Hood

Go down

Hood

Témanyitás by Morsus on Csüt. 29 Nov. 2012, 21:41

Név: Charles „Hood” Waver
Egyéb név(i): Fenegyerek, Éhség, 223-as számú kísérleti alany
Faj: mutáns
Nem: férfi
Jellem: magányos
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 1994, Los Angeles
Kor: 29
Családi állapota: nőtlen
Foglalkozás: Volt lovas
Testmagassága: 179
Testsúlya: 59
Szeme színe: vörös (eredetileg zöld)
Haja színe: fekete, egy fehér tincs elől
Bőre színe: szürke
Különleges ismertetőjel: Lásd másodlagos mutáció és kinézet
Repülési sebesség: ---
Egészségi állapot/ betegségek: Lásd lejeb

Eredeti előtörténet:
Életrajza:
Született LA-ben, 1994-ben. Anyja ötéves korábban meghalt. Ettől az apja magába forduló összetört lélek lett. Nem törődött a fiával sőt az egész világot kerülte. Munka után csak ült a szobájában és nézte a tévét még akkor is ha az be se volt kapcsolva. Charlie így magára maradt. Már kis korábban remekül főzött és tartotta el magát. Tiniként rossz társaságba keveredett. Tolvaj lett méghozzá jó tolvaj. Egyszer egy rablásnál elkapták, de nem tartoztatták le ám nyomozást indítottak utána. Ez volt az első lépés a bajba. A vérmintája a rendőrséghez került és ezzel együtt egy terror szervezethez. Ameddig Waver , akit ekkoriban már mindenki Hood-nak (Csuklya) nevezett erről persze mit sem tudott.
Apokalipszis felemelkedése során LA elpusztult és ő egyike volt a lázadó mutánsoknak, aki egy seregnyi emberrel együtt halál táborokba került. Ott halomra lőtték őket és két mutánslány vére a testébe folyt. Túlélte ennek hála, de új személyisége és ereje lett. Új képessége: a gyenge telepátia, amitől tudta mire gondolnak harcban az ellenségei így eltudta kerülni a támadásokat és a tűzből formázott tárgyak generálása lett. Felöltözött jelmezbe és fenegyerek néven igazságosztó lett New Yorkban.
Fájdalom hatalomra került és legyőzte őt. Egy kínzókamrába zárva kísérletezett rajta. Mikor Apokalipszis visszatért kiszabadította és Lovassá tette. Az Örökkévaló technológiával örökké éhes szörnyé vált, aki hatalmat és tudást gyűjtött, de Apokalipszis tudta befolyásolni mi is maradjon meg benne így soha nem vált erősebbé, mint mestere.
Jelenleg:
Hood a Főnix erőtől elvesztette lovasi erőit és újra eredeti erejével járja a világot, de valami nem stimmel folyamatosan rosszul van. Hányinger üldözi és remegnek a végtagjai. Azt hiszi haldoklik... valójában fejlődik...

Képességei:
Vérívás: Mutáns képesség az eredeti. Ha a szervezetébe mások vére kerül akkor megszerzi annak emlékeit, adottságait és szuperképeségeit. Végül is ez hasonló Vadóc erejével, de valamivel rosszabb. Mert a férfinek az emlékekből mindig a legerősebbek jelenek meg először. Ezek szinte 100%-ig megrázó fájdalmas emlékek és érzések, amitől a mutáns jó időre sokkot szokott kapni.
Másodlagos mutáció: Hood teste elkezdett mutálódni. Ettől egy tökéletesebb ragadozóval alakul át. A szájában a fogak cápafogakká alakultak. Kétsoros fogsorral és egy kiakasztható állkapoccsal. Jobb a szaglással, farkasok szintjére fejlődött.Az új belső szervi átalakulásnak hála képes megélni emberi húson és véren hetekig. Szemei vörösek és a bőre szürke. Kezei karmokat növesztettek és a tenyereibe is szájak nőttek. Ezek egyeznek a rendes szájjal (cápa fogak pár óra alatt visszanőnek, stb). Enni nem tud velük csak inni.

Szakértelmei: motorvezetés, szerencsejáték, utcai harc, tolvaj ismeretek, orvosi/ápolói tanulmányok, közelharci ismeretek, Apokalipszisi vallási ismeretek, örökkévaló tech ismeret.

Kinézetek:
Eredetileg:

Apokalipszis Kora alatt - Daredevil, A Fenegyerek

Lovasként - Éhség

Reneszánsz után - Másodlagos mutációkkal


A kezei a másodlagos mutációja után:

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.