pedig, hogy tovább vezet valakihez, az esetben pedig abból kell majd kihúznom az információt, de lehet, hogy az már problémásabb lesz, igaz ez is lehet problémás, mert nem tudom, hogy a srác mire is képes.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Quentine Constantine on Csüt. 15 Nov. 2012, 13:02

A pultos úgy dobálja ki az italokat, hogy jó nézni, egy kis borravalót is nyomok a kezébe aztán a pultról elveszek egy tálcát, rápakolom az piákat, és minden koktélomra rögtön teszek egy poháralátétet, miközben Larát hallgatom. Ha itt tényleg drogot terjeszt valaki, nem fogom megkönnyíteni a dolgát, hogy beledobálja a piámba.
-Értem, drogdíler, hát ez megoldható. Mit szólnál ahhoz, ha... - Körülnézek a helyen, és egy üres asztalra mutatok. Ha nincs üres asztal, akkor az egyik asztalnál ülő társaság fejében egyszerre születik meg a gondolat: táncolni kéne most már! - Odaülnénk, és miközben elbeszélgetünk az élet nagy dolgairól, elkezdek vizsgálódni. Elég sokan vannak, úgyhogy eltarthat egy darabig, de talán megtalálom a dílert. Jobb módszert nem igen tudok.
Közben természetesen elindulok az asztal felé. Különben is, ŐKET azért küldték, hogy megtalálják a fickót. ENGEM viszont senki nem küldött sehova, magamtól jöttem, és szórakozni, úgyhogy ennek megfelelően leülök az asztalhoz. Felfedem az ütős zombie-t, koccintok David New Yorkerével, és nagyon szívok a szívószálon keresztül, hogy aztán érezzem az ízek robbanását, és az alkohol oly rég tapasztalt hatását.
-Máris jobb. Na nézzük, ha én drogdíler lennék, hol árulnám a cuccomat...
Először a férfi és női mosdót "nézem" át, hogy van-e gyanús egyén a környékén, belenézek az emberek felszínes gondolataiba. Aki díler, az veszélyben van, és folyton azon pörög az agya, hogy ne bukjon le, viszont minél több embernek átadja a cuccot, ha kell észrevétlenül is. Úgyhogy folyamatosan ez jár a fejében, és könnyű észrevenni, nem kell hozzá mélyre ásni. Legalábbis én így okoskodom.
-Hogy hívják a pasast? - Kérdem még Larától, mert a név szintén egy olyan dolog, amihez nem kell mélyre ásni, mindenkinek betölti az agyát önmaga, a saját énképe, az önmagáról alkotott gondolatai, úgyhogy ez is egy gyors módszer lehet.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 725
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Csüt. 15 Nov. 2012, 17:08

Lara belekezd de nem igazán jut benne sokáig, mivel mi már a pultnál vagyunk, ahol meglehetősen gyorsan elkészítik az italokat, már amit készíteni kell és nem csak pohárba önteni. A lány persze követ minket és halkabban, halálosan komolyan folytatja ez pedig nem igazán tetszik és végighallgatván majdnem kicsúszik a számon egy " hát pocsék nektek ", csak kicsit vulgárisabban, de sikerül megállni. Nem igazán szeretnék belemenni ebbe, úgy értem, szívesen segítem a csapatot bármikor szinte, de most nem igazán ezért vagyok itt és nem akarok belekeveredni, bár eléggé olyan érzésem van, hogy semmilyen módon sem tudnám kihúzni magamat ebből a szituációból, ez pedig eléggé rombolja a hangulatomat, de persze nem adom fel a reménykedést azzal kapcsolatban, hogy egyszerűen meg tudjuk úszni. Követem Rachelt az asztalhoz, helyet foglalok, koccintok, majd pedig felhajtok egy kicsit a New Yorkerből, rá iszok egy feles Jägert, majd pedig kísérem még egy kevés keverék löttyel, most pedig jöhetne egyből a következő de... Náh, minek elsietni? Miközben Rachel keresgél, Lara felé fordulok.
- Figyelj, egy ilyen helyen ha túlzottan komolyan viselkedsz, akkor nem igazán fogsz elérni semmit, egy szórakozóhelyen vagy, oldódj fel egy kicsit, könnyebben fogsz olyan helyzetbe keveredni, amiből talán indulhatsz valamerre, ha nagyon nem megy ez, akkor használj egy kis segítséget. - Ezzel pedig két ujjammal megtolva a még megmaradt rövidet lököm el felé, csak finoman, mert azért nem akarom, hogy leszambázzon az asztalról, az igazán pazarlás lenne, szóval igen, csak finoman, hogy úgy a közelében álljon meg, ez pedig egy jó tanács akart lenni, mert hát... Ha csak járkál körbe-körbe akkor nem igazán fog semmit sem elérni, persze nem hiszem, hogy inni fog, túlzottan komoly ahhoz, de talán... Végül is, még nem igazán ismerheti olyan nagyon az itteni dolgokat, legalább is nem hiszem, mondjuk nem tudom, hogy mennyit mozgott a tornyon kívül. Bár amúgy feltételezem, hogy Rachel meg fogja találni azt, akit keresnek.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Henry White on Hétf. 19 Nov. 2012, 09:17

A lány arrébb húz, és kissé szégyenlősen matat a táskájában, egy zacskónyi drogot húz belőle elő. Hát mondjuk, úgy hogy nem aprózza el a dolgokat. kezembe nyom kettőt, jelöletlen, persze ez nyilván való lehet, de gőzöm sincs az-e ez a szer amit pont keresek, vagy csak valami party drog, amitől könnyebb lesz ellazulnia és pörögnie. Mindkettő szánalmas egy dolog, de tudnom kell ez melyik fajta, s amúgy sincs szándékomban bevenni a szert. Egyik fajtát sem.
A lányra mosolygok, átölelem a derekát, magamhoz húzom és a fülébe súgom.
-Igazán kedves vagy.....nincs valamid, amitől erősebb leszek, valami amitől a képességem....jobb lenne....-
Kérdezem tőle, kissé próbálok mohónak tűnni, mint aki lecsap a lehetőségre, hisz ha van szere, esetleg olyanja is lehet ami nekem kell.
-Esetleg.....nem is mersz valakit, akinek van?-
avatar
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 19 Nov. 2012, 12:25

2046. december 10. hétfő – Madripoor
Résztvevők: Laura Orrin, Tomek Wind, Lara Storm, Rachel Wilcox és David Ethan

Lara is leült, majd a kérdésre felelt.
- Dr. Steven Lorenz – mondta Lara. – De ő csak készíti, nem árul… hozzá kell eljutni, ami nem olyan egyszerű így. Hiszen kétlem, hogy bárkivel is érintkezne.
Sértetten nézett Davidre az állítása után és a képébe öntötte a felé tolt felest.
- Tudod mit, inkább menjetek innen, két sarokra van a szállásunk – folytatta és letette a kulcsokat. – Már majdnem megvolt, akit itt kerestem, amikor bejöttetek. Csak mindent tönkretesztek, révén közismertek vagytok! Közismert bűnözők!
Ezzel már állt is fel az asztaltól és pillanatok alatt eltűnt el a tömegben. Ha Rachel belenéz a fejébe, hogy mi a baja, valóban csak annyi és attól lett ideges, hogy titeket mindenki ismer és Magneto köröztet, így lehet, hogy emiatt mindenki eltűnik innen, aki fontos lehet a nyomozásban. Rachel egy darab személy talált, aki itt ilyesmivel foglalkozott, azaz terjesztéssel, az egyik hátsó folyosón beszélt valakivel éppen.

A lány meglepetten nézett Tomekre a kérdés után de megrázta a fejét.
- Csak hallottam róla, hogy van ilyen – mondta. – Ez is csak a lazulás miatt van, nem vagyok függő… csak jól akarom magam érezni. De állítólag van itt valaki, aki ilyesmivel is foglalkozik… A hátsó folyosón szokott lenni, egy laza srác.
Kicsit zavartan nevetett fel és a megfelelő ajtó felé mutatott, hogy merre is.
- De, hogy ez mennyire igaz, nem tudom.

A Laurával szemben álló személy csak bólintott arra, hogy a lány belement ebbe.
- Mennyit akarsz és mikorra? – tette fel a kérdést. – Ettől függ, hogy most tudjuk-e bonyolítani az üzletet, vagy kicsit később és máshol.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Hétf. 19 Nov. 2012, 15:05

Nos, próbáltam kedves lenni és valami jó tanácsot adni, de végeredményben csak a saját italomat kaptam a képembe ami eléggé érdekes fordulat. Mindenesetre is eléggé passzívan veszem a dolgot. Dühös vagyok? Nem. Sértett? Nem az sem, inkább zavarodott mert nem igazán tudom mire vélni ezt a kirohanást.
- Heh, keserű méz... Így elpazarolni ezt a finom nedűt. - A végére finoman elmosolyodok, majd egy könnyed mozdulattal letörlöm a képemről az egészet és azzal egybeolvasztva egy másik mozdulatot csapom le a padlóra. Sosem fogom tudni megérteni a női logikát, de rendben, maximum passzív leszek a társaságában, valószínűsítem, hogy ösztönösen nem bírja a képemet, vagy valami egyéb baja van, ki tudja. Na de mint mondtam nem lényeg, viszont így most eléggé szaglok, ami idegesít, szóval ráérősen felállok az asztaltól, még lehúzom a maradék New Yorkert, aztán pedig Rachelre tekintek.
- Nos, sajnálom hogy így zárom az egészet de én mentem zuhanyozni, majd valamikor máskor folytatjuk... Err.. Ezt az egészet, a következő alkalommal én állom a kört. - A végére még szélesebben kezdek mosolyogni, bár nem szívesen megyek most mit tudom én hova, nincs kedvem felidézni, hogy merre mondták, csak információ morzsák vannak így hirtelen meg, önmagam megerőltetése nélkül, de a kulcsokat ráérősen elveszem az asztalról, majd pedig azokat zsebre téve indulok meg kifelé a helyről, abba az irányba, amerre emlékszem, hogy mondta a lány, nem tudom, hogy Rachel jön-e, de akár igen, akár nem, én megyek és zuhanyzok, max ha valaki kopog akkor majd beengedem.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Quentine Constantine on Kedd 20 Nov. 2012, 16:55

Úgy belemerülök a díler keresésébe, hogy észre sem veszem, mikor Lara távozik, és Davidtől is kicsit megkésve veszek búcsút.
-O... Oké, ott találkozunk - csak tudnám hol. Valakit találtam, nem biztos, hogy őt keressük, de kezdetnek nem rossz. Lara szavai végre elértek a tudatomig, és végülis igaza van, minket tényleg felismerhetnek, de ennek ellenére ezt senki nem tette szóvá. A biztonságiak simán beengedtek, a pultos kiszolgált, és senki nem rohant sikítva a rendőrséget hívni, szóval vagy leszarják, hogy kik vagyunk, vagy a tömeg jótékony hatással van ránk.
Egedül maradtam az asztalnál, és előttem egy rakás koktél van, amit most már semmi kedvem meginni. Lara elrontotta a hangulatomat, a díler pedig idegesít, úgy érzem, tennem kell valamit. Úgy látszik, tényleg kinevelték belőlem a szórakozást, a fiatalságot és az élvezetek iránti vágyat.
-Valakinek jó estéje lesz - jegyzem meg magamnak, mikor felállok az asztaltól, és otthagyom a koktélokat. Elindulok a hátsó folyosó felé, és közben mélyebbre hatolok a férfi fejében. Megpróbálom kideríteni ismeri-e Lorenzet, vagy hallotta-e már a nevet. Ha nem ismeri, akkor azt derítem ki, hogy kitől kapta az anyagot. Könnyen lehet, hogy másznom kell néhány fokot a ranglétrán, mire megtalálom azt, aki tényleg ismeri a készítőt. Ez csak kis hal, de ahogy a mondás tartja, a kis hal is jó hal.
Ha elérem a hátsó folyosót, megállok, nem akarom, hogy meglásson, nekem pont elég, ha belelátok a bódult fejébe. Ha megvan a keresett információ, akkor elültetem a fickó fejében, hogy rettentően sürgősen meg kell látogatnia a mosdót egy nagy dolog miatt. Aztán már csak követnem kell a férfi wc felé. Ki tudja, elképzelhető, hogy "véletlenül" azt hiszik a bent lévők, hogy én is férfi vagyok, és nem veszik észre, ahogy belépek a díler után a fülkébe. Ott majd szépen megbeszélem vele a dolgokat.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 725
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Kedd 20 Nov. 2012, 18:09

Célegyenesben érzem magam, legalább is az egész elején lévő első célegyenesben, valószínűleg nem ez lesz az első alak, akit rá kell vennem, hogy beszéljen, a lényeg viszont, hogy ha nem akarok sokat, akkor most azonnal be is szerezhetem a szert innentől pedig mehet minden tovább akár úgy, ahogyan elterveztem, én pedig, mivel egyébként eszem ágában sincs használni, azt hiszem ezzel a kevéssel is megelégszek, ha más nem, akkor hazaviszem és majd az ottaniak foglalkoznak vele, úgy értem ha valami keresztbe is húzza a terveket és nem találom meg a forrást, akkor is legalább lesz a gyógyszerből néhány darab amiből lehet kísérletezni, szóval több a semminél, ha tényleg nem jönne össze, de remélem, hogy nem így lesz, csak hát ki tudja... Bár nem értem, hogy miért gondolkodom így, hiszen eléggé pozitív személy vagyok általában, de ez egy eléggé nagy dolog ahhoz, hogy a negatívumokra is gondolni kelljen.
- Kezdetnek bőven elég egy kevés, egy, esetleg kettő tabletta, vagy tű. - Nem tudom, hogy végül is milyen fajta a drog, hogy szúrni kell vagy bevenni, még azt sem tartom kizártnak, hogy felszívni kell.
- Fizetni is tudok most azonnal, nem szeretek várni. - Még mindig magabiztosan.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Henry White on Pént. 23 Nov. 2012, 17:37

Látva, hogy a lány milyen meglepetten néz rám, úgy vélem nem él a droggal. De az már más tészta, hogy tudja itt is lehet kapni. Ahogy látom, nem túl biztos az infója, de annyit megér, hogy utána nézzek a dolognak.
Meglepetten pillantok a lányra, mikor az mentegetőzni kezd a szer miatt. Rámosolygok.
-Nem ítéllek el....-Közelebb lépek hozzá, és az ajkára adok egy puszit, igazából gőzöm sincs miért, majd zavarba jötten folytatom.
-....meg nézem a folyosót, aztán jövök vissza.-
Mondom kicsit dadogva, majd mielőtt szólhatna, elindulok kerülgetve az embereket a folyosó irányába, megnézni van-e ott egy laza srác, némi droggal felszerelkezve.
avatar
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 24 Nov. 2012, 08:37

2046. december 10. hétfő – Madripoor
Résztvevők: Laura Orrin, Tomek Wind, Lara Storm, Rachel Wilcox és David Ethan

A kulcson, ami inkább mágneskártya volt rajta volt, hogy hova is kell menni, így igazából David könnyedén megtalálja, egy alig kétsaroknyira levő főleg diákoknak fenntartott motel volt, ahol Tomek és Lara megszállt, egy kellemes kis komfortos szobában. Az egyetlen gond, hogy nem igazán van mibe átöltözni a zuhanyzás után.

Rachel elindult az asztaltól hátrafelé, eközben egyre és egyre mélyebbre próbál hatolni a férfi fejében, de igencsak hamar ellenállásba ütközik. Nem emlékeket és ehhez hasonlókat kezd látni, hanem hangokat, sikolyokat hallani, nem a férfi emlékeiből, a hangok után, éles és vakító fények kezdték bombázni, míg a sikoly is egyre magasabb és élesebb lett, lassanként fájdalmas is. Egyre nagyobb hányinger kezdi elfogni, ahogyan a világ is forogni kezdett vele. Nem volt óvatos, nem vigyázott, vagy a férfi volt telepata, vagy valaki a helységben és annak igencsak nem tetszett, hogy kutakodott.

A lány még elmosolyodik Tomek-re, aki el is indult hátra. Hamarosan oda is ér, benézve a folyosón meglátja a fickót, ahogyan vele szemben egy lány áll. A lányt már látta korábban is, egyszerre érkeztek meg a hajóval, ott látta a taxiknál, majd a motelban és a sorban is. Eléggé egyedi volt a kékes és fehér bőrével, nem lehetett eltéveszteni, ő beszélgetett a fickóval.
- Akkor most – mondta a férfi.
Elővett egy kisebb zacskót vett elő, Laura értelemszerűen nem látta, hogy mi van benne, de Tomek igen, hogy a lánynál, akivel eddig beszélt, ilyesmit nem látott. Egy fiola volt benne, abban áttetsző folyadék.
- Itt van – nyomta a kis fiolát Laura kezébe a férfi. – Akkor a fizetés van már csak hátra.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Quentine Constantine on Szomb. 24 Nov. 2012, 15:08

Miközben már megvan az egész terv, épp az első lépésnél akadok el. Bár elsőre úgy tűnt, simán behatolok a férfi fejébe, most mégis valami ellenállásba ütköztem. A fickó telepata? Nem, azt éreztem volna... Talán valaki van itt, aki megtámadott? Riadtan pördülök körbe, mintha megláthatnám, hogy valaki a halántékát masszírozva néz engem, pedig tudom jól, hogy a helyiségben sem kell lennie, ahhoz, hogy megtámadjon. Talán valaki számított rá, hogy a dílert megtámadják, és egy másik telepata védelmi mechanizmust épített az elméjében.
Azonnal abbahagyom a kutakodást, és a védelemre összpontosítok. Ez a zajok és fények épp olyanok, mintha be lennék drogozva, de az italomban nem volt semmi, hacsak nem maga a pultos tette bele. Nem, ez mentális támadás, de ki kell zárnom. A legközelebbi falnak dőlök, és hamar leroskadok a tövébe. A földön ülve koncentrálok, kizárom a fejemből a zajokat, a fényeket, a fájdalmat. Meg kell találnom, ki akar behatolni az elmémbe, valahol itt van bennem. Megtalálom, és páros lábbal rúgom ki innen.
Szemeimet behunyva, a földön kuporogva összpontosítok, igyekszem kiüríteni az elmémet, elzárni a gondolataimat a betolakodó elől, és száműzni az általa behozott megzavaró dolgokat.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 725
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Vas. 25 Nov. 2012, 00:18

A kulcs, mert nekem az alaktól és a használati különbségtől függetlenül, szóval nekem ez kulcs, ezzel pedig könnyedén megtalálom az épületet, fel lépcsőzök a megadott emeletre majd pedig egy...
- Tö.. Tö... Tö... Megvan! - Mormogással találok rá az " ó hatalmas " szálláshelyre, ami nem annyira hatalmas, de most ezt kellett mondanom, nem tudom hogy miért de kellett. Belépek, minden csendes, nyugodt és sötét, ezen pedig a lámpával segítek, majd pedig ahogyan amúgy is akartam, a fürdőszoba felé veszem az irányt, lezuhanyzok, lemosom magamról az alkohol szagát és mivel a víz inkább volt hideg, na persze nem jéghideg, csak azért az átlagosnál hidegebb, felfrissít, borotválkozni pedig még így sem tudok mert... Hát valószínűleg tudnék hozzá eszközt keríteni de nem tartom tanácsosnak, még úgyis ráér. Az egyetlen gondom most, hogy... Nincs igazán tiszta ruha, erre két megoldás van, az egyik, hogy átnézem a többiek által ide cipelt holmikat, hátha találok megfelelőt... Meg pár érdekes dolgot Lara cuccai között, de mivel gerinces ember vagyok, ezért inkább a másikat választom, muszáj vagyok visszavenni az eddigi ruházatomat, ami nem egy nagy dolog, hiszen én magam tiszta vagyok legalább. Miután ezzel megvagyok, az erkély felé veszem az irányt, jobban is szemügyre akarom venni a kint lévő dolgokat, például a táj szépségét, sokakat nem is érdekelnek az ilyen dolgok, de... Nos nem tudom, egyszerűen elmennek az emberek mellette és én is elmentem az ilyesmik mellett, de az elmúlt időben átgondoltam nagyon-nagyon sok dolgot, jobban kéne értékelni az ilyen... Apróságokat is, nem csak rohanni, mert lássuk be, ma már mindenhova csak rohanunk. Kifele menet még megtorpanok egy pillanatra a többiek cuccai mellett... Azért erős a kíváncsiság, de csak egy mosolyt adok az egésznek és megyek tovább.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 15 oldal Previous  1, 2, 3 ... 8 ... 15  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.