Gabriel Morsus (Főkarakter)

Go down

Gabriel Morsus (Főkarakter) Empty Gabriel Morsus (Főkarakter)

Témanyitás by Morsus on Pént. 19 Okt. 2012, 23:00

Név: Gabriel Morsus
Egyéb név(i): Gabe
Faj: mutáns/klón
Nem: férfi
Jellem: Jó, kis viselkedési gondokkal
Személyazonosság: nyílt (Iskola új igazgatója, shield adatai szerint Zack testvéreként van ismertetve a külvilággal, hamis papírokat is kapott)
Születési helye és idő: 2015, titkos shield bázis arizonai sivatagban
Kora: 8 éves (külsőre 30)
Családi állapota: Zack Morsus (eredeti személy, akiről klónozták, "testvér"), Balthazar Morsus (klóntestvér, ARMOR igazgató), Judas Morsus (klóntesvér, AoA Univerzumban), Radha Morsus (klóntetsvér, az egyetlen női klón, helyzete ismeretlen)
Foglalkozás: Mutáns Iskola Igazgatója, Vasököl
Testmagassága:187 cm
Testsúlya: 76kg
Szeme színe:Aranysárga
Haja színe:Szőke
Bőre színe:fehér
Különleges ismertetőjel:Egy Vasököl tetoválás a mellkasán, misztikus eredetű nem lehet eltávolítani
Repülési sebesség: ---
Egészségi állapot/ betegségek:

Életrajza:
Gabe egyike volt a klónoknak. mikor a shield új vezetőséget kapott a klónokat elengedték. Radha megszökött, Judas az iskolába került, majd az erejével az Apokalipszis Korába (vagyis ő alkotta, de ez bonyolult), Balthazar a cégnél maradt és egy akkor kis részleg ügynöke lett és Gabe vándorolni kezdett.
Morsus detektív lett, aki Amerikát járva nyomozott ügyek után. Az életének eme része elégé rejtélyes. Az egyetlen ismert tény, hogy ekkoriban egy öreg vasember társa és tanulója volt. Múltja fokozatosan lesz felfedve.
Visszatért a városba pont amikor Hellstorm megtámadta Zacket. Majdnem meghalt a segítségben, de Zack kerubként feltámasztotta. Gabe ereje és hozzáállása megváltozott. Egy időre elvonult Tibetbe a titkos városokba, ahol kiérdemelte az új Vasököl helyét. Visszatért Amerikába amikor Zacktől kapott egy felhívást.

Képesség:
Gabe birtokosa Shao-Lao Vasököl erejének, melynek segítségével, és saját csíjének felhasználásával az erőt a testrészeibe tudja koncentrálni, így azokat sokkal erősebbé teheti, mint egy rendes ember ereje. Ha például az ökleibe koncentrálja az erőt, akkor az keményebb így, mint az acél, átüthet akár egy falat is, viszont, ha erejét sokáig egy pontba koncentrálja, az emberi erejének következtében sérülhet, ehhez nagyjából 1 óráig abba a testrészébe kell koncentrálnia. Gabriel koncentrálhatja erejét ökleibe, ezáltal acélkeménységűre duzzasztva azokat, vagy lábába, amivel így akár autókba rúghat lyukat, vagy fejébe is akár, így megnövelve szellemi képességeit, de ez 10 perc használat után migrénes fejfájást okoz nála. Az erejét fegyverekbe is tudja koncentrálni akár, de ez sokkal több energiát kell koncentrálnia, ez őt nem sebzi, de sokkal hamarabb kimerül így, mintha testrészeibe koncentrálná az erőt. Az így felerősített fegyverek lehetnek kardok, melyek keményebbek az acélnál, vagy akár a titánnál is, lehetnek pisztolyok, melyeknek így lövőerejük megkétszereződik. Gabe fegyvereket kevésbé használ. Gabe erejét fordítva is használhatja magán is akár, vagyis nem sérül, hanem begyógyítja vele sebeit egy pontra koncentrálva, teljes testére egyenlőre még nem tudja koncentrálni, csak egy-egy adott pontra, ez a koncentrálás sokkal fáradékonyabbá teszi, mint az erejével kapcsolatos bármilyen koncentrálás, és sokkal tovább kell hozzá koncentrálnia, mint a többi koncentrációs pont esetében. Ez lehet akár 1 óra, a sérülések függvényében, de utána annyira elfárad, hogy minimum 10 óra alvásra is szüksége lehet. Új ereje a hipnózis. Képes keze mozgásával olyan látványt kelteni, ami hipnotikus állapotot ér el a gyengébb elméknél, de még az erősebbek koncentrációját is megtudja törni.

Szakértelmei: Tanult detektív, biokémikus (genetikai nyomozásra tanítva), könyvelő (meglepően erős érzéke van a számításra) ügyes dominós (dominó építés a hobbija is) és szakács. Gabe K’un Lunban elsajátította, annak speciális harcművészeti stílusait, ezenkívül megtanították neki a kung fu, a judo, és juijutsu stílusait is és a fejében megmaradtak SHIELD-es harci fogások beprogramozva.
Harcművész:
Képes bármilyen közelségből elkapni a felé szálló golyót, de egyszerre csak párat és képes eltáncolni a lövések elől, de ezt nem bírja sokáig energiával.

Feltámadás előtt:
Gabriel Morsus (Főkarakter) 92506-88831-frank-drake
Civilben:
Gabriel Morsus (Főkarakter) 216808-85411-iron-fist
Gabriel Morsus (Főkarakter) 105-216810
Gabriel Morsus (Főkarakter) 216809-65781-iron-fist
Gabriel Morsus (Főkarakter) House_of_M_Vol_1_4_page_16_Daniel_Rand_%28Earth-58163%29
"Jelmezben":
Gabriel Morsus (Főkarakter) 2588637551_24323f0aa6_o
Gabriel Morsus (Főkarakter) IronFistGreenMistOfDeathCover
Gabriel Morsus (Főkarakter) 551440-ironfstann1

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.