8. sugárút

3 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Cyrus Douglass on Hétf. 02 Jan. 2012, 17:30

Balthazar Millvier örült, mikor fia elfogadta, hogy most fontosabb rájönni az események okára, és megoldást találni a görög lényekre.
- Okos fiatalember vagy. Látom az igazi apád jó útra vezetett - mondta az angyal, majd fia mellett sétálva elhagyta boltot, hogy újdonsült társait követve az utcára menjen.
Odakint is zajlott az élet. Az emberek az amazonnal beszélgettek. Az egyikük elmondta az elméleteit, amelyek Baltinak logikusnak, és lehetségesnek tűntek.
- Segítek, ha tudok - mondta Balthazar, majd figyelte a kentaur válaszát, és követte a kis csapatot, ha elindultak a kaszinó felé.
A keze mindvégig a kardja gombján nyugodt. Remélte, hogy nem lesz szüksége a fegyverre, de jobbnak látta óvatosnak lenni.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
avatar
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 03 Jan. 2012, 11:46

Résztvevők: Svarog, Horatio Millvier, James L. Tengam, Tyler Jackson, Sam Vermont, Mich Howard, Teddy és Balthazar Millvier

- Mert nem ebben a dimenzióban van, hanem távol a halandók világától – nézett a kentaur Tyler-re a kérdésre. – Nem egy csettintéssel közlekedünk – itt James-re nézett. – Ki tudja, hogy mi más is ébredt fel, ott nagyobb védelemben lennél, mint itt az utcán. Jöjj el velünk, utána ha akarja haza kísérlek, hogy ne essen bajod.
Mich szavai után elindult feltehetőleg a csapat az utcán, az amazon pedig továbbra sem volt hajlandó közelebb menni hozzájuk, jó pár méterrel odébb haladt csupán.
- Túlerőben persze – mordult a nő. – Ezen az agora-n nincs olyan fegyver, vagy tárgy, mivel sebet lennétek képesek ejteni rajtam – húzta el az orrát dölyfösen.
A kentaur nézett még Svarog-ra a kérdése után.
- Mint az előbb is említettem, nem tudom, nem emlékszem rá – csóválta meg a fejét.
Ahogyan a csapat haladt az utcán nem tudtak túl sokat haladni, mert abból az irányból, amerre tartottak pánikkal teli kiáltozást lehetett hallani, csörömpöléssel és repülő autók zajával együtt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13973
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Tyler on Kedd 03 Jan. 2012, 20:51

-Persze, egy másik dimenzióban....-
Dünnyögi cseppet sem gúnyosan, csak mint egy nyugtázva a tényt, amit a kentaur okozott. A legtöbben ugyan ismeretlenek a számára az itt összeverődött csapatból, de egyenlőre nem néz ki úgy, hogy ne bízzon bennük. Ráadásul ők többet tudnak erről az egészről. Bólint a fickónak, Mennydörgésnek, és elindul a többiek után, fél szemmel az amazonon tartva a szemét. De a figyelmét, az elölről történő hangok ragadják magukkal. A levegőbe emelkedik, majd Svarogra és Mich-re pillant.
-Előre megyek, vigyázzanak rájuk...-
Int majd teljes sebességgel a tömeg fölött a zűrzavar felé repül. Először, megpróbálja elhárítani a civileket veszélybe sodró elemeket, amik bizonyára lesznek bőven, legalábbis a hangok alapján.
avatar
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 916
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Mich on Szer. 04 Jan. 2012, 00:57

Az amazon továbbra is dölyfösen, és ellenségesen viselkedik. A jó hír az, hogy velünk tart ő is a morgása ellenére. Az egybegyűltekből szép kis csapat verbuválódott. Érdekes fejlemény még, hogy a jövőből jött Horatio, itt találkozott először apjával, aki egy angyal... vagy valami ilyesmi, nem teljesen tiszta a szitu. Többek képességét ismerem már, ezért valamelyest nyugodt vagyok, mert tudom megbízható társaim vannak.
Nem volt sok időm merengeni, mert ahogyan elindultunk, máris csata zaja hallatszik, autók repülnek, az emberek pánikszerűen menekülnek. Az egyik fickó csapatunkból azonnal repülni kezd a helyszínre, majd rám néz, hogy maradjunk itt vigyázni a többiekre. Látszik, hogy még nem ismer, azonnal repülök én is a helyszínre.
- Maradjon itt aki nem tud repülni - szólok vissza neki, miközben elindulok utána.
Gyorsan felmérem a terepet, hogy mi folyik ott, hány ember van veszélyben, kik a támadók ilyesmi.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
avatar
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szer. 04 Jan. 2012, 13:40

A kentaur barátságos, sokkal barátságosabb, mint az amazon, és nem csak arról szeretne meggyőzni, hogy nem bánt, de még azt is mondja, hogy velük biztonságban lennék. Mit ne mondjak, nem sok kedvem támad rohangálni egyedül, mikor meghallom a robajokat, meg a szanaszét repülő autókat. Úgy tűnik, valahol harc alakult ki, könnyen lehet, hogy néhány mutáns nem volt olyan barátságos az új jövevényekkel, mint mi, de persze azt is eltudom képzelni, hogy valami jóval nagyobb szörnyeteg is átjött az Olimposzról.
-Meggyőztél, öhm... Xenon - ha jól emlékszem.
Néhányan nagyon bátrak, és nagyon repülnek, így ők mennek előre, én reflexből Teddy után nézek, a legutóbb is valahogy egymás mellett egész jól kihúztuk ezt a harcolós részt, amihez nem tudunk hozzászólni.
-Teddy? Merre vagy? - Kérdem a nagy forgatagban, mert nem látom a lábak közt hirtelen a plüssmackót.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam
avatar
Godlaw / Tao
Moderátor

Hozzászólások száma : 2668
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Teddy on Szer. 04 Jan. 2012, 15:22

Oké alap megállapítás, a nő mégsem olyan aranyos mint az először hittem, de attól még szimpatikusnak tűnik, már csak azért is mert potenciális tömegmészárosnak néz ki, aki egy rossz szóért képes lenne jó sok embert, köztük ha jól vettem le a stílusából, főként férfiakat mészárolni.
~ Valahogy fel kéne hergelni, valahogy úgy hogy senki se lássa meg hogy esetleg én tehetek egy kialakult mészárlásról... Óóó hogy kéne? ~ Tűnődök magamban miközben folyamatosan a nőt szugerálom, az egyik mancsommal a szám előtt. Talán majd valamikor később időt szakítok rá, amikor mással vannak elfoglalva a többiek, igen, ez jó ötletnek tűnik. James "hívására" leszek figyelmes, megértem hogy szem elől veszített, elég nagy a pánikoló tömeg. Úgy tűnik az embereknek ilyen állapotban nem feltűnő hogy itt vagyok, ez nekem csak jó, ezt mostantól megjegyzem, a sokkos, ismeretlen veszély elől menekülő tömeg nem néz le... Harci tapasztalat juhé! Meg próbálok oda szlalomozni Jameshez, majd átölelni a lábát, s még ehhez hozzáfűzni meglehetősen boldogan hogy:
- Ittvagyok! - Ha nem ellenzi akkor megkísérlek minél gyorsabban felmászni a vállára is, és onnan nézelődni előre, hátha látok valami szépet és jót.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
avatar
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 05 Jan. 2012, 16:32

Résztvevők: Svarog, Horatio Millvier, James L. Tengam, Sam Vermont, Teddy és Balthazar Millvier

Mich és Tyler előrerepültek, hogy megnézzék arra mi is történhetett, a többiek pedig kénytelenek voltak hátul maradni. Nem mintha az amazont meghatotta volna, hogy mit is mondtak egy nagy ugrással az egyik közeli épület tetején termett, majd futva indult a két férfi után, hamar eltűnve a csapat szemei elől. Közben Teddy is sikeresen felmászik James vállára, így már ismetelten látja rendesen, hogy mi is zajlik körülötte.
- Xenon, igen – bólintott a kentaur. – Az amazonokkal mindig nehéz volt bánni, makacs önfejű asszonynépség – felelte komoran.
A csapat valószínűleg egyhelyben maradt, amíg a két társuk elindult, a tömeg lassan eltűnt innen és már csak ők voltak az utcán, amikor a hátuk mögül kapargáló hangot lehet hallani, mintha valami sietős léptekkel szedné a lábát pontosan feléjük az egyik közeli utcából.

Résztvevők: Mich Howard és Tyler Jackson
Mire a páros lerepülte azt a közel öt sarkot, ami elválasztotta őket a csata helyétől nem igen volt már mit felkapni. Három sarokkal feljebb és kettővel nyugatabbra voltak az események. Az utcán több kővé vált személyt is láttak, akik menekülni próbáltak, de kő lett belőlük. Több kocsi szétdobálva, egy őrjöngő alakot látni még, aki egy autót a feje felett tart ebben a pillanatban is és valakire készül ráhajítani. Ekkor látja meg a két férfi az egyik bolt előtt lenge ruhákban a földön rettegve összehúzódzkodó nőt, akire a férfi támadni akar.Egy térkép, hogy ki merre van:
Kép remélem érthető, ahol a fekete vonalból letörölve van valami ott utcák vannak, a többi házat jelent

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13973
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Horatio Millvier on Csüt. 05 Jan. 2012, 18:51

Horatio elmosolyodott apja szavain, majd válaszolt rájuk.
- Így van. Nagyon jó tanítóm volt - mondta.
Ezek után nekiálltak, hogy meglátogassák az Olimposz kaszinót. Ahogy haladtak hirtelen pánikra utaló hangokat hallott. Jó néhány pusztításra utaló hang is volt a kiáltozások mellett, mint üvegcsörömpölés és repülő autók hangja.
~ Mi az ördög folyhat ott ~ gondolta a mágus.
Eközben Mich és Tyler a levegőbe emelkedtek, hogy megnézzék mi a helyzet a pánikhangulat helyszínén. Az amazon nő pedig a háztetőkön követte őket.
~ Na ez is megy a feje után ~ morogta magában a mágus.
~ Ez kezd egyre jobban eldurvulni. Ki tudja mi garázdálkodik ott ~ töprengett Horatio.
Ekkor hirtelen sietős kapargáló hangot halott. Úgy tűnt mintha valami közeledne feléjük. A hang irányába fordult.
- Valaki vagy valami közeledik - jegyezte meg, és készen állt arra, hogy ha szükséges képességeit használja.
~ Könyörgöm ne valami rondaság jöjjön, ami még ránk is támad. Utálom a rusnya ellenséges lényeket. A tündérek után, amelyeket Avalonban láttam nem hiányzik valami hasonlóan ellenálló lény ~ gondolta a fiatal Millvier.


A hozzászólást Horatio Millvier összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 05 Jan. 2012, 19:30-kor.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
avatar
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Cyrus Douglass on Csüt. 05 Jan. 2012, 19:28

Balthazar az angyal mosolygott fia szavain.
- Sajnálom, hogy nem lehetsz a saját világodban. Talán egyszer megtalálod a hazautat, addig is viszont, bármikor számíthatsz a segítségemre és a támogatásomra - mondta a fiához fordult.
Ezek után követte a társaságot az Olimposz kaszinó felé.
~ Remélem ott megtaláljuk a válaszokat ~ gondolta az angyal.
Hirtelen pánikhangulatot idéző hangokat lehetett hallani a távolból, amely üvegcsörömpöléssel és repülő autók zajával keveredett. Balti sejtette, hogy valami nagy baj lehet a pánik helyszínén. Mikor Mennydörgés és Tyler elrepültek Balthazar inkább ott maradt a csapattal.
- Itt maradok. Még jól jöhet, hogy tudok repülni. Nem árt, ha itt is vannak repülni képesek - mondta.
A két fős csapat elhagyta a társaságot, és a hangok irányába repültek. Az amazon nő követte őket. A kentaur pedig némi megjegyzést főzött a harcosnők viselkedéséhez. Baltit nem nagyon izgatta az amazonok viselkedése, addig még őt békén hagyták. Ekkor furcsa kaparó hangot hallott. Valaki vagy valami közeledett feléjük az egyik mellékutcán.
- Valami jön. Felszállok és megnézem mi vagy ki az - mondta.
~ Angyalszárnyak ~ gondolta.
Amint szárnyai előjöttek a magasba emelkedett és az érkező felé indult, olyan magasságban, hogy azért ne lehessen rögtön észrevenni, de ő láthassa az ismeretlent.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
avatar
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Mich on Csüt. 05 Jan. 2012, 21:56

Felmérem a helyzetet, szerencsére csak egy ember van veszélyben. Szerteszét kővé vált "emberek" vannak. Várjunk csak, az nem is ember. Ha eddig nem találkoztunk volna görög mitológiai alakokkal, valószínűleg észre sem vettem volna, de így azonban megragad a szemem a nőn és beugrik a mítosza is.
- Ott az egy medúza a földön! - mondom, hogy hallja Tyler és az amazon is.
Nem tudom hirtelen mit kéne tenni, hagyni a vesztére, ugyanis úgy rémlik, hogy a medúzák gonosz lények, de ki tudja lehet a férfi még veszélyesebb. Valószínűleg a nő változtatta át kővé az embereket.
Mivel jobb ötletem nincs odakiáltok neki, bízva abban hogy ezzel megzavarom, és lesz pár másodperc időnk, mielőtt rádobja a nőre a kocsit.
- Héééé ember mit csinál?!!! - mindeközben persze kerüli a nő tekintetét.
Ezután felmérem a fickót is ki fia borja, és milyen veszélyt jelenthet ránk.


A hozzászólást Mich összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 06 Jan. 2012, 16:45-kor.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
avatar
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Tyler on Pént. 06 Jan. 2012, 13:32

Emberek már közel s távol nincs az utcákon. Van már annyi esszük, hogy elmeneküljenek, ha valami ilyesmi történik. Az utcán kővé változott emberek, egy kocsit tartó férfi, és egy medúza. Bólint Michnek, ő is felismerte a lényt. A medúza inkább rémültnek tűnik, mint sem gonosznak, igaz azért kővé változtatta az embereket. A férfi talán ezért dühödött be. Még lebegve koncentrálni kezd, és az utcán lévő "szobrokat", biztonságban lejuttatja a csatornákba. Talán tudnak még rajtuk segíteni, utána a férfi felé fordul, s hacsak nem válaszol Mich kérdésére, az utcából kinyúló csápokkal próbálja, kiszedni a kezeiből az autót mielőtt eldobná azt. Akár feléjük, vagy a Medúza felé. Azért a biztonság kedvéért próbál úgy helyezkedni, arrébb lebegni, hogy még csak véletlenül se nézhessen a nő szemébe.


A hozzászólást Tyler összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 06 Jan. 2012, 14:27-kor.
avatar
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 916
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 06 Jan. 2012, 13:44

Öööö... srácok, én egy szóval sem írtam, hogy az amazon ott van nálatok. Mármint Mich és Tyler, csak azt, hogy eltűnt a másik csapat szeme elől.
Ti jóval gyorsabban repültök, mint ahogyan ő fut, és az sem biztos, hogy odament, ahol ti vagytok. Szóval kéretik javítani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13973
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Godlaw / Tao on Pént. 06 Jan. 2012, 18:08

Tyler Jackson, a viszonylag híres mutáns, és hős előre repül, vele megy Mich, de azért mi sem maradunk egyedül, az egyik fickó azt hiszem a SHIELD-nek dolgozik, mintha láttam volna már valahol. Meg aztán itt van Svarog, Horatio és Xenon is, nem lehet nagy baj.
Teddy is előkerül, majdnem elnevetem magamat, de végül csak egy nagyon elégedett mosolyt engedek meg felé, ahogy végignézem, miként mászik fel a lábamtól egészen a vállamig.
-Csakhogy megkerültél - jegyzem meg kissé apukásan, mint akinek a gyereke elkóborolt a vásári forgatagban.
-Azt hiszem, most jön a megvédős rész - mikor meghallom a kaparászó hangot elsőre az jut eszembe, menekülni kéne. Vannak keresztutcák és kapualjak. Utca vagy kapu, kapu vagy utca, az egyikből van további menekülési út, a másikban jobb a fedezék... Úgy döntök, a keresztutcát választom, sietős léptekkel indulok oda, hogy akármi is jön, ne lásson meg. Ott aztán egy autó fedezékében bújok el, onnan, a szélvédőn keresztül figyelem, hogy mi bukkanhat fel.
//Térképen jelölve a mozgás.//
http://kepfeltoltes.hu/120106/olimposz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam
avatar
Godlaw / Tao
Moderátor

Hozzászólások száma : 2668
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Svarog on Pént. 06 Jan. 2012, 22:40

Svarog szótlanul hallgatja a többiek társalgását. A szokásos dolgok, egy másik dimenzióba van... bla...bla...bla..bla...
Bár ő arra tippelt volna, hogy ezeknek a görögöknek valami rokoni kapcsolata van az Asgardokkal, talán ugyan annak a fajnak, két másik törzse, nem tudta, de nem tetszett neki, hogy most már ők is itt rontják a levegőt.
Hirtelen kiáltások és repülő kocsik hangja üti meg a fejét.
Pazar. Rápillant Horatiora.
- Na haver, az én dalomat játszák.
Xenon elmondja, hogy az amazonok önfejű és csökönyös nők.
- Nyugi haver, itt is vannak ám ilyenek...
Hirtelen kapirgáló hang hallatszott a hátuk mögül, valamint léptek zaja a közeli utcából.
Horatio e világi faterjának pedig szárnyai nőttek. Svarog eltátotta a száját, majd megdörzsölte a szemét.
- A ti világotokba tudott ilyet?
Svarog úgy dönt, hogy ő is követi a fickót, lemaradva, hogy fedezze Millert.
- Nyugi, haver ne hogy már ki hagyj a buliból.
Mondja neki.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 872
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Sam on Szomb. 07 Jan. 2012, 15:05

Bemutatkozásom után, csak egy férfi reagált, de nem is baj, sosem szerettem a csapat középpontja lenni, de így legalább a legtöbben a nevemet megjegyezhették, ha akarták. Ezután elég gyorsan kiderült, hogy mi s történt itt, és hogy hova is kell mennünk, hogy megoldjuk a dolgokat. Így el is indultunk, de sajnos nem jutottunk túl sokáig, mivel a környékről eléggé hangos zűrzavar hallható, kiáltozások, csörömpölés. A repülni képes itt lévők elindultak, hogy megnézzék mi is történik ott. Személy szerint örülök, hogy rátaláltam erre a csapatra, magamat ismerve nem hagyna hidegen egy ilyen buli, de egyedül jóval több ideig tartana rájönni a dolgokra, és még veszélyesebb is lenne, szóval csak nyertem vele. Miután a többiek eltűntek az amazonnal a nyomukban, aki repülés helyett testi erejét és sebességet vetette latba. Kaparászó hangot hallok az egyik közeli utcából. Ennek hatására néhányan elindulnak megnézni, néhányan pedig elbújnak, a maciról sejtettem, hogy nincs harci ereje, de a férfi, aki viszi ezek szerint csak egy sima ember. Én nem nagyon akarok elbújni, és odafutni sincs kedvem. Testemet takaró köpenyemet szétnyitom, így már teljesen láthatóvá válik teljes fegyverarzenálom. Hátranyúlok és megragadom hosszú pengém markolatát, de nem húzom elő, még nem. Hisz nem tudom veszély közeleg-e, avagy sem.

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

avatar
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Teddy on Szomb. 07 Jan. 2012, 19:00

Probléma nélkül mászok fel James vállára, mint mindig, eléggé hozzá vagyok már szokva az ilyesmihez, de azért néha itt-ott problémák adódnak, főleg amikor nincs olyan felszín amelybe könnyű megkapaszkodni. Ahogy reméltem, ilyen madár magaslatból már sokkal jobban látni a dolgokat, és ebből tökéletesen megállapíthatom hogy... Semmi, az égvilágon semmi sem történik a közelben, ez pedig kissé elszomorít, és a ráadás hogy még az amazon is elugrál tőlünk... Így kivel fogok tömegmészárlást végeztetni? Kezdek kissé rossz kedvű lenni a dolgok miatt. Végül megüti a füleimet az a furcsa kaparászó hang, amely a mögülünk jön, érdeklődve tekintek felé, de... Azt se látni... Szóval tétlenül ücsörgök tovább James vállán, illetve amikor megindul akkor jókedvűen felszólalok.
- A végtelenbe, és tovább! - Mutatok még az irányba amerre megyünk, majd tovább figyelem az eseményeket.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
avatar
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 09 Jan. 2012, 11:23

Résztvevők: Svarog, Horatio Millvier, James L. Tengam, Sam Vermont, Teddy és Balthazar Millvier
Balthazar felszállt a levegőbe, és ennek hála ő látta meg először a lényt, ami közeledett, bár reagálni egyelőre nem tudott rá, mert ekkor bukkant ki a sarok mögül. James és Teddy még időben el tudtak bújni, mivel körülbelül pontosan ekkor jött elő a lény, ami a hangokat okozta. És most már mindenki más is megláthatta, egy körülbelül öt méter hosszú négylábú gyíkszerű valami közeledett. Senki sem ismerte fel, hogy ez mi lehet. Az néhány pillanatig beleszagolt a levegőbe, majd fordulta a társaság felé és kezdett el nagyon gyorsan szaladni irányukba. Noha Sam állt legelöl nem őt vette célba, láthatóan ki tudta szagolni, hogy a férfi már nem élő, hanem a közelében álló Horatio-t támadta meg. A nagy teste ellenére igencsak fürgén mozgott és a közel húsz métert pillanatok alatt tette meg. A hosszabb nyakával kinyúlt a férfi felé és próbált a csípőjébe harapni.

Résztvevők: Mich Howard és Tyler Jackson
A csatornába elkezdenek a „szobrok” lesüllyedni lassan mind az egy tucat, kissé nehezebben, mint várta volna Tyler. Mivel igaz ő a szervetlen anyagokkal ezt könnyen megtudja tenni, de ezek a szobrok valamikor emberek voltak, így ez okozza a nehézségeket. Lejutnak a csatornába, ahol aztán még a felszínre is kihallatszik a csattanások zaja és az, hogy a „szobrok” darabokra törnek. Attól a pillanattól kezdve, hogy kiértek a túloldalon nem volt mi megtartsa őket alulról és élettelenül zuhantak a csatorna aljára, a hangokból ítélve több darabokra tört, ha nem az összes.
Mich eközben, míg Tyler a szobrokkal bűvészkedik, rászól az alakra, aki nem a lányra hajítja rá az autót, hanem nemes egyszerűséggel Mich irányába, amikor a férfi hozzászólt. A medúza nem nézett fel egyelőre és Mich látta meg először, nem feltétlen kell a szemébe nézni ahhoz, hogy kővé változtassa az embereket, mert a legtöbben háttal voltak, bár lehetséges, hogy arról érkezett a lány. A kocsi pedig repült az irányába, egy nagyobb öt ajtós autó, így Mich-nek pillanatai voltak csak ahhoz, hogy kitérjen az útjából, vagy ez el fogja találni.

Svarog: itt nincs Miller, azaz én karim Very Happy Millvier az, aki itt van.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13973
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Mich on Hétf. 09 Jan. 2012, 16:28

Mielőtt Tyler elsüllyeszti a szobrokat megfigyelem, hogy a helyzetük nem feltétlen arra utal, hogy a medúzának az áldozata szemébe kell néznie. Amint odaszólok az alaknak, az egyből hozzám vágja a kezében lévő autót. Nincs időm szemügyre venni a fickót, gyorsan amennyire csak tudok elkezdek felfelé repülni, hogy elkerüljem a felém dobott tárgyat. Elképesztő erővel dobta nekem, mivel azért volt távolság kettőnk között mégis alig van időm kitérni előle. Ezután ismét megpróbálom szemügyre venni a fickót.
Amint Tyler lesüllyesztette a szobrokat, azok a csatornába zuhantak és darabokra törtek, hallani lehetett a hangját amint a kőszobrok szétzúzódtak.
~ Ez nem volt egy túl jó ötlet, így a biztos halálba taszította szerencsétleneket. ~ gondolom.
Ezután várom a fejleményeket immáron kicsit magasabban mint eddig, remélem a medúza ereje idáig nem ér el, és hogy elsőnek a fickóval fog foglalkozni.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
avatar
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 10 Jan. 2012, 12:30

Teddy felkiáltására elmosolyodom, igen, a végtelenségig is menekülnék, és még annál is tovább, mert amikor meglátom a szörnyet, ami kibukkan, megcsappan a bizalmam társaim sikerében. A hatalmas és fürge gyíkszerű lény pillanatok alatt támad Horatiora, én pedig pillanatok alatt döntök úgy, hogy mégiscsak menekülni kéne tovább. Körülnézek, és látok néhány autót, ami csak úgy otthagyva áll az utcán, talán az utasok szintén átváltoztak, és leléptek, vagy annyira megijedtek, hogy inkább gyalog rohantak el, elkerülve a további baleseteket.
Kinézem az egyik ilyen autót, és olyat keresek, amiben kulcs is van. Hosszasan töprengek: hősidő, vagy nem hősidő? Ezek az emberek a barátaim többé-kevésbé, New Yorkot védik, ez tiszta sor, ők a nagy emberek, akik miatt ez a város az lehet, ami. Ettől függetlenül én nem vagyok hős, és ez a gyík simán kicsinál.
-Teddy, készülj, lesz egy rázós utunk - jegyzem meg, és letekerem a kocsi tanksapkáját, aztán beülök, és beindítom a motort.
Egyszerű, mint az egyszeregy. Nagy gáz, előtte elrántom a kormányt balra, a tank felé áll, ráloccsan némi benzin a többi a tankban marad, már ha legalább nagyjából tele van a tank, aztán a kocsi a jobb oldalára borul, és a maradék benzin kifolyik, valaki begyújtja és a gyík megég. Eközben én és Teddy... Az istenit, fogadjuk, hogy meg fogom húzni a vállamat.
Dudálni kezdek, hogy mindenki menjen el az útból, CSAK AKKOR hajtok bele a gyíkba, ha már mást nem ütök el a manőverrel, remélem ez nem fog nehézséget okozni, elég jó sofőr vagyok.
Az alaposság kedvéért felkapcsolom a távolsági fényszórót, hogy talán egy pillanatra elvakítsam a szörnyet, ha erre néz. Aztán padlógáz.
-Kapaszkodj Teddy, mintha az életedért kapaszkodnál... - Mert tényleg azért kapaszkodsz.
A gyík elérése előtt úgy öt-hat méterrel kirántom a kormányt, és felkészülök a becsapódásra meg a borulásra, aztán olyan erősen fogom a kormányt, ahogy csak bírom, és rögtön a becsapódás után igyekszem kimászni a kocsiból. Remélem még élni fogok addig.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam
avatar
Godlaw / Tao
Moderátor

Hozzászólások száma : 2668
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Horatio Millvier on Kedd 10 Jan. 2012, 18:25

Horatio gyorsan válaszolt Svarog kérdésére:
- Nem. Az én világomban még élő volt. Nem halt meg így nem lett belőle angyal sem - felelte a sárkányembernek.
Ezek után a felszálló apját és az őt követő Svarogot figyelte, akik az ismeretlen elébe akartak menni. A sarkon hirtelen egy öt méter hosszú, négylábú gyíkszerű valami jelent meg.
~ Azt a mocskos. Ez nem piskóta. Mi a fene lehet ez a rondaság ~ gondolta a mágus miközben az avaloni tündérek jutottak az eszébe.
A lény a levegőbe szagolt, majd a csapat felé indult. Horatio amint rájött, hogy ő a célpont már vette is fel a szellemformát, hogy a lény ne tudjon ártani neki. Legalábbis remélte, hogy a terve sikerül. Ha megúszta a dolgot, akkor szellemformában maradt és próbálta elvonni a lény figyelmét, hogy társai tehessenek valamit. Ekkor látta meg a kocsival próbálkozó James-t, és ha a férfinak sikerült nekivezetnie a lénynek a kocsit, akkor Horatio futva próbált távolodni, mivel nem tudhatta, hogy egy ilyen robbanás milyen hatással lehet a mutáns képességeivel együtt is rá.


Aktív képességek: Anyagtalan állapot/Szellemforma (még 5 körig)
Aktív mágiák: -

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
avatar
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Cyrus Douglass on Kedd 10 Jan. 2012, 19:31

Balthazar Millvier az utána repülő Svarogra nézett.
- Ne aggódj, haver. Eszem ágában sincs kihagyni - válaszolta a sárkányembernek, majd feljebb emelkedett.
Ekkor látta meg az öt méteres, négylábú gyíkfélét, amely éppen befordult a sarkon.
- Mi a fene ez - kérdezte meglepődve.
Kardja pillanatokkal később a kezében volt, készen arra, hogy használja ha szükséges. A lény eközben a fiát vette célba, aki hirtelen mintha szellemmé változott volna.
~ Lesz miről beszélgetnünk ~ töprengett Balti, miközben közelebb repült a csoporthoz, és így a lényhez is, de még olyan távolságban, hogy az ne tudja elérni a farkával, lábaival, vagy fejével.
Ekkor látta meg a kocsiba ülő és lény felé hajtó James-t.
- Repüljünk arrébb - kiáltotta Svarognak, és már szállt az egyik ház fölé, hogy így kerülje el az esetleges robbanás erejét.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
avatar
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Tyler on Szer. 11 Jan. 2012, 12:38

A szobrokat próbálja lejuttatni, nehogy széttörjenek. De elbízta magát, s sokkal nehezebb dolga van a szobrok manipulálásával, hisz azok nem voltak mindig szervetlen anyagok. Hamarabb kicsúszik a kezéből az irányítás, s az emberek szét törnek a csatornában. A levegőben lebegve is hallja a hangokat, s minden egyes hangnál összerezzen.
Dermedten lebeg szinte öntudatlanul a levegőben, s az utcát bámulja, azonban ő korántsem ezt látja.
Megölt számtalan embert, mert túlzottan elbizakodott volt a képességével kapcsolatban. Azt hitte egyszerű lesz, s megmenti azokat az embereket, de csak megölte őket. De....
Talán van még esélye, egy halvány s talán nem is sikerül de meg kell próbálnia. A lehető leggyorsabban, a csatornába repül, átolvadva az utcán. Ha képes volt manipulálni az előbb, akkor talán most is képes rá. Az első összetört szoborhoz lép, és az erejével, megpróbálja újra éppé tenni. Ehhez valószínűleg a teljes erejével koncentrálnia kell, de meg kell próbálnia....
avatar
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 916
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Teddy on Szer. 11 Jan. 2012, 14:58

Hamarosan fel is bukkan az a csúnya valami ami elől ím hősies módon elrejtőztünk. Számomra roppantmód szimpatikus az a valami, egyrészt azért ahogy kinéz, másrészt meg azért mert már neki is ment a társaságnak. James előjön egy ötlettel, és arra kér hogy kapaszkodjak, hát, nekem mégis mi bajom lehet belőle? Már most érzem hogy nagyon élvezni fogom a dolgot. Beszállok vele az autóba, és teszem amire utasít, felmászok a feje tetejére és bele kapaszkodok a hajába, elég tartást fog az adni, bár annyira nem veszem komolyan a dolgot, hiszen max megint össze kell majd valakinek varrnia, ám ettől függetlenül kapaszkodok.
- WÍÍÍÍÍÍÍÍÍ! - Ordítom élvezetesen ahogy megyünk, tudtam én hogy frankó lessz, bár nem tudom hogy mit is akar, de feltételezem hogy el akarja gázolni azt az izét. Biztos nagyon fájhat az ilyesmi, én is átéltem már egy jópárszor a dolgot, de max csak keréknyomot hagyott.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
avatar
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Sam on Csüt. 12 Jan. 2012, 00:38

Amint észreveszem a sarkon beforduló lényt, még én is ledöbbenek kissé. Végül is mi a fenét keres itt egy öt méteres gyíkszerű dög a városban? Sok mindenre számítottam, de erre nem. A ledöbbenés kissé ugyan lassítja a reakcióm, de szerencsére a lény megáll. Mintha a levegőt szaglászta volna, majd rögtön felénk vette az irányt, eléggé gyors tempóban. Az első döbbenetből felocsúdva rántom elő hosszú pengém, hogy azzal védekezzek a támadó lény ellen. Logikusan én voltam a legnagyobb veszélyben, hisz a lényhez én helyezkedtem el legközelebb, de a gyík úgy vélte, hogy én nem vagyok kielégítő „eledel” számára. Szóval ínyenc állatkánk nem szereti a régi rágós húst. Ahogy elhalad mellettem, tudtam, hogy egyik társamra fáj a foga. Ugyan kíváncsi természet vagyok, de nem nagyon szeretném látni, hogy ez a gyík miként fogyaszt el egy embert, így pengémmel megpróbálom megvágni az egyik lábát, hogy ezzel lassíthassam a mozgását. Ha sikerül, ha nem az mindegy, mindkét esetben erősen eltávolodok a lénytől. Ezzel megakadályozva az ellentámadását és helyet adva társaimnak a lény támadásához.

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

avatar
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 12 Jan. 2012, 19:43

Résztvevők: Svarog, Horatio Millvier, James L. Tengam, Sam Vermont, Teddy és Balthazar Millvier
James sikeresen beindította az autót és el is indult a lény felé. Horatio sikeresen kivédte a támadást hála annak, hogy légies formába váltott, Sam támadott és megvágta a lény lábát, amit az láthatóan nem igazán érzett meg, mert hangot sem adott ki. Azonban a kentaurnak nagyobb baja is volt, az út csúszott és a patáival igencsak nehézkesen tudott mozogni. Az autó pedig ekkor érkezett meg, mert a padlógázt a latyakos földön nehéz volt irányítani. Végül nekicsapódtak a lénynek és a kentaurnak. A lény ekkor mordult fel, de talpon maradt, az autó pedig egy hatalmasat ugrott az oldalán, a kentaurt szinte teljesen összeroncsolta a találat, de ez mentette meg a lényt. Az autó a levegőbe emelkedett és öt méteres repülés után esett le a tetejére. James nem kötötte be magát, a fején egy csúnya vágás éktelenkedett, a lábait pedig nem érezte egyáltalán a földre érés után. Teddy több helyen szakadt fel igencsak erősen és kirepült a kocsiból neki az egyik épület falának csapódott utána pedig bele a sáros latyakba. A lény pedig két lábra állt ezek után, hogy elkaphassa az alacsonyan levő Svarogot.

Résztvevők: Mich Howard és Tyler Jackson
Mich sikeresen kikerülte az autót és ahogyan a levegőbe emelkedett már megtudta nézni a férfit. Egy fekete bőrű alak volt, a szemeiben vad dühvel, azok után, hogy könnyedén emelgetet az autókat és dobálta őket, a fiatal férfi teljesen bizonyosra vehette, hogy egy mutánssal van dolga.

A fickó, ahogyan felfogta, hogy Mich-et nem lesz képes eltalálni, legalább is egykönnyen nem hála annak, hogy a levegőbe emelkedett, ezúttal egy tűzcsapot tépett ki a betonból és azzal indult el futva a medúza irányába, a nő pedig még mindig a földön feküdt reszketve és zokogva és nem, nem nézett fel.

Tyler lebukott a csatornába, hogy a széttört szobrokhoz menjen oda, valóban, ahogyan fentről is hallani lehetett mindegyik széttört, és hosszasan a csatornában apró darabokra törve feküdtek. Amikor Tyler megpróbálja összeállítani az elsőt, meglepő módon sikerült, valóban nagy koncentrációval a megannyi darab miatt, de ahogyan a koncentráció abbamarad a szobor újra darabjaira hullott szét.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13973
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.