Behemót

Go down

Behemót

Témanyitás by Mr. M on Kedd 09 Okt. 2012, 00:04

Név: Hans Ehemann
Egyéb név(i): Behemót
Faj: mutáns/lupine
Nem: férfi
Kor: 42
Jellem: Udvarias, előzékeny természetű, céltudatos, mégis néha bohókás. Nem hű igazán senkihez, csak önmagához.
Testmagassága: 182 cm
Testsúlya: 79 kg
Szeme színe: Zöld
"Szőre" színe: Fekete-narancs
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: Egy két lábon járó, hatalmas macska.
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges

Története:
Az új kommunizmus hajnalán születtem, mikor szürkébe borult a világ és érdemes volt mutánsnak születned. Noha Fortuna már akkor is velem volt, hisz annak születtem, nem éreztem magam annak. Egy világban ahol virágzik a barbárság és minden eldől a születésedtől, ahol a legjobb akkor a dolgod, ha valami hasznos, de mégse harci képességgel születsz. Akkor élhetsz a nyugalmas szürke életedben. Elveszhetsz a homályban, ahol majd egyszer véget ér ez az álom. Az Orwell által megálmodott szürkeségben lehetett volna részem. Noha oda sem vágytam és nem is kerülhettem. Kiserkent a bajszom és napokkal később már az egész testem szőrzet borította, áthatolhatatlan, és ráadásul ezeket penge hegyes macska szemekkel vettem észre. Néhány hónapba telt csak bele, hogy egy képzésen találjam magam, ahol felkészítenek, hogy egyszer a papság tagjává avathassanak. Személyes motivációm vajmi kevés volt, a szürkeségben csupán a túl élés, a lehető legmagasabb színvonalon, vált a céllá.
Úgy tűnt ezt elértem mikor ugye bekerültem, egy egyszerű papként, soha nem is volt meg a motiváció, hogy nagyobbra törjek, fő papság vagy lovas poszt, most mégis...
Itt állok meredek a székemből erre a világító tömegre, ami kimagaslik a csapatból, engem is a lovasai közt akar tudni, az én képességeimet akarja a kezében tudni. Valahol ugyan hízelgő, de még mindig hihetetlen, a csapat pedig. Igencsak színes.


Képessége: A fizikuma teljesen megváltozott: Macskaszerű külsőt öltött, bár megmaradt az emberi fény a szemében és a képessége, hogy két lábon járjon vagy a megmaradt két hüvely ujjával tárgyakat tudjon fogni. Amellett, hogy tud az emberi nyelveken természetesen beszélni. Az ügyessége ennek megfelelőlen viszont a macskákéhoz hasonlatos, egy tonnás erővel bír és a szőrzete akár az acél szálak.
Súlyra mégis könnyű marad, kecses mégis ellenálló. Szilárd nemes úr Holocaust lovasai között.

Szakértelmei: Művelt ember... aki lélekben még valahol a lovagi korban él azzal a különbséggel, hogy alkalmazkodott a jelen követelményeiben. Ehhez azonosulnak az ismeretei is. Emellett jól vív és rendszeresen boxol is. Ismeri az udvari és a mostani egyházi etikettet is. Beszél angolul és németül.

Felszerelési tárgyak:
Egy vibránium lovagi kard és egy hideg-acél tőr.


A pár soros bővítés, a megbeszéltek szerint:

Genoshán a csatában elhalálozott a karakter. A főnix tüzében második esélyt kapott az életre. Mikor ezt Apokalipszis egykori hívei arra akarták használni, hogy ismét a régi rendszert élesszék fel ott hagyta az alakulószektát és a kihalt Kelet-Európa felé vette az irányt. Út közben kapta az üzenetet, hogy Moszkvában már várják is, és védelmet akarnak neki ajánlani. Kétségekkel ugyan de neki látott az útnak Moszkva felé.

Mr. M
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 535
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.