Mojo Sziget

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Mojo Sziget - Page 3 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Cardas on Kedd 25 Dec. 2012, 19:41

Irány: Kelet, a folyó mentén
Karakter neve: Caroline Dason

Reag:
A növényzet most elrejt, ha netán valaki a partra tévedne. Így már kicsit nagyobb biztonságérzetem van, most már szentelhetek figyelmet a felszerelésem két érdekes darabjára: a gyógyszerekre és a fegyverre. Először a gyógyszert nézem meg, pontosan mire való, remélem rá van írva valami. Eztán a pisztolyt kezdem tanulmányozni. Még sosem fogtam a kezemben ilyet, nemhogy használtam-e. A tárat, amit mellé adtak, ha üres a fegyver, akkor belehelyezem, kicsit ügyetlenül. Kibiztosítani gondolom hogy kell, de nem próbálkozom vele inkább, majd csak végszükségben.
Körülnézek, hogy van-e valaki a közelben, de nem látok senkit, lehet, hogy csak én jöttem erre. Lehet egyedül vagyok itt, a folyó menti dzsungel szélén. Betekintek a sűrűségbe, nem-e leskelődik valaki, de csak fák és bokrok vannak mindenütt... azok mögött is... és aztán is... és rovarzümmögés... Lassan beljebb merészkedek a sűrűbe. Így nehezebben bukkannak majd rám.
Dehogyis ezért! Ez csak ürügy. Egyszerűen mélyebbre akarok hatolni a vadonba. Valahogy nem állom meg és húz magába. Mintha mindig is ide vágytam volna. Rendben. Kompromisszumot kötök magammal. Ez így nem állapot, a végén még belebolondulok az engem körülvevő környezetbe. Nem hagyom el a folyót annyira, hogy ne lássam vagy halljam, de annyira mélyre a dzsungelbe se mehetek, mert úgy meg az eltévedés veszélye fenyegetne.
Na tessék, önmagammal küzdök, a két énem alkut köt egymással, mi jön még? Ahelyett, hogy az ellenféllel foglalkoznék! Őrület. És ha nem is jött erre senki, akkor meg a semmiért óvatoskodom ennyire. Véget kell ennek vetnem minél hamarabb. Visszafordulok, és utánajárok, van-e társaságom, vagy magányosan bolyongok-e a rengetegben. Ha valaki van itt, akkor az a parton lesz. Én hat-hét méternyire leszek bent a dzsungelben, így ő nem fog észrevenni, legalábbis remélem. Ha látom ki(k) az ellenfele(i)m, felmérem őket. Ha meg senki sincs itt, nem tudom mihez kezdek.
Akkor nyomás vissza, és reméljük a legjobbakat!

Mióta nem ívott: 00:00:01:00
Mióta nem evett: 00:00:01:00
Sérülései: -
Mióta ébren van:00:00:01:00
Felszerelés: 18-as táska (mocsárjáró kabát és pár csizma, gyógyszer pakk, beretta pisztoly és egy tár 12 golyóval.)

_________________
Reneszánsz: JK : Natalie Pezzini NJK: Caroline "Oly" Dason
X-Diák: Aaron Asbord
Outsiders: Maria Holguin
Végtelen Háború Világa: Amanda Cruz
Mojo Sziget - Page 3 Alaacuteiacuteraacutes-_zpsuiynmyon
Cardas
Cardas
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 366
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 02.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Natalie Pezzini
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 3 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Danny Long on Szer. 26 Dec. 2012, 01:20

Irány: Nyugat
Karakter neve: Bérmajom

Reag: Ahogy leérkezem a folyóhoz, rögtön megérzem, hogy a célpont elhaladt itt. A folyót követte. Ennek megfelelően felkapaszkodom egy fára, és ágról ágra ugrálva haladok a folyó mentén. Elsősorban abban az irányban keresem, de időnként a dzsungel belseje felé is pillantok, leginkább azért, mert tartok tőle, hogy vadállatok is lehetnek itt, amik veszélyt jelentenek. Igyekszem a szagot követni. Gyorsan pattanok egyik fáról a másikra, hogy minél előbb beérhessem. A közönség valószínűleg nem szereti a holtidőt. Persze a sebesség nem mehet az óvatosság rovására, így az a cél, hogy a lehető leggyorsabban haladjak úgy, hogy a célpont ne vegyen észre. Az a tervem, hogy még azelőtt végzek vele egy halálpontos fejlövéssel, mielőtt észrevenne, aztán rögtön újabb áldozat keresésére indulok. A második gyilkosságot már nem oldhatom meg ilyen egyszerűen, mivel izgalmakat kell szolgáltatnom a népnek, de ez az egy pont alkalmas lesz arra, hogy bemutassam a kvalitásaimat.

Mióta nem ivott: 00:00:01:00
Mióta nem evett: 00:00:01:00
Sérülései: -
Mióta ébren van: 00:00:01:00
Felszerelés: 2 gyógyszeres pakk, 3 adag étel, 3 palack víz, egy dzsungeljáró (épp viselem), egy mocsárjáró, és egy hójáró öltözék, 1 főzőkészlet, 1 katonai kés, egy kétcsövű kis puska és hat töltény (2 a csövekben), egy lézerpisztoly 1 akkuval (szintén betöltve).

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 3 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Tyler on Szer. 26 Dec. 2012, 11:49


Irány: Marad
Karakter neve: Tyler Jackson

Csilla kérdésére nincs kedve magyarázkodni. Nem maradhatnak itt, nem mintha rohanni akarna, de itt túl feltűnőek. Találniuk kell valami biztonságosabb helyet, ahol meghúzhatják magukat. Int Csillának és a táskákkal a kezében szép lassan elkezd leereszkedni, lehető leggyorsabban, de még biztonságosan. A lányra pillant néha-néha, ha kell segít neki, nehogy el essen.
Épp megszólítaná a lányt, mikor lövést hall, és éles fájdalom lepi el a testét ahogy a lövedékek felhasítják a mellkasát. Fájdalmasan felkiált, próbálja megtartani az egyensúlyát, de már későn. A lába megcsúszik és a földre zuhanva gurulni kezd lefelé, próbálna valahogy megállítani a gurulást, de már csak egy éles fájdalmat érez a fejében és elsötétül előtte minden.

Mióta nem ívott: 00:00:01:00
Mióta nem evett: 00:00:01:00
Sérülései: Mellkasi lövés, fej sérülés, jelenleg eszméletlen
Mióta ébren van: 00:00:01:00
Felszerelés: 15 és 16 táska
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 930
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 7
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 3 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Jajjmár on Szer. 26 Dec. 2012, 21:09

Irány:Észak
Karakter neve:Arzenál
Reag
Nagyobb problémát nem okoz a találat, egy pillanatra elég sz@rul érzem magam, a kezem elgyengül, de eddig se voltam jól. Nyelek, pár levegő vétel. ~Tétlen kéz bajt csinál! ~ El is kezdek vetkőzni, hiányzik még a lendület a mozdulataimra, de szépen minden mozdulattal hergelem is magamat. Az világomból mindenki ellen megkeresem a maga kis okomat, Mojot megpróbálom kizárni. Láthatatlan ellenfél ellen nem érdemes harcolni. Nem szabad később annyit sem hezitálnom az ellenfelekkel szemben, mint amennyit én tettem. Ők sem haltak meg, legalábbis az óra most nem jelzett. De szereztem magamnak egy kis előnyt . Már tudom, hogy mik vannak nálam, és ezek igen megkötik a lehetőségeimet. Kivárásra kell játszanom egy darabig, mindenem megvan hozzá, hogy ezen a területen túléljek. Aztán, majd lesz időm körül nézni elfekvő felszerelés után. De fel kell készülnöm a Lornához hasonló versenyzők ellen, már amennyi esélyem van...
Egyenlőre a célom egy tábor felállítása mélyen az erdőben, lehetőleg szárazabb helyen, ahol jól megtudom magam védeni behatolás ellen, ahol sűrű a növényzet, de békésebb területnek is tűnik.

Mióta nem ívott:00:00:01:00
Mióta nem evett:00:00:01:00
Sérülései:
Mióta ébren van:00:00:01:00
Felszerelés:21: Gyógyszeres pakk (5 antibiotikum, 10 ragtapasz, 5 fájdalom csillapító, géz, krém), hidegétel, terepszínű dzsungeljárásra alkalmas ruha, vizes palack egy literes
22: barna terepszínű mocsárjáró, gyógyszeres pakk, főzőkészlet (kanál, fémbögre, sütő, mint a hegymászóknál) kétcsövű kis puska és hat töltény
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 3 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Sarah on Pént. 04 Jan. 2013, 00:50

Irány: marad
Karakter neve: Gulyás Csilla

Reag:
Nem sietem el a táskák átnézését, valamilyen szinten még mindig nem érzem iszonyatosan sürgősnek, hiszen elvileg senki sem jött utánunk, vagyis aki igen, már az is távozott és nem látom értelmét annak, hogy visszaforduljon, ha már ennyire nagyon sietős volt neki, én legalább is a helyében nem foglalkoznék azzal, hogy mi van mögöttem, vagyis amíg nem üldöznek, az esetben viszont más a helyzet. A táskákban pedig érdekes dolgokat találok, egy uzi, aminek egyáltalán nem örülök, de viszont van itt étel, ital, ruhák, amiknek még nagy hasznát lehet venni és... Valami fegyverhez hasonlító dolog, de tulajdonképpen nem vagyok biztos benne, hogy mi lehet, ezért különösebben nem piszkálom, nehogy még valami baj legyen belőle. Azt sajnálom, hogy nincsenek gyógyszerek benne, fájdalomcsillapító, vagy ilyesmi, de remélhetőleg egy jó ideig nem lesz szükség rá. Végül visszapakolok mindent és megindulok Tylerrel lefelé a hegyoldalon, amikor a semmiből dörrenések... Fájdalom, majd pedig elvesztem az egyensúlyérzékemet és lezakózok a hegyoldalon, elveszítve ezzel együtt az eszméletemet is egy jó időre. Mikor magamhoz térek meglep, hogy még életben vagyok, mert eléggé nagyot estem, estünk, eztán pedig jön a realizáció, mert ahogyan megmozdulok iszonyatos kínokat érzek... Ennyit arról, hogy remélhetőleg nem kell majd fájdalomcsillapító. Biztosra veszem, hogy eltört valamim az eséstől, bár nem nézek még végig magamon, elsőnek azt saccolnám, hogy a karom, ha szerencsém van nem nyílt töréssel, és talán néhány bordám, amit viszont túlélek, csak iszonyatosan fájdalmas lesz. Mindig meg tud lepni, hogy mennyire lélektelen emberek is élnek a világban. Mindenesetre is most nézek végig magamon és ha úgy titulálom, hogy mozgásképes vagyok, akkor mindenképpen, bármennyire is fájjon, összeszorított fogakkal megyek picit közelebb Tylerhez, tulajdonképpen térden, hogy alaposabban is szemügyre vehessem. A feje és a bal oldala vérzik, valószínűleg a lövésektől... Nem tudom, hogy mennyit kezdhetek az ilyen sérülésekkel, először is jobban átnézem, mert az ő épsége mégiscsak fontosabb, mint a sajátom, ezzel szinte mindig így voltam, szóval átnézem, hogy mennyire súlyosak a sérülései, ha a vérzés nem csökken, akkor bizony el kell szorítani és... Megpróbálom magához is téríteni, mert jobb, ha az eszméleténél van, a fájdalom és a pánik elvileg csökkenti a vérzést, nem mintha azt akarnám, hogy pánikoljon, nem szándékom ártani neki, csupán... Én így tudom és ezzel talán megelőzhető egy esetleges elvérzés.

Mióta nem ívott
:00:00:01:00
Mióta nem evett:00:00:01:00
Sérülései: Sörétek sebezték fel a bőrét, az egyik karja fáj, a jobb oldala ég a kíntól.
Mióta ébren van:00:00:00:10
Felszerelés: 10-es táska: Egy furcsa pisztolyszerű dolog, étel, dzsungel ruha, egy uzi két tárral. 11-es táska: Mocsárjáró, téli ruha, dzsungelruha, vizes palack.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 3 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Morsus on Szer. 09 Jan. 2013, 01:43

Arzenál
A fiú halad előre amikor a sár egyre mélyebb lesz. Pár lépés után egy igazi mocsárban jár és az egyik lépésével még majdnem el is merül egy hatalmas több méter mély pontban, de szerencséjére pont megragad egy közeli ágat.

Tyler, Csilla
Csilla hiába ébresztgeti vagy rázza a férfi nem ébred fel.

Lorna, Algernon
A páros elindul lefelé a hegyről. Az út egészen járható. Lorna érzi az egyik játékos szagát, de nem tudja melyikét. Majd mindketten hallanak egy fura szisszenő hangot és Lorna füstöt szagol.

Bérmajom
A bérgyilkos gyorsan ugrál fáról fára és amikor meglátja a fák közül kihajoló Cardast már messziről könnyedén becélozza. A férfi bérgyilkos volt, mesterlövész, akinek ez gyerekjáték. A lézer pisztoly szisszen. A zöld lézer csík átvág az erdőn a célpont elhunyt.

Cardas
A lány óvatosan lép, de próbál biztosan haladni. Mikor körbe néz lát pár lehulló levelet a háttérben. Majd egy zöld fényt. A következőben semmit.

Kurama
Kurama pont megállítja az óriást, de már késő egy lövés dörren el és a lány feje szétloccsan. A jégóriása darabokra hullik majd a lány holtan zuhan a földre.

Ramirez
A férfi koncentrál céloz és mikor az óriás egy pillanatra megáll akkor elsüti a lövést. A lány véres fejjel zuhan el. A hegyek takarásába. Az óriás apró hódarabokra zuhan szét.

Tyranis
A lány délnek indul lövést hall majd látja a Kurama nevű lányt holtan elzuhanni. A lövés nyugatról jött.

Az órák pittyegni kezdenek. Megjelenek az elhunytak neve:
9. Cardas
13. Kurama
Majd megjelenik egy mosolygó Mojo rajz, hüvelykujjait felemelve okét mutatva és felette a szöveg: Mojo bácsi büszke rátok!
Az óra mostantól jelzi az eltelt időt is: 00:00:01:10

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 3 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Serena Davidson on Szer. 09 Jan. 2013, 11:56

Irány: Marad
Karakter neve: Lorna Howlett

Reag:
A kést még átadtam Algernonnak, amikor kérte, bár úgy tudtam, hogy leginkább a katanákhoz van szokva, de azzal jelenleg nem szolgálhattam neki. Elindultunk lefelé a hegyről, és hamarosan megéreztem valakinek a szagát is a játékosok közül. Nem olyan volt, akit ismertem volna. Felemeltem a kezem, hogy legyünk óvatosabbak, majd amikor furcsa szisszenést hallottam. Azonnal próbálom megragadni Al-t és berántani valamilyen fedezékbe és én is próbálok oda ugrani. Ott azonnal lehasalok. Ahogyan újra beleszagoltam a levegőbe már égett szagot is éreztem. Otthon már találkoztunk hasonló fegyverekkel, valószínűleg lézerfegyver volt.
- Valaki van a közelben – suttogtam Al-nek. – És égett szagot érzek, valószínűleg lézerfegyvere van.
Az órám pityegni kezdett és máris két újabb áldozatról volt jelentés. Akkor az egyik égett szagát érezhettem, azaz itt volt a közelben ő és a gyilkos is.
- Maradjunk és várjuk meg, hogy felbukkan-e, amelyik gyilkolt – suttogtam tovább.
A kézfejemen levő karmom egy-egy „snikt” hanggal ugranak elő a helyükről és továbbra is fekve maradok, bele-beleszagolok a levegőbe, hogy megérezhessem, hogy merre van az, aki még életben lehet itt a közelünkben.

Mióta nem ívott: 00:00:01:10
Mióta nem evett: 00:00:01:10
Sérülései: nincs
Mióta ébren van: 00:00:01:10
Felszerelés: 1-es táska: Mocsárjáró (rajta), étel, egy íj és harminc nyíl egy tegezben.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mojo Sziget - Page 3 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1316
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 3 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Tyranis on Szer. 09 Jan. 2013, 12:25

Irány: marad
Karakter neve: Tyranis

Reag:
Elindult, de nem jutott túlságosan sokáig, mert lövést hallott. Abban a pillanatban, ahogyan ez megtörtént torpant meg és vágódott hasra a hóban, a földön. Ahogyan felnézett meglátta, hogy a távolban a nő éppen most zuhan össze, az órája csipogott és megjelent rajta a halott neve. Logikus következtetés volt, hogy az egyik ő volt. szerencse, hogy a józanészre és a logikára építkezett így nyugton maradt a földön feküdve és nem mozdult. Más esetben már lehet, hogy elindult volna, hogy átnézze a nő csomagját, de logikus volt, hogy a másik, aki megölte őt még ott van továbbra is és figyeli a helyet, hátha valaki felbukkan arrafelé. Legalább is Tyranis így tett volna, vagy úgy, hogy miután megölte, akkor ő maga indult volna el azért a felszerelésért. Körbenézett, hogy van-e a közelben valamilyen fedezék, vagy lehet-e esetleg úgy visszafelé haladni a csomag felé, hogy a lövés irányából ne lehessen rálátni. Egyelőre nem indult, csak ezt a lehetőséget próbálta felmérni, ahogyan arra is ügyelt, hogy felbukkan-e az, aki lelőtte a nőt.

Mióta nem ívott: 00:00:01:10
Mióta nem evett: 00:00:01:10
Sérülései: nincs
Mióta ébren van: 00:00:01:10
Felszerelés:2-es táska: Mocsári ruha, téli ruha(rajta), gyógyszeres doboz, vizes palack.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mojo Sziget - Page 3 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 3 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Bishop on Szer. 09 Jan. 2013, 20:11

Irány: marad, kicsit arrébb megy délnek
Karakter neve: Andrew Ramirez

Reag:
A célpont tiszta volt meg is állt egy pillanatra és én ösztönösen már semmire nem gondolva meghúztam a ravaszt, mire a nő véres fejjel összeesett és az óriás aminek a vállán állt teljesen megsemmisült. Amint ez megtörtént felnéztem és szabad szemmel is megnéztem látok-e valamit, közben ha a távcsöves puska nem automata, hanem hagyományos akkor egy egyszerű és gyors gondoskodok róla, hogy újra tüzelésre készen legyen. Közben az órám jelzett és ebből megtudtam, hogy a célpont biztosan halott, sőt még azt is, hogy rajtam kívül valaki más, valahol máshol megölt még valakit. Ez egyben fel is vetett bennem egy kérdést, mi van ha ez a valaki akit lelőttem nem Cardas vagy Kurima és még él, akkor veszélyes lehet, majd rá kell néznem távcsővel. Mojo kis képe mosolyt csal az arcomra, még a fogaim is villannak, valami nem stimmel velem, elég hidegvérű és kegyetlen ez tőlem, gyorsan komolyra változtatom tekintetem.
~ Tíz volt, kettő kiesett, nyolc maradt, abból kettő barát, tehát hat célpont.
Gyorsan két táskába beletuszkolom a legfontosabbakat, a felesleget pedig beletömöm valahol a hóba, másé se legyen. Amint ezzel végzek gyorsan arréb megyek dél felé egy másik fedezéket keresve, ahonnan ráláthatok a nő holtestére. Távcsővel ellenőrzöm biztosan halott-e.

Mióta nem ívott: 00:00:01:10
Mióta nem evett: 00:00:01:10
Sérülései: nincs
Mióta ébren van: 00:00:01:10
Felszerelés: víz x2, étel x2, gyógyszer x2 (egyik táska) ; mocsári és dzsungel ruha (másik táska) ; sokkoló, beretta, katana, mesterlövész puska, téli ruha (rajta/nála)
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 3 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Danny Long on Csüt. 10 Jan. 2013, 00:34

Irány: Kelet
Karakter neve: Bérmajom

Rendületlenül haladok előre fáról fára ugrálva, amikor egyszer csak megpillantom a célpontot. Elsőre csak azt tudom kivenni, hogy ő is állati vonásokkal bír, talán valami nagymacskára hasonlít, de ez a hasonlóság nem igazán melengeti meg a szívemet. Egy pillanatig sem habozok, előveszem a pisztolyt, és meghúzom a ravaszt. A fegyver csövét halk szisszenéssel zöld sugár hagyja el, és egyenesen a macskaember fejét találja el. Az egy pillanat alatt össze is csuklik, mint egy rongybaba. Elégedett mosollyal nézek a pisztolyra. Jó darab ez. Az órám pittyegni kezd, és két nevet is kiír. Nem tudom melyikükkel végeztem én, de nem is érdekel. A lényeg az, hogy egy lépéssel közelebb kerültem a túléléshez. Megközelítem a hullát, és észreveszem, hogy egy fiatal lány. Tudom, hogy mást megrázna, hogy megölt valakit, aki szinte még gyerek, de nekem ez a munkám. Lelkiismeretfurdalás nélkül átkutatom valami hasznos dolog után. A ruhájára nincs szükségem, de a Beretta és a gyógyszeres pakk jól jöhet még, így azokat elrakom. Ezek után azt kell eldöntenem, hogy merre tovább. Láttam, hogy csak ketten jöttünk erre, így hát akivel lehetett végeztem. Egyértelműen a dzsungel a legjobb terep az én adottságaimhoz, de nem hinném, hogy jó ötlet lenne itt bevárni a többieket, mert ki tudja milyen hatalom van a nézők kezében. A sivatagon kívül minden helyzetre fel is vagyok készülve legalább megfelelő öltözékkel, úgyhogy reális esélyem van máshol is a túlélésre. De hogyan mehetek át más terepre? Jobb ötletem nem lévén, elindulok a kiindulópont felé. Ha a fizika törvényei szerint működik ez a világ, akkor ha onnan minden helyszínt el lehet érni, az kell legyen a középpont, tehát még ha bemenni nem is tudok, ott lehet a legközelebb a tereptípusok határa. A fák között haladok visszafelé, figyelve minden esetleges mozgásra. Ha látok valamit megállok, és igyekszem távolról megfigyelni.

Mióta nem ivott: 00:00:01:10
Mióta nem evett: 00:00:01:10
Sérülései: -
Mióta ébren van: 00:00:01:10
Felszerelés: 2 gyógyszeres pakk, 3 adag étel, 3 palack víz, egy dzsungeljáró (épp viselem), egy mocsárjáró, és egy hójáró öltözék, 1 főzőkészlet, 1 katonai kés, egy kétcsövű kis puska és hat töltény (2 a csövekben), egy lézerpisztoly 1 akkuval (szintén betöltve). + 1 gyógyszeres pakk, Beretta pisztoly 12 tölténnyel

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 3 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Jajjmár on Vas. 13 Jan. 2013, 01:54

Irány:Környéken marad
Karakter neve:Arzenál
Reag
Egy pillanatra lever a víz megint, de kezemben van az ág. Fújok egyet, majd kinézem a fa tövét, óvatosan behajítom a törzs mellé a táskákat. Következő mozdulattal magamat is átlendítem valami biztosabb talajra. Megeshet, hogy túlságosan elbambultam. Megigazítom magamon a táskákat mikor felveszem őket, hogy biztosan jól tartsanak ott, a biztonság kedvéért keresztben is veszem fel a pántokat. Majd körül nézek merre van a közelben a legmegbízhatóbb hely. Nem kell beljebb mennem, eddig még eljutnak élve talán a fent eltalált páros. Egyenlőre jó hely lesz arra, hogy átgondoljam a dolgokat. Zavaros még ez a tv műsor az életedért dolog. Megmozgatom kicsit a tagjaimat, a lazítás kedvéért, kezembe veszem a puskát és újra töltöm. Nem akarom pazarolni a golyókat, de nem tudom mire képesek azok ott és nem biztos, hogy elég közel akarom őket engedni ahhoz, hogy kiderüljön. De amint ezzel megvagyok körülnézek a fán, veszélyesnek tűnő állatot keresve, ha biztonságosnak tűnik inkább elindulok felfelé. Hogy majd onnan hallgatózhassak, kémlelhessem a tájat.

Mióta nem ívott:00:00:01:10
Mióta nem evett:00:00:01:10
Sérülései:
Mióta ébren van:00:00:01:10
Felszerelés:21: Gyógyszeres pakk (5 antibiotikum, 10 ragtapasz, 5 fájdalom csillapító, géz, krém), hidegétel, terepszínű dzsungeljárásra alkalmas ruha, vizes palack egy literes
22: barna terepszínű mocsárjáró(viseli), gyógyszeres pakk, főzőkészlet (kanál, fémbögre, sütő, mint a hegymászóknál) kétcsövű kis puska és 4(6-2) töltény
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 3 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Ammon Einarson on Hétf. 14 Jan. 2013, 13:48

Irány: marad
Karakter neve: Hjuchia Algernon

Reag:
Végül is otthagyom a másik táskát. A kést a kezembe fogom és úgy haladok Lorna mögött, mellett mígnem érezhet valamit hirtelen mert megálljra emelte fel a kezét. Szisszenő hangot hallok én is majd Lorna húzásának engedve, mozdulva szintén közeli bokorba hasalok be, vagy ha az nem akkor fa mögött, annak takarásában. Elhúzom a számat elsőre mikor a lézerfegyver merül fel. Ki tudja, hogy még mik lehettek a táskákban benne. Az óra pittyenésére nézek rá. Ez rohadt idegesítő lesz ha folyton pittyegni fog minden esemény után. Túlságosan is figyelemfelhívó is ha éppen csendben lopakodnánk rá valakire. De, ami most fontosabb, hogy két név tűnik fel rajta. A szisszenő hang egy lézerfegyver volt akkor és egy halálos lövés volt az. A másik meg messzebb lehetett. Egy másik területen, vagy pedig egy csendes gyilkos lehetett.
Biccentek a maradás ötletére. Rámarkolok balomban a késre és fülelek, figyelek a környezetre. Ha az aki ölt a közelben van és erre jön el akkor vége lesz. Nincs sok esélye kettőnk ellen, még egy-egy ellen se lenne sok ha rajta ütne bármeikünk is. De elsőnek az a kérdés még, hogy egyáltalán erre fog-e jönni majd el.

Mióta nem ivott: 00:00:01:10
Mióta nem evett: 00:00:01:10
Sérülései: -
Mióta ébren van:00:00:01:10
Felszerelés: 23: Egy furcsa pisztolyszerű dolog, étel, vizes palack, dzsungel ruha, egy uzi két tárral.

_______________________________________

Irány: pokol (? Very Happy)
Karakter neve: Kurama Alusia

Reag:

Mikor a jégóriás megáll már leszállni nem tudok a válláról. Utolsó gondolatként suhan át fejemen a lövedék s zuhanok le. De ekkor már nem tudok magamról. Ahogy a hóba esik a testem a végzetes sebből kiömlő vörösséget felszívja körülöttem a hó mígnem hatalmas foltban ékesedik az egész


Mióta nem ivott: 00:00:01:10
Mióta nem evett: 00:00:01:10
Sérülései: Szétloccsant a feje ( Halott )
Mióta ébren van: 00:00:01:10
Felszerelés: 25-ös táska (benne: mocsárjáró ruha, dzsungeljáró ruha, élelem, vizes palack, sütőkészlet) Kree pisztoly övön, asgardi csatabárd a jéggólem kezében

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1379
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 3 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Morsus on Pént. 25 Jan. 2013, 01:23

Arzenál
A mocsár üres és csendes nincsenek állattok csaka reggeli széltől táncolnak a levelek és vett fodrokat a láp.

Tyler, Csilla
Csilla lassan eszméletét veszti.

Lorna, Algernon
A páros látja a fák között közeledő Bérmajmot. Az öltönyös majom gyilkosok nyugalmával és biztonságával mozog. Figyel mindenre, de a szemei nem láthatják a párost elbújva a bokrok között erre készült ruhában.

Bérmajom
Megindul vissza délre. Át a folyón és már lassan látja a fák közül a hegyeket. Ám a szaglása megállítja. Ismeretlenek szagát érzi. Kettő személy van a közelben.

Ramirez
Délre indulva kicsit nehezen közlekedik a sziklák között, de legalább takarják. Dél és kelet felé egy sivatag világot lát. Ahol torz módon forró izzás van és szinte egy földbe húzott csík választja el a forró sivatagot és a jeges hóföldet. A távcsővel megnézi a földön fekvő testet. Az alkat alapján nő. Pont úgy fekszik, hogy a fejéből csak az látszódjon, hogy tészta vér.

Tyranis
A sziklák takarásában tud menni a holtest közlébe, de csak öt méteres közelségben. Viszont a csatabárd, az asgardi fegyver elérhető közelségben van. A test és a csomagja viszont nem. A nő arcának maradékából képes felismerni.

Az óra mostantól jelzi az eltelt időt is: 00:00:01:20

/Bárki írhatja, hogy a karaktere lepihen x időre és ameddig semmi nem történik körülötte/nem jár le az az idő tud pihenni és nem kötelező írnia./

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 3 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Serena Davidson on Pént. 25 Jan. 2013, 10:23

Irány: Marad
Karakter neve: Lorna Howlett

Reag:
Al is vette, hogy mit mondtam neki, így most már mind a ketten lapultunk a földön. A közeledő illatát egyre jobban és jobban éreztem. Mostanra minden izmom megfeszült és készen álltam arra, hogy támadjak, ha az a valaki közel ér hozzánk. Nem adhattam esélyt arra, hogy ő fog előbb támadni, mert fogalmam sem volt, hogy a lézer mennyire sebezne meg és lehet, hogy értékes másodperceket vonna le a szervezetemtől, hogy gyógyulok. És végül feltűnt a bokrok között. A majomember, elfintorodtam, a szél úgy fújt pont, hogy felé. Akkor most már neki is éreznie kellene minket és tudni, hogy itt vagyunk. Kérdéses azonban, hogy észre vesz-e minket, eléggé terepszínben pompázott a ruhánk, így lehet, hogy jó ötlet volt valóban Al részéről, hogy öltözzek fel. láttam, hogy figyelt mindenre, csak érjen ide a közelbe, és akkor vége lesz, lehet, hogy bármilyen szöveg volt is kiírva a neve alá, attól függetlenül kételkedtem benne, hogy regenerálna olyan gyorsan, mint én, vagy Al. Az ereje, állatias, az nagyobb lesz, de mi lehetünk a gyorsabbak, főleg ha lesből támadunk. Próbáltam a légzésemet is olyan halkra vinni, hogy ne lehessen meghallani, továbbra sem mozdultam, csak lapultam és vártam arra, hogy olyan közel érjen, hogy majd támadhassak biztonságban úgy, hogy ne lőhessen le egyből. Ha azonban azt látom meg, hogy konkrétan felénk fordítja a fegyverét a föld magasságában, akkor azonnal félregurulok, hogy nehogy lelőhessen, de egyébként nem mozdulok és reménykedem, hogy Al sem fog lebuktatni minket.

Mióta nem ívott: 00:00:01:20
Mióta nem evett: 00:00:01:20
Sérülései: nincs
Mióta ébren van: 00:00:01:20
Felszerelés: 1-es táska: Mocsárjáró (rajta), étel, egy íj és harminc nyíl egy tegezben.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mojo Sziget - Page 3 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1316
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 3 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Tyranis on Pént. 25 Jan. 2013, 11:50

Irány: marad
Karakter neve: Tyranis

Reag:
Tyra végre megérkezett a nőig, egészen eddig tudott takarásban közlekedni úgy, hogy ne vegye észre senki. Legalább is ez volt a logikus következtetés abból kiindulva, hogy nem próbálta meg senki sem leszedni. Ahogyan itt megállt és körbenézett látta a nőt és a táskát, azonban az már kinti helyen volt, ahol nem volt semmilyen fedezék és nyílt terepen pedig védtelen lett volna. Azonban valamit sikerült kiszúrnia, egy csatabár ott volt a közelében, azt el tudta érni könnyedén. Meglepőnek találta, hogy egy ilyen fegyver ennyire külön volt a többitől, bár logikus volt, hogy a nő kezében lehetett, és a halála pillanatában esett pont úgy, hogy távolabb került tőle. Még egyszer körbenéz, hogy az esetleges gyilkos felbukkan-e, vagy megérkezik-e ide a zsákmányért. Majd ha még mindig egyedül van, akkor a fedezékében haladva elmegy azért a csatabárdért, amit látott. Ha megszerzi, akkor visszahúzódik a rejtekhelyére és meglapul várva, hogy lebukott-e, vagy érkezik-e lövés, esetleg bármilyen más ellenséges dolog itt a közelében.

Mióta nem ívott: 00:00:01:20
Mióta nem evett: 00:00:01:20
Sérülései: nincs
Mióta ébren van: 00:00:01:20
Felszerelés:2-es táska: Mocsári ruha, téli ruha(rajta), gyógyszeres doboz, vizes palack.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mojo Sziget - Page 3 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 3 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Bishop on Pént. 25 Jan. 2013, 18:31

Irány: Dél
Karakter neve: Andrew Ramirez

Reag:
Sikerült rejtve mozognom a sziklák között, igaz ez meglehetősen lassított, de ez most nem számít, a távcsőbe nézve sajnos csak annyit látok, hogy a nő feje vérzik, de ettől még életben maradhatott csak sérülten. Attól tartok mivel egy hógólem vállán állt, képes lehet magát a hideg vagy a hó illetve jég által regenerálni, egyszerűen nem bírom ki, hogy ne ellenőrizzem le. Na és persze még arra is kíváncsi vagyok, milyen felszerelés lehet nála, de ez csak mellékes, van így is elég fegyverem.
~ Nem kellene megnézni, sok idő... Meg kell nézni, biztos ami biztos. Igaz de túl kockázatos lenne, lehet mást is idevonzott a lövés hangja. A fenébe elég! Biztos ami biztos alapon megnézem.
Hátamra veszem a távcsövest fegyvert majd a pisztolyt kapom elő, ellenőrzöm a tárat, illetve hogy élesítve van-e a fegyveremet magam elé tartva a terepet pásztázva haladok tovább. Sziklák illetve egyéb tárgyak mögött igyekszem lopakodva haladni, nehogy egy másik mesterlövész végezzen velem. Megkerülöm a test helyét jó messziről és egy másik irányból közelítem meg. Folyamatosan figyelek nehogy valaki rajtam üssön, ha valaki rámtámad igyekszem rögtön kitérni és fedezék mögé pattanni. Nem célom túl közel kerülni a nő testéhez elég csak annyira, hogy tisztán láthassam.

Mióta nem ívott: 00:00:01:20
Mióta nem evett: 00:00:01:20
Sérülései: nincs
Mióta ébren van: 00:00:01:20
Felszerelés: víz x2, étel x2, gyógyszer x2 (egyik táska) ; mocsári és dzsungel ruha (másik táska) ; sokkoló, beretta, katana, mesterlövész puska, téli ruha (rajta/nála)
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 3 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Danny Long on Hétf. 28 Jan. 2013, 20:21

Irány: marad
Karakter neve: Bérmajom

//Megjegyzés: Most épp dzsungeljáró ruha van rajta, nem öltöny//
Az első gyilkosság után tovább indulok. Óvatosan haladok fáról-fára, és végül a szaglásom jelzi, hogy megvan a következő célpont. Ráadásul nem is egy. Ez nem túl előnyös, de a tapasztalatom még így is a javamra fordíthatja az állást. A legfontosabb, hogy nyugodt maradjak. Igyekszem úgy helyezkedni az aktuális fám lombjai közt, hogy a felém érkező szagok irányából ne legyek jól látható, majd igyekszem a tekintetemmel is megkeresni új ellenfeleimet. Ha csak egyiküket pillantom meg, akkor a lézerfegyverrel eresztek el rögtön egy lövést, míg ha mindkettejüket, felavatom a Berettát is, és megpróbálom egyszerre leteríteni mindkettőt. Fejre célzok természetesen. Ha nem látom őket, más választásom nem lévén, szag alapján próbálom meghatározni, hogy hol rejtőzhetnek, és mindkét pisztollyal lövök. Ha nem is találok, ez talán kiugrasztja őket a rejtekhelyükről. Ez esetben amint meglátok valakit, lövök. Elsősorban a lézert használom, a bal kezemben tartott Berettát csak akkor, ha egyszerre két lövést akarok leadni. Nem hagyom el a fát, amíg nem muszáj, hiszen a távharc inkább az erősségem.

Mióta nem ivott: 00:00:01:20
Mióta nem evett: 00:00:01:20
Sérülései: -
Mióta ébren van: 00:00:01:20
Felszerelés: 2 gyógyszeres pakk, 3 adag étel, 3 palack víz, egy dzsungeljáró (épp viselem), egy mocsárjáró, és egy hójáró öltözék, 1 főzőkészlet, 1 katonai kés, egy kétcsövű kis puska és hat töltény (2 a csövekben), egy lézerpisztoly 1 akkuval (szintén betöltve). + 1 gyógyszeres pakk, Beretta pisztoly 12 tölténnyel

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 3 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Jajjmár on Kedd 05 Feb. 2013, 22:56

Irány:Marad
Karakter neve:Arzenál
Reag
Nem sikerül semmit veszélyt kiszúrnom a vizsgálódással. Egyenlőre nem hiszem, hogy a két kinti utánam merészkedne. Talán most egy darabig magam lehetek. Elkezdek a közelben fát gyűjteni, kisebb, nagyobb ágakat egyaránt. Egyrészt, hogy ha lehűlt az idő tüzet rakhassak másrészről a dzsungeljáró ruhából és az ágakból valami kis fedezéket próbálok építeni. Egyenlőre még jól vagyok, van ételem és találtam egy tartható pontot a mai napra. A megfontoltság érdekében kicsit lepihenek gondolkozni, mielőtt tovább mennék. Jelentősen kevesebben vagyunk már a játékban mint a kezdetekkor...
Talán van esély.

Mióta nem ívott:00:00:01:20
Mióta nem evett:00:00:01:20
Sérülései:
Mióta ébren van:00:00:01:20
Felszerelés:21: Gyógyszeres pakk (5 antibiotikum, 10 ragtapasz, 5 fájdalom csillapító, géz, krém), hidegétel, terepszínű dzsungeljárásra alkalmas ruha, vizes palack egy literes
22: barna terepszínű mocsárjáró(viseli), gyógyszeres pakk, főzőkészlet (kanál, fémbögre, sütő, mint a hegymászóknál) kétcsövű kis puska és 4(6-2) töltény
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 3 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Morsus on Hétf. 11 Feb. 2013, 21:27

Arzenál
Sikeresen felépít egy kellemes kis lakhelyet.

Tyler, Csilla
Eszméletlenek.

Lorna, Algernon, Bérmajom
Bérmajom lő és Lorna elgurul. A bérgyilkos nem látta a célt csak tüzelt. A zavarban nem tudja eldönteni valaki elmozdult e. A pisztoly és lézer fegyver három-három lövést adott le. A levelek lassan hullanak le, mint a hó. A csend újra eluralkodik a szél egy pillanatra megerősödik, vér szagát hozza magával. Bérmajom és Lorna is érzi. A lány vissza pillant és látja, hogy két lövés a két különböző fegyverből eltalálta a férfit. Halott. Mindketten hallanak egy csippogást a karórájukon, ami fel is fedi egymásnak a helyzetüket. Lornának pillanatai vannak egy fa mögé ugrani mielőtt Bérmajom a célterületre lőhetne.

Ramirez
A férfi óvatosan tart keletre és látja a testet. Sajnos a fej nem felismerhető., A hosszú hajból tippeli, hogy az egyik nő volt, de ennyi lát pontosabban.

Tyranis
A lány a szikla mögé bújva hallja a férfit. Mielőtt az megérkezik elveszi a csatabárdot, ami kicsit nehezíti a rejtőzésben. Az árnyékokból felmérve férfinak tippeli, de nem tud kihajolni megnézni, mert akkor az felismeri. Képes egy kicsit északra menni a szikla mögé, hogy ha a merénylő közelebb megy a testhez akkor ne lássa meg őt.

Az órák pittyegni kezdenek. Megjelenek az elhunytak neve:
12. Algernon
Az óra mostantól jelzi az eltelt időt is: 00:00:01:30

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 3 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Serena Davidson on Kedd 12 Feb. 2013, 10:04

Irány: Marad
Karakter neve: Lorna Howlett

Reag:
Későn láttam, meg, hogy Al nem mozdul, magammal kellett volna őt is rántanom, hogy guruljon, de nem tette. A lövés elkerült ugyan, de pillanatokkal később megéreztem az égett hús és vér szagát. Nem, nem, NEEEM! Arra kaptam a fejemet, de a társamon már nem segíthettem, akkor itt volt vége a kedves Lorna-nak. A karmaim már úgyis elől voltak, a hangomból mély állatias morgás hangzott fel a csipogással pontosan egy időben. Hallottam az övét és ő is hallhatta a morgásomat, és a csipogást, ez a majom nem távozik élve erről a helyről. Azonnal vetődtem oldalra a fa irányába, ami ott volt mellettem és közben már vettem le a zsákomat a hátamról és szakítottam fel az oldalát a karmommal. Ha sikerül megkerülnöm a fát, akkor a feltépett oldalú táskát hajítom felfelé a fára a majom felé, hogy az abból felé repülő és kieső tárgyak megzavarják és nehezebben vegyen észre. Majd én is lendülök, szerencsére Balti bácsi is tanított, így tudtam, hogy mire figyeljek, most már nem morogtam, nem adhattam ki a helyemet ezzel, ha a darabkák meg is zavarták. Figyelem őt és a fegyvert, úgy próbálok közeledni hozzá és mozogni felfelé a fára, ha rám lőne, akkor ne találhasson el, kiszámíthatatlanul mozogva haladni az ágak között a takarásban, leginkább a nyakamat és fejemet védve a lézertől, azt még valószínűleg én sem bírnám ki. Ha sikerül megérkeznem a majomhoz belharcba, akkor a helyzettől függően az egyik kezem levő karommal a nyakát próbálom elvágni, míg a másikkal szíven döfni. Ha úgy érkezem meg, hogy alá, akkor a karmaimmal az ágat próbál elvágni, majd zuhanás közben belemélyeszteni a majomba a karmaimat lehetőleg úgy mozdulva és mozogva, hogy ne lőhessen le a fegyverével.

Mióta nem ívott: 00:00:01:30
Mióta nem evett: 00:00:01:30
Sérülései: nincs
Mióta ébren van: 00:00:01:30
Felszerelés: 1-es táska: Mocsárjáró (rajta), étel, egy íj és harminc nyíl egy tegezben.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mojo Sziget - Page 3 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1316
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 3 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Tyranis on Kedd 12 Feb. 2013, 11:33

Irány: Kicsit észak (egyébként marad)
Karakter neve: Tyranis

Reag:
Sikerült megszereznie a csatabárdot, igaz a súlyán érezte, hogy nehezebb, mint egy átlagos ilyen fegyver, de ő erősebb volt az embereknél, így ennek súlya sem okozott neki gondot. El tudta volna akár napokig is cipelni, ha szükséges lett volna. Picit babrálnia kellett, hogy teljesen fedezékben maradhasson, a számításai helyesek voltak, a másik illető, aki lelőtte a nőt már megérkezett. Látta annak az árnyékát, hogy itt volt, annak alakjából, főleg a csípő és derék egyenessége miatt logikus volt, hogy férfi lehet, de nem hajolt ki, hogy ellenőrizze. Abban a pillanatban felfedte volna a helyét, hogy ő maga is itt van kissé távolabb. Az órája csipogni kezdett, de ráfogott, hogy ne hallatszódjon annak hangja, majd megnézte, Algernon. A név semmit sem mondott neki, de végül sikerült kiszúrnia egy helyet, ahol biztonságban meghúzhatja magát. Kínosan ügyelve mozdult, hogy semmilyen zajt se csapjon, majd némileg észak felé vette az irányt, hogy az ott látott sziklák menedékébe tudjon húzódni. Remélte, hogy ott sikerül a megérkező alak háta mögé kerülnie, hogy majd ha úgy hozza a lépés és úgy logikus, akkor meg is támadhassa majd. De egyelőre még mindig a lapulás és a fedezék volt az elsődleges szempont Tyra számára.

Mióta nem ívott: 00:00:01:30
Mióta nem evett: 00:00:01:30
Sérülései: nincs
Mióta ébren van: 00:00:01:30
Felszerelés:2-es táska: Mocsári ruha, téli ruha(rajta), gyógyszeres doboz, vizes palack.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mojo Sziget - Page 3 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 3 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Bishop on Kedd 12 Feb. 2013, 21:34

Irány: Kelet
Karakter neve: Andrew Ramirez

Reag:
Nagyon óvatosan sikerül közel kerülnöm, de konkrétan még így sem látom, hogy milyen sérülést szenvedett, nem jó. Már döntöttem, leellenőrzöm, nincs több időm ezért gyorsan cselekszem. Képességemmel felgyorsítom magam, aztán meghallom az óra csipogását, ebben a pillanatban megindulok, egyik kezemben a pisztoly másikban a kard, két cikázó lépés után rögtön a testhez megyek. Azonnal körbepillantok, hogy esetleg egy másik lövész vagy támadásra kész harcos nem készül-e lecsapni rám. Ha igen akkor megpróbálok kitérni a csapás elől, vagy még időben fedezékbe futni. Ha semmi nem fenyeget, gyorsan megnézem biztosan halott-e a nő. Ha nem akkor egy gyors mozdulattal igyekszem megszabadítani a fejétől. Akárhogy is nem töltök el ezzel egy percnél többet, utána felkapom a táskáját és keresek egy másik fedezéket, a túlsó oldalon.

Mióta nem ívott: 00:00:01:30
Mióta nem evett: 00:00:01:30
Sérülései: nincs
Mióta ébren van: 00:00:01:30
Felszerelés: víz x2, étel x2, gyógyszer x2 (egyik táska) ; mocsári és dzsungel ruha (másik táska) ; sokkoló, beretta, katana, mesterlövész puska, téli ruha (rajta/nála)
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 3 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Jajjmár on Vas. 17 Feb. 2013, 02:11

Irány:Marad
Karakter neve:Arzenál
Reag
Valamennyire kényelembe helyezi magát a rejtekben és kifele nézelődik néha, de a pozícióban kezd álmosodni. Egyenlőre a helyzetből adódó adrenalin nem hagyj, hogy túlságosan elkényelmesedjen. De semmi különösebbet nem csinál most egy darabig.

Mióta nem ívott:00:00:01:30
Mióta nem evett:00:00:01:30
Sérülései:
Mióta ébren van:00:00:01:30
Felszerelés:21: Gyógyszeres pakk (5 antibiotikum, 10 ragtapasz, 5 fájdalom csillapító, géz, krém), hidegétel, terepszínű dzsungeljárásra alkalmas ruha(sátorként), vizes palack egy literes
22: barna terepszínű mocsárjáró(viseli), gyógyszeres pakk, főzőkészlet (kanál, fémbögre, sütő, mint a hegymászóknál) kétcsövű kis puska és 4(6-2) töltény
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 3 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Danny Long on Vas. 17 Feb. 2013, 15:47

Irány: marad
Karakter neve: Bérmajom

Nem tudom jól kivenni az ellenfeleimet, így csak a szaglásomra alapozva használva tüzelhetek. Mindkét fegyverem háromszor sül el, majd újra csend. A szél vér szagát hozza felém. Halványan elmosolyodom. Egy újabb lépéssel közelebb kerültem a győzelemhez és a túléléshez. Amikor az óra felcsipog, nem is nézek rá, a név úgyse mondana semmit. Egy élő célpont azonban még maradt, így az örömnek még várnia kell. Ha már nincs időm lelőni, mielőtt elvetődne, várok, amíg újra felbukkan, és lövök. Igyekszem takarékoskodni a lőszerrel, de nem csak akkor tüzelek, ha egész biztos a találat. A fán valószínűleg előnyben vagyok, de nem ismerem ellenfelem képességeit, így semmi sem biztos. Pontos lövésekkel, minél gyorsabban kell elintéznem, eddig ez bevált.

Mióta nem ivott: 00:00:01:30
Mióta nem evett: 00:00:01:30
Sérülései: -
Mióta ébren van: 00:00:01:30
Felszerelés: 2 gyógyszeres pakk, 3 adag étel, 3 palack víz, egy dzsungeljáró (épp viselem), egy mocsárjáró, és egy hójáró öltözék, 1 főzőkészlet, 1 katonai kés, egy kétcsövű kis puska és hat töltény (2 a csövekben), egy lézerpisztoly 1 akkuval (szintén betöltve). + 1 gyógyszeres pakk, Beretta pisztoly 9 tölténnyel


_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 3 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Morsus on Kedd 26 Feb. 2013, 00:08

Arzenál
Pihen.

Tyler, Csilla
Eszméletlenek.

Lorna, Bérmajom
A táska szakadva repül a majom felé, de az nem lő. Lorna ezek után ugrik enki. A Bérmajom pontos és gyors lövéseket ad le a lány testére. Három golyó és két lézer éri mire az vág. A bérgyilkos torkát találja el és a kettő a földre esik. Lorna légzése nehéz a fájdalom hatalmas, de érzi, hogy a golyónyomok már gyógyulnak. Bérmajom kénytelen szorítani a nyakát, hogy lassítsa a vérzést. A pisztolyt elejtette, de a lézerfegyver még megvan. Köztük most olyan két és fél méter van.

Ramirez
Megtalálja a nő táskáját.25-ös táska (benne: mocsárjáró ruha, dzsungeljáró ruha, élelem, vizes palack, sütőkészlet) és Kree pisztoly övén. Mást nem talál. Keletre egy jégmező van. Szinte ameddig a szem ellát. Nyugatra a jeges hegyek. Délre is és a sivatag, de ezt csak onnan tudja, hogy már látta. Északra a jégmező és a hegyek vonala vezet.

Tyranis
A lány óvatosan elmozdul pont amikor a férfi oda hajolna végig képes takarásban maradni.

Az óra mostantól jelzi az eltelt időt is: 00:00:01:50

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Mojo Sziget - Page 3 Empty Re: Mojo Sziget

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.