Mojo Sziget

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Mojo Sziget - Page 2 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Morsus on Szomb. 08 Dec. 2012, 21:23

Kupola:
1. Lorna Howlett felkapja az egyes táskát és kirohan a kupolából. Észak-kelet felé.
2. Tyranis, száguldva fut ki a kettes táskával. Kelet felé.
4. Andrew Ramirez, felveszi a hármas, négyes, ötös, hatos táskát majd az utolsó kettő asztalát hátra is löki. Hal egy koppanást miközben az utolsó táskát is felkapja (hetes) végül kirohan. Kelet felé. Csak kövi körben ér ki, mert lassabb ennyi táskával.
3. Bérmajom gyors ugrásokkal indult a táskák felé, de Ramirez gyorsabb és egy asztal borít rá, mert nem is figyel felé. Az asztal hátra löki a majmot a földre. Kicsit sajog a feje. Még látja őt kelet felé rohanni.
5. Daniel nem lépett le a platformról így az szénné égeti.
6. Tyler elemeli a tizenöt és tizenhatos táskát majd megindul előre. Észrakra.
7. Maverick nem lépett le a platformról így az szénné égeti.
8. Genocide nem lépett le a platformról így az szénné égeti.
9. Cardas felkapja a tizennyolcas táskát. Pár mozdulattal elkerül bármilyen bajt és kiront. Nyugat felé.
10. Csilla könnyedén felkapja a táskákat és kirohan északra.
11. Arzenált csak a mázlija menti meg az Algernon által elrúgott asztaltól. Huszonegy és huszonkettő táskák. Egy szép vetődéssel elkerüli az asztat majd felkapja a táskáját és Tylerrel, Csillával együtt megy észak felé.
12. Algernon pont arzenálra a rúgja az asztalt, amiről lekapta a huszonhármas és huszonnégyes táskákat. Utána kirohan, pont arra, merre Lonra is ment. Még látja eltűnni a kupola mögött. Észak-nyugat felé.
13. Kurama elfut a szélső asztalig felemeli a huszonötöst és huszonhatost. Sarkon fordul és vissza felé fut dél irányába. Erre még senki se tartott.

A végére csak Bérmajom maradt (és Ramirez, aki kifelé tart), aki viszont látta ki merre ment. Megmaradtak a 8, 9, 12, 13,1415,16,17,19,20-as számú táskák. Ramirez már írhatja úgy a kövi reagot, hogy kiér északra és látja, azt, amit az elődei.

Kint: Éppen hajnalodik. Az ég sárgás fénybe borul lassan.

Észak: Arzenál, Tyler, Csilla
Tyler ér ki először utána Csilla, akik megtorpanva láthatják, hogy egy hegy tetején vannak. Lent a végtelen mocsaras föld látszik. Ekkor Csillát Arzenál tarkón vágja a táskájával kilépése után. A kettő között pedig lesiklik a hegy oldalán, a szerencséjét kihasználva. Tyler dönthet: az eszméletlenül előre zuhanó Csillát vagy a menekülő Arzenált kapja el.

Északnyugat: Lorna, Algernon
A kettő a hegyek közé rohan ki. nyugatra és délre a dzsungel föld van. Délen még látható, ahogy a sziklák között megindul a folyó, aminek hatalmas 40 méteres vízesése van. Északra és keletre a a föld egy pontos egyszerűen egy mocsaras hegyekké válnak.

Nyugat: Cardas
Gyorsan rohant ki és mikor kilép egy vízesés fogadja. Csak az állati ösztöneinek és reflexeinek köszönheti, hogy megragad egy faágat. Viszont a táskája a hatalmas vízesésbe repül. Az életét mentette meg rövid távon az ösztöne, de hosszú távon bukta a felszerelését. Látja, hogy nyugatra egy végtelen dzsungel van, amiben ez a vízesés folyóvá válik. A táskája is ott van lent valahol. Óvatosan letud menni egy kisebb járáson a szikla oldalán. A jó (?) hír, hogy egyedül jött ebbe az irányba.

Dél: Kurama
A lány kilép és bár a nap még csak kell fel, ő már izzad. A sivatag földjén, vagyis annak a hegyeiben van. Itt mindent tisztán lát. A távolban nyugatra a dzsungel van és keletre a fagy. Délre pedig a végtelen, izzó sivatag.

Kelet: Tyranis
A jégföld. Északra egy kisebb kínlódással átlehet mászni a mocsár földre. A hó hideg, de picit enyhíti a távolban lassan felemelkedő nap fénye. Így is mínuszok vannak itt. A terület végig hegyes. A hó finoman szállingózik.

Az órák pittyegni kezdenek. Megjelenek az elhunytak neve:
5. Daniel Hamilton
7. Maverick
8. Genocide
Az óra mostantól jelzi az eltelt időt is: 00:00:00:40

/Mindenki jegyezze a felszerelésébe a táska számát. A tartalmát akkor tudjátok meg, ha a karaktereket belenéz. Először és utoljára írom fel ki és hol van./

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 2 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Jajjmár on Vas. 09 Dec. 2012, 00:07

Irány:Észak
Karakter neve:Arzenál
Reag
Egy lendítéssel el is mozdítom az első közelembe került hölgyet a szakadék felé, míg én magam vetem bele, kevés tervezés és annál több szerencse segítségével. Két embert is állva hagytam, de így most egyszerre kerültem előnybe és hátrányba velük szemben. Úton vagyok valami fedezék felé, viszont most háttal nekik, vagy éppen alattuk, pont ezért azon leszek, hogy minél kevésbé legyen könnyű célpont a következőkben.
Sikerül fogást találnom a hegy oldalán, éppen siklok ugyan, de nem szeretném túl állandóra tervezni ebben a szakmában, így amint sikerül elérnem valami kiszögelést vagy valami szilárdan álló növényzetet a hegy oldalában megpróbálok inkább oldalt haladni, hogy hamar kikerülhessek a képből. Ha kiszögelésig jutok akkor egyszerűen elfutok oldalra rajta vagy ha túl keskeny akkor elegyensúlyozok, a táskákat bent tartva, de azért ütemesen lépkedve. Ha valami kisebb bizotos pontot találok akkor megpróbálom azt elkapni és annak a túloldalán valami biztos talajt keresni. Ha ez sikerül akkor nézek fel egy pillanatra, hogy hogy állnak a sorstársaim, persze csak ha van rálátásom és utána csekkolom az órát. ~ Kettő a mi síkunkról, a terrorista meg valami szerencsétlen még az induláskor meghalt. ~ Sajnos nem tudtam a halálukból tanulni, így a magam módján kell megoldanom. Ha úgy tűnik a fentiekből, hogy van időm megnézem a táskák tartalmát, ha nem akkor vissza a hátra és futás tovább a földszint felé.

Mióta nem ívott:00:00:00:40
Mióta nem evett:00:00:00:40
Sérülései:
Mióta ébren van:00:00:00:40
Felszerelés:21,22-es táskák
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 2 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Sarah on Vas. 09 Dec. 2012, 03:53

Irány: marad
Karakter neve: Gulyás Csilla

Reag:
Egyesekkel ellentétben, mondhatni nyugodtan sikerül összeszednem a két kinézett táskát, majd pedig zavartalanul tudok haladni az általam kiszemelt irányba, Északra, ráadásul még csak nem is egyedül. Ahogyan kiérek kénytelen vagyok egyből megtorpanni, máskülönben valószínűleg eléggé nagyot zuhannék ennek a... Ennek a hegynek a tetejéről? Egyáltalán hogyan kerültünk ide? Ez azért elég durva, körbenézve pedig, avagy inkább letekintve nem lehet túlzottan sokat látni, mocsaras terület odalent ami a végtelenségig megy, ami innen fentről nézve eléggé nagy terület, szóval ez a sziget kicsit sokkalta nagyobb, mint ahogyan azt elsőre gondoltam, legalább is így tűnik jelenleg. A következő lépésem az lenne, hogy keresek valamiféle biztonságosnak tűnő lejáratot, remélhetőleg nem egyedül, viszont erre már nincs alkalmam mert egy pillanatnyi fájdalmat érzek a tarkómon, utána pedig egyszerűen elsötétül a kép, kicsúsznak magam alól a lábaim és tehetetlenül dőlni kezdek előre, valószínűleg a lökés miatt ebbe az irányba...

Mióta nem ívott:00:00:00:40
Mióta nem evett:00:00:00:40
Sérülései: Eszméletlen.
Mióta ébren van:00:00:00:00
Felszerelés: 10-es és 11-es táska.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 2 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Serena Davidson on Vas. 09 Dec. 2012, 10:47

Irány: Északnyugat
Karakter neve: Lorna Howlett

Reag:
Még láttam, hogy többen egymásnak esnek és többen lemaradnak, vagy éppen nem mozdulnak. Még ez is nekem játszott közre, futás közben a hátamra veszem a táskát, hogy ne a kezemben kelljen cipelni. Azonban alighogy kiértem északnyugaton még valaki megjelent utánam. Az illata elárulta és hátrafordulás nélkül is tudtam, hogy ki volt az. A karmaim még mindig elöl voltak, így azokat magam előtt tartva védekezve fordultam Algernon irányába. Elvicsorodtam, ahogyan ránéztem és méregetni kezdtem. Ő erősebb nálam, de én gyorsabban regenerálok és engem főleg pusztakezes harcra tanítottak, őt pedig fegyveresre. Túl közel voltunk, ha valaki úgy dönt, hogy megfordul és másik irányt választ, akkor könnyedén beérhet minket és rajtunk üthet, ha egymásnak esünk. A pityegésre lenéztem az órára fél szemmel, miközben még szemmel igyekszem tartani Al-t. Három halott, igazán jól jött ki, hogy máris ennyire vége. Még annak is, aki nem a mi kategóriánkba tartozott. Nem mozdultam, de hangosan, fenyegetően mordultam fel, bár apámnak valószínűleg jobban ment ez.
- Két választásunk van pubi – vicsorogtam. – Összefogunk… együtt elintézzük a többieket, a végén tisztességes szamuráj küzdelemben kettőnk közt eldől, hogy ki nyer… vagy már most megöljük egymást. Rajtad áll Algernon.
Ha támad, akkor próbálok kitérni előle és visszatámadni, de ha nem, akkor engedem, hogy ő mondjon irányt, hogy merre menjünk tovább és követem őt.

Mióta nem ívott: 00:00:00:40
Mióta nem evett: 00:00:00:40
Sérülései: nincs
Mióta ébren van: 00:00:00:40
Felszerelés: 1-es táska

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mojo Sziget - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1316
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 2 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Tyranis on Vas. 09 Dec. 2012, 10:58

Irány: Kelet
Karakter neve: Tyranis

Reag:
Könnyedén, minden gond nélkül tudta megfogni a kettes táskát és azzal rohanni tovább. Amennyire a hátra-hátranézésből látta senki sem követte őt, teljesen egyedül volt, azonban többen is ott maradtak és egymásnak esve hátráltatták a másikat. Mikor nyugtázta, hogy egyedül van, teljesen nem is foglalkozott mással, csak azzal, hogy mi is lehet előtte. Ha azonban valaki mégis követi és megtámadja, akkor igyekszik a támadás elől kitérni és védekezni. Mikor kiért kellett rájönnie, hogy hegyek között van és a keleti rész a havas részleg, mert szállingózott a hó, a távolban a gyenge felhőkön át besütött a nap és kezdett hideg lenni. Fejben már gépi gyorsasággal számolt, mindenképp kell valamilyen barlangot találnia, ha úgy alakul, hogy itt marad, valamiből vastagabb ruhákat kell csinálnia, amikkel a hőt magán tartja, illetve faágakat kell gyűjtenie, szárazat és köveket, hogy tüzet is tudjon gyújtani. Ha már tűzgyújtás, akkor még fedezéket is létrehoznia, hogy a tűz ne okozzon gondot és ne lássa meg azt senki. Egyelőre elindult előrefelé, hogy legalább feltérképezhesse a helyet, kellett még több adat az elemzéshez, ennyi nem volt elég, nem lehetett hosszú távú következtetéseket levonni belőle. Logikus is volt ezt tennie, mert nem akart azonnal visszafordulni a korábbi helyszínre. A pityegő órájára nézett, három halott máris, mindezek csak az ő esélyeit növelték, semmi másra nem voltak jó információk. Ahogyan halad továbbra is keletre barlangot keres, vagy olyan helyet, ahova behúzódhat. Ha sikerült meggyőződnie arról, hogy teljesen egyedül van és nincs vele senki, akkor néz csak bele a táskájába, hogy mi is van abban.

Mióta nem ívott: 00:00:00:40
Mióta nem evett: 00:00:00:40
Sérülései: nincs
Mióta ébren van: 00:00:00:40
Felszerelés: 2-es táska

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mojo Sziget - Page 2 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 2 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Bishop on Vas. 09 Dec. 2012, 13:41

Irány: Kelet
Karakter neve: Andrew Ramirez

Reag:
Tervem beválik igen sok táskát sikerült felszednem és nem is támadtak meg, sőt én borítottam rá az asztalt egy majomra, persze így lassabb vagyok és lemaradok kicsit de ez nem probléma, később majd még behozom a lemaradást. Beletáncolok a futásba még egy jobbra-balra-jobbra cikázással, hogyha a majom utána hajítana valamit akkor sikerüljön kitérnem, és még hátra is nézek, hogy lássam utánam jön-e. Miután kiérek csak egy pillanatra állok meg, megigazítom magamon a táskákat és körbenézek, ha a majom utánam jön akkor gyorsítva futással indulok tovább, ha nem jön utánam akkor csak futólépésben haladok.
~ A jégmező, talán az egyik legrosszabb hely, hiszen itt a hideg is öl, nehéz elrejtőzni stb... találnom kell egy fedezéket, remélem ruha is van az egyik táskában, utána meg csak haladok tovább és kitalálok valamit. Három már meghalt, tíz maradt, de abból van aki nem potenciális célpont, mármint én olyanokat nem fogok meggyilkolni, akiket... de magamat sem áldozhato... hagyjuk.

Mióta nem ívott: 00:00:00:40
Mióta nem evett: 00:00:00:40
Sérülései: nincs
Mióta ébren van: 00:00:00:40
Felszerelés: 3, 4, 5, 6, 7-es táska
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 2 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Danny Long on Vas. 09 Dec. 2012, 15:37

Irány: Nyugat
Karakter neve: Bérmajom

Reag:

Rémületes sebességgel indulok el az asztalok felé, de figyelmetlen vagyok. Egy pillanat múlva már azt veszem észre, hogy az egyik felém repül, és ledönt a lábamról. Néhány másodpercig csak nézem, ahogy a többiek összeszedik a táskákat, majd menekülőre fogják. Hárman vannak, akik nem lépnek le időben a platformról. Ők egy pillanat alatt szénné égnek. Abba az irányba nézek, ahova én is indulni akartam. Mindössze egy alakot látok arra elsuhanni. Gyorsan felugrom. Kicsit fáj a fejem, de nem törődöm vele. LE+gyedül maradtam a kupola alatt. Legalább van időm felszerelést gyűjteni. Félek, hogy az is halálos kimenetelű lenne, ha túl sokat maradnék itt, így csak megragadok egy jópár táskát(8, 9, 12, 13,14,15), hármat veszek mindkét vállamra, majd elindulok nyugat felé. Óvatosan lépek ki az ismeretlenbe, mivel attól tartok, hogy lesben állhat az, aki szintén arra távozott.

Mióta nem ivott: 00:00:00:40
Mióta nem evett: 00:00:00:40
Sérülései: nincs
Mióta ébren van: 00:00:00:40
Felszerelés: 8, 9, 12, 13,14,15 táskák

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 2 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Tyler on Kedd 11 Dec. 2012, 17:20

Irány: Marad
Karakter neve: Tyler Jackson

Az asztalt valamelyik alak felborítja, de ez őt nem tudja megállítani. Ahogy elmarkolja a táskákat máris kifelé fut. Ahogy kiér egy pillanatra megtorpan a fénytől. Egy hegyen lyukad ki, ketten máris utána jönnek.
Csillát pedig leütik, míg mellette lesiklik a hegyoldalon a fickó. A táskákat földre hullni hagyja és Csillát próbálja meg elkapni, mielőtt a földre zuhanna. Ha sikerül lefekteti a földre a lányt és gyengéden pofozgatva próbálja meg felébreszteni. Ellenőrzi nem-e vérzik a lány feje.
-Ébresztő kislány...nem maradhatunk itt.....-
Ha nem sikerül, gyorsan belenéz a táskákba, hátha lesz bennük valami hasznos. Körbenéz, de a közelben nem lát sehol menedéket. Kénytelen lesz leereszkedni a hegyről, a mocsárba. Az eszméletlen Csillával viszont ez nehéz lesz, minden hogy jobb lesz ha megvárja míg felébred, már ha nem érte akkora sérülés, hogy ne ébredjen fel. Visszasétál a lányhoz és tovább folytatja a pofozgatását. Muszáj magához térítenie valahogy még pedig minél előbb.

Mióta nem ivott: 00:00:00:40
Mióta nem evett: 00:00:00:40
Sérülései: nincs
Mióta ébren van: 00:00:00:40
Felszerelés: 15 és 16 táska


//Danny egy észrevétel a 15-ös táska nálam van:P//

Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 930
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 7
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 2 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Cardas on Kedd 11 Dec. 2012, 18:00

Irány: Lefelé a dzsungelbe (Nyugat)
Karakter neve: Caroline Dason

Reag:
Rémülten, ösztönösen ragadom meg a kezem ügyébe akadó faágat, miközben kétségbeesett sikolyt hallatok. Olyan erősen markolom az élettelen megmentőmet, hogy most abban bízom, nem reccsen ketté. De úgy tűnik elbír. Huhh, hát ez nagyon közel volt. De a táskát elvesztettem. Lezuhant, és vele ki tudja, milyen értékes cuccok. Utána kell mennem. Először is innen mászom le, ha tudok. De mintha látnék egy járható pontot.
Csak mikor már biztosabb helyen vagyok, nézek körül. Egy hatalmas dzsungel. Észveszejtő. Ehhez képest a new yorki parkok egy pár fából álló csoportocska. Valami különös érzés fog el, és már nem tudom tovább nézni a hatalmas dzsungelt - hanem bele kell menjek! És nem csak a táskáért, hanem valami másért is. Nem tudom megmagyarázni. Hm... itt elég kevés dolog van, amit meg tudok magyarázni.
Ekkor észbe kapok, és körülnézek. Csak én jöttem volna erre? sietnem kell, nehogy valaki utolérjen. Jobb, ha olyan gyorsan kerülök le innen, amennyire csak tudok - de azért óvatosan, nehogy megcsússzam. Ha lent vagyok, akkor a folyót követem, és próbálom megtalálni a táskámat.

Mióta nem ívott: 00:00:00:40
Mióta nem evett: 00:00:00:40
Sérülései: -
Mióta ébren van:00:00:00:40
Felszerelés: elvesztette

_________________
Reneszánsz: JK : Natalie Pezzini NJK: Caroline "Oly" Dason
X-Diák: Aaron Asbord
Outsiders: Maria Holguin
Végtelen Háború Világa: Amanda Cruz
Mojo Sziget - Page 2 Alaacuteiacuteraacutes-_zpsuiynmyon
Cardas
Cardas
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 366
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 02.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Natalie Pezzini
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 2 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Ammon Einarson on Kedd 11 Dec. 2012, 18:36

Irány: marad
Karakter neve: Hjuchia Algernon

Reag:
Az asztal több mint mozdítható így mikor belerúgok akkor az el is talál valakit de nem különösebben zaklatja fel az illetőt. Én se igazán akarok ezen többet gondolkozni így a megfogott táskákkal együtt ki is rohantam rögtön. De nem egyedül indultam meg erre és hamar beérve, belefutok pont Lorna-ba. Mikor morogva fordul felém én elképzelhetetlen sebességgel torpanok meg és kapom a szemeim elé a kezemet a másikat előretartva védekezően...
- Esküszöm nem bámultam!
Szólalok meg és már már várom a fájdalmat ebben a több mint kiszolgáltatott állapotban, hogy belém mélyeszti a karmait azonnal de e helyett más, talán kevésbé meglepő dolog következik. Méghozzá a cooperáció lehetősége. Sok hasznom származna belőle, ha Lorna-val nem kéne törődni mint ellenség a végéig főként mert nem gyenge ellenfél és a szaglása miatt nehezebb lenne követni de ezt nézve könnyen meg is találhatnánk a többieket. A katanáim sincsenek nálam így hátrányból indulnék ellene ha harcolnék vele most hiába az erőm.
- Fogjunk össze. Nincs esélye a többieknek ha összefogunk és hamar pontot tehetünk ennek az egésznek a végére. De...
A kezem még mindig a szemem előtt van de résnyire széthúzom az ujjaimat és kilesek közöttük. Először az órámra nézek rá ami pittyegett párat majd fel Lorna-ra.
- Van valami ruha abba a táskába? Így nem tudok.... koncentrálni.


Mióta nem ivott: 0 perc
Mióta nem evett: 0 perc
Sérülései: -
Mióta ébren van: 0 perc
Felszerelés: 23 és 24 -es táskák

_______________________________________

Irány: marad
Karakter neve: Kurama Alusia

Reag:

Kilépek ééés.
- A jó büdös k*rva életbe. Ezt nem hiszem el. Te most sz*patsz ugye?
Nézem a végtelen sivatagot ami elém tárul miközben egy forró izzadságcsepp lassan végiggördül az arcomon. A nap épphogy felkelőben van és ennél már csak forróbb lesz a helyzet.
- Hogy az a patás ördög táncolna a veséden. Négy, NÉGY! Négy cseszett helyből pont a k*baszott sivatag!?!
Ezt nem hiszem el. Ilyen a világon nincsen. Körbenézek és, hát egyedül vagyok. Legalább egyedül élvezhetem a forró napsütés édes melegét. Hogy rohadna meg... De legalább öröm az ürömben tényleg, hogy egyedül vagyok. Kétlem, hogy sokáig bírnák bármilyen jeget fenntartani ilyen időben ha egyáltalán egy gramm jégnél többet tudok csinálni... A páratartalom max -10... Nem baj! Pozitívum! Lásd meg a pozitívumot! Ha nem száradsz ki estig élvezheted a sivatagi fagyok, ami azért jó dolog. Csak hát.... max fél óra, vagy kevesebb és már nem lesz mit izzadnom se.
A lehetséges irányokba elnézek és egy felé a végtelen sivatag, a másik irányba a dzsungel és az utolsó lehetőség... EZAZ! Hideg, jég, meghitt otthoni légkör. A fagyos terület. Ez kell nekem. Át kell jutnom arra a terepre mielőtt még ez az idő nyír ki itt. De először is kesztyűk le, kabát le, trikó le és a fejemre tekerem majd megpróbálok egy kis jeget teremteni a testemen, ahogy a jégpáncélomat is szoktam, reménykedve legalább egy kis hűtő rétegért. Aztán ha sikerül kicsit örömtelibben ha nem káromkodva a világba szinte tépem fel a táskák cipzárjait, hogy megnézzem mik vannak a táskákban, reménykedve egy kulacs vízért legalább és remélem, hogy nem a nap slusszpoénjaként egy termo pulcsi lesz benne mert akkor felkötöm magam a legközelebbi fára... Ja, nincs itt egy árva fűszál se, nem hogy egy fa. De legalább a kilátás aaaz végtelen. A pittyegő órára hirtelen idegesen nézek fel, és mivel jobban verejtékezni nem tudok így nem ver ki mégjobban a víz, hogy esetleg elnyomtam rajta valamit miközben levettem az említett ruharétegeket de "megnyugodva" olvasom az elhunyt listát.
- Szóval máris kevesebben vagyunk. Kétlem, hogy egy hónapig fog menni ez a "játék". Valószínűbb, hogy napokon belül kinyírjuk egymást. Vagy a terep öl meg minket... A K*RVA ANY*D SIVATAG. GYŰLÖLLEK!
Ordítom a végét a nagyvilágba miután nem jött erre senki kétlem, hogy bárki az ég atta világon meghallaná de éppenséggel nem is érdekel.


Mióta nem ivott: 0 perc
Mióta nem evett: 0 perc
Sérülései: -
Mióta ébren van: 0 perc
Felszerelés: 25 és 26-os táskák

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1379
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 2 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Morsus on Kedd 11 Dec. 2012, 22:15

Arzenál
A siklás rövid idő után máris biztos földre érkezik. Itt még csak picit saras a föld, de beljebb egyre inkább elterjed a mocsár. A fák érintetlenek. Ember ezen földön még nem járt. A fák árnyékából vagy azoknak ágain is megtud pihenni. Látja, hogy mit tesznek a hegyen a társai közben. Táskáiban:
21: Gyógyszeres pakk (5 antibiotikum, 10 ragtapasz, 5 fájdalom csillapító, géz, krém), hidegétel, terepszínű dzsungeljárásra alkalmas ruha, vizes palack egy literes
22: barna terepszínű mocsárjáró, gyógyszeres pakk, főzőkészlet (kanál, fémbögre, sütő, mint a hegymászóknál) kétcsövű kis puska és hat töltény, egyszerre egy-egy fér egy-egy csőbe

Tyler, Csilla
Tyler elkapja a lányt és sikerül magához térítenie. A támadója eltűnt a lenti mocsaras végtelen erdőben.

Lorna, Algernon
Az első szövetség.

Bérmajom
Kiérve a dzsungel földön jelenik meg. Egy vízesés fogadja, ami húsz méter magas. Lent a víz eltűnik a sűrű erdőben. A levegő párás és az egész olyan csábítóan otthonos a mutánsnak.
8: Gyógyszeres pakk (5 antibiotikum, 10 ragtapasz, 5 fájdalom csillapító, géz, krém), hidegétel, terepszínű dzsungeljárásra alkalmas ruha, vizes palack egy literes
9: barna terepszínű mocsárjáró, gyógyszeres pakk, főzőkészlet (kanál, fémbögre, sütő, mint a hegymászóknál) kétcsövű kis puska és hat töltény, egyszerre egy-egy fér egy-egy csőbe
12: Étel, egy asgardi csatabárd, elégé nehéz (20 kilós), sütőkészlet, vizes palack
13: mocsárjáró ruha, fehér terepszínű termo hójáró ruha, dzsungeljáró ruha, kree lézerpisztoly egy akkumulátorral, ami kékesen világít és ha a pisztolyba rakják pici kék fénnyel jelzi, hogy mekkora töltése. Egy gombbal lehet élesíteni a fegyvert onnan kezdve meg a megszokott ravasszal működő pisztoly.
14: mocsári ruha, étel, katonai kés, íj és 30 nyíl
17 /átírtam remélem nem gond/: étel, dzsungel ruha, víz, katana

Cardas
A lány megtalálja az egyensúlyát majd óvatosan lemegy. A táskáját is megtalálja, de felszakadt és egy része a víz elmosta. Megmaradt tartalom:
18: Egy mocsárjáró barna terepszínű kabát és pár csizma, egy gyógyszer pakk, kicsit horpadt a doboz, egy lyukas palack,a miből kifolyt a víz, egy beretta pisztoly , picit karcos és pár ütés nyoma lett, de működőképesnek tűnik és egy tár is van mellette benne 12 golyóval.

Kurama
A képességével képes picit lehűteni magát. Nehezen, de halad a szikláz között és egyre inkább látja a drasztikus vonalat ahol hirtelen a tűzforró sivatagból jeges végtelenség lesz. Ahogy átlép azonnal lehűl a teste. Itt rengeteg embermagasságú vagy annál nagyobb össze-vissza jéghegyek vannak. Mint egy ceruzával húzott egyenes a földben. A felszerelésben az egyik fegyvertől a táska hirtelen pokolian nehéz lett.
25: Étel, egy asgardi csatabárd, elégé nehéz (20 kilós), sütőkészlet, vizes palack
26:mocsárjáró ruha, fehér terepszínű termo hójáró ruha, dzsungeljáró ruha, kree lézerpisztoly egy akkumulátorral, ami kékesen világít és ha a pisztolyba rakják pici kék fénnyel jelzi, hogy mekkora töltése. Egy gombbal lehet élesíteni a fegyvert onnan kezdve meg a megszokott ravasszal működő pisztoly.

Ramirez
Átérve hall délről egy női üvöltést: A K*RVA ANY*D SIVATAG. GYŰLÖLLEK!
3: gyógyszer, dzsungel ruha, víz, mesterlövész puska 10 tölténnyel
4: étel, dzsungel ruha, víz, katana
5: mocsári ruha, gyógyszer, víz, beretta, két tárral
6: téli ruha, étel, víz, egy sokkoló
7: 2 gyógyszeres pakk, téli ruha, víz

Tyranis
A lány Dél-nyugat irányból hall egy üvöltést miközben megy előre: A K*RVA ANY*D SIVATAG. GYŰLÖLLEK! Az üvöltőt nem ismeri fel hangról, de a hogy nő az biztos. Mögötte, nyugatra a kupolából kisétál Ramirez, öt táskával. Az útja keletre nehézkesebb. Sok hegy van erre a formák zavarosak és a havazás se segít. Bár a hegy nem emelkedik, de nem is süllyed. Úgy fest a távolban viszont vízszintessé válik a föld.
5: Mocsári ruha, téli ruha, gyógyszeres doboz, vizes palack.

Az óra mostantól jelzi az eltelt időt is: 00:00:00:50

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 2 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Serena Davidson on Szer. 12 Dec. 2012, 10:42

Irány: Marad
Karakter neve: Lorna Howlett

Reag:
Ha nem lettem volna ennyire rémes hangulatban és nem szédültem volna még egy nagyon picit a drogoktól, akkor talán még nevettem volna is, ahogyan a szemei elé tette a kezét. Nem védekezett volna, könnyedén megölhettem volna ebben a pillanatban. Ki a szívét, levágni a fejét, mert ő is képes arra, hogy regeneráljon. Tudtam, hogy miként lehet a fajtának könnyedén megölni, apa ezt is megtanította és elmondta. Bármennyire is azt hitték, mi sem voltunk halhatatlanok. Hamar kiderült, hogy mi zavarta, nekem fel sem tűnt, hogy mi lehetett a gond. Végül lenéztem magamra, valóban meztelen voltam és hát még nem éreztem azt, hogy hideg lenne, vagy kényelmetlenség, de ő…
- Férfiak – morogtam.
Előhalásztam a táskát, amit az előbb zsákmányoltam.
- Tudsz arra magyarázatot, hogy Andrew mit keresett egy olyan jelmezben, amiben volt és honnan vannak olyan erői, amik? – kérdeztem. – Mit csináltatok ti, amíg én a Negatív Zónában vendégeskedtem?
Amint a kezemben volt a táska kinyitottam, hogy megnézzem mi van benne és Algernon érdekében reméltem, hogy még ruha is volt.

Mióta nem ívott: 00:00:00:50
Mióta nem evett: 00:00:00:50
Sérülései: nincs
Mióta ébren van: 00:00:00:50
Felszerelés: 1-es táska

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mojo Sziget - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1316
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 2 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Tyranis on Szer. 12 Dec. 2012, 10:54

Irány: Kelet
Karakter neve: Tyranis

Reag:
Ahogyan meghallotta az üvöltést a déli irányból arra kapta a fejét. Mivel senkit sem ismert erről a helyről, így ezt a személyt sem ismerte fel, hogy ki is lehetett. A táskába nézve, két féle ruházat volt benne, egy pontosan erre a téli időre volt. akkor ezt később még fel is fogja venni, amint kissé távolabb ért erről a helyről. Maga mögött látta, hogy egy másik személy is kiért erre, a feketeruhás, Andrew Ramirez a ruhája alapján, a képességeire is emlékezett, amik le voltak írva. Nem akart most egyelőre összefutni vele, így sietve haladt tovább. A táskában még látott gyógyszereket és egy üveg vizet. Ezek számára már-már luxustermékként hatottak, amik csak egy kis pluszt adtak, úgysem nagyon volt rájuk szüksége, csak abban az esetben, ha megsérül és gyógyulnia kell. Még egyszer hátranézett, majd a hegyek között próbált úgy mozogni, hogy ellenfelétől pontosan ellentétes irányba, ha a férfi északabbra megy, ő délebbre. Ha pont egyenesen tovább, akkor ő sréhen tőle elfelé. Azaz mindenképp távolodni szeretne tőle. Már tudta, hogy mit kell keresnie ezen a helyen, kisebb köveket, növényeket és majd később állatokat. Hogy fegyvert lehessen készíteni. Ha sikerült kellően távol érnie egy olyan helyre, ahol Ramirez nem látja, akkor ott nekiállt felvenni a téli ruhát, remélve, hogy az fehér és segít majd neki itt a rejtőzködésben. A távolban mintha úgy látta volna, hogy kellően egyenes lesz az egész terep, így majd arra igyekszik tovább. Ha esetleg valaki, nem csak Ramirez, hanem más is követi, vagy megtámadja, akkor igyekszik védekezni, de egyébként is próbál szándékosan úgy haladni, hogy a legkisebb nyomot hagyja maga után és a lehető legkisebb feltűnést keltse a havas és hegyes tájon.

Mióta nem ívott: 00:00:00:50
Mióta nem evett: 00:00:00:50
Sérülései: nincs
Mióta ébren van: 00:00:00:50
Felszerelés: 2-es táska

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mojo Sziget - Page 2 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 2 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Cardas on Szer. 12 Dec. 2012, 14:11

Irány: Nyugat, a folyó mentén
Karakter neve: Caroline Dason

Reag:
Leérek a dzsungel szintjére. Legszívesebben gyönyörködnék a vadon látványában, de sietnem kell, hogy megtaláljam elhagyott táskámat, így csak egy mély belégzést engedek meg magamnak a dzsungel, számomra mámorító, párás levegőjéből. Követem a folyót, és mindkét partját fürkészem. Végül megtalálom, és megnyugodva sietek oda, ám megérkezve látom, hogy felszakadt, és a tartalma nincs épségben.
- A fenébe, kellett nekem kapkodni! - suttogom magamnak.
Több időt nem is szánok a szitkozódásra, hanem megnézem, mi maradt meg a felszerelésből. Először is megnézem, hogy a táska mennyire sérült meg, és ha van nem felszakadt rekesze, akkor oda pakolom be a cuccokat. Ha nincs, akkor a zsebembe kell gyömöszölnöm. Közben körbenézek, nem közelít-e valaki, majd visszatérek a válogatáshoz. Nehéz koncentrálni, miközben körülvesz a hívó vadon, de erőt veszek magamon. Nézzük csak, mi van itt. Egy pisztoly. Sosem használtam még ilyet, de azért mégis elteszem a tárral együtt - ki az az ostoba, aki ezt itt hagyná? A gyógyszereket szintén elteszem, ha majd biztonságban vagyok, megnézem, mire jó, talán rá van írva. A kabátra lehet még szükségem lesz, lévén terepszínű, segíthet elrejteni az engem üldözőktől, és ha a táska nem használható, akkor ennek a zsebeibe pakolhatok. Most azonban még nem veszem fel, csak akadályozna a dzsungelbe való haladásban. A palacknak nem sok hasznát veszem így lyukasan. A csizma, hát... lábaimra tekintek. Ezeknek az oroszlánlábaknak meztelenül sokkal több hasznát veszem. Halkabban tudok haladni, és a csizma akadályozna a karmaim használatában is. Szóval a lyukas palack meg a csizma nem kell, a többi igen. De azért nem hagyok ott semmit a folyóparton, hanem beljebb elrejtem a dzsungelben, nehogy rájuk akadjon valaki.
Ezután a dzsungelbe megyek tovább, a folyó mentén haladva, nehogy eltévedjek. A parton úgyis könnyebb lenne kiszúrni, így viszont a növényzet eltakar, és én vehetem észre azt, aki ott megy - ha egyáltalán a dzsungel és a folyó közt van valami nyílt terep, amit partnak lehet nevezni.

Mióta nem ívott: 00:00:00:50
Mióta nem evett: 00:00:00:50
Sérülései: -
Mióta ébren van:00:00:00:50
Felszerelés: 18-as táska

_________________
Reneszánsz: JK : Natalie Pezzini NJK: Caroline "Oly" Dason
X-Diák: Aaron Asbord
Outsiders: Maria Holguin
Végtelen Háború Világa: Amanda Cruz
Mojo Sziget - Page 2 Alaacuteiacuteraacutes-_zpsuiynmyon
Cardas
Cardas
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 366
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 02.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Natalie Pezzini
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 2 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Tyler on Szer. 12 Dec. 2012, 16:26

Irány: Marad
Karakter Neve: Tyler Jackson

Épp időben kapja el a lány mielőtt a földre zuhanna, majd hála a pofozgatásának, na meg annak, hogy nem túl nagy a sérülése kezd magához térni a lány.
-Ébresztő! Nincs túl sok időnk, nem maradhatunk itt, ráadásul a fickó aki leütött még itt lehet a környéken....-
Mondja elég keményen, majd amint Csilla képes a lábán állni vagy ülni visszamegy pár lépést a táskákért, és gyorsan átkutatja őket, mit lehet használni belőlük. Közben a lányt nézi, aki lehetőleg már a saját táskáját nézi át. Ahogy kész fel áll és a lány felé fordul.
-Menjünk, jobb ha egy darabig együtt maradunk több az esélyünk....-
Azt persze nem teszi hozzá, hogy ha a végén ketten is maradnak, valakinek akkor is nyernie kell. Bármennyire is nem fűlik hozzá a foga....nos....nem akar itt meghalni....
A meredély szélére sétál, és körbe néz, próbál egy olyan helyet találni ahol le tudnak ereszkedni, és elég messze van a fickó útvonalától.
-Kész vagy? Mehetünk? Vagy van esetleg jobb ötleted?-
A lányra pillant várakozóan.

Mióta nem ívott: 00:00:00:50
Mióta nem evett: 00:00:00:50
Sérülései: -
Mióta ébren van:00:00:00:50
Felszerelés: 15 és 16

Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 930
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 7
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 2 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Danny Long on Szer. 12 Dec. 2012, 18:06

Irány: Nyugat
Karakter neve: Bérmajom

Reag:
A következő pillanatban gyönyörű dzsungelvilág tárul a szemem elé. Csodálatos! Alig hiszem el, hogy ilyen szerencsém van. Szippantok egy mélyet a párás levegőből, majd elindulok a sziklák között, és egy nyugalmas helyet keresek, ahol kiválogathatom azt, amire szükségem van a felszerelésből. Nem akarok fölösleges súlyt cipelni. Amikor megfelelő helyet találok, körülnézek, hogy nincs-e ellenfél a közelemben, majd leülök és bontogatni kezdek. A 8-as táskából csak hasznos dolgok kerülnek elő, ezt elégedetten nyugtázom, bár fegyver nincs benne. Igazság szerint nem szívesen válok meg az öltönyömtől, de a helyzet megköveteli. A 9-es táska tartalma elég hasonló, de itt már egy fegyver is van. Nem túl elegáns és precíz darab, de legalább lőni lehet vele.A 12-esből egy csatabárd kerül elő. Döbbenten nézem a díszes fegyvert, majd a fölösleges tárgyak kupacába rakom. A 13-asban található fegyver annál inkább a kedvemre való. Egy lézerpisztoly! Nem volt még ilyen a kezemben, de nem félek attól, hogy ne tudnám használni. Precíz, könnyű, halálos és valószínűleg csendes szerszám. Pont amire szükségem van. A következő csomagból a katonai kés örvendeztet meg leginkább. Az íj csábítónak tűnik de nem biztos, hogy érdemes cipelni a két tűzfegyver mellett. Az utolsó táska a túlélő felszerelés mellett egy katanát is tartalmaz. Hmm... összegezzünk.
Van 2 gyógyszeres pakkom, 3 adag ételem, 3 palack vizem, 3 dzsungeljáró, 3 mocsárjáró, és egy hójáró öltözékem, 2 főzőkészletem, egy katonai késem, egy bitang nehéz csatabárdom, egy katanám, egy duplacsövű rövid puskám 6 tölténnyel, egy lézerpisztolyom 1 akkuval és egy íjam jópár nyíllal.
Nézzük, mire nincs szükség. Könnyen lehet, hogy más helyszínekre is el kell látogatnom, de egyfajta ruhából több nem kell. 2 mocsári és két dzsungelruhát a már előzőleg kiselejtezett bárdra dobok. Az csak holtsúly lenne. nem az én stílusom a közelharc egyébként sem, pláne ilyen fegyverrel. Az egyik főzőkészlet is mehet a kukába. Az öltönyömre sem lesz szükségem. Gyorsan leveszem, és átöltözöm a dzsungeljáró ruhába. A nadrágot hátul kivágom a késsel, hogy kibújtathassam a farkam. A lézerpisztolyba berakom az akkut, a puskát pedig csőre töltöm. A kést is az oldalamra rögzítem, a két tartalék ruhát, a gyógyszereket, a vizet, a kaját és a főzőkészletet elkezdem visszapakolni. Nem akarok sok táskát cipelni, így igyekszem minél helytakarékosabb lenni. Ha nem férek be egy táskába, igyekszem egyenlő arányban elosztani a dolgokat, hogy ha esetleg elveszítem az egyiket, ne haljak éhen vagy szomjan. Végül csak a szemét, illetve a katana és az íj marad elől. Mit kezdjek veletek? Az íj csendes fegyver, viszont nehezebb szállítani, és a lézerpisztoly mellett nem biztos, hogy szükséges. Ugyanakkor nem tudhatom, hogy mennyi szufla van a pisztolyban. Rövid gondolkodás után végül a mozgékonysági szempont lesz a mérvadó. A táska (vagy táskák) mellett egyébként se tudnám hova rakni. Emiatt dobom ki a katanát is. Meg egyébként sem értek a használatához. Ha közelharcra kerül a sor, inkább a menekülés vagy a nyers erő az én stílusom. A fölösleges holmikat mind a folyóba szórom (ha már én nem tudom felhasználni, másnak se legyen hasznára). A ruhákat összecsomagolom a fegyverekkel, hogy minden rögtön lesüllyedjen, és ne jelezhesse a jelenlétemet a felszínen lebegve. Ezután elindulok a folyó mentén, a fák ágai közt ugrálva. A tervem az, hogy megkeresem azt, aki velem egy irányba jött, és megkezdem az öldöklést.


Mióta nem ivott:
00:00:00:50
Mióta nem evett: 00:00:00:50
Sérülései: -
Mióta ébren van: 00:00:00:50
Felszerelés: 2 gyógyszeres pakk, 3 adag étel, 3 palack víz, egy dzsungeljáró (épp viselem), egy mocsárjáró, és egy hójáró öltözék, 1 főzőkészlet, 1 katonai kés, egy kétcsövű kis puska és hat töltény (2 a csövekben), egy lézerpisztoly 1 akkuval (szintén betöltve).
//Hány táskába tudom ezt bepakolni, ha a lehető leghelytakarékosabb vagyok? A fegyverek nyilván nem a táskában, hanem elérhető helyen vannak, ha valahol tudom őket rögzíteni.//

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 2 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Ammon Einarson on Szer. 12 Dec. 2012, 18:14

Irány: marad
Karakter neve: Hjuchia Algernon

Reag:
Nem támadott meg ezekután se pedig több mint kiszolgátatott voltam így de azért még így sem voltam védtelen. Mikor morogja, hogy férfiak csak elhúzom a szám és elfordulok oldalasan tőle és leguggolok a táskáim mellé.
- Nem tudom, hogy mi van vele. Vagy akár a többiekkel. Megvan a saját feladatom is, tudod csak a Kéz-el való szövetség miatt megyek veletek küldetésekre. Most is épp egy ilyenről lettem elrántva.
Kinyitom közben a táskákat és megnézem én is, hogy mik vannak benne. Mert ezt a világító kabátot nekem is le kell cserélnem. Közben azért fel és körbe is nézek időnként mert nem akarom, hogy rajtunk üssön valaki. Bár kétlem, hogy egyedül ezt bárki megpróbálná mivel ketten vagyunk itt de azt sem akarom, hogy kövessen vagy kövessenek minket.
- A ruha a te érdeked is mellesleg. Az egy dolog, hogy én mit gondolok de itt a hegyekben még nem gond de - körbenézek a távolba is elnézve - a többi helyen, mocsár meg a dzsungel. Ott azért hasznos ha van valami ami fedi a testedet. Regeneráció ide vagy oda, nem kell túlterhelni a szervezeted.


Mióta nem ivott: 00:00:00:50
Mióta nem evett: 00:00:00:50
Sérülései: -
Mióta ébren van:00:00:00:50
Felszerelés: 23 és 24 -es táskák

_______________________________________

Irány: kelet
Karakter neve: Kurama Alusia

Reag:

Magamban morogva kaptatok a sivatagban át a havas területig amit mikor elérek hatalmas megkönnyebbüléssel fekszem el elsőnek a hóban.
- Ó igen. Ez már otthonosabb!
Eh de azért nekem se kell fetrengeni itt. Lehet, hogy itt viszont már vannak, nem úgy mint a sivatagban. És a táskák tartalmára is fényt kell deríteni. Egyik aztán másik szépen sorban. Úgy sincs sok, csak két táska de valószínű, hogy ezekbe minden lesz ami csak kellhet nekem. Miután belenézek az elsőbe az iszonyatosan nehéz lesz utána és nem is csoda! Egy iszonyat nehéz csatabárd van benne. Alig bírom megemelni de kivonszolom a táskából, hogy a többi dologhoz is hozzáférjek könnyebben ami pedig élelem és vizes palack meg egy sütőkészlet. Na ezek már hasznosabb dolgok. De azok egyenlőre a táskában maradnak. Aztán jöhet a másik tatyó is. Abban meg többnyire ruha van. Egy az a mocsaras terephez passzol a másik meg a dzsungelbe. A harmadik meg egy havasi termo ruha. Sóhajtok egyet miközben a mocsár és dzsungelbe való ruhákat átpakolom a másik táskába.
- Termo ruha... Na mindegy. A terepminta ettől függetlenül nem jön rosszul...
A dzsekit felveszem de nem cipzározom azt már össze nem kell ,hogy melegítsen de a fehér trikóm amúgy se lóg nagyon ki. Ami a gatyát illeti. Az... nem kell. Hagyom is a táskában benne és nézem tovább, hogy még mi van benne. És no lám! Egy hasznos dolog, méghozzá egy fegyver, egy pisztoly. Vagy mi.. Joe miatt elég sok fegyvert láttam már meg mind ugyan úgy működik de ilyen modellt még nem láttam soha. De ez se különbözik a többitől annyira. Van egy aksi is mellette amit bele is pattintok a fegyverbe amin felvilágít egy kis csík, a töltöttségét jelzi valószínűleg. Egy energiapisztoly. Nem semmi. Ahogy elnéztem a többi "résztvevőt" többre fogok menni egy ilyennel mint egy hétköznapi skúlóval az már tuti. Még egyszer végignézem, hogy minden a táskában van-e ami kell ami nem más mint a két ruha, a sütőkészlet, a víz és a kaja. A pisztolyt azt beletűzöm az övembe és a újonnan szerzett terep termo kabátot becipzározom alul egy kicsit, hogy takarja. Ezen a terepen nem kell használnom és jobb ha megtartom előnytelenebb helyekre de nem rossz az ha kéznél van mégis ha kell. A táskát visszazárom és felveszem a hátamra majd koncentrálni kezdek mígnem elkezd egy jégtömb kialakulni és egy nagy, (jó 3m-es) jégszörny nem formálódik ki. Humanoid de nem ember mert annál vaskosabb is meg minden. Felmászok a vállára amin kényelmesen leülök majd egyszerűen irányítani kezdem, hogy felemelje a csatabárdot. Így mennie kellene könnyen, remélem fog is és ha felemelte akkor el is indulok tovább a jégmezőkön befelé.


Mióta nem ivott: 00:00:00:50
Mióta nem evett: 00:00:00:50
Sérülései: -
Mióta ébren van: 00:00:00:50
Felszerelés: 25-ös táska (benne: mocsárjáró ruha, dzsungeljáró ruha, élelem, vizes palack, sütőkészlet) Kree pisztoly övön, asgardi csatabárd a jéggólem kezében

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1379
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 2 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Bishop on Szer. 12 Dec. 2012, 21:21

Irány: Dél
Karakter neve: Andrew Ramirez

Reag:
A dél irányból érkező női hang felébreszt bennem valamit, még pedig az érzést, hogy figyelnek, rögtön alaposan körülnézek, hogy van-e valaki a közelben, lapul-e itt valaki aki engem figyel vagy csak arra vár, hogy lecsaphasson rám. Gyorsan elindulok dél felé a hang irányába, közben nagyon figyelek, nehogy meglephessenek, egy sziklát, jégtömböt vagy más objektumot keresek aminek az északi oldalánál elbújhatok illetve fedezéket lelhetek. Menet közben betöltöm a mesterlövész puskát és élesítem is. Amint beértem a fedezékbe és biztonságban érzem magam átöltözök a téli ruhába, a pisztolyt betöltöm és a karddal együtt az övemhez erősítem a sokkolót az egyik zsebembe rakom. Ha még van időm az ételt, italt, gyógyszereket és mindegyik ruhából egy-egy fajtát két zsákba igyekszem belepréselni, remélem lesz elég hely. Letámasztom a mesterlövész puskát és dél felé kezdek vele pásztázni, hátha felbukkan annak a kiáltásnak a tulajdonosa.

Mióta nem ívott: 00:00:00:50
Mióta nem evett: 00:00:00:50
Sérülései: nincs
Mióta ébren van: 00:00:00:50
Felszerelés: 3, 4, 5, 6, 7-es táska

Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 2 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Jajjmár on Csüt. 13 Dec. 2012, 00:57

Irány:Észak
Karakter neve:Arzenál
Reag
Sikerül elég időt nyernem, úgy tűnik a két idegen világbeli kicsit meglassult a meglepetéstől. Egy pillanatig elgondolkozok mikor a felszerelésemben megláttam a puskát. Megtöltöm és feltartom a fejük irányában. Eltelik vagy két másodperc míg átgondolom a döntést. Ilyenkor a filmekben a jók összefognak és legyőzik a fogva tartót. De őket ritkán portálják idegen dimenziókban, olyan erőterek mögé ami mögött nem tudnak megmozdulni. Tudom, hogy nem kéne, de vagy én vagy ők. ~ Nemde? ~
Végül ha úgy számolom, hogy elég közel vannak elsütöm a puskát, rögtön kétszer. Majd bevetem magam a sűrűbe a lehető leggyorsabban. Ugyanezt teszem akkor is, ha túl messze vannak, csak akkor előbb felveszem a mocsárjáró felszerelést és a jelenlegi ruhámat behajítom az ellenkező irányba egy bokorba.

Ha lövök végül lassabban haladok a mocsárban, megpróbálom üt közben szétszórni a ruhámat és figyelek, hogy pontosan hová lépek minden lépés előtt. A fegyver mindenképp visszakerül az egyik táskában, ebben az irányban elvileg előnyre tettem szert, egyhamar csak nem érnek be. Az elsődleges cél, hogy átvetkezzek a mocsárjáró ruhába, közben elszórva a ruháimat mindenfelé, lehetőleg száraz helyre, hogy hamis nyomokat hagyjon a lupinoknak és a környezet állatainak. Ezután pedig már csak keresgélhetem a kényelmes búvóhelyem, de az még mélyebben kell, hogy legyen. Nem ismerem a környezetemet, zavar, hogy semmilyen egyszerű fegyver nincs nálam, de a puskával viszont spórolni szeretnék. Így csak magam elé tartott kézzel, éberen lépkedek a mocsaras erdőbe.

Mióta nem ívott:00:00:00:50
Mióta nem evett:00:00:00:50
Sérülései:
Mióta ébren van:00:00:00:50
Felszerelés:21: Gyógyszeres pakk (5 antibiotikum, 10 ragtapasz, 5 fájdalom csillapító, géz, krém), hidegétel, terepszínű dzsungeljárásra alkalmas ruha, vizes palack egy literes
22: barna terepszínű mocsárjáró, gyógyszeres pakk, főzőkészlet (kanál, fémbögre, sütő, mint a hegymászóknál) kétcsövű kis puska és hat töltény
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 2 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Sarah on Vas. 16 Dec. 2012, 13:48

Irány: marad
Karakter neve: Gulyás Csilla

Reag:
Kicsit nehézkesen térek magamhoz, kell hozzá pár hosszú másodperc, hogy realizáljam hol is vagyok és hogy mi is történhetett, mindez pedig azért történt csupán néhány másodperc után, mert a szemeim kinyitása után az első amit megpillantottam Tyler volt, aki kivételesen nem tűnik túlzottan türelmesnek.
- Köszi... - Nyögöm ki hálásan, majd pedig egyszerűen leülök a földre és dörzsölgetni kezdem a tarkómat, eléggé kellemetlen érzés, enyhe fejfájás mellé, de azt hiszem ennyivel megúsztam, feltételezem, és ezért is köszöntem meg Tylernek, hogy ő kapott el, hiszen máshogyan miként térhettem volna úgy magamhoz, ahogyan voltam? Ráadásul ki tudja, hogy mitől mentett meg... Valószínűleg egyszerűen lezuhantam volna és végig gurultam volna a hegy oldalán. Nem jó belegondolni. Mindenesetre is azon is csodálkozok, hogy a táskáim nálam maradtak, valószínűleg bele akadtak a kezembe, ezért nem estek le, ennek viszont így csak örülök, szóval még egy kevés fejmasszírozás, aztán pedig szépen sorban neki is állok a táskáknak, mindkettőnél azon gondolatok ismételgetésével, hogy...
~ Kérlek ne fegyver legyen benne, ne fegyver legyen benne... ~ Bárminek jobban örülnél, ruhának, ételnek és víznek, bárminek, csak ne fegyver legyen benne. Közben pedig Tyler szavai is eljutnak természetesen a tudatomig és amint kész vagyok a táskák átkutatásával válaszolok is neki.
- Egyet értek... - Ennyit mondok rá csendesen, nem tetszik a kialakult helyzet, úgy értem örülök neki, hogy nem támad meg és hogy nagyjából úgy vélekedik, mint én, mert hát ugye nem lehetek benne biztos, hogy ő miként is gondolja, de legalább hajlamos az együttműködésre, bár nem tudom, hogy mire fog menni velem, de legalább egy kissé biztonságban érezhetem magamat. Eztán pedig jön egy kérdés zuhatag, aminek a hatására már felé is tekintek.
- Tyler bács... Tyler, miért rohansz? Egy hónapnyi időnk van és minél több személybe futunk bele, annál rosszabbul járhatunk majd, ráadásul valószínűleg mindenki felettébb agresszív lesz. - Mivel az emberek ilyen helyzetben nem igazán szoktak gondolkodni, csak a saját túlélés a fontos, valamilyen szinten nekem is, de kétlem, hogy élve fogok kikerülni innen... Nem túl pozitív gondolatok, tőlem szokatlan, de ezzel is szembe kell nézni. Na persze ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy feladtam a reményt, még mindig bízok a sorsban, az egyetlen dolog amiben amióta szinte csak az eszemet tudom bíztam és eddig nem igazán hagyott cserben.

Mióta nem ívott:00:00:00:50
Mióta nem evett:00:00:00:50
Sérülései: -
Mióta ébren van:00:00:00:10
Felszerelés: 10-es és 11-es táska.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 2 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Morsus on Hétf. 24 Dec. 2012, 23:30

Arzenál
A fiú jól számított lövéseket ad le a hegy oldalán lecsúszó párosra, akik gurulva zuhannak tovább ettől. Nem tudja, hogy halottak-e, de nem is számít mivel azonnal északra megy a felesleges ruhákat szét szórva.

Tyler, Csilla
A páros elindul lefelé. Csilla a táskában ezt találja:
10: Egy furcsa pisztolyszerű dolog, étel, dzsungel ruha, egy uzi két tárral.
11: Mocsárjáró, téli ruha, dzsungelruha, vizes palack.
Amikor lefelé tartanak két lövést hallanak. A testüket több helyen apró sörétek sebzik fel. A lövés túl messziről kapták, hogy halálos legyen, de a fájdalomtól mindketten lebucskáznának a hegy oldalán.
Csilla ébred fel. A karja hihetetlenül fáj. A jobb oldala vérzi és ég a kíntól. Tyler eszméletlen. A bal oldala a mellkasának vérzik és egyre erősebben. A fejéből is patakzik a karmazsin testnedv.

Lorna, Algernon
Lorna táskája:
1: Mocsárjáró, étel, kés, egy íj és harminc nyíl egy tegezben.
Algernon táskái:
23: Egy furcsa pisztolyszerű dolog, étel, dzsungel ruha, egy uzi két tárral.
24: Mocsárjáró, téli ruha, dzsungelruha, vizes palack.
A nap lassan besüt a hegyed mögül.

Bérmajom
A majom leérkezve szagokat kezd el érezni. Valaki erre járt. A folyóparton ment tovább. A nap lassan besüt a hegyed mögül.

Cardas
A lány megindul a folyóparton ez picit kacskaringós út lesz, de nem szörnyű. Igen, nem sok part van, de járható. A nap lassan besüt a hegyed mögül.

Kurama
A lány megindul a hegyek útján tart. A távolban látja, hogy a földterület közepe egy befagyott tó.

Ramirez
A férfi előveszi a mesterlövészt,. Meglátja Kuramát egy jégből készült,óriás vállán menni kelet felé. Csak rövid ideje van. Tisztán és tökéletesen kitudja végezni a lányt egy lövéssel, de sietnie kell mielőtt eltűnik a hegyek takarásában.

Tyranis
Egy hatalmas jégmezőhöz érkezik. Északra és délre vannak csak hegyek már. A jégmező hosszú és széles körülötte végig jeges egyek és dombok.

Az óra mostantól jelzi az eltelt időt is: 00:00:01:00

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 2 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Tyranis on Kedd 25 Dec. 2012, 02:02

Irány: Kicsit dél, majd tovább kelet
Karakter neve: Tyranis

Reag:
Nem sokkal később kiérkezett a takarásból, ahol eddig haladt és egy hatalmas jégmezőhöz érkezett. Nem kapta meg, amire számított. Várta, hogy valahol fák és ehhez hasonló dolgok legyenek, de e helyett most egy hatalmas jégből álló síkság fogadta. Nem szándékozott nyílt terepre menni, ezt egyedül Logan tette meg, de neki úgysem számított, mert a golyók nem okoztak benne túl nagy kárt, maximum időlegesen, aztán ment tovább. Északra és délre nézett, arra voltak hegyek, talán azokban az irányokban találhat valamit, amit keresett, amiből fegyvert építhet, bármilyet. A déli irányban tudta, hogy van valaki, mert hallott arról hangokat, de egyelőre nem tudta, hogy északra mi van. Lehetséges, hogy többen, így nem akart kockáztatni. Ha délre megy, lehet, hogy összefut a másik alannyal és még segítséget is kérhet tőle, összefoghatnak, vagy harc is lehet a vége. De még mindig ott volt, hogy matematikailag arra is volt esély, hogy nem is találkoznak. Még egyszer hátranézett, hogy követik-e, vagy sem, majd végül a leglogikusabb utat választotta, kíváncsi volt arra is, hogy mi lehet a jégmező túl végén. Visszatért a lankás, hegyes részre déli irányba, hogy továbbra is menedékben és fedezékben haladhasson, ha ez megvan, akkor indul tovább keleti irányba, hogy még mélyebbre érjen a régióban. Abban az esetben, ha valamilyen ellenséges mozgást észlel, bármilyen irányban, mert hátrafelé is figyel, akkor a leghamarabb próbál majd fedezékbe húzódni és ott maradni, amíg a veszély el nem múlik.

Mióta nem ívott: 00:00:01:00
Mióta nem evett: 00:00:01:00
Sérülései: nincs
Mióta ébren van: 00:00:01:00
Felszerelés:2-es táska: Mocsári ruha, téli ruha(rajta), gyógyszeres doboz, vizes palack.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mojo Sziget - Page 2 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 2 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Serena Davidson on Kedd 25 Dec. 2012, 02:46

Irány: Nyugat
Karakter neve: Lorna Howlett

Reag:
Felmordulva néztem a fiúra, mintha ki kellett volna oktatnia, hogy nem árt a ruha ha elmegyünk innen.
- Jó-jó, tudom pubi – morogtam.
Mivel egy ruha volt csak a zsákomban, vagyis volt ruha Al legnagyobb szerencséjére, így felvettem azt. Előtte még láttam, hogy mi is van a zsákomban, étel, kés, íj és nyilak hozzá. A késsem semmire sem mentem, a karmaim jobbak voltak, az ételt máshogyan is megoldhattam volna, de nem árt, ha van. A ruha rajtam már, ha minden igaz és íj, hozzá tegez. Mi vagyok én?! Úgy nézek ki, mint Balti bá sólyomszem jelmezben?! Főleg, hogy nem igen tanultam soha sem távolsági fegyvereket, minek, ha vannak karmaim és van regenerációm.
- Kell valamelyik fegyverem? – kérdeztem.
Ha kéri, akkor átadom neki a kést, vagy a nyilat, hátha a Kéz képzésével többre megy vele, mint én a sajátommal. Beleszimatoltam a levegőbe, hogy merről milyen illatokat lehet érezni, és még a nap is besütött ezalatt már ide, lassan ideje lett volna tovább állni.
- Nyugatra menjünk – mondtam.
Reméltem, hogy egyetért és ha ő is indulásra készen volt, akkor óvatosan, a szaglásomra támaszkodva fedezék mögött osonva indulok el nyugati irányba.

Mióta nem ívott: 00:00:01:00
Mióta nem evett: 00:00:01:00
Sérülései: nincs
Mióta ébren van: 00:00:01:00
Felszerelés: 1-es táska: Mocsárjáró (rajta), étel, kés, egy íj és harminc nyíl egy tegezben.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mojo Sziget - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1316
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 2 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Bishop on Kedd 25 Dec. 2012, 12:10

Irány: marad
Karakter neve: Andrew Ramirez

Reag:
Pásztázom a terepet és egyszer csak meglátom feltehetőleg a délről jövő ordítás gazdáját, egy hatalmas jégóriás vállán menetel. Már felgyorsítottam magam, hogy gyorsabban húzhassam meg a ravaszt, most csak visszatartom a lélegzetem, majd a mellkasát célba veszem, amint tiszta célpont meghúzom a ravaszt, figyelek, hogy pontos legyen az a lövés. Nem vagyok egy hidegvérű gyilkos, de most mégsem gondolkozom, egy jégóriás vállán van, nyilván másokat akar megölni, tehát segítségre nem szorul, ismerni nem ismerem, nem fontos számomra így egyértelmű a döntés, célpont és ezt már első látásra tudom. Ha a puska elsült még a távcsővel megnézem, hogy milyen sérülést okoztam.
~ Hihetetlen, hogy valaki ilyesmire kényszerítsen, elég morbid TV műsor lehet ez... beteg űrlényeknek. Hányni tudnék magamtól.

Mióta nem ívott: 00:00:01:00
Mióta nem evett: 00:00:01:00
Sérülései: nincs
Mióta ébren van: 00:00:01:00
Felszerelés: 3, 4, 5, 6, 7-es táska
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 2 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Ammon Einarson on Kedd 25 Dec. 2012, 18:35

Irány: nyugat
Karakter neve: Hjuchia Algernon

Reag:
Érdekes dolgok voltak a táskában. Nem is tudom elsőre, hogy mit szóljak hozzá. Az a pisztolyszerű valami, hát igen, nem tudom mi az így nem igazán lehet a hasznomra sem addig. Az étel és a víz a másik táskában viszont nagyon jó hír aztán meg ott egy uzi is meg két tár hozzá. Végül is nem rossz dolog. Nem tudhatom, hogy mit kíván a szükség meg egy-egy helyzetben. És, hát nem érdekel de a legjobb hír a táskában az a ruha bősége. Két dzsungel ruha is és egy mocsárjáró is van. Felnézek mikor kérdi, hogy kell-e valamelyik fegyver. És felvan öltözve is, akkor az ő táskájában is volt ruha. Ez, jó hír. Úgy érzem, hogy ettől kezdve azt hiszem bele fogok tudni nézni Bard vagy Logan szemébe ha esetleg találkozom velük a nélkül, hogy halálfélelmem lenne. Megnézve a két fegyvert az egyik egy kés a másik meg egy íj.
- A kést elkérném. Ebben csak egy uzi van meg valami pisztolyszerű de nem tudom mi. Talán sokkoló vagy hasonló.
Mutatom fel azt a pisztolyszerűséget majd leteszem és leveszem az ékes céltábla kabátomat magamról, összegyűröm és belegyömöszölöm a táskába, de ha nem fér bele akkor leteszem a földre. Tudom, hogy volt egy pár állatszerű is akiknek a szaglása is jó lehet talán nem a legjobb dolog, ötlet de ha nem fér bele akkor nincs mit tenni. Cipelni se lenne jó. Így is elég lesz a két táska. Nem is jó ez így, két táskával sokkal nehezebb lesz mozogni is. Ami feltétlen szükségesnek érzek az az étel és a víz. A két fegyvert se hagynám hátra mert nem akarom, hogy esetleg valaki megtalálja itt. A ruhák most másodlagosok. Végül a vizes palackot átteszem a másik táskába az étel és a fegyverek mellé és aztán annyi. A dzsungeljáró ruha elég lesz ha kelleni fog. A többi ruha meg maradhat. De azért.
- Van itt még három külömböző szett ruha is, különböző terepre. Szerintem nem fog kelleni.
Mondom majd felkelek, felveszem a másik táskát a hátamra és biccentek, hogy mehetünk nyugat felé. Aztán ha Lorna is úgy gondolja, hogy maradhatnak a ruhák akkor egyszerűen otthagyom azt a táskát, ha nem akkor felkapom és hozom azt is.

Mióta nem ivott: 00:00:01:00
Mióta nem evett: 00:00:01:00
Sérülései: -
Mióta ébren van:00:00:01:00
Felszerelés: 23: Egy furcsa pisztolyszerű dolog, étel, vizes palack, dzsungel ruha, egy uzi két tárral.(eldől még / 24: Mocsárjáró, téli ruha, dzsungelruha, saját kabát)

_______________________________________

Irány: kelet
Karakter neve: Kurama Alusia

Reag:

Végül is egész kényelmes az utazás így, de mit sem változtat az egészen, hogy egy rohadt szigetre lettünk kirakva, hogy megöljük egymást... Egy pillanatra el is felejtettem... Sóhajtok egyet majd meglátom a befagyott tavat magam előtt. Eléggé nagy nyitott a terep ott és alapból is jobban kéne vigyáznom... Végül is a monstrumot meg is állítom és az letérdel de én még miközben mozog pattanok le a válláról és begörnyedve sunnyogok a hegyvonalon előrrébb, közelebb egy kicsit próbálva valamiféle takarásban csinálni ezt, de legalább is nem nagyon kitűnve. Aztán meg ha már közelebb érek a széléhez akkor hassal a földre, egy pillanatra hátrafordulok és ránézek a gólemre ami szépen térdepel már hátrébb. Aztán előre visszafordulok és kúszok közelebb a szélhez előrébb, hogy rálátásom legyen a tóra és a körülötte lévő területre is de én ne igazán lógjak még ki. Remélem, hogy nincs arra senki sem. Nem, nagyon nem akarok összefutni senkivel sem.


Mióta nem ivott: 00:00:01:00
Mióta nem evett: 00:00:01:00
Sérülései: -
Mióta ébren van: 00:00:01:00
Felszerelés: 25-ös táska (benne: mocsárjáró ruha, dzsungeljáró ruha, élelem, vizes palack, sütőkészlet) Kree pisztoly övön, asgardi csatabárd a jéggólem kezében

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1379
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 2 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.