Harlem utcái

4 / 11 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Re: Harlem utcái

Témanyitás by Steve Smith on Kedd 31 Jan. 2012, 19:30

Elfutott a gyíkszerű alak, utána a nehézlovasság.
- Hajrá fiúk! - kiáltják egyszerre a srácok a fedezék mögül és lelkesen figyelik, persze még mindig lapulva az üldözést, amíg szemük követni tudja őket. Aztán nyugton maradnak.
- Szerinted elkapják? - tűnődik Marcus.
- Á, kétlem - feleli egykedvűen Steve. - De fő az optimizmus! - emeli fel a mutatóujját vigyorogva.
- Na, ja... és az otthon lévő vacsora... ami lassan kihűl - sóhajtozik Marcus.
- Ja, ezért említetted korábban a vacsit - vigyorog tovább Steve. - Sebaj... elverjük a rossz fiúkon.
- El ám - bólogat Marcus.
Hamarosan szirénázó autók érkeznek, Steve és Marcus hátrapillantanak.
- Erre, erre skacok! - kiáltja még mindig a fedezék mögül Steve. Fő az óvatosság. Eléggé változó a hangulata... van amikor fejest ugrana a balhéba és végig kergetne mindenkit a városon, máskor meg inkább biztosra megy és kétszer is meggondolja, hogy érdemes-e belevetődni a buliba. Most inkább utóbbi helyzet áll fen.
Steve úgy dönt, megvárja, míg kiszállnak a srácok, vagy kitalálnak valamit és esetleg együttes erővel belevetik magukat a balhéba. De nem akar semmilyen csapdába besétálni. Az a nevetés elég hátborzongató volt.
- Egy őrült, pszichopata, valószínűleg pókember klón tartózkodik itt... és egy gyík arc is befutott! Meg még két kolléga behajtott az előbb! - vázolja az érkező alakulatoknak a helyzetet Steve, továbbra is a fedezékmögül. Marcus is ott kuksol és mindketten a fegyverüket szorongatják.
Nem szartak be, csak ma még haza is akarnak menni kajálni.
avatar
Steve Smith
Bannolt

Hozzászólások száma : 78
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Steve Smith
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Harlem utcái

Témanyitás by Vipra Phertelmer on Kedd 31 Jan. 2012, 21:47

Sajnos nem volt szerencsém a két kukafedő úgy pattant le a szélvédőről mintha csak pár apró bogár repült volna neki. Már csak a remény maradt, hogy nem tudnak az emberi formámról. Azonban sem a hej sem az idő nem volt alkalmas az elmélkedésre. Egy könnyed szökkenéssel a sikátor előtti rendőrkocsira ugrottam onnan pedig be a sikátorba. Gyorsan előre iramodtam mögöttem a golyóálló zsarukocsival. nem értem ha nekem át kellet ugranom az a járgányt ők, hogy úszták meg sértetlenül. Ez is olyan kérdés volt amit későbbre kellet halasztanom. Csak az járhatott a fejembe, hogy megállítsam azt az ámokfutó idiótát. Senkinek nincs joga ahhoz, hogy nála gyengébbeket legyilkolja. Jól tudtam az erő hatalmas felelősséggel jár. Ráadásul abban nincs semmi érdekes ha egyoldalú a mérkőzés. Az adja a küzdelem sava borsát ha egy hozzánk hasonlóval küzdhetünk meg. Igaz néha jó érzés piszkálni az embereket de az nem több egyszerű heccelődésnél. A gyilkosság és a szórakozás két külön dolog. Úgy terveztem ezt annak a pszichopatának egy életre a fejébe verem a fallal együtt. Ahogy hallatta a sikátorba belerohantam valami háló szerűségbe. Hatalmas kiabálás közepette megpróbálom elszakítani a pókhálót. ha nem sikerül bevetem az igen éles körmeimet. Ha az sem válnak be akkor újra az erőmhöz folyamodok de ezúttal a fal lesz a célpont. Ha jól emlékszem pont egy pókember rajfilmben láttam a csapda gyenge pontja a talapzata.
avatar
Vipra Phertelmer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 152
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Harlem utcái

Témanyitás by A Vérszomjas Pókember on Kedd 31 Jan. 2012, 22:11

Egy nagy hüllőszerű szereplő is feltűnik a téren, mire a pók elfintorodik. Nem finomak. Ezt követően egy rendőrautó, láthatólag jobban felszerelt mint az eddigiek is megjelent. Ám ez a kocsi, nem a Pók miatt jött be ide, hanem az új szerzetet követte. A Pók hirtelen nem tudja, hogy mit csináljon. Nyilvánvaló, hogy a mutáns, (mert kétségkívül az volt) a rendőrök ellen van, de lehet, hogy ellene is. Nem ismeri mire képes a gyíkszerű lény, így leginkább távol tartja magát tőle. Sokkal fontosabb jelenleg a rendőrök autója ami beparkolt a sikátor falai közé. Egy hirtelen ötlettől vezérelve, egy hálót lő ki a kocsi ajtajára, ami így befedi az egész ajtót. Az egy tonnás szakító szilárdságú hálót egyetlen ember sem tudja átszakítani, így a kocsi ajtaja kinyithatatlan lesz. Ezután átugrik a másik falra és ugyanezt csinálja a másik oldalon is. Mivel a New York-i rendőrség autóin az utastér tudomása szerint el van zárva a vezetőtől, ahogy a taxiknál is. Ez a hátsó ülésen utazó bűnözőktől védi a rend őreit, de most befogja zárni a zsernyákokat a járművükbe, akik így képtelenek kijönni. Ezalatt a cselekvése alatt folyton szem előtt tartja a a ficánkoló mutánst, és ha elindul felé, akkor megpróbálja meggátolni ebben, noha kétli, hogy képes lenne feljönni az egyenes falon.
A többi zsaru pedig gyáva féregnek tűnik, ugyanis megérkezésük óta nem tettek semmit. Egy fikarcnyival sem jobbak a menekülő társuknál. A Pók tehát nem is figyel rájuk, csak félfüllel.

_________________
NJK: Ivan Vasilovij (X diák)
avatar
A Vérszomjas Pókember
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 75
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Genocide
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Harlem utcái

Témanyitás by Mich on Szer. 01 Feb. 2012, 15:48

A rendőrautó Vipra mögött állt meg közvetlen, aki a hálókat tépkedte magáról. A Pók eközben lezárta az autó első ajtajait, ahonnan aztán tényleg nem tudtak kiszállni a bent ülők. Ekkor azonban nyílt a két hátsó ajtó, és mindkét oldalon, egy különleges felszereléssel rendelkező mutáns-elhárító rendőr szállt ki. Mindkettejük kezében egy-egy különleges fegyver volt. Fejükön sisak, és egy különleges szemüveg, testükön pedig könnyített, speciális kevlár mellény. A villogók miatt, már nem volt teljesen sötét a sikátorban. Egyikük a Pókot, másikuk Viprát vette célba.
Vipra nem tudta elszakítani a hálót, pedig teljes erejéből próbálta. A karmaival próbálkozott, amivel sikerült elvágnia azt. Ekkor azonban érezte, hogy valamivel meglőtték hátulról, és rátapadt a bőrére. A következő pillanatban hatalmas áramütés érte, aminek következtében térdre rogyott és szinte görcsbe rándult az összes izma.
A Pókra is lőtt a másik, de azonban az mást lőtt ki. Egy hatalmas hálót. A Pók próbált félreugrani, de a háló túl nagy volt, így eltalálta és beterítette az. A háló valami drótféléből volt, aminek fogazott volt a belső oldala, hogy minél jobban beleakadjon az áldozatába, valamint úgy volt kialakítva, hogy hamar belegabalyodjon az áldozat. Ezután a rendőr, eldobta a hálóvető fegyvert, és egy olyat vett elő, mint amivel a hüllőszerű lényt lőtték, és a pókra célzott vele.
A másik két kocsi is megérkezik a helyszínre, és a sikátor előtt állnak meg. Eddig volt hely Steve-ék autója mellett, így az előző rendőrautó még gond nélkül be tudott hajtani, azonban most már teljesen eltorlaszolták azt. A furgonból oldalt gyorsan ki szállt öt, szintén speciális felszerelésű egyenruhás alak, gépfegyverrel felszerelve, és a sikátor felé indultak egymást fedezve. A másik rendőrautóból hárman szállnak ki, ketten biztosítják a terepet itt a sikátor előtt, egy pedig amolyan főnöknek néz ki, odamegy Steve-ékhez.
- Mi történt itt? Hol az 57-es? Mondjanak el mindent amit tudnak! - mondja nekik, miközben ő maga is kicsit behúzódik a fedezék mögé.
-- Itt a mutáns-elhárítás! Adják meg magukat és nem lesz senkinek sem bántódása! Ellenkező esetben kényszerítő eszközöket fogunk alkalmazni! -- szólal meg ismét a hangosbemondó, de ezúttal a furgon tetején lévő szólal meg.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
avatar
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Harlem utcái

Témanyitás by Steve Smith on Szer. 01 Feb. 2012, 17:33

A nehézlovasság végzi a munkáját.
- Jó műsor - vélekedik Steve.
- Ja - bólogat Marcus. - Talán mégse hűl ki a vacsora - vigyorog még hozzá.
Nem biztos, hogy belátnak a sikátorba, de, ha igen, akkor persze érdeklődve figyelik mi zajlik ott. Azonban itt se maradnak sokáig tétlenek, kint, mert leparkolnak mellettük és további nehézfiúk érkeznek. Plusz egy főnök csatlakozik és bevágódik melléjük.
- Üdv, főnök - köszön Steve. A kérdést hallva szinte azonnal felel rá. - Á, semmi... az egyik bepánikolt, meglógott. Mondtam, hogy ne menjen. Valószínűleg már nem él, bár nagyon remélem, hogy igen. Elmenekült... valamerre... a társa meg ott maradt a fegyverét szorongatva - mutat az autó mögött ücsörgő megmaradt emberkére.
- Valami pókember és gyíkarc lehet a tettes - teszi hozzá Marcus.
- Megjegyezném főnök, hogy mi Marcusszal itt voltunk elejétől és részt akarunk venni az akcióban. Remélem nem akar kitolni minket innen, mert úgyse hagyjuk - megböki Marcust. - Gyere, menjünk utánuk, nézzük meg mit csinálnak - mondja Steve.
- Ok, csapjunk bele a lecsóba! Flamós vagyok, mint állat. Az asszony jó vacsit csinált és nem akarom hidegen megenni! - mérgelődik Marcus.
Azzal felpattannak helyükről, fegyverüket kezükben fogva és bearaszolnak az újabb speciális egység után, akik egymás seggét fedezik.


A hozzászólást Steve Smith összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 01 Feb. 2012, 19:21-kor.
avatar
Steve Smith
Bannolt

Hozzászólások száma : 78
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Steve Smith
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Harlem utcái

Témanyitás by Vipra Phertelmer on Szer. 01 Feb. 2012, 18:00

Borzasztóan gusztustalan volt ahhoz az a ragod háló rátapatt a pikkelyeimre. Úgy éreztem magam mint egy légy a pókhálóban. Teljesen beleragadtam nem tudtam eltávolodni a ragacsos hálótól. Mind két kezemet ökölbe szorítottam majd elkezdtem szétfeszíteni a hálót de nem történt semmi. A kudarc nem lombozott le ugyanis nem volt rá időm. A golyóálló kocsi a hátam mögött loholt és csak pillanataim maradtak mielőtt utolérhettek volna. Minden erőmmel azon voltam, hogy szétszakítsam a hálót egy hatalmas üvöltés kíséretében. A háló egy kicsit remegett azonban stabilan állt továbbra is függetlenül attól milyen erősen próbálkoztam. Egyszerűen nem voltam képes elhinni, hogy egy ilyen kis vacakot nem tudok elszakítani. Odahaza simán a levegőbe hajítottam két száz kiló körüli férfit akárcsak egy játékszert. Egy ujjnyi vastag háló azonban kifogott rajtam. Rájöttem kár erőlködnöm ezért le engedtem a csuklom és erre beugrott egy lehetséges megoldás. Ha nem megy erővel akkor próbálkozzunk valami mással. Erre kinyitottam az öklömet amin megcsillant a fény. Egy határozott vágással sikerült szétvágnom a hálót így teljesen szabaddá vált a jobb . Ezután a mutató ujjammal mintha egy apró kés lenne szép lassan körbevágtam a bal karomat. Mikor már mindkét karom szabaddá vált a maradék hálótól is megszabadultam. Sikerült a hálóból kiszabadulnom de a kisebb darabok még mindig a pikkelyeimhez tapadtak. Elkezdtem letépdesni magamról a hálókat majd a csuklómról a falra kentem a hálót. Miközben szettem le magamról azon fantáziáltam hogyan verem agyon azt a balféket akinek az undormányába belesétáltam. Épphogy csak az arcomról sikerült letépnem a hálót éreztem valami a hátamba csapódott majd hatalmas mennyiségű áram futott keresztül a testemen. Önkénytelenül térdre rogytam mikor szinte minden izmom egyszerre feszült meg. Állkapcsomat összeszorítva hátra nyúlok elkapom a drótot majd hatalmas erővel megrántom. Ha sikerült kibillentenem a fickót az egyensúlyából a másik kezemmel is megragadom a drótot majd újból megrántom a drótot hatalmas üvöltés közepette teljes erőmből hogy az egyik falnak csapódjon. Ha ez sikerül egy mozdulattal kitépem azt az izét majd egy ugrással a szuper zsarunál termek. Majd a torkánál fogva persze jóval kisebb erővel majd a társához vágom.


A hozzászólást Vipra Phertelmer összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 01 Feb. 2012, 20:33-kor.
avatar
Vipra Phertelmer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 152
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Harlem utcái

Témanyitás by A Vérszomjas Pókember on Szer. 01 Feb. 2012, 18:44

A Pók igencsak meglepődött amikor kiszállt két másik fegyveres, erre nem számított. A bevett szokás szerint, csak ketten utaznak egy rendőrautóban. Amikor az egyik férfi rálőtte a saját fémből készült hálóját, igencsak meglepődött. Noha ruhájába nem vésődtek bele az apró kiálló fogak, lévén az anyag gyakorlatilag elvághatatlan, az egész háló akadályozta a mozgásban. Azonban ő korántsem fogyott ki a tervekből. A fémhálót egyszerűen szétszakítja, vagy ledobja magáról, minél kevesebb felesleges mozgást végezve, nehogy jobban belegabalyodjon. Ha ez nem sikerül akkor jöhet a B terv, miszerint egy fonalat lő ki, egyenesen maga fölé, és hálóstul együtt felhúzza magát. Tudja, ugyan, hogy az eszköz nehéz, de mivel emberfelettien erős, illetve a rendőr kezében lévő puskából jött ki, olyan kemény dolog ez nem lehet, hisz egy kézifegyver súlya lehet csak.
Ha sikerül leráznia magáról, akkor látja, hogy a Gyík lecsapja a rendőröket, vagyis megpróbálja, így ő nem foglalkozik velük, hanem egyszerűen csak felvontatja magát a falra, és felmászik a tetőre, ahol a lövedékek elől fedezékbe kerül. Ugyan egy két lövést ki tud még kerülni reflexeinek és sebességének hála, a tucatnyi érkező rendőr talán túl nagy falat még neki is. Egy darabig nézi a tetőről az eseményeket, és ha nagyon nem látszik, hogy konszolidálódik a helyzet, akkor menekülőre fogja a dolgot. A hálókon való lengedezés gyors és eredményes módja az utazásnak, lévén sokkal gyorsabb mint akármelyik, az úton közlekedő jármű.

_________________
NJK: Ivan Vasilovij (X diák)
avatar
A Vérszomjas Pókember
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 75
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Genocide
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Harlem utcái

Témanyitás by Mich on Csüt. 02 Feb. 2012, 18:20

Steve és Marcus elindul a többiek után be a sikátorba.
- Nem mehetnek be oda, csak hátráltatnák az embereim! - kiálltja utánuk a főnök. Erre a két kint maradt különleges rendőr elállja Steve-ék útját, fegyverrel a kezükben.
- Kint kell maradniuk, innentől már a mi területünk. Köszönjük a munkájukat, de most átvesszük. - mondja az egyik különleges rendőr.
Vipra legyőzi hatalmas fájdalmait, amit az áramütés okozott neki. Hátranyúl és a sokkoló drótját megfogva megrántja azt. A támadója azonban elengedi azt, így csak a fegyvert sikerült elrántania Viprának. A rendőr már éppen vette elő a fegyverét, amikor az autó sofőrje beletaposott a gázba, és elütötte a hüllőszerű lényt. Vipra a szélvédőre csapódott, onnan pedig le a földre. Sajgott mindene, főleg a háta, de sikerült feltápászkodnia. A rendőr ráfogja fegyverét, egy hagyományos marokfegyvernek néz ki.
- Adja meg magát, vagy lepuffantom! - szól neki a rendőr.
A Pók először megpróbálja széttépni a hálót, ami nem sikerül neki, érdekes anyagból van, legalább olyan erős mint a saját pókfonala. Ledobni magáról sem tudja, mert nagyon nagy a háló és végein súlyok vannak, de leginkább amiatt nem tudja, mert túl nagy a háló, hogy pár mozdulattal ledobja magáról. Így jöhet a B terv amit végre tudna hajtani. Ekkor azonban megszólal az őt támadó rendőr.
- Ne mozduljon, vagy lövök! - kiálltja neki fegyverét a pókra szegezve.
A Pók már kilőtte a hálóját a tetőre, de látja ha megmozdul azonnal lőni fog a rendőr.
Eközben hallják ahogy több ember szalad be a sikátorba, valószínűleg rendőrök és kb öten lehetnek. Még van idő gyorsan cselekedni mielőtt ideérnek.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
avatar
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Harlem utcái

Témanyitás by A Vérszomjas Pókember on Csüt. 02 Feb. 2012, 18:39

Talán sikerülne neki, de egy rendőr ráfogja a fegyverét, és lelövéssel fenyegetőzik. A Pók furcsán kicsavart testhelyzetben áll, egyik kezét magasba emeli, belőle egy háló indul, egyenesen az épület tetejéig. Másik keze a guggoló pózban lévő combján fekszik, egyenesen a rendőrre mutatva. Mikor hallja a parancsot, egy pillanatig úgy tesz, mintha a meglazítaná szorítását a fonalán, és egy kicsit valóban így is tesz. Mintha megadná magát, ám amikor ezt a rendőr beveszi, egyetlen gyanús mozdulat nélkül, a másik kezéből lő egy fonalat a rendőr pisztolyára, majd megrántja azt. Mivel jóval erősebb, a pisztoly valószínűleg kirepül a zsaru kezéből, és mintha csak egy indításra váró rakéta lenne, megugrik, majd felhúzódzkodik a fonálon. Mindezt a lehető leggyorsabban teszi, és amint fenn van a tetőn, fedezékbe menekül, nehogy a földről rá lehessen lőni. Mivel a rendőr pisztolyát tartó fonalat nem engedte el, ha minden igaz egy pisztoly is van nála. Itt fenn a biztonságban, elkezdi leszedni magáról a hálót, végre.

_________________
NJK: Ivan Vasilovij (X diák)
avatar
A Vérszomjas Pókember
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 75
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Genocide
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Harlem utcái

Témanyitás by Vipra Phertelmer on Csüt. 02 Feb. 2012, 21:53

A fájdalom rettenetes volt de nem elviselhetetlen. Összeszorított fogakkal képes voltam felülkerekedni a fájdalmamon. A testem nem ilyen kevéstől nem mehetett tönkre. Egy kezemmel hátra nyúltam és megragadtam a drótot majd hatalmas kiáltás mellet megrántottam. Az idegen ezt szinte előre látta és ahelyett hogy kibillent volna az egyensúlyából ellengette azt. Ennek köszönthetően megszűnt a testemet kínzó elektromos áram. Ezután egy hatalmas rántással kitéptem a hátamból azt a tapadós izét. Épphogy csak felálltam máris a levegöbben pörögtem mint zokni a centriben. Ugyanis két gyászhuszár kocsijával valaki nekem jött. De az is lehet, pont ellenkezőleg történt. Úgy pattantam le az autóról mint előtte azok a kukafedők. Hatalmas nagy puffannással érkeztem a földre. A hátam sajgott a legjobban a többi csak apró kellemetlenség volt. Mikor az erdőben edzettem, hogy előhívjam az erőmet magas fákról estem le úgy hogy meg se kottyant. Igaz itt a kocsi jött nekem és ez a talaj keményebb mint az anyaföld. Mire fölkeltem az áramos fickó felém tartott egy maroklőfegyvert. Pisztolyok ellen még nem volt szerencsém megküzdeni de talán egy lövést kibírtam volna. Mélyen ellenfelem szemébe nézek félelmet nem mutatva széles mosollyal az arcomon.
-Ti aztán nem vagytok semmik. Bár ez a húzás tisztességtelen volt ennek ellenére ügyesek voltatok. Bár a én jobban szeretem egy az egy elleni tisztességes harcot. De talán errefelé így köszöntik a vendégeket. - miközben magabiztosan beszélek kihúzom magam.
-Azonban ha azt gondolod azért mert jelvényed van mindenki fölött állhatsz nagyot tévedtél. A nagy bestia harcosa soha nem hunyászkodik meg senki előtt.- ezután az égre emelem a kezemet-inkább hagyniuk lenne hogy elkapjam azt a szadista pókot.-
Bár ez csak részben volt igaz. Meg akarok vele küzdeni, hogy tudjam melyikünk az erősebb.
avatar
Vipra Phertelmer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 152
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Harlem utcái

Témanyitás by Steve Smith on Csüt. 02 Feb. 2012, 22:53

Steve-t és Marcust az utolsó pillanatban a főnök szavai állítják meg.
- De főnök! - háborodik fel Steve Smith és visszafordul Marcusszal, miközben az egység bevonul a sikátorba. Ők pedig kijönnek. - Itt voltunk a kezdetektől és bár nem sok vizet tudtunk zavarni, de ugyanúgy a mi ügyünk is! Nem igaz, hogy folyton elveszik tőlünk! Ezt nem teheti! - háborog és mérgeskedve néz felettese szemébe.
- Hagyd, haver - lép oda hozzá Marcus és csendesen barátja vállára teszi a kezét. - Menjünk. Itt már nincs több dolgunk. A nehézlovasság elvégzi a többit. Plusz, vár a vacsi, flamós vagyok, éhes vagyok - magyarázza Marcus.
- Téged is csak a kaja érdekel... namindegy, de igazad van, bocs haver - feleli Steve. - Ok, bocs főnök, nehéz nap volt - von vállat Steve és int neki, vagy tiszteleg, ahogy a helyzet kívánja.
Aztán elkéredzkednek az egyik szolgálati autóval és elmennek a helyszínről, hátra hagyva Pókembert és a gyík arcot. Majd úgyis megtudják mi lesz, akár el tudnak menekülni ezek ketten, akár nem.
Mindketten visszamennek a rendőrségre, elvégzik a formaságokat és hazamennek.
avatar
Steve Smith
Bannolt

Hozzászólások száma : 78
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Steve Smith
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Harlem utcái

Témanyitás by Mich on Szomb. 04 Feb. 2012, 17:58

Mindenki látja, hogy az autók oldalán SWAT jelzés van, az rejtély miért mondták azt amit, talán össze akarták zavarni a tetteseket, hátha így könnyebb lesz elkapni őket.
A Póknak sikerül a terve és lefegyverezi a rendőrt, valamint sikerül felhúznia magát a tetőre.
Vipra a felszólításra felteszi az egyik kezét a másikkal pedig a Pókra mutat, hogy hagyniuk kéne, hogy elkapja.
- Ne mozdulj, a Pókot meg csak bízd ránk! - kiáltja Vipra felé a rendőr, aki továbbra is rátartja a fegyverét.
Ekkor ér ide az öt SWAT-os gépfegyvereikkel. Ezzel egy időben, nem is olyan messze innen, egy robbanás robaja hallatszódik. A hangra odakapják a fejüket a rendőrök is, így van egy pillanat ideje elillanni Viprának.
Steve-ék hallgatnak az utasításra, így visszaindulnak az örsre.
A Póknak a tetőn, sikerül megszabadulnia a hálótól. Ekkor egy halk csattanást hall maga mögött. Ha hátranéz, látja, hogy a teleportálós alak az. Nem ellenséges a viselkedése, úgy látszik tárgyalni szeretne a Pókkal. Azért tisztes távolságban van tőle, nehogy lerohanja az.
- Van egy ajánlatom számodra, ahol kedvedre gyilkolászhatsz, de a szajré az enyém. Nos, érdekel? - mondja a Póknak a fickó.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
avatar
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Harlem utcái

Témanyitás by Vipra Phertelmer on Szomb. 04 Feb. 2012, 18:30

Pár újjab járgány jelenik meg SWAT felirattal az oldalukon. Az előbb azt mondták mutáns elhárítóktól vannak. Nem tudtam, hogy SWAT ilyesmivel foglalkozik. Megpróbáltam elmagyarázni nekik, hogy nem én vagyok a rossz fiú hanem ott fenn és ha békén hagynának mennék és elkapnám őt. Azonban nem engettek el maguknak akarták a megtartani a prédát. Ez rettenetesen idegesített minden idegszálam pattanásig feszült. Nem bírtam ha utasítanak olyan érzés mintha bezárnának egy ketrecbe. Már majdnem rátámadtam a velem szembe lévő fickóra de hirtelen a messzeségbe egy robbanás történik és minden szem a hang forrása felé szegeződik. Választanom kellet vagy a szívemet követve támadok vagy az eszemet és elmenekülök. Ezúttal az eszemet követtem és elindultam a sikátor másik kijáratta felé. Visszaveszem emberi alakomat ha esetleg ott is örök állnának ne ismerjenek fel. Normál alakomat felvéve az indulataim egy része is eltűntek de még mindig ideges voltam amiért elmaradt a csetepaté. Azonban nagyon érdekelt mi volt ez a robbanás. Önző módon arra gondoltam valaki így akart a segítségemre lenni de ha így van akkor úgyis fölveszi velem a kapcsolatot. Emberi alakom élvezte a magányt de gyíkfelem ki akarta beszélni magából a kudarcot vagy kiverni. Talán egy szép nő nyitott hálószoba ablaka is megnyugvást hozhat zaklatott szívemre.
avatar
Vipra Phertelmer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 152
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 26.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Harlem utcái

Témanyitás by A Vérszomjas Pókember on Kedd 07 Feb. 2012, 11:03

Épp levetette magáról a hálót, amikor egy hangot halott. Ismerős hang volt a z elmúlt órákban hallotta már párszor, így nem késlekedett. Megfordult, és támadó pozícióba helyezte magát, ám meglepetésére a fickó nem támadott. Beszélni jött. A Pók egy kicsit zavarban volt, és e pillanatnyi zavarodottságot használta ki Dr. Henry Smith. Az ember, aki az egész folyamat alatt a Pók állatias ösztönei által elnyomva, látta a gyilkosságokat, mindent. Mikor a Pók hirtelenjében háttérbe szorult, a tudós férfi tudata átvette a vezetést. Noha tudatnak neveznénk, valójában nincs két különálló személyiség. Az egyik inkább ösztönlény, az alapvető érzelmek által irányítva, míg a másik az ész és értelem gazdája, egy átlagos ember. Nah ez az ember lett abban a pillanatban vezér, mikor a teleportálós megszólította. Állatias testtartását elvesztette, két lábra emelkedett, kihúzta magát. Kezeivel leporolta ruháját, majd ránézett a férfire.
-Gyilkolás... nem... próbálom visszafogni magam. Te ezt nem értheted... Kérlek menj el mielőtt megbánod...
Itt összegörnyed és ismét felveszi a pózt ami eddig volt neki. Ránéz a teleportálós férfira, majd elindul az ellenkező irányba, jó gyorsan, háztetőkön ugrálva, lengedezve.

//Bocsi, de most más terveim vannak a karival, és nem akarlak visszafogni titeket, mert csak lassan tudnék ideírni, de majd egyszer még folytathatjuk... //

_________________
NJK: Ivan Vasilovij (X diák)
avatar
A Vérszomjas Pókember
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 75
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Genocide
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Harlem utcái

Témanyitás by A Misztikus Pókember on Kedd 29 Május 2012, 22:25

Úgy dagad a mellem, hogy alig kapok alatta levegőt, nem tudom, hogy túl könnyen megy vagy csal elaludt a figyelmem hirtelen és nem vettem valamit észre ami kiderül a végén és kapásból megbukok. De azért a személyes hangvétel egy kis biztonság érzetet ad.
- Nem Ben, nem áll tőlem messze... - A folytatásra viszont elakad a hangom, kicsit megigazítom magamon az övet és megpróbálom valami értelmes szövegbe fogni azt, hogy mit is csinálok.
- A titulust gondolom annak köszönhetem, hogy sem szervezet csoporthoz nem szokás tartoznom, se nem jellemző rám úgy a szervezettség. - tartok egy kis szünetet, még egy pillanat amikor másik szférájára tévednék, hogy pontosabb legyen szeretnék pontosítani.
- Igazából abból dolgozom amit az élet felkínál, ha kapok egy fülest utána nézek a valóság alapjának és ha érdemes vele foglalkozni akkor rátapadok, mint ügyvéd a hagyatékira... - Fejezem be egy talán kicsit kilógó poénnal, de megpróbálok lassan Ben felé fordulni és valami mosoly félét is mutatni, mintha magabiztosabb lennék a pillanatban.
avatar
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Harlem utcái

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 29 Május 2012, 22:36

Ahogy elhagyjátok Brooklyn rendezett utcáit egyre inkább kezdtek kiérni a belvárosból, és végül eléritek Harlemet. Kezd esteledni, és az utcákon egyre kevesebb embert látni.
-Aha, kapsz egy fülest. Azt hittem járőrözöl. A legtöbb kezdő így csinálja, járják a várost így vagy úgy, és ha valami feltűnik nekik, odaállnak. Te viszont csak úgy füleseket kapsz? Azt hittem ehhez valami hírnév kell, hogy a szomszéd néni nálad jelentse be a bolti suhancokat. Egyáltalán milyen kaliberű ügyeid voltak eddig? - Kérdi miután azért egy kicsit elmosolyodik a vicceden, talán csak azért, hogy ne érezd magad kínosan.
Egyik pillanatban egy éles kanyart tesz, és egy igencsak szűk utcába hajt be, az út szélén néhány ember bandába verődve álldogál, és sok sikátor nyílik innen, néhol egy-egy sejtelmes alakkal.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2761
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Harlem utcái

Témanyitás by A Misztikus Pókember on Kedd 29 Május 2012, 22:50

Nem is tudom miért nem készültem fel erre a kérdésre. A nagy zavarban természetesnek vettem, hogy ismerik minden mozzanatomat. De mikor felteszik egyből kezdem is a magyarázást.
- Nem feltétlen nekem akarják elmondani, de mondjuk, hogy nem az Angyal toronyban múlatom az időt esténként. A legnagyobb pedig az Olimposz Kaszinó ügye lehetett, de bele buktam - itt leviszem a hangomat, megszorítom az öklömet. Máig nem teljesen emlékszem a másik világra, hogy ott mi is történt.
- Elvesztettem a nyomot és azóta kicsit zűrös az életem, illetve most... mindegy. - nem akarok olyanról feleslegesen locsogni amit nem kérdezett Mr. Grimm. inkább elkezdek az ismerős környéken nézelődni, gyanítom, hogy valami zavaros fog következni, megkérdőjelezhető indokkal, de most megpróbálok tiszta fejjel gondolkozni. Bár nem hiszem, hogy a tisztázás biztosításához, most rá kéne gyújtanom. Azt hiszem egyik fajtára se kéne.
avatar
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Harlem utcái

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 29 Május 2012, 23:03

Ben összevonja a szemöldökét, mikor a bukott ügyedről beszélsz, és arról, hogy aztán mi lett veled.
-Na idefigyelj, látsz most az utcákon rajtunk uralkodó földönkívülieket? Látsz valahol őrszem robotokat? Látsz regisztrációs irodákat? Látsz Galactust, aki elpusztítja a Földet? Nem látsz. Nem látsz semmi ilyesmit, mert a szuperhősök lenyomták ezeket a veszélyeket. Ezek az ügyek nem egyik napról a másikra oldódtak meg, volt olyan, hogy elbuktak, többször is elbuktak, mire végre megoldották a problémát. Attól még, hogy valami nem megy elsőre, nem kell összezuhanni.
Ekkor megáll a kocsival, és oldalt kinéz az ablakon, egy sikátor nyúlik el hosszan és kacskaringósan a házak közt, egy csapat csövest látni, akik egy kuka körül állnak, amiben valami lángol.
-Jól nézd meg ezeket a fickókat. Mind úgy jártak, ahogy majdnem te is. Ott voltak, ahol te, mindent beleadtak. De nem jött nekik össze, aztán összeestek. Droghoz nyúltak, piához és mocskos pénzhez, hogy fel tudjanak kelni, de ezek a dolgok csak még jobban a földbe döngölik az embert.
Ekkor lövések dördülnek nem messze, a sikátorok közt viszont visszhangzik minden, így nehéz megállapítani, hogy hol lőhettek pontosan. Ben feléd fordul, és egy szemöldökrántás kíséretében elmosolyodik.
-Itt az ideje a "profi igazságosztásnak"!
Leállítja a motort, és kiszáll a kocsiból.
-Találd meg a helyszínt, ha megvan, szólj nekem! - Odadob neked egy kis fülre erősíthető headset-et. - Ha gáz van, avatkozz közbe! Ne hagyd meglépni a tettest!
Ezzel futva indul egy találomra kiválasztott sikátor felé, döngő léptei még sokáig hallatszanak, mikor már eltűnt egy sarkon, te pedig egyedül maradtál még jó pár választási lehetőséggel, hogy merre indulj.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2761
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Harlem utcái

Témanyitás by A Misztikus Pókember on Kedd 29 Május 2012, 23:16

Ben beszédére csak bólintok határozottan. Bár már tudtam, hogy jó fele haladok, mióta ismét a X-men tagja voltam biztosabbnak éreztem lábam alatt a talajt. A levél csak még egy lökés volt, egyre érzem a csontjaimban, hogy valami vár rám és el is tudom érni. Bennem megvan az erő, hogy elsőre ne adjam fel.
Kint felteszem a fülest, ellenőrzöm, hogy jól benne van.
- Sok szerencsét! - Kiáltom még a rohanó Ben után, majd elindulok az ellenkezdő irányban sietősebb léptekkel, ahogy az adrenalin felpezsdít, egy re lassabban látom az utcákat és mozgást keresek. Amit generált a lövöldözés. ha túlélték akkor a célpont fog fejvesztve rohanni ha nem akkor a tolvaj fog gyanúsan és gyorsan távozni a helyszínről. A megjelenésem után megpróbálok kevesebb feltűnést kelteni, noha ez a hacuka kicsit céltábla érzetet kelt bennem. De kezeltem már rosszabb helyzetet is ennél talán. vagy csak az emlékekben sokkal menőbbnek érzem most magam, mint azokban a vérfagyasztó pillanatokban mikor átélem őket. Most mégis magabiztos vagy, tudom a dolgom.
avatar
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Harlem utcái

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 29 Május 2012, 23:33

Ahogy különválsz Bentől, rohanni kezdesz. A borús, a magas házak, és a késői óra miatt kezd egészen besötétedni, és ezen a környéken nincsenek utcai lámpák. Elrohansz a hajléktalanok mellett, akik a lövés után szedelőzködni kezdtek, és keresgélni kezdesz. A fekete ruhád alapvetően nem kelt feltűnést, legfeljebb egy kicsit az AI szimbólum, de talán nem ez a legnagyobb gondod.
Ahogy befordulsz az egyik sarkon, egy zsákutcába érsz. Az utca végében három férfi áll neked háttal, a falnál egy negyedik velük szemben, és egy férfi fekszik a földön. Az egyik ajtó felett halovány neoncső pislákol, ez adja az összes fényt, így nem látod jól a férfiakat egyelőre, akik nagyjából ötven méterre lehetnek tőled, és egyelőre nem vettek észre.
-Találtam pár zűrös fickót, fegyver is van az egyiknél, és menekültek, kikérdezem őket... - Fejezi be vészjóslóan Ben.
Közben az általad figyelt férfiak vitatkoznak is, de csak hangfoszlányokat tudsz kivenni, aztán egy villámlás és rögtön utána dörgés következik, ami végképp elnyomja a beszélgetés hangjait, egy pillanatra viszont megvilágítja a helyzetet. A földön fekvő férfi egy vértócsában hever, a három neked háttal álló férfiből kettőnél fegyvert látsz, a harmadik már ránézésre sem tűnik emberi termetűnek. A velük szemben állót továbbra sem láttad jól, mert a többiek takarják.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2761
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Harlem utcái

Témanyitás by A Misztikus Pókember on Kedd 29 Május 2012, 23:44

Először kicsit megállok, hogy feltérképezzem a helyzetet, nem tűnik elsőre különösnek, egy ilyen kiváló környéken lelőttek valakit. De még segíthetek talán másik négyet, mielőtt eldörren a mexikói patt helyzet.
- Detto - Jelzem Bennek mikor megjön az üzenete, el is indulnék a fal mellett, ha számít akkor amellett amelyiket a hold is kevésbé világít, így sötétben maradva, miközben lefedem a jelvényt a ruhán. De akkor bevág egy villám, és reflex szerűen elugrok a képességemet használva a lendülettel egészen a fal egy magasabb pontjáig, hogy újra elnyeljen a sötétség. De kicsit lejjebb álok meg mint a terv mert furcsa felismerés ver bennem gyökeret.
- Két fegyveres, egy halott és egy ráadás? - kérdezem lehetőleg halkabban a kommunikátortól, majd elkezdek közelebb mászni a csoportosulástól, hogy ha eldurvulna a szitu beleszólhassak. Furcsa lenne, ha itt lenne Ben de ha egymást torkának esnénk engem előbb lőnének szitává, mint hogy kiderül a dolog.
avatar
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Harlem utcái

Témanyitás by Godlaw / Tao on Csüt. 31 Május 2012, 14:33

A holdtól nem kell tartanod, a borús égen nem látszik, a magas házak közt pláne, és a mennydörgés és villámlás sem tiszta estéken szokott bekövetkezni. Sikerül elrejtőznöd, bár nagyon nem is keresnek, el vannak foglalva a saját vitájukkal, így nem hallják a suttogásodat ami még mindig jó 30 méterre van tőlük.
-Negatív, ezek csak ketten vannak, és a fegyverüket nem sütötték el. Megyek feléd, ne hagyd őket lelépni!
Ben válasza után a vitatkozó férfiaknál elszakad a cérna, az egyik fegyveres megcélozza a velük szemben állót, aki egy gyors mozdulattal kirúgja a kezéből a fegyvert, és nekitámad. Pár ütést bevisz neki, mire a nagy termetű, mutánsnak látszó fickó megragadja őt, és a falhoz csapja szinte erőlködés nélkül.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2761
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Harlem utcái

Témanyitás by A Misztikus Pókember on Csüt. 31 Május 2012, 16:46

Egy pillanatot adok magamnak, hogy szívjam a fogam a dolog miatt, hogy az lent mégse Ben. Így a kis szünetet utána futólépésben indulok meg a házfalon, hogy még a nagyobb problémákat megelőzhessem és úgy tűnik kicsit szerencsém lesz. Persze én is látom, hogy valami szuper erő is dolgozik lent, de legalább szétszóródnak az érkezésem előtt. Amikor egy vonalba kerülök avval a amelyikről leszedték a falhoz vágottat széles szaltót dobok a ház faláról és a képességemmel az érkezés előtt tompítom az esést, a lehető legnémábban is próbálok érkezni, egy két méterrel az alak mögé, hogy utána egy lépéssel közelebb érjek és mielőtt kiszúrnak tarkón könyököljem a tagot és miközben én ismét kilövök a fal felé egy ugrással, annak elnehezítem a testét, hogy puffanást hallják, de engem már ne lássanak. talán egy kis káosszal jobban helyben tudom őket tartani.
avatar
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Harlem utcái

Témanyitás by Godlaw / Tao on Csüt. 31 Május 2012, 17:05

Rohanni kezdesz a falon, ám ez a trappolás már felkelti a figyelmüket, legalábbis a harmadik fickónak, aki eddig kimaradt a dulakodásból. A szerencséd, hogy a falon futsz, nem a földön, ami eléggé megzavarja őt, és először csak vaktában lövöldöz semmit sem látva. Mire felfogja, hogy mi a szituáció, épp szaltózol le a falról, ő meg csak köpködi a golyókat, amik a ház falába csapódnak. Mire földet érsz, már csak tompa kattanásokat hallasz, a fickó kilőtte minden töltényét, most kapkodva próbál tölteni, és hátrál. A lefegyverzett férfi arcát fogja, ami erősen vérzik, talán az orra törhetett el, mikor a sarokba szorított férfi rátámadt. Bár a társa lövéseit hallotta, nem tudja, hogy mi vár rá, és a tarkójára érkező könyökléstől teste összerándul, majd előrebukik, és egy kukát fejel le, végül kábán terül el a földön hála a képességednek, ami miatt lerántja őt a gravitáció.
Újra a ház falán vagy, ám a korábban említett ajtó feletti lámpa fénykörében már nem tudsz annyira elbújni, így a fegyvert újratöltő férfi most már könnyebben céloz rád, és már meglepetést sem okoz neki, hogy a falakon rohangálsz.
Eközben a nagydarab, mutáns férfi tovább csépeli az ellenfelét, aki a falnak vetett háttal próbál védekezni, egyelőre bírja, de közelebbről most már jól látod, hogy a mutáns több, mint két méter magas, vállai pedig egy szekrény szélességével vetekednek, hatalmas karjai végén karmok is vannak, arca pedig hosszúkás, gyíkra emlékeztető.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2761
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Harlem utcái

Témanyitás by A Misztikus Pókember on Csüt. 31 Május 2012, 17:15

~Ezért vagyok én az amatőr, igazság osztó... ~ Gondolom mikor egy lámpa alá hátrálok mikor rejtélyes akartam lenni, nem mintha sok mindenki vet volna észre, mikor azok ketten elvannak csak egy nézett ki magának, és már a második tárat ereszti rám. Nem akarom viszont túl feszíteni a szerencsém dolgát, így megpróbálok a sikátor egyik kukája mögé vetődni, amíg ez a tár is kiürül, esetleg ha vannak valami kisebb kukák akkor annak a fedelét is beújítani, hogy kicsit segítsen a következő támadásomban. De amit megállapítottam, hogy van-e vagy nincs fedő egy két másodperc után hátrébb bukfencezek a sikátorban hogy megint megpróbáljak a sötétből jönni. Ha nem kellett használnom ez alatt a fedőt és megvan akkor szép ívesen eldobom a fegyveres felé, hogy lőhessen valamire, ha nem üres a tár, majd őt is megpróbálom elkapni amíg el van terelve a figyelme, a lövéssel vagy a töltéssel. Gyorsan lefegyverzéssel próbálkozom, azzal, hogy rásózok a kezére és csak utána kapja ő is a tarkóst, amíg még sajog.
avatar
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Harlem utcái

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 11 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.