Kertes ház

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Re: Kertes ház

Témanyitás by Godlaw / Tao on Csüt. 01 Nov. 2012, 09:28

A bénítás sikerül, Tess pedig egy... Szóval átüti a falon. Ilyet rég láttam már ennyire ártatlannak tűnő mutánstól, pláne, hogy pár perce, mikor találkoztunk, úgy viselkedett, mint egy ijedt kiscica. Akárhogy is, alábecsüli az ellenséget, Smiley nem véletlenül volt Apokalipszis lovasa, ennyitől nem fogja feladni. Az viszont egyértelmű, hogy a csaj tud magára vigyázni, szóval talán megállja a helyét a harcban.
Szétnézek a bentiek közt, csak Synomy és angyal maradtak itt, a sérülések nem sokat számítanak, angyal máris teljesen ép lett, de mintha Shynomy nem kezdene gyógyulni.
-Angyal, vidd ki a folyosóra Shynomyt, hátha csak a szobában nem működik a képességed! - Javaslom, aztán a falon tátongó lyukon keresztül nézek ki. Tess úgy beszél Smileyról, mintha már elájult volna, vagy hasonló.
-Még korántsem végeztünk vele - szólok oda Tessnek, és én is kilépek a lyukon az udvarra, mert van egy olyan érzésem, hogy a harc még folytatódik.
-Smiley, megszegted az alkut, megmondtam, hogy együtt erősebbek vagyunk.
Eközben haladok felé, és ha van rá lehetőség, akkor igyekszem ismét lebénítani, mielőtt felpattanhatna. Talán az előző hatalmas ütés elég volt hozzá, hogy ne legyen olyan gyors. Ha mégis sikerül neki, akkor megpróbálok a lányok elé állni, engem mégiscsak kevésbé fognak az ütései.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2713
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Kertes ház

Témanyitás by Tyler on Csüt. 01 Nov. 2012, 11:41

Egyre gyorsabb ütemben múlik a fájdalom és másodpercekkel később már talpra is tud állni. De mire helyre jön, addigra a többiek kiütik a Lovast, legalábbis úgy tűnik. Tao-ra pillant és bólint feléje, és a nő felé igyekszik, ha az tiltakozna akkor felkapja és gyorsan a folyosóra cipeli, hátha ott már hat rá is a képessége. Aggódva pillant a többiekre, a Lovast ilyen könnyen nem lehet elintézni. Ahogy kiérnek a folyosóra, körbe néz, nehogy kapjanak másfajta meglepetést, ha a gyógyulás elindul, befejeződik, utána visszatér a többiekhez. Ha nem akkor is, hisz akkor valószínűleg az egész ház területén nem fog működni a dolog, de az udvarról még felkaphatja a sérülteket és a levegőben elhagyhatja a házat és a környékét. Jobb ötlete nincs, a harcban pedig nincs sok esélye. Itt most csak a gyógyulásnak veszi hasznát...ami eddig csak saját magán működik.
avatar
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 916
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Kertes ház

Témanyitás by Sarah on Pént. 02 Nov. 2012, 02:32

A számításaimat és a rá épített terveimet, mindet áthúzza egy ismeretlen tényező, az a nőstény példány, melyet a plafonhoz próbáltam csapni, képes megtapadni a felszíneken, innentől kezdve már ezt is tudom, így az ebből adódó problémákat is képes leszek kiküszöbölni, viszont nem most, ugyanis tudnék mit tenni a helyzet ellen, de azzal, hogy a levegőbe kerülök, eléggé közel tud kerülni Tao, az érintésétől kezdve pedig nem tudok mit tenni az ütés ellen, ami szolidan átrepít az egyik falon, magammal rántva a láncos nőstényt. Lefut egy gyors rendszerellenőrzés ismételten, immáron már súlyosabb a sérülés, de még továbbra is csak burkolati, javítható, viszont később, nyugodtabb körülmények között. Megpróbálok kapni az alkalmon és megragadva a láncot, tanulva a korábbi hibából felrántani a nőszemélyt a levegőbe, kihasználva az esetleges zavarodottságát, ha adódott a helyzetből, és egyszerűen azzal a néhány tonnás erőmmel forgatni kezdem magam felett, amolyan pajzsként mások ellen, ügyelve arra, hogy lehetőleg ne legyen elég közel ahhoz, hogy meg tudjon ragadni engem, vagy bármi, esetleg ténylegesen bárki mást, és ne tapadhasson meg esetleg egy falon, bár ha valaki nagyon próbálkozna közel jutni akkor könnyedén hozzá vágom, az egésszel csupán annyi célom van, hogy nyerve egy kis időt, meg tudjak szabadulni a láncoktól, ugyanis logikusan a Tao nevezetűnek igaza van, együtt erősek lehetnek, de külön gyengék, ezért lehetett szükséges a hátbatámadási kísérletük, szánalmas létformák.
- Logikus gondolatok Mr. Tao, de tévesek. - Logikus logikátlanság, elmaradt gondolkodásával logikus, hogy nem képes alaposabban átlátni a helyzetet annál, mint amennyit érzékel belőle. Idő közben remélhetőleg sikerült lehámozni a láncokat, ha pedig valóban, akkor a nálam lévő alanyt egyszerűen megpróbálom teljes erőmből eldobni annak a nősténynek az irányába, amely korábban átütött a falon. Egyetlen logikus lépés van jelenleg, nincs parancsom, hogy köteles vagyok itt lenni, egy erős harcos pedig tudja, hogy mikor kell visszavonulnia, így hát ha eddig sikerül, akkor az esetleges további támadások elől megpróbálok egyszerűen egy nagy ugrással eltérni, hogy távolabb kerüljek, ezzel pedig biztosítsak magamnak egy kiutat, mivel ebben a helyzetben a pozitív végkifejlet esélye nagyon alacsony, összességében viszont eddig sikernek könyvelhető el, mivel eddig egy nagyon fontos információt le tudtam szűrni ebből az esetből, ebben a világban is jár fizikai erő és egyéb plusz az állatias kinézettel, ezek szerint ez világonként valószínűsíthetően egyezik, érdekes tényező, bár sejthető volt, nem lehetett egészen biztos eddig a pontig.

// Úgy vélem hogy egy teljesen fém burkolattal rendelkező személynek nem igazán kell állkapocs a beszéléshez, lényegében nyelve sincs, szóval az maga nem igazán vesz részt a beszédben.//

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Kertes ház

Témanyitás by Nyko on Pént. 02 Nov. 2012, 05:22

Siker is meg nem is. Bár a falon megtapadok, de Tess ütése egy kicsit hevesebbre sikerül ami kipakolja a robotot, a probléma, hogy velem együtt, így elsődlegesen arra ügyelek, hogy úgy érjek talajt, hogy képes legyek támadni, vagy védekezni. Azonban most a lánc gondot is okozat. Fix a távolság kettőnk közt, s a lánc erejét ismerve biztos nem adja meg magát egykönnyen… Szóval most jön a következő rész, mivel a vigyori társunk úgy fest nem adja fel. Mikor a láncért kap én is rámarkolok azonnal ezzel megakadályozandó, hogy kárt tehessen a nyakamban, hiszen azt már tapasztaltam, hogy annyi ereje nem nagyon lehet, hogy kitépje a mancsomból. Kötélhúzáshoz nincs kedvem, mert azzal nem érnék el semmit, így több lehetőségem van, vagy a láncot megrántom magam felé, vagy hagyom, hogy ő lépjen és akkor rántom magam hirtelen közelebb, hogy karmaim a kezébe mélyesszem. A fő tervem, hogy távolságot nyerjek és a lánc ehhez lekerüljön róla, csak lehetőleg ne úgy, hogy valamire felkenődök közben, bár ha őt kenem fel valahova az jobb lenne.


zajokat hallom, hogy valami történt de nem látok, nem érzek semmit se. Azt hallom, hogy Mr. Tao mit mond és előtte Tess, de nem tudom, hogy még ki van körülöttem. Így mikor hangnélkül valaki megérint azonnal reflexből kapom el és gyakorlott mozdulattal próbálom a padlóra vinni. Nem teljes erőből, hátha valaki aki velünk van, de azért elég határozottan.
- Ki vagy? – teszem fel a kis talán bugyuta kérdésemet még a markomban tartva a kezet, s ujjaim rászorulásából érezhető azért az erőm, ami enyhül ha ismerős hang szólal meg és akkor már jobban engedem, hogy megérintsen. A kezemmel közben megpróbálom a vérem letörölni a képemről, hogy legalább látni lássak valamit. így most eléggé védtelen vagyok ami nem jó

avatar
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Kertes ház

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 02 Nov. 2012, 14:01

Résztvevők: Jet Li Tao, Tess Gordon, Kita Horigome, Shynomy Rokana és Troy Conroy / Angyal

Tao nem hallgatott Tess szavaira és kiment ő is a házból, így már csak tényleg Angyal és Shynomy maradtak odabent, a többiek kint voltak.
Tao elindult Smiley felé, aki megragadva a láncot próbálta megforgatni Kita-t, de ő számolt vele, így ez nem sikerült, azonban a kiborg megszabadult így is a láncoktól, majd mielőtt Tao odaérhetett volna hozzá Smiley egyszerűen elugrott majdnem teljesen a kijáratig, és onnan már ki tudott menekülni, futni az utcára és eltűnni, hogy ne kövessék a többiek. A kintiek egyedül maradtak és démonok még sehol sem voltak, de kaparászó hangot lehetett hallani, mintha a falból érkezett volna.

Odabent Angyal próbálta felsegíteni Shynomy-t h felsegítse, de a lány ösztönösen reagál és a földre küldi, még mindig nem látott a vértől semmit, amit most már sikerül az arcából kitörölni, így meglátja Angyalt, hogy éppen őt szorítja a földre. A páros is meghallja idebent a kaparászó hangot, mintha a falakból, a talajból és a plafonból is ez hallatszott volna, minden irányból, mintha nagyon sok lett volna ebből a valamiből, ami ezt a hangot adja ki.

//Akkor a fém repedt meg végig ott, ahol megütöttek.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14176
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Kertes ház

Témanyitás by Nyko on Szomb. 03 Nov. 2012, 03:55

A robot elmenekül, egy próbálkozás után, hogy félre pakoljon, de miután belátja, hogy ez nem fog menni feladja. Én se akarok több energiát ráfordítani, pedig egy ugrással még azelőtt beérném, hogy talajt érne a lába. Ehelyett Tess-re nézek.
- Semmi baj. Legalább tudom, hogy az erőddel képes vagy bánni. – hangom nyugodt, s veszek egy mély levegőt, s figyelek ismét arra, hogy verjen a szívem is, miközben igen csúnyán nézek Tao-ra.
- Azt hittem, ha egy város vezetését önre merték bízni, akkor két sérültet nem hagy egy olyan lakásban, ahol kitudja hányan állnak lesben, hogy végezzenek a hívatlan vendégekkel, a lehető legkisebb veszteséggel és energia ráfordítással. Ha mázlink van, akkor „csak” démonok vannak bent, és vámpírok nincsenek. Ha azok is vannak, akkor a frissebb vér szagára nagyon hamar odagyűlnek. – morgom, majd hallgatózni kezdek és amit hallok az nagyon nem tetszik.
- A korábbi csendes kérdésére visszatérve, amit még Tessnek tett fel Mr. Tao. Lupine vagyok nagyjából, hasonló, mint Tess vagy Shynomy, de mégis más. Képzett közelharcban és fegyveres harcban, kis koromtól vámpírvadászatra képezve, gyorsabb vagyok, erősebb, mint egy ember, sokkal jobb érzékekkel. Azonban más is – nézek vörös szemeimmel Taora. – de egyenlőre maradjunk annyiban, hogy bent nagy szükség lesz ránk, s a storizgatás ráér később is. Azaz most futás. – teszem hozzá a végén és a lyuk felé indulok.. pontosabban elrugaszkodok beleadva az erőmet, hogy minnél gyorsabban bent legyek, s a padlón landoljak, lehetőleg úgy, hogy utána gyorsan mozdulhassak Shyrok felé, amint látom hol van.

Aki megérint az hamar a padlóra kerül és amint az arcomról letörlöm a vért némileg elvörösödik a pofim, s orromtól is eltakarítom a vért a kezemmel
- Bocsánat… máskor szólj kérlek. – felkelek és felhúzom a padlóról. – Ilyen helyzetben ösztönösen védem magam, mert amik ellen képeztek azok igen gyorsan… nyakra támadnak – mondom kicsit zavartan, majd elhallgatok amint hangokat hallok, s a falakat nézem. Próbálom az orrom kitisztítani, hogy ne csak halljam a hangokat, de szagokat is érezzek ismét, s remélem, hogy a látás képessége is megmarad még egyenlőre. Hát most nem lesz hosszú időm összeszedni magam jobban, s most csak a fejem kapkodom várva,hogy mi és honnan érkezik…

avatar
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Kertes ház

Témanyitás by Tess Gordon on Szomb. 03 Nov. 2012, 10:36

Ha a robot elmenekül kissé megkönnyebbülök, hiszen nincs nekünk szükségünk arra, hogy egy belső ellenség ellen is háborút viseljünk. A vörösszemű nő szavaira pedig csak szerényen elmosolyodok, majd könnyeden vállat vonok.
- Nos mint említettem erősebb vagyok az embereknél. - közlöm könnyeden.
Amikor meglátom Taot érkezni kissé összeráncolom a szemöldököm, főleg a másik nő szavai miatt ébred bennem aggodalom, de van egy olyan érzésem, hogy a férfi nem azért jött ki, hogy a virágokat locsolja és biztos volt valami jó oka arra, hogy odabent hagyja a sebesülteket még akkor is, hogyha ez nem volt a legjobb ötlet.
Azonban mielőtt megszólalhatnék a másik lupine megszólal és hirtelen teljesen rá terelődik a figyelmem. Őszintén meglep ez az egész. Jó, nem azt mondom, hogy nem találkoztam még hozzám hasonlóval, de akkor is meglepően sokan vagyunk itt egy fajból.
~ Majd tartunk fajtaösszetartási bulit... ~

Az őrült gondolataim azonban szó szerint elkaparhatom a föld alá, amint figyelmes leszek a kaparászásra...
- Oh a francba! - morgok és a hangom szépen el is mélyül. Nagyon, de nagyon nem tetszik nekem a dolog. Figyelem ahogy a másik nő visszarohan a házba, de én nem megyek utána. Oké, lehet, hogy gyávaság, de amikor a padló és a falak felől is hallom ezt a hangot, akkor nincs kedvem bent lenni, hogy úgy záruljon rám a házból kiözönlő démonhad, mint egy csapda.
- Siessetek kifelé! - kiálltok oda mindenkinek aki bent van.
- Tao, szerintem mindenkinek jobb lenne kint, nem? - pillantok a közelben álló férfire. Ha be kell menni segíteni segíteni fogok, de feleslegesen nem kockáztatom a bőröm.

_________________
"A harcos egyszerre fegyelmezett és szenvedélyes, amikor elfogja a lelkesedés. Az egyhangúság soha nem vezet nagy tettekhez."
Paulo Coelho

"Egy harcos nem keresi a fájdalmat, de ha a fájdalom eljön, felhasználja azt."

Dan Millman

avatar
Tess Gordon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jul. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Tess Gordon
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Kertes ház

Témanyitás by Godlaw / Tao on Vas. 04 Nov. 2012, 10:54

Smiley szerencsére menekülőre fogja, bár tényleg úgy gondolom, hogy meg tudnánk állítani együtt, de az biztos, hogy lennének még sérültjeink közben, és jobb nem kockáztatni. Ebben a világban talán nincs Apokalipszis, aki a szárnyai alá venné őt, és a helyi hősök majd elbánnak vele, ha elbántak a démonokkal is.
A macskanő elkezd letorkolni, amiért kijöttem, de valójában nem látom semmi értelmét, miért kellett volna bent maradnom. Nem vagyok orvos, és bent nem dúlt harc, így semmi hasznomat nem vette volna a sérült. Talán ezen a ponton lenne érdemes elmondani, hogy nem én vagyok a polgármester, sőt, még csak nem nem is voltam ebben a világban három évig, de azt hiszem, erre nincs időnk, ez a kaparászó hang nem sok jót jelenthet.
-Azért jöttünk, hogy végezzünk a démonokkal, akik itt vannak, és kiszabadítsuk a még élő rabokat. Itt kint egyikre sem látok sok esélyt - magyarázom Tessnek, miközben már mászok vissza az épületbe, hogy odaérjek angyalhoz. - Gyere, most már inkább maradjunk együtt - szólok még hátra Tess felé, és közben már a falakat figyelem, mikor fog előbukkanni valamilyen démon. Még egyet sem láttam, mióta ebben a világban vagyok, úgyhogy nem tudom, mire kell számítani, egyelőre igyekszem nyitva tartani a szememet.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2713
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Kertes ház

Témanyitás by Tyler on Hétf. 05 Nov. 2012, 19:27

-Bocs legközelebb, szólok....-
Nyögi még a nő alól, ahogy az erősen a földhöz teremti őt. Sokkalta erősebben, mint azt várta volna, így türelmetlenül megvárja, hogy lemásszon róla és lábra tápászkodik. Körbe pillant, kintről, mintha csatazaj hallatszana, elindulna kifelé, de ekkor hallja meg a baljós kaparászó hangokat. Megtorpan, körbe pillant a helységben, de csak annyit tud megállapítani, hogy mindenhonnan lehet hallani a hangot. Sebesen megfordul és vissza siet a nőhöz.
-Nem tudom mi ez, de nem jelent semmi jót, maradjunk együtt....-
A nő mögé lép, hogy fedezze a hátát, feszülten figyelve a falakat és plafont is. A Lovas ki is megy a fejéből. Nem tudja mi lehet ez, de semmi jót nem jelent, ráadásul ha harcra kerül a sor, csakis a harctudására számíthat.
avatar
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 916
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Kertes ház

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 06 Nov. 2012, 09:44

Résztvevők: Jet Li Tao, Tess Gordon, Kita Horigome, Shynomy Rokana és Troy Conroy / Angyal

A csapat teljes része visszament a házba, amikor a hangokat hallani lehetett. Azok egyre és egyre jobban hallatszottak, a kaparászás átment másfajta hangba, már nem annak lehetett hallani, hanem mintha időnként csoszogna. Távolról jött nagyon és folyamatosan közeledett, ahogyan egyre és egyre közelebb úgy lett a csoszogás léptek zaja. Mintha nem is a falakból jött volna ez, hanem valami nagyon-nagyon távoli helyről. A beszakadt falon, az ajtókon semmi sem érkezett be a helységbe. Az emeletről fájdalmas női halálsikolyt lehetett hallani. Ám mielőtt bárki mozdulhatott volna a szoba négy falánál 1-1 ébenszinű portál nyílt és a közeledő hangok tulajdonosai értek át rajta. Minden portálból egy-egy lény lépett elő, valami olyasmik, amiket még egyik itt levő sem látott soha életében. Robosztus, majdnem két méter magas lények, a szemük helyén valami vöröses csík, humanoidok, de még szájuk sem volt. amint beléptek a helységbe a portálok bezáródtak mögöttük.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14176
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Kertes ház

Témanyitás by Tyler on Szer. 07 Nov. 2012, 16:52

A többiek is vissza érnek a falon tátongó lyukon. A kaparászás pedig egyre inkább csoszogásnak hangzik. Mintha egy távoli helyről jönnének, nem is a falakból. Idegesen megnyalja a kiszáradt ajkait és körbe-körbe pillant feszülten.
A női sikolyokra összerándul, valahogy megtörte a csendet. A négy falon pedig valószínűleg térkapuk nyílnak és furcsa lények, valószínűleg démonok sétálnak át, négy darab. Azonnal felkészül a támadások elkerülésére, ha támadnának pedig valószínű, hogy fognak. Megpróbál kivetődni a négy lény közül, hogy ne szorítsák be őket az apró helységbe. A szárnyait itt nem tudja használni, ahogy a regenerálódása is csak saját magán működik. Legfeljebb a saját testével tudja védeni a többieket. Ki kell jutniuk a házból, mert itt megszorulnak és ki tudja ezek a lények mikre képesek.
avatar
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 916
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Kertes ház

Témanyitás by Tess Gordon on Szer. 07 Nov. 2012, 18:22

~ Én megmondtam, hogy maradjunk kint... nem megmondtam? ~
Vetek egy oldalpillantást Taora, hogy még mindig olyan csodás ötletnek tartja-e azt, hogy itt maradjunk... részemről nagyon kezdek a távozás felé húzni. Persze nem fogok itthagyni senkit, de nincs túl sok kedvem maradni sem. Ezek a valmik nem tűnnek démonnak, inkább valami elcseszett agyagbabára emlékeztetnek, akit supermannel övöztek... Ennek ellenére nem becsülöm alá őket. Annak függvényében, hogy mihez kezdenek állok neki és is a harcnak.
Ha van olyan sérült, aki nem tud harcolni, vagy menekülni, akkor első sorban őt védelmezem meg, ha nincs akkor mivel nem szeretném, hogy négy oldalról összeszorítsanak a társaimmal, így megpróbálom az előző alternatívám fölemlegetni.
- Nem lenne jobb kimenni az udvarra? - teszem fel fenhangon a kérdést, de aztán akcióba is lendülök, ha a többiek nekilátnak harcolni, vagy ha a fura lények nem állnak neki valami távolsági támadásnak. Ha löni kezdenek vagy túl gyorsan mozognak, akkor kifutok az udvarra, ha követnek a többiek is.
Ha ezek az izék csak lomhán közelednek, akkor először egy hatalmas ütéssel próbálom padlóra küldeni az egyiket, vagy ha ez nem sikerülne, esetleg nem hatna rá az ütésem, akkor megpróbálom felemelni és hozzávágni az egyiket a másikhoz.
Persze hogyha bármilyen ellenséges mozdulatot tesznek ezek az első pillantásra nem túl izgágának tűnő lények, akkor eltáncolok az ütés elől, és mivel elég erősnek tűnnek, így nem állok bele az ütéseikbe, hanem elvezetem azokat, a saját tehetetlenségüknél fogva próbálom kibillenteni őket az egyensúlyukból folyamatos ütésekkel bombázva a lényeket.

_________________
"A harcos egyszerre fegyelmezett és szenvedélyes, amikor elfogja a lelkesedés. Az egyhangúság soha nem vezet nagy tettekhez."
Paulo Coelho

"Egy harcos nem keresi a fájdalmat, de ha a fájdalom eljön, felhasználja azt."

Dan Millman

avatar
Tess Gordon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jul. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Tess Gordon
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Kertes ház

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szer. 07 Nov. 2012, 20:02

A többiekhez visszaérve továbbra is csoszogó, surrogó hangot hallgatom, ami egyértelműen közeledik. Nem tudom, pontosan mire várunk, de úgy tűnik, mindenki szeretné itt bevárni azt a valamit, ami közeledik. A halálsikoly, ami fentről érkezik, és az utána megnyíló portálok erős összefüggésben lehetnek. Talán valaki épp most végzett el odafent valami démoni rituálét, amivel megnyitotta ezeket a kapukat. Ez azt jelenti, hogy odafent van, aki keresünk, valamiféle mágus. És persze azt is jelenti, hogy el kell bánnunk ezzel a négy lénnyel.
Ránézésre úgy néznek ki, mintha kőből lennének, ez nem valami biztató számomra, ha a képességem nem működik rajtuk, akkor nem lesz egyszerű dolgom. De szerencsére van itt néhány mutáns, akinek az ereje áttöri a betont is, ahogy azt már láttam korábban, úgyhogy túl nagy aggodalomra semmi ok.
-Miért akarsz állandóan kimenni? - Kérdem Tesstől mellékesen, hiszen most túl sok lehetőségünk nincs erre, körülvettek minket.
Mivel mágikus lények, gyanítom, hogy a képességem esetleg felmondja a szolgálatot, így óvatosnak kell lennem. Ahelyett, hogy nagyképűen megpróbálnám lebénítani az egyiket, inkább a harcművészeti tudásomra támaszkodom elsősorban. Egy lépés után elrugaszkodom, majd a falról továbblökve magamat egy szaltóval próbálok kikerülni a négy szörny köréből. Így az egyik lény mögé kerülök majd elvileg. Mivel kőből vannak, és úgy csoszognak, mint a zombik, gyanítom, hogy harcban sem túl gyorsak. Így megpróbálom kihasználni ideiglenes előnyömet, és hátulról megtámadni az egyik lényt. Két kézzel belecsimpaszkodom a fejébe, miközben elrugaszkodom, és páros lábbal a tarkója tájékán próbálom megrúgni. Mivel ennek során hozzá is kell érnem, kiderül, hogy működik-e a képességem. Ha igen, nincs semmi gond, megbénítom, és kiderül, mennyire kemények. Ha viszont nem történik semmi, akkor nagyon remélem, hogy a rúgásnak lesz valami hatása, és utána egy hátra bukfenccel ismét talpra tudok ugrani.
Ha az ellenségem mégsem olyan lomha, mint gondoltam, és támadásba lendül, felém fordul, vagy ehhez hasonló, akkor megpróbálok kitérni előle, és gyors, szurkáló mozdulattal megérinteni, így kideríteni, hogy a képességem működik-e rajta.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2713
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Kertes ház

Témanyitás by Nyko on Szer. 07 Nov. 2012, 21:11

Amint beérek rögtön Shyrokhoz lépek és a sebét vizsgálom a homlokán, lassan segítek neki letörölni jobban aért a pofijáró, miközben a fülelek, hogy mennyire vannak közel a hangok forrása, vagy épp forrásai. Óvatosan bánok a kis lupine-ommal, majd pedig a másik helységben lévőre pillantok. Aztán az érkező „vendégekre” akik egy halálsikoly után toppannak be. szép belépő mondhatom.
- Tess… hideg vér… Kint bár öbb helyünk van, de nekik is. Ha más nem itt rájuk omlasztjuk az épületet… - mondom nyugodt hangon, miközben Shyrokot magam mögé terelem, s a kezébe nyomom a láncom végét. Elsőre nem akarok puszta kézzel próbát tenni, hogy mennyire kemények, mert törött csontok azért fájnának a továbbiakban, inkább mást találok ki. Amint az egyik megindul felén akkor úgy teszek mintha kitérés miatt rugaszkodnék el, azonban úgy, hogy mellette suhanjak el a láncom fogva, míg Shyrok a mások oldalánál lehetőleg úgy, hogy a lánc derék magasságban érje. Persze számolok az ellen támadás lehetőségével, de mivel teljes erőből rugaszkodok el így nem látok rá azért sok esélyt, s amint falat érek, feltéve Shyrokkal egyszerre, akkor máris elveszem tőle a lánc másik végét, s szökkenek fel a plafonra, hogy aztán arra húzzam fel a lényt legalább annyira, hogy ki tudjam vonni a forgalomból. Ha ez sikerül akkor Shyrokon a sor, hogy kárt próbáljon benne tenni.

A láncnál segítek és aztán a dolgom, hogy várjak, hogy mennyire sikerül Nyko terve. Nem az első eset, hogy együtt harcolunk, de most fegyverek hiányoznak eléggé. Amennyiben sikerül az amit akar úgy felpattanok az izé hátára és próbálom a fejét támadni és lecsapn azt elkerülve, hogy a kezeivel elkapjon. nincs kedvem egy újabb pofonhoz, így azt próbálom elkerülni.
Azonban ha nem sikerül Nykonak akkor máris ugrok, hogy segítsek neki eltávolodni a lénytől, mielőtt szétkeni a kedvenc félholtamat az egyik falon, vagy máshol…

avatar
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Kertes ház

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 08 Nov. 2012, 11:46

Résztvevők: Jet Li Tao, Tess Gordon, Kita Horigome, Shynomy Rokana és Troy Conroy / Angyal

A négy lény a falnál állt, így szinte és teljesen lehetetlenség volt mögéjük kerülni. Maximum egy vonalba lehetett velük. Nem volt sérültje a csapatnak szerencsére, mindenki harcképes volt, csak Shynomy volt az, aki szédült még mindig és a feje fájt az agyrázkódástól, de ettől még harcképes volt.
A lények egyelőre nem támadtak, csak figyelték, ahogyan ketten is kivetődnek közülük egy vonalba velük. Tess támadt először egy hatalmas ütéssel a hozzá közeleső lény felé, az is meglepően gyorsan mozdult és elkapta a nő kezét, mintha csak egy gyerek ütött volna felé, majd az támadott és lézert lőtt Tess mellkasára. A nő füstölgő és megégett mellkassal zuhant hátra a földre.
Tao nem tudott a lény háta mögé érkezni, így csak sima támadással tud a mellette levőre támadni, ahogyan ez megtörtént Angyalnál is. mivel a lézer gyors, de Tao legalább számított erre, ő ki tudott térni ez elől és neki csak az oldalát sebezte végig a saját ellenfele, még így sem votl kellemes, hogy újra megégett a bal oldala. Angyalt viszont mellkason találta, igaz ő mire földre került már szinte teljesen jól volt újra.
Kita ugrott fel a plafonra és azon lógva próbálta felhúzni a saját lényét a plafon irányába. az épület romos volt, így a lény alig emelkedett úgy húsz-huszonöt centit a földtől hatalmas reccsenés hallatszott és Kita zuhanni kezdett lefelé. A lény amit emelni próbált legalább két tonnás lehetett, így a plafon nem bírta.

A reccsenést mindenki hallotta és látta a plafont lefelé szakadni, a törmelékek mindenkit beborítottak és a földre kerültek tőle. Ha nem lett volna elég még szekrények, egy kád, legalább száz liter vér is betakarta a társaságot. A furcsa lények pedig máris kezdték magukat kiásni a romok alól, aminek hála a csapatról is úgy-ahogyan kezdett a romhalmaz lekerülni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14176
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Kertes ház

Témanyitás by Godlaw / Tao on Csüt. 08 Nov. 2012, 12:05

Az átugrás nem működik, így marad a védekezés, mert ahogy Tess ellenfelétől is látom, ezek nem csak nagyok és kemények, de gyorsak is. Ráadásul lézert lőnek a szemükből. Ha van valami, amit jobban utálok a mágiánál, az a lézer. Félig ugyan kitérek, de a lézer elkapja az oldalamat, az égéstől felszisszenek, de nem engedhetem meg magamnak, hogy összegörnyedjek a fájdalomtól. Hátrálok egy lépést, nem szívesen kelnék birokra a lényekkel, és még mindig nem tudom, hogy a képességem hatásos-e. Ekkor azonban meghallom a reccsenést, és reflexből aktiválom a képességemet, mikor zuhanni kezd felém valami. Ráadásul az a valami egy egész emelet ebben az esetben.
Az első egy-két törmelékdarab még megtépáz, de utána már rendben van a dolog, és bár nem maradtam egészen talpon, azért nem nyomott agyon a cucc. Ráadásul kaptam egy kis energialöketet is, amit felhasználhatok majd a harcban. Nem utolsó sorban a kádnyi víz még jót is tett az égési sebemnek, bár ez most talán mégsem olyan fontos. Ó, ez nem is víz. Az istenit...
A szörnyek már kelnek is ki a törmelék alól, érzem, hogy rólam is lekerül a súly egy része. Amikor már kellőképpen ki tudok szabadulni a törmelékből, akkor egy gyors támadást indítok. Megpróbálok elcsusszanni két szörny közt, és az egyiket hátulról fejtájékon megütni. Az ütés erejét megtoldom a rám szakadó plafonból elszívott összes energiával, így talán már tényleg meg is érzi azt a szörnyeteg. Ráadásul közben meg is érintem, így kiderül, hogy működik-e a képességem rajtuk. A támadás után rögtön hátrálok egy kicsit, és az újabb lézerek elöli kitérésre összpontosítok.
Ha nem sikerül átcsúszni a két ellenség közt, akkor szemből kísérlem meg a támadást a fej aljára, hogy a lézer elirányuljon tőlem. Ezután ugyanúgy jön a képességteszt és a kitérés.
Kita szavai csengenek a fülemben közben, az előbb tényleg azt mondta, hogy bent maradunk ÉS rájuk omlasztja az épületet?
-Azért jöttünk, hogy megmentsük az foglyokat, nem hogy rájuk döntsük a házat! - magyarázom félvállról Kitának, ha esetleg nem esett volna le neki a dolog.


A hozzászólást Tao összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 13 Nov. 2012, 12:30-kor.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2713
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Kertes ház

Témanyitás by Tess Gordon on Pént. 09 Nov. 2012, 16:15

Még eljut a tudatomig, hogy a nő nemhogy nem akar kimenni, még rájuk is akarja omlasztani az egészet... ránk akarja omlasztani... Azonban már nincs időm bármit is változtatni a mozdulataimon, mert már mozgásban vagyok, nekiesek az egyik lénynek és... paff....
Hát igen a harcművészetek alapja az, hogy két ellenfél pusztakézzel harcol egymás ellen, esetleg fegyverrel. Az egész megcsúfolása az, amikor az ellenfél csal... Hát ez az izé csalt... méghozzá nagyon.
Gyors volt, sokkal gyorsabb, mint számítottam rá, de ez még talán elment volna, nem hiába tanulok majdnem pólyás korom óta ilyesmiket. Arra viszont nem számítottam, hogy nekiáll lézert eregetni a szeméből. Sajnos nem volt egy démonhatározó a fejemben.
A mellkasomhoz kaptam és hátratántorodtam a találattól. Borzasztóan fájt, olyannyira, hogy még tudatulag meditatívan, vagy bárhogy máshogy sem sikerült kizárnom a fájdalmat, túl elemi volt ahhoz...
Aztán azonban jött a következő katasztrófa, hallottam az émelyítő reccsenést, majd a plafon hirtelen sokkal közelebb került, mint szabadott volna neki. Nah ez már az én szervezetemnek túl sok volt elterültem a földön, vagy plafonon, elvégre a kettő közé szorultam és próbáltam nem elbódulni a brutális mennyiségű vértől, ami rám loccsant és minden fájó idegszálamon kívül betöltötte az elmémet.
Nem volt erőm kiásni magam, az ájulás ellen küzdöttem, őrültem ha nem ragad magával a sötétség, nem hogy még előmásszak....

_________________
"A harcos egyszerre fegyelmezett és szenvedélyes, amikor elfogja a lelkesedés. Az egyhangúság soha nem vezet nagy tettekhez."
Paulo Coelho

"Egy harcos nem keresi a fájdalmat, de ha a fájdalom eljön, felhasználja azt."

Dan Millman

avatar
Tess Gordon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jul. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Tess Gordon
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Kertes ház

Témanyitás by Tyler on Vas. 11 Nov. 2012, 09:29

Füstölögve és a saját égett húsának illatával zuhan a földre. A lézerre nem számított, csakis a szabadba jutásra koncentrált. Összeszorított szájjal zuhan a földre, igaz mire a padlóra puffan, máris újra ép. Feltérdel és készen áll azonnal arra, hogy újra félrevetődjön, egy újabb lövés útjából.
Szemmel láthatólag a többiek sem boldogulnak túl jól a lényekkel, egyedül Tao és a fejsérült lány maradt úgy ahogy állva. Ha működne a képessége, gond nélkül le tudnák gyűrni őket, még ha csak lassan is.
-Ne!-
Kiállt rá a lányra aki a plafonra ugrik, de már későn, az egész épület a nyakukba szakad. A törmelék zápor elől automatikusan összegörnyed, de ha kap valami sebet, úgyis begyógyulna. Ahogy a lények kitörnek a törmelék alól, ő is szabadabban képes mozogni és minél hamarabb próbálja kiásni magát a törmelék alól. Ahogy megvan, gyorsan keres egy erősebb vas, acél csövet vagy bármi hasonlót, és a hozzá legközelebb eső lény felé indul. Vigyázva a lézerre, és arra hogy a törmelékbe nehogy beakadjon a lába. Ha újra lőne akkor előre vetődve próbálja meg kikerülni a lézert remélhetőleg, úgy hogy a lény ellőtt érjen célba és ha sikerül akkor a csövet teljes erejéből megpróbálja beledöfni a lény szemeibe, feltételezve, hogy ott talán sebezhetőbbek ezek a valamik.
-Már nincs kit megmentenünk.....valószínűleg a nők halálával tudtak átjönni....-
Kiállt Tao-nak, miközben a lény felé fut a törmelékeken keresztül, vigyázva, igaz az nem érdekli ha megsérül megszúrja vagy bármi sérülést szerez út közben, csakis a lényre koncentrál és annak a mozdulatait figyeli.
avatar
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 916
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Kertes ház

Témanyitás by Nyko on Vas. 11 Nov. 2012, 14:29

„Meeeeeg vaaaagy!” diadalmas mosoly a pofimon, majd egy reccsenés…
Ohh az aa….
Csak ezt ne…
Lassítva látom ahogy végig repednek a deszkák, majd megadják magukat, s ahogy zuhanni kezdek gy reped végig az egész plafon, majd szakad le, s zuhanok egyenesen a lényem karjaiba a plafon egy részével együtt. Nem tökölök sokat, macska ként ösztönösen mozgok, csak nem a talpra érkezés a célom, hanem elkapni a lényem nyakát, vagy karját, hogy rajta landoljak, s ezután csak a törmeléket várom… nem kell sokat csak néhány pillanatot, mire azok is betemetnek minket, s még Shyrok-ot is jó eséllyel… s nem csak a plafon jön, hanem szekrények, s más is…
VÉR!
Érzem a vérszagot, majd azt is ahogy beterít teljesen…
Vér fürdő a javából…
Ahogy a lényem mocorog, úgy rajtam is segít, de nem hagyom, hogy megtudjon tőlem is szabadulni, mint a törmeléktől… se légzésem, se szívverésem, csak egyszerűen az egyik kezembe eső keményebb törmelék darabot vágom a szemébe, de ezzel együtt, már fordulok is élre, hogy ha fájdalmat érez és lő, akkor ne kapjon telibe… Hiába vagyok az ami egy ilyen bennem is csúnya károkat okozna… készen állok, hogy kitérjek a további támadások elől, teljesen gyorsaságomra támaszkodva és ügyességemre. Teljesen közelharci közelségben próbálok maradni, a lényemhez, ha ez nem tenne benne elég kárt, vagy nem sikerülne a szemébe állítani valamit, hogy végig ki tudjam használni a mozdulatai közbeni holt tereket védekezésre. Célom, hogy ne maradjak úgy, hogy rám tudjon lőni, a saját teste vagy az akadályozza benne, hogy épp mögé próbálok kerülni.
Tao szavaira csak morgok egyet elsőre.
- Ha azért jött, akkor minek jött ki utánunk ahelyett, hogy elkezdett volna segíteni nekik? – morgom, s lenne folytatás, de az várat magára Shyrok miatt…

Elég sok törmelék érkezik a plafonról és annak hála, hogy közel vagyok a falhoz próbálok ott fedezéket keresni ahogy minden kb a szoba belseje felé dől. Meg próbálok közel maradni Nyko-hoz is, majd mire végre leér minden és a dögök is ássák ki magukat így én is jobban tudok mozogni körbe nézek. Tao-t látom, Angyalt és Nykot is. S már harcolnak is, de csapaton belül is lassan ellentétek lesznek elég nagyok.
- NIKITA! MR TAO! Ennek nem most van itt az ideje! Hol van Tess?! – őt nem látom, így míg a többiek lefoglalnak három lényt, addig még van egy szabadon, s Tess sehol… biztos a törmelék alatt… a 4. lényt figyelve indulok meg a romok közt Tess szagát keresve, követve, bár ennyi vér között kb lehetetlen. Azt tudom hol volt, így oda sietek ahogy tudok és engedik a harcok, anélkül, hogy bekapnék egy sebet én is.
Ha sikerül odaérnem, akkor máris ásni kezdek úgy ahogy csak tudok, s amint megtalálom Tess-t hamar kiásom, s ha képtelen mozogni akkor próbálom fel is kapni és ha támad a lény, akkor kitérni, hogy lehetőleg ő ne kapjon több sebet.. kapott már így is eleget, nem kellene neki még több… Ellátni egyenlőre nem tudom, nincs mivel, meg max a sebét tudnám kitakarítani, meg bekötni.
- Tarts ki! – súgom oda Tessnek – Maradj velünk hallod? légy erős! Minden rendben lesz! – próbálom ébren tartani, és keresni valami fedezéket. – Angyal! – kiáltok oda, majd ha más nem megpróbálni eljutni a falon lévő lyukhoz és kinézni rajta… ha tiszta a terep akkor kimenni Tess-sel a karjaimban.

avatar
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Kertes ház

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 11 Nov. 2012, 19:49

Résztvevők: Jet Li Tao, Tess Gordon, Kita Horigome, Shynomy Rokana és Troy Conroy / Angyal

Tess nem volt olyan rosszul, mint hitte elsőre*, mozogni is tudott és valószínűleg harcolni is, ha nagyon muszáj volt, csak az égett seb volt fájdalmas. Minimum másodfokú égési sérülés, azaz igencsak fájdalmas és a vértől is csak jobban fájt, mindez igaz volt Tao-ra is. Fájni-fáj, de ha nem tesznek hirtelen mozdulatot, akkor elviselhető. Amíg a törmelékek alatt volt a társaság Angyal sebe teljesen rendbejött és a fájdalom is elmúlt neki.
Tao mozdult először, az a csúszás nem volt olyan egyszerű, révén mindenhol törmelékek voltak, épületdarabok, szekrénydarabok, gerendák, talán a vér miatt, de sikerült megtennie, amit akart, anélkül, hogy fennakadna valamin. Az elszívott erővel üti meg a lényt, amikor megüti, egy éles fájdalmat érez és reccsenést, nem a lény feje reccsent, hanem a saját keze, ahogyan a kézfeje szilánkosra tört az ütésnek hála. De a lény is elterült az ütés után, azt nem lehet tudni, hogy eszméletét vesztette-e, meghalt-e, vagy még él és képes lesz felkelni.
Shynomy szerencsére tud úgy mozogni, hogy ne találják el és megtalálta Tess-t, akit ki is tud ásni a romok alól könnyedén. Ott egyelőre a két lány biztonságban volt, már ha volt ilyen hely a házban.
Kita egy törmelékdarabbal próbálja az ellenfelét megdobni, aki még időben reagál és a felé repülő törmelékeket lézer töri darabokra, ám mielőtt a vámpír mozdulhatna hátulról ragadja meg a nyakát és éri körbe teljesen a szabadon maradt lény, egy hatalmas reccsenés, ahogyan a szorításban a fémnyakörv morzsolódik el, mintha csak vaj lett volna a lány nyakán. A törött fém több helyen is felsérti Kita nyakát, egy ember számára ezek a vágások halálosak lettek volna, de a vámpír nem lélegzik, így a törött légcsővel nincs baja, ahogyan az átvágott ütőérrel sem. Csak a beszéd lesz nehézkés. A lény pedig továbbra is szorítja a nyakat egyre és egyre erősebben.
Angyal volt a következő, talált olyan tárgyat, amit keresett és elindult támadni. Odaért mielőtt az a valami megtámadhatta volna és szúrt. A vascső mintha csak fogpiszkáló lett volna tört szét a lényen, az ő ereje ide kevés volt, hogy megsebezze, ellenben a lény visszakézből ütötte meg és ennek hála Angyal az emeletig repült, majd áttörve a megrepedt falat egy másik szobában landolt, ahova a többiek már nem láttak be. Egy árnyék magasodott felé, az alakot még nem sikerült kivennie.
- Mi történik itt? – kérdezte egy női hang.

* utólag PÜ-ben kérdezte, csak nem látta a válaszomat.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14176
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Kertes ház

Témanyitás by Tyler on Kedd 13 Nov. 2012, 12:20

Felkapott egy csövet, és azzal támad a lényre. Ahogy a szeme sarkából látja, hogy a többiek - akik erősebbek nála - ők sem boldogulnak, de már késő visszakozni. Teljes erejéből megpróbálja a lény szemeibe szúrni a vasdarabot, ami nemes egyszerűséggel szétmállik. Ő pedig képtelen elkerülni a az ütést, átüti a már így ingatag plafont és az emeleten nyög, Mint egy rongybaba érkezik a padlóra, nehezen lélegzik, a szárnyai is eltörtek, legalábbis erre utal a fájdalom ami máris múlóban van. Nem foglalkozik a sebeivel, inkább próbál fel állni. Ekkor látja meg az alakot és a női hangot is. Hunyorogva próbálja kivenni az alakot, és a biztonság kedvéért megpróbál hátrálni a nőtől.
-Ki maga....mit keres itt?-
Kérdezi gyanakodva nőt, hisz a vér alapján azok a nők mind meghaltak akik ki voltak láncolva, ez pedig teljesen épnek tűnik. Ez már magában okot adhat a gyanakodásra, ráadásul élénken érdeklődik a lenti események után.
-Itt veszélyes, démonokkal harcolunk jelenleg, jobb lenne ha elhagyná a házat mielőtt Ön is megsérülne....-
Figyelmezteti a nőt, de még mindig gyanakodva figyeli annak a mozdulatait.
avatar
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 916
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Kertes ház

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 13 Nov. 2012, 12:43

A vérben csúszva sikerül a manőverem, de az ütés hatása enyhén szólva ambivalens.
-ÁÁH! - Az égési sérülés elég fájdalmas, ha ennyit mozgok, ezt még elviselném, de ahogy érzem, hogy a csontok szétcsúsznak, megrepednek, majd eltörnek a csuklómban, a fájdalom túllépi a küszöböt. Szerencsére a szörny elterült, még ha csak egy időre is, így kicsit össze tudom magam szedni.
-Tess, szedd össze magad, a te erőd nélkül ez nem fog menni! - Szólok a lánynak, miközben a törött kezemet magamhoz húzva próbálom felmérni gyorsan a kárt. Volt már dolgom sokféle sérüléssel, a harcművészetek velejárója, így könnyű megállapítani, hogy ezzel a kezemmel nem fogok mostanában verekedni.
Három ellenségünk maradt talpon, abból egy fojtogatja a macskalányt, kettő viszont teljesen ráérős most, így Shynomy, Tess és én vagyunk a lehetséges célpontok, mivel Angyal épp most szállt el. Gyanítom, hogy Shynomy majd Kita segítségére siet, így aztán szinte biztos, hogy Tessnek és nekem kell szembenéznünk a másik kettővel.
-Segíts Tess!
A lány mellé állok, ha még mindig rosszul van, és felsegítem, aztán viszont rögtön csak arra figyelhetek, hogy kitérjek a lények lézerei elől. A leszakadó plafon energiája elég volt, hogy egy megfeküdjön, de ilyen alkalom ritkán adódik. Marad tehát egyelőre a védekezés, próbálok elhajolni a lövések, és esetleges közeltámadások elől. A kezemet most nem tudom használni, de nem is sok szükség van rá. Mivel kevés a hely, akrobatikus elemeket úgysem tudnék most kivitelezni. Kihasználhatom viszont a vér csúszását egy-egy kitérésnél.
-Ha ráérsz, behúzhatnál egyet-kettőt nekem is - szólok mellékesen Tessnek, aki már ismeri a képességemet, így tudja, hogy az energiát elszívnám, és az előbb látta azt is, hogy miként tudom hasznosítani. Csak arra kell majd figyelnem, nehogy megint túl nagy saját erővel indítsak támadást, csak az elszívott energiára hagyatkozhatok.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2713
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Kertes ház

Témanyitás by Tess Gordon on Szer. 14 Nov. 2012, 15:05

~ Nem szabad hagyni, hogy a fájdalom elöntsön... ~
Veszek néhány mély lélegzetet és ahogy megpróbálom kizárni a fájdalom csökken is. Van rá esély, hogy csak az első sokkhatással tűnt olyan borzasztó súlyosnak, meg az a sok minden, ami azután még a nyakamba szakadt, szó szerint...
Amikor megérzem a másik hozzám hasonló lány illatát már egészen tiszta a tudatom. Örömmel fogadom a segítséget, hogy kiásson a romok alól, mert habár egyenlőre úgy néz ki megmaradok, azért nem a legkellemesebb élmény, amikor mellkason lövik az ember lányát...
Kikerülve a romhalmaz alól egy gyors pillantással felmérem a terepet és nagyon nem jön be az, amit látok.
~ Hát nem állunk valami jól... ~

- Menj és segíts a társadnak, addig én megyek segíteni Taonak! - fordulok Shynomy felé, habár jelen állapotomban nem érzem magam egy kicsattanó szuperkatonának, de a rokkant segítség is jobb a semminél. Egy fájdalmas fintor kíséretében csatlakozom Taohoz és amikor ismét eszembe idézi a képességét nekem is eszembe jut az, hogy hogy a fenébe nem tudatosult bennem eddig a dolog.
- Akkor először egy kis muníció neked. - fordulok a férfi felé. Nem tudom pontosan hogyan csinálja, de ha nem támad azonnal ránk az az izé, akire mellesleg mostmár fokozottan figyelek, mert nem akarok lézerben sült csirke lenni... Nos ha van pár másodperc szünetünk, akkor két három igencsak erőteljes egyenest megindítok Tao felé is. Ha valahogy úgy tűnne nem így működik a dolog, akkor próbálom nem megverni őt is, de eddig még nem volt elég időm megfigyelni pontosan. De ha az ütések sikerültek, akkor már teljes figyelmem a lézerszeműek felé fordítom.
- Most nem kapsz el. - sziszegem ingerülten. Nem szemből akarok támadni, mert több lézert nem igénylek. Ellentétesen próbálok mozogni Taoval, mert kétfelé úgysem tudja fordítani a fejét, esetleg néha lebukni vagy vetődni, ha támad kihazsnálva a természetfeletti gyorsaságom. Aztán ha elérem végül akkor teljes erőmből ütni ahol érem.

_________________
"A harcos egyszerre fegyelmezett és szenvedélyes, amikor elfogja a lelkesedés. Az egyhangúság soha nem vezet nagy tettekhez."
Paulo Coelho

"Egy harcos nem keresi a fájdalmat, de ha a fájdalom eljön, felhasználja azt."

Dan Millman

avatar
Tess Gordon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jul. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Tess Gordon
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Kertes ház

Témanyitás by Nyko on Csüt. 15 Nov. 2012, 06:27

Hát a helyezet nem alakul úgy, mint kéne, és ez főleg akkor derül ki, mikor az előttem lévő izé szétlövi amit felé hajítok, bár nem is ez a legrosszabb… a tényleges baj ott indul, mikor hátulról kap el valaki, pontosabban a ráérő dög és két tűz közé szorulok. Pontosabban a mögöttem lévő kezei közé. A nyakamat szorongatja és oda a szép nyakörvem, amit valahol nem is bánnék, ha nem kaszabolnák össze a darabjai a nyakamat és nem állna fent az a veszély, hogy eme izé egyszerűen elválasztja a buksim a testemtől. Kegyetlen a fájdalom, de legalább nem kell attól félnem, hogy elvérzek, vagy megfulladok. Kihitte volna, hogy van ennyi előnye ennek a létnek. Na mindegy, a kezeimmel próbálom elkapni a kezeit és szétfeszíteni teljes erőmből ahogy csak tőlem tellik, mert nem akarom harc nélkül feladni, bár a kilátásaim igen sötétek. vagy megfojtanak, vagy lézerrel ölnek meg, hiszen ketten is engem szemeltek ki. Szarügy… de akkor se terveztem, hogy élőhalottból halottra váltok eme szép napon. Szóval mindent bele, csak egyenlőre én nem tudok mást tenni a nyers erőn kívül, mert ezek nem húsvér lények, így a harcművészetnek és harci tapasztalataimnak nem veszem sok hasznát. De akkor se adom fel. Fogaim összeszorítva próbálom szétfeszíteni a kezeit, vagy legalábbis annyit elérni, hogy ne tudja tovább szorítani a nyakam, míg jön a felmentő sereg. Bár elsődleges célom, hogy teljesen kiszabaduljak a szorításból és erre is törekszek és ha ez skireül akkor már ugrok is félre, hogy kikerüljek a két dög közül.

Tess helyzete jobb mint ami elsőre látszótt, de közben Nyko kerül szorult helyzetbe, míg nem neki segítek, ami viszont problémát jelent. Tao szavai nélkül is már indulok, így, hogy valami stabilabb ponton megvetve a lábaim ugorjak neki teljes erővel annak amelyik tartja Nykot, lehetőleg hátulról és mossak be neki egy nagyot. Bár ha nem tudok nekiugrani lendületből onnan, akkor amilyen gyorsan csak tudok rohanok oda és közelebbről vetem rá magam a lényre és próbálom kiütni nem finomkodva, bár ezzel lehet én is prórul járok, de most azaz első, hogy Kita egyben maradjon és életben… azaz annyira élőnek, mint eddig volt.
Ha az ütés nem válna be, akkor nem habozok és próbálok úgy helyezkedni, hogy a kezeit támadhassam és próbáljak úgy férkőzni, hogy aztán segítsek szétfeszíteni a karokat Nykonak.

avatar
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Kertes ház

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 15 Nov. 2012, 10:49

Résztvevők: Jet Li Tao, Tess Gordon, Kita Horigome, Shynomy Rokana és Troy Conroy / Angyal

A Tao által kiütött lény még mindig nem mozdult, hanem csak feküdt a földön tovább. Tess és Tao nekiállnak annak, hogy feltöltsék a férfit, ami sikerül is, csak lassan révén szinte ütésenként kell elugraniuk és eltáncolniuk a szabadon levő kettő elől, akik éppen őket támadják, hol lézerrel, hol pedig ütésekkel. A mozgásnak hála a falak már mindenhol be voltak szakadva és hatalmas lyukak tántorogtak rajtuk, a folyosóra, kintre és a további szobákba is.
Tao csak ekkor indulhat el támadni, mert a feltöltés lassú volt és még ekkor egy úgy három méterről szembejövő lézerlövéssel is szembe kellett néznie.
Tess az utolsó ütése után, ami Tao irányába ment elugrott a saját lénye irányába, amit nekilátott ütlegelni. Az állva bírta, kevés ilyen ellenféllel találkozott a lány eddig, de ez még talpon volt és a lény is, illetve Tao felé lézerrel lőtt. Amit viszont nem számított senki, vagyis a páros ugyanazt a lényt támadta, így a másik, mint előbb Kita-t, hátulról ütötte meg Tess-t, a lány szerencsére az ellenállásának hála jól bírta az ütést, csak zúzódásokat kapott, de legalább húsz tonnás erővel megküldve kezdett Tao-nak zuhanni, aki felé a lézer is elindult.
Kita nem tudta szétfeszíteni a lény markát a nyakán, az annál erősebb volt, de szerencsére Shynomy ekkor érkezett meg hátulról és annak az ütésnek, támadásnak hála a lény elengedte Kita nyakát, aki a földre zuhant. A lény pedig fordulásból csapott Shynomy irányába, hogy elcsapja magától.
Angyal próbált azonnal felkelni és odébb menni. A nő nem állt, továbbra sem látta, hogy jól van-e, vagy sem. A nő térdelve hajolt a férfi fölé, de itt fent sötét volt, félhomály, így nem látszott semmi szinte. Kintről derengett be némi fény, de látható volt, hogy a sötétség nem természetes. Még a lentről villódzó lézerlövések sem világították meg a helyet.
- Nem tudom… - mondta rekedten. – Sétáltam az utcán és itt tértem magamhoz. Mennék, ha tudnék, de nem vagyok rá képes.
Valamit mozdult lassan, majd lánccsörgést lehetett hallani, ahhoz nyúlt. Meg volt láncolva, valószínűleg emiatt nem távozott még.Tyler, máskor ne mesélj magadnak, egy szóval sem írtam, hogy a nő jól van…

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14176
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Kertes ház

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.