Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

13 / 15 oldal Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15  Next

Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Szer. 02 Okt. 2013, 08:38

A megadott irányba elindulva pontosan azon részére érek az erdőnek, vagyis annak a szélének, ahol az őrök korábban vizsgáltak valamit, s nem is igazán kell kutakodnom, hogy megtudhassam, hogy mi is volt az... Lábnyomok, az enyémhez hasonlóak, csupán nagyobbak és talán mélyebbek, ezt annyira nem figyelem meg, mindenesetre is az erdő mélye felé igyekeznek, ez pedig végre egy olyan nyom, jelenleg szó szerint, amit biztosan követhetek, bár a szerencsémet ismerve hamarosan olyan terepre fognak vezetni, ahol nem lesz lehetséges ezeknek a követése. Akárhogyan is, ameddig van, addig próbálok élni a lehetőséggel, szóval hagyom, hogy a nyomok vezessenek, hűen követem azokat, persze óvatosan nem szeretnék egy csapdába belesétálni továbbra sem, nyitva tartom a szemeimet és fülelek, plusz próbálok arra is ügyelni, hogy a másik fél nyomában lépkedjek, szó szerint, hogy én magam ne hagyjak hiszen itt valószínűbb, hogy megkeményedett annyira a föld, hogy én magam ne hagyjak jelet már benne, főleg a súlykülönbségnek köszönhetően. Egyenlőre talán a hegyek felé tarthatok ami a sziget közepén van, nem vagyok benne valami biztos, mert sosem lehet tudni, hogy mikor fognak fordulni a léptek, de ha valóban a hegyek felé ment, nos, érdekes döntésnek vélném, tény és való, hogy a kilátás szép lehet, így belegondolva még nem voltam hegyen, valószínűleg imádnék onnan szétnézni, magamat ismerve legalább is ezt merem állítani, de most nem ez a lényeg, ami fontos, hogy töretlenül követem a nyomokat, továbbra is óvatosan.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 03 Okt. 2013, 13:22

2048. január 9. csütörtök – Madripoor
Résztvevők: David Ethan és Laura Orrin / Suzuka

- Ah, szóval te voltál, aki megvette előlünk a fél angyalt – mondta. – Így már kezdem érteni, hogy miért pont téged küldött Dupris. Két legyet üt egy csapásra, ha bejönne a terve.
A történelem említésére felvonta a szemöldökét.
- A történelem szerint? – kérdezte kissé meglepődve.
Sajnos David félelme beigazolódott, Aurora úgy nézett rá, mint ahogyan azt a fiú nem akarta. A lány azt hitte, hogy hülyének nézték.
- Szóval – húzta el a szót. – Azt mondod, hogy a jövőben virrasztottam a betegágyadnál. Akkor már azt is tudom, hogy jó sztorikat vagy képes kitalálni. Szerencséd, hogy türelmes vagyok, így még nem lőttelek le azért, mert egy hülye libának nézel. Mihez kezdjek veled?
Tette fel a költői kérdést, mire pár pillanat múlva felelt is.
- A legkönnyebb az lenne, ha lelőnélek és a fejedet küldeném vissza Durpris-nek.

Laura követte a nyomokat, egy ideig könnyedén lehetett őket, de után már nehezebbre. Nemrég esett az eső és a nyomokat elmosta ez, volt, ahol a növényzet volt olyan sűrű, hogy amiatt nem látszott, illetve egy részen állatok nyomával keveredett. Végül is jó húsz-huszonöt percet haladt a lány, amíg egy köves részre ért és egy patakhoz. Itt valóban beigazolódott a gyanúja, hogy elvesztette a nyomot. Mielőtt elindulhatott volna a másik oldalra, hogy ott folytassa a nyom keresését egy mély állati üvöltést hallott egészen közelről és csörtetést. Pillanatokkal később meglátta a felé rohanó hatalmas – több mint két méter magas – lényt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Csüt. 03 Okt. 2013, 18:17

- Igen én voltam... Minek kellett volna egyáltalán nektek? - Kérdem kissé érdeklődve, ha már ennél a témánál járunk, de amúgy haladunk szépen tovább a dolgokkal és végül csak bejön amitől tartottam, avagy az egyértelmű, mert persze, fordított esetben én is azt hinném, hogy hülyének néznek, de én legalább megvizsgáltatnám telepatával az ügyet ahelyett, hogy fenyegetőzni kezdek. A kérdésére, na meg persze arra, hogy lelőne és visszaküldi a fejemet egy nyugodt szemforgatással reagálok.
- Megmondtam, hogy nem fogod elhinni telepata nélkül. - Vonok finoman vállat.
- Ha hülyének néznélek akkor úgy is viselkednék veled, ezzel szemben értelmesen kommunikálunk, probléma nélkül elmondok mindent és őszinte vagyok, mert nincs okom hazudni vagy történeteket gyártani, nem lennék vele előrébb és amúgy sem az erősségem, ha te ezért le akarsz lőni, nos, hiba lenne. - A hangom komoly és elhatározott, lassan pedig fel is állok a székből, amennyiben semmi sem akadályoz meg és az egyik ablakhoz sétálok nyugodt tempóban, s azon nézem a várost, már amennyit látni lehet belőle, pár másodpercnyi csendet hagyok magamnak, hogy picit összeszedjem amit mondani akarok, igaz nem sok dolog, lényegében csak ismétlés. Hátra tekintek a vállam felett.
- Megmondom őszintén, reméltem, hogy egyszer más keretek között futunk össze, nem pedig úgy hogy te még a maffiánál vagy én pedig a SHIELD-nél, ismervén a jövőt eléggé lelkesen vártam a pillanatot, eddig, hmm... Régóta nem zavart semmi, de most tartok tőle, hogy elcsesztem kissé, és ezt jól figyeld meg mert ritka pillanatnak vagy szemtanúja. - Nem igazán szeretném elhalasztani életem legjobb nőjét akivel boldog lehetek, ilyenből elvileg csak egy van az életben és nem akarok én lenni a csapat egyetlen tagja, akinek állandóan problémái vannak, ha normális nőről van szó, nem pedig valami buliról összekaparható alja népről. Talán hiba az, hogy őszinte vagyok egy ilyen világban, de bízom benne hogy a sorsom nem úgy büntet ezzel, hogy megfoszt valami olyantól, amiben eddig legalább bízhattam, hogy más téren is boldogítani fog és ki fog egészíteni, amire lássuk be, nem sok dolog képes az életben. Felé fordulok és eléggé... Rendületlenül nézek rá, bár enyhén és kedvesen mosolyogva, mint akit nem az imént fenyegettek meg azzal, hogy lelövik.  Figyelem, hogy mit akar tenni, amennyiben fegyvert ránt.
- Végül is egy szép zuhanással végezni nem olyan rossz. - Természetesen nem akarom csak úgy hagyni, hogy lelőjön, de csak a legvégső pillanatban reagálok a helyzetre önvédelem gyanánt, ugyanis ha szükséges megpróbálom a közelebb lévő őrt lefegyverezni, majd pedig annak a fegyverével fejbe lőni a másik kettőt, de ez csak egy utolsó esélyes lépés, ha semmiképpen sem akar hallgatni a szóra a leányzó, ami sajnálatos lenne, de eléggé úgy érzem, hogy így lesz.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Csüt. 03 Okt. 2013, 21:33

Követem a nyomokat, árkon bokron keresztül eléggé kitartóan, mert nem egyszer meglehetősen nehéznek bizonyul, ahogyan különböző környezeti hatások is nehezítik a dolgomat, mint például a növényzet, vagy állatok lábnyomai, hogy az időjárásról már ne is beszéljek, úgy néz ki, hogy minden ellenem próbál dolgozni, de nem adom fel, nem erről vagyok ismeretes, szóval követem ameddig csak lehet, végül pedig egy köves patakparton kötök ki, ami kicsit kellemetlen, mert így nem áll módomban követni a nyomokat, legalább is nem itt, de ha mázlim van akkor csak egyenesen kell tovább menni és nem a patakon lefelé, vagy éppen felfelé, meg hát nem is rajta, csak mellette, nem lenne....
~ Hát ez? ~ Nézek a közeledő valami irányába, ami hirtelen nem semmi látványt nyújt és mondhatjuk nyugodtan, hogy rám hozza a szívbajt, de ettől függetlenül próbálok nem túlzottan kapkodva, normálisan reagálni rá egy egyszerű kitéréssel és gánccsal, hogy lényegében a saját lendületét egy könnyed technikával ellene fordítva a földre essen.... Ennek az egésznek pedig a lényege egy gyors erőfelmérés lenne, mert ha beletörik a lábam, aminek a technika mivoltából sem igazán kéne, csak ha elszúrom de nagyon, szóval akkor nagy gond van, de ha sikerül földhöz vágni és vagyok olyan mázlista, hogy ott is marad, akkor a probléma nem olyan nagy mint elsőre látszik, szóval igen, egy gyors és rögtönzött felmérés ami alapján megítélhetem, hogy jobb lesz-e távol maradni tőle, avagy futással próbálkozni, vagy megpróbáljak nekimenni... Hát... Nem vagyok futós, szóval valószínűbb, hogy mindenképpen harc lesz ebből, csak nem tudom, hogy ez a valami mi akar lenni, talán egy mutáns? Esetleg állat? Nem, kétlem, akkor már biztosan hallottam volna róla.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 08 Okt. 2013, 09:50

2048. január 9. csütörtök – Madripoor
Résztvevők: David Ethan és Laura Orrin / Suzuka

- Most komolyan azt várod, hogy válaszoljak? – kérdezte.
A fejével intett valakinek, mire David csak azt hallotta, hogy az ajtó nyílik, majd csukódik a háta mögött. Aurora a többi dologra nem reagált, csak továbbra is ott ült. Végül felvonta a szemöldökét az üres fal felé nézett, ami nem az utca felé nézett, vagy pedig a folyosó irányába. Valószínűleg egy másik szoba lehetett ott, a megszokott rendőrségi üvegfallal ellátva, hogy csak a másik oldalról lehet belátni ebbe a részbe.
- Oké, valóban a feleséged voltam abban az elcseszett jövőben. De legalább megnyugtató, hogy még akkor is jól nézek ki…
Néhány pillanatra elhallgatott, majd újra megszólalt.
- Rendben, mivel végig igazat mondtál, elengedlek, és ha akarod még segítek is abban, hogy kijuss a szigetről.

A csörtetés után, közben, ahogyan közeledett Laura felé a föld is remegni kezdett, a lény mind a négy végtagját használta a futáshoz, nem csak a lábait. Ebből pedig a lány könnyedén leszűrhette, hogy egyrészt nehéz is a lény, nem csak a remegésből, illetve azt is, hogyha a gáncsolással próbálkozik, valószínűleg ő lesz az, aki rosszabbul jár, mert ez a valami könnyedén gázol át rajta. A gyorsasága legalább ugyanolyan volt, mint Lauráé, ha nem gyorsabb. Nehezebb volt, az biztos, magabiztos mozgása mégis ruganyos, a reflexei is valószínűleg egy szinten voltak, nagyobb is volt, hosszabb karokkal. Ezekből adódóan még egyszer volt gyorsan lehetősége, hogy átgondolja, hogy miként akar cselekedni a lény ellen.

//Ha a gáncsolásnál maradsz, akkor kitörte volna a lábadat jobb esetben, a rosszabb meg rosszabb.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Szer. 09 Okt. 2013, 20:58

- Igen. - Válaszolok röviden és tömören, aztán pedig elmondom amit el akarok hirtelen mondani, de úgy igazán reakciót nem vált ki, valószínűleg nem is fog és hirtelen nem tudom mire vélni ezt a nagy hallgatást, egésze addig, amíg nem kezdi el tág szemekkel bámulni a falat. Jómagam is oda tekintek az egyik szemöldökömet felvonva, majd pedig ahogyan azt említi, hogy a feleségem a jövőben... Nos, eléggé szélesen elvigyorodok, bár nem is igazán ennek a tényén, inkább azon, hogy legalább jól néz ki.
- Tény és való. - Főleg két gyerek után eléggé szép.... Nos nem is tudom minek mondjam, teljesítmény? Vagy gének, vagy pedig teljesítmény, bár most hogy így belegondolok, valószínűleg mind a kettő, a fal mögött pedig valószínűleg egy telepata van, mivel egy szóval sem említettem a feleséges dolgot, szóval igen, telepata és valószínűleg eléggé erős is, mert nem éreztem, hogy a fejembe próbálna turkálni, pedig azért mostanság megesik, hogy észreveszem az ilyesmit, kifizetődik az a sok belefektetett energia. Végül amúgy csak úgy dönt, hogy szabadon mehetek problémák nélkül és ha szeretném akkor még segít is, én pedig miként is tudnék elutasítani egy ilyen ajánlatot? Örülök amíg élvezhetem a társaságát, ha más miatt nem is akkor a kisugárzása miatt.
- Megköszönném a segítséget. - A válasz módja a már eddig megszokott, örülök annak, hogy felajánlotta, igazából megtehette volna, hogy egyszerűen lelő az egész ellenére, vagy csak kipaterol az utcára aztán menjek amerre látok és majd lesz velem valami, szóval igen, értékelem az ajánlatot és régen volt nő miatt jó kedvem, kivéve amikor Rachellel beszélek, de az egy kissé másik kategóriában van.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Szomb. 12 Okt. 2013, 00:58

Miután eldöntöm, hogy mit is akarok csinálni, kénytelen vagyok pár másodperc után rádöbbenni, hogy valószínűleg én jönnék ki rosszabbul a helyzetből, ugyanis képes vagyok alaposabban végig mérni a felém közeledő lényt, állatot, mutánst? Maradjunk lénynél, ami egyértelműen nagyobb nálam, a mozgásából ítélve könnyedén tudna üldözni ha most menekülőre fognám és valószínűleg a fák között sem tudnék megszabadulni tőle mert ugyan olyan mozgékony lehet mint én, ami kellemetlen, nagyon kellemetlen, így az egyetlen logikus választás továbbra is a harc, de nem közvetlenül, tárgyakat kell használnom, olyan tárgyakat amikkel távolról tudom megsebesíteni, erre a célra pedig talán tanácsos lett volna magammal hoznom egy fegyvert, de mivel nem tudom használni valószínűleg semmire sem mentem volna vele, esetleg néhány golyó ütötte sebet tudnék ejteni rajta, de nem állítaná meg, legalább is nem valószínű. Kell egy B terv, nagyon gyorsan, erre pedig egyetlen egy jó megoldást látok. Egy köves részen vagyunk, szóval megpróbálok felkapni pár élesebb darabot a földről és folyamatosan távol maradva a lénytől próbálom azokat pár jól célzott dobással belevágni a szemeibe, hogy megvakíthassam és legalább a látására ne támaszkodhasson, bár a hangok és a szaglása alapján valószínűleg így is képes lenne követni, de legalább nem olyan egyszerűen és onnantól kezdve könnyebb lenne elterelni a figyelmét és teremteni egy olyan helyzetet, amiben egy pontos csapással talán mozgásképtelenné tehetném, ha képes vagyok átvágni úgy a húsán, hogy megsérthessem a gerincét. Ha túlzottan közel érne, megpróbálok arra támaszkodni, hogy nehezebb és talán a köveken nehezebben tud manőverezni mint én és eléggé percíz, kicentizett és nagyobb ugrásokkal próbálok oldalra kerülni, hogy nehezítsem a dolgát és időt nyerjek magamnak újabb dobásokhoz. A legkönnyebb még mindig futni lenne de továbbra is úgy vélem, hogy könnyedén vadászna le az erdőben és sajnos eléggé valószínűnek találom, hogy eddig az ő nyomait követtem... Nem, nem logikus.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 15 Okt. 2013, 10:03

2048. január 9. csütörtök – Madripoor
Résztvevők: David Ethan és Laura Orrin / Suzuka

A fejével intett az egyik emberének, majd a kiszólt valamit oroszul, alig fél perccel később pedig egy néger nő lépett be a helységbe, a jobb karja teljes egészében kiborg kéz volt és nem az eredeti.

- Ő Ayala. Ő lesz az, aki segít majd kijutni neked a szigetről. Már csak a kérdés az, hogy innen hova akarsz menni? Mivel attól is igencsak sok függ, hogy miként lehet elhagyni a szigetet.

Ahogyan Laura körbenéz, hogy mit használhatna fegyverként a lény ellen, a földön néhány kisebb követ és faágat talál, de igazából semmi komoly fegyver. A kövek kör alakúak, amik alátámasztják azt, hogy itt lassú folyású patak van, ami ilyenre formálta őket a hosszú évek alatt. A fákon nagyobb ágak is voltak, amiket le kellett volna törni, illetve megannyi lián is, ami kötélnek volt használható. Laura felkapott néhány követ és a lény szeme felé vágta, azok eltalálták, nem tudta, hogy megvakult-e de a megtorpant és a mancsait a szeméhez emelte, közben a farkával csapott arra, amerre Laura-t sejtette, és bizony ha a lány nem tér ki el fogja találni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Szer. 16 Okt. 2013, 16:10

Orosz... Hmm, lehetséges, hogy meg kéne tanulnom a nyelvet, de nem csak azt, igazából lenne még egy pár amit tanácsos lenne, lehetséges, hogy a mai naptól ezt is beveszem valahogy a programba, még nem tudom, hogy miként, de biztos, hogy megcsinálom, ismerem magam, ha már egyszer megtettem egy elhatározást akkor ahhoz hűen tartom magam... És meghozza a gyümölcsét, mindig. Bejön egy nő, akinek az egyik keze kiborg, de teljesen, érdeklődve mérem végig, mármint magát a személyt is plusz a kezét is, érdekesnek tűnik, valószínűleg szakképzett "munkaerő" és ő fog segíteni kijutni innen, aminek örülök természetesen, már csak az a kérdés, hogy innen hova akarok menni... A válasz pedig egyszerű.
- Hali. - Köszönök elsőként a lánynak, majd pedig válaszolok magára a kérdésre is, miután vetettem egy pillantást az órámra.
- Jó lenne valahogy New Yorkban kikötni ha megoldható, lassan illene meglátogatnom a növendékemet. - Valóban, egy ilyen nap után nem is lehetne jobb programja az embernek, maximum a pihenés és a valószínűsíthető bérgyilkosokkal szembeni felkészülés, de éppen úgy néz ki a helyzet, hogy arra is van két napom, persze ha csak rá nem jönnek a dologra, és úgyis rá fognak, szóval már most készülök, hogy maga a kiút sem lesz felhőtlen és nem csak sétából vagy kocsikázásból fog állni, valószínűleg hajón fogok utazni, más logikus lehetőség úgy igazán nincs is, maximum a teleportálás, de kétlem, hogy ez lehetséges lenne és ha megejtek egy telefont akkor valószínűleg egyből le is bukunk, szóval igen, hajó az egyetlen ami lehetségesnek tűnik, talán megint egy dobozban leszek mint amikor Rachel kimentett Vadföldről, őszintén szólva kíváncsi vagyok, hogy mi fog ebből kisülni.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Szer. 23 Okt. 2013, 13:58

Ahogyan körbenézek, sikerül megpillantanom pár dolgot, amiket a hasznomra fordíthatok, igaz nem itt a földön, leszámítva persze a köveket, amikről leszűrhetnék talán pár dolgot, de éppen égetőbb helyzetben vagyok annál, hogy azokon gondolkodjak, szóval a tervezettek alapján felkapok néhányat és a teremtmény szemei felé dobom azokat, első ránézésre pedig azt mondanám, hogy sikeresen, hiszen megtorpan, igaz azt nem tudom megmondani, hogy megvakult-e, de a szemeihez kapott, ami rosszat nem jelenthet. A támadása elől próbálok kitérni nemes egyszerűséggel annyival, hogy hátrébb ugrok annyira amennyire éppen szükséges, majd pedig kihasználván, hogy nem közelít, az egyik fa felé veszem az irányt, amire egy nagyobb ugrással kapaszkodok fel és a karmaim segítségével remélhetőleg másodpercek kérdése, hogy felérjek az indákhoz. pár hosszabbat próbálok levágni magamnak s azokat egyenlőre keresztben áthúzni a jobb vállam felett, hogy ne zavarjanak a mozgásban, majd pedig egy nehezebbnek tűnő ágat próbálok letörni a helyéről, mert sosem lehet elég a jóból.... És inkább nem kockáztatnám meg, szóval igen, igyekszem letörni. Az hogy az ellenfelem eközben mit csinál az eléggé kérdéses, mert nagyban befolyásolhatja, hogy mivel próbálkozom, mert szívem szerint innen nekivetve magam lendületből próbálnám fejbe verni azzal a bizonyos ággal, teljes erőből, de ha nem vakult meg és utánam jött akkor kénytelen vagyok védekezően használni azt, vagy akár az indákat, amiket picit nehéz lesz de ami azt illeti nem lehetetlen, már ha közbe nem szólt valami ami miatt nem tudtam azokat megszerezni.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 24 Okt. 2013, 09:43

2048. január 9. csütörtök – Madripoor
Résztvevők: David Ethan és Laura Orrin / Suzuka

A félig kiborg nő elgondolkodik, és belépéskor még ő maga is biccentett David felé.
- New York necces lesz – mondta, a hangja teljesen emberi volt. – Ahhoz repülő kellene, és valószínűleg figyelni fogják Dupris emberei. A városban szinte minden az ő kezében van. A hajó talán reálisabb lehetőség, de az meg jócskán lassabb is lesz.
Aurora közben lepattant az asztalról és elindult kifelé.
- Nekem még dolgom van, további sok sikert – mondta. – Ha jól sejtem idővel még úgyis találkozunk David.
Ezzel ki is lépett a teremből és a kidobó fiúk is mentek, végül csak a fiú és a néger nő maradtak.
- Van képességed, ami segítségünkre lehet? Illetve a szakképesítésed is érdekelne.

Laura sikeresen elkerüli a farkat a hátraugrással és felmászik az egyik közeli fára. A lény odalent csukott szemmel elkezdett szimatolni. Amennyire a lány látta sűrűn pislogott és most könnyezett is némileg, de vért és ehhez hasonlót nem látott a bundán, azaz nem vakult meg, csak telemehetett a szeme mindenfélével annyira, hogy ez zavart a látásban és fájhatott neki. A szaglás után sikerült kiszúrnia, hogy hol is van a lány, nem próbált meg a fára felugrani, csak neki-neki menni annak, ami iszonyúan meg-megrázta a fát. Laura-nak a fennmaradás is nehézkes volt, kapaszkodnia kellett, nehogy leessen, de végül sikerült a faágat letörnie. Azonban onnan, ahol volt nem tudta megütni a másikat, ahhoz úgy kellett helyezkednie, de akkor sanszos, hogy a fa rázása miatt az ütés után leesik a földre.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Pént. 25 Okt. 2013, 13:23

Ahogyan gondoltam, hajó a legjobb megoldás, az már más kérdés, hogy még az is necces lehet, főleg az irányzéka miatt, közben pedig Aurora is távozik, szóval neki még egy.
-Minden bizonnyal. - Megjegyzés mellett mosolyogva búcsút is intek, majd pedig vissza terelem a figyelmem a kiborg társamra, vagy segítőmre... Inkább társnak mondanám, a segítő mintha egy fokkal alattam lenne, azt pedig nehezen tudom elképzelni, maximum azért illene mert segít kijutni innen, na de ezt nem akarom most alaposabban boncolgatni, szóval...
- Időnk mint a tenger, de ha túlzottan problémás akkor máshova is megfelel, csak Amerikán belül legyen, onnantól megoldom máshogyan. - Most mondanám, hogy háh, kapcsolatok, de igazából buszozásra gondoltam, mert ugyan miért ne? Igaz nagyobb távban mostanság illik teleportálással megoldani, és talán be kéne szereznem egy teleport karperecet, hmm, igen, mindenképpen megérné, majd ha belefér az időmbe akkor megpróbálom valahogy kivitelezni, a tornyon keresztül sikerülhet is a beszerzése, de igazából nem tudom, hogy mennyire is áll ilyesmi rendelkezésükre, sosem néztem utána, de még csak hallani sem nagyon hallottam erről adatokat. A következő kérdések olyan témák amikhez egy kisebb novellát tudnék már fűzni a mutációm haszontalanságáról, vagy legalább is arról, hogy mennyire nem vettem sosem hasznát mert a semmiből mindig előkerült egy erősebb telepata... Hát igazából ezt ugyan így kifejthetem.
- Telepatikus képességekkel rendelkezem, bár inkább hányingert és rosszullétet tudok okozni, de sosem vettem semmi hasznát. Szakképzett katona vagyok és évek óta képzem önkéntesen magam, ha nem középkori fegyverekről beszélünk akkor valószínűleg bármit adsz a kezembe tudni fogom használni. Óh és tudok vezetni. - Ennél részletesebben fölöslege lenne kifejezni magam, pedig tudnék még mit mondani, de azok nem igazán olyan dolgok amik érdekelnék, a vezetés sem biztos, hogy fontos ide, de ki tudja, lehetséges, hogy hamarosan el kell majd fuvarozni valahova, mondjuk a kikötőbe.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Kedd 29 Okt. 2013, 09:51

Jobban szemügyre véve az ellenfelemet eléggé hamar nyilvánvalóvá válik, hogy nem sikerült megvakítani, ellenben a látásából adódó... Előnynek nem nevezném látni én is látok, a lényeg, hogy most előnyben vagyok, leszámítva azt, hogy neki velem ellentétben van szaglása, és az alapján eléggé hamar meg tudja határozni, hogy merre vagyok. Szerencsémre talán, de nem próbál meg felmászni a fára, viszont folyamatosan neki megy, ami eléggé nehézkessé teszi a fennmaradást és az indákat így nem tudom megszerezni, mert a faágat letörni is igencsak nehézkes, sikerül, csak nehézkes. Innen pedig... Kérdéses, hogy miként tovább, egyenlőre próbálok kapaszkodni és kivárok, hátha egy kicsit belefáradt vagy megunja. Ha megpróbál felmászni akkor megkísérlem pofán vágni a nálam lévő ággal, azzal letaszítani majd pedig nekivetődve fordulatból még egyszer fejbe verni, hátha elég lesz ahhoz, hogy kifeküdjön. Amennyiben pedig csak lassít, vagy ad egy kedvező helyzetet, abban a pillanatban vetem le magam ugyan úgy és próbálom úgyszintén tiszta erőből fejbe vági. Mivel ugye ezt most valószínűleg jobb lenne nem megkockáztatni, úgy értem megtehetném de valószínűleg össze is törném magam, az pedig semmiképpen sem jó, igaz ehet kiütném akkor pedig lenne időm regenerálódni, de nem kockáztatom meg hogy eltörjem mondjuk a lábam miközben ez a lény még magánál van, a jelenlegi helyzetben pedig ő valószínűleg több energiát éget a rohamozással mint én a kapaszkodással. Legrosszabb esetbe leesek, de akkor is legalább fejbe vágom, vagy dőlni kezd a fa ami... Eléggé... Oké az művészivé tenné az egész helyzetet és adna egy tökéletes alkalmat a támadásra.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 31 Okt. 2013, 10:42

2048. január 9. csütörtök – Madripoor
Résztvevők: David Ethan és Laura Orrin / Suzuka

- Hát mennyivel egyszerűbb lett volna, ha alakváltó vagy, vagy teleport mutáns – mondta. – Megoldjuk valahogyan.
Letett egy kisebb kütyüt, egy holografikus kivetítőt az asztalra és kivetítette a város térképét. Három kikötő és két reptér látszott rajta, ebből az egyik a nemzetközi volt, a másik pedig egy magántulajdonban levő.
- Hála annak, hogy egy szigeten vagyunk, így nincs több kijárat. Telefonálni innen nem érdemes, ahogyan internetezni sem, mindet figyelik. A magánrepülőtér Dupris-é, a másik a nemzetközi, de az emberei ott vannak mindenhol. Ami a kikötőket illeti… mindezekből már kitalálhatod, hogy mi a helyzet. A Hydra keze messzire elér.
A Hydra nem volt ismeretlen David számára főleg nem SHIELD ügynökként, lassan több mint egy évszázada működő titkos náci szervezet, akik elviekben a teljes világot uralják a háttérből. A nő szavai alapján lehetséges, hogy mindez tényleg igaz is.

Laura kapaszkodik, ami jelen helyzetben a legjobb húzásnak minősült. A lény jó néhányszor még nekiment a fának, a kapaszkodásnak hála Laura pedig fent tudott maradni. Jó pár perc után unta meg mindezt és próbálkozott meg azzal, hogy a lány után eredjen és ő maga is felmásszon a fára. Ahogyan a lény ezzel próbálkozott a lány akkor csapott egyet, az ellenfele egyelőre csak megtántorodott, kellett az a második ütés, hogy a fehérbundás teste elernyedjen és végül eszméletlenül essen össze. Megölni ugyan nem sikerült, de valószínűleg a lény nem fog hamar magához térni ezen két erőteljes ütés után.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Csüt. 31 Okt. 2013, 19:07

A mutációmmal kapcsolatban elmosolyodom a szavain.
- Akkor ebben egyet értünk. - Ennyivel letudom a dolgot és valóban egyet is értek vele, mint ahogyan azt már korábban is kifejeztem jómagam is haszontalannak tartom a mutációmat mert úgyis mindig van egy erősebb telepata a közelben ami valószínűleg az ellenfél oldalán van, szóval minek foglalkozni vele. Továbbá érdeklődve hallgatom, hogy mit beszél, meg persze nézem a holografikus térképet és azon, hogy éppen mit magyaráz, néha pedig okosan bólogatok mellé. A repterekből mind a kettő kilőve, bár a magánreptér amúgy sem fordult volna meg a fejemben, a nemzetközi még csak-csak de így már az sem, teleportálásra nincs lehetőség, így marad valóban a három kikötő egyike, már csak az a kérdés, hogy melyik. Felmerül még a Hydra fogalma is, amire nem reagálok igazából semmit, egy náci szervezet ami talán a háttérből irányít mindent, így, hogy még itt is jelen vannak lehetségesnek is tartom, de azért nem fogadnék rá, kétlem, hogy például Apokalipszisnél jelen lennének.
- Szóval, tudjuk melyik kikötő a legbiztosabb? - Teszem fel az elkerülhetetlen kérdést, főleg azért, mert más kérdés nem jut eszembe, úgy értem kérdezhetnék róla de ez éppen munkakapcsolat és mégiscsak hatásosabb ha a csatamező közepén érdeklődik az ember a másik iránt, nemde? Nos, nem, de érdekes dolgok tudnak kisülni belőle amiért már alapvető szinten megéri, már ha a másik fogékony erre, amennyiben nem akkor csak kellemetlenség lesz, de miért is gondolkodok én most ezen? Inkább visszaterelem a lányra a figyelmem, mégiscsak ő tudja kettőnk közül jobban, hogy miként vannak errefelé a dolgok.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Pént. 01 Nov. 2013, 01:18

Úgy tűnik, hogy jó ötlet a kapaszkodás, persze először nem így néz ki, nagyon nem, úgy értem perceken keresztül szorítom a fát, hogy ne essek le mert akkor valószínűleg belepasszíroz a fába a következő rohamozásával... De végül beválik, pár perc után valóban úgy alakul, mint ahogyan reméltem, megunja és elkezd felmászni a fára, ezt pedig kihasználom és ütök, igaz az első ütés nem egészen a várt hatást hozza, igazából arra számítottam, hogy ennyi is elég lesz ahhoz, hogy eszméletlenül zuhanjon a földre, de nem, viszont a második már tényleg ezt eredményezi, igaz én ezt nem tudhatom, ezért pár másodperc erejéig néma csöndben figyelem, hogy mozog-e, de nem, valóban eszméletlennek tűnik. Eldobom így a nálam lévő ágat és pár nagyobb indát magamhoz véve próbálom vastagon összekötözni a kezeit és a lábait, biztos ami biztos, nem akarom hogy valamilyen módon kövessen és lesből támadjon rám, Alaposabban végignézem, átmérem, hátha látok rajta valami érdekeset és így végignézve rajta meg az jut eszembe, hogy haza kéne vinni amolyan " nézzétek mit fogtam " alapon, de végül ezt a gondolatot eléggé gyorsan kitessékelem a fejemből, egyrészt mert talán már túlzottan gyerekes, másrészt meg mert minek? Tehát tényleg, csak útban lenne, veszélyes lenne, nincs sok értelme. Akárhogyan is, nem akarom megölni, nem áll ilyesmi szándékomban, persze ez is benne volt a célokban de most eszméletlen vagy halott, amíg nem akadályoz megint addig nem számít, szóval most el kéne döntenem, hogy megnézem a nyomait és azon haladok-e tovább, vagy találok-e bármi érdekeset a patak túlpartján... Úgy döntök, hogy először a patak másik oldalát vizsgálom meg, hátha folytatódnak a nyomok amiket eddig követtem, vagy esetleg találok egy jártabbnak tűnő utat, egy ösvényféleséget, akkor azt követhetem, ha pedig más nincs, akkor kénytelen leszek az ő nyomati visszakövetni, mivel nem tűnik a fehér bundájával itteni lénynek, úgy értem egyértelműen nem, teljesen elüt a növényzettől a színe, ami nem olyan furcsa persze, de van egy olyan érzésem hogy a bundájának barnának kéne inkább lennie, ha ebbe a környezetbe való lenne.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 01 Nov. 2013, 11:57

2048. január 9. csütörtök – Madripoor
Résztvevők: David Ethan és Laura Orrin / Suzuka

- Igazából azt mondanám, hogy egyik sem – mondta.
Kicsit kijjebb nagyította a három kikötőt, hogy jobban látszódjanak és külön-külön képekre hozta őket. Mindegyiknek más volt a funkciója volt. Egyetlen egy a legdélibb részen levő volt a turista és személyszállításért felelős kikötő. Ide csak személyszállító kikötők érkezhettek be, semmi más. A sziget keleti oldalán levő kereskedelmi, ahova a hosszú lejáratú áruk érkeztek, mint például bútorok, ruházati termékek, alkatrészek és ehhez hasonló dolgok. A nyugati részen levő, ami Madripoor kereskedelmi negyedénél volt, oda jöttek az élelmiszerek, gyógyszerellátmányok és minden ilyen gyorsan romló árú. Mind remekül őrizhető és szemmel tartható hely volt.

Laura nekilát annak, hogy liánt szedjen össze és megkötözze azt a furcsa lényt. Mire visszaérkezett az eszméletlenhez már csak egy ősz hajú koszos öregember feküdt a földön, felszakadt fejjel ott, ahol Laura eltalálta az ággal. Mindezek után, hogy nem egy méretes állatot kellett megkötözni, csak egy embert, vagyis valószínűleg mutánst könnyedén ment és hamar végezhetett ezzel. Mindezek után ment a nyomokat követni a folyó, vagyis patak túlpartjára. Itt legalább negyed órát kellett keresnie, amikor is megtalálta azt a szükséges gyíknyomot, amit keresett. Egyetlen gond volt csupán, hogy két irányba is haladtak a nyomok, az egyik észak-nyugati, a másik dél-nyugati irányba, mindkettő a dzsungel belseje felé ugyanazon az oldalon, ahol most a lány volt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Pént. 01 Nov. 2013, 18:23

Szóval... Egyik sem, kellemetlen kissé, de mit lehet tenni, túlzottan egyszerű lenne, ha egy pontot nem figyelnének annyira, de továbbra is van három választási lehetőség, amiket lehetőségem van alaposabban szemügyre is venni. Így első ránézésre mindegyik ugyan úgy rossz választásnak tűnik, vagy legalább is neccesnek, továbbra is jobbak mint a repülőterek, de az a baj, hogy mindegyik ugyan úgy őrizhető. Megvakarom kissé a tarkómat, majd pedig a lányra emelem a tekintetem, de csak pár pillanatra.
- A távozást a legegyszerűbben valószínűleg a nyugati részen lévő kikötőn keresztül lehetne megoldani, mekkora mennyiségű élelmet vagy gyógyszert szoktak elszállítani a szigetről? - Ezt leszámítva a turista vonal az, ami még úgy igazán szóba jöhet, bár az a sok ember miatt necces igazán, bár az könnyedén válhat az előnyömre is, bár valószínűleg mindenkit ellenőriznek felszállás előtt, mégiscsak a Hydráról beszélünk, másképpen hogyan tudnának szemmel tartani mindent, nemde? A hosszú lejáratú termékeket egyenlőre nem veszem figyelembe, mert az út hossza és a termékek mivolta miatt kétlem, hogy képes lennék magamnak élelmet találni lebukás nélkül, ami egy esetleg több napos út során kellemetlen lehet, de majd még megfontolom, először tudjak meg valami érdemlegeset az első választott opcióról, ami így különösebb információk nélkül továbbra is a legkedvezőbbnek néz ki.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Pént. 15 Nov. 2013, 18:49

Szedek liánt a fáról és visszamegyek, hogy megkötözzem a... A szörnyűséges fenevadot mely látszólag egy öregebb mutáns lehetett aki valószínűleg begőzölt, vagy nem tudta visszafogni a vadász ösztöneit vagy hát éppen ki tudja, hogy miért támadott nekem. A korától függetlenül megkötözöm és haladok tovább, idő kérdése úgyis, hogy szabad legyen, ezt biztosra veszem, így nem aggódom miatta és gondolkodás nélkül otthagyom... Ha úgy adódik és erre jövök visszafelé, ami valószínűleg úgy lesz, ha rajtam múlik legalább is és azt látom, hogy még itt van akkor persze összeszedem mert nem vagyok egy szörnyeteg hogy valakit megkötözzek aztán hagyjak éhen halni... Ha rajtam múlik, ezen eléggé nagy hangsúly van. Mindenesetre is folytatom az utat, követem a nyomokat amiket egy kevés keresgélés után... Az a kicsi azért egy jó negyed óra volt, de megvan az eredménye, vagyis... Részben, mert két felé mennek a nyomok.
- Hogy a... - Szívesen mondanám most a magamét, de meg tudom állni, de hogy az istenbe lehetett ezt elintézni? Mármint két felé mennek a nyomok és úgy tűnik, hogy egyik sem tért vissza... Áh, vagy visszalépkedett, vagy fán mászott vissza erre a pontra de akkor is. Na nem lényeg. Megvizsgálom a földet és a növényzetet alaposabban, egyéb nyomok után kutatva, amelyek arra utalnak, hogy melyik irányból jött vissza... Nem hiszem, hogy ilyesmit fogok találni, bár kisebb torzulások ezek, félrelépések a saját nyomban, megkarcolt felszínek, amit kétlem hogy kiszúrok de egy próbát megér. Ha ilyesmit nem találok itt helyben, akkor passzolás alapján az észak-nyugati utat választom, persze a szemem továbbra is nyitva tartom ilyesmi után, vagy veszélyforrások után kutatva. Azt hittem, hogy ebben az erdőben nem nagyon lesz ami megzavar az itteni flórán kívül, mégis nekem ugrott az a batár fehér dög mutáns, nem kéne hogy ugyan ez megismétlődjön úgy, hogy felkészületlen vagyok és meglepetésként ér.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 16 Nov. 2013, 14:33

2048. január 9. csütörtök – Madripoor
Résztvevők: David Ethan és Laura Orrin / Suzuka

A nő elgondolkodott, majd megszólalt a nyugatit illetően.
- Igen, valószínűleg tényleg az jobbik megoldás, vagyis a legjobb.
A többi részen megvakarta a tarkóját és végül holografikus telefonján csatlakozott az internethez, hogy a többi kérdésre is választ tudjon adni.
- Élelmet kifelé nem, csak befelé, révén egy szigetről van szó, nem túlságosan önellátó a hely. De vannak gyógyszerlaborok és gyárak itt, így kifelé gyógyszereket szoktak, hetente többször is, élelmiszert napjában kétszer hoznak be, koraesti és a hajnali órákban, több tíz tonna körüli nagyságokról van szó, azaz elég nagy hajókkal. Ez segít neked valamiben?

Ahogyan Laura nekilátott annak, hogy megvizsgálja a nyomokat, láthatta, hogy nem nemcsak, hogy nem vezettek visszafelé, de még csak kétszer sem volt visszalépve rájuk. Igaz így jobban megnézve nem is egyidősek a nyomok, legalább több napos különbség volt közöttük, és amit megérzés alapján is választott volna a lány, az észak-nyugati volt a frissebb nyom. Olyan jó fél órát kellett baktatnia az erdőben, eddig nem futott bele semmilyen ellenséges állatba, se semmibe, a nyomokat néhány helyen más vadállatok szelték át, nagymacska és patás lény is, de ezeket sem látta most. A fél óra elteltével elért egy sziklásabb helyre, egy hatalmas sziklafal állta el a lány útját, aminek fala teljesen egyenes volt, rajta pedig nem látszott sehol sem hirtelen olyan hely, hol fel lehetett volna mászni a jó harminc méteres magasságba, ahol a vége volt. Végignézve a fal szélén amíg a szem ellátott mindkét irányban ugyanilyen állapotok uralkodtak, de a távolság miatt egy idő után nem lehetett Laura biztos benne, hogy nincs-e feljáró valahol.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Csüt. 21 Nov. 2013, 00:35

Alaposabban megnézve a nyomokat rá kell jönnöm, hogy talán túlzottan korán bosszankodtam az adódott problémán, úgy véltem, hogy talán valamiféle csapda lehet, megtévesztés, de a nyomok frissességéből, a több napos eltérésekből ítélve egyszerűen csak külön időben volt dolga a két helyen, az igaz, hogy továbbra is kifejezetten furcsa annak a ténye, hogy máshonnan nem vezetnek nyomok, nincs több ezen a páron kívül, s ebből indul mind a kettő, de még csak félrelépés sincs, ami a saját nyomban való visszahaladásra adna okot, érdekes kivitelezés. Mindenesetre is a megérzésem úgy tűnik, hogy alapból jónak bizonyult volna, ennek örülök, de nem hagyatkozhatok vakon csupán csak arra, legalább is nem ebben a helyzetben, harcban kifejezetten jól jöhet és... Néhány egyéb téren amiket nem fogok most felsorolni, nem is értem, hogy miért akarnám, lényegében rajtam kívül senki sem hallja a gondolataimat, maximum egy telepata és a társaim, barátaim, vagyis a fajom végül is, mondhatom nyugodtan így. Egy újabb hosszú séta következik a nyomokat követve, s néha bezavarnak apróságok, egyéb létformák mancslenyomatai, állatoké, melyek keresztezték ezt az ösvényt, s ahogyan nagymacskák nyomát vélem felfedezni az első dolgom, hogy alaposan körbe tekintek, de nem találok semmit, így békésen tudom folytatni az utamat egy hatalmas sziklafalig, túlzottan is békésen s ezt furcsának találom, meglepően nyugodt ez a keresés ahhoz képest, hogy egy valószínűleg meglehetősen felkészült személyt keresek... Nyugodt, leszámítva a fegyveres emberkereskedőket akik közül az egyiket meg kellett volna kötözni és magammal vonszolni... Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ezután azzal a faluval, kétlem, hogy békén fogják őket hagyni, de legalább kapnak egy kicsivel több időt és a fegyverekkel amikhez hozzáfértek talán tudnak védekezni majd, talán, ha veszik a fáradtságot. Óh igen és még ott volt az a fehér bundás öregember, ezt a kettőt leszámítva eddig gyanúsan könnyű volt, de talán csak én érzem így mert nem tudom, hogy mire számítsak... A lényeg, hogy jelenleg előttem van egy igencsak nagy szikla és nem látok olyan pontot rajta, amin fel lehetne mászni, megpiszkálom, persze, hogy nem-e takar egy ponton valamit maga mögött, s ha valóban nem, akkor elindulok... Jobbra... És figyelem, hátha találok mégis olyan pontot, ahol fel tudok jutni, bár ez nem lesz egy sétagalopp, nem is azért, mert nem bírom magamat felhúzni, ó nem, az erőmnek köszönhetően ez felettébb egyszerű, inkább a kapaszkodási problémák miatt továbbra is.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Csüt. 21 Nov. 2013, 13:31

A hölgy egyetért velem, amire nem igazán tudok mit kommentálni, lényegében tudomásul veszem és ennyivel le is tudom, hamarosan pedig megkapom a kért információkat is a kimenő anyagokkal kapcsolatban, igaz nekem is eszembe juthatott volna ennek utána nézni, de sebaj.
- Lényegében azért érdekelt, hogy mennyire számítsak élelmiszer terén utánpótlási lehetőségekre, ha valamilyen okból napokig húzódik az út, nem lenne túlzottan kellemes egy rakat gyógyszer között feldobni a talpam ha azon keresztül sikerül kijutni innen. - Igaz vannak drasztikus megoldások a problémákra, amikhez nem tervezek hozzányúlni. Olyan kategóriába tartoznak ezek, mint a vadonban való megsérülés fertőtlenítőszer nélkül, amikor az ember férgesíti a saját lábát, hogy az elhalt szöveteket rendezzék le, később pedig kitakarítja vízzel, vagy valami egyébbel, ha már a férgek miatt fájdalmas, elvileg ez a folyamat képes megelőzni a fertőzéseket, gyakorlatilag még sosem kellett ehhez folyamodnom, szerencsére, nem is szeretnék, de ha egyszer majd úgy adódik, hogy meg kell tennem, akkor meg kell tennem, hiszen vagy elviselem ezt, vagy meghalok, nemde? Mindenesetre is nem ezen kell most agyalnom. Alaposabban szemügyre veszem a térképet, hogy mely utak vezetnek a kikötőbe, egy vagy több áll-e rendelkezésre, az épületek miként vannak a közelben elrendezve és a többi, ki kell dolgozni egy útvonalat amelyen keresztül lehetőleg észrevétel nélkül fel tudok vagy tudunk jutni, valószínűleg csak én fogok utazni, de mivel nem biztos ezért nem tudom, hogy egyes vagy többesszámban beszéljek.
- Amúgy ha már így kettesben vagyunk, mi szél hozott ebbe a városba? - Remélhetőleg ellát valamilyen érdekes témával, hogy legalább társalgással telhessen ez a kevés idő amit itt töltünk, nem pedig néma csenddel és monoton tervezgetéssel, mindenképpen megindítóbb lenne és remélhetőleg nem lesz titokzatoskodó, nem látok rá okot, hogy olyan legyen de nők... Ráadásul maffiával kapcsolatos nők, én mint férfi arra vagyok kárhoztatva, hogy sosem érthetem majd meg őket, nem vagyok benne biztos, hogy ez akkora átok. A korábbi kérdésemre pedig eléggé egyszerű a válasz, de úgy vélem, hogy nem nehéz elmondania a saját szavaival, vagy éppen lehet sokkalta másabb is, mint amit jelenleg feltételezek.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 22 Nov. 2013, 10:56

2048. január 9. csütörtök – Madripoor
Résztvevők: David Ethan és Laura Orrin / Suzuka

- Nem fogsz éhen és szomjan halni, ha amiatt aggódsz – nyugtatta meg a fiút.
A kikötőbe két nagyobb út, már-már autópálya széles vezetett a belvárosból, négy-négy sávos utak voltak ezek. Az egyik fentről közelítette meg a másik pontosan 90 fokos szöget zárt be az előző úttal. Délről pedig egy kisebb kétsávos út volt csupán. A közelben raktárak helyezkedtek el, illetve karbantartó épületek. Egyik sem volt túl magas és nem is voltak közvetlen a kikötőben, úgy száz méterre voltak tőle, mert a kikötő résznél szó szerint emelődaruk voltak és olyan helyek, ahova kamionok és egyéb ilyen járművek tudtak beállni, hogy a hajókból azokra, azokba emeljék át az árut. Az egész hely pedig magas kerítéssel volt körbevéve – jó hat méteres – , a tetejükön pedig szögesdrót.
A nő a kérdés után Davidre nézett, majd elmosolyodott.
- Én már itt születtem, helyi vagyok, bármilyen hihetetlen, de itt is születnek emberek és nem mindenki bevándorló – mondta. – Úgy tudom, hogy fejlett a biztonsági rendszerük és a kerítésben áram is van.
Mondta még az adatokat böngészve, amiket David lekért.

Laura nekilátott annak, hogy feljárót találjon a magas sziklafalra, egy kis járkálás után talált is egy olyan helyet, ahol lelógó liánok voltak és kapaszkodók is. Mesterségesen volt mindez kialakítva és nem természetes képződmény. Itt ezen a helyen is talált olyan nyomokat, mint a sajátja, így igencsak valószínű volt, hogy az, akit keres az is ugyanezt a helyet használta mászásra, mint ő maga. Ennek hála, hogy ő maga is könnyedén feltud mászni. Amikor felér, akkor egy igencsak meglepő látkép fogadta. Odafent egy síkságra ért fel, itt egy igencsak nagy részen nem volt semmilyen fa, csak fű, a távolban két hatalmas épületet lehetett látni, az egyik egy ősrégi romos templomszerűség, a másik egy valamivel modernebb épület, aminek a funkciója nem volt azonnal megmondható. Egy kitaposott út vezetett innen az épületek felé, amit úgy tűnt, hogy sűrűn használnak így és emberi lábnyomok is látszottak a homokban. Ennek ellenére egyetlen élő személyt sem látott idefent egyelőre.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Hétf. 25 Nov. 2013, 13:57

Újabb keresgélés ezúttal viszont nem kerül sok időbe, könnyedén sikerül a fajtársam nyomára akadnom s az alapján egyértelművé válik, hogy ő maga hol mászhatott fel. Magam is ott kezdem meg a hegymászó akciót, ami pedig nem meglepően könnyen megy, mert eléggé sok biztos kapaszkodóhely van, amint pedig már mondtam az erőmnek köszönhetően a saját súlyomat megemelni messze nem problémás feladat. Óvatosan mászok fel természetesen, ahogyan a peremhez érek lassítok és készülök arra, hogy valami esetleg meg akarna támadni, valami vagy valaki, de nem így alakul, ezért óvatosan lesek át a perem felett, egy pillanatig pedig nem akarom elhinni amit látok. Felhúzom magam, megdörzsölöm a szemeimet, de a látvány nem csal, legalább is most nem úgy tűnik, egy nagy füves pusztán találom magam, egy fennsíkon, fák szinte sehol, maximum a távolban, inkább csak fű van mindenfelé, a távolban két épület, egy régebbi és egy kicsivel modernebb amiről fogalmam sincs, hogy mi lehet az ittlétének oka, milyen célt szolgálhat és egy kitaposott ösvény.
- Márisz szeretem eszt a helyet. - Motyogom magamnak halkan, sokkal kellemesebb mind a sűrű erdő, legszívesebben pedig leheverednék és kényelmesen feküdve nézném az eget, ahogyan keresztül úsznak rajta a folyamatosan deformálódó felhők, de nem hiszem hogy ezt a fajta pihenést jelen esetben megengedhetem magamnak, sajnos, de egyszer valószínűleg visszajövök ide élvezni kissé a levegőt és magát a tájat, minden bizonnyal, ha csak nem alakul úgy, hogy valaki magánterületté teszi.... Bár... Akkor is beszökhetek, ha csak nincs nagyon erős őrség. Mindenesetre is most így pár perc gyönyörködés után ismét útnak indulok és követem az ösvényt, valószínűbbnek tartom, hogy a modernebb épülethez fognak vezetni, eléggé esélyes, az viszont furcsa, hogy a rengeteg emberi lábnyom ellenére egyet sem látok, ami gyanús és továbbra is igyekszem nem le engedni a védelmem, biztos ami biztos.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Hétf. 25 Nov. 2013, 14:47

Az éhen illetve szomjan halással kapcsolatos megjegyzésre megvakarom a fejem.
- Tény, de amennyi fura dolgot láttam már, sosem tudni, hogy mi jöhet közbe. - Szóval megtörténhet, jártam a jövőben, egy olyan helyen ahol az űrben lélegeztem és kiborg bogarak kergettek, egy fekete-fehér realitásban, szóval éppen honnan tudjam, hogy nem fogja egy zsebdimenzió kiszívni belőlem a vizet? Na jó ezt én sem gondolom komolyan, de amennyi dolog történt már egyszerűen nem látom elképzelhetetlennek, persze egy percig sem aggódom miatta, bár amekkora baromság... Na mindegy. Két út vezet a kikötőbe, vagyis három, két nagyobb, forgalmasabb és egy délen, egy kisebb ami valószínűleg jobb választás lenne, valószínűleg ott közlekednek a kamionok, hogy ne tartsák fel a forgalmat, legalább is első ránézésre így tűnik logikusnak, bár igyekszem alaposabban áttanulmányozni, hogy melyik miként helyezkedik, mihez van közelebb.
~ A legegyszerűbb az lesz, ha az egyik kamion szállítmányába sikerül bejutni és onnan emelnek be azzal együtt a hajóra, valószínűleg ott már nem ellenőrzik át, hogy mi van a rakományban, ellenben mire átmászok a kerítésen... Amiben áram is van... Lehet mégis átnézik a rakományt még egyszer... De egyenlőre úgy néz ki, hogy a kerítésen semmiképpen sem tudnék átjutni anélkül, hogy észrevegyenek, így továbbra is logikus előtte elrejtőzni. ~ A szememmel végig követem a kétsávos út vonalát és keresem a gyógyszergyárat, majd pedig megpróbálok utána nézni magam is az általam keresett információknak, avagy bármilyen adatnak arról, hogy hol kutatják még át a rakományt, hátha akad valami. A gondolataim és a kutatás ellenére azonban egy pillanatra " meglepetten " kapom fel a fejem arra, hogy a hölgy helyi.
- Sosem hittem volna, hogy ilyesmi lehetséges. - Mondom ki hamis döbbenettel, egyértelműen érthetően, enyhén mosolyogva.
- Le a kalappal, én életemben másodjára járok itt és első alkalommal vissza kellett vásárolnom valakit, most meg ez a helyzet. - Pár másodpercig elhallgatok ahogyan elgondolkodom, de végül folytatom, továbbra is mosolyogva.
- Feltételezem, hogy nem sok hasonló problémád akadt a helyi szervezetekkel. - Hirtelen feltételezés ha olyan mint amilyennek gondolom akkor meg tudta védeni magát velük szemben.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

13 / 15 oldal Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.