8. sugárút

2 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 24 Dec. 2011, 11:59

Résztvevők: Svarog, Horatio Millvier, James L. Tengam, Sylen de Honas, Tyler Jackson, Sam Vermont, Mich Howard, Teddy és Balthazar Millvier

Odabent a kentaur eléggé esetlenül lépked odabent, mint aki nem találja a helyét, így sikeresen nagyobb kárt okoz, mint eddig. Amiket a kocsi nem vert le és nem tett tönkre, most a férfi verte le. Mint egy elefánt a porcelánboltban. A kérdéseknél azokra néz, akik feltették, de úgy tűnt, hogy erőlködnie kell azért, hogy megértse, hogy mit is mondanak neki.
- Nem – mondta, az előbb még nem volt akcentusa, de most határozottan görög volt ez. – Hol vagyok… mi történt? Zeusz nevére…
De lassanként legalább valamelyest összeszedte magát annyira, hogy legalább megálljon egy helyben, de ettől függetlenül továbbra sem ért semmit sem és gyanakodva a kardját szorongatva néz körbe-körbe.

A nő odakint zavartan nézett fel, amikor meglátta, hogy kik is szóltak hozzá. Még mindig értetlenül pislogott a hóra és a kérdésekre is először úgy nézett, mint egy turista, aki tényleg azt sem tudja, hogy hol lehet éppen.
- Ez a Tartarosz? – kérdezte határozottan görög akcentussal. – Nem tudom… valami rémlik… 2022? Körbenézett. Miféle istentelen hely ez? Athéné lándzsájára…
Most, hogy mindenki közelebb jött láthatta, hogy kard is volt az oldalán és egy pajzs a hátán, mellette pedig egy lándzsa hevert. Megrázta kissé a fejét és megvetően nézett a férfiakra.
- Hogyan vettétek a bátorságot, hogy egy amazonhoz szóljatok? – kérdezte.


És ekkor hirtelen a semmiből mindenki azt vehette észre, lehetett bárhol a Földön, lehetett bármilyen napszak az ég mindenhol felhős lett, vörös felhők takarták be a teljes látóhatárt. Furcsa jeges és mégis forró szél söpörte végig az utcákat, réteket, hegyeket, mindent. A Föld teljes lakosságát furcsa bizsergés járta végig, miközben az égen vörös villámok cikáztak mindenfelé. Akikben Atlantiszi vér folyt egy pillanatra ténylegesen megérezték istenük Neptune hívását, az emberek pedig annyit, mintha az istenek közöttük jártak volna. Csak egy pillanatig tartott, utána mindez szertefoszlott, de ennek az egésznek hála a teljes világon emberek alakultak át görög mitológiai lényekké. A hívás nekik szólt, a világuk helyre állt és uraik, úrnőik újra visszakapták régi erejüket.
Az ég és a villámok pedig pár perc múlva eltűntek és már semmi sem utalt a néhány perce történt furcsa és különös eseményekre. Az emberek csak egyvalamit tudtak mindezek után, valami megváltozott…Ezek után a sugárút nagy kivetítőjén egy ismerős médiaalak tűnt fel...
- Kedves hölgyek és urak, itt Katie Bex beszél, a Nyitott Ablak hírcsatornától.


Az utóbb percekben világszerte furcsa eseményeket rögzítettek, a vörös ég és villámok nem csak New York lakosságának voltak feltűnőek. A teljes világból befutottak ezek az események. A furcsa jelenségre egyelőre nincsen magyarázat, azonban egyre több olyan hír futott be hozzánk, hogy szerte a világon furcsa mitikus lények jelentek meg. Először a vikingek jelentek meg közöttünk, most pedig ezek, az információink szerint görög lények. Hogy mennyire lehetnek veszélyesek és mik ezek még nem tudni. De a Védelmi minisztérium emberei és az ENSZ is arra kér mindenkit, hogy őrizze meg a nyugalmát és kerüljék az atrocitásokat. Városunkban a SHIELD emberei is kivonultak, hogy rendet tegyenek, így mindenki teljesen biztonságban lesz, amíg nem tudunk meg új híreket. Amint ilyet megtudunk azonnal értesítjük önöket!

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13973
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Svarog on Szomb. 24 Dec. 2011, 20:30

- Nyugi haver - mondja Svarog, mikor a Kentauron látszani kezdett, hogy ideges. - 2022-t írunk. New Yorkba vagy, Bronxban, a nyolcas sugárúton. Csak vedd le a kezed a kardról, nem akarunk bántani.
Svarog próbál olyan meggyőző lenni, amilyen tud. Nem akarta, hogy Overdose zabigyereke itt ámokfutást rendezzen.
Ekkor járta át a bizsergés, a következő pillanatban pedig mintha, egy isten figyelte volna Svarog. Nyugtalanul körülnézett.
- Horatio, itt nekem valami bűzlik.
Valami megváltozott. Ekkor hirtelen egy ismerős hangot hallott. Ez a sugárút nagy kivetítőjéből származott. Az egész világon szörnyek jelentek meg?
Görögök?
Az Asgardiak hozták a külföldi pereputtyukat is?
- Oké, a SHIELD emberei kivonultak. A környéken nincs egy SHIELD ügynök sem, rajtam kívül. Most azt csináljuk, hogy biztosítsuk a területet -, a kentaur felé fordult. - Hé öreg, van neved? Honnan jöttél?

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 872
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Mich on Vas. 25 Dec. 2011, 09:39

A nő teljesen zavart, láthatóan fogalma sincs, hogy hol van. Ezután hirtelen vörös felhők jelentek meg az égen, villámok cikáztak. Hatalmas erőket éreztem felébredni egy pillanatra. Mintha istenek ébredtek volna fel. Ezután megjelent a kivetítőn Katie Bex, és beszámolt arról, hogy az egész világon tapasztalható volt ez a jelenség, és hogy szerte a világon emberek változtak mitológiai görög lényekké.
~ Elkéstünk. Úgy látszik sikerült a tervük. Nincs idő most ezen sajnálkozni, minél gyorsabban meg kell találni ennek az okozóját, és visszafordítani a folyamatot. ~
- Kicsi a világ - szólok az ismerősök felé - Azt hiszem meg kéne látogatni az Olimposz kaszinót, hogy mégis mi folyik ott. Ennek már a fele sem tréfa. Az egész világra kiható veszély fenyeget. - közben azért figyelem a nőt, de nem szólok hozzá, hogy ne hergeljem tovább. Kicsit fejet hajtva bocsánatkérően nézek rá.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
avatar
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Godlaw / Tao on Hétf. 26 Dec. 2011, 11:27

A helyzet az, hogy kezdem úgy érezni magam, mint valami posztmodern fantasy filmben, a vörös villámok úgy megrémisztenek, hogy azonnal egy kapualjba húzódom, valahogy jobb érzés, ha van valami a fejem felett, nem csak a nyílt ég. A borzongás után hamar elmúlik az egész jelenség, és egy perccel később megint minden "normális" - azaz olyan őrült, mint a villámok előtt volt. Mich tervét hallom meg, és odasétálok hozzá.
-Üdv! - Köszönök, közben az amazonra nézek, aki szerintem vagy harcolni kezd mindjárt, vagy... Nos, tuti, hogy mindjárt harcolni kezd. - Valószínűleg az ő kezük van a dologban. Épp ezért nem kéne odamenni, pont most szereztek egy rakás szörnyet és embert, akik az ő oldalukon állnak. Ennél egy kicsit... Nagyobb erőbedobásra lenne szükség, ha érted, hogy értem. Bosszú Angyalok, vagy ilyesmi.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam
avatar
Godlaw / Tao
Moderátor

Hozzászólások száma : 2668
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Sam on Kedd 27 Dec. 2011, 01:30

Amint odaértem a nőhöz el kellett gondolkoznom azon, hogy biztosan a könnyebb esetet választottam-e… Egyértelműen a görög akcentussal beszél, és fogalma sincs róla, hogy hol is van, és mit is csinál itt. Emellett felfedeztem egy egész kis fegyver arzenált is a nőnél. Egy szép éles kard az oldalán, egy pajzs a hátán és egy lándzsa is hever mellette. Ezért tartok egy kis távolságot, nehogy valami bolond ötlete támadjon és elkezdjen hadonászni azokkal a veszélyes eszközökkel. Egy igazi vad amazon térdel előttem a hóban.
Épp azon gondolkoztam, hogy mit is lehetne ezzel a nővel kezdeni, amikor az eget hírtelen vörös felhők borították be. Az égen vörös villámok cikáztak, a hideg is kirázott, mintha valami természetfeletti dolog történt volna. Majd egy pillanat múlva eltűnt, mintha mi sem történt volna.
Majd a kivetítőn egy riporter jelenik meg, nem nagyon szoktam televíziót nézni, így nem is tudom fejből a nevét, de az arcát már láttam párszor. Egész érdekes, szóval az előbbi fura felhő az egész földet beborította… És több helyen is görög mitológiai teremtmények jelentek meg… Te jó isten, a vámpír már vásárolni se mehet el, anélkül, hogy a világ teljesen a feje tetejére ne álljon. Még jó, hogy sose lépek ki a házból a kis „túlélő felszerelés” nélkül. Eközben hallom a mellettem álló alakok beszélgetését, szóval ők lennének azok, akik megoldják a dolgot. Azt hiszem a világ elsőbbséget élvez a céges bulival szemben, így úgy döntök, hogy velük tartok, ha nincs ellenvetésük.

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

avatar
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Teddy on Kedd 27 Dec. 2011, 04:28

~Az a tehén manus egyre uncsibb, komolyan mondom ha nem mészárol le valakit a következő tíz másodpercben, akkor továbbá meg sem fogja érdemelni a figyelmem... ~ És továbbra is csak nézem a műsort, egészen addig, amíg az ég be nem borul, és nem kezdenek el vörös villámok cikázni az égen. Nem elég hogy egy ilyen gyönyörű jelenségnek lehettem szemtanúja, még egy, illetve két ismerős hang is megcsapja a fülemet.
- Sziasztok! - Köszönök James és Mich irányába, bár inkább csak Jamesnek szól a köszönés, de végül is többen vannak. Ezzel egy időben felülök, már felettébb unalmas hogy csak itt fetrengek valaki kezén. Egy könnyed mozdulattal fordulok le Sam kezéről, egyenesen a hóba, két lábra állok, és a felfegyverzett nőhöz pár kótyagos és meglehetősen szelíd lépést teszek.
- Szia! Én beszélhetek hozzád? - A kérdés mellé még mosolygok is, hátha megnyeri a dolog.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
avatar
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Tyler on Kedd 27 Dec. 2011, 09:30

Enyhén, mondhatni hüledező fejjel bámulja a nőt, de csak addig míg, az meg nem szólal. Számon kérve rajtuk, hogy ugyan miért is beszélnek hozzá, úgy egyáltalán. Vihar kerekedik, majd a riporter világgá kürtöli mi is történik éppen. ~Szóval most már görög istenek is léteznek. Miért is ne....~
Látott és élt már át ennél is hihetetlenebb dolgokat. Miért pont ez akasztaná ki a mércét. A beszélő plüss valamin, viszont szaporán pislogni kezd.
-Lehorgasztott fejjel, szólal meg. Még véletlenül sem pillantva a nőre. Nem hiányzik nekik egy felbőszült amazon.
-Ez a Föld hölgyem, nem a Tartarosz. S nem áll szándékunkban megsérteni....-
Fél fülel a többi idegyűltet hallgatja, úgy tűnik ők többet tudnak bármi is folyik itt.
avatar
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 916
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Horatio Millvier on Kedd 27 Dec. 2011, 16:36

Horatio a kentaurt figyelte, aki nagyon zavartnak tűnt. Látszott, hogy nehezen alkalmazkodik a helyzethez, mert tört-zúzott, ahogy az mozgott a boltban. Lassan kezdett az ember-ló nyugodtabb állapotba kerülni, és sikerült megállnia. Hangja azonban eléggé erős görög akcentussal csengett.
- Nem akarunk ártani neked. Akárcsak te, mi is ugyanúgy értetlenül állunk az események miatt. Együtt talán sikerül rájönnünk, hogy mi is történt - mondta Svarog szavai után.
Ekkor furcsa borzongás futott végig rajta. Úgy érezte mintha isteni erők mozdultak volna meg. Ezek után hallotta meg a riporternő beszámolóját az egész világra kiterjedt helyzetről.
~ Remek. Már csak ez hiányzott. Mitológiai lények mindenütt, francba ~ morogta magában a mágus.
- Te vagy a szakember, Svarog - jegyezte meg, majd ő is a kentaurra nézett.
- Esetleg emlékszel, hogy mi történt mielőtt itt találtad magad? - érdeklődött.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
avatar
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Cyrus Douglass on Kedd 27 Dec. 2011, 17:13

Balthazar Millvier a magasból figyelte az eseményeket. A férfi aki nem olyan régen a levegőben volt még a nőhöz ment, ahogy másik is. Az angyal nem hallotta a lenti beszélgetést, de volt egy sejtése, hogy nem lehet benne sok fontos információ, lévén, hogy még a magasból is jól látta a nő zavartságát.
~ Mi a fene folyik itt ~ gondolta, amikor az ég elkezdett beborulni, és vörös felhők jelentek meg, majd vörös villámok kezdtek cikázni az égen.
Baltin ekkor futott végig egy furcsa bizsergés. Úgy érezte mintha istenek mozgolódását érezné. Az angyal eközben leszállt a talajra, szárnyai lágy szellőt kavartak, ahogy leérkezett a földre. Miután stabilan állt, eltüntette szárnyait.
~ Angyalszárnyak vissza ~ gondolta.
Ezek után figyelte a képernyőn megjelenő riporternő beszámolóját, és aggodalom futott végig rajta.
~ Ebből nagy baj lesz ~ gondolta az angyal, majd elindult a bolt felé, amelybe az autó berepült.
~ Talán ott találok némi választ. Lévén, hogy onnan jött a villanás ~ gondolta.
Amikor a boltba lépett tekintette megakadt egy kentauron. Nem mutatott fenyegetésre utaló jeleket. Mozgása és tekintete barátságos és nyugodt volt. Ekkor esett a tekintete egy ismerős fiatalemberre, és rájött, hogy a fia az.
- Horatio? Horatio Millvier? - kérdezte döbbent tekintettel. - Tényleg te vagy az?

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
avatar
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 28 Dec. 2011, 11:37

Résztvevők: Svarog, Horatio Millvier, James L. Tengam, Sylen de Honas, Tyler Jackson, Sam Vermont, Mich Howard, Teddy és Balthazar Millvier

A kentaur férfi a kérdésekre kissé zaklatott arcot vett fel, mintha kezdett volna emlékezni arra, hogy mi is történt vele valójában és, hogy ki is ő.
- Xenon vagyok – mondta. – Valami történt, egy háború, megtámadtak minket. Nem tudom, hogy kicsoda. Nem láttuk őket, csak mészároltak, Olimposz elveszett… kevesen maradtunk túlélők, menekültünk, mígnem az istenek a megmaradt népüket elmenekítették valahova… azt hiszem ide.
Itt megint gondolkodni kezdett azon, hogy mi történhetett.
- Ezek után? – kérdezett vissza. – Itt találtam magam ebben a szűk valamiben.
A villámlások után felkapta a fejét és próbált kibotorkálni a boltból, ami nehézkesen ment, mert a patája csúszott.
- Mennem kell…

A nő zavartan nézett fel arra, hogy a Földet említette Tyler. Mint aki, egyszerűen nem akarta volna elhinni, hogy mit hall. Körbe-körbe pillantott, mintha keresett volna valami ismerős pontot, amit felismerhet. De nem igen talált egyelőre ilyesmit.
- A Föld? – kérdezte meglepetten. – Ez nem a Görög Birodalom…
Ekkor érkezett oda a hóban Teddy, aki megszólította a nőt. Az amazon érdeklődve vette fel a plüssfigurát a kezeibe és nyomkodta meg a puha lényt. Még nem látott korábban hasonlót sem.
- Zeusz nevére, te mi vagy? – kérdezte.
James hangjaira rezzent össze és ejtette le Teddy-t.
- Mert mások vagyunk, máris ellenségnek kell minket felfogni, férfi? – kérdezte megvetően. – Abba bele sem gondoltál, hogy csupán menekültek vagyunk?!
Kérdezte még ezt is dühtől csillogó szemekkel miközben a lándzsával a kezében kelt fel a földről és végig James-re meredt úgy, hogy mindjárt kész megölni a férfit.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13973
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Tyler on Szer. 28 Dec. 2011, 14:01

Halkan sóhajt egyet, ahogy a nő a Görög Birodalmat emlegeti, elég nehezen akarja elhinni, hogy a földön van. A plüss mackónak meghagyja a kilétére utaló kérdés megválaszolását. Majd lép egyet előre, nyugodtan, a kezével kicsit hátrébb tolva James-t, mivel láthatólag az Amazon egyre dühösebb lesz. Más sem hiányzik, mint egy harc a görög istenekkel és más mitológiai lényekkel.
-Elnézésed kérem. Nézd el nekünk a oktalanságunkat, hisz mi még sosem láttuk, találkoztunk a népeddel. Menekültek lennétek? Mond el nekünk, mi talán segíthetnénk neked, nektek.-
Hangja nyugtató és próbál bizalmat sugározni, hisz nem ellenségek és a nő sem tett semmit, ami veszélyre utalna. Addig is ártatlanként kell kezelniük, nem pedig egy újabb vészhelyzetet teremtetni.
avatar
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 916
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Godlaw / Tao on Csüt. 29 Dec. 2011, 12:53

Feltűnik Teddy is, ami már több, mint gyanús.
-Szevasz! Csak nekem tűnt fel, hogy szinte mindenki itt van, aki járt Avalonban? - Kérdem mintegy mellékesen, és közben az amazon felé fordulok, aki nem veszi jó néven, hogy ellenségnek neveztem őt, aki ellen a Bosszú Angyalait kéne kihívni.
-Elnézést, ha megsértettem, nem tudtam, hogy menekült, tudja, a mi világunkban, ha embereket megszállja valami, és átváltozik, akkor az általában ártó szándékkal teszi. Arról nem is beszélve, hogy amíg önök idemenekülnek, addig a megszállt emberekkel is történik valami, talán ők kerülnek a maguk helyére, vagy egyszerűen meghalt a lelkük, hogy maguk vegyék át a helyét. Így aztán "csupán" menekültként is terhet jelenthetnek. És balesetet okozhatnak - mutatok az autóra, ami belerohant a kirakatba.
Igazából csak azért van ekkora arcom, hogy válaszolok a nőnek, mert elég sok hő, vagy hősféle személy van a közelemben, akiket ismerek, és valószínűleg segítenének, ha a nő nekem akarna esni.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam
avatar
Godlaw / Tao
Moderátor

Hozzászólások száma : 2668
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Svarog on Csüt. 29 Dec. 2011, 14:11

Sok mindent elmondott a kentaur. Xenonnak hívták, egy háborúból jött, ahol az Olimpüsz elveszett. Az egy hegy Görögországban, ott laktak az istenek.
- Xenon! - kiáltotta Svarog, amikor fickó elindult a kijárat felé. - Nem járkálhatsz egyedül az utcán. Hirtelen egy különös, ismerős fickó állt meg az ajtóban.
Svarog felismerte, a Sötét Dimenzióban találkozott vele, őt áldozták fel, hogy visszazavarják Dormannut ahol raboskodott. De meghalt. Elégett.
- Te meghaltál - morogja Svarog. - Láttalak elhamvadni. - Horatio felé pillantott- Ismered? Valaki a te dimenziódból?

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 872
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Horatio Millvier on Csüt. 29 Dec. 2011, 16:15

Horatio érdeklődve hallgatta a kentaur szavait. Még mindig zavart volt a lény, de kezdett emlékezni az eseményekre. Kiderült, hogy Xenon a neve. Elmondta, hogy háború volt, és Olimposz elbukott. A kentaur hirtelen az utca felé indult. A sárkányember a kijárat felé fordult, és mikor Horatio meghallotta a nevét, ő is odanézett. Apja állt vele szemben. Eléggé furcsa öltözetben, és fiatalabbként, mint valójában.
- Apám. Hála az égnek. Várjunk, te nem a saját realitásom béli Balthazar Millvier vagy. Szóval, akkor innen származol. Örülök, hogy végre találkoztunk. Rengeteg mindent meg kéne beszélnünk. Köztük azt is miért hiszi Svarog, hogy halott vagy. Lévén, hogy egész élőnek nézel ki - mondta a mágus, miközben apja elé sétált, de a kentaurt is megszólította.
- Jobb lenne, ha velünk maradnál. Remélhetőleg tudunk segíteni nektek - mondta Horatio, majd Svarogra nézett.
- Ő az apám - mondta.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
avatar
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Cyrus Douglass on Csüt. 29 Dec. 2011, 21:23

Ahogy Balthazar Millvier belépett a helyiségbe elsőnek Svarognak a sárkányembernek tűnt fel az angyal jelenléte, aki szóvá is tett hogy halottnak kéne lennie. A férfi a mutánsra nézett.
- Valóban meghaltam. De életem egy új szakaszába lépett, miután a Mennybe kerültem - válaszolta Svarognak, majd fia felé fordult.
- Örülök, hogy megismerhetlek, fiam. Valóban ez a realitás az otthonom. A te valóságodban élő apád, még mindig ott van. Legalábbis azt hiszem. Mint Svarog mondta, halottnak kéne lennem. Meg is haltam, Mennyei időszámítás szerint tíz évig voltam távol, mely ebben a valóságban nagyon rövid idő volt. Az Úr feladatot adott nekem, így visszatérhettem, mint az Úr egyik angyala. Ahogy látom most nincs sok időnk, de ígérem amint ennek vége minden kérdésedre válaszolok - mondta az angyal.
- Valaki be tudna számolni róla, körülbelül két perc alatt, hogy mi a fene folyik itt. Kint olyan érzésem volt, mintha isteni erők mozgolódtak volna. Plusz egy amazon dekkol éppen az utcán, és úgy tűnik mindenhol a görög világ lényei és alakjai tűnnek fel. Valami ötlet? - érdeklődött Balti.
A kentaurhoz fordult ezután.
- Kérlek, hadd próbáljunk segíteni nektek - mondta Xenonnak.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
avatar
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Mich on Csüt. 29 Dec. 2011, 23:20

- Lassan a testtel hölgyem. James mond valamit, a menekültek pedig nem támadnak a befogadóikra. Ez a mi világunk, és ezt tartsa a szeme előtt. Megoldunk mindent. James csak feltételez dolgokat, úgyszólván hangosan gondolkodik - nézek James felé, és várom a megerősítést - de ha most egymásnak esünk azzal nem leszünk előrébb. - fejezem be.
~ El sem hiszem, hogy ezeket James mondja. Mármint hogy ő csak egy egyszerű ember, szerintem még fegyvere sincs, és így hergeli a láthatóan ingerült görög amazont. Remélem nem fognak most itt eldurvulni a dolgok. ~
- Nincs idő most az Angyalokat előkeríteni, és úgy látom a helyzet nem tűr halasztást. Mi vagyunk itt, minél gyorsabban rá kell jönnünk mi folyik itt.
Ekkor látom meg a kentaurt, és a többi embert.
~ Ennek már a fele sem tréfa, ha nem hajlandóak jönni egyedül fogok a kaszinóhoz menni. ~ tekintetemmel közben keresem a Britannia Kapitányt is, hátha ő is feltűnik, ha már így összejött az Avalonos gárda.
Többen is összejöttünk itt a helyszínen, akik láthatólag szeretnének a dolgok végére járni.
- Mich Howard vagyok, vagy ha úgy tetszik Mennydörgés. Egy ideje már nyomozom az ügyön, és a javaslatom az, hogy menjünk az Olimposz kaszinóba, hátha többet megtudunk erről az egészről. Természetesen ha valakinek jobb ötlete van szívesen veszem. - mondom az egybegyűlteknek.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
avatar
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Sam on Pént. 30 Dec. 2011, 01:54

Hallgatom a körülöttem folyó eseményeket és kissé meglepetésszerűen hat rám, hogy a fegyveres amazont az egyik férfi csak úgy levegőnek nézve az elpusztításának módját kezdi kiötölni, mintha itt se lenne. De nem csak ez a meglepő, a kis plüss maci a kezemben elkezd beszélni, és még mozog is. Én nem csak tehetetlenül a gravitáció vonzásának, vagy egyéb fizikai erő hatására, hanem akarattal irányítva plüss végtagjait felül. Majd egy könnyed mozdulattal karomról egyenesen a hóba pottyan. Egy kicsit meglep a dolog, de csak kicsit. Hisz az előbb változott minden előjel nélkül egy férfi kentaurrá és egy nő amazonná… Ezután már szinte semmi sem képes meglepni. Főleg, hogy én sem vagyok egy teljesen átlagos alak, és az ittlévők nagy része sem tűnik annak. A beszélgetésről valami olyasmit szűrök le, hogy egy hőscsoport-találkozóba csöppentem, ahol csak én vagyok az egyetlen, aki nem ismeri a többieket. Ez ugyan kissé zavar, de valamikor össze kell ismerkedni az emberekkel. Alapból senki sem ismeri a másikat. Eközben a dolgok kezdenek csitulni. Majd az egyik férfi egy nyomozásról kezd beszélni, látszólag egy érdekes ügybe csöppentem. Egy olyan helyzetbe, ami kellően érdekes ahhoz, hogy én is becsatlakozzam. Először is bekellene mutatkoznom a csapatnak… Mondjuk az ismerkedés sosem volt erősségem.
- Üdvözletem, a nevem Sam Vermont. Ha nem bánják, szeretnék önökkel tartani, hogy segítségükre lehessek. – mondom a körülöttem állóknak, a megszokott nyugodt, kimért hangnemben. Majd várom a további fejleményeket.

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

avatar
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Teddy on Pént. 30 Dec. 2011, 02:59

Gond nélkül oda pattogok a nőhöz, megszólítom és... Semmi nem történik, egy telljesen átlagos reakciót kapok tőle, és legalább biztosan tudom hogy én beszélhetek hozzá. Ahogy elkezd nyomkodni csak szégyenlősen kacarászok, mintha csiklandozó érzés lenne, ettől függetlenül semmit sem érzek természetesen, de ezt is egész jól tudom megjátszani. Végül James hozzászól és már pottyanok is vissza a földre.
- Óóóóó. - Mondom kicsit sértődötten, mert már nem is velem foglalkozik, pedig annyira jó érzés volt. Úgy tűnik hogy a korábbi járművemnek elég gyorsan sikerült felhergelnie a nőt, aminek nem igazán örülök, nincs kedvem itt esetleg vért csavargatni a végtagjaimból, főleg nem az övét, szóval próbálok gyorsan témát váltani, de még előtte gyorsan Samre nézek.
- Köszi az eddigi fuvart. - Mosolygok rá, ha megyünk még valamerre akkor valaki vagy felvesz, vagy ismét élő hegymászást fogok gyakorolni. Miután letudtam a hálámat Samnek, vissza fordulok a nőhöz, közelebb sétálok ismét, és meg bökdösöm a lábát.
- Bocsánat de kérdeztél, és az illem úgy diktálja hogy válaszoljak. - Heh, én és az illem...
- Szóval én egy plüssmackó vagyok. És.. És.. Ki az a Zeusz? - Nézek rá kérdőn, arcomról süt hogy tényleg abszolulte de lövésem sincs arról hogy ki vagy mi az, meg azt se igazán tudom hogy mi az a kaszinó, de nem kérdezem meg mert ha oda megyünk akkor valószínűleg úgyis megtudom, vagy ha mégsem akkor megkérdem...

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
avatar
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 30 Dec. 2011, 12:33

Résztvevők: Svarog, Horatio Millvier, James L. Tengam, Tyler Jackson, Sam Vermont, Mich Howard, Teddy és Balthazar Millvier

A nő felhorkant Mich szavaira, ahogyan James-ére is.
- Mi sokkal előbb itt éltünk, mint maguk – mondta. – Nem loptam el semmit! Ő… ő én voltam… - mondta megakadva. – Amiben túlélhetünk itt a Földön, amíg nem ébredünk fel a valódi énünkben. Ami most történt… mi másért beszélném ezt a nyelvet?
Eközben a kentaur is kiért a boltból, így mostanra már mindenki odakint volt az utcán. A két görög is kiszúrta egymást és a saját nyelvükön szóltak egymáshoz valamit, mind a ketten egy irányba néztek az utcán, mintha arra kellene menniük. Az egyik kérdésre a kentaur nézett vissza a csapatra.
- Azt…azt hiszem, hogy… az otthonunk feltámadt. Olimposz, az istenek hona… él!
Közben az amazon visszanézett a plüssmackóra.
- Zeusz az istenek királya, a viharok ura… - majd hirtelen Mitch-re kapta a fejét. – Tudod, hogy hol vannak a többiek, akik olyanok, mint mi? Oda tudnál… oda fogsz vinni minket!
Váltott hangnemet, ahogyan újra felfogta, hogy egy férfi áll vele szemben, a kentaur azonban békésebb volt ijesztőbb külseje ellenére is.
- Ha kell átadjuk a fegyvereinket is, hogy lássátok nem akarunk bántani senkit sem. Örülnénk, ha elvinnél minket oda. Azt mondod, hogy egy ideje nyomozol az ügyön – kezdte óvatosan Mitch felé. – Mit tudsz erről?

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13973
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Tyler on Pént. 30 Dec. 2011, 12:53

Pont ezt akarta elkerülni, hogy egymásnak essenek. Ráadásul vitázzanak is arról, ki van itt hosszabb ideje a Földön. Tényleg csak ez hiányzott. Közben egy kentaur is megjelenik a színen, aki jóval kedvesebb, mint az amazon itt előttük.
-Rendben emberek, és istenek. Nyugodjunk meg....maguk meg elmondhatnák miről beszélnek...milyen kaszinóról van szó.-
Kérdezi mindkét csapattól, akik köréjük gyűlnek lassan.
-Ha Olimposz feltámadt, miért nem térnek vissza oda?-
Egyáltalán miért itt támadtak fel, vagy ébredtek fel és miért pont egy kaszinóban. Remek kérdések, de egyenlőre csak jobb ha figyel. Mich felé fordul várakozva, hogy többet tudhasson meg erről a zavaros helyzetről.
avatar
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 916
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Teddy on Pént. 30 Dec. 2011, 15:59

- Woa, istenkirály. - Mondom kissé ámulva, ezzel fejezvén ki hogy tudomásul vettem, és hogy megérint a gondolata annak, hogy mekkora hatalom lehet egy ilyen személy kezében. Az amazon viselkedésén kénytelen vagyok egy jót mosolyogni, ez most tipikusan az a " kemény, de mégsem az " helyzet női verzióban.
- Csak keményen, és akkor megtörnek. - Mondom mosolyogva, és jómagam se gondolom komolyan, pusztán csak megszokásból fűztem hozzá valamit, mert hát végül is bajom nem lehet belőle, meg plusszban barátságos hangsúlyt is használok. Végül is jó ha egy magamfajta alaknak sok barátja van, ki tudja mikor ment meg egy ismerős egy utánam loholó kutyafalkától... Végül a féltehén alakra nézek, közelről még lenyűgözőbb mint távolról, de túlságosan jámbor a kinézetéhez képest, mondjuk azt hiszem ez nem is igazán baj, kicsit olyanok mint két elveszett gyerek, annyira de annyira aranyosak.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
avatar
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Mich on Szomb. 31 Dec. 2011, 10:29

Kezet nyújtok Samnek:
- Üdv a csapatban - mondom neki. Ezután újra mindenkihez beszélek:
- Egy ideje már különös dolgok történnek itt a városban, különös elváltozások jelennek meg embereken. Több hasonló baleset is történt már, mint a mostani. Sok esetben halálos áldozatok is voltak. Azonban ez most más, itt teljesen átváltoztak az emberek, láthatjátok ti is. A szálak az Olimposz kaszinóhoz vezetnek, majdnem hogy nyílt titok, hogy ők állnak a háttérben, de azonban olyan ügyesen csinálták, hogy semmit sem lehet rájuk bizonyítani. Nem tudom pontosan ki áll a háttérben, de ott szinte biztos, hogy több mindent meg fogunk tudni. - fejezem be, majd a többiekre nézek. Várom a válaszokat, hogy ki jön és ki nem.
Mivel jobb ötletet nem hallottam, ezért én biztos, hogy arra indulok el.
- Nem szükséges, hogy odaadjátok fegyvereiteket, csak annyit kérek tőled - nézek a nő felé - próbáld meg visszafogni az indulataid. Úgy néz ki most lényegesen nagyobb túlerőben vagyunk ellenetek, és amúgy is szükségünk van egymás segítségére. Nem akarunk veled harcolni, vagy ilyesmi, és fogadd el segítségünket, még ha férfiak is vagyunk. - remélem sikerült meggyőznöm a nőt, remélem hallgat a józan eszére akármennyire is gyűlöli a férfiakat.
Ezután elindulok a kaszinó felé, aki akar jön aki meg nem az nem, de remélem minél többen velem tartanak, mert fogalmam sincs mire számíthátok majd ott, és jól jön majd a segítség.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
avatar
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Godlaw / Tao on Hétf. 02 Jan. 2012, 12:28

Most nem akarok belemenni abba, hogy ki volt itt előbb, kétlem, hogy az amazon nő itt, Amerikában élt volna, de ez mindegy is, a lényeg, hogy... Na igen. Horatio apja is feltűnik, elég jól tartja magát, mivel a fia másik világból jött, ő meg halott. Hogy mi? Ugorjunk! Mindenki a kaszinót ajánlja, mint következő lépést, de nem értem, hogy nekem mi keresnivalóm lenne ott, ami engem illet, nem vagyok az a nyomozó alkat.
-Lehet, hogy nem a legjobb ötlet, hogy veletek tartsak - szólok Michnek, kicsit félrehúzódva az amazontól. - Nem vagyok szuperhős, vagy ilyesmi, még csak mutáns sem, és ahogy elnézem, a nő is csak idegesebb lesz, ha a közelében vagyok, nem gondolod?
Közben próbálom a környéket felmérni, és felfogni, hogy mi minden történik itt egyszerre, kész káosz az egész. Ha el is megyünk az Olimposzhoz, nem tudom, mit vár Mich, majd bekopogunk, megmondjuk, hogy válaszokat akarunk, és ők mindent szépen beismernek, vagy mi? Ez nem így szokott működni szerintem.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam
avatar
Godlaw / Tao
Moderátor

Hozzászólások száma : 2668
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Svarog on Hétf. 02 Jan. 2012, 14:02

Feltámadt apukák, kentaurok, amazonok. Svarog már a halántékát nyomogatja, hogy csillapítsa a fejfájását.
- Dióhéjban ennyi - mondta a sárkányember, majd odalépett a kentaurt körülvevő csoporthoz. Ekkor tudja meg, hogy Mitch miről beszél. Svarog felsóhajt.
Újra belekeveredett valamibe.
- A SHIELD ügynöke vagyok - mondta fáradtan. - Segíthettek a nyomozásba, ez az Olimpos dolog elég fura. Kik támadták meg a másikat? - Fordult oda a Kentaurhoz.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 872
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Horatio Millvier on Hétf. 02 Jan. 2012, 17:03

Horatio hallgatta apja szavait. Örült, hogy megismerheti az itteni Balthazar Millviert, de tudta, hogy igaza van az idővel kapcsolatban.
- Lesz rá lehetőségünk, hogy beszéljünk. Most fontosabb fényt deríteni a helyzetre, ahogy mondtad - helyeselt, majd követte társait az utcára a kentaurral együtt, közben pedig apján gondolkozott.
~ Szóval meghalt, majd angyalként tért vissza. Vajon mi okozhatta a halálát, miért kellett meghalnia ~ töprengett a fiatal Millvier.
Ekkor hallotta meg az egyik ember szavait, hogy az Olimposz kaszinónak is köze lehet ehhez az egészhez.
~ Hát persze. Az egész a görög mitológiára épül, és a személyzete között is elég sok fura szerzet van ~ gondolta a mágus, majd apja mellett állva megszólalt.
- Amiben tudok segítek - mondta.
Ezek után Horatio figyelte a további eseményeket. Érdekelte, hogy vajon a kentaur milyen választ ad Svarog kérdésére. Kíváncsi volt ki kezdte a háborút a valóságukban. Ha pedig elindultak a kaszinóba, akkor a csapattal tartott.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
avatar
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.