N-zóna

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

N-zóna Empty N-zóna

Témanyitás by Ultimate Guru on Szer. 06 Feb. 2013, 20:55

Az N-zóna voltaképpen a Föld dimenziójával párhuzamosan létező másik univerzum. Egyik sajátossága, hogy a bolygók közötti teret vákuum helyett az ottani lények számára légzésre alkalmas levegő tölti ki – oxigént lélegző létformák számára azonban ez a levegő nagyon is mérgező. Persze akadnak olyan különleges képességekkel és testfelépítéssel bíró teremtmények, akik képesek még ilyen körülmények között is életben maradni szkafander nélkül: ilyen volt például az egykori Fantasztikus Négyes tagja, a Lény az újabb átalakulása előtt, még kőtestben.

Fiatalkorában az ifjú tudós, dr. Reed Richards ezzel a dimenzióval teremtett sikeres kapcsolatot, és az N-zónához köthető egyik nagyszabású kísérlete vezetett végül ahhoz is, hogy ő és négy társa (dr. Sue Storm, Johnny Storm, Ben Grimm és Victor Van Damme) pár pillanatra áthaladtak a zónán, ahol különleges erőkre tettek szert. Ez volt a Fantasztikus Négyes és Fátum Doktor születésének története. Reedet azóta is foglalkoztatta ez a világ, és egy alkalommal sikeresen át is jutott a Négyessel.

Az N-zóna ritkán lakott terület, ugyanakkor hatalmas erővel bíró hódítók lakják, akik sorra vívják háborúikat, hogy gyarapítsák alattvalóik lélekszámát. A legutóbbi, és egyben legnagyobb támadás az N-zónából egy ottani hadúr, Nihil vezetésével történt, mely során sikeresen átjutott a Földre, és kis híján eltörölte a bolygó népét – de a Fantasztikus Négyes útját állta.

Az N-zóna kiterjedése egyre csökken a Földet magába foglaló világegyetem tágulásával arányosan, és az univerzum így gyakorlatilag lassan, de biztosan haldoklik.


N-zóna 0192

_________________
N-zóna 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3619
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

N-zóna Empty Re: N-zóna

Témanyitás by Ultimate Guru on Szer. 06 Feb. 2013, 21:44

??:??.

Résztvevő: Jet Li Tao.

Tao szinte csak pislog egyet, és már nem a porig rombolt Central Parkot látja… hanem egy teljesen idegen, ijesztő világot.

A dimenziók közti teleportálás kissé megviseli, és egy pillanatra a földre rogy, ahogy a hányinger elkezdi kerülgetni – de végül lassacskán jobban lesz. Walter lép mellé, és felsegíti.


- Ne aggódj. Ez teljesen természetes reakció. Olyan ugrást hajtottunk végre a térben, amely példátlan mennyiségű energiát vesz ki a testünkből. Átlagemberek talán ki sem bírnák ezt. És bizonyára már amúgy is fáradt voltál, ahogy mi is, mindnyájan. Gyere… nézz körül az új otthonodban. Ez az N-zóna, barátom.

Tao szeme elé egy rózsaszínes-lilás égbolt alatti végtelen világ tárul. Lebegő szigetek, vöröslő csillagok, kristályszerű építmények és élőlények… ők maguk pedig egy hatalmas, gyönyörű kristálypalota belsejében állnak, amely pár lebegő sziklán és egy feketéllő lyuk fölött áll.

N-zóna 0193

_________________
N-zóna 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3619
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

N-zóna Empty Re: N-zóna

Témanyitás by Godlaw / Tao on Csüt. 07 Feb. 2013, 20:42

Remegő térdeim nehezen bírnak el, megroggyanok, és végül térdre ereszkedem. Hevesebben veszem a levegőt, mert rosszullét fogott el, és talán ha nem csak néhány gyümölcsöt ettem volna legutóbb, most visszaköszönne a kajám. Végül aztán múlni kezd az émelygés, amit a teleportálásnak tudok be. Elfogadom Walt segítségét, és felállok. Az igazat megvallva, sokkal kevésbé érzem magam fáradtnak, mint indokolt lenne, talán csak még az adrenalin hatása, mert bár a harc véget ért, korántsem volt biztos, hogy nem kezdődik el újra. Arról nem is beszélve, hogy fogalmam sincs, ezután mi vár rám.
-N-Zóna... - Ismétlem utána a különös nevet, miközben körülnézek. A hatalmas üresség olyanná teszi a helyet, mintha az űrben lennénk, mindenféle bolygó gravitációs vonzásterén kívül. A lebegő szigetek annyira hihetetlen látványt nyújtanak, hogy nehezen hiszem el, hogy ez nem csak egy újabb álom vagy látomás. A kristályok alkotta lények és építmények meg a vörös csillagok teszik fel a pontot az i-re, mintha egy sci-fi filmben lennék. A palota csillogása és az alatta lévő feketeség erős kontrasztja vonzza a tekintetemet.
-Gondolom túl nagy kérés lenne a magyarázat, te sem vagy éppen a toppon a harc miatt, úgyhogy egyelőre beérném mondjuk valami gyorstalpalóval... Amit megejthetnénk egy kényelmes fotelban egy hideg sör mellett is, de valamiért úgy sejtem, errefelé nem találunk ilyet.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

N-zóna Empty Re: N-zóna

Témanyitás by Ultimate Guru on Vas. 10 Feb. 2013, 13:08

??:??.

Résztvevő: Jet Li Tao.

Walter elmosolyodik Tao kijelentésére.


- Megkapod a válaszaidat, barátom, de valóban… most pihennünk kell. Kérlek, feküdj le, én pedig azonnal jövök.

Ekkor hirtelen egy kristályszerű kinézetű, mégis kényelmes, ágyra emlékeztető „bútor” nő ki a földből, épp Tao alatt… de mielőtt bármi egyéb elhangozhatna vagy történhetne, Amora ront oda Walter mellé.

- Kovacs! Válaszokat akarok, méghozzá most! Segítettem neked, bár Loki oldalán kezdtem bele ebbe az egész őrületbe, és most… itt vagyok, azt se tudom, hol, és nincs hová hazamennem!

Emma is odalép, és próbálja visszafogni anyját, de Walter leinti.


- Ne, Emma, kérlek… Édesanyádnak igaza van. Nekem is sok mindent kell megbeszélnem vele… négyszemközt.

Walter az utolsó szót igen erősen kihangsúlyozza Amora felé, mire Amora kissé kelletlenül biccent… majd álombűbájt bocsát Taóra, Rustinra, Ianre, de még Emmára is.

Nem mintha rásegítés nélkül nem aludt volna el gyorsan a holtfáradt Tao…


N-zóna 00120

Újvilág – II. korszak

4. fejezet: A második csapás – Epilógus II.Különös helyen járunk, amely valahol… téren és időn kívül létezik.

Mintha egy csillagtalan világűr-szegletben lennénk. Tökéletes vákuumban, a semmi közepén… de valami mégis mozog és fénylik a látótér közepén. Ahogy közelebb megyünk, feltűnik egy forma… egy afféle… mágikus szimbólum, amelynek hat pontja van, és egy nagyobb közepe. A mérete óriásinak tűnik, bár nehéz megállapítani, pontosan mekkora így, hogy semmihez sem lehet viszonyítani.

N-zóna 0213

De nem telik el sok idő, és máris lehet mihez viszonyítani… illetve kikhez. Nagyjából emberi méretű alakok tűnnek fel a hat ponton egy-egy fényes villanással.

Az első alak nem ismeretlen: a félszemű, ősi asgardi isten, a Mindenek Atyja, Odin érkezik meg.

N-zóna 0314

Teljes harci díszben és királyi pompában jelenik meg, de nem fizikai valójában… Inkább mintha egy szellem lenne, mintha csak afféle kivetülés érkezne a valódi Odin helyett. Nyilván így, lélekben képes csupán jelen lenni ezen a helyen, ahol nincs semmi és senki.

Így érkeznek a többiek is.

Odint egy kék bőrű férfi követi szintén királyi pompában, bár mégis egészen más jellegű öltözékben. Odinnál talán valamivel fiatalabbnak tűnik, de a legkevésbé sem kisebb hatalmúnak.

N-zóna 0410

Ezután egy férfi és egy női alak érkezik, bár őket már nehezebb kivenni… Palástok és kendők borítják a testük nagy részét, az arcuk sem látható túl jól, bár az világos még így is, hogy ők eddig a legkevésbé emberszerűek. A női alak áll elöl, mögötte a férfit szinte teljesen eltakarja.

N-zóna 0510

Ezt követően ismét ketten érkeznek, és ismét egy férfi és egy nő, bár most a férfi alak áll előrébb, és a nőt takarja ki. Ő már sokkal inkább emberszerűbb – ősz hajával és bölcs tekintetével inkább tűnik tudósnak vagy tanárnak, mint uralkodónak vagy harcosnak. Az öltözete viszont neki is teljesen idegen.

N-zóna 0610

Végül ismét ismerős alak érkezik – egy újabb asgardi a Halál Úrnőjének, Helának a személyében.

N-zóna 0710

A nagy hatalmú jelenlévők pár percig farkasszemet néznek egymással… a percek csigalassan peregnek le… majd Odin végre megszólal.

- Barátaim – köszönöm, hogy eljöttetek. Rég volt már rá példa, hogy így, együtt kelljen tanácsot ülnünk, de a helyzet megkívánta. Köszönöm, hogy a hívásomra összegyűlhettünk a világaink határát képező senki földjén. Ígérem, nem rabolom sokáig a drága időtöket.

A kék bőrű férfi hirtelen közbeszól. Ahogy beszélnek, a hangjuk mintha folyamatosan módosulna, és amikor eléri a hallgatókat, már az illető anyanyelvére fordítja azt át egy varázslat vagy valamilyen ismeretlen eszköz. Így értheti mindenki szavait e vízió látója is.

- Már megbocsáss, Mindenek Atyja, de még nem vagyunk itt mind. A hatodik ág még üres. Hol van Jotunheim úrnője, királynéd, a fenséges Karnilla?

Odin egy pillanatra lehajtja a fejét, majd válaszol.

- Ő… nem lesz jelen, Thakorr, Atlantisz Ura. Épp ez lenne a találkozónk témája, barátaim. Karnillával… az utóbbi időben meglehetősen elmérgesedtek a vitáink. Nem állítom, hogy ez nem az én hibám volt. Sosem tudta elfogadni más hitveseimtől származó két másik fiúgyermekemet, de én ugyanúgy szeretem mindhármukat. Mint tudjátok, Jotunheim népe elfogadta királynőjeként, hogy így oldjuk a feszültséget birodalmaink között, de Karnilla most ezt a helyzetet úgy használta ki, hogy kilépett a tanácsunkból, és a jégóriásokat az eddigieknél is komolyabban ellenünk fordította. Már őket tekinti a népének. A háború tehát folytatódni fog, bárhogy is küzdöttem a békéért. A fiaim mind velem maradnak, és Asgardért fognak harcolni, de még így sem tudhatom, mi lesz a harcok végkimenetele. A hitvesi vitáink gyilkos háborút szültek. Szégyellem magam, és ha ti, barátaim, úgy ítélitek, hogy ezért a bűnért már én sem tartozhatom közétek, úgy döntsetek, és kilépek a tanácsból.

Pár másodpercnyi csend után a Thakorrnak nevezett kék bőrű férfi, Atlantisz Ura válaszol.

- Részemről a döntés egyértelmű, Mindenek Atyja. Bár mindig is voltak közöttünk súrlódások a Földet illetően, és sosem értettem, miért avatkozol bele a primitív szárazföldlakók életébe oly gyakran… én melletted állok. Álszent lennék, ha nem tudnám, hogy a szerelem még a legnagyobbakat is képes megbolondítani. Nekem is… volt már kétes döntésem, amikor hitvest választottam magam mellé, de te akkor is kiálltál mellettem. Ellenzem a tanácsból való távozásodat.

A Thakorr után érkező, furcsa kinézetű pár női tagja emeli most szóra a száját.

- Mi sem fogunk ellened fordulni, Mindenek Atyja. Hibáztál, igen – de ez a hiba eltörpül a sok jó és nemes cselekedet mellett, melyeket már végrehajtottál a birodalmadért és a Föld kezdetleges, halandó népeiért. Az egyetlen kérésünk, hogy ahogy eddig is, úgy ezután is tegyél meg mindent, ami szükséges, a békéért. Ha túl hosszúra nyúlik, Asgard és Jotunheim háborúja csak tragédiát fog hozni mindenkinek és mindenhol. Hitvesem és Uram, Attilan Királyi Családjának Feje, a Nagy Agon nevében szólottam én, Rynda, Attilan Királynője.

Az attilani pár férfi tagja, a sötétbe burkolózó Agon bólint Rynda mögött, majd a szót az ősz hajú férfi veszi át.

- Én is mindkettőnk, a sajátom és kedvesem nevében is szólok, amikor azt mondom, egyetértek az előttem szólókkal. Ellenzem a kilépésedet, Mindenek Atyja, és ezzel ellenzi népem, az Örökkévalók minden tagja is, Titanos, Acheron és Halcyon bolygóinak szövetsége, valamint a Végtelen Feltámadás birodalmának minden alattvalója. Én, A’Lars szólottam a magam és hitvesem, Sui-San nevében a Végtelen Feltámadás uraként és úrnőjeként, valamint a birodalom népeinek képviseletében.

Ezután mindenki egy emberként, kissé félve és bizonytalanul tekint Helára – aki kényelmes lassúsággal és jéghideg, fagyos hanggal folytatja a sort.

- Mit vártok? Hogy majd én, egyedüli ellenzőként felszólalok a Mindenek Atyja ellen? Nem. Nekem is van jobb dolgom, mint az élők ügyes-bajos dolgairól vitázni itt veletek. Én sem ellenzem, hogy Odin a tanács tagja maradjon. A végén úgyis mindnyájatokat elér a halál. Halhatatlanok? Örökkévalók? Istenek? Akárhogy nevezitek magatokat, mindenki meghal. Van, aki előbb, van, aki utóbb… de senki sem élhet igazán örökké. Ez a háború viszont csak több munkát rótt a nyakamba, szóval, ha nincs más, távoznék.

Odin azonban még maradásra inti Helát.

- Várj, kérlek. Először is… köszönöm, barátaim. Köszönöm a belém vetett bizalmat. Igyekszem megszolgálni az elkövetkező sötét időkben. Kívánom, hogy nektek soha ne kelljen megtapasztalni ezt… Thakorr, szálljék áldás Atlantiszra, népére, a hitvesedre és újszülött fiadra. Agon, Rynda – tündököljék örökké Attilan birodalma a Földön, és kormányozzátok a bolygót békében Atlantisszal. Áldást kívánok a ti népetekre és a ti fiúgyermeketekre is, aki egy napon követ majd benneteket a trónon. A’Lars, Sui-San – hasonló áldást és békét kívánok a Végtelen Feltámadás népeinek, ikerfiaitoknak, és ne hagyják az istenek, hogy az egyre terjeszkedő Skrull Birodalom elérhessen titeket is. Kívánom továbbá, hogy új szövetségetek a Kree Birodalommal végre megoldást hozzon a Világok Pusztítója ellen… akivel idővel mindnyájunknak szembe kell majd néznie.

A megszólítottak mind meghajolnak Odin szavai előtt, majd a Mindenek Atyja folytatja.

- Továbbá még annyit kérnék tiszteletteljesen – és ez főként Atlantisz és Attilan uralkodóinak szól –, hogy gondolkodjatok a korábbi javaslatomon, miszerint idővel emeljünk ki egy Kiválasztottat a Föld jelenleg fejlődő civilizációi közül. A szárazföldeken lakó és fejlődő halandó emberekben nagy lehetőségek rejlenek… Higgyetek nekem. Az életük rövid, a létük talán gyarló – de a láng, minél rövidebb ideig ég, annál erősebben világít. És az emberek igen rövid ideig égnek. Ha kiemelünk közülük egyvalakit, aki fogékony a mágiára és a tudományokra is, egy… afféle Legfőbb Varázslót, akkor ő kordában tudná tartani a Midgard felé egyre inkább érdeklődő Sötét Dimenziók lakóit. Nem várhatjuk el, hogy mindig Asgard, Attilan vagy Atlantisz óvja meg őket, de azt sem hagyhatjuk, hogy Mephisto kénye-kedve szerint játszadozzon a halandók lelkeivel. Nemde?

Némi gondolkodás után Thakorr végre biccent egyet.

- Még nem állnak készen, hogy beavassuk őket a rejtett mágiák és tudományok világába, de… rendben, ha lesz alkalmas jelölt, akinek tiszta ez elméje és a szíve, és valóban erősebb a lángja, mint a többi halandóé, visszatérhetünk a témára, Mindenek Atyja. Atlantisz nem ellenzi. Szemmel tartom majd a szárazföldlakókat.

Odin megkönnyebbülésére az attilani pár is beleegyezik a dologba, így a Mindenek Atyja örömmel zárja le az ülést.

- Jól van hát. Köszönöm… és a birodalmaink szövetsége közötti erő kísérjen mindnyájunkat az elkövetkező időkben. A tanácsot, melyet összehívtam, ezennel lezárom. Sok dolgunk van, barátaim… Térjünk vissza népeinkhez.

Ezzel Agon és Rynda, A’Lars és Sui-San, valamint Thakorr lassan, egy-egy villanással eltűnnek a mágikus helyszínről… csak Odin és Hela maradnak. Hela gúnyos mosolyt villant a Mindenek Atyja felé.

- Hát elhallgattad előlük, Odin? Elhallgattad az igazságot… de már tudod, igaz? A Ragnarök elkerülhetetlen. Az Asgard és Jotunheim közötti háború csakis Asgard pusztulásával érhet véget – és minden asgardi halálával. Elodázhatod, húzhatod a háborút, de a végkifejlet ez lesz.

- Hela! Kérlek… hallgass. Jól tudom én is. Minden jel erre mutat, minden út a Ragnarökhöz vezet. Tudom… de a saját sorsom kovácsa én leszek. Felkészülök a végre, és pontosan eltervezek mindent. Neked is nagy szerepet szánok… és ha segítesz, hajlandó vagyok… bizonyos engedményeket tenni az irányodban.

- Engedményeket…? Miféle engedményeket, Odin? Ne nevettess! Semmit nem adhatsz, amire szükségem lehet. Tiéd az Élet, enyém a Halál. Ez az Idők Kezdete óta így van. Ha mind meghaltok, az csak növeli az én erőmet.

- Hrrm… Igen, de tudom, hogy van egy titkos vágyad. Te is… vágysz az életre bizonyos formában. Istennő vagy, de mégis nő… és anyai ösztönök ébredeznek benned. Ha segítesz, feloldom a megegyezésünk azon pontját, miszerint a Halál Birodalmában nem hozhatsz világra új életet. Engedélyezem, hogy legyen egy gyermeked, ha találsz megfelelő apát.

Hela szemei erre a kijelentésre egy pillanatra elkerekednek… majd lassan válaszol.

- Sikerült felkeltened az érdeklődésemet, Odin. Jól van… hallgatlak.

Majd a két isten kettesben folytatja a megbeszélést… és a kép lassan elmosódik, a hangok elhalkulnak, a vízió pedig véget ér.??:??.

Résztvevő: Jet Li Tao.

Tao lassan kinyitja a szemeit… és jobban érzi magát, mint már nagyon régóta.

A sebei mind eltűntek az utolsó horzsolásig, az elméje tiszta, a szakadt ruhái olyanok, mintha vadonatújak lennének. Még a sár-, vér- és koszfoltok is eltűntek róla, a kristályszerű ágy pedig a legkényelmesebb volt, amiben Tao valaha aludt. Kemény, mégis úgy módosult az alakja, hogy a legtökéletesebb fekhely legyen a fiúnak.

Hirtelen nem lát senkit maga körül – de most sokkal inkább nyugtalanítja a vízió, amit látott.

_________________
N-zóna 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3619
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

N-zóna Empty Re: N-zóna

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 12 Feb. 2013, 18:55

Az álom, amit Amora bocsátott rám, cseppet sem való kedvemre, már csak azért sem, mert - ki tudja, mi okból - utálom, ha valaki az engedélyem nélkül varázsol rám. Az pedig, hogy egy újabb asgardi és egyéb külvilági lényekkel terhes lázálom volt az, ami fogadott, még kevésbé szimpatikus. Azt hittem, hogy ha Loki meghal, végre megszabadulok ezektől a vízióktól, látomásoktól, álmoktól, bevillanásoktól, hamis emlékektől, és egyáltalán: az asgardiaktól. De nem így történt, sőt, most még Atlantisz, Attilan, az Örökkévalók és az alvilág is megjelent benne. A legzavaróbb az egészben, hogy nem tudom úgy elfelejteni, mint egy rossz álmot, helyette megragad a fejemben, mintha tényleg átéltem volna az emléket, és nem csak más juttatta volna belém. De mi oka lehet bárkinek is, hogy láttassa ezt velem? Vagy véletlenül történik? Ez is egy olyan dolog, amire Walt tudhatja a választ.
Felkelek az ágyból, ami varázslatos módon kipihentté tett. Boldogan konstatálom, hogy nincsenek fájdalmaim, sérüléseim, nem vagyok fáradt, és még a külsőm is rendezett. Ez ám a mágia! Azonban senki sincs itt rajtam kívül. Körülnézek a lebegő szigetek felé, hátha észreveszem valahol az alvó, vagy épp ébredező társaimat.
-Hahó! Rusty! Ian? Emma! - Kiabálok a semmibe, aztán újra az álmomra gondolok, és arra, hogy vajon ők is látták-e. - Walter!

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

N-zóna Empty Re: N-zóna

Témanyitás by Ultimate Guru on Pént. 15 Feb. 2013, 20:15

??:??.

Résztvevő: Jet Li Tao.

Tao nem kap választ a kiáltásaira, de ha kicsit fülel, valamivel arrébb hangokat hallhat… Nehéz lenne megmondani, hogy a kristályépítmény mely részén, mert az egész épület annyira idegen, hogy még azt is lehetetlen eldönteni, hol az eleje és a hátulja.

Jobb híján tehát Taóhoz viszonyítva balról érkeznek a hangok.

Ha arrafelé halad, nemsokára belebotlik azokba a jókora, páncélos idegen teremtményekbe, amelyekkel már volt dolga S.H.I.E.L.D.-es ügynökként is – de persze most nem támadnak rá, sőt, tudomást sem vesznek róla.

A lények között pedig… ott ül Walter egy kristályszerű asztalnál és széken, különös felszerelésben, sisakban, annyi monitorra emlékeztető kijelző előtt, amelyektől egyszerre bármely embernek megfájdulna a feje és a szeme. A kijelzőkön Tao számára pár ismerős és ismeretlen épület, város és helyszín látható, de az világos, hogy minden felvétel a Földről érkezik.

Ezenkívül a fiú előtt van még egy nagy rakás különös szerkezet is, billentyűzetek, felvevők, miniszámítógépek, táblagépek… valamint persze egy halom beazonosíthatatlan eszköz is. Küklopsz úgy dolgozik velük, akár egy gép.

N-zóna 0156

Walter – anélkül, hogy hátrafordulna felé – köszön Taónak.


- Jó reggelt, barátom. Hm… Érdekes, hogy még mindig kötődöm ezekhez a köszönésekhez, amikor itt nincsenek is olyan értelemben napszakok, mint a mi világunkban. Földi időszámítás szerint… úgy 26-27 órát alhattál egyhuzamban. Bátorkodtam megkérni Amorát, hogy bocsásson rád egy gyógyító- és egy tisztítóbűbájt is. Tökéletesen egészséges és tiszta vagy. De bizonyára éhes. Igazam van?

_________________
N-zóna 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3619
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

N-zóna Empty Re: N-zóna

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szomb. 16 Feb. 2013, 19:22

A hangok irányába indulok, ahol meg is találom Waltert, na meg egy csomó nem túl biztató külsejű alakot, akikkel már volt "szerencsém" találkozni. Walter elfoglaltsága leginkább a Különvélemény című filmre emlékeztet, ahol a főhős egy holografikus kijelző előtt kalimpált egy csomó képet, videót egyszerre nézegetve. A különbség csak az, hogy ez - bármennyire is hihetetlen - most a valóság. Közelebb megyek a pulthoz, hogy jobban szemügyre vegyek néhány ismerő helyszínt, amit a kijelzőkön látni lehet. A technológia minden bizonnyal földönkívüli, de ezt kár is kiemelni, hiszen épp a földön kívül vagyunk.
-Ó, jó tudni - válaszolom a hírre, hogy több, mint egy napig aludtam a mágia miatt. - Igen, jól jönne valami kaja, közben mesélhetnél kicsit bővebben is erről a helyről, hogy hogyan találtál rá, hogyan tudsz idejönni, miért vannak itt ezek az alakok, miért vannak még mindig látomásaim álmomban, és a beszélgetésedről Amorával - teszem hozzá határozottan, mert nem szeretem, ha kihagynak a buliból. Én nem csak egy csicskás vagyok, azért jöttem ide, mert Walter oldalára állok, nem pedig mögé.
-És ez a cucc is érdekelne - bökök a panelra, amin dolgozik. - Eléggé úgy néz ki, mintha valami interdimenzionális megfigyelő rendszert működtetnél, amivel a Földet pásztázod, mint valami... Szuperhős. Szóval igen, kajálhatnánk - fejezem be, és elmosolyodom.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

N-zóna Empty Re: N-zóna

Témanyitás by Ultimate Guru on Vas. 17 Feb. 2013, 14:28

??:??.

Résztvevő: Jet Li Tao.

Walter biccent, majd lenyom pár gombot, és kiemelkedik Tao mellett a talajból egy kristályszék és -asztal. Az asztalon már némi étel is van… méghozzá meglehetősen érdekes kinézetű étel.

N-zóna 0159

Küklopsz arra biztatja Taót, bátran egyen belőle.


- Foglalj helyet. Jó étvágyat. Meg kell bocsátanod, de errefelé csak ilyen, számunkra is fogyasztható ételt lehet előállítani mágia nélkül. Ha pedig nem muszáj, már nem kérnék több szívességet Amorától. Nem akarok tartozni neki. Mi is ezt szoktuk enni. Az íze… hm… talán a medvehagyma-főzelékre hasonlít. Nem kellemes, viszont benne van az összes vitamin, tápanyag és energiaforrás, amire szükséged lehet. Még folyadékként is szolgál, így szomjas sem leszel utána.

Majd a fiú folytatja a tennivalóit, de közben beszélget Taóval.

- Hm… Mit is mondhatnék erről a helyről? Gyakorlatilag egy párhuzamos univerzumban vagyunk. Az egyik sajátossága, hogy a bolygók közötti teret vákuum helyett az itteni lények számára légzésre alkalmas levegő tölti ki – oxigént lélegző létformák számára azonban ez a levegő nagyon is mérgező. De ne aggódj: ebben a kristályobjektumban elegendő oxigén van mindnyájunknak, és a falai folyamatosan újratermelik a szükséges mennyiséget a számunkra. Az őshonosok pedig a páncéljukba épített eszközökkel lélegeznek. Az N-zóna meglehetősen ritkán lakott univerzum a miénkhez képest, ugyanakkor hatalmas erővel bíró hódítók lakják, akik sorra vívják háborúikat, hogy gyarapítsák alattvalóik lélekszámát. A világ kiterjedése egyre csökken a Földet magába foglaló világegyetem tágulásával arányosan, és az univerzum így gyakorlatilag lassan, de biztosan haldoklik. Emlékszel arra az esetre, amikor Las Vegasba csapódott a Fantasztikus Négyes űrhajója, amelyen egy másik világbeli idegen lény utazott át hozzánk? A sajtó elég sokat foglalkozott vele akkoriban, de azt persze sehol nem írták meg, hogy az a teremtmény is innen érkezett.

Valóban történt ilyesmi pár éve, Tao emlékezhet rá – azt a lényt akkoriban az egykori Fantasztikus Négyes fékezte meg.

- Ez a, khm, „cucc” pedig… Igen, azt hiszem, jól fogalmaztál. Ez itt egy interdimenzionális megfigyelőrendszer, amivel a Földet pásztázom.

_________________
N-zóna 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3619
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

N-zóna Empty Re: N-zóna

Témanyitás by Godlaw / Tao on Vas. 17 Feb. 2013, 17:19

Lehuppanok a kristályszékre a kristályasztalomhoz, hogy kristálytálból egyem a... Mi a szar ez? Érdeklődő tekintettel hallgatom Walt bíztatását, tisztára, mintha a Mátrixban az a fehér trutyi, amit folyton zabáltak. Az állaga mint a takonyé, a színe mint a takonyé, már csak az ízében reménykedem, bár arról sem mondott túl sok biztató dolgot senki. Viszont elég kajás vagyok hozzá, hogy ez ne zavarjon. Az első falat még könnyen lecsúszik, az utóíz viszont kellemetlen. A továbbiakban úgy döntök, nem fogom sokáig ízlelgetni, inkább csak gyorsan belapátolom, hogy hamar túl legyek rajta.
Közben hallgatom a leírást a helyről is, nem árt megjegyezni, hogy nem szabad elhagynom ezt az épületet, különben megfulladok.
-Kúl - válaszolom végül, mikor kiderül, hogy jól tippeltem. - Szóval, miért van az, hogy Vegasban harcolni kellett az innen származó figurával, most meg kezes bárányok? Mit ajánlottál nekik? És mi ez az egész Amorával? Álmomban mindenféle alakok, atlantisziak, örökkévalók, asgardiak, meg ilyenek beszéltek a világ végéről. Az világos, hogy Loki halálával nem ért véget a dolog, de most már szeretném pontosan tudni, hogy mi van a hátterében a dolognak. Tudom, sok a kérdés, de gondolom megérted, hogy nem szeretek a sötétben tapogatózni, nem valami agyatlan katona vagyok, hogy csöpögtetett információkból éljek - magyarázom a kanállal gesztikulálva, aztán folytatom az evést.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

N-zóna Empty Re: N-zóna

Témanyitás by Ultimate Guru on Kedd 19 Feb. 2013, 20:21

??:??.

Résztvevő: Jet Li Tao.

Miközben Tao nekilát az ételnek, folytatja a kérdezgetést, és Walter azonnal válaszol is.


- Bár látszólag áthidalhatatlan távolságok választanak el minket tőlük, ezek a lények sem akarnak mást, mint mi – vagy mint minden más élőlény. Túlélni. Ebben a világban nem jutott nekik más osztályrészül, csak állandó háború, küzdelem, gyilkolás a még benépesíthető területekért. Gyengék voltak, amíg meg nem kapták tőlünk ezeket a páncélokat. Most erősek, és a segítségükért területeket kapnak majd az univerzumunk bármely nekik tetsző bolygóján. A Föld kivételével persze. Ennyi, és máris a szövetségeseink. Reednek köszönhetem, hogy eljutottam hozzájuk és kommunikálni tudtunk velük…

Itt elakad egy pillanatra a fiú szava… sóhajt egyet… majd Tao felé fordulva folytatja.

- Nem vagyok rá büszke, hogy végül végeznem kellett vele. Rengeteg közös volt bennünk, de képtelen volt megérteni a céljaimat, az emberiség céljait… Csak a halált látta a terveimben, az utána következő életet nem. Tudnod kell, hogy ha bárki ellenem fordul, hasonló módon járok el ellene, még akkor is, ha olyan közeli barátomnak tekintem, mint amilyen Reed volt… vagy mint amilyen te vagy. Ha ezt nem tudod elfogadni, jobb, ha időt spórolsz mindkettőnknek, és máris távozol.

Ezután Walter feláll, tesz pár lépést Tao felé, majd a vállára teszi a kezét.

- A mágia… roppant veszélyes tényező ebben a háborúban, és sem én, sem senki nem tudja kiszámítani, hogyan befolyásolja majd az eseményeket. Loki kiiktatásával kicsit fellélegezhetünk, igen, de vannak még odakint mágiahasználók, és persze megannyi gondolatolvasó… Ezért nem tudhatott a pontos terveimről még Emma, Ian, Rustin és Nero sem. És épp ezért nem mondhatok el neked most én sem mindent. Még Emma telepatikus ereje sem védhet meg minket minden elmére irányuló támadástól. Minél kevesebbet tudsz, annál kevesebbet szedhetnek ki belőled, ha fogságba esel. Én… különféle szerekkel és tudatmódosítókkal próbálok felkészülni, de idővel ezek használatáért nagy árat kell majd fizetnem. Már szinte alig eszem és alszom… de ez az én keresztem. Tao… Képes vagy belém vetni minden bizalmadat? Képes vagy úgy is mellettem és az univerzumunk jövőjéért küzdeni, hogy nem tudod, pontosan mire is készülök?

_________________
N-zóna 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3619
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

N-zóna Empty Re: N-zóna

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szer. 20 Feb. 2013, 12:52

Walt válaszaiban megtalálom azt, amit kerestem. Leszarom, hogy pontosan melyik bolygóra kerülnek ezek a szörnyetegek, meg azt is, hogy ez esetleg kinek nem tetszhet. Ami fontos, hogy őszinte. Nincs porhintés, nincs hazugság, nincs elkendőzés, nincs ámítás, nincs SHIELD. Végre őszintén beszélek valakivel, és még ha nem is mond el mindent, legalább jó oka van rá, és nem hazudik róla. Ez az, amit a SHIELD soha nem volt képes megérteni. Minél többet hazudnak, annál többre fogunk rájönni, és annál nagyobb szarban fognak úszni, mikor borul a bili.
-Ne aggódj, én is golyót röpítek a fejedbe, ha megkergülsz, ez csak természetes - válaszolom egy nagyobb falat lenyelése után arra, hogy elfogadom-e a veszélyt. Persze, megöl, ha ellene fordulok. Valószínűleg képes lenne rá fizikailag is. De szerencsére erre semmi szükség.
-Azért hagytam ott a SHIELD-et, mert tele volt a tököm a hazugságaikkal. Na jó, részben ezért, de ez most nem lényeges. Ami viszont lényeges, hogy te nem hazudsz, vannak titkaid, de legalább nyíltan beszélsz róluk. Nem mondom, hogy idővel nem fog nőni a kíváncsiságom. Talán felteszek majd kérdéseket, amikre nem akarsz válaszolni. De most úgy gondolom, hogy a legjobb, amit tehetek, hogy melléd állok. Részt akarok venni ebben! Nem csak úgy, mint Rusty vagy Emma. A tervek kovácsa akarok lenni, nem csak a végrehajtója. Azt mondod, ez a te kereszted, de megtanultuk már jó néhány nagy ember példáján, hogy egyedül nem lehet végigcsinálni. Charles, Erik, Fury - mind megpróbálták megváltani a világot a maguk módján. És mind belebuktak, mert nem akarták megosztani a felelősséget. Én azért jöttem, hogy segítsek, és ehhez az kell, hogy te is megbízz bennem. Együtt többet érhetünk el. Ahogy te felkészültél, úgy készülhetek én is; ahogy te vállaltad a veszélyt a Földért, úgy vállalhatom én is érted. Ha hibázunk, együtt bukunk el így is, úgy is. De ha megengeded, hogy segítsek, akkor sokkal könnyebben emelkedünk fel együtt.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

N-zóna Empty Re: N-zóna

Témanyitás by Ultimate Guru on Szomb. 23 Feb. 2013, 12:16

??:??.

Résztvevő: Jet Li Tao.

Walter elmosolyodik Tao szavaira, majd lassan visszaindul a helyére.


- Örülök, hogy ezt hallom, barátom. Tudnod kell, hogy már felkerestem pár régi társunkat is… Kiranát, Sweetyt, Charlost, Petert… Egyelőre megfigyelés alatt tartom őket, de félek, nem állnak készen, hogy csatlakozzanak hozzánk. Tudom, hogy te és Kira… közel álltatok egymáshoz. Ha arra kerülne a sor, bizonyára őt is gondolkodás nélkül kiiktatnád, igaz?

Majd a fiú leül, és megnyom pár gombot az egyik billentyűzeten.

- Bár mindent nem árulhatok el, úgy fair, hogy bizonyos dolgokat azért elmondjak neked. Például azt, hogy mi indított el engem ezen az úton… Feltételezem, a S.H.I.E.L.D.-nél nem beszéltek nektek túl sokat az X-Fegyverről. Az a pendrive, amelyet a húgom adott neked… Tényleg hiányos volt az üzenetem, vagy az is csak csel volt a részetekről?

_________________
N-zóna 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3619
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

N-zóna Empty Re: N-zóna

Témanyitás by Godlaw / Tao on Vas. 24 Feb. 2013, 12:41

A nevek, amiket Walt sorol, mind ismerősen csengenek, de olyan távolinak tűnnek, mintha egy másik életben hallottam volna őket utoljára. Kira... Nos igen, volt valami, amikor még az iskolában voltunk.
-Oh, ez szíven ütött! Tudod, hogy a szerelem a gyenge pontom, Stephanie-t is olyan nehéz szívvel csapom le mindig - válaszolom eltúlzott megjátszással, miközben kezemet a szívemre tapasztom.
Ugyan, kit érdekel már Kira? Egy jó csaj volt, egy közülünk, egy személyes szál. De a személyes dolgokon már rég túl vagyunk, itt világok sorsáról van szó, és ha áldozatot kell hozni, hát abban mindig jó vagyok, hogy mást áldozzak fel.
-A SHIELD-nél semmiről sem beszéltek nekünk. Jack persze kiszivárogtatott infókat, de Danvers és korábban Fury is jobbnak látta, ha egyszerűen agyatlan sorkatonának tekint minket. Mindenről csak akkor kezdtek fütyülni, ha már rájöttünk, hogy szar van a palacsintában. Az üzeneted pedig tényleg hiányos volt, bár arról fogalmam sincs, hogy miért. Talán megsérült a pendrive.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

N-zóna Empty Re: N-zóna

Témanyitás by Ultimate Guru on Vas. 24 Feb. 2013, 16:56

??:??.

Résztvevő: Jet Li Tao.

Walter helyeslően bólint, amikor Tao Kiráról és Stephanie-ról nyilatkozik, majd felvesz az asztalról egy ütött-kopott, szakadt, régi könyvet.


- Sosem értettem, hogy a S.H.I.E.L.D. miért őriz meg minden terhelő bizonyítékot ahelyett, hogy megsemmisítené őket. Hm… A tippem, hogy mára ez az utolsó, kézzelfogható adat a szuperkatonák és mutánsok eredetét illetően, hiszen minden más jegyzet, képlet, dokumentum oda lett – az X-Fegyver utolsó emlékeivel együtt. Ezért megóvták, ha esetleg majd valakit meg kell zsarolni vele. Bevallom, először azt gondoltam, mindez csupán egy haldokló vénember hagymázas képzelgése… de nem hagyott nyugodni, és nyomozni kezdtem. Igaz, Tao… Amit Barnes a naplójában ír, mind igaz. A Pegazus Projekt legeldugottabb részlegében őrizték a könyvecskét, ezért azt a helyet is fel kellett égetnem, hogy hozzáférjek. Ha Fury annak idején nem mutatja meg nekem a Pegazus Projektet… ha nem találom meg a naplót… még most is vakon hinnék a hazugságoknak. Olvass bele, barátom. Mindezek fényében, ha valóban megsérült a pendrive, és nem hallottátok az üzenetemet, lehet, hogy megbocsátó leszek, és adok a többieknek is még egy esélyt.

És Tao ekkor megkapja a könyvet Waltertől, amelyben Bucky Barnes tizedes kissé csúnya, de olvasható írásával mindent leír az igazságról…

N-zóna 00120

(Ha esetleg nem akarod végigolvasni irodalmi mesterművemet, a lényeg: minden szuperkatona és mutáns részben asgardi és Skrull is, hiszen az ő DNS-ükből készült a szuperkatona-szérum és a mutáns gén is.)

_________________
N-zóna 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3619
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

N-zóna Empty Re: N-zóna

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 26 Feb. 2013, 13:06

A Pegazus Projekt, emlékszem az névre, az egész hely úgy bűzlött a hazugságoktól, titkoktól és átverésektől, mint egy hatnapos rothadó vízi hulla. A legjobb az egészben, hogy megsemmisült - legalábbis eddig azt hittem. De úgy tűnik, bizonyos részei fennmaradtak, de nem tudom, hogy ennek örülnöm kellene-e. A kopott, szakadt könyvet óvatosan veszem át Walt kezéből, miután a tányérnyi algát félrerakom, és megtörlöm a kezem a nadrágomban, nehogy elmaszatoljak valamit.
-Remélem már digitalizáltad - jegyzem meg, miközben nagy gonddal simítok végig a borítón. - Ezek szerint erről beszéltél a videó kimaradt részében? - Kérdem még, aztán kényelmesebb pozíciót veszek fel, kinyitom a könyvet, és olvasni kezdem.
Először gyorsan végiglapozom, hogy lássam, mennyire olvasható, milyen hosszú, és mennyire lesz unalmas. Hatvanegy bejegyzés, kicsit sok, még ha nem is túl hosszúak. Az első öt bejegyzés nem szól sok mindenről, de az egyik név izgalmas, fel is nézek közben Waltra.
-Jonathan Miller őrmester? Elég nagy véletlen lenne... - Majd ha Walt megerősíti vagy cáfolja a sejtésemet, miszerint rokoni kapcsolat áll fent közte és az általunk ismert Jon közt, folytatom az olvasást.
A hetedik bejegyzésnél kezd izgalmassá válni a dolog igazán, amikor egyértelműen természetfeletti képességekre utal ez a bizonyos Bucky. A férfi, akiről ír, golyóálló, a gyorsasága és ereje is emberfeletti lehetett, és még egy gránát sem ártott neki, végül azért lenyomták. Elég szép teljesítmény az akkori viszonyokhoz képest, pláne, hogy egyszerű emberek voltak. Nem úgy, mint a tizenegyedik bejegyzésben feltűnő Kapitány. A tizenhatodik bejegyzésig megint semmi érdekes, talán csak egy túlfejlett rakéta, ott azonban az is kiderül, hogy miféle rakétáról van szó pontosan. A két méteres alak, aki egyértelműen nem ember, sőt, egyértelműen az F4 képességeivel bír, szintén egyértelmű magyarázatot ad a rakétára. Végül ezzel is végeztek. Ami ezután következik, tömény amerikai hősiesség, a Kapitány önfeláldozásával állítja meg a hidrogénbombát. Az ezután érkező felmentősereg, a hirtelen ájulás és a kikérdezés egy az egyben olyan, mintha a SHIELD végezte volna, nem lepne meg a dolog.
A harmincnegyedik bejegyzésben esik szó először az X-fegyverről, innentől kezdve még alaposabban olvasom a naplót. Jól is teszem, mert a leírás alapján tizenegy (!) földönkívüli faj éldegélt már akkor a Földön, és az egyik ezek közül a Skrull, amit ők is láttak. Vajon a kinti golyóálló fickó is ilyen volt? A harminckilencedik bejegyzésnél megint megakadok, amikor Logan nevét fedezem fel az egyik sorban. Az első mutáns, akit ezzel a... Szérummal hoztak létre. Logan kitörése nem tűnik balesetnek a leírás szerint, ahogy mondja a férfi is, nem kapcsol le magától a rendszer, és a tartalékenergia is túl lassan jött vissza. Tehát valaki ott volt, hogy kiszabadítsa Logant. Amikor aztán felntűnik a Nick név, nem kell kétszer meggondolnom, hogy melyik Nickről lehet szó. Nick Fury teljes neve aztán elő is kerül néhány bekezdéssel később. Az is kiderül, hogy tényleg ő szabadította ki Logant, és persze jönnek az érdekesebbnél érdekesebb erkölcsi kioktatások, hogy milyen gonosz volt az X-Fegyver. Lám, néhány évtizeddel később ő maga is szörnyeteggé vált. Ami viszont Fury személyénél fontosabb, az a beszámolója, miszerint a mutáns faj nem más, mint egy hibrid a skrull és ember közt. Ez már viccnek is rossz. Akkor én most félig földönkívüli vagyok?
Úgy tűnik, Logan mégsem ekkor szökött meg, sikerül elfogni újra, hiszen ilyenkor még megvoltak az emlékei, ahogy említi az író. A dolog ott vesz újabb érdekes fordulatot, mikor az elfogott skrull emlékeiben fény derül egy asgardi expedícióra is, az itt szereplő Zémó báró asgardi, legalábbis a beszélgetésből ez következtethető. Azt figyelembe véve, hogy Asgard pusztulását akarja, valószínűleg Loki lehetett. A lap tetejére pillantok, ötvenötödik bejegyzés, felsóhajtok, majd folytatom az olvasást. Épp a halántékomat dörzsölöm, mikor elérek a részhez, ahol Bucky elkezd az asgardi vérrel való kísérletekről írni. Valahogy sejtem, mit fog levonni következtetésként, de nem akarom elhinni. Amikor azonban meglátom leírva, hitetlenkedve nézek fel Waltra. Ő már olvasta ezt. Tudja. Tudja, hogy mindannyian skrullok, asgardiak és emberek vagyunk egyszerre - de így nézve már félig sem emberek.
Ami ezután következik, nem fontos, csak átlapozom, gyorsan átfutom, Miller végül belépett az X-Fegyverhez, hogy jobbá tegye azt, talán éppen Fury gondnoksága alatt. A könyvet, állapotára való tekintet nélkül lököm a pultra, és felnézek Walterra.
-Miféle elbaszott szörnyetegek vagyunk? És mi volt a szer, amit beadtál, amitől... Farkassá változom? Csak nem valami újabb skrull-asgard koktél? Ez lenne a célunk? A földönkívüli DNS-mintákat belekeverni a szervezetünkbe, és ezzel egy új fajt alkotni a Földön? - A kérdéseim higgadtak, nem vagyok felháborodva, a mutáns létet megszoktam már régóta, és azt, hogy a génjeim átváltoztak, nem sokkal könnyebb elhinni, minthogy egy földönkívüli változtatta meg. Csak éppen szokatlan ez az új leosztás.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

N-zóna Empty Re: N-zóna

Témanyitás by Ultimate Guru on Szomb. 02 Márc. 2013, 20:06

??:??.

Résztvevő: Jet Li Tao.

Walter óvatosan felemeli a könyvet, amelyet Tao a pultra lökött, majd lassan végigsimít rajta.


– Rettenetes, de ez az igazság. Miller őrmester… igen, egyébiránt Jonathan Miller felmenője, ezt talán kitaláltad… Szóval az őrmester elsőként látta abban a vízióban, és Barnesnak hála most már minden ember tudja. Bedigitalizáltam és minden létező formátumban feltöltöttem a világhálóra. A S.H.I.E.L.D. többé nem rejtegetheti az emberiség előtt. Mi… mind mocskosak vagyunk, Tao. Szennyezett vérünk van. A nácik, a Skrullok, az asgardiak, az X-Fegyver, a S.H.I.E.L.D. vezetői… mind benne voltak. Nem tudom, Fury direkt akarta-e, hogy megtaláljam a naplót a Pegazus Projektnél, de már nem is számít. Csak az számít, hogy megtisztíthassam a világot.

– Még Reeddel kezdtünk el dolgozni egy olyan szérumon, amely semlegesíti az X-gént, de végül rájöttünk, hogy ez lehetetlen. A gén már szinte minden élő emberben ott van – van, akiben aktív, és van, akiben lappang. De ott van. Viszont ha teljesen semlegesíteni nem tudjuk, akkor… megtisztítjuk. Ha teljesen kiiktatjuk a Skrull DNS-t, az asgardi rész már jóval könnyebben egyesül az emberivel, és létrejönnek a fejlettebb mutánsok a másodlagos, erősebb mutációval… a tisztavérűek. A mágia és az emberi tudomány tökéletes hibridjei. Ilyen erővel soha többé semmilyen idegen faj nem avatkozhat a bolygónk evolúciójába. Többé soha senki nem hajthat igába minket. Nem kísérletezhetnek velünk – mert erősebbek leszünk náluk.

– Te is ebből a szerből kaptál. A tested elkezdte leépíteni a Skrull DNS-t, és erősíteni az asgardi és emberi részt. A mágia növekedésével az erőd is egyre nő majd. Így volt Rustinnál, Emmánál, Iannél. Így volt Grimmnél és a kis Emma Flower White-nál is… és persze nálam. Ma már a tisztítószérumomnak létezik beinjekciózható, koncentráltabb változata, nanobotokkal a szervezetbe juttatható, energiasugarakkal… Ezeket használják a harcosaim is, és ezzel tisztítottam meg Grimmet és White-ot. Szóval… igen, Tao, mondhatjuk, hogy új fajt teremtünk a Földön. Egy olyan fajt, amely meg tudja majd védeni magát bármilyen fenyegetéstől, hogy ilyen többé ne történhessen a jövőben, és az emberi fejlődés haladása visszakerülhessen Isten kezébe.

– Az én kezembe. A mi kezünkbe.

_________________
N-zóna 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3619
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

N-zóna Empty Re: N-zóna

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 05 Márc. 2013, 12:17

Walter hasonlóan nyugodt hangnemben válaszol, ez jó, jobban szeretem az efféle beszélgetéseket, mint a SHIELD parancsoló, eligazító, mindenkit kiosztó "tanácskozásait". A válaszok ráadásul kielégítőek, mégha nem is annyira boldogítanak. Szóval lényegében a skrull DNS-t kivonjuk magunkból, ez eddig tetszik, bár nem nagyon ismerek skrullokat, azt már megértettem, hogy ők a felelősek az összes szarságért, amit mostanában történt a Földön. Ezzel együtt viszont nem csak az emberi DNS veszi át a helyét, hanem az asgardi is, ami nagyban megmagyarázza a különös látomásokat és álmokat.
Lényegében tehát úgy erősítjük a fajt, hogy a skrull DNS-t kivonjuk, ami ezek szerint gyakorlatilag szennyezi az asgardi DNS-t.
-Lényegében minden emberből félasgardot csinálunk - vonom le a következtetést, természetesen abból kiindulva, hogy most minden ember harmad asgard, harmad skrull.
-Két kérdésem van ezzel kapcsolatban. Az első: vajon hogyan reagálnak majd az asgardi istenek, ha megtudják, hogy az ő vérük van minden emberben, és mi ezt erősítjük fel? A második: szerinted mi fog történni a Földön, ha mindenki mutáns lesz? Mindenki más-más képességgel... Hogy lehetne kordában tartani, szabályozni ilyen erőket? Hogy lehetne megelőzni a teljes káoszt?

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

N-zóna Empty Re: N-zóna

Témanyitás by Ultimate Guru on Kedd 05 Márc. 2013, 13:53

??:??.

Résztvevő: Jet Li Tao.

Walter helyeslően bólogat Tao kérdéseire.


– Kiváló kérdések, barátom. Látom, te is előre gondolkodsz, és átlátod a nagy egészet. Sajnos ez a látásmód hiányzik Rustinból és Ianből, de még Emmában sincs meg annyira, mint szeretném. Az asgardiak miatt ne aggódj. Thor, Balder, Amora… Ennyien maradtak. Asgard birodalma még a II. világháborúban elpusztult, és odaveszett minden asgardi is. Az életben maradtak közül még Loki miatt aggódtam, de immár neki is vége. Különben is: ha ők nem ilyen gondatlanok, a Skrullok sosem szerzik meg az erejüket, és ma nem lennének se mutánsok, se szuperkatonák. Inkább hálásak lehetnek, hogy a világuk egy része tovább él bennünk.

– Reeddel sokáig vizsgáltuk az X-gént, és egyértelmű, hogy az asgardi résszel sokkal könnyebben egyesül az emberi DNS, mint a Skrull láncokkal. Továbbá a mágia bármilyen formát ölthet, míg a Skrullok esetében mindenki „csak” az alakváltás képességét kapná meg. Maradtunk hát az asgardi DNS erősítésénél. Ne úgy gondolj ránk, mint „félasgardiakra” – egy új faj leszünk. Az evolúció következő lépcsőfoka. Tisztavérű, felemelkedett emberek.

– Ami pedig a Föld lakóit illeti… Igen, ha mindenki egyszerre kapna ilyen hatalmat, az valóban káoszhoz vezetne. Most, hogy az igazság mindenki számára hozzáférhető, nem nehéz megjósolni, hogy zavargások, tüntetések, politikai machinációk és háborúk kezdődnek majd. Lassan lemorzsolódnak az anarchisták, a gyengék és az elégedetlenkedők. Ha pedig eljön az idő, mi felajánljuk, hogy békét és rendet teremtünk. Persze eleinte csak egy gyengített szérumot kaphatnak a kiválasztottak, megnézzük, ki hogy reagál az új hatalmára, és szépen, türelmesen válogatjuk ki azokat, akik valóban méltók a mi Édenünkre. Hosszú, kemény és aprólékos munka lesz – ezt nem tagadom.

– De a S.H.I.E.L.D.-del ellentétben nekünk van időnk. Itt, az N-zónában máshogy telik az idő, mint a Földön. Sokkal lassabban öregszünk, ezt látni fogod – amióta elkezdődött az én kis tisztítóhadjáratom, azóta számomra itt legalább 10 földi évnek megfelelő idő telt el, ha nem több. De ezalatt nem öregedtem többet, mint ti.

_________________
N-zóna 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3619
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

N-zóna Empty Re: N-zóna

Témanyitás by Godlaw / Tao on Vas. 10 Márc. 2013, 11:46

Ha tényleg csak ilyen kevés asgardi van életben, az némileg megnyugtató, persze figyelembe véve, hogy egyenként milyen erősek, azért akadhatnak velük gondjaink. nem biztos, hogy ők is annyira boldogok, hogy továbbvisszük az örökségüket... Talán inkább úgy érzik, hogy megloptuk őket, és asgardi hatalmat bitorlunk. Amit viszont ezután mond, sokkal érdekesebb.
Nem csak azért tetszik az ötlet, mert mi választhatjuk ki az arra méltókat, akik majd elvihetik a békét, és úgy teremthetjük meg a mutáns fajt, hogy közben békét is hozunk... Azért is, mert az itt töltött idő sokkal többnek számít. Így többet tanulhat, fejlődhet, dolgozhat az ember, ez nem kis előny bárkihez képest, aki a Földön van.
-A terv... Alapvetően tetszik. A legfontosabb dologgal viszont nem számol: a SHIELD-del. Ők nem fogják tétlenül nézni a dolgot, be akarnak majd avatkozni. Még mindig szentül hiszik, hogy mi vagyunk a rossz fiúk, hogy pusztulást hozunk, hogy gyilkolni akarunk ész nélkül. Még ha fel is fognák, hogy mi a célunk valójában, a feletteseik mindig teletömik a fejüket hazugságokkal, és újra ellenünk fordítják őket. És tudjuk, hogy őket nem becsülhetjük alá, ahogy a Különítményt sem. Mit fogunk tenni velük? Van már ötleted erre?
Gyanítom, hogy készen áll a válasszal, ha valóban tíz éve tervezi a lépéseket, minden bizonnyal mindenre felkészült, és van ötlete az összes lehetséges kimenetelre.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

N-zóna Empty Re: N-zóna

Témanyitás by Ultimate Guru on Vas. 10 Márc. 2013, 12:37

??:??.

Résztvevő: Jet Li Tao.

Walter kuncogni kezd Tao kérdésére.


– A S.H.I.E.L.D.? A Különítmény? Ugyan, Tao. Az elmúlt években többször hatoltak át a Triskelion védelmi rendszerein, mint ahány fertőzött vérű ember születik egy nap! Úgy mozgattuk a vezetőiket, ahogy a kedvünk tartotta! Félre ne érts, nem becsülöm őket alá, de félni sem kell tőlük.

– Ugyanakkor van, akitől igen. Ghost. Ő nem hagy nyugodni. Hozzáférek szinte minden hálózathoz és rendszerhez a Földön, de mégsem találtam olyan nyomot, amelyből rájöhetnénk, ki ő és mik a pontos céljai. A motivációi folyamatosan változnak, az elméje kiszámíthatatlan, az eszközei és a pénzforrásai meg szinte kimeríthetetlennek tűnnek. Egy olyan embert, aki kénye-kedve szerint irányította még a Vörös Koponyát, dr. Ostermant vagy Nick Furyt is… Nos, azt nem becsülhetjük le. De nem, egyelőre nem tudom, mit tehetnénk ellene. Várnunk kell, hogy hibázzon.

– És persze ott van még dr. Storm, dr. Stark és az ifjabb Osterman. Ők intelligensek, de érzelmileg instabilak. Susan most vesztette el élete szerelmét, Stark doktor fölényeskedő és nem hajlandó együttműködni senkivel, Jack pedig képtelen feldolgozni az „érzelem” fogalmát – továbbá a kis Stacy is a gyenge pontja. Amíg nem muszáj, nem ölném meg őket, mert hasznos pillérei lehetnek az új társadalmunknak. Rossz oldalon állnak, igen… de próbáljuk meg életben tartani őket, amíg lehet.

– Reed rengeteg időt dolgozott itt, és olyan fejlesztéseket köszönhetek neki, mint a világok közötti átjárók, amelyeket a S.H.I.E.L.D. nem használhat… A páncélok, a másodlagos mutációt előidéző szérum és energiatöltetek… Új fegyverek, számítógépes vírusok, interdimenzionális megfigyelők… A biofegyver, amely hatalmas, növekvő organizmusként kebelez be mindent… és még sorolhatnám. Földi évek szerint tán fél évszázadot is dolgozott itt, és talán mondanom sem kell, hogy mennyi mindent adott az ügyünknek ennyi idő alatt. Ezt a számunkra lélegezhető oxigénnel teli kristálypalotát is ő hozta létre itteni nyersanyagokból. Úgy vélem, leróttam neki a tartozásomat azzal, hogy a legjobb barátját, Ben Grimmet megszabadítottam a teherként ránehezedő kőtesttől, és megtisztítottam a vérét. Már csak Reed emléke miatt is… szeretném, ha az egykori Fantasztikus Négyes tagjai életben maradnának, ha lehet. De te is beláthatod, hogy az ő fejlesztéseivel a mi oldalunkon a S.H.I.E.L.D.-nek esélye sincs.

– A terv első fázisában az asgardiak jelenthettek csak fenyegetést, élükön Lokival, de ezzel ez a fázis lezárult. A második fázisban… a kozmikus veszélyek ellen kell fordulnunk. Félek, Mahr Vehlnek és az ifjú Rick Jonesnak pusztulniuk kell. Reed vírusával még egyszer nem tudom feltörni a Kree páncélzatát.

_________________
N-zóna 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3619
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

N-zóna Empty Re: N-zóna

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szer. 13 Márc. 2013, 12:14

Egy kissé meglep Walt reakciója, ami azt illeti, általában rám jellemző kettőnk közül, hogy félvállról veszem a fenyegetéseket, ő pedig az elővigyázatos, tervezgető szerepet szokta betölteni. Most mégis úgy tűnik, hogy a SHIELD-et és a Különítményt egyáltalán nem tekinti veszélyforrásnak. A felsorolt fegyverek, fejlesztések, páncélok megfordítják az erőviszonyokat. Egyedül Ghost az, aki kívül esik Walt hatáskörén, ez viszont eléggé bosszant. Akárhol is állok, Ghost mindig az ellenségeim közé tartozik, előbb a SHIELD ellen harcolt, aztán Danvers úgy ölelte keblére, mint a legjobb barátját... Persze ez még mindig a legjobb, ami történhetett velem. Ha akkor Bruce nem hagyja el a SHIELD-et, sosem tudtam volna átvenni az irányítást... Vagy legalábbis jóval később.
Bólintok a kivételekre a sok közül, akiket nem akarunk bántani, mert később még hasznosak lehetnek. A legviccesebb, hogy a csapatunk többi tagját említésre sem méltatja, így ezek szerint egyáltalán nem bánja, ha véletlenül életüket vesztik a nagy tervek végrehajtása közt. Határozottan sokkal jobban kedvelem ezt a Waltert, mint bármelyik korábbit.
-Kozmikus veszélyek - ismétlem el, és bólintok. - Szóval ők a következő célpontjaink. Az első lépés gondolom - a hatalmas panel, és rengeteg kijelző felé fordulok - a felkutatásuk. Meg kell ismernünk a napi rutinjukat, szokásaikat és tevékenységeiket, hogy tudjuk, mikor a legsebezhetőbbek. És persze nem árt tudni a gyenge pontjaikat sem. Gondolom nem a hasadat süttetted, amíg aludtam. Mire jutottál eddig velük kapcsolatban?
A következő kérdés persze az lenne, hogy én mit tudok hozzátenni a további munkához, de először tudnom kell, hol állunk most, mi hiányzik, miből dolgozhatunk. Stratégiát kell építenünk.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

N-zóna Empty Re: N-zóna

Témanyitás by Ultimate Guru on Pént. 15 Márc. 2013, 15:24

??:??.

Résztvevő: Jet Li Tao.

Walter bólint Tao kérdésére.


– Úgy van. Nem vagyok mészáros, te is tudod, így egyelőre megfigyelném Mahr Vehlt és Jonest. Ha nem muszáj, nem ölnék meg senkit. Lehet, hogy idővel távoznak a bolygóról – nekem az is megfelel. De tudnom kell, mi a célja azzal a kölyökkel a Szemlélőknek. Semmilyen idegen hatalmat vagy ármánykodást nem tűrök meg a Földemen.

– Tao, szeretném, ha idővel te vezetnéd majd Rustint és Iant, míg én Emmával és Amorával foglalkozom majd. Két háromfős csapatban fogunk ténykedni, természetesen a páncélos idegen segítőink támogatásával. Egyébként a fajuk neve számunkra kimondhatatlan – én Apostoloknak nevezem őket, és általában hallgatnak rá. Ó, ez pedig a tied.

Ekkor a fiú egy iPad-szerű, strapabíró táblagépet ad Taónak.

– Folyamatos internetkapcsolat van beleépítve, amelyet itt, az N-zónában is tudsz használni. Állandó átjárása van a földi hálózatokhoz. Beállítottam rajta neked az ifjú Osterman fórumát is, hogy folyamatosan követhesd, miket oszt meg egykori társaiddal. Ha olyat látsz ott, amihez kérdésed lenne… Nos, igyekszem válaszolni, ha az nem jelent veszélyt a küldetésünkre.

– Hm… Hosszú küzdelem áll előttünk, barátom. És az arány mindig ugyanaz: a matematikai szabályok a szemünk előtt rejtőznek. Csak tudnunk kell, hol keressük őket. Heh… Reed mondogatta ezt mindig. A kaotikusnak látott dolgok valójában bonyolult szabályok alapján működnek. Galaxisok, növények, kagylók… A szabályok sosem hazudnak. Csak néhányunk láthatja, miként illeszkednek össze a darabkák. Az igazi tisztavérűek. Több milliárd ember él a Földön, és mi mindnyájukért felelősek vagyunk.

_________________
N-zóna 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3619
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

N-zóna Empty Re: N-zóna

Témanyitás by Godlaw / Tao on Vas. 17 Márc. 2013, 13:12

A csapat két részre osztására bólintok, és rögtön felismerem a két csapat közti különbséget, a felosztás módszerét. Nem vagyok biztos benne, hogy a leghatékonyabb minden esetben, de nyilvánvaló, hogy nem is kell minden esetben ragaszkodni ehhez a módszerhez.
A matematikai szabályokról szóló okfejtése érdekesen hangzik, a káoszelméletre emlékeztet. Az önmagukban véletlennek tűnő események valójában természetbeli törvényszerűségek alapján rendeződnek nagy mennyiségben, vagy valami ilyesmi. Lorenz elmélete, emlékszem, még Magneto tanított róla... Mintha egy másik élet lett volna.
-Igyekszem megfelelni az elvárásoknak, de lesz min gondolkodnom. Például meg kell ismernem az Apostolok, Rusty és Ian képességeit egészen pontosan, ha tényleg vezetni akarom őket. És ami még fontosabb: meg kell ismernem az ellenségeinket - mutatom fel a gépet, amit most kaptam. - Úgy emlékszem, Mahr Vehlről, és Rick Jonesról nem szerepeltek infók Jack adatbázisában, de azért átbogarászom majd újra, és megnézem, mit találhatunk róluk más forrásokból. Ami pedig a felelősséget illeti... Inkább legyünk mi a felelősök, mint bárki más.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

N-zóna Empty Re: N-zóna

Témanyitás by Ultimate Guru on Vas. 17 Márc. 2013, 13:33

??:??.

Résztvevő: Jet Li Tao.

Walter ismét bólint Tao válaszára.


– Hogyne, hogyne. Emma, Ian és Rustin éppen pihennek egy másik körletben, de amint felkelnek, a rendelkezésedre állnak. Bármit kérdeznél tőlük, válaszolnak, de azt előre kell bocsátanom, hogy a tervem bizonyos pontjait illetően ők sem tudhatnak többet, mint te. Javaslom, iktassatok be időközönként edzéseket Iannel és Rustinnal – ha hely kell hozzá, a kristálylétesítmény a kedvünk szerint alakítható és növelhető. Mentális képzést is kapsz majd Emmától, hogy tökéletesen tudd uralni az új képességedet. Amíg ez nem történik meg, addig biztosan nem indítunk újabb aktív támadást.

– Rick Jones sajnos teljesen átlagos fiú volt addig, amíg meg nem kapta a hatalmát, így aktát sem vezetett róla se a S.H.I.E.L.D., se senki. Félek, őt illetően mostantól kell komoly megfigyelést indítanunk, a múltjából sokat nem tudunk meg. Mahr Vehlről pedig szerintem már találsz valamit a fórumon a földönkívüli létformák cím alatt.

– Szeretném, ha előbb tényleg tökélyre fejlesztenétek az erőtöket. Aztán lecsaphatunk. Meg ugye… itt van még Nero. A testét egyelőre behelyeztem egy sztázistartályba, amelyben megmarad jelenlegi állapotában, de… valami nincs rendben. Annyit elmondhatok, hogy… volt egy afféle megállapodásom Helával, miszerint a halála után visszahozza az életbe Nerót is. De mint látod… nem támad fel. Hela valamiért megszegte az egyezségünket… Mindegy is, ez nem a te problémád. Kitalálok valamit…

– Tudod, Tao… Létezik egy ősi kínai legenda a végzet vörös fonaláról. Eszerint az istenek egy vörös fonállal összekötötték mindazon emberek bokáját, akiknek az a sorsa, hogy keresztezzék egymás életét. Ez a fonal ugyan megnyúlhat, vagy összegabalyodhat, de sosem szakad el. Mindez a matematikai valószínűség értékein alapszik. Az én dolgom az, hogy nyomon kövessem ezeket a számokat, és kapcsolatot teremtsek azokkal, akikkel érintkeznünk kell, valamint eltávolítsam azokat, akikkel nem. Biztosra veszem, hogy Neróra még szükségünk lesz, a volt társaidat illetően viszont rendre megingok… Ezen is sokat kell még gondolkoznom.

– Nos. Most menj, kérlek. Talán… keresd meg a többieket. Még nagyon sok dolgom van… Nagyon sok.

Walter ezzel elhallgat, és ismét a munkájába temetkezik. A felkészülés, a tanulás és az újjászerveződés időszaka következik. De a S.H.I.E.L.D. és Ghost még odakint vannak, és az X-Ment keresik.

A neheze csak most következik… ám a végső lezárás előtt még itt a harmadik epilógus!

_________________
N-zóna 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3619
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

N-zóna Empty Re: N-zóna

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 19 Márc. 2013, 12:20

-Igen, a kínai legendákban jó vagyok - válaszolok elmosolyodva. Anyám sokat mesélt gyerekkoromban. Amíg meg nem tudták, mi vagyok... Régi történet, nem ide tartozik. Kiirtom a múltat, hogy helyet adjak a jövőnek, ezt kell tennem. Mert jövő az bőven van előttünk.
-Megkeresem a többieket, és munkához látok. Ha szükséged van segítségre a tervekkel, az ötletekkel... Szólj!
Ezzel felállok a székből, és Walter vállára teszem a kezem.
-Jó újra együtt dolgozni, Foltos - vetem oda neki, aztán zsebre dugott kézzel sétálok ki a megfigyelőállomásról, és minden lépésnél szélesebb mosoly terül el az arcomon. Igen, itt a helyem. A terv készül, forognak a fogaskerekek, az idő a mi oldalunkon áll, az emberiség sorsa a kezünkben van, és hatalmunkban áll megtenni, amiről a legtöbben csak álmodnak. Világbéke... Túl elcsépelt. Túl törékeny. Túl puha. Világrend! Erre van szüksége a Földnek, és akármennyire is hihetetlen, mi megadhatjuk.
Ahogy elhagyom a termet, érzem, hogy valami felmordul bennem, valami ki akar törni, rohanni akar, használni az izmait, megmozgatni a testét, vadászni, elfáradni... És már tudom, hogy az első utam Emma felé vezet, hogy megtanuljam felhasználni ezt az erőt. Nem akarom kordában tartani a képességemet, csak irányítanom kell, és megállíthatatlan leszek.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

N-zóna Empty Re: N-zóna

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.