Sacrosanct

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Sacrosanct - Page 2 Empty Re: Sacrosanct

Témanyitás by Vron on Csüt. 14 Márc. 2013, 00:39

Gyorsan felmérem, hogy a tömegen nem tudjuk átverekedni magunkat, vagy legalábbis csak sérülések okozásával. Erre ebben a helyzetben most nincs szükségünk, így más megoldást kell találnom. Gyorsan meg is születik azonban az ötlete, mivel a szoba ablakán kinézve láttam, hogy hogyan helyezkednek el a mellékutcák. Ezeken végighaladva gond nélkül elé kell tudjunk vágni a csapatnak.
- Erre! - vetem oda a két emberemnek, és elindulok a megfelelő irányba. Valóban sikerül is beérnünk a Védelmezőket,akiket az arany páncélosok egy csoportja kísér. A következő kérdés most az, hogy alkalmas-e az időpont, hogy a Védelmezőkkel beszéljünk. A galadoriak nevében cselekedve nyilvánvaló, hogy nincs joga és lehetősége a helyi erőknek figyelmen kívül hagyni minket, így nem is tétovázok sokat, hanem megközelítem a katedrális felé haladó csapatot. Felveszek egy tőlem telhetően udvarias stílust, ugyanakkor igyekszem tiszteletparancsolóan fellépni. Megközelítve a Védelmezők és a páncélos katonák alkotta csoportot így szólok:
- Üdvözlet, uraim! A galadori űrlovagok nevében érkeztünk, és jónak láttuk üdvözölni a Galaxis Védelmezőinek megjelent tagjait. Fel is ajánljuk segítségünket abban az ügyben, amiben érkeztek, amennyiben valami veszély elhárításáról van szó.
A felajánlást mind a helyiekhez, mind a Védelmezőkhöz egyaránt intézem. Nem igazán zavartatom magam, hogy talán ez nem a legmegfelelőbb alakalom erre. A legjobb elsőkézből értesülni arról, hogy mi folyik a bolygón, és ehhez az itt jelenlevők a legmegfelelőbbek. Az üdvözlés közben véletlenszerűen ellenőrzöm a szkennerrel az egyik Védelmezőt. Rezzenéstelen arccal várom a reakciókat.

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
Vron
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sacrosanct - Page 2 Empty Re: Sacrosanct

Témanyitás by Kira Sign on Pént. 15 Márc. 2013, 19:25

>Sors és Acél<
Gyorsan ki is jutottunk a épületből. Ezek után láthattuk, hogy ezen a tömegen nem jutunk át egykönnyen, maximum csak ha átrepülnénk felette.
Acél azonban kiszúrt egy irányt amerre beérhetnénk a Galaxis védelmezőit. Acél gyorsan el is indult. Bár gondoltam rá, hogy odasietek a védelmezőkhöz, hogy feltartsam őket míg társaim odaérnek, de végül elvetettem az ötletet.
Acél utol is érte a védelmezőket, majd beszélgetésbe is elegyedett velük. Én persze végig ott voltam a férfi nyomában, de a beszélgetésbe nem akartam beleszólni.
~ Ezt jobb lesz ha a főnökre hagyom, elvégre ő sokkal jobban tárgyal.
A beszélgetésre azonban csak a fülemmel figyeltem, mert szememmel végig a tömeget és a páncélos rendfenntartókat figyeltem, meg persze azt, hogy látok -e a tömegben szipolyt.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Sacrosanct - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Sacrosanct - Page 2 Girloffantasybymanofins Sacrosanct - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Sacrosanct - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Sacrosanct - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sacrosanct - Page 2 Empty Re: Sacrosanct

Témanyitás by Amazon on Hétf. 18 Márc. 2013, 01:31

Mikor végre lejár ez az unalmas, semmittevő negyed óra, átmegyek Acélhoz, aki felvázolja, mi is a dörgés, hogyan csináljuk az adatgyűjtést. Egyszerű, monoton munka lesz, tudom előre. Semmi izgalom vagy kihívás. Pedig az jól jönne, hogy feldobja ezt a, be kell vallani, néha monoton munkát. Lehet, hogy mások számára izgalmas idegen világok tucatjait meglátogatni, de nekem nem. Mindegyik egyforma, azaz idegen. Inkább találnánk szipolyokat, azokat vadásznánk le, erre pedig, lássuk be, elég csekély esély van, mivel nagyon jól rejtőzködnek. Viszont, hátha most másképp lesz.
Mielőtt tovább fűzhetném reménykedő ábrándképem fonalait, és hallgathatnám vezetőnk eligazítását, lármát hallok kintről, és mint kiderül, maguk a Galaxis Védelmezői azok.
Nocsak, talán valami mégis feldobja a napomat! Persze, az a kötelességem, hogy ezt a munkát végezzem, száz százalékig biztos vagyok benne, hogy erre rendeltettem, de attól még nem kell unalmasnak lennie, és én is vágyom rá, hogy egy csipetnyi érdekesség kerüljön bele.
- Igen is – felelem Acél döntésére, és indulok is kifelé a többiekkel
Egy kis útlevágással sikerül is beérnünk a galaktikus hőscsapat tagjait, aminek nagyon örülök. Utálok a tömegben furakodni, nyomakodni. Meg azt sem szeretem, ha már egy csomóan körülvesznek. Csak akadályozzák a munkámat a jelenlétükkel, mint túl sok zavaró tényező.
Mikor vezetőnk megszólal, és felajánlja a segítségünket, én az ő egyik oldalára állok, nem arra, amelyre Villám, hanem a másikra, hogy ezzel közrefogjuk Acélt, érzékeltetve központi, vezetői szerepét.
Amazon
Amazon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 121
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 22.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Cardas
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sacrosanct - Page 2 Empty Re: Sacrosanct

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 18 Márc. 2013, 12:36

Résztvevők: Nestor Stratos, Carl Morrow (Jelly), Jonathan Holmes, Valyna / Sors (Cardas), Zackary Knight / Villám (Kira) és Vron / Acél

- Jogunk van dönteni abban, hogy ki lehet Kardinális, a Mátriárka választásban is mi szavazunk. Miséket tarthatunk és jogunk van az egyházért és a vallásért vért ontani. Felelősségünk megvédeni a Mátriárkát és a Fő Inkvizítort és ha csatába kerülünk, akkor vezetjük a seregeket – magyarázta a férfi.
Ezek a feladatok leginkább megfeleltek a keresztény vallásban az 1450-1500-as években a bíborosok feladatainak. Talán nagyon minimális eltérés volt, a „pápaválaszási” jog stimmelt, a mai napig is, a védelem is stimmelt, talán a vérontás és a harcba vezetés volt csak ferdítés. A férfi éppen szólalt volna meg újra, amikor az emberek sorában mozgolódás lett és végül már magára az útra kibukkant három páncélos alak. Ezeknek közel sem olyan vértjük volt, mint a helyieknek, mivel mind a három személy – Jelly, Nestor és Holmes – látott Űrlovagot, így rögtön rájuk ismernek.
A három férfi átvágott a tömegen és végül sikerült kibukkanniuk és átjutni a kordonon a Védelmezőkhöz, az aranypáncélosok azonnal fegyvert szegeztek rájuk, de Vron még tudott szólni Nestoréknak, talán pont ez volt, ami miatt még nem próbálták a három lovagot még visszaterelni a nézelődők közé.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sacrosanct - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14760
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sacrosanct - Page 2 Empty Re: Sacrosanct

Témanyitás by Quentine Constantine on Kedd 19 Márc. 2013, 13:14

Épp beérnénk a túlcsicsázott épületbe, mikor megint meglátom az űrlovagokat, ezúttal sokkal közelebbről. Ahogy közelednek, lazán lejjebb csúsztatom a vállamon a puskát, és felkészülök rá, hogy esetleg valami gond lehet, de végül csak előállnak egy üdvözléssel. Na meg a felajánlásukkal, amire csak nézek nagy szemekkel. Értetlenül nézek körbe, az aranypáncélosok mind fegyvert fognak rájuk, ők meg veszélyt akarnak vállalni. Hát, ez máris sikerült. Végül elnevetem magam.
-Nyugalom, leengedhetik a fegyvert, nem jelentenek veszélyt - szólok a kardinálisnak. - Galadoriak, hősi űrlovagok népe, szövetségben állunk velük - magyarázom még a férfinak, hátha nem hallott róluk. Ezután fordulok a három páncéloshoz.
-Nos, Űrlovagok... Kiknek a neve rejtély, köszönöm a Galaxis Védelmezői nevében az üdvözlést. Én Nestor Stratos vagyok, de úgy látom, ez nem a legjobb pillanat erre. A vallási vezetőhöz jöttünk, az ő meghívására, nem gondolom, hogy veszélyt kéne vállalnunk ezen a helyen.
Ez így nem valami jól jön ki, most azt fogják hinni a helyiek, hogy biztos közünk van hozzájuk, és valami támadástól tartunk, azért vigyáznak ránk.
-Viszont, ha a kardinális engedélyét adja - itt oldalra sandítok -, akkor esetleg velünk tarthatnak a Mátriárkához, hogy bemutatkozzanak, és megismertessék vele az Aranygalaxis népét. A fogadtatás alapján úgy látom, még nem túl gyakori vendégek errefelé.
Segélykérő pillantást vetek Holmes felé, aki talán valami jobb indokot is ki tud találni, mert ez egyelőre harmatgyenge. Ez persze nekünk első kézből nem baj, csak nem biztos, hogy az Űrlovagok örülnének, ha kiderülne, hogy nem nagyon kardoskodtunk mellettük, és kipenderítették őket innen.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Sacrosanct - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Sacrosanct - Page 2 Empty Re: Sacrosanct

Témanyitás by A Misztikus Pókember on Szer. 20 Márc. 2013, 23:13

A űrlovagok nem elégednek meg a bámészkodással, egy pillanatra lever a víz mikor átjönnek a kordonon, egyenesen hozzánk. Nestor gyorsan veszi az akadályt, ha ugyan nem is hibátlanul. De mentségére szóljon ez az én akadályom. Végig fut a gondolataim között pár lehetséges opció. Mind szörnyű, szinte használhatatlanok. Túl sok bennük a logikai buktató, a legjobb pedig az egész ügylet kifigurázása, felnagyítása és egy kis magyarázkodás körettel való tálalása. Mikor Nestor rám néz egyből tudom, hogy eddig volt időm gondolkozni és nem tovább.
Előrébb lépek, pont a Kardinális vonalába először, feltartott mutató ujjal.
- Szabadjon hozzátennem... - Kezdem a figyelem terelését magamra. Még egy pillanat amíg összeszedhetem a szavaimat.
- Az Aranya Galaxis lovagjai, a szipolyok ádáz ellenségei csak a mi biztonságunkért aggódtak, kardinális. Hűséges, remek harcosok és elhivatottan keresik az ellenfeleiket. Esetleg ha velünk tarthatnának és a Mátriárkával tudnának pár szót váltani azért biztos hálás lenne Glador népe. Illetve én is váltanék velük pár szót diplomáciai ügyben és nem szeretném kint váratni a jó lovagokat. - Vágok közbe hosszan, szépen kifejtve minden mondandómat, remélve, hogy a nyelvi különbség nem szül valami félreértést a fordítón keresztül. Illetve, hogy valamennyire indokoltnak találják az okomat. Mert ennél jobbat most nem tudtam kitalálni. Ezek a lovagok is értenek az időzítéshez....
Szinte látom magam előtt, hogy egy óra múlva az egész egyház a szipolyokat keresi a környéken és kitör a káosz.. Most nagyon belenyúltunk, ezentúl nagyon figyelnem kell, hogy minden gyanús dologból kievezzem az ütött kopott kis gumicsónakunkat. Pedig eddig kis tavi evezésnek tűnt és most egy csapásra megcsapott a rafting harmata a távolból.
- Ha nem okoz túl nagy gondot persze. - Hajolok meg enyhén a kardinális felé, most a lovagokkal nem voltam olyan tisztelet teljes de éppen megkavarták kicsit a főztöt.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sacrosanct - Page 2 Empty Re: Sacrosanct

Témanyitás by Jelly on Pént. 22 Márc. 2013, 20:14

Jelly-nek hányingere van a helyiek szavaitól. Nem tudta elhinni, hogy egy olyan fajt imádnak messiásként, aki annyi élet kioltásáért felelős. Az is tetézte a rosszullétét, hogy ez a rendszer, bármennyire is hasonlított a Vatikánban lévőre, mükődött.
A bolygón szemmel láthatóan mindenki ennek a hitnek volt az elkötelezettje. Ez akár hasznot is jelenthetett az Anhillus elleni háborúban, de hatalmas veszélyeket is hordozhatott. Volt egy másik ismerős dolog a Földröl.
A vallási fundamentalizmus. Ki tudja mikor fognak ennek az igazságos és békés rendszernek a hívői kree, shi'ar és skrull hajókat robbangatni - bár az utóbbi látványától valószínűleg Nestor tapsikolt volna -, vagy bolygókat lakhatatlanná tenni a messiásuk nevében.
Hisz ott voltak a dzsihádok és a keresztes hadjáratok. Ekkor vették fel a kapcsolatot az Űrlovagokkal. Jelly felhúzta a szemöldökét, ahogy a három fős kis csapat egyszerűen átmásztak a kordonon és az aranypáncélosok fegyvert szegeztek rájuk. Hamarosan beindult a tárgyalás is.
- A nevem Carl Morrow a Földről - mutatkozott be utóljára, majd a jövevényekre mosolygott. - Remélem, hogy ezzel a küldetéssel tovább csökkentjük a népeink közötti távolságot.


A hozzászólást Jelly összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 27 Márc. 2013, 11:54-kor.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sacrosanct - Page 2 Empty Re: Sacrosanct

Témanyitás by Vron on Hétf. 25 Márc. 2013, 00:14

Az hamar kiderül, hogy nem egészen az a helyzet, mint felételeztem. A Védelmezőket nem kríziselhárításra hívták, hanem úgy néz ki, hogy valamiféle diplomáciai kommunikációról van szó. Nem igazán zökkent ki azonban ez az információ, hiszen ezáltal még hasznosabb információkhoz juthatunk és jó esélyünk lehet lefülelni a vezetők közt bujkáló szipolyokat. Már csak azt kell elérnünk, hogy bebocsássanak minket is. Úgy látszik a Védelmezők nem szeretnék elveszíteni a Galador jóindulatát, ezért próbálnak a kedvünkben járni, és ez jó. Miután mind jelezték a helyi erőknek, hogy szövetségesnek tekintenek minket, sorban bemutatkoznak.
Belátom, hogy ahhoz, hogy így haladjunk tovább nekem is le kell futnom ezt az eddig kihagyott udvariassági kört.
- Az én nevem Acél, társaim pedig Sors és Villám. - mutatkozom be a Védelmezőknek, ezután a kardinálisnak nevezett aranypáncélos alak felé fordulok.
- A Védelmezők kimerítették az én szerepkörömet a bemutatásunkat illetően. Rövidre fogva: szándékunkban áll megkezdeni a diplomáciai kapcsolatot a bolygójukkal az Arany Galaxis-beli Galador nevében.
Nagyon idegenek tőlem ezek a szavak, de most ezt hozta a sors, hogy diplomataként kell funkcionálnom. Ha ez kell ahhoz, hogy elkapjuk az itt rejtőző szipolyokat, hát legyen!
Az eddig látottak alapján valami vallási birodalom lehet ez a hely. A nép irányítására szolgáló legalantasabb, de talán leghatékonyabb módszert alkalmazzák. A szipolyok aljasságára vall...
A kardinálisra nézek választ várva, szilárd, határozott tekintettel.

//Jelly, úgy vettem, hogy azt akartad írni, hogy csökkenti a népeink közti távolságot, mert ahogy írtad, az elég súlyos sértés lenne. Nem látom indokoltnak, de ha mégis úgy akartad, akkor bocsi.//

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
Vron
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sacrosanct - Page 2 Empty Re: Sacrosanct

Témanyitás by Amazon on Hétf. 25 Márc. 2013, 03:26

Sikeresen megérkezünk a Védelmezőkhöz, és Acél fel is ajánlja a szolgálatunkat, azonban, mint kiderül, szó sincsen veszélyről. Legalábbis közvetlenről, és pillanatnyilag. Még az is felmerül bennem, hogy igazából csak nem akarják, hogy beleavatkozzunk a dolgokba, és ezért nem kötik az orrunkra a problémát, de ez a gondolat túl ostobának tűnik, le is vetem.
Szóval diplomáciai ügyben érkeztek... ahhoz én nem annyira konyítok, és remélem, hogy vezetőnk valamennyire igen, mert én úgy érzem, ez a mi kis belépőnk valamelyest nevetséges is, azzal, hogy nincs milyen fenyegetést elhárítani.
A sok hízelgő szövegtől majd’ felfordul a gyomrom. Jól kéne essen, hogy rólunk mondanak ilyen felemelkedett jelzőket? Azt hiszem igen, de nekem inkább túlzottan is hízelgőnek hat, és talán nyálasnak is.
Mikor bemutat engem is Acél, enyhén meghajolok az idegeneknek és a Védelmezőknek.
Mi? Diplomáciai kapcsolatot szándékozik kezdeményezni Acél? Hát, biztos tudja, mit csinál, nincs okom kételkedni benne még. Viszont zavar, hogy nem tudom, mi is a célja ezzel. Ha várok, akkor majd talán kiderül…
Amazon
Amazon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 121
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 22.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Cardas
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sacrosanct - Page 2 Empty Re: Sacrosanct

Témanyitás by Kira Sign on Hétf. 25 Márc. 2013, 23:49

Mikor odaérkeztünk a Galaxis védelmezőihez, az alakok, akik jelek szerint az őrök voltak, rögtön lándzsát tartottak a képünkbe.
~ Szívélyes fogadtatás.
Jegyeztem meg magamban, majd figyelmesen hallgattam a Vezetőnk és a védelmezők közötti beszélgetést. Amikor Acél bemutatott minket, társamhoz hasonlóan én is biccentettem.
- Üdvözlet.
Csak hallgattam tovább a beszélgetést, nem akartam beleszólni a dolgokba, bár nem értettem Acél miért is akarja, hogy belefolyunk ebbe a vallási helyzetbe, de ezt mégsem tettem szóvá. Eddig ha megszólaltam, akkor sem értem el semmit. Jobbnak látom, ha egyenlőre csak megfigyelem az eseményeket.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Sacrosanct - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Sacrosanct - Page 2 Girloffantasybymanofins Sacrosanct - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Sacrosanct - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Sacrosanct - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sacrosanct - Page 2 Empty Re: Sacrosanct

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 26 Márc. 2013, 10:28

Résztvevők: Nestor Stratos, Carl Morrow (Jelly), Jonathan Holmes, Valyna / Sors (Cardas), Zackary Knight / Villám (Kira) és Vron / Acél

Az űrlovagok Jelly bemutatkozása után tudták – elírta, csökkenteni az ellentétet volt az –, hogy a Föld az micsoda. ők is értesültek minden bizonnyal, hogy amikor arra a bolygóra érkezett egy csoport Űrlovag, hogy szipolyt keresnek és biztosan tudták, hogy a bolygón is van ilyen, egyszerűen kidobták őket a planétáról és környékéről anélkül, hogy leengedték volna a bolygóra a delegációt. Ennek hála a nem a legjobb viszonyt ápolt a két nép egymással.
A Kardinális végighallgatta Nestor, Holmes és Vron szavait, majd megértően bólintott.
- Jöjjenek önök is, már hallottunk a népükről és biztosra veszem, hogy a Mátriárka és a Fő Inkvizítor is örömmel találkozik önökkel is – mondta.
Intett a társainak, akik visszahúzták a fegyvereket, majd utána azért, hogy mindenki kövesse és ő maga elindult befelé. Beérve a két embernek egyre inkább tényleg olyan érzése volt, mintha egy földi templomban jártak volna, hatalmas boltívek, a hajók az építészeti stílusban kivehetőek voltak, megszokott templomi ólomüveg, ami itt Annihilust éltette. Padsorok, majd főoltár. Az egyik oldalsó hajóhoz vezette a kardinális a társaságot, ahol egy egymással beszélgető páros fogadta őket. Egy díszes ruhákba öltözött nő és egy sokkalta díszesebb páncélú férfi.
Sacrosanct - Page 2 Gotg023
A kardinális és a társai egyből letérdeltek, majd amikor a nő intett, csak akkor keltek fel.
- Úrnőm, nagyuram, szeretném bemutatni önöknek a Galaxis Védelmezőit és három Űrlovagot Galador-ról.
- Üdvözlöm önöket Sacroscant-on – szólalt meg a nő angolul* - Már sok jót hallottunk urammal együtt a Galaxis Védelmezőiről és Galador büszke harcosairól.

* Csak Jelly és Holmes jön rá, a többieknek az anyanyelvükre a fordítógép fordít azonnal.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sacrosanct - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14760
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sacrosanct - Page 2 Empty Re: Sacrosanct

Témanyitás by Jelly on Szer. 27 Márc. 2013, 12:06

Megtörtént a kölcsönös bemutatkozás és belépnek a katedrálisba, ami tényleg olyan volt mint egy földi templomban. Jelly Holmes mellé lép, majd megszólal:
- Pont mint a Földön - suttogja. - Minden a hajók, boltívek és az ólomüvegek.
Felpillant, mindegyiken Anhillust éltető képek vannak. Jellynek van egy olyan érzése, hogy nagyon rossz helyen van.
Amikor a Fellegvár elpusztult, Carl megfogadta, hogy minden tudásával azon lesz, hogy segítsen az Anhillus elleni harcban, és megvédi a szülőbolygóját. Erre a kegyetlen hódító híveivel készül puncsolni.
Úgy festett, hogy az Űrlovagok paranoiája rá ragadt. Figyeli a falakat, esetleges csapdákat keres. A Katedrális végében egy nő és férfi áll és beszélget. A kíséretük azonnal letérdepel.
Jelly nem tudja, hogy mit csináljon.
Ezek Anhillus imádói. Bolondok, hogy ha azt hiszik, hogy a választott messiásuk a paradicsomot hozza el nekik.
Carl inkább állva maradt. Ragadt rá annyi büszkeség Nestortól, hogy ne térdepeljen le eléjük. Még mindig az emlékeiben voltak azok az árvák, özvegyek és gyermeküket vesztett lények, akik a hozzátartozóikat a Fellegvár pusztulása folyamán vesztették el.
Jelly ekkor letérdelt és kezet csókolt a nőnek. Egy középkorban játszódó filmben látta ezt. Ők segíthetnek az új Shi'ar császár megválasztásában. A csapatért tette ezt a fenébe is. Hogy Kallark császár lehessen, legyen egy erős shi'ar birodalom, amely ellenfele lehet Unspoken őrületének.
Azért tette, hogy megvédje a Földet.
- Üdvözlöm önöket - mondja Jelly kimérten. - Mi is sokat hallottunk önökről.
~ És nem valami kedves dolgokat.~
Jelly azon se lepődött meg, hogy a nő angolul szólalt meg.
- Jól beszéli a nyelvünket.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sacrosanct - Page 2 Empty Re: Sacrosanct

Témanyitás by A Misztikus Pókember on Pént. 29 Márc. 2013, 01:12

Mr. Morrow visszamaradottsága egyre idegesítőbbé kezd válni. Az még csak egy dolog, hogy mindent muszáj közölnie amit a szeme meglát. Az csak simán gyerekes, de a tiszteletlenség amit belépésünk után módszeresen kupacba halmoz.... ha eddig nem voltunk veszélyben ő nyugodtan elintézi, hogy abban legyünk.
Az ideges tekintgetés, mindenki láthatja rajta a félelmet és a bizonytalanságot. De az sokkal meglepőbb, hogy mikor szembetalálkozunk az itteni legfontosabb vezetővel ő nem adja meg a tiszteletet. Én persze követem a bíborosok mozdulatait. Úgy terveztem, hogy a bókot majd egy kedves biccentéssel fogadom. De mielőtt az angol kizökkenthetett volna megtette azt Carl. Mintha képen törölné a vendégeinket, ha akarják ezt a választ olyan sérthetően vehetik ahogy akarják...
Megpróbálok hidegvérű maradni, biccentek, majd megpróbálok simítani kicsit a helyzeten.
- Kellemes az anyanyelv ily távol otthonunktól. - Mondom a lehető legkedvesebben, miközben elgondolkodom rajta Jelly-t vajon majmok nevelték-e az etikettre és csak ezután a következő szavaimon.
- A vallásuk híre gyorsan terjed az űr végtelenjében... - Sajnos ez nem az erősségem, remélem neki sem. Ezek szerint folytatom.
- De a miérteket megvitatni gondolom lesz időnk... - Teszem még hozzá, meredek blöffök jönnek az információink szűkössége miatt. De remélem nem figyeltek túlságosan Jellyre és a többiek sem próbálnak belepofázni.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sacrosanct - Page 2 Empty Re: Sacrosanct

Témanyitás by Vron on Kedd 02 Ápr. 2013, 17:48

Egy bólintással nyugtázom, hogy megkaptuk az engedélyt a belépésre, amit akár köszönömnek is vehetnek, ha akarnak. Tudtam, hogy ez be fog válni. Nem sérthették meg nyíltan a Galador-t azzal, hogy visszautasítják a kapcsolatfelvételt, így egy mondat után nyert ügyünk volt. Szánalmas, hogy ez mindig működik, de felettébb hasznos. Követem hát a páncélosokat és a Védelmezőket, ám egy pillanattal később indulok csak, mint ők, így társaimmal együtt egy lépéssel lemaradok. Súgva mondom nekik:
- Ha beértünk kezdjétek el szkennelni a bentlevőket! Enyém a Mátriárka meg a Fő Inkvizítor, a többieket rátok bízom.
Persze ha közel állnak hozzánk páncélosok, és az a veszély fenyeget, hogy meghallják, ezt nem teszem meg.
Ezzel válaszra sem várva előrébb lépek a Védelmezők mellé. Már kérdeztem volna a páncélosok vezetőjét a vallás tanításairól, hogy kicsit jobban képben legyek a találkozás előtt, ám amikor belépünk a katedrálisba, már valahogy nincs igényem rá. A hatalmas, impozáns csarnok ablakain Annihilust éltető ábrák láthatóak. Miféle őrület ez? Kicsit át kell értékelnem azt, amit eddig feltételeztem. Egy pusztán irányító célú vallás valami transzcendens, megfoghatatlan istenséget állítana a nép elé, aki eléri, hogy jó legyen a termés, ha befizetik az adókat és nem lázadoznak. Ez azonban valami még undorítóbb dolog lesz. De vajon mit jelent ez? Annihilus hogyan kapcsolódik a szipolyokhoz? Amikor megpillantom a férfit és a nőt, rögtön tudom, hogy ők lesznek azok, akikhez jöttünk. Még azelőtt elkezdem a férfi szkennelését, mielőtt odaérnénk hozzájuk. Amikor a többiek letérdelnek, én is így teszek. A földi Védelmezők egyike az egyetlen, aki nem teszi. Bátor és öntudatos, de mérhetetlenül ostoba is. Vannak bizonyos dolgok, amiket meg kell tenni egy ilyen helyzetben, ezt megtanultam. Arcomon nem sok alázat látszik ugyan, de a gesztust megteszem. Szinte már megszoktam, hogy ilyen értelmetlen jelzésekkel kell a hatalmasok kedvében járni, hogy ne sértődjenek meg. És most nem sérthetjük meg őket. Még nem. Előbb tudnunk kell, hogy nem szipolyok-e. Sorsnak és Villámnak nem sok dolga lesz, mivel nincsenek mások a teremben, de legalább a párt ellenőriznem kell. Persze amint lehet én is fölállok, és határozottan, egyenes tartással állok meg az uralkodók előtt. Amikor a földiek elmondták a mondandójukat, én is üdvözlöm a párt.
- Meglepő módon mi igen keveset hallottunk önökről, de remélem ez változni fog.
Nem eresztem túl bő lére a dolgot, minek tenném? Inkább azzal foglalkozom, hogy ha a férfi szkennelésének eredménye megvan, a nőt is ellenőrizni kezdem. Azt az információt gyorsan leszűröm, hogy ő gyakorolja inkább a hatalmat, mivel hozzánk is ő szól, illetve a kísérőnk is őt szólította meg előbb.

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
Vron
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sacrosanct - Page 2 Empty Re: Sacrosanct

Témanyitás by Kira Sign on Kedd 02 Ápr. 2013, 22:41

Ha Vron elmondta nekünk a parancsot, akkor annak eleget is teszek.
- Rendben.
Beléptünk az épületbe, ami a vallással kapcsolatos kérdéseimre részben választ is adott.
~ Díszes Annihilust éltető ábrák. Ez érdekes. Bár nem sok információm van erről, de talán a hely szkennelésével több lesz, hátha találok nyomokat, amik néhány elkóborolt szipoly nyomára vezetnek.
A gondolatmenet szerint is cselekedtem, majd az információkat elemeztem is, ha találtam valami rendkívülit.
Meg is jelent az említett két személy. Követtem a védelmezők példáját és én is letérdeltem, szinte egyszerre Acéllal.
A két alakot nem szkenneltem, mivel már főnökünk rajta volt az ügyön, ahogy a beszéden is. Bevallom kezd idegesíteni az állandó megfigyelés. Jobb szeretem, ha zajlanak az események és végre a lényeget is megtudjuk, nem csak céltalanul fecsegünk.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Sacrosanct - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Sacrosanct - Page 2 Girloffantasybymanofins Sacrosanct - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Sacrosanct - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Sacrosanct - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sacrosanct - Page 2 Empty Re: Sacrosanct

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 05 Ápr. 2013, 09:35

Résztvevők: Nestor Stratos, Carl Morrow (Jelly), Jonathan Holmes, Valyna / Sors (Cardas), Zackary Knight / Villám (Kira) és Vron / Acél

A beérkezés után Nestor is féltérdre ereszkedik, ahogyan azt az illem megkövetelte. Jelly-nek végül is nem kellett kezet, egészen pontosan gyűrűt csókolnia, mert a nő nem tartotta oda a kezét nekik, hogy ezt megtegyék, csak intett, hogy keljenek fel.
- Az anyanyelvünk az angol, de nekünk is kellemes felüdülés, hogy végre valaki meg is érti a csillagok között. Kérem, hagyják az efféle formalitást – kérte kedvesen. – Ritkán jutnak el ide emberek, egyébként is vendégségbe hívtuk önöket. – ekkor nézett Acélra. – Az egyházunk nem olyan régen alapult és önök sem avatkoznak be túl régen a galaxisok történéseibe értesüléseink szerint. Elég sokat kell egymásról tanulnunk, de remélhetőleg lesz rá lehetőség. Természetesen lesz idő megvitatni mindezt, amit a két Földlakó vetett fel és magyarázatot kapnak a kérdéseikre
Ugyan nem mondta ki hangosan, de teljesen érezhető volt, hogy ott van a végén az a bizonyos, „ami nem lépi át az illendőség határát” rész. Eközben az űrlovagok is befejezték a szkennelést, de semmi figyelemreméltót nem találtak. Egyetlen szipoly sem volt a teremben.
- Jöjjenek – szólalt meg a Főinkvizítor, ő is angolul beszélt, de határozottan ír akcentussal.
A kezével a hátuk mögött levő megterített asztalra mutatott.
- A déli imádság és étkezés igencsak fontos nálunk, szeretnénk, ha ezúttal osztoznának rajta velünk és közben válaszolunk az esetlegesen felmerülő kérdésekre is.
Az asztalnál mindenkinek volt hely, Nestor már majdnem hozta a megszokott formáját és rávágta, hogy naná és van-e szivar itt, de végül csak Holmes-ra nézett és hagyta, hogy ő fogadja, vagy utasítsa el a meghívást a saját részükről, majd Acélra sandított, hogy az űrlovagok mit felelnek minderre.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sacrosanct - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14760
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sacrosanct - Page 2 Empty Re: Sacrosanct

Témanyitás by Jelly on Csüt. 11 Ápr. 2013, 10:03

Legalább nem kellett kezet csókolnia Jellynek. A nő megelégedett azzal, hogy egyszerűen a földi férfi meghajoljon előtte, ahogy a többieknél is. Kiderült, hogy az angol a bolygó lakóinak az anyanyelve.
Ez durva volt.
Jelly úgy tudta, hogy jelenleg Holmes és ő voltak az egyetlenek akik a csillagok között tartózkodnak, de ami most derült ki, az felvetett néhány gyanús dolgot. Sőt a főinkvizitornak határozottan ír akcentusa is volt.
~ Mi a fene folyik itt?~
Közben az űrangyalok felderítik a helyet esetleg űrszipolyok után kutatva. Jellynek inkább az volt a gyanús, hogy itt volt két emberszerű teremtmény, akik ráadásul földiül beszéltek. Egy ebédlőbe vezették őket, ahol Holmes-on állt az, hogy elfogadják a meghívást, vagy sem.
Jelly várakozóan pillantott a diplomatára, de ő már farkaséhes volt...
Elsősorban a válaszokra.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sacrosanct - Page 2 Empty Re: Sacrosanct

Témanyitás by Vron on Hétf. 15 Ápr. 2013, 01:48

Úgy néz ki, a vezetők nem szipolyok. Ezzel akár befejezettnek is tekinthetném a dolgot, de annak nem sok értelme lenne. Hasznos lenne többet is megtudni erről az egyházról, főleg mivel elég sok fajból származnak a hívei, és úgy néz ki terjeszkedik is. Egy ilyen méretű szervezetben mindig vannak szipolyok, csak keresni kell őket. Jó ha rajtuk tartjuk a szemünket. Ráadásul ha Annihilust imádják, akkor jó eséllyel önmagukban is kifejezetten veszélyesek is. Bár azt valószínűbbnek látom, hogy ha a bogár felbukkanna, a nagy imádat gyorsan végetérne. De a lényeg az, hogy csak bólintok a meghívásra, jelezve, hogy elfogadjuk. Biztosan érdekes beszélgetésnek nézünk elébe. A meghívást már a férfi intézte hozzánk. Ezek szerint neki is van hangja. Majd meglátjuk később, hogy melyikük viseli igazán a nadrágot, bár lehet, hogy ennek semmi jelentősége. Követem hát a párt az asztalhoz, és gondolom Sors és Villám is jönnek utánam. Kíváncsi leszek, hogy fog kinézni az Annihilushoz szóló ima. Azt remélem nem várják, hogy én is imádkozzak ahhoz a csótányhoz.

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
Vron
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sacrosanct - Page 2 Empty Re: Sacrosanct

Témanyitás by Amazon on Hétf. 15 Ápr. 2013, 01:52

Bólintok egyet vezetőnk parancsára, hogy megértettem, de válaszolni nem válaszolok.
Úgy tűnik, nem igazán zavartatják magukat a jelenlétünk miatt, és minket is beinvitálnak a Galaxis Védelmezőivel együtt. Gyorsan felmérem a helyet, ami elég tágas, viszont nincs sok célpont, akik szkennelésre várnak. Ha netán valaki mégis akadna, akkor azt természetesen leszkennelem.
Követve a többiek példáját, én is térdre ereszkedem a két illető előtt.
Nem sok szóra pazarolja az idejét Acél, de nem is bánom. Egyáltalán nem érdekel ez a bolygó, azon kívül, hogy kik bújhatnak meg rajta, és szerintem Acél sem gondolta komolyan a mondandóját. Ostoba udvariasság és az azokhoz párosuló hízelgő megjegyzések. Remélem, nem fölöslegesen kell mindezt végigcsinálnunk, és lesz eredménye a munkánknak.
A szkennelés kész van, sehol egy bujkáló szipoly. Ez már nevetséges. Ha idebent sincs egy se, akkor hol lehetnek?
Közben étellel kínálnak bennünket. Várom Acél válaszát, hogy mi is csatlakozunk-e, és ha igen, akkor követem a többieket, és helyet foglalok, lehetőleg Acél mellett.
Amazon
Amazon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 121
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 22.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Cardas
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sacrosanct - Page 2 Empty Re: Sacrosanct

Témanyitás by Kira Sign on Hétf. 15 Ápr. 2013, 21:06

Unom már az állandó semmit tevést.
~ Sehol egy szipoly. Pech. Pedíg szívesen szétvertem volna egy képét.
Amikor vacsorameghívást kapunk, figyelem a Acél reakcióját és mikor bólint én is így teszek, majd helyet foglalok az asztalnál.
~ Nagyon nem tetszik ez a tudatlanság. Ahogy ez a szituáció sem. Én nem diplomata vagyok, bár a jelek szerint én itt még az se leszek. Mindössze csak a csendes megfigyelő.
Kíváncsian várom a további fejleményeket, de azt leszögezem magamban, hogy asztali imát mondani nem fogok.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Sacrosanct - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Sacrosanct - Page 2 Girloffantasybymanofins Sacrosanct - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Sacrosanct - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Sacrosanct - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sacrosanct - Page 2 Empty Re: Sacrosanct

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 16 Ápr. 2013, 10:05

Résztvevők: Nestor Stratos, Carl Morrow (Jelly), Jonathan Holmes, Valyna / Sors (Cardas), Zackary Knight / Villám (Kira) és Vron / Acél

Miután mindenki elfoglalta a helyét az asztalnál egyelőre nem érkeztek meg a szolgálók, hogy terítsenek, hanem a nő és a férfi a kezeiket imádsághoz emelte és egyszerre kezdték mondani az imádságot. Láthatóan nem igen érdekelte őket, hogy a többiek, akik itt voltak azok teszik-e ugyanezt, vagy sem. Valószínűleg tudták, hogy nem fognak egyik pillanatról a másikra megtérni. Az imádság pedig valószínűleg Jelly és Holmes számára ismerős volt, mint az egyik keresztény üdvözítés, csak éppen aktualizálva a mostani témára, Annihilusra Isten helyett.
Az imádság pedig a következőképpen hangzott:

”Magasztalja lelkem az Urat,
és szívem ujjong üdvözítő Istenemben.
Tekintetre méltatta alázatos szolgálóit:
Íme ezentúl boldognak hirdetnek az összes nemzedékek,
mert nagyot művelt velünk ő, aki Hatalmas:
ő, akit Annihilusnak hívunk.
Nemzedékről nemzedékre megmarad irgalma azokon, akik istenfélők.

Csodát művelt erős karjával:
a kevélykedőket széjjelszórta, hatalmasokat elűzött trónjukról,
kicsinyeket pedig felmagasztalt;
az éhezőket minden jóval betölti,
a gazdagokat elbocsátja üres kézzel.

Dicsőség Annihilusnak, miképpen kezdetben, most és mindörökké. Ámen.”


Mindezek után már a páros a többiekre figyelt. Az előételek és a levesek pedig megérkeztek és letették az asztalra őket, így mindenki válogathatott, hogy mit szeretne. Hideg előételek voltak, saláta szerűségek, tojáskrémre hasonlító dolgok. A levesből háromfajta volt, valami gyümölcsdarabokkal teli, egy tengeri halas (erre hasonlít) leves, illetve sárga, leginkább húslevesre hasonlító.
- Kérem vegyenek – mondta a nő. – Most van időnk is beszélgetni, nyugodtan tegyék fel a kérdéseiket, amik nyomják a lelküket.

Sacrosanct - Page 2 00120

Utólag is elnézést annak, aki esetleg hithű katolikus és ez a reag megbántotta őt. És akkor jöhetnek a kérdések, bárkinek bármi van, feltehetitek, révén senki sem tud semmit egyelőre.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sacrosanct - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14760
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sacrosanct - Page 2 Empty Re: Sacrosanct

Témanyitás by Kira Sign on Szer. 17 Ápr. 2013, 22:03

Mind helyet foglaltunk az asztal mellett. Csak csendben ültem és figyeltem a környezetem, hogy az eseményekről bármiféle következtetést is le tudjak vonni. Semmi szokatlan sem történik. Csak hallgatom az imádságot, melyből nem sok következtetést tudok levonni.
~ Nagyon tisztelik ezt a Annihilust, de honnan is is ismerős nekem ez a név annyira?
Erősen töröm a fejem, hogy eszembe jussanak a régebben olvasott információk erről személyről, de az adatok, csak az ima végén ugranak be nekem.
~ Na nee, egy ilyen alakot isteníteni. És méghozzá ilyen sokan, nem is tudom mit mondjak erre. Egy biztos, én nem fogok erre a hitre váltani.
Hamarosan megérkezik az előétel is. Bevallom kissé elment az étvágyam a felfedezés miatt. De mivel nem akartam politikai bonyodalmakat okozni, hogy megsértem vendéglátóinkat, ezért megcélzom a húslevest és szedek egy adagot a tányéromba.
A kérdéseket illetően, nekem lett volna pár, de volt köztük olyan is ami a vendéglátóink számára sértő lehetett volna.
~ Jobb lesz, ha megválogatom a szavaimat.
Mivel nem tudtam jelen esetben mi is lennének az illendőség határain belül feltehető kérdések, ezért hallgattam. Vártam, hogy Acél beszéljen helyettünk, s amíg nem látom indokoltnak, addig nem is szólok bele a dolgokba.
~ Kár hogy nem tudok néma beszélgetést folytatni Acéllal és Sorssal. Várjunk csak, hiszen tudunk, mivel Sors telepata. De a beszélgetést csak ő tudná kezdeményezni, én nem tudok vele némán beszélgetni, hacsak nem teremti meg ő a kapcsolatot.
Miután levontam a következtetést kérdőn néztem Sorsra, megvakartam a halántékom, majd megkopogtattam azt. Nem volt túl feltűnő mozdulatsor, de Sors érthette belőle, hogy valamit mondani akarok neki.
~ Mikrofonpróba 1,2,3.
Beszéltem magamban, és ha a nő nem válaszol, akkor legalább megpróbáltam.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Sacrosanct - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Sacrosanct - Page 2 Girloffantasybymanofins Sacrosanct - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Sacrosanct - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Sacrosanct - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sacrosanct - Page 2 Empty Re: Sacrosanct

Témanyitás by Jelly on Szomb. 20 Ápr. 2013, 13:18

Jelly nem kapott vallási nevelést, ő mindig is úgy gondolta, hogy a hit ugyanúgy származás kérdése, mint a nyelv vagy a kultúra. Azonban amikor a nő és a férfi elkezdtek imádkozni az egyszerre elborzasztotta és csodálkozásra késztette.
Ez az ima hasonlít a földi társára. Ez nagyon furcsa volt. Hamarosan befejezték és hozzáláthattak az ételhez. Tojáskrémre emlékeztető ételből vett magának egy kicsit, majd megkóstolta, majd a matriarcha felé fordult.
- Köszönöm a vacsorát. Nagyon jól beszélik a nyelvünket, jártak már a Földön?
Különös módon a nő nagyon is emberszerűnek tűnt, akcentus nélkül beszélte az angolt. Mintha csak az anyanyelve lenne. Lehet, hogy a Földröl származik?
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sacrosanct - Page 2 Empty Re: Sacrosanct

Témanyitás by Amazon on Vas. 21 Ápr. 2013, 23:01

Az ima alatt nem tudom, pontosan hogyan is kéne kifejezni a tiszteletemet. Nem mintha ki akarnám, a Galaxis őrizzen tőle. Aztán csak inkább magam elé nézek üresen, amíg véget nem ér az ima. Egyeseknek elég különös képük van a világról, és az abban élő istenszerű teremtményekről – gondolom.
Eztán jön az étkezés. Miután engedélyt kapunk arra, hogy együnk, és miután a többiek is elkezdik, én is hozzálátok. Előételből elveszek egy szimpatikusabb darabot. Az íze nem hatott túl idegennek, mintha ismerős ízesítésű volna. Levesből a húslevesre hasonlítót választom, a másik kettő nem tűnik annyira gusztusosnak számomra, mint az.
Közben várom, hogy ki milyen kérdéssel rukkol elő, talán valamit azokból ki lehet szedni. Apró információmorzsák, amiknek mi, űrlovagok is hasznát vehetjük.
Amazon
Amazon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 121
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 22.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Cardas
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sacrosanct - Page 2 Empty Re: Sacrosanct

Témanyitás by Vron on Csüt. 25 Ápr. 2013, 00:54

Hallgatom, ahogy a páros imádkozni kezd Annihilushoz, és minden mondattal egyre nő bennem a harag. Eddig még csak ostobaságnak tekintettem, hogy azt a szörnyeteget imádják, de most már elkezdtem látni, hogy sokkal rosszabb a helyzet ennél. Ez az őrület még talán a szipolyokon is túlmutat. Ők is előszeretettel használnák a vallást arra, hogy a népet manipulálják, de nem Annihilust választanák istenüknek. És hogy lehet ennyi hívő ilyen őrült, hogy azt a tömeggyilkos szörnyeteget imádja?! Az imának egyszerűen semmi értelme nincs, igazi maszlag, de mindez Annihilusra értelmezve vérlázító hazugsággá válik. Kicsinyeket felmagasztalja, és az éhezőket minden jóval betölti?! Milyen világban élnek ezek?! Nem érdekel már a diplomácia és a béke fenntartása, vagy az, hogy ne sértsem meg őket. Nem veszek ételt, ezektől aztán nem. Emelt hangon szólok hozzájuk, amikor befejezik az imájukat.
- Annihilus az ártatlanok védelmezője? Amikor legutóbb hallottam még egy tömeggyilkos szörnyeteg volt! A kicsinyeket betölti minden jóval, a gazdagokat pedig elbocsátja üres kézzel? Talán sokkal inkább mindenkit lemészárol, aki az útjába kerül, szegényeket és gazdagokat egyaránt! Őrültek vagytok, ha azt hiszitek, hogy titeket megkímél majd!
Szinte reménykedem, hogy ez a megszólalásom háborút robbant ki. Ezt az őrületet el kell törölni a galaxisból!

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
Vron
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sacrosanct - Page 2 Empty Re: Sacrosanct

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.