Sacrosanct

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Sacrosanct - Page 5 Empty Re: Sacrosanct

Témanyitás by Vron on Vas. 29 Szept. 2013, 23:02

Végül megérkezünk a célhoz, de még én is belefáradtam ennyi kúszásba, nemhogy a többiek. Nagyon jól esik már felállni, de ezt persze nem mutatom ki. Biccentek a kree nőnek, Stratosnak és a saját embereimnek. Bár arcomon csak azok vehetik észre az elismerés halvány árnyát, akik már jól ismernek. Nem szeretem, ha az embereim elbízzák magukat.
- Szép munka volt.
A másik két Védelmező teljesítményét semmilyen módon nem kommentálom. Ha az én katonáim lennének, persze más lenne a helyzet, de ebben az esetben egyszerűen nincs fölösleges energiám, amit rájuk pazarolnék. Amikor a kree nő elmondja, hogy merre kell mennünk, arra mutatok, ahol látom a dombok közti hágót, és kiadom az utasítást:
- Nincs veszteni való időnk! Induljunk! Ne lankadjon a figyelmetek, még nem vagyunk biztonságban!
Ezután meg is indulok a megfelelő irányba. Amennyire fáradtságom engedi, továbbra is minden apró zajra és mozgásra figyelek, hiszen mind az egyház katonái, mind a kalózok ránktalálhatnak. Hagyom, hogy a kree nő mutassa az utat, hiszen ő ismeri a legjobban a környéket.

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
Vron
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sacrosanct - Page 5 Empty Re: Sacrosanct

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 30 Szept. 2013, 09:39

Résztvevők: Nestor Stratos, Carl Morrow (Jelly), Jonathan Holmes, Valyna / Sors (Cardas), Zackary Knight / Villám (Kira) és Vron / Acél

A kree nő még elmotyogott egy röpke szabadkozást, hogy nem vette észre az átjárót, csak hát ő mással volt elfoglalva. Innen most már könnyebb volt az egész, a sziklák takarásában könnyedén és gyorsan lehetett haladni és úgy fél óra séta után a csapat meg is érkezett ahhoz a barlanghoz, amit a nő mondott. A barlang hatalmas volt, egy kisebb szállítóhajó is elfért benne, és valóban ott volt a csempészek hajója is. Egy kree szabványú hajó volt az. Röpke alkudozás következett, csupán néhány percig tartott, Nestor olyat ígért nekik, amire igazából nem nagyon tudtak nemet mondani, így a három űrlovag is ingyen tudott utazni, nekik egyébként nem lett volna olyasmijük, annyi pénzük, amit feltudtak volna ajánlani, így jól jött a Védelmezők segítsége. A csempészek egyébként badoon-ok voltak, értelemszerűen mindannyian férfiak.
A hajó pedig mivel a helyiek keresői igencsak a közelben kutakodtak már, hamarosan el is indult, felszállt és a csapat néhány nappal később, egy-két kisebb kitérő után, hogy elkerüljék Annihilus seregét, illetve a Nova és kree járőröket – ami manapság igazából egyet jelentett – megérkeztek a kalóz, vagy csempészhajóval a Thanos-hoz. Most mondhatták csak, hogy sikeresen megmenekültek és megúszták a kalandot Sarcoscant-on.

//Remélem nem gond, hogy így fejeztem be. Nem akartam nagyon húzni már, hogy kiírhassam a kövi kalandot, ahova Sarah és Tyler is végre visszacsatlakozik, meg Danny is megkapja a jutalmát és így nem csak kettőtöknek kell játszania az njk-vá lett jk-k mellett. //

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sacrosanct - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14760
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.