N-zóna

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

N-zóna - Page 2 Empty Re: N-zóna

Témanyitás by Ultimate Guru on Pént. 29 Márc. 2013, 21:22

Újvilág – II. korszak

6. fejezet: Az ördög maga – Prológus II.

Józanok legyetek, vigyázzatok; mert a ti ellenségetek, az ördög, mint ordító oroszlán szerte jár, keresvén, kit elnyeljen: akinek álljatok ellen, erősek lévén a hitben, tudva, hogy a világban lévő atyafiságotokon ugyanazok a szenvedések telnek be.

(Péter apostol I. levele, 5. rész)

N-zóna - Page 2 00120

Gyerekkoromban az anyám sokszor elmesélte azt a történetet, melyben az Ördög eljött a Földre. Azt mondta, hogy az Ördög emberi alakot vett fel, hogy megbüntethesse az elátkozottakat itt, a Földön, mielőtt elvenné a lelküket. Egybe gyűjtötte a kiválasztottakat, és úgy kínozta őket, hogy ő is köztük volt. Eljátszotta, hogy ő is közülük való.

Mindig azt hittem, hogy az anyám csak valami mesét mondott.


N-zóna - Page 2 Ua10

Aktuális dátum a Földön: 2012. március 28., szerda.

Résztvevő: Jet Li Tao.

– Nyolc hónap telt el a borzalmas Central Park-i tragédia óta, amely ismét, immár sokadszorra rázta meg szeretett városunkat, New Yorkot… Ám a mai napot a kongresszus és az elnök egyöntetűen kihirdették az Élet Napjának! Az alkalom pedig nem más, mint hogy ma végre teljesen befejeződtek a város, különösen a Central Park felújítási munkálatai!

N-zóna - Page 2 0226

Vidám hangú, csinos arcú, v
örös hajú, szemüveges és egy kissé még tapasztalatlan riporternőcske látható a tévében, miközben a kamera végigpásztáz a megújult New Yorkon…

Tao, Ian és Rustin éppen egy közös helyiségben ülnek, ami afféle étkezőként és lazításként szolgál a kime
rítő edzések között. Emma szépen feldíszítette és berendezte a helyiséget: kényelmes fotelek, kisebb-nagyobb asztalok, könyvesszekrény és székek, még szőnyeg, lámpa és függönyök is. Az „ablakok” afféle kivetített hologramok, amelyeken kinézve mindig más-más tájat láthatnak az itt tartózkodók. A cél az volt, hogy a szoba olyan legyen, mintha csak otthon, a Földön lennének. Mintha… Charles Xavier és Erik Lensherr régi iskolájának egyik szobájában volnának, bár ezt soha, senki nem mondta ki nyíltan.

N-zóna - Page 2 0089

A terem egyik végében nagyképernyős tévé közvetít bármilyen csatornáról a Földről. A vétel nem mindig t
ökéletes a dimenziók közötti időelcsúszások miatt, néha akad a kép, néha hosszabb ideig semmit nem látni… de most épp megy az adás, és jól látni benne az ismét virágzó New Yorkot.

N-zóna - Page 2 01136

– Barack Obama, aki hivatalosan is bejelentette, hogy újraindul az elnökségért, a családjával és a polgármesterrel együtt sétált végig az ismét pompázatos Times Square-en, ahol több nemzetközi híresség és előkelőség is megfordult ezen a jeles napon. Olyan ünnepi hangulat lett úrrá mindenkin, amelyről sokan azt hitték, már sosem fogják érezni. A gyermekek is együtt örülnek szüleikkel, hiszen az Élet Napján még tanítási szünetet is elrendeltek.

Az egyik asztalon van némi étel is, de megint csak a szokásos zöld, főzelékszerű valami… Nem túl étvágy
gerjesztő sem a kinézete, sem az íze.

– Ezúton is kívánunk mindenkinek sok örömet és békét ezen a napon. Kijárt már az amerikai népnek egy kis remény a megannyi borzalom után. Mary Jane Watson voltam az Élet Napjáról – a szó a stúdióé!

Ian dühösen csap a tévé felé, és nagy hirtelen le is fagyasztja… már megint.

_________________
N-zóna - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3619
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

N-zóna - Page 2 Empty Re: N-zóna

Témanyitás by Ian Nottingham on Pént. 29 Márc. 2013, 21:25

Hoppá…

– Bocs, srácok, elragadt a hév. Majd teleportálok másikat, oké? De nem bírtam tovább hallgatni a bigét.

Felállok, és fel-alá kezdek járkálni, hogy egy kicsit lehűtsem magam – bár ezzel nem kéne, hogy problémám legyen.

– Csak engem irritál baromira, hogy nap mint nap itt lógatjuk a lábunkat, miközben odakint, az ellenségeink már egy teljes várost újjáépítettek? Jó, folyamatosan edzünk, de az mégsem egyenlő az éles bevetéssel! Pontosan tudjátok, hogy tökéletesen megbízom Walterben, de… mostanában kiakaszt a srác. Ti például láttátok már valaha is aludni? Mert én nem. Mindenféle gyógyszerekkel tömi magát, meg Amorától kér bűbájokat magára… Szerintem csak idő kérdése, hogy ez az életmód durván visszaüssön rá…

Tudom, tudom, hogy nem kéne így beszélnem róla… de aggódom érte. Aggódom mindnyájunkért. Fogalmunk sincs róla, mit akar pontosan Walter, hogy mi lesz a következő lépés, és ez megőrjít!

– Ha legalább azt tudnánk, hol van Ghost! A S.H.I.E.L.D.-et meg a Különítmény bohócait hagyjuk későbbre, jó, de miért ne mehetnénk ki a terepre, csak mi hárman, hogy elintézzük a Füstfejűt? He? Benne vagytok? Ha együtt állunk elő az ötlettel, szerintem még Walt is rábólint!

_________________
N-zóna - Page 2 1196
Ian Nottingham
Ian Nottingham
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 12
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Jan. 30.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Multi
Síkok:

kvadam@hotmail.hu

Vissza az elejére Go down

N-zóna - Page 2 Empty Re: N-zóna

Témanyitás by Rustin Parr on Pént. 29 Márc. 2013, 21:26

Ó, a rohadt életbe, Ian… Megint lőttek egy tévének.

Megropogtatom a nyakam, majd végighallgatom az újabb kis beszédét Ghostról, meg hogy aggódik Walter miatt, bla, bla, bla.

– A szájtépés helyett inkább azt regéld el, miért nincs normális kaja. Nem te lettél volna ma a soros, hogy teleportálj valami ehetőt a Földről? Én KFC-csirkét kértem. És KFC-csirkét is akarok, most! Nem Amora mágiája által, nem Emma elmetrükkjei révén, hanem igazi csirkét!

Felpattanok, és Ian mellé állok – elég közel, hogy fenyegetve érezze magát a kis hülye.

– Ghost? Hiszen még egy rendes ebédet sem tudsz elintézni, Fagyi! Szerinted én nem akarom kibelezni a mi Lidérc barátunkat? Már ha vannak belei, persze… Szerinted engem nem kínzott meg az AIM-nél számtalan alkalommal? He? Na és szerinted én nem akarom látni a S.H.I.E.L.D. bukását? NÉZZ RÁM!!! Ez mind miattuk van!!! A faterom halála még nem volt elég!!!

Itt egy pillanatra elmosolyodom… Heh. Halott az öreg. Ez mindig felvidít.

– Odaát egyre csak gyűlnek a híveink. Szerintem Walt csak arra vár, hogy annyian legyenek, hogy nekünk már ne is nagyon kelljen semmit tenni. Szépen lemészárolják egymást. Hehe. Ezt nézzétek!

Ekkor gyorsan az egyik asztalhoz lépek, amin a laptopom pihen (menő szerzemény volt teleportálással), és megnyitom nekik a Daily Bugle főoldalát.

– Gyerünk már, gyerünk… Olyan lassan tölt be néha az N-zóna izéi… öhm… interferenciái miatt, vagy mi. Egyszer elmagyarázhatná Walt pontosan, hogyan is fogunk itt bármilyen jelet, és… AHA! Itt van!

N-zóna - Page 2 Honlap11

_________________
N-zóna - Page 2 0060
Rustin Parr
Rustin Parr
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 23
Hozzászólások régi : 542
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Multi
Síkok:

kvadam@hotmail.hu

Vissza az elejére Go down

N-zóna - Page 2 Empty Re: N-zóna

Témanyitás by Ultimate Guru on Vas. 28 Ápr. 2013, 12:12

??:??

Résztvevő: Jet Li Tao.

Miközben Rustin és Ian heves párbeszédet folytatnak, az X-Men egy újabb tagja lép be a terembe: a gyönyörű, de halálos Emma Frost.

– Rustin! Ian! Abbahagynátok? Az egész épület a ti kárálásotoktól hangos! Ha valami nem tetszik, szólunk Walternek, és bármikor távozhattok a Földre! Nos?

Emma szigorú szavai és kérlelhetetlen tekintete azonnal az ajkára fagyasztja a szavakat mindkét fiúnak, mire a lány bólint.

– Helyes. Most pedig gyertek – Küklopsz látni kívánja mindhármatokat. Kozmikus aktivitást érzékelt a Triskelionból. Utána kell néznünk, mi történt.

Ezzel Emma megfordul, és elindul kifelé, Rustin, Ian és Tao pedig követik, hogy megismerjék Walter újabb tervét…

_________________
N-zóna - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3619
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

N-zóna - Page 2 Empty Re: N-zóna

Témanyitás by Ultimate Guru on Vas. 30 Ápr. 2017, 16:03

Újvilág – II. korszak

7. fejezet: Új mutánsok – Epilógus II.

Aktuális dátum a Földön: 2012. október 9., kedd, 12:00.

Az N-zóna. A Föld dimenziójával párhuzamosan létező haldokló univerzum. Ritkán lakott terület, ugyanakkor hatalmas erővel bíró hódítók lakják, akik sorra vívják háborúikat, hogy gyarapítsák alattvalóik lélekszámát. Itt lakott egykoron a Walter Joseph Kovacs által vezetett X-Men – akikből mára mindössze Emma Frost maradt, egyedül, elzárva a Földtől, amióta a mágia és így a dimenziók közti átjárók meggyengültek.

Egy helyiségben ül a Walter által alkotott kristálypalotában, ami afféle étkezőként és lazításként szolgált régebben a csapatnak. Kényelmes fotelek, kisebb-nagyobb asztalok, könyvesszekrény és székek, még szőnyeg, lámpa és függönyök is. Az „ablakok” afféle kivetített hologramok, amelyeken kinézve mindig más-más tájat láthatnak az itt tartózkodók. Emma ül itt, egymagában, dühösen, szomorúan… Elvesztette szerelmét, Waltert, az édesanyját, Amorát, valamint régi társait, Iant, Rustint és Taót. Csak az itt őshonos, páncélos, idegen katonái maradtak, az Apostolok, ám ők nem éppen kellemes beszélgetőtársak.

Nincs más, csak az égető bosszúvágy… és persze mindaz, amelyet Walter az X-Mennel szerzett a Földről, többek között a Pegazus Projekttől.

És akkor… a szintén Walter által épített különféle érzékelők és berendezések felvillannak, és különös hangot adnak ki. Jelet fogtak… méghozzá a Földről, hiszen ezek az eszközök mind földi felvételeket és hullámokat rögzítettek, amíg élt még a kapcsolat az anyabolygójukkal. Most pedig újra…

Emma azonnal felugrik és átrohan Walter egykori „irodájába”, ahonnan a hangjelzés érkezett. Itt, az N-zónában másképp telik az idő, mint a Földön, így Emma számára már több tucatnyi év telt el a mágia meggyengülése óta, miközben alig öregedett. Volt tehát ideje bőven megismerni az érzékelőket, és ennek következtében azt is hamar kiszűri, miféle jel érkezett a másik univerzumból…

N-zóna - Page 2 Frost10 – Elképesztő… Kozmikus energia, ráadásul olyan szintű, hogy az érzékelők csaknem kiakadtak… Alig áll már fenn bármilyen kapcsolatunk a Földdel, és még így is át tudta törni a dimenziók közti határokat! Nincs szüksége mágiára vagy bármilyen egyéb energiára… mert ez maga a vegytiszta őserő!

Ahogy a gépek elkezdik dekódolni a Földről érkezett energiahullámokat, Emma hamar felismeri, hogy azok gyakorlatilag egy halandó személy, bizonyos Nathaniel Essex elmelenyomatát tartalmazzák, benne minden emlékével. A múlt, a jelen és egy lehetséges jövő képei egyesülnek az időutazó férfi gondolataiban. Új, hasznos információk valóságos kincsestára ez Emmának, akit Essex a jelek szerint egyfajta B-tervnek szánt arra az esetre, ha ő maga elbukna a Földön.

N-zóna - Page 2 Frost10 – Nocsak, nocsak, Mr. Essex… A maga jövőjében mindenkinél jobban gyűlölt engem… illetve különösen Waltert… és mégis hozzánk fordul most segítségért? Azt akarja, hogy mi fejezzük be, amit maga elkezdett ezzel a nevetséges Testvériséggel? De vajon miért…?

Emma gonosz mosolyra húzza a száját.

N-zóna - Page 2 Frost10 – Lássuk csak… Talán itt megtaláljuk azt, ami segítségével itt hagyhatjuk ezt az átkozott realitást. Igen…

Ezzel Emma oldalra fordul, egy kőkemény kristályokból álló cella felé, amelyben egy meggyötört férfi ül.

N-zóna - Page 2 Frost10 – Mit gondolsz, kedves „csapattárs”? Hazatérjünk, hogy végre kiderüljön, érdemes volt-e feláldoznom Taót érted?

Miközben Emma kuncogva elemzi tovább az adatokat, a férfi csak nyöszörög, közelebb kúszva szűk börtöne rácsaihoz…

Nero Vincenzo, Loki fia. Igen, ő is szívesen hazatérne már. Van némi elintézetlen ügye a Földön.

N-zóna - Page 2 Nero10


N-zóna - Page 2 Line10

Újvilág – II. korszak

7. fejezet: Új mutánsok – VÉGE

N-zóna - Page 2 Ulzx10

Folytatása következik hamarosan!

_________________
N-zóna - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3619
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

N-zóna - Page 2 Empty Re: N-zóna

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.