Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

3 / 15 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15  Next

Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Vas. 25 Nov. 2012, 01:27

Bólintok a szavaira, majd pedig " figyelem ", hogy mit csinál. Elővesz valamit, majd pedig a kezembe adja, tökéletes, elteszem az egyik zsebembe, jó mélyre, majd pedig ugyan abból húzom elő a pénzt és adom oda neki, több mint biztos, hogy elég lesz. Az eddig is jelen lévő mosolyom meglehetősen elégedetté válik, valamint megjelenik benne valami más is, valami olyasmi ami megmozgatja az embereket, legalább is az eddigi észrevételeim alapján.
- Most, hogy ezzel megvagyunk, mit szólnál hozzá, ha te meg én esetleg... Kicsit aktívabban töltenénk el az éjszaka hátralévő részét. - Beszéd közben finoman közelebb hajolok hozzá, ha hagyja akkor finoman hozzá is simulok, kissé... Eléggé úgy viselkedve, mint aki perverz és ki van éhezve... Nos az első része talán igaz is... A lényeg, hogy ezen múlik, hogy milyen gyorsan lesz kiütve, ha belemegy a játékba, akkor nem most, abban az esetben lehet, hogy még egy kis ideig megpróbálom visszacsalni a tánctérre, egy kis alkoholizálás miatt, aztán pedig "haza" csalogatni, még mindig ugyan azon céllal és csak ott fogom leütni. Ha ez így nem megy... Akkor kénytelen leszek itt egy nyitott tenyeressel kifektetni, amikor hátat fordít, amit az eddig is hallott lépteiből nem nehéz megállapítani, igaz a zene tompít, de kiszűrhető és valószínűleg eléggé kondiban vagyok ahhoz, hogy innen elcipeljem odáig, néhányan furán fognak nézni de úgysem látom, ha pedig kérdeznek akkor piával kiütötte magát és nem hagyhattam ott, ennyi, ebben az esetben csak a hátsó kijáratot kell megtalálni, biztos, hogy van és tutit, hogy csak bentről nyílik kifelé.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Henry White on Vas. 25 Nov. 2012, 13:12

Semmi gond nélkül hátra jutok, a folyosón a fickó, egy elég érdekes kinézetű lánnyal álldogálnak, és sugdolóznak. Várjunk csak, ez az a lány akivel a motelben és a sorban is találkoztunk, sőt egyszerre érkeztünk meg a városba is. Elég furcsa véletlen, de ennél tovább nem foglalkozok a gondolattal. Látom ahogy egy folyadékkal teli fiolát nyújt át neki.
Erre a lány félre nem érthetően adja a fickó tudtára a fizetés iránti szándékát. Nehéz nem eltéveszteni miről is van szó.
Halkan, de ahhoz elég hangosan köhécselek, hogy észrevegyék, majd ha a fickó főleg rám figyel, egy félre nem érthető pillantást intézek a fiola felé. Jelezve, hogy nekem is a vásárlás a szándékom. Majd várakozóan pillantok rá, szinte kérdezve, hogy előnyben részesíti-e a lányt, egy potenciális vevőhöz képest. A fiola már magában reményt ad arra, hogy árulja a drogot, plusz Sue sem hazudott, hisz itt találtam meg a fickót. Ezek szerint nem csak legenda. Már csak azon kellene gondolkodnom mit tegyek, hogy egy nagyobb terjesztőhöz jussak el. Nyilván az lesz a legjobb, ha nagy tételben vásárlónak adnám ki magam, aki a lehetőségek után tapogatózik. Ez a célszerű, csak szóba kell elegyednem vele.
avatar
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 26 Nov. 2012, 09:22

2046. december 10. hétfő – Madripoor
Résztvevők: Laura Orrin, Tomek Wind, Lara Storm, Rachel Wilcox és David Ethan

Rachel leült a fal mellé és próbálta a fejéből kiverni a támadóját, aki sokkal profibb volt a telepátia használatában, mint ő. Mesterien rejtette el magát a támadás közben is, és olyan szintű pajzsokat emelt az elméje köré, hogy lehetetlen volt megtalálni. Ahogyan Rachel felnézett előtte egy áttetsző alak állt meg. Valószínűleg még nem látott ilyet, bár Hannah-tól lehetséges, hogy igen, egy asztáltest volt, a támadója mentális kivetülése. A rosszulléte miatt nem nagyon tudta az alakot kivenni, de arra kellően elég volt, hogy elvonja Rachel figyelmét, aki így nem vette észre azt, hogy valaki mellé lépett. Már csak az elmosódott cipőtalpat láthatta, ahogyan a bakancs a fejét találta el és a lány elvesztette az eszméletét.

A dolgok végeztével David kiment a teraszra, hogy ott levegőzzön. Nem sokáig élvezhette az egyelüllétet és a magányt, mert lilás fényt látott meg maga felé repülni, majd lebegve tőle pár méterre a hátsó kertes, dzsungeles rész felett Lara „állt” meg.
- Baj van! – kezdte hadarva. – Az előbb láttam, hogy Rachelt bedobják egy autóba eszméletlenül a szórakozóhely előtt…

A férfi elvigyorodott Laura szavaira és tetteire, a pénzt természetesen máris eltetette. Belecsókolt Laura nyakába egyetértően arra, hogy örömmel belemegy abba, amit a lány kínált neki. Ekkor köhintett Tomek és a férfi arra nézett, a fiola még ott volt Laura kezében, a férfi pedig elengedte a lányt és a fiú felé fordult.
- Téged ki kü…
Tovább nem tudta folytatni, révén ebből kiderült, hogy nem fog elmenni a lánnyal, főleg, ha új vevő van a láthatáron, ezért Laura egyetlen mozdulattal csapta le a fickót, aki eszméletlenül terült el a földön erre.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Henry White on Hétf. 26 Nov. 2012, 12:31

A pasas a zsebébe gyűri a pénzt, szóval mégis csak volt fizetés, amit most művelnek, az már csak extra bónusz. Ahogy elköhécseltem magam, az felém fordult. Félig már nyertem, kérdezné, hogy engem mégis mi hozott ide, mikor a lány, egyszerű és gyors mozdulattal leüti a fickót. Aki erre a padlóra zuhan, nyilván eszméletlenül.
Én pár másodpercig csak döbbenten bámulom a lányt, majd futva megindulok felé. Nyilván nem érdekel, hogy miért csinálta, hisz fizetett érte. Azt sem bánom ha elmenekül, hacsak nem támad rám.
Itt a lehetőség, a fickó eszméletlen, csak valahogy ki kell vinnem innen, és máris kikérdezhettem, arról, honnan is szerzi be a drogot, és máris egyel fentebb jutok, közelebb a célomhoz.
Mindenesetre szemmel tartom a lányt, ha rám támadna, megpróbálok kitérni előle, közben haladok felé. Ha támad, nem fogom elengedni, de mivel nincs nálam fegyver csak a testemre hagyatkozhatok, és ehhez közel kell jutnom hozzá.
avatar
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Hétf. 26 Nov. 2012, 15:41

Megengedek magamnak egy elégedettnek mondható kuncogást, ahogyan érzem, hogy a nyakamat csókolja, viszont az örömöm nem tart sokáig, mert valaki eléggé modortalanul közbevág, ez pedig igazából keresztbe húz mindent, legalább is az A tervet biztosan. Nincs más választásom így, eltüntetem a boldogság jeleit az arcomról, majd pedig egy határozott mozdulattal tarkón verem a dílert, innentől pedig minden úgy történik, ahogyan történnie kell, a kezemmel érzem, hogy lefele esik, majd pedig puffan a földön, eléggé természetes esésnek tűnt és nem szól egy szót sem, valamint nem is nyögdécsel, így valószínűleg ténylegesen elájult. A másik alak felé fordulok, zsebre teszem a pirulát, hogy semmiképpen se lehessen baja, majd pedig átlépve az " emberem " felett beállok közé és az ismeretlen közé.
- Távozz. - Ennyi figyelmeztetést adok, de nem hiszem, hogy működni fog, ezért készülök a legrosszabbra, bár a testtartásom laza, bármikor készen állok arra, hogy ugorjak, de nem teszem, bölcs leszek, ha ellenséges, megvárom, hogy ide jöjjön, a léptei alapján amúgy is be tudom mérni, hogy milyen messze lehet. Ha valóban ide jön... Nos, megpróbálom az utolsó pillanatokban kicsit kinyújtani a kezeimet, a testén tájékozódva könnyű megállapítani, hogy mennyire magas, mennyire lehet izmos és így könnyű megtalálni a karjait is, ha pedig azok megvannak, akkor egyszerűen megpróbálom megragadni az egyiket, történetesen a jobbat, majd pedig egy fordulattal, már ha lendületesen jön, nekivágni a falnak a saját erejével, utána pedig egy gyors féltérdre ereszkedéssel átdobni magam felett a padlóra, és az eddig összegyűjtött töltésem fejére való közeli leadásával próbálom biztosítani, hogy ott is marad egy ideig, addig pedig nekem lesz időm távozni, remélhetőleg. Viszont jobban örülnék neki, ha csak egyszerűen távozna, tőlem riaszthatja a biztonsági őröket is, addigra már úgysem leszek itt, de inkább hagyjon békén.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Hétf. 26 Nov. 2012, 23:38

Nyugodtan időzök az erkélyen, eléggé kellemes az idő, a kilátás is szép, tényleg, gyönyörű, nagyon tetszik, az egyetlen ami hiányzik, az egy beszélgető partner, mivel úgy tűnik, hogy rajtam kívül senki sem időzik az erkélyen legalább is nem a közelben, így pedig unalmassá válik az ácsorgás. Éppen ezért, bár necces, de felmászok a korlátra, természetesen erősen kapaszkodva abba, de azért " pont nem érdekel " mozgással, mert tényleg nem, amíg normálisan fogom addig ha lecsúszok sem esek le, innentől kezdve pedig így, kényelmesen a korláton ülve figyelem a nyugalmat, ami az egész placcból sugárzik. Más talán félre értené, ha ezt most hátulról látná, legalább is ahogyan felmásztam, mondjuk kissé meglepő volt, hogy mennyire könnyen ment, azt hiszem, nem vagyok eléggé fáradt, jó ez kézenfekvő volt onnantól kezdve, hogy betértünk arra a... Mit tudom én milyen szórakozóhelyre, na meg persze a már korábban említett zuhany is meglehetősen sokat segített. Most viszont valami belezavar a kép nyugalmába, lila fény, mely magára vonja a figyelmem s egy közeledő alakot tekintek meg, egy nőt, akit így elsőként ismételten nem ismerek meg, túlzottan régen láttam és akkor sem sokszor, vagy csak megkopott az elmém emlékező képessége abban a cellában... Igen, lehet ez az utolsó, mondjuk nem tudom, náh nem is érdekel, az a cella elmehet a pokolba, úgyis megfogom jegyezni előbb vagy utóbb a dolgokat! A lényeg, hogy a lányt a hangjáról ismerem meg, bár az arca is eléggé tipikus, úgy értem az arc memóriám azért általában jó, de most mégiscsak lilás fényben úszik, vagy valami olyasmiben. Mindenesetre is hadar, én pedig felvonom az egyik szemöldökömet, miután pedig normálisan fel is fogom, hogy mit beszél, ami nem több, mint pár másodperc, egy pillanatra úgy érzem, hogy itt helyben hanyatt verem magam... Miért nem jött ő is vissza inkább? Éreztem, hogy nem jó ötlet ott hagyni, úgy éreztem! De a franc se gondolná hogy pont itt... BRÁH GONDOLNI KELLETT VOLNA! Nyugi... Nyugi...
- A francba! Lehet pofátlan kérdés de így gyorsabb, oda bírsz repülve cipelni vagy sprinteljek? - A választól függően vagy nyújtom a kezeimet, vagy hanyatt vágom magam a korláton és futva indulok lefele, vissza a kocsmához, de azért remélhetőleg... És ez furcsán hangozhat, de remélhetőleg vállalja, hogy erre a kis távra elcipel, mert akkor is gyorsabb, bár csak úgy, ha tudja is, hogy biztosan elbír... Mondjuk kit érdekel? Most rohadt nagy gáz van! Azért, ha úgy dönt, hogy megpróbálja, akkor kihasználva az alkalmat felteszek még egy kérdést, vagy több kérdést is, csak egybe, vagy gyorsan egymás után, mindjárt eldöntöm, hogy miként akarom feltenni ezeket.
- Rendszámot, vagy bármi jellegzeteset láttál azon az autón? - Nos így sikerült feltenni, most viszont aggódom amiatt, hogy ez azért egy eléggé nagy város, ha ezek eltűnnek Rachellel... Bottal üthetjük a nyomát, esélytelen lesz megtalálni, legalább is önerőből biztosan, de azért ilyen könnyen nem fogom feladni és elkönyvelni... Hogy is mondjam, veszteségnek? Nem, Rachelről beszélünk, ő a kivégzésemre jött el értem, ez ahhoz képest eléggé semmi.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 30 Nov. 2012, 19:28

2046. december 10. hétfő – Madripoor
Résztvevők: Laura Orrin, Tomek Wind, Lara Storm, Rachel Wilcox és David Ethan

Laura nem érzi ellenfelét, vagyis csak valami furcsaságot, az egész testéből valami furcsa energia, sugárzás távozik, ami miatt nem látszott a fiú. Ilyesmi energiával még nem találkozott korábban, egyszerűen mintha nem lenne ott semmi, ahol a fiú lenne. Így csak a hangok alapján tájékozódhatott, semmi mást nem vehetett vele szemben igénybe. Tomek hamar kiszúrta, hogy a lány nem látja őt, mert nem teljesen rá nézett, hanem oda, ahonnan a köhögés érkezett. ennek hála Tomek megérkezett a lányhoz, aki eddigre az eszméletlen alak felett állt már és le tudja őt fogni. Ekkor érzi csak meg Laura is, hogy ellenfele megérkezett hozzá, jócskán gyorsabban, mintha egy átlag mezei személy tette volna.

Lara felkapta Davidet, amikor a fiú megkérte erre és vele együtt repült vissza arra a helyre, ahol korábban voltak. A kérdésre megrázta a fejét.
- Nem láttam, csak egy fekete drága autónak tűnt, amit a gazdagok használnak – mondta. – De úgy tudom, hogy erre mindennaposak az ilyenek és az emberek fel sem néznek arra, ha valakit elrabolnak… ez egy ilyen város, ezt mondták mielőtt idejöttünk, hogy erre különösen ügyeljek. Mert senki sem fog segíteni…
Néhány pillanatra elgondolkodott miközben az utcán emberek nyüzsögtek.
- Egy vörös sárkány volt végigfestve a kocsi oldalán… - felelte. – Mást igazán nem láttam.

//Rachel köv körben tér vissza közénk.//


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Vas. 02 Dec. 2012, 22:13

A repülés így eléggé érdekes élmény, hogy valaki visz, kicsit stresszes, mert nem tudom, hogy melyik pillanatban fog esetleg elejteni, de mondjuk nem ez a legfőbb ok jelenleg, ami miatt aggódok, úgy értem ha leejt akkor mi van? Meghalok és... Ennyi, van most ennél fontosabb probléma is, mert valahogy még mindig nem félem a halált, az egy dolog, hogy miután négy napon keresztül cseszegettek vele, akkor már eléggé zavart, de ettől függetlenül a véleményem még mindig ugyan az, mint eddig, van élet a halál után, több közeli példa is van, ami bizonyítja az állításomat, szóval minek aggódni miatta, az életben vannak nagyobb problémák is, mint maga a halál jelenléte. Jelenleg ez a " nagyobb probléma " az előállt helyzet, ugyanis semmi érdemlegeset nem tudok meg Larától, esetleg annyit, hogy egy vörös sárkány volt a kocsi oldalán, de semmi több... Pont amitől tartottam, bottal üthetjük a nyomukat, eléggé nyomasztó, lehangol, a legszívesebben pedig egy falba verném az öklömet, egyrészt csalódottan, másrészt pedig feszültség levezetés gyanánt, bár akkor valószínűleg eltörném a saját kezemet, de mind ez nem számít! Idegesen kezdek el fel-alá járkálni, a homlokomat is dörzsölgetve, azon agyalva, hogy mit lehetne tenni ebben a helyzetben.
~ Nyugodj meg és gondolkodj normálisan, milyen lehetőségek vannak most? Nem sok... Rendben, az emberek nem lesznek segítőkészek, a rendőrséghez felesleges lenne fordulni, ha van itt valamiféle maffia, jakuza, vagy mit tudom én, nagyobb szervezet, akkor azok valószínűleg a kezükben tartják az ilyen szerveket, kézenfekvő... Kell valaki aki... ~ Ezen a ponton Larára tekintek.
- Elkérhetem egy kicsit a telefonodat? - Remélem igen, ugyanis így, hogy kissé lehiggadtam és értelmesebben átgondoltam a helyzetet, talán tudom, hogy ki segíthet, mert tulajdonképpen csak egyetlen egy személyt ismerek, aki járatosabb az alvilágban és annak az ügyeiben, vagy legalább is egyetlen személyt, akihez nyugodtan fordulhatok és tudom, hogy segíteni is fog, ha tud, az anyám, és még a telefonszámát is tudom fejből, anno eléggé alaposan belém nevelte, hogy ha bármi van, akkor tudjam, ez pedig egy " bármi van " helyzet... Hogy úgy mondjam, bár sosem hittem volna, hogy én még bármivel is zargatni fogom, de mindig vannak helyzetek, amikor szükség lehet még a szülők segítségére.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Henry White on Szer. 05 Dec. 2012, 10:42

Felvont szemöldökkel haladok a lány felé, aki még mindig az előző tartózkodási helyemet nézi. Nem látna? Talán, de ez az előnyömre válik, így különösebb ellenállás nélkül a közelébe jutok. Amilyen gyorsan csak tudok elkapom a kezét, hátracsavarom, kellőképpen erősen ahhoz, hogy ne tudjon kiszabadulni.
Menet közben megváltozott a tervem.
-Nem akarlak bántani, csak az kell amiért olyan szívélyesen leütötted a fickót. A fiola, aztán mehetsz is....-
Tényleg nem akarom bántani, de ez egy lehetőség, szerzek egy mintát, és a fickó szemében is játszhatom a megmentő szerepét. Hátha így szívélyesebb lesz, és többre jutok vele majd.....ha felébred.
-A fiolát és már mehetsz is.....-
Persze nem áltatom magam azzal, hogy nem támadna-e rám. Így az első gyanús mozdulatra vagy jelenségre ami utalhat egy képességre is, a kezénél fogva a szemközti falnak csapom, nem túl erősen, de azért annyira hogy legalább megszédüljön tőle, vagy elveszítse az eszméletét.
avatar
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Szer. 05 Dec. 2012, 18:46

Meglepődve tapasztalom, hogy nem látom a személyt, aki " rosszkor van rossz helyen " és valószínűleg ennek a meglepettségnek köszönhetem, hogy nem tudok eléggé gyorsan reagálni a közeledésére, oly annyira nem, hogy még csak egy normális mozdulatot se tudok tenni, ami egy másodperc se lenne. Arra számítok, hogy a következő amit érzek csak egy éles fájdalom lesz és annyi, de nem így történik, csak fog, így pedig nem látom vészesnek, legalább is ezt a részét, mert másrészt viszont idegesít amit beszél, nem lenne ennyire vészes ha nem fizettem volna érte, de így viszont nagyon idegesítő. Nem hiszem, hogy harccal itt sokra mennék, főleg azért nem, mert valószínűleg egy függő, azért ennyire fontos neki, hogy képes megtámadni egy vak lányt csak így féreg módon bármiféle normális előzmény nélkül. A lényeg, hogy így marad a verbális harc, ami most eléggé furcsa lehet így hirtelen, de azért megpróbálom.
- Maga képes megtámadni egy vak nőt egy fiola miatt? Undorító legalja... - Nem véletlen a magázódás - ... Ide figyeljen, ha most azonnal távozik akkor elkerülheti a börtönt és úgy tehet, mintha mi sem történt volna, azonban ha tovább folytatja ezt a fajta viselkedést kénytelen leszek magát is lecsukatni nemzetközi nyomozás akadályozásának vádjával és valószínűsíthető függőséggel. Csak úgy mint ezt a dílert, mivel már megvan a kézzelfogható vád alap. - Igen, ez gyökérség, de ki tudja, lehet, hogy működik, ha mákom van akkor megijed és se szó, se beszéd távozik, ha viszont nem teszi és kérdezősködni kezd, nos az érdekes lesz, remélhetem, hogy nem így lesz, de úgyis össze tudnék rá hazudni valamit, eléggé jól tudok rögtönözni ahhoz, hogy megtegyem. Azt is csak remélhetem, hogy más ezt nem hallotta, mert ha igen akkor eléggé nagy gázban vagyok.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 06 Dec. 2012, 11:08

2046. december 10. hétfő – Madripoor
Résztvevők: Laura Orrin, Tomek Wind, Lara Storm, Rachel Wilcox és David Ethan

Odabent senki sem volt ott hátul, ahol Laura és Tomek. Úgy tűnt, hogy mindenki tudja, hogy mi lehet ez a hely és nem igen jártak hátra, hacsak nem üzletet kötni jöttek ide. A fiú hátracsavarta a lány kezét, de az nem támadott felé, csak fenyegetőzni kezdett, így egyelőre a páros még mindig patthelyzetben volt.

Odakint Lara bólintott David szavain, majd a kis táskájában kezdett kotorászni, majd előhalászta a telefonját és átadta a fiúnak. Az pedig egyből hívta is az anyja számát, az néhányat kicsörgött, majd egy igencsak álmos hang szólalt bele a telefonba.
- Ajánlom, hogy fontos legyen bárki is az, ha hajnali 4kor telefonál… ha nem, megtalálom és megölöm! – mondta a nő, majd rájött, hogy mit is mondott. – Itt Sarah Ethan beszél.
A hangja továbbra is olyan álmos, hogy igazából nem tudja, hogy hol van és ki lehet, révén az időzónák miatt az USA-ban igencsak korán volt még, annak ellenére, hogy itt Madripoor-ban késő este.

Eközben valahol Rachel bekötött szemmel, egy székhez kötözve, kipeckelt szájjal tér magához.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Csüt. 06 Dec. 2012, 23:24

- Köszönöm. - Ezzel veszem át a telefont, szeretem, ha valaki ennyire könnyedén átadja a dolgait, oké ez most vészhelyzet de akkor is, mondjuk alap esetben tuti nem adná ide de na, legalább a " nehéz időkben osztom a dolgaimat " alap úgy tűnik, hogy nála is megvan. Bepötyögöm a számokat, hívok, majd pedig némán végig hallgatom az anyám szavait, amikre akaratlanul is elmosolyodok, mert hát hiába halálos fenyegetés ez, mégiscsak megnyugtató, hiszen egyrészt ebben nőttem fel, mégsem ölt meg soha, nem hiszem, hogy most fogja elkezdeni. Mindenesetre is miután végzett, azt hiszem végre én jövök a beszéd terén.
- Jó reggelt, itt David, egyrészt bocs a korai hívásért, másrészt pedig ha meg akarsz ölni hamarosan úgyis hazalátogatok... - Legalább is tervezek. - ... Figyelj, az a helyzet, hogy itt vagyok Madripoorban, ide hoztak egy hét börtön után de ez most nem számít, a lényeg, hogy elrabolták az egyik barátomat, egy eléggé közeli barátomat és te vagy az egyetlen ember, akiről tudom, hogy bármiféle segítséget tud nyújtani esetleg ilyen messziről is. Szóval megköszönném, hogyha a korai órák ellenére megtudnád nekem mondani, hogy miféle bűnszervezet logója errefelé a vörös sárkány és esetleg van-e errefelé valami kapcsolatod vagy legalább tudsz-e mondani valami pontot amiből egy ilyen helyzetben ki lehet indulni? -Ezért egyszer még le fogja harapni a fejem, de remélhetőleg nem most, mert nem ezzel kéne elcseszni az időt, mert ki tudja, hogy közben mi történik Rachellel. Mindenesetre is nyugodtan és érthetően beszélek, hogy biztosan felfogja, amit mondok, közben pedig mindenfelé nézelődök és néha ösztönösen Larára tekintek, mivel tulajdonképpen ő az egyetlen a közelben, akit ismerek és legalább megnyugtat a tudat, hogy igen, tényleg még mindig nem csak egyedül ácsorgok itt. Remélem, hogy elő tud állni valami használhatóval, különben nem tudom, hogy mihez kezdhetnénk itt.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Quentine Constantine on Pént. 07 Dec. 2012, 13:41

Szúró fájdalom. Vér szaga. Nem, vér íze. Elharaptam a nyelvemet. De nem csak az fáj. Főleg nem az fáj. A halántékom. Egy bakancs villanása. Kék derengés. Tényleg kék volt? Nem, nem volt színe, olyan volt, mint egy gondolat, megfoghatatlan, de ott volt. Egy kivetülés, asztrális és mentális test, ami megjelent... Hogy közölje, sokkal erősebb, mint én? Más értelme nem volt. Sötét van. Nem, nem a szobában van sötét, a szemem le van takarva, és a szám ki van peckelve.
-Aháhhi if fah, hef fohf tfhöfhehi!
A fenyegetés talán hatásosabb lenne mássalhangzókkal gazdagítva. Koncentrálj! Nem fog megtörténni újra. De miért nem? Valaki sokkal erősebb volt, mint én, és az a valaki fogott el - többek között. Tehát most is itt lehet. Figyelheti az elmémet. Ha megpróbálok kinyúlni érte, vagy csak körültapogatni a sötétben, rögtön érzi majd. Meg vagyok kötözve, nem tudok kiabálni, és azt sem látom, hogy hol vagyok. Tehát nincs más mód.
Emlékeztetnem kell magamat, hogy ez nem egy feladvány, nem logikusan felépített feladat, aminek most rátaláltam az első lépésére. Valaki az életemre tör. Még nem ölt meg, talán nem is az a célja. Lehet, hogy felismert, és át akar adni Magnetonak. Lehet, hogy felismert, de inkább más örömét szeretné lelni bennem. Lehet, hogy nem ismert fel, de akkor nagyon rossz telepata lenne, és tudom, hogy nem az.
Nagyot sóhajtok, és kiterjesztem az elmémet, keresve másokat a közelben. Megpróbálok behatolni ezek elméjébe, hogy megtudjam, hol vagyok, és ő mit csinál. Esetleg rávenni arra, hogy szabadítson ki.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 725
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Henry White on Csüt. 13 Dec. 2012, 14:31

Érdeklődve pillantok rá, ahogy fenyegetőzni kezd. Ránk mindenki vadászik jelenleg, ha felismert volna ki vagyok, kikkel vagyok akkor már hívta volna az erősítést. Az is lehet, hogy a látása miatt nem ismert meg. Mindegy, ezzel nem jutunk semmire. Itt pedig nem maradhatunk a végtelenségig.
-Sajnálom....-
Súgom a fülébe, majd a szóval egy időben egy ütést mérek a tarkójára, épp olyan erősséggel, és gyorsasággal, hogy pár óráig eszméletlen legyen és némi fejfájással ébredjen majd fel. Ha sikerül, óvatosan lerakom a folyosó padlójára majd a dílert felnyalábolom és a kijárat felé sétálok vele, a feltűnés elkerülése végett, úgy mintha részeg lenne, magam mellett cipelem kifelé, támogatva. Azt hogy mit kezdek majd vele hát a jövő kérdése, de van egy két ötletem.
avatar
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 16 Dec. 2012, 10:31

2046. december 10. hétfő – Madripoor
Résztvevők: Laura Orrin, Tomek Wind, Lara Storm, Rachel Wilcox és David Ethan

Rachel ahogyan próbált emlékezni arra, hogy mi történt arra kell eszmélnie, hogy a feje teljesen üres. Nem emlékszik arra, hogy miként került ide, hogy mi történt vele. Nem emlékszik semmire, arra sem, hogy kicsoda ő, vagy micsoda. Így ennek „hála” a képességeivel sincs tisztában. Lépéseket hallott, majd nagyjából érezte, hogy valaki a háta mögött állt meg és a nyakát kezdte simogatni.
- Ezzel mi lesz? – kérdezte egy mélyebb férfi hang angolul, ez lehetett a lány háta mögött.
- Már megvan az, aki megveszi, egy vagyont kaszálunk ezen a szajhán – válaszolt egy elégedett úgyszintén férfi kissé távolabbról.

Tomeknek nem kellett aggódnia arról, hogy őt felismerik. Hiszen ő, Lara, James és Victor csak nemrég kerültek ide a Negatív zónából, így őket senki sem ismerte még. Ezért is lettek ők ideküldve Lara-val. A tökéletes pont, hogy senki sem ismeri őket. mivel Laura nem próbált védekezni és nem tett semmit, így csak az ütést érezte a tarkóján, majd minden elsötétült előtte. A fiú miután az eszméletlen lányt letette a földre elindult kifelé a dílerrel. Az ajtó hamar meglett, erre még nem volt senki, azonban, amikor azt kinyitotta az utcán tömeg fogadta.

- Hogy mi?! Madripoor?! – kérdezte már-már felháborodottan. – Nem maradsz ott, most azonnal felszállsz az első gépre és hazajössz onnan! Elment minden maradék józan eszed?!
Még legalább fél percig folytatta az ehhez hasonló fejmosást, mintha meg sem hallotta volna, hogy David mit is mondott.
- Vörös sárkányt mondtál? – kérdezte. – Nem! Nem foglalkozol az üggyel, sőt elfelejted, hogy az az illető valaha is a barátnőd volt. ő már nem létezik többé és ne keresd! A sárkány testvériség, emberrablással foglalkoznak, rabszolgák árusításával, specialitásuk, hogy törlik az elrabolt korábbi személyiségét és emlékeit és a vásárló kénye kedve szerint telepatikusan ültetnek be újat nekik. A társad már halott, felejtsd el és most gyere haza!

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Vas. 16 Dec. 2012, 11:13

Valami olyasmi történik, mint amire számítottam, vagyis majdnem, a fejmosás része az megvan, de nem azért, mert hogy miért ilyenkor kell hívni, hanem inkább azért, mert ott vagyok, ahol, ami viszont meglep, ráadásul eléggé sokáig is tart, szóval valószínűleg komoly oka lehet erre, ettől függetlenül viszont egy idő után kezd idegesíteni, de természetesen ennek nem adom jelét, főleg azért, mert még éppen időben befejezi és folytatja azzal, amire kíváncsi voltam... És ez a rosszabb része az egésznek talán, mert gondoltam, hogy súlyos a dolog de arra nem számítottam, hogy ennyire. Szavakkal talán nem is igazán tudom kifejezni, hogy mit érzek miközben hallgatom, gyomorgörcs, egy nagyon enyhe, elfojtható remegésnek is talán nevezhető mozgásfajta... Oké ez egyértelműen idegesség szóval mégiscsak meg tudom fogalmazni, csak nem a megszokott fajta.
- Nem, nem megyek. Ha ő nincs, akkor én már fej nélkül feküdnék valahol Vadföldön, neki köszönheted tulajdonképpen te is, hogy most itt idegesítelek, mert a pokolból valószínűleg nem tudnálak felhívni. - Biztosra veszem, hogy nem ez a legkellemesebb beszélgetése velem, de mit lehetne tenni, egy őszinte ember vagyok és amúgy is elmeséltem volna, igaz ez most így csak egy nagyon apró részlet volt, de remélhetőleg megteszi a hatását... Azt a hatást amit várok.
- Szóval... Tényleg nincs semmi? Egy parányi kis apróság se, amit tenni lehetne a visszahozása érdekében? - Mert reménykedek benne, hogy csak túlzott az elrettentés érdekében, ami eddig nem nagyon jött be, de viszont ha mégsem azt tette, akkor eléggé nagy sz@rban vagyunk.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Quentine Constantine on Kedd 18 Dec. 2012, 16:54

//Ezt mondhattad volna egy körrel előbb is. Razz//

Ahogy magamhoz térek, nem látok semmit, nincsenek zajok, nem tudok beszélni, és megmozdulni sem. A köteleket megpróbálom feszegetni a kezemen, és a nyelvemmel igyekszem kilökni a számból minden nem odavalót. Semmi. Nem történik semmi. Hogy kerültem ebbe a helyzetbe? Valaki elrabolt, mert fontos vagyok neki, hiszen mégis csak én lennék...
Üvölteni kezdek, pánikolva próbálok segítséget hívni, de kipeckelt szájjal ez csak fojtott, artikulálatlan nyögésnek hangzik. Teljesen kétségbeesve próbálok vergődve kiszabadulni, aztán megérzem valakinek a kezét, amitől úgy rándulok össze, mintha tüzes vassal értek volna hozzám.
Próbálok ellenkezni, könyörögni, kiabálni, segítséget hívni, szitkozódni, kérdéseket feltenni: mit akarnak tőlem, miért vagyok itt, kik ők, és ki vagyok én? De mindenből csak annyit hallhatnak, hogy vergődöm, mint egy partra vetett hal, és a hideg futkos a hátamon attól, amit beszélnek, és ahogyan az értelmezem. És persze imádkozom, hogy rosszul értelmezzem, de ha valaki elrabolnak, megkötöznek, és eladnak, ott nem marad sok kérdés, hogy mire akarják majd használni.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 725
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Henry White on Szer. 19 Dec. 2012, 17:43

A lány semmit nem tesz, így könnyen leütöm. Sajnálom szegényt, de így lesz a legjobb. Az eszembe villan, hogy talán nem improvizálok túl jól, de már mindegy. Felkapom a fickót és irány a kijárat. Senki nem ismer fel, így könnyedén kijutok, kinn pedig kisebb tömeg fogad.
Egy pillanatra megtorpanok, ha most valaki felismeri a férfit, akkor végem van. Gyorsan körbepillantok, egy taxit keresve, ha találok leintem és gyorsan beszállok a barátommal együtt.
Ha nem akkor észrevétlenül, természetesen viselkedve próbálok meg elsétálni a tömeg mellett, valamelyik sikátorba, ha van ilyen a közelben. Remélem egyéb probléma nélkül sikerül eltűnnöm innen, nagyobb balhé nélkül.
avatar
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 20 Dec. 2012, 07:07

2046. december 10. hétfő – Madripoor
Résztvevők: Laura Orrin, Tomek Wind, Lara Storm, Rachel Wilcox és David Ethan

- Ha ismersz olyan szintű telepatát, mint amilyen Magneto-nak Emily, akkor talán van esély arra, hogy vissza lehessen állítani az illető emlékeit – mondta. – És persze van legalább százezer dollárod, amit fel tudsz lobogtatni a cégnek, hogy komolyan vegyenek téged. Utána esetleg plusz pénz is, hogy ki tudd vásárolni onnan, nem adják ezeket a lányokat olcsón.
David tudta, hogy ismer ilyen személyt az idős Mrs. Morsus is ilyen volt, ami pedig a többi részt illette, a fiú ismerte annyira az anyját, hogy tudja, hogy nem hazudik és nem is túloz azzal, amit mondott és ez továbbra sem volt a legjobb biztosíték.

Tomek számára picit talán megdöbbentő volt, hogy senki, de tényleg senki sem figyelt fel rá, amikor az eszméletlen fickóval elindult a tömegben. Lehet, hogy csak annyit gondoltak, hogy kiütötte magát az italtól, vagy bármi mástól. A fiúnak sikerül leintenie egy taxit, amik éppen a földön álltak, majd miután beszálltak a kocsiba a sofőr hátrafordulás nélkül szólalt meg némi akcentussal, de tökéletesen beszélve az angolt.
- Hova lesz a fuvar? – érdeklődött.

Akik ott voltak a lánnyal egy légtérben nem igen foglalkoztak azzal, hogy mit is tett, végül azt érezte, hogy a kötelek a kezein és a lábain lazulnak, majd hátulról valaki felrántja és a kezeinél fogva tolja előre, hogy menjen valamilyen irányba. Legalább két percig vezetik ilyen vaksötétben, bekötött szemmel, majd a szeméről is lekerült a kötés, ahogyan a pecket is kiszedték a szájából. Amit Rachel látott, hogy egy üres szobában volt egy csapóajtó előtt, amit ekkor nyitottak ki, majd lökték le azon egy erős mozdulattal a lányt. Nem volt mély szerencsére, de még így is a leérkezés után Rachel megütötte magát, mit most már jobban érzett, hogy csak fehérneműben volt, más nem volt rajta, odalent pedig sötét volt és büdös, amíg még nem csukták le a tetőt látta, hogy még másik öt lány van a falhoz kuporodva kisírt szemekkel, rémülten, hasonló ruházatban mint ő. Ekkor csukódott le a csapóajtó és Rachel egyedül maradt a többi lánnyal.

Laura fájó fejjel tér magához egyedül ott, ahol a vörös bőrű fiú leütötte a folyosón, teljesen egyedül volt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Quentine Constantine on Csüt. 20 Dec. 2012, 19:14

A kapálózás nem sokat segít, ezt érzem én is, de a pánik közben ez másodlagos. Végül eloldozzák a köteleimet, és vezetni kezdenek. Minden erőmmel igyekszem ellenállni, de a fizikai erő nem az én oldalamon áll. Mikor végre a szemem és a szám elől is elveszik a kötelékeket, nem fogom vissza magam.
-SEGÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG! - Teljes torokból üvöltök, remélve, hogy valahol, valaki meghallja majd, és talán tényleg a segítségemre siet, vagy hívja a rendőröket. Pillanatnyilag valamiért egyáltalán nem gondolok arra a tényre, hogy nem tudok, ki vagyok, a túlélési ösztön még ezt az egyáltalán nem elhanyagolható tényt is felülírja.
Mikor belöknek a csapóajtón, felszisszennek, de rögtön felpattanok, és megpróbálom kinyitni a csapóajtót, ha elérem. Ha nem sikerül, dörömbölök, és még vagy fél percig nem adom fel a segélykiáltásokba vetett reményemet sem. Csak ha mindez eredménytelen volt, akkor látom be, hogy egyelőre nincs kiút innen. Ekkor fogom csak fel, hogy nem vagyok egyedül.
-Ti... Titeket is... Ti sem emlékeztek semmire? Semmire?! Mióta vagytok itt? Mit akarnak tőlünk? - A legelőször eszembe jutó kérdéseket teszem fel, bár valójában többségükre tudom a választ. Valószínűleg ugyan úgy nincsenek emlékeik, nem rég óta lehetnek itt, különben már továbbadtak volna rajtuk, és abból ítélve, hogy a lehető legkevesebb ruhát hagyták rajtam, nem sok kétség férhet hozzá, hogy kurvának vagy szexrabszolgának akarnak eladni.
Most, hogy kicsit megnyugodtam, már élesebben érzem a fájdalmat, a zúzódásokat, amiket szereztem, mikor lelöktek, és a csuklómon szerzett horzsolásokat a kötéltől, na meg a hideget is ennyi ruhában egy pincébe zárva. Jobb híján tapogatózva keresem meg a falat, ami mellé lekuporodom a többiekhez hasonlóan, és halkan szipogva sírni kezdek, ahogy eluralkodik rajtam a teljes elveszettség. Nem tudom hol vagyok, nem tudom, ki vagyok, és legjobb tudomásom szerint a legrosszabb sors vár rám.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 725
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Hétf. 24 Dec. 2012, 01:12

A válaszából ítélve, mivel már nem azt szajkózza, hogy most azonnal takarodjak vissza New Yorkban, valószínűleg képes átérezni a dolgot és legalább egy ennyi kevés... Nos nem is tudom, hálát? Hát nem mondanám, hogy hála lenne ez, de legalább felfogja hogy valakinek sokkal tartozok, így pedig ő is, legalább is az én szememben, igaz nincs kedvem különösebben belerángatni a dolgaimba de még mindig nincs igazán más megoldás, legalább is én nem látok mást, lehet csak vak vagyok, mit tudom én.
- Értem-értem... Nos meglepő lehet, de a telepata része megvan... A pénz viszont... Nos pofátlan kérdésnek hangozhat, deeeee.. Mennyire megy az üzlet? - Igen, pénzt kunyerálok, régen nem történt már meg ez velem, na meg persze akkor sem ilyen hű de hatalmas összegről volt szó és igazából most kell rádöbbennem, hogy nem igazán vagyok tisztában a családom anyagi helyzetével, mert tudom, hogy anyám meg apám mivel foglalkoznak de úgy igazából sosem néztem utána, hogy most miként is megy az a bizonyos szekér, csak merem remélni, hogy anyám eléggé... Hogy is mondjam, kegyes lesz ahhoz, hogy segítsen, már ha egyáltalán megvan ehhez az anyagi háttér... A francba is... Hülye vagyok... És tanácstalan, de akkor is elő fogom keríteni és "haza" fogom vinni, így, vagy úgy, ha kell akkor úgyszintén anyám egyik tanítását fogom követni, " keresd meg az összekötőt, kösd hozzá egy székhez egy pincében, majd kösd hozzá a ház elektromos hálózatához és a többi csak idő kérdése ".... Igaz, ezt eddigi életem során nem igazán volt alkalmam kipróbálni, de mindenképpen érdekesnek hangzik, ha kell, akkor megkísérlem majd most.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Reptile on Hétf. 24 Dec. 2012, 14:00

Ahogyan magamhoz térek egy pillanatig furcsa módon jól érzem magam, nem igazán történt még meg velem, hogy leütöttek, így pedig elsőre nem tűnik annyira vészesnek, viszont pár pillanatig tart ez csak, s utána fogom fel, hogy mennyire fáj valójában a fejem. Túlzottan sokat vártam a szavaimtól, bár nem is igazán értem, hogy miért, hiszen valószínűleg egy lecsúszott gerinctelen drogossal volt dolgom, valószínűleg. Viszont most teljes mértékben egyedül vagyok, első dolgom pedig, hogy felülök és beletúrok a zsebembe és... Meglepő módon még mindig nálam van a tabletta, ahhoz képest, hogy annyira akarta, nálam hagyta, meglepő, viszont a díler sehol sincs, ami pedig arra utal, hogy valószínűleg jobb lenne most azonnal lelépni. Egy kis hezitálás után felállok és megindulok abba az irányba visszafelé, amerre emlékszem, hogy arról jöttünk, közben pedig a tarkómat dörzsölgetem... Jó kérdés, hogy miként is akarom én ezt innentől tovább folytatni, mert lövésem sincs, nem hiszem, hogy lesz még egy ilyen jó alkalmam egy dílert "megszerezni", így hogy a bánatomat elfojthassam, amint visszaérek az első dolgom az, hogy megkeressem a pultot és..
- Valami erőset, mindegy hogy mit csak erős legyen, nagyon.. - A többi nem érdekel, ez teljesen félre ment, pedig milyen jól indult az egész, de persze mindig kell lennie valakinek, aki belerondít nekem, de a hangját megjegyeztem, csak fussak vele össze még egyszer, megkeserüli majd, az biztos.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Henry White on Hétf. 24 Dec. 2012, 15:23

Kicsit azért meglepő, hogy ennyire egyszerűen ki tudok sétálni egy drogárussal a karjaimban. Persze lehet azt hiszik, kiütötte magát. Leintek egy taxit és bár Laura nincs velem, jobb ha most lelépek. Majd értesítem őt később.
-A haverom kicsit túl itta magát.....-
Szabadkozom, majd gyorsan megadom a szálloda címét ahol megszálltunk. Remélem addig nem tér magához a férfi, legalább útközben nem. Ha így tenne, akkor oda súgom neki, hogy minden rendben van, és mindent megmagyarázok neki, ha kettesben vagyunk és persze azt hogy nem akarom bántani.
Ha kibírja a szállóig és a szobáig akkor felcipelem, ha a portán kötekednének, akkor kitalálok valamit. Lerakom az ágyra és míg magához tér, próbálom kitalálni mi legyen ezek után.
avatar
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 25 Dec. 2012, 13:20

2046. december 10. hétfő – Madripoor
Résztvevők: Laura Orrin, Tomek Wind, Lara Storm, Rachel Wilcox és David Ethan

Noha Rachel felért az ajtóig, de nem tudta kinyitni, a másik oldalról volt lereteszelve, lezárva. A kiabálásra senki sem felelt, nem igazán érdekelte azokat, akik ledobták ide, hogy mit is tesz.
- Felesleges – mondta az egyik lány angolul. – Csak az erődet pazarolod. Nem emlékszünk semmire, én úgy számolom, hogy hat hete vagyok itt, de az egyikünk már három hónapja. Mindig jönnek újak, akik utána eltűnnek és soha sem jönnek vissza.
A kérdésre, hogy mit akarnak tőlük a lány nem válaszolt, helyette egy másik felelt inkább.
- Szerinted? – az övé furcsa akcentus volt, de angolul beszélt ő is. – Amit egy fiatal és csinos nőtől akarhatnak…
- És volt egyvalaki, akit megöltek a szemünk láttára, mert ellenkezett… példát statuáltak rajta – szólalt meg az első újra.

Laura odatántorgott a tömegben a pulthoz és kért valamit, hamarosan egy vodkás koktélt toltak elé, legalább is ha megkóstolja annak erőssége és íze miatt következtetett erre. a pultos lány aggódva nézett rá, bár ezt a lány nem láthatta.
- Jól érzed magad? – kérdezte. – Ne hívjak mentőt hozzád?
Valószínűleg drogosnak nézte, aki nem kapta meg az adagját, vagy éppen túllőtte magát, esetleg máris sokat ivott és amiatt volt ennyire rosszul.

- Nézd haver nem az én dolgom, hogy mit csinált – válaszolta a taxis a szabadkozásra.
Nem volt messze a szálloda, így alig egy perc múlva a taxi meg is érkezett oda, a díler ennyi idő alatt nem tért magához természetesen, így Tomeknek fel kellett vinnie a szobába. Az ereje miatt mindez nagyon könnyen ment. Felérve a szobába láthatta, hogy odabent a lámpa égett, az ajtó az erkélyre nyitva volt, ellenben a lakásban senki sem tartózkodott.

- Ennyire nem, sőt amióta csak rátok kellene vadászni, semennyire. És ne felejtsük el, hogy apád sem dolgozik, amióta nincs SHIELD – mondta. – Százezer dollár, az százezer dollár, nem aprópénz. Ebben a korszakban nem engedhetünk meg magunknak akkora luxust, hogy ennyi pénzt csak úgy előteremtsünk…
Néhány másodpercre elhallgatott.
- És így fejből sem tudok senkit, akiktől három-négy napon belül elő tudnék ennyit keríteni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Sarah on Kedd 25 Dec. 2012, 23:18

Kicsit csalódottan sóhajtok fel anyám szavaira, ritka, hogy a családhoz fordulnék bármivel is, de amikor megteszem, akkor persze, hogy semmiben sem tudnak segíteni, na jó az túlzás, hogy semmiben, mert információt kaptam és hát... Mások ezzel tudnak majd mit kezdeni, így pedig megint csak a torony maradt, mintha ott nem lenne elég probléma, viszont ők se fognak tudni hirtelen mit kezdeni a helyzettel, legalább is valószínűleg nem., ez viszont azért eléggé elkeserítő, egy pillanatra már úgy éreztem, hogy talán sikerül gyorsan megoldani a dolgot, de természetesen ez most sem megy, mert semmi sem lehet eléggé egyszerű... Viszont ha jól értem, talán van néhány nap, mielőtt Rachel máshova kerülne, vagyis eladnák aztán ki tudja, hogy mi lenne vele és hogy megtalálnánk-e egyáltalán.
- Rendben... Ez esetben viszont nem húzom tovább az idődet. Köszönöm az információt és azért ha esetleg mégiscsak adódna valami, légy oly kedves és az elkövetkező néhány napban csörgesd ezt a számot... Ha úgy adódna, csak nem én fogom felvenni. - Itt még egy kicsit várok, hogy mond-e valamit, hogy érti vagy mit tudom én, majd pedig ha innen már nincs tovább, akkor búcsúzok, leteszem a telefont és vissza adom az eredeti tulajának s ezt fűzöm hozzá:
- Köszönöm. Ha az elkövetkező pár napban felhív egy idegen nő, akkor ne lepődj meg, engem fog keresni... Tájékoztatnunk kell a tornyot az esetről és akkor egyben arról, hogy jómagam is előkerültem. - Persze mind ezt nem fennhangon, csak úgy, hogy Lara hallja, más ne, nem mellesleg a tekintetem eléggé hálás és a legszívesebben most leülnék a földre, de még van idegem ahhoz, hogy ne kelljen ezt megtennem, pedig eléggé ideges vagyok, csak hát ez is apám nevelésének egy része.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 15 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.