Edward Richard MacAevus

Go down

Edward Richard MacAevus Empty Edward Richard MacAevus

Témanyitás by Edward Richard MacAevus on Kedd 25 Dec. 2012, 01:39

Adatok:

Név: (Sir) Edward Richard MacAevus Phd.
Egyéb név(i): Richard Knight(írói álnév - légiós és katonai témák), William Frost(írói álnév - úti beszámolók és képek), Robert McCoy(írói álnév - történelmi és tudományos témák)
Faj: Farkasember
Nem: Férfi
Jellem: Semleges
Személyazonosság: Titkos
Születési helye és idő: 1988.11.23.
Kor: 35 év
Család:
- Apa: Lord Charles David Lloyd MacAevus-Sempil - A Royal Holloway oktatója; a Lordok házának konzervatív tagja; Sempil 22. lordja
- Anya: Dr. Evelyn Whitemore - Egyetemi tanár, elhunyt
- Mostohaanya: Lady Margaret Elizabeth MacAevus-Sempil - filantróp
- Mostohatestvér: Lady Maria Jane Sempil - üzletasszony
- Féltestvér: Sir John Selkrik Stuart MacAevus-Sempil százados - Britt Haditengerész tiszt.
Foglalkozás: Író, fotós, egyetemi tanár, kutató, extrém sportoló
Testmagassága: 188 cm
Testsúlya: 87 kg
Szeme színe: Barna
Haja színe: Barna
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel:

- Tetoválások:
- Bal alkarjának belső felén, egy kard látható, alatta francia felirat: Kard útján becsülettel.
- Jobb alkarjának belső felén, madártoll, alatta angol felirat: Toll útján igazul.
- Bal lábszárán a légió jelvénye
- Jobb lábszárán ejtőernyős szimbólum
- Jobb mellkasán üvöltő farkas szellemképe
- Bal mellkasán a hold képe, közép angliából nézve.

- Sérülések:
- Jobb oldalán repeszek ütötte sebek. Egy iráni felderítésen szerzett sérülés.
- Jobb felkarján nyílt törés nyoma. Egy szikláról való esés örök mementója.
- Bal lábáról hiányzik a kisujja. Egy muréna harapta meg, szerencséje volt, hogy csak egy ujját kellett amputálni.
- Bal combján égési sebek láthatóak. Laosban felrobbant a sátra mellett a teafőzője.


Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: Alvászavarokkal küzd.

Életrajza:

Edward Richard MacAevus élete egészen klisé szerű. Talán ezért is vált remek író belőle. Apja brit nemes, aki polgári származású lányt vett el feleségül, egyből az egyetemi évei után. Anyja szociológusi diplomát, majd doktori címet szerzett. Edward kilenc éves volt, amikor autóbalesetben elhunyt. Apja a történelem tudományok területén szerzett doktorátust, miközben átvette nagyapja helyét a Lordok házában. Edward kora gyerekkorában törékeny volt és beteges. Ezért az általános iskola első éveit kihagyta. Magántanárok foglalkoztak vele. Ezért rengeteg ideje maradt felfedezni a házukat, az apja távollétében. Volt is mit megismerni az uradalmi házban. A több ezer kötetes könyvtár mellett apja tanulmány útjainak és kutatásainak kellékei is helyet kaptak a tágas szobákban. Jobb volt, mint egy múzeum. Lévén a lord megtehette, hogy ne az ócska darabokat tartsa otthon, hanem a minőségi leleteket. Így a kis Edward kipróbálhatta az újkori kardokat, a középkori páncélokat és az ókori lábbeliket. Persze amíg az apja nem volt otthon. Bár ettől nem igen kellett féltenie.
Egészségi állapotában akkoriban állt be változás, amikor édesanyját elveszítette. Nem egyik napról a másikra, de lassan elmúlt az allergiája, megerősödött a teste. Már-már kövérbe hajlott át, amikor felfedezte a mozgás örömét. Megtanult lovagolni s onnantól megállíthatatlannak tűnt. Bejárta apja birtokának minden szegletét és ott ki is próbálta magát. Először csak fákra mászott fel. Majd sziklákat fedezett fel. Végül egész sziklafalakat hódított meg. Bár az őt körülvevők mind az apja szolgálói voltak s korabeli barátja nem sok akadt, sosem érezte magát egyedül. Szerette a természetet és mindig megtalálta magának a megfelelő társat, egy-egy ló, macska vagy kutya személyében.

Erre az időszakra, így emlékszik vissza, egy kórházban készült interjúban:

ERMA: Nem hívnám ezt extrém sportnak. Gondoljon csak bele. Úgy éltem, mint egy kalitkába zárt madár. Aztán minden helyrejött és repülhettem. A madár számára, a repülés nem extrém sport. Hanem természetes állapot. Ez nekem a mászással kezdődött.

Riporter: Miért kezdett el mászni?
ERMA: Hogy legyőzzem önmagamat. Legyőzzem a természetet, majd megtudjam mi van felül. Mondhatom, hogy a küzdelem és a tudás megszerzésének mámora hozta ki belőlem azt az akaratot és erőt, amivel előrébb, jelen esetben feljebb és feljebb jutottam. Aztán onnan le kellett jönni. Így kezdődött az ejtőernyőzés. Aztán van, hogy vízbe esik az ember. Búvárkodás. A downhill, rafting, a jóga, meg a többi "extremitás" csak a ráadás.

A középiskola kezdetben nagyon megijesztette. Nehezen szocializálódott a kezdetekben. De mivel sok más nemes és gazdag fiatallal járt egy intézménybe, hamar találtak közös témát. Ez hol a sport, hol a történelem volt. A kettőt pedig vegyítették, amikor Edward és barátai megalapították a bentlakásos iskola gladiátor csoportját. Ez pedig meghatározta Edward további érdeklődésének nagy részét. A történelem szeretete egy dolog volt. Az önképző harcosok klubja pedig egy másik, bár ez utóbbi veszélyesebb kreálmány. Ebbe azonban nem gondoltak bele a gyerekek. Fel sem merült bennük, hogy a beszerzett felszerelések és edzések valójában az iskola szabályzatába ütköznek. Talán azért sem, mert senki sem szólt rájuk. Mintha a kis Canus Ludus tagjait az égiek óvták volna. Majdnem így volt.

Az ember társas lény. De elveszítette ilyetén természetét. Mi, a testvériség, azonban nem vagyok átlagos emberek... - Lord Charles David Lloyd MacAevus-Sempil

Amikor a CL minden tagja betöltötte a tizenhatodik életévét, meglepően közel egymáshoz, még egy holdcikluson belül, megjelentek a szüleik a következő holdtöltekor. A hét fiú megszeppenve, büntetésre számítva várják a fejleményeket. Valójában ez első átalakulásuk éjszakája lesz. Ekkor lepleződik le előttük barátságuk ösztönös alapja, családjuk egyik legféltettebb titka és születésnapjaik tervszerű közelsége. Részesei lettek egy titkos társaságnak, egy összetartó családnak. Azóta csak nevetnek a régi "magányos farkas" hasonlaton, mert tudják: a farkasok nincsenek egyedül.
Mind a hét fiú átalakult Farkasemberré. Ez nem csak a fizikai és lelki fejlődésében volt fordulópont. Az a tény, hogy a mesékben szereplő lények egy csoportjának a tagja, felkeltette az érdeklődését a vegytiszta történelem mellett, a mitológia iránt is. Szenvedélyesen kereste a mondák mögött megbújó valóságot. Érdeklődését látva, megnyíltak előtte apja könyvtárának addig zárt polcai is s megismerkedhetett egy egészen új világgal. Ezt azonban még jobban átszőtte az ikonika, az felfoghatatlan lények jelenléte és úgy általában a balladai homály. De ez a világ végkép magával ragadta.

Az érettségi környékén azonban komolyan elgondolkozott a múltjáról és a jövőjéről. Elődei harcosok voltak. Élen járó lovagok, szabadságharcosok, a világ megmentői. Ő pedig csak egy aranyifjú, aki katonásdit játszik. Ennek véget kellett vetnie.
Azon az estén, amikor elvégezte a középiskolát, CL tagok szülei bált rendeztek. Egy előkelő londoni villában tartották és nagy eseménynek számított jobb társasági körökben. Minden fiút egy korban és rangban hozzá illő lány kísért. Az est fénypontja pedig az lett volna amikor mind a tizennégyen keringőznek a bálteremben. Ebbe a képbe azonban Edward csúnyán belelépett. Fogta ugyanis az összegyűjtött zsebpénzét és elszökött. A lehető legrövidebb úton akart Franciaországba jutni. Ez pedig a repülő volt. Egyik barátja nevén foglalt magának jegyet így csak napokkal később jöttek rá, hogy hova is tűnt. Az apja ekkor kitagadta. Ő pedig az otthoni eseményekről "mit sem sejtve", a reptéri rendőr őrsön jelentkezett az idegenlégióba. Így kezdődött életének leghosszabb egybefüggő kalandja.

"Hét év a légióban". Lehetne akár egy könyv címe is. De nem lett. Bár Edward megírta a fegyveres erőknél töltött éveinek történetét, nem a saját nevén adta ki. Richard Knight tollából, a Hét év, pokolról-pokolra címmel viszont hatalmas bestseller született a francia idegenlégióról. Sikerének titka az volt, hogy stílusában és a megosztott történetek tekintetében nem csak az olvasóknak kedvezett, de a légió legénységi és tiszti állományának is tetszett. Írt a harcokról éppúgy, mint az elkeseredett, agymosottnak tűnő, hónapokig harci zónákban élő katonákról. De bőven fejtegette a légió romantikus oldalát. A bajtársiasságot, a gyönyörű tájakat és az egzotikus tájon kialakult, romantikus szerelmeket.
Később a légiós élményeivel összefüggésben a Knight név alatt több könyvet is kiadott, néhány igazán sikeressé vált. Egyből, dokumentarista jellegű film is készült.

Bár az első könyvének vázlatát még a seregben írta meg, a kész munka Sorbonne egyik kollégiumában nyert végső formát. Ide vették fel ugyanis Edwardot, miután leszerelt. Európai történelem volt a fő tárgya. Később felvette az ikonológiát, mint mellék szak. Ekkoriban kezdett bele a katonatörténetei mellett, egy új írói álnéven publikált témába. Elkezdett történelmi témájú kalandregényeket írni. Ezek középpontjában mindig egy vallási ereklye vagy egyéb legendás tárgy állt. Történeteiben leporolja a mitikus port és megpróbálta felfedni a legendák alapjait. Robert McCoy művei bár nem lettek akkora sikerűek, mint Richard Knight, Európában népszerűvé vállt. Edward szerint az amerikai közönség egyszerűen túl buta volt egy összetettebb vagy valódi kultúrát sugárzó műhöz. Ennek ellenére a Times és a Washington Post is kiemelte McCoy könyveit, az átlagos európai írók közül.
Edward szakdolgozatát is vallási és világi jelképek összefonódásából írta. Külön kitért az olyan "elnyomott" kultúrákra, amelyek helyébe az erőszakos kereszténység lépett, mégis titkos társaságok és elszigetelt csoportok megőrizték őket, amíg tudták. Itt olyan szektákat is megemlített, mint a Mithras kultusz, a kelták vagy a germán mitológiák alakjai.

A további felsőfokú tanulmányait Edward már Angliában akarta folytatni. Ott is a legjobbtól akart tanulni, akit ismert. Az apjától. Amikor azonban a neve feltűnt, a Royal Holloway mesterképzésének jelentkezési listáján, megkeresték az idősebb MacAevus-t. Az ő javaslatára első körben elutasították Edward felvételi kérelmét. Meghallgatás nélkül. Ekkor írt mostohaanyjának egy szép hosszú levelet. Ebben részletezte korábbi éveinek élettörténetét. Az egyetemet, a légiót, mindkét írói álnéven elért sikereit. Mellékelte egy előkészítés alatt lévő újabb McCoy regényét is, amit apjának fog ajánlani. Hosszan ecsetelte, hogy nem áll szándékában újra a család részévé válni, viszont szeretne abban az intézményben tanulni, és attól a személytől, akit a legjobban tisztel a világon. A levél nem nyitotta ki előtte a RH kapuit, viszont bejutott a felvéti elbeszélgetésre, ahol sikerült annyira lenyűgöznie a felvételi bizottságot, hogy elfogadták a kérelmét. Fő tárgya a világtörténelem lett, kutatási területe pedig az ikonológia és szimbólum tan. Mentorlását pedig az apja vállalta. Viszont soha sem tegeződtek, nem hangzott el sem az "apa", sem a "fiam" szavak beszélgetéseikben. Edward ezután sem került vissza a családi asztalhoz. A mester és tanítvány közötti hierarchikus lépcsőfok, nem omlott le, hanem ott tornyosodott kettejük között.

A doktori fokozat megszerzése után el kellett hagynia a Royal Hollow-t. Nem szokás ugyanis ott tanítani, ahol tanul az ember. Kollégiái még kevésbé tisztelnék, mint máshol. Ekkor úgy döntött, hogy visszatér régi hobbijához. Utazgatni kezdett, mint óraadó történelem tanár. Közben pedig újra bejárta a világot és olyan helyeken járt és olyan dolgokat tett, amikről addig csak álmodott.
Indiában nem csak a szokványos túristalátványosságokat szemlélete meg. Több expedícióban is részt vett a Himaláján. Mindet meg tudta indokolni tudományos céllal is, így a Mumbay Egyetem történelem tanszéke gyakran támogatta az útjait. Mivel ezt eléggé keveselte, ami a pénztárcáját illeti, ezért elkezdett fényképezni, blogolni és újságcikkeket írni. Ekkor tűnt fel először az indiai angol, majd a világ sajtóban William Frost neve. Első nagy sikerét, a Kedarnath templomban, környékén és az oda vezető zarándok úton készített képeivel érte el.
A következő évben Kambodzsa-Laos-Vietnám háromszögben kutakodott olyan romok után, amiket a kommunista rezsimeknek még nem sikerült kifosztaniuk vagy megsemmisíteniük. Mivel mind az ENSZ, mind a helyi kormányok támogatták az expedíciókat, Edwardnak nem kellett túlzottan sietnie. Így sikeresen dolgozott három saját munkáján is. Knight név alatt egy regényt készít el, "Ordasok a farkasok között" címmel. Ez a könyve egy nyomozásról szól. A helyszín Vietnám, a szereplők pedig a helyi idegenlégiósok. A történet szerint egész német századok csatlakoztak az Francia Idegenlégiókhoz, a második világháború után. A Whermacht egységei közé azonban beszivárogtak az SS bűnösnek nyilvánított tisztjei is. Az ő ellenük irányuló belső nyomozásról szól a regény. McCoy néven most egy tudományos munkának volt a társszerzője. Egy összehasonlító mű készült az ázsiai és a közép- és dél amerikai őslakosok szimbolikájával kapcsolatban. Frost néven pedig a National Geographic kiadásában egy gyönyörű fénykép albumot jelentetett meg. E mellett, a kiadó még egy kiállítást is szervezett. Az elárverezett képeket pedig Edward jótékony célokra ajánlott fel. Hátrányos helyzetű brit gyerekek oktatását támogatták belőle. Az expedíciók végül nemzetközi sikerekkel zárultak, ekkor szerzett történelemtudományos körökben "világhírt", a fiatalabb MacAevus is.
Több mint egy tucatnyi kitérő után, Brazília városban "állapodott" meg. Jesus Almaedia, korábbi szerzőtársa hívta meg vendég előadónak és kutatónak a helyi egyetemre. Egy év alatt bejárja teljes régiót, de semmi új felfedezést nem tesz. Viszont ír még néhány jelentékeny, tudományos alapú regényt McCoy néven. Ekkor tanul meg spanyolul és kicsit portugálul. Ír azonban egy érdekes tudományos elismertségű művet a keresztény és a latin Amerikában élő őshonos vallások keveredéséről. Közben előkészít egy regényt a konkvisztádorokról és néhány történelmi munkát a közép- és dél amerikai diktátorokról, hatalomra kerülésükről és "uralkodásukról".

Egy Mexikóvárosban zajló konferencián találkozott a new york-i Columbia egyetem rektorával, aki meghítva Edwardot az intézményébe, állandó előadóként. Néhány ejtőernyős ugrást és két barlang túrát követően igent mondott.
Edward megvárta, amíg brazíliai szerződése lejárt. Ekkor összecsomagolta meglepően kevés holmiját és felkerekedett, hogy a nagy almába utazzon. Manhattanben vett ki magának egy loft lakást. De a démoni megszállás idejére, Long Islandre költözött az egyetem egyik ingatlanába. Ameddig nem tud visszaköltözni a bérelt lakásába, befejezi a korábban előkészített könyveit. A diktátorkról szóló tankönyvét már ki is adták, eddig spanyolul. Az egyetem újra indulásaként

Az élet Farkasemberként:

Mint született bundás, sokkal kevesebbet kellett küzdenie önmagával és belső fenevadjával, mint a "nem született" fattyaknak. Bár a hadseregben elég nehezen tudta elrejteni valódi természetét, a titkát meg tudta őrizni. Voltak azonban helyek, ahol nem kellett lepleznie ki-ki törő énjét. Ázsiában és dél-amerikában többször megmutatta magát a helyi kísérőinek. Az ő hiedelemvilágukban sokkal jobban megfért ez a lény, mint a nyugatiakéban. Még akkor is, ha a mutánsok, szuperemberek és társaik teljesen átitatták a modern társadalmakat. Arra azonban mindig ügyelt Edward, hogy sose változzon át mások előtt. Így a farkasember kilétére nem derült fény egy alkalommal se.Képességei: Ha holdfény éri, képes átváltozni farkasemberré. Ekkor tulajdonságai és regeneráló képessége az aktuális holdfázistól függően változnak. Maximálisan 25 tonnás erő, puska lövéseket is kibír és komolyabb halál közeli sérüléseket lábon kigyógyulni. Ha 5 körig nem éri a holdfény visszaalakul emberi alakba.

Szakértelmei: A történelem tudományok doktora - ikonika és szimbolum kutató; író; túlélési specialista; extrém sportok ismerője; képzett katona.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Nem

Megjegyzések:


A hozzászólást Edward Richard MacAevus összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 27 Dec. 2012, 12:36-kor.

_________________
Azért kezdtem el mászni, hogy legyőzzem önmagamat. Legyőzzem a természetet, majd megtudjam mi van felül. Mondhatom, hogy a küzdelem és a tudás megszerzésének mámora hozta ki belőlem azt az akaratot és erőt, amivel előrébb, jelen esetben feljebb és feljebb jutottam. Aztán onnan le kellett jönni. Így kezdődött az ejtőernyőzés. Aztán van, hogy vízbe esik az ember. Búvárkodás. A downhill, rafting, a jóga, meg a többi "extremitás" csak a ráadás.
Edward Richard MacAevus
Edward Richard MacAevus
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 22
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 21.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Edward Richard MacAevus Empty Re: Edward Richard MacAevus

Témanyitás by Edward Richard MacAevus on Csüt. 27 Dec. 2012, 03:54

Adatlap:

Név: Edward Richard MacAevus
Lakás/Létesítmény: Lakás Manhattanban. - 2 kredit
NJK: -
Foglalkozás: Író, fotós, egyetemi tanár, kutató, extrém sportoló
Munkahely: Columbia University - New York
Pénz: 3500$
Bevétel/hét: 400$ + 100$
Eszközök: bicikli, tablet, tükörreflexes fényképezőgép, laptop
Felszerelés/fegyverek:
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: Egyetem
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált kreditek: 2
Fennmaradó kreditek: 2


A hozzászólást Edward Richard MacAevus összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 28 Dec. 2012, 13:28-kor.

_________________
Azért kezdtem el mászni, hogy legyőzzem önmagamat. Legyőzzem a természetet, majd megtudjam mi van felül. Mondhatom, hogy a küzdelem és a tudás megszerzésének mámora hozta ki belőlem azt az akaratot és erőt, amivel előrébb, jelen esetben feljebb és feljebb jutottam. Aztán onnan le kellett jönni. Így kezdődött az ejtőernyőzés. Aztán van, hogy vízbe esik az ember. Búvárkodás. A downhill, rafting, a jóga, meg a többi "extremitás" csak a ráadás.
Edward Richard MacAevus
Edward Richard MacAevus
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 22
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 21.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Edward Richard MacAevus Empty Re: Edward Richard MacAevus

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 27 Dec. 2012, 09:11

Megvettél kilóra mrgreen Végre nem csak Steph író úgy, hogy olyan témákról ír az Asgardiak miatt, amiről nem különösebben szabadna, hanem a karid is érint olyan témát.
Remek előtöri, a koncepció is, természetesen elfogadom. Azért a képességeket még tessék szépen beírni és ne csak ennyit. 4300$ kezdőtőkét kapsz, még egy adatlapot kérek és mehetsz is játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Edward Richard MacAevus Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14537
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 9
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Edward Richard MacAevus Empty Re: Edward Richard MacAevus

Témanyitás by Edward Richard MacAevus on Vas. 24 Feb. 2013, 11:55

Edward első kalandjáról élményekkel gazdagodva tért vissza. És körülbelül mezítelenül. Szerencséjére a kiadója megvette Brooklyn megmentésének történetét. A neveket, helyeket itt-ott megváltoztatta, hogy az olvasók ne akadjanak rájuk. Cserébe 100.000 dollárt kapott.

Adatlap:

Név: Edward Richard MacAevus
Lakás/Létesítmény: Lakás Manhattanban. - 2 kredit
NJK: -
Foglalkozás: Író, fotós, egyetemi tanár, kutató, extrém sportoló
Munkahely: Columbia University - New York
Pénz: 99.000$
Bevétel/hét: 400$ + 100$
Eszközök: bicikli, tablet, tükörreflexes fényképezőgép, laptop
Felszerelés/fegyverek: Kukri
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: Egyetem
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált kreditek: 2
Fennmaradó kreditek: 2

_________________
Azért kezdtem el mászni, hogy legyőzzem önmagamat. Legyőzzem a természetet, majd megtudjam mi van felül. Mondhatom, hogy a küzdelem és a tudás megszerzésének mámora hozta ki belőlem azt az akaratot és erőt, amivel előrébb, jelen esetben feljebb és feljebb jutottam. Aztán onnan le kellett jönni. Így kezdődött az ejtőernyőzés. Aztán van, hogy vízbe esik az ember. Búvárkodás. A downhill, rafting, a jóga, meg a többi "extremitás" csak a ráadás.
Edward Richard MacAevus
Edward Richard MacAevus
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 22
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 21.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Edward Richard MacAevus Empty Re: Edward Richard MacAevus

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.