Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

12 / 15 oldal Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Next

Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Hétf. 09 Szept. 2013, 16:04

Leintek egy taxist és az egyenesen a középosztályhoz reptet, ami tökéletesen rendben van, az a fajta hely ez amihez hozzászoktam az életem során, se nem luxus se nem nyomor, avagy tökéletes középút, legalább is a legtöbbek részére. Az épület ami előtt megállunk nem valami bizalomgerjesztő, valószínűleg az elhelyezése miatt gondolom így, mert mégiscsak egy nagy épület mellett lévő kis apróság ez az alkotmány, de nem baj, igazából nem tudom hogy mit vártam, a hirdetése alapján pedig egyértelmű, hogy jó helyen járok.
- Köszi. - Nyújtom át ezzel a pénzt a taxisnak, talán többet is mint amennyit kell mert nem érdekel mert csak pénz és a mondás szerint nem tesz boldoggá, csak az amit veszek rajta és még van nálam szóval rendben vagyunk. Most pedig fel merül a kérdés, hogy hogyan is kéne innen tovább? Nos, ahogyan korábban terveztem, ha még zárva van az épület akkor egyszerűen körülnézek körülötte, ha viszont napközben is nyitva van, vagy már nyitva van, akkor megpróbálok bejutni, még ha esetleg sorba is kell most állni, bár nem hiszem, feltételezem hogy itt is úgy van mint bárhol máshol, hogy este nagyobb a tömeg inkább a szórakozóhelyeken... Szóval, ja, egyenlőre semmi konkrét, ha bejutok akkor még kitalálom, hogy miként legyen, ha pedig nem jutok be akkor a nézelődésnél jobbat amúgy sem tehetek, vagyis talán de, de erre meg csak akkor jöhetek rá ha nézelődök, plusz akkor majd néznem kell magamnak egy helyet ahol letáborozhatok az elkövetkező pár napra, mert ha ez most nem jön be akkor sűrűbben kell majd ide látogatnom.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Kedd 10 Szept. 2013, 02:29

Átnézve a holttesteket semmi érdekeset nem találok rajtuk, valóban mind férfiak, bár ez egyértelmű volt már távolabbról is és a vonásaikat elnézve mind helyiek, egyik sem tűnik érdekesnek, vagy eltérőnek a többitől, ezért inkább azzal kezdek foglalkozni, hogy hova tűntek a falusiak, már akiket nem láttam a távolból halászni, tehát úgy a népesség nagyobbnak mondható része, hamarosan pedig beszédre leszek figyelmes, de meglepő módon ez... Angol. Furcsa, s mivel eddig nem buktam le és úgy ítélem, hogy megéri megnézni, a hangok irányába lopózom egy épület mögött, hamarosan pedig meg is tekintem a felfegyverzett alakokat és a bezárt civileket. Van egy olyan érzésem, hogy dönthetnék úgy, hogy egyszerűen itt hagyom őket és ügyet sem vetve az egészre megpróbálok más módon haladni tovább, ugyanakkor ott van a lehetősége annak, hogy talán ezek a bizonyosok tudnak valamit amin haladhatnék tovább, ez esetben pedig nem hagyhatom ilyen helyzetben az embereket... Ha nem tudnának semmit sem tenném meg, tehát maradok és megpróbálok valamit kihozni a helyzetből. Fegyvereik vannak, nekem nincs, tehát a legtanácsosabb az lenne, ha egyesével tudnám őket kiiktatni, az a kérdés, hogy miként akarom elcsalni őket, vagy... Talán van más mód is, ha eléggé gyorsan csinálom akkor talán el tudom intézni, hogy egy nekifutásból mind a háromnak vége legyen, de ez csak akkor működhet ha nincs rajtuk páncélzat, így most próbálom azt megfigyelni. Különben közben a megfelelő alkalomra várok, amíg remélhetőleg mindegyik hátat fordít, akkor próbálom majd meg azt az egy különállót, amely remélhetőleg közelebb van hozzám egy jól irányzott tarkóra vitt ütéssel kiütni és elkapni a fegyverét, meg magát a testet is, hogy azt halkan tehessem le a földre mielőtt a másik kettőnél próbálnék valamit, hogy azoknak mégse tűnjön fel semmi.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 11 Szept. 2013, 11:54

2048. január 9. csütörtök – Madripoor
Résztvevők: David Ethan és Laura Orrin / Suzuka

David egy kisebb sorba botlott, amikor próbált bejutni az épületbe, úgy tűnt, hogy eléggé felkapott a hely. Így egyelőre nem tehetett semmit a fiú, csak azt, hogy beáll a sorba és azt próbálja meg végigvárni, a bejutásig. Mutánsok, emberek, kiborgok és egyéb furcsaságok álltak a sorban. Legalább tíz-tizenöt percet állt David, amikor már majdnem ő volt soron, de hirtelen valami megjelent az égen és hiába égtek a fények sokkalta sötétebbet okozott, mint volt. Többen az égre mutogattak, fényképezni kezdtek, voltak, akik sikoltoztak és pánikban menekültek.

Laura egyelőre várakozott, hogy mikor történik meg, hogy senki sem figyel a rabokra. Egyelőre nem történt meg, mert nem mindenki ment oda, hogy megnézze a nyomokat, voltak, akik maradtak a cellánál. Azonban a szerencse mégis vele volt valamilyen formában, hirtelen minden elsötétedett. Félhomályos állapotok lettek, pedig nem annak kellett volna lennie. Sokkalta nagyobb sötétség lett, mint amit a felhők okozhattak volna. A napfogyatkozások szoktak effélével járni, de most nem ez volt. A cellában a nők és gyerekek sírva rogytak földre, miközben az eget figyelték, és az ott levő őrök térdre rogyva keresztet vetettek, miközben az eget figyelték….

~ Mindkettőtöknek ~
Ha felnéz David és Laura is, egy másik bolygót láthattak meg az égen, ami ott tűnt fel, a rajta levő látható kontinensek és effélék alapján egy másik Föld és ez volt az, ami a hirtelen jött sötétséget okozta a város, illetve falu felett.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Hétf. 16 Szept. 2013, 05:28

Noooos úgy néz ki, hogy még így, napközben is sokan akarnak bejutni, ez pedig azt eredményezi, hogy nem nézek körül az épület körül, mert jobb hogyha minél hamarabb bejutok és ott kezdek el keresgélni, miközben jól szórakozó turistának álcázom magam… Ami nem lesz nehéz. Hehe. Szóval beállok a sorba, hogy essünk túl rajta lehetőleg minél hamarabb és… Várok, és várok, és tegyük azt is hozzá hogy várok, na meg persze nézelődök és van pár személy a sorban akiken azért megállapodik a tekintetem, egzotikus, nem egészen emberi külsővel rendelkező vagy éppen kiborg hölgyek, van egy olyan érzésem, hogy szeretni fogom ezt a helyet, ha bejutok még ma. Szépen lassan azért fogyatkozunk és lassan én jövök, amikor valami kitakarja a fényeket, olyan mintha majdnem este lenne, ez pedig nem lehet természetes, főleg a tömeg reakcióját elnézve, bár anélkül is egyértelmű lenne.
- Na lássuk. - Ezzel a magamnak tett motyogással nézek fel jómagam is az égre, hogy megtekinthessem a saját bolygónkat csak.. Ott. Érdekes, de amúgy nem igazán értem, hogy miként is lehetséges ez, talán nem is kell megértenem és amúgy hogy lehet az, hogy ebben a realitásban mindig történik valami ilyen rohadtul furcsa dolog? Talán ezt nem kéne feszegetni,  vagy legalább is nem pont nekem, és hogy miért nem? Nos… Nem tudom, csak nem.
~ Van egy olyan érzésem, hogy tudom, hogy miért nem találkoztam Aurórával. ~ Valóban, már várom, hogy mikor jön a hívás a SHIELD-től, vagy az angyaloktól, mert valószínűleg jönni fog, habár nem biztos. Egyenlőre kíváncsian figyelem az égen a Földet, majd kiderül, hogy mi lesz ebből, úgyis csak idő kérdése, legrosszabb esetben becsapódik, bár nem úgy néz ki.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Hétf. 16 Szept. 2013, 05:29

Kénytelen vagyok várni, bár erre számítottam, de nem ilyen mértékben, mindenesetre is türelmes vagyok, hiszen eddig semmi sem fenyeget lebukással, szóval úgy veszem, hogy időm mint a tenger, maximum megéhezem, amit erősen kétlek. Kezdem latolgatni, hogy egyszerűen csak kitámadok, de végül nem kell ezt tennem, mert valamiféle csoda folytán sötétebb lesz, félhomály, ami meglepő, mert amennyit tapasztaltam eddig a felszínből, ilyesminek nem szabadna történnie, legalább is nem most és nem ennyire hirtelen, plusz az a három ők is térdre esik és keresztet is vetnek mellé, szóval… Megerőltetve magam felnézek az égre, mert én is kíváncsi vagyok, ott pedig a Földet tekintem meg, amire egy értetlen nézésnél és fejvakarásnál többet nem is igazán tudok nyilatkozni mert nem lehet igaz… Igen, lehetséges, hogy az egész csak egy trükk, hogy eltereljék vele a figyelmem, bár erre kevés esélyt látok, legalább is arra, hogy pont engem célozna valaki ezzel, de benne lehet a pakliban. Valószínűbbnek látom, hogy egy globális trükk… Vagy valóban az aminek kinéz, de ezt nem akarom elhinni amíg nincs valamiféle biztos alapja a látványt leszámítva, bár pont most ecsetelem, hogy nem biztos hogy hihetek a szemeimnek… Mindenesetre is most itt van a lehetőség hogy cselekedjek, én pedig élek is vele. Próbálok a lehető leggyorsabban kifordulni az épület takarásából és eljutni a legközelebbi őrhöz, lendületesen természetesen és nemes egyszerűséggel, kihasználva hogy alacsonyabban van, megpróbálom egyszerűen fejbe rúgni, amivel valószínűleg ki is ütöm, majd pedig a lendületet maradékát kihasználva megkísérlem megragadni a következőt és a legközelebbi kemény objektumhoz vágni, lehetőleg fejjel. Itt már eléggé esélyes, hogy megsérülök, de kivételesen nem érdekel, talán túl sokat foglalkoztam eddig is ezzel, hiszen regenerálom a sérüléseimet… Mindenesetre is ha eddig nem szereltek le, akkor megkísérlem még a harmadikat földre vinni és mozgásképtelenné tenni, de nem kiütni, hátha megütöm vele a jackpotot információk terén.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 16 Szept. 2013, 11:21

2048. január 9. csütörtök – Madripoor
Résztvevők: David Ethan és Laura Orrin / Suzuka

David az eget figyelte, de nem igazán történt semmi, nem jött afelől semmi, nem kapott semmiféle hívást. Az emberek pedig már annyi mindent megéltek ezen a bolygón, hogy meglepően hamar túljutottak rajta. Mivel semmilyen gravitációs torzulás nem következett be lehetséges, hogy csak illúziónak vélték és nem többnek. Percek teltek el mire lassanként mindenki kezdett felocsúdni. Nem érkezett semmi, hívás sem még mindig és David észrevehette, hogy eltűntek előle az emberek, ő következett a sorban.
- 50 dollár a belépő, amerikai dollár – mondta a jegyszedő kidobó fiú.

Laura úgy döntött, hogy kihasználja azt a zavarodottságot, ami most keletkezett ott az őrök között. Sikerült meglehetősen közel kerülnie hozzájuk, mert azok még mindig mással voltak elfoglalva. Ugrott és fejbe rúgta az elsőt, a jól kivitelezett rúgásnak hála a fickó eszméletlenül terült el a földön. A másik kettőnek sem volt túl sok ideje arra, hogy reagáljon a gyorsan mozgó gyíklányra. A gyors mozgásnak és annak hála, hogy tervvel jött ide még azelőtt letudta mindhármat szerelni, hogy azok tehettek volna bármit is. Azonban a dulakodás zaja a többi távolabb levőnek keltette fel a figyelmét és meglepő módon nem lézerrel, vagy energiafegyverrel, hanem a régi golyós fegyverrel kezdtek a lányra tüzelni.


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Csüt. 19 Szept. 2013, 03:25

Figyelek, de nem történik semmi és hívás sem érkezik, szóval úgy néz ki, hogy tévedtem. Elmosolyodok ennek a tényén, azt hittem hogy legalább a toronyból érkezni fogy egy " gyülekező " jellegű valami, de nem, nos ebben az esetben nem lehet vészes a helyzet és a tömeg is így véli, úgy tűnik hogy illúziónak hihetik, legalább is feltételezem és abból ítélve, hogy még mindig a Földön állok, látok is benne valós alapot de amennyi hülyeségen már átmentem, úgy értem az elődök földje, ott minden fekete-fehér volt, vagy a negatív zóna, ahol az űrben úszkáltunk és kiborg bogarak próbáltak lelőni és végül megküzdött egymással egy csápos godzilla meg az egyik olyan lény... Nem értem, hogy a többiek min tojtak be annyira, végig szerettem volna nézni azt a meccset, de már nem fogom megtudni, hogy ki volt a nyertes, nagy kár érte, pedig jónak ígérkező műsor volt. Mindenesetre is lassan eltűnnek előlem az emberek és ezt pont az utolsó pillanatban sikerül észrevennem annak köszönhetően, hogy kevesebb a tudat ami úgy közvetlenül körülvesz, visszafordulván pedig máris kérik a belépő árát, ami...
- Hah, rablás. - Kicsi szurkálódás, de amúgy mosolyogva csengetem ki az ötvenest és a hangsúlyból egyértelműen érezhető hogy az égvilágon semmi bajom nincs ezzel mert az én szememben a pénz az valahogy nem sokat jelent, úgy értem szükség van rá ahhoz hogy tudjak élni de személy szerint egy nő jobban boldogít mint az aktatáskába rakott zöld papír. Amúgy is tervezek még költeni alkoholra és ki tudja még, hogy mire, bár nem igazán lesz az más az alkoholon kívül, maximum pár hölgy akik társaságában elvegyülök, már ha ez egy olyan hej, nagyon valószínű hogy ez is egy tipikus szórakozóhely, de az is lehet hogy valami értelmesebb réteg jár ide, nem tudhatom amíg nem lépek be... Márpedig amint fizettem bemegyek és alaposan körbe is tekintek, hogy meglegyen az első benyomás a hellyel kapcsolatban és hogy gyorsan felmérhessem, hogy miféle lehetőségeim is vannak arra, hogy elüssem az időt, persze teljes mértékben kutatás céljából és... Azért egy kevés szórakozás is közrejátszik a nézetekben, de annyira nem jelentős ez még... Még, aztán majd kiderül, de még mindig úgy vagyok vele, hogy két napba sok dolog belefér, szóval nem idegeskedem ezen az egészen, továbbra is a rám valló optimista nézeteimet képviseltetve nézelődök zsebre tett kézzel és enyhén mosolyogva.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Csüt. 19 Szept. 2013, 04:07

Probléma nélkül sikerül leszerelnem az itt lévő őröket és őszintén szólva okoz ez nekem valamiféle megmagyarázhatatlan " bűnös " élvezetet, ismételten erősebb voltam pár férfinál, mindig örömmel tölt el az ilyesmi, persze ismerve a szerencsémet ez hamarosan fordítva fog elsülni.... Mindenesetre is kellett ez a kicsi, s most jönne az a rész, hogy megkeresem valamelyik őrnél a ketrec kulcsát, vagy kártyáját amivel nyitni tudnám, de úgy tűnik hogy az akciózásom túlzottan hangosnak bizonyul és felkelti a távolabb lévő őrök figyelmét is, akiket eddig valahogyan nem nagyon vettem észre, azok viszont furcsa módon nem a megszokott fegyvertípussal lőnek rám, vagyis de, a típus megszokott, csak a fajta nem, lézer helyett régies lövedékek közelednek, én pedig meg vagyok lepve hogy ezt le tudom reagálni... Reakcióként a legutoljára legyűrt őr testét próbálom magam elé rántani mint rögtönzött fedezék, nem igazán törődve azzal, hogy belehalhat a lövésekbe, úgy vagyok vele, hogy akik védtelen civileket bántanak azoknak én sem adhatok könyörületet, plusz harcos vagyok, beletartozik az életemben, hogy szükség esetén ölök és volt már re példa, így nem igazán érint meg, hogy a kezeim között hal esetleg meg az illető. Megpróbálok óvatos lenni, már amennyire óvatos lehetek ebből a helyzetből, ha nincs több mint három maradék őr akkor nincs nagy gáz, főleg ha egy helyen vannak, szóval ezt próbálom gyorsan felmérni, majd pedig egy épület mögé menekülni az emberi pajzsommal, s ha ez sikerül akkor megkísérlek felmászni az épületek tetejére, vagy éppen ott beleolvadni a környezetebe ( amennyiben a karakternél van a kaméleon ruha... Igazából fogalmam sincs ). Egyenlőre jobbnak látom kivárni, hátha ide sétál egy vagy kettő és kihasználva azt, hogy nem számítanak a közelségemre kiüthetem őket is... Szóval megfeszített izmokkal állok és várok, ugrásra készen, ha esetleg baj lenne akkor gyorsan tudjak reagálni, a civilek megmentése pedig ráér addig amíg ez a veszély fenyeget. Nem értem, hogy miként tudtam átsiklani a távoli őrökön.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 19 Szept. 2013, 10:18

2048. január 9. csütörtök – Madripoor
Résztvevők: David Ethan és Laura Orrin / Suzuka

Ahogyan David fizetett a kezére nyomják a megszokott helyi bélyegzőt, ami csak UV fény alatt látszik, majd be is engedik. Odabent zene szólt, rock zene és a hely eléggé különlegesnek tűnt, igencsak futurisztikusnak volt mondható, még így 2048 elején is.

Több koncertterem is volt itt, legalább is a kiírások szerint, háromban rock zenét játszottak, különböző együttesek, a negyedikben pedig mezei megszokott diszkózene. Az emeleten voltak a VIP szobák és egyéb rendezvények, mint például pókerparti, tárgyalótermek, rulett asztal. Bár volt itt lent és fent is, a hely pedig már most igencsak tele volt. A különböző koncerttermek már ingyen voltak, egyedül az italért kellett fizetni, illetve a VIP szobák bérléséért.

Az emberi pajzs használata jól jött, legalább két tucat golyót fogott fel a férfi teste, vagy lassított le annyira, hogy a hátul kijövő széttört golyók csak felkarcolják Laura bőrét. Amikor mindenki éppen tárat cserélt a lány akkor indult menekülni. Feljutott az egyik épületre és mivel a kalandmester kedves, engedte, hogy a gyíkon legyen a kaméleon ruha, így elfeküdve az egyik tetőn a ruha feltudta venni annak a színét. Odalentről hallani lehetett, hogy még mindig őt keresik, a házra, a tetőre lőttek a lentiek, amelyiken őt utoljára látták, de a lövések végig elkerülték. Mivel nem találták meg Laurát így inkább visszatértek gyorsan a rabokhoz és a csónakjaik felé kezdték őket ráncigálni és fegyverrel terelni, hogy lelépjenek innen a lehető leggyorsabban.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Pént. 20 Szept. 2013, 17:35

Problémamentes a bejutás, csupán csak időbe került, meg pénzbe, de mint már azt megállapítottam, ez teljesen mellékes. Bent nem igazán az fogad, mint amire számítottam, messze nem, egy egyszerű kis helyre számítottam ami olyasmi mint egy teljesen átlagos kocsma, erre itt van ez a futurisztikus maszlag, ami eléggé tetszetős maszlag és mehetek kapásból négyfelé, sőt, több felé, nem is beszélve arról hogy dugig van... Kénytelen vagyok, a mai napon ezzel másodjára elismerően füttyenteni, még a zenéhez is van ízlésük mert legalább rock szól négyből három helyen. Valamiért úgy érzem, hogy eléggé hamar a törzshelyemmé válna ez a hely ha itteni lennék, legalább is most még úgy néz ki, aztán kiderül hogy ez a bűnözés fellegvára, leszámítva magát a várost persze... És megpróbálják ellopni a vesémet, megvallom őszintén eléggé viccesnek találnám ha valóban így történne, főleg mert nem adom azért egyszerűen a bőrömet. Nah de, haladjunk a feladattal és csináljuk azt a fontossági sorrendnek megfelelően, először iszok egyet, 1-2 pohárkányi rövidet vodka képében, közben persze a szememet a tömegen tartom és ha kiszúrom azt a bizonyosat akkor hanyagolom az ivást, de ha nem akkor nincs probléma... Persze azért fele figyelmem az italon is, nincs szükségem rá hogy valaki vicces kedvében belerakjon valamit, ezért is fogyasztom gyorsan. Amint ezzel végeztem, az első dolgom hogy a tömegen pacifista módjára áttörve magam, már ha szükséges ilyesmi mert mozdulni se lehet... Szóval ha ez van akkor a tömegen békésen áterőltetve magamat megpróbálok ellesni a VIP szobák felé, a többi ahonnan a zene jön egyenlőre másodlagos, nem hiszem hogy ott találom akit keresek, az sem biztos, hogy itt lesz, de ha igen akkor esélyesebb a VIP részen, persze oda meg megint fizetni kell, de amíg nem állítanak meg addig nem idegeskedek rajta, amúgy sem idegeskedek rajta de addig meg még annyira sem érdekel, amíg nem kérnek ezres nagyságú összeget addig úgyis kifizetem, bár amíg nem csinálok semmit csak nézelődök addig kétlem hogy zargatnának, amúgy is jobban fel kell mérnem ezt az egész placcot... De elsősorban most nem teljesen erre figyelek. Kíváncsi vagyok, hogy megtalálom-e a leányzót, vagy hogy ennyire egyszerűen megtalálom-e.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Pént. 20 Szept. 2013, 21:15

A pajzsommal, amit azért sajnálok, de más mód nem volt rá... Sikerül meglógnom, viszonylag sértetlenül, de még így is kapok pár karcolást mivel pár lövedék képes volt átfúrni magát a testen. Apró mértékű fájdalom, a helyzet hevében nem is igazán veszem észre, inkább kihasználva egy kevés időt amíg újratöltenek könnyűszerrel jutok fel az egyik épülethez és mászok fel annak a tetejére, majd pedig olvadok bele abba, úgymond. Amikor lőni kezdenek kevésen műlik, hogy nem kezdek ismételten mozogni, de képes vagyok megállni, mivel arra nem számítottam, hogy csak így vakon ide fognak lőni, de ezt a kört sikeresen megúsztam és már nem is maradtak sokan, ellenben elkezdték a csónakok felé terelni a civileket, amit továbbra sem nézek jó szemmel és még mindig ott van bennem a késztetés, hogy ne hagyjam annyiban... És nem is fogom és ez vagy ostobaság, vagy jószívűség, nem tudom melyik a részemről, a kettő sokszor eléggé közel áll egymáshoz, vagy magával vonja a másikat is, de ez nem számít. Feltételezem, hogy nem igazán számítottak ellenállásra, így valószínűleg már sok lőszer sem igazán lehet náluk, mert kilőttek már rám is egy csomót, plusz kivégezték az emberek egy részét, de biztosra veszem, hogy még van náluk, csupán csak kevés... De hogy valami hülyeséget is szóljak hozzá, mindenképpen kevesebb mint pár perccel ezelőtt volt. Az megint más kérdés, hogy most őket hogyan is akarom megközelíteni, igaz eléggé a civilek terelésével vannak elfoglalva, a fegyvereiket is inkább rájuk szegezik, bár felkészültebbek mint az előbb, de ez akkor is egy olyan nyitás amit kihasználhatok és ha gyors vagyok legalább kettőt el tudok ismételten intézni. Az lenne a legegyszerűbb, ha kettőt valahogy le tudnék lőni, de ezzel két probléma van, egyrészt nem tudok lőni, másrészt pedig ha már eddig azon voltam, hogy inkább kiüssem őket, akkor ezzel szeretnék próbálkozni ezután is, de vajon meg tudnám csinálni? Őszintén szólva kétlem, így kénytelen leszek öléssel próbálkozni, ehhez pedig meg is van a megfelelő eszköz. Megpróbálok csendesen két kisebb éles darabot kitépni a tetőből amin vagyok, vagy úgy törni az anyag sarkából amivel burkolva van, majd pedig egy nagyobb ugrással próbálok két őr között landolni és egyszerűen belevágni azokat a torkukba, lehetőleg minél erősebben. A harmadikat, ha ezt megúszom ép bőrrel, akkor megpróbálom kiütni a kezéből a fegyvert és leteríteni a földre, ezúttal pedig tényleg remélem hogy nem jön már közbe semmi és megtudhatom hogy miért is történik itt éppen az, ami.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 22 Szept. 2013, 09:12

2048. január 9. csütörtök – Madripoor
Résztvevők: David Ethan és Laura Orrin / Suzuka

David könnyedén tudott venni egy-két felest, aztán megitta azokat. A VIP szobák felé haladva erre kevesebben voltak, úgy tűnt, hogy nem igen szoktak ezt lefoglalni, vagy már korábban és nem helyben. Amikor az árról érdeklődött négyszáz dolláros összeget mondott a fickó, aki a VIP részleg előtt állt. Azt kifizette, majd megkapta a mágnes kulcsot rajta a helység számával. Mindezek után nekiállt körbenézni a klubban. A legtöbb helyen természetesen szórakozók voltak, fiatalok, akik táncoltak és mulattak. Olyan tíz-tizenöt perce nézelődhetett David, amikor egy tagbaszakadt jó kétméteres kidobó fiú lépett oda hozzá.
- Jöjjön velem, ne ellenkezzen! – mondta.

A terv jó lett volna, amit Laura kitalált, csak nagy sajnálatára az épületek nem voltak a legjobb állapotúak, sem anyagúak. Nagyon régen, még a 20.században lehetett hallani olyasmit, hogy az emberek gipszkartonból építettek házat maguknak, nos ez pontosan ilyen anyag volt a tető pedig megszáradt növényekből állt, pálmafák és ehhez hasonló trópusi növények megszáradt leveleiből. Hiába keresett a lány, nem igen talált olyan dolgot, amivel ölni lehetett volna, vagy megérte volna próbálkozni, hogy megölje őket. Jobb eséllyel is csak sérüléseket tudott volna okozni, de még ő maga is látta, hogy halálost ezekkel nem fog tudni.
Közben az első csoport beszállt a motorcsónakba és az egyik őr vitte a nőket és gyerekeket a távolabb horgonyzó hajóhoz, ketten maradtak csak az őrök.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Vas. 22 Szept. 2013, 14:48

A kis kötelező alkoholizálásom után a VIP szobákhoz veszem az irányt amik nem valami felkapottak, legalább is ezek a bérelhetőek, persze magán a VIP részlegen vannak emberek még így is számosan, de legalább kevesebben és könnyű mozogni. Mint ahogyan mondtam, kifizetem a külön " belépőt " ami ide szükséges, mert bőven egy ezre s alatt van és most kell rádöbbennem, hogy pofátlanul jó fizetésem van... Meg is dolgoztam érte már nem azért, imádok katona és hősjelölt lenni egyben, megvan benne minden amit szeretek. Nah de visszatérve a lényegre, bejutok és itt kezdek tovább nézelődni, hosszú-hosszú perceken keresztül, de nem látok úgy igazán semmi érdekeset, avagy nem látom sem a lányt, sem pedig olyan játék lehetőségeket amik érdekelnének vagy ahova be tudnék csatlakozni, nem mintha amúgy az ilyesmi vonzana, bár mit veszíthetnék pénzen kívül? Amíg nem megyek bele valami hülye fogadásba addig nem vészes úgysem. Na mindegy, a lényeg, hogy mosolyogva és nyugodtan nézelődök, végül pedig egy két méteres gorilla lép oda hozzám és magázva magával akar vinni valahova és még azt is kijelenti, hogy ne ellenkezzek, amire csak szélesebb lesz a mosoly az arcomon ahogyan felfele tekintek az óriásra.
- Nyugi, nem terveztem. - Ennyi megjegyzésem van az egészre, mást fölösleges lenne most hozzátenni, szóval amennyiben indul valamerre akkor követem, teljes mértékben nyugodtan, nem idegeskedek amiatt, hogy vajon mit akar, persze alapjáraton fel vagyok készülve arra hogy probléma lesz, de amíg ez nem bizonyosodik be addig nem görcsölök rajta, szóval ja, eléggé nyugodt és még mindig jókedvű vagyok és kicsit ég a gyomrom a piától, de ez már megszokott. Amúgy egy " kérem jöjjön velem"-el is ugyan úgy követtem volna az alakot, csak hogy magamban kötekedjek egy kicsit amolyan "miért ne? " alapon, úgysem hallja, hacsak nincs telepata a közelben, ha meg van hát akkor van, nem igazán tartok a következményektől mert ez olyan szinten semmi hogy... Hogy... Nos.. Nagyon...

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Hétf. 23 Szept. 2013, 06:28

Egy rövid átvizsgálás után arra az eredményre jutok, hogy sajnos nincs mit felhasználnom mint fegyvert, vagyis lenne, mert továbbra is itt van a lehetőség, hogy letörjek egy darabot a tetőből ami éles, de olyan az anyaga, hogy ez egyszerűen nem lenne lehetséges, legalább is nem valószínű, hogy akár súlyos sérülést tudnék vele okozni. Ami kellemetlenebb az egészben, hogy közben az első adagnyi civilt beszállítják egy motorcsónakba és lelépnek velük, egy távolban horgonyzó hajó felé, ez pedig jó is meg rossz is egyben, mert így már csak két őr marad, akikkel sokkal könnyebb lesz leszámolni. Nem is igazán kéne tovább húzni az időt, mert itt nem fogok tudni semmi érdemlegeset alkotni már, így marad a támadás, kihasználva azt, hogy nem tudhatják biztosan, hogy merről fogok jönni… Szóval… Igen, nagyjából ugyan azzal fogok próbálkozni mint amit az előbb is próbáltam volna, csupán frissen szerzett fegyverek helyett a karmaimat fogom használni, méghozzá a következő formában: Egy nagyobb ugrással megpróbálok rávetődni a közelebb lévő őrre és lényegében így lendületből belemélyeszteni a karmaimat a nyakcsigolyái közé. Ha mellé megy is halálos sérülés és ha túl távol van akkor az esésemet tompítván gurulok egyet a padlón majd pedig lényegében nekivetődök és úgy próbálkozom ugyan ezzel. A második alaknál már problémásabb lesz, de a sebességemre támaszkodva megpróbálom kiütni a kezéből a fegyvert, majd pedig egy dobással földhöz vágni és felé térdelve, a karjaira nehezedve a padlóhoz szögezni, hogy aztán feltehessek neki pár kérdést, amik így szólnak:
- Ki küldött? Miért és minek kellenek a falusiak? – Remélem, nagyon remélem, hogy nem fog egyből megeredni a nyelve és erőszakosan húzhatom ki belőle a válaszokat, hogy legalább egy kicsit szórakozhassak én is.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 23 Szept. 2013, 10:33

2048. január 9. csütörtök – Madripoor
Résztvevők: David Ethan és Laura Orrin / Suzuka

David a férfival ment, aki felszólította erre. Meglepő módon talán nem lefelé mentek, pedig általában a vallatóhelységek egy ilyen helyen arra vannak, hanem az emeletek felé. A lifttel a legfelső emeletre mentek, ahol aztán Davidet egy kissé talán túl rideg szobába kísérte. A kilátás szép volt, de a ettől függetlenül ami volt a helységben egyértelművé tette a szoba kilétét.

Odabent egy férfi már ült az asztal mögött a székén és két kidobóférfi is álldogált az ablakoknál. David-et leültette a kísérője a maradék egy székre, majd visszahátrált az ajtóig. A vele szemben ülő rágyújtott egy szivarra.
- Szóval, a Bosszú Angyalok egyik tagja mit keres a városban? – kérdezte a mély hangján.

Laura el is indult, hogy a tervét végrehajtsa. A tetőről át kellett egy másikra ugrania, másznia, mielőtt kellően közel érhetett a két megmaradt őrhöz, és utána jött az ugrás. Azok ketten inkább a helyiekkel voltak elfoglalva és a bolygóval, mintsem az ő keresésével, így ismét megtudta őket lepni, az elsőt könnyedén ölte meg, a másik pedig magas hangon felvisítva dobta el a fegyverét, hogy megadja inkább magát. Ahogyan a földre került a keze kicsavarva hangosan nyögött fel a fájdalomtól, a félelemtől pedig a hangja továbbra is magas volt.
- A főnöknek kellenek! Egy részük saját használatra, a többit el akarja adni rabszolgának és egyéb használatra… - nyöszörögte.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Hétf. 23 Szept. 2013, 19:54

Meglepőnek mondható, hogy nem lefelé, hanem felfelé kezdenek el kísérni, igaz lift segítségével, ami baljósabbá teszi az egészet, de nem töröm továbbra sem a helyzeten magamat, valószínűleg sokkal rosszabbul is alakulhatott volna akár eddig a helyzet, én pedig békés ember vagyok, nem teszek agresszív lépéseket amíg nem szükséges, szóval... Ömm.. Jah, megyünk felfelé és ha szól valamilyen zene akkor kissé bólogatok rá a fejemmel, bár inkább nagyon aprón jobbra-balra mint sem előre és hátra, mert mégiscsak lift zene. Megérkezünk végül az eléggé... Hűvös hangulatú szobába, ahonnan a kilátás amúgy gyönyörű, csak maga a szoba egy vallató szoba, persze gond nélkül helyet foglalok és intek egyet mosollyal az arcomon az asztal másik felén lévő alaknak, persze nem várom hogy az köszönni fog, mert valóban nem, rátér a lényegre, ez pedig így teljes mértékben rendben is van. Meg vagyok lepve, hogy továbbra sem látnak itt szívesen, de persze érthető, mert mégiscsak a bosszú angyalainak egyik tagja vagyok, vagy legalább is az ifjaknak, bár a kettőt eléggé szokás egyben emlegetni szóval lényegtelen ezen így külön agyalni, inkább válaszolok a kérdésre, egyenesen és gerincesen, mert nem vagyok hazug ember, ha az lennék sem tudnék hazudni mert nincs hozzá érzékem és mi rossz történhetne azon kívül, hogy megpróbálnak megkínozni, megölni, vagy valami ilyesmi?
- Nos, nincs mit köntörfalaznom. Nagyjából egy évvel ezelőtt vissza kellett vásárolnom egy elrabolt ismerősömet és így sikeresen belekevertem magam egy tartozásba. Azért küldtek ide hogy ezt a tartozást letudva megöljek egy bizonyos hölgyet, de lássuk be, nem vagyok az a fajta aki csak úgy megöl valakit, szóval lényegében az utolsó két napomat élvezem mielőtt felkerül az én nevem is a vérdíjlistára. Ennyi lenne a fontosabb része. - Valóban, most pedig vagy kiderül, hogy az a bizonyos küldte rám őket hogy teszteljenek, amire nem látok nagy esélyt, vagy pedig megpróbálnak nekem esni, szóval harckészenlétben vagyok, de annyira nem aggódom miatta, csupán csak ha valaki lőne vagy ütne, akkor vagyok készen megpróbálni egy kitéréssel és a fegyver elvételével, de nem hiszem, hogy ez következik, legalább is akkor nem, ha profibb emberekről beszélünk.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Szer. 25 Szept. 2013, 14:36

Igaz át kell ugranom egyik tetőről a másikra, de ez nem probléma, s kihasználva ismételten a meglepetés erejét, sikerül kivégeznem a kinézett őrt, majd pedig a földre vinnem a másikat, igaz az bármiféle harc nélkül megadja magát, ami egy kicsit elvesz az egész élvezetből, vagy talán éppen hozzáad? Ezt majd még eldöntöm. Mindenesetre is megengedek magamnak egy elégedett mosolyt, igaz sajnálom, hogy nem a karmaimmal kellett kihúznom belőle az információkat, de a körülményeknek hála így is tökéletes.
- Ki a " főnök " ész miféle egyéb használatra? Vagy egyáltalán kinek? - A "kinek?" kérdésre valószínűleg nem fogok választ kapni, hiszen egy hátköznapi katona ugyan honnan tudná, főleg ilyen körökben, hogy a főnöke kivel üzletel, bár a hajót elnézve kinézem belőle, hogy oda szoktak csónakázni, ott bonyolítják le az üzletet és így esetleg tudhat pár nevet, ha pedig köztük van akit keresek akkor már legalább biztosan tudhatom, hogy hova kell majd mennem ahhoz, hogy tovább indulhassak. Még így is eléggé ingatag lábakon áll ez az egész és a végén lehetséges, hogy nem ott fogok kikötni mint ahol kéne, avagy elmegyek teljesen másfelé. Mindenesetre is ha nem mond semmi érdekeset, akkor kénytelen leszek leütni, bár valószínűleg meg fog eredni a nyelve és ki fog tálalni mindent amit tud, ha pedig valami gyíkszerű alakot emleget, vagy hogy a főnök ilyen, akkor nem kell majd tovább aggódnom olyasmi miatt, hogy rossz irányba mentem... Az már megint más kérdés, hogy a népünkből mégis hogyan szerezhetett volna magának embereket és hajót, de sosem lehet tudni.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 26 Szept. 2013, 09:59

2048. január 9. csütörtök – Madripoor
Résztvevők: David Ethan és Laura Orrin / Suzuka

- Szóval az ifjabb Dupres ennyire félti a Hydra-tól kapott Madripoor feletti befolyását? – hallatszott egy a David számára ismerős női hang.
Ha a hang irányába nézett, akkor valóban megláthatta a helységbe belépő Aurora-t. roppant fiatal volt itt még, nem kétgyerekes anya, mint ahogyan utoljára látta, de ugyanaz a határozottság volt rajta látható, mint a jövőben és ugyanolyan lenyűgöző, lehengerlő aura lengte körbe, ami miatt érthető volt, hogy a jövőbeli David miért is szereti még mindig közel harminc év után is.
- Azt akarod mondani, hogy eljöttél figyelmeztetni, hogy készüljek arra, hogy Dupres már nem csak bérgyilkosokat küldet utánam, hanem jófiúkat is? Eléggé el lehet keseredve.

Laura jól sejtette, hogy nem fogja tudni a férfi, hogy ki a főnök.
- Nem tudom, ki az… csak azt, hogy egy hang a telefonvonal végén és, hogy fizet – mondta.
Nyelt egy hatalmasat az alak, majd még mindig remegő hangon folytatta.
- Egy részüket szexre, prostitúcióra… persze mi másra is – nevetett fel idegesen a sokktól és félelemtől. – Az egyéb… vannak, akik a gyerekeket szeretik úgy… illetve dolgozni gyárba, rabszolgákat dolgoztatnak, ingyen munkaerő…
Ennyiből már lejött a lánynak is, hogy csupán egyszerű emberkereskedőkről volt itt szó, és valószínűleg semmi más nem áll a háttérben, mert nem említettek gyíkokat.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Pént. 27 Szept. 2013, 06:40

Felcseng egy ismerős női hang a sötétben, ami arra késztet, hogy tovább formáljam a mosolyomat, igaz ez most egy kicsit másféle, egy... Hogy is mondjam, a lényeg az, hogy sokkalta kellemesebbé vált az egész helyzet így, igaz nem számítottam rá, hiszen inkább arra fókuszáltam, hogy megpróbálnak majd megtámadni, de be kell látni hogy inkább ennek a meglepetésnek örülök mintsem annak amire számítottam.
- Áh, Aurora. - Jegyzem meg nyugodtan és kissé barátságosan köszönésképpen ahogyan felé nézek, kíváncsi vagyok rá, hogy milyen élőben, ha már képen jól nézett ki, nem mintha harminc év múlva nem nézne ki jól, meglepően jól két gyerekhez képest. Mindenesetre is be kell látnom, hogy valamiért lenyűgöz eme nőszemély, fogalmam sincs, hogy miért, talán van valami a megjelenésében vagy a fellépésében, de igazából még soha senkitől nem éreztem ennyi... Hogy is mondjam, nem is igazán tudom megfogalmazni, de így már meg tudom érteni, hogy a jövőbeli énem miért is van vele a talán furcsának mondható ízlésünk ellenére is, teljes mértékben meg tudom érteni pedig csak pár perce, talán annyi ideje sem tartózkodunk egy teremben. Az első kérdésre nem mondok semmit, már korábban megejtettem volna ha lett volna ilyesmi célban, de inkább volt az költői kérdés mintsem olyasmi amire választ vár, amúgy sem tudnám megmondani, továbbra sem vagyok elmélyedve az alvilág ügyeiben, a másodikra viszont már van mit mondanom.
- Nos, nem egészen, nem vettem bele a menetrendbe a találkozást, nem mintha egy percig is bánnám.... De veheted így is. - Továbbra sem tudom mondjuk, hogy miért is kellett volna amúgy pont őt megölni, igaz ha ezen információkat magától derítette ki akkor valóban pokolian jól csinálja a dolgát, de ez majd kiderül, mindenesetre is kíváncsi vagyok rá, hogy innen miként is tovább, mert innen már nem hiszem, hogy nagy problémába keveredhetnék, mint kiderült, ez a helyzet sem volt annyira súlyos, igaz a figyelmem nem engedem lankadni, de sokkalta nyugodtabban ülök, avagy az a kis feszültség ami volt is feloldódott.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Pént. 27 Szept. 2013, 14:46

A sejtésem beigazolódik, az egyszerű agyatlan "begyűjtő" nem ismeri a főnökét, csupán annyit tud hogy valaki a vonal másik végéről... Legalább ontja az információt magából amennyire csak tudja, az már más kérdés, hogy az első körben nem megyek vele semmire. Csendesen hallgatom végig a második kérdésemre feltett válaszát amivel meg is vagyok elégedve meg nem is. Egyrészt azért vagyok vele megelégedve, mert legalább biztossá válik, hogy nem szükséges eljutnom a hajóra, hogy ott folytassam a kutatást, bár egy picit még mindig benne van a pakliban, de nem jelentősen már. Másrészt viszont így újra találnom kell valamit ami tovább vezethet, ez pedig lehet hogy egy falusi lesz, aki esetleg látott valami hozzám hasonló alakot, így egy próbát majd még ez is megér. Szóval úgy összességében örülök is meg nem is.
- Amiért jófiú voltál moszt az egyszer ész utoljára életben hagylak, de ha még egyszer meglátlak a falu köszelében akkor búcút mondhatsz az életednek, megértetted? - Hirtelen inkább hangzik ez úgy mintha egy kutyát fenyegetnék, mintsem egy embert, bár ez is eléggé nemleges választ nem tűrő hangnemben hangzik el, közben pedig végigsimítok az arcán a karmaimmal, kissé felkarcolva azt, csak hogy éreztessem: eléggé komolyan gondolom amit mondtam... Na meg persze egy kevés plusz élvezetért a magam részére, amint pedig látom rajta, vagy esetleg hangot is ad neki, hogy megértette, egyszerűen tarkón csapom, hogy elájuljon, majd pedig egyszerűen ott hagyom a földön. Amennyiben lehetséges úgy ezután az egyik falusihoz, korombeli vagy idősebb nőszemélyhez veszem az irányt, amennyiben pedig idősebb egy kisebb meghajlással köszöntöm, csak hogy ne tűnjek túlzottan ellenségesnek.
<- Elnészészt a szavarászért... Nem látott eszetleg a napokban egy... Hosszám haszonló személyt vagy lényt a falu köszelében?- > Mivel nem beszélem tökéletesen a nyelvet, kell beszéd közben néhány másodpercnyi szüneteket tartanom, hogy normálisan összeszedhessem a gondolataimat és ki tudjam normálisan fejezni magam, hogy véletlenül se lehessen félreértés.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 29 Szept. 2013, 17:49

2048. január 9. csütörtök – Madripoor
Résztvevők: David Ethan és Laura Orrin / Suzuka

A lány felvonta a szemöldökét, amikor David olyan hangsúllyal mondta ki a nevét, ahogyan.
- Találkoztunk már? – kérdezte Aurora. – A szavai alapján olyan, mintha ismerne, miközben én teljesen biztosra veszem, hogy soha sem láttuk még egymást.
A szavaiból nagyon gyengén lehetett érezni az orosz akcentust, ez 30 évvel később a jövőben már nem volt meg neki, de itt még igen, főleg, hogy David tudta, hogy az egykori Oroszország területéről származott és mint mondták az egyik ottani maffia szolgálatában állhat manapság.
- Nem felelt a kérdésemre – mondta. – És ha már megteszi, akkor arra is, hogy mit várt, miként fog innen ezek után távozni?

- Oké, persze!
A fickó még menekülni akart volna, de Laura könnyedén ütötte le és az pedig eszméletlenül terült el a földön. A többi rab még mindig egyhelyben kucorgott, nem mertek menekülni semerre. Meglepetten néztek a gyíklányra, bár közel sem úgy, mintha először láttak volna efféle lényt. Az egyik idősebb nő felelt végül a kérdésre és nem pedig a sokkosabb állapotban levő fiatal.
< - Néhány napja, talán egy hete – mondta. – Az erdőben volt egy hasonló… csak nem női jegyekkel, férfinak tűnt. A sziget belseje felé ment arra. >
A megfelelő irányba mutatott a dzsungel belseje felé.
< - Úgy tűnt, hogy el akarja kerülni az élőlényeket, embereket. Mert amint meglátta, hogy észrevettem elmenekült. >

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Vas. 29 Szept. 2013, 19:30

Aurora reakciójára a megszólításommal kapcsolatban csak kedvesen elmosolyodom, hiszen való igaz, hogy vele még nem találkoztam, legalább is nem olyan formában, mint amilyenben most van.
- Találkoztunk már igen, igaz ez egy eléggé olyan történet, aminek a felét sem fogod elhinni telepata nélkül, de ha érdekel elregélhetem... És most már magázódunk? - Furcsállom kicsit, hogy tegezéssel nyitott ő is, én is, de áttért magázásra, értem én, hogy úgy hivatalosabb, de akkor nyithatott volna azzal is, igaz én akkor is tegeztem volna, ezen szinte semmi sem változtathat. Felfedezek a hangjában egy kevés orosz akcentust, ami picit szépít a képen, igaz jobban hangzik, ha nincs benne ez a kis torzulás, de mindenképpen ad egy kis plusz karaktert a hangjának, azonban ez annyira most nem fontos, az már inkább, hogy az orosz maffiának dolgozhat éppen, ha jól emlékszem, de egyenlőre ilyen téren semmi dolgom vele, szóval nem is igazán gondolkodom ezen áthatóbban, egyrészt mert valóban nem az én dolgom, másrészt meg állítása szerint nem válaszoltam a kérdésére, én viszont úgy emlékszem, hogy igen, bár az is igaz, hogy valóban csak az egyikre adtam választ... Hmm.
- Miként adjak választ olyanra, amit magam sem tudok? Nem vagyok járatos Madripoorban és ennek a bizonyos Dupresnek a dolgaiban. Annyit tudok hogy ő ezzel akarja behajtani a tartozásomat, nekem viszont nem kenyerem az ölés. - Az, hogy miként fogok innen távozni, nos az már kicsit más kérdés.
- Nem is tudom, gyalog, taxival, a tornyon keresztül teleportációval, ahogyan adódott volna. Miért fontos ez? - Kicsit átfészkelődök a széken egy kényelmesebb helyzetbe, bár eddig is eléggé kényelmesen ültem, de sikerült megtalálni egy olyan pontot ahogyan még jobb, nem mellesleg a hangom végig továbbra is higgadt, türelmes és a helyzettől függetlenül barátságos, mint korábban.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Hétf. 30 Szept. 2013, 07:03

Leütöm az utolsó magánál vagy éppen életben lévő információforrásomat... Mármint úgy értve hogy a fegyveresek közül, a civilek az egy más kategória, de ez lényegtelen, ahogyan mondtam ott is hagyom az eszméletlen alakot és egy nagyjából korombeli nőtől próbálok szert tenni egy kevés információra a keresett célpontommal kapcsolatban, de helyette egy öregebb személy válaszol, aki úgy tűnik hogy nem először élhetett meg ilyesmit, mert egészen nyugodtan kezeli a helyzetet, vagy talán csak bátrabb lehet az átlagnál, ki tudja. Mindenesetre is van egy irány amerre elindulhatok, szóval nem is igazán húznám tovább az időt.
<- Köszönöm. -> Jegyzem meg hálásan, majd pedig a megfelelő, az idősebbeknek járó formalitások letudása után távozok, már ha szükséges ezeket letudni, igazából még nem figyeltem meg, hogy az általam tanultakhoz képest mennyit változhatott a kultúra, mivel rendszerint a felszínen a barátaimmal és inkább korombeliekkel szoktam keveredni, nem pedig öregekkel. Akárhogyan is, távozásomat a megadott irányba az erdő felé teszem meg, ahol remélhetőleg csak arra kell majd ügyelnem, hogy egyenesen előre tudjak haladni, illetve ha szerencsém van akkor találhatok magamnak egy kitaposott ösvényt ami elvezethet a megfelelő helyre, de erre, mint ma már annyi egyéb dologra is, minimális esélyt látok, ezért nem fűzök hozzá bármiféle különösebb reményt. Legalább úgy tűnik, hogy valóban volt értelme segíteni a falusiaknak, amúgy is lett volna értelme mert alapvetően jobban éreztem volna magamat tőle, de így, hogy irányba is lettem állítva, nos, nem lehet okom panaszra, mondjuk így. Próbálok természetesen óvatosan haladni, nem túlzottan gyorsan, hogy ne sétáljak csak úgy bele valamilyen csapdába, ha nem muszáj.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 01 Okt. 2013, 11:21

2048. január 9. csütörtök – Madripoor
Résztvevők: David Ethan és Laura Orrin / Suzuka

Aurora is elmosolyodott.
- Akkor maradjunk a tegezésnél – mondta.
Most már odaért az asztalhoz és leült a tetejére, az egyik lábát áttette a másik térde felett és így nézett le David-re.
- Érdekel szóval kezdj bele nyugodtan – bíztatta a fiút.
A távozásra, amikor a fiú ezt fejtette ki a lány felnevetett.
- Azt hiszem, hogy kedvellek, amikor ilyen szorult helyzetben is van kedved humorizálni – a hangja itt még kedves volt, majd komolyabbra váltott. – Szóval azt mondod, hogy nem vagy járatos az alvilágban, ennek ellenére tartozol Dupres-nek. Roppantul érdekes…

Laura elindult beljebb az erdőbe, először elért ahhoz a helyhez, ami feltűnt a rablóknak is, ott voltak nyomok, a halottak, akik itt voltak még éppen nem fedték el a nyomokat, olyanokat talált a lány, mint a sajátja. Csak éppen nagyobbak valamivel és mélyebben ivódtak a talajba, ami arra következtetett, hogy robosztusabb, nehezebb alak volt itt, mint ő. Azaz könnyedén elképzelhető volt, hogy valóban a renegát társára lehetett erre. A nyomok a sziget belseje felé vezettek, egyelőre láttátlanban arra, amerre a szigeten levő hegy is volt, azaz a sziget közepe irányába.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Szer. 02 Okt. 2013, 08:30

~ Óh anyám.... ~ Suhan át a gondolat a fejemen ahogyan Aurora helyet foglal az asztalon. Eléggé ordibálnak bennem az ösztönök és mindegyik azért sír, hogy a testem vezérlését adjam át az agyamtól valami másnak, ugye ami minket férfiakat még sokszor szokott vezetni és próbálkozzak valamivel, hogy leteperjem, de ennél több, bőven több önkontrollom van és civilizált emberek vagyunk kérem szépen, szóval hidegvérrel, lényegében ennek bármiféle jele nélkül fojtom el a dolgot, remélhetőleg erre még csak most van szükség és a későbbiekben picit változhat. Ja, nem mellesleg érdekli a történetem, szóval hamarosan bele is kezdek, de előbb arra reagálnék, hogy kedvel, illetve hogy "érdekesnek" végi, hogy a helyzettől függetlenül semmit sem tudok az alvilágról.
- Zavarba hozol. - Jegyzem meg az első felére mosolyogva, kissé komolytalan hangsúllyal, majd pedig rátérek a következő részére a mondandómnak.
- Nos én magam nem tudok sokat az alvilágról, de családon belül sajnos vannak személyek akik tudnak informálni, így kötöttem ki nála, mivel nekem nem volt keretem arra, hogy normálisan visszavásároljam azt a bizonyos ismerősömet a kereskedőktől, ezért is tartozok éppen neki és ezért kéne nekem most valamiért megölnöm téged, de tényleg úgy számoltam, hogy nem is fogunk találkozni, mégpedig azért, mert a történelem szerint nekünk még nem kellett volna találkozni. - Barátságos hangsúly továbbra is.
- Az első találkozásunk nagyjából harminc évvel később történt... Időutazás nagy vonalakban, te fogadtál amikor egy elég csúnya sérülés és fulladás után magamhoz tértem Új-Atlantiszon... Elég hihetetlen mi? Mindenesetre is innen vettem, hogy nem fogunk találkozni még és ide jöttem nyugodt szívvel, hogy kihasználjam az időmet mielőtt felkerülök a vérdíjlistára és többet nem igen tehetem be a lábamat erre a helyre... De azért egy kicsit örülök hogy így alakult. - A végét inkább már csak súgom a lánynak, vagyis, úgy teszek, hiszen az egyik kezemmel oldalról takarom a számat legalább egy őrtől, de félhangosan beszélek. A beszéd többi része viszont komoly, nagyon komoly és töretlen, egy ilyen történetet, még ha nem is tértem ki semmiféle részletre, szóval azt azért nem ilyen egyenesen és biztosan mesélné az ember, ha éppen most találta volna ki. Csak remélhetem hogy nem fogja azt hinni, hogy hülyének nézem, mert nem, egyáltalán nem, ha annak nézném akkor az már korábban is látszott volna a viselkedésemen, de eddig egészen kellemes a társasága.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

12 / 15 oldal Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.