8. sugárút

4 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Svarog on Pént. 13 Jan. 2012, 10:06

Svarog látta a hatalmas gyíkot, ami feléjük közeledett. Sőt azt is észrevette, hogy a többiek megpróbálják hatástalanítani. Godzilla kisöccse pedig őt akarja elkapni.
Svarog nem tehetett mást, magasabbra repült, közben a teremtmény pofájába dobott egy tűzgolyót, majd az egyik közeli ház tetejére röppen. És a teremtmény törzsére dob egy újabb lángoló labdát.
- Megakartál zabálni? Remélem szereted a csípőst.
Ezt hangosan kiabálta, remélve, hogy a lény figyelmét eltereli a csapattársairól, míg kiviszik a sebesülteket a tűzvonalból. Persze nem akart meghalni. Ha Godzilla Junior még közelebb jön, ő hátrálni fog.
Valahogy nem volt az a vezéráldozat típus.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 872
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Mich on Szomb. 14 Jan. 2012, 10:46

~ A fenébe is, Tyler itt hagyott. Lement ő is a föld alá. Gondolom próbálja menteni a menthetőt. A lényeg, ha most megöli a medúzát a fickó, akkor biztosan nem tudjuk már őket visszaváltoztatni. Nem értem a fickó miért próbál mindenkit megtámadni. Szó nélkül rám támadt, lehet meg van babonázva. A lényeg, hogy nagyon erős, ha nyíltan felvállalom vele a harcot biztosan vesztek. ~ gondolom miközben körbenézek.
Gyorsan próbálom felmérni a környezetem, valami szúrós eszközt keresek, kisebb villámhárító, eresz csatorna, tűzlépcsők, ahonnan le tudok tépni valami szúrós fegyverszerűt.
- Ne a földön fekvőket támadd, küzdj meg méltó ellenféllel! Vagy túl nagy falat vagyok számodra?! - kiáltom felé, miközben fegyvert keresek magamnak.
Ha sikerül fegyvert szereznem elkezdek repülni felé, az újonnan szerzett fegyveremet magam elé tartva. Számítok rá, hogy hozzám fog vágni valamit, ezért figyelem a kezét, hogy ha megteszi ki tudjak térni valamelyik irányba és tudjak tovább repülni felé. Ha sikerül közel kerülnöm hozzá akkor lendületből beleszúrom a vállába a fegyverem, és tovább repülök, ha valamiért nem tudok közel kerülni, vagy túl veszélyes lenne közel menni hozzá akkor lendületből belehajítom mint egy gerelyt, majd nagyobb ívben kerülöm ki és úgy repülök tovább, majd ismét a levegőbe emelkedek.
Meghallom, hagy a hátrahagyott csapat is harcba keveredett, hatalmas csattanások hallatszanak.
~ Szerencsére ott van Horatio és Svarog is, valamint James annak ellenére, hogy csak egy egyszerű ember, igen leleményes tud lenni. Remélem megoldják nélkülem is. Az amazon elindult utánunk láttam ahogy felugrott az egyik házra. Jó lenne ha előkerülne, most hogy Tyler is itt hagyott eléggé megcsappantak az esélyeim ~
Továbbra is figyelem a fickót, készen várom, ha esetleg megtámadna megint.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
avatar
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szomb. 14 Jan. 2012, 13:04

Ezt... Nem... Így... Terveztem...
Néhány másodpercig csak lógok fejjel lefelé, aztán rájövök, hogy nem lógok, mert a fejemen van a súlyom. Az övet nem kapcsoltam be, hogy hamar ki tudjak mászni a kocsiból, de ennek is megvannak a maga veszélyei, ahogy ez látható. Érzem, hogy a fejem búbját melegség önti el, nehéz eldönteni, hogy azért, mert odaszáll a vér, vagy mert ténylegesen onnan jön ki a vér. Akárhogy is, hamar meg kell fordulnom. A lábaimat nem érzem, de nincs fájdalom a gerincemben talán csak elzsibbadtak, vagy kiment belőlük a vér attól, hogy fejjel lefelé vagyok. Megpróbálom kinyitni az ajtót, ha nem megy, akkor az ablakot húzom le - ha még esetleg nem tört be. Ha ez sem megy, akkor könyökömmel próbálom betörni az üveget. Ha valamelyik módon utam nyílik kifelé, akkor lassan, óvatosan kezdem magamat kihúzni a kocsiból a kezeimmel, és remélem, hamarosan a lábaimba is visszatér az élet. Közben pedig imádkozom azért, hogy még ne gyulladjon be a benzin.
-Teddy, csak hogy tudd, egész jó halál lenne itt kimúlni, egy plüssmackó társaságában. Biztos sokakat elgondolkodtatna, hogy mi az istenért van mellettem egy játékmedve.
Csak azért beszélek, hogy ne essek pánikba, amíg van kihez beszélnem, jobban érzem magam, és centiről centire húzom ki magamat a kocsiból.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam
avatar
Godlaw / Tao
Moderátor

Hozzászólások száma : 2668
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Teddy on Szomb. 14 Jan. 2012, 13:39

Élvezem az utat, de komolyan, végig, nagyon király látvány, mind a kentaúr elkenése, mind a másik izé elcsapása, bár úgy tűnik az annyira nem érezte meg. Mi viszont szó szerint tovaszállunk, James az autóval, én meg csak úgy jómagam, ki az ablakán, neki egy falnak, aztán meg bele a sárba, mint valami rajzfilmben. A következő pillanatban már fel is szívtam a latyak egy részét, és már nehéz is a mozgás, illetve nehézkesebb, de ez most még jól is jöhet, tekintvén hogy elég szép sérüléseket szereztem, a nedvesség segíthet összetartani a bélésem, hogy ne hulljon ki olyan könnyen. Megindulok James felé, hallom hogy beszél, és igyekszek minél hamarabb, és a lehető legkevesebb veszteség nélkül odaérni hozzá, s ha megvan, akkor.
- Ez űberkirály volt! - Örvendezek egy sort, természetesen ügyelve arra hogy annak a valaminek ne vonjam ide a figyelmét.
- Láttad a kentaurt? Eszméletlen király volt szerencsétlent hogy szétkented! - Szórom a dícséreteket neki, mivel több dolgot nem tudok csinálni, csak fogni a hasam és valahogy úgy tartani az éppenhogy helyén lévő kezem, hogy ne igazán hulljon belőle ki semmi.
- Mellesleg ugyan, túlélted, mitől halnál meg? Túléltünk mi együtt a multkor egy szikladárda záport, vagy mi a fene volt az, egy ütközés kocsiban, ugyan mi ez ahhoz képest? - Mosolygok, és valóban így is gondolom.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
avatar
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Horatio Millvier on Szomb. 14 Jan. 2012, 20:24

Horatio-nak időben sikerült a képességeit használva szellemformát felvennie, így a lény nem tudott kárt tenni benne. A mágusnak feltűnt a kentaur nehéz mozgása a köveken, de nem tudott segíteni, mert a kocsi ekkor érkezett meg. Nem csak a lényt, de a kentaurt is eltalálta. A félig ember, félig ló súlyos sérüléseket szenvedett el, és ezzel sajnos meghiúsította a gyík elleni támadást.
- Fenébe - morogta a férfi, majd látta, hogy a lény Svarogot próbálja elkapni.
Tudta, hogy anyagtalan formában nem képes a mágiához fordulni, de azt is tudta, hogy ha visszaváltozik normális vagy páncél formába, akkor a lény újra rá fog támadni, és ki tudja, hogy a páncél képes lenne e megvédeni őt egy ekkora lény erejétől. Úgy döntött, hogy megnézi mi a helyzet a sérültekkel, így a kocsihoz sétált, mikor oda ért levette a szellemformát, majd felöltötte a kemény formát, és segített kiszállni James-nek meg Teddy-nek.
- Minden rendben. Javaslom menjetek fedezékbe. Ezt mi elintézzük. Többet nem tudtok tenni. Tudtommal - mondta a mágus.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
avatar
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Cyrus Douglass on Szomb. 14 Jan. 2012, 23:33

Balthazar Millvier az újdonsült angyal a levegőből figyelte az események menetét. Kardja a kezében volt, készen arra, ha használni kellene. Balti látta, ahogy fia mintha szellemé válna, így a lény nem tudta őt elkapni.
~ Hűha. Az anyja génjeit örökölte ~ gondolta Balthazar.
Eközben James hajtott neki egy kocsival a lénynek, de a kentaur lassú mozgása miatt azt találta el inkább, így még a félig ember félig ló élőlény súlyosan megsérült, addig a gyíkféleség alig érezte meg a járművel való találkozást. A lény ezek után Svarogot vette célba, aki egy ház felé próbált repülni, hogy elkerülje a lényt, miközben tűzgolyókat dobált rá.
~ Régi szép emlékek ~ gondolta az exmágus, majd azon törte a fejét, hogy mivel tudna segíteni. Sam támadása nem járt sikerrel, így Balthazar is elvetette a karddal való akciózás.
Ekkor ugrott be neki a telepatikus képessége. Ugyan még eddig csak befelé érkeztek gondolatok és érzések, de kifelé még sosem próbálta küldeni ezeket. Talán ha sikerülne a lénynek megnyugtató gondolatokat és érzéseket küldeni, akkor talán sikerülne leállítaniuk. Mivel nem tudta képes e ekkora koncentráció mellett is a levegőben maradni, így az egyik tetőre szállt le, szárnyait nem húzta vissza azért, hogy ha szükséges levegőbe tudjon emelkedni. Ezek után a lehető legerősebben kezdett koncentrálni, megnyitotta elméjét a külvilág felé, és a lényét kereste. Ha megtalálta megnyugtató, békés, higgadt érzéseket próbált sugározni a lénynek. Az volt a célja, hogy lenyugodjon, és ha lehet ne támadjon tovább az emberekre. Békét, és nyugalmat akart a lény elméjében. Addig koncentrált, ameddig csak erejéből tellett. Folyamatosan sugározta a békés, nyugodt érzéseket a gyíkféle felé.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
avatar
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Sam on Vas. 15 Jan. 2012, 16:48

Valahogy előre éreztem, hogy a vágás hatástalan lesz, de ebből legalább kiderült, hogy a lény bőre nem elég ellenálló a kardom megállítására. Így valószínűleg a pisztolytöltényeket se állítaná meg, ami elég jó hír, ha azt vesszük. Ugyanakkor tökéletesen jó ötlet volt eltávolodni a lénytől a vágás után, mivel az a férfi, aki az előbb eltűnt a macival, most megjelent. Egy járműben, amivel belerongyolt a kentaurba és a gyíklénybe. Emellett az autó két utasa se festett valami szépen, de ezzel most nem volt időm foglalkozni, a fő probléma megoldásán kezdtem törni a fejem. A megszokott higgadtsággal és stratégiai összegzéssel próbálok valami kivitelezhető, mégis minimális veszéllyel járó tervet. Miután végigjátszottam a fejemben pár tucat lehetőséget és egyik sem tűnt valami kedvezőnek számomra, így kiválasztottam azt, ami ugyan nem a legütősebb, de túlélhető. A lény az előbb is levegőnek nézett, talán ezt kihasználhatom. Nem érez veszélyesnek, lévén, hogy jelenleg nem működnek a testi funkcióim, így benne azt az illúzió kelthetem, hogy halott vagyok. Ha ezt alapul veszem, akkor velem továbbra sem fog nagyon foglalkozni. Kardom visszacsúsztatom hüvelyébe és a Desert Eagle-m veszem kezembe. Ha a testére célzok, azzal sok reakciót nem válthatok ki, ezért egy érzékenyebb pontja esik választásom. Elég jó vagyok lövészet terén is, így valószínűleg sikerül eltalálnom a szemeit. A terv érdekében úgy helyezkedem, hogy a lehető legnagyobb esélyem legyen elérnem a célom. Mint az kiderült számomra az érkezésénél, inkább a szaglására hagyatkozik, de ha eltalálom a szemét, a fejsérülés talán még egy ilyen lényt is kifektet, vagy legalább összezavar. Kitudja milyen ennek a lénynek a biológiai felépítése…

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

avatar
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Tyler on Hétf. 16 Jan. 2012, 12:32

Kétségbeesetten nézi az apró darabokra tört szobrokat. Vesz egy mély levegőt és az egyik előtt koncentrálni kezd, azonosítja a darabjait, majd szabadon eresztve az erejét, a darabokat lassan megpróbálja összeilleszteni. Szinte másodpercek alatt fújtatni kezd, és ömlik a veríték a homlokáról. Összeszorított szájjal, próbálja összeilleszteni a darabokat, mint egy bizarr kirakóst.
Meglepett kiáltás hagyja el, mikor a szobrot sikerül összeilleszteni, de ahogy hirtelen abbahagyja a koncentrálást, újra szét hullik. Fújtatva támaszkodik a falnak.
-Ez így nem fog menni....-
Talán a Medúza vagy valamelyik görög tudna segíteni. Megpróbálja összeszedni magát, kiterjeszti az érzékeit, s ha megérzi a férfi lépteit, akkor alulról megpróbálja belesüllyeszteni az utcába. Talán ennyire még van ereje, ha ez nem menne akkor, felfelé veszi az irányt, s karperecekkel még lehet esélye megállítani a férfit, mielőtt megölné a nőt. Ez az egyetlen esélye, arra hogy megmentse azokat az embereket akiknek a halálát okozta.
avatar
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 916
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 16 Jan. 2012, 13:01

Résztvevők: Svarog, Horatio Millvier, James L. Tengam, Sam Vermont, Teddy és Balthazar Millvier
Balthazar leszállt az épület tetejére és nekiállt annak, hogy nyugtató érzéseket küldjön a lény felé, ami még talán be is vállt volna, ha Svarog és Sam nem támadják meg a lényt. Sam a lény szemeit célozta meg, amik találtak is, ugyanebben a pillanatban Svarog a lény szájába küldött egy tűzlabdát, amitől a lény feje felrobbant. Azonban, ami ilyenkor megszokott lett volna, nem az következett. A lénynek el kellett volna holtan dőlnie, ehelyett pillanatok alatt a lerobbant fej helyett kettő nőtt ki a lénynek. A két Millvier történész révén egyből rájön, hogy ez micsoda, egy hidra. A lény megrázta a fejeit és most már rájött, hogy hiába nem élt Sam veszélyes ellenfél volt, így felé támadott, az egyik fej jobbról, a másik balról próbálta a vámpírt elfogni.
Eközben a többiek a kocsinál ügyködtek, James-nek nem igazán ment a kiszállás, így ehhez Horatio segítsége kellett. Aki igaz mondta a férfinak és Teddy-nak, hogy menjenek fedezékbe, de ahogyan kiszedte a sérültet a kocsiból láthatta, hogy ez nem fog menni. James bal lábán nyílt lábszártörés volt a sípcsontján, a másik lábán pedig a térde volt szétnyílva. Mindkettő erősen vérzett, bár James ezt továbbra sem érezte és a fején is volt egy csúnyább vágás, bár az mostanra már nem vérzett olyan nagyon.


Résztvevők: Mich Howard és Tyler Jackson
Mich-nek sikerült fegyvert találnia, leginkább neki is egy tűzcsap személyében, mert a villanyoszlopok túl nehezek lettek volna számára, ereszek meg nem igazán voltak itt, révén minimum tíz emeletes házak voltak errefelé és tűzlépcsőket sem látott a közelben, így hirtelen. Ahogyan Mich megint a férfira üvöltött, az ismét a hang irányába vágta a saját fegyverét, de ezt könnyen ki lehetett kerülni. A folyamatos zavarások miatt már arra sem nézett, hanem néhány gyors lépéssel a lánynál termett és kapta el a nyakát. Mich ekkora ért oda és mivel a tűzcsappal szúrni nem lehetett csak ütni, így megütötte a férfit, a lány visszaesett a földre a fekete bőrű férfi pedig az egyik közeli boltban landolt betörve az üveget és eltűnt a boltban.
Mire Tyler elhatározta, hogy a férfit fogja keresni, már nem érzékelte a lépteit sehonnan sem, és jelenleg a közelből senkit sem. Ha felment, akkor ugyanaz a kép fogadta, ami fentebb látható, hogy a férfi eltűnt egy betört ablakú boltban, a lány a földön és Mich-nél egy tűzcsap van.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13973
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Mich on Hétf. 16 Jan. 2012, 15:59

~ Ez az ütés jól betalált ~ gondolom magamban, amint látom, hogy a fickó a boltban kötött ki az üveget áttörve. ~ Talán nőtt az erőm is, ki tudja mostanában elég furcsa érzések vannak bennem, már Avalonban is éreztem, és most megint, amikor azok a villámok jelentek meg. A férfi eltűnt a boltban, de a medúza még mindig itt van, aki legalább ugyanolyan veszélyes lehet. Valamint a fickót sem írnám még le, nehogy meglepjen minket. ~
A tűzcsapot a kezemben tartom, bár leeresztem, nehogy fenyegetve érezze magát tőle a medúza. Nagyon óvatosan szólok hozzá, most, hogy tudatosult bennem, hogy nem kell az emberek szemébe néznie ahhoz hogy kővé változtassa őket, igencsak beijedtem. Talán hagyni kellett volna a sorsára, bár akkor ezek az emberek mind meghaltak volna.
- Jól van? - szólok felé - Nem akarjuk bántani. Nyugalom. Mesélje el mi történt, tudunk segíteni higgye el. Ki volt ez a fekete bőrű fickó? - mondom neki nyugodt hangon, bizalom gerjesztően, bár egyelőre nem indulok el felé.
A bolt felé is pillantok néha, nehogy meglepjen a fekete bőrű.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
avatar
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Cyrus Douglass on Hétf. 16 Jan. 2012, 21:16

Balthazar Millvier miközben koncentrált hirtelen lövések hangjára lett figyelmes, és egy robbanást is hallott. Mikor megnézte mi történt, tátva maradt a szája. A lény feje felrobbant, és hirtelen kettő másik nőtt a helyére.
- A fenébe - káromkodta, majd a levegőbe emelkedett.
Mikor meglátta, hogy a hidra - mert hogy most már rájött micsoda - Sam felé támadt az angyal Svarog felé kiáltott.
- Lőj egy tűzlabdát a hátába. A fejét ne célozd. Ki kell találjam hogy tudjuk megölni a hidrát. Legközelebb meg ha látod, hogy leszállok egy tetőre és nem teszek semmit gondolkozz el azon, hogy éppen egy tervet próbálok megvalósítani, és nem csak nézelődök. A kis akciótok megakadályozta, hogy lenyugtassam. Ezek után erre esélyem sincs. Mindenképpen meg kell ölnünk - mondta a sárkányembernek.
Ezek után magasan a levegőbe emelkedett és gondolkozni kezdett, hogy vajon miképp lehet megölni a görög mitológiai lényt.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
avatar
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Tyler on Szer. 18 Jan. 2012, 10:41

Ahogy koncentrálni kezd, hogy megérezze a fentiek mozgását, nem érez semmit, csak a nőt a földön. Valószínűleg ő az egyetlen aki nem mozog. A támadó is a levegőbe emelkedett vagy valami más történt vele. A levegőbe emelkedik és fölfelé halad. Az iménti mutatványa miatt sokkal lassabban, mint szeretne.
Így mikor felbukkan, már csak Mich és a nő kettősét látja, valamint a betört üzletet, ahová feltételezhetően berepült vagy zuhant a férfi. Sietve félre tolja Mich és a nőhöz lép.
-Figyeljen rám! Azokat az embereket, akik kővé váltak...és...széttörtek vissza lehet változtatni....egyben tudom tartani a szobrokat, de nem túl sokáig....-
Hangja kicsit kétségbeesett és hangos, ami nem is csoda, a nő az egyetlen esélye, hogy ne váljon....
avatar
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 916
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Teddy on Szer. 18 Jan. 2012, 20:23

Az egyik alak a segítségünkre siet, és kiszedi Jamest a kocsiból.
- Köszike. - Mondom, majd egy pillanat alatt szemügyre veszem drága barátomat, hogy hogyan s mint is van őkelme, ha már magától nem tudott kiszállni, akkor tuti hogy van valami "gebasz" vele, és nem meglepően ténylegesen meglátok valamit a lábain, vagyis inkább a lábaival van valami.. Óh nem lényeg, ami számít hogy elég csúnyán néznek ki, szóval rá ugrok az arcára, komolyan, megpróbálom ölelgetni úgy az arcát, hogy ne igazán láthasson le, az embereket ismerve ilyenkor jön a pánik hogy " úristen, mi történt a lábaimmal? ÚRISTEN!!!! " Ez pedig nem kell most ide, mert szerintem csak rontana a helyzeten.
- Nem akarod megnézni. - Mondom kedvesen, konkrétan a képébe mosolyogva.
- Annyira nagyon nem vészes... - Majd a másik alakra nézek. - .... Maga pedig vigye el valami helyre ahol rendbe szedhetik, tuti van ilyen, és ne merje itt hagyni mert.... - S ezen a pontom a szemeim vörösben kezdenek el izzani, vagyis a gomb szemem, s vörös fény árad a sebeimből, és a számból.
- Különben megkínzom a családodat, végignézetem veled ahogy egytől egyig levágom az ujjaikat, megetetem azokat veled, majd kibelezlek, csak hogy újra letolhassam őket a torkodon! - Ezen ponton pedig mintha mi sem történt volna nézek vissza Jamesre.
- Rendben leszel, ha nem, akkor ne hívjanak engem Teddynek. - S még egyszer erősen megölelem az arcát, és nem is igazán akarom elengedni, ennél többet nem tehetek, illetve ha valaki így hirtelenjében a kezembe nyom egy adag cérnát, meg egy tűt, akkor megpróbálnám összevarrni magam, meg Jamest is, hátha az embereknél is működik, aztán meg mennék belevarrni néhányat abba az idegesítő gyík miafrancba, aminek azóta két feje van... De lássuk be, erre semmi esély, mert ki hordoz magánál csak úgy ilyen cuccokat?

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
avatar
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Sam on Szer. 18 Jan. 2012, 22:21

A lövések jó ötletnek bizonyultak, lövedékeim sikeresen elérték a céljukat és kiloccsantották a lény szemeit. Ugyanebben a pillanatban egyik társam egy tűzlabdát dobott a lény szájába, aminek következtében az felrobbant. Már épp kezdtem örülni, és azt hinni, hogy ezt a harcot már le is tudtuk, de sajnos nem volt ekkora szerencsénk. A lerobbant fej helyére kettő újabb nőtt. Évszázados tanulmányaim során olvastam már ilyen lényről, de nem hittem, hogy valaha is találkozhatom egyel. A görög mitológia egy furcsa teremtményével, a hidrával. De gondolatmenetem erősen megzavarta az, hogy az előttem álló lény sajnos ráeszmélt, hogy hiába nem mutatok semmi életfunkciót igen elevenen próbálom a vesztét okozni. Két fejével két oldalról támadott rám, más módot hirtelen nem láttam a menekülésre, mint a vámpírok egyik képességének bevetését. (Gyorsaság) Ennek segítségével még sikeresen ellóghatok a támadás elől, ha minden úgy történik, mint ahogy azt elterveztem, akkor a lény előtt körülbelül 25-30 méterre „jelenek meg”. Ezután már lesz időm kitervelni valamit, amitől nem nőnek újabb fejei. Ha felém indulna ismét bevetem a képességet, hogy távolabb tudhassam magam tőle.

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

avatar
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Svarog on Csüt. 19 Jan. 2012, 11:34

Svarog felkurjant, amikor a dög feje darabokra robban.
- EZ AZ! SÜLT GYÍKHÚS DRAGUNOV MÓDRA...
A szörnyeteg nem hal meg, sőt a lerobbant fej helyén egyszerre kettő is nő. Boris ledöbben. - Na ez már több a soknál.
Szerencsére a két vadi új fej az elölről támadó fickóra csapott le két oldalról. Közben Horatio faterja is ráparancsolt Svarogra és le is szidta. Dragunov felsóhajtott.
- Bocs, hogy menteni próbáltam az életem, angyalka!
Svarog nagy ívben megpróbálta kikerülni a hídrát, bal oldalról, majd ha ez sikerült, akkor tűzgolyót röpít a hátába.
- Asgardiak, angyalok, varázslók mindenki nekem dirigál.
Morogta.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 872
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Godlaw / Tao on Pént. 20 Jan. 2012, 11:02

Az autóból végül segítséggel sikerül csak kikászálódnom, de hiába kerülök vízszintesbe, a lábaimat még mindig nem tudom mozgatni, nem is igazán érzem őket. Mikor azon kezdenék gondolkodni, hogy eltört-e a gerincem, és megpróbálnék felülni, hogy kiderítsem ezt, valami puha és szőrös teríti be az arcomat.
-Teddy? - Kérdem kicsit meglepődve, aztán a magyarázatából azt szűröm le, hogy a lábam olyan rondán néz ki, hogy valószínűleg elájulnék, ha meglátnám. Ez a tudat sem túl kellemes, de azt hiszem, a látvány jobban sokkolna. Az adrenalin, a vérveszteség és Teddy hatására egyelőre nem érzek erősebb fájdalmat, úgyhogy igyekszem nyugodtan, mozdulatlanul feküdni.
-Azt hiszem, ez volt életem második legrosszabb ötlete - nyögöm ki közben, aztán Teddy nyomni kezdi a szövegelést Horationak, és egyszer csak valami durva horrorfilmmé válik az egész, amikor a plüssmaci darabol meg belez... Jó, hát tudtam eddig is, hogy nem egészen ép Teddy, de végülis láthatóan jobb, ha a barátod egy pszichopata, mint ha az ellenséged lenne az.
-Szerintem a mészárlás gondolata nélkül is segíteni fog, Teddy. De azért kösz, hogy megbosszulnál, csak inkább a szörny családját nyírd ki - nyöszörgöm szép lassan, és azon gondolkodom, vajon hívta-e már valaki a mentőket. És vajon kijönnének-e...
A zsebem felé nyúlok, és tapogatózni kezdek a mobilom után, a zakómban, és ekkor jut eszembe, hogy valahol elhagytam az összes ajándékot, amit eddig nagy gonddal vásároltam. Na mindegy, talán megértőek lesznek.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam
avatar
Godlaw / Tao
Moderátor

Hozzászólások száma : 2668
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 21 Jan. 2012, 11:50

Résztvevők: Svarog, Horatio Millvier, James L. Tengam, Sam Vermont, Teddy és Balthazar Millvier
Sam még éppen idejében tudott eltűnni a lény elől, aki ezek után megtorpant, Svarog támadására felvonyított, de ebben a pillanatban érezte meg a vér szagát, ami James felől érkezett. Mivel éppen senki sem volt elérhető közelségben számára, csak a halott Sam, így a friss vér illata mámorítóan hatott számára. Azonnal fordult abba az irányba, majd indult meg feléjük, az utolsó pár métert igazából csúszva tette meg, az egyik fejével oldalra csapta Horatio-t, aki az egyik közeli bolt kirakatát betörve odabent a boltban landolt. A másik fej pedig lecsapott James-re.
Odafent Balti egyelőre nem sokra jutott, eszébe jutott, hogy mitológiai lény, görög, Herkules ölt már ilyet, ha levágod a fejét helyette kettő nő ki. De az, hogy miként lehet legyőzni még nem jutott az eszébe.

Résztvevők: Mich Howard és Tyler Jackson
A nő csak a zajokra nézett fel, de a szemei csukva voltak, így próbált Tyler és Mich felé nézni. Látszott rajta, hogy zavart és nem igen tudja, hogy merre lehet, vagy mi történt vele.
- Nem tudom, furcsán éreztem magam, amikor vörös lett az ég, és mikor segíteni akartak, felnéztem és kővé váltak – zokogott. – Nem akartam bántani őket, senkit sem akartam bántani… de… de nem tudtam irányítani, olyan gyorsan történt minden. Azt hiszem… a felesége akart segíteni, ő is kővé vált.
Tyler szavaira elakadt a hangja, eddig is sápadt volt, a hideg és a félelem miatt, de most még inkább elsápadt.
- Meg… megölte őket?! – kérdezte. – Nem… csak ha sértetlenek… ha a véremet adom… visszaváltoznak, de nem menti már meg őket… - sírt tovább.
A bolt felől ekkor lehet hallani, hogy a néger férfi összeszedte magát.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13973
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Mich on Szomb. 21 Jan. 2012, 23:03

- Nyugalom hölgyem, segítünk magán vannak velünk SHIELD ügynökök is, biztosan találunk megoldást - mondom neki nyugodt hangon.
Eközben Tyler-re nézek, nem szólok semmit, de arcom mindent elárul. Komám ezt bizony elég szépen elbaszarintottad.
~ Tyler ezt nem hiszem el, hogy lehettél ennyire meggondolatlan. Azt hiszem most jó néhány ember élete szárad a kezén. ~ gondolom.
Eközben hallom, hogy a néger fickó kezd mozgolódni.
- Uram, kérem nyugodjon le. Azzal senkinek nem fog segíteni, ha még egy ember meghal. Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk, de csak úgy tudunk segíteni, ha mindenki nyugton van. - mondom olyan hangerővel, hogy hallja bent a boltban is, miközben kicsit lejjebb ereszkedek. Kezemben még mindig itt van a tűzcsap leeresztve.
Ha a fickó úgy tűnik már nem ellenséges, akkor felvetem Tylernek, hogy valamelyikőnknek meg kellene nézni mi történik a csapat másik részével, ha még mindig olyan harcias, akkor felveszem vele a kesztyűt most is.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
avatar
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Tyler on Hétf. 23 Jan. 2012, 14:44

Még mindig meredten bámulja a zokogó nőt, s Mich hangja csak tompa morajként hallja. nem is figyel oda rá, ahogy a néger férfi mozgolódását sem érzékeli. Újra és újra hallja a fejében a darabokra törő szobrok zaját. Ha nem cselekszik elhamarkodottan, ha nem bízik meg annyira az erejében....most is élnének és nem lenne gyilkos. Nem száradna annyi ember halála a kezén. Térdre zuhan reszketve, a kezét a tarkójára kulcsolva motyogja: Nem, nem, nem....
Hallani ugyan hallja a körülötte lévő történéseket, de képtelen megmozdulni. Újra és újra a nő szavait hallja és a szobrokat látja maga előtt, ahogy összetörnek....
avatar
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 916
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Teddy on Hétf. 23 Jan. 2012, 17:40

- Miért, mi volt az a nagyon rossz döntés, amely az első helyen áll? - Kérdem érdeklődve, próbálom elütni az időt valamivel, és lefoglalni hogy addig se legyen különösebb baja, végül is az emberek szeretnek beszélgetni.. Nem?
- Te meg ne csak állj ott hanem csinálj is végre vala... - Ekkor érkezik meg a gyíkférgese, és egy gyönyörű mozdulattal tünteti el azt a furcsa alakot a közelünkből. -... mit... Látod? Miért nem csinált semmit az a nyomorult? - Morgom Jamesnek, majd a randaságra emelem a tekintetem, aki láthatóan próbálja megcsócsálni a barátomat, ezt pedig nem hagyhatom!
- Hé.. HÉ! Tűnj innen, nem hallod? Mégis ki engedte meg neked egyáltalán hogy idegyere és ezt csináld he? TAKARODJ INNEN!!!... Utolsó figyelmeztetés... Nem? Hát akkor nesze! És nesze!! - Ordibálok és elkezdem csépelni a képét, oké semmit sem érek vele, bezzeg ha lenne nálam egy tű, már felnyitottam volna vele legalább egy kicsit a bőrét, bár mondjuk a célom az hogy elvonjam a figyelmét, aztán ha sikerül akkor.. Futás! Nem féltem a bőröm, csak megpróbálom minél messzebb vinni Jamestől, aztán hátha működik.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
avatar
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Svarog on Kedd 24 Jan. 2012, 22:14

- Godzi fiú elszabadult! - kiáltotta Svarog. A lény csak felvonyított a lánggolyóra, majd félrelökte Horatiot, bele egy kirakatba, majd egy hullasápadt alak felé indult el.
Svarog látja, hogy a két fej le van foglalva. Hőt vont el a környezetétől, majd a következő pillanatban egyszerre két tűzgolyót dobott bele a dög hátába, majd távolabb repült a karmainak hatósugarából.
- Balti, van már valami, hogy a t*k*m ez a dög?

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 872
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Sam on Szer. 25 Jan. 2012, 20:07

A képességek sikeresen használtam, bár erre a technikára ritkán van szükségem mégis meglepően jól használtam. A hírtelen eltűnésemnek köszönhetően a hidra megtorpant, valószínűleg nem értette, hogy változtattam meg ennyire a helyzetem ilyen rövid időn belül. Ez pont jól jött, mivel így tisztább célpontot nyújtott. Így egy tűzgolyó tökéletesen eltalálta. Bár ez sem nagyon hatotta meg, ugyan hangot adott fájdalmának, de nem nagyon zavartatta tovább magát. Az irányát a sebesültjeink felé vette, bár nem vagyok benne biztos, de a vér szagát érezhette meg. Sőt abból kifolyólag, hogy a szaglásával még azt is kiderítette, hogy halott vagyok nagyon is valószínű, hogy a vérszag ért el hozzá. Nem sok időre volt szüksége, hogy elérje őket. Majd támadásba lendült, kihasználva a két fejét két célpontra is fókuszálhatott. Az egyikkel a sérülteknek segítő férfit vágta az egyik boltba, a másikkal pedig épp felfalni készült a tehetetlen sofőrt. Nem tehetek értük sok mindent, ha odamennék, én sem lennék több, egy egyszerű vacsorajelöltnél. Nincs az arzenálomban olyan képesség, amely segítségével leteríthetnék egy ilyen lényt, a fő erősségem az elmémben és az elnyert tudásban rejlik, így próbálom feleleveníteni a hidrákról elnyert tudásomat, emlékszem rá, hogy régebben olvastam róluk több könyvet is…

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

avatar
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Godlaw / Tao on Csüt. 26 Jan. 2012, 11:15

-Az első? Hogy New Yorkba költöztem - válaszolom némi cinizmussal a hangomban, aztán valahogy elmegy a kedvem a jópofizástól, mert megindul felém a dög, akinek már két feje van egy helyett.
Valamivel fel kéne tartani, bármivel, ami a kezem ügyébe akad. Teddy püfölni kezdi, de kétlem, hogy ez sokat - vagy bármit - segítene. Mivel lábaim nem mozdulnak, nem nagyon tudok kitérni a támadás elől, legfeljebb arrébb gördülhetek, de az sem lesz könnyű. Az első pillanatban körülnézek, hátha találok a szétroncsolt autóból valamit, ami kemény. Lehet az autó leszakadt ajtaja, a kormány, vagy valami vascső, amit kivittünk a kocsival, felőlem akár a kipufogó is, a lényeg, hogy a kezem ügyében legyen. Ha találok ilyet, megpróbálom keresztirányban belenyomni a gyík szájába, mielőtt rám haraphatna.
Amennyiben semmilyen használható eszközt nem találok, úgy marad a menekülés, és kezeim segítségével próbálok lendületet venni, hogy arrébb gördüljek a közeledő fej elől, lehetőleg nem a kocsi irányába, mert ott aztán sarokba szorulnék.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam
avatar
Godlaw / Tao
Moderátor

Hozzászólások száma : 2668
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Horatio Millvier on Csüt. 26 Jan. 2012, 14:52

Horatio Millvier mikor kisegítette James-t a kocsiból megdöbbent. A férfi súlyosan sérült volt. Feje vérzett, lábain többszöri sérülések voltak. Hirtelen mozgást hallott maga mögül, de mielőtt bármit tehetett volna egy fej oldalba kapta és már repült is. Az csapás olyan erős volt, hogy az egyik bolt ablakát betörve annak padlójára esett a mágus. Horatio, amilyen gyorsan csak tudott feltápászkodott, majd miután már nem szédült elindult a kijárat felé. Ekkor látta meg a James felé közeledő hidrát, és villámgyors reagálásba kezdett, hogy megóvja a férfi életét. Erejét összegyűjtve koncentrálni kezdett a tűz mágiára. Kezeit egymás fölé tette, úgy, hogy tenyerei szembe legyenek egymással, majd elkezdte a legnagyobb tűzlabdát megalkotni amelyiket csak bírta, amint sikerült a dolog megcélozta a lény oldalát, és kilőtte a tűzlabdát. Amint ez megtörtént futni kezdett és közben megszilárdította magát. Remélte, hogy sikerül elvonnia a hidra figyelmét James-ről és az őt fogja támadni. Apja és Svarog felé vette az irányt, és futott ahogy tudott, miközben azon gondolkozott, hogy miképpen lehet megölni egy hidrát.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
avatar
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 27 Jan. 2012, 11:55

Résztvevők: Svarog, Horatio Millvier, James L. Tengam, Sam Vermont, Teddy és Balthazar Millvier
Teddy próbálkozott a lényt elterelni, de nem nagy sikerrel, az mintha meg sem hallotta volna, csak James felé közelített. James semmit sem tudott megragadni a lény ellen, azonban Svarog és Horatio tűzlabdái időlegesen meghozták a gyümölcsüket, ugyanis a lény a találatok után megtorpant és felüvöltött. Azonban Horatio terve nem volt túl sikeres, a vér szaga még mindig sokkal jobban izgatta a hidrát, mintsem a futás, akit már alapból sem volt képes megfogni. Egyelőre megrázta magát a hidra, noha most nem támadott egyelőre, a parazsat próbálta leszedni magát, de csak pillanatok kérdése lesz az, hogy újra James-re támadjon.
Akik pedig azon gondolkodtak, hogy miként lehet egy ilyen lényt elpusztítani, azok sikeresen eljutottak addig a gondolkodás alatt, hogy Herkules elpusztított már egyet, a tizenkét próbája alatt az egyik próba volt ez. És még annyi eszükbe jut így hirtelen, hogy tűzzel tette, valamilyen speciális tűzzel.

Résztvevők: Mich Howard és Tyler Jackson
Tyler odakint a földön zokogott és a néger férfi kitápászkodott a boltból, egy pillanatra meglepetten nézett Mich-re.
- Mi az, hogy még valaki?! – ordított rá. – Az a szajha azt mondta, hogy a vére visszaváltoztatja őket élve! A vérét akarom és vissza akarom kapni a kislányomat! MOST!
Ahogyan kiért Mich meglátta, hogy a kezében egy hosszú fémrúd van a férfinak, aki egyelőre „békésen” az utcán nézett körbe, és ekkor tűnt fel neki, hogy az utcán nincsen senki, míg az előbb, amikor még a nőre támadt azon ott volt a tizenkét szobor is.
- Hol vannak?! – kérdezte idegesen. – Mit műveltek maguk?! HOL A LÁNYOM?!
A kezeivel erősen szorította meg a rudat, látszott rajta, hogy rossz válasz esetén újra törni és zúzni fog.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13973
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: 8. sugárút

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.