Ausztrália

11 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Next

Go down

Re: Ausztrália

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 15 Dec. 2014, 10:42

2048. február 16. vasárnap – Perth, Ausztrália
Résztvevők: Anne Wietna / Phobia, Michael Ark / Szeráf és Rachel Wilcox

A trió végül is megérkezett a megfelelő ajtóig és benyitott rajta, egy nagy kétszárnyú ajtó fogadta őket. Odabent meglehetősen sötét fogadta őket, de igazán meleg is. innen az életerő elszívás sokkalta erősebb volt, mint eddig bárhol. Nem volt kétséges, hogy a lény itt volt, több csontváz is látszott innen, voltak mások is, akik gyanútlanul lejöttek, de nem jutottak ki élve. Néhány pillanat kellett csak, hogy a sötét ellenére is meglássák a lényt, mintha a levegő is izzott volna körülötte, hatalmas volt. (nálatok a kapu nincs ott, a lény így néz ki és ti akkorák vagytok, mint a képen az ember, szóval az méretarányos.)

A csápok, a több szem, szájak és minden stimmelt ahhoz, amit Szeráf odaát a másik realitásban látott és itt megmutatott a lányoknak Rahcel által. Már most igencsak nagyra nőtt a lény, de még mindig csak növésben volt és nem fejlődött ki teljesen. Phobia ekkor lett rosszul, úgy érezte, hogy mindene szétszakad, a fejével kezdve. Sikoltva rogyott a földre, de mire a többiek odakaphatták a fejüket a fájdalom elmúlt, lángok vették körbe a lányt, a végeredményt pedig mindenki felismerhette, egy Szellemlovas lett belőle, aki éppen egy motoron ült. Ettől a pillanattól kezdve Phobia nem érzett semmilyen fáradtságot, ugyanolyan kipihent volt, mintha egy hosszú és pihentető alvás után ébredt volna, és fájdalmai sem voltak már. Azt tudta, hogy a bűnösöket kell megbüntetnie és jelenleg a lénynek voltak a legnagyobb bűnei.


//Bocs, hogy eddig vártatok, de azt hittem, hogy Aua fog írni.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14076
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Ausztrália

Témanyitás by Quentine Constantine on Hétf. 15 Dec. 2014, 11:18

A lényt nem nagyon kell keresgélni, érzem, hogy itt van, bárki érezné. Ettől függetlenül a sötétben is látható, a csápok, szemek és szájak rendszertelen egyvelege sok mindennek nevezhető, de nem eviláginak, az biztos. A fáradtság és meglepettség ellentétes hatása alatt próbálom legyűrni még a félelmet is, mert nem egészen ekkorának képzeltem a lényt. Elvileg könnyen megölhető, Mephisto ezt mondta. Phobia sikítva rogy össze, nem bírja a terhelést, de nekünk állnunk kell a sarat.
-Szeráf, táma…
Még végig sem mondom, mikor észreveszem, hogy Phobia előbb lángra kap, aztán mindenféle külső borítás mellőzésével jelenik meg újra. Sokat hallottam erről, még a Púpos is mesélt egyet s mást a bosszúálló démonról, aki megeszi a lelkeket, más esetek szerint a saját bűneikkel öli meg az embereket. Akármelyik történetet is vesszük alapul, néhány dolog mindig ugyan úgy szól: pokoli erős démonnal állunk szemben. Csakhogy jelen esetben nem szemben állunk, hanem egy oldalon.
-K***a nagy mázlink van… - Jegyzem meg, és ha nem lennénk ilyen helyzetben, talán még el is mosolyodnék.
-Szeráf, Phobia, támadjátok meg! – Kezdem ismét, én pedig szárnyakat idézek, és a levegőbe repülök. Egyetlen gondolat él a fejemben: akármennyire is próbálja elszívni a földöntúli szörnyeteg az életet belőlem, nem ölhet meg; nem veheti el a fiam anyját. Ahogy felidézem magamban Jason arcát és mosolyát, a kezeim körül mennyei erő kelt fényességet. Ez kárt tehetne Phobiában is, de nem ellene akarom használni. Nem tudom, milyen világból jött pontosan ez a valami, de hátha tudok neki ártani.
A levegőben repülve első sorban próbálom elkerülni az ijesztő csápokat és szájakat, meg a fröcsögő nyálat. Ha pedig biztos pozíciót találok egy kis időre, akkor a mennyi sugárral próbálom megcirógatni.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 725
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Ausztrália

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Hétf. 15 Dec. 2014, 15:33

A baljós jelekből lehetett tudni, hogy jó helyen jártak. Egyre melegebb volt, csontvázak mindenfelé. A biztonsági személyzet biztosan ki lesz majd rúgva, hogy ennyire elhanyagolta a helyet és nem nézte meg. Ha most ki akartak volna menni, még biztosan meg tudták volna tenni és akkor híre mehetett volna a valaminek itt lent. Senkinek a fejében nem látott konkrét hírt Rachel, úgyhogy nem tették ezt meg, nem ellenőrizték az eltűnéseket korábban.
- Nem túl aranyos kisgyerek... - jegyezte meg Szeráf gúnyosan.
Undorodott ettől az Ősöregtől és a pisztolyával célzott, hogy jól szájbalője. A torok mélyéről talán nem fröccsen fel sok nyál, de ártani árthat nagyokat. Phobia zavarta meg a sikításával és az összeesésével.
~Szivi, ne most ess pánikba~gondolta némán és mikor meglátta, mi lett a démonból, őrült vigyorra húzódott az arca. Rachel osztogatta a parancsokat, Szeráf nem tudta, minek, mikor úgyis mindenki támadni akart.
- Jól van, mami, megértettem!
A gúnyos válasz után tüzelt, célozva bele a szájakba és arra figyelt, hogy véletlenül se találja el a repülő nőt, se Phobiát, a női Szellemlovast. Minden dühét és gyűlöletét bele akarta adni ezekbe a lövésekbe.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Ausztrália

Témanyitás by Auaritia on Szer. 17 Dec. 2014, 19:00

//tudom én vagyok a ludas...bocsánat Sad //


Phobia

Nos ugye azt hiszem ha a szaunázni mentünk volna, akkor ez a hely tökéletesen megfelelt volna annak. Talán már a bugyim is átázott. Nagyon nagyon meleg volt. Fojt rólam a víz, a hasamon a hátamon. Nedves voltam az izzadságtól és persze fáradt, mint egy edzés után. Na de vajon oda érünk végre ,mielőtt elájulok.
Hát igen, végül megláttuk a kis aranyost, vagyis talán ő előbb láthatott meg több szeme van.

- Pont az amire gondoltam, nagy, erős, gusztustalan, és mindannyiunkat megöl. Stimmel!

De a következő percekben kellemetlen erők gyötörték a testem. A fejem fájt, lüktettek az izmai úgy éreztem széttépnek belülről. És a szememet sötétség járta át majd a térden rogyott a padlóra. Meghalok?
Ám a következő percben érdekes érzés fogott el, mintha felébredtem volna egy álomból. Kialudt és életerős voltam újra, de valahogy máshogy éreztem magam. Egészen máshogy...a hajam, ajajj mi ez? A testem, egy motor? Mi ez?
Nem értettem mivé változtam, de nem az voltam kívülről, aki bent. A hangom mélyebb lett olyan démoni. A testem cselekedni kezdett, nem tudom miért de meg akartam büntetni az a lényt, nem voltam haragos rá, csupán a lelkét akartam és azt, hogy szenvedjen, amiért másoknak fájdalmat okozott. Megindultam a lény felé...

//nos alapvetően keveset tudok ezekről a szellemlovasokról....sohasem értettem, hogy igazából két különálló személyiség, tehát az már nem én vagyok és nem én irányítok, vagy én vagyok csak más külsővel???//


_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
avatar
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Ausztrália

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 18 Dec. 2014, 12:10

2048. február 16. vasárnap – Perth, Ausztrália
Résztvevők: Anne Wietna / Phobia, Michael Ark / Szeráf és Rachel Wilcox

Rachel képes volt szárnyakat idézni, de arra nem maradt ereje, hogy a levegőbe repüljön, így kénytelen volt az angyali erejét a földön lent megidézni és onnan úgy támadást indítani. Szeráf a pisztolyát vette elő és azzal tüzelt a lényre, Phobia pedig motorral indult el.
Szeráfnak nagyon hamar rá kellett jönnie, hogy egy ekkora lény nem lesz olyan könnyű célpont, igazából nem kellett aggódnia, bárhol megtudta lőni, a többieket nem veszélyeztette, kellően nagy felület állt rendelkezésére. Azonban a pisztoly lövései, akár lézer, akár archaikus golyós fegyver lepattantak a lény bőréről. A lézer pedig alig perzselte meg.
Rachel támadása már nagyobb sikerrel járt, az a rész, ahol eltalálta a lényt súlyos égési sebeket hagyott hátra és a lény felüvöltött.
Phobia ebben a pillanatban érkezett meg a lényhez, ami ekkor telepatikus támadást indított, Rachel és Szeráf térdre rogyott orrvérzéssel, a fejük lüktetett a fájdalomtól, mivel ez hatástalan volt Phobia-ra egy telekinetikus csapás is elindult a hármas felé, akik azonnal érezték, hogy a lökéshullám szorítja egyre hátrébb őket a falhoz.

//Te irányítasz, a karaktered teljesen tudtában van annak, amit tesz. Nincs 2 személyiség, se semmi ilyesmi. Most már tudja a karaktered is, hogy ez a célja, hogy megbüntesse a bűnösöket. Szóval az még mindig Phobia, csak más képességekkel és külsővel. A képességeid pedig itt olvashatóak.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14076
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Ausztrália

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Csüt. 18 Dec. 2014, 22:25

Szeráf lövései még szúnyogcsípés hatását sem érték el, egyenesen lepattantak a lényről. Rachel csinált valamit az angyalenergiával és az ártott a lénynek. A válaszcsapás fájdalmas volt, orrvérzéssel, fejfájással, térdre zuhanással. Még a falhoz is szorítota a fiút a lény.
~Mephisto, te utolsó rohadt szemétláda! Bárhogyan meg lehet ölni, igaz? Most meg egy Szellemlovas lett ideküldve, mennyire bízhatunk a démoni síkban?~gondolkodott magában.
A reménye a többiekben volt, főleg Phobia új alakjában, mert őt még nem érte el a támadás rendesen, csak a szorítás. Szeráf megpróbált még egy trükköt. Belül, a lény szájában, a torkában akart tüzet gyújtani a képességével.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Ausztrália

Témanyitás by Quentine Constantine on Pént. 19 Dec. 2014, 12:01

A repüléshez nem maradt elég erőm, a szárnyaim így csupán dísznek jók, de nem szabad most erre gondolnom. A pozitív, vidám gondolatok segítenek, hogy fenntartsam az angyali fényt, ami láthatóan fájdalmat okoz a szörnynek – ellenben Szeráf pisztolylövéseivel. Ez a támadás? Nem valami olyasmit mondott, hogy lángba borítja az ellenségeit? Ezzel a nyamvadt fegyverrel annyit sem ért el, mintha megcsiklandozta volna a szörnyeteget.
Amikor viszont megérzem, hogy az én támadásom milyen reakciót váltott ki, egy kicsit azt kívánom, bárcsak én is kevesebb kárt okoztam volna benne. A telepatikus csapás olyan mértékű, hogy esélyem sincs védekezni ellene. Még mikor messzebb voltunk tőle, akkor is komoly fájdalmat okozott, ilyen közelről pedig még kevesebb az esélyem, az elméje sokkal erősebb, mint az enyém. És ha ez nem lenne elég, még a falhoz is vág.
A fájdalomtól, az orrvérzéstől és a fáradtságtól együttvéve úgy érzem, mintha már csak egyetlen dolgot kívánhatnék, a gyors halált, de megint sikerül összeszednem a maradék erőmet, hogy legyűrjem a negatív gondolatokat. Muszáj koncentrálnom, máskülönben mind itt pusztulunk el.
Újra felidézem az emléket, amikor először találkoztam Jasonnal, a jövőben láttam meg, már felnőttként, sőt, természetfelettiként. Akkor tudtam először igazán, hogy akármilyen kisiklott életből is indultam el, végül létre fogok hozni valamit, amire büszkébb lehetek, mint bármi másra. És most ugyan ezért kell ma túlélnem ezt a harcot. Megpróbálom minden erőmet összeszedve ismét ráirányítani a szörnyetegre a mennyi fényt, és csak remélni tudom, hogy a többiek is legalább ekkora eltökéltséggel küzdenek majd.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 725
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Ausztrália

Témanyitás by Auaritia on Vas. 28 Dec. 2014, 14:14


Phobia

Nagyon érdekes ez az érzés, egyszerűen felfoghatatlan. Csodálatos! Erősnek érzem magam. Teli energiával. Vajon ez meddig tart? Egyet biztosan tudok, ennek a lénynek bűnhődnie kell. A társaim eközben már próbálkoznak a lény kiirtásával. Rachel valamit ügyködik és a szörny felvisít. Oly jól eső érzés hallani a sikolyát, a szenvedését ennek a szörnynek. Sajnos ezután kevésbé jön kellemes rész. Valamiféle telepatikus támadás jött közénk. A társaim a fejüket fogva rogytak a földre. És én? Úgy látszik nem sérültem meg, rám nem hat. De jó. Egy kisebb telekinetikus csapás mindannyiunkat hátrébb lökött. Nincs idő tétovázni. Valahogy el kell érnem, hogy ez a valami a szemembe nézzen. Dehát ennek 5 szeme van legalább....most melyikre menjek? Mindegy, talán egy kutya.
A motorommal megpróbálok közelebb jutni a szörnyhöz, közben figyelek arra, hogy nehogy eltaláljon, ha valamit felém dobna, megpróbálnék kitérni előle. Ha sikerülne megközelíteni, akkor a misztikus láncaim segítségével, valahogy megpróbálnék felmászni rá és persze a szeméhez menni. Hát lesz ami lesz...rajta!


_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
avatar
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Ausztrália

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 29 Dec. 2014, 09:30

2048. február 16. vasárnap – Perth, Ausztrália
Résztvevők: Anne Wietna / Phobia, Michael Ark / Szeráf és Rachel Wilcox

Szeráf úgy döntött, hogy más taktikát alkalmaz, azaz a képességét fogja használni és tűzzel támad a lényre. Ez már sokkalta kifizetődőbbnek tűnt, ugyanis a támadása után a lény felüvöltött fájdalmában és a szája szélén súlyos égési sebeket hagyott a támadás. közben rájöhetett a férfi, hogy annyira nem biztos, hogy jó bízni Phobia támadásaiban, ugyanis a pokoltűz nem sebzett fizikai támadásként, hője sem volt, az csak a lélekre hatott. És jó kérdés, hogy ennek a lénynek volt-e lelke, vagy bűne.
Rachel is próbálkozott újra felidézni a szép emlékeket, amiket sikerült is és ismét megjelent az égi fény a kezeinél, így az előzőnél erősebben volt képes támadni.
Phobia is összeszedte magát és motorral érkezett meg a lényhez, majd próbált felmászni rajta, ami közel sem minősült olyan könnyű feladatnak.
A tűz és az égi fény nagyjából egyszerre érte el a lényt, eddigre Phobia már mászni próbált rajta. A lény a fájdalomtól üvöltött, sok sérülés is keletkezett rajta, rángatózott, csapkodott a csápokkal, emiatt is nehéz volt mászni, mert folyton kapaszkodni kellett, majd végül egy csáp találta telibe Phobia-t és csapta le magáról, a lány pedig a földre zuhant újra sok-sok méterrel hátrébb. A lény eddigre már súlyosan sérült volt Rachel-nek és Szeráfnak hála. Ekkor a teremben levő tárgyak, amik még itt voltak, fémdobozok, fából gerendák, és egyéb ehhez hasonló legalább száz kisebb-nagyobb darab tárgy egyszerre indult meg repülve a trió felé.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14076
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Ausztrália

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Hétf. 29 Dec. 2014, 14:20

Szeráf először azért óvatoskodott, mert egy eleve felhevült alagsorban, vezetékek között nem találta a legjobb ötletnek a tűzgyújtást. Mikor bebizonyosodott, hogy lőfegyverrel semmit nem ért el és a késsel oda sem ért volna, akkor dobta be a képességét, mint tartalékfegyvert, megkockáztatva, hogy berobban az egész kóceráj. Szerencséjükre nem történt meg ez, még nem. A lényt a tűz eléggé megviselte, üvöltött és látszott rajta, hogy ez hatásos fegyver volt. Szeráf próbálta kiterjeszteni a tüzet, már nem csak a szájra, hanem az egész fejre, a szemre és a csápokra is, amire sikerült. A száj volt a legfontosabb, hogy belülről is égesse és a szemek, hogy komoly fájdalommal megzavarja. Telekinetikus ereje volt, telepatikus is és a látás egy érzékszervet lőtt volna ki, nem az volt a lényeg, hogy terjedjen a tűz és lassan megeméssze a lényt. Phobia nem tudott annyit segítnei, mint Szeráf várta. Rachel égi fénye viszont jól ütött, nagyon szenvedett már a lény. Szeráf arra kezdett gondolni, hogy most egy istent győz le, valamit, amit odaát istenként tiszteltek. Ez adott neki egy nagy adag löketet, elszántságot és a tüzét igyekezett a legpusztítóbbra venni, hogy Rachellel együtt kínozzák az Ősöreget halálra. A repkedő tárgyaktól el kellett menekülnie, ha nem akart halálra zúzódni. Megpróbálta ezt megtenni, fedezéket keresni, ami biztosan nehéz volt, mivel minden repült.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Ausztrália

Témanyitás by Quentine Constantine on Hétf. 29 Dec. 2014, 16:00

Az eddigi támadásaim láthatóan ártanak a szörnynek, akármi is ez, nem evilági teremtmény, és eléggé pokolinak mondható, hogy ártani tudjak neki. Szeráf végre lángokat kezd használni pisztoly helyett, ez határozottan fájdalmat okoz a szörnynek, és végre látom valami eredményét a dolognak. Phobia viszont nem tudja megmászni az őrjöngő szörnyeteget, ami lehajítja magáról. Szívesen adnék neki tanácsokat, hogy hogyan használja a láncait, a motorját, vagy egyéb misztikus képességeit, de ami azt illeti, egy irinyó-pirinyót elfoglalt vagyok a temetésem megszervezéséhez.
Ahogy a teremben lévő minden fellelhető tárgy elindul felénk, nem nagyon tudok kitalálni egyetlen indokot sem, miért is fogom én ezt ép bőrrel, vagy legalább ép belső szervekkel megúszni. Jobb híján a megidézett angyali szárnyaimat vonom magam köré, hogy egyfajta pajzsként szolgáljanak, de nem tudom, mennyire lesznek ellenállóak. A telepatikus csapások miatt már így is majd szétrobban a fejem, olyan helyeken vérzem, ahonnan nő nem szokott, a fáradtság lassan leterít, és a telekinetikus csapások sem tesznek jót. A mennyei erők felidézéséhez koncentrálnom kéne, de jelen helyzetben túlságosan félek ahhoz, hogy pozitívan gondolkodjak. Akármi is következik, arra már csak Phobia lesz igazán hatással, a kezében van a megoldás, az erő rendelkezésére áll, csak használnia kell tudni.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 725
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Ausztrália

Témanyitás by Auaritia on Hétf. 05 Jan. 2015, 23:03


Phobia


Franc!Franc!Franc!
Mondogatom miközben próbálok a lényen evickélve felmenni. Annyira gusztustalan és minden rázkódik meg, mindjárt eltalál valami amit a kollégáim küldenek.
De sajnos leesek a földre, mert egy szép nagy pofont kaptam. Kicsit belerázkódik a fejem. Ez a hülyeség meg nem akar meghalni...a társaim erősek, mert ismerik a határaikat én viszont nem. Jajj anyám, ki hitte volna h ekkora erőt kapok. Hogy kell ezt használni? Biztos vagyok benne, hogyha a szemébe nézek vége lesz, mindennek van lelke..talán...Közben a tárgyak kezdenek el felénk jönni, ezt a tüzet lehet formázni vajon ami belőlem jön? Megpróbálom és egy védőpajzsot húzok magam elé. Ha sikerűlt a lény felé veszem az irányt.A többieknek üzenem:

- A szemébe kell néznem, hátha van lelke!

Remélem van...

_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
avatar
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Ausztrália

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 06 Jan. 2015, 10:27

2048. február 16. vasárnap – Perth, Ausztrália
Résztvevők: Anne Wietna / Phobia, Michael Ark / Szeráf és Rachel Wilcox

Szeráf, ahogyan az óvatoskodása eszébe jutott eszébe jut, hogy tényleg nem kell ettől tartania, manapság volt olyan technológia, hogy ne kelljen elektromos tüzektől tartani, felhevült körülmények között sem. Mert ha ilyen állna fent a rendszerek automatikusan áramtalanították az adott részleget, ahol hibát észleltek magukban. Így nyugodtan okozhatott nagyobb tüzet is, amit meg is tett. amikor elbújni akart nem volt már hova, maximum ki a helységből, vagy pedig az, hogyha földre vágta magát, mivel szinte minden elemésztődött már itt, ami fedezéket adhatott volna. A kifut, sok minden eltalálja és megsebzi, ha hasravágja magát, akkor minimális sérülésekkel megússza.
Eközben Rachel a szárnyát vonta maga köré, a legtöbb tárgyat felfogta ezzel, de a szárnyaiban is érezte a fájdalmat, ahogyan azok a dolgok nekiütköztek és komolyabb zúzódásokat okoztak neki.
Eközben Phobia nem is tudta, hogy mit tegyen, az, hogy a lény szemébe nézett már nem tűnt olyan jó ötletnek tekintve, hogy a lény majdnem teljes feje lángolt hála Szeráf közreműködésének, hogy több helyen meggyújtotta a lényt és a lángok átterjedtek szinte mindenhova, ebben még Rachel támadásai is segítségre voltak, mert azok is égették a lényt. A törmelékek őt is eltalálják fájdalmasak, de rajta sérülést nem okoztak. Lassanként, ahogyan belegondolt, hogy nem tudja mit kezdjen az erejével az elméjében megjelenik, hogy miket is tud még tenni.
A lény eközben lassanként, miután a tárgyak már mind a földre estek a terem végében fájdalmában kezdett el mindenhova csapkodni, magát is próbálta oltani, de a többieket is agyoncsapni a csápokkal.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14076
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Ausztrália

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Kedd 06 Jan. 2015, 12:00

A szárnyas égette a lényt, egyre nagyobb tűzzel és egyre vadabbul. Élvezte a nagy lángokat, az ilyen helyzetek mindig eltöltötték büszkeséggel. Marokkó főterét is óriási öröm volt felgyújtani és tönkretenni az árusok standjait. Most ráadásul még nem foghatnak rá semmi ilyet. A világot menti meg és a helyiség elég biztonságos volt ahhoz, hogy ne legyen komoly tűzkár és hogy ők se haljanak bele, csak az Ősöreg. A másik érzése pedig az volt, hogy most ő eléget egy istent, legyőz egy óriási, szinte végtelen hatalmú lényt. Még kicsi volt a csápos ocsmányság, de így is embertelenül élvezte Szeráf a helyzetet. A repkedő tárgyakat és a fájdalmat, amit okozott neki a visszatámadás, azt már nem élvezte ennyire. Látta, hogy minden megmozdult és nem maradt stabil tárgy, ami mögé elbújhatott volna. Maradt a padlóra hasalás és az égetés folytatása.
- Lehet lelke, ha telepátiája van, nem? Csak nem látszik a szeme. Adj neki valahogy!
Szeráf kisebb sérüléseket így is szerzett. Rachel rosszabbul járt. A szárnyának csapódó tárgyak erején látszott, hogy azt megérezte a lány. A szárnyas úgy gondolta, nem egyedül csinálja meg a hőstettet, hanem szüksége van erre a félangyalra is, akit nem kedvelt meg, aki bosszantó nőszemély volt, de kellett. Megpróbált a földről felemelkedni és Rachelt is magávalrántva messzebb repülni a csápoktól, miközben igyekezett a lényt teljesen elborítani a lángjaival.
- Gyere! - adta ki a figyelmeztetést, nehogy Rachel a szárnyak takarásából valami ismeretlen támadásnak gondolja a megragadását.
A telepátiára most biztosan nem pazarolt erőt, ezért használta Szeráf a beszédet. A mennyei fény is égette a csápost, a tűz is és Phobia is kitalálhatott valamit. Együtt le tudják győzni, Szeráf így érezte.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Ausztrália

Témanyitás by Quentine Constantine on Kedd 06 Jan. 2015, 14:23

Mivel a szárnyaimmal takarom magam a sérülések ellen, nem sokat látok abból, hogy mi történik a harcban. Abban biztos vagyok, hogy a fokozódó hőség összefüggésbe hozható a támadásainkkal, mindannyian úgymond égetni tudjuk a szörnyet. Mikor véget ér a tárgyak vihara, szárnyaimat fájdalmas nyögések közepette vonom félre arcom elől. A szörny láthatóan súlyos sérüléseket szenvedett már el, de Phobia még mindig nem jött rá, hogy mit kéne tennie a képességeivel.
Sajnos továbbra sincs idő konzultációra, neki kell megtalálnia a megoldást, mert a csápok, amikkel csapkodni kezdett a szörnyeteg, nem hagynak nekünk nyugalmat. Mivel egyetlen csapás is agyonnyomna egy ilyen csáptól, elsősorban arra figyelek, hogy kitérjek ezek elől. Félrevetődök, ha felém tartana egy, ha pedig oldalasan söpörne el, akkor megpróbálom a földre vetni magam, vagy átugrani, ha erre látok éppen több esélyt.
Ezután hallom, hogy Szeráf segíteni akar. Ha valóban van annyi ereje még, hogy mindkettőnket a levegőbe emeljen, és sikeresen kitérjen a csápok hadonászása elől, akkor hagyom, hogy felemeljen. Igyekszem kapaszkodni is, hátha ez is segít valamit a doglon.
Összességében úgy tűnik, a helyzet nem olyan reménytelen, a szörnyeteg egyértelműen érzi a fájdalmat, hatással vagyunk rá, és a pánikoló csapkodása már azt jelentheti, hogy közel jár az ereje végéhez. Óriási telekinetikus és telepatikus erőket szabadított fel már eddig is, talán kellőképpen kifárasztotta magát, hogy ne tudjon új támadást indítani.
Ha jut rá időm a harcban, mert éppen egyetlen csáp sem veszélyeztet, vagy Szeráf magabiztosan manőverezik velem, akkor megpróbálom felébreszteni a mennyei fényt magamban. A remény, hogy mindannyian ép bőrrel megúszhatjuk, sikerrel járhatunk, és megvédhetünk ezzel számtalan embert, már önmagában elég pozitív energia, hogy egy erőteljes fénysugárral megadjam a kegyelemdöfés rám eső részét.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 725
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Ausztrália

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 13 Jan. 2015, 09:34

2048. február 16. vasárnap – Perth, Ausztrália
Résztvevők: Anne Wietna / Phobia, Michael Ark / Szeráf és Rachel Wilcox

Phobia nem próbált meg kitérni az egyik csáp eltalálta és a falhoz csapta. A fiatal nő emberi alakban rogyott eszméletlenül a földre. Így Szeráf és Rachel már csak magukra számíthattak.
Szeráfnak nem volt annyi ereje, hogy mást is felemeljen a földről, saját magát sem tudta néhány másodpercnél tovább fenntartani a levegőben. A lény túl közel volt és túlságosan sok életerőt szívott ki belőlük. A csápok elől azonban hátrébb lehetett húzódni, ha a terem végébe ment a páros, akkor ott már nem érte el a lény őket, mert mozogni annyira nem tudott, úgy tűnt, hogy majdnem teljes egészében helyhez kötött volt. Így mindezt ki lehetett remekül használni. Ha megtették, akkor tovább tudtak könnyedén támadni és hamarosan sikerült annyira felhevíteni a lényt, hogy szinte sípoló hangot adott ki magából, majd kidurrant és mindent véres masszával borított be mindent. A páros azonnal érezte, hogy már nem tűnik el további életerő a szervezetükből, de hihetetlenül kimerültnek érezték magukat mind a ketten.

//Ketten folytatjátok a kalandot tovább.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14076
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Ausztrália

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Kedd 13 Jan. 2015, 12:59

Szeráfnak nem volt elég ereje a tervéhez. A repülés túl megterhelő lett volna egyedül is, Rachelt már nem bírta volna el. Kimerítette a harc. Phobia a földre került, őt kiütötte az Ősöreg. A két lábon távozás volt célravezető. A csápoktól lassan messzebbre kerültek és mindketten tudtak távolról támadni, biztos helyről. A lény nem mozdult, Szeráf ezt érdekes ténynek találta. A tűz és a mennyei fény csapásai alatt lassan megadta magát a szörnyeteg és sípolás után szétrobbant. Szeráf igyekezett eltakarni a szemét, orrát, mindent, ahol a testébe juthatott volna a csúf lény darabja. Szerette megkóstolni az ellenfeleit, de ezt nem akarta. Emlékezett, hogy járt Pók, akinek a torkába beugrott egy ilyen. 
Helyreállt az életerő, nem távozott belőlük olyan gyorsasággal. A szárnyas leült, hogy pihenjen, mert nagy szüksége volt rá. Gyűjtötte az erőt és igyekezett letakarítani magáról a darabkákat. A tűz miatt nem maradhattak sokáig és Phobiát is el kellett onnan húzni. Ő is segített lekötni a lényt és alakult közöttük valami, megérdemelte, hogy ne legyen a lángok martaléka.
- Hívsz zsarukat vagy valamit? - kérdezte Rachelt.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Ausztrália

Témanyitás by Quentine Constantine on Csüt. 15 Jan. 2015, 12:47

Belegondolni is rossz, hogy ez a hatalmas erejű lény még csak zsenge kezdeménye egy ennél sokkal félelmetesebb szörnynek, amiből rengeteg árasztotta el a Földet. Kész csoda, hogy Szeráffal együtt sikerült legyőznünk. Még ha Phobia nem is volt olyan hasznos a harcban, azért nem ártott, hogy itt volt. Most persze majd végig kell gondolnom, hogy mit tegyek vele, elvégre végeredményben mégiscsak egy démonról van szó. A legegyszerűbb megoldás az lenne, ha itt hagynánk, de Szeráf máris menti a lángoktól. A kérdésére megtörlöm a homlokomat.
-A telefonom már idefelé jövet lemerült, és túl kimerült vagyok a telepátiához. Azt hiszem, kénytelenek leszünk magunktól kisétálni innen. Róla majd gondoskodik a munkaadónk – nézek Phobiára. – Egy pillanat és teszek róla.
Mephistoról sok rosszat lehet mondani, de azt nem, hogy nem tartja magát a szavához. David megmentésért nagy árat kért, és nem garantált semmit, csak hogy odavisz a helyszínre, de legalább megadta, amit kértem. Azóta akkor megyek a birodalmába, amikor akarok, és távozni is kedvem szerint tudok. Lefogadom, hogy ennek kifejezetten örül, de nekem is megvan az előnye. Ha túl nagy a veszély, bármikor átléphetek ide, biztonságban leszek, és kivárhatom, míg elül a vihar. Ha nem sikerült volna megölni a szörnyet, akkor is ezt tettem volna. Most viszont nem menekülésből teszem.
Aktiválom Mephisto varázslatát, és átlépek a pokolba. Nem meglepő módon ilyenkor Mephisto közelében szoktam megjelenni, akárhol is járjon – micsoda véletlen. Általában ez csak egy kis közjáték, mert nem hozzá, hanem a nővéremhez szoktam jönni. Ezúttal viszont tényleg vele akarok beszélni. Ha esetleg mégsem lenne ott, kénytelen leszek megkeresni először, hogy jelenthessem a dolgokat neki.
-A démonnő, Phobia, kiütve fekszik ott, ahová mindjárt visszatérek. Szellemlovas lett, talán tudod valamire használni. Inkább nálad legyen, mint Shyvánál. Ja, és a szörnnyel végeztünk.
Igyekszem olyan rövidre fogni a dolgot, amennyire csak tudom, semmi köszönés és kézcsók. Egy gyors intéssel köszönök el, és ismét átlépek a világok határát, hogy visszatérjek a pláza alsó szintjére. Ha minden jól megy, ez olyan gyorsan történik, hogy Szeráf szinte észre sem veszi, hogy eltűntem.
-Mehetünk – jegyzem meg, és elindulok kifelé, miközben fájó szárnyaimat eltűntetem, és próbálom elfelejteni a mai napot.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 725
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Ausztrália

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 15 Jan. 2015, 13:22

2048. február 16. vasárnap – Perth, Ausztrália
Résztvevők: Michael Ark / Szeráf és Rachel Wilcox

Szeráf zihálva ült le a földre és próbálta takarítani magáról a felesleges szmötyit. Egy részét a darabkákat sikerült, de ami vér volt az már beitta magát a ruhába és nem jött le. Ki kellett valószínűleg majd dobni a ruhákat, amiket most viselt a duó.
Eközben, amíg Szeráf takarított Rachel átlépett a démoni dimenzióba és leadta a drótot a munkaadónak. Néhány pillanattal később érkezett vissza a terembe, a férfinak fel sem tűnt, hogy történt volna valami, csak annyi, hogy Phobia teste eltűnt a teremből.
Kellett néhány perc mindkét félnek, hogy összetudják szedni az erejüket, attól, hogy már nem szívott el a lény többet az elvesztett életerő nem jött vissza, ahhoz pihenés és alvás volt a gyógyír. Végül is elindultak, nagyjából minden harmadik lépés után meg kellett állniuk, a képességhasználat, amit tettek korábban eléggé sokat kivett belőlük. Jó fél óra kellett mindazonáltal ahhoz, hogy a fentebbi részekre érjenek, ahol már emberek is voltak. Értelemszerűen azok nem különösebben nézték jó szemmel, hogy ennyire mocskosak, mint amik, így még őrt is hívtak. Nem sokkal később meg is jelent egy.
- Kérem jöjjenek velem a kihallgató szobába – mondta a férfi.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14076
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Ausztrália

Témanyitás by Quentine Constantine on Csüt. 22 Jan. 2015, 14:48

//Bocsi a késlekedésért, elfelejtettem, hogy itt is volt körváltás.//

Hosszú séta következett azután, hogy sikerült lepasszolnom Mephistonak Phobia testét. Remélem ez a későbbiekben még alkualapnak egész jó lesz, Mephi az a fajta üzleti partner, aki beszámítja a korábbi szívességeket, ha az ember szorult helyzetben van. És persze az a fajta is, aki nem átall ilyen szívességeket kérni kiszolgáltatott helyzetben lévőktől…
A fél órányi erőltetett séta kész szenvedés, a fáradtságtól folyton meg kell állnom, de legalább nem lassítom le Szeráfot, aki legalább ennyire ki van ütve. Mire kisétálunk a liftig, már egész jól kezdek lenni, a hőség és a szag múlik, vagy legalábbis megszoktam. A rajtam lévő trutymó leszedésével nem is próbálkoztam, csak rontanék a helyzeten azzal, hogy elkenem. Arról nem is beszélve, hogy ha valaki ránk talál fent, akkor könnyebb lesz elmesélni nekik, hogy mi történt velünk, ha látják a nyomait.
-Talán jobb lesz, ha rám bízod majd a magyarázkodást odafent, a pozícióm miatt szerintem hamar elengednek majd – magyarázom Szeráfnak.
Mire végre felérünk a fentebbi szintekre, már annak is örülök, hogy még talpon vagyok, nem akarok rohangálni, így inkább megvárom, míg megérkezik egy biztonsági őr, hogy kikérdezhessen.
-Szolgálatára, uram – válaszolom neki tettetett lelkesedéssel, és követem, de nem túl gyorsan, csak ahogy telik tőlem. – Kérem, ne siessen úgy, eléggé kimerültünk. Elmagyarázom majd, hogy miért.
Közben a kabátomból lassan előveszem az igazolványaimat – csak semmi hirtelen mozdulat, a végén még azt hiszi, meg akarom támadni –, és megmutatom neki. Talán változik valamit a hozzáállása és a hangneme, ha látja, hogy kivel van dolga. Nem mintha nagyon híres lennék, de Vadföldről mindenki hallott, és talán még a hírekbe is benne voltam a helyi miniszterelnök asszonnyal való találkozás miatt.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 725
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Ausztrália

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Szomb. 24 Jan. 2015, 03:21

Szeráf pucolta magát, hogy az undorító lény utolsó darabjaitól is megszabaduljon. Látta, mit tett azokkal, akikbe belement, nem kért belőle. Az elégedettség és a beteljesített bosszú lobogott benne. A fáradtság mellett remekült érezte magát, győztesnek, diadalittasnak. Közös munka volt, ezt sem felejtette el. A ruháinak annyi lett, még jó, hogy nem öltönyben jött. A legegyszerűbb megoldás az volt, hogy le is vett mindent, csak az alsógatyát hagyta magán és abba rakta bele az iratait, a pénzét. Bevágta a tűzbe a ruháit, hadd égjenek el az Ősöreg cafatjaival együtt. A fegyvereit kézben vitte. Pihenésre vágyott. Nem mondott semmit, pedig Rachel most is magas labdákat dobott fel és Szeráf lecsapta volna azokat szívesen. Fáradt volt a beszédhez is. Az őröket is szó nélkül követte, a fegyvert átadta, ha erre szükség volt és igazolványt is mutatott. Egy mondatot préselt ki magából, amíg haladtak, remélhetőleg nem siettetve őket, kényelmes tempóban:
- Elég későn jöttek. Van lenn pár csontváz, nem tudom, hány hetesek lehetnek...

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Ausztrália

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 24 Jan. 2015, 08:52

2048. február 16. vasárnap – Perth, Ausztrália
Résztvevők: Michael Ark / Szeráf és Rachel Wilcox

Szeráfnak szerencsére nem kellett amiatt aggódnia, hogy ez belemászhat, ezek a darabok teljes mértékben halottak voltak, itt a lény még nem tudott halhatatlan lenni, így még időben megoldották azt, hogy elpusztítsák. A csontváz kérdésre odafent eléggé meglepetten néztek, de annak, hogy ne siessenek eleget tett a biztonsági őr. Először végül mégsem az egyik kihallgató szobába vitte a párost, hanem a személyzet részére fenntartott zuhanyzóba, ahol tiszta ruhát is kaptak, így megtudtak mosakodni, zuhanyozni. Mikor Rachel az igazolványát akarta átadni szomorúan kellett tapasztalnia, hogy az porrá omlott, ahogyan a telefonja is. olyan közelség, mint amibe a lénnyel kerültek igencsak megártott ezeknek. A ruhák is, amint levették őket szinte azonnal szétporladtak. Ezek után, amint itt végeztek kísérték csak el a párost egy igencsak modern és szépen rendezett irodába a felsőbb szinteken. Ott bent egy öltönyös, középkorú férfi várta már őket, valószínűleg a biztonsági részleg feje.
- Üdvözlöm önöket Adam Price vagyok – mondta. – Azt hiszem a legjobb az lenne, ha mindent a legelejéről kezdenének. Többek közt azt is, hogy hol van a harmadik társuk.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14076
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Ausztrália

Témanyitás by Quentine Constantine on Szomb. 24 Jan. 2015, 18:09

A biztonsági szolgálat végül várat magára, úgy tűnik, egészen emberszámba vesznek minket, ami érthető, nem egy harmadik világbeli országban járunk. A zuhany előtt szomorúan konstatálom, hogy nagyjából minden személyes tárgyam a harc martalékává vált, de ez a legkisebb gond, ami történhet az emberrel, ha összecsap egy efféle szörnyeteggel.
Miután lezuhanyoztam, és felvettem tiszta, ráadásul újonnan kapott ruháimat, már-már boldogan megyek át a másik irodába. A zuhany felfrissített, de még mindig kimerültnek érzem magam, ennem kéne, és aludnom egy kiadósat.
-Üdv, Mr Price! Az én nevem Rachel Wilcox – köszönök az elegáns férfinek, majd leülök. – A harmadik társunk éppen a legvége a történetnek, de ettől még kezdhetjük ezzel is: távozott erről az síkról, vagy dimenzióról, ha úgy tetszik. De ezek szerint nézik a biztonsági kamerákat, ami jó hír. Tehát az elejéről kezdem. Hogy hogyan kerültünk ide, azt csak a saját nevemben mondhatom: a hétvégén a miniszterelnök asszony hívott találkozóra, mint Vadföld királynéját. Talán ilyen állapotban kicsit nehéz felismerni, de tényleg én vagyok ez. Ettől persze még nem kell vigyázzba állnia. Mielőtt hazautaztam volna, egy nem evilági, vagy megint csak, másik dimenzióbeli alak keresett meg engem, és a többieket is. Elmondta nekünk, hogy van itt, a városban egy lény, ami életerőt szipolyoz ki mindenből és mindenkiből. Erre pont olyan fejet vágtunk, amilyet maga is gondol, de meggyőző volt a pasas. Ráadásul ez a lény gyorsan növekszik és erősödik, szóval ha nem állítjuk meg hamar, akkor már nem lesz esély rá. Ez elég egyértelmű oknak tűnt, hogy azonnal a lény keresésére induljunk. A keresgélésünk és a szerencse vezetett el minket a plázába. Rögtön éreztük a lény jelenlétét, fáradtság, levertség, pont, ahogy vártuk. Ráadásul minél lejjebb haladtunk a szinteken, annál erősebb lett az érzés. Úgy tudjuk, hogy gázszivárgásra gyanakodtak, de igazából ez a valami okozta a panaszokat. Nem tudom, hogy járt mostanában az alsó szinteken, de ha lemegy, találni fog jó néhány arra utaló jelet, hogy valami élősködött az itteni energiákon. Sajnos holttesteket is találtunk, szinte teljesen lebomlottakat, csontvázakat. Mire rátaláltunk a lényre, mi is elég kimerültek lettünk, de felvettük vele a harcot. Különleges képességeinknek köszönhetően sikerült megölnünk a szörnyet, gondolom nem véletlenszerűen lettünk kiválasztva a feladatra.Ha lemegy az embereivel, megtalálják majd a lény darabjait, jó nagy dzsuvát hagyott maga után, és nem állítom, hogy egyszerű lesz kitalálni, milyen alakja volt, mielőtt kidurrant volna.
Már a hosszú szövegeléstől is eléggé kifáradok, de most össze kell szednem magam, mert elég fontos, hogy értelmesnek tűnjön, amit mondok. Igazából nem tudom, hogy elkövettünk-e bármit, ami akár kb. illegális lenne, szóval nem nagyon fognak itt tartani, és ha van arcfelismerőjük, néztek tévét, vagy ilyesmi, akkor elég hamar rájönnek, hogy az vagyok, akinek mondom magam.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 725
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Ausztrália

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Hétf. 26 Jan. 2015, 09:29

Az megnyugtató tény volt, hogy a lényt a szétrobbanással elhagyta az utolsó életerő is és nem kelt új életre a darabjaiból. Nagy gáz lett volna, ha annyi sok kis Ősöreg támad, ahány cafatra robbant. Szeráf elvigyorodott a meglepettségre. Nem végezték jól a munkájukat a helyiek, különben észrevették volna, hogy túl sok emberük tűnt el. A zuhanyzás üdítette fel Szeráfot, alaposan lemosta magát és kényelmes törölközés után felvette a kapott ruhát, mert ami rajta és nála volt eddig, az teljesen szétment. Elpusztította az erő. Rachelre hagyta a diplomáciát, a királynéra.
- Michael Ark, jónapot!
A köszönés után a nő mindent elmondott, Szeráf semmit nem akart hozzátenni. Étkezésre vágyott nagyon, várta, hogy elmehessenek.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Ausztrália

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 26 Jan. 2015, 10:40

2048. február 16. vasárnap – Perth, Ausztrália
Résztvevők: Michael Ark / Szeráf és Rachel Wilcox

Ahogyan Rachel beszélni kezdett arra bólintott, hogy tudja, hogy tényleg itt kell lennie Rachelnek, mert ez eléggé nyilvános esemény volt, politikai és diplomáciai szempontból is. azok után, amit a világ már látott a férfi nem is igazán lepődött meg a hallottakon, csak belevágott a nő szavába.
- És ki ez a nem evilági másik dimenzióból származó lény? – kérdezte.
Nem szkeptikusan, vagy ironikusan, tényleg kíváncsi volt minderre. Amint a végére ért Rachel a beszédnek egy titkárnő lépett be az irodába, három csésze gőzölgő kávét tette le az asztalra, illetve hozzá három üveg ásványvizet, illetve aprósüteményeket, édeseket és pogácsákat is.
- Szolgálják ki magukat – ajánlotta fel Price.
Itt megvárta, hogy mindez megtörténjen és utána Szeráfra nézett, de mivel a férfi nem szólalt meg, így újra ő tette meg.
- És az ön vallomása uram? – kérdezte. – Muszáj azt is felvennünk. Közben pedig Ms. Wilcox, a harmadik társukról is szót ejthetne, megvannak a kamera felvételek, hogy hárman indultak le, de csak ketten jöttek fel.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14076
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Ausztrália

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

11 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.