Judas M

Go down

Judas M

Témanyitás by Morsus on Pént. 19 Okt. 2012, 23:29

Név: Judas M
Egyéb név(i): Judas Morsus
Faj: mutáns/klón
Nem: férfi
Jellem: gonosz
Személyazonosság: nyílt, teremtői mivoltát még ő se fogta fel
Születési helye és idő: 2015, titkos shield bázis arizonai sivatagban (reneszánsz univerzumban)
Kora: 8 éves (külsőre 20 körül)
Családi állapota: Zack Morsus (eredeti személy, akiről klónozták, "testvér"), Balthazar Morsus (klóntestvér, ARMOR igazgató), Gabriel Morsus (klóntesvér, Zack útódja a Mutáns Iskola igazgatói székében), Radha Morsus (klóntetsvér, az egyetlen női klón, helyzete ismeretlen)
Foglalkozás: Apokalipszis társa
Testmagassága:171 cm
Testsúlya: 59kg
Szeme színe:kék
Haja színe:Vörös
Bőre színe:fehér
Különleges ismertetőjel:nincs
Repülési sebesség: lassan, de tud repülni, maximum séta sebességgel
Egészségi állapot/ betegségek:

Életrajza:
Judas egyike volt a klónoknak. Mikor a shield új vezetőséget kapott a klónokat elengedték. Radha megszökött, Balthazar a cégnél maradt és egy akkor kis részleg ügynöke lett és Gabe vándorolni kezdett. Judas az utolsó klón volt. Ő volt a legerősebb klón. Mivel a klónozási fázisai közben a tinédzser kora alatt megszüntették a készítését így ő csak 15 éves lett. A SHIELD új vezetősége nem akarta a gyermeket így a Xavier iskolába került Logan igazgatóhoz. Judas pár hetet volt ott és látta a tanárait Mangeto emberei ellen harcolni és megsérülni a fiatal és heves fiú dühében kitalálta, hogy a világ jobb lenne Magneto nélkül. Mivel ereje Zackével egyező volt csak erősítve így képes volt a valószínűséget befolyásolni. Akaratával időt utazott. Magával rángatta a diákokat és egy tanár. 1970-ben jelentek meg ahol a fiú megtámadta az akkor még erejét csak felfedező Magnsut és Xaviert. Xavier testével védte Magnetot. Judas így véletlenül iskolája alapítóját ölte meg és ezzel egy alternatív világot alkotott. A realitás megbomlott és ketten itt ragadtak.
A sivatagi homokká alakuló tanár a föld része volt az esemény alatt és Judas, aki maga a teremtő volt. A robbanástól széthullott és majdnem ötven év kellett mire újra összeállt. Judas tudata így is zavart és nem tudja pontosan mi történt vele és miért. Mikor a Főnix megjelent Judas Apokalipszis mellé állt, hogy megmenthesse a világot az entitástól.

Képesség:
Realitás manipulátor. Határai ismeretlenek, az egyetlen igaz határ a fiú gyenge tudata és lelki világa. Mivel a klónozás óta nem volt ideje kifejlődni a tudatának így még nem tudja erejét igazán használni. Ha az ereje nem lenne misztikus alapú nevezhetnénk omega szintűnek._________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.